Utbildningskonsulter till projektet ”Förberedande militär utbildning”

Utbildningskonsulter till projektet ”Förberedande militär utbildning” jobb Utbildningskonsulter till projektet ”Förberedande militär utbildning”

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Utbildningskonsulter till projektet ”Förberedande militär utbildning”. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Utbildningskonsulter till projektet ”Förberedande militär utbildning”. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Utbildningskonsulter till projektet ”Förberedande militär utbildning”- Karlskrona


Mer beskrivning

Utbildningskonsulter till projektet ”Förberedande militär utbildning”
Lernia AB Arbetsuppgifter Förberedande militär utbildning är ett samarbete mellan Försvarsmakten, Arbetsförmedlingen och Lernia som vänder sig till svenska medborgare, kvinnor och män, fyllda 18 år, med bakgrund utanför EU som är inskrivna på arbetsförmedlingen. 300 personer kommer att ges möjlighet att prova på livet som soldat på 3 orter i landet. En av dem orterna är Karlskrona. Parallellt som kursdeltagarna provar på ”livet som soldat” kommer Lernia att ansvara för soldaternas ”allmänförberedande utbildning”. Alla aktiviteter sker på förbandet. I detta uppdrag kommer kursdeltagaren att få prova på ”livet som soldat” på ett förband och parallellt ha en individuell studieplan med delar av ” allmänförberedande utbildning” . Innehållet i utbildningen kan vara svenska, engelska, matematik, och/eller samhällskunskap på gymnasial A-nivå. Vi söker dig som vill arbeta med att utbilda, stimulera och leda kursdeltagare i deras lärande i en eller flera av ovan nämnda kurser. Utbildningen kommer att bedrivas i försvarsmaktens lokaler. Din bakgrund Vi söker dig som har erfarenhet av undervisning inom ämnena svenska, engelska, matematik och/eller samhällskunskap. Har du erfarenhet av försvarsmakten ser vi detta som meriterande. Vi ser gärna att du kan undervisa ämnesövergripande. Du trivs med att arbeta i grupp och du brinner för att utveckla människor genom att dela med dig av dina yrkeskunskaper. Vidare lägger vi stor vikt vid din vilja och förmåga att utbilda människor från andra kulturer. Du har även goda kunskaper i Office-paketet. Personliga egenskaper Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Deltid/ Timanställning, anställning under uppdragsperiod, Karlskrona 2013-08-05 till 2013-10-31 (13v) Tillträdesdag 2013-08-05 Information Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga engagerade medarbetare. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa verksamhetschef P-O Lindgren. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildningskonsulter till projektet ”Förberedande militär utbildning” jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildningskonsulter till projektet ”Förberedande militär utbildning”


Sök lediga jobb Utbildningskonsulter till projektet ”Förberedande militär utbildning”

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se