VÅRDLÄRARE_VUXENUTBILDNINGEN jobb - lediga jobb

VÅRDLÄRARE_VUXENUTBILDNINGEN jobb VÅRDLÄRARE_VUXENUTBILDNINGEN jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: VÅRDLÄRARE_VUXENUTBILDNINGEN. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: VÅRDLÄRARE_VUXENUTBILDNINGEN. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. VÅRDLÄRARE/VUXENUTBILDNINGEN- Malung Sälen

 2. Vårdlärare Vuxenutbildningen- Mariestad

 3. Vårdlärare Vuxenutbildningen- Mariestad

 4. Vårdlärare Vuxenutbildningen- Sala

 5. Vårdlärare Vuxenutbildningen- Sala

 6. Vårdlärare Vuxenutbildningen- Eslöv

 7. Vårdlärare Vuxenutbildningen- Landskrona

 8. Vårdlärare Vuxenutbildningen- Sala

 9. Vårdlärare vuxenutbildningen Filipstad- Filipstad

 10. Vårdlärare vuxenutbildningen Falun- Falun

 11. Vårdlärare Vuxenutbildningen- Bengtsfors

 12. Vårdlärare Vuxenutbildningen- Sala

 13. Vårdlärare Vuxenutbildningen- Sala


Mer beskrivning

VÅRDLÄRARE/VUXENUTBILDNINGEN
Lärare till Vård och omsorgsprogrammet, Lärcentrum Malung-Sälen Lärcentrum i Malung-Sälen söker Dig, som är utbildad vårdlärare, för arbete inom vuxenutbildningens Vård och omsorgsprogram. Arbetsuppgifter: Du ska undervisa i vård- och omsorgskurser inom kommunal vuxenutbildning. Kurserna bedrivs både på distans och som närundervisning med en till två teoridagar per vecka. Du kommer att arbeta tillsammans med två kollegor, en vård- och omsorgslärare och en praktik samordnare. Kvalifikationer: Vi söker dig som är behörig att undervisa i Vård och omsorgkurser på gymnasial nivå och med medicinsk kompetens, t e x sjuksköterskeutbildning. Personlig lämplighet är av största betydelse.
Företag: Malungs kommun, Lärcentrum Malung Sälen
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga VÅRDLÄRARE/VUXENUTBILDNINGEN jobb, VÅRDLÄRARE/VUXENUTBILDNINGEN Malung Sälen, VÅRDLÄRARE/VUXENUTBILDNINGEN Malungs kommun, Lärcentrum Malung Sälen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VÅRDLÄRARE/VUXENUTBILDNINGEN

Vårdlärare Vuxenutbildningen
Sjöstaden Mariestad med 24000 invånare ligger vackert belägen vid Vänerns strand. Göta kanal och den omväxlande skärgården är stora turistattraktioner. Vi vill fortsätta utvecklas som en attraktiv och aktiv stad, där människor och idéer får växa. Sektor Utbildning bedriver verksamhet inom förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning samt kommunens kostenhet. Vi erbjuder en trygg lärandemiljö med god måluppfyllelse i fokus. Gemenskap och god sammanhållning präglar vår verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Arbeta som vårdlärare inom Vuxenutbildningen. KVALIFIKATIONER Behörig lärare inom vårdsektorn.
Företag: Mariestads kommun , Sektor utbildning
Ort: Mariestad
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare Vuxenutbildningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare Vuxenutbildningen

Vårdlärare Vuxenutbildningen
Sjöstaden Mariestad med 24000 invånare ligger vackert belägen vid Vänerns strand. Göta kanal och den omväxlande skärgården är stora turistattraktioner. Vi vill fortsätta utvecklas som en attraktiv och aktiv stad, där människor och idéer får växa. Sektor Utbildning bedriver verksamhet inom förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning samt kommunens kostenhet. Vi erbjuder en trygg lärandemiljö med god måluppfyllelse i fokus. Gemenskap och god sammanhållning präglar vår verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Arbeta som vårdlärare inom i huvudsak Vuxenutbildning Mariestad. KVALIFIKATIONER Behörig lärare inom vårdsektorn. För tillsvidareanställning är behörighet ett krav.
Företag: Mariestads kommun , Sektor utbildning
Ort: Mariestad
Publicerad : 10-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare Vuxenutbildningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare Vuxenutbildningen

Vårdlärare Vuxenutbildningen
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 21 500 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se  Vuxnas lärande i Sala behöver anställa en vårdlärare till vuxenutbildningens Vård- och omsorgsutbildning. I verksamheten arbetar idag tre lärare. Sala är anslutet till Vård- och omsorgscollege Västmanland. Arbetsuppgifter Tillsammans med lärarlaget planera och genomföra undervisning och handledning för deltagare i såväl grupp som enskilt samt att genomföra praktikplatsbesök. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad vårdlärare och är väl insatt i kursmål och betygskriterier. Det krävs att du har en bred allmän kompetens från vård och omsorg då undervisningen omfattar de flesta ämnena inom vård- och omsorgsutbildningen. Du behöver också ha goda IT-kunskaper. Arbetet kräver stort engagemang och förmåga att se kreativa lösningar för att tillgodose elevernas individuella behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Då flera lärare kan ha gemensamt ansvar för en grupp är det mycket viktigt med egenskaper som samarbetsförmåga och ansvarstagande. Anställningsvillkor Heltid, tillsvidare, semestertjänst Individuell lönesättning. Provanställning kan komma att tillämpas. Ansökan Ansök senast 2015-04-0. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Upplysningar Vill du veta mer om tjänsten kontakta Bitr rektor Ylva Axelsson Fels 0224-748045, ylva.axelssonfels@sala.se Fackliga kontaktpersoner Lärarförbundet 0224-747093 Lärarnas Riksförbund 070-2499349 Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Sala kommun
Ort: Sala
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare Vuxenutbildningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare Vuxenutbildningen

Vårdlärare Vuxenutbildningen
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 21 500 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se  Vuxnas lärande i Sala behöver anställa en vårdlärare till vuxenutbildningens Vård- och omsorgsutbildning. I verksamheten arbetar idag fyra lärare. Sala är anslutet till Vård- och omsorgscollege Västmanland. Arbetsuppgifter  Tillsammans med lärarlaget planera och genomföra undervisning och handledning för deltagare i såväl grupp som enskilt samt att genomföra praktikplatsbesök.  Kvalifikationer  Vi söker dig som är legitimerad vårdlärare och är väl insatt i centralt innehåll och kunskapskrav. Det krävs att du har en bred allmän kompetens från vård och omsorg då undervisningen omfattar de flesta ämnena inom vård- och omsorgsutbildningen. Du behöver också ha goda IT-kunskaper samt vilja och förmåga att ta ett helhetsansvar för utbildningens och skolans utveckling. Arbetet kräver stort engagemang och förmåga att se kreativa lösningar för att tillgodose elevernas individuella behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Då flera lärare kan ha gemensamt ansvar för en grupp är det mycket viktigt med egenskaper som samarbetsförmåga och ansvarstagande. Anställningsvillkor Heltid, tillsvidare, semestertjänst Individuell lönesättning. Provanställning kan komma att tillämpas. Ansökan Ansök senast 2016-04-20. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb  Vi tar inte emot ansökningar via e-post.  Upplysningar  Vill du veta mer om tjänsten kontakta Bitr rektor Richard Aspholm 0224-748045, richard.aspholm@sala.se Fackliga kontaktpersoner Lärarförbundet 0224-747093 Lärarnas Riksförbund 070-2499349 Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Sala kommun
Ort: Sala
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare Vuxenutbildningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare Vuxenutbildningen

Vårdlärare Vuxenutbildningen
Eslövs kommuns vision är att vara Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025. Eslöv är en populär bostadsort med cirka 32 000 invånare, belägen i Öresundsregionen. I Eslöv är det nära till det mesta, inte minst tack vare de goda tågförbindelserna med övriga delar av Skåne och Köpenhamn. I kommunen finns småstadens lugn, närhet och levande landsbygd, men också tillgång till kultur och affärsutbud. I Eslövs kommun tar vi tillvara alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter. Kommunen är certifierad enligt standarden Investors in People, IiP, som förenar verksamhetsutveckling med delaktighet och utveckling för medarbetarna. Från och med den 1 januari 2015 gäller rökfri arbetstid på alla arbetsplatser inom Eslövs kommun. Förvaltningen Barn och Utbildning består av fyra avdelningar; Grundskoleavdelningen, Förskoleavdelningen, Gymnasie- och vuxenutbildningen och Resursavdelningen. Verksamheten inom Barn och utbildningsförvaltningen präglas av ett aktivt, innovativt ledarskap och professionalitet med höga förväntningar på alla - barn, elever och medarbetare. Vi ser allas lika värde och för att nå de uppsatta målen är personalen den absolut viktigaste resursen. Gymnasie- och Vuxenutbildning ansvarar för utbildning på olika nivåer. Förvaltningen är indelad i två verksamheter – en för gymnasieskola och gymnasiesärskola och en för vuxenutbildning, Yrkeshögskola (tidigare KY) och svenska för invandrare, SFI. ARBETSUPPGIFTER Undervisning vid Vuxenutbildningen i gymnasiala yrkeskurser inom vård och omsorgsprogrammet. Uppdragsutbildning inom vård och omsorg. KVALIFIKATIONER Behörig vårdlärare i yrkeskurser inom vård och omsorgsprogrammet. Du har ett formativt förhållningssätt till undervisning och dina studerande. I arbetet ingår många kontakter med externa samarbetspartners och kunder. Erfarenhet och förtrogenhet med undervisning i gymnasiala vård och omsorgskurser. Vana vid vuxenutbildning och/eller egen arbetslivserfarenhet från vård och omsorgsarbete är meriterande. ÖVRIGT Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29. Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Eslövs kommun, Gymnasie och Vuxenutbildningen
Ort: Eslöv
Publicerad : 05-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare Vuxenutbildningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare Vuxenutbildningen

Vårdlärare Vuxenutbildningen
I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA Vård- och omsorgsutbildningen vid Vuxenutbildningen Landskrona söker vårdlärare. Vi är certifierade Vård och omsorgscollege där Landskrona och Svalöv samverkar. Vi har stort samarbete med Omsorgsförvaltningarna i våra kommuner. VÄLKOMMEN TILL OSS! ARBETSUPPGIFTER Vi arbetar i arbetslag som driver utveckling av undervisning, metoder och form. Inom ramen för vård- och omsorgsutbildningen erbjuder vi klassrumsundervisning, semidistans och validering. KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildat sjuksköterska och behörig och legitimerad vårdlärare. Vi ser gärna att du är behörig att undervisa i psykologi och psykiatri. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Landskrona stad, Vuxenutbildning
Ort: Landskrona
Publicerad : 06-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare Vuxenutbildningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare Vuxenutbildningen

Vårdlärare Vuxenutbildningen
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 21 500 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se  Vuxnas lärande i Sala behöver anställa en vårdlärare till vuxenutbildningens Vård- och omsorgsutbildning. I verksamheten arbetar idag fyra lärare. Sala är anslutet till Vård- och omsorgscollege Västmanland. Arbetsuppgifter  Tillsammans med lärarlaget planera och genomföra undervisning och handledning för deltagare i såväl grupp som enskilt samt att genomföra praktikplatsbesök.  Kvalifikationer  Vi söker dig som är legitimerad vårdlärare och är väl insatt i centralt innehåll och kunskapskrav. Det är meriterande om du har en bred allmän kompetens från vård och omsorg då undervisningen kan komma att omfatta de flesta ämnena inom vård- och omsorgsutbildningen. Du behöver också ha goda IT-kunskaper samt vilja och förmåga att ta ett helhetsansvar för utbildningens och skolans utveckling. Arbetet kräver stort engagemang och förmåga att se kreativa lösningar för att tillgodose elevernas individuella behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Då flera lärare kan ha gemensamt ansvar för en grupp är det mycket viktigt med egenskaper som samarbetsförmåga och ansvarstagande. Anställningsvillkor Deltid, tidsbegränsad, semestertjänst Individuell lönesättning. Eventuellt möjlighet till förlängning och ökad omfattning. Ansökan Ansök senast 2017-01-27. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb  Vi tar inte emot ansökningar via e-post.  Upplysningar  Vill du veta mer om tjänsten kontakta Bitr rektor Richard Aspholm 0224-748045, richard.aspholm@sala.se Fackliga kontaktpersoner Lärarförbundet 0224-747093 Lärarnas Riksförbund 070-2499349 Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Sala kommun
Ort: Sala
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare Vuxenutbildningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare Vuxenutbildningen

Vårdlärare vuxenutbildningen Filipstad
Hos oss på vuxenutbildningen söker vi nu en ny medarbetare. Här i Filipstad arbetar vi med visionen att vi alla tar tydligt ansvar och har en god serviceanda. Tillsammans vill vi bidra till utveckling. Vi är nyfikna och förstår att olikheter är källan till möjligheter! Vi tänker nytt, omprövar och utmanar varandra i pedagogiska frågor på ett positivt sätt. Detta för att komma framåt och för att få eleverna att känna sig trygga hos oss. Vill du vara med i vårt arbete framåt? Då ska du söka till oss! Vi söker en lärare till vård- och omsorgsutbildningen. Du kommer arbeta med både distansundervisning och närträffar i skolan. Vi söker främst Dig som har relevant behörighet och erfarenhet från vård och omsorg. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av undervisning . Du tar en aktiv roll i både för- och efterarbeten som rör den pedagogiska verksamheten. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Filipstads kommun, Frivilliga Skolformer har tio nationella program, introduktionsprogram IM och gymnasiesärskola på Spångbergsgymnasiet. I verksamheten ingår även vuxenutbildning såsom grundvux, särvux, SFI och uppdragsutbildning. Totalt går ca 800 elever på skolan varav 400 är vuxelever.
Företag: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Ort: Filipstad
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare vuxenutbildningen Filipstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare vuxenutbildningen Filipstad

Vårdlärare vuxenutbildningen Falun
KompetensUtvecklingsInstitutet är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag med gymnasial vuxenutbildning och företagsutbildning inom vård, omsorg, förskola, fritid och hälsa. Vi vill bidra med kompetens som gör skillnad - för individ, grupp, organisation, verksamhet och samhälle. Årligen utbildar vi tusentals människor över hela Sverige och vi har över 250 kommuner och företag som kunder. Välkommen med din ansökan till ett av Sveriges ledande utbildningsföretag! Läs mer om oss på www.kui.se Lärare till gymnasial vuxenutbildning inom Vård och omsorg KompetensUtvecklingsInstitutet startar i augusti ett nytt utbildningscenter i ljusa trevliga lokaler mitt i centrum i Falun. Vi söker dig som är behörig lärare för kurser inom Vård- och omsorgsprogrammet, är självständig och flexibel samt vill ha ett varierat jobb med utmaningar i en positiv och kreativ miljö där arbetsglädje och kvalitet är viktig. Hos oss arbetar du i ett modernt och växande utbildningsföretag med många olika typer av utbildningar främst inom vård och omsorg samt förskola. KompetensUtvecklingsInstitutet bedriver på ett antal orter i Sverige gymnasialvuxenutbildning inom Vård- och omsorgsprogramet, Barn- och fritidsprogramet samt inom Hälsa och friskvård. Vi har även en omfattande kompetensutvecklingsverksamhet där vi erbjuder ett stort antal utbildningskoncept som vi även kan skräddarsy efter kundens behov. Varje år genomför vi dessutom ett antal rikskonferenser.  Hos oss arbetar idag 90 personer på våra sex UtbildningsCenter i Sverige. Att arbeta som lärare hos oss innebär möjlighet till ett varierat arbete med olika typer av utbildningar och uppdrag t ex lärlingsutbildning, arbetsplatslärande, digitalt lärande och flexibel utbildning. Anställningsform Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi söker både dig som är intresserad av att arbeta hel- eller deltid. Sista ansökningsdag Sista ansökningsdag är 5/5 2017. Intervjuer sker kontinuerligt under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  Kontaktperson Vid eventuella frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef/rektor Helena Ramqvist på helena.ramqvist@kui.se, 076-128 84 74 Välkommen med din ansökan till ett av Sveriges ledande utbildningsföretag!
Företag: KompetensUtvecklingsInstitutet
Ort: Falun
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare vuxenutbildningen Falun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare vuxenutbildningen Falun

Vårdlärare Vuxenutbildningen
Dina arbetsuppgifter kommer att bli spännande och mycket varierande. Förutom undervisning och betygssättning på vår Vård- och omsorgsutbildning får du jobba med att utveckla vårt arbete med validering samt utveckla vår APL. Vi är nu i en spännande fas där vi skriver på vår ansökan till Vård och omsorgscollege och du kommer också att vara med i detta arbete. Vi söker dig som är engagerad vårdlärare och som älskar att jobba med människor. Du sätter på ett självklart sätt den studerande i centrum och är öppen för nya pedagogiska idéer. Har du dessutom kunskaper i exempelvis arabiska, somaliska eller svenska som andraspråk är detta meriterande. Vuxenutbildningen har sina lokaler i det vackert belägna Utvecklingscentrum+. Vi har ett flexibelt och coachande arbetssätt med kontinuerligt intag. Vuxenutbildningen omfattar både kommunal vuxenutbildning på grund- och gymnasienivå, yrkesutbildningar, svenska för invandrare samt det kommunala uppföljningsansvaret. Vi samarbetar med både Karlstads universitet och Högskolan Väst.
Företag: Bengtsfors Kommun
Ort: Bengtsfors
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare Vuxenutbildningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare Vuxenutbildningen

Vårdlärare Vuxenutbildningen
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca: 22 500 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se  Då en av våra medarbetare kommer att avsluta sin anställning hos oss på grund av pensionering behöver Vuxnas lärande i Sala anställa en vårdlärare till vuxenutbildningens vård- och omsorgsutbildning. I verksamheten arbetar idag fyra lärare. Sala är anslutet till Vård- och omsorgscollege Västmanland. Arbetsuppgifter  Tillsammans med lärarlaget planera och genomföra undervisning, handledning och utveckling av utbildningen.   Kvalifikationer  Vi söker dig som är legitimerad vårdlärare och är väl insatt i utbildningens mål och kursernas innehåll. Det är meriterande om du har en bred allmän kompetens från vård och omsorg då undervisningen kan komma att omfatta de flesta kurserna inom vård- och omsorgsprogrammet. Särskilt meriterande är formell behörighet i medicinkurserna samt erfarenhet av att undervisa i dessa. Du behöver också ha goda IT-kunskaper samt vilja och förmåga att ta ett helhetsansvar för utbildningens och skolans utveckling. Arbetet kräver stort engagemang och förmåga att vara flexibel och se kreativa lösningar för att tillgodose elevernas individuella behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Då flera lärare kan ha gemensamt ansvar för en grupp är det mycket viktigt med egenskaper som samarbetsförmåga och ansvarstagande. Anställningsvillkor Heltid, tillsvidare, semestertjänst. Individuell lönesättning. Provanställning kan komma att tillämpas. Ansökan Ansök senast 2018-04-02. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Tillträde: 6 augusti eller enligt överenskommelse. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.  Upplysningar  Vill du veta mer om tjänsten kontakta Bitr rektor Richard Aspholm 0224-748045, richard.aspholm@sala.se Fackliga kontaktpersoner Lärarförbundet 0224-747093 Lärarnas Riksförbund 070-2499349 Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Sala kommun
Ort: Sala
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare Vuxenutbildningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare Vuxenutbildningen

Vårdlärare Vuxenutbildningen
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca: 22 500 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se  Då en av våra medarbetare kommer att avsluta sin anställning hos oss på grund av pensionering behöver Vuxnas lärande i Sala anställa en vårdlärare till vuxenutbildningens vård- och omsorgsutbildning. I verksamheten arbetar idag fyra lärare. Sala är anslutet till Vård- och omsorgscollege Västmanland. Arbetsuppgifter  Tillsammans med lärarlaget planera och genomföra undervisning, handledning och utveckling av utbildningen.   Kvalifikationer  Vi söker dig som är legitimerad vårdlärare och är väl insatt i utbildningens mål och kursernas innehåll. Det är meriterande om du har en bred allmän kompetens från vård och omsorg då undervisningen kan komma att omfatta de flesta kurserna inom vård- och omsorgsprogrammet. Särskilt meriterande är formell behörighet i medicinkurserna samt erfarenhet av att undervisa i dessa. Du behöver också ha goda IT-kunskaper samt vilja och förmåga att ta ett helhetsansvar för utbildningens och skolans utveckling. Arbetet kräver stort engagemang och förmåga att vara flexibel och se kreativa lösningar för att tillgodose elevernas individuella behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Då flera lärare kan ha gemensamt ansvar för en grupp är det mycket viktigt med egenskaper som samarbetsförmåga och ansvarstagande. Anställningsvillkor Heltid, tillsvidare, semestertjänst. Individuell lönesättning. Provanställning kan komma att tillämpas. Ansökan Ansök senast 2018-04-02. Ansökan sker från www.sala.se/ledigajobb  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Tillträde: 6 augusti eller enligt överenskommelse. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.  Upplysningar  Vill du veta mer om tjänsten kontakta Bitr rektor Richard Aspholm 0224-748045, richard.aspholm@sala.se Fackliga kontaktpersoner Lärarförbundet 0224-747093 Lärarnas Riksförbund 070-2499349 Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Sala kommun
Ort: Sala
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare Vuxenutbildningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare Vuxenutbildningen


Sök lediga jobb VÅRDLÄRARE_VUXENUTBILDNINGEN

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se