Väktare Stockholm jobb - lediga jobb

Väktare Stockholm jobb Väktare Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Väktare Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Väktare Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Utbildad Väktare Stockholm- Stockholm

  2. Utbildad Väktare Stockholm- Stockholm

  3. Utbildad Väktare Stockholm- Luleå

  4. Sommarvikarier Väktare Stockholm- Stockholm

  5. Utbildad Väktare Stockholm- Stockholm

  6. Rondväktare Stockholm- Stockholm

  7. Receptionsväktare Stockholm- Stockholm

  8. Rondväktare Stockholm- Stockholm

  9. Receptionsväktare Stockholm- Stockholm

  10. Väktare Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Utbildad Väktare Stockholm
PreCont Kontrolltjänster är ett ledande företag i Sverige inom sin nisch, och rekryterar nu för sitt nya dotterbolag PreCont Bevakning (auktoriserat bevakningsföretag). Vi har lång erfarenhet från branschen via ett ledningsteam som arbetat med kontroller och bevakning åt handel och butik i upp till 25 års tid. Vi söker nu förstärkning i form av en Väktare Din Roll Tjänsterna innebär mestadels arbete med så kallade uniformerade hemgångskontroller. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav (mot körersättning). Din Profil - För denna tjänst är det ett måste att du har gått VU1 och VU2 Du får gärna inneha en befintlig anställning i ett auktoriserat bevakningsföretag och med avsikten att behålla den, men stäm av med arbetsgivaren så att det inte föreligger hinder för anställning i annat bev.ftg. Mer information om företaget finns på www.precont.se. Krav: God servicekänsla Ostraffad och pålitlig Minst 20 år i enlighet med myndighetskrav för tjänsten Behärskar svenska Gymnasieutbildning eller motsvarande B-körkort Anställningsvillkor: Behovsanställning (timanställning) initialt, med möjlighet till deltid/halvtid. Lön enligt kollektivavtal. Ansökan med CV och personligt brev skickas till jessica@precont.se Märk din ansökan med "Väktare stockholm" Urval och intervjuer sker löpande!
Företag: PRECONT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildad Väktare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildad Väktare Stockholm

Utbildad Väktare Stockholm
PreCont Kontrolltjänster är ett ledande företag i Sverige inom sin nisch, och rekryterar nu för sitt nya dotterbolag PreCont Bevakning (auktoriserat bevakningsföretag). Vi har lång erfarenhet från branschen via ett ledningsteam som arbetat med kontroller och bevakning åt handel och butik i upp till 25 års tid. Vi söker nu förstärkning i form av en Väktare Din Roll Tjänsterna innebär mestadels arbete med så kallade uniformerade hemgångskontroller. Körkort är ett krav. Din Profil - För denna tjänst är det ett måste att du har gått VU1 och VU2 - Innehar B-körkort - Har god servicekänsla - Är ostraffad och pålitlig - Är minst 20 år i enlighet med myndighetskrav för tjänsten - Behärskar svenska Du får gärna inneha en befintlig anställning i ett auktoriserat bevakningsföretag och med avsikten att behålla den, men stäm av med arbetsgivaren så att det inte föreligger hinder för anställning i annat bev.ftg. Mer information om företaget finns på www.precont.se God servicekänsla Ostraffad och pålitlig Minst 20 år i enlighet med myndighetskrav för tjänsten Behärskar svenska Gymnasieutbildning eller motsvarande B-körkort Anställningsvillkor: Behovsanställning (timanställning) initialt, med möjlighet till deltid/halvtid. Lön enligt kollektivavtal. Sök via vår hemsida: www.precont.se/ansokan-online/ Urval och intervjuer sker löpande!
Företag: PRECONT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildad Väktare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildad Väktare Stockholm

Utbildad Väktare Stockholm
PreCont Kontrolltjänster är ett ledande företag i Sverige inom sin nisch. Vi rekryterar nu för vårt dotterbolag PreCont Bevakning (auktoriserat bevakningsföretag). Vi har lång erfarenhet från branschen via ett ledningsteam som har arbetat med kontroller och bevakning åt handel och butik i upp till 25 års tid. Vi söker nu förstärkning i form av en Väktare Din Roll Tjänsterna innebär arbete med så kallade uniformerade hemgångskontroller. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav (mot körersättning). Arbetet uppnår några dagar i månaden som får planeras ut fritt vilket gör det till ett utmärkt extrajobb. Din Profil - För denna tjänst är det ett måste att du har gått VU1 och VU2 Du får gärna inneha en befintlig anställning i ett auktoriserat bevakningsföretag och med avsikten att behålla den, men stäm av med arbetsgivaren så att det inte föreligger hinder för anställning i annat bev.ftg. Mer information om företaget finns på www.precont.se. Krav: God servicekänsla Ostraffad och pålitlig Minst 20 år i enlighet med myndighetskrav för tjänsten Behärskar svenska Gymnasieutbildning eller motsvarande B-körkort Anställningsvillkor: Behovsanställning (timanställning) initialt, med möjlighet till deltid/halvtid. Lön enligt kollektivavtal. Ansökan med CV och personligt brev skickas till jessica@precont.se Urval och intervjuer sker löpande!
Företag: PRECONT AB
Ort: Luleå
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildad Väktare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildad Väktare Stockholm

Sommarvikarier Väktare Stockholm
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 330 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Som stationärväktare arbetar du hos något av våra kundföretag, t ex vid huvudinfarten eller entrén. Du ansvarar för in- och utpasseringskontroller av besökare, leverantörer och kunder. Vid arbetsplatsen kan olika typer av teknisk hjälp finnas t ex larmpaneler för driftlarm, inbrottslarm och brandlarm. Vid större företag är det också vanligt med övervakningskameror och fjärrstyrning av grindar och portar. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara att sköta företagets telefonväxel efter kontorstid, utföra rondering. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund. För anställning inom Securitas kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska motsvarande betyg 3/G. genomgå lämplighetstest med godkänt resultat körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning ostraffad drogfri ordnad privatekonomi Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet ansvarskännande omdömesgill praktiskt och tekniskt lagd god förmåga att kommunicera med människor lugn och stabil utåtriktad Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega Tjänsteförbunden och Svenska Transportarbetareförbundet. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Securitas Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarier Väktare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarier Väktare Stockholm

Utbildad Väktare Stockholm
Precont AB är ett auktoriserat bevakningsföretag specialiserat på kontrolltjänster och mystery shopping. Vi behöver nu förstärkning i form av en utbildad väktare som innehar VU1 och VU2. Dina arbetsuppgifter kommer till största del bestå av att utföra utpasseringskontroller/hemgångskontroller; ett arbete som är självständigt och du arbetar oftast ensam. Det dagliga arbetet innebär mycket körning då vi besöker många olika kunder på ett pass samt även att du kan hantera enklare rapportskrivning i din telefon. Arbetet är flexibelt och du kan själv vara med och bestämma hur mycket du vill arbeta varje månad samt vilka datum du vill förlägga dina pass. Vi söker dig som är utbildad väktare och har VU1 och VU2. Du tycker om att arbeta självständigt och trivs med att köra bil i Stockholm. Vidare är du noggrann och har god förmåga att planera ditt arbete. För denna tjänst krävs att du har B körkort. Precont är ett nordiskt ledande tillväxtbolag specialiserat inom kontrolltjänster och mystery shopping med huvudkontor i Bromma. Totalt arbetar ca 120 st personer inom bolaget i Sverige och Finland, merparten behov/projektanställda. Precont omsätter ca 35 mkr med ambition att fortsätta växa i Norden. Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Precont AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildad Väktare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildad Väktare Stockholm

Rondväktare Stockholm
Rondväktare till Cubsec! Är du en självständig person, med ett tekniskt intresse som är van att ta egna initiativ? Söker du ett arbete där du har frihet att ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter? Då ska du läsa vidare! Cubsec AB söker väktare som vill arbeta på ett modernt säkerhetsföretag i stark medvind. Vi erbjuder en platt organisation där samtliga medarbetare är med och påverkar. Allt för att inspirera till ett roligt arbete med stark gemenskap! Som medarbetare på Cubsec AB får du möjlighet att utvecklas i ett nytänkande säkerhetsföretag, där verksamheten präglas av ett personligt engagemang. Cubsec-andan bygger på vår entusiasm, vår vilja till lyhördhet, vår tillgänglighet, vår personlighet, vår öppenhet mot kund och vår kostnadsmedvetenhet. Vi söker nu väktare som vill arbeta med rondering, områdesbevakning och larmutryckning. Som person tror vi att du har god social kompetens och en förmåga att förmedla säkerhet genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull. Arbetet utförs huvudsakligen på kvällar och nätter. Cubsec AB erbjuder dig: • En arbetsplats där din insats har betydelse • Att vara en del av en gemenskap som bygger på delaktighet och personligt engagemang • Deltidstjänst på ca. 50 % med möjlighet till fler timmar. Arbetstiden är främst förlagd till kvällar och nätter”.  Grundläggande krav:  • Genomgått väktarutbildning 1. • Ingen anmärkning i brottsregister eller liknande. • Inga betalningsanmärkningar. • B-körkort Tidigare erfarenhet av att arbeta med rondering och larmutryckningar är meriterande. Vi räknar med att denna rekrytering kommer gå fort, så om du vill bli en del av Cubsec AB – skicka in din ansökan idag! Du söker genom att klicka på ”Skicka Ansökan”. Där kan du enkelt bifoga personligt brev och färdigt CV. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Cubsec
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Rondväktare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rondväktare Stockholm

Receptionsväktare Stockholm
RECEPTIONSVÄKTARE Stockholm  Cubsec AB söker dig som vill arbeta på ett företag i stark medvind. Vi erbjuder en välmående och platt organisation där samtliga medarbetare är med och påverkar - allt för att inspirera till ett roligt arbete med stark gemenskap. Som vår medarbetare får du möjlighet att utvecklas i ett nytänkande företag, där vi skapar förtroende, trygghet och värde för våra kunder. Vi söker nu receptionsväktare till våra uppdrag i Stockholm. Tjänsterna är deltids- eller behovsanställning men det finns goda möjligheter för rätt person att få en tillsvidareanställning. Som person är du engagerad i ditt arbete, plikttrogen och lojal. Vi ser även att du har ett empatiskt förhållningssätt till andra människor samt en personlig mognad. Viktigt är att du är trygg i din yrkesroll och har ett metodiskt tillvägagångssätt för att hantera de situationer som uppstår i arbetet. Vi värdesätter att du är ambitiös, har ett högt kvalitets-och säkerhetstänk samt en positiv och öppen attityd. Det finns möjlighet att tillgodoräkna tidigare anställningsår i händelse av anställning. Grundläggande krav:   • Väktarutbildning • Mycket goda färdigheter i svenska samt engelska språket, både i tal och skrift. • Mycket god IT-vana • Rent brottsregister • Inga betalningsanmärkningar   Vi ser gärna att du som person: • Tycker om att ge bra service, är positiv och utåtriktad. • Har en mycket god kommunikationsförmåga. • Har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull. Det är meriterande om du har erfarenhet av receptionsarbete. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Cubsec
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionsväktare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionsväktare Stockholm

Rondväktare Stockholm
Rondväktare till Cubsec! Är du en självständig person, med ett tekniskt intresse som är van att ta egna initiativ? Söker du ett arbete där du har frihet att ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter? Då ska du läsa vidare! Cubsec AB söker väktare som vill arbeta på ett modernt säkerhetsföretag i stark medvind. Vi erbjuder en platt organisation där samtliga medarbetare är med och påverkar. Allt för att inspirera till ett roligt arbete med stark gemenskap! Som medarbetare på Cubsec AB får du möjlighet att utvecklas i ett nytänkande säkerhetsföretag, där verksamheten präglas av ett personligt engagemang. Cubsec-andan bygger på vår entusiasm, vår vilja till lyhördhet, vår tillgänglighet, vår personlighet, vår öppenhet mot kund och vår kostnadsmedvetenhet. Vi söker nu väktare som vill arbeta med rondering, områdesbevakning och larmutryckning. Som person tror vi att du har god social kompetens och en förmåga att förmedla säkerhet genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull. Arbetet utförs huvudsakligen på kvällar och nätter. Cubsec AB erbjuder dig: • En arbetsplats där din insats har betydelse • Att vara en del av en gemenskap som bygger på delaktighet och personligt engagemang • Deltidstjänst på ca. 50 % med möjlighet till fler timmar. Arbetstiden är främst förlagd till kvällar och nätter”.  Grundläggande krav:  • Genomgått väktarutbildning 1. • Ingen anmärkning i brottsregister eller liknande. • Inga betalningsanmärkningar. • B-körkort Tidigare erfarenhet av att arbeta med rondering och larmutryckningar är meriterande. Vi räknar med att denna rekrytering kommer gå fort, så om du vill bli en del av Cubsec AB – skicka in din ansökan idag! Du söker genom att klicka på ”Skicka Ansökan”. Där kan du enkelt bifoga personligt brev och färdigt CV. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Cubsec
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Rondväktare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rondväktare Stockholm

Receptionsväktare Stockholm
RECEPTIONSVÄKTARE Stockholm  Cubsec AB söker dig som vill arbeta på ett företag i stark medvind. Vi erbjuder en välmående och platt organisation där samtliga medarbetare är med och påverkar - allt för att inspirera till ett roligt arbete med stark gemenskap. Som vår medarbetare får du möjlighet att utvecklas i ett nytänkande företag, där vi skapar förtroende, trygghet och värde för våra kunder. Vi söker nu receptionsväktare till ett utav våra uppdrag i Stockholm. Tjänsterna är heltids- eller behovsanställning och det finns goda möjligheter för rätt person att få en tillsvidareanställning. Som person är du engagerad i ditt arbete, plikttrogen och lojal. Vi ser även att du har ett empatiskt förhållningssätt till andra människor samt en personlig mognad. Viktigt är att du är trygg i din yrkesroll och har ett metodiskt tillvägagångssätt för att hantera de situationer som uppstår i arbetet. Vi värdesätter att du är ambitiös, har ett högt kvalitets-och säkerhetstänk samt en positiv och öppen attityd.  Grundläggande krav: • Väktarutbildning • Mycket goda färdigheter i svenska, både i tal och skrift. • Rent brottsregister • Inga betalningsanmärkningar Vi ser gärna att du som person: • Tycker om att ge bra service, är positiv och utåtriktad. • Har en mycket god kommunikationsförmåga. • Har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull. Det är meriterande om du har erfarenhet av receptionsarbete. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Cubsec
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionsväktare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionsväktare Stockholm

Väktare Stockholm
Gaxx är ett nytänkande uppstartsbolag med avsikt att förändra bevakningsbranschen! Vi är lokaliserade i Stockholm, men har stort fokus på expansion i övriga delar av landet. Gaxx söker en föreståndare, eller väktare med ambitionen att bli föreståndare, för ronderande bevakning. Förutom arbete som ronderande väktare, kommer rollen innebära ansvar för verksamhetsområdet samt för personal. Du kommer vara en väsentlig del av vår organisation, expansion och det produktiva arbetet. Med tiden kommer rollen utvecklas och så även ansvarsområdet. Föreståndaren kommer även agera expertis samt vara rådgivande i säkerhetsfrågor, rapporterande till ledning. Kravspecifikation -Bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag. -Körkort B och minst 2 års erfarenhet av bilkörning. -Gymnasieutbildning med godkänt (motsvarande betyg 3/G) resultat i svenska och engelska. God svenska och engelska i tal och skrift. -Du behöver vara utbildad väktare och ha minst 2 års erfarenhet av ronderande bevakning. Denna erfarenhet får inte vara äldre än 5 år (undantagsvis max.10 år). Tidigare föreståndarbefattningar eller genomgången föreståndarutbildning är meriterande, men ej ett krav. Om du är rätt person för oss, betalar vi din utbildning till föreståndare! Värdegrund Våra tre värdeord: pålitlighet, hjälpsamhet och nytänkande, är en naturlig del i vårt dagliga arbete och vägleder oss i det vi gör. Vi sätter stort värde i dessa egenskaper hos dig som sökande! Gaxx erbjuder -Föreståndarutbildning via externt företag -Hög prioritet på trivsel samt god arbetsmiljö -God löneutveckling och premieprogram -Möjlighet till inflytande i en nystartad verksamhet -Frihet under ansvar -Flexibla arbetstider -Privat sjukvårdsförsäkring -Friskvårdsbidrag på 3500 kr/år -Events och belöningar när vi når våra mål Gaxx skapar trygghet och tar ansvar för samhälle och miljö! Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Gaxx Security AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare Stockholm


Sök lediga jobb Väktare Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se