Väktare jobb - lediga jobb

Väktare jobb Väktare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Väktare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Väktare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. MC-Väktare för dagtidstjänst, heltid- Sundbyberg

 2. Morgonpigg rondväktare med servicekänsla!- Stockholm

 3. Väktare- Stockholm

 4. Utbildade väktare till Stockholm, Heltid- Stockholm

 5. Väktare/säkerhetspersonal sökes till vårt uppdrag på SAS Arlanda- Sigtuna

 6. Vi söker väktare och ordningsvakter- Jönköping

 7. Väktare till Västerås- Västerås

 8. Väktare till Köping- Köping

 9. Väktare sökes till Västerås och Eskilstuna- Västerås

 10. Väktare Göteborg- Göteborg

 11. Butikskontrollant/väktare- Göteborg

 12. Väktare behovsanställning- Borås

 13. Väktare för behovsanställning/deltid i Norrtälje- Norrtälje

 14. CSG söker Väktare till Örebro- Örebro

 15. VI SÖKER VÄKTARE TILL KÖPKVARTER- Stockholm

 16. Väktare, halvtid i Årjäng- Årjäng

 17. Utbildade väktare till Stockholm, Heltid- Stockholm

 18. Utbildade väktare för områdesbevakning, Heltid- Stockholm

 19. Väktare att utbilda till värdetransportör i Gävle- Gävle

 20. Butikskontrollanter / Väktare- Uppsala

 21. Väktare till Avesta- Avesta

 22. Väktare- Köping

 23. Timanställd Väktare sökes- Skara

 24. Väktare till kriminalvårdsuppdrag- Göteborg

 25. Väktare- Stockholm

 26. Ivrig väktare för omgående anställning- Norrköping

 27. Väktare- Lidköping

 28. Väktare, ordningsvakter samt butikskontrollanter till Uppsala- Uppsala

 29. Väktare och Ordningsvakt- Upplands Väsby

 30. Väktare- Skövde

 31. Väktare- Mariestad

 32. Väktare, stationär bevakning- Norrtälje

 33. Väktare inom kriminalvården- Stockholm

 34. Väktare till Hälsingland- Hudiksvall

 35. Addici Security AB söker väktare i Stockholm- Stockholm

 36. Rondväktare till Cubsec Bevakning!- Stockholm

 37. Butikskontrollant- Uppsala

 38. Väktare- Skara

 39. Väktare- Årjäng

 40. Parkeringsvakt/ Väktare- Kalmar


Mer beskrivning

MC-Väktare för dagtidstjänst, heltid
Rapid är det personliga och engagerade säkerhetsföretaget. Vi arbetar nära kunden och utvecklar ständigt erbjudanden och tjänstelösningar för att kunna tillgodose våra kunders alla tänkbara säkerhetsbehov. MC-Väktare för dagtidstjänst   Nu söker vi väktare med VU1 & VU2, erfarenhet av rond och ryck samt mc-körkort. Du utgår med MC ifrån våra lokaler i Sundbyberg, tjänsten handlar främst om att åka på larmryck men kan även få fasta uppgifter.  Arbetsuppgifterna innefattar bl.a.: -  larmutryckning och åtgärdsservice -  nyckelhantering -  rondering -  larmhantering -  stöttning vid incidenter -  behörighetskontroller -  stationär bevakning -  receptionstjänstgöring -  inpasserings- och hemgångskontroller Du som söker måste klara av att arbeta i grupp såväl som ensam och besitta social kompetens, flexibilitet och stresstålighet. Vi lägger stor vikt på att alltid ge våra kunder den mest effektiva lösningen med kompetent och motiverad personal. Genom vår långa erfarenhet av larm- och bevakningsarbete har vi byggt upp ett stort förtroende hos vår omgivning och finns representerade i Stockholm, Södertälje, Nynäshamn och Dalarna.   Kvalifikationer - Väktarutbildad, VU1 & VU2 - MC Körkort, erfaren förare. - Gymnasiekompetens - Fyllda 20 år gammal - Drogfri, ej tidigare straffad - Flytande svenska i tal och skrift med goda kunskaper i engelska - God hälsa, psykiskt stabil - Ordnad privatekonomi - Inga föreliggande hinder för godkännande av Länsstyrelsen (anställning vid auktoriserat bevakningsföretag)     Meriterande - Tidigare erfarenhet från branschen - Ordningsvaktsutbildning - Redan godkänd av Länsstyrelsen (LST) - Genomförd svensk värnplikt och/eller annan militär bakgrund - Erfarenhet av servicearbete - Vård/räddningsutbildning Vi tror att Du som söker är i övrigt en omdömesgill person som värdesätter ärlighet och empati. Mer information om Rapid hittar Du på www.rapidbevakning.se   Lön Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega Tjänsteförbunden och Svenska Transportarbetarförbundet.     Arbetstid Fastanställning med 6mån provanställning Heltid   Ansökan Endast skriftlig ansökan, samt innehålla CV + körkortsbehörighet     Sista ansökningsdatum: 2013-07-31 Intervjuerna kommer att ske löpande & tjänsterna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdatumet.
Företag: Rapid Bevakning AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga MC-Väktare för dagtidstjänst, heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MC-Väktare för dagtidstjänst, heltid

Morgonpigg rondväktare med servicekänsla!
Nokas är en nordisk säkerhetskoncern med verksamhet i Norge, Sverige och Danmark. Vi har ca 3 500 medarbetare och är indelat i två divisioner, Cash Handling och Security & Safety. Bolaget grundades 1987 och vi har växt kontinuerligt sedan starten. Vår ambition är att vara en betydande aktör på den skandinaviska marknaden före utgången av 2013 och därefter växa vidare i Europa. Våra värderingar bygger på begreppet ”Vi bryr oss” och genomsyrar hela vår verksamhet. Nokas Bevakning Öst AB erbjuder sedan 1984 skräddarsydda tjänster inom säkerhet och bevakning för arbetsplatser, handelsplatser, publika platser och privata hem. Idag har vi ungefär 1200 larm- och bevakningskunder, både företag och privata hushåll. Vi är auktoriserade av Länsstyrelsen och alla våra medarbetare har omfattande säkerhetsutbildning med inriktning på personell och teknisk bevakning. Bli en av våra skickliga väktare Nu söker Nokas Bevakning en väktare till en bilburen tjänst i en miljö som kräver hög service och fingertoppskänsla. Du kommer att träffa besökare, hyresgäster och kunder så det är viktigt att du är en professionell och serviceinriktad person. Vi erbjuder positiva och engagerade kollegor i ett företag där vi fokuserar på att ge våra medarbetare bästa möjliga förutsättningar. Du kommer att jobba tidiga mornar utifrån ett fast schema och utgå med bil från vårt huvudkontor. Under arbetspasset kommer du att besöka och låsa upp våra centrumuppdrag, utföra lunchavlösningar för kollegor, bistå vår arbetsledare i tjänst med olika uppdrag. I tjänsten ingår även larm- och utrycknings arbeten. Det är viktigt att du är självgående och känner stort ansvar för ditt arbete eftersom att du delvis kommer att planera ditt arbetspass självständigt. Du har en känsla för service och trivs med att arbetsuppgifterna varierar under dagen. Giltig väktarutbildning (VU1 och VU2) och tidigare erfarenheter från väktaryrket är ett krav. Självklart så innehar du även minst ett B-körkort och hittar bra i Stockholm.
Företag: Nokas Bevakning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Morgonpigg rondväktare med servicekänsla! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Morgonpigg rondväktare med servicekänsla!

Väktare
Tempest Security söker väktare för deltidsanställning (behovare) till Stockholmsområdet. Vi letar efter dig som är utbildad väktare (VU1 och VU2) samt har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Erfarenhet från tidigare bevakningsuppdrag är meriterande men inte nödvändigt. Exempel på arbetsområden vi är verksamma inom är: Stationärbevakning. Som stationärvakt kommer du ha varierande uppgifter. Det kan vara allt ifrån att göra ronder på ett objekt till att bemanna en post på museum, sjukhus eller annat arbetsområde. Arbete kan ske på dygnets alla timmar. Centrumbevakning. Du kommer arbeta i ett köpcentrum. Viktigt är ett utpräglat service- och säkerhetstänkande samt alltid verka för en konfliktfri miljö. Arbete sker på dagar och kvällar, måndag till söndag. Arrestantbevakning. Som arrestvakt tjänstgör du på en arrest och assiterar polisen i deras arbete. För tjänsten krävs minst ett års erfarenhet som väktare. Arbete sker på dygnets alla timmar. Receptions- och växeltjänst. Vid arbete i reception och växel är service och trevligt bemötande lika viktigt som hög säkerhetsmedvetenhet. Arbete kan lika väl vara dag som natt men merparten är nattetid. Egenskaper hos sökande: Lugn och tålmodig Utåtriktad, trevlig och hjälpsam Ansvarsfull Noggrann och uppmärksam Grundkrav för sökande: 18 år gammal och ostraffad God förmåga att uttrycka sig i såväl tal som skrift Ytterligare språkkunskaper är meriterande Gymnasiekompetens God hälsa och fysik Drogfri Körkort (vissa tjänster) Ordnad ekonomi Fullständigt genomförd och godkänd VU 1 samt VU 2 Utbildning som skyddsvakt, butikskontrollant och/eller ordningsvakt är meriterande. Sökande kan med fördel visa sitt intresse för en anställning genom att gå in på tempest.se och fylla i en jobbansökan. Det går att inkludera CV, referenser, utbildningsintyg med mera som attachement via hemsidan. Ansökan som ej går via vår hemsida skall sändas in som e-mail. Vänligen skriv VÄKTARE i ämnesraden. Vi rekryterar fortlöpande. Tempest Security AB är ett auktioriserat bevakningsföretag med i huvudsak stationär och ronderande bevakningsverksamhet. Bolaget ingår i Tempest Group, en koncern inriktad på helhetslösningar för fastighetstjänster, i huvudsak för köpcentrum- och butiksmiljö. Totalt har bolagen inom Tempest Group runt 150 anställda och antalet väntas öka kraftigt under åren framöver.
Företag: TEMPEST SECURITY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare jobb, Väktare Stockholm, Väktare TEMPEST SECURITY AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare

Utbildade väktare till Stockholm, Heltid
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Vi söker nu engagerade, ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som vill jobba med områdesbevakning i Stockholmsregionen. Inför potentiellt nytt uppdrag söker vi nu initialt 2 väktare för varierande arbete innefattande bland annat områdesbevakning, larmryck, rondering, parkeringsövervakning och störningsjour. Tjänsterna är på heltid och arbetstiden är förlagd på dagtid med 2-5 schema.   Vi söker dig som är: * Stresstålig * Serviceminded * Flexibel Vi fäster stor vikt vid egenskaper som social kompetens och mognad, du trivs i mötet med människor och ser möjligheter istället för motgångar. Vi tror att du har erfarenhet från bevakningsbranchen sedan tidigare. Väktare:Krav att du är utbildad väktare med giltig Vu1+Vu2. Meriterande med utbildning inom parkeringsövervakning. Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en ekonomisk kontroll samt ett drogtest. Vi ser det som en självklarhet att du är ostraffad samt innehar fullständig gymnasiekompetens. Skicka in din ansökan skyndsamt!
Företag: G4S Affärsområde Öst
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildade väktare till Stockholm, Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildade väktare till Stockholm, Heltid

Väktare/säkerhetspersonal sökes till vårt uppdrag på SAS Arlanda
Addici Security söker medarbetare för tjänstgöring på SAS Arlanda. Du kommer att arbeta med säkerhet, trygghet och service. Vi är nu i en expansiv fas och kan således erbjuda heltid, halvtid, deltid samt behovsanställning. Personliga egenskaper Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp Du tycker om att ge bra service, är positiv och utåtriktad Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull Du har god kommunikationsförmåga Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi Kvalifikationer Väktarutbildning Säkerhetskontrollantutbildning Gymnasiekompetens Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift samt engelska förstårligt. God datavana, främst inom Officepaketet Erfarenhet av serviceyrket, minst 2 år Kvinnor har förtur då stor del av tjänsterna kräver det. Vi erbjuder Kulturen på Addici Secutity kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Du kommer att få ta mycket eget ansvar, vara med att bygga upp och forma rutiner i en stimulerande miljö med varierade arbetsuppgifter. Ansökan och urval För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Smulter på telefon 0733259178 Intervjuer och urval kommer att ske löpande, varför vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 2013 06 30 Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan.
Företag: Addici AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare/säkerhetspersonal sökes till vårt uppdrag på SAS Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare/säkerhetspersonal sökes till vårt uppdrag på SAS Arlanda

Vi söker väktare och ordningsvakter
Arbetstider: Dag, kväll, natt, helg Tjänsteställe: Jönköping Varaktighet: Tillsvidare Tillträde: 2013-08-30 Kvalifikationer: Ordningsvaktsutbildning eller väktarutbildning Arbetsuppgifter: Varierande Vi vill ha din ansökan senast 2013-07-31 Svensk Bevakningstjänst har sedan 1995 vuxit till att bli det tredje största företaget i branschen med ca 2 200 anställda. Vi erbjuder bevaknings- och larmcentralstjänster, parkeringsövervakning samt personskydd, brandskydd, rådgivning och utbildning. Vi är ett dotterbolag till Axel Johnson AB.
Företag: Svensk Bevakningstjänst
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker väktare och ordningsvakter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker väktare och ordningsvakter

Väktare till Västerås
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Arbetsbeskrivning Nu söker vi dig som vill ha en behovsanställning, och som har möjlighet att vid behov ta arbetspass med kort varsel. Du kanske studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan även finnas behov av personal med ett fast sysselsättningsmått. Som väktare blir din uppgift att förebygga brottslighet och andra oegentligheter. Du kan komma att utföra såväl ronderande bevakning i bil som stationärbevakning. Arbetstiderna är varierade men är vanligtvis förlagda till kvällar-nätter och innefattar såväl arbete vardagar som lördagar, sön- och helgdagar. Vem är du? Vi ser att du har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du har god förmåga att uttrycka dig korrekt i svenska språket i tal och skrift och du har förmåga att uttrycka dig i och förstå engelska. Du måste ha gymnasiekompeten och du har körkort (minst B). Vi ser gärna att du har genomfört väktarutbildning VU1 och VU2, är du rätt person utbildar vi dig annars. Du är hjälpsam, trovärdig, nytänkande och noggrann, vidare har du förutsättningen att arbeta ensam och självständigt. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och en ekonomisk kontroll på de kandidater som vi väljer att gå vidare med. Kontaktperson Du söker tjänsten med registrerat CV via vår hemsida www.g4s.se För mer information är du välkommen att kontakta gruppledare Anders Norlander via mail anders.norlander@se.g4s.com OBS: Vi tar ej emot ansökningar per post/e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare till Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare till Västerås

Väktare till Köping
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Arbetsbeskrivning Nu söker vi dig som vill ha en behovsanställning, och som har möjlighet att vid behov ta arbetspass med kort varsel. Du kanske studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan även finnas behov av personal med ett fast sysselsättningsmått. Som väktare blir din uppgift att förebygga brottslighet och andra oegentligheter. Du kan komma att utföra såväl ronderande bevakning i bil som stationärbevakning. Arbetstiderna är varierade men är vanligtvis förlagda till kvällar-nätter och innefattar såväl arbete vardagar som lördagar, sön- och helgdagar. Vem är du? Vi ser att du har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du har god förmåga att uttrycka dig korrekt i svenska språket i tal och skrift och du har förmåga att uttrycka dig i och förstå engelska. Du måste ha gymnasiekompeten och du har körkort (minst B). Vi ser gärna att du har genomfört väktarutbildning VU1 och VU2, är du rätt person utbildar vi dig annars. Du är hjälpsam, trovärdig, nytänkande och noggrann, vidare har du förutsättningen att arbeta ensam och självständigt. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och en ekonomisk kontroll på de kandidater som vi väljer att gå vidare med. Kontaktperson Du söker tjänsten med registrerat CV via vår hemsida www.g4s.se För mer information är du välkommen att kontakta gruppledare Anders Norlander via mail anders.norlander@se.g4s.com OBS: Vi tar ej emot ansökningar per post/e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Köping
Ort: Köping
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare till Köping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare till Köping

Väktare sökes till Västerås och Eskilstuna
Addici Security söker 2st butikskontrollanter för tjänstgöring i Eskilstuna/Västerås. Personliga egenskaper Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp Du tycker om att ge bra service, är positiv och utåtriktad Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull Du har god kommunikationsförmåga Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi  Kvalifikationer Väktarutbildning 1 och 2 Butikskontrollant utbildning Gymnasiekompetens Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift samt engelska förstårligt. God datavana, främst inom Officepaketet Erfarenhet av serviceyrket, minst 2 år  Vi erbjuder Kulturen på Addici kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Du kommer att få ta mycket eget ansvar, vara med att bygga upp och forma rutiner i en stimulerande miljö med varierade arbetsuppgifter. Ansökan och urval För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Elie Asoouni på telefon 0733259081. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, varför vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 2013 05 31. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan.
Företag: Addici AB
Ort: Västerås
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare sökes till Västerås och Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare sökes till Västerås och Eskilstuna

Väktare Göteborg
Vi söker väktare till uppdrag i Göteborg Addici Security söker medarbetare för tjänstgöring på våra uppdrag i Göteborg. Du kommer arbeta med säkerhet, trygghet och service. Vi kan erbjuda behovsanställning. Personliga egenskaper Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp Du tycker om att ge bra service, är positiv och utåtriktad Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull Du har god kommunikationsförmåga Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi Kvalifikationer Väktarutbildning Gymnasiekompetens Du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift God datavana, främst inom Officepaketet Erfarenhet av serviceyrket, minst 2 år Vi erbjuder Kulturen på Addici kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Du kommer att få ta mycket eget ansvar, vara med att bygga upp och forma rutiner i en stimulerande miljö med varierade arbetsuppgifter. Ansökan och urval För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Driftchef Amir Torkalinaghipoor på mail[amir.torkalinaghipoor@addici.com]. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, varför vi vill ha din ansökan snarast. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan.
Företag: Addici AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare Göteborg

Butikskontrollant/väktare
Verksamhetsbeskrivning CPG Sverige AB är ett av Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med rätt att bedriva bevakning i hela riket. CPG är ett konkurrenskraftigt företag med goda kundrelationer, och vi har en väl uppbyggd organisation med erfarenhet som är väl förtrogen med de krav som ställs på marknaden. Vår personal är ett viktigt segment där försäkringar och kollektivavtal är ett naturligt inslag för att efterleva marknadens krav på seriositet. CPG s utgångspunkt är att vara ett flexibelt säkerhetsföretag, samt ett kvalitetsalternativ. Med fokus på förtroende, flexibilitet och service levererar vi säkerhet som passar in i kundens närmiljö. Vi lägger stor vikt vid social kompetens och ett professionellt bemötande. Arbetsuppgifter Vi söker dig kille eller tjej med väktarutbildning och butikskontrollantutbildning för arbete som butikskontrollant., med en väl utvecklad servicekänsla som vill ha ett socialt och omväxlande arbete. Utbildning/Erfarenhet VU1, VU2 samt butikskontrollantutbildning är ett krav för dessa tjänster. Tidigare erfarenhet är meriterande. Vi rekryterar vår personal med stor omsorg för att kunna leverera tjänster med hög kvalitet. Vår främsta uppgift är att leverera rätt personal för arbetsuppgiften. Vi värdesätter dig med väl utvecklad servicekänsla och hög social kompetens.
Företag: CPG Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-27
Sök fler jobb liknande: lediga Butikskontrollant/väktare jobb, Butikskontrollant/väktare Göteborg, Butikskontrollant/väktare CPG Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikskontrollant/väktare

Väktare behovsanställning
Eventsäkerhet Sverige AB, SWESAB, är ett av Länsstyrelsen godkänt bevakningsföretag som i huvudsak jobbar med ordningshållning och bevakning. Då vi på kort tid fått in flera nya kunder söker vi extrapersonal för framför allt ronderingsuppdrag. Utbildnings krav: Väktarutbildning VU1 & VU2. Giltig väktarutbildning Utbildad ordningsvakt är meriterande.
Företag: EVENTSÄKERHET SVERIGE AB
Ort: Borås
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare behovsanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare behovsanställning

Väktare för behovsanställning/deltid i Norrtälje
Vi i Securitaskoncernen finns i 51 länder runtom i världen och har 300000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa. Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem. ** För anställning inom Securitas  kräver vi följande: ** * bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag * Bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna.har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G. * genomgå lämplighetstest och läkarundersökning/drogtest med godkänt resultat * körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning * ordnad privatekonomi * ostraffad **  Personliga egenskaper: ** * Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet * ansvarskännande * omdömesgill * praktiskt och tekniskt lagd * god förmåga att kommunicera med människor * lugn och stabil * utåtriktad Meriterande: * God lokalkännedom i Roslagen * Giltig väktarutbildning (VU1 & VU2) * Möjlighet att kunna arbeta på kort varsel (dag och natt) ** Övrigt ** * Vi ser helst att du är boende i Roslagen * Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega Tjänsteförbunden och Svenska Transportarbetareförbundet. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Securitas Sverige AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare för behovsanställning/deltid i Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare för behovsanställning/deltid i Norrtälje

CSG söker Väktare till Örebro
För heltid, deltid, och behovsanställning. CSG är av Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag, auktorisationen omfattar stationär och ronderande bevakning, ordningshållning samt butikskontroll. En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker våra kunder i sitt område för att bl a kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning utförs både inom- och utomhus. Arbetet är självständigt och rörligt. Formella krav: • Fyllt 20 år och vara ostraffad • Gymnasiekompetens • God svenska i tal och skrift • God hälsa och fysik • Ordnad ekonomi • Körkort • Väktarutbildad (VU1 och VU2) Personliga krav: • Vi söker dig som redan är utbildad väktare och som är säkerhetsmedveten • Serviceinriktad och stresstålig • Du ska vara en självgående person med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till • Meriterande är erfarenhet av nattarbete I samband med anställning kommer du genomgå läkarundersökning där drogtest ingår.  I din ansökan vill vi att du skickar följander: • Personlig beskrivning av dig själv  • CV  • Utbildningsbevis Vid frågor vänligen kontakta: Mikael Söderström 073-4194740 Sista ansökningsdag är löpande Arbetsgivare: Commuter Security Group AB Lindhagensgatan 109-121, 112 51 Stockholm Tel: 08-410 147 00
Företag: Commuter Security Group
Ort: Örebro
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga CSG söker Väktare till Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CSG söker Väktare till Örebro

VI SÖKER VÄKTARE TILL KÖPKVARTER
Estate Bevakning bildades i augusti 2009 av personer med lång erfarenhet av ledande befattningar inom säkerhets- och bevakningsbranschen, samt beställare av bevakningstjänster från Facility Management företag. Vi arbetar både i offentliga miljöer och för privata företag. Våra uppdragsgivare är såväl mindre företag samt större organisationer eller myndigheter. Vi är för närvarande verksamma i Stockholms län. Estate Bevakning söker väktare för behovsanställning & tillsvidare anställning för arbete i ett köpkvarter dag & natt tjänster i Stockholms området. Vi söker dig som är: - Serviceinriktad & tekniskt lagd, positiv och utåtriktad. - Lugn, stabil och har en god kommunikationsförmåga. - Pålitlig, ansvarsfull och kan förmedla trygghet till kund och dennes medarbetare. Väktarutbildning är ett krav. Körkort och branschvana är meriterande. Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega och Transportarbetarförbundet. Skicka din ansökan till peter.danell@estate-bevakning.se För mer information om Estate Bevakning besök vår hemsida på www.estate-bevakning.se, eller kontakt oss på 08-599 08 600. Välkommen med din ansökan!
Företag: ESTATE BEVAKNING AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga VI SÖKER VÄKTARE TILL KÖPKVARTER jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VI SÖKER VÄKTARE TILL KÖPKVARTER

Väktare, halvtid i Årjäng
Vi i Securitaskoncernen finns i 51 länder runtom i världen och har 300000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa. Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem. ** För anställning inom Securitas  kräver vi följande: ** * bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag * Bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna.har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G. * genomgå lämplighetstest med godkänt resultat * körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning * ordnad privatekonomi * ostraffad * drogfri **  Personliga egenskaper: ** * Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet * ansvarskännande * omdömesgill * praktiskt och tekniskt lagd * god förmåga att kommunicera med människor * lugn och stabil * utåtriktad ** Övrigt: ** Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega Tjänsteförbunden och Svenska Transportarbetareförbundet. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Securitas Sverige AB
Ort: Årjäng
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare, halvtid i Årjäng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare, halvtid i Årjäng

Utbildade väktare till Stockholm, Heltid
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Vi söker nu engagerade, ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som vill jobba med bilburen rondering i Huddinge/Haningeområdet. Inför nytt uppdrag söker vi nu 2 väktare för varierande arbete som innefattar bland annat områdesbevakning med fokus på parkeringsövervakning. Tjänsterna är på heltid och arbetstiden är förlagd på dagtid med ett 2-5 alt. 5-2 schema.   Vi söker dig som är: * Stresstålig * Serviceminded * Flexibel Vi fäster stor vikt vid egenskaper som social kompetens och mognad, du trivs i mötet med människor och ser möjligheter istället för motgångar. Vi tror att du har erfarenhet från bevakningsbranchen sedan tidigare. Väktare:Krav att du är utbildad väktare med giltig Vu1+Vu2 samt Körkort. Meriterande med utbildning inom parkeringsövervakning samt om du innehar Ordningsvaktsutbildning. Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en ekonomisk kontroll samt ett drogtest. Vi ser det som en självklarhet att du är ostraffad samt innehar fullständig gymnasiekompetens. Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Affärsområde Öst
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildade väktare till Stockholm, Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildade väktare till Stockholm, Heltid

Utbildade väktare för områdesbevakning, Heltid
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Vi söker nu engagerade, ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som vill jobba med områdesbevakning i Huddinge/Haningeområdet. Inför nytt uppdrag söker vi nu 2 väktare för varierande arbete innefattande bland annat områdesbevakning, larmryck, rondering samt viss parkeringsövervakning. Tjänsterna är på heltid och arbetstiden är förlagd på dagtid med 2-5 alt 5-2 schema.   Vi söker dig som är: * Stresstålig * Serviceminded * Flexibel Vi fäster stor vikt vid egenskaper som social kompetens och mognad, du trivs i mötet med människor och ser möjligheter istället för motgångar. Vi tror att du har erfarenhet från bevakningsbranchen sedan tidigare. Krav: att du är utbildad väktare med giltig Vu1+Vu2 samt innehar Körkort. Meriterande om du även innehar Ordningsvaktsutbildning. Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en ekonomisk kontroll samt ett drogtest. Vi ser det som en självklarhet att du är ostraffad samt innehar fullständig gymnasiekompetens. Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Affärsområde Öst
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildade väktare för områdesbevakning, Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildade väktare för områdesbevakning, Heltid

Väktare att utbilda till värdetransportör i Gävle
Nokas är en nordisk säkerhetskoncern med verksamhet i Norge, Sverige och Danmark. Vi har ca 3 500 medarbetare och är indelat i två divisioner, Cash Handling och Security & Safety. Bolaget grundades 1987 och vi har växt kontinuerligt sedan starten. Vår ambition är att vara en betydande aktör på den skandinaviska marknaden före utgången av 2013 och därefter växa vidare i Europa. Våra värderingar bygger på begreppet ”Vi bryr oss” och genomsyrar hela vår verksamhet. Nokas Värdehantering gör fysiska pengar till elektroniska och omvänt – snabbt och säkert. Vi har direkt fokus på innovation och utveckling, tillsammans med våra kunder har vi utvecklat produkter och tjänster inom kontanthantering som ger ökat mervärde och lönsamhet för hela verksamheten. Tycker du om att arbeta med att ge god service, att ha omväxlande arbetsuppgifter och att få nya utmaningar? Då vill vi gärna att du söker arbete hos oss på Nokas! För att passa in i vårt team är det viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och serviceminded då du kommer att handskas med stora värden och vara företagets ansikte utåt. Du ser samarbete som en självklarhet för framgång. Som värdetransportör servar du bland annat banker och handelskunder, med transporter av kontanter, skötsel och laddning av uttagsautomater med mera. Arbetet är omväxlande och rörligt, ofta väldigt utåtriktat. Troligtvis jobbar du redan idag som väktare men söker en ny utmaning! För att kunna arbeta som värdetransportör behöver du uppfylla följande krav: * har grundläggande väktarutbildning (vu1 och vu2) * är ostraffad och drogfri * är utan betalningsanmärkningar * har B-körkort * behärskar svenska språket i tal och skrift * har gymnasieutbildning eller motsvarande * har god hälsa/fysik * har grundläggande datavana och viss teknisk kunskap/händighet Anställningsvillkor: Tjänsten är ett sommarvikariat under juni, juli och augusti med möjlighet till fortsatt anställning vid behov från 1 september. Tillträde sker enligt överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal med Svenska Transportarbetarförbundet. Ansökan sker med CV och personligt brev via vår rekryteringssida på www.nokas.se. Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden och kan komma att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Nokas Värdehantering AB
Ort: Gävle
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare att utbilda till värdetransportör i Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare att utbilda till värdetransportör i Gävle

Butikskontrollanter / Väktare
FSÄK är ett expanderande auktoriserat bevakningsföretag med inriktning på butikskontroll och olika specialtjänster. Vi söker nu erfarna butikskontrollanter/väktare Man bör vara trygg i sin personlighet,ödmjuk samt förstående. Vi vill också ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Bevakningen kommer att ske i Uppsala län samt angränsande län. För tjänsten krävs godkännande av myndighet. Erfarenhet av butikskontroll är ett mycket stort plus samt väktarutbildning 1 och 2 är ett krav. BK utbildning är meriterande. Skriva samt förstå svenska språket är ett krav. Körkort. Sökande av denna tjänst hos oss skall vara över 25 år. Skolutbildning motsvarande gymnasiet . Ostraffad Ordnad ekonomi God hälsa Stresstålig Noggrann Lugn Servicekänsla Tekniskt kunnande Sänd CV via e-post märkt butiksväktare OBS ej post. Endast kompletta ansökningshandlingar behandlas.
Företag: FSÄK INVEST & FÖRSÄLJNING HANDELSBOLAG
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Butikskontrollanter / Väktare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikskontrollanter / Väktare

Väktare till Avesta
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Arbetsbeskrivning Nu söker vi dig som vill ha en behovsanställning, och som kan arbeta vid behov. Som väktare blir din uppgift att förebygga brottslighet och andra oegentligheter. Du kan komma att utföra såväl ronderande bevakning i bil som stationärbevakning. Arbetstiderna är vanligtvis förlagda till kvällar-nätter och innefattar såväl arbete vardagar som lördagar, sön- och helgdagar. Vem är du? Vi ser gärna att du har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du måste ha gymnasiekompetens och behärska engelska och svenska väl. Du ska ha körkort (minst B). Vi ser gärna att du har genomfört väktarutbildning VU1 och VU2, är du rätt person utbildar vi dig annars. Du är hjälpsam, trovärdig, nytänkande och noggrann. Vidare har du förutsättningen att arbeta ensam, självständigt samt med tekniska hjälpmedel som en naturlig del i arbetet. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och en ekonomisk kontroll på de kandidater som söker till oss. Kontaktperson Du söker tjänsten med registrerat CV via vår hemsida www.g4s.se Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information är du välkommen att kontakta Kundansvarig gruppledare Mattias Hemgren på mail mattias.hemgren@se.g4s.com OBS: Vi tar ej emot ansökningar per post/e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Security Services AB
Ort: Avesta
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare till Avesta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare till Avesta

Väktare
Vi i Securitaskoncernen finns i 51 länder runtom i världen och har 300000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa. Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem. ** För anställning inom Securitas  kräver vi följande: ** * bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag * Bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna.har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G. * genomgå lämplighetstest och läkarundersökning/drogtest med godkänt resultat * körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning * ordnad privatekonomi * ostraffad **  Personliga egenskaper: ** * Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet * ansvarskännande * omdömesgill * praktiskt och tekniskt lagd * god förmåga att kommunicera med människor * lugn och stabil * utåtriktad ** Övrigt: ** Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega Tjänsteförbunden och Svenska Transportarbetareförbundet. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Securitas Sverige AB
Ort: Köping
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare jobb, Väktare Köping, Väktare Securitas Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare

Timanställd Väktare sökes
Verksamhetsbeskrivning Fyrstads Säkerhetsservice har som företagsidé att tillhandahålla väktare och ordningsvakter främst för företag i detaljhandeln. Arbetsuppgifter Sedvanliga väktaruppdrag inom främst köpcentra och varuhus. Tjänsten är en timanställning med ett visst antal garanterade dagar per månad. Tjänsten kan komma att leda till en tillsvidareanställning på heltid. Utbildning/Erfarenhet Du som söker arbete hos oss skall ha minst Måste ha VU 1 (Väktarutbildning 2), kompetens utöver detta är meriterande. God fysik är högt prioriterad då vi kan ställas inför situationer då detta behövs. Vi ser helst att Du bor i Skara med omnejd. Läs mer på: http://www.sakerhetsservice.nu/ Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet. Skicka in Din ansökan antingen via mail hakan.ramberg@sakerhetsservice.nu eller per post till: Fyrstads Säkerhetsservice Vallgatan 47B 532 37 SKARA
Företag: FYRSTADS SÄKERHETSSERVICE
Ort: Skara
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställd Väktare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställd Väktare sökes

Väktare till kriminalvårdsuppdrag
Cubsec Bevakning grundades 2003 och har under åren växt till ett heltäckande säkerhetsföretag med ca 150 medarbetare. Vi erbjuder kvalificerade bevakningstjänster för företag och offentlig sektor. Vi är den personliga aktören som anstränger sig lite extra. Både kunder och medarbetare ska uppleva ett större värde hos Cubsec jämfört med våra konkurrenter. Cubsec Bevakning AB söker väktare som vill arbeta på ett modernt bevakningsföretag i stark medvind. Vi erbjuder en platt organisation där samtliga medarbetare är med och påverkar. Allt för att inspirera till ett roligt arbete med stark gemenskap! Som medarbetare på Cubsec Bevakning får du möjlighet att utvecklas i ett nytänkande bevakningsföretag, där verksamheten präglas av ett personligt engagemang. Cubsec-andan bygger på vår entusiasm, vår ständiga vilja till lyhördhet, vår tillgänglighet, vår personlighet, vår öppenhet mot kund och vår kostnadsmedvetenhet. Vi söker nu väktare för kriminalvårdsuppdrag. Tjänsten innebär bevakning av personer intagna inom Kriminalvården. Som person tror vi att du är självständig, har en god social kompetens och förmåga att förmedla säkerhet genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull. Du har lätt för att förstå och tillgodogöra dig skriftliga instruktioner. Som medarbetare på Cubsec Bevakning får du möjlighet att utvecklas i ett nytänkande bevakningsföretag, där verksamheten präglas av ett personligt engagemang. Grundläggande krav:  * Fullständig väktargrundutbildning. * Ingen anmärkning i brottsregister eller liknande. * Inga betalningsanmärkningar   För att vara aktuell för tjänsten skall du vara över 20 år gammal, ha möjlighet att tacka ja till arbetspass med kort varsel och kunna arbeta både natt- och dagtid. Meriterande är om du genomgått kriminalvårdsutbildning, ordningsvaktsutbildning och/eller butikskontrollantutbildning. Då arbetet kan innebära korta insatstider och ibland längre körsträckor bör du ha körkort och tillgång till egen bil. Vi räknar med att denna rekrytering kommer gå fort, så om du vill bli en del av Cubsec Bevakning – skicka in din ansökan idag! Du söker genom att klicka på ”Skicka Ansökan”. Där kan du enkelt bifoga personligt brev och färdigt CV. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Cubsec
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare till kriminalvårdsuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare till kriminalvårdsuppdrag

Väktare
Tempest Security söker väktare för deltidsanställning (behovare) till Stockholmsområdet. Vi letar efter dig som är utbildad väktare (VU1 och VU2) samt har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Erfarenhet från tidigare bevakningsuppdrag är meriterande men inte nödvändigt. Exempel på arbetsområden vi är verksamma inom är: Stationärbevakning. Som stationärvakt kommer du ha varierande uppgifter. Det kan vara allt ifrån att göra ronder på ett objekt till att bemanna en post på museum, sjukhus eller annat arbetsområde. Arbete kan ske på dygnets alla timmar. Centrumbevakning. Du kommer arbeta i ett köpcentrum. Viktigt är ett utpräglat service- och säkerhetstänkande samt alltid verka för en konfliktfri miljö. Arbete sker på dagar och kvällar, måndag till söndag. Arrestantbevakning. Som arrestvakt tjänstgör du på en arrest och assiterar polisen i deras arbete. För tjänsten krävs minst ett års erfarenhet som väktare. Arbete sker på dygnets alla timmar. Receptions- och växeltjänst. Vid arbete i reception och växel är service och trevligt bemötande lika viktigt som hög säkerhetsmedvetenhet. Arbete kan lika väl vara dag som natt men merparten är nattetid. Egenskaper hos sökande: Lugn och tålmodig Utåtriktad, trevlig och hjälpsam Ansvarsfull Noggrann och uppmärksam Grundkrav för sökande: 18 år gammal och ostraffad God förmåga att uttrycka sig i såväl tal som skrift Ytterligare språkkunskaper är meriterande Gymnasiekompetens God hälsa och fysik Drogfri Körkort (vissa tjänster) Ordnad ekonomi Fullständigt genomförd och godkänd VU 1 samt VU 2 Utbildning som skyddsvakt, butikskontrollant och/eller ordningsvakt är meriterande. Sökande kan med fördel visa sitt intresse för en anställning genom att gå in på tempest.se och fylla i en jobbansökan. Det går att inkludera CV, referenser, utbildningsintyg med mera som attachement via hemsidan. Ansökan som ej går via vår hemsida skall sändas in som e-mail. Vänligen skriv VÄKTARE i ämnesraden. Vi rekryterar fortlöpande. Tempest Security AB är ett auktioriserat bevakningsföretag med i huvudsak stationär och ronderande bevakningsverksamhet. Bolaget ingår i Tempest Group, en koncern inriktad på helhetslösningar för fastighetstjänster, i huvudsak för köpcentrum- och butiksmiljö. Totalt har bolagen inom Tempest Group runt 150 anställda och antalet väntas öka kraftigt under åren framöver.
Företag: TEMPEST SECURITY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare jobb, Väktare Stockholm, Väktare TEMPEST SECURITY AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare

Ivrig väktare för omgående anställning
Vi söker dig ... som Är Intresserad av säkerhet Är utbildad väktare Har körkort Vill jobba i ett expansivt företag med nära samarbete med ledning. Vill se sig själv som en representant för ett företag på lokal ort Förstår hur man beter sig bland kollegor och kunder. Inte är rädd för ta i när det behövs Inte är rädd för nya utmaningar Bor i Söderköping eller Norrköping med omnejd för att kunna ha snabb beredskap, vi skall nämligen vara snabbast på den ort vi finns på, då är detta ett krav. Vi erbjuder dig en behovs anställning med möjlighet till heltid. Du kommer att erbjudas ronderande bevakning i Söderköping och Norrköping, med ibland stationära uppdrag. Arbetspass är oftast kväll/natt. Sökande som INTE har utbildning kommer inte att besvaras. Vi utbildar inte själva. Är du ordningsvakt så är det givetvis meriterande. Vi besvarar frågor endast via mail. Obs! Annonssäljare från andra platser än ams, undanbedes!
Företag: Smart Bevakning AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ivrig väktare för omgående anställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ivrig väktare för omgående anställning

Väktare
Väktare Secure Security Lidköping Secure Security söker väktare till utökade uppdrag i Lidköping. Dina arbetsuppgifter Arbetet bedrivs i samarbete med närpolisområdets övriga verksamhet. Du kommer att under inre befäls ledning bevaka omhändertagna och frihetsberövade personer när de vistas i arrest. Vidare ska du biträda polispersonal vid visiteringar och provtagningar. Som sidouppdrag kan du som arrestvakt ha ett flertal arbetsuppgifter, bl.a. inom utskriftsarbete och registrering det kan röra exempelvis förhörsutskrifter, hittegods, beslag och delgivningar med mera, beroende på lokala bevakningsinstruktioner. Kvalifikationer Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning, samt godkänd väktarutbildning 1 och 2 eller lägst ordningsvaktutbildning. Arbetet kan vara psykiskt krävande, därför är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med människor i utsatta situationer. Du besitter ett empatiskt synsätt, servicekänsla och förmåga att skapa goda relationer med både allmänhet och arbetskamrater. Du är flexibel, tycker om utmaningar och skall kunna hantera arbetstoppar. Du har dessutom god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare ska du vara ansvarsfull och ha hög känsla för rättssäkerhet. Du har hög moral samt förmåga att sätta gränser och vara tydlig. Har du erfarenhet inom arrestantvaktsuppdrag eller liknande arbetsuppgifter är detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Körkort B erfordras. Övrigt Anställningarna är på s.k. behovsanställning med möjlighet till en anställning på lägst halvtid efter 9 månaders anställning. Arbetet innebär schemalagd arbetstid, över dygnets alla timmar. Vi önskar att du kan tillträda så snart som möjligt, dock senast den 1 september. Secure Security kommer tillhandahålla självskyddsutbildning samt L-ABC i samband med anställning.
Företag: Secure Security
Ort: Lidköping
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare jobb, Väktare Lidköping, Väktare Secure Security
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare

Väktare, ordningsvakter samt butikskontrollanter till Uppsala
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Arbetsbeskrivning Nu söker vi dig som vill ha en behovsanställning, och som har möjlighet att vid behov ta arbetspass med kort varsel. Du kanske studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det finns även behov av personal med ett fast sysselsättningsmått på deltid. Som väktare blir din uppgift att förebygga brottslighet och andra oegentligheter. Du kan komma att utföra såväl ronderande bevakning i bil som stationärbevakning. Arbetstiderna är varierade men är vanligtvis förlagda till kvällar-nätter och innefattar såväl arbete vardagar som lördagar, sön- och helgdagar. Vi söker även utbildade ordningsvakter och butikskontrollanter för uppdrag. Vem är du? Vi ser att du har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du har god förmåga att uttrycka dig korrekt i svenska språket i tal och skrift och du har förmåga att uttrycka dig i och förstå engelska. Du måste ha gymnasiekompetens och du har körkort (minst B). Vi ser gärna att du har genomfört väktarutbildning VU1 och VU2, är du rätt person utbildar vi dig annars. Är du även utbildad butikskontrollant och eller ordningsvakt med giltigt förordnande är det en merit. Du är hjälpsam, trovärdig, nytänkande och noggrann, vidare har du förutsättningen att arbeta ensam och självständigt. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och en ekonomisk kontroll på de kandidater som vi väljer att gå vidare med. Kontaktperson Du söker tjänsten med registrerat CV via vår hemsida www.g4s.se För mer information är du välkommen att kontakta driftchef Robin Melander via e-post robin.melander@se.g4s.com OBS: Vi tar ej emot ansökningar per post/e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Uppsala
Ort: Uppsala
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare, ordningsvakter samt butikskontrollanter till Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare, ordningsvakter samt butikskontrollanter till Uppsala

Väktare och Ordningsvakt
Verksamhetsbeskrivning Kort beskrivning av företaget: Vi är ett lokalt av länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag i Upplands Väsby sedan 1985 med många års erfarenhet av bevakning, säkerhet och förebyggande åtgärder. Arbetsuppgifter Beskrivning av arbetsuppgifter: . Ronderande bevakning . Områdesbevakning . Byggbevakning . Receptionsbevakning . Stationär bevakning . Centrumbevakning/Ordningsvakter Utbildning/Erfarenhet Beskrivning av kvalifikationer: . Godkännande av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (Utför företaget vid anställning) . Gymnasieutbildning . Behärskar Svenska & Engelska i både tal och skrift . Körkort med B behörighet . Ostraffad . Ordnad privatekonomi - Ordningsvaktsförordnande - VU1 och VU2 Utbildning Övriga villkor: . Ärlighet . Vaksam . Hjälpsam . Ansvarsfull . Praktiskt . God förmåga att kommunicera med människor . Lugn och stabil
Företag: Säkerhet Ordningsbevakning, SOB AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare och Ordningsvakt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare och Ordningsvakt

Väktare
Secure Security söker väktare till utökade uppdrag i Skövde och Mariestad. Dina arbetsuppgifter Arbetet bedrivs i samarbete med närpolisområdets övriga verksamhet. Du kommer att under inre befäls ledning bevaka omhändertagna och frihetsberövade personer när de vistas i arrest. Vidare ska du biträda polispersonal vid visiteringar och provtagningar. Som sidouppdrag kan du som arrestvakt ha ett flertal arbetsuppgifter, bl.a. inom utskriftsarbete och registrering det kan röra exempelvis förhörsutskrifter, hittegods, beslag och delgivningar med mera, beroende på lokala bevakningsinstruktioner. Kvalifikationer Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning, samt är det ett krav att du har godkänd väktarutbildning 1 och 2. Arbetet kan vara psykiskt krävande, därför är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med människor i utsatta situationer. Du besitter ett empatiskt synsätt, servicekänsla och förmåga att skapa goda relationer med både allmänhet och arbetskamrater. Du är flexibel, tycker om utmaningar och skall kunna hantera arbetstoppar. Du har dessutom god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare s ka du vara ansvarsfull och ha hög känsla för rättssäkerhet. Du har hög moral samt förmåga att sätta gränser och vara tydlig. Har du erfarenhet inom arrestantvaktsuppdrag eller liknande arbetsuppgifter är detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Körkort B erfordras. Övrigt Anställningarna är på s.k. behovsanställning med möjlighet till en anställning på lägst halvtid efter 9 månaders anställning. Arbetet innebär schemalagd arbetstid, över dygnets alla timmar. Vi önskar att du kan tillträda så snart som möjligt. Secure Security kommer tillhandahålla självskyddsutbildning samt L-ABC i samband med anställning. Så ansöker du Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning till bert.didricksson@securesecurity.se Din ansökan ska innehålla en kort beskrivning av dig själv, varför du söker utlyst tjänst, referenser, dina ambitioner, referenser samt utbildningsbevis och förväntningar på tjänsten samt vad du kan tillföra Secure Security. Vi besvarar endast frågor via mail. Arbetstider och omfattning Tillsvidare, schema samt behov.Schemaläggning med fasta tider samt inringning/behov. Ersättning Tim/månadslön enligt kollektivavtal Så ansöker du Vi tar emot ansökan via e-post: Sista ansökningsdag: 2013-09-20
Företag: Secure Security Sweden AB
Ort: Skövde
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare jobb, Väktare Skövde, Väktare Secure Security Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare

Väktare
Secure Security söker väktare till utökade uppdrag i Skövde och Mariestad. Dina arbetsuppgifter Arbetet bedrivs i samarbete med närpolisområdets övriga verksamhet. Du kommer att under inre befäls ledning bevaka omhändertagna och frihetsberövade personer när de vistas i arrest. Vidare ska du biträda polispersonal vid visiteringar och provtagningar. Som sidouppdrag kan du som arrestvakt ha ett flertal arbetsuppgifter, bl.a. inom utskriftsarbete och registrering det kan röra exempelvis förhörsutskrifter, hittegods, beslag och delgivningar med mera, beroende på lokala bevakningsinstruktioner. Kvalifikationer Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning, samt är det ett krav att du har godkänd väktarutbildning 1 och 2. Arbetet kan vara psykiskt krävande, därför är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med människor i utsatta situationer. Du besitter ett empatiskt synsätt, servicekänsla och förmåga att skapa goda relationer med både allmänhet och arbetskamrater. Du är flexibel, tycker om utmaningar och skall kunna hantera arbetstoppar. Du har dessutom god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare s ka du vara ansvarsfull och ha hög känsla för rättssäkerhet. Du har hög moral samt förmåga att sätta gränser och vara tydlig. Har du erfarenhet inom arrestantvaktsuppdrag eller liknande arbetsuppgifter är detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Körkort B erfordras. Övrigt Anställningarna är på s.k. behovsanställning med möjlighet till en anställning på lägst halvtid efter 9 månaders anställning. Arbetet innebär schemalagd arbetstid, över dygnets alla timmar. Vi önskar att du kan tillträda så snart som möjligt. Secure Security kommer tillhandahålla självskyddsutbildning samt L-ABC i samband med anställning. Så ansöker du Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning till bert.didricksson@securesecurity.se Din ansökan ska innehålla en kort beskrivning av dig själv, varför du söker utlyst tjänst, referenser, dina ambitioner, referenser samt utbildningsbevis och förväntningar på tjänsten samt vad du kan tillföra Secure Security. Vi besvarar endast frågor via mail. Arbetstider och omfattning Tillsvidare, schema samt behov.Schemaläggning med fasta tider samt inringning/behov. Ersättning Tim/månadslön enligt kollektivavtal Så ansöker du Vi tar emot ansökan via e-post: Sista ansökningsdag: 2013-09-20
Företag: Secure Security Sweden AB
Ort: Mariestad
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare jobb, Väktare Mariestad, Väktare Secure Security Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare

Väktare, stationär bevakning
Securus Säkerhet i Sverige AB grundades år 2000. Securus Säkerhet har idag ca 150 st väktare. Seurus Säkerhet har kontor i Solna, Täby, Norrtälje och Eskilstuna. Nu söker Securus Säkerhet väktare för stationär bevakning i Norrtälje. Anställningarna är behovsanställningar. Vi söker väktare som är flexibla, ansvarfulla och ordningsamma. Krav: Väktarutbildning 1. Väktarutbildning 2. Körkort. Minst 20 år. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi behandlar inte ansökningar som inte uppfyller kraven.
Företag: SECURUS SÄKERHET I SVERIGE AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare, stationär bevakning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare, stationär bevakning

Väktare inom kriminalvården
Verksamhetsbeskrivning: Bevakningsgruppen Mälardalen AB (BGM) är av länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med rätt att bedriva bevakning i hela riket. Vi söker dig som vill jobba för ett nytänkande och modernt bevakningsföretag. Vi har nu behov av väktare för uppdrag inom kriminalvården. I första hand behovsanställd med möjlighet till heltid senare. Tjänsten innebär bevakning av personer intagna inom kriminalvården. Kvalifikationer: Gymnasiekompetens Väktarutbildning, VU1 och VU2 Körkort krävs Meriterande: Kriminalvårdsutbildning och/eller jobbat inom kriminalvården Övrigt: - du ska vara över 20 år - vara drogfri, ostraffad och inte ha några betalningsanmärkningar. - utdrag från belastningsregistret krävs - behärska svenska väl i tal och skrift - du ska vara serviceinriktad och ha en hög grad av säkerhetstänkande. - du bör har social kompetens, kunna jobba självständigt och vara engagerad. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du ska ha möjlighet att tacka ja till arbetspass med kort varsel. Du ska också kunna jobba både dag och natt. Välkommen med din ansökan endast via e-post.
Företag: Bevakningsgruppen Mälardalen AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare inom kriminalvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare inom kriminalvården

Väktare till Hälsingland
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Arbetsbeskrivning Nu söker vi dig som vill ha en behovsanställning, och som kan arbeta då behov uppstår. Som väktare blir din uppgift att förebygga brottslighet och andra oegentligheter. Du kan komma att utföra såväl ronderande bevakning i bil som stationärbevakning. Arbetstiderna är vanligtvis förlagda till kvällar-nätter och innefattar såväl arbete vardagar som lördagar, sön- och helgdagar. Idag har vi vårksamhet fördelat över Hudiksvall, Iggesund samt Söderhamn och vi ser gärna sökande som har möjlighet att tjänstgöra på samtliga orter. Vem är du? Vi ser gärna att du har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du måste ha gymnasiekompetens och behärska engelska och svenska väl. Du ska ha körkort (minst B). Vi ser att du har genomfört väktarutbildning VU1 och VU2. Du är hjälpsam, trovärdig, nytänkande och noggrann. Vidare har du förutsättningen att arbeta ensam och självständigt. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och en ekonomisk kontroll på de kandidater som söker till oss. Kontaktperson Du söker tjänsten med registrerat CV via vår hemsida www.g4s.se Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information är du välkommen att kontakta driftchef Christian Hillgren per mail, christian.hillgren@se.g4s.com OBS: Vi tar ej emot ansökningar per post/e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Security Services AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare till Hälsingland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare till Hälsingland

Addici Security AB söker väktare i Stockholm
Coor Service Management är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 7 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 8 000 MSEK.Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen.  Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service. Ditt nya arbete: Addici Security söker Väktare till våra uppdrag i Stockholm. Tjänsten är en behovsanställning men då företaget är i en expansiv fas, finns det goda möjligheter för rätt person att få en tillsvidareanställning i framtiden. Vi erbjuder dig som Väktare att vara med och forma morgondagens serviceleverans till våra kunder med fokus på säkerhet och trygghet. Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Du kommer att få ta mycket eget ansvar, vara med att bygga upp och forma rutiner i en stimulerande miljö med varierade arbetsuppgifter. Din bakgrund: Vi fäster stor vikt vid att • Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp • Du tycker om att ge bra service, är positiv och utåtriktad • Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull • Du har god kommunikationsförmåga • Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet • Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi Vidare vill vi att du har • Väktarutbildning • Gymnasiekompetens • Förmåga att uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift • God datavana, främst inom Officepaketet • Erfarenhet av serviceyrket, minst 2 år Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega Tjänsteförbunden och Svenska Transportarbetareförbundet För mer information är du välkommen att kontakta: Yazdan Jazayeri via mail yazdan.jazayeri@addici.com Intervjuer och urval kommer att sek löpande, varför vi vill ha din din ansökan snarast dock senast 2013 10 30. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Coor Service Management
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Addici Security AB söker väktare i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Addici Security AB söker väktare i Stockholm

Rondväktare till Cubsec Bevakning!
Cubsec Bevakning grundades 2003 och har under åren växt till ett heltäckande säkerhetsföretag med ca 150 medarbetare. Vi erbjuder kvalificerade bevakningstjänster för företag och offentlig sektor. Vi är den personliga aktören som anstränger sig lite extra. Både kunder och medarbetare ska uppleva ett större värde hos Cubsec jämfört med våra konkurrenter. Är du en självständig person, med ett tekniskt intresse som är van att ta egna initiativ? Söker du ett arbete där du har frihet att ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter? Då ska du läsa vidare! Cubsec Bevakning AB söker väktare som vill arbeta på ett modernt bevakningsföretag i stark medvind. Vi erbjuder en platt organisation där samtliga medarbetare är med och påverkar. Allt för att inspirera till ett roligt arbete med stark gemenskap! Som medarbetare på Cubsec Bevakning får du möjlighet att utvecklas i ett nytänkande bevakningsföretag, där verksamheten präglas av ett personligt engagemang. Cubsec-andan bygger på vår entusiasm, vår ständiga vilja till lyhördhet, vår tillgänglighet, vår personlighet, vår öppenhet mot kund och vår kostnadsmedvetenhet. Vi söker nu väktare som vill arbeta med rondering, områdesbevakning och larmryck.Som person tror vi att du har en god social kompetens och en förmåga att förmedla säkerhet genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull. Arbetet utförs huvudsakligen på kvällar och nätter. Cubsec Bevakning erbjuder dig: * En arbetsplats där din insats har betydelse * Att vara en del av en gemenskap som bygger på delaktighet och personligt engagemang * Deltidstjänst på ca. 50 % med möjlighet till fler timmar. Arbetstiden är främst förlagd till kvällar och nätter. Grundläggande krav:  * Fullständig väktargrundutbildning. * Ingen anmärkning i brottsregister eller liknande. * Inga betalningsanmärkningar Tidigare erfarenhet av att arbeta med rondering är meriterande. Vi räknar med att denna rekrytering kommer gå fort, så om du vill bli en del av Cubsec Bevakning – skicka in din ansökan idag! Du söker genom att klicka på ”Skicka Ansökan”. Där kan du enkelt bifoga personligt brev och färdigt CV. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Cubsec
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Rondväktare till Cubsec Bevakning! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rondväktare till Cubsec Bevakning!

Butikskontrollant
Vi i Securitaskoncernen finns i 51 länder runtom i världen och har 300000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Butikskontroll syftar till att förhindra och förebygga snatteri, stöld och svinn i butiksmiljö. Detta utförs av Securitas uniformerade väktare eller civila butikskontrollanter. Vid eventuellt brott ingriper väktaren/butikskontrollanten och tillkallar sedan polis.   **  För anställning inom Securitas  kräver vi följande: ** * bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag * minst ett års erfarenhet av bevakningstjänst. * har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G. * genomgå lämplighetstest  med godkänt resultat * körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning * drogfri * ostraffad * ordnad privatekonomi   ** Personliga egenskaper: ** * Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet  * ansvarskännande * omdömesgill * praktiskt och tekniskt lagd * god förmåga att kommunicera med människor * lugn och stabil * utåtriktad ** Övrigt: ** Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega Tjänsteförbunden och Svenska Transportarbetareförbundet. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Butikskontrollant/civil väktare, behovsanställd
Ort: Uppsala
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Butikskontrollant jobb, Butikskontrollant Uppsala, Butikskontrollant Butikskontrollant/civil väktare, behovsanställd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikskontrollant

Väktare
Secure Security Skara Secure Security söker väktare till utökade uppdrag i Lidköping och Skövde. Vi söker väktare boende i eller i närheten av Skara för uppdrag i Lidköping och Skövde. Dina arbetsuppgifter Arbetet bedrivs i samarbete med närpolisområdets övriga verksamhet. Du kommer att under inre befäls ledning bevaka omhändertagna och frihetsberövade personer när de vistas i arrest. Vidare ska du biträda polispersonal vid visiteringar och provtagningar. Som sidouppdrag kan du som arrestvakt ha ett flertal arbetsuppgifter, bl.a. inom utskriftsarbete och registrering det kan röra exempelvis förhörsutskrifter, hittegods, beslag och delgivningar med mera, beroende på lokala bevakningsinstruktioner. Kvalifikationer Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning, samt godkänd väktarutbildning 1 och 2. Arbetet kan vara psykiskt krävande, därför är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med människor i utsatta situationer. Du besitter ett empatiskt synsätt, servicekänsla och förmåga att skapa goda relationer med både allmänhet och arbetskamrater. Du är flexibel, tycker om utmaningar och skall kunna hantera arbetstoppar. Du har dessutom god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare ska du vara ansvarsfull och ha hög känsla för rättssäkerhet. Du har hög moral samt förmåga att sätta gränser och vara tydlig. Har du erfarenhet inom arrestantvaktsuppdrag eller liknande arbetsuppgifter är detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Körkort B krävs. Övrigt Anställningarna är på s.k. behovsanställning med möjlighet till en anställning på lägst halvtid efter 9 månaders anställning. Arbetet innebär schemalagd arbetstid, över dygnets alla timmar. Vi önskar att du kan tillträda så snart som möjligt. Secure Security kommer tillhandahålla självskyddsutbildning samt L-ABC i samband med anställning. Så ansöker du Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning till bert.didricksson@securesecurity.se Din ansökan ska innehålla en kort beskrivning av dig själv, varför du söker utlyst tjänst, referenser, dina ambitioner, referenser samt utbildningsbevis och förväntningar på tjänsten samt vad du kan tillföra Secure Security. Vi besvarar endast frågor via mail. Så ansöker du Sista ansökningsdag: 2013-09-20 Tillträde snarast. Vi tar emot ansökan via e-post: bert.didricksson@securesecurity.se Företag Secure Security Sweden AB Box 4025 422 04 HISINGS BACKA bert.didricksson@securesecurity.se www.securesecurity.se
Företag: Secure Security Sweden AB
Ort: Skara
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare jobb, Väktare Skara, Väktare Secure Security Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare

Väktare
Väktare Q Security söker medarbetare för tjänstgöring som väktare(Rond/Ryck/Stationär) i Töcksforss Tjänsten är en behovsanställning. Du kommer att arbeta med säkerhet och serviceutveckling hos våra kunder. Personliga egenskaper . Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. . Du är mycket service- och kundinriktad . Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull. . Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet Kvalifikationer . Väktarutbildning VU1 och VU2 .Ordningsvaktsutbildning är meriterande . Behärska svenska och engelska i tal och skrift . Psykisk stabilitet . Drogfri,ostraffad samt ha ordnad privatekonomi . Erfarenhet av servicearbete är meriterande .Körkort . D-HLR utbildning är meriterande Vi erbjuder spännande uppdrag för dig som vill utvecklas i ett nytänkande bevakningsföretag. Vi ger dig möjlighet att arbeta i en dynamisk organisation där verksamheten präglas av ett personligt engagemang och tydliga värderingar. Vi tillämpar kollektivavtal för Bevaknings- och säkerhetsföretag. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Johansson via e-post tomas.johansson@qsecurity.se. Vi tar enbart emot ansökningar via e-mail: work@qsecurity.se
Företag: Q SECURITY AB
Ort: Årjäng
Publicerad : 09-15
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare jobb, Väktare Årjäng, Väktare Q SECURITY AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare

Parkeringsvakt/ Väktare
Väktare med minst genomgången VU1 samt p-vaktsutbildning gatumark för behovanställning. Qsecurity söker en p-vakt med genomgången godkänd utbildning. För närvarande kan vi erbjuda 51 tim/månad samt avlösning vid semester och sjukdom. Vi ser att behovet kommer att öka i framtiden allteftersom behovet av väktare kommer att öka. Ett plus är om du också har ordningsvaktsutbildning. Vi arbetar för ökad jämliket inom yrket, varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och/eller personer med utländsk härkomst. Krav: förutom genomgången godkänd utbildning vill vi att sökanden har hög social kompetens, är självgående, initiativrik och inte konflikträdd. Sökanden skall kunna arbeta självständigt och ta egna beslut inom ramen för verksamheten. God kondition är ett plus då arbetet kräver en hel del promenerande. Arbetstiden är förlagd företrädesvis dag-och kvällstid, men viss helgtjänstgöring förekommer. Framöver kan mer natt-och helgtjänst förekomma. Vi ser fram emot er ansökan och hälsar er välkommen till en liten grupp med mycket gemenskap. Rätt person som är framsynt och initiativrik kan också påräkna mer arbetstid.
Företag: Q Secutity
Ort: Kalmar
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Parkeringsvakt/ Väktare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Parkeringsvakt/ Väktare


Sök lediga jobb Väktare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se