Välkommen på Eniros rekryteringsdag i Ronneby 14 augusti! jobb

Välkommen på Eniros rekryteringsdag i Ronneby 14 augusti! jobb Välkommen på Eniros rekryteringsdag i Ronneby 14 augusti! jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Välkommen på Eniros rekryteringsdag i Ronneby 14 augusti!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Välkommen på Eniros rekryteringsdag i Ronneby 14 augusti. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Välkommen på Eniros rekryteringsdag i Ronneby 14 augusti!- Ronneby


Mer beskrivning

Välkommen på Eniros rekryteringsdag i Ronneby 14 augusti!
Välkommen att träffa representanter från Eniro på vår rekryteringsdag på torget i Ronneby. Då söker vi telesäljare som vill arbeta med att sälja Eniros välkända produkter. Ta med ditt cv och kom förbi oss så får du veta mer om tjänsterna vi söker - och du får en möjlighet att presentera dig för oss! Detta är en chans för dig som vill prova på säljyrket i Sveriges största säljkår. Eniro är välkända för sin säljutbildning, Eniro Business School, ochalla nyanställda får en gedigen säljutbildning, som du går parallellt med ditt arbete. Eniro erbjuder också bra utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Arbetsplatsen präglas av positiva medarbetare, bra arbetsförhållanden, goda möjligheter till att tjäna bra och högt i tak. Ett stimulerande, utvecklande och utmanande säljarbete. Vem söker vi? Det är så klart meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med försäljning, gärna med telefonen som arbetsredskap och gärna i en roll med högt tempo och budgetkrav. Korrekt språkbruk och god svenska är en förutsättning. Datorvana krävs. Ingen speciell utbildning behövs, Eniro tillhandahåller utbildning för de som blir rekryterade för tjänsten. Vad erbjuder vi Dig? Du erbjuds en fast lön och provision baserad dels på ditt individuella, men även teamets resultat. Vi ses på torget den 14 augusti, du kan också skicka in din ansökan via Proffice på denna länk:  http://www.proffice.se/Jobb-karriar/Lediga-tjanster/Jobb/Mediasljare-till-Eniro-i-Ronneby-skes-200463461/?backUrl=1 Uppdragsgivare: Eniro Ort: Ronneby Omfattning: Heltid Eniro är din lokala sökmotor. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Genom att använda Eniros tjänster kan både företag och konsumenter på ett enkelt sätt hitta de försäljningsställen som har de produkter och tjänster man är intresserad av. Oavsett om kanalen är internet, katalog eller mobil. Annonsörer kan aktivt marknadsföra sig till köpbenägna konsumenter och företag och därmed få nya kunder och ökad försäljning. Eniro är ett av de största lokala sökföretagen i Norden och Polen. Bolaget har cirka 3 200 anställda samt är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan år 2000. Under 2012 uppgick intäkterna till 3 999 MSEK, med ett resultat före avskrivningar (EBITDA) på 976 MSEK. Huvudkontoret finns i Stockholm. Mer om Eniro på www.eniro.com Eniro - Upptäck närheten. Sök lokalt.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Välkommen på Eniros rekryteringsdag i Ronneby 14 augusti! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Välkommen på Eniros rekryteringsdag i Ronneby 14 augusti!


Sök lediga jobb Välkommen på Eniros rekryteringsdag i Ronneby 14 augusti!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se