Vänersborg jobb - lediga jobb

Vänersborg jobb Vänersborg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vänersborg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vänersborg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vänersborg.- Vänersborg

 2. Smile Vänersborg söker Tandsköterska!- Vänersborg

 3. Vikarierande biståndshandläggare- Vänersborg

 4. Vänersborg: Projektledare inom VVS- Trollhättan

 5. Timvikarie vänersborg- Vänersborg

 6. Sjuksköterskor till hemsjukvården i Vargön- Vänersborg

 7. Vikarierande socialsekreterare- Vänersborg

 8. Undersköterska Lunddala gruppboende- Vänersborg

 9. Familjebehandlare- Vänersborg

 10. Stödfamilj- Vänersborg

 11. Assisterande idrottsledare Vänersborg HT 13- Vänersborg

 12. Socialchef- Vänersborg

 13. Vi söker en inköpare till ett företag i Vänersborg!- Trollhättan

 14. Studie- och yrkesvägledare- Vänersborg

 15. 3 D Grafiker- Vänersborg

 16. Bygglovshandläggare/byggnadsinspektör- Vänersborg

 17. Lärare, Vänerskolan, Vänersborg- Vänersborg

 18. Psykolog- Vänersborg

 19. Kurator- Vänersborg

 20. SJUKSKÖTERSKA - VÄNERSBORG - INTER TEAM VÅRD- Vänersborg

 21. Näringslivsutvecklare- Vänersborg

 22. Personal- & utvecklingsledare- Vänersborg

 23. Plan- och bygglovschef- Vänersborg

 24. Säljare sökes i Vänersborg med/utan erfarenhet- Vänersborg

 25. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vänersborg.- Vänersborg

 26. Vänersborg: Projektledare inom VVS- Trollhättan

 27. VO Vänersborg söker timanställda Kriminalvårdare till anstalt och häkte- Vänersborg

 28. Säljkonsulent - Vänersborg- Vänersborg

 29. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vänersborg.- Vänersborg

 30. Personlig assistent sökes för tjänst i Vänersborg- Vänersborg

 31. Personlig Assistent till kvinna i Vänersborg- Vänersborg

 32. Utesäljare i Vänersborg- Vänersborg

 33. Lärare skolans år 1-7 eller 4-9- Vänersborg

 34. Inköpschef- Vänersborg

 35. Säljare sökes i Vänersborg med/utan erfarenhet- Vänersborg

 36. 2 st leg. sjukgymnaster- Vänersborg

 37. Undersköterska- Vänersborg

 38. 1:e socialsekreterare- Vänersborg

 39. 1:e socialsekreterare- Vänersborg

 40. Socialsekreterare- Vänersborg


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vänersborg.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Vänersborgs kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vänersborg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vänersborg.

Smile Vänersborg söker Tandsköterska!
Idén till Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. För våra patienter ville vi göra tandvård enklare, bekvämare och till en naturlig del av den egna friskvården. Ambitionen är att förena hög kvalitet i vården med en genomtänkt serviceupplevelse. Med detta som riktmärke bygger vi ett nätverk av kliniker över hela Sverige. Idag har vi 16 kliniker från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom de närmaste åren kommer vi att etablera oss på flera ställen i Sverige. Att få våra patienter att tycka om tandvård är inte vår enda målsättning. Vi bygger också en ny arbetsplats för dig som vill utveckla och utvecklas på jobbet. Till vår toppmoderna klinik i Vänersborg söker vi en Tandsköterska! Vi vill erbjuda en tandvård som får våra patienter att le i dubbel bemärkelse. Som tandsköterska hos oss spelar du en viktig roll för att skapa en miljö som får våra patienter att trivas. Vårt delegerade arbetssätt gör att du är fullt ut involverad i behandlingen. Vi erbjuder en arbetsplats för tandsköterskor som vill utveckla och utvecklas. Vi söker nu en utbildad Tandsköterska som är van att arbeta delegerat och som vill utvecklas inom sitt yrke. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och att du brinner för att utveckla svensk tandvård. Stor vikt läggs vid personlighet och samarbetsförmåga liksom förmåga att självständigt utföra arbetsuppgifter. Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel, tycker om ständigt förbättringsarbete och är kvalitétsmedveten samt mycket serviceinriktad. Vi tillämpar individuell lönesättning och har ett generöst friskvårdsbidrag. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan med CV och gärna foto så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Smileco Group AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Smile Vänersborg söker Tandsköterska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smile Vänersborg söker Tandsköterska!

Vikarierande biståndshandläggare
Vård och omsorgsavdelningens biståndsenhet ansvarar för handläggning av ansökningar om insatser enligt socialtjänstlagen (SoL). Målgruppen är äldre och personer med fysiska funktionshinder. En av våra biståndshandläggare ska vara föräldraledig och vi söker därför en ersättare. Din arbetsuppgift: Dina arbetsuppgifter är att utreda och fatta beslut om insatser enligt socialtjänstlagen (SoL) för äldre personer och för personer med fysiska funktionshinder. Arbetet utgår från ett helhetsperspektiv med och kring den enskildes behov i samverkan med aktörer såsom anhöriga, vårdgivare, verksamheter och myndigheter som är berörda kring den enskilde. Kvalifikationer: Vi söker dig som har högskoleutbildning med examen motsvarande sociala omsorgsprogrammet, socialpedagogiska programmet, socionom eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet om gällande lagstiftningar samt handläggning av ärenden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kommunen arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten. B-körkort krävs
Företag: Vänersborgs kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande biståndshandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande biståndshandläggare

Vänersborg: Projektledare inom VVS
Bemanningsföretaget för arbetsplatser i Västsverige. Kontor i Åmål, Stenungsund, Trollhättan och Göteborg. Bra folk snabbt. Specialiserade sedan 1996 inom lager, kontor och industri Jobbakuten AB är Rekryteringsföretaget för arbetsplatser i Västsverige. Vår personal är vår viktigaste tillgång. Därför erbjuder vi bra villkor och förmåner. Vi har avtal med de fackliga organisationer som är aktuella på de olika arbetsplatserna. Vänersborg: Projektledare inom VVS Vi söker omgående en projektledare till vår kund i Vänersborg. Vår kund arbetar med effektiva lösningar inom VVS-området. Vår kund erbjuder dig en arbetsplats med goda arbetsförhållanden och ett glatt gäng. Är du deras nästa medarbetare? Arbetsbeskrivning:   * Självständigt kunna driva och konstruera VVS-projekt * Kunna MagiCAD, applikation VVS * Körkort * Prata och skriva flytande svenska * Bo på relevant pendlingsavstånd alternativt flytta till relevant pendlingsavstånd   Du som söker behöver ha följande erfarenhet: Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som projektledare inom VVS. Du är en van officeanvändare, duktig på att kommunicera med människor. * Meriterande med egna kundkontakter * Utbildning på högskola eller universitet   Personliga egenskaper: Du tycker om att jobba med människor och ge god service. Du är social. Du är strukturerad, noggrann, disciplinerad, är van vid att kommunicera med människor och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Arbetstid/Varaktighet: Heltid/Tillsvidare Ansökan: För att söka tjänsten registrera ditt cv på www.jobbakuten.se och sök därefter tjänsten. Vi tar ej emot ansökningar via e-post och vanlig post. Endast ansökningar via vårt rekryteringsverktyg kommer att behandlas. Urval och intervjuer sker fortlöpande, så ansök gärna idag. Välkommen med din ansökan! Samtal från CV -och annonssäljare undanbedes
Företag: Jobbakuten Väst AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vänersborg: Projektledare inom VVS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vänersborg: Projektledare inom VVS

Timvikarie vänersborg
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Som personlig assistent aerbetar du i kundens hem. Det är därför av största vikt att du är lyhörd, flexibel samt värnar om kundens personliga integritet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och personlig mognad. Utbildning och/eller yrkeserfarenhet inom området är meriterande, men ej ett krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kunden bor i vänerborg och vi söker i första hand timvikarier. I arbetet ingår bla. viss omvårdnad, hushållsarbete samt handräckning utifrån kundens behov. Arbetstider dag eller kväll. Frösunda omsorg AB blir din arbetsgivare och vi står för arbetsledning och utbildning efter behov. Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie vänersborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie vänersborg

Sjuksköterskor till hemsjukvården i Vargön
Nu söker vi sjuksköterskor till hemsjukvården i Vargön Din arbetsuppgift: Du kommer att arbetet som omvårdnadsansvarig sjuksköterska i team tillsammans med olika yrkeskategorier. Arbete är självständigt och varierande. Förutom sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska kommer du även att handleda och kompetensutveckla personal. Du kör bil i tjänsten som kommunen tillhandahåller. B-körkort krävs samt körvana Kvalifikationer: Du ska vara legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av hemsjukvård och ensamarbete. Du är en positiv person som har en god samarbetsförmåga, vana av att planera och arbeta självständigt, tar egna initiativ samt har ett professionellt förhållningssätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, erfarenhet och samarbetsförmåga. Kommunen arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.
Företag: Vänersborgs kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till hemsjukvården i Vargön jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till hemsjukvården i Vargön

Vikarierande socialsekreterare
Sektionen för försörjningsstöd, individ- och familjeomsorgen, i Vänersborgs kommun är just nu inne i ett spännande skede där vi är en av 20 kommuner i Sverige som medverkar i socialstyrelsens utveckling av bedömningsmetoden Förutsättning inför arbete (FIA). Vi söker nu vikarierande socialsekreterare. Socialsekreteraregruppen inom sektionen består av informatörer med uppdrag att ta emot kommuninvånarna för att ge snabb och bra service samt en grupp socialsekreterare som utreder och fattar beslut om ekonomiskt bistånd. Till din hjälp i ditt arbete har du socialsekreterare/coacher vid Ungdomstorg och arbetskonsulenter vid Jobbtorget. Du är välkommen till en arbetsgrupp som är engagerad, positiv och har en god arbetsgemenskap och som erbjuder dig ett positivt och tillåtande arbetsklimat. Din arbetsuppgift: Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att utreda, bedöma och fatta beslut om försörjningsstöd enligt SoL och tillsammans med individen hitta hållbara och långsiktiga lösningar till egen försörjning. En viktig del av arbetet är samverkan, både internt och externt. Kvalifikationer: Du ska ha socionomutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av försörjningsstöd är meriterande. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, kunna arbeta självständigt, vara flexibel och stresstålig. Viktiga personliga egenskaper är att du tar initiativ, är innovativ, är bra på att samarbeta och är en positiv person som ser möjligheter i stället för hinder. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Kommunen arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.
Företag: Vänersborgs kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande socialsekreterare

Undersköterska Lunddala gruppboende
Vi söker en undersköterska till Lunddala gruppboende Din arbetsuppgift: Du kommer att arbeta som undersköterska tillsammans med övriga undersköterskor i det dagliga arbetet. Arbetet består av omvårdnadsarbete, arrangera aktiviteter, kontaktmannaskap, delegerade uppgifter från ansvarig sjuksköterska. Skötsel av boendet samt deltagande i sedvanliga arbetsuppgifter och rutiner inom boendet. Dokumentation sker utifrån SoL och HSL. Kvalifikationer: Omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från arbete inom äldreomsorgen utifrån ett salutogent synsätt och språkkunskaper inom det spanska språket anses som meriterande. Vi söker dig som har intresse av att arbeta med människor. Det är viktigt att du har ett gott och respektfullt bemötande samt att du är flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Kommunen arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.
Företag: Vänersborgs kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska Lunddala gruppboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska Lunddala gruppboende

Familjebehandlare
Till sektionen för råd och stöd, Plantaget, individ- och familjeomsorgen Sektionen för råd och stöd söker en familjebehandlare då en av våra tidigare kollegor har valt att gå vidare till nya arbetsuppgifter. På Plantaget arbetar en verksamhetsledare och sju familjebehandlare. Din arbetsuppgift: Som familjebehandlare arbetar du med föräldrastöd och familjebehandling på hemmaplan tillsammans med ett antal kollegor utifrån beslutade behandlingsmetoder. Metoder som vi använder oss av i det dagliga arbetet är barnkomet, tonårskomet, förstärkt komet och individuellt utformad familjebehandling. Utöver detta erbjuder vi ART, nätverkslagsmöten mm. Arbetet sker såväl individuellt som i grupp. Kvalifikationer: Vi söker dig som är socionom, socialpedagog eller beteendevetare. Tidigare erfarenhet av behandlingsarbete i öppenvård är meriterande, likaså erfarenhet av arbete med de metoder som vi använder i det dagliga behandlingsarbetet på Plantaget. Viktiga egenskaper är samarbetsförmåga, stresstålighet, förmåga att arbeta självständigt, flexibilitet, förmåga att lyssna och att se saker ur flera perspektiv. Du har god organisatorisk förmåga och kan uttrycka dig kortfattat och nyanserat i tal och skift. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Kommunen arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten. B-körkort är ett krav
Företag: Vänersborgs kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Familjebehandlare jobb, Familjebehandlare Vänersborg, Familjebehandlare Vänersborgs kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjebehandlare

Stödfamilj
Vill du göra skillnad? Är du intresserad av andra människor? Har du intresse och engagemang för barn och ungdomar med funktionsnedsättning? Har du en stabil livssituation och kraft över? Stödfamilj åt barn och ungdomar med funktionsnedsättning Din arbetsuppgift: Att vara stödfamilj innebär att ni/du tar emot barn/ungdom med funktionsnedsättning i hemmet cirka en helg per månad och ofta extra tid i samband med lov/sommar. Det är lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS, som ger rätt till stödfamilj. Socialtjänsten är de som utreder barnets behov av stödfamilj. Det kan exempelvis handla om att barnet/ungdomen har någon form av intellektuell, fysisk eller psykisk funktionsnedsättning. Just nu finns det behov av en stödfamilj till en pojke i yngre tonåren med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning samt med autism. Kvalifikationer: En stödfamilj kan se ut på olika sätt, ni kan leva som par eller ensamstående, ha egna barn eller inte, bo i stan eller på landet. Olika familjer behövs eftersom barnen är olika. För att bli stödfamilj krävs att du har en stabil och trygg social situation där alla i familjen är överens om att dela med sig. Intresse och engagemang för barn och ungdomar med funktionsnedsättning är en förutsättning för uppdraget. Det ses som positivt om ni har tidigare erfarenhet inom området. Vid eventuellt uppdrag kommer arbetsgivaren begära utdrag belastnings- och misstankeregistret. Som stödfamilj får man ekonomisk ersättning i form av arvode och omkostnader.
Företag: Vänersborgs kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Stödfamilj jobb, Stödfamilj Vänersborg, Stödfamilj Vänersborgs kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödfamilj

Assisterande idrottsledare Vänersborg HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Vänersborg inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.vanersborg@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Vänersborg HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Vänersborg HT 13

Socialchef
Vänersborgs kommun är den mysiga regionhuvudstaden vid Vänerns sydspets med 37 000 invånare. I vår vision slår vi fast att vi ska vara en kommun känd för nytänkande, effektivitet och god service. Till kommunen flyttar människor för närheten till natur, vatten och för tryggheten. Vi siktar på att bli Sveriges bästa musikkommun. Socialförvaltningen är indelad i fem avdelningar (vård- och omsorg, individ- och familjeomsorg, omsorg om funktionshindrade, arbetsmarknadsavdelning samt administrativ avdelning). I ledningsgruppen ingår även medicinskt ansvarig sjuksköterska. Nämnden har utöver detta uppgifter inom integration.  Socialtjänsten i Vänersborgs kommun är väl fungerande med ett högt ansvarstagande. Den enskilde brukaren är förvaltningens fokus. Förvaltningen har drygt 1400 medarbetare, varav 45 är chefer.   Nyckeluppgifter  Det övergripande uppdraget som socialchef är att leda förvaltningen effektivt och engagerat mot politiska mål och en hållbar ekonomi.  Du säkrar leverans genom dina fem avdelningschefer som rapporterar direkt till dig och som du leder, stödjer och utmanar med fokus på både helheten och delarna.  Ditt fokus är riktat mot strategisk målplanering och kvalitetsuppföljning samt att hålla kommunikationen, internt och gentemot andra parter, levande och uppdragsfokuserad.  En annan viktig roll är att vara kommunens och förvaltningens drivkraft i externa forum såsom Vårdsamverkan Fyrbodal och Närsjukvårdsgruppen. Du lägger medvetet tid på förberedelse, att förstå hur det hela fungerar och utifrån det kunna hålla budget och skapa friutrymme.  Som socialchef är du direkt underställd kommundirektören och har en betydande roll i den övergripande ledningsgruppen, där du är med och driver kommunens verksamhet ur ett helhetsperspektiv. Du är i alla offentliga sammanhang en företrädare för Vänersborgs kommun och dess vision.    Kvalifikationer och personlighet Du har lämplig högskoleutbildning med väl dokumenterad ledarerfarenhet, gärna som chef över chefer och från politiskt styrd verksamhet. Din arbetslivserfarenhet har sitt fokus inom socialtjänstområdet med god kunskap om gällande lagstiftningar. Du förstår på djupet vad verksamheten innebär. Du har en god kännedom om ekonomistyrning och kvalitetsledning. Du attraheras av att verka i en politiskt styrd organisation och klarar att både följa och utmana politikerna. Din kommunikativa förmåga är något i särklass. Du står stabilt när det blåser och betraktas av andra som klok, närvarande, engagerad och med förmåga att se ur olika perspektiv. Du har en hög problemlösningsförmåga, lätt att sätta dig in i nya och komplexa sammanhang samt en vana att reflektera över eget och andras beteende för att komma vidare. Omvärldsbevakning ser du som ett måste för att möta framtidens behov och kunna vara öppen för nya lösningar.  Du är en strateg och nyfiken till din natur.   Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Vänersborgs kommun med rekryteringsföretaget ProTalent AB. När du söker tjänsten som socialchef använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av din ansökan. För att komma direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson, mobil 0760-400210 på ProTalent AB. All kommunikation med sökande behandlas konfidentiellt. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
Företag: Vänersborgs kommun
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Socialchef jobb, Socialchef Vänersborg, Socialchef Vänersborgs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialchef

Vi söker en inköpare till ett företag i Vänersborg!
Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att jobba i en arbetsgrupp tillsammans med 6 inköpare. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära inköp av elektronikartiklar. Du kommer jobba i tight grupp tillsammans med de andra inköparna men du kommer ha ett eget artikelansvarsområde. Uppdraget startar snarast med placering i Vänersborg. Vem trivs här? Du som har några års erfarenhet inom inköp av tjänster eller motsvarande samt har kunskap och förståelse om elektronik kommer att passa bra in i rollen. Goda kunskaper i engelska är en självklarhet. Du har en helhetssyn på det du gör och förståelse för att göra bra affärer. Din sociala kompetens, kunskaper och goda förmåga att samarbeta i grupp kommer till stor användning i arbetet samtidigt som du har hög integritet. En merit är om du tidigare har arbetat i IFS och kan ritningsläsning. Har du tidigare jobbat i tillverknings- eller fordonsindustrin är det ett plus! Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån. Vid frågor om rekryteringsarbetet, kontakta Teodor Ardryd på tel: 0520-47 47 51. Vid frågor angående registrering på hemsidan, kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en inköpare till ett företag i Vänersborg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en inköpare till ett företag i Vänersborg!

Studie- och yrkesvägledare
Vänersborgs kommun är den mysiga regionhuvudstaden vid Vänerns sydspets med 37 000 invånare. I vår vision slår vi fast att vi ska vara en kommun känd för nytänkande, effektivitet och god service. Till kommunen flyttar människor för närheten till natur, vatten och för tryggheten. Vi siktar på att bli Sveriges bästa musikkommun. Välkommen till oss! Centrala skolenheten består av verksamhet i tre olika byggnader; Torpaskolan, Tärnanskolan och Vänerparken. Enheten leds av två rektorer, som arbetar i ett team. Det finns sammanlagt 900 elever i år 7-9 fördelade på 9 arbetslag. Tre av arbetslagen har profilinriktningarna fotboll, bild respektive musik. ARBETSUPPGIFTER Studie- och yrkesvägledning för elever i åk 7-9. KVALIFIKATIONER Utbildning och/eller erfarenhet som studie- och yrkesvägledare eller motsvarande.
Företag: Vänersborgs kommun, Centrala skolenheten
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

3 D Grafiker
Byggnadsförvaltningen är byggnadsnämndens beredande och verkställande organ. Vi ansvarar för bygglov, fysisk planering, lantmäteri, Kart- och GIS-verksamhet. Vi är ca. 30 medarbetare på förvaltningen. På Kart- och GIS-enheten, där tjänsten är placerad, arbetar sex personer. Vi erbjuder ett intressant och varierande uppdrag i utvecklande miljö, ett positivt arbetsklimat och medarbetare med bred kompetens. Din arbetsuppgift: Du kommer som specialist att arbeta med uppbyggnad och underhåll av den stadsmodell i 3D över Vänersborgs tätort som ska byggas upp. Det ingår att bygga markmodeller och byggnadsgeometrier. Du kommer att medverka i plan och exploateringsprojekt. Animera och rendera filmer och bilder från programmet Maya. Ta fotografier på befintliga byggnader och bearbeta dessa i Adobe photoshop för inläggning i Maya samt arbete med visualisering för olika planprojekt. Kvalifikationer: Vi söker dig som har utbildning i 3D/VR och i programspråket Autodesk/Maya. Du skall kunna arbeta självständigt och driva 3D arbetet framåt. Vi ser gärna att du har goda praktiska kunskaper inom området och har intresse för stadsbyggnadsfrågor. Ett krav för anställning är att du innehar B-körkort. Som person är du öppen, självgående, lyhörd, initiativrik och nytänkande. Du har lätt för att kommunicera på ett öppet och lättbegripligt sätt såväl med kunder som med kollegor. Kommunen arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.
Företag: Vänersborgs kommun, Kommunstyrelsen
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga 3 D Grafiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 3 D Grafiker

Bygglovshandläggare/byggnadsinspektör
Byggnadsförvaltningen behandlar huvudsakligen frågor om bygglov, fysisk planering, mätnings- och kartverksamhet. Förvaltningen inrymmer även lantmäterimyndighet. På bygglovsenheten samarbetar vi i en liten produktiv grupp bestående av assistent, förgranskare, bygglovshandläggare/bygglovsingenjörer och stadsarkitekt. Bygglovsenheten handlägger huvudsakligen ansökningar om förhandsbesked, bygglov, anmälan, strandskyddsdispenser samt därtill hörande tillsynsfrågor. Under hösten planerar förvaltningen att sammanföra bygglovsenheten och planenheten och rekrytering av chef till den nya enheten pågår. Byggnadsförvaltningen tillsätter nu en ny tjänst och söker en bygglovshandläggare/byggnadsinspektör med teknisk inriktning. Din arbetsuppgift: Du kommer huvudsakligen att arbeta med tekniska samråd, besiktningar, arbetsplatsbesök och slutsamråd samt utfärda start- och slutbesked. I viss mån kommer du även att handlägga och ge bygglov samt utöva tillsyn av den bebyggda miljön. Kvalifikationer: Du ska ha högskoleutbildning som ingenjör eller arkitekt. Dock kan annan utbildningsbakgrund som arbetsgivaren prövar likvärdig komma ifråga. Du ska ha praktisk erfarenhet inom verksamhetsområdet och nödvändiga kunskaper i plan- och bygglagstiftningen samt angränsande lagar. Du ska ha lätt för att på svenska uttrycka dig i tal och skrift. Körkort krävs. Vi värdesätter flexibilitet, resultat-orientering, samarbetsförmåga samt förmåga att förstå kundernas behov och önskemål.
Företag: Vänersborgs kommun, Kommunstyrelsen
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Bygglovshandläggare/byggnadsinspektör jobb, Bygglovshandläggare/byggnadsinspektör Vänersborg, Bygglovshandläggare/byggnadsinspektör Vänersborgs kommun, Kommunstyrelsen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bygglovshandläggare/byggnadsinspektör

Lärare, Vänerskolan, Vänersborg
Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas och skolornas egna resurser. Myndigheten har ca 1160 anställda och har verksamhet i hela landet. Läs mer på vår webbplats www.spsm.se ARBETSUPPGIFTER Att bedriva undervisning i klass och olika grupperingar, i huvudsak i åk 6 och 7. Ansvara för planering och utvärdering av undervisningen. Som lärare har du också ett ansvar för eleverna under den tid de inte har undervisning såsom ex raster. Samarbeta med elevers föräldrar. Arbeta i enlighet med skolans styrdokument. Vara ansvarig för dokumentation kring elevers utveckling och lärande. Samverka och samarbeta med kollegor och skolans ledning. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning med inriktning Ma/No. Speciallärare med specialisering mot dövhet eller hörselskada. Goda kunskaper i teckenspråk. Erfarenhet inom yrket.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, Vänerskolan, Västra regionen
Ort: Vänersborg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, Vänerskolan, Vänersborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, Vänerskolan, Vänersborg

Psykolog
Västra Götalandsregionen Beskrivning Barn- och Ungdomspsykiatriska kliniken i NU-sjukvården består av sex öppenvårdsmottagningar, ett neuropsykiatriskt team, en dygnetruntavdelning för akut/utredning, två utrednings- och behandlingsenheter i dagvård samt samarbetsskola i Uddevalla och Vänersborg. Kliniken har ca 150 årsarbetare inom följande: behandlingsassistent, fritidspedagog, läkare, sjuksköterska, socionom, specialpedagog, teamsekreterare och psykolog. Kliniken leds av verksamhetschef och enhetschefer. Kliniken har på ett medvetet sätt valt att utbilda och utveckla personalen så att både bredd och djup avseende kunskap om diagnostik och behandlingsformer ska finnas. Vi arbetar mycket i samarbete med vårdgrannar; skola, socialtjänst, primärvård, habilitering, barnmedicin. Arbetsuppgifter Barnpsykiatriska bedömningar, utredningar och behandlingar. Bedömningar och utredningar sker i överensstämmelse med gemensamt framarbetade mallar, stöddokument och riktlinjer. Behandling består av stödsamtal och/eller terapier som kan ges individuellt till barn/ungdom eller till familj/föräldrar. Vi arbetar utifrån olika metoder såsom Pdt, Kbt, Emdr, barnterapi, familjeterapi, psykoedukativa metoder beroende på ärendets art och vad som bedöms lämpligast i det enskilda fallet. I ett behandlingsarbete kan också ingå kontakter och samarbete med vårdgrannar. Kvalifikationer Leg psykolog. Erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete är meriterande.
Företag: Barn-och ungdomspsykiatri, ÖV mottagning Vänersborg
Ort: Vänersborg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog jobb, Psykolog Vänersborg, Psykolog Barn-och ungdomspsykiatri, ÖV mottagning Vänersborg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog

Kurator
Västra Götalandsregionen Beskrivning Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i NU-sjukvården består av sex öppenvårdsmottagningar, ett neuropsykiatriskt team, en dygnetruntavdelning för akut/utredning, två utrednings- och behandlingsenheter i dagvård samt samarbetsskola i Uddevalla och Vänersborg. Kliniken har ca 150 årsarbetare inom följande: behandlingsassistent, fritidspedagog, läkare, sjuksköterska, socionom, specialpedagog, teamsekreterare och psykolog. Kliniken leds av verksamhetschef och enhetschefer. Kliniken har på ett medvetet sätt valt att utbilda och utveckla personalen så att både bredd och djup avseende kunskap om diagnostik och behandlingsformer ska finnas. Vi arbetar mycket i samarbete med vårdgrannar: såsom skola,  socialtjänst, primärvård, habilitering och barnmedicin Arbetsuppgifter Barnpsykiatriska bedömningar, utredningar och behandlingar. Kuratorn har många självständiga arbetsuppgifter inom ramen för teamet. Bedömningar och utredningar sker i överensstämmelse med gemensamt framarbetade mallar, stöddokument och riktlinjer. Behandling besår av stödsamtal och/eller terapier, som kan ges individuellt till barn/ungdom eller till familj. Ett arbete kan också rikta sig till föräldrarna med syfte att stärka deras möjlighet att hjälpa sina barn. I ett behandlngsarbete kan också ingå kontakter och samarbete med vårdgrannar. En  behandlingsform, som vi gärna ser utecklas hos oss, är stödjande insatser på gruppnivå. Kvalifikationer Socionomexamen. Meriterande är: familjeterapiutbildning, annan utbildning avseende samtalsmetodik och/eller föräldraarbete, grundutbildning i psykoterapi, utbildning inom KBT eller PDT, erfarenhet av arbete med barn och deras föräldrar eller arbete inom socialtjänst.
Företag: ÖV mottagning Vänersborg, BUP-kliniken, NU sjukvården, Vänersborg
Ort: Vänersborg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator jobb, Kurator Vänersborg, Kurator ÖV mottagning Vänersborg, BUP-kliniken, NU sjukvården, Vänersborg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator

SJUKSKÖTERSKA - VÄNERSBORG - INTER TEAM VÅRD
INTER TEAM BEMANNING AB - VÅRDSEKTORN Vi är auktoriserade och erbjuder bemanning/rekrytering inom vård- och omsorgsverksamheter. SJUKSKÖTERSKA till Vänersborgs Kommuns samtliga enheter /även hemsjukvård/ Din profil: Leg sjuksköterska med några års arbetslivserarenhet Relevant erfarenhet och kompetens samt personlig lämplighet Tidsperiod: Omg/snarast - vecka 34 - olika antal veckor resp enhet - heltid /enl schema Vi erbjuder goda arbetsvillkor. Välkommen till vårt vårdteam i Vänersborg! Besök oss gärna på kontoret: Kardanvägen 37, Trollhättan
Företag: INTER TEAM BEMANNING AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga SJUKSKÖTERSKA - VÄNERSBORG - INTER TEAM VÅRD jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SJUKSKÖTERSKA - VÄNERSBORG - INTER TEAM VÅRD

Näringslivsutvecklare
Näringslivskontoret i Vänersborgs kommun ansvarar för övergripande utveckling och samordning av kommunens relationer till det lokala och regionala näringslivet samt affärs- och handelsutveckling i kommunens centrum. Enheten ansvarar för att på ett strategiskt plan utveckla kommunens förutsättningar att attrahera nya företags¬etableringar och i det uppdraget ingår också ansvar för varumärkesplattform och övergripande PR-strategi. Utvecklingsarbete och samordning drivs och förankras via Näringslivsrådet med företrädare för det lokala näringslivet och Vänersborgs kommun. Under 2013 pågår ett stort arbete med att ta fram en ny strategi och handlingsplan för näringslivsutveckling. Arbetet genomförs i samverkan med företagen, föreningarna och politiken. Nu söker vi dig som vill arbeta strategiskt och operativt i en tight arbetsgrupp med utveckling och kundfokus för ögonen! I din nya roll förväntas du - vara med och förverkliga den nya strategin för kommande näringslivsarbete - driva olika projekt som bygger på att stärka relationen mellan kommunen och näringslivet för ett bättre företagsklimat - vara med och arrangera mötesplatser som till exempel Frukostmöten för näringslivet och kommunen - vara med och utveckla vår varumärkesplattform och övergripande marknadsföring - utveckla och underhålla vår hemsida och övrigt informationsmaterial - vara med och bygga relationer för att hitta nyetableringar - agera som lots i olika frågor kring beslut i företagsärenden Kvalifikationer Du har troligtvis en högskoleutbildning med inriktning marknadsföring eller så har du arbetat och samlat erfarenhet som vi bedömer likvärdig. För att lyckas hos oss ska du ha arbetat i roller med stort fokus mot företag och företagande. Du ska ha erfarenhet och kunskap inom det digitala området, behärskar du dessutom SiteVision är det ett extra plus. Du är en självständig lagspelare med ett starkt driv och engagemang utöver det vanliga. Du är en god kommunikatör som vet att goda relationer bygger man genom förtroende och långsiktighet. Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats där vi tillsammans arbetar mot det gemensamma målet - att utveckla Vänersborgs attraktionskraft för företagande vidare!
Företag: Vänersborgs Kommun
Ort: Vänersborg
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Näringslivsutvecklare jobb, Näringslivsutvecklare Vänersborg, Näringslivsutvecklare Vänersborgs Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Näringslivsutvecklare

Personal- & utvecklingsledare
Samhällsbyggnadsförvaltningen söker en personal- & utvecklingsledare med placering vid förvaltningens administrativa enhet. Enheten svarar för övergripande frågor främst inom områdena nämnds- och förvaltningsadministration, personal, ekonomi och kvalitet. Tjänsten är direkt underställd förvaltningschefen och innebär även arbete gentemot Byggnadsförvaltningen. Dina arbetsuppgifter Du är en resurs i det övergripande interna arbetet med personal-, organisations-, kvalitets- och utvecklingsfrågor och som sådan stöttar du och coachar förvaltningarnas chefer. Du kommer, såväl operativt som strategiskt, arbeta med bredden av personalfrågorna som tex frågor rörande arbetsrätt, anställnings- och lönevillkor, arbetsmiljö, rehabilitering, samverkan och förhandlingar med de fackliga organisationerna, personal- och kompetensförsörjning. Du kommer också att arbeta med förvaltningarnas kvalitetsarbete och driva arbetet med införandet av Stratsys, kommunens system för styrning och ledning. Till ditt stöd finns personal inom kommunstyrelsens personalkontor och utvecklingskontor. Du ingår också i kommunens interna nätverk av personalspecialister. Kvalifikationer Du ska ha högskoleutbildning med inriktning mot personal- och organisationsfrågor inkluderat utbildning i arbetsrätt alternativt annan relevant högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har flera års erfarenhet av operativt och strategiskt personalarbete, gärna från offentlig förvaltning. Du ska ha erfarenhet av att leda och driva processer. Har du tidigare arbetat med verksamhetsutveckling och förändringsarbete ses detta som meriterande. Vi söker en positiv person som kan arbeta självständigt och som inom givna ramar tar initiativ för att driva arbetet framåt. Du har lätt för att skapa goda relationer, är analytisk och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Vår rekryteringsstrategi för denna tjänst är fastlagd varvid vi vänligt men bestämt undanber oss direktkontakt med bemannings- & rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Vänersborgs kommun, Kommunstyrelsen
Ort: Vänersborg
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Personal- & utvecklingsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personal- & utvecklingsledare

Plan- och bygglovschef
Vänersborg är den södra porten till Vänern och regionhuvudstaden i Västra Götalands län. Goda kommunikationer erbjuder bra pendlingsmöjligheter och med dubbelspåret är restiden mellan Vänersborg och Göteborg ca 49 min. Vänersborgs kommun har idag cirka 37 000 invånare men siktar på fler. Vi ser stora möjligheter att utveckla kommunen med sjö-, natur- och centrumnära boende, vi värnar om vår stadskärna och vi vill bidra till en långsiktig hållbar samhällsutveckling. Plan- och bygglovschef Vänersborg är på väg att anta ny vision och ett spännande arbete väntar en av kommunens blivande nyckelpersoner, nämligen plan- och bygglovschefen! Byggnadsförvaltningens plan- och bygglovsenhet kommer att slås samman till en enhet på 12 personer samt en fristående stadsarkitekt. Enheten stödjer även kommunstyrelsens övergripande planering. Din arbetsuppgift: Som plan- och bygglovschef är du personal-, budget-, verksamhets- och utvecklingsansvarig. Du rapporterar direkt till förvaltningschefen och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Arbetet omfattar mycket kontakter såväl internt som externt. Genom vårt arbetssätt i nära samverkan med andra förvaltningar, främst samhällsbyggnadsförvaltningen, får du en viktig roll i den kommunala samhällsbyggnadsprocessen, från planering till exploatering. Kvalifikationer: Vi söker en utvecklingsinriktad, lyhörd och kommunikativ person då tjänsten innefattar omfattande kontakter. Du är en engagerad och tydlig ledare med flerårig erfarenhet av ledarskap med en modern ledarstil präglad av dialog och samverkan. Du ska ha förmågan att se helheten bland alla detaljer och styra mot långsiktiga mål. Du ska vara duktig på att uttrycka dig i tal och skrift samt snabbt kunna sätta dig in i nya frågeställningar. Du är utbildad arkitekt eller har annan likvärdig utbildning och ett genuint intresse för ledarskap och samhällsutveckling. Du har erfarenhet från fysisk planering och bygglov och är väl insatt i relevant lagstiftning.
Företag: Vänersborgs Kommun
Ort: Vänersborg
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Plan- och bygglovschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plan- och bygglovschef

Säljare sökes i Vänersborg med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vänersborg kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Vänersborg med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Vänersborg med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vänersborg.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vänersborgs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vänersborg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vänersborg.

Vänersborg: Projektledare inom VVS
Bemanningsföretaget för arbetsplatser i Västsverige. Kontor i Åmål, Stenungsund, Trollhättan och Göteborg. Bra folk snabbt. Specialiserade sedan 1996 inom lager, kontor och industri Jobbakuten AB är Rekryteringsföretaget för arbetsplatser i Västsverige. Vår personal är vår viktigaste tillgång. Därför erbjuder vi bra villkor och förmåner. Vi har avtal med de fackliga organisationer som är aktuella på de olika arbetsplatserna. Vänersborg: Projektledare inom VVS Vi söker omgående en projektledare till vår kund i Vänersborg. Vår kund arbetar med effektiva lösningar inom VVS-området. Vår kund erbjuder dig en arbetsplats med goda arbetsförhållanden och ett glatt gäng. Är du deras nästa medarbetare? Arbetsbeskrivning:   * Självständigt kunna driva och konstruera VVS-projekt * Kunna MagiCAD, applikation VVS * Körkort * Prata och skriva flytande svenska * Bo på relevant pendlingsavstånd alternativt flytta till relevant pendlingsavstånd   Du som söker behöver ha följande erfarenhet: Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som projektledare inom VVS. Du är en van officeanvändare, duktig på att kommunicera med människor. * Meriterande med egna kundkontakter * Utbildning på högskola eller universitet   Personliga egenskaper: Du tycker om att jobba med människor och ge god service. Du är social. Du är strukturerad, noggrann, disciplinerad, är van vid att kommunicera med människor och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Arbetstid/Varaktighet: Heltid/Tillsvidare Ansökan: För att söka tjänsten registrera ditt cv på www.jobbakuten.se och sök därefter tjänsten. Vi tar ej emot ansökningar via e-post och vanlig post. Endast ansökningar via vårt rekryteringsverktyg kommer att behandlas. Urval och intervjuer sker fortlöpande, så ansök gärna idag. Välkommen med din ansökan! Samtal från CV -och annonssäljare undanbedes
Företag: Jobbakuten Väst AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vänersborg: Projektledare inom VVS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vänersborg: Projektledare inom VVS

VO Vänersborg söker timanställda Kriminalvårdare till anstalt och häkte
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Timanställda behövs till häktet i Uddevalla och våra anstalter i Vänersborg ARBETSUPPGIFTER Som kriminalvårdare arbetar du på anstalt eller häkte. Du är den som har den dagliga direktkontakten med våra intagna. Arbetet som kriminalvårdare bedrivs i team. Ditt arbete med de intagna innebär att du övervakar säkerhet och ordning, samt att du genom samtal och rådgivning försöker få de intagna att reflektera över sin situation. Arbetet består av bevakning, visitations- och säkerhetsarbete, men även av frigivningsplanering och samtals och –motivationsarbete, samt medverka vid transporter. KVALIFIKATIONER Krav: • Treårigt gymnasieprogram • Minst 5 års arbetslivserfarenhet • Goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift • Körkort Meriterande: • Relevant eftergymnasial- eller högskoleutbildning/högskolepoäng med beteendevetenskaplig, juridisk, och/eller samhällsvetenskaplig inriktning • Erfarenhet av arbete som kriminalvårdare och/eller social omsorg Personliga egenskaper: För arbetet som kriminalvårdare är dina personliga egenskaper mycket viktiga och vi söker dig som har en positiv människosyn, empatisk förmåga och kan hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du kan arbeta i grupp och är flexibel och initiativrik. Du har en humanistisk grundsyn och delar kriminalvårdens grundläggande värderingar. Du är säkerhetsmedveten. Du ska ha minst 5 års yrkeslivs erfarenhet.
Företag: Kriminalvården, VO Vänersborg
Ort: Vänersborg
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga VO Vänersborg söker timanställda Kriminalvårdare till anstalt och häkte jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VO Vänersborg söker timanställda Kriminalvårdare till anstalt och häkte

Säljkonsulent - Vänersborg
HJÄLP OSS BYGGA EN SÄKER ARBETSPLATS - Vi söker nya ambitiösa talanger! En säker arbetsplats är en viktig fråga för alla företag. Dahl Medicals produkter kan rädda liv, och därför söker vi dig som vill göra en skillnad! Att vara säljkonsulent för Dahl Medical innebär ett fritt jobb med generösa förmåner och stark lokal support för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder: - FRI BIL - som du kan använda både privat och i jobbet. - SÄLJTRÄNING & SUPPORT - Vi ger dig allt stöd du behöver för att bli vår nästa stjärna. - UTBILDNING & CERTIFIERING - För alla våra produkter som tex hjärtstartare - FRIHET UNDER ANSVAR - Nå dina mål med vårt stöd, jobba fritt och påverka din egen framgång/karriär
Företag: Dahl Medical AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljkonsulent - Vänersborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljkonsulent - Vänersborg

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vänersborg.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Vänersborgs kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vänersborg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vänersborg.

Personlig assistent sökes för tjänst i Vänersborg
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en assistent för arbete i Vänersborg med en 22-årig manlig brukare. Han är rullstolsburen och har en CP-skada med spastisk diplegi och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Han behöver hjälp med morgonrutiner och även hjälp under eftermiddag/kvällen. Erfarenhet är meriterande men inget krav, men du bör veta vad assistansyrket innebär.   Vi ser gärna manliga sökanden. Brukaren är intresserad av sport och skulle uppskatta om ni delar det intresset. Under helgerna tycker han bland annat om att gå ut och fika, titta på film och spela tv-spel, Tyskland är ett annat stort intresse och han besöker ofta landet. Det kan bli aktuellt med at de assistenterna som arbetar där idag ger upplärning till en ny assistent innan man börjar gå själv. Ansökan: Dubbelkolla så att det personliga brevet och ditt CV verkligen är bifogat. Arbetstid / Varaktighet: Hos den här brukaren arbetar man dygnspass, 09-09 med sovande jour 00-08. Tjänsten är en deltidstjänst på ca 50%. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Efter överenskommelse. Tillträde: Inom kort. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes för tjänst i Vänersborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes för tjänst i Vänersborg

Personlig Assistent till kvinna i Vänersborg
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Jag söker personliga assistenter för arbete hos mig- en rullstolsburen kvinna på 50+ i centrala Vänersborg. Jag är intresserad av min hund, mat och hantverk, har ett samhällsintresse och är utåtriktad. Du som söker skall vara en person som tycker att arbete med människor är stimulerande. Jag söker dig som är ärlig och uppriktig. Det är viktigt att du inte är rädd för att arbeta och samtidigt vågar vara dig själv. Du ska vara en pålitlig person, som också är lyhörd, flexibel och initiativrik. Att du har en positiv inställning, är lättsam och har humor är också viktiga egenskaper. Som assistent ser du till att en funktionsnedsättning inte blir ett handikapp. Arbetet är omväxlande och innebär ibland resor och vistelser utomhus. Jobbet är varierande och det finns drömmar och visioner! Du kommer att hjälpa till med det mesta som hör ett vanligt liv till - sköta vanliga hushållssysslor såsom att laga mat, diska, städa och tvätta. Personlig hygien, av och påklädning och omvårdnad kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter. Ålder spelar inte så stor roll eftersom det viktigaste är personlig lämplighet och att du är trygg och stabil som person. Omvårdnadserfarenhet är bra att ha med sig men inget krav. Erfarenhet som personlig assistent är meriterande. Datorvana är ett krav och gärna erfarenhet av MAC- dator. Viss hundvana och ej rökallergiker är också en förutsättning för tjänsten och har du körkort är det ett plus! Jag ser gärna både kvinnliga samt manliga sökande.   Arbetet som är aktuellt är timvikarie samt eventuellt vikariat eller deltidsarbete. Arbetstiden är just nu dagtid, kvällar och helger.   Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent till kvinna i Vänersborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent till kvinna i Vänersborg

Utesäljare i Vänersborg
Är du redo att lära dig säljyrket? Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem. Sector Alarm har idag 300 000 kunder och är den näst största aktören på den Europeiska marknaden för larm och trygghet i bostäder. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Sverige, Norge och Irland. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för bostadslarm i Europa. Vi söker hungriga personer som vill göra karriär inom försäljning. Vi erbjuder dig ett spännande jobb fullt med utmaningar och möjligheter! Erfarenhet av försäljning är ett plus men ej nödvändigt- vi lär dig! Som säljare kommer du tillsammans med ditt säljteam jobba aktivt med att genomföra kundbesök via face-to-face försäljning och förmedla våra produkter och tjänster i Vänersborg med omnejd. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till eftermiddag/kväll. Vi vill se att du har viljan att lyckas. Du strävar efter goda resultat och presterar som bäst när du jobbar med uppsatta mål. För att lyckas hos oss krävs det att du är: - Social - Lyhörd - Pålitlig - En vinnare - Uthållig Kommunikation av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Du kommer att få kontinuerlig coachning och möjlighet att utveckla dig inom säljyrket. Vi erbjuder dig ett spännande jobb på ett företag som för rätt person är fullt av möjligheter. Vill du bli del av ett positivt gäng där alla vill lyckas? Jag ser fram emot din ansökan!
Företag: SECTOR ALARM AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Utesäljare i Vänersborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utesäljare i Vänersborg

Lärare skolans år 1-7 eller 4-9
Tärnan F-6 är en mångkulturell skola. Skolan är centralt belägen. På Tärnan F-6 är antalet elever läsåret 2012/13 drygt 230 och antal anställda är ca 40. Här finns också kommunens förberedelsegrupp Fbg 1-6 I denna grupp går nyinflyttade elever med utländsk bakgrund, som inte har kunskaper i svenska. Vi anser det viktigt med en levande pedagogisk diskussion, som främjar våra gemensamma mål och skapar en röd tråd i undervisningen. Detta bygger på ett gott samarbete, där vuxna och elever känner varandra och att personalen är professionell och engagerad i sitt arbete. Välkommen till oss! ARBETSUPPGIFTER Lärare i åk 6 samt resurslärare KVALIFIKATIONER Du skall vara behörig lärare för grundskolans år 4-9 eller annan utbildning som av arbetsgivaren kan bedömas som likvärdig. Vidare har du god samarbetsförmåga, är kreativ och ser möjligheter i olika situationer som du möter i ditt yrkesliv. Goda relationer med både elever, vårdnadshavare och pedagoger är väsentligt för dig. Du är förankrad i ditt uppdrag och våra styrdokument och kan omsätta dem i praktiken. På ett strukturerat sätt planerar, genomför, utvärderar och dokumenter du ditt arbete. Erfarenhet av att arbeta med elever i multikulturella områden är meriterande.
Företag: Vänersborgs kommun, Tärnan f-6
Ort: Vänersborg
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare skolans år 1-7 eller 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare skolans år 1-7 eller 4-9

Inköpschef
Länsförsäkringar Älvsborg Beskrivning Vi söker nu en Inköpschef. Tjänsten är ny på Länsförsäkringar Älvsborg och ansvaret innebär att på ett strategiskt och övergripande sätt styra inköp och upphandlingsprocesser genom bolagets alla verksamheter. Arbetsuppgifter Du kommer att konstruera och implementera processer och rutiner för bolaget och vara Länsförsäkringar Älvsborgs representant i upphandlingar. Du kommer att vara övergripande inköpsansvarig men operativt delaktig i både upphandlingar och inköp där inköpskontroll och uppföljning är en viktig del. Tjänsten är direkt underställd administrativ chef utan eget personalansvar. Kvalifikationer Du har en gedigen erfarenhet och minst 5 års erfarenhet av inköpsarbete. Du är en mycket god förhandlare med dokumenterad erfarenhet av att driva och leda upphandlings- och inköpsprocesser. Det är en fördel om din inköpserfarenhet sträcker sig över flera branscher. Vi ser gärna att du har en juridisk eller ekonomisk utbildningsbakgrund, examen eller motsvarande. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift, ser vi som en självklarhet tillsammans med datavana och kunskap i officepaketet. Du är en självgående och kontaktskapande person som drivs av att nå resultat. Ditt strategiska och affärsmässiga förhållningssätt samt utmärkta förmåga att se helheten är kännetecknande för dig. Du är en mycket strukturerad person som tycker om att upprätta tydliga rutiner och processer för att på bästa sätt optimera och kostnadsminimera inköp och upphandling. Du arbetar på ett prestigelöst och inspirerande sätt och är en pedagogisk person med stor social kompetens som representerar bolaget på ett bra sätt. Villkor Tjänsten är på heltid med placeringsort Vänersborg. Då det förekommer resor i tjänsten krävs det att du har körkort. Vi tillämpar provanställning. Sista ansökningsdag är den 27 augusti 2013.
Företag: Kontor Vänersborg
Ort: Vänersborg
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpschef jobb, Inköpschef Vänersborg, Inköpschef Kontor Vänersborg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpschef

Säljare sökes i Vänersborg med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vänersborg kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21a Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Vänersborg med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Vänersborg med/utan erfarenhet

2 st leg. sjukgymnaster
till Kommunrehab - Vård och omsorg Din arbetsuppgift: Rehabilitering inom det kommunala hälso- och sjukvårdsansvaret som omfattar eget boende, särskilt boende och korttidsboende. Du kommer att ansvara för bedömningar, sjukgymnastiska åtgärder, uppföljning av åtgärd samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel. Du kommer att handleda och informera patienter, närstående och personal i rehabiliteringsfrågor, hjälpmedel och förflyttningar samt utbilda vårdpersonal. Vi lägger stort fokus på samverkan med andra professioner kring och med vårdtagaren. Kvalifikationer: Leg. sjukgymnast. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande verksamhet. Det är bra om du har utbildning och erfarenhet av att jobba med personlyftar samt manuella förflyttningar. Du ska vara intresserad av att arbeta med äldre och funktionshindrade, ha en positiv människosyn och kunna se till individens behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet så som god samarbetsförmåga, förmåga att kunna arbeta självständigt, lyhördhet och flexibilitet. Kommunen arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten. B-körkort krävs
Företag: Vänersborgs kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vänersborg
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga 2 st leg. sjukgymnaster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 st leg. sjukgymnaster

Undersköterska
Till Björkens äldreboende söker vi en undersköterska Arbetsuppgifter: Som undersköterska ingår du i det vardagliga arbetet på enheten som bl.a. består av omvårdnad, aktiviteter, kontaktmannaskap, skötsel av det egna boendet samt deltagande i sedvanliga arbetsuppgifter och rutiner som bedrivs på enheten. Vi lägger största vikt vid respekt och ett gott bemötande i alla relationer. Du ska vara kreativ till att våga testa nya idéer för att utveckla verksamheten och underlätta samarbetet i organisationen. Kvalifikationer: Vi vill att du ska ha genomgått omvårdnadsprogrammet/alternativt skötarutbildning. Du ska ha god kunskap och erfarenhet från arbete inom äldreomsorg med inriktning mot psykogeriatrik, demens och psykiatri. Du ska vara flexibel, positiv, kreativ, ödmjuk samt lösningsfokuserad. Du ska vara målinriktad, strukturerad och organiserad samt inneha social kompetens. En viktig egenskap är att du har en god förmåga att arbeta självständigt samt att samarbeta i grupp för att utveckla ett gott arbetsklimat på enheten. Du ska se möjligheter och inte hinder i det vardagliga arbetet på enheten. Att du är en lugn, trygg och tålmodig person är ett krav. Du ska ha datavana samt inneha skriftliga färdigheter gällande Microsoft Word. Verksamheten utgår från ett salutogent synsätt, där vi fokuserar på faktorer som främjar hälsan som ska skapa en meningsfullhet, hanterbarhet och begripligt utifrån varje enskild boendes behov och förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Kommunen arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.
Företag: Vänersborgs kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vänersborg
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Vänersborg, Undersköterska Vänersborgs kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

1:e socialsekreterare
Till sektionen för försörjningsstöd söker vi nu en vikarierande 1:e socialsekreterare under nuvarande socialsekreterares föräldraledighet. Sektionen för försörjningsstöd består i dag av två 1:e socialsekreterare, två informatörer/ socialsekreterare med uppdrag att ta emot kommuninvånarna för att ge snabb och bra service samt 12 socialsekreterare som utreder och fattar beslut om ekonomiskt bistånd. Du är välkommen till en arbetsgrupp som är engagerade, positiva och har en god arbetsgemenskap och som erbjuder dig ett positivt och tillåtande arbetsklimat. Din arbetsuppgift: Som 1:e socialsekreterare kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet, metodhandleda och stödja handläggarna i deras arbete. En stor del av arbete innebär också att leda gruppens utvecklingsarbete utifrån uppsatta mål och främja metodutveckling inom området försörjningsstöd. En viktig del av arbetet är samverkan, både internt och externt. Kvalifikationer: Vi söker dig som är socionom och har mångårig erfarenhet av arbete inom området försörjningsstöd. Viktiga egenskaper är samarbetsförmåga, stresstålighet, förmåga att leda och entusiasmera en grupp. Vi ser gärna att du är en positiv person som ser möjligheter i stället för hinder att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du skall vara väl förtrogen med lagstiftning och regelverk inom socialtjänstens område. Kommunen arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.
Företag: Vänersborgs kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vänersborg
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e socialsekreterare

1:e socialsekreterare
Till sektionen för missbruksstöd, individ- och familjeomsorgen, socialförvaltningen Som 1:e socialsekreterare är du metodstödjare för utredningsteamet. Vi är en grupp engagerade, positiva och duktiga medarbetare som erbjuder dig ett gott arbetsklimat. För oss är det viktigt att individen är i centrum och att det finns en stark tro om att förändring är möjlig, vi hoppas att det är så för dig också! Dina arbetsuppgifter: Du är metodstödjare för utredningsteamet som idag består av 4 socialsekreterare. Dina arbetsuppgifter är att ge differentierad handledning till socialsekreterarna utifrån deras erfarenhet och kompetens, både individuellt och i grupp utifrån lagar, metoder och mål. Tillsammans med sektionschefen leder du gruppens utvecklingsarbete med utgångspunkt i omvärldsbevakning och kommuninvånarnas framtida behov. Sektionens arbete ska präglas av god kvalité utifrån socialtjänstlagen och de nationella riktlinjerna i missbruksvård vilket du tillsammans med sektionschef har ett ansvar för på olika nivåer. Vid tillfälliga behov kan du även komma att ha handläggaransvar. Dina kvalifikationer: Vi söker dig som är socionom och har flera års erfarenhet av arbete inom handläggning inom missbruksområdet. Viktiga egenskaper är samarbetsförmåga, stresstålighet och att kunna leda och entusiasmera en grupp. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig nyanserat i tal och skrift samt kan arbeta självständigt och flexibelt. Kommunen arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.
Företag: Vänersborgs kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vänersborg
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e socialsekreterare

Socialsekreterare
Till sektionen för familjestöd, familjehemsgruppen, individ- och familjeomsorgen Då en av våra medarbetare har gått vidare till annan tjänst söker vi nu en barnsekreterare, dvs. en socialsekreterare med särskilt ansvar för familjehemsplacerade barn. Sektionen för familjestöd består av fyra grupper; barngrupp, ungdomsgrupp, familjehemsgrupp och familjerätt. Arbetet sker enligt Socialstyrelsens modell BBIC - Barnets Behov I Centrum, där ambitionen är att kontakter, stöd och handläggning genomsyras av en helhetssyn kring barnet, familjen och nätverket samt tankar om det "tredelade föräldraskapet". Din arbetsuppgift: Som barnsekreterare i familjehemsgruppen handlägger du ärenden med barn och ungdomar placerade i familjehem enligt SoL och LVU. Att genomföra barnsamtal, uppföljningsmöten, att arbeta aktivt med barnets nätverk och att samverka med andra aktörer så att barnet får rätt stöd hör till arbetsuppgifterna samt att formellt ansvara för överväganden och i förekommande fall hemtagningsbegäran. Arbetet bedrivs delvis i team tillsammans med ansvarig familjehemssekreterare. Du får tillgång till metodstöd och regelbunden metodhandledning via 1:e socialsekreterare. Gruppen erhåller även extern processhandledning. Kvalifikationer: Du ska vara socionom och ha erfarenhet av arbete med familjer och barn. Tidigare erfarenheter av myndighetsutövning och utredningsarbete är viktigt. Har du tidigare erfarenhet av barnsamtal och av handläggning enligt BBIC ses det som meriterande. Viktiga egenskaper är samarbetsförmåga, stresstålighet, förmåga att arbeta i team, flexibilitet, förmåga att lyssna och se saker ur flera perspektiv samt ha förmåga att uttrycka dig nyanserat i tal och skrift. Du ska vara väl förtrogen med lagstiftning och regelverk inom socialtjänsten. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Kommunen arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten. B-körkort krävs
Företag: Vänersborgs kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vänersborg
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Vänersborg, Socialsekreterare Vänersborgs kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare


Sök lediga jobb Vänersborg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se