Vännäs jobb - lediga jobb

Vännäs jobb Vännäs jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vännäs. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vännäs. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vännäs.- Vännäs

 2. Lärare Ma/No 7-9- Vännäs

 3. Socialsekreterare vik.- Vännäs

 4. Ekonomi och entreprenörskapslärare- Vännäs

 5. Ekonomi och entreprenörskapslärare- Vännäs

 6. Ekonomi och entreprenörskapslärare- Vännäs

 7. Ekonomi och entreprenörskapslärare- Vännäs

 8. Ekonomi och entreprenörskapslärare- Vännäs

 9. Socialsekreterare- Vännäs

 10. Lärare till teknikprogrammet- Vännäs

 11. Lärare till teknikprogrammet- Vännäs

 12. Lärare till teknikprogrammet- Vännäs

 13. Ekonomi och entreprenörskapslärare- Vännäs

 14. Lärare Ma/No 7-9- Vännäs

 15. Lärare Ma/No 7-9- Vännäs

 16. Lärare Ma/No 7-9- Vännäs

 17. Lärare Ma/No 7-9- Vännäs

 18. Lärare Ma/No 7-9- Vännäs

 19. Lärare Ma/No 7-9- Vännäs

 20. Lärare Ma/No 7-9- Vännäs

 21. Specialpedagog till Hammarskolan- Vännäs

 22. Specialpedagog till Vegaskolan- Vännäs

 23. Rektor, Liljaskolan- Vännäs

 24. Ridinstruktör- Vännäs

 25. Förskollärare förskolan Lägret- Vännäs

 26. Butikskonsulent varuplockare till Vännäs- Vännäs

 27. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vännäs.- Vännäs

 28. Bli en del av Viasats säljteam i Vännäs- Vännäs

 29. Vikarierande förskollärare till förskolan Spiran- Vännäs

 30. Vikarierande förskollärare till förskolan Klockaren- Vännäs

 31. Distriktsläkare, Vännäs- Vännäs

 32. Matematik- och kemilärare alt. Matematiklärare- Vännäs

 33. Sjuksköterska/Distriktssköterska- Vännäs

 34. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vännäs.- Vännäs

 35. Sälj Premier League med Viasat i Vännäs- Vännäs

 36. Specialpedagog till Vegaskolan- Vännäs

 37. Personlig Assistent Vännäs; ENKV Assistans AB- Vännäs

 38. Skolkurator- Vännäs

 39. Vikarier sökes till Vännäs- Vännäs

 40. Förskollärare- Vännäs


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vännäs.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vännäs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.nu
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vännäs. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vännäs.

Lärare Ma/No 7-9
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker dig som har en lärarutbildning för grundskolans senare år och är behörig att undervisa i matematik och NO-ämnen. Tjänsten innefattar undervisning i skolår 7-9 på Hammarskolan i Vännäs, där du kommer att vara mentor tillsammans med en lärarkollega. Du kommer även att tillhöra ett arbetslag där det pedagogiska arbetet drivs framåt, där du blir en viktig del i ämneslaget där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Du är behörig lärare i Matematik och NO-ämnen. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll och kunna bidra till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning för alla.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No 7-9

Socialsekreterare vik.
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Individ- och familjeomsorgen i Vännäs består av tre olika verksamheter. Socialsekreterargruppen, Behandlingsteamet och Familjecenter. Socialsekreterargruppen är funktionsindelad i en vuxengrupp och en barngrupp. Vuxengruppen arbetar bland annat med vuxna som har missbrukproblem eller annan problematik samt försörjningsstöd. Barngruppen arbetar med barn och familj, ungdomar, familjerätt samt ensamkommande flyktingbarn. Vi söker nu socialsekreterare för vikariat i socialsekretarargruppen. Vi vill att du har Socionomexamen. Erfarenhet av myndighetsutövning anses meriterande. Körkort klass -B---.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare vik. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare vik.

Ekonomi och entreprenörskapslärare
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Liljaskolan i Vännäs söker en engagerad lärare i ekonomi och entreprenörskap till skolans ekonomiprogram. Vi söker dig som: · Har pedagogisk utbildning och lärarbehörighet · Är engagerad, positiv, lyhörd och har lätt att samarbeta. · Gärna jobbar med formativ bedömning och ser möjligheter snarare än problem i ämnesintegrering. · Gärna jobbar nära eleverna även utanför klassrummet. · Det är meriterande om du har jobbat med UF och har kontakter med näringsliv och universitet. Som lärare på ekonomiprogrammet kommer du att jobba i nära samarbete med ett arbetslag och vara delaktig i utveckling och utformning av det ekonomiprogram som finns på Liljaskolan och vi förväntar oss att du bidrar till utvecklingen av detta program. Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% under förutsättning att erforderliga beslut tas. Sista ansökningsdag: 1 augusti. Behandling av ansökningar kommer att ske fortlöpande, därför är det bra om ansökan skickas in snarast. Tillträde: 14 augusti 2013, eller enligt överenskommelse.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomi och entreprenörskapslärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomi och entreprenörskapslärare

Ekonomi och entreprenörskapslärare
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Liljaskolan i Vännäs söker en engagerad lärare i ekonomi och entreprenörskap till skolans ekonomiprogram. Vi söker dig som: · Har pedagogisk utbildning och lärarbehörighet · Är engagerad, positiv, lyhörd och har lätt att samarbeta. · Gärna jobbar med formativ bedömning och ser möjligheter snarare än problem i ämnesintegrering. · Gärna jobbar nära eleverna även utanför klassrummet. · Det är meriterande om du har jobbat med UF och har kontakter med näringsliv och universitet. Som lärare på ekonomiprogrammet kommer du att jobba i nära samarbete med ett arbetslag och vara delaktig i utveckling och utformning av det ekonomiprogram som finns på Liljaskolan och vi förväntar oss att du bidrar till utvecklingen av detta program. Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% under förutsättning att erforderliga beslut tas. Sista ansökningsdag: 1 augusti. Behandling av ansökningar kommer att ske fortlöpande, därför är det bra om ansökan skickas in snarast. Tillträde: 14 augusti 2013, eller enligt överenskommelse.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomi och entreprenörskapslärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomi och entreprenörskapslärare

Ekonomi och entreprenörskapslärare
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Liljaskolan i Vännäs söker en engagerad lärare i ekonomi och entreprenörskap till skolans ekonomiprogram. Vi söker dig som: · Har pedagogisk utbildning och lärarbehörighet · Är engagerad, positiv, lyhörd och har lätt att samarbeta. · Gärna jobbar med formativ bedömning och ser möjligheter snarare än problem i ämnesintegrering. · Gärna jobbar nära eleverna även utanför klassrummet. · Det är meriterande om du har jobbat med UF och har kontakter med näringsliv och universitet. Som lärare på ekonomiprogrammet kommer du att jobba i nära samarbete med ett arbetslag och vara delaktig i utveckling och utformning av det ekonomiprogram som finns på Liljaskolan och vi förväntar oss att du bidrar till utvecklingen av detta program. Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% under förutsättning att erforderliga beslut tas. Sista ansökningsdag: 1 augusti. Behandling av ansökningar kommer att ske fortlöpande, därför är det bra om ansökan skickas in snarast. Tillträde: 14 augusti 2013, eller enligt överenskommelse.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomi och entreprenörskapslärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomi och entreprenörskapslärare

Ekonomi och entreprenörskapslärare
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Liljaskolan i Vännäs söker en engagerad lärare i ekonomi och entreprenörskap till skolans ekonomiprogram. Vi söker dig som: · Har pedagogisk utbildning och lärarbehörighet · Är engagerad, positiv, lyhörd och har lätt att samarbeta. · Gärna jobbar med formativ bedömning och ser möjligheter snarare än problem i ämnesintegrering. · Gärna jobbar nära eleverna även utanför klassrummet. · Det är meriterande om du har jobbat med UF och har kontakter med näringsliv och universitet. Som lärare på ekonomiprogrammet kommer du att jobba i nära samarbete med ett arbetslag och vara delaktig i utveckling och utformning av det ekonomiprogram som finns på Liljaskolan och vi förväntar oss att du bidrar till utvecklingen av detta program. Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% under förutsättning att erforderliga beslut tas. Sista ansökningsdag: 1 augusti. Behandling av ansökningar kommer att ske fortlöpande, därför är det bra om ansökan skickas in snarast. Tillträde: 14 augusti 2013, eller enligt överenskommelse.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomi och entreprenörskapslärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomi och entreprenörskapslärare

Ekonomi och entreprenörskapslärare
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Liljaskolan i Vännäs söker en engagerad lärare i ekonomi och entreprenörskap till skolans ekonomiprogram. Vi söker dig som: · Har pedagogisk utbildning och lärarbehörighet · Är engagerad, positiv, lyhörd och har lätt att samarbeta. · Gärna jobbar med formativ bedömning och ser möjligheter snarare än problem i ämnesintegrering. · Gärna jobbar nära eleverna även utanför klassrummet. · Det är meriterande om du har jobbat med UF och har kontakter med näringsliv och universitet. Som lärare på ekonomiprogrammet kommer du att jobba i nära samarbete med ett arbetslag och vara delaktig i utveckling och utformning av det ekonomiprogram som finns på Liljaskolan och vi förväntar oss att du bidrar till utvecklingen av detta program. Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% under förutsättning att erforderliga beslut tas. Sista ansökningsdag: 1 augusti. Behandling av ansökningar kommer att ske fortlöpande, därför är det bra om ansökan skickas in snarast. Tillträde: 14 augusti 2013, eller enligt överenskommelse.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomi och entreprenörskapslärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomi och entreprenörskapslärare

Socialsekreterare
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Individ- och familjeomsorgen i Vännäs består av tre olika verksamheter. Socialsekreterargruppen, Behandlingsteamet och Familjecenter. Socialsekreterargruppen är funktionsindelad i en vuxengrupp och en barngrupp. Vuxengruppen arbetar bland annat med vuxna som har missbrukproblem eller annan problematik samt försörjningsstöd. Barngruppen arbetar med barn och familj, ungdomar, familjerätt samt ensamkommande flyktingbarn. Vi söker nu en socialsekreterare tills vidare. Inplacering i arbetsgrupp beror delvis på din bakgrund och dina erfarenheter. Vi vill att du har Socionomexamen. Erfarenhet av myndighetsutövning anses meriterande. Körkort klass -B---.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Vännäs, Socialsekreterare Vännäs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Lärare till teknikprogrammet
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Teknikprogrammet på Liljaskolan i Vännäs söker en engagerad lärare i mekatronik, konstruktion, matematik och teknik. Vi söker dig som: · Har pedagogisk utbildning och lärarbehörighet · Är engagerad, positiv, lyhörd och har lätt att samarbeta · Gärna jobbar med formativ bedömning och ser möjligheter snarare än problem i ämnesintegrering. · Gärna jobbar nära eleverna även utanför klassrummet. Som lärare på teknikprogrammet kommer du att jobba i nära samarbete med ett arbetslag och vara delaktig i utveckling och utformning av det teknikprogram som finns på Liljaskolan och vi förväntar oss att du bidrar till utvecklingen av detta program. Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% under förutsättning att erforderliga beslut tas. Sista ansökningsdag: 1 augusti. Behandling av ansökningar kommer att ske fortlöpande Tillträde: 14 augusti 2013, eller enligt överenskommelse.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till teknikprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till teknikprogrammet

Lärare till teknikprogrammet
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Teknikprogrammet på Liljaskolan i Vännäs söker en engagerad lärare i mekatronik, konstruktion, matematik och teknik. Vi söker dig som: · Har pedagogisk utbildning och lärarbehörighet · Är engagerad, positiv, lyhörd och har lätt att samarbeta · Gärna jobbar med formativ bedömning och ser möjligheter snarare än problem i ämnesintegrering. · Gärna jobbar nära eleverna även utanför klassrummet. Som lärare på teknikprogrammet kommer du att jobba i nära samarbete med ett arbetslag och vara delaktig i utveckling och utformning av det teknikprogram som finns på Liljaskolan och vi förväntar oss att du bidrar till utvecklingen av detta program. Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% under förutsättning att erforderliga beslut tas. Sista ansökningsdag: 1 augusti. Behandling av ansökningar kommer att ske fortlöpande Tillträde: 14 augusti 2013, eller enligt överenskommelse.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till teknikprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till teknikprogrammet

Lärare till teknikprogrammet
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Teknikprogrammet på Liljaskolan i Vännäs söker en engagerad lärare i mekatronik, konstruktion, matematik och teknik. Vi söker dig som: · Har pedagogisk utbildning och lärarbehörighet · Är engagerad, positiv, lyhörd och har lätt att samarbeta · Gärna jobbar med formativ bedömning och ser möjligheter snarare än problem i ämnesintegrering. · Gärna jobbar nära eleverna även utanför klassrummet. Som lärare på teknikprogrammet kommer du att jobba i nära samarbete med ett arbetslag och vara delaktig i utveckling och utformning av det teknikprogram som finns på Liljaskolan och vi förväntar oss att du bidrar till utvecklingen av detta program. Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% under förutsättning att erforderliga beslut tas. Sista ansökningsdag: 1 augusti. Behandling av ansökningar kommer att ske fortlöpande Tillträde: 14 augusti 2013, eller enligt överenskommelse.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till teknikprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till teknikprogrammet

Ekonomi och entreprenörskapslärare
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Liljaskolan i Vännäs söker en engagerad lärare i ekonomi och entreprenörskap till skolans ekonomiprogram. Vi söker dig som: · Har pedagogisk utbildning och lärarbehörighet · Är engagerad, positiv, lyhörd och har lätt att samarbeta. · Gärna jobbar med formativ bedömning och ser möjligheter snarare än problem i ämnesintegrering. · Gärna jobbar nära eleverna även utanför klassrummet. · Det är meriterande om du har jobbat med UF och har kontakter med näringsliv och universitet. Som lärare på ekonomiprogrammet kommer du att jobba i nära samarbete med ett arbetslag och vara delaktig i utveckling och utformning av det ekonomiprogram som finns på Liljaskolan och vi förväntar oss att du bidrar till utvecklingen av detta program. Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% under förutsättning att erforderliga beslut tas. Sista ansökningsdag: 1 augusti. Behandling av ansökningar kommer att ske fortlöpande, därför är det bra om ansökan skickas in snarast. Tillträde: 14 augusti 2013, eller enligt överenskommelse.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomi och entreprenörskapslärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomi och entreprenörskapslärare

Lärare Ma/No 7-9
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker dig som har en lärarutbildning för grundskolans senare år och är behörig att undervisa i matematik och NO-ämnen. Tjänsten innefattar undervisning i skolår 7-9, du kommer även att vara mentor tillsammans med en lärarkollega. Du kommer även att tillhöra ett arbetslag där det pedagogiska arbetet drivs framåt. Du kommer att bli en viktig del i ämneslaget där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Du är behörig lärare i Matematik och NO-ämnen. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll och kunna bidra till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning för alla.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No 7-9

Lärare Ma/No 7-9
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker dig som har en lärarutbildning för grundskolans senare år och är behörig att undervisa i matematik och NO-ämnen. Tjänsten innefattar undervisning i skolår 7-9, du kommer även att vara mentor tillsammans med en lärarkollega. Du kommer även att tillhöra ett arbetslag där det pedagogiska arbetet drivs framåt. Du kommer att bli en viktig del i ämneslaget där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Du är behörig lärare i Matematik och NO-ämnen. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll och kunna bidra till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning för alla.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No 7-9

Lärare Ma/No 7-9
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker dig som har en lärarutbildning för grundskolans senare år och är behörig att undervisa i matematik och NO-ämnen. Tjänsten innefattar undervisning i skolår 7-9, du kommer även att vara mentor tillsammans med en lärarkollega. Du kommer även att tillhöra ett arbetslag där det pedagogiska arbetet drivs framåt. Du kommer att bli en viktig del i ämneslaget där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Du är behörig lärare i Matematik och NO-ämnen. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll och kunna bidra till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning för alla.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No 7-9

Lärare Ma/No 7-9
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker dig som har en lärarutbildning för grundskolans senare år och är behörig att undervisa i matematik och NO-ämnen. Tjänsten innefattar undervisning i skolår 7-9, du kommer även att vara mentor tillsammans med en lärarkollega. Du kommer även att tillhöra ett arbetslag där det pedagogiska arbetet drivs framåt. Du kommer att bli en viktig del i ämneslaget där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Du är behörig lärare i Matematik och NO-ämnen. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll och kunna bidra till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning för alla.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No 7-9

Lärare Ma/No 7-9
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker dig som har en lärarutbildning för grundskolans senare år och är behörig att undervisa i matematik och NO-ämnen. Tjänsten innefattar undervisning i skolår 7-9, du kommer även att vara mentor tillsammans med en lärarkollega. Du kommer även att tillhöra ett arbetslag där det pedagogiska arbetet drivs framåt. Du kommer att bli en viktig del i ämneslaget där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Du är behörig lärare i Matematik och NO-ämnen. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll och kunna bidra till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning för alla.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No 7-9

Lärare Ma/No 7-9
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker dig som har en lärarutbildning för grundskolans senare år och är behörig att undervisa i matematik och NO-ämnen. Tjänsten innefattar undervisning i skolår 7-9 på Hammarskolan i Vännäs, du kommer även att vara mentor tillsammans med en lärarkollega. Du kommer även att tillhöra ett arbetslag där det pedagogiska arbetet drivs framåt. Du kommer att bli en viktig del i ämneslaget där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Du är behörig lärare i Matematik och NO-ämnen. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll och kunna bidra till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning för alla.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No 7-9

Lärare Ma/No 7-9
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker dig som har en lärarutbildning för grundskolans senare år och är behörig att undervisa i matematik och NO-ämnen. Tjänsten innefattar undervisning i skolår 7-9 på Hammarskolan i Vännäs, du kommer även att vara mentor tillsammans med en lärarkollega. Du kommer även att tillhöra ett arbetslag där det pedagogiska arbetet drivs framåt. Du kommer att bli en viktig del i ämneslaget där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Du är behörig lärare i Matematik och NO-ämnen. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll och kunna bidra till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning för alla.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No 7-9

Specialpedagog till Hammarskolan
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker en specialpedagog till Hammarskolan, som är en 7-9 skola. Vi söker dig som vill arbeta med specialpedagogiskt arbete i syfte att eleverna ska nå sin fulla potential. Du kommer att arbeta på organisations-, grupp- och individnivå och i nära samarbete med rektor i syfte att bidra till verksamhetsutveckling och ökad måluppfyllelse. Som specialpedagog kommer du att ingå ett specialpedagogiskt arbetslag på skolan. Kvalifikationskrav Utbildad specialpedagog och/eller speciallärare Grundutbildning: Grundskollärare Vi söker dig med god förmåga att - skapa och upprätthålla professionella, goda förtroendefulla relationer - muntligt och skriftligt kommunicera styrkor och utvecklingsområden i lärandemiljöer - arbeta självständigt och själv lyfta och ta ställning i olika frågor - samarbeta med andra Ett positivt förhållningssätt är viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort och tillgång till bil erfordras Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Hammarskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Hammarskolan

Specialpedagog till Vegaskolan
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker en specialpedagog till Vegaskolan, som är en F-6 skola. Vi söker dig som vill arbeta med specialpedagogiskt arbete i syfte att eleverna ska nå sin fulla potential. Du kommer att arbeta på organisations-, grupp- och individnivå och i nära samarbete med rektor i syfte att bidra till verksamhetsutveckling och ökad måluppfyllelse. Som specialpedagog kommer du att ingå ett specialpedagogiskt arbetslag på skolan. Kvalifikationskrav Utbildad specialpedagog och/eller speciallärare Grundutbildning: Grundskollärare Vi söker dig med god förmåga att - skapa och upprätthålla professionella, goda förtroendefulla relationer - muntligt och skriftligt kommunicera styrkor och utvecklingsområden i lärandemiljöer - arbeta självständigt och själv lyfta och ta ställning i olika frågor - samarbeta med andra Ett positivt förhållningssätt är viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort och tillgång till bil erfordras Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Vegaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Vegaskolan

Rektor, Liljaskolan
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Liljaskolan söker rektor till gymnasiala och eftergymnasiala utbildningar. Vi söker en drivande ledare med erfarenhet av rektorsuppdrag som vill utveckla våra utbildningar inom vuxenutbildning och transportgymnasiet. I rollen ingår ledningsgruppsarbete, utbildningsledare YH och god förtrogenhet med pedagogiskt arbete med digitala plattformar och verktyg samt distansutbildning. I uppdraget ingår ansvar för kommersiella uppdragsutbildningar och trafikskoleverksamhet. Tjänsten kräver god kompetens att hantera ansökning och antagningsförfarande, juridiska och ekonomiska regelverk för vuxenutbildningar och YH, särskilt inom transport- och logistikutbildningar. Personen vi söker bör ha god branschkännedom och trivas med att marknadsföra Liljaskolan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor, Liljaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor, Liljaskolan

Ridinstruktör
Instruktör sökes till Vännäs Ryttarförening Nyligen utsedd till både årets ridskola samt tävlingsplats i Västerbotten Nu söker vi en instruktör till våra torsdags- och söndagslektioner. Tjänsten påbörjas i samband med höstterminens start. Du kommer att ingå i ett litet härligt gäng instruktörer, som sätter hästar och elever främst. Eftersom vi tycker det är viktigt att våra instruktörer håller god kvalité och visar stort engagemang finns möjlighet till instruktörsridning varje vecka. Du kommer ansvara för att planera och genomföra lektioner. Viss häst- och stallskötsel ingår också. Vi vill att du är en erfaren instruktör och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Har du RIK-, hippolog- eller tränarutbildning så är det meriterande. Tjänsten är en timanställning, tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt avtal. magdalenaj@hotmail.com Bortrest fram till 7/7-2013 telefon bevaras därefter. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Vännäs Ryttarförening
Ort: Vännäs
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ridinstruktör jobb, Ridinstruktör Vännäs, Ridinstruktör Vännäs Ryttarförening
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ridinstruktör

Förskollärare förskolan Lägret
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Förskolan Lägret är en nybyggd 3-avdelningsförskola, som hämtar sin inspiration från Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Våra avdelningar är åldersindelade och runt förskolan finns ett rikt utbud av skog och natur. Vi söker 2 förskollärare till HT 2013. 1 förskollärare är på heltid för en pedagog som är föräldraledig HT 2013, med ev förlängning VT 13. Vi söker också en deltids förskollärare på cirka 0,60. Vi söker dig som är medskapande av kreativa miljöer för lärande och utveckling för barn, individuellt och i grupp, utifrån förskolans läroplan. Vi hämtar vår inspiration från Reggio Emilias pedagogiska filosofi, där vi arbetar medforskande med barnen. Vi söker dig med Förskollärarutbildning alt. Lärarexamen med förskollärarbehörighet. Du ska ha goda kunskaper i förskolans läroplan. Engagemang, flexibilitet och bra samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Du bör vara nyfiken och ha ett reflekterande arbetssätt och ha en medveten tanke kring din pedagogroll, miljö och val av material.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare förskolan Lägret jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare förskolan Lägret

Butikskonsulent varuplockare till Vännäs
VI SÖKER EN TREVLIG MEDARBETARE TILL EN ARBETSINSATS 1 TIMME PER VECKA I VÄNNÄS Som butikskonsulent hos SRB plockar du varor samt beställer densamma i livsmedelsbutiker. SRB har ca 350 anställda butikskonsulenter som besöker ca 1800 butiker varje vecka. Du har ett positivt och trevligt beteende och förstår att goda relationer med kunder är viktigt och grundläggande för ett seriöst samarbete. Du skall dessutom vara en pålitlig och ansvarsfull person som kan uttrycka sig väl i både tal och skrift. Ansökningar tas helst emot på denna länk: http://www.webforum.com/form/srbgruppen/form.asp?sid=8671751 För dig som inte har tillgång till Internet så går det bra att skicka in ansökan istället på adress: SRB Att Jocke Funkens gränd 1 111 27 Stockholm Personalchef Benny Westblom SRB Gruppen AB 08- 740 00 00
Företag: SRB gruppen/Umeå
Ort: Vännäs
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butikskonsulent varuplockare till Vännäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikskonsulent varuplockare till Vännäs

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vännäs.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vännäs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Vännäs
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vännäs. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vännäs.

Bli en del av Viasats säljteam i Vännäs
Viasat Field Sales jobbar med försäljning direkt till slutkund ute på fältet. Vi är idag 30 framgångsrika team med 5-10 säljare i Sverige som besöker privatpersoner boende i villa och radhus. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event, mässor och i butiker. Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. DU KAN SÄLJA. OCH LYSSNA, LÄRA OCH LEVERERA. På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy, består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas! HAR DU VAD VI SÖKER? - Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team - Du brinner för att jobba med människor - Du drivs av en hög rörlig lön - Du har förväntningar på dig själv och är alltid mån om att leverera - Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning DEN BÖRJAR HÄR. DIN KARRIÄR. För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13-21. Om du känner dig träffad; skicka ansökan till hanna.blomberg@viasat.se med CV och personligt brev. Märk ansökan "Säljare Vännäs". Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Hanna Blomberg, rekryterare på Viasat, 08-562 025 43 eller 073-699 25 43. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: Viasat AB
Ort: Vännäs
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Bli en del av Viasats säljteam i Vännäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bli en del av Viasats säljteam i Vännäs

Vikarierande förskollärare till förskolan Spiran
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Förskolan Spiran ligger i Vännäsby och är en 3-avdelningsförskola med åldersdelade grupper. Vi hämtar inspiration från Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Vi söker dig som vill arbeta i en verksamhet där vi har höga positiva förväntningar och tilltro till barn och medarbetare. Vi söker en förskollärare som är nyfiken och reflekterande, som vill vara med och skapa en kreativ miljö för lärande och utveckling. Vi förväntar oss att du är väl förtrogen med vad det pedagogiska uppdraget innebär, är ansvarstagande och flexibel. Du ska ha lätt för att samverka med barn, föräldrar och personal. Förskollärarexamen alt. lärarexamen med förskollärarbehörighet. Ett positivt förhållningssätt är viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och besitter datorvana.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande förskollärare till förskolan Spiran jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande förskollärare till förskolan Spiran

Vikarierande förskollärare till förskolan Klockaren
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Förskolan Klockaren ligger i Vännäsby och är en 3-avdelningsförskola med åldersdelade grupper. Vi söker dig som har höga positiva förväntningar och tilltro till våra barn och medarbetare. Vi söker en förskollärare som är nyfiken och reflekterande. Som vill vara med och skapa en kreativ miljö för lärande och utveckling. Vi förväntar oss att du är väl förtrogen med vad det pedagogiska uppdraget innebär, är ansvarstagande och flexibel. Du ska ha lätt för att samverka med barn, föräldrar och personal. Förskollärarexamen alt. lärarexamen med förskollärarbehörighet. Ett positivt förhållningssätt är viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och att du besitter god datorvana. Vikariatet är på heltid och gäller för höstterminen 2013 med ev förlängning
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande förskollärare till förskolan Klockaren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande förskollärare till förskolan Klockaren

Distriktsläkare, Vännäs
Vännäs hälsocentral, som är beläget ca 3 mil från Umeå, ansvarar för hälso- och sjukvården inom Vännäs kommun med sina drygt 8 500 invånare. Vid hälsocentralen arbetar cirka 40 personer och verksamheten som bedrivs är innehållsmässigt bred och heltäckande ur primärvårdssynpunkt. Vännäs hälsocentral utgör tillsammans med hälsocentralerna i Bjurholm och Vindeln ett gemensamt verksamhetsområde/basenhet - som kallas Tre Älvar - med en gemensam verksamhetschef. Ett omfattande arbete med arbetsmiljö och flöden har genomförts med ökad trivsel och förbättrad arbetsmiljö som följd. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som distriktsläkare KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har specialistkompetens i allmänmedicin, gärna med erfarenhet av arbete vid hälsocentral i glesbygd samt av hälsopreventivt arbete. Du ska vara intresserad av att delta i verksamhetsutveckling och vara beredd på att ta eget ansvar i olika frågor. Personliga egenskaper som värderas högt är pedagogiskt tänkande, förmåga till teamarbete samt flexibilitet.
Företag: Västerbottens Läns Landsting
Ort: Vännäs
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsläkare, Vännäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsläkare, Vännäs

Matematik- och kemilärare alt. Matematiklärare
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Liljaskolan, Vännäs gymnasium, söker vikarierande gymnasielärare i matematik och kemi alternativt matematik. Vi söker dig som har ett formativt förhållningssätt i din undervisning och som är driven och engagerad i utveckling av matematikämnet. Vi vill att du är kreativ, pedagogiskt skicklig och har en god elevsyn. Vikariatet är på heltid och gäller läsåret 13/14 under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Veronica Söderlund Persson är representant för Skolledarna.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Matematik- och kemilärare alt. Matematiklärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matematik- och kemilärare alt. Matematiklärare

Sjuksköterska/Distriktssköterska
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker dig som är leg. sjuksköterska gärna med erfarenhet av vård till multisjuka äldre. Har du en specialistutbildning som distriktssjuksköterska eller vård av äldre (specialistsjuksköterska i äldrevård) eller läst omvårdnad på högskolenivå är detta extra meriterande. Sjuksköterskorna är idag samlade i en organisation med en chef och en gruppledare. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsförbättrande åtgärder och för en god arbetsmiljö. För att säkerställa detta finns möjlighet för sjuksköterskorna att träffas regelbundet. Yrkesträffar, arbetsplatsträffar och verksamhetsträffar mm. Vi arbetar med omvårdnadsansvar vilket bland annat innebär planering, uppföljning och utvärdering av individuella planer. Andra uppgifter är bedömningar av medicinsk karaktär och specifik omvårdnad, riskbedömningar och fallprevention. Vi arbetar med kvalitetsregister som Senior Alert, Palliativa registret och BPSD registrering. Vi arbetar i team. Körkort klass -B---.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska/Distriktssköterska jobb, Sjuksköterska/Distriktssköterska Vännäs, Sjuksköterska/Distriktssköterska Vännäs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska/Distriktssköterska

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vännäs.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vännäs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Vännäs
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vännäs. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vännäs.

Sälj Premier League med Viasat i Vännäs
Viasat Field Sales jobbar med försäljning direkt till slutkund ute på fältet. Vi är idag 30 framgångsrika team runtom i Sverige som besöker privatpersoner boende i villa och radhus. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event, mässor och i butiker. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sälja våra TV-upplevelser som nu även inkluderar Viaplay. Allt från Premier League till de senaste filmpremiärerna! Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. DU KAN SÄLJA. OCH LYSSNA, LÄRA OCH LEVERERA. På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy, består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas! HAR DU VAD VI SÖKER? - Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team - Du brinner för att jobba med människor - Du drivs av en hög rörlig lön - Du har förväntningar på dig själv och är alltid mån om att leverera - Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning DEN BÖRJAR HÄR. DIN KARRIÄR. För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13-21. Om du känner dig träffad; skicka ansökan till hanna.blomberg@viasat.se med CV och personligt brev. Märk ansökan "Säljare Vännäs". Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Hanna Blomberg, rekryterare på Viasat, 08-562 025 43 eller 073-699 25 43. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: Viasat AB
Ort: Vännäs
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sälj Premier League med Viasat i Vännäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sälj Premier League med Viasat i Vännäs

Specialpedagog till Vegaskolan
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker en specialpedagog till Vegaskolan, som är en F-6 skola. Vi söker dig som vill arbeta med specialpedagogiskt arbete i syfte att eleverna ska nå sin fulla potential. Du kommer att arbeta på organisations-, grupp- och individnivå och i nära samarbete med rektor i syfte att bidra till verksamhetsutveckling och ökad måluppfyllelse. Som specialpedagog kommer du att ingå ett specialpedagogiskt arbetslag på skolan. Kvalifikationskrav Utbildad specialpedagog och/eller speciallärare Grundutbildning: Grundskollärare Vi söker dig med god förmåga att - skapa och upprätthålla professionella, goda förtroendefulla relationer - muntligt och skriftligt kommunicera styrkor och utvecklingsområden i lärandemiljöer - arbeta självständigt och själv lyfta och ta ställning i olika frågor - samarbeta med andra Ett positivt förhållningssätt är viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort och tillgång till bil erfordras Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Vegaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Vegaskolan

Personlig Assistent Vännäs; ENKV Assistans AB
Vikarier helger/Kvällar E NKV Assistans AB är en liten familjär verksamhet. Ledorden är sekretess, lyhördhet, flexibilitet, och Kunden i centrum. Vi arbetar hela tiden mot nöjd Kund-perspektivet. Vi finns i hela Sverige men vill behålla vår höga integritet och vänder oss främst till Kunder som har ett stort behov av kurativa insatser. Nu söker en av våra Kunder assistenter. 47 årig man med neurologisk sjukdom söker Dig som är intresserad av att arbeta som Personlig Assistent. Jag bor i eget hus. Jobbet består av att hjälpa mig med kommunikation, personlig hygien samt allt som förkommer i ett hushåll. Du som är sökande bör ha god fysik då det förekommer en del förflyttningar. Vara ärlig, positiv, flexibel, lyhörd, lugn och rökfri. Det är viktigt att du arbetar med respekt för Mig och mina närståendes integritet och ska tänka på den sekretess som gäller. Merit: B-körkort. Lön: Individuell lönesättning. Ansökan ska innehålla ett personligt brev där Du beskriver Dig själv, utbildningar, arbetserfarenhet, referenser. Detta är ett perfekt jobb för dig som studerar, men tänk på att du måste vara över 18 år. Arbetstid/Varaktighet: Kväll/Helg Vid behov/Vikariat Kontaktpersoner: Marie-Louise Åkerhielm HK, marre@enkv.se Lön Individuell lönesättning Ansökan Sista ansökningsdag 22/9 2013 (inkomna ansökningar kommer att behandlas fortlöpande under ansökningstiden) Ange referensnummer: UE8 Vi tar emot ansökan via epost: marre@enkv.se Arbetsgivare ENKV assistans AB Skärsnäsvägen 20 18263 DJURSHOLM Tel: 08-7923663
Företag: ENKV assistans AB
Ort: Vännäs
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent Vännäs; ENKV Assistans AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent Vännäs; ENKV Assistans AB

Skolkurator
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Arbetsbeskrivning Barn- och utbildningsförvaltningen söker skolkurator för arbete med elever från förskoleklass till årskurs 9. Arbetet kommer utföras på flera av kommunens skolor. I Vännäs kommun finns Vegaskolan och Vännäsby skola (åk. F-6) samt Hammarskolan (åk. 7-9). Arbetsuppgifter Som skolkurator är du en viktig del i skolans elevhälsoarbete. Du arbetar förebyggande och hälsofrämjande på organisations- grupp- och individnivå. Du skapar förtroendefulla relationer och genomför olika typer av samtal med elever och ger stöd och handledning till skolledare, skolpersonal och vårdnadshavare. Som skolkurator ingår du i skolans elevhälsoteam och har med din specifika kompetens och utifrån ett helhetsperspektiv fokus på elevers skol- och hemsituation samt deras relation till sin omgivning. Samtidigt ingår du i barn- och utbildningsförvaltningens gemensamma elevhälsoteam tillsammans med en ytterligare skolkurator, skolsköterskor samt en grupp specialpedagoger och bidrar till att utveckla elevhälsoarbetet inom hela kommunen men också med andra myndigheter och organisationer. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad socionom eller motsvarande. Du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar och gärna som skolkurator. Vidareutbildning inom barn-och ungdomspsykiatri är önskvärt. Du ska ha god förmåga att samarbeta med elever, vårdnadshavare och övrig personal. I arbetet behöver du ha ett salutogent och lösningsfokuserat förhållningssätt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar att du är positiv, initiativrik och har stort intresse av att arbeta med barn och ungdomar. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Körkort klass A1. Tillgång till egen bil.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator jobb, Skolkurator Vännäs, Skolkurator Vännäs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator

Vikarier sökes till Vännäs
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Till en kund som bor i Vännäs söker vi vikarier som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro. Då behovet av vikarier skiljer sig väldigt mycket periodvis bör du vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Vi ser även att du som söker är tillgänglig för arbete i sommar. Arbetet innebär att ge assistans till en flicka som behöver hjälp i sin vardag. Du kommer att arbeta på skolan och i hemmet för att främja flickans utveckling. Det är därför av största vikt att du är lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Arbetet ger många möjligheter men ställer också stora krav på att assistenten har en bra förmåga att avläsa behov och önskemål, utan att dessa alltid uttrycks verbalt. Vi ser helst att du ska kunna arbeta alla tider på dygnet, och vara tillgänglig med kort varsel då behov uppstår. Du ska helst vara bosatt i området alternativt att du snabbt och enkelt kan ta dig till Vännäs.   Du som söker ska vara kvinna och vana av förflyttningar samt yrkeserfarenhet inom området är meriterande. Utbildning är inte ett krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Företag: Frösunda
Ort: Vännäs
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarier sökes till Vännäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarier sökes till Vännäs

Förskollärare
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Förskolan Spiran ligger i Vännäsby och är en 3-avdelningsförskola med åldersdelade grupper. Vi hämtar inspiration från Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Vi söker dig som vill arbete i en verksamhet där vi har höga positiva förväntningar och tilltro till barn och medarbetare. Vi söker en förskollärare som är nyfiken och reflekterande. Som vill vara med och skapa en kreativ miljö för lärande och utveckling. Vi förväntar oss att du är väl förtrogen med vad det pedagogiska uppdraget innebär, är ansvarstagande och flexibel. Du ska ha lätt för att samverka med barn, föräldrar och personal. Förskollärarexamen alt. lärarexamen med förskollärarbehörighet. Ett positivt förhållningssätt är viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och besitter datorvana. Detta vikariat sträcker sig året ut men finns möjlighet till förlängning och eventuellt då en tillsvidare tjänst.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Vännäs, Förskollärare Vännäs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare


Sök lediga jobb Vännäs

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se