Värmlands län jobb - lediga jobb

Värmlands län jobb Värmlands län jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Värmlands län. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Värmlands län. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Handläggare, Värmlands län- Karlstad

 2. Registrator, Värmlands län- Karlstad

 3. Administratörer, Värmlands län- Karlstad

 4. Assistenter, Värmlands län- Karlstad

 5. Vaktmästare, Värmlands län- Karlstad

 6. Receptionist/Telefonist, Värmlands län- Karlstad

 7. Hemvärnet i Örebro och Värmlands län söker 7 st sjuksköterskor- Örebro

 8. Vaktmästare- Arvika

 9. Behandlingsassistent- Karlstad

 10. Homeparty Säljare Värmlands Län- Ospecificerad arbetsort

 11. Receptionist/Telefonist, Värmlands län- Karlstad

 12. Administratörer, Värmlands län- Karlstad

 13. Assistenter, Värmlands län- Karlstad

 14. Handläggare, Värmlands län- Karlstad

 15. Registrator, Värmlands län- Karlstad

 16. Vaktmästare, Värmlands län- Karlstad

 17. Sommarjobb: Värmlands län - gymnasium- Storfors

 18. Sommarjobb: Värmlands län - högskola- Storfors

 19. Sommarpersonal till Värmlands län- Årjäng

 20. Behandlingspersonal- Karlstad

 21. Kock/kokerska- Arvika

 22. Sjuksköterskor för uppdrag i Värmlands län- Arvika

 23. Behandlingskonsulent- Karlstad

 24. Behandlingspersonal- Karlstad

 25. Utredare- Karlstad

 26. Behandlingsassistent- Karlstad

 27. Behandlingskonsulent- Karlstad

 28. Behandlingspersonal- Karlstad

 29. Utredare- Karlstad

 30. Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till Värmlands län- Karlstad

 31. Projektledare- Karlstad

 32. Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till Värmlands län- Arvika

 33. Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till Värmlands län- Munkfors

 34. Personalplanerare till Keolis Serviceresor i Värmlands län- Karlstad

 35. Vårdlänken söker socionomer för konsultuppdrag i Värmlands län- Karlstad

 36. Vårdlänken söker socionomer för konsultuppdrag i Värmlands län- Karlstad

 37. Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till Värmlands län- Karlstad

 38. Semantix söker tolkar i Värmlands län- Karlstad

 39. Vårdlänken söker socionomer för konsultuppdrag i Värmlands län- Karlstad

 40. Behandlingskonsulent- Karlstad


Mer beskrivning

Handläggare, Värmlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu handläggare! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som handläggare hos vår kund kommer du att: - självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis. - utreda, granska och handlägga ärenden. - avrapportera utredningsresultat och ge förslag på beslut. - analysera och utvärdera arbetsuppgifter och projekt. - arbete av utredande och/eller samordnande karaktär. - genomföra och följa upp aktiviteter. - fatta beslut i enklare ärenden. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - relevant högskoleutbildning - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare, Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare, Värmlands län

Registrator, Värmlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu registrator! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som handläggare hos vår kund kommer du att: - hantera daglig postöppning, registrering, diarieföring, expediering, aktläggning och arkivering av diarieförda handlingar och ärenden. - kontakter med anställda och allmänhet vid offentliggörande av handlingar i enlighet med offentlighetsprincipen. Din profil Vi ser att du som söker tjänsten har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - registratorsutbildning på högskolenivå eller minst 5 års arbetslivserfarenhet inom aktuell yrkeskategori, har deltagit i eller utfört ett flertal liknande uppdrag. - erfarenhet av offentlig verksamhet. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. - kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registrators funktion och ansvar. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Registrator, Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Registrator, Värmlands län

Administratörer, Värmlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu administratörer! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som administratör hos vår kund kommer du att: - sköta administrativa rutiner. - planera och samordna. - arbeta utifrån fastlagda rutiner. - vara ett operativt stöd för verksamhet. - formulera brev, protokoll m m efter anvisningar om sakinnehåll. - fatta egna beslut utifrån redan kända handlingsalternativ. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Administratörer, Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratörer, Värmlands län

Assistenter, Värmlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu receptionister/telefonister! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som receptionist/telefonist hos vår kund kommer du att: - hantera återkommande arbetsuppgifter. - arbeta utifrån fastlagda rutiner. - hantera många kontakter med anställda och allmänhet. - göra enklare beräkningar, sammanställningar, diagram m m. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Assistenter, Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistenter, Värmlands län

Vaktmästare, Värmlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu vaktmästare! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som handläggare hos vår kund kommer du att: - arbeta med kontorsservice. - samla in och dela ut post samt packa upp material och försändelser. - ställa i ordning och utrusta lokaler inför möten och konferenser. - ansvara för servicen av till exempel kopieringsmaskiner. - sköta tryckning och utskick av masstrycksaker samt lagerhållning av rapporter eller kursmaterial. - genomföra felsökningar rörande fastighet, rapportera och följa upp fel tillsammans med fastighetsägaren/fastighetsskötaren. Din profil Vi ser att du som söker tjänsten har: - utbildning inom aktuellt område. - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom aktuell yrkeskategori. - kunskaper i svenska. - grundkunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med kunskap avses att kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare, Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare, Värmlands län

Receptionist/Telefonist, Värmlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu receptionister/telefonister! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som receptionist/telefonist hos vår kund kommer du att: - ge informationsservice till kunder och medarbetare. - ta emot besökare och bud. - vara behjälplig med myndighetens behov av service inom t. ex. bokning, kopiering, inköp eller registrering. - arbeta med myndighetens telefonservice såsom växel, anknytningar eller konferenser. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom aktuell yrkeskategori. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. - erfarenhet av att använda datoriserade telefonväxlar och hänvisningssystem. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist/Telefonist, Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist/Telefonist, Värmlands län

Hemvärnet i Örebro och Värmlands län söker 7 st sjuksköterskor
Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Försvarsmaktens unika förmåga är den väpnade striden och med den Sveriges yttersta säkerhetspolitiska instrument. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Av dessa 50000 medarbetare och frivilliga anställda av Försvarsmakten tillhör 22000 Hemvärnet. Hos oss behövs du och kan göra skillnad. Hemvärnet är ständigt beredd att stödja hävdandet av Sveriges territorium, samt att stödja samhället vid större kriser. Hemvärnet i Örebro och Värmlands län består av en hemvärnsbataljon i varje län. Varje hemvärnsbataljon består av ett antal kompanier och i varje kompani ska det finnas en sjuksköterska. Beroende av hur mycket tid du vill och kan lägga ner på hemvärnet finns två befattningar att söka: Bevakningskompani (6 tjänstgöringsdagar per år) alt. Insatskompani (10 tjänstgöringsdagar per år).       Uppgiften omfattar bl.a. att leda och ansvara för: Att samordna sjukvårdsinsatser, identifiera och bedöma vårdbehov och vårdnivå, vårda under förflyttning samt daglig sjukvård enligt nivåindelat medicinskt omhändertagande.  Medverka vid: Ledning och fördelning av arbetsuppgifter vid större skadeutfall, planering och genomförande av vårdhandlingar och medicinsk behandling. Tillämpning av gällande föreskrifter inom hälso- och sjukvården. Upprätthållande av sjukvårdsberedskap. Utbildningsplanering av sjukvårdstjänst   Krav: Leg. sjuksköterska med specialistkompetens. Svensk medborgare. Godkänd säkerhetsprövning (med registerkontroll som genomförs vid anställning).     Önskvärda meriter: Genomfört militär grundutbildning (GU-F, GMU eller VPL). Yrkeserfarenhet om minst 2 år. BATLS. Erfarenhet av- och utbildning i krishantering. Goda datakunskaper. Personliga egenskaper: Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du är strukturerad, flexibel och ordningsam samt har en hög egen drivkraft. Du har ett professionellt förhållningssätt till din omgivning, integritet och stor social kompetens, du är empatisk, stresstålig, noggrann, lyhörd och servicemedveten. Du är uthållig och klarar fysiska påfrestningar. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Övrigt: Om du ej har någon militär grundutbildning måste detta genomföras före placering på befattning. Upplysningar om tjänsten kan lämnas av: Chef Örebro Värmlandsgruppen Bengt Fransson tfn 019-39 51 01 alt. 070-999 84 16 Välkommen med din ansökan senast 2013-08-30.
Företag: Försvarsmakten
Ort: Örebro
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Hemvärnet i Örebro och Värmlands län söker 7 st sjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemvärnet i Örebro och Värmlands län söker 7 st sjuksköterskor

Vaktmästare
Vaktmästare på lägergård. Gräsklippning, reparationer, målning städ. Vi tillämpar löpande tillsättning.
Företag: EFS KRETSFÖR I VÄRMLANDS LÄN
Ort: Arvika
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare jobb, Vaktmästare Arvika, Vaktmästare EFS KRETSFÖR I VÄRMLANDS LÄN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare

Behandlingsassistent
Forshaga kommun Beroendecentrum har uppdraget att arbeta med abstinensbehandling och psykosociala insatser och vara del i en vårdkedja tillsammans med den placerande kommunen. Beroendecentrum har sin verksamhet i det nya Psykiatrihuset i Karlstad. Arbetsuppgifter Som behandlingsassistent ansvarar du för den sociala vardagsstrukturen kring klienten genom att arbeta med psykossociala program som motiverar och stödjer klienten att följa den aktuella vårdplanen från kommunen. Du har även ansvar att se till att verksamheten fungerar rent praktiskt t ex att varor och tjänster beställs till avdelningen. Då vårdtiden är relativt kort 2-4 veckor är det viktigt att du har fokus på det uppdrag som den placerande kommunen/klienten ger Beroendecentrum. Vi tillämpar mixat schema vilket innebär att du jobbar dag, kväll, natt och helg. Kvalifikationer Vi söker dig som är socionom, socialpedagog, har behandlingsassistentutbildning eller annan lämplig kvalificerad yrkesutbildning. Grundläggande utbildning och erfarenhet av att arbeta med ASI (Addiction Severity Index), MI (Motiverande samtal) och ÅF (Återfallsprevention) är meriterande. B-körkort krävs. Erfarenhet av arbete med människor med missbruks-/beroendeproblematik är meriterande. Viktiga personliga och professionella egenskaper är att vara strukturerad, ha ett respektfullt bemötande och att kunna skapa en god arbetsallians med klienten. ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.”
Företag: Forshaga kommun, Värmlands läns vårdförbund
Ort: Karlstad
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingsassistent jobb, Behandlingsassistent Karlstad, Behandlingsassistent Forshaga kommun, Värmlands läns vårdförbund
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingsassistent

Homeparty Säljare Värmlands Län
Våran Homeparty verksamhet växer och vi söker i och med denna annons säljare över hela Värmlands Län Love Corner är ett företag om arbetar med homepartyn i erotikens tecken. Våra partyn riktar sig inte bara till tjejer utan vi har erotikpartyn för alla, singlar, par oavsett läggning eller kön. Vi arbetar för att ha ett brett utbud som passar alla och är flexibla och lyssnar alltid på vad kunden eftersöker. Som säljare för Love Corner åker du ut på för inbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får känna, klämma, smaka och lukta på. Du har även med dig Love Corners produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. Som säljare på Love Corner får du alltid en bra utbildning och vi utbildar även löpande under anställningen. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företag och har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. Love Corner är ett mindre företag som har kvar den familjära känslan. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar för Love Corner har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet och att du har ett intresse för och inte är hemmad av de produkter vi säljer. Vi på Love Corner står för all kundtjänst, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial och alla leveranser. Vi står för produktpärmar, allt material, arbetstelefon och visitkort. Vi sköter inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på Love Corner ger dig ett fritt och otroligt roligt extra arbete med bra förtjänstmöjligheter. Du bestämmer själv hur mycket / lite du vill jobba så detta jobb går utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi ser helst att du: Är Kvinna (pga våra kunder efterfrågar Kvinnliga säljare) Är fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Har bra ordnings sinne Är serviceinritad Är punktlig och pålitlig Har lätt för att samarbeta men samtidigt är självgående Har humor och lätt för att prata inför grupp Har några års arbetslivserfarenhet Krav: Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Körkort och bil är ett krav vi har så utan körkort kommer inte ansökan att behandlas. Ingen idé att söka tjänsten utan. Vi kommer att på börja interjuverna löpande under ansökningstiden Glöm inte att skicka med din Email och telefonnummer i ansökan. Vi har svårt att svara på frågor via telefon pga hög arbetsbelasning, så vid frågor kontakta oss via mail. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homeparty, så skicka gärna in en ansökan även om du inte bor just i det önskade Länet
Företag: LC SALES AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Homeparty Säljare Värmlands Län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homeparty Säljare Värmlands Län

Receptionist/Telefonist, Värmlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu receptionister/telefonister! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som receptionist/telefonist hos vår kund kommer du att: - ge informationsservice till kunder och medarbetare. - ta emot besökare och bud. - vara behjälplig med myndighetens behov av service inom t. ex. bokning, kopiering, inköp eller registrering. - arbeta med myndighetens telefonservice såsom växel, anknytningar eller konferenser. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom aktuell yrkeskategori. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. - erfarenhet av att använda datoriserade telefonväxlar och hänvisningssystem. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist/Telefonist, Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist/Telefonist, Värmlands län

Administratörer, Värmlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu administratörer! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som administratör hos vår kund kommer du att: - sköta administrativa rutiner. - planera och samordna. - arbeta utifrån fastlagda rutiner. - vara ett operativt stöd för verksamhet. - formulera brev, protokoll m m efter anvisningar om sakinnehåll. - fatta egna beslut utifrån redan kända handlingsalternativ. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Administratörer, Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratörer, Värmlands län

Assistenter, Värmlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu receptionister/telefonister! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som receptionist/telefonist hos vår kund kommer du att: - hantera återkommande arbetsuppgifter. - arbeta utifrån fastlagda rutiner. - hantera många kontakter med anställda och allmänhet. - göra enklare beräkningar, sammanställningar, diagram m m. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Assistenter, Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistenter, Värmlands län

Handläggare, Värmlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu handläggare! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som handläggare hos vår kund kommer du att: - självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis. - utreda, granska och handlägga ärenden. - avrapportera utredningsresultat och ge förslag på beslut. - analysera och utvärdera arbetsuppgifter och projekt. - arbete av utredande och/eller samordnande karaktär. - genomföra och följa upp aktiviteter. - fatta beslut i enklare ärenden. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - relevant högskoleutbildning - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare, Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare, Värmlands län

Registrator, Värmlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu registrator! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som handläggare hos vår kund kommer du att: - hantera daglig postöppning, registrering, diarieföring, expediering, aktläggning och arkivering av diarieförda handlingar och ärenden. - kontakter med anställda och allmänhet vid offentliggörande av handlingar i enlighet med offentlighetsprincipen. Din profil Vi ser att du som söker tjänsten har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - registratorsutbildning på högskolenivå eller minst 5 års arbetslivserfarenhet inom aktuell yrkeskategori, har deltagit i eller utfört ett flertal liknande uppdrag. - erfarenhet av offentlig verksamhet. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. - kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registrators funktion och ansvar. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Registrator, Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Registrator, Värmlands län

Vaktmästare, Värmlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu vaktmästare! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som handläggare hos vår kund kommer du att: - arbeta med kontorsservice. - samla in och dela ut post samt packa upp material och försändelser. - ställa i ordning och utrusta lokaler inför möten och konferenser. - ansvara för servicen av till exempel kopieringsmaskiner. - sköta tryckning och utskick av masstrycksaker samt lagerhållning av rapporter eller kursmaterial. - genomföra felsökningar rörande fastighet, rapportera och följa upp fel tillsammans med fastighetsägaren/fastighetsskötaren. Din profil Vi ser att du som söker tjänsten har: - utbildning inom aktuellt område. - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom aktuell yrkeskategori. - kunskaper i svenska. - grundkunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med kunskap avses att kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare, Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare, Värmlands län

Sommarjobb: Värmlands län - gymnasium
Vattenfall Vattenfall Vattenfall erbjuder sommarjobb för gymnasiestuderande i Värmlands län sommaren 2014 Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 34 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du. Vattenfall kan erbjuda studerande på gymnasienivå sommarjobb under 2014. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, om du i höst övergår till en ny utbildning eller avslutar din utbildning vårterminen 2014. Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som kandidat att få en inblick i vårt företag och för oss på Vattenfall är detta en möjlighet att lära känna dig som potentiella medarbetare och introducera vår verksamhet. Här följer några exempel på arbetsområden: Administration Teknisk dokumentation Ekonomi Fastighetsskötsel Mekaniskt underhåll Enklare montörsysslor Exempel på placeringsorter i detta län: Säffle Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV, personligt brev samt det ifyllda frågeformuläret. För information om rekryteringsprocessen kontakta rekryteringsassistent Karolina Cederblad via vår växel 08-739 50 00. Sista ansökningsdatum är 28 februari 2014. Välkommen med din ansökan!
Företag: Vattenfall
Ort: Storfors
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobb: Värmlands län - gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobb: Värmlands län - gymnasium

Sommarjobb: Värmlands län - högskola
Vattenfall Vattenfall Vattenfall erbjuder sommarjobb för högskolestuderande i Värmlands län sommaren 2014 Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 34 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du. Vattenfall kan erbjuda studerande på högskolenivå sommarjobb under 2014. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, om du i höst övergår till en ny utbildning eller avslutar din utbildning vårterminen 2014. Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som kandidat att få en inblick i vårt företag och för oss på Vattenfall är detta en möjlighet att lära känna dig som potentiella medarbetare och introducera vår verksamhet. Här följer några exempel på arbetsområden: Administration Teknisk dokumentation Ekonomi Fastighetsskötsel Mekaniskt underhåll Enklare montörsysslor Exempel på placeringsorter i detta län: Säffle Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV, personligt brev samt det ifyllda frågeformuläret. För information om rekryteringsprocessen kontakta rekryteringsassistent Karolina Cederblad via vår växel 08-739 50 00. Sista ansökningsdatum är 28 februari 2014. Välkommen med din ansökan!
Företag: Vattenfall
Ort: Storfors
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobb: Värmlands län - högskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobb: Värmlands län - högskola

Sommarpersonal till Värmlands län
Butiksnamn: Årjäng Antal anställda: 9 Vi söker engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå och imponera på våra kunder! Om oss Vi som arbetar på Systembolaget har ett viktigt uppdrag, som handlar om att minska alkoholens skadeverkningar. Samtidigt ska man kunna njuta av ett gott öl eller vin till middagen, och där vill vi gärna bidra med vår expertis och inspirera våra kunder i valet av drycker. Vår främsta ledstjärna är god service och vi arbetar aktivt med att utveckla kundmötet i alla butiker. Att kombinera ansvar med god service är vår största utmaning. Våra värderingar vägleder oss i vårt dagliga arbete – vi är omtänksamma, kunniga och inspirerande. Rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Din viktigaste uppgift är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du och dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor. Sommaranställningen kan löpa från juni till augusti med möjlighet till förlängning. Vi har behov av dig som kan jobba allt från tre veckor till tre månader. De flesta av våra butiker har behov av deltidsanställningar men även heltid förekommer. Om dig Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss efter våra kunders behov. Det är viktigt att du brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du har fyllt 20 år. Arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer. Introduktion För att du ska få en inspirerande start i Systembolaget erbjuder vi ett introduktionsprogram speciellt anpassat för sommaranställda där du får kunskap om företaget samt utbildning i mat och dryck. Ansökan Välj butik i rutan till höger och tryck på Ansök. Sista ansökningsdatum är den 9 mars. Vissa butiker kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte ta emot ansökningar som kommer via e-post eller brev. Systembolaget arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.
Företag: Systembolaget AB
Ort: Årjäng
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarpersonal till Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarpersonal till Värmlands län

Behandlingspersonal
Forshaga kommun ”Vår personal betyder mycket för verksamheten. Här arbetar 900 personer i en demokratisk styrd organisation. Vi som jobbar här tycker om positiva möten och har rum för kreativitet. Vi värnar lite extra om varandra och om våra kunder. Som medarbetare delar du ansvaret för vår organisation. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Här bor omkring 11 000 personer som uppskattar de mjuka värdena i livet. Vi vill att Forshaga ska vara en kommun där alla utvecklas till trygga, nyfikna och kreativa invånare där visionen ”Barnkommun i Värmland” är ledstjärna.” Värmlands läns Vårdförbund, som består av Värmlands 16 kommuner, driver tillsammans med Landstinget i Värmland verksamheten Beroendecentrum för målgruppen vuxna med missbruks- och beroendeproblematik och utvecklingsarbete inom missbruks- och beroendevården samt akut- och utredningshemmet Flöjten målgrupp 0-12 år. Beskrivning Flöjten är ett HVB-hem som ägs och drivs av Värmlandsläns vårdförbund, som samtliga värmlandskommuner är en del av. Flöjten är beläget ca 6 km från Karlstad centrum på Hultsberg. Det ligger i ett lugnt villaområde där det är nära till lekpark och fotbollsplan. Det finns en stor trädgård med lekställning, lekstuga och sandlåda. Arbetsuppgifter Flöjten tar emot ensamplacerade barn samt barn och deras föräldrar. Åldersgruppen för barn är 0-12 år. Flöjten tar också emot blivande mödrar. Placeringar sker enligt både SoL och LVU. På Flöjten finns 6 platser. Vi tar emot akuta placeringar samt planerade utredningsuppdrag. Utredningarna utgår från BBIC och bygger främst på observationer av barn och deras föräldrar. Vi arbetar på uppdrag av den kommunala socialtjänsten och målsättningen med Flöjtens verksamhet är: att ge barn och föräldrar en trygg och säker tillvaro, att ge stöd i krissituationer, att vara en resurs i socialtjänstens arbete genom att bistå med professionella observationer och erbjuda utredningar av god kvalitet. Vi vägleder föräldrar i sin omsorg om barnen och att vara ett skydd för barn och föräldrar i utsatta situationer. Personalhandledning finns. Kvalifikationer Vi söker nu en socionom, socialpedagog eller behandlingsassistent För att klara detta arbete krävs att du är flexibel, lyhörd och stresstålig. Du har erfarenhet av att jobba med utsatta barn och deras föräldrar, erfarenhet av att dokumentera och göra observationer av barn och föräldrar samt ha kännedom om BBIC. Körkort B krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Villkor Schemalagd arbetstid med dag/kväll/natt Välkommen med din ansökan! Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Värmlands läns vårdförbund
Ort: Karlstad
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingspersonal jobb, Behandlingspersonal Karlstad, Behandlingspersonal Värmlands läns vårdförbund
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingspersonal

Kock/kokerska
Sandvikengården söker semestervikarie för vår kock sommaren 2014. Vårt kök serverar varje dag frukost, lunch och middag för 20 - 90 personer varje dag. Som vår kock har du huvudansvar för tillagning av lunch och middag, men du jobbar tillsammans med 2-4 köksbiträden. I din uppgift ingår också planering av veckomenyn och beställning. Sandvikengården är en kurs- och lägergård som drivs av EFS i Värmland, en rörelse inom Svenska kyrkan. Vi har ett vandrarhem, en kanotcentral, badplats och servering. Vi har ett relativt nytt, välutrustat kök och våra gäster är i huvudsak grupper som bor på gården från två dagar till flera veckor. Vi serverar husmanskost gärna med vegetariska inslag. Många av våra gäster är ungdomar. Skulle du vara intresserad finns det säkert möjlighet till mer jobb under lågsäsong vår och höst och under julbordstid då vi serverar julbord i stort sett varje dag under en månads tid. För att ta dig till gården behöver du tillgång till bil.
Företag: EFS KRETSFÖR I VÄRMLANDS LÄN
Ort: Arvika
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kokerska jobb, Kock/kokerska Arvika, Kock/kokerska EFS KRETSFÖR I VÄRMLANDS LÄN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kokerska

Sjuksköterskor för uppdrag i Värmlands län
Orange Hälsa bemannar kommuner, landsting och privata aktörer med sjukvårdspersonal inom vård och omsorg. Orange Hälsa ingår i Orange Group AS som är ett av Norges snabbaste växande bemanningsföretag. Vi fokuserar på mångfald, tillväxt, leveranskvalitet och nöjda kunder. Vi söker sjuksköterskor till uppdrag på sjukhusavdelning med tillträde så fort som möjligt. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet alternativt specialistutbildad distriktssjuksköterska med yrkeserfarenhet. Personliga egenskaper Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Du är en kompetent sjuksköterska och kunnig i din yrkesroll. Vidare är du ansvarstagande och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Ansök genom att skicka ditt CV samt referenser till: Tove Gustafsson-Krohn på tgk@orangepersonal.se. För mer information gå in på www.orangehalsa.com Välkommen med din ansökan!
Företag: ORANGE PERSONAL AB
Ort: Arvika
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor för uppdrag i Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor för uppdrag i Värmlands län

Behandlingskonsulent
Värmlands läns Vårdförbund, som består av Värmlands 16 kommuner, driver tillsammans med Landstinget i Värmland verksamheten Beroendecentrum för målgruppen vuxna med missbruks- och beroendeproblematik och utvecklingsarbete inom missbruks- och beroendevården samt akut- och utredningshemmet Flöjten målgrupp 0-12 år. Beskrivning Beroendecentrum har uppdraget att arbeta med abstinensbehandling och psykosociala insatser och vara del i en vårdkedja tillsammans med den placerande kommunen. Arbetsuppgifter Som behandlingskonsulet är du den första som Socialtjänsten kommer i kontakt med när en klient är aktuell för en placering på Beroendecentrum Värmland. Behandlingskonsulentens uppdrag är att hålla tät kontakt med socialtjänsten under hela vårdtiden, vara kontaktperson till klienten samt se till att det uppdrag kommunen ger genomförs. Behandlingskonsulenten ansvarar för att en behandlingsplan görs och utförs samt skriver ett slutdokument där uppdraget summeras. Kvalifikationer Vi söker dig som är socionom. Meriterande är om du har grundläggande utbildning och erfarenhet av att arbeta med ASI (Addiction Severity Index), MI (Motiverande samtal) och ÅF (Återfallsprevention). Erfarenhet av arbete med människor med missbruks-/beroendeproblematik är meriterande. Viktiga personliga och professionella egenskaper är att vara strukturerad, kommunikativ, ha ett respektfullt bemötande och att kunna skapa en god arbetsallians med klienten. På Beroendecentrum jobbar vi i team kring klienten och det är därför viktigt att du har lätt att samarbeta med flera yrkeskategorier. B-körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  Villkor Anställningen är en tillsvidaresanställning på 100%. Välkommen med din ansökan! Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Värmlands läns Vårdförbund
Ort: Karlstad
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingskonsulent jobb, Behandlingskonsulent Karlstad, Behandlingskonsulent Värmlands läns Vårdförbund
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingskonsulent

Behandlingspersonal
Värmlands läns Vårdförbund, som består av Värmlands 16 kommuner, driver tillsammans med Landstinget i Värmland verksamheten Beroendecentrum för målgruppen vuxna med missbruks- och beroendeproblematik och utvecklingsarbete inom missbruks- och beroendevården samt akut- och utredningshemmet Flöjten målgrupp 0-12 år. Flöjten är beläget ca 6 km från Karlstad centrum på Hultsberg. Det ligger i ett lugnt villaområde där det är nära till lekpark och fotbollsplan. Det finns en stor trädgård med lekställning, lekstuga och sandlåda. Beskrivning Flöjtens målgrupp är ensamplacerade barn i åldern 0-12 år samt deras föräldrar. Flöjten tar också emot blivande mödrar. Placering sker enligt både SoL och LVU. Flöjten har 6 platser och tar emot akuta placeringar samt planerade utredningsuppdrag. Utredningarna utgår från BBIC och bygger främst på observationer, samtal av och med barn och deras föräldrar samt att ge svar på de frågor placerande socialtjänst har. Om det efterfrågas vägleder vi även föräldrar i den dagliga omsorgen av deras barn. Arbetsuppgifter Vi arbetar på uppdrag av den kommunala socialtjänsten och målsättningen med Flöjtens verksamhet är, att ge barn och föräldrar en trygg och säker tillvaro, att ge stöd i krissituationer, att vara en resurs i socialtjänstens arbete genom att bistå med professionella observationer och erbjuda utredningar av god kvalitet. Vi vägleder föräldrar i sin omsorg om barnen och är även ett skydd för barn och föräldrar i utsatta situationer. Personalhandledning finns. Kvalifikationer Vi söker nu två behandlingsassistenter, socionom eller socialpedagog. Vi ser att du är flexibel, lyhörd och stresstålig och har god organisationsförmåga. Du har dokumenterad erfarenhet av att jobba med utsatta barn och deras föräldrar,  god erfarenhet av att dokumentera och göra observationer av barn och föräldrar samt har kännedom om BBIC. Körkort B krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Villkor Schemalagd arbetstid med dag/kväll/natt. Vi tillämpar provanställning, 6 månader. Välkommen med din ansökan! Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Värmlands läns vårdförbund
Ort: Karlstad
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingspersonal jobb, Behandlingspersonal Karlstad, Behandlingspersonal Värmlands läns vårdförbund
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingspersonal

Utredare
Värmlands läns Vårdförbund, som består av Värmlands 16 kommuner, driver tillsammans med Landstinget i Värmland verksamheten Beroendecentrum för målgruppen vuxna med missbruks- och beroendeproblematik och utvecklingsarbete inom missbruks- och beroendevården samt akut- och utredningshemmet Flöjten målgrupp 0-12 år. Flöjten är beläget ca 6 km från Karlstad Centrum på Hultsberg. Det ligger i ett lugnt villaområde där det är nära till lekpark och fotbollsplan. Det finns en stor trädgård med lekställning, lekstuga och sandlåda. Flöjten tar emot ensamplacerade barn samt barn och deras föräldrar. Åldersgruppen för barn är 0-12 år. Flöjten tar också emot blivande mödrar. Placeringar sker enligt både SoL och LVU. På Flöjten finns 6 platser. Vi tar emot akuta placeringar samt planerade utredningsuppdrag. Utredningarna utgår från BBIC och bygger främst på observationer av barn och deras föräldrar. Arbetsuppgifter Vi arbetar på uppdrag av den kommunala socialtjänsten och målsättningen med Flöjtens verksamhet är att ge barn och föräldrar en trygg och säker tillvaro, att ge stöd i krissituationer, att vara en resurs i socialtjänstens arbete genom att bistå med professionella observationer och erbjuda utredningar av god kvalitet. Att vägleda föräldrar i sin omsorg om barnen, att vara ett skydd för barn och föräldrar i utsatta situationer. Personalhandledning finns. Kvalifikationer Vi söker nu en socionom med erfarenhet från utredningsarbete med barn och familjer inom socialtjänst, erfarenhet av att arbeta och dokumentera utifrån BBIC. Det krävs också att Du är flexibel, lyhörd och stresstålig. Har vana/erfarenhet att göra observationer av barn och föräldrar. Körkort krävs. Villkor Tillsvidareanställning på 90-100%, provanställning tillämpas. Arbetstiden är schemalagd med dag/kväll/helg. Välkommen med din ansökan! Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Värmlands läns Vårdförbund
Ort: Karlstad
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Utredare jobb, Utredare Karlstad, Utredare Värmlands läns Vårdförbund
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utredare

Behandlingsassistent
Värmlands läns Vårdförbund, som består av Värmlands 16 kommuner, driver tillsammans med Landstinget i Värmland verksamheten Beroendecentrum för målgruppen vuxna med missbruks- och beroendeproblematik och utvecklingsarbete inom missbruks- och beroendevården samt akut- och utredningshemmet Flöjten målgrupp 0-12 år. Beskrivning Beroendecentrum har uppdraget att arbeta med abstinensbehandling och psykosociala insatser och vara del i en vårdkedja tillsammans med den placerande kommunen. Beroendecentrum har sin verksamhet i det nya Psykiatrihuset i Karlstad. Arbetsuppgifter Som behandlingsassistent ansvarar du för den sociala vardagsstrukturen kring klienten genom att arbeta med psykossociala program som motiverar och stödjer klienten att följa den aktuella vårdplanen från kommunen. Du har även ansvar att se till att verksamheten fungerar rent praktiskt t ex att varor och tjänster beställs till avdelningen. Då vårdtiden är relativt kort 2-4 veckor är det viktigt att du har fokus på det uppdrag som den placerande kommunen/klienten ger Beroendecentrum. Kvalifikationer Vi söker dig som är socionom, socialpedagog, har behandlingsassistentutbildning eller annan lämplig kvalificerad yrkesutbildning. Grundläggande utbildning och erfarenhet av att arbeta med ASI (Addiction Severity Index), MI (Motiverande samtal) och ÅF (Återfallsprevention) är meriterande. B-körkort krävs. Erfarenhet av arbete med människor med missbruks-/beroendeproblematik är meriterande. Viktiga personliga och professionella egenskaper är att vara strukturerad, ha ett respektfullt bemötande och att kunna skapa en god arbetsallians med klienten. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Villkor De två tjänsterna är vikariat med endast nattjänstgöring på ca 86 % och 91 % under perioden 2015-11-01 – 2016-04-30. Välkommen med din ansökan! Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Forshaga kommun, Värmlands läns vårdförbund
Ort: Karlstad
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingsassistent jobb, Behandlingsassistent Karlstad, Behandlingsassistent Forshaga kommun, Värmlands läns vårdförbund
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingsassistent

Behandlingskonsulent
Värmlands läns Vårdförbund, som består av Värmlands 16 kommuner, driver tillsammans med Landstinget i Värmland verksamheten Beroendecentrum för målgruppen vuxna med missbruks- och beroendeproblematik och utvecklingsarbete inom missbruks- och beroendevården samt akut- och utredningshemmet Flöjten målgrupp 0-12 år. Beskrivning Beroendecentrum har uppdraget att arbeta med abstinensbehandling och psykosociala insatser och ska vara del i en vårdkedja tillsammans med den placerande kommunen. Arbetsuppgifter Som behandlingskonsulet är du den första som Socialtjänsten kommer i kontakt med när en klient är aktuell för en placering på Beroendecentrum Värmland. Behandlingskonsulentens uppdrag är att hålla tät kontakt med socialtjänsten under hela vårdtiden, vara kontaktperson till klienten samt se till att det uppdrag kommunen ger genomförs. Behandlingskonsulenten ansvarar för att en behandlingsplan görs och utförs samt skriver ett slutdokument där uppdraget summeras. Kvalifikationer Vi söker dig som är socionom. Meriterande är om du har grundläggande utbildning och erfarenhet av att arbeta med ASI (Addiction Severity Index), MI (Motiverande samtal) och ÅF (Återfallsprevention). Erfarenhet av arbete med människor med missbruks-/beroendeproblematik är meriterande. Viktiga personliga och professionella egenskaper är att vara strukturerad, kommunikativ, ha ett respektfullt bemötande och att kunna skapa en god arbetsallians med klienten. På Beroendecentrum jobbar vi i team kring klienten och det är därför viktigt att du har lätt att samarbeta med flera yrkeskategorier. B-körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  Villkor Anställningen är ett vikariat på 100% under perioden 2015-11-01 - 2016-04-30. Välkommen med din ansökan! Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Värmlands läns Vårdförbund
Ort: Karlstad
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingskonsulent jobb, Behandlingskonsulent Karlstad, Behandlingskonsulent Värmlands läns Vårdförbund
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingskonsulent

Behandlingspersonal
Värmlands läns Vårdförbund, som består av Värmlands 16 kommuner, driver tillsammans med Landstinget i Värmland verksamheten Beroendecentrum för målgruppen vuxna med missbruks- och beroendeproblematik och utvecklingsarbete inom missbruks- och beroendevården samt akut- och utredningshemmet Flöjten målgrupp 0-12 år. Flöjten är beläget ca 6 km från Karlstad centrum på Hultsberg. Det ligger i ett lugnt villaområde där det är nära till lekpark och fotbollsplan. Det finns en stor trädgård med lekställning, lekstuga och sandlåda. Beskrivning Flöjtens målgrupp är ensamplacerade barn i åldern 0-12 år samt deras föräldrar. Flöjten tar också emot blivande mödrar. Placering sker enligt både SoL och LVU. Flöjten har 6 platser och tar emot akuta placeringar samt planerade utredningsuppdrag. Utredningarna utgår från BBIC och bygger främst på observationer, samtal av och med barn och deras föräldrar samt att ge svar på de frågor placerande socialtjänst har. Om det efterfrågas vägleder vi även föräldrar i den dagliga omsorgen av deras barn. Arbetsuppgifter Vi arbetar på uppdrag av den kommunala socialtjänsten och målsättningen med Flöjtens verksamhet är, att ge barn och föräldrar en trygg och säker tillvaro, att ge stöd i krissituationer, att vara en resurs i socialtjänstens arbete genom att bistå med professionella observationer och erbjuda utredningar av god kvalitet. Vi vägleder föräldrar i sin omsorg om barnen och är även ett skydd för barn och föräldrar i utsatta situationer. Personalhandledning finns. Kvalifikationer Vi söker nu två behandlingsassistenter, socionom eller socialpedagog. Vi ser att du är flexibel, lyhörd och stresstålig och har god organisationsförmåga. Du har dokumenterad erfarenhet av att jobba med utsatta barn och deras föräldrar,  god erfarenhet av att dokumentera och göra observationer av barn och föräldrar samt har kännedom om BBIC. Körkort B krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Villkor Schemalagd arbetstid med dag/kväll/natt. Vi tillämpar provanställning, 6 månader. Välkommen med din ansökan! Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Värmlands läns vårdförbund, Flöjten
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingspersonal jobb, Behandlingspersonal Karlstad, Behandlingspersonal Värmlands läns vårdförbund, Flöjten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingspersonal

Utredare
Värmlands läns Vårdförbund, som består av Värmlands 16 kommuner, driver tillsammans med Landstinget i Värmland verksamheten Beroendecentrum för målgruppen vuxna med missbruks- och beroendeproblematik och utvecklingsarbete inom missbruks- och beroendevården samt akut- och utredningshemmet Flöjten målgrupp 0-12 år. Flöjten är beläget ca 6 km från Karlstad Centrum på Hultsberg. Det ligger i ett lugnt villaområde där det är nära till lekpark och fotbollsplan. Det finns en stor trädgård med lekställning, lekstuga och sandlåda. Beskrivning Flöjten tar emot ensamplacerade barn samt barn och deras föräldrar. Åldersgruppen för barn är 0-12 år. Flöjten tar också emot blivande mödrar. Placeringar sker enligt både SoL och LVU. På Flöjten finns 6 platser. Vi tar emot akuta placeringar samt planerade utredningsuppdrag. Utredningarna utgår från BBIC och bygger främst på observationer av barn och deras föräldrar. Arbetsuppgifter Vi arbetar på uppdrag av den kommunala socialtjänsten och målsättningen med Flöjtens verksamhet är att ge barn och föräldrar en trygg och säker tillvaro, att ge stöd i krissituationer, att vara en resurs i socialtjänstens arbete genom att bistå med professionella observationer och erbjuda utredningar av god kvalitet. Att vägleda föräldrar i sin omsorg om barnen, att vara ett skydd för barn och föräldrar i utsatta situationer. Personalhandledning finns. Kvalifikationer Vi söker nu en socionom med erfarenhet från utredningsarbete med barn och familjer inom socialtjänst, erfarenhet av att arbeta och dokumentera utifrån BBIC. Det krävs också att Du är flexibel, lyhörd och stresstålig. Har vana/erfarenhet att göra observationer av barn och föräldrar. Körkort krävs. Villkor Tillsvidareanställning på 90-100%, provanställning tillämpas. Arbetstiden är schemalagd med dag/kväll/helg. Välkommen med din ansökan! Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Värmlands läns Vårdförbund, Flöjten
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Utredare jobb, Utredare Karlstad, Utredare Värmlands läns Vårdförbund, Flöjten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utredare

Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till Värmlands län
Keolis Serviceresor har bedrivit taxiverksamhet sedan 1994. Företaget kör i huvudsak sjukresor, färdtjänst och riksfärdtjänst på uppdrag av kommuner och landsting. För närvarande i Södermanlands, Jönköpings, Västra Götalands och Östergötlands län. Huvudkontoret ligger i Nyköping. Antal anställda är 200. Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till ett nytt kontrakt i Värmlands län. Främst tilllsvidare tjänster på heltid men även ett antal timanställda. Arbetsuppgifter: Färdtjänstförare med minibuss, där taxiförarlegitimation krävs. Körningar utgår ifrån följande orter: Karlstad, Arvika, Eda, Årjäng, Sunne, Munkfors, Hagfors, Torsby, Sysslebäck, Filipstad, Storfors, Kristinehamn och Kil/Forshaga. Arbetstiderna är varierande måndag till söndag. Kvalifikationer: Taxilegitimation är ett krav. Vi vill att du är serviceinriktad, och mån om att ge våra kunder den bästa servicen. Vi vill även att du har det där lilla extra som gör Keolis Serviceresor till en av de mest eftertraktade leverantörerna av lugna och trygga resor. Du behöver inte ha erfarenhet av taxibranschen, men du skall inneha taxilegitimation. Anställningsvillkor:  Tillsvidare anställning på heltid eller behovsanställning. Taxiföraravtalet mellan Biltrafikens arbetsgivarförbund och Sv Transportarbetarförbundet gäller. Tillträde 20-30 juni beroende på utbildningsbehov. Trafiken startar 1 juli. Ansökan: Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev senast den 29 februari, urval till tjänsterna sker löpande. Keolis Serviceresor vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. OBS! För att söka måste du inneha taxilegitimation. Ange i din ansökan vilket område du är intresserad av. Keolis Serviceresor Värmland   Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärside är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 300 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 15 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik.
Företag: Keolis Sverige AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 02-08
Sök fler jobb liknande: lediga Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till Värmlands län

Projektledare
Ung Företagsamhet i Värmland söker en lärare som brinner för entreprenörskap i skolan! Du är en entreprenöriell, utvecklingsbenägen och vetgirig person som tillsammans med oss vill verka för att fler elever i Värmlands län skall få chansen att driva ett UF-företag under sin gymnasietid. Du är utåtriktad, har lätt för att ta nya kontakter och har förmågan att fånga intresset och inspirera framförallt skolledare, lärare och elever. Att arbeta för Ung Företagsamhet kräver självständighet, god administrativ förmåga men också lagarbete, och förmågan att kunna hålla i gång många aktiviteter samtidigt. TJÄNSTEN BESTÅR I HUVUDSAK AV: - Ansvar för ett näringslivsinriktat Interreg-projekt - Införsäljning av Ung Företagsamhets utbildningskoncept på gymnasiet - Utveckling av utbildningar och Ung Företagsamhets erbjudande till skolor - Implementering av processutbildningen UF-företagande - Ansvar för att utbilda lärare - Kontakt och stöd till lärare och skolledare inom UF-företagande och utbildningar - Delta i mässor och andra aktiviteter som genomförs av regionkontoret KVALIFIKATIONER: Vi söker dig som har akademisk examen inom pedagogik eller motsvarande samt några års erfarenhet som lärare på gymnasienivå. Det är meriterande om du även verkat inom grundskolan och har erfarenhet från näringslivet. Du är väl bevandrad i frågor inom bedömning, läroplaner, kursmål och har bra förståelse för läroplanen och skolans styrdokument. Vi ser gärna att du arbetat med entreprenörskap i skolan på något sätt och helst med vår processutbildning i UF-företagande. OM UNG FÖRETAGSAMHET: Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande, där elever utvecklar sin kreativitet, företagsamhet och kunskap om företagande. Sedan 2009 arbetar vi även med läromedel för entreprenörskap i grundskolan och driver nätverket UF-alumni. Vi har 24 regionkontor, ett nationellt kansli och ca 100 anställda i hela landet VAD ERBJUDER VI? Ett varierande arbete med stor delaktighet i en utvecklande miljö. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss och erbjuder dig träningskort, kompetensutveckling och du omfattas av kollektivavtal mellan IDEA - Unionen Tjänsten är en tillsvidareanställning (100 %) med tillträde i början av augusti 2016. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi håller till i trivsamma lokaler i centrala Karlstad ANSÖKAN: Välkommen med din ansökan senast 7 mars via e-post till: henrik.degert@ungforetagsamhet.se Vid frågor är du välkommen att kontakta regionchef Henrik Degert Grahn via e-post/070-611 12 11
Företag: UNG FÖRETAGSAMHET INOM VÄRMLANDS LÄN
Ort: Karlstad
Publicerad : 02-15
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare jobb, Projektledare Karlstad, Projektledare UNG FÖRETAGSAMHET INOM VÄRMLANDS LÄN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare

Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till Värmlands län
Keolis Serviceresor har bedrivit taxiverksamhet sedan 1994. Företaget kör i huvudsak sjukresor, färdtjänst och riksfärdtjänst på uppdrag av kommuner och landsting. För närvarande i Södermanlands, Jönköpings, Västra Götalands och Östergötlands län. Huvudkontoret ligger i Nyköping. Antal anställda är 200. Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till ett nytt kontrakt i Värmlands län. Främst tilllsvidare tjänster på heltid men även ett antal timanställda. Arbetsuppgifter: Färdtjänstförare med minibuss, där taxiförarlegitimation krävs. Körningar utgår ifrån följande orter: Karlstad, Arvika, Eda, Årjäng, Sunne, Munkfors, Hagfors, Torsby, Sysslebäck, Filipstad, Storfors, Kristinehamn och Kil/Forshaga. Arbetstiderna är varierande måndag till söndag. Kvalifikationer: Taxilegitimation är ett krav. Vi vill att du är serviceinriktad, och mån om att ge våra kunder den bästa servicen. Vi vill även att du har det där lilla extra som gör Keolis Serviceresor till en av de mest eftertraktade leverantörerna av lugna och trygga resor. Du behöver inte ha erfarenhet av taxibranschen, men du skall inneha taxilegitimation. Anställningsvillkor:  Tillsvidare anställning på heltid eller behovsanställning. Taxiföraravtalet mellan Biltrafikens arbetsgivarförbund och Sv Transportarbetarförbundet gäller. Tillträde 20-30 juni beroende på utbildningsbehov. Trafiken startar 1 juli. Ansökan: Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev senast den 29 februari, urval till tjänsterna sker löpande. Keolis Serviceresor vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. OBS! För att söka måste du inneha taxilegitimation. Ange i din ansökan vilket område du är intresserad av. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Kent Thunberg, områdeschef på tfn: 0705-209926.  Martin Fröberg, verksamhetsutvecklare på tfn: 070-5080408  Britt-Marie Sjöblom Hammel, rekryterare på tfn: 08-519 022 86.    Keolis Serviceresor Värmland   Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärside är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 300 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 15 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik.
Företag: Keolis Sverige AB
Ort: Arvika
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till Värmlands län

Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till Värmlands län
Keolis Serviceresor har bedrivit taxiverksamhet sedan 1994. Företaget kör i huvudsak sjukresor, färdtjänst och riksfärdtjänst på uppdrag av kommuner och landsting. För närvarande i Södermanlands, Jönköpings, Västra Götalands och Östergötlands län. Huvudkontoret ligger i Nyköping. Antal anställda är 200. Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till ett nytt kontrakt i Värmlands län. Främst tilllsvidare tjänster på heltid men även ett antal timanställda. Arbetsuppgifter: Färdtjänstförare med minibuss, där taxiförarlegitimation krävs. Körningar utgår ifrån följande orter: Karlstad, Arvika, Eda, Årjäng, Sunne, Munkfors, Hagfors, Torsby, Sysslebäck, Filipstad, Storfors, Kristinehamn och Kil/Forshaga. Arbetstiderna är varierande måndag till söndag. Kvalifikationer: Taxilegitimation är ett krav. Vi vill att du är serviceinriktad, och mån om att ge våra kunder den bästa servicen. Vi vill även att du har det där lilla extra som gör Keolis Serviceresor till en av de mest eftertraktade leverantörerna av lugna och trygga resor. Du behöver inte ha erfarenhet av taxibranschen, men du skall inneha taxilegitimation. Anställningsvillkor:  Tillsvidare anställning på heltid eller behovsanställning. Taxiföraravtalet mellan Biltrafikens arbetsgivarförbund och Sv Transportarbetarförbundet gäller. Tillträde 20-30 juni beroende på utbildningsbehov. Trafiken startar 1 juli. Ansökan: Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev senast den 29 februari, urval till tjänsterna sker löpande. Keolis Serviceresor vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. OBS! För att söka måste du inneha taxilegitimation. Ange i din ansökan vilket område du är intresserad av. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Kent Thunberg, områdeschef på tfn: 0705-209926.  Martin Fröberg, verksamhetsutvecklare på tfn: 070-5080408  Britt-Marie Sjöblom Hammel, rekryterare på tfn: 08-519 022 86.    Keolis Serviceresor Värmland   Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärside är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 300 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 15 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik.
Företag: Keolis Sverige AB
Ort: Munkfors
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till Värmlands län

Personalplanerare till Keolis Serviceresor i Värmlands län
Vill du vara med och skapa samhällsnytta och hållbara lösningar för framtidens kollektivtrafik? Vill du vara med och utveckla verksamheten i ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag? Keolis Serviceresor söker personalplanerare till ett nytt kontrakt i Värmlands län. Tjänsten är tillsvidare på heltid och placeringsort är Karlstad. Keolis Serviceresor har bedrivit taxiverksamhet sedan 1994. Företaget kör i huvudsak sjukresor, färdtjänst och riksfärdtjänst på uppdrag av kommuner och landsting. För närvarande i Södermanlands, Jönköpings, Västra Götalands och Östergötlands län. Huvudkontoret ligger i Nyköping. Antal anställda är 200. Ansvarsområde/Arbetsuppgifter: Ansvarsområdena är att planera, leda och fördela färdtjänstförare med kollektivavtal och arbetsregler som grund. Du kommer även ansvara för att lämna en ekonomiskt optimal bemanning till driften samtidigt som du handlägger och planerar delsemester för förare samt bedömer och beviljar ledigheter när akuta behov uppstår. Du sköter drift av lönesystem flex samt är behjälplig med andra uppgifter för en trafikdag på kontoret. Slutligen kommer du dokumentera det löpande dagliga arbetet i Serviceresors administrativa system, såsom byte av tjänst, övertidsuttag, schemaändringar. I arbetet ingår att samverka dagligen med övriga personalplanerare, drift och enheter för att tillse personalbalansen. Du rapporterar till Depåchef. Kvalifikationer: • Har goda kunskaper om vår verksamhet • God datorvana och goda kunskaper i Flex • Gymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet • Har positiv och etisk människosyn • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller arbetsledande befattning är meriterande • Kunskaper i systematiskt arbetsmiljöarbete • Gärna erfarenhet som bussförare Följaktligen kräver arbetet att du har grundläggande kunskaper i arbetsrätt, god samarbets- och kommunikationsförmåga samt att du är resultatinriktad. Du bör i ditt arbete även kunna utgå från en helhetssyn baserad på företagets affärsidé och värdegrund. Du har en logisk och analytisk förmåga och ett driv i att vilja utveckla organisationen och arbetsformerna.   Ansökan: Vill du vara med på vår resa?! Välkommen att registrera din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2016-03-20. Urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Områdeschef Kent Thunberg 0705-209926 eller ansvarig rekryterare Britt-Marie Sjöblom Hammel 08-51902286. Jonas Kemi, facklig representant för Unionen på tfn: 070-602 67 74 Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärside är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 300 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 15 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik.
Företag: Keolis Sverige AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personalplanerare till Keolis Serviceresor i Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalplanerare till Keolis Serviceresor i Värmlands län

Vårdlänken söker socionomer för konsultuppdrag i Värmlands län
Vi söker Dig som har intresse av att arbeta som socionomkonsult för uppdrag hos olika kunder i Värmlands län. Du ska ha en socionomexamen och ha erfarenhet samt spetskompetens inom ett eller flera av nedanstående områden: * Barn och ungdom * Försörjningsstöd * Missbruk * Socialpsykiatri * Äldre och funktionsnedsättning/LSS * Familjerätt Det är viktigt att du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person vill vi att du har en positiv inställning och en god förmåga att samarbeta både internt och externt med olika aktörer. I arbetet som socionomkonsult förväntar sig våra kunder att du har ett gott handlag med de svenska språket, såväl i tal som i skrift. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för socialsekreterare/biståndshandläggare så som handläggning och myndighetsutövning inom socialtjänstområdet. Utöver arbetet med klienter kan det ingå att ha kontakt med exempelvis anhöriga, vårdinstanser, olika utförare m.m. Du kommer även ha kontakt med andra myndigheter och samverkanspartners som är aktuella inom uppdraget. Anställning Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse. Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även: • Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll • Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef • Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål • Inbjudningar till seminarier och konsultträffar • Friskvårdsbidrag Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast. Om oss Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal. Vi har över 18 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.
Företag: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Ort: Karlstad
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlänken söker socionomer för konsultuppdrag i Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlänken söker socionomer för konsultuppdrag i Värmlands län

Vårdlänken söker socionomer för konsultuppdrag i Värmlands län
Vi söker Dig som har intresse av att arbeta som socionomkonsult för uppdrag hos olika kunder i Värmlands län. Du ska ha en socionomexamen och ha erfarenhet samt spetskompetens inom ett eller flera av nedanstående områden: * Barn och ungdom * Försörjningsstöd * Missbruk * Socialpsykiatri * Äldre och funktionsnedsättning/LSS * Familjerätt Det är viktigt att du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person vill vi att du har en positiv inställning och en god förmåga att samarbeta både internt och externt med olika aktörer. I arbetet som socionomkonsult förväntar sig våra kunder att du har ett gott handlag med de svenska språket, såväl i tal som i skrift. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för socialsekreterare/biståndshandläggare så som handläggning och myndighetsutövning inom socialtjänstområdet. Utöver arbetet med klienter kan det ingå att ha kontakt med exempelvis anhöriga, vårdinstanser, olika utförare m.m. Du kommer även ha kontakt med andra myndigheter och samverkanspartners som är aktuella inom uppdraget. Anställning Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse. Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även: • Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll • Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef • Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål • Inbjudningar till seminarier och konsultträffar • Friskvårdsbidrag Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast. Om oss Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal. Vi har över 18 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.
Företag: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Ort: Karlstad
Publicerad : 05-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlänken söker socionomer för konsultuppdrag i Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlänken söker socionomer för konsultuppdrag i Värmlands län

Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till Värmlands län
Keolis Serviceresor har bedrivit taxiverksamhet sedan 1994. Företaget kör i huvudsak sjukresor, färdtjänst och riksfärdtjänst på uppdrag av kommuner och landsting. För närvarande i Södermanlands, Jönköpings, Västra Götalands och Östergötlands län. Huvudkontoret ligger i Nyköping. Antal anställda är 200. Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till ett nytt kontrakt i Värmlands län. Främst tilllsvidare tjänster på heltid men även ett antal timanställda. Arbetsuppgifter: Färdtjänstförare med minibuss, där taxiförarlegitimation krävs. Körningar utgår ifrån följande orter: Karlstad, Arvika, Eda, Årjäng, Sunne, Munkfors, Hagfors, Torsby, Sysslebäck, Filipstad, Storfors, Kristinehamn och Kil/Forshaga. Arbetstiderna är varierande måndag till söndag. Kvalifikationer: Taxilegitimation är ett krav. Vi vill att du är serviceinriktad, och mån om att ge våra kunder den bästa servicen. Vi vill även att du har det där lilla extra som gör Keolis Serviceresor till en av de mest eftertraktade leverantörerna av lugna och trygga resor. Du behöver inte ha erfarenhet av taxibranschen, men du skall inneha taxilegitimation. Anställningsvillkor:  Tillsvidare anställning på heltid eller behovsanställning. Taxiföraravtalet mellan Biltrafikens arbetsgivarförbund och Sv Transportarbetarförbundet gäller. Tillträde 20-30 juni beroende på utbildningsbehov. Trafiken startar 1 juli. Ansökan: Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev senast den 29 februari, urval till tjänsterna sker löpande. Keolis Serviceresor vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. OBS! För att söka måste du inneha taxilegitimation. Ange i din ansökan vilket område du är intresserad av. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Kent Thunberg, områdeschef på tfn: 0705-209926.  Martin Fröberg, verksamhetsutvecklare på tfn: 070-5080408  Britt-Marie Sjöblom Hammel, rekryterare på tfn: 08-519 022 86.    Keolis Serviceresor Värmland   Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärside är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 15 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik.
Företag: Keolis Sverige AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 05-11
Sök fler jobb liknande: lediga Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Keolis Serviceresor söker färdtjänstförare till Värmlands län

Semantix söker tolkar i Värmlands län
Vill du arbeta som tolk för Nordens ledande tolkförmedling? Nu söker vi på Semantix nya tolkar som kan tolka på plats för våra kunder i Värmlands län och via telefon för kunder i hela landet. TRÄFFA SEMANTIX I KARLSTAD! Torsdagen den 19 maj kommer vi till Karlstad för att träffa dig som är intresserad av att arbeta som tolk. Kom till Semantixbussen och möt våra rekryterare som informerar om tolkyrket och svarar på frågor. Ta med CV och personligt brev och lämna din ansökan till oss. Datum: torsdag 19 maj Tid: 9:00-11:00 Plats: Stora torget i Karlstad Varmt välkommen! OM TJÄNSTEN Som frilanstolk för Semantix anlitas du på timbasis vid behov, från enstaka timmar upp till motsvarande heltid beroende på tolkspråk. Arvodet varierar beroende på typen av uppdrag och din tolkkompetens. Du kan också ansöka om att arbeta som interntolk på något av våra tolkcenter i Uppsala och Stockholm (öppnar hösten 2016). Som interntolk blir du fast anställd på Semantix med månadslön och schemalagda arbetstider. I första hand söker vi auktoriserade och utbildade tolkar. Vi kan också erbjuda en introduktionskurs för dig som saknar tolkutbildning. På utbildningen prioriterar vi just nu de sökande som talar något av dessa språk: arabiska, dari, pashto, somaliska och tigrinska. Bland våra kunder finns kommuner, landsting, polis och andra myndigheter. KRAV - Mycket goda kunskaper i svenska och tolkspråket - God kännedom om hur det svenska samhället fungerar - Du ska ha fyllt 18 år - Tolkutbildning och/eller -auktorisation är meriterande ANSÖKAN Ansökan lämnas här på Semantix webbplats: www.semantix.se/jobb/jobba-som-tolk (välj formulär för den tjänst du är intresserad av - frilanstolk eller interntolk). Vänligen bifoga cv, personligt brev, foto och kopior på intyg från eventuell tolkutbildning. Rekryteringen kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Frågor om tjänsten kan mejlas till leverantorsteamtolk@semantix.se. OM SEMANTIX Semantix får människor att förstå varandra. Vi erbjuder lösningar inom översättning, tolkning och språkutbildning. Vi är Nordens största språkföretag och nummer 15 i världen. Vi har det största nätverket av översättare, tolkar och språkkonsulter. Dessutom har vi resurserna att köpa och utveckla den senaste tekniken. Vi är ungefär 300 medarbetare på 12 kontor i Sverige, Finland och Norge. Vårt nätverk består av ca 7 000 professionella översättare, tolkar och språkkonsulter. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Den senaste kundundersökningen visar att 92 % av kunderna är nöjda eller mycket nöjda med Semantix professionella och trevliga bemötande. www.semantix.se
Företag: Semantix Tolkjouren AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 05-11
Sök fler jobb liknande: lediga Semantix söker tolkar i Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semantix söker tolkar i Värmlands län

Vårdlänken söker socionomer för konsultuppdrag i Värmlands län
Vi söker Dig som har intresse av att arbeta som socionomkonsult för uppdrag hos olika kunder i Värmlands län. Du ska ha en socionomexamen och ha erfarenhet samt spetskompetens inom ett eller flera av nedanstående områden: * Barn och ungdom * Försörjningsstöd * Missbruk * Socialpsykiatri * Äldre och funktionsnedsättning/LSS * Familjerätt Det är viktigt att du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person vill vi att du har en positiv inställning och en god förmåga att samarbeta både internt och externt med olika aktörer. I arbetet som socionomkonsult förväntar sig våra kunder att du har ett gott handlag med de svenska språket, såväl i tal som i skrift. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för socialsekreterare/biståndshandläggare så som handläggning och myndighetsutövning inom socialtjänstområdet. Utöver arbetet med klienter kan det ingå att ha kontakt med exempelvis anhöriga, vårdinstanser, olika utförare m.m. Du kommer även ha kontakt med andra myndigheter och samverkanspartners som är aktuella inom uppdraget. Anställning Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse. Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även: • Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll • Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef • Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål • Inbjudningar till seminarier och konsultträffar • Friskvårdsbidrag Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast. Om oss Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal. Vi har över 18 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.
Företag: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Ort: Karlstad
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlänken söker socionomer för konsultuppdrag i Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlänken söker socionomer för konsultuppdrag i Värmlands län

Behandlingskonsulent
Värmlands läns Vårdförbund, som består av Värmlands 16 kommuner, driver tillsammans med Landstinget i Värmland verksamheten Beroendecentrum för målgruppen vuxna med missbruks- och beroendeproblematik och utvecklingsarbete inom missbruks- och beroendevården samt akut- och utredningshemmet Flöjten målgrupp 0-12 år. Beskrivning Beroendecentrum har uppdraget att arbeta med abstinensbehandling och psykosociala insatser och ska vara del i en vårdkedja tillsammans med den placerande kommunen. Arbetsuppgifter Som behandlingskonsulet är du den första som Socialtjänsten kommer i kontakt med när en klient är aktuell för en placering på Beroendecentrum Värmland. Behandlingskonsulentens uppdrag är att hålla tät kontakt med socialtjänsten under hela vårdtiden, vara kontaktperson till klienten samt se till att det uppdrag kommunen ger genomförs. Behandlingskonsulenten ansvarar för att en genomförandeplan görs och utförs samt skriver ett slutdokument där uppdraget summeras. Kvalifikationer Vi söker dig som är socionom. Meriterande är om du har grundläggande utbildning och erfarenhet av att arbeta med ASI (Addiction Severity Index), MI (Motiverande samtal) och ÅF (Återfallsprevention). Erfarenhet som socialsekreterare inom socialtjänsten och av arbete med människor med missbruks-/beroendeproblematik är meriterande. Viktiga personliga och professionella egenskaper är att vara strukturerad, kommunikativ, ha ett respektfullt bemötande och att kunna skapa en god arbetsallians med klienten. På Beroendecentrum jobbar vi i multiprofessionella team kring klienten och det är därför viktigt att du har lätt att samarbeta med flera yrkeskategorier. B-körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  Villkor Anställningen är tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas. Välkommen med din ansökan! Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Värmlands läns Vårdförbund
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingskonsulent jobb, Behandlingskonsulent Karlstad, Behandlingskonsulent Värmlands läns Vårdförbund
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingskonsulent


Sök lediga jobb Värmlands län

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se