Värmlands län jobb - lediga jobb

Värmlands län jobb Värmlands län jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Värmlands län. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Värmlands län. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Blackbelt Android developer?- Stockholm

  2. Norsktalande kredithandläggare- Sollentuna

  3. Företagssäljare till 3, Stockholm- Stockholm

  4. Frukt- & Gröntchef - Sabis Fältöversten, Stockholm- Stockholm

  5. Engagerad drift och support- tekniker- Stockholm

  6. Driven dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare sökes!- Stockholm

  7. Marketing Manager till Täby Centrum- Täby

  8. HR Administrativ Specialist sökes till företag med spännande varumärke- Stockholm

  9. Socialsekreterare- Salem

  10. Projekthandläggare för service och supporttjänster- Järfälla


Mer beskrivning

Blackbelt Android developer?
JCE HR Om oss JCE Human Resource är ett bemanningsföretag inom IT som arbetar med att hjälpa företag med kompetensförstärkning. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som utvecklas naturligt genom ett samlat team av duktiga medarbetare där drivkraft, lojalitet och entreprenörsanda är ledord. Om vår kund Här har du en unik chans att få komma in på ett internationellt entreprenörs bolag som utvecklar appar för några av världens hetaste företag just nu. För vår kunds räkning söker vi otroligt skickliga Android-utvecklare. Om du brinner för tekniken och allt det fantastiska man kan göra med den så har du hittat helt rätt! Företaget ligger i framkant när det gäller mobilutveckling och kombinerar teknologier för mobil, web och cloud tjänster. De söker nu efter drivna entreprenörs individer med mål att bli de absolut främsta Android- utvecklarna. Vår kund sitter i centrala Stockholm och finns bland annat i Kina, Finland och USA, de har ett globalt team på över 1500 medarbetare inklusive deras mycket välrenommerade test/QA- team på 500personer. För de som vill finns det stora möjligheter att få arbeta utomlands då de har flera kontor i USA, ytterligare 8 kontor i Kina och även i flera andra länder Dina arbetsuppgifter Du kommer arbeta tillsammans med ett gäng riktigt skickliga utvecklare och med stora, välkända företag och varumärken som PayPal, Microsoft, Samsung, China Mobile, Assa Abloy, Magine, Riksidrottsförbundet för att nämna ett fåtal. Hos vår kund kommer du ha stora möjligheter att på ett unikt sätt bidra till utvecklingen av företagets framtid. Då de är ett företag med högt i tak och korta beslutsvägar finns det gott om utrymme för nya tankar och idéer. Din profil Förutom att vi lägger stor vikt vid din personlighet och motivation letar vi efter dig som har: * Mycket stor kunskap och kompetens inom Java och djup förståelse utav Android SDK. * Du har erfarenhet utav HTTP/ HTTPS, Socket, JSON, XML * Du är van att arbeta Agilt, Scrum. * Erfarenhet utav JNI och även Unit testing är ett plus. * Du har erfarenhet av att utveckla Android-applikationer för tablets, men framförallt kan du med stolthet visa upp ett antal appar på Google Play där du kodat hela eller större delen. Anställningen börjar hos oss på JCE Human Resource för att sedan övergå till kund. Låter det lockande? Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag. Vi ser fram emot att höra av dig!
Företag: JCE Human Resource
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Blackbelt Android developer? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blackbelt Android developer?

Norsktalande kredithandläggare
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. För uppdrag till vår kund söker vi nu en norsktalande kredithandläggare. Vår kund är marknadsledande i sin nisch och tillhandahåller kontorsteknik och tjänster som hjälper företag att bli effektivare. Här får du ta del av styrkan hos ett stort, väletablerat företag samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i en dynamisk organisation med högt i tak. Tjänsten Som norsktalande kredithandläggare är du en del av en avdelning på tio personer och ansvar tillsammans med ett par kollegor för kredithandläggningen. Avdelningen arbetar mot hela norden och du kommer att arbeta mot Norge i din roll som kredithandläggare. I rollen har du ett nära samarbete med säljorganisationen, framför allt kundansvariga säljare. Tjänsten är på heltid med start 1 september. Du arbetar initialt som konsult via Placera Personal för att sedan övergå till en anställning hos kundföretaget. Arbetsuppgifter Som norsktalande kredithandläggare har du följande arbetsuppgifter: • Bevaka kundfodringar • Koordinera påminnelser och inkasso • Hantera kreditspärrade orders • Uppföljning av kunder med betalproblem • Rapportering och uppföljning Kvalifikationer För att passa och lyckas i rollen som norsktalande kredithandläggare ser vi gärna följande bakgrund: • Något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter • Goda kunskaper i svenska och engelska • Goda kunskaper i norska • Kunskaper i SAP är meriterande För denna roll söker vi dig som trivs med att arbeta i team men även kan prioritera dina arbetsuppgifter självständigt. Du trivs i en utåtriktad roll med mycket kundkontakt och förstår vikten av en hög servicenivå. Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kredithandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kredithandläggare

Företagssäljare till 3, Stockholm
3 vågar vara annorlunda. Vi är ett snabbt växande företag som ständigt utmanar marknaden för mobil kommunikation i vår kamp för Sveriges nöjdaste kunder. Nu söker vi engagerade medarbetare som vill bli bäst på det de gör i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt satta mål. 3 är ett tillväxtbolag och 3Telesales mot företag är en säljkanal som bidrar till vår framgång. Genom att vara bäst på det vi gör skapar vi resultat. Vi är en av 3s största säljkanaler, i dagsläget över 120 personer som arbetar både mot privat- och företagskunder. Vi håller en hög hastighet och stort säljfokus. Den unika säljkultur vi har skapat arbetar vi konsekvent med att bibehålla och utveckla. Det är kundmötet vi sätter i fokus - vi finns till för att kunna erbjuda kunder mobil kommunikation på kundens villkor. Nu söker vi nya säljare som kan förstärka företagssidan på 3Telesales mot företag. Arbetet går ut på att via telefon kontakta företag med 0 – 19 anställda och som idag inte har 3 som operatör. Uppgiften är att genom en behovsanalys kunna presentera en lösning som får kunden att vilja bli kund hos 3. Du ansvarar för hela processen från första kontakt, offerering till avtalsskrivning och uppföljning. Rollen innebär även en del administration och att vårda kunderna under och efter affären – vilket vi ser som en självklarhet. Vi söker främst dig som har erfarenhet av och brinner för försäljning och/eller kundrelationer. Du vill nu ta nästa steg och utvecklas inom företagsförsäljning. Vi ser att du som söker: • Är målmedveten och drivs av att komma till avslut i affärer. • Är någon som förstår vikten av struktur och uppföljning. • Tycker om att arbeta och bevisa dig själv. • Är en vinnarskalle som inte ger upp i första taget. • Har hög energinivå, aktivitet och trivs att arbeta med telefonen som främsta arbetsverktyg. • Vill utvecklas, tjäna pengar och nå framgång i en tuff och väldigt utvecklande roll. Erfarenhet av försäljning inom telekom och/eller över telefon är meriterande. 3 som arbetsgivare kommer inte göra dig besviken. Vi satsar otroligt mycket tid, pengar och engagemang på de personer vi väljer att anställa. Det gör också att vi förväntar oss mycket tillbaka. Det är en krävande roll, men det betyder inte att vi inte har roligt under tiden! Är du personen som har vad som krävs? Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Start: Omgående/ enligt överenskommelse. Omfattning: Heltid. Lönesättning: Månadslön + provision. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Emelie Linheden på telefonnummer 073-543 81 29.
Företag: 3
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Företagssäljare till 3, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagssäljare till 3, Stockholm

Frukt- & Gröntchef - Sabis Fältöversten, Stockholm
Sabis AB är ett privatägt familjeföretag grundat 1874. Idag har företaget 7 livsmedelsbutiker, driver cirka 22 företagsrestauranger, 3 hotell och 6 konferensanläggningar. Totalt omsätter Sabis AB cirka 900 mkr inklusive moms och har cirka 800 anställda. Företagets butiker ingår i Hemköpskedjan. Affärsidé: Sabis är familjeföretaget med passion för mat. Våra kundproffs erbjuder mat och möten till kvalitetsmedvetna kunder, för vardag och fest. Sabis Fältöversten blev 2013 utsedd till ”Bästa Matglädjebutik” och vann Arla Guldko för fjärde gången! På Dagligvarugalan 2012 blev Sabis Fältöversten utsedd till ”Årets Butik” och till ”Årets Kött- & Charkavdelning”. För att få mer information om företaget gå gärna in på deras hemsida www.sabis.se. Frukt- & Gröntchef – Sabis Fältöversten, Stockholm Att vara Avdelningschef på Sabis Fältöversten, företagets största butik, innebär att du har ansvaret för en av de största avdelningarna med utpräglad färskvaruprofil där ledord som ”Passion för mat”, medarbetare, butikens drift, lönsamhet samt utveckling är nummer ett. Din uppgift är att se till att din avdelning erbjuder ett fräscht och lokalt anpassat sortiment där Sabis Fältöversten ligger i framkant när det gäller trender, sortiment och nyheter. Du har ansvaret för coachningen av cirka tio frukt- och gröntmedarbetare. För att trivas på Sabis Fältöversten tror vi att du: • Har mycket goda ledaregenskaper, visar engagemang och har butiksvana • Uppskattar att alla avdelningar i butiken arbetar nära varandra i team och har rätt inställning til att vidareutveckla samarbetet över avdelningarna ytterligare • Utvecklar avdelningen och medarbetarna (Kundproffsen) mot ett och samma mål • Har erfarenhet av planering, butiksekonomi och förhandlingsvana med ett bra ordningssinne • Gillar att jobba med inköp, kampanjer, sortiment och prisstrategi • Har ett stort intresse för mat och är positiv, karismatisk och brinner för uppgiften • Har vana av butiksdatasystem och kan använda mail och Officepaketet • Kan tillvarata våra kreativa medarbetare (Kundproffs) och deras idéer samt sträva efter utveckling • Är tävlingsinriktad och stolt Sabis Fältöverstens mål för Frukt- & Gröntavdelningen 2013 är att bli utsedda till ”Årets Frukt- & Gröntavdelning”. Vi vill att Sabis Fältöversten skall upplevas som en internationell saluhall med kunnande, service, stolthet och sortiment i topp. Som Frukt- & Gröntchef kommer du att börja din anställning som Avdelningschef på Sabis Fältöversten, men du har självklart chans att utvecklas vidare i företaget med stöd av din personliga karriärplan. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, telefonnummer 070-513 66 94. Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Frukt- & Gröntchef - Sabis Fältöversten, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frukt- & Gröntchef - Sabis Fältöversten, Stockholm

Engagerad drift och support- tekniker
JCE HR Om oss JCE Human Resource är ett bemanningsföretag inom IT som arbetar med att hjälpa företag med kompetensförstärkning. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som utvecklas naturligt genom ett samlat team av duktiga medarbetare där drivkraft, lojalitet och entreprenörsanda är ledord. Är du grym på IT- drift och söker ett varierande jobb på ett mycket spännande företag? Tycker du om den sociala kontakten med människor och vill ständigt utvecklas och utöka dina kunskaper inom IT? För vår kunds räkning söker vi nu 2 st drift- och support tekniker! Om vår kund Vår kund är specialister inom drift och support åt företag främst inom den finansiella sektorn. De har ofta ansvar för driften av verksamhetskritiska applikationer i såväl små som stora företag. Det gäller alltifrån specifika IT-leveranser på en viss avdelning till helhetslösningar inom IT som kan omfatta drift och support för både servrar och klientarbetsplatser. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer innebära att ansvara för drift och support av verksamhetskritiska applikationer, främst hos företag inom den finansiella sektorn. Det kan vara alltifrån specifika IT-leveranser på en viss avdelning till helhetslösningar inom IT som kan omfatta drift och support för både servrar och klientarbetsplatser. Arbetsuppgifterna kommer även innefatta att ta fram kundanpassade paketlösningar som kunden kan växa med. Din profil Vi söker dig som snabbt kan sätta dig in i ny teknik, har en grundläggande teknisk kunskap och förmåga att lösa inkommande ärenden självständigt. Vi söker 2 olika profiler, men ju bredare du är i dina kunskaper desto bättre. Kanske har du satsat på Linux och Open Source eller så föredrar du helt enkelt Microsoft miljö. Å ena sidan söker vi efter någon som har erfarenheter av att jobba i Microsoft miljöer, t.ex. Microsoft Windows, Microsoft server 2008 och 2012,bekväm med Powershell, MS SQL, Office 365 och Exchange, MS Lync, MS Sharepoint och Citrix. Men du är även helt rätt om du har kunskaper inom Linuxdrift, vana av Ubuntu, Debian, Redhatoperativ, Apache, Tomcat, My SQL, Postgres, IP-routing med BGP (i Cisco) och god kunskap av i IPv4 är du (IPv6 är en fördel) Oavsett bakgrund är du van att göra dokumentationer på det arbete som du utför. Jobbet kommer även innebära att prata mot företagsledning, vi söker därför dig som är social och tillmötesgående. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter att utvecklas tillsammans med vår kund. Det är viktigti att du är ansvarstagande, noggrann och flexibel. Du är positiv, engagerad och drivande i din roll på företaget, vet du inte hur man gör tar du reda på det själv. Anställning: Du kommer till en början att vara anställd av JCE Human Resource men anställningen kommer sedan att övergå till vår kund. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: JCE Human Resource
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad drift och support- tekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad drift och support- tekniker

Driven dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare sökes!
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Är du en dansk/svensktalande serviceinriktad person som tycker om att jobba med administration och kundtjänst? Då ska du se hit!  Tjänsten Som dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare ingår du i ett team med trevliga kollegor från alla de nordiska länderna. Tillsammans ansvarar ni för att ge kunderna professionell service med hög tillgänglighet och flexibilitet. Du kommer arbeta i deras nordiska huvudkontor som ligger mitt i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid med start omgående. Du börjar med att vara konsult via Placera Personal, det finns stora möjligheter till anställning hos kund. Arbetsuppgifter Som dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter: • Besvara inkommande telefonsamtal från kunder • Jobba mot både svenska och danska kunder • Orderhantering • Aministrativa arbetsupggifter Kvalifikationer För att passa och lyckas i rollen som dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare ser vi att du har: • Tidigare erfarenhet av service och kundkontakt • Danska som modersmål och kan kommunicera obehindrat genom tal och skrift • Goda kunskaper i svenska Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och en social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande. Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Driven dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven dansk/svensktalande kundtjänstmedarbetare sökes!

Marketing Manager till Täby Centrum
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Bravura söker en Marketing Manager till Unibail-Rodamco Nordic med placering på Täby Centrum. Företaget är ett av Europas ledande fastighetsbolag med fokus på högkvalitativa kommersiella fastigheter och en portfölj värderad till €29,3 miljarder. Gruppen är verksam i 12 länder, har 1500 anställda och är den högst värderade aktören i Europa. Unibail-Rodamco Nordic äger och driver 9 köpcentrumanläggningar i Norden varav sex i Stockholmsområdet, en i Köpenhamn och en i Helsingfors. Företaget investerar och utvecklar aktivt sina tillgångar på attraktiva lägen över hela Europa. Unibail-Rodamcos senaste utvecklingsprojekt är Mall of Scandinavia, ett helt nytt köpcentrum i anslutning till Friends Arena i Solna, som beräknas stå klart 2015 som Nordens största köpcentrum med 250 butiker. I rollen som marketing manager erbjuds du en spännande tjänst på Täby Centrum, ett av Sveriges största köpcentrum med Stockholms bästa butiksutbud av totalt 180 butiker. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom både den nordiska och europeiska delen av koncernen. Vänligen skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev på engelska. Arbetsuppgifter: Som Marketing Manager kommer du att få möjlighet att arbeta strategiskt och kreativt med fokus på differentierande marknadsföring för att utveckla verksamheten och varumärkeskännedomen på Täby Centrum. Du kommer att vara ansvarig för att planera och koordinera marknads- och kommunikationsaktiviteter med syftet att stärka köpcentrumets attraktionskraft, samt öka försäljning och besökarantal. Du ansvarar för att planera, genomföra och följa upp event och kampanjer i samråd med centrumchef och den centrala marknadsavdelningen, samt ansvarar för att ta fram relevant material för reklamkampanjer, broschyrer, webb och sociala medier. Rollen innebär nära samarbete med centrumledningen, köpcentrumets hyresgäster och marknadsavdelningen på huvudkontoret, samt med reklam-, event-, webb- och PR-byråer. Du rapporterar till centrumchefen. Profil: - Magister-/Masterexamen med inriktning mot marknadsföring eller liknande - Några års erfarenhet i en projektledande roll inom marknadsföring, event eller retail - Goda Officekunskaper - God känsla för grafiska design och grafisk profilering - Goda kunskaper inom sociala medier samt inom något webbpubliceringsverktyg - Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska så väl som engelska Personliga egenskaper Personlighetsmässigt tror vi att du som söker är en driven, självständig och prestigelös ”do-er” som trivs med att arbeta verksamhetsnära. Du är en öppen, utåtriktad och entusiasmerande person som trivs med interna och externa kontakter. Vidare är det viktigt att du är en stresstålig, kreativ problemlösare som har en förmåga att se helheten och besitter analytiska kunskaper samt ett strategiskt marknadsföringstänk. Övrig information: Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: marketing manager, fastighet, retail, varumärke, brand, marknadsföring, event, kommunikation, grafisk design, profilering Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Täby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Marketing Manager till Täby Centrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marketing Manager till Täby Centrum

HR Administrativ Specialist sökes till företag med spännande varumärke
Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässig lön viktigt? Värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning en HR Administrativ Specialist. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på några månader i väntan på att en rekrytering är slutförd. Vi söker dig som kan börja omgående.   Ditt uppdrag Företaget är ett internationellt bolag har cirka 500 medarbetare. På kontoret i Stockholm arbetar cirka 200 personer. Du kommer att tillhöra företagets HR-avdelning som idag består av cirka 10 medarbetare. Som HR Administrativ Specialist kommer du först och främst fokusera på HRIS, HR-administration samt Compensation & Benefits. Exempel på arbetsuppgifter/ansvarsområden som ingår i ditt arbete som HR Administrativ Specialist är: • Ansvara för systemuppdateringar och systemstruktur • Hantering och registrering av medarbetare samt kontrakt • Processägare för medarbetarenkäten • Ta fram information, rapporter och nyckeltal i de olika systemen • Hantera HR-portalen och innehållet i denna • Introduktion för nya medarbetare • Koordinera lönerevisonen i Stockholm och i utlandet • Administration kring bonusar • Hantering av pensioner och rapportering till myndigheter • Viss lönehantering och ge support till lönespecialist Din bakgrund Vi söker dig som har några års erfarenhet av att jobba som HR-Administratör, alternativt har du jobbat med löner, pensioner och numeriska HR-värden tidigare. Eftersom all kommunikation sker på engelska är det viktigt att du behärskar språket obehindrat. I rollen som HR Administrativ Specialist kommer mycket arbete ske i olika system. Vi ser gärna att du har arbetat i Hogia innan, alternativt har du arbetat i ett flertal olika HR-system. Vidare ser vi att dina kunskaper i Excel är mycket goda. Som person är du noggrann och har en förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du kan på ett diplomatiskt och smidigt sätt hantera många olika personligheter. Du är dessutom en problemlösare som kan driva olika frågor framåt. Vidare ser vi att du har en förmåga att planera och arbeta proaktivt. Rollen ställer höga krav på service och vi söker dig som tycker om att ha många olika kontaktytor och trivs i rollen som spindeln i nätet. Wise Professionals erbjuder Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar. Mer om tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Sofia Sjögren telefonnummer 076-000 18 57 eller konsultchef Barbara Lidholt på nummer 076-525 90 47. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga HR Administrativ Specialist sökes till företag med spännande varumärke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR Administrativ Specialist sökes till företag med spännande varumärke

Socialsekreterare
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Socialförvaltningen ansvarar för kommunens äldreomsorg, personer med funktionsnedsättning och frågor inom individ- och familjeomsorg. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta inom verksamhetsområdet Arbete och försörjning inom Individ- och familjeomsorg. Inom avdelningen arbetar två socialsekreterare heltid med utredningar gällande missbruks- och beroendevård, våld i nära relationer samt boendefrågor. Det ingår också att svara för kurser i återfallsprevention. Insatserna mot missbruk bedrivs i nära samarbete med landstingets beroendemottagning som lokalmässigt finns nära förvaltningen. Tjänsten innebär att du ansvarar för utredning, beslut samt uppföljning av insatser. Du har i arbetet stöd av en enhetschef och en verksamhetschef. Du samarbetar nära kommunens övriga enheter inom Individ- och familjeomsorg. KVALIFIKATIONER Du ska ha socionomexamen och en längre erfarenhet av socialt arbete. Du har utbildning i ASI men även erfarenhet av andra metoder som AUDIT/DUDIT. En merit är också behörighet i ADDIS. Som handläggare hos oss är du väl förtrogen med MI och arbetar för att utveckla ditt arbete enligt denna metod. Du har också goda kunskaper om aktuell lagstiftning inom området. Du ska kunna arbeta självständigt och ha god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhetssystemet Treserva.
Företag: Salems kommun, Arbete och försörjning
Ort: Salem
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Salem, Socialsekreterare Salems kommun, Arbete och försörjning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Projekthandläggare för service och supporttjänster
Saab erbjuder världsledande lösningar, produkter och tjänster för militärt försvar och säkerhet. Ny teknologi utvecklas, anpassas och förbättras ständigt för att möta kundernas föränderliga behov i fler än 100 länder. De viktigaste marknaderna är Europa, Asien och Nordamerika. Saab har omkring 14 000 medarbetare och försäljningsintäkterna uppgick 2012 till cirka SEK 24 miljarder, varav cirka 25 procent var relaterat till forskning och utveckling. Vad du blir en del av Security and Defence Solutions, ett affärsområde inom Saab, erbjuder produkter och lösningar för militära ledningssystem, luftburna spanings- och övervakningssystem, träning och simulering, flygtrafikledning, sjöfartssäkerhet, säkerhets- och övervakningssystem samt lösningar för säker och robust kommunikation. Security and Defence Solutions har ungefär 3000 medarbetare varav drygt hälften utanför Sverige. Du kommer att arbeta på avdelningen HW inom sektionen HW Projects. Gillar du att driva projektuppdrag med tydligt fokus på service och support kommer du att trivas hos oss. Din framtida utmaning Huvuddelen av dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att driva och utveckla reparations- och reservdelslösningar. Du kommer att arbeta med att driva arbete som ingår i existerande supportavtal, men även med att utveckla nya logistiklösningar som ger mervärde för kunden. Arbetet innebär även att utveckla miljövänlig skrotning. Då våra system framgångsrikt har exporterats kan tjänsten komma att innebära kontakter med internationella kunder. Tjänsten har inslag av både teknik och ekonomi. I samband med att vi har nya affärer på gång kommer du att arbeta med kostnadsberäkning som ett offertunderlag. Inom avdelningen arbetar vi med ständiga förbättringar, det är en naturlig del av arbetet. Den du är idag Du är i grunden ingenjör och har en erfarenhet med inriktning mot service och teknisk logistik och har kunskap om support och komplexa logistiklösningar. Kunskaper inom COTS- och End of Life – hantering är önskvärda. Som person är du noggrann, drivande, resultatinriktad och har lätt för att samarbeta både med interna och extra kontakter. Du har erfarenhet av att enkelt och tydligt kunna rapportera och redovisa aktuellt status på ärenden. Du måste vara lyhörd och kunna jobba strukturerat eftersom du ska hantera många uppdrag (projekt) samtidigt  och kunna kommunicera professionellt med våra kunder och förståderas behov/krav. Som hjälpmedel i vårt dagliga arbete använder vi oss av affärssystemet IFS. Erfarenhet från IFS eller motsvarande system underlättar men annars kommer du att genomgå utbildning hos oss. Erfarenhet av marina ytstridsfartyg eller stridsledningssystem är meriterande. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.  Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.
Företag: Saab
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Projekthandläggare för service och supporttjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projekthandläggare för service och supporttjänster


Sök lediga jobb Värmlands län

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se