Värnamo kommun jobb - lediga jobb

Värnamo kommun jobb Värnamo kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Värnamo kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Värnamo kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare senare år Bors skola- Värnamo

 2. Handläggare för införande av e-tjänster- Värnamo

 3. Kreativ Marknadsförare- Värnamo

 4. Bygglovsarkitekt- Värnamo

 5. Specialpedagog (2 st)- Värnamo

 6. Specialpedagog- Värnamo

 7. Bibliotekarie med inriktning vuxnas lärande- Värnamo

 8. Lärare tidigare år Enehagens skola- Värnamo

 9. Modersmålslärare i Arabiska- Värnamo

 10. Modersmålslärare Katonesiska/Mandarin/Kinesiska- Värnamo

 11. Fritidspedagog Hanahöjskolan Forsheda- Värnamo

 12. Modersmålslärare i Assyriska/syrianska- Värnamo

 13. Modersmålslärare i Arabiska- Värnamo

 14. Modersmålslärare i Albanska- Värnamo

 15. Modersmålslärare i Engelska- Värnamo

 16. Modersmålslärare i Finska- Värnamo

 17. Modersmålslärare i Kroatiska- Värnamo

 18. Modersmålslärare i Flamländska/nederländsk/holländ- Värnamo

 19. Modersmålslärare i Persiska- Värnamo

 20. Modersmålslärare i Rumänska- Värnamo

 21. Modersmålslärare Ryska- Värnamo

 22. Modersmålslärare i Somaliska- Värnamo

 23. Modersmålslärare i Spanska- Värnamo

 24. Modersmålslärare i Spanska- Värnamo

 25. Modersmålslärare i Thailändska- Värnamo

 26. Modersmålslärare i Tyska- Värnamo

 27. Modersmålslärare i Vietnamesiska- Värnamo

 28. Lärare senare år Ma/No Gröndalsskolan- Värnamo

 29. Lärare senare år Gröndalsskolan- Värnamo

 30. Lärare senare år Gröndalsskolan- Värnamo

 31. Lärare tidigare år Trälleborgsskolan- Värnamo

 32. Lärare senare år Sv/En Apladalsskolan- Värnamo

 33. Speciallärare i svenska Apladalsskolan- Värnamo

 34. Lärare senare år Sva Apladalsskolan- Värnamo

 35. Familjehemssekreterare- Värnamo

 36. Lärare tidigare år/resurspedagog Enehagens skola- Värnamo

 37. Lärare tidigare år Enehagens skola- Värnamo

 38. Lärare tidigare år Ma/So/Sva Borbackaskolan- Värnamo

 39. Byggnadsingenjör- Värnamo

 40. Samordnare- Värnamo


Mer beskrivning

Lärare senare år Bors skola
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänsten som lärare på Borbackaskolan. Borbackaskolan är en F-6 skola med ca 170 elever belägen i Bor samhälle strax utanför Värnamo. Lärare i svenska/so och svenska som andra språk. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning 1-7 alt 4-9 med behörighet i Svenska som andraspråk. Vi söker dig som har god insikt i skolans uppdrag, en god pedagogisk kompetens, lätt att samarbeta och skapa motivation utifrån varje elevs unika förutsättningar. Vi lägger också stor vikt vid att Du är kreativ, tar initiativ och ser till helheten.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare senare år Bors skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare senare år Bors skola

Handläggare för införande av e-tjänster
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Kommunerna och Landstinget i Jönköpings län samverkar i ett gemensamt arbete och med en delad plattform i att utveckla servicen till medborgarna. I planerna ingår att införa en rad e-tjänster i kommunerna, att utveckla koncept kontaktcenter för att åstadkomma en enda kontaktyta för medborgaren när man vill ha ett ärende uträttat men också på sikt införande av elektroniska arkiv, bättre ärende- och dokumenthantering samt samordning nationellt för att utveckla bra och effektiva verksamhetsstöd. Värnamo kommun kommer under hösten påbörja införandet av e-tjänster på vår hemsida för att underlätta för medborgarna att snabbt och säkert få sina ärenden uträttade via internet. På lite längre sikt står kommunen inför stora utmaningar att förnya och förenkla våra administrativa system för att hantera ärenden och dokument mer effektivt och lagra handlingar digitalt. Vi söker dig med erfarenhet och insikt i dessa frågor för att säkra införandet av de första e-tjänsterna men också för att förbereda verksamheterna inför kommande beslut om dokument- och ärendesystem. Vi förutsätter att du har egen erfarenhet av att utveckla digitala tjänster och flerårig relevant branschvana. Du är smidig och lyhörd mot dina kunder, levererar vad du lovar och har lätt för att skapa bra arbetsrelationer. Du har högskoleutbildning med en inriktning som är till nytta i uppdraget.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare för införande av e-tjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare för införande av e-tjänster

Kreativ Marknadsförare
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Campus Värnamo på kartan! Gummifabriken en kreativ mötesplats! Denna mötesplats kommer att erbjuda tillgång till högre utbildning, stimulera intresset för teknik, kultur och entreprenörskap samt i mötet mellan dessa få kreativiteten att blomma. I Gummifabriken kommer Kulturförvaltningen, Biblioteket, Värnamo Näringsliv AB och Campus Värnamo att husera och i framtiden kommer där även att finnas restaurang, bio, livescen och auditorium. Gummifabriken är under uppbyggnad och beräknas vara färdställd 2015-2016. Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet och olika högskolor utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för näringslivets behov. Nu söker vi en medarbetare som kan presentera varumärkena Gummifabriken och Campus Värnamo på ett kreativt sätt. Den rubricerade tjänsten är en projektanställning på 100 % och fördelas lika mellan Gummifabriken och Campus Värnamo. Projektet sträcker sig mellan september 2013 och juni 2014. Tjänsten kan övergå i en tillsvidareanställning. I rollen kommer du att marknadsföra och kommunicera Gummifabriken samt Campus Värnamos varumärken. Du kommer att arbeta utifrån en lagd marknadsföringsstrategi samt verksamheternas marknadsföringsplaner. Du förväntas ta egna initiativ och vara en operativ motor i olika marknadsföringsaktiviteter. I tjänsten ingår att koordinera Gummifabrikens marknadsgrupp. I tjänsten ingår att producera marknadsföringsmaterial utifrån verksamheternas grafiska profiler. Vi söker dig som har erfarenhet av marknadsföring och som gärna möter människor. Vi tror att du har en bakgrund som marknadsförare eller kommunikatör med erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete. Erfarenhet från tjänstesektorn, är meriterande. Du bör vara en kreativ producent som kan ta vara på olika idéer och förvandla dessa till en serie av material. Du har en god stilistisk förmåga samt erfarenhet av att kommunicera med media. Om du dessutom har arbetat med hemsidor och sociala medier ser vi detta som ett plus. Vi förutsätter att du har relevant högskoleutbildning och kan hantera program som InDesign och Photoshop. Som person är du förtroendeingivande, utåtriktad, kreativ och har lätt för att kommunicera både muntligt och skriftligt. Dessutom är du självständig, systematisk och har lätt för att samarbeta.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kreativ Marknadsförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kreativ Marknadsförare

Bygglovsarkitekt
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Miljö och standsbyggnadsnämndens målsättning är att verka för en hållbar utveckling och en god byggnadskultur, skapa en hälsosam livsmiljö för oss medborgare samt verka för att hindra och begränsa olyckor på människor, egendom och i miljön. Då vår bygglovsarkitekt går i pension behöver vi en ny medarbetare till vår verksamhet. Vi söker dig som har förmåga och vilja att samarbeta men också kan arbeta självständigt, är initiativrik och utåtriktad. Vi söker Dig som har arkitektutbildning eller motsvarande och har några års erfarenhet inom yrket . Stor vikt läggs vid att Du har goda kunskaper i och vana vid tillämpning av plan- och bygglagen, är serviceinriktad, har god förmåga att uttrycka Dig i tal och skrift och fattar välgrundade beslut. Du är noggrann har god samarbetsförmåga samt kunskaper och intresse att förmedla och föra dialog kring gestaltnings- och stadsbyggnadsfrågor. Du ska klara av hög arbetsbelastning men samtidigt kunna sätta kunden i fokus. B-körkort erfordras. Som bygglovsarkitekt handlägger du ansökningar om bygglov och förhandsbesked enligt plan- och bygglagen. Du arbetar i nära samarbete med byggnadsinspektörer, planarkitekter, miljöinspektörer och administrativ personal. Du har ett särskilt ansvar för bebyggelsens utformning och för att bevaka de estetiska aspekterna vid byggnation. En viktig del i arbetet är rådgivning och service till allmänhet och företag. I arbetsuppgifterna ingår också handläggning av strandskyddsärenden samt tillsyn enligt plan- och bygglagen.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Bygglovsarkitekt jobb, Bygglovsarkitekt Värnamo, Bygglovsarkitekt Värnamo kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bygglovsarkitekt

Specialpedagog (2 st)
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst (2 st) som specialpedagog inom Värnamo kommun. Tjänsterna kommer att ingå i kommunens övergripande resursteam för elever med specifika svårigheter. Resursteamet, som Du kommer att vara med och utveckla, kommer att arbeta med elever i särskilda undervisningsgrupper och som specifikt stöd till kommunens olika elevhälsoteam. Kompetens och erfarenhet Vi söker Dig som är utbildad grundskollärare och specialpedagog samt har gedigen erfarenhet av arbete med elever med bl a neuropsykiatriska svårigheter, handledning av personal och är intresserad av utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog (2 st) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog (2 st)

Specialpedagog
Välkommen att söka tjänst (2 st) som specialpedagog inom Värnamo kommun. Tjänsterna kommer att ingå i kommunens övergripande resursteam för elever med specifika svårigheter. Resursteamet, som Du kommer att vara med och utveckla, kommer att arbeta med elever i särskilda undervisningsgrupper och som specifikt stöd till kommunens olika elevhälsoteam. Tjänsten kommer att vara underställd kommunens elevhälsachef. Kompetens och erfarenhet Vi söker Dig som är utbildad grundskollärare och specialpedagog samt har gedigen erfarenhet av arbete med elever med bl a neuropsykiatriska svårigheter, handledning av personal och är intresserad av utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten. Upplysningar Elevhälsachef Birgitta Petersson tel 0370-37 74 16 Fackliga företrädare: Lärarförbundet tel 0370-37 77 55, LR tel 0370-37 79 46 Värnamo - den mänskliga tillväxtkommunen. Här förverkligar du dina drömmar, skapar, upplever, är delaktig och tar ansvar. www.varnamo.se/aktivfritid/ www.varnamo.se/gottomplats/ www.varnamo.se
Företag: Värnamo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Värnamo, Specialpedagog Värnamo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Bibliotekarie med inriktning vuxnas lärande
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Kulturen är viktig faktor för att utveckla livskvaliteten för kommuninvånarna och bidra till att skapa kreativa miljöer. Under 2014 kommer kulturförvaltningen att flytta till Gummifabriken. Kulturförvaltningen formar sin verksamhet tillsammans med övriga aktörer i Gummifabriken, Campus och Värnamo näringsliv. Arbetstid/varaktighet: Visstidsanställning 1 september 2013 t o m 31 december 2014. Heltid. I Värnamo kommun finns ett stadsbibliotek, fem filialer och det mobila biblioteket. Biblioteksarbete och programverksamhet på stadsbiblioteket i Värnamo. Fokus på informationstjänstgörning och vuxnas lärande men även övriga på bibliotek förekommande uppgifter. Kvälls- och helgtjänstgöring förekommer. Vi söker en entusiastisk och utåtriktad bibliotekarie med examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller likvärdig biblioteka-rieutbildning. Du ska vara flexibel och initiativrik, ha lätt att kommunicera och samarbeta, ha god social förmåga, vara en aktiv omvärldsbevakare och ha intresse för nya medier och biblioteksutveckling. Du får gärna ha erfarenhet av arbete på högskolebibliotek. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Bibliotekarie med inriktning vuxnas lärande jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bibliotekarie med inriktning vuxnas lärande

Lärare tidigare år Enehagens skola
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som klasslärare på Enehagens skola, en centralt belägen F-5-skola i Värnamo. Du kommer att arbeta i arbetslaget för år 2 under höstterminen 2013. Vi söker dig som har god insikt i skolans uppdrag och har en bred kompetens som lärare. Kompetens och erfarenhet Lärarexamen med behörighet för år 1-6 alternativt 1-3, Behörighet i sv/so är önskvärd. Gärna även matematik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare tidigare år Enehagens skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare tidigare år Enehagens skola

Modersmålslärare i Arabiska
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Modersmålslärare i arabiska inom Värnamo kommun. I tjänsten ingår modersmålsundervisning och studiehandledning. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning Högskoleutbildning i språket Kunskaper i svenska språket motsvarande gymnasiets kurs A och B
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Arabiska

Modersmålslärare Katonesiska/Mandarin/Kinesiska
Välkommen att söka tjänst som Modersmålslärare i katonesiska/mandarin/kinesiska inom Värnamo kommun. I tjänsten ingår modersmålsundervisning och studiehandledning. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning Högskoleutbildning i språket Kunskaper i svenska språket motsvarande gymnasiets kurs A och B Upplysningar Elevhälsachef Birgitta Petersson 0370-37 74 16 Facklig företrädare: Lärarförbundet tel 0370-37 77 55, LR tel 0370-37 79 46 Värnamo - den mänskliga tillväxtkommunen. Här förverkligar du dina drömmar, skapar, upplever, är delaktig och tar ansvar. www.varnamo.se/aktivfritid/ www.varnamo.se/gottomplats/ www.varnamo.se
Företag: Värnamo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Katonesiska/Mandarin/Kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Katonesiska/Mandarin/Kinesiska

Fritidspedagog Hanahöjskolan Forsheda
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänsten som fritidspedagog vid Hanahöjskolan i Forsheda. Hanahöjskolan är en F-6-skola på Skolområde Väster i Värnamo kommun. På skolan finns det två fritidshem, Polkagrisen och Pralinen. Skolan har läsåret 2013-14 c:a 175 elever. Du kommer att arbete på fritidshem och i skola med barn i åldrarna 6-11 år. Förutom med övrig personal på fritidshemmen kommer du att ha samverkan med lärare under skoldagen. Du ska tillsammans med arbetslagen skapa en god pedagogisk miljö, både i fritidsverksamheten och i skolan. Kompetens och erfarenhet Du ska ha en adekvat utbildning, fritidspedagogutbildning eller annan pedagogisk utbildning. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och att du har ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog Hanahöjskolan Forsheda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog Hanahöjskolan Forsheda

Modersmålslärare i Assyriska/syrianska
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Modersmålslärare i assyriska/syrianska inom Värnamo kommun. I tjänsten ingår modersmålsundervisning och studiehandledning. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning Högskoleutbildning i språket Kunskaper i svenska språket motsvarande gymnasiets kurs A och B
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Assyriska/syrianska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Assyriska/syrianska

Modersmålslärare i Arabiska
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Modersmålslärare i arabiska inom Värnamo kommun. I tjänsten ingår modersmålsundervisning och studiehandledning. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning Högskoleutbildning i språket Kunskaper i svenska språket motsvarande gymnasiets kurs A och B
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Arabiska

Modersmålslärare i Albanska
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Modersmålslärare i albanska inom Värnamo kommun. I tjänsten ingår modersmålsundervisning och studiehandledning. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning Högskoleutbildning i språket Kunskaper i svenska språket motsvarande gymnasiets kurs A och B
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Albanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Albanska

Modersmålslärare i Engelska
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Modersmålslärare i engelska inom Värnamo kommun. I tjänsten ingår modersmålsundervisning och studiehandledning. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning Högskoleutbildning i språket Kunskaper i svenska språket motsvarande gymnasiets kurs A och B
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Engelska

Modersmålslärare i Finska
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Modersmålslärare i finska inom Värnamo kommun. I tjänsten ingår modersmålsundervisning och studiehandledning. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning Högskoleutbildning i språket Kunskaper i svenska språket motsvarande gymnasiets kurs A och B
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Finska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Finska

Modersmålslärare i Kroatiska
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Modersmålslärare i kroatiska inom Värnamo kommun. I tjänsten ingår modersmålsundervisning och studiehandledning. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning Högskoleutbildning i språket Kunskaper i svenska språket motsvarande gymnasiets kurs A och B
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Kroatiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Kroatiska

Modersmålslärare i Flamländska/nederländsk/holländ
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Modersmålslärare i flamländska/nederländska/holländska inom Värnamo kommun. I tjänsten ingår studiehandledning. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning Högskoleutbildning i språket Kunskaper i svenska språket motsvarande gymnasiets kurs A och B
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Flamländska/nederländsk/holländ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Flamländska/nederländsk/holländ

Modersmålslärare i Persiska
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Modersmålslärare i persiska inom Värnamo kommun. I tjänsten ingår modersmålsundervisning och studiehandledning. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning Högskoleutbildning i språket Kunskaper i svenska språket motsvarande gymnasiets kurs A och B
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Persiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Persiska

Modersmålslärare i Rumänska
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Modersmålslärare i rumänska inom Värnamo kommun. I tjänsten ingår modersmålsundervisning och studiehandledning. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning Högskoleutbildning i språket Kunskaper i svenska språket motsvarande gymnasiets kurs A och B
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Rumänska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Rumänska

Modersmålslärare Ryska
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Modersmålslärare i ryska inom Värnamo kommun. I tjänsten ingår modersmålsundervisning och studiehandledning. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning Högskoleutbildning i språket Kunskaper i svenska språket motsvarande gymnasiets kurs A och B
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Ryska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Ryska

Modersmålslärare i Somaliska
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Modersmålslärare i somaliska inom Värnamo kommun. I tjänsten ingår modersmålsundervisning och studiehandledning. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning Högskoleutbildning i språket Kunskaper i svenska språket motsvarande gymnasiets kurs A och B
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Somaliska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Somaliska

Modersmålslärare i Spanska
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Modersmålslärare i spanska inom Värnamo kommun. I tjänsten ingår modersmålsundervisning och studiehandledning. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning Högskoleutbildning i språket Kunskaper i svenska språket motsvarande gymnasiets kurs A och B
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Spanska

Modersmålslärare i Spanska
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Modersmålslärare i spanska inom Värnamo kommun. I tjänsten ingår modersmålsundervisning och studiehandledning. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning Högskoleutbildning i språket Kunskaper i svenska språket motsvarande gymnasiets kurs A och B
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Spanska

Modersmålslärare i Thailändska
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Modersmålslärare i thailändska inom Värnamo kommun. I tjänsten ingår modersmålsundervisning och studiehandledning. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning Högskoleutbildning i språket Kunskaper i svenska språket motsvarande gymnasiets kurs A och B
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Thailändska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Thailändska

Modersmålslärare i Tyska
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Modersmålslärare i tyska inom Värnamo kommun. I tjänsten ingår modersmålsundervisning och studiehandledning. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning Högskoleutbildning i språket Kunskaper i svenska språket motsvarande gymnasiets kurs A och B
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Tyska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Tyska

Modersmålslärare i Vietnamesiska
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Modersmålslärare i vietnamesiska inom Värnamo kommun. I tjänsten ingår modersmålsundervisning och studiehandledning. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning Högskoleutbildning i språket Kunskaper i svenska språket motsvarande gymnasiets kurs A och B
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Vietnamesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Vietnamesiska

Lärare senare år Ma/No Gröndalsskolan
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Ma/No-lärare på Gröndalsskolan. Skolan är en 6-9 skola med ca 450 elever. Skolan är uppdelad i fyra arbetslag. Besök skolan via vår hemsida www.gro.edu.varnamo.se Omfattningen är 100 % varav 30 % är undervisning i liten grupp med elever med särskilda behov. Kompetens och erfarenhet Vi söker Dig som har: - en lärarutbildning med behörighet för skolår 4-9 inriktning Ma/No - bra kommunikation - och samarbetsförmåga - flexibel Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare senare år Ma/No Gröndalsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare senare år Ma/No Gröndalsskolan

Lärare senare år Gröndalsskolan
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Ma/No-lärare på Gröndalsskolan. Skolan är en 6-9 skola med ca 450 elever. Skolan är uppdelad i fyra arbetslag. Besök skolan via vår hemsida www.gro.edu.varnamo.se Omfattningen är 100 % varav 30 % är undervisning i liten grupp med elever med särskilda behov. Kompetens och erfarenhet Vi söker Dig som har: - en lärarutbildning med behörighet för skolår 4-9 inriktning Ma/No - bra kommunikation - och samarbetsförmåga - flexibel Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare senare år Gröndalsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare senare år Gröndalsskolan

Lärare senare år Gröndalsskolan
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Ma/No-lärare på Gröndalsskolan. Skolan är en 6-9 skola med ca 450 elever. Skolan är uppdelad i fyra arbetslag. Besök skolan via vår hemsida www.gro.edu.varnamo.se Undervisning och pedagogiskt arbete i skolan. Kompetens och erfarenhet Vi söker Dig som har: - en lärarutbildning med behörighet för skolår 4-9 inriktning Ma/No - bra kommunikation - och samarbetsförmåga - flexibel Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare senare år Gröndalsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare senare år Gröndalsskolan

Lärare tidigare år Trälleborgsskolan
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänsten som lärare på skolområde Väster med placering på Trälleborgsskolan. På Trälleborgsskolan går det Tjänsten avser undervisning i åk 2, i form av "ett tvålärarskap". Kompetens och erfarenhet Vi söker Dig som har: - en grundskollärarutbildning 1-7 - erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd - bra kommunikation - och samarbetsförmåga - flexibel Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare tidigare år Trälleborgsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare tidigare år Trälleborgsskolan

Lärare senare år Sv/En Apladalsskolan
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänsten som lärare på Apladalsskolan. Skolan är en 6-9 skola i Värnamo med ca 450 elever. I tjänsten ingår också ett delat klassföreståndarskap. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning för åk 6-9 med behörighet i svenska och engelska. Du är kreativ, tar initiativ och ser till helheten. Det är meriterande om Du har erfarenhet av att ha arbetat i en mångkulturell miljö och även arbetat med svenska som andraspråk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare senare år Sv/En Apladalsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare senare år Sv/En Apladalsskolan

Speciallärare i svenska Apladalsskolan
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänsten som lärare på Apladalsskolan. Skolan är en 6-9 skola i Värnamo med ca 450 elever. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att innebära enskild undervisning eller undervisning i mindre grupp. Men även att arbeta med kompensatoriska hjälpmedel, handleda pedagoger, analysera svårigheter i olika lärmiljöer och vara delaktig vid upprättandet av åtgärdsprogram ingår. Kompetens och erfarenhet Speciallärarutbildning/specialpedagogutbildning med inriktning läs- och skrivsvårigheter och behörig för skolår 6-9. Vi lägger stor vikt vid att Du är kreativ, tar initiativ och ser till helheten. Det är meriterande om Du har erfarenhet av att arbeta i en mångkulturell miljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare i svenska Apladalsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare i svenska Apladalsskolan

Lärare senare år Sva Apladalsskolan
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. I tjänsten ingår också ett delat klassföreståndarskap. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning för åk 6-9 med behörighet i svenska och svenska som andraspråk. Du är kreativ, tar initiativ och ser till helheten. Det är meriterande om Du har erfarenhet av att ha arbetat i en mångkulturell miljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare senare år Sva Apladalsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare senare år Sva Apladalsskolan

Familjehemssekreterare
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Individ- och familjeomsorgen i Värnamo har ett 60-tal anställda fördelade i ekonomi-, vuxen- och barn- och ungdomssektionen. Barn- och ungdomssektionen består av en ungdomsgrupp och en barn- och familjegrupp med sammanlagt 13 socialsekreterare, två mottagningssekreterare, tre familjerättssekreterare, fyra familjebehandlare, fyra ungdomsbehandlare, två fältsekreterare, en anställd kontaktperson, två gruppledare och en sektionschef. Familjehemsgruppen består av två socialsekreterare som följer upp barnets situation i familjehemmet och en socialsekreterare med ansvar för rekrytering av och stöd till familjehemmen. Det finns regelbunden extern handledning och bra möjligheter till vidareutbildning och deltagande i utvecklingsarbete. Barn- och ungdomssektionen söker en familjehemssekreterare, 100 %, tillsvidareanställning med tillträde 2013-10-01 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma ifråga. Rekrytera och, tillsammans med barnets socialsekreterare, utreda nya familjehem och kontaktfamiljer, ge stöd och handledning till familjehem under pågående uppdrag samt vid behov utreda vårdnadsöverflyttningar. Du ska ha socionomexamen och erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomsvård. Det är viktigt att du är engagerad, har lätt för att samarbeta och samtidigt är trygg med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du behöver ha körkort.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Familjehemssekreterare jobb, Familjehemssekreterare Värnamo, Familjehemssekreterare Värnamo kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjehemssekreterare

Lärare tidigare år/resurspedagog Enehagens skola
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som Lärare(resurspedagog på Enehagens skola i Värnamo. Skolan är en F-5 skola med ca 390 elever. Tjänsten innebär att du är resurslärare/pedagog i år 1/fitids för barn i behov av särskilt stöd. Kompetens och erfarenhet Förskollärareutbildning eller lärarutbildning med inriktning mot förskoleklass/tidigare skolår. Stor vikt läggs vid pedagogisk förmåga, förhållningssätt och personlig lämplighet.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare tidigare år/resurspedagog Enehagens skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare tidigare år/resurspedagog Enehagens skola

Lärare tidigare år Enehagens skola
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänst som klasslärare på Enehagens skola, en centralt belägen F-5-skola i Värnamo. Du kommer att arbeta som klasslärare i år 2. Kompetens och erfarenhet Lärarexamen med behörighet för år 1-3. Det är viktigt att du kan undervisa i grundläggande färdigheter matematik och svenska. Vi söker dig som har god insikt i skolans uppdrag och gärna har en bred kompetens som lärare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att undervisa i de yngsta åren. Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare tidigare år Enehagens skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare tidigare år Enehagens skola

Lärare tidigare år Ma/So/Sva Borbackaskolan
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1100 anställda. Välkommen att söka tjänsten som lärare på Borbackaskolan. Borbackaskolan är Undervisning och pedagogiskt arbete. Kompetens och erfarenhet Lärarutbildning 1-7 alt 4-9 med behörighet i Svenska som andraspråk. Vi söker dig som har god insikt i skolans uppdrag, en god pedagogisk kompetens, lätt att samarbeta och skapa motivation utifrån varje elevs unika förutsättningar. Vi lägger också stor vikt vid att Du är kreativ, tar initiativ och ser till helheten.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare tidigare år Ma/So/Sva Borbackaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare tidigare år Ma/So/Sva Borbackaskolan

Byggnadsingenjör
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Tekniska kontorets målsättning är att medverka till att Värnamo kommun genom god miljö och en väl fungerande samhällsservice blir attraktiv för invånare, näringsliv och besökare. Verksamheten skall bedrivas på ett ekonomiskt effektivt och miljömässigt riktigt sätt. Tekniska kontorets fastighetsavdelning är kommunens lokalförsörjare och förvaltare av fastigheter. I vårt uppdrag ingår även att årligen investera i ny- och ombyggnader och vi leder dessa projekt. Fastighetsförvaltningen omfattar ca 200 000 m2, fördelat på 90 fastigheter, där lokaler för utbildningsverksamhet, social verksamhet samt fritidsverksamhet dominerar. Fastighetsingenjör och projektledare Som fastighetsingenjör och projektledare erbjuds du ett omväxlande arbete med ansvar för projekt- och byggledning i samband med ny- och ombyggnationer men även vid underhållsarbeten. Du kommer att få arbeta både självständigt och i grupper med olika sammansättning beroende på projektets art. På fastighetsav-delningen samarbetar du och har daglig kontakt med förvaltare, el- och vvs-specialister, övriga projektledare, lokalvårdare och fastighetsskötare. Körkort B erfordras. Du har en bygginriktad högskoleutbildning och gärna några års arbetslivserfarenhet, alternativt har du skaffat dig motsvarande kunskaper genom flerårig arbetslivserfarenhet i en kommun, som entreprenör eller som konsult. De personliga egenskaperna är viktiga eftersom arbetet innebär många kontakter med andra människor och arbetet sker under stort eget ansvar.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadsingenjör jobb, Byggnadsingenjör Värnamo, Byggnadsingenjör Värnamo kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadsingenjör

Samordnare
Sedan oktober 2012 tar Värnamo Kommun emot ensamkommande barn. Verksamhetsområdet ensamkommande barn sorterar under Fritidsektionen/Medborgarförvaltningen. Boendet tar emot asylsökande ensamkommande barn samt de ungdomar som har fått permanent uppehållstillstånd, i åldern 15 - 17 år. Vi strävar efter att organisera boendet och mottagandet utifrån ungdomarnas bästa i en neutral miljö. Våra mål är att påbörja integrationsprocessen vilket bl.a. innebär att förbereda ungdomarna för att klara ett eget boende och en egen försörjning. Medborgarförvaltningen söker nu en samordnare till Bryggan. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, med tillträde omgående. Provanställning tillämpas. Utdrag ur belastningsregistret tillämpas vid tillsättning av tjänsten. Utefter verksamhetens värdegrund bidra till ett tryggt och bra mottagande och stötta ungdomarna till en bra start i Sverige. Uppdraget som samordnare är att organisera ungdomarnas vardag avseende boende, fritid, skola/arbete och sjukvård samt att verka för en integration i det svenska samhället. Som vuxen ska du finnas som en resurs för ungdomarna och stötta dem med att skapa struktur och meningsfullhet. Du fungerar som spindeln i nätet och har ett utökat ansvar i vissa administrativa arbetsuppgifter så som fakturaattestering, inköpshantering, vikarietillsättning mm. Vid behov kommer du eventuellt behöva gå in som ställföreträdande verksamhetschef. Vi söker dig som har en treårig högskole/universitetsexamen inom sociologi, beteendevetenskap eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Minst 5 års dokumenterad arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av socialt arbete med ungdomar. Har lätt för att samarbeta och kan utrycka dig väl i tal och skrift. God kunskap om det svenska samhället och olika myndigheters ansvarsområden. Meriterande är erfarenhet från arbete med ensamkommande och/eller nyanlända flyktingungdomar, mångkulturellt arbete samt erfarenhet av att arbeta med myndigheter och nätverk utanför verksamheten. Som person är du trygg och har god förmåga att hantera olika typer av situationer som kan uppstå och har förmåga att möta individen utifrån individens förutsättningar och individuella behov. Du är engagerad, flexibel och har förmåga att skapa delaktighet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare jobb, Samordnare Värnamo, Samordnare Värnamo kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare


Sök lediga jobb Värnamo kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se