Värnamo jobb - lediga jobb

Värnamo jobb Värnamo jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Värnamo. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Värnamo. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare i Ekonomi/data/administration/kommunikation- Sundbyberg

  2. Musiklärare i åk 5 - 9- Solna

  3. Vi söker en revisorsassistent till vår kund- Stockholm

  4. Pedagog i Spanska 30%- Lidingö

  5. Erfaren konstruktör träbroar- Stockholm

  6. Kundanalytiker- Stockholm

  7. Musikpedagog 30%- Lidingö

  8. Samordnare Job/Uga- Södertälje

  9. Säljare till Ecco i Täby, 20h/v- Täby

  10. Lärare i grundskolans tidigare år- Solna


Mer beskrivning

Lärare i Ekonomi/data/administration/kommunikation
JB Education AB JB Kompetens är en del av Thorén Gruppen och arbetar med vuxenutbildning i klassrum och på distans. Vi finns i hela Sverige med våra skolor och arbetar mot kommuner med komvux och Arbetsförmedlingen med arbetsmarknadsinsatser. Till hösten ökar vårt elevantal vilket vi är mycket glada för, både i klassrumsundervisning och distansundervisning.  Därför söker vi nu lärare i följande ämnen: * Programhantering, bl.a Office * Administration * Företagsekonomi * Redovisning * Information och kommunikation Vi söker flexibla lärare som kan ta flera av dessa ämnen och gärna tar både klassrum och distansundervisning. Tjänsterna kan variera mellan deltid och helttid beroende på vilka kombinationer av ämnen man kan ta. Som lärare hos oss ska du trivas i en föränderlig miljö där vi arbetar med utbildningar som arbetsmarknaden efterfrågar. Även om våra lärare ansvarar för sina utbildningar så arbetar de i team med att stötta upp olika delar i varandras kurser.  Vi söker dig som har gedigen kunskap och erfarenhet av ditt ämne och är du utbildad lärare är det meriterande. Som person ska du vara positiv och utåtriktad med pedagogisk fallenhet. Vi kommer lägga stor viktig vid personlig lämplighet för det pedagogiska yrket.God rekommendationer krävs. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och formulera formativa omdömen. Vi vill arbeta med marknadens mest kompetenta och egagerade medarbetare- Är du en av dem, Sök idag!! För information om tjänsten välkommen att kontakta: Christina Mugnosso tel.  0736739263 eller christina.mugnosso@jbkompetens.se  JB Kompetens Sundbyberg
Företag: JB Kompetens, Ekonomi & Försäljning
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ekonomi/data/administration/kommunikation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ekonomi/data/administration/kommunikation

Musiklärare i åk 5 - 9
Bergshamraskolan är en kommunal F - 9 skola med ca 440 elever som ligger i natursköna stadsdelen Bergshamra i Solna. Skolan är belägen ett stenkast från Bergshamra centrum och i närheten finns både Ulriksdals slottspark och Edsviken. Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana och bussar. ARBETSUPPGIFTER Ansvar att planera, genomföra och utvärdera musikundervisningen för åk 5 - 9. Aktivt bidra till arbetslagets och skolans utveckling. Undervisningen sker i mindre undervisningsgrupper. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad och examinerad musiklärare. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska vara positiv, ansvarstagande och äga förmågan att leda och entusiasmera elever. Erfarenhet av tidigare arbete som lärare i musik ses som meriterande.
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare i åk 5 - 9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare i åk 5 - 9

Vi söker en revisorsassistent till vår kund
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vår kund söker en självgående och erfaren revisorsassistent. I rollen som revisorsassistent kommer du i huvudsak att arbeta med revisioner av mindre och medelstora företag. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära sedvanligt revisionsarbete såsom löpande granskning av bokslut och årsredovisningar samt avrapportering till kunder. Som revisorsassistent kommer du att arbeta nära uppdragsgivarna. Vem är du? Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av att arbeta med revision samt har en civilekonomexamen. Vi tror att du har erfarenhet från att ha arbetat på en revisionsbyrå sedan tidigare. Som person är du utåtriktad med en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du trivs med att arbeta självständigt, är ansvarsfull samt har en egen drivkraft. Vidare är du är en stresstålig, engagerad och flexibel person. Du erbjuds Du erbjuds en spännande roll på ett trevligt företag i nya fräscha och moderna lokaler. Du kommer att arbeta i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö med kvalificerade arbetsuppgifter. Du blir en del av ett glatt arbetsgäng och erbjuds ett arbete med stor frihet under eget ansvar. Företaget värdesätter sin personal högt vilket tar sig uttryck i generösa personalförmåner. Vill du ha mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Frödén på 0766-33 14 44 alternativt caroline.froden@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida www.jurekbemanning.se och intervjuer sker löpande. Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Start: Enligt överenskommelse. Lön: Enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag Snarast.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en revisorsassistent till vår kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en revisorsassistent till vår kund

Pedagog i Spanska 30%
Detta söker vi: Vi söker dig som ser fördelarna med att arbeta i arbetslag, ser varje barn utifån deras förutsättningar, som delar med dig av din glädje när du lyckats få barnen att utvecklas och tagit steg de annars bara drömt om. Som hjälper varje unik elev att få lyckas och känna glädje samtidigt som du utmanar och med ditt pedagogiska förhållningssätt förljer barnens process.  Det är viktgt för dig att vara i en miljö där både du och dina kollegor trivs och blir respekterade. Du är tydlig med vad du vill samtidigt som du är ödmjuk inför andras åsikter. Du gillar att komma med nya ideer och våga tänka om och tänka nytt i kombination med att alltid sätta barnet i centrum. Det viktiga är inte att du kan allt från början utan att du vill och vågar utvecklas som pedagog. Våra elever är kreativa och ställer höga krav på sina pedagoger. De är verbala och övade i att argumentera, så dina lektioner behöver vara genomtänkta och kännas meningsfulla Du är lärarutbildad i Spanska Vi erbjuder: Vi erjuder en tjänst på 30% i spanska åk 6-9. Hos oss får du arbeta i inarbetatde arbetslag där glädje och högt till tak är ledord. Vi hjälper och stöttar varandra, utmanar och på så vis utecklas vi. Våra lektioner/arbetspass är långa och sammanhängande, vilket gör att du har två grupper på en dag. Du lär känna eleverna, kan tilllåta dem vara i en arbetsprocess utan att avbryta samt att du slipper springa mellan olika grupper på en dag. Vi bryr oss om varandra och får ofta höra från besökare att vi har en mycket trevlig miljö och stämmning.  För att förstå vad vi menar vill vi att du kommer och träffar oss. Men först får du skicka in ditt cv och personliga brev.   Vill du veta mer om oss? Om du vill veta mer om Vittra Lidingö kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se. Vi har också en rekryteringsfilm ”Att jobba för Vittraskolorna” som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen. Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Var vänlig ansök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Om du har frågar angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Ole Hass på ole.hass@vittra.se. Välkommen med din ansökan! Vittra grundades 1993 och är idag ett av Sveriges ledande friskoleföretag med drygt 30 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor runt om i landet. Vittra är ett värderingsstyrt företag med en bärande idé om att bidra till ökade livschanser genom utbildning och lärande. Vår pedagogiska riktning utgår från samspelet mellan individ och gemenskap. Vittra ingår i Academedia.
Företag: Vittra för- och grundskolor
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagog i Spanska 30% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagog i Spanska 30%

Erfaren konstruktör träbroar
** Om Vectura ** Vectura är marknadsledande teknikkonsulter inom transportinfrastruktur och står för ett unikt kunnande i samspelet mellan transportslagen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara transportsystem och erbjuder tjänster inom utredning och analys, projektering, bygg- och projektledning samt drift och underhåll. Från ett 40-tal orter i Sverige, Norge och Danmark skapar vi en klokare väg mot framtiden. Läs mer på www.vectura.se   Vectura Anläggningskonstruktion och söker erfarna medarbetare. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Om rollen Ditt arbete är tekniskt avancerat och mycket intressant. Arbetsuppgifterna innebär bla utrednings-, projekterings- och konstruktionsuppdrag. Det finns även möjlighet att arbeta som uppdragsledare. I våra uppdrag arbetar vi med de senaste teoretiska och praktiska kunskaperna inom bla Eurocode, Finita elementprogram för avancerade strukturmekaniska och dynamiska analyser. Vi upprättar beskrivningar enligt AMA samt skapar 3D-modeller och redovisar handlingar med Tekla Structures Om egenskaper och krav Vi söker dig som är civilingenjör eller motsvarande och har minst fem års dokumenterad arbetslivserfarenhet från bro- och/eller anläggningskonstruktion. Erfarenhet från konstruktion av träbroar är meriterande. Som person ser vi det som en självklarhet att du är intresserad av att utveckla din och dina medarbetares kompetens för att möta våra kunders behov. Du tycker om att representera företaget i kontakten med kunden samt har ett gediget tekniskt intresse. Om arbetsplatsen Vi erbjuder dig en innovativ företagskultur med kompetenta och kreativa kollegor, stora personliga utvecklingsmöjligheter och förmånliga arbetsvillkor, där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt. Urval sker löpande. Ansök gärna redan idag. Vi undanber oss samtal från rekryterings- och annonssäljare.
Företag: Vectura
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren konstruktör träbroar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren konstruktör träbroar

Kundanalytiker
  Canal Digital – Sveriges skarpaste tv. Canal Digital, ett helägt dotterbolag till Telenor, är Nordens ledande TV-distributör med över 100 tv-kanaler och interaktiva tjänster som används av närmare tre miljoner tittare varje dag. De erbjuder det bredaste utbudet, med bäst ljud och bild direkt från satelliten i rymden till boxarna i hemmen. Med deras Play och On Demand tjänster kan tv nu ses när som helst – var som helst. Canal Digital Sverige har ett 60-tal anställda och ytterligare 20 anställda i Finland som ingår i den svenska organisationen. Företaget ansvarar för all distribution, administration, försäljning och service till både privatpersoner och företag. Är du proaktiv, analytisk, driven och motiveras av att analysera data och förstå kunders beteenden? Då söker Canal Digital dig. Kundanalytiker I rollen som kundanalytiker ansvarar du för att söka och analysera information och ta fram underlag för att företaget ska nå sina övergripande mål. Din uppgift är att analysera kunddata och dra slutsatser från stora datamängder, förmedla information internt, bistå med underlag för beslut samt prioritera och driva på de frågor som du bedömer viktigast för affärsverksamheten. Med dina analyser stöttar du CRM- avdelningen och säljavdelningen i arbetet att öka kundlojaliteten och öka nykundsförsäljningen. Arbetet innebär allt från kundbasanalyser till segmenteringsarbeten av befintliga kunder, samt upphandling och/eller genomförande av kundundersökningar. Bakgrund/Kvalifikationer • Relevant högskoleutbildning inom statistik och/eller ekonomi. • Minst 2 års erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter. • Erfarenhet av större segmenteringsarbeten som leder till målgruppsanpassade aktiviteter. • Erfarenhet av att arbeta med kampanjhanteringssystem och riktade kampanjer/erbjudanden, gärna erfarenhet av systemet SAS. • Van att självständigt driva undersökningar och tillhörande processer. • Vana att hantera kontakter med externa undersökningsföretag. • Vana att dra slutsatser från och presentera analys- och undersökningsresultat. • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift i svenska och engelska. • Goda kunskaper i Excel. För att lyckas i rollen måste du vara drivande, analytisk och bra på att utveckla egna idéer för dataanalys. Du stimuleras av att förstå siffror och beteenden, prova olika antaganden samt förmedla och presentera dina analyser. För att trivas hos oss bör du vara proaktiv, nyfiken och uppskatta att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Du kommer att arbeta i nära samarbete med sälj och CRM – funktionerna i företaget och du har en viktig roll i att analysera och initiera undersökningar av stora datamängder. Tjänsten som kundanalytiker ingår i avdelningen Product & Business Development och rapporterar till Director of Product & Business Development. Mer om tjänsten I den här rekryteringen sammarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Jan Moström på tfn 076-525 90 40. Vi ser fram emot din ansökan via www.wise.se/jobb så snart som möjligt, dock senast 2013-08-15. Varmt välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval och rekommenderar att du skickar din ansökan omgående. Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kundanalytiker jobb, Kundanalytiker Stockholm, Kundanalytiker Wise Professionals AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundanalytiker

Musikpedagog 30%
Detta söker vi: Vi söker dig som ser fördelarna med att arbeta i arbetslag, ser varje barn utifån deras förutsättningar, som delar med dig av din glädje när du lyckats få barnen att utvecklas och tagit steg de annars bara drömt om. Som hjälper varje unik elev att få lyckas och känna glädje samtidigt som du utmanar och med ditt pedagogiska förhållningssätt förljer barnens process.  Det är viktgt för dig att vara i en miljö där både du och dina kollegor trivs och blir respekterade. Du är tydlig med vad du vill samtidigt som du är ödmjuk inför andras åsikter. Du gillar att komma med nya ideer och våga tänka om och tänka nytt i kombination med att alltid sätta barnet i centrum. Det viktiga är inte att du kan allt från början utan att du vill och vågar utvecklas som pedagog. Våra elever är kreativa och ställer höga krav på sina pedagoger. De är verbala och övade i att argumentera, så dina lektioner behöver vara genomtänkta och kännas meningsfulla Du är lärarutbildad i musik, tjänsten kan kombineras med spanska eller eventuellt ett annat ämne. Vi erbjuder: Vi erjuder en tjänst på 30 % i musik. Hos oss får du arbeta i inarbetatde arbetslag där glädje och högt till tak är ledord. Vi hjälper och stöttar varandra, utmanar och på så vis utecklas vi. Våra lektioner/arbetspass är långa och sammanhängande, vilket gör att du har två grupper på en dag. Du lär känna eleverna, kan tilllåta dem vara i en arbetsprocess utan att avbryta samt att du slipper springa mellan olika grupper på en dag. Vi bryr oss om varandra och får ofta höra från besökare att vi har en mycket trevlig miljö och stämmning.  För att förstå vad vi menar vill vi att du kommer och träffar oss. Men först får du skicka in ditt cv och personliga brev.   Vill du veta mer om oss? Om du vill veta mer om Vittra Lidingö kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se. Vi har också en rekryteringsfilm ”Att jobba för Vittraskolorna” som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen. Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Var vänlig ansök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Om du har frågar angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Ole Hass på ole.hass@vittra.se. Välkommen med din ansökan! Vittra grundades 1993 och är idag ett av Sveriges ledande friskoleföretag med drygt 30 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor runt om i landet. Vittra är ett värderingsstyrt företag med en bärande idé om att bidra till ökade livschanser genom utbildning och lärande. Vår pedagogiska riktning utgår från samspelet mellan individ och gemenskap. Vittra ingår i Academedia.
Företag: Vittra för- och grundskolor
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Musikpedagog 30% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musikpedagog 30%

Samordnare Job/Uga
Hermods grundades 1898 av en entreprenör och den andan lever kvar ännu. Hermods är en av Sveriges största aktörer med över 30 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. I stark utveckling med Inter IKEA Investments som huvudägare omsatte vi 2012 400 mkr med ca 650 anställda på drygt 15 orter i Sverige. Till vårt affärsområde Arbetsmarknadstjänster söker vi dig som vill driva vårt projekt inom Jobb och Utvecklingsgarantin i Södertälje  Arbetet ställer krav på: - Kunskap om arbetsmarknadens krav och förutsättningar - Lust och passion för att bygga affärer från grunden och i en fluktuerande miljö - Tydligt och engagerat ledarskap som för verksamheten och arbetsgruppen      framåt - Stark tro på människors möjligheter och viljans starka kraft - Administrativ erfarenhet och organisationsförmåga Vi vill att du har erfarenhet av: - Arbetsförmedlingen som kund - Coachande ledarskap - Ekonomisk uppföljning, budgetering och de allmänt ekonomiska krav som ställs på   en verksamhet i uppstartsskede Kravet vi ställer på dig är att du: -  har erfarenhet av att ansvara för bland annat löpande kontakter med flera parter, logistik och uppföljning - har erfarenhet av kvalitetssäkring och rapportering Du som söker till oss är: - Prestigelös - Kraftfull - Engagerad - Målfokuserad I tjänstens tillsättning kommer stor vikt läggas till personlig lämplighet. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag, dock senast den 2/9! Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post. Försäljning kopplade till denna annons undanbedes.
Företag: Hermods
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare Job/Uga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare Job/Uga

Säljare till Ecco i Täby, 20h/v
NILSONGROUP är Skandinaviens ledande skokoncern med butikskoncepten DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns och Radical Sports samt franchisebaserade Ecco shops. Med 320 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark omsatte NILSONGROUP 3 miljarder under 2011. Genom en oslagbar kombination av varumärken under ständig utveckling, fortsätter företaget att expandera. We put feet first.Befattning:  Vi söker nu en Säljare till Ecco i Täby Omfattning:  Vikariat 20 timmar/vecka tom 2015-05-31 Tillträde: 2013-08-19 Rollen - Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområde Att arbeta hos oss är varierande, kundinriktat, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Du kommer att jobba i vår butik med försäljning av skor, exponering och lagerhantering. Vi har en modern och trevlig butiksmiljö och du kommer att jobba i ett gäng med stor gemenskap och teamkänsla. Erfarenhets- och kunskapskrav Vi ser gärna att du har branschvana och ett stort intresse för skor, mode och trender. Du drivs och trivs med att sälja och jobba efter uppsatta nyckeltal. Det är viktigt att du är serviceinriktad och alltid sätter kunden i fokus. Ansvarstagande och initiativförmåga är andra viktiga egenskaper som vi värdesätter. Vi ser gärna att du har brinnande intresse för service samt erfarenhet av försäljning är meriterande.   • Försäljningfokuserad • Mode, detaljhandeln Personliga egenskaper Med kunderna i fokus tror vi att du är en försäljningsinriktad, social, öppen och kommunikativ lagspelare. Med en vilja att lära sig och utvecklas kan vi erbjuda ett spännande och innehållsrikt arbete där varje dag inte är den andra lik. • Kundorienterad • Försäljningsinriktad • Målinriktad • Tycker om och drivs av att arbeta efter uppsatta mål  Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag för den här tjänsten är 2013-07-28 Observera att vi tar endast emot ansökningar via länk till vårt rekryteringssystem, ej via e-post  Butikens adress Ecco Täby Stora Marknadsvägen 15 18334 Täby   NilsonGroup strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare, där våra medarbetare kan trivas, utvecklas och känna stolthet. Vi tänker på KUNDEN - Vi tänker ENKELT - Vi tänker NYTT - Vi tänker och visar TILLIT
Företag: NilsonGroup
Ort: Täby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Ecco i Täby, 20h/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Ecco i Täby, 20h/v

Lärare i grundskolans tidigare år
Bergshamraskolan är en kommunal F - 9 skola med ca 440 elever som ligger i natursköna stadsdelen Bergshamra i Solna. Skolan är belägen ett stenkast från Bergshamra centrum och i närheten finns både Ulriksdals slottspark och Edsviken. Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana och bussar. ARBETSUPPGIFTER Ansvar att planera, genomföra och utvärdera undervisning i en åk 1 där du också är mentor. Aktivt bidra till arbetslagets och skolans utveckling. Du tillhör ett arbetslag bestående av lärare som arbetar med årskurserna 1 - 3. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad och behörig grundskollärare mot de lägre åldrarna, gärna med inriktning matematik/naturvetenskap. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska vara positiv, ansvarstagande och äga förmågan att leda och entusiasmera andra. Tidigare erfarenhet från läraryrket ses som meriterande.
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år


Sök lediga jobb Värnamo

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se