Västerås jobb - lediga jobb

Västerås jobb Västerås jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Västerås. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Västerås. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Grym butiksdemonstratör i Västerås med omnejd- Stockholm

 2. Ambitiös snabblärd orderledare- Ludvika

 3. SKOLFOTOGRAF- Jönköping

 4. Global pricing manager- Eskilstuna

 5. Vi söker nu en driven Controller!- Eskilstuna

 6. Skolläkare Västerås-Örebro-Uppsala- Uppsala

 7. SKOLFOTOGRAF- Uppsala

 8. SKOLFOTOGRAF- Karlstad

 9. Skolsköterska gymnasium Västerås- Västerås

 10. Högskoleingenjör sökes till meriterande uppdrag i Västerås!- Västerås

 11. Kantbockare sökes till företag i Västerås!- Västerås

 12. Vi söker en Läkarsekreterare/Medicinsk sekreterare för uppdrag i Västerås- Västerås

 13. Ekonomiassistent på deltid i Västerås!- Västerås

 14. Elgiganten Erikslund Västerås söker lagermedarbetare- Västerås

 15. Frisör / Butikssäljare- Västerås

 16. Representant/Säljare till Västerås- Västerås

 17. Elgiganten Erikslund Västerås söker vikarierande kassaansvarig- Västerås

 18. JB Gymnasiet söker lärare i Matematik & Naturkunskap till hösten- Västerås

 19. JB Gymnasiet söker lärare i moderna språk- Västerås

 20. JB Gymnasiet i Västerås söker gymnasielärare i Svenska- Västerås

 21. Extrajobba med läxhjälp, Västerås- Västerås

 22. Avancerad montör, Västerås- Västerås

 23. Projektledare industriautomation, Västerås- Västerås

 24. Vi söker engagerade montörer!- Västerås

 25. Förskollärare till Sundinska Vretens förskola- Västerås

 26. Social nämndernas förvaltning söker enhetschef- Västerås

 27. Socialkontor barn och ungdom samhällsvård söker socialsekreterare- Västerås

 28. Socialkontor barn och ungdom samhällsvård söker konsulent- Västerås

 29. Vi söker dig som vill arbeta som koordinator på Biståndsenheten!- Västerås

 30. Biståndsenheten funktionsnedsättning söker Konsulent- Västerås

 31. Driven medlemsvärvare sökes till Västerås- Västerås

 32. Underhållsansvarig/Mek- Västerås

 33. Redovisningsekonom till bilkedja i Västerås- Västerås

 34. Brevbärare till Västerås- Västerås

 35. Vi söker en GIS-ingenjör/GIS-tekniker till Lantmäteriförvaltningen- Västerås

 36. Värd/värdinna till Jensen’s Bøfhus i Västerås- Västerås

 37. Redovisningsekonom sökes till Västerås- Västerås

 38. Extra Taxichaufför- Västerås

 39. Assisterande dansledare Västerås HT 13- Västerås

 40. Blivande Säljledare i Västerås- Västerås


Mer beskrivning

Grym butiksdemonstratör i Västerås med omnejd
Retail24 - professionella försäljningstjänster, etablerades i Norge 2002 där vi idag är en organisation med ca 500 anställda. Retail24 är verksamma i samtliga nordiska länder och har specialiserat sig på försäljningstjänster mot dagligvaruhandeln, detalj- och fackhandeln. Bland våra kunder finner Ni flera av de största leverantörerna inom dagligvaruhandeln. Vi har försäljningskonsulenter, varuplock, merchandiser, specialister på varuplaceringar och demopersonal i vår stab. Retail24 söker nu efter de rätta personerna till vårt team! Är du den vi söker? Arbetsuppgifter Du representerar kundens ansikte utåt i butik och marknadsför produkter på ett professionellt sätt med fokus på försäljning, information och smakprover av produkterna. Retail24 kan erbjuda ett spännande jobb i en utvecklande miljö med många möjligheter. - God lön - Stora utvecklingsmöjligheter - Utbildning - Sociala happenings - Arbeta med stora kända varumärken - Självständigt arbete För att du skall vara den vi söker behöver du vissa egenskaper. - Positiv, Utåtriktad och Social - Lojal och pålitlig - Säljerfarenhet av någon form (Face-Face, Demo, dagligvaruhandeln, telefonförsäljning etc.) - Gillar utmaningar - Hög arbetsmoral - Service minded - Självständig - Representabel Krav är att du har bil och körkort då man har en del material med sig. Är detta du? Då ser vi fram emot din ansökan!   Deltid/Extra
Företag: Retail24 Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Grym butiksdemonstratör i Västerås med omnejd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grym butiksdemonstratör i Västerås med omnejd

Ambitiös snabblärd orderledare
  Redo för drömjobbet?Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång, och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult hos oss på Randstad!  Till en av våra kunder i Ludvika söker vi en ambitiös och snabblärd orderledare för bemanningsuppdrag. Tillsättning sker i mitten/slutet av augusti.  Dina arbetsuppgifter   Som orderledare ansvarar du för leveransprojekt under hela orderprocessen, från mottagen order tills dess att fakturan är betald.  Du kommer att arbeta med vårt kundföretags samtliga produkter - genomföringar, lindningskopplare samt reservdelar.  I det dagliga arbetet är du kundens naturliga kontakt och röst in till kundföretaget och har därför en internt koordinerande roll, där du genom tät kontakt med försäljning, orderkonstruktion, produktion, inköp, ekonomi, teknik och eftermarknad arbetar för att uppfylla kundens önskemål. Vid sidan av ditt dagliga arbete finns stora möjligheter att vara med och påverka hur kundföretagets interna processer fungerar genom att driva eller delta i olika sidoprojekt. Din Bakgrund  Din bakgrund kan variera, alltifrån nyutexaminerad från högskola/universitet, till erfarenhet från produktion. Viktigast är din attityd, ambition och kommunikationsförmåga. Då arbetet innebär många internationella kundkontakter är vana av att arbeta kundorienterat och goda kunskaper i engelska ett krav. Kunskaper i andra språk är meriterande. Har du en teknisk bakgrund är det till din fördel. Dina egenskaper  Du har god kommunikationsförmåga, är strukturerad i ditt arbetssätt och har en helhetssyn på vad som behöver göras.  Du är handlingskraftig, initiativrik och flexibel. Du bör vara en stark lagspelare med förmåga att etablera goda relationer. Det är till din fördel om du har förmåga att arbeta bra under press. Låter detta intressant? Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-08-02 Urval och intervjuer sker löpande, och tillsättning sker i mitten/slutet av augusti.
Företag: Randstad AB Västerås
Ort: Ludvika
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ambitiös snabblärd orderledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambitiös snabblärd orderledare

SKOLFOTOGRAF
FÖRETAGET Express-Bild AB är ett rikstäckande skolfoto- och idrottsfotoföretag med säte i Västerås. Företaget har varit verksamma i branschen i över 25 år och fotograferar varje år ett mycket stort antal skolelever och idrottsutövare över hela landet. Till våra största kunder på skolfotosidan hör bland annat samtliga gymnasieskolor i Malmö, Uppsala, Västerås, Jönköping m.fl. samt en mängd enskilda grundskolor och gymnasieskolor runt om i Sverige. På idrottsfotosidan samarbetar vi varje år med hundratals idrottsföreningar runt om i landet samt att vi är officiella fotografer av samtliga lag i Allsvenskan och Superettan i fotboll samt på flertalet stora idrottsevenemang. Vi söker nu skickliga fotografer inför höstens skolfotoperiod. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består av att resa runt på skolor i din hemregion samt runt om i landet och fotografera elevporträtt bilder samt klassbilder. Tjänsten innebär en hel del resande och boende på annan ort förekommer. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker har mycket goda fotokunskaper och har foto som ett av dina största intressen. Kanske arbetar du redan som fotograf eller har som målsättning att göra det. Tidigare jobb som skolfotograf och idrottsfotograf är mycket meriterande. Utöver detta vill vi att du som söker är ansvarstagande och ordningsam. Det är också viktigt att du har en stor social kompetens och är serviceminded. Då vi arbetar i ett högt tempo och har många bollar i luften samtidigt är det också viktigt att du är stresstålig och välorganiserad. Då merparten av ditt arbete sker med hjälp av datorn är en mycket god datorvana ett krav. Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar ser vi som en självklarhet. Ytterligare krav är att du har tillgång till en egen professionell systemkamera med lämpligt objektiv. Ett annat krav är att du har B körkort och tillgång till egen bil. Milersättning utgår vid bruk av egen bil. I de fall du övernattar på annan ort erhålles lagstadgat traktamente. FÖRUTSÄTTNINGAR Innan du tillträder din tjänst som fotograf på Express-Bild får du genomgå en internutbildning. Arbetet innebär en hel del resor. Arbetstiden är mestadels förlagd måndag till fredag (dagtid). En del kvälls- och helgarbete förekommer. Perioden för denna anställning är från mitten av augusti till mitten av oktober. ANSÖKAN Då urvalet sker löpande vill vi ha in din ansökan redan idag. Vi tar emot ansökan via mail. Var noga med att ange referensnumret som rubrik i mailet (ex. "SKOLFOTOGRAF JÖNKÖPING"). Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Välkommen med din ansökan!
Företag: EXPRESS-BILD I VÄSTERÅS AKTIEBOLAG
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga SKOLFOTOGRAF jobb, SKOLFOTOGRAF Jönköping, SKOLFOTOGRAF EXPRESS-BILD I VÄSTERÅS AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SKOLFOTOGRAF

Global pricing manager
Redo för drömjobbet?Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång, och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult hos oss på Randstad! Till en av våra kunder i Eskilstuna söker vi en global pricing manager för bemanningsuppdrag. Tillsättning i september. Dina arbetsuppgifter   Du kommer arbeta som global pricing manager och ingå i en grupp om 10 personer. Du ansvarar själv för ett visst segment, där du prissätter och uppdaterar artiklar samt ser till att prisinformationen når ut i regionen. Dagligen hanterar du inommande prisförfrågningar från eftermarknaden.  Din Bakgrund  Vi ser gärna att du som söker har en högskoleutbildning. Det är bra om du har en ekonmisk bakgrund med förståelse för hela affären. Teknisk erfarenhet/förståelse, från industrin ser vi som en merit. Du har har erfarenhet av att arbeta i många olika informationssystem, samt goda kunskaper i Excel. Dina egenskaper  Vi ser att du är bra på att kommunicera, driven, kundorienterad, problemlösare samt duktig på att prioritera. Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på engelsa.  Låter detta intressant? Du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-07-31. Tillsättning i september.
Företag: Randstad AB Västerås
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Global pricing manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Global pricing manager

Vi söker nu en driven Controller!
Redo för drömjobbet?Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Till en av våra kunder i Eskilstuna söker vi nu en driven controller.Detta är ett bemanningsuppdrag på 100 %. Dina arbetsuppgifter  Du kommer att som huvudfokus arbeta med ekonomi och verksamhetsstyrning på en global nivå. I ditt arbete kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som controller med bl.a. redovisning, planering och genomföring av processer, prognoser, strategiska planer, KPI:er, bokslut och produktkalkyler. I tjänsten kommer du att ha många kontaktytor inom företaget. Stor del av arbetet genomförs även på engelska, då företaget har en global verksamhet. Din Bakgrund  Vi ser att du som söker har en civilekonom- eller ingenjörsutbildning. Meriterande är även om du har 3 – 4 års arbetslivserfarenhet som controller och/eller har arbetat med redovisning, men detta är inget krav. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift och är van att arbeta i Microsoft Office och har mycket goda kunskaper i Excel. Har du även erfarenhet av SAP är det en fördel. Dina egenskaper Vi söker dig som är självständig, analytisk och noggrann. Du trivs med att samarbeta med andra och har lätt för att kommunicera. Du är prestigelös och utför alltid ditt arbete med högsta kvalité. Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Beatrize Olsson på telefon 072 988 98 04. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Västerås
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu en driven Controller! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu en driven Controller!

Skolläkare Västerås-Örebro-Uppsala
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi hjälper också många kommuner och friskolor med bemanningslösningar inom elevhälsan. Vi söker nu en skolläkare för uppdrag i området norra Stockholm, Västerås, Örebro och Uppsala. Uppdragen är både på grund- och gymnasieskolor. Arbetet kan ske både på skolorna och på distans. Arbetet startar i augusti 2013 och pågår hela läsåret 2013/2014. Exempel på arbetsuppgifter: Ge stöd och vägledning i frågor inom det medicinska området Mottagningsarbete Uppföljning av kontrollelever Kvalifikationer: - Legitimerad läkare med specialistutbildning inom öppen hälsovård eller barn- och ungdomsmedicin - Erfarenhet av arbete med barn och skolhälsovård Meriterande - Erfarenhet av journalsystemet PMO och/eller ProReNata - Andra relevanta specialistutbildningar Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Skolläkare Västerås-Örebro-Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolläkare Västerås-Örebro-Uppsala

SKOLFOTOGRAF
FÖRETAGET Express-Bild AB är ett rikstäckande skolfoto- och idrottsfotoföretag med säte i Västerås. Företaget har varit verksamma i branschen i över 25 år och fotograferar varje år ett mycket stort antal skolelever och idrottsutövare över hela landet. Till våra största kunder på skolfotosidan hör bland annat samtliga gymnasieskolor i Malmö, Uppsala, Västerås, Jönköping, Linköping m.fl. samt en mängd enskilda grundskolor och gymnasieskolor runt om i Sverige. På idrottsfotosidan samarbetar vi varje år med hundratals idrottsföreningar runt om i landet samt att vi är officiella fotografer av samtliga lag i Allsvenskan och Superettan i fotboll samt på flertalet stora idrottsevenemang. Vi söker nu skickliga fotografer inför höstens skolfotoperiod. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består av att resa runt på skolor i din hemregion samt runt om i landet och fotografera elevporträtt bilder samt klassbilder. Tjänsten innebär en hel del resande och boende på annan ort förekommer. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker har mycket goda fotokunskaper och har foto som ett av dina största intressen. Kanske arbetar du redan som fotograf eller har som målsättning att göra det. Tidigare jobb som skolfotograf och idrottsfotograf är mycket meriterande. Utöver detta vill vi att du som söker är ansvarstagande och ordningsam. Det är också viktigt att du har en stor social kompetens och är serviceminded. Då vi arbetar i ett högt tempo och har många bollar i luften samtidigt är det också viktigt att du är stresstålig och välorganiserad. Då merparten av ditt arbete sker med hjälp av datorn är en mycket god datorvana ett krav. Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar ser vi som en självklarhet. Ytterligare krav är att du har tillgång till en egen professionell systemkamera med lämpligt objektiv. Ett annat krav är att du har B körkort och tillgång till egen bil. Milersättning utgår vid bruk av egen bil. I de fall du övernattar på annan ort erhålles lagstadgat traktamente. FÖRUTSÄTTNINGAR Innan du tillträder din tjänst som fotograf på Express-Bild får du genomgå en internutbildning. Arbetet innebär en hel del resor. Arbetstiden är mestadels förlagd måndag till fredag (dagtid). En del kvälls- och helgarbete förekommer. Perioden för denna anställning är från mitten av augusti till mitten av oktober. ANSÖKAN Då urvalet sker löpande vill vi ha in din ansökan redan idag. Vi tar emot ansökan via mail. Var noga med att ange referensnumret som rubrik i mailet (ex. "SKOLFOTOGRAF UPPSALA"). Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Välkommen med din ansökan!
Företag: EXPRESS-BILD I VÄSTERÅS AKTIEBOLAG
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga SKOLFOTOGRAF jobb, SKOLFOTOGRAF Uppsala, SKOLFOTOGRAF EXPRESS-BILD I VÄSTERÅS AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SKOLFOTOGRAF

SKOLFOTOGRAF
FÖRETAGET Express-Bild AB är ett rikstäckande skolfoto- och idrottsfotoföretag med säte i Västerås. Företaget har varit verksamma i branschen i över 25 år och fotograferar varje år ett mycket stort antal skolelever och idrottsutövare över hela landet. Till våra största kunder på skolfotosidan hör bland annat samtliga gymnasieskolor i Malmö, Uppsala, Västerås, Jönköping, Linköping m.fl. samt en mängd enskilda grundskolor och gymnasieskolor runt om i Sverige. På idrottsfotosidan samarbetar vi varje år med hundratals idrottsföreningar runt om i landet samt att vi är officiella fotografer av samtliga lag i Allsvenskan och Superettan i fotboll samt på flertalet stora idrottsevenemang. Vi söker nu skickliga fotografer inför höstens skolfotoperiod. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består av att resa runt på skolor i din hemregion samt runt om i landet och fotografera elevporträtt bilder samt klassbilder. Tjänsten innebär en hel del resande och boende på annan ort förekommer. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker har mycket goda fotokunskaper och har foto som ett av dina största intressen. Kanske arbetar du redan som fotograf eller har som målsättning att göra det. Tidigare jobb som skolfotograf och idrottsfotograf är mycket meriterande. Utöver detta vill vi att du som söker är ansvarstagande och ordningsam. Det är också viktigt att du har en stor social kompetens och är serviceminded. Då vi arbetar i ett högt tempo och har många bollar i luften samtidigt är det också viktigt att du är stresstålig och välorganiserad. Då merparten av ditt arbete sker med hjälp av datorn är en mycket god datorvana ett krav. Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar ser vi som en självklarhet. Ytterligare krav är att du har tillgång till en egen professionell systemkamera med lämpligt objektiv. Ett annat krav är att du har B körkort och tillgång till egen bil. Milersättning utgår vid bruk av egen bil. I de fall du övernattar på annan ort erhålles lagstadgat traktamente. FÖRUTSÄTTNINGAR Innan du tillträder din tjänst som fotograf på Express-Bild får du genomgå en internutbildning. Arbetet innebär en hel del resor. Arbetstiden är mestadels förlagd måndag till fredag (dagtid). En del kvälls- och helgarbete förekommer. Perioden för denna anställning är från mitten av augusti till mitten av oktober. ANSÖKAN Då urvalet sker löpande vill vi ha in din ansökan redan idag. Vi tar emot ansökan via mail. Var noga med att ange referensnumret som rubrik i mailet (ex. "SKOLFOTOGRAF VÄRMLAND"). Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Välkommen med din ansökan!
Företag: EXPRESS-BILD I VÄSTERÅS AKTIEBOLAG
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga SKOLFOTOGRAF jobb, SKOLFOTOGRAF Karlstad, SKOLFOTOGRAF EXPRESS-BILD I VÄSTERÅS AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SKOLFOTOGRAF

Skolsköterska gymnasium Västerås
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi söker nu en skolsköterska för en tjänst om 15 % (6 timmar per vecka) på en gymnasieskola i Västerås. Du kommer arbeta tillsammans med rektor och kurator och vara en central del av skolans elevhälsoarbete. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå och utföra vaccinationer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska gymnasium Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska gymnasium Västerås

Högskoleingenjör sökes till meriterande uppdrag i Västerås!
Professional Consulting Vill du starta din karriär på ett välkänt och internationellt företag inom kraft- och automationsteknik? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund söker nu en strukturerad anläggningskonstruktör till en av sina affärsenheter. Affärsenheten arbetar med rörelsestyrning och informationssystem till container- och industrikranar samt skeppslossare. De arbetar även med att optimera transporten av containers och stålprodukter för att skapa en snabb och kostnadseffektiv godshantering. De har en stark inriktning på exportmarknaden och anses vara en av de mest dedikerade kransystemintegratören i världen. Du kommer att bli anställd på StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Uppdraget startar omgående och gäller till en början sex månaders provanställning. För rätt person finns även goda möjligheter att på sikt bli direkt övertagen av kund. Arbetstiderna är kontorstider, måndag till fredag. Som anläggningskonstruktör kommer du att ansvara för konstruktionsdelen i leveransprojekten. Dina huvuduppgifter blir att ta fram anläggningskretsscheman för kransystem samt tillverkningsunderlag för styrsystemutrustning och lågspänningsdistribution. Nästa karriärsteg kan till exempel bli att anta rollen som ledande konstruktör vilket innebär att vara tekniskt ansvarig mot dina kunder i leveransprojekt och att leda det interna konstruktionsarbetet. Hos vår kund möter du en internationell miljö och en stor global kundbas. Dessutom får du ett fritt arbete under ansvar och en position där du har chansen att växa med utmaningen. Du som söker har en högskoleingenjörsexamen med inriktning elteknik. Vidare har du erfarenhet av el- eller anläggningskonstruktion samt relaterade verktyg. Ett krav för denna tjänst är att du skriver och talar obehindrat på svenska och engelska samt kan arbeta mot uppsatta mål på ett strukturerat och noggrant sätt. Som person ser vi att du är driven och ansvarstagande. Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan snarast. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Västerås
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Högskoleingenjör sökes till meriterande uppdrag i Västerås! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Högskoleingenjör sökes till meriterande uppdrag i Västerås!

Kantbockare sökes till företag i Västerås!
Erfaren, effektiv och flexibel kantpressare sökes för konsultuppdrag till företag i Västerås. Är du driven, har tidigare erfarenhet av kantpressning och ritläsning och vill vara med och utveckla ett företag i framkant? Adecco ger dig nu möjlighet att växa och skaffa nya erfarenheter i arbetslivet på ett mindre företag med stark team-känsla! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta i en vänlig och familjär arbetsmiljö med att genomföra olika kantpressningar utifrån ritningar. Du kommer att arbeta utifrån olika ritningar och självständigt ställa in maskinerna utifrån det arbete som skall utföras. Vidare kommer du att arbeta i mindre grupper i 2-skiftslag och under sommaren arbetar du främst natt. Vem trivs här? Du som är kantpressare med tidigare erfarenhet av liknande arbeten och är vad vid att bocka plåt genom kantpressning kommer att trivas bra här! Dina goda kunskaper i att ställa, regga och pressa detaljer självmant kommer hjälpa dig lyckas i din nya roll! Du som är självgående och förstår värdet av att kombinera nogrannhet och snabbhet har vad som krävs för denna roll. Dina tidigare kunskaper inom ritläsning kommer att komma väl till pass då varje pressning utförs utifrån ritningar. Din förmåga att vara initiativrik och samtidigt arbeta effektivt kommer i kombination med din drivkraft och din prestigelösa personlighet att  lyckas väl i din roll! Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med styrsystemen Trumf och Ursviken så kommer du att ha lätt för att sätta dig in i detta arbete. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco i Västerås har nu ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansök genom att registrera ditt intresse i formuläret nedan.   Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kantbockare sökes till företag i Västerås! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kantbockare sökes till företag i Västerås!

Vi söker en Läkarsekreterare/Medicinsk sekreterare för uppdrag i Västerås
Prime Professional Prime Care söker nu en Läkarsekreterare/Medicinsk sekreterare för uppdrag på en vårdcentral i Västerås. Uppdraget börjar omgående och fortlöper till och med v. 35. Arbetstiden är 08:00-17:00 Du som söker ska vara utbildad medicinsk sekreterare och ha minst två års erfarenhet av yrket. Du ska även ha goda kunskaper i svenska språket samt i medicinsk terminologi. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta på vårdcentral i journalsystenet Profdoc Journal 3. Diktatsystem Medspeech. Du som söker får gärna ha god erfarenhet av allmänläkardiktat. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag! Vem är du? Du är en person som tycker om att ge god service, är stresstålig och van vid självständigt arbetet. I ditt arbete är du flexibel och har lätt att samarbeta med olika yrkeskategorier. Vi ser vidare att du är snabb, noggrann och tycker det är roligt att ställa om efter nya förutsättningar. Du har en positiv inställning till ditt yrke och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat ute hos vår kund Företagsbeskrivning Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida, www.prime.se
Företag: Prime Professional
Ort: Västerås
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en Läkarsekreterare/Medicinsk sekreterare för uppdrag i Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en Läkarsekreterare/Medicinsk sekreterare för uppdrag i Västerås

Ekonomiassistent på deltid i Västerås!
Vill du ha att spännande och utmanande uppdrag inom Ekonomi? Vi på adecco ger dig nu möjligheten till att arbeta på deltid som ekonomiassistent hos vår kund under sommaren! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta paralellt med ekonomichefen och assistera henne där behovet finns. Dina främsta arbetsuppgifter blir att arbeta självständigt med registrering av kundinbetalningar och leverantörsfakturor under sommaren men även att assistera där behovet finns. Vem trivs här? Du gärna arbetar självständigt och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kommer att trivas väl i rollen som ekonomiassistent här! Din ekonomiutbildning, ditt utvecklade redovisningstänk och ditt intresse inom området gör det lätt för dig att sätta dig in i arbetsuppgifterna samtidigt som du tar nya kliv i karriären. Som person är du noggrann, social och självgående samtidigt som du drivs av att lämna goda resultat och ta dig an nya utmaningar. Du som vill utveckla dina erfarenheter och ha en kortare utmaning kommer att passa perfekt för denna tjänst då den är på deltid under sommarmånaderna.   Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.   Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent på deltid i Västerås! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent på deltid i Västerås!

Elgiganten Erikslund Västerås söker lagermedarbetare
Elgiganten AB ingår i Elkjøpkoncernen som är en av de största aktörerna inom detaljhandel i Norden. Koncernen ägs av DSG International plc, med huvudkontor i England. Elkjøpkoncernen består av flera olika kedjor i hela Norden; Elkjøp och Lefdal i Norge, Elgiganten i Sverige och på Åland, Elgiganten i Danmark, Gigantti i Finland, Elko på Island och Elding på Färöarna. Alla varuhus i dessa kedjor får sina produkter från ett centralt lager i Jönköping. Vi har byggt upp en mycket stark position på marknaden genom att ha kompetenta medarbetare, starkt fokus på utbildning och utveckling av personal, kostnadseffektivitet, effektiva logistiklösningar och inköpssystem samt aggressiv marknadsföring av kända märkesvaror. Elkjøpkoncernen växer stadigt och etablerar hela tiden nya varuhus. I Sverige har vi idag cirka 50 st egenägda varuhus och 25 st franchisevaruhus fördelat över landet från Ystad till Kiruna. Vill du bli en del av ett vinnande team? Vårt första varuhus öppnades 1994 och sedan dess har vi utmanat våra konkurrenter, pressat priserna på hemelektronik och erövrat den svenska marknaden. Vi har idag 75 varuhus i Sverige med cirka 2200 anställda. Vår starka företagskultur präglar vårt sätt att agera vilket är nyckeln till vår framgång. Vi tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas. Därför söker vi dig som har en önskan att göra karriär inom företaget och som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. För att säkra den fortsatta utvecklingen framöver söker vi nya kollegor. Till vårt varuhus i Västerås/Erikslund söker vi nu en lagermedarbetare. Beskrivning av tjänsten: Som lagermedarbetare på Elgiganten sköter du logistiken kring varuhusets varuflöde, vilket kräver såväl fysiska som administrativa kontroller, rutiner och ordning.  Arbetet inkluderar bland annat varumottag, utleverering av produkter till kunder, hantering av reklamationer, skicka produkter på service samt avfallshantering. Som lagermedarbetare är det viktigt att du i alla möten med kunder ger den bästa tänkbara servicen. Att ge god kundvård är inte bara viktigt vid köp, utan även före och efter köp. Att kunden är nöjd med sin köpupplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska komma tillbaka och handla just hos oss igen. Vi söker en Gigant… För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa. Därför söker vi dig:  … som vill ge den bästa servicen! För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. En Gigant löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter.   … som vill skapa resultat! Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som Gigant skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad. Vi erbjuder: * Avtalsenlig lön och pension * Generöst bonusavtal och förmåner * En utpräglad företagskultur * Omfattande utbildningsprogram inom försäljning, kundvård, ledarskap och personlig utveckling * Goda karriärmöjligheter Vi på Elgiganten värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan", för att söka denna tjänst. Med vänliga hälsningar Per-Åke Holmlund Avdelningsledare Drift Vid frågor, kontakta drift.eriklsund@giganten.se Sista ansökningsdag: 2013-07-31 Anställningsgrad: Deltid ca 20% Arbetstider:Dagtid, kvällar och helger Tillträde: Enl Ök
Företag: Elgiganten
Ort: Västerås
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Elgiganten Erikslund Västerås söker lagermedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elgiganten Erikslund Västerås söker lagermedarbetare

Frisör / Butikssäljare
Vi behöver en kreativ frisör samt en butiksäljare .
Företag: Hair & face Västerås AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Frisör / Butikssäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisör / Butikssäljare

Representant/Säljare till Västerås
Brandskyddsbolaget AB säljer och servar brandskyddsprodukter sedan 1982, bolaget är AAA klassat sedan 1994. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige. Vi tillverkar, säljer och servar Brandskyddsmateriel till företag samt privata hushåll, riskbedömning och behovsanalys Ingår i arbetsuppgifterna. Vi söker nu en distriktsansvarig och ansvarsfull medarbetare till Västerås, som skall bearbeta nya och befintliga Företagskunder , samt privat kunder. Ingen tidigare branschvana krävs då vi internutbildar våra medarbetare. Tillsvidare anställning. Heltid, vi tillämpar provanställning. För mer information: 08-6594090.
Företag: SKANDINAVISKA BRANDSKYDDSBOLAGET AKTIEBOLAG
Ort: Västerås
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Representant/Säljare till Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Representant/Säljare till Västerås

Elgiganten Erikslund Västerås söker vikarierande kassaansvarig
Elgiganten AB ingår i Elkjøpkoncernen som är en av de största aktörerna inom detaljhandel i Norden. Koncernen ägs av DSG International plc, med huvudkontor i England. Elkjøpkoncernen består av flera olika kedjor i hela Norden; Elkjøp och Lefdal i Norge, Elgiganten i Sverige och på Åland, Elgiganten i Danmark, Gigantti i Finland, Elko på Island och Elding på Färöarna. Alla varuhus i dessa kedjor får sina produkter från ett centralt lager i Jönköping. Vi har byggt upp en mycket stark position på marknaden genom att ha kompetenta medarbetare, starkt fokus på utbildning och utveckling av personal, kostnadseffektivitet, effektiva logistiklösningar och inköpssystem samt aggressiv marknadsföring av kända märkesvaror. Elkjøpkoncernen växer stadigt och etablerar hela tiden nya varuhus. I Sverige har vi idag cirka 50 st egenägda varuhus och 25 st franchisevaruhus fördelat över landet från Ystad till Kiruna. Vill du bli en del av ett vinnande team? Vårt första varuhus öppnades 1994 och sedan dess har vi utmanat våra konkurrenter, pressat priserna på hemelektronik och erövrat den svenska marknaden. Vi har idag 75 varuhus i Sverige med cirka 2200 anställda. Vår starka företagskultur präglar vårt sätt att agera vilket är nyckeln till vår framgång. Vi tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas. Därför söker vi dig som har en önskan att göra karriär inom företaget och som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. För att säkra den fortsatta utvecklingen framöver söker vi nya kollegor. Till vårt varuhus Erikslund/Västerås söker vi nu en vikarierande kassaansvarig. Beskrivning av tjänsten: Kassan ansvarar för varuhusets penningflöden, vilket förutom försäljning innefattar en rad administrativa sysslor och rutiner. Avdelningen är även ansvarig för kassaområdets varuexponering, ordning och attraktivitet, allt för att göra varuhuset till kundernas förstahandsval. Som kassaansvarig på Elgiganten har du ett övergripande driftsansvar över avdelningen kassa och du ingår i varuhusets driftsgrupp samt rapporterar till Avdelninsgledare drift. Som kassaansvarig är du ansvarig för avdelningens fysiska och administrativa kontroll, ordning och rutiner. Din uppgift som kassaansvarig är även att motivera och engagera kollegor och att leda avdelningen framåt. Kassan är ofta den sista avdelningen som kunden möter och är därför en enormt viktig del i våra varuhus. Arbetet i kassan innebär ett högt tempo och mycket frågor från kunder. Det är därför viktigt att du i alla möten med kunder ger den bästa tänkbara servicen. Att kunden är nöjd med sin köpupplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska komma tillbaka och handla just hos oss igen. Vi söker en Gigant… För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa. Därför söker vi dig:  … som vill ge den bästa servicen! För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. En Gigant löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter.  … som vill skapa resultat! Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som Gigant skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad.  … som kan leda och motivera andra! Som kassaansvarig är du en nyckelperson för varuhusets och företagets framgång. Du ska vara en förebild för dina medarbetare genom att vara en föredömlig Gigant. Driften av avdelningen sköts därför inte från kontoret utan resultat nås genom din aktiva medverkan på avdelningen. Då arbetet innebär förändringar, högt tempo och möten med olika människor krävs det att du är flexibel i din ledarroll. Vidare är du en teamorienterad person som har lätt för att kommunicera, delegera och har en vilja att få dina medarbetare att utvecklas. Vi ser gärna att du har dokumenterad ledarerfarenhet samt erfarenhet från detaljhandeln. Vi erbjuder: * Avtalsenlig lön och pension * Generöst bonusavtal och förmåner * En utpräglad företagskultur * Omfattande utbildningsprogram inom försäljning, kundvård, ledarskap och personlig utveckling * Goda karriärmöjligheter Vi på Elgiganten värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan", för att söka denna tjänst. Med vänliga hälsningar Per-Åke Holmlund Avdelningsledare Drift Vid frågor, kontakta drift.erikslund@giganten.se Sista ansökningsdag: 2013-07-31 Anställningsgrad: Heltid Arbetstider:Dag, Helg, Kväll, Varierande arbetstid Tillträde: Enl Ök
Företag: Elgiganten
Ort: Västerås
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Elgiganten Erikslund Västerås söker vikarierande kassaansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elgiganten Erikslund Västerås söker vikarierande kassaansvarig

JB Gymnasiet söker lärare i Matematik & Naturkunskap till hösten
JB Education AB Beskrivning JB Gymnasiet är Västerås största fristående gymnasieskola med cirka 400 elever fördelade på 6 olika program. Utmärkande för skolan är ett nära samarbete mellan elever och lärare och en gynnsam studiemiljö med en hög grad av trygghet. Från 1 augusti ägs och drivs JB Gymnasiet i Västerås av Stiftelsen Stadsmissionens skola, som är en idéburen aktör som utan vinstsyfte verkar för långsiktigt lärande och utbildning för alla. Stiftelsens huvudman, organisationen Stockholms Stadsmission, har bedrivit skolverksamhet i över 150 år. Idag driver stiftelsen gymnasieskola, gymnasiesärskola, folkhögskola, sfi, komvux och yrkeshögskola i Stockholm och utökar nu verksamheten med sex JB gymnasieskolor i Stockholm och Mälardalen. Det goda personliga mötet, kompetens och stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är grunden för Stiftelsen Stadsmissionens skolas inriktning. Till läsåret 2013/14 söker JB Gymnasiet i Västerås 1 gymnasielärare för undervisning i matematik & naturkunskap.Tjänsten är ett vikariat p.g.a. föräldraledighet på 80% under höstterminen, samt 90% under vårterminen.  Då skolan arbetar projektinriktat med entreprenöriellt lärande i fokus vill vi att du delar vår syn på att arbeta i team för att eleverna ska nå högsta möjliga kunskapsutveckling. Att du är en skicklig pedagog med goda ämneskunskaper är självklart för oss och att du tycker om att arbeta med ungdomar och ser deras möjligheter. Eleven är vår viktigaste resurs och vår målsättning skall alltid vara att arbeta med elevens utveckling i fokus. Kvalifikationer I första hand sökande med gymnasielärarutbildning och behörighet för att undervisa i aktuella ämnesområden. Villkor Vikariat. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Företag: JB Gymnasiet, JB Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga JB Gymnasiet söker lärare i Matematik & Naturkunskap till hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JB Gymnasiet söker lärare i Matematik & Naturkunskap till hösten

JB Gymnasiet söker lärare i moderna språk
JB Education AB Beskrivning JB Gymnasiet är Västerås största fristående gymnasieskola med cirka 400 elever fördelade på 6 olika program. Utmärkande för skolan är ett nära samarbete mellan elever och lärare och en gynnsam studiemiljö med en hög grad av trygghet. Från 1 augusti ägs och drivs JB Gymnasiet i Västerås av Stiftelsen Stadsmissionens skola, som är en idéburen aktör som utan vinstsyfte verkar för långsiktigt lärande och utbildning för alla. Stiftelsens huvudman, organisationen Stockholms Stadsmission, har bedrivit skolverksamhet i över 150 år. Idag driver stiftelsen gymnasieskola, gymnasiesärskola, folkhögskola, sfi, komvux och yrkeshögskola i Stockholm och utökar nu verksamheten med sex JB gymnasieskolor i Stockholm och Mälardalen. Det goda personliga mötet, kompetens och stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är grunden för Stiftelsen Stadsmissionens skolas inriktning. Till kommande läsår söker JB Gymnasiet i Västerås en extra språklärare i spanska. Tjänsten är på 10-15% och innebär undervisning i en av våra spanskagrupper. Då skolan arbetar projektinriktat med entreprenöriellt lärande i fokus vill vi att du delar vår syn på att arbeta i team för att eleverna ska nå högsta möjliga kunskapsutveckling. Att du är en skicklig pedagog med goda ämneskunskaper är självklart för oss och att du tycker om att arbeta med ungdomar och ser deras möjligheter. Eleven är vår viktigaste resurs och vår målsättning skall alltid vara att arbeta med elevens utveckling i fokus. Kvalifikationer I första hand sökande med gymnasielärarutbildning, men även annan motsvarande kompetens kan vara av intresse. Villkor Tjänstens omfattning är en visstidanställning på 10-15% fr.o.m. 130808 (eller enl. överenskommelse) t.o.m. 140613 med möjlighet till förlängning. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Företag: JB Gymnasiet, JB Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga JB Gymnasiet söker lärare i moderna språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JB Gymnasiet söker lärare i moderna språk

JB Gymnasiet i Västerås söker gymnasielärare i Svenska
JB Education AB Beskrivning JB Gymnasiet är Västerås största fristående gymnasieskola med cirka 400 elever fördelade på 6 olika program. Utmärkande för skolan är ett nära samarbete mellan elever och lärare och en gynnsam studiemiljö med en hög grad av trygghet. Från 1 augusti ägs och drivs JB Gymnasiet i Västerås av Stiftelsen Stadsmissionens skola, som är en idéburen aktör som utan vinstsyfte verkar för långsiktigt lärande och utbildning för alla. Stiftelsens huvudman, organisationen Stockholms Stadsmission, har bedrivit skolverksamhet i över 150 år. Idag driver stiftelsen gymnasieskola, gymnasiesärskola, folkhögskola, sfi, komvux och yrkeshögskola i Stockholm och utökar nu verksamheten med sex JB gymnasieskolor i Stockholm och Mälardalen. Det goda personliga mötet, kompetens och stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är grunden för Stiftelsen Stadsmissionens skolas inriktning. Till läsåret 2013/14 söker JB Gymnasiet i Västerås 1 gymnasielärare för undervisning i kurserna Svenska 1, 2 & 3. I tjänsten ingår även ett mentorskap. Tjänsten är visstidsanställning på 50% under läsåret 2013/2014. Efter det finns möjlighet till tillsvidareanställning om den sökandes formella kompetens i övrigt är i linje med skolans behov. Då skolan arbetar projektinriktat med entreprenöriellt lärande i fokus vill vi att du delar vår syn på att arbeta i team för att eleverna ska nå högsta möjliga kunskapsutveckling. Att du är en skicklig pedagog med goda ämneskunskaper är självklart för oss och att du tycker om att arbeta med ungdomar och ser deras möjligheter. Eleven är vår viktigaste resurs och vår målsättning skall alltid vara att arbeta med elevens utveckling i fokus. Kvalifikationer Gymnasielärarutbildning med behörighet för att undervisa i aktuella kurser. Behörighet för undervisning i Svenska som andra språk är meriterande. Villkor Visstidsanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Företag: JB Gymnasiet, JB Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga JB Gymnasiet i Västerås söker gymnasielärare i Svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JB Gymnasiet i Västerås söker gymnasielärare i Svenska

Extrajobba med läxhjälp, Västerås
SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med privatundervisning både hemma och online. Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, utvecklande och meriterande extrajobb där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Nu har du chansen att arbeta tillsammans med en av våra familjer Postort: Västerås Ämnen: Matte Årskurs: 9 Tillfällen per vecka: 2 Minuter per tillfälle: 120 Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: MAFH20130712 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare men det ovan nämnda kommer att vara ditt första. Ett extrajobb hos SmartStudies innebär: -Flexibla arbetstider, ditt arbetsschema är anpassat efter dina tider -Stimulerande arbetsmiljö, du arbetar i en stimulerande och rolig arbetsmiljö och får hjälpa ungdomar att nå sin fulla potential. -Vägledning, våra studievägledare ger dig kontinuerligt stöd i din undervisning. -Personlig utveckling, du kommer att utvecklas både som pedagog och som person. -En merit för framtiden, du får ett jobb som sticker ut på ditt CV och visar på att du är ansvarstagande och kan lära ut. -Arbetstider, där du jobbar minst två timmar åt gången. SmartStudies söker dig som: -Är engagerad och positiv. -Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng). Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan! Fyll i din ansökan på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig sedan inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. OBS. Glöm inte att ange referensnumret som finns angivet längre upp i annonsen. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både hemma och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Västerås

Avancerad montör, Västerås
Verkstaden på Avure Technologies söker nya lagkamrater.  Avure Technologies upplever en rekordstark efterfrågan på företagets världsledande högtryckspressar och söker nu medarbetare som vill vara med och ytterligare stärka företagets världsledande position.  Har du talang för montering och teknik samt brinner för att utvecklas inom mekanik, hydraulik, styrsystem och el? Är du en självgående problemlösare och relationsbyggare?  Som montör kommer du att arbeta med att montera ihop olika typer av högtrycksprodukter i Avure Technologies verkstad.  Teamet du blir del av består av personer med olika bakgrund, stort ålderspann och skilda specialområden. Det är det som gör oss till ett vinnande lag.  Det vi har gemensamt är: • Mångsidighet inom teknik • Lång erfarenhet av avancerad montering • Problemlösare • Högt säkerhets- och kvalitetsfokus • Uppskattar utmaningar • Lätt för att samarbeta • Lagspelare Det vi uppskattar med vårt arbete är att vi får använda oss av vårt kunnande när det gäller produkten, tekniken och människor. Vi har nöjet att arbeta med extremt spännande produkter i en organisation som utbildar och stöttar oss helhjärtat. Vi söker dig med: • Bred teknisk kunskap, exempelvis inom mekanik, el, hydraulik och styrsystem. • Flera år erfarenhet av avancerad montering inom områdena mekanik, el, hydraulik och styrsystem och även igångkörning av dessa. För att lyckas i tjänsten behöver du ha ett brinnande intresse för teknik och problemlösning. En stark personlig drivkraft och vilja att lyckas är viktiga egenskaper. Du tycker om att ta ansvar och arbetar prestigelöst. Ett stort fokus på säkerhet och kvalitet är en förutsättning. Vi erbjuder dig ett spännande och utmanade arbete med goda möjligheter till utveckling i ett expansivt företag. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och trevliga medarbetare med stark framtidstro. Avure Technologies kan karaktäriseras med nyckelord som kundfokus, entreprenörsanda, utveckling och inte minst arbetsglädje. Företaget är relativt litet med korta och snabba beslutsvägar. Hos oss finns möjlighet att påverka både din egen och företagets utveckling. Avure Technologies huvudkontor är beläget i USA medan företagets teknik- och produktionscenter finns i Västerås. Vi är ett globalt företag som har kunder och medarbetare över i stort sett hela världen. Avure Technologies är världsledande inom tillämpning av högtrycksteknik och har så varit sedan starten i början på 1950-talet. Avure Technologies utvecklar och tillverkar högtryckspressar för bearbetning av livsmedel, plåtformning och avancerad materialkompaktering. För ytterligare information, besök gärna www.avure.com eller gå in på youtube och sök på Avure. Vänligen ansök via länken nedan. Urval sker löpande, så tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Välkommen med din ansökan!
Företag: Work Agent Sverige AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Avancerad montör, Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avancerad montör, Västerås

Projektledare industriautomation, Västerås
Projektledare industriautomation  SN Elteknik drivs inom KNSS gruppen och har verksamhet på tre orter, Köping, Västerås och Stockholm. Vi arbetar bland annat med installationsprojektering av elanläggningar för kraftförsörjning, belysning, tele mm inom industrier, kontor, skolor, vårdanläggningar mm.  Vi sysslar dessutom med konstruktion och programmering av el-utrustningar för industriautomatisering, PLC, PC, OP-paneler, kommunikation PC-PLC, bildskärmshantering mm. För mer information gå in på knss.se Vill du arbeta i en mogen konsultorganisation med stor frihet och stort ansvar? Då är SN Elteknik företaget för dig! De anställda på SN Elteknik säger att det man uppskattar mest med att arbeta här är att man har ett eget ansvar från inledande kontakt med kunden genom hela uppdraget och fram till fakturering och uppföljning. Samtidigt har du ett närverk med professionella kollegor på kontoret att bolla med. På SN Elteknik finns stora utvecklingsmöjligheter för den som vill.    Arbetsuppgifter Det långsiktiga målet är att bygga upp automationskompetensen och att utöka affärsområdet på Västerås kontoret. Det finns redan en framgångsrik grupp inom industriautomation i Köping och nu vill man med hjälp av dig av dig att bygga upp detta även i Västerås.  Detta kommer innebära att det är ditt ansvar att prospektera, sälja in, projektledning/genomförande och uppföljning. Uppdragen utförs både på plats hos kund och inne på kontoret. Du kommer inom ditt kompetensområde att arbeta i nära samarbete med kunden. Vanligast förekommande arbetsområden är konstruktion, programmering av el-utrustningar för industriautomatisering, så som PLC, PC, OP-paneler, kommunikation PC-PLC, bildskärmshantering.    Utbildning och erfarenhet   Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med industriautomation som ingenjör, projektledare, säljare eller konsult. Du har tidigare t ex varit ansvarig och drivit automationsprojekt eller haft en roll där du varit involverad i införsäljning av uppdrag inom området.  Du bör ha ett etablerat kontaktnät mot företag som använder eller tillverkar specialmaskiner inom Västmanland, Mälardalen och Bergslagen.  Meriterande om du är civilingenjör/högskoleingenjör eller har en likvärdig utbildning med inriktning industriautomation.  Goda kunskaper i svenska och engelska språket i tal och skrift är ett krav för att lyckas i arbetet.  B-körkort är ett krav.   Personliga egenskaper Du är en person som tycker om att ha egna kundkontakter och som motiveras av att lösa kundens utmaningar. Du är engagerad och ansvarsfull och levererar i rätt tid med rätt kvalité. För att göra detta krävs att du är strukturerad och kan planera ditt eget arbete.    Övrigt Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Utgångsort är Västerås men kan även vara Köping om så önskas.
Företag: Work Agent Sverige AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare industriautomation, Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare industriautomation, Västerås

Vi söker engagerade montörer!
Redo för drömjobbet?Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. För uppdrag hos en av våra kunder i Västerås söker vi nu kvalificerade och drivna montörer. Dina arbetsuppgifter  Som montör arbetar du brett inom ditt verksamhetsområde . Du kommer att arbeta med montering, felsökning och testning. Företaget arbetar med maskiner, styrskåp och kablage. Letar du efter ett arbete där du står inför nya utmaningar, omväxlande arbetsuppgifter samt målinriktat arbete är du kanske just den vi söker.  Din Bakgrund  Vi ser att du har gymnasieutbildning, har du utbildning inom teknik/verkstad är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet inom montering, verktygsvana eller tycker om att meka då är du absolut rätt person. Meriterande är även kunskaper inom ritningsläsning och mer avancerad montering. Truckkort är meriterande. Dina egenskaper Som person vill vi att du är ansvarstagande, noggrann samt att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Vidare är du positiv, driftig och angelägen om att lämna ifrån dig ett bra arbete. Du trivs att arbeta i en verkstadsmiljö och är praktiskt lagd. Utöver detta är du en engagerad och social person som har nära till skratt. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en internationell miljö. Uppdraget startar efter överenskommelse, dock senast i mitten av augusti. Tjänsten är på heltid med placering i Västerås. Du kommer att ingå i ett team som arbetar tvåskift. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Beatrize Olsson på tel. 072-988 98 04. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så ansök redan idag! Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker engagerade montörer! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker engagerade montörer!

Förskollärare till Sundinska Vretens förskola
Jobba med det viktigaste. Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och väl fungerande stad där framtidstro står i centrum. Välkommen till en arbetsplats full av liv. ARBETSUPPGIFTER De kommunala skolverksamheterna erbjuder pedagogisk verksamhet och utbildning från förskola till gymnasium för barn och ungdomar i och omkring Västerås. För vuxna erbjuder vi en väl utbyggd vuxenutbildningsverksamhet. Vi har behöriga medarbetare som brinner för barnens och elevernas bästa. För att kunna erbjuda bästa möjliga utveckling använder vi oss av såväl modern pedagogik som teknik och samarbetar med närsamhället, näringsliv, högskola samt andra kommuner och länder. Vårt mål är att ge barn och elever mod, självförtroende, rätt kunskap och kompetens för att kunna nå sina drömmars mål. Vi söker en förskollärare till Sundinska Vretens förskola Vi söker dig som vill arbeta med de yngsta barnen men också kan tänka sig att följa med dem när de skall byta till grupp med äldre barn. På Sundinska Vretens förskola har vi fyra avdelningar fördelade på småbarnsgrupp, mellanbarnsgrupp, storbarnsgrupp samt en avdelning för barn med olika funktionshinder. Lek, utforskande, nyfikenhet och lust att lära utgör grunden för den pedagogiska verksamheten. I leken tränas socialt umgänge som stärker barnets självkänsla och gemenskap i gruppen. I samspelet blir språk, matematik, naturvetenskap, teknik, roligt och naturligt lärande inslag i vardagen. Vår förskola har stora ytor för lek ute runt huset vilket ger möjlighet till variation av miljöer samt en gymnastiklokal i närheten. I uppdraget kommer du tillsammans med övriga i teamet att organisera, strukturera och driva verksamheten med utgångspunkt i förskolans läroplan. Du kommer också att vara delaktig i att dokumentera det pedagogiska arbetet samt vara med och driva och dokumentera det gemensamma kvalitetsarbetet på enheten. Vi arbetar i en mångkulturell miljö där vi alltid ger barnen, deras föräldrar och medarbetare bästa möjliga möte. Just nu arbetar vi med att utveckla vår pedagogiska idé och detta kommer att påverka utvecklingen på vår enhet. Vill du vara med i detta arbete? KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill arbeta med de yngsta barnen och som har högskoleexamen som förskollärare alternativt lärare med inriktning tidigare åldrar med behörighet för förskola. Relevant IT kompetens är ett krav och det är meriterande om du har erfarenhet från förskoleverksamhet sedan tidigare. Som person är du trygg, stabil och har en mycket god självinsikt. Din förmåga att ta initiativ är mycket god, du sätter igång aktiviteter och uppnår resultat samt känner ett stort ansvarstagande för dina uppgifter. Vidare är du noggrann och kvalitétsmedveten och lägger stor vikt vid att man håller hög kvalité också över tid. Du är självständig och agerar utifrån vår vision, mål och policy. Vi vill också att du arbetar aktivt individuellt eller tillsammans med andra för att effektivt nå gemensamma mål och att du verkar för ett lärande och ett innovativt klimat. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat och vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås. För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Västerås stad mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.
Företag: Västerås stad
Ort: Västerås
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Sundinska Vretens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Sundinska Vretens förskola

Social nämndernas förvaltning söker enhetschef
Jobba med det viktigaste. Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och väl fungerande stad där framtidstro står i centrum. Välkommen till en arbetsplats full av liv. ARBETSUPPGIFTER Västerås Stad har en beställar- och utförarorganisation. De sociala nämnderna består av individ- och familjenämnden, nämnden för funktionshindrade och äldrenämnden. Biståndsenheten funktionsnedsättning med sina 20 medarbetare arbetar på uppdrag av Nämnden för funktionshindrade. Enheten tillhör verksamhetsområde Myndighetsutövning som omfattar all myndighetsutövning inom socialtjänsten. Nu söker vi en enhetschef till biståndsenheten funtionsnedsättning. Enheten handlägger ärenden enligt socialtjänstlagen och LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) för personer yngre än 65 år med funktionsnedsättning. Som enhetschef arbetar du med att leda, samordna och planera enhetens arbete samt har personal- och verksamhetsansvar för enheten. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp och har ett nära samarbete med landstinget och andra enheter inom förvaltningen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med högskoleexamen med social inriktning samt mycket goda kunskaper vad det gäller relevant lagstiftning och enhetens målgrupp. Du kommer från en arbetsledande funktion med ansvar för personal, budget och arbetsmiljö och har erfarenhet av myndighetsutövning inom kommunal socialtjänst . Erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete i arbetsledande ställning är meriterande. Som person leder, motiverar och förser du andra med befogenheter för att nå gemensamma mål. Du är lyhörd och samarbetar bra med andra. Du kommunicerar tydligt såväl i tal som i skrift. Du har väl grundade och tydliga värderingar och tänker strategiskt med ett brett perspektiv. Som person har du också lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås. För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Västerås stad mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.
Företag: Västerås stad
Ort: Västerås
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Social nämndernas förvaltning söker enhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Social nämndernas förvaltning söker enhetschef

Socialkontor barn och ungdom samhällsvård söker socialsekreterare
Jobba med det viktigaste. Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och väl fungerande stad där framtidstro står i centrum. Välkommen till en arbetsplats full av liv. ARBETSUPPGIFTER Enheten för samhällsvård är en myndighetsutövande enhet som ingår i Sociala nämnderna förvaltning. Enheten består av fem arbetsgrupper med ansvar för uppföljning av insatser, barnhandläggare för placerade barn/ungdomar, familjehemssekreterare och familjehemsrekryterare. Enheten för samhällsvård arbetar mot en evidensbaserad verksamhet och söker just dig som vill vara delaktig i det arbetet. Vårt huvudsakliga uppdrag och ansvar är myndighetsutövningen avseende barn och ungdomar. Socialsekreterare inom Enheten för samhällsvård arbetar med myndighetsutövning med ansvar för att bedöma, utreda och följa upp beviljade placeringar och insatser både enligt SoL och LVU i nära samarbete med barnet/ungdomen och dess biologiska familj, familjehem och nätverk. Vi lägger stor vikt vid ett helhetstänk kring de familjer vi arbetar med, det tredelade föräldraskapet är en viktig aspekt i vårt arbete kring de placerade barnen/ungdomar. Enheten består av ca 40 handläggare, 4 konsulenter och en enhetschef. Vi söker nu nya medarbetare med olika inriktningar. Vi söker; Barnuppföljare vars ansvar är att följa upp placeringen i familjehem/HVB samt att samordna insatserna runt barnet och de biologiska föräldrarna. Familjehemssekreterare som ansvarar uppföljning av familjehem. Familjehemsrekryterare med ansvar för att rekrytera, utreda och utbilda familjehem, kontaktfamiljer och kontaktpersoner, Jourhemssekreterare vars ansvar är att ta emot jourförfrågningar samt all uppföljning av jourfamiljehemmet. HVB- samordnare vars ansvar är följa upp ramavtalen, uppföljning av de HVB som staden använder. Vara vägledare vid val av HVB inför placering. Denna tjänst kommer tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut tas. Samtliga av tjänsterna har en placering i ett team men förutsätts att vid behov kunna arbeta med andra arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt erfarenhet av att arbeta inom individ och familjeomsorgen. Du har kunskaper om barn och ungdomars levnadsvillkor samt erfarenhet av myndighetsutövning enligt SoL och LVU. Har du erfarenhet av barnsamtal samt krisarbete är det meriterande. Vi ser också gärna att du har systemteoriutbildning eller annan likvärdig utbildning samt genomgått utbildning i BBIC (Barns behov i centrum). Vi söker dig som är engagerad och intresserad av verksamhetsutveckling, forskning om barn och ungdomars utveckling och livsvillkor samt att arbeta mot en evidensbaserad verksamhet. Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt, samt har en förmåga att skilja på det personliga och professionella. Du samarbetar väl med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt samtidigt som du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Ditt bemötande präglas av att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående samt anstränger dig för att presentera lösningar. Du förblir lugn, stabil och kontrollerad i pressade situationer. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver egna processer och god språklig förmåga och producerar egna dokument av hög kvalitet. Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås. För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Västerås stad mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.
Företag: Västerås stad
Ort: Västerås
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Socialkontor barn och ungdom samhällsvård söker socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialkontor barn och ungdom samhällsvård söker socialsekreterare

Socialkontor barn och ungdom samhällsvård söker konsulent
Jobba med det viktigaste. Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och väl fungerande stad där framtidstro står i centrum. Välkommen till en arbetsplats full av liv. ARBETSUPPGIFTER Enheten för samhällsvård är en myndighetsutövande enhet som ingår i Sociala nämnderna förvaltning. Enheten består av fem arbetsgrupper med ansvar för uppföljning av placerade barn/ungdomar, familjehemssekreterare och familjehemsrekryterare. Enheten för samhällsvård arbetar mot en evidensbaserad verksamhet och söker just dig som vill vara delaktig i det arbetet. Vårt huvudsakliga uppdrag och ansvar är myndighetsutövningen avseende barn och ungdomar. Socialsekreterare inom Enheten för samhällsvård arbetar med myndighetsutövning med ansvar för att utreda och följa upp beviljade placeringar och insatser både enligt SoL och LVU i nära samarbete med barnet/ungdomen och dess biologiska familj, familjehem och nätverk. Vi lägger stor vikt vid ett helhetstänk kring de familjer vi arbetar med, det tredelade föräldraskapet är en viktig aspekt i vårt arbete kring de placerade barn/ungdomar. Enheten består av ca 40 handläggare, 4 konsulenter och en enhetschef. Som konsulent arbetar du direkt under enhetschefen med daglig arbetsledning av handläggarna för att ge stöd i individärenden. Du är med och driver det interna förändrings- och utvecklingsarbetet, effektiviserar, förändrar och utvecklar verksamhet och metoder. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är engagerad och intresserad av verksamhetsutveckling, forskning om barn och ungdomars utveckling och livsvillkor samt att arbeta mot en evidensbaserad verksamhet. Du har en socionomexamen samt utbildning i systemteori. Har du utbildning i lösningsfokuserat arbetssätt är det meriterande. Erfarenhetsmässigt har du arbetat med utredning, bedömning och placering av barn/ungdom i familjehem och myndighetsutövning enligt SoL och LVU. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du har god kunskap och erfarenhet av BBIC, tejping samt Signs of Safty. Som person leder, motiverar och förser du andra med befogenheter för att nå gemensamma mål. Du är trygg, stabil och skiljer på det personliga och det professionella. Viktigt är också att du besitter ett visst mod att prata om svåra saker och stå för fattade beslut. Du samarbetar och skapar relationer på ett bra sätt samt bidrar med idéer och nya angreppssätt i som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Vidare har du en tydlig kommunikation, du säkerställer att budskapen når fram och att förväntningarna är tydliga för alla berörda parter. Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås. För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Västerås stad mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.
Företag: Västerås stad
Ort: Västerås
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Socialkontor barn och ungdom samhällsvård söker konsulent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialkontor barn och ungdom samhällsvård söker konsulent

Vi söker dig som vill arbeta som koordinator på Biståndsenheten!
Jobba med det viktigaste. Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och väl fungerande stad där framtidstro står i centrum. Välkommen till en arbetsplats full av liv. ARBETSUPPGIFTER Västerås Stad har en beställar- och utförarorganisation. De sociala nämnderna består av individ- och familjenämnden, nämnden för funktionshindrade och äldrenämnden. Sociala nämndernas förvaltning har ett samlat uppdrag för myndighetsutövning inom respektive nämnds verksamhetsområde. Biståndsenheten funktionsnedsättning med sina 20 medarbetare arbetar på uppdrag av Nämnden för funktionshindrade. Nämnden för funktionshindrade inrättar en ny tjänst som koordinator för personer som söker daglig verksamhet. Du kommer att ha en sammanhållande funktion och arbeta nära biståndshansläggaren och daglig verksamhet. Daglig verksamhet enligt LSS (Lag om stöd för service till vissa funktionshindrade) drivs inom Västerås Stad enlig LOV (Lag om valfrihet). Som koordinator kommer du bl.a. att ansvara för att kartlägga den enskilde individens förmågor och intressen samt göra en bedömning av omvårdnadsbehovet. Du ska fungera som ett aktivt stöd för den enskilde i valet mellan olika leverantörer inom området daglig verksamhet och vara en länk mellan individen, biståndshandläggare och daglig verksamhet. En viktig del i rollen är även att se över behovet av kognitiva hjälpmedel eller annat individuellt stöd inom ramen för daglig verksamhet samt samverka med interna såväl som externa leverantörer. I tjänsten ingår även att formalisera och kvalitetsäkra de administrativa processerna, från omvårdnadsbedömning till ersättning, till leverantör av daglig verksamhet samt uppföljning och utvärdering av insatsen. Du kommer att vara stationerad på Biståndsenheten funktionsnedsättning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som har erfarenhet av att arbeta med personer med kognitiva funktionsnedsättningar. Genom din goda omvärldsbevakning är du uppdaterad och har kunskap samt erfarenhet av att arbeta med kognitiva hjälpmedel. Har du kunskap i sociallagstiftningen LSS är det meriterande. Vi söker dig som har ett självständigt arbetssätt och som har mod att agera efter din egen bedömning och förståelse för uppdraget. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och håller uppsatta tidsramar. Du arbetar bra med komplexa frågor samtidigt som du gör systematiska och rationella bedömningar grundade på relevant information. Förmågan att sätta sig in i någon annan människas situation och perspektiv kommer lätt för dig och du kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare arbetar du bra med andra människor, du lyssnar, kommunicerar och löser problem på ett konstruktivt sätt. Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås. För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Västerås stad mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.
Företag: Västerås stad
Ort: Västerås
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker dig som vill arbeta som koordinator på Biståndsenheten! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker dig som vill arbeta som koordinator på Biståndsenheten!

Biståndsenheten funktionsnedsättning söker Konsulent
Jobba med det viktigaste. Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och väl fungerande stad där framtidstro står i centrum. Välkommen till en arbetsplats full av liv. ARBETSUPPGIFTER Västerås Stad har en beställar- och utförarorganisation. De sociala nämnderna består av individ- och familjenämnden, nämnden för funktionshindrade och äldrenämnden. Sociala nämndernas förvaltning har ett samlat uppdrag för myndighetsutövning inom respektive nämnds verksamhetsområde. Biståndsenheten funktionsnedsättning med sina 20 medarbetare arbetar på uppdrag av Nämnden för funktionshindrade. Vi söker nu en konsulent till enheten för handläggning av enskilda ärenden för nämnden för funktionshindrade. Enhetens uppdrag består i att handlägga ansökningar om bistånd enligt socialtjänstlagen respektive insatser enligt LSS samt SoL, med funktionsnedsättning av fysiska, psykiska eller intellektuella slag. Enheten består av enhetschef, konsulent, ca 20 handläggare och administratör. Inom enheten finns även stödfamiljsamordnare och kontaktpersonsamordnare. Som konsulent arbetar du direkt under enhetschefen med daglig handledning av handläggarna för att ge stöd i individärenden med stora inslag av myndighetsutövning. Ett uppdrag är också att bistå enhetschefen med samordning och planering av enhetens arbete. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga enheter inom förvaltningen. Uppdraget innebär även ett nära samspel med andra enheter och funktioner inom staben och med landstingets habiliterande och psykiatriska verksamheter. Sociala nämndernas förvaltnings myndighetsutövning är under utveckling och en central uppgift blir att tillsammans med övriga enhetschefer och medarbetare skapa ett gott samarbete externt och internt. Pågående utvecklingsarbete är bland annat utveckling av utrednings- och uppföljningsmetoder i det sociala arbetet inkluderande e-tjänster, Arbetet kommer att ha fokus på det interna förändrings- och utvecklingsarbetet, att effektivisera, förändra och utveckla verksamhet och metoder. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en högskoleutbildning som socionom, från sociala omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har dokumenterad kunskap om relevant lagstiftning och rättspraxis- SOL, LSS samt gedigen erfarenhet av arbete med myndighetsutövning mot funktionshindrade barn, ungdomar och vuxna. Du har med god fördel erfarenhet av arbetsleding och metodutveckling, samt av förändringsarbete och utveckling av individer, grupper och verksamheter. Vidare är även god datavarna meriterande. Vi söker dig som verkar för ett lärande och innovativt klimat och som förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Förmågan att förstå komplicerade språkliga underlag, både i tal och i skrift kommer lätt för dig och du producerar egna dokument av hög kvalitet. Vi ser även att du arbetar bra med andra människor och kommunicerar på ett tydligt sätt. Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås. För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Västerås stad mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.
Företag: Västerås stad
Ort: Västerås
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndsenheten funktionsnedsättning söker Konsulent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndsenheten funktionsnedsättning söker Konsulent

Driven medlemsvärvare sökes till Västerås
Naturskyddsföreningen är en ideell miljöorganisation med kraft att förändra. Vi sprider kunskap, kartlägger miljöhot, skapar lösningar samt påverkar politiker och myndigheter såväl nationellt som internationellt. Vi startade 1909 och har idag 191 000 medlemmar. Men fler ska vi bli! Nu söker vi dig som vill göra en viktig insats för miljön och har det rätta drivet på resultat och kvalitet. Vi på Naturskyddsföreningen har ett team i Västerås som har arbetat sedan i juni med att värva miljömedvetna medlemmar utomhus på gator och torg. Nu söker teamet fler medarbetare så Du är så välkommen! Som face-to-face värvare arbetar du i ett befintligt team med en teamledare som är ansvarig för resultat och kvalitet i det dagliga arbetet. Du arbetar hela tiden aktivt och uppsökande med att engagera och värva nya medlemmar och givare till föreningen. Har du dessutom erfarenhet av face-to-face, försäljning, event eller liknande arbete så är det mycket meriterande. Du delar självklart Naturskyddsföreningens värderingar och behärskar svenska i tal och skrift. Vi söker Dig som är beredd att satsa minst några månader på det här intressanta arbetet! (Men vi har året runt verksamhet). Utvecklingsmöjligheter finns inom föreningen. Så är Du utåtriktad, modig, envis, social och driven så kommer du att klara jobbet galant. Naturskyddsföreningen jobbar för att bli en arbetsplats där vi anställda har en stor bredd av perspektiv och erfarenheter. Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering och som ger lika möjligheter till alla. Detta erbjuder vi: Vi erbjuder en positiv produkt, säljutbildning och fast timlön. Dessutom får du trevliga arbetskamrater. Tjänsten innebär att du måste kunna arbeta minst 3 dagar i veckan. Arbetstiden är måndag-fredag 12.00 -17.30 Alla ansökningar bedöms och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande. Lön: 120 kr per timme, exkl. semesterersättning.
Företag: Naturskyddsföreningen
Ort: Västerås
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Driven medlemsvärvare sökes till Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven medlemsvärvare sökes till Västerås

Underhållsansvarig/Mek
Söker du ett varierande jobb inom underhåll och mek. så har du här alla möjligheter som underhållsansvarig! Vi söker nu för kunds räkning en person med kunskaper inom och från reparation och mek. samt underhåll av större fordon och maskinpark. Din arbetsuppgifter innebär i huvudsak: - Självständigt arbete med mek. och underhåll. - Köra hjullastare. - Truckkörning. - Kan förekomma arbete vid transportband med sortering. För att lyckas i rollen bedömer vi att du besitter följande kunskaper och erfarenheter: - Erfarenhet inom industri tex från skogsindustrin eller mekanisk verkstad. - Goda kunskaper av mek. - Är en problemlösare och praktiskt lagd. - Svetskunskaper. - Van chaufför av hjullastare. Dina personliga egenskaper för att lyckas i rollen är följande: - social - prestigelös - ordningsam och noggrann - har god samarbetsförmåga - är positiv och engagerad Utbildning: Vi söker efter dig som har giltiga certifikat och licenser: - körkort för lastbil, C-kort - hjullastarkort - truckkort - svetsning En passande utbildning kan tex vara gymnasiets fordonslinjen eller liknande men framför allt söker vi person med erfarenhet av att arbeta med lastbilsmek. hjullastarmek. och större maskiner. Meriterande: Det kan vara meriterande om du tidigare har jobbat på mekanisk verkstad med tex svetsning eller inom skogsindustrin. Om kundföretaget: Företaget är verksamt inom återvinningsidustrin och bedriver idag en rikstäckande verksamhet. På enheten där tjänsten är placerad jobbar idag ca 5 personer. Anställning: - heltid - visstidsanställning Ersättning: - lön enligt gällande kollektivavtal. Övrigt: uppdraget är uthyrningsuppdrag med anställning hos Elit Bemanning till en början för att sedan övergå till kund. Skicka din ansökan till mek@elitbemanning.se och märk din ansökan med Mek i ämnesraden. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart det möjligt.
Företag: ELIT BEMANNING I VÄSTERÅS AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållsansvarig/Mek jobb, Underhållsansvarig/Mek Västerås, Underhållsansvarig/Mek ELIT BEMANNING I VÄSTERÅS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållsansvarig/Mek

Redovisningsekonom till bilkedja i Västerås
Academic Work söker för kunds räkning en redovisningsekonom. Vår kund är en av Nordens största bilkedjor och är verksam i Sverige, Norge och Danmark. Företaget erbjuder sina kunder bilförsäljning, finansiering, service samt försäljning av tillbehör och reservdelar. De har nu ett behov som behöver täckas upp och söker förstärkning till redovisningsavdelningen i Västerås. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. ARBETSUPPGIFTER Som redovisningsekonom kommer du att assistera och avlasta de två befintliga redovisningsekonomerna. Företaget har delat upp redovisningsarbetet i regioner och du kommer att vara stationerad i Västerås och rapportera mot huvudkontoret i Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer innebära kassaredovisning, kassaavstämningar, kalkylering av restvärden, samt avstämningar mot konton. Då företaget har väldigt många kassor i sin verksamhet är arbetet av kassarapporteringen av omfattande karaktär. Vid bokslut och kvartalsrapportering är arbetsbelastningen hög och det är då viktigt att vara beredd på många timmars arbete. Du kommer till exempel att: - Sköta kassaredovisning och kassaavstämningar - Kalkylera restvärden av bilar - Göra kontoavstämningar Vi söker dig som Har en ekonomisk utbildning från högskola eller universitet. Du har dessutom några års erfarenhet av redovisningsarbete, framförallt av kontoavstämningar. Tjänsten kräver även att du har mycket goda kunskaper i Excel och hanterar de grundläggande momenten utan problem. För att lättare sätta sig in i företagets verksamhet ser vi gärna att du arbetat inom bilbranschen tidigare. Har du arbetat i IFS ekonomisystem är det meriterande men inget krav. Som person är du prestigelös och beredd att hjälpa till där det behövs då rollen är till för att avlasta befintlig personal. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför dem på ett noggrant och korrekt sätt. Vidare är du en social och engagerad person som har lätt för att arbeta för och med andra människor. START: Mitten av augusti UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid ca. 6 månader UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider, eventuellt kvällar vid hög belastning PLATS: Västerås URVAL: Sker löpande KONTAKT: Fredrik Bardon 08-56 24 48 09 Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work
Ort: Västerås
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till bilkedja i Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till bilkedja i Västerås

Brevbärare till Västerås
Tycker du om att röra på dig? Hos oss får du betalt för det! Bring Citymail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att kliva upp i vår karriärstege. VI SÖKER DIG SOM: *Trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb *Är strukturerad och har en väl utvecklad administrativ förmåga *Kan uttrycka dig väl i tal och skrift *Är självgående, men även gillar att samarbeta VAD INNEBÄR ARBETET? *Sortering och utdelning av post med hjälp av cykel eller bil *Hantering av eftersändningar/avflyttade och uppdatering av adressregister *Ge service åt våra kunder och mottagare, och på så sätt skapa en positiv bild av Bring Citymail ANSTÄLLNING/ARBETSTIDER Tjänsterna avser främst behovsanställning i sommar samt till hösten. Behovsanställning innebär att du arbetar när vi har mycket att göra, eller när ordinarie personal är frånvarande. Arbetstiderna varierar, men oftast börjar du 07.00 och slutar när arbetet är klart för dagen, vanligtvis mellan 15.00-17.00. HUR ANSÖKER DU? Gå in på: 1. http://www.bring.se/hela-bring/jobb 2. Välj den befattning du söker 3. Välj den avdelning du söker 4. Välj "Skicka ansökan" 5. Fyll därefter i vårt ansökningsformulär Tillträde efter överenskommelse. Skicka in din ansökan så fort som möjligt, intervjuer sker löpande. VILKA ÄR VI? Bring Citymail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag. Vi når 54 procent av Sveriges hushåll och företag. Och vi fortsätter att utmana marknaden. Bring Citymail är en del av Bring som ägs av Posten Norge. Koncernen omsätter omkring 4 miljarder euro och har cirka 30 000 medarbetare. Vår vision är att vara världens mest framåtblickande post- och logistikkoncern.
Företag: Bring Citymail (Region Sth/Mälardalen)
Ort: Västerås
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Brevbärare till Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brevbärare till Västerås

Vi söker en GIS-ingenjör/GIS-tekniker till Lantmäteriförvaltningen
Jobba med det viktigaste. Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och väl fungerande stad där framtidstro står i centrum. Välkommen till en arbetsplats full av liv. ARBETSUPPGIFTER Lantmäteriförvaltningen har ett helhetsansvar inom Västerås Stad för fastighetsbildning, mätningstekniska uppdrag, konsulttjänster inom geografisk IT samt försörjning med grundläggande geografisk information. Förvaltningen har ca 28 medarbetare. Vi behöver nu förstärka med en ny medarbetare och söker dig som vill arbeta med det senaste inom GIS/GIT i en mångfasetterad och utvecklande organisation. Denna tjänst är ett vikariat på 10 mån med eventuell förlängning. Geoavdelningen på lantmäteriförvaltningen ansvarar för stadens geografiska information och erbjuder mät- kart- och GIS-tjänster. Vi arbetar till en del på uppdrag av andra förvaltningar och kommunala bolag i en kreativ arbetsmiljö och med den senaste tekniken. GIS-gruppen på avdelningen består av 8 GIS-ingenjörer. Det är en produktiv grupp där eget initiativ och ansvarstagande är ledord. I våra utmaningar finns att vara det givna valet av GIS-kompetens för stadens alla verksamhetsområden. Vårt arbete utförs till stor del i ArcGIS-miljö. Du kommer att arbeta med datainsamling och uppdatering av kommunens geografiska information. Datainsamling görs till stor del via digitalisering från ortofoto kombinerat med fältinventering. Geodetisk mätning anlitas vid behov från vår mätgrupp. Du underhåller och arbetar med utveckling av geografiska databaser samt ger GIS-support till stadens medarbetare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en GIS-ingenjörsutbildning eller KY/YH-utbildning eller annan motsvarande relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Du har goda färdigheter och kunskaper i GIS och programvaran ArcGIS Desktop. Meriterande är kunskap i programvaran ArcGIS Server. Erfarenhet från liknande tjänst, gärna inom kommunal verksamhet är önskvärt men ej krav. Du har B-körkort. Som person tar du ansvar för dina uppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt samt driver dina processer. Du lyssnar, kommunicerar och samarbetar med dina kollegor på ett smidigt sätt. Kvalitet är viktigt för dig och du är väl medveten om dina mål och lägger stor vikt vid att uppnå dessa inom rimlig eller avsatt tid. Eftersom du träffar många olika människor i tjänsten är det även viktigt att du är tillmötesgående samt har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra och leverera lösningar Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås. För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Västerås stad mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.
Företag: Västerås stad
Ort: Västerås
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en GIS-ingenjör/GIS-tekniker till Lantmäteriförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en GIS-ingenjör/GIS-tekniker till Lantmäteriförvaltningen

Värd/värdinna till Jensen’s Bøfhus i Västerås
Kan du springa maraton med ett leende på läpparna? Värd/värdinna till Jensen’s Bøfhus i Västerås Som värd/värdinna är du restaurangens ansikte utåt och arbetar hela tiden för att ge våra gäster superb service samt en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss. På Jensen’s Bøfhus satsar vi stort på teamwork och sammanhållning eftersom glada och motiverade medarbetare är nyckeln till bra gästservice. Du kommer att utbildas internt genom våra strukturerade träningsprogram och kurser. Har du viljan och förmågan att avancera och lära vidare finns det goda möjligheter för detta inom företaget. Genom vidareutbildning och ytterligare träning kan du på sikt utöka dina ansvarsområden och därmed få större inflytande samt möjlighet att påverka restaurangens dagliga drift. Din profil: * Du har ett leende som smittar och ett intresse av att verka för att ge våra gäster bästa möjliga service. * Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. * Du har en positiv inställning till gäster och kollegor. Tjänsten: * Ta emot beställningar och ansvara för servering av mat och dryck. * Avdukning och bordsuppdukning. * Påfyllning samt lättare rengöring i restaurangen. * Ta emot bordsbokningar. * Aktivt bidra till att skapa och upprätthålla ett välfungerande samarbete och en god ton kollegor emellan. Vi erbjuder: * Flexibla arbetstider. Vi arbetar efter fyraveckorsscheman vilket ger dig möjlighet att löpande komma med önskemål gällande arbetstider. * Bra lön samt en rad andra anställningsförmåner. * Du får dessutom möjlighet att arbeta utifrån ett väletablerat koncept i ett företag med god ekonomi. Jensen’s Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige, Norge och i Tyskland. I Sverige finns det för närvarande restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Borås och Västerås. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen’s hittar du på www.jensens.se.
Företag: Jensen's Bøfhus
Ort: Västerås
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Värd/värdinna till Jensen’s Bøfhus i Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Värd/värdinna till Jensen’s Bøfhus i Västerås

Redovisningsekonom sökes till Västerås
Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässiga löner viktigt, och värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning en Redovisningsekonom. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på cirka två månader med start omgående. För rätt person finns möjlighet till anställning hos kunden. Vår kund arbetar i Västerås. Ditt uppdrag Som Redovisningsekonom kommer du självständigt ansvara för redovisning och rapportering av ett antal dotterbolag i företagets koncern. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen är: • Löpande redovisning • Fakturering av kunder och ansvar för kund-och leverantörsreskontra • Avstämningar • Månads och-årsbokslut Din bakgrund Vi söker dig som har arbetat minst fyra års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom samt är utbildad civilekonom eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av redovisnings- eller revisionsbranschen. Vi söker dig som är van att arbeta i ekonomisystem. Vi ser gärna att du har arbetat i Pyramid och/eller Visma innan. Dina kunskaper i Officepaketet, och då främst Excel är mycket goda. Som person är du positiv och utåtriktad. Du är noggrann, självständig och kan ta egna initiativ. Du har god förmåga att hålla ordning och reda samtidigt som du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Wise Professionals erbjuder Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar. Mer om tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Sofia Sjögren på nummer 076-000 18 57 eller konsultchef Marie Bodén på nummer 076-000 18 95. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom sökes till Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom sökes till Västerås

Extra Taxichaufför
Vi söker en extra taxichaufför med taxileg i Västerås. Arbetstiden är oftast kvällar onsdag - lördag.
Företag: CRILLES BUD OCH TAXI I VÄSTERÅS AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Extra Taxichaufför jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extra Taxichaufför

Assisterande dansledare Västerås HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Västerås inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.vasterasdans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Västerås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Västerås HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Västerås HT 13

Blivande Säljledare i Västerås
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Våra produkter säljer vi till företag och konsument. Vi behöver utöka vår sälj organisation med fler medarbetare. Detta på grund av att vi är i ett expansivt skede och behöver fler ledare i framtiden. Vi har som mål att alla vi anställer ska få genomgå följande utbildning i olika etapper. Du som söker ska ha ambitionen att arbeta som säljledare i framtiden! Du börjar utbildningen i Sverige och efter 6 månader så väljer vi tillsammans ett alternativ för fortsättning. Fortsätta i Sverige, Malta, Mallorca, Kanarieöarna eller Spanska fastlandet. Allt beror på dina språk kunskaper. Utvecklingsplan: Steg I, månad 1-6: Säljare (Lux Business School) Steg II, Månad 7-12: Teamleader (Lux Teamleader School) Steg III, månad 13-24: Säljchef (Lux Management School) Är du sugen på en gedigen karriärs möjlighet, ska du söka NU! Tidigare säljerfarenheter eller akademisk utbildning är meriterande men ej krav. Det viktigaste är dina personliga egenskaper. Du som söker skall vara: Målmedveten Driven med en vilja att vara framgångsrik Tävlingsinriktad Inte rädd för att jobba hårt Passar detta in på dig så tveka inte att söka. Satsar du på oss så satsar vi på dig!
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Säljledare i Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Säljledare i Västerås


Sök lediga jobb Västerås

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se