Västmanlands län jobb - lediga jobb

Västmanlands län jobb Västmanlands län jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Västmanlands län. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Västmanlands län. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Fastighets- och säkerhetsansvarig- Västerås

 2. Leg. SSK eller DSK sökes för uppdrag på vårdcentral i Västmanlands län- Hallstahammar

 3. Psykiatriker till allmänpsyk. mottagning i Västmanlands län- Köping

 4. Byggnadsantikvarie- Västerås

 5. Kvalificerad administratör-med arkivkompetens- Västerås

 6. Fastighets- och säkerhetsansvarig- Västerås

 7. Narkosläkare till Västmanlands län- Västerås

 8. Psykiatriker till allmänpsyk. mottagning i Västmanlands län- Köping

 9. Sjukskötersor till sjukhus i Västmanlands län- Västerås

 10. Psykiatriker till allmänpsyk. mottagning i Västmanlands län- Köping

 11. Samplingspersonal Västerås- Västerås

 12. Säljare sökes i Västmanlands län- Ospecificerad arbetsort

 13. Handläggare för kvalificerat lednings- och utvecklingsstöd- Västerås

 14. Projektekonom- Västerås

 15. Vattensamordnare med inriktning grundvatten- Västerås

 16. Homeparty Säljare Västmanlands Län- Ospecificerad arbetsort

 17. Erfaren Miljöskyddshandläggare- Västerås

 18. Projektledare Vägledning Västmanland- Västerås

 19. Projektledare Förstudie Europeiska Socialfonden- Västerås

 20. Kommunikatör- Västerås

 21. Handläggare för tillsyn enligt alkohol- och tobakslagen- Västerås

 22. Erfaren Miljöskyddshandläggare- Västerås

 23. Länsveterinär- Västerås

 24. Sommarjobb: Västmanlands län - gymnasium- Västerås

 25. Sommarjobb: Västmanlands län - högskola- Västerås

 26. Sommarpersonal till Västmanlands län- Arboga

 27. Naturvårdshandläggare- Västerås

 28. Vilthandläggare- Västerås

 29. Infrastrukturstrateg- Västerås

 30. Samplingspersonal i Västerås- Västerås

 31. 7st CE chaufförer till Västmanlands län.- Västerås

 32. 6st CE Chaufförer i Västmanlands län- Västerås

 33. Sekreterare till Mälarens vattenvårdsförbund- Västerås

 34. 10st C chaufförer i Västmanlands län.- Eskilstuna

 35. Antikvarie/Arbetsledare- Hallstahammar

 36. Samplingspersonal i Västerås- Västerås

 37. Verksamhetsutvecklare till länsstyrelsernas gemensamma kansli- Västerås

 38. Vattenhandläggare till Miljöenheten- Västerås

 39. Sampling - Dela ut gratisprodukter i Västerås- Västerås

 40. Samhällsplanerare- Västerås


Mer beskrivning

Fastighets- och säkerhetsansvarig
Verksamhetsbeskrivning Västmanlands läns museum besdriver en brett upplagd verksamhet i länet med inriktning på samarbete i olika nätverk och förmedling av kulturarvet. Vi satsar på utveckling av verksamheten och nya arbetsformer. Detta gäller såväl arbetet i länet, i föremålsarkiv och verkstäder på WestmannaArvet i Hallstahammar som i de nya publika museilokalerna på Karlsgatan 2 i Västerås. Länsmuseet är en del av Landstinget Västmanland. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST Beskrivning av arbetsuppgifter: Huvuduppgiften är att ansvara för frågor relaterade till fastighet, säkerhet och museiteknik. Du har det strategiska och praktiska ansvaret. I arbetsuppgifterna ingår arbetsmiljöfrågor, utställningsproduktion, fastighetsdrift och underhåll samt att vara kontaktperson gentemot hyresvärd och vaktbolag. I museibyggnaden på Karlsgatan 2 i Västerås arbetar Du även för Västerås konstmuseum. Övergripande handlar det om skydd av museernas besökare, samlingar och personal. Du kommer att arbeta som samordnare och arbetsleda en grupp om tre medarbetare. Beskrivning av kvalifikationer: Ingenjörsutbildning eller motsvarande. Bred kompetens inom bygg, kunskaper om fastighetsdrift och museiteknik. Flera års erfarenhet av arbetsledning. Du är strukturerad och har erfarenhet av att leda och utveckla frågor utifrån ett helhetsperspektiv. Du ska vara utåtriktad, ha servicekänsla och en god förmåga att samarbeta med andra samt vara van att fatta självständiga beslut. Du har lätt för att uttrycka Dig väl i tal och skrift. Körkort för bil erfordras och det är meriterande om Du även har körkort för truck och saxlift.
Företag: Västmanlands läns museum
Ort: Västerås
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighets- och säkerhetsansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighets- och säkerhetsansvarig

Leg. SSK eller DSK sökes för uppdrag på vårdcentral i Västmanlands län
PR Vård AB PR Vård PR Vård är ett tjänsteföretag i vården. Vi arbetar inom områdena Bemanning & Rekrytering, Elevhälsa och driver en mottagning på Södermalm i Stockholm. Via systerföretaget PR Vård Hemsjukvård & Omsorg bedriver vi hemsjukvård i Stockholms län på kvällar, nätter och helger. 2010 omsatte vi över 100 mkr och engagerade ca 700 medarbetare. Vi har 2009, 2010 och 2011 blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag. PR Vård är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom vårdbemanning. Med hjälp av vårt nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt bemanna hela verksamheter. PR Vård bildades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Arbetsuppgifter För vår kunds räkning söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska för uppdrag på mottagning på vårdcentral i Hallstahammar. Arbetet innefattar huvudsakligen vård av diabetspatienter samt telefonrådgivning. Du har god vana från att arbeta inom primärvård och har tidigare erfarenhet från att ha arbetat på mottagning. Har du arbetat som diabetessköterska sedan tidigare är det en merit. För uppdraget krävs att du har minst två års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska och studerat minst 15 hp diabetesvård. Samt är van vid att dokumentera i Profdoc. Kvalifikationer God planeringsförmåga, vana att klara självständigt arbete men även god samarbetsförmåga och flexibilitet är personliga egenskaper som vi värderar högt på PR Vård. PR Vård har kollektivavtal med vårdförbundet, kommunal och läkarförbundet. När du arbetar med oss är du alltid försäkrad och tjänar in ITP enligt kollektivavtal. Vi värnar om individen och värdesätter en personlig kontakt med våra medarbetare. Vi sätter dig och dina behov främst och hos oss har du stor möjlighet att påverka när, var och med vad du vill arbeta. Som arbetsgivare är vi engagerade och det är viktigt att du som konsult trivs och känner dig som en betydelsefull del av PR Vård Bemanning. Du får möjlighet till ett varierat och utvecklande arbete och vi erbjuder dig friskvårdsersättning och möjlighet att få träffa dina kollegor då vi fortlöpande anordnar konsultträffar. Som exempel är vårt julbord en uppskattad återkommande aktivitet. Utöver detta erbjuder vi dig sommarbonus och rekryteringsbonus. Vid en anställning tilldelas du en konsultchef för personlig kontakt och tillsammans planerar ni för hur ditt arbete ska se ut. Då rekrytering sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. SSK eller DSK sökes för uppdrag på vårdcentral i Västmanlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. SSK eller DSK sökes för uppdrag på vårdcentral i Västmanlands län

Psykiatriker till allmänpsyk. mottagning i Västmanlands län
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning psykiatriker till allmänpsykiatrisk mottagning i Västmanlands län. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete för psykiatriker. Kontakta Marie Öhrstedt för mer detaljerad information. Din profil Specialist i Psykiatri alt ST läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Köping
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatriker till allmänpsyk. mottagning i Västmanlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatriker till allmänpsyk. mottagning i Västmanlands län

Byggnadsantikvarie
Länsstyrelsen i Västmanlands län är en spännande arbetsplats. Få arbetsplatser har en så stor bredd i sin verksamhet. I vår roll som regeringens regionala företrädare ingår att offensivt arbeta med utveckling av viktiga samhällsområden. Vår vision är "I samverkan utvecklar vi det goda och hållbara Västmanland" ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av handläggning av ärenden som berör länets kulturhistoriskt värdefulla bebyggelse, vilket bland annat inkluderar byggnadsvård, bidragsärenden och byggnadsminnen. En viktig del i arbetet är internt samarbete mellan olika sakområden, information, rådgivning och samråd med fastighetsägare, kommuner och andra externa samarbetspartners. KVALIFIKATIONER Akademisk examen inom kulturmiljöområdet med inriktning mot byggnadsvård. Du har erfarenhet inom området och kunskaper i byggnadsantikvariska frågor samt samhällsplanering. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga, är initiativrik och resultatorienterad samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. God datorvana och körkort är ett krav. Det är en fördel om du har en bred erfarenhet inom kulturmiljöområdet, erfarenhet av arbete med GIS och bidragshandläggningssystemet Källa.
Företag: Länsstyrelsen Västmanlands län, Samhällsbyggnadsenheten
Ort: Västerås
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadsantikvarie jobb, Byggnadsantikvarie Västerås, Byggnadsantikvarie Länsstyrelsen Västmanlands län, Samhällsbyggnadsenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadsantikvarie

Kvalificerad administratör-med arkivkompetens
Länsstyrelsen i Västmanlands län är en spännande arbetsplats. Få arbetsplatser har en så stor bredd i sin verksamhet. I vår roll som regeringens regionala företrädare ingår att offensivt arbeta med utveckling av viktiga samhällsområden. Vår vision är "I samverkan utvecklar vi det goda och hållbara Västmanland" ARBETSUPPGIFTER Länsstyrelsen i Västmanland söker en Kvalificerad administratör – med arkivkompetens som vill ta en ledande roll i utvecklingen av det administrativa stödet på Länsstyrelsen Länsstyrelsen har sedan något år tillbaka samlat det administrativa stödet för att skapa ett bättre resursutnyttjande, ge ökad flexibilitet samt minska sårbarheten i organisationen. Arbetsgruppen består av fem medarbetare och till denna grupp söker vi nu en kvalificerad administratör som ska vara samordnare för gruppen och som kan driva och utveckla administrationen. Inom bl a arkivverksamheten kommer vi inom de närmaste åren att stå inför en större förändring varför vi gärna ser att du har arkivkompetens. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en administrativ utbildning och kompetens inom arkivområdet. Du ska ha erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete inom offentlig sektor. Vi förutsätter att du har god kunskap om offentlighets- och arkivlagstiftning samt ärendehanteringsfrågor vilket innefattar såväl diarieföringsrutiner som prövning och utlämning av allmänna handlingar. Du har kunskap om verksamhetsbaserad/processorienterad arkivredovisning, samt traditionellt arkivarbete. Du ska vara engagerad, drivande och entusiasmerande. Du ska vara noggrann och systematisk, samt kunna analysera och prioritera information. Du ska vara initiativrik och ha en god samarbetsförmåga. Du kommer att ha många interna kontakter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Företag: Länsstyrelsen Västmanlands län
Ort: Västerås
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad administratör-med arkivkompetens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad administratör-med arkivkompetens

Fastighets- och säkerhetsansvarig
Verksamhetsbeskrivning Västmanlands läns museum besdriver en brett upplagd verksamhet i länet med inriktning på samarbete i olika nätverk och förmedling av kulturarvet. Vi satsar på utveckling av verksamheten och nya arbetsformer. Detta gäller såväl arbetet i länet, i föremålsarkiv och verkstäder på WestmannaArvet i Hallstahammar som i de nya publika museilokalerna på Karlsgatan 2 i Västerås. Länsmuseet är en del av Landstinget Västmanland. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST Beskrivning av arbetsuppgifter: Huvuduppgiften är att ansvara för frågor relaterade till fastighet, säkerhet och museiteknik. Du har det strategiska och praktiska ansvaret. I arbetsuppgifterna ingår arbetsmiljöfrågor, utställningsproduktion, fastighetsdrift och underhåll samt att vara kontaktperson gentemot hyresvärd och vaktbolag. I museibyggnaden på Karlsgatan 2 i Västerås arbetar Du även för Västerås konstmuseum. Övergripande handlar det om skydd av museernas besökare, samlingar och personal. Du kommer att arbeta som samordnare och arbetsleda en grupp om tre medarbetare. Beskrivning av kvalifikationer: Ingenjörsutbildning eller motsvarande. Bred kompetens inom bygg, kunskaper om fastighetsdrift och museiteknik. Flera års erfarenhet av arbetsledning. Du är strukturerad och har erfarenhet av att leda och utveckla frågor utifrån ett helhetsperspektiv. Du ska vara utåtriktad, ha servicekänsla och en god förmåga att samarbeta med andra samt vara van att fatta självständiga beslut. Du har lätt för att uttrycka Dig väl i tal och skrift. Körkort för bil erfordras och det är meriterande om Du även har körkort för truck och saxlift.
Företag: Västmanlands läns museum
Ort: Västerås
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighets- och säkerhetsansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighets- och säkerhetsansvarig

Narkosläkare till Västmanlands län
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning en narkosläkare till operationsavdelningen i Västmanland. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanliga narkosläkaruppgifter på c-op. Finns möjlighet att arbeta veckovis samt längre perioder, återkom gärna till Marie Öhrstedt om du är intresserad och vill veta mer. Din profil Specialistläkare i Anestesi- och intensivvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Västerås
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Narkosläkare till Västmanlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Narkosläkare till Västmanlands län

Psykiatriker till allmänpsyk. mottagning i Västmanlands län
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning psykiatriker till allmänpsykiatrisk mottagning i Västmanlands län. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete för psykiatriker. Kontakta Marie Öhrstedt för mer detaljerad information. Din profil Specialistläkare i Psykiatri Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Köping
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatriker till allmänpsyk. mottagning i Västmanlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatriker till allmänpsyk. mottagning i Västmanlands län

Sjukskötersor till sjukhus i Västmanlands län
Dedicare Nurse & Doctor Kompetenskrav Vi söker sjuksköterskor till storsjukhus i Västmanlands län. Vänligen kontakta mig för mer information Anki Nordin anki.nordin@dedicare.se 08 555 656 47 Om Dedicare Dedicare erbjuder: Marknadsmässig lön Friskvårdsbidrag Konsultträffar Rekryteringsbonus Dedicare är ett auktoriserat bemanningsföretag med mångårig erfarenhet av bemanning/rekrytering, och idag en av Nordens ledande leverantörer av bemanningstjänster inom vårdsektorn och med uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige, Norge och Finland. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Örebro, Karlskrona, Trondheim, Oslo och Helsingfors, och vi hyr ut läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter samt läkarsekreterare. Vi har krav på att man ska ha varit färdig i sin profession i minst två år och som specialist arbetat minst två år inom sin specialitet. Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menas fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service.
Företag: Dedicare Nurse & Doctor
Ort: Västerås
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukskötersor till sjukhus i Västmanlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukskötersor till sjukhus i Västmanlands län

Psykiatriker till allmänpsyk. mottagning i Västmanlands län
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning psykiatriker till allmänpsykiatrisk mottagning i Västmanlands län. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete för psykiatriker. Kontakta Marie Öhrstedt för mer detaljerad information. Din profil Specialistläkare i Psykiatri Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Köping
Publicerad : 09-28
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatriker till allmänpsyk. mottagning i Västmanlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatriker till allmänpsyk. mottagning i Västmanlands län

Samplingspersonal Västerås
Creative Channels är en PR- och eventbyrå som satsar genomgående på mer personliga och mer familjära marknadsaktiviteter och kundkontakter. Hos oss finner ni allt från PR-event till sampling till unika egna koncept. Creative Channels har några av Sveriges största varumärken som uppdragsgivare.???Vi söker personer som är av samma skrot och korn som oss, glada personer med en härlig personlighet. ??Välkommen med Din ansökan till oss! Är du en driven, social och glad person som letar efter extra jobb? Har du en kompis som du skulle kunna tänka dig jobba med? Sök båda två! Creative Channels söker 2 stycken personer som ska få jobba med oss och dela ut gratisprodukter i Västerås. Datum: 11 - 12 oktober Arbetstid: Uppskattat 3 timmar / Dag Anställningsform: Timanställd med fastlön Anställningslängd: 2 arbetsdagar Lön: 600 SEK + 12% semesterersättning i månaden, betalas månaden efter utfört arbete + möjlighet till bonus Då många av våra uppdrag är av karaktären "extrajobb" ser vi oss också naturligt som ett steg på vägen i din framtida karriär, och vi vill därför gärna ställa upp som referens när det är dags för dig att avancera! Gemensamt för alla våra uppdrag är att vi kräver av Dig att du är duktig på att jobba självständigt, att du tar initiativ och löser eventuella problem som uppstår och att konceptet "ge alltid god service" sitter i ryggraden! Att jobba som samplingspersonal innebär att Du är en fantastiskt glad människa som är fullkomligt orädd för att ta kontakt med nya människor och som vet vad samarbete och positiv kommunikation innebär! Du jobbar på utsedd plats för att dela ut gratisprodukter. Du registrerar dig genom att besöka www.creativechannels.recruto.se och leta upp rätt tjänst. OBS! Vi tar inte emot ansökningar vi telefon eller mail!
Företag: Creative Channels Västmanlands län
Ort: Västerås
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Samplingspersonal Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samplingspersonal Västerås

Säljare sökes i Västmanlands län
Rahmqvist Serama är ett bolag i Rahmqvist-koncernen. Nu söker vi en positiv och självständig person som vill växa tillsammans med oss. Vi ser gärna att du är en driven tävlingsmänniska som vill utvecklas till en etablerad och problemlösande säljare. Vi letar efter kandidater med olika bakgrund och erfarenhet och det vi värdesätter högst är din personlighet, utstrålning och din vilja att ta dig i mål. Vi ställer höga krav men i gengäld erbjuds du mycket eget ansvar, personlig utveckling samt en gedigen utbildning genom vår egen välrenommerade affärsskola Rahmqvist College. Som säljare hos oss får du: * En personlig säljledare som du utvecklar ett nära samarbete med. Denna ledare guidar, coachar och utbildar dig på din väg till framgång. * En verklig möjlighet att utveckla din roll och växa inom företaget. För rätt person ges exempelvis en framtida möjlighet att vidareutbilda sig till säljledare, med eget ansvar för kommande trainees. * Ett väldigt förmånligt lönesystem, där en hög aktivitet och en god prestation direkt påverkar hur mycket du tjänar varje månad. Rahmqvist Serama är specialister på praktisk förvaring, märkning och organisering av dokument. Våra märkesprodukter marknadsförs under eget varumärke och ligger i framkant inom innovation & design. Vårt sortiment präglas av hög kvalitet och våra produkter saknar motstycke på marknaden. Vi söker nu i Västerås. Övrig information: B-körkort fordras. Som anställd på Rahmqvist Serama har du möjlighet att få tillgång till tjänstebil eller ersättning om du har egen bil. Arbetstid/Varaktighet Tills vidare. Heltid. Dagtid. 6 månaders provanställning För att få veta mer om oss, besök vår hemsida: http://www.rahmqvist.se/serama Rahmqvist grundades 1953 och har den ledande positionen i branschen och marknadsför sina produkter internationellt genom personlig försäljning. Vi finns idag i 12 länder i Europa och är ca 400 anställda. På koncernnivå är vi certifierade enligt ISO 9001 för kvalitet och ISO 14001 för miljö. Utöver huvudkontor och centrallager på Lidingö har koncernen bland annat ett anrikt säteri i Söderköping och en konferensanläggning i Sydafrika. Dessa två anläggningar är mycket populära och minnesvärda resmål för personalen.
Företag: Rahmqvist Serama
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Västmanlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Västmanlands län

Handläggare för kvalificerat lednings- och utvecklingsstöd
Länsstyrelserna samordnar sedan några år tillbaka flera stödprocesser gemensamt, främst inom IT, ekonomiadministration och lönehantering. Vidare drivs ett antal projekt inom närliggande stödprocesser. Syftet är att åstadkomma effektiviseringar av stödverksamheten. Samordningen genomförs genom att en länsstyrelse ansvarar för en stödverksamhet och är leverantör till de övriga länsstyrelserna. Beredande organ är en grupp bestående av ett antal länsråd från olika länsstyrelser. Gruppen benämns G7 och fungerar även som beställarstyrelse i förhållande till de utsedda värdlänen. Du kommer att ingå i den kanslifunktion som bistår G 7. Du rapporterar till ordförande för G7 och arbetar utifrån G7:s övergripande styrning. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling, friskvård och flexibel arbetstid. Vi sätter värde på de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget omfattar kvalificerat lednings- och utvecklingsstöd inom G7:s område, främst på följande punkter. o Samordna beställarstyrningen från de 21 länsstyrelserna till de värdlän som svarar för den gemensamma stödverksamheten. Ansvariga värdlän är för IT Västra Götaland, ekonomiadministrativ samordning Örebro samt lönehantering Kronoberg. o Utveckla arbetssätt och rutiner inom G7:s område. o Samordna andra uppdrag och projekt inom G7:s område. o Samordna och bereda rapportering till regeringen i fråga om gemensamma uppdrag. Arbetet är delvis mycket självständigt, men förutsätter samverkan med G7. Då processer och roller mellan de 21 länsstyrelserna och de ansvariga värdlänen är föremål för utveckling kan arbetsbeskrivningen successivt komma att utvecklas och justeras. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en för arbetet lämplig högskoleutbildning. Meriterande är tidigare erfarenhet av ledningsstöd, som ledare eller från arbete med ledningsfrågor. Det är också meriterande om du har erfarenhet av projektledning. Erfarenhet av arbete inom något av G7:s uppdrag, såsom exempelvis beställarstöd inom IT-området, är en fördel. Vi söker dig som har förmåga att hantera komplexa frågor och samordna processer med flera olika aktörer med skilda utgångspunkter. Du ser sammanhang och kan prioritera rätt frågor, samt har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, t.ex. genom att ta fram tydliga beslutsunderlag och föredra komplexa frågor. Du har en god analytisk förmåga som innebär att kunna se saker på ett strategiskt sätt med bibehållen helhetssyn. Du är ansvarskännande och intresserad av att utveckla verksamheten. Du har integritet, lätt att samarbeta och god kommunikativ förmåga. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Länsstyrelsen Västmanlands län
Ort: Västerås
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare för kvalificerat lednings- och utvecklingsstöd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare för kvalificerat lednings- och utvecklingsstöd

Projektekonom
Länsstyrelsen i Västmanlands län är en spännande arbetsplats. Få arbetsplatser har en så stor bredd i sin verksamhet. I vår roll som regeringens regionala företrädare ingår att offensivt arbeta med utveckling av viktiga samhällsområden. Länsstyrelsen spänner över flera olika verksamhetsområden där många olika projekt bedrivs, både nationella och EU projekt. Nu söker vi en projektekonom som har den ekonomiska controllerfunktionen för några projekt. Tjänsten är placerad på ekonomifunktionen men du kommer att arbeta på uppdrag av andra enheter. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling, friskvård och flexibel arbetstid. Vi sätter värde på de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter kommer att vara att ansvara för framtagande av redovisningsrutiner och redovisningsunderlag till centrala verk och EU kommissionen, medverka vid planering och budgetering samt den löpande ekonomiska redovisningen för projekten. Du kommer att inhämta och koordinera redovisning från olika partners. Arbetet innebär fortlöpande samarbete med projektledare och chefer på Länsstyrelsen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ekonomisk högskoleutbildning samt flera års erfarenhet av projektadministration. Du ska vara en avancerad excelanvändare, van vid ekonomisystem där det är en fördel om du kan Agresso. Det är meriterande om du har arbetat med EU-projekt. Du har lätt att formulera dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du bör vara van vid att göra presentationer inför grupp. Som person är du noggrann, strukturerad och kan arbeta självständigt och i grupp. Du har lätt i dina kontakter och har en god samarbetsförmåga. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet,
Företag: Länsstyrelsen Västmanlands län
Ort: Västerås
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Projektekonom jobb, Projektekonom Västerås, Projektekonom Länsstyrelsen Västmanlands län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektekonom

Vattensamordnare med inriktning grundvatten
Länsstyrelsen i Västmanlands län är en spännande arbetsplats. Få arbetsplatser har en så stor bredd i sin verksamhet. En viktig roll är att vara Vattenmyndighet för Norra Östersjöns vattendistrikt. På enheten Vattenmyndighetens kansli arbetar 10 personer. Vårt arbetsområde är vattenförvaltning utifrån EG:s ramdirektiv för vatten. Vattenmyndighetens kansli bereder ärenden och ger stöd till vattendelegationen. Kansliet ska även samordna arbetet mellan länsstyrelserna inom vattendistriktet och ge vägledning till aktörer som berörs av vattenförvaltningsarbetet. Kansliet deltar också i den gemensamma organisation som finns mellan de fem vattenmyndigheterna och samverkar med nationella organisationer. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling, friskvård och flexibel arbetstid. Vi sätter värde på de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Huvuduppgift är att ansvara för grundvattenfrågor på kansliet. Här ingår bl.a. kartläggning och analys samt övervakning av distriktets grundvattenresurser i nära samarbete med berörda länsstyrelser, kommuner och SGU. Andra uppgifter som ingår är frågor kring skyddsområden för grundvatten samt dricksvattenfrågor. Du kommer också att ta fram underlag för åtgärder riktade mot grundvatten och arbeta med uppföljning av åtgärder. En stor del av arbetet genomförs i Vattenmyndigheternas gemensamma arbetsgrupper samt nätverk för grundvattenfrågor. Du kommer även att delta i övrigt arbete på kansliet, samverkan inom distriktet och arbetet på nationell nivå. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning inom hydrologi, hydrogeologi, vattenresurslära eller motsvarande. Du ska ha helst ha arbetslivserfarenhet av arbete med vattenmiljöfrågor på kommun, länsstyrelse eller annan myndighet. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda pedagogiska egenskaper och lätt för att föra fram ditt budskap. Du ska ha ett strukturerat och målinriktat arbetssätt samt ha lätt för att samarbeta och skapa förtroendefulla kontakter. Mycket goda datorkunskaper krävs. Meriterande är om du har god kännedom om vattenförvaltningen och dess lagstiftning, erfarenhet från miljöövervakning av grundvatten samt från arbete med skyddsområden för grundvatten och övrigt dricksvattenskydd. Erfarenheter av GIS-användning är också meriterande. Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten.
Företag: Länsstyrelsen Västmanlands län
Ort: Västerås
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vattensamordnare med inriktning grundvatten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vattensamordnare med inriktning grundvatten

Homeparty Säljare Västmanlands Län
Våran Homeparty verksamhet växer och vi söker i och med denna annons säljare över hela Västmanlands Län Love Corner är ett företag om arbetar med homepartyn i erotikens tecken. Våra partyn riktar sig inte bara till tjejer utan vi har erotikpartyn för alla, singlar, par oavsett läggning eller kön. Vi arbetar för att ha ett brett utbud som passar alla och är flexibla och lyssnar alltid på vad kunden eftersöker. Som säljare för Love Corner åker du ut på för inbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får känna, klämma, smaka och lukta på. Du har även med dig Love Corners produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. Som säljare på Love Corner får du alltid en bra utbildning och vi utbildar även löpande under anställningen. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företag och har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. Love Corner är ett mindre företag som har kvar den familjära känslan. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar för Love Corner har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet och att du har ett intresse för och inte är hemmad av de produkter vi säljer. Vi på Love Corner står för all kundtjänst, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial och alla leveranser. Vi står för produktpärmar, allt material, arbetstelefon och visitkort. Vi sköter inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på Love Corner ger dig ett fritt och otroligt roligt extra arbete med bra förtjänstmöjligheter. Du bestämmer själv hur mycket / lite du vill jobba så detta jobb går utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi ser helst att du: Är Kvinna (pga våra kunder efterfrågar Kvinnliga säljare) Är fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Har bra ordnings sinne Är serviceinritad Är punktlig och pålitlig Har lätt för att samarbeta men samtidigt är självgående Har humor och lätt för att prata inför grupp Har några års arbetslivserfarenhet Krav: Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Körkort och bil är ett krav vi har så utan körkort kommer inte ansökan att behandlas. Ingen idé att söka tjänsten utan. Vi kommer att på börja interjuverna löpande under ansökningstiden Glöm inte att skicka med din Email och telefonnummer i ansökan. Vi har svårt att svara på frågor via telefon pga hög arbetsbelasning, så vid frågor kontakta oss via mail. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homeparty, så skicka gärna in en ansökan även om du inte bor just i det önskade Länet
Företag: LC SALES AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Homeparty Säljare Västmanlands Län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homeparty Säljare Västmanlands Län

Erfaren Miljöskyddshandläggare
Länsstyrelsen i Västmanlands län är en spännande arbetsplats. Få arbetsplatser har en så stor bredd i sin verksamhet. I vår roll som regeringens regionala företrädare ingår att offensivt arbeta med utveckling av viktiga samhällsområden. Vår vision är "I samverkan utvecklar vi det goda och hållbara Västmanland" Vi arbetar för att nationella mål får genomslag och att olika samhällsintressen vägs samman och att länets förutsättningar tas tillvara. På Miljöenheten arbetar vi bland annat med tillsyn och prövning av miljöfarlig verksamhet och med tillsynsvägledning till länets kommuner, inom framför allt miljöbalkens områden. Vi erbjuder en hälsodiplomerad arbetsplats med bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och flexibel arbetstid. Vi sätter värde på de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som har erfarenhet av tillsyn på miljöfarlig verksamhet med inriktning mot verkstad, ytbehandling och andra kemikalieintensiva branscher. Det är en fördel om du har erfarenhet av Sevesotillsyn då detta kommer att ingå som en del i tjänsten. Även remissyttranden i prövningssammanhang och tillsynsvägledning inom aktuella branscher ingår i arbetet. Arbetet kräver god samarbetsförmåga och självständighet. I arbetet ingår många kontakter med verksamhetsutövare, andra länsstyrelser och länets kommuner. Du bör därför ha förmåga att skapa goda relationer och samverka i nätverk. KVALIFIKATIONER Du ska ha högskoleutbildning med lämplig inriktning och erfarenhet av miljöarbete inom myndighet eller företag. Du ska ha goda kunskaper om miljölagstiftningen och erfarenhet av att tillämpa den. Kunskaper om närliggande lagstiftning (Seveso och LSO) är meriterande. Du ska också ha god förmåga att kommunicera i tal och skrift, då externa kontakter och att skriva beslut är viktiga delar i arbetet. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort krävs.
Företag: Länsstyrelsen Västmanlands län, Miljöenhet (ME)
Ort: Västerås
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Miljöskyddshandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Miljöskyddshandläggare

Projektledare Vägledning Västmanland
Länsstyrelsen i Västmanlands län är en spännande arbetsplats. Få arbetsplatser har en så stor bredd i sin verksamhet. I vår roll som regeringens regionala företrädare ingår att offensivt arbeta med utveckling av viktiga samhällsområden. Vår vision är "I samverkan utvecklar vi det goda och hållbara Västmanland" Länsstyrelsen söker en kvalificerad medarbetare som projektledare för ”Vägledning Västmanland”. Länsstyrelsen stimulerar länets näringsliv på flera sätt för att öka sysselsättningen och skapa en utveckling som är ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar. Vi samverkar med kommunerna, näringslivet och andra organisationer för att nå de nationella målen för den regionala tillväxtpolitiken. En prioriterad insats är regeringsuppdraget Kompetensplattformen, med syftet öka samverkan inom kompetensförsörjning och utbildningsplanering på kort och lång sikt. Inom ramen för det uppdraget planeras projektet ”Vägledning Västmanland”, med syfte att utveckla arbetet och samverkan kring vägledningsfrågor i länet, för att kunna ge ett bättre stöd till unga att göra medvetna karriärs- och utbildningsval. Projektet genomförs i nära samverkan med länets aktörer. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att, i samverkan med berörda aktörer, • Leda och driva projektet ”Vägledning Västmanland” • Ansvara för uppföljning och redovisning till projektägare och styrgrupp • Ansvara för att projektet når uppsatta mål • Ansvara för ekonomisk redovisning till Tillväxtverket • Arbetsledning av projektgrupp • Ansvara för genomförande och organisation av projektets aktiviteter • Ansvara för information och kommunikation kring projektet till berörda intressenter KVALIFIKATIONER Vi söker dig som • har en lämplig akademisk examen, t ex inom samhällsplanering/regional utveckling, utbildning • har god erfarenhet och vana från projektledning • har god kunskap och erfarenhet av vägledningsfrågor • har god kunskap om utbildningsväsendet • har en kommunikativ förmåga och kan etablera ett förtroendefullt samarbete med för länet aktörer • erfarenhet av samverkan med andra myndigheter och organisationer • god samarbets- och samverkansförmåga Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, där flexibilitet och samarbetsförmåga är av särskilt stor betydelse.
Företag: Länsstyrelsen Västmanlands län
Ort: Västerås
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare Vägledning Västmanland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare Vägledning Västmanland

Projektledare Förstudie Europeiska Socialfonden
Länsstyrelsen i Västmanlands län är en spännande arbetsplats. Få arbetsplatser har en så stor bredd i sin verksamhet. I vår roll som regeringens regionala företrädare ingår att offensivt arbeta med utveckling av viktiga samhällsområden. Vår vision är "I samverkan utvecklar vi det goda och hållbara Västmanland" Länsstyrelsen söker en kvalificerad medarbetare som med driv och entusiasm vill arbeta som projektledare för en förstudie om Europeiska Socialfonden i Västmanland. Länsstyrelsen har regeringens uppdrag att stimulera länets tillväxt på flera sätt för att öka sysselsättningen och skapa en utveckling som är ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar. Vi samverkar med kommunerna, näringslivet och andra organisationer för att nå de nationella målen för den regionala tillväxtpolitiken. Inför Europeiska Socialfondens nya programperiod 2014-2020, kommer Länsstyrelsen att ansvara för en förstudie med syfte att kartlägga och formulera hur Socialfondens resurser på ett bättre och mer effektivt än tidigare, kan bidra till att lösa länets utmaningar kring ökad sysselsättning och minskat utanförskap. Förstudien bedrivs som ett ESF-projekt och genomförs i nära samverkan med länets olika aktörer. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att, i samverkan med berörda aktörer, • Leda och driva projektet • Ansvara för uppföljning och redovisning till projektägare och styrgrupp • Ansvara för att projektet når uppsatta mål • Ansvara för redovisning till ESF-kontoret • Arbetsledning av projektgrupp (administratör/ekonom, kommunikatör, projektstöd) • Ansvara för genomförande av projektet aktiviteter och organisation av arbetsgruppers arbete • Ansvara för kontakter och kommunikation med länets aktörer, samt de övriga fem förstudier som genomförs i Östra Mellansverige, KVALIFIKATIONER Vi söker dig som • har en lämplig akademisk examen, t ex inom samhällsplanering/regional utveckling och ekonomi • har erfarenhet och vana från projektledning • har kunskap och erfarenhet av arbetet med Europeiska socialfonden eller annan strukturfond • har en kommunikativ förmåga och kan etablera ett förtroendefullt samarbete med länets aktörer • har erfarenhet av samverkan med andra myndigheter och organisationer • har god samarbets- och samverkansförmåga Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, där flexibilitet och samarbetsförmåga är av särskild stor betydelse.
Företag: Länsstyrelsen Västmanlands län, Regional utveckling
Ort: Västerås
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare Förstudie Europeiska Socialfonden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare Förstudie Europeiska Socialfonden

Kommunikatör
Länsstyrelsen i Västmanlands län är en spännande arbetsplats. Få arbetsplatser har en så stor bredd i sin verksamhet. I vår roll som regeringens regionala företrädare ingår att offensivt arbeta med utveckling av viktiga samhällsområden. Vår vision är "I samverkan utvecklar vi det goda och hållbara Västmanland" ARBETSUPPGIFTER Arbetet som kommunikatör på Länsstyrelsen är både strategiskt och praktiskt. Du stödjer chefer och handläggare i kommunikationsfrågor och du tar fram kommunikationsplaner. Tjänsten stödjer fyra olika projekt där två av projekten har inriktning mot Samhällsskydd och beredskap i syfte att utveckla kriskommunikation. De två andra handlar om Europeiska Socialfonden och arbetsmarknaden i Västmanland. Utvecklandet av digitala medier är prioriterat och du ansvarar bl a för att utveckla webbsidorna inom de projekt du stödjer i samråd med projektledarna och den centrala webbredaktören. Du skriver också texter till nyhetsbrev, webb och pressmeddelanden. Vid trycksaksproduktion håller du i kontakterna med reklambyråer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: • är högskoleutbildad inom kommunikation, eller har annan likvärdig utbildning • har erfarenhet av kvalificerat kommunikationsarbete • har en förmåga att förstå komplexa sammanhang och skriva om dem på klarspråk • har erfarenhet av, eller stort intresse för, kriskommunikation • har erfarenhet av webbpublicering och publiceringsverktyg • har erfarenhet av tillgänglighet och användbarhet på webbplatser • har en god samarbetsförmåga och erfarenhet av att driva kommunikationsfrågor i projekt • har erfarenhet av att arbeta med reklambyråer • har erfarenhet av att utveckla sociala medier som kommunikationskanaler Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Länsstyrelsen Västmanlands län, Regional utveckling
Ort: Västerås
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikatör jobb, Kommunikatör Västerås, Kommunikatör Länsstyrelsen Västmanlands län, Regional utveckling
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikatör

Handläggare för tillsyn enligt alkohol- och tobakslagen
Länsstyrelsen i Västmanlands län är en spännande arbetsplats. Få arbetsplatser har en så stor bredd i sin verksamhet. I vår roll som regeringens regionala företrädare ingår att offensivt arbeta med utveckling av viktiga samhällsområden. Vår vision är "I samverkan utvecklar vi det goda och hållbara Västmanland" Länsstyrelsen är regional tillsynsmyndighet enligt alkohol och tobakslagen. Tjänsten är placerad inom Folkhälsofunktionen på enheten för regional utveckling. Arbetet kommer att ske i nära samverkan med samordnaren för det förebyggande ANDT-arbetet (Alkohol-Narkotika-Doping och Tobak). ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att • Bedriva tillsyn av kommunernas verksamhet enligt alkohol- och tobakslagen samt bistå kommunerna med råd och stöd. • Handlägga ärenden • Samverka med ansvariga aktörer. KVALIFIKATIONER Akademisk utbildning, t ex socionom eller juristutbildning eller annan högskoleutbildning som bedöms som likvärdig. God kunskap om aktuell lagstiftning, främst alkohol- och tobakslagstiftningen samt förvaltningslagen. Vi vill att du har vana att arbeta inom offentlig förvaltning. Erfarenhet av tillsynsarbete och myndighetssamverkan är en merit. Innehav av körkort är ett krav. Du ska ha lätt för att samarbeta och skapa kontakter och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.
Företag: Länsstyrelsen Västmanlands län
Ort: Västerås
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare för tillsyn enligt alkohol- och tobakslagen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare för tillsyn enligt alkohol- och tobakslagen

Erfaren Miljöskyddshandläggare
Länsstyrelsen i Västmanlands län är en spännande arbetsplats. Få arbetsplatser har en så stor bredd i sin verksamhet. I vår roll som regeringens regionala företrädare ingår att offensivt arbeta med utveckling av viktiga samhällsområden. Vår vision är "I samverkan utvecklar vi det goda och hållbara Västmanland" Vi arbetar för att nationella mål får genomslag och att olika samhällsintressen vägs samman och att länets förutsättningar tas tillvara. På Miljöenheten arbetar vi bland annat med tillsyn och prövning av miljöfarlig verksamhet och med tillsynsvägledning till länets kommuner, inom framför allt miljöbalkens områden. Vi erbjuder en hälsodiplomerad arbetsplats med bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och flexibel arbetstid. Vi sätter värde på de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som har erfarenhet av tillsyn på miljöfarlig verksamhet med inriktning mot verkstad, ytbehandling och andra kemikalieintensiva branscher. Det är en fördel om du har erfarenhet av Sevesotillsyn då detta kommer att ingå som en del i tjänsten. Även remissyttranden i prövningssammanhang och tillsynsvägledning inom aktuella branscher ingår i arbetet. Arbetet kräver god samarbetsförmåga och självständighet. I arbetet ingår många kontakter med verksamhetsutövare, andra länsstyrelser och länets kommuner. Du bör därför ha förmåga att skapa goda relationer och samverka i nätverk. KVALIFIKATIONER Du ska ha högskoleutbildning med lämplig inriktning och erfarenhet av miljöarbete inom myndighet eller företag. Du ska ha goda kunskaper om miljölagstiftningen och erfarenhet av att tillämpa den. Kunskaper om närliggande lagstiftning (Seveso och LSO) är meriterande. Du ska också ha god förmåga att kommunicera i tal och skrift, då externa kontakter och att skriva beslut är viktiga delar i arbetet. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort krävs.
Företag: Länsstyrelsen Västmanlands län, Miljöenhet (ME)
Ort: Västerås
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Miljöskyddshandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Miljöskyddshandläggare

Länsveterinär
Länsstyrelsen i Västmanlands län är en spännande arbetsplats. Få arbetsplatser har en så stor bredd i sin verksamhet. I vår roll som regeringens regionala företrädare ingår att offensivt arbeta med utveckling av viktiga samhällsområden. Vår vision är "I samverkan utvecklar vi det goda och hållbara Västmanland" Länsstyrelsen ansvarar för att beslut från riksdag och regering genomförs i Västmanlands län och vi samordnar den statliga verksamheten. När det gäller länets utveckling tar vi tillvara och arbetar för både enskilda och samhällets intressen. Vi är en kunskapsorganisation som arbetar tvärsektoriellt med många olika sakfrågor. Våra kompetensområden spänner över samhällsfrågor av vitt skilda slag från landsbygdsutveckling och biologisk mångfald till integrationsfrågor och skydd av kulturmiljöer. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består bland av uppgifter rörande djurskydd, livsmedel, djurhälsopersonal, läkemedel, djurhälsa, epizootiberedskap och andra smittskyddsfrågor. Arbetsuppgifterna är varierande med både självständig handläggning av ärenden och ett nära samarbete med handläggare som arbetar med djurskydd, förprövning och livsmedel. Många kontakter på olika nivåer med djurhälsopersonal, djurägare, företag, myndigheter och organisationer ingår i arbetsuppgifterna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad veterinär och som har kompetens och gärna praktisk erfarenhet av smittskydds-, djurskydds- och veterinära frågor. Du bör vara insatt i den lagstiftning som finns inom det veterinära området. Körkort är ett krav. Vi söker dig som i ditt arbetssätt är strukturerad, serviceinriktad och relationsskapande. Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift och har en god kommunikativ förmåga. Du kan arbeta både självständigt och i grupp och har en god administrativ förmåga. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper där god samarbetsförmåga, egen initiativförmåga och helhetssyn i arbetet är viktiga egenskaper.
Företag: Länsstyrelsen Västmanlands län
Ort: Västerås
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Länsveterinär jobb, Länsveterinär Västerås, Länsveterinär Länsstyrelsen Västmanlands län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Länsveterinär

Sommarjobb: Västmanlands län - gymnasium
Vattenfall Vattenfall Vattenfall erbjuder sommarjobb för gymnasiestuderande i Västmanlands län sommaren 2014 Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 34 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du. Vattenfall kan erbjuda studerande på gymnasienivå sommarjobb under 2014. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, om du i höst övergår till en ny utbildning eller avslutar din utbildning vårterminen 2014. Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som kandidat att få en inblick i vårt företag och för oss på Vattenfall är detta en möjlighet att lära känna dig som potentiella medarbetare och introducera vår verksamhet. Här följer några exempel på arbetsområden: Administration Teknisk dokumentation Ekonomi Fastighetsskötsel Mekaniskt underhåll Enklare montörsysslor Exempel på placeringsorter i detta län: Västerås Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV, personligt brev samt det ifyllda frågeformuläret. För information om rekryteringsprocessen kontakta rekryteringsassistent Karolina Cederblad via vår växel 08-739 50 00. Sista ansökningsdatum är 28 februari 2014. Välkommen med din ansökan!
Företag: Vattenfall
Ort: Västerås
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobb: Västmanlands län - gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobb: Västmanlands län - gymnasium

Sommarjobb: Västmanlands län - högskola
Vattenfall Vattenfall Vattenfall erbjuder sommarjobb för högskolestuderande i Västmanlands län sommaren 2014 Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 34 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du. Vattenfall kan erbjuda studerande på högskolenivå sommarjobb under 2014. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, om du i höst övergår till en ny utbildning eller avslutar din utbildning vårterminen 2014. Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som kandidat att få en inblick i vårt företag och för oss på Vattenfall är detta en möjlighet att lära känna dig som potentiella medarbetare och introducera vår verksamhet. Här följer några exempel på arbetsområden: Administration Teknisk dokumentation Ekonomi Fastighetsskötsel Mekaniskt underhåll Enklare montörsysslor Exempel på placeringsorter i detta län: Västerås Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV, personligt brev samt det ifyllda frågeformuläret. För information om rekryteringsprocessen kontakta rekryteringsassistent Karolina Cederblad via vår växel 08-739 50 00. Sista ansökningsdatum är 28 februari 2014. Välkommen med din ansökan!
Företag: Vattenfall
Ort: Västerås
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobb: Västmanlands län - högskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobb: Västmanlands län - högskola

Sommarpersonal till Västmanlands län
Butiksnamn: Arboga Antal anställda: 5 Vi söker engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå och imponera på våra kunder! Om oss Vi som arbetar på Systembolaget har ett viktigt uppdrag, som handlar om att minska alkoholens skadeverkningar. Samtidigt ska man kunna njuta av ett gott öl eller vin till middagen, och där vill vi gärna bidra med vår expertis och inspirera våra kunder i valet av drycker. Vår främsta ledstjärna är god service och vi arbetar aktivt med att utveckla kundmötet i alla butiker. Att kombinera ansvar med god service är vår största utmaning. Våra värderingar vägleder oss i vårt dagliga arbete – vi är omtänksamma, kunniga och inspirerande. Rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Din viktigaste uppgift är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du och dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor. Sommaranställningen kan löpa från juni till augusti med möjlighet till förlängning. Vi har behov av dig som kan jobba allt från tre veckor till tre månader. De flesta av våra butiker har behov av deltidsanställningar men även heltid förekommer. Om dig Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss efter våra kunders behov. Det är viktigt att du brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du har fyllt 20 år. Arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer. Introduktion För att du ska få en inspirerande start i Systembolaget erbjuder vi ett introduktionsprogram speciellt anpassat för sommaranställda där du får kunskap om företaget samt utbildning i mat och dryck. Ansökan Välj butik i rutan till höger och tryck på Ansök. Sista ansökningsdatum är den 9 mars. Vissa butiker kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte ta emot ansökningar som kommer via e-post eller brev. Systembolaget arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.
Företag: Systembolaget AB
Ort: Arboga
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarpersonal till Västmanlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarpersonal till Västmanlands län

Naturvårdshandläggare
Länsstyrelsen i Västmanlands län är en spännande arbetsplats. Få arbetsplatser har en så stor bredd i sin verksamhet. I vår roll som regeringens regionala företrädare ingår att offensivt arbeta med utveckling av viktiga samhällsområden. Vår vision är ” I samverkan utvecklar vi det goda och hållbara Västmanland”. Naturvårdsenhetens uppdrag är att tillsammans med andra aktörer förvalta, stärka och skydda Västmanlands värdefulla naturmiljöer, växter och djur. Vår uppgift är att värna om den biologiska mångfalden och om människans möjlighet att hållbart nyttja och njuta av naturen. Naturvårdsenheten ansvarar för att bilda och sköta naturreservat, inventera och genomföra åtgärder i syfte att bevara arter och naturmiljöer, genomföra regional miljöövervakning samt hantera dispens- och tillståndsfrågor som rör naturmiljön. Utöver detta hanterar vi de uppgifter som ligger inom ramen för Länsstyrelsens ansvar som regional förvaltningsmyndigheten för jakt och viltvård. Enhetens arbete är en viktig del i arbetet med att skapa ett hållbart samhälle och att uppnå de av riksdagen fastställda miljömålen. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer framförallt bestå av att hantera i ärenden kopplat till enhetens arbete med områdesskydd samt till dispens- och tillståndsfrågor. I detta ingår att ta del av underlag, administrera dina ärenden, delta i interna samråd samt kontakter med markägare, myndigheter och andra organisationer. Det är ett självständigt och varierande arbete som innebär allt från naturvärdesanalys, GIS-arbete och ärendehandläggning till information och dialog med berörda parter. Du kommer huvudsakligen arbeta på vårt kontor i Västerås. Resor inom länet förekommer. Kvalifikationer Vi söker dig som har en fullgjord högskoleutbildning i biogeovetenskap, biologi eller motsvarande. Du behöver ha kunskaper om miljöbalken samt plan och bygglagstiftningen (PBL). Du ska vara en van GIS-användare och ha lätt för att uttrycka dig i både tal och i skrift. Vi värdesätter erfarenhet från offentlig/statlig verksamhet samt handläggarerfarenhet inom något av följande områden: Natura 2000, reservatsbildning, strandskydd och/eller planprocessen enligt PBL. Arbetet ställer krav på god samarbets- och kommunikationsförmåga och stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Som person är du resultatinriktad, noggrann och van att arbeta självständigt. Du har en god administrativ förmåga. Anställning Vikariat t o m 31 mars 2015. Tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling, friskvård och flexibel arbetstid. Vi sätter värde på de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten. Vill du veta mer kontakta Anna Fridén, chef för Naturvårdsenheten. Fackliga företrädare är Anna Onsten-Molander, ST och Kerstin Fogelberg, SACO-S. Samtliga når du via vår växel på telefon 010-224 90 00. Välkommen med din ansökan senast den 2 april 2014 via www.lansstyrelsen.se/vastmanland
Företag: Länsstyrelsen i Västmanlands län
Ort: Västerås
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Naturvårdshandläggare jobb, Naturvårdshandläggare Västerås, Naturvårdshandläggare Länsstyrelsen i Västmanlands län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Naturvårdshandläggare

Vilthandläggare
Länsstyrelsen i Västmanlands län är en spännande arbetsplats. Få arbetsplatser har en så stor bredd i sin verksamhet. I vår roll som regeringens regionala företrädare ingår att offensivt arbeta med utveckling av viktiga samhällsområden. Vår vision är ” I samverkan utvecklar vi det goda och hållbara Västmanland”. Naturvårdsenhetens uppdrag är att tillsammans med andra aktörer förvalta, stärka och skydda Västmanlands värdefulla naturmiljöer, växter och djur. Vår uppgift är att värna om den biologiska mångfalden och om människans möjlighet att hållbart nyttja och njuta av naturen. Enhetens arbete är en viktig del i arbetet med att skapa ett hållbart samhälle och att uppnå de av riksdagen fastställda miljömålen. Länsstyrelsen är den regionalt ansvariga förvaltningsmyndigheten för jakt och viltförvaltning. Länsstyrelsen ska inom ramen för detta genomföra statens rovdjurspolitik i de delar som rör Länsstyrelsens ansvarområden samt genomföra övriga tilldelade uppdrag inom jakt och viltförvaltning. Arbetsuppgifter I arbetet ingår att handlägga jakt- och viltskadeärenden, förberanda möten och skriva rapporter. Du kommer även föredra ärenden i länets Viltförvaltningsdelegation. I detta arbete ingår att ta del av underlag, administrera ärenden, delta i interna och externa samråd samt kontakter med djur- och markägare, myndigheter och andra organisationer. Arbete med ekonomisk uppföljning och rapportering till andra myndigheter ingår också. Därutöver kommer du att arbeta med länets rovdjursinventering. Planering, genomförande, utvärdering och inslag av arbetsledning ingår i uppgiften, liksom inventering i fält. Besiktningsarbete av bl a tamdjur som misstänks ha blivit angripna av rovdjur förekommer också. Informationsarbete är en viktig del av viltförvaltningen och du kommer att delta i planering, genomförande och uppföljning av olika informationsprojekt samt bedriva rådgivning i samband med rovdjursangrepp eller vid förekomst av närgångna rovdjur. Kontakter med media är vanligt förekommande. Kvalifikationer Vi söker dig med akademisk utbildning med inriktning på viltförvaltning, natur, skog eller motsvarande. Vi värdesätter erfarenhet och kunskap om arbetsområdet, t ex ärendehandläggning, inventeringsarbete och besiktningar. För att lyckas med jobbet måste du trivas i rollen som myndighetsperson samtidigt som du tycker om att ha kontakt med människor i olika forum och sammanhang. Du måste vara serviceinriktad och ha förmåga att skapa förutsättningar för en god dialog såväl med djurägare och jägare som med media och myndigheter. Du behöver kunna hantera motstridiga intressen och stå upp för statens intentioner i rovdjursfrågan. Att du har god samarbetsförmåga och bidrar till ett positivt arbetsklimat ser vi som en förutsättning. Du måste också ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Arbetsuppgiften ställer krav på flexibilitet vad gäller arbetstidens förläggning, framförallt under vinterhalvåret, eftersom inventeringsarbetet i hög grad är väder- och händelsestyrt. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet. Som person är du resultatinriktad, noggrann och van att arbeta självständigt. Du har en god administrativ förmåga. Anställning Vikariat t.o.m. 2015-12-31.Tillträde snarast Vi erbjuder en bra arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling, friskvård och flexibel arbetstid. Vi sätter värde på de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten. Vill du veta mer kontakta Anna Fridén, chef för Naturvårdsenheten. Fackliga företrädare är Anna Onsten-Molander, ST och Kerstin Fogelberg, SACO-S. Samtliga når du via vår växel på telefon 010-224 90 00. Välkommen med din ansökan senast den 2 april 2014
Företag: Länsstyrelsen i Västmanlands län
Ort: Västerås
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vilthandläggare jobb, Vilthandläggare Västerås, Vilthandläggare Länsstyrelsen i Västmanlands län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vilthandläggare

Infrastrukturstrateg
Länsstyrelsen i Västmanlands län är en spännande arbetsplats. Få arbetsplatser har en så stor bredd i sin verksamhet. I vår roll som regeringens regionala företrädare ingår att offensivt arbeta med utveckling av viktiga samhällsområden. Vår vision är ” I samverkan utvecklar vi det goda och hållbara Västmanland”. Vi söker dig som vill ta dig an uppgiften att utifrån ett samlat statligt perspektiv och i dialog med intressenter i länet och Stockholm-Mälarregionen utveckla infrastrukturen i och omkring Västmanland. Arbetsuppgifter Din huvuduppgift blir att i nära samarbete med Länsstyrelsens ledning svara för Länsstyrelsens roll i arbetet kring infrastrukturfrågorna. Du följer utvecklingen inom området och medverkar i statliga och regionala samhällsplaneringsprocesser. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för och ta fram arbetssätt för att omsätta Västmanlands länstransportplan och att följa genomförandet av planen. Du ansvarar för extern information inom området och har kontakter med massmedia. En del av din tid kommer att gå åt till att bereda remissyttranden och andra frågor med koppling till i första hand infrastrukturen. Tjänsten är placerad på Länsstyrelsens samhällsbyggnadsenhet. Arbetsuppgifter inom andra strategiska samhällsplaneringsfrågor och utvecklingsprojekt ingår också i tjänsten. Anställningen är tillsvidare och omfattar heltid. Vi söker dig som: • har erfarenhet av arbete med strategiska infrastrukturfrågor på en statlig myndighet eller inom en kommunal organisation. • har en för arbetet lämplig högskoleutbildning. • har förmågan och viljan att arbeta självständigt men också i nära samarbete med olika parter. • har förmågan att driva infrastrukturfrågorna utifrån en helhetssyn. • har lätt att kommunicera skriftligt och muntligt med olika aktörer, samt kunna se olika intressen och hantera dem konstruktivt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet Vi erbjuder en bra arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling, friskvård och flexibel arbetstid. Vi sätter värde på de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten. Vill du veta mer kontakta Landshövding Ingemar Skogö tel 070 – 597 51 40, chefen för Samhällsbyggnadsenheten Christer Alzén, tel 070-603 56 31 eller kommunikationsdirektör Ulrika Nilsson, tel 072-543 01 47. Fackliga representanter är Anna Onsten-Molander, ST och Tobias Hjortstråle, SACO-S. De når du på telefon 010-224 90 00 Välkommen med din ansökan senast den 15 april 2014.
Företag: Länsstyrelsen i Västmanlands län
Ort: Västerås
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Infrastrukturstrateg jobb, Infrastrukturstrateg Västerås, Infrastrukturstrateg Länsstyrelsen i Västmanlands län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Infrastrukturstrateg

Samplingspersonal i Västerås
Creative Channels är en PR- och eventbyrå som satsar genomgående på mer personliga och mer familjära marknadsaktiviteter och kundkontakter. Hos oss finner ni allt från PR-event till sampling till unika egna koncept. Creative Channels har några av Sveriges största varumärken som uppdragsgivare.??? Vi söker personer som är av samma skrot och korn som oss, glada personer med en härlig personlighet. ??Välkommen med Din ansökan till oss! Är du en driven, social och glad person som letar efter extra jobb? Har du en kompis som du skulle kunna tänka dig jobba med? Sök båda två! Creative Channels söker personer som ska få jobba med oss och dela ut startpaket åt våran kund Comviq. Man ska kunna jobba 2 gånger i veckan. Arbetstid: Uppskattat tid ca 3 timmar / Dag Tid: Dagtid, ofta start kl:13.00 Anställningsform: Projektanställd Anställningslängd: 2 arbetsdagar / tillfälle Lön: 800 SEK + 12% semesterersättning Då många av våra uppdrag är av karaktären "extrajobb" ser vi oss också naturligt som ett steg på vägen i din framtida karriär, och vi vill därför gärna ställa upp som referens när det är dags för dig att avancera! Gemensamt för alla våra uppdrag är att vi kräver av Dig att du är duktig på att jobba självständigt, att du tar initiativ och löser eventuella problem som uppstår och att konceptet "ge alltid god service" sitter i ryggraden! Att jobba som samplingspersonal innebär att Du är en fantastiskt glad människa som är fullkomligt orädd för att ta kontakt med nya människor och som vet vad samarbete och positiv kommunikation innebär! Du registrerar dig genom att besöka www.creativechannels.recruto.se och leta upp rätt tjänst. OBS! Vi tar inte emot ansökningar vi telefon eller mail!
Företag: Creative Channels Västmanlands län
Ort: Västerås
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Samplingspersonal i Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samplingspersonal i Västerås

7st CE chaufförer till Västmanlands län.
Vi på Mälardalens Logistik Bemanning AB söker nu 7st CE chaufförer för vår kunds räkning i Västmanlands län. Du som söker bör bo med omnejd då arbetet startar i Västerås. Att framföra lastbil med släp innefattar ett stort ansvar, du bör ha erfarenhet av detta. Nedan ser du kriterier som du skall inneha för att söka denna tjänst. CE behörighet ADR/YKB Truckkort Ha erfarenhet av släp, detta är meriterande. Vara social, inneha ett service tänk. Kunna kommunicera i tal och skrift. Arbeta nattetid utan problem. Arbeta i team samt även självständigt. Innehar du dessa kriterier, vänligen maila oss ditt CV samt Personligt brev. Vi vill INTE att personer som INTE har dessa egenskaper/kriterier att söka denna tjänst.
Företag: MÄLARDALENS LOGISTIK BEMANNING AB
Ort: Västerås
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga 7st CE chaufförer till Västmanlands län. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 7st CE chaufförer till Västmanlands län.

6st CE Chaufförer i Västmanlands län
Vi på Mälardalens Logistik Bemanning AB söker nu 6st CE chaufförer till Västmanlands län för/åt vår kund med omgående start. Att framföra lastbil med släp innebär ett mycket stort ansvar, har du tidigare meriter från CE körning är detta meriterande. Här nedan ser du krav/kriterier som du bör inneha för att söka denna tjänst. CE behörighet Erfarenhet är meriterande ADR/YKB Truckkort Kunna kommunicera i tal och skrift då man kommer att behöva kommunicera med transportledare samt vissa kunder. Kunna arbeta oregelbunda tider dvs tidiga mornar utan problem. detta är en heltid. Har du dessa egenskaper, vänligen maila oss ditt CV samt Personligt brev. Vi undanbeder personer som inte innehar dessa egenskaper att söka denna tjänst.
Företag: MÄLARDALENS LOGISTIK BEMANNING AB
Ort: Västerås
Publicerad : 06-01
Sök fler jobb liknande: lediga 6st CE Chaufförer i Västmanlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 6st CE Chaufförer i Västmanlands län

Sekreterare till Mälarens vattenvårdsförbund
Länsstyrelsen i Västmanlands län är en spännande arbetsplats. Få arbetsplatser har en så stor bredd i sin verksamhet, särskilt inom vattenområdet. Bland våra roller finns Vattenmyndigheten för Norra Östersjöns vattendistrikt. Vi ansvarar även för Mälarens vattenvårdsförbunds sekretariat. Arbetsuppgifter Länsstyrelsen söker en person som ska ha som uppgift att vara sekreterare i Mälarens vattenvårdsförbund. Utöver sekreterarskapet tillkommer även andra vattenrelaterade arbetsuppgifter på länsstyrelsen. Att vara sekreterare i förbundet innebär att verkställa de beslut som tas av styrelsen. Verksamhetsplanen som fastställs av årsstämman ska följas upp av sekreterare. I tjänsten ingår att upphandla konsulttjänster, att leda och samordna de projekt som förbundet ansvarar för, samt att själv arbeta i vissa projekt. Sekreteraren är sammankallande i en arbetsgrupp som ger stöd i förbundets arbete och i tjänsten ingår också att arbeta med förbundets informationsspridning i form av t.ex. hemsida och nyhetsbrev. Samverkan med medlemmar och övriga aktörer är också en naturlig del i sekreterarskapet. Arbetet omfattar även administration av förbundets ekonomi, liksom kallelser till möten och protokollskrivning. Sekreterarskapet i Mälarens vattenvårdsförbund utgör i dagsläget 75 % av en heltid. Resterande del av tjänsten innebär arbete med vattenförvaltning, vattenverksamhet och/ eller andra vattenrelaterade frågor på länsstyrelsen. Kvalifikationer Vi söker dig som har: • Högskoleutbildning med lämplig vattenrelaterad utbildning (limnolog, biolog med vatteninriktning eller motsvarande) • Arbetslivserfarenhet från arbete med vattenfrågor inom offentlig förvaltning • En mycket god kommunikativ förmåga och vana att presentera frågor i både tal och skrift i stora och små grupper • Lätt för att samarbeta och skapa förtroendefulla kontakter • Förmåga att strukturera och följa upp ditt arbete på ett effektivt sätt • Mycket goda datorkunskaper   Det är meriterande om du: • Har god kännedom om svensk vattenförvaltning och dess lagstiftning • Har erfarenhet av att arbeta med projektledning • Har god kännedom om hur vattenarbetet fungerar i ett samhällsperspektiv • Ha vana av att leda och samordna arbete i grupp • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i en ideell förening • Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, där framför allt förmågan till samarbete och samverkan är viktig.   Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten. Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Tillträde snarast. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling, friskvård och flexibel arbetstid. Vi sätter värde på de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten. Vill du veta mer kontakta Mats Wallin, enhetschef på Vattenmyndighetens kansli. Fackliga företrädare är Anna Onsten-Molander, ST och Tobias Hjortstråle, SACO-S. Samtliga når du via vår växel på telefon 010 – 224 90 00. Välkommen med din ansökan senast den 16 juni 2014.
Företag: Länsstyrelsen i Västmanlands län
Ort: Västerås
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sekreterare till Mälarens vattenvårdsförbund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sekreterare till Mälarens vattenvårdsförbund

10st C chaufförer i Västmanlands län.
Vi på Mälardalens Logistik Bemanning AB söker nu 10st C chaufförer i Västmanlands län för vår kunds räkning. Att framföra last innebär ett stort ansvar. Arbetet utgår från Västerås, så du som söker bör bo med omnejd. Här nedan ser du krav/kriterier du bör inneha för att kunna söka denna tjänst. Vi UNDANBEDER personer som INTE innehar dessa att söka. C behörighet Erfarenhet av att köra lastbil. YKB/ADR Arbeta dagtid utan problem. Kunna kommunicera i tal och skrift då man är tvungen att ha telefonkontakt med logistik ansvarige samt även med vissa kunder. Har du dessa egenskaper, vänligen maila oss ditt CV samt Personligt brev.
Företag: MÄLARDALENS LOGISTIK BEMANNING AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga 10st C chaufförer i Västmanlands län. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 10st C chaufförer i Västmanlands län.

Antikvarie/Arbetsledare
Västmanlands läns museum bedriver en brett upplagd verksamhet i länet med inriktning på samarbete i olika nätverk och förmedling av kulturarvet. Vi satsar på utveckling av verksamheten och nya arbetsformer, såväl i länet, i föremålsarkiv och verkstäder på WestmannaArvet i Hallstahammar som i de nya museilokalerna på Karlsgatan 2 i Västerås. Länsmuseet är en del av Landstinget Västmanland. Länsmuseet söker en antikvarie/arbetsledare. Huvuduppgiften är att under enhetschefen leda länsmuseets arbete med digitalisering. I arbetsuppgifterna ingår att i bred samverkan arbeta både strategiskt och praktiskt. Du kommer att vara arbetsledare för sju medarbetare inom arbetsgruppen Kulturarvs IT. Tjänsten är placerad i Hallstahammar. Akademisk examen med museirelaterade ämnen. Dokumenterad kunskap i registreringsprogram för museisamlingar. Kunskap om fotografiskt material och fotohistoria samt om hantering av arkivalier och föremål är meriterande. Flera års erfarenhet av arbetsledning samt av arbete med registrering och digitalisering av museisamlingar. Du ska ha erfarenhet av att utveckla frågor utifrån ett helhetsperspektiv. Meriterande är erfarenhet av att arbeta med kommunikation och förmedling via sociala medier. Du ska ha goda ledaregenskaper, pedagogisk förmåga, vara utåtriktad, ha servicekänsla, intresse av att samarbeta med andra samt vara van att fatta självständiga beslut. Du har lätt för att uttrycka Dig väl i tal och skrift. Körkort för bil erfordras.
Företag: Västmanlands läns museum
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Antikvarie/Arbetsledare jobb, Antikvarie/Arbetsledare Hallstahammar, Antikvarie/Arbetsledare Västmanlands läns museum
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Antikvarie/Arbetsledare

Samplingspersonal i Västerås
Creative Channels är en PR- och eventbyrå som satsar genomgående på mer personliga och mer familjära marknadsaktiviteter och kundkontakter. Hos oss finner ni allt från PR-event till sampling till unika egna koncept. Creative Channels har några av Sveriges största varumärken som uppdragsgivare.??? Vi söker personer som är av samma skrot och korn som oss, glada personer med en härlig personlighet. ??Välkommen med Din ansökan till oss! Är du en driven, social och glad person som letar efter extra jobb? Har du en kompis som du skulle kunna tänka dig jobba med? Sök båda två! Creative Channels söker personer som ska få jobba med oss och dela ut startpaket åt våran kund Comviq. Man ska kunna jobba 2 gånger i veckan. Arbetstid: Uppskattat tid ca 3 timmar / Dag Tid: Dagtid, ofta start kl:13.00 Anställningsform: Projektanställd Anställningslängd: 2 arbetsdagar / tillfälle Lön: 800 SEK + 12% semesterersättning Då många av våra uppdrag är av karaktären "extrajobb" ser vi oss också naturligt som ett steg på vägen i din framtida karriär, och vi vill därför gärna ställa upp som referens när det är dags för dig att avancera! Gemensamt för alla våra uppdrag är att vi kräver av Dig att du är duktig på att jobba självständigt, att du tar initiativ och löser eventuella problem som uppstår och att konceptet "ge alltid god service" sitter i ryggraden! Att jobba som samplingspersonal innebär att Du är en fantastiskt glad människa som är fullkomligt orädd för att ta kontakt med nya människor och som vet vad samarbete och positiv kommunikation innebär! Du registrerar dig genom att besöka www.creativechannels.recruto.se och leta upp rätt tjänst. OBS! Vi tar inte emot ansökningar vi telefon eller mail!
Företag: Creative Channels Västmanlands län
Ort: Västerås
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Samplingspersonal i Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samplingspersonal i Västerås

Verksamhetsutvecklare till länsstyrelsernas gemensamma kansli
Länsstyrelserna är en spännande arbetsplats. Få arbetsplatser är så mångsidiga och erbjuder en så stor bredd i sin verksamhet. I vår roll som regeringens regionala företrädare ingår att offensivt arbeta med utveckling av viktiga samhällsområden. Länsstyrelserna ser till att riksdagens och regeringens mål uppnås i länen. Vi har också uppdraget att gemensamt utveckla våra verksamheter Länsstyrelserna driver sedan några år tillbaka flera stödprocesser gemensamt, främst inom IT, ekonomiadministrativ samordning och lönehantering. Vidare drivs ett antal projekt inom närliggande stödprocesser. Syftet med samordningen är att åstadkomma effektiviseringar av stödverksamheten. För att hantera samordningen och beredningen finns det ett gemensamt kansli. Målsättningen är att kansliet ska vara bemannat med två heltidstjänster. Länsstyrelserna söker nu en verksamhetsutvecklare till kansliet. Beskrivning av uppdraget De huvudsakliga ansvarsområdena för det gemensamma kansliet är: • samordning av den gemensamma utvecklingsverksamheten och förvaltningen • stöd till beställarorganisationen för IT (planeringsråd IT) • framtagande av direktiv ex - för verksamhetsplanering av gemensamma funktioner. - specifika uppdrag • administrativt stöd • rapportering av uppdrag i regleringsbrevet gällande gemensamt stöd och utveckling • uppföljning och utvärdering • utveckla arbetssätt och rutiner Du kommer att få arbeta inom alla ansvarsområdena. Arbetet är mycket självständigt och förutsätter samverkan både internt och externt. Då processer och roller mellan de 21 länsstyrelserna ständigt utvecklas kan arbetsbeskrivningen successivt komma att utvecklas och justeras. Du rapporterar till den tjänsteman som är ansvarig för kansliet och arbetar utifrån den av länsrådsgruppen årligen beslutade verksamhetsplanen. Kvalifikationer Vi söker dig som har en lämplig högskoleutbildning eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren finner likvärdig. Meriterande är tidigare erfarenhet av ledningsstöd, som ledare eller från arbete med ledningsfrågor. Det är också meriterande om du har erfarenhet av projektledning och upphandling av beställarstöd. Erfarenhet av arbete inom exempelvis beställarstöd inom IT-området, är en fördel. Vi söker dig som har förmåga att hantera komplexa frågor och samordna processer med flera olika aktörer med skilda utgångspunkter. Du ser sammanhang och kan prioritera rätt frågor, samt har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, t.ex. genom att ta fram tydliga beslutsunderlag, föredra komplexa frågor samt ge metodstöd till projektledare i organisationen. Du har en god analytisk förmåga som innebär att kunna se saker på ett strategiskt sätt med bibehållen helhetssyn. Du är en god administratör och tycker om att ha ordning och reda. Du är ansvarskännande och intresserad av att utveckla verksamheten. Du har integritet, lätt att samarbeta och god kommunikativ förmåga. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling, friskvård och flexibel arbetstid. Vi sätter värde på de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten. Placering Enligt överenskommelse. Omfattning och tillträde Uppdraget omfattar heltid och är en tillsvidare anställning. Vill Du veta mer kontakta Länsråd Lisbeth Schultze tfn 070-345 43 63 (från 6 augusti), personalchef Gunnel Ek-Lundqvist tfn 070-610 62 18 eller ansvarig för kansliet Anna Nilsson tfn 070-539 81 49 Välkommen med din ansökan senast 20 aug 2014.
Företag: Länsstyrelsen i Västmanlands län
Ort: Västerås
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetsutvecklare till länsstyrelsernas gemensamma kansli jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetsutvecklare till länsstyrelsernas gemensamma kansli

Vattenhandläggare till Miljöenheten
Länsstyrelsen i Västmanlands län är en arbetsplats med stor bredd i sin verksamhet. Vi söker dig som har erfarenhet av vattenverksamhet och är redo att engagera dig i ett spännande arbetsfält. I arbetsuppgifterna ingår prövning av vattenverksamhet. I samband med domstolsprövning ska du delta i tidiga samråd, föredra beslut om miljöpåverkan, föredra yttrande till mark- och miljödomstol och delta i huvudförhandling. Vissa vattenverksamheter är anmälningspliktiga och prövas av Länsstyrelsen. Denna prövning ingår också i dina arbetsuppgifter. Länsstyrelsen är tillsynsmyndighet för vattenverksamhet. Detta innebär att du kontrollerar att lämnade tillstånd och villkor följs. Länsstyrelsen fastställer vattenskyddsområden och dess föreskrifter. Som handläggare deltar du i samråd samt upprättar beslut om vattenskyddsområden. Tjänsten omfattar även dammsäkerhetsrapportering till Svenska Kraftnät. Den 1 juli 2014 trädde en ny förordning om dammsäkerhet i kraft. Detta innebär att Länsstyrelsen under en treårsperiod kommer att delta i ett klassificeringsarbete för dammsäkerhet. I uppgifterna ingår handläggning av konsekvensutredningar för dammbrott vid länets dammar. Du kan också komma att delta i möten med älvsamordningsgrupper och vattenförbund samt svara på remisser. Förutom kännedom om lagstiftning och vattenverksamhet är det viktigt att kunna samverka med andra enheter inom Länsstyrelsen. Verksamheten kan påverka biotopskydd, strandskydd, kulturlämning, fiske, underhåll av kraftstationer eller annat intresseområde. Som handläggare arbetar du även utomhus. Du gör platsbesök i samband med tillsyn eller till följd av klagomål eller andra iakttagelser. Andra arbetsuppgifter kan förekomma, exempelvis uppgifter som berör vattenförvaltning Miljöenheten består av ca 20 medarbetare som är uppdelade i tre grupper, vattengruppen, tillsyn och prövning, samt förorenade områden. Varje grupp leds av en samordnare. Din tillhörighet blir i vattengruppen. För att trivas och fungera väl hos oss förutsätter vi att du är utvecklingsbar, positiv, ansvarstagande, nyfiken samt gillar lagspel med dina kollegor. Kvalifikationer I din ansökan vill vi att du beskriver hur du uppfyller nedanstående krav: • Slutförd högskoleutbildning med lämplig vattenrelaterad utbildning • Flerårig arbetslivserfarenhet från arbete med vattenfrågor och vattenverksamhet • En mycket god kommunikativ förmåga och vana att presentera frågor i både tal och skrift i stora och små grupper • Lätt för att samarbeta och skapa förtroendefulla kontakter • Förmåga att strukturera och följa upp ditt arbete på ett effektivt sätt • Mycket goda datorkunskaper   Nedanstående kompetens är meriterande för tjänsten. Du bör i din ansökan framhålla hur du uppfyller önskemålen. • Utbildning i eller erfarenhet av hydrauliska/hydrologiska beräkningar • God kännedom om lagstiftning avseende vattenverksamhet • Erfarenhet av att arbeta med GIS • God kännedom om hur vattenverksamhet fungerar och påverkar i ett samhällsperspektiv Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, där framför allt förmågan till samarbete och samverkan är viktig.   Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Tillträde snarast. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling, friskvård och flexibel arbetstid. Vi sätter värde på de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten. Vill du veta mer kontakta Ann-Charlotte Duvkär, enhetschef på Miljöenheten. Fackliga företrädare är Anna Onsten Molander, ST och Tobias Hjortstråle, SACO-S. Samtliga når du via vår växel på telefon 010 – 224 90 00. Välkommen med din ansökan senast den 17 september 2014.
Företag: Länsstyrelsen i Västmanlands län
Ort: Västerås
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vattenhandläggare till Miljöenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vattenhandläggare till Miljöenheten

Sampling - Dela ut gratisprodukter i Västerås
Creative Channels är en PR- och eventbyrå som satsar genomgående på mer personliga och mer familjära marknadsaktiviteter. Hos oss finner ni allt från PR-event till sampling till unika egna koncept. Creative Channels har några av Sveriges största varumärken som uppdragsgivare. ???Vi söker personer som är av samma skrot och korn som oss, glada personer med en härlig personlighet. ??Välkommen med Din ansökan! Är du en driven, social och glad person som letar efter extrajobb, med möjlighet för fortsatt jobb? Creative Channels söker personer som ska få jobba med oss och dela ut gratisprodukter åt vår kund Miljonlotteriet. Vi kommer besöka de centrala delarna av staden för att fira 50 år med miljonlotteriet med alla! Vem är du? Du är en fantastiskt glad människa som är fullkomligt orädd för att ta kontakt med nya människor, som dessutom vet vad samarbete och positiv kommunikation innebär! Du har haft flera jobb tidigare och har erfarenhet från olika arbetssituationer. Du är över 20 år. Gemensamt för alla våra uppdrag är att vi kräver av Dig att du är duktig på att jobba självständigt, att du tar initiativ och löser eventuella utmaningar som uppstår under arbetsdagen. Att man dessutom månar om service till de människor man träffar gillar vi! Arbetstid: Uppskattat 8 timmar Anställningsform: Projektanställd Anställningslängd: 1 arbetsdag (Med goda chanser till förlängning med löpande arbetstillfällen) Lön: 1000 + 12% semesterersättning Du registrerar dig genom att besöka www.creativechannels.recruto.se och leta upp rätt tjänst. Har du en vän som du skulle kunna tänka dig jobba med? Sök båda två! OBS! Vi tar inte emot ansökningar vi telefon eller mail!
Företag: Creative Channels Västmanlands län
Ort: Västerås
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sampling - Dela ut gratisprodukter i Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sampling - Dela ut gratisprodukter i Västerås

Samhällsplanerare
Länsstyrelsen i Västmanlands län är en spännande arbetsplats. Få arbetsplatser har en så stor bredd i sin verksamhet. I vår roll som regeringens regionala företrädare ingår att offensivt arbeta med utveckling av viktiga samhällsområden. Vår vision är ” I samverkan utvecklar vi det goda och hållbara Västmanland”. Arbetsuppgifter Som samhällsplanerare arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom området fysisk planering och i de tidiga skedena i samhällsbyggnadsprocessen. I arbetsuppgifterna ingår att föra en dialog med våra samarbetsparter, såsom Trafikverket och länets kommuner och landsting. I rollen som samhällsplanerare är det viktigt att kunna överblicka och se helheter. Du kommer att arbeta med fysisk planering framförallt enligt väglagen och lagen om byggande av järnväg men även enligt PBL, samt delta i åtgärdsvalsstudier. Du kommer också att leda utvecklingsprojekt avseende samverkan för utveckling av regionala planeringsprocesser. Samhällsplaneraren ingår i enhetens planfunktion, men arbetar också i nära samarbete med infrastrukturdirektören kring strategiska infrastrukturfrågor. Arbetet innebär även ett brett samarbete med övriga sakområden på Länsstyrelsen. Kvalifikationer Högskoleutbildning inom området samhällsplanering är ett grundkrav, t.ex. landskapsarkitekt, ingenjör, fysisk planerare eller kulturgeograf. Det är meriterande om du har kunskaper i berörd lagstiftning såsom väglagen, lagen om byggande av järnväg, miljöbalken och plan- och bygglagen samt erfarenhet av arbete med miljökonsekvensbeskrivningar. Du ska ha körkort. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet då arbetets karaktär kräver samarbete med så väl interna som externa parter. Du är en resultatinriktad person med god initiativförmåga. Du finner arbete i grupp stimulerande, samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta, samt anser att kontakt med kollegor och samarbetsparter är viktigt för att nå ett bra resultat. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och är analytiskt lagd. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling, friskvård och flexibel arbetstid. Vi sätter värde på de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten. Anställning: Heltid, tillsvidare. Tillträde snarast. Vill du veta mer kontakta enhetschef Ulrika Nilsson. Fackliga företrädare är Kerstin Fogelberg SACO-S och Anna Onsten-Molander ST. Samtliga nås via vår växel på telefon 010-224 90 00. Välkommen med din ansökan senast den 19 oktober 2014
Företag: Länsstyrelsen i Västmanlands län
Ort: Västerås
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Samhällsplanerare jobb, Samhällsplanerare Västerås, Samhällsplanerare Länsstyrelsen i Västmanlands län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samhällsplanerare


Sök lediga jobb Västmanlands län

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se