Växeltelefonist Varberg jobb - lediga jobb

Växeltelefonist Varberg jobb Växeltelefonist Varberg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Växeltelefonist Varberg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Växeltelefonist Varberg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Barnskötare- Täby

  2. Assistent 50 %- Stockholm

  3. Grundskollärare 1-6 med inriktning SV/SO- Stockholm

  4. Bagare/konditor till norra Stockholm- Stockholm

  5. Kock- Norrtälje

  6. Support- Helpdesktekniker, IT-tekniker, Konsult- Stockholm

  7. Engagerad SYV till gymnasium i Stockholm- Stockholm

  8. Serveringspersonal sökes !- Stockholm

  9. Kafébiträde Säljare; Coffe Store i Sverige- Stockholm

  10. Grundskollärare 1-7- Haninge


Mer beskrivning

Barnskötare
Habiliteket bedriver Förskola, Grundsärskola, Fritidshem och Korttidshem i specialanpassad form för barn med flerfunktionsnedsättning i åldrarna 2-15 år. På Habiliteket får barnen individuellt planerad och anpassad träning i lekens form. Det ska vara roligt att träna och lära sig nya saker. Habiliteket drivs i privat regi i specialanpassade lokaler i Roslags Näsby i Täby. Läs gärna mer om verksamheten på vår hemsida. www.habiliteket.se Vi söker nu en barnskötare på 75-100% Kvalifikationer Utbildad barnskötare med erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med flerfunktionsnedsättning. Färdigheter Du har en personlig mognad och grundtrygghet. Du ska vara flexibel, kreativ, lyhörd och bra på att samarbeta. Du vill vara med och skapa den bästa skolan för både elever och personal. Du skapar goda relationer, är kommunikativ, öppen och tydlig. Du vill jobba långsiktigt och har ett positivt och lösningsinriktat arbetsätt. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, kreativitet och personlig lämplighet. Arbetsuppgifter Omvårdnad, stimulera och aktivera barnen utifrån deras utvecklingsnivå och behov. Dokumentering, Viss föräldrakontakt, delaktighet i planering och genomförande i arbetsgruppen. Våra barn behöver hjälp med allt . Vår gemensamma vision: Alla har rätt till ett bra liv. Förmåner Friskvårdspeng,friskvårdserbjudanden/aktiviteter, företagshälsovård, internutbildningar,externa utbildningar,hemlagad lunch mm. Skicka in din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Märk ansökan med referens: "Barnskötare" För jämnare könsfördelning på vår arbetsplats ser vi gärna maliga sökande.
Företag: Habiliteket
Ort: Täby
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare jobb, Barnskötare Täby, Barnskötare Habiliteket
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare

Assistent 50 %
Vi söker en administrativ assistent på halvtid till Kunskapsbolaget KLN AB, Stockholm Kunskapsbolaget (Kb) är ett modernt nätverksorienterat företag med anställd personal, fasta underkonsulter och samarbetspartners över hela Sverige. Företaget grundades 1997. Vi är specialister på finansiering, kompetensförsörjning, ledarskap och verksamhetsutveckling - nyckelområden inom varje organisation. Vi söker nu en administrativ assistent till kontoret, tillika VD:s högra hand. Arbetsuppgifter VD-assistent Förbereda inför möten och seminarier med material och inköp/dukning av tilltugg m m. Sköta företagets DR-utskick och övriga marknadsaktiviteter Vara delaktig i arbetet med företagets hemsida Sköta fakturering och våra konsulters tidsrapportering Ansvara för telefonen och inkommande samtal Ta emot besökare Sköta inköp av kontorsmaterial Hålla ordning på kontoret och ansvara för kontorsmaskiner etc Uppdatera olika register Vem är du? Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Office-paketet och gärna intresse och kunskaper i marknadsföring. Som person är du glad, öppen, engagerad och van vid att ta egna initiativ. Du är pålitlig, prestigelös och självklart har du en god känsla för service. Arbetstid/Varaktighet Halvtid måndag-fredag, kl. 13.00-17.00. Tillsvidare. Tillträde Ca 12 augusti eller efter överenskommelse. Lön Fast lön. Kontaktpersoner Widar Georgsson/Björn Kärrberg(VD) Ansökan Sista ansökningsdag 130728 Vi tar emot ansökan via epost i första hand till widar.georgsson@kunskapsbolaget.se. Arbetsgivare och arbetsplats Kunskapsbolaget KLN AB Gamla Brogatan 19 111 20 STOCKHOLM Tel: 08-545 160 20 Mer information på http://www.kunskapsbolaget.se
Företag: Kunskapsbolaget
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent 50 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent 50 %

Grundskollärare 1-6 med inriktning SV/SO
Pilgrimsskolan är en 17 årig fristående grundskola med ca. 120 elever i årskurserna 1-5. Med 20 elever i varje klass och hög personaltäthet arbetar vi bifrostinspirerat och nära naturen. Teori och skapande ska utgöra en helhet och vi ser barnens intresse, lust och nyfikenhet som de främsta drivkrafterna för utveckling och lärande. För att nå detta arbetar vi tematiskt med ämnesstudier, verkstäder, utedagar och helintegrerat fritidshem. Hållbar utveckling är viktigt för oss och vi är Grön Flagg certifierade. Vi söker nu dig som är erfaren, utbildad grundskollärare i SV/SO till en ferielönetjänst på avdelning Igelkotten. Du kommer att ha huvudansvar för klass 3 men arbeta med både år 2 och 3 tillsammans med tre andra pedagoger samt specialpedagog. Välkommen att skicka din CV med medföljande personligt brev till nilla6@msn.com
Företag: Pilgrimsskolan AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare 1-6 med inriktning SV/SO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare 1-6 med inriktning SV/SO

Bagare/konditor till norra Stockholm
Vi söker en butiksbagare till norra Stockholm som kan matbröd och konditori.Vi behöver dig omgående. Arbetstider är dagtid.Du har minst 2 års erfarenhet av Bageri/konditori. Vi erbjuder ett modernt bageri med trevliga arbetskamrater som väntar på dig. Så du som är glad och trevlig och framförallt kunnig både med matbröd och konditori och gillar kundkontakt och försäljning är välkommen med din ansökan till oss.
Företag: Personalkompetens AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Bagare/konditor till norra Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bagare/konditor till norra Stockholm

Kock
Du skall ansvara för ett kökspass och behöver ha minst 3 års yrkesvana och vi ser gärna att du ha arbetat i en internationell köks- och restaurangmiljö. Under din arbetstid kommer du att tillsammans med dina kollegor att svara för vår matlagning. Vi har såväl a la carte servering som festvåningsverksamheten.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Norrtälje, Kock GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Support- Helpdesktekniker, IT-tekniker, Konsult
Kunskaper Operativsystem: Windows 8 Windows 7 Windows XP Microsoft Exchange och andra MS-serverprodukter- några av de senare versionerna. Outlook Mobila enheter. Smartphones och tablets Officepaket Adobeprodukter Helpdesksystem - Du måste ha jobbat i en IT-helpdesk. Dokumentation - Du måste ha vana av att dokumentera ditt arbete och rapportering till kund. Hårdvarukunskaper Du bör ha kunskaper i backuphantering. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Certifieringar är meriterande.
Företag: ITALLIANSEN NORDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Support- Helpdesktekniker, IT-tekniker, Konsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Support- Helpdesktekniker, IT-tekniker, Konsult

Engagerad SYV till gymnasium i Stockholm
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi söker nu en studie- och yrkesvägledare för ett uppdrag på 16 timmar per vecka (40 %). Du kommer arbeta på en omtyckt och välfungerande gymnasieskola i centrala Stockholm. Du ska vara behörig SYV och vi ser helst att du har erfarenhet av arbete på gymnasieskola. God kännedom om arbetsmarknaden, efter-gymnasiala studier etc. är mycket viktigt. Du kommer arbeta med vägledning både individuellt och i grupp. Vi ser gärna att du har ett coachande förhållningssätt och kan se olika spännande framtidsmöjligheter tillsammans med eleverna. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt och urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad SYV till gymnasium i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad SYV till gymnasium i Stockholm

Serveringspersonal sökes !
Majola RestaurangKonsult är ett förstklassigt konsultföretag som arbetar mot kunder i Stockholms området. Våra kunder är till största del konferensgårdar, hotell, kvarterskrogar & cateringföretag. Vi har varit verksamma i 9 år och växer fort tack vare vår skickliga personal som har byggt upp vårt goda rykte! Vår personalstyrka behöver nu utökas med serveringspersonal inför hösten som kan arbeta heltid. Har du hotell och restaurang utbildning från gymnasiet eller minst ett par års matsals erfarenhet, då ska du söka dig till oss! Du ska ha lätt för att samarbeta i team och ha en genuin känsla för service. Vi ser gärna att du har vana från att jobba med ala carte och fatservering. Vi erbjuder ett flexibelt och varierande arbete där du själv bestämmer dina arbetstider och typ av restauranger. Vi är mycket lyhörda och strävar alltid efter att du ska stormtrivas hos oss på Majola! Vi ser helst att du skickar in ansökan via e-post, men om den möjligheten inte finns så går det bra att ringa till oss. Lön betalar vi enligt avtal eller överenskommelse. Låter detta som något för dig ? Tveka då inte att höra av dig !
Företag: MAJOLA RESTAURANGKONSULT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal sökes ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal sökes !

Kafébiträde Säljare; Coffe Store i Sverige
Erfarna Kafébiträden som älskar att sälja och ser Gästerna först sökes! 1 tjänst/deltid Vi söker duktiga Kafébiträden som ser vad som ska göras, är ärliga, kan arbeta i högt tempo, serviceinriktade vi ser gärna att du har några års erfarenhet från förekommande arbeten. Arbetsplats: Centralstationen- Arbetstid/Varaktighet: Deltid Provanställning 6 månader Arbetstid enligt schema. Cafét är öppet 7 dagar i veckan. 04:30-23:00. Helger 06:00-22:00. Varierande arbetstider. Lön: timlön Ansökan Store&Coffee (Dagnys) Box 851 101 37 Stockholm sista ansökningsdag 2013-08-02. Vi tar emot ansökan via e-post: personal@dagnyskaffe.se Arbetsgivare Dagnys Centralplan 29 BOX 851 101 37 STOCKOLM E-post: personal@dagnyskaffe.se Hemsida: www.dagnyskaffe.se
Företag: Dagnys
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kafébiträde Säljare; Coffe Store i Sverige jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kafébiträde Säljare; Coffe Store i Sverige

Grundskollärare 1-7
Hej, Åbyskolan söker Grundskollärare 1-7 Arbetsuppgifter Skolans profil är delaktighet och gemenskap där alla medarbetare tar ett gemensamt ansvar. Hos oss får du medarbetare med stort engagemang för undervisning, utveckling och samarbete. Skolan är mitt uppe i en utvecklingsfas där fokus ligger på att alla elever kan och vill. Vi arbetar i arbetslag och har ett förhållningssätt att se till helheten där "jaget aldrig får bli större än laget". Åbyskolan är en två-parallell F-6 skola som har drygt 300 glada och vetgiriga elever med cirka 40 engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar utifrån ett helhetsperspektiv. Nu söker vi en grundskollärare 1-7, gärna med inriktning MA/NO/EN, till en av skolans blivande åk 4. Verksamhetens mål är att genom ett lustfyllt lärande ska varje elev minst uppnått de olika ämnenas kunskapskrav för åk 6. Varje elev ska även ha fått möjlighet att utveckla sina egna unika förmågor, utifrån de övergripande mål och riktlinjer som anges i Lgr 11. Att planera, undervisa och utvärdera lektioner utifrån kunskapskrav och mål i Lgr 11. I arbetet ingår även samarbete i olika forum och föräldrakontakter. Utbildning/Erfarenhet: Adekvat lärarexamen Erfarenhetskrav: Tidigare erfarenhet av undervisning. Kompetenskrav: Som medarbetare på Åbyskolan har du god samarbetsförmåga och en kulturell medvetenhet. Att hitta lösningar och se möjligheter är en ständig utmaning då vi alltid har fokus på varje elevs kunskap och lärande. Om du dessutom gillar att ha kul ser vi som ett ytterligare plus då vi sätter stort värde på trygghet och trivsel. Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare Heltid Tillträde: 2013-08-12 Lön: Fast lön Ansökan: Sista ansökningsdag: 2013-06-13 AG referens: Grundskollärare 1-7 Enbart skriftligt Tjänsten tillsätts under förutsättning att ingen övertalighet föreligger. Vi tar emot ansökan via e-post: abyskolan@haninge.se Kontaktpersoner: Marie Lööf, rektor Arbetsgivare Haninge Kommun, Åbyskolan Alla jobb hos denna arbetsgivare Postadress Haninge Kommun, Åbyskolan 13731 VÄSTERHANINGE Besöksadress Björnvägen 38 Telefon och webbplats Tel: 08-6067000 vx E-post:abyskolan@haninge.se
Företag: Haninge kommun, Åbyskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare 1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare 1-7


Sök lediga jobb Växeltelefonist Varberg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se