Växjö kommun, Skola och barnomsorg jobb - lediga jobb

Växjö kommun, Skola och barnomsorg jobb Växjö kommun, Skola och barnomsorg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Växjö kommun, Skola och barnomsorg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Växjö kommun, Skola och barnomsorg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kock- Växjö

 2. Förskollärare till Brände udde förskola- Växjö

 3. Administratör till Bergundaskolan- Växjö

 4. Fritidspedagog till Ulriksbergskolan- Växjö

 5. Administratör till Gustavslundskolan- Växjö

 6. förskollärare/tidigarelärare till Uråsa/Ingelstad- Växjö

 7. Förskollärare till Furuby förskola- Växjö

 8. Förskollärare till Åby förskola- Växjö

 9. Förskollärare till förskoleklass i Lammhult- Växjö

 10. Förskollärare till Parkvägens förskola- Växjö

 11. Lärare till Nöbbele skola- Växjö

 12. Specialpedagog/speciallärare Braås skola- Växjö

 13. Fritidspedagog till Nöbbele skola- Växjö

 14. Administratör till Braås skola- Växjö

 15. Teleborg Centrum skola söker lärare i svenska/engelska- Växjö

 16. Elevassistent till Ljungfälle grundsärskola- Växjö

 17. Förskollärare/barnskötare till Regnbågens förskola- Växjö

 18. Lärare till Uråsa skola och fritids- Växjö

 19. Intresseanmälan till vikarieförmedlingen - Pedagogiskt arbete- Växjö

 20. Intresseanmälan till vikarieförmedlingen - Pedagogiskt arbete- Växjö

 21. Intresseanmälan till vikarieförmedlingen - arbete inom måltid och service- Växjö

 22. Modersmålslärare i turkiska- Växjö

 23. Lärare till Ljungfälle grundsärskola- Växjö

 24. Modersmålslärare i danska- Växjö

 25. Specialpedagog eller speciallärare sökes- Växjö

 26. Modersmålslärare i tigrinja- Växjö

 27. Förskollärare till Högstorps förskola- Växjö

 28. Lärare i svenska och engelska- Växjö

 29. Administratör till Braås skola- Växjö

 30. Kurator sökes- Växjö

 31. Förskollärare till Junibackens förskola- Växjö

 32. Elevassistent till Lammhult skola- Växjö

 33. Kock- Växjö

 34. Kockar- Växjö

 35. Rektor till Söraby skola och Tolg skola- Växjö

 36. Förskollärare till Nöbbele förskola- Växjö

 37. Förskollärare/barnskötare till Åby förskola- Växjö

 38. Samordnare till Rottne och Tolg- Växjö

 39. Förskollärare/barnskötare till Vasavägens förskola- Växjö

 40. Skolsköterska till Lammhult och Åby- Växjö


Mer beskrivning

Kock
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar barnomsorg och skola i åldern 1-16 år, kulturskola, fritidsgårdsverksamhet samt skolbibliotek. Köket och lokalvården på Gustavslundskolan drivs som intraprenad. Enheten består av 8 personer som sköter matlagning och lokalvård. I köket arbetar 3 kockar som gör ca 1000 portioner/dag. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en kock till skolrestaurangen på Gustavslundskolan. Som kock arbetar du med matlagning inklusive specialkoster, egenkontroll, samt övrigt förekommande uppgifter i ett kök. Då vi anväder oss av ett roterande arbetssätt i köket är erfarenhet av dietmatlagning ett plus. KVALIFIKATIONER Du är utbildad kock från hotell och restaurangprogrammet eller har annan likvärdig utbildning. Du har flerårig erfarenhet av och kunskap om ovanstående arbetsuppgifter. Du har god samarbets- och organisationsförmåga samt har en väl utvecklad servciekänsla. Du har ett stort intresse för matlagning samt av utveckling av hela måltidsupplevelsen. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Datorvana krävs.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Växjö, Kock Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Förskollärare till Brände udde förskola
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar barnomsorg och skola i åldern 1-16 år, kulturskola och fritidsgårdsverksamhet. Brände udde förskola ligger naturskönt vid sjön Trummen, cirka två km från Växjö centrum. Fastigheten som förskolan är inrymd i byggdes i början på 1900-talet, och har stora härliga rum, högt i tak och spröjsade fönster, här har vi haft verksamhet sedan mars 2003. Brände udde är en förskola med utonhusprofil där utemiljön är unik. Den inhägnade gården är stor och har varierad och kuperad terräng, parkmiljö med träd och buskar. Här inbjuds och inspireras barnen till rörelse, lek och rika naturupplevelser. ARBETSUPPGIFTER På Brände udde finns barn i åldrarna 1-5 år. Pedagogerna arbetar både utomhus och inomhus ca 50% + 50% av arbetstiden. Vi har byggt vår verksamhetsidé på följande rubriker: - känna trygghet och tillit - ge positiva erfarenheter av att vistas i naturen - höga förväntningar stärker självkänslan - utveckla förmågor och lust att lära - hälsa KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare och som är väl insatt i styrdokumenten. Önskvärt är utbildning inom utomhuspedagogik samt kunskap i systematiskt kvalitetsarbete. Du talar och skriver svenska på ett obehindrat sätt. Du har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande, och har god problemlösningsförmåga. Du är en god kommunikatör och har ett reflekterande förhållningssätt.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Brände udde förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Brände udde förskola

Administratör till Bergundaskolan
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Bergundaskolan är en F-9 skola som inom en snar framtid står inför spännande förändringar då byggnation av en helt ny F-9 enhet kommer att ske. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvara för att administrera de flöden som finns på en F-9 skola, och även en del av elevadministrationen på Ör och Gemla skolor (diarieföring, elevregister, skolskjutsar, listor m.m.) I dina arbetsuppgifter ingår det även att arbeta administrativt åt resultatenhetschefen samt övriga skolledare inom resultatenheten. Från höstterminen 2014 kommer du även att ta över hanteringen av en del datasystem Agresso/Ines/Baltzar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är en noggrann och skicklig administratör. Du måste kunna arbeta självständigt, ha en flexibel läggning och en positiv grundinställning. Det är önskvärt med eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration alternativt ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Du ska ha erfarenhet från administrativt arbete från offentlig förvaltning och du behärskar Officepaketet. Arbetet kommer att innebära såväl interna som externa kontakter varför du förutsätts vara kommunikativ och ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör till Bergundaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör till Bergundaskolan

Fritidspedagog till Ulriksbergskolan
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar barnomsorg och skola i åldern 1-16 år, kulturskola och fritidsgårdsverksamhet. Ulriksbergskolan är en F-6-skola, centralt belägen på stadsdelen väster i Växjö med närhet till centrum, grönområden, stadsbiblioteket mm och med busslinje utanför skolan. Vårt upptagningsområde är stadsdelen väster med företrädesvis villabebyggelse samt närliggande hyreshusområde. Vi har en skola med elever från flera olika kulturer. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en fritidspedagog som ska arbeta i skolan främst på lågstadiet under skoltid och på fritidshemmet för barn mellan 6-10 år på eftermiddagen. På fritidshemmet finns ca 150 barn inskrivna fördelade på fyra avdelningar. Planering av arbetet sker i samarbete med förskollärare, lärare och fritidspedagoger. På skolans hemsida hittar man fritidshemmets blogg där en del av arbetet finns med. KVALIFIKATIONER Du som söker är utbildad fritidspedagog. Flexibilitet och en god samarbetsförmåga är av stor vikt, liksom din förmåga att bemöta alla elever positivt och engagerat. Du är tydlig och trygg i din yrkesroll, gentemot elever, föräldrar och kollegor.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Ulriksbergskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Ulriksbergskolan

Administratör till Gustavslundskolan
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Gustavslundskolan är en F-6 skola och ligger i norra delen av Växjö tätort. Skolan har idag 380 elever. På skolan finns även en internationell klass. F-klass och fritidshem finns i skolans lokaler. ARBETSUPPGIFTER Som administratör på Gustavslundskolan kommer du att ha olika administrativa uppgifter såsom beställningar, fakturahantering, utskick från skolan, bevakning av olika uppgifter, arkivering, hantera frånvaro, posthantering och utgöra en administrativ resurs för ytterligare uppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är en noggrann och skicklig administratör. Du måste kunna arbeta självständigt, ha en flexibel läggning och en positiv grundinställning. Det är önskvärt med eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration alternativt ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Du ska ha erfarenhet från administrativt arbete från offentlig förvaltning och du behärskar Officepaketet. Andra system som det är önskvärt att du behärskar är Extens, Inez, Palette och Timepool. Arbetet kommer att innebära såväl interna som externa kontakter varför du förutsätts vara kommunikativ och ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör till Gustavslundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör till Gustavslundskolan

förskollärare/tidigarelärare till Uråsa/Ingelstad
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Uråsa förskola är en liten enhet med 30-35 barn. Ett nära samarbete i arbetslag och med skolan förekommer. En fantastisk utemiljö finns och används flitigt. Ingelstad skola ligger 17 km söder om Växjö och har cirka 190 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Personalen arbetar tillsammans i arbetslag och har ett gemensamt ansvar för elevernas utveckling. Ingelstad skola är en natur- och miljövårdsskola med miljöcertifiering enligt Grön Flagg och arbete med olika miljöteman är ett viktigt inslag i den dagliga verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Arbete i småbarnsgrupp på Uråsa förskola och på fritidshem på Ingelstad skola. Tjänsten schemaläggs så att det är goda förutsättningar för kombination. KVALIFIKATIONER Kravet är högskoleutbildning. I första hand önskas förskollärare eller tidigarelärare. Körkort och tillgång till bil är en förutsättning.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga förskollärare/tidigarelärare till Uråsa/Ingelstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: förskollärare/tidigarelärare till Uråsa/Ingelstad

Förskollärare till Furuby förskola
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. ARBETSUPPGIFTER Furubyenheten består av en skola med 46 elever och en förskola med cirka 45 inskrivna barn uppdelat på tre avdelningar. Furuby är beläget cirka 1,5 mil öster om Växjö. Vi söker nu en förskollärare till förskoleenheten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig, gärna legitimerad, förskollärare. Som person är du professionell i din yrkesroll och har förmåga att engagera barnen. Du är flexibel och öppen för att utveckla dig själv i din yrkesroll samt att utveckla verksamheten inom hela arbetslaget. Du har lätt för att kommunicera på ett tydligt sätt i både tal och skrift och trivs på en arbetsplats med en öppen dialog. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Furuby förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Furuby förskola

Förskollärare till Åby förskola
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. ARBETSUPPGIFTER Åby förskola ligger i ett naturskönt område cirka två mil norr om Växjö. Förskolan består av tre avdelningar. En 1-2 års avdelning och en 3-4 års avdelning som finns i en gemensam byggnad på Rättare Sjögrens väg 3, samt en 5-års avdelning som ligger i samma byggnad som skolan på Borgarvägen 18. Förutom att vi arbetar efter läroplanen, lpfö, så arbetar vi även utefter ett Reggio Emilia-inspirerat arbetssätt. Det betyder för oss att vi pedagoger lyssnar och ser vad det enskilda barnet och gruppen har för behov och intressen, just för att kunna utforma miljön och verksamheten efter det. Vi ser barnen som kompetenta, nyfikna och lärande och det ger oss möjlighet att skapa en spännande och lärande förskolemiljö. Att uppleva med alla sinnen leder till många nya erfarenheter och detta skall barnen få möjlighet till hos oss! Vi ger barnen möjlighet att ha inflytande och att kunna påverka sin förskoledag, att vara delaktig i en process leder till lärande hos barnen. Vi tänker mycket på att inte bryta barnen för mycket i deras val av lek, olika aktiviteter eller forskande situation. Detta gör ibland att alla barnen inte gör samma som alla andra under sin dag på förskolan. Vi lägger stor vikt vid dokumentation, detta gör vi för att barnen tydligt skall kunna följa sina egna och sina kompisars utveckling. Vi reflekterar tillsammans för att tydliggöra vårt arbetssätt och för att se barnens utveckling och behov. Kommande läsår kommer du att arbeta med 5-årsgruppen och samarbeta med fritids. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig, gärna legitimerad, förskollärare. Du är insatt i läroplanen för förskolan och är gärna bekant med Reggio Emilias förhållningssätt. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel efter de behov verksamheten har. Ditt förhållningssätt till barnen ska vara respektfullt, mjukt och medforskande. Du ska visa stort intresse för barnens läroprocess likväl som för din egen. Du är trygg i dig själv.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Åby förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Åby förskola

Förskollärare till förskoleklass i Lammhult
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Lammhults skola är en F-9 skola som ligger i norra delen av Växjö kommun. I årskurs F-9 går cirka 300 elever och det finns också en internationell klass med 40 elever på skolan. Tillsammans är vi 40 vuxna som arbetare för att göra skolan till en bra verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i förskoleklass tillsammans med två andra pedagoger. Ni arbetar flexibelt med en barngrupp om 35 barn. Arbetet är under skolveckor förlagt måndag till torsdag. På Lammhults skola har vi tre arbetslag. Förskoleklassen ingår i arbetslaget F-3. Där utvecklar ni gemensamt verksamheten i huset. Som anställd på Lammhults skola medverkar man också i att utveckla den röda tråden i ett f-9-perspektiv. KVALIFIKATIONER Du som söker är utbildad förskollärare eller tidiglärare. Det är meriterande med erfarenhet av arbete i förskoleklass. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Egenskaper som vi värdesätter är samarbetsförmåga, flexibilitet och initiativförmåga. Du är social och har lätt för att skapa bra relationer till barn, föräldrar och kollegor.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till förskoleklass i Lammhult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till förskoleklass i Lammhult

Förskollärare till Parkvägens förskola
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. ARBETSUPPGIFTER På Parkvägen finns det ett 30-tal inskrivna barn fördelat på två avdelningar. Tjänsten som annonseras är för närvarande på avdelningen för 1-3 åringar. På förskolan har vi personalrotation så ett annat år kan det bli aktuellt att arbeta med de äldre barnen. Vi arbetar med digitala verktyg, bland annat I-pads och interaktiva tavlor och detta är ett arbete som vi vill utveckla. Förskolan har ett nära samarbete med övriga grundskolor och förskolor inom rc-området bland annat genom en gemensam ledningsgrupp och likabehandlingsteam. Vår skolutveckling inom området är att vi arbetar med utgångspunkt i vår gemensamma ledningsdeklaration. Vi utvecklar den pedagogisk röda tråden i 1-12 års perspektiv. KVALIFIKATIONER Du är behörig, gärna legitimerad förskollärare eller tidigarelärare med inriktning mot förskola. Du är väl insatt i förskolans olika styrdokument och är intresserad av att arbeta med kvalitetsfrågor. Vi vill att du har goda kunskaper om pedagogisk dokumentation och ser nyttan av att använda det som ett verktyg för att utveckla uppdraget i förskolan. Du är intresserad av att utveckla miljön, både ute och inne och se miljön som den tredje pedagogen. Du är en förskollärare som behärskar och är intresserad av att utveckla användandet av olika digitala hjälpmedel exempelvis I-pads, interaktiva tavlor, digitalkameror och datorer. Som person är du lyhörd, flexibel, ser möjligheter och har en god samarbetsförmåga. Du är en positiv person med stort engagemang för arbetet i förskola. Det är viktigt att du har ett professionellt bemötande av barn, föräldrar och kollegor.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Parkvägens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Parkvägens förskola

Lärare till Nöbbele skola
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Nöbbele skola är en f-6-skola cirka tre mil söder om Växjö. Skolan har idag 67 elever och växer år för år. I samma hus befinner sig även förskolan, så vi arbetar i ett nära samarbete i 1-12 års perspektiv. Vi har en fantastisk utemiljö som vi flitigt använder oss av i undervisningen. Vi är också en Grön Flagg-verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Till Nöbbele skola söker vi nu en lärare för sedvanligt lärararbete i åldersblandade grupper i årskurs 1-6. En del av tjänsten är också specialundervisning. Är du en lagspelare som är öppen och flexibel och vill arbeta i en positiv och expansiv verksamhet ska du absolut söka dig till oss. Du får då arbeta med ambitiösa elever och kollegor i en naturskön miljö. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 1-6. Du har dessutom några års arbetslivserfarenhet som lärare, eller så har du en speciallärarutbildning. Det är meriterande om du har behörighet att undervisa i ämnena svenska, matte och/eller SO i de aktuella årskurserna. Goda interaktiva kunskaper och ett miljöengagemang är också ett plus. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper där förmågan att arbeta i arbetslag är mycket viktig. Du ska vara social, kommunikativ och ha god samarbetsförmåga. Även ett professionellt förhållningssätt till kollegor, elever och föräldrar är extra viktigt.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Nöbbele skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Nöbbele skola

Specialpedagog/speciallärare Braås skola
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Braås ligger cirka tre mil utanför centralorten Växjö. Här får ungefär 330 barn och ungdomar sin utbildning. Vi är en F-9-skola och ser det som en stor tillgång att kunna arbeta med eleverna över stadiegränserna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en specialpedagog/speciallärare till Braås skola. Här kommer du att ingå i skolans elevhälsoteam och arbeta med enskilda elever eller grupper av elever i behov av särskilt stöd ur ett specialpedagogiskt perspektiv. Du kommer att ansvara för att stödja klasslärarna i arbetet med dessa elever och i utformandet av åtgärdsprogram. Du kommer också att ha ett särskilt ansvar för elevers läs- och skrivinlärning samt den tidiga matematikinlärningen för de elever som är i behov av särskilt stöd. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen samt specialpedagogutbildning eller speciallärarutbildning. Du har dessutom god kännedom om de styrdokument som är grunden för vår verksamhet, god kunskap om pedagogisk dokumentation samt datorvana. Du kan planera, anpassa och genomföra undervisning för elever i behov av särskilt stöd, så att eleven känner nyfikenhet och lust att lära. Du är också flexibel i ditt arbetssätt, har god samarbetsförmåga och är tydlig och trygg i din yrkesroll gentemot barn, föräldrar och kollegor. Du har förmåga att skapa och upprätthålla förtroendefulla relationer med elever, föräldrar och kollegor.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare Braås skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare Braås skola

Fritidspedagog till Nöbbele skola
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Nöbbele skola är en f-6-skola cirka tre mil söder om Växjö. Fritidshemmet har cirka 40 elever inskrivna av skolans 68 och verksamheten växer år för år. I samma hus befinner sig även förskolan, så vi arbetar i ett nära samarbete i 1-12 års perspektiv. Vi har en fantastisk utemiljö som vi flitigt använder oss av i undervisningen och vi är också en miljöskola. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består av pedagogiskt arbete på fritidshemmet och del av tjänst i förskolan. Beroende på din bakgrund kan det bli aktuellt med visst ansvar för fritidshemmet. Är du en lagspelare som är öppen och flexibel, vill ta ett extra ansvar för fritidshemmet och även arbeta i förskoledelen, samt vill arbeta i en positiv och expansiv verksamhet ska du absolut söka denna tjänst. Då får du arbeta med ambitiösa elever och kollegor i en naturskön miljö. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är utbildad fritidspedagog eller har lärarexamen med inriktning mot arbete i fritidshem, och i andra hand dig med förskollärarexamen eller barnskötarutbildning. Du behöver också vara social, kommunikativ och ha en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt till både kollegor, barn och föräldrar och har ett gott bemötande. Du blir också en del i vårt arbete på skolan kring praktiskt jämställdhetsarbete i barngruppen.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Nöbbele skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Nöbbele skola

Administratör till Braås skola
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Braås skola är en F-9-skola som ligger cirka tre mil norr om Växjö. Skolan har idag cirka 330 elever. Vi ser det som en stor tillgång att kunna arbeta med personal och elever över stadiegränserna. ARBETSUPPGIFTER Som administratör på Braås skola kommer du att ha olika administrativa uppgifter såsom beställningar, fakturahantering, utskick från skolan, bevakning av olika uppgifter, arkivering, hantering av frånvaro och posthantering samt utgöra en administrativ resurs för ytterligare uppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är en noggrann och skicklig administratör. Du måste kunna arbeta självständigt, ha en flexibel läggning och en positiv grundinställning. Det är önskvärt med eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration alternativt ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Du ska ha erfarenhet av administrativt arbete i offentlig förvaltning eller av skoladministration, samt behärska Office-paketet. Andra system som det är önskvärt att du behärskar är Extens, Inez, Palette och Timepool. Arbetet kommer att innebära såväl interna som externa kontakter varför du förutsätts vara kommunikativ och ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör till Braås skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör till Braås skola

Teleborg Centrum skola söker lärare i svenska/engelska
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Teleborg Centrum skola är en kommunal högstadieskola som ligger i de södra delarna av Växjö. På skolan finns grundskola, grundsärskola och en internationell klass för ungdomar som nyligen har anlänt till Sverige. Verksamheten är väl fungerande med olika inriktningar och många fina traditioner. Skolan är mycket populär och har ambitiösa och trevliga elever, engagerade föräldrar och mycket kompetent personal. Sedan 2012 arbetar vi enligt 1-1-konceptet, dvs. en bärbar dator till varje elev och lärare. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i svenska och engelska i årskurs 7-9. I tjänsten ingår handledarskap i årskurs 7. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare, gärna legitimerad, i svenska och engelska för årskurs 7-9. Du som söker tjänsten ska • ha en medveten tanke kring din roll som pedagog och kunna arbeta strukturerat utifrån läroplanen och kursplaner • ha ett professionellt förhållningssätt • ha förmåga och vilja att samarbeta i arbetslag • vara positiv till utveckling av verksamheten, elever och dig själv • kunna se varje elev utifrån elevens förutsättningar • kunna sätta gränser, men ha en varm och öppen personlighet
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Teleborg Centrum skola söker lärare i svenska/engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teleborg Centrum skola söker lärare i svenska/engelska

Elevassistent till Ljungfälle grundsärskola
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. ARBETSUPPGIFTER Ljungfälle grundsärskola har 26 elever i årskurs 1 till årskurs 9, fritidshem och tillsyn enligt LSS. Vi har elever som läser utifrån både grundsärskolans och träningsskolans kursplan. Vi söker nu en elevassistent som under höstterminen 2013 kommer att arbeta i en av våra klasser med inrikting träningsskola. Eventuellt kan en förlängning av tjänsten vara möjlig. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är utbildad förskollärare/fritidspedagog eller elevassistent med inriktning mot elever med utvecklingsstörning. Kunskap om och erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med utvecklingsstörning och autism samt att ha arbetat med tydliggörande pedagogik, (TEACCH) erfordras. Du som söker tjänsten ska • ha ett professionellt förhållningssätt • ha förmåga och vilja att samarbeta i arbetslag • vara positiv till utveckling av verksamheten, elever och dig själv • kunna se varje elev utifrån elevens förutsättningar • kunna sätta gränser, men ha en varm och öppen personlighet • ha goda kunskaper kring arbetet med vår elevgrupp
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent till Ljungfälle grundsärskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent till Ljungfälle grundsärskola

Förskollärare/barnskötare till Regnbågens förskola
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Regnbågen är en förskola som ligger centralt på Söder i Växjö och har cirka 70 barn fördelade på fyra avdelningar. Vi har en stor härlig gård och gångavstånd till centrum, bokskogen, hästhagarna och Strandbjörket. ARBETSUPPGIFTER Regnbågens förskola söker en ny medarbetare till en avdelning med barn i åldern 1-3 år. Vi arbetar för bra och meningsfullt pedagogiskt samarbete mellan avdelningarna för att det ska bli en kontinuitet i barnens lek och lärande. Vi arbetar också med matematik och språklig medvetenhet på de yngre barnens nivå. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig, gärna legitimerad, förskollärare alternativt dig som är behörig barnskötare. Du har också goda kunskaper i pedagogisk dokumentation och de styrdokument som arbetet utgår ifrån. Du har ett stort engagemang i ditt uppdrag, är en drivande person och kan utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med de övriga pedagogerna, barnen och föräldrarna. Du är intresserad av att utveckla den pedagogiska miljön både ute och inne och ser miljön som den tredje pedagogen. En god samarbetsförmåga och flexibilitet är ett måste då vi från hösten inför personalrotation på förskolan.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/barnskötare till Regnbågens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/barnskötare till Regnbågens förskola

Lärare till Uråsa skola och fritids
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Uråsa skola är en f-3-skola med för närvarande 27 barn. Skolan ligger vackert belägen i Uråsa, cirka 25 kilometer söder om Växjö. Här strävar vi efter att ge alla barn en trygg, harmonisk och mjuk skolstart. Vi arbetar för att ge varje barn en stark självkänsla och god självtillit för att kunna möta utmaningar i livet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en lärare för arbete dels i vår åldersblandade klass med cirka 20 elever i årskurs 1-3, och dels på fritids. Cirka 60 % av tiden kommer du att spendera i skolan och cirka 40 % på fritidshemmet som ligger alldeles intill skolan. Du kommer att ha ett tätt samarbete med klassläraren och annan personal. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är examinerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 1-3. Du är även social och kommunikativ, har god samarbetsförmåga, ett positivt och professionellt förhållningssätt, förmågan att väcka lusten att lära samt att lyfta fram barns olika förmågor och se dem som en tillgång i arbetet. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Uråsa skola och fritids jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Uråsa skola och fritids

Intresseanmälan till vikarieförmedlingen - Pedagogiskt arbete
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. ARBETSUPPGIFTER Vi rekryterar timanställda vikarier till skol- och barnomsorgsförvaltningens samtliga pedagogiska verksamheter. De inkluderar förskola, förskoleklass, skolbarnomsorg och grundskola 1-9. Just nu har vi stort behov av vikarier till våra områden utanför Växjö tätort. Vi kommer därför att prioritera ansökningar från er som är intresserade av att jobba i Lammhult, Ör, Åby, Tolg, Braås, Rottne, Dädesjö, Gemla, Furuby, Åryd, Kalvsvik, Tävelsås, Vederslöv, Ingelstad, Uråsa eller Nöbbele. Vikariebehovet kan variera från vecka till vecka eftersom det styrs av efterfrågan i våra verksamheter. Vikariatens längd varierar från några timmar till två veckor. När du jobbar som timavlönad vikarie jobbar du inom ett antal verksamheter i enlighet med dina önskemål. Vi skickar jobbförfrågningar via sms och du som vikarie styr själv vilka dagar och tider du är intresserad av att jobba via en personlig kalender i vårt webbaserade system Time Care Pool. Som vikarie hos oss får du möjlighet att lära känna våra verksamheter utifrån dina förutsättningar. Är du utbildad pedagog kanske du vill veta i vilken förskola/skola du trivs bäst på och vill söka jobb på i framtiden. Har du ingen utbildning men är nyfiken på området har du möjlighet att prova på yrket för att se om det är någonting som passar dig. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig med behörig utbildning, i andra hand dig som går på pedagogutbildning och i tredje hand dig med erfarenhet eller ett stort intresse för vår verksamhet. Som person är du ansvarsfull och flexibel och trivs med att träffa nya personer. Det är viktigt med en bra samarbetsförmåga eftersom du kommer att komma i kontakt med många olika personalgrupper. I vår verksamhet måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se/Service OBS: Det kan ta upp till 14 dagar att få utdraget, så beställ i god tid.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Intresseanmälan till vikarieförmedlingen - Pedagogiskt arbete jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Intresseanmälan till vikarieförmedlingen - Pedagogiskt arbete

Intresseanmälan till vikarieförmedlingen - Pedagogiskt arbete
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. ARBETSUPPGIFTER Vi rekryterar timanställda vikarier till skol- och barnomsorgsförvaltningens samtliga pedagogiska verksamheter. De inkluderar förskola, förskoleklass, skolbarnomsorg och grundskola 1-9. Just nu har vi stort behov av vikarier till våra områden utanför Växjö tätort. Vi kommer därför att prioritera ansökningar från er som är intresserade av att jobba i Lammhult, Ör, Åby, Tolg, Braås, Rottne, Dädesjö, Gemla, Furuby, Åryd, Kalvsvik, Tävelsås, Vederslöv, Ingelstad, Uråsa och/eller Nöbbele. Vikariebehovet kan variera från vecka till vecka eftersom det styrs av efterfrågan i våra verksamheter. Vikariatens längd varierar från några timmar till två veckor. När du jobbar som timavlönad vikarie jobbar du inom ett antal verksamheter i enlighet med dina önskemål. Vi skickar jobbförfrågningar via sms och du som vikarie styr själv vilka dagar och tider du är intresserad av att jobba via en personlig kalender i vårt webbaserade system Time Care Pool. Som vikarie hos oss får du möjlighet att lära känna våra verksamheter utifrån dina förutsättningar. Är du utbildad pedagog kanske du vill veta i vilken förskola/skola du trivs bäst på och vill söka jobb på i framtiden. Har du ingen utbildning men är nyfiken på området har du möjlighet att prova på yrket för att se om det är någonting som passar dig. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig med behörig utbildning, i andra hand dig som går på pedagogutbildning och i tredje hand dig med erfarenhet eller ett stort intresse för vår verksamhet. Som person är du ansvarsfull och flexibel och trivs med att träffa nya personer. Det är viktigt med en bra samarbetsförmåga eftersom du kommer att komma i kontakt med många olika personalgrupper. I vår verksamhet måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se/Service OBS: Det kan ta upp till 14 dagar att få utdraget, så beställ i god tid.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Intresseanmälan till vikarieförmedlingen - Pedagogiskt arbete jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Intresseanmälan till vikarieförmedlingen - Pedagogiskt arbete

Intresseanmälan till vikarieförmedlingen - arbete inom måltid och service
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. ARBETSUPPGIFTER Vi rekryterar timanställda vikarier inom måltid och service till skol- och barnomsorgsförvaltningens skolor (årskurs 1-9) och förskolor i Växjö kommun. Just nu har vi stort behov av vikarier till våra områden utanför Växjö tätort. Vi kommer därför att prioritera ansökningar från er som är intresserade av att jobba i Lammhult, Ör, Åby, Tolg, Braås, Rottne, Dädesjö, Gemla, Furuby, Åryd, Kalvsvik, Tävelsås, Vederslöv, Ingelstad, Uråsa eller Nöbbele. Vikariebehovet kan variera från vecka till vecka eftersom det styrs av efterfrågan i våra verksamheter. Vikariatens längd varierar från några timmar till två veckor. När du jobbar som timavlönad vikarie jobbar du inom ett antal verksamheter i enlighet med dina önskemål. Vi skickar jobbförfrågningar via sms och du som vikarie styr själv vilka dagar och tider du är intresserad av att jobba via en personlig kalender i vårt webbaserade system Time Care Pool. Som vikarie hos oss får du möjlighet att lära känna våra verksamheter utifrån dina förutsättningar. KVALIFIKATIONER Som person är du ansvarsfull och flexibel och trivs med att träffa nya personer. Det är viktigt med en bra samarbetsförmåga eftersom du kommer att komma i kontakt med många olika personalgrupper. Det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet av specialkost. I vår verksamhet måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se/Service OBS: Det kan ta upp till 14 dagar att få utdraget, så beställ i god tid.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Intresseanmälan till vikarieförmedlingen - arbete inom måltid och service jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Intresseanmälan till vikarieförmedlingen - arbete inom måltid och service

Modersmålslärare i turkiska
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. ARBETSUPPGIFTER Barn och unga med ett annat modersmål än svenska kan ansöka om att få modersmålsundervisning i grundskolan. Undervisningen är frivillig och äger oftast rum efter skoltid. För att få delta ska språket vara dagligt umgängesspråk för eleven. Växjö kommun söker nu modersmålslärare för undervisning i turkiska. KVALIFIKATIONER Du som söker är behörig modersmålslärare i turkiska, samt har minst godkänt resultat i Svenska B. Du är positiv, kreativ och flexibel. Du har god samarbetsförmåga och du har lätt för att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har ett stort engagemang för uppdraget som pedagog.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i turkiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i turkiska

Lärare till Ljungfälle grundsärskola
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. ARBETSUPPGIFTER Ljungfälle grundsärskola har 26 elever i årskurs 1 till årskurs 9, fritidshem och tillsyn enl.LSS. Vi har elever som läser utifrån både grundsärskolans och träningsskolans kursplan. Till språkenheten söker vi en vikarierande lärare som skall arbeta i ett arbetslag med huvudansvar för en grupp av våra äldre elever som läser utifrån grundsärskolans och träningsskolans kursplan. Du som söker tjänsten skall vara intresserad av att tillsammans med övrig personal ansvara för och utveckla den pedagogiska verksamheten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad lärare/pedagog samt speciallärare/specialpedagog med inriktning utvecklingsstörning. Eventuellt kan behörighet för träningsskolans undervisning vara aktuellt. Kunskap om och erfarenhet av arbete med barn/ungdomar med autism samt att ha arbetat med tydliggörande pedagogik, (TEACCH) är meriterande. Du som söker tjänsten ska • ha en medveten tanke kring din roll som pedagog och kunna arbeta strukturerat utifrån läroplanen och kursplaner • ha ett professionellt förhållningssätt • ha förmåga och vilja att samarbeta i arbetslag • vara positiv till utveckling av verksamheten, elever och dig själv • kunna se varje elev utifrån elevens förutsättningar • kunna sätta gränser, men ha en varm och öppen personlighet • ha goda specialpedagogiska kunskaper
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Ljungfälle grundsärskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Ljungfälle grundsärskola

Modersmålslärare i danska
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. ARBETSUPPGIFTER Barn och unga med ett annat modersmål än svenska kan ansöka om att få modersmålsundervisning i grundskolan. Undervisningen är frivillig och äger rum efter skoltid. För att få delta ska språket vara dagligt umgängesspråk för eleven. Växjö kommun söker nu modersmålslärare för undervisning i danska. KVALIFIKATIONER Du som söker är behörig modersmålslärare i danska, samt har minst godkänt resultat i Svenska B. Du är positiv, kreativ och flexibel. Du har god samarbetsförmåga och du har lätt för att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har ett stort engagemang för uppdraget som pedagog.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i danska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i danska

Specialpedagog eller speciallärare sökes
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Braås ligger cirka tre mil utanför centralorten Växjö. Här får ungefär 330 barn och ungdomar sin utbildning. Vi är en F-9-skola och ser det som en stor tillgång att kunna arbeta med eleverna över stadiegränserna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en specialpedagog/speciallärare till Braås skola. Här kommer du att ingå i skolans elevhälsoteam och arbeta med enskilda elever eller grupper av elever i behov av särskilt stöd ur ett specialpedagogiskt perspektiv. Du kommer att ansvara för att stödja klasslärarna i arbetet med dessa elever och i utformandet av åtgärdsprogram. Du kommer också att ha ett särskilt ansvar för elevers läs- och skrivinlärning samt den tidiga matematikinlärningen för de elever som är i behov av särskilt stöd. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen samt specialpedagogutbildning eller speciallärarutbildning. Du har dessutom god kännedom om de styrdokument som är grunden för vår verksamhet, god kunskap om pedagogisk dokumentation samt datorvana. Du kan planera, anpassa och genomföra undervisning för elever i behov av särskilt stöd, så att eleven känner nyfikenhet och lust att lära. Du är också flexibel i ditt arbetssätt, har god samarbetsförmåga och är tydlig och trygg i din yrkesroll gentemot barn, föräldrar och kollegor. Du har förmåga att skapa och upprätthålla förtroendefulla relationer med elever, föräldrar och kollegor.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog eller speciallärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog eller speciallärare sökes

Modersmålslärare i tigrinja
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. ARBETSUPPGIFTER Barn och unga med ett annat modersmål än svenska kan ansöka om att få modersmålsundervisning i grundskolan. Undervisningen är frivillig och äger rum efter skoltid. För att få delta ska språket vara dagligt umgängesspråk för eleven. Växjö kommun söker nu modersmålslärare för undervisning i tigrinja. KVALIFIKATIONER Du som söker är behörig modersmålslärare i tigrinja, samt har minst godkänt resultat i Svenska B. Du är positiv, kreativ och flexibel. Du har god samarbetsförmåga och du har lätt för att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har ett stort engagemang för uppdraget som pedagog.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i tigrinja jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i tigrinja

Förskollärare till Högstorps förskola
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en förskollärare till Högstorps förskola, för arbete på en avdelning där barnen är födda 2012. Tillsammans med övriga pedagoger är du ansvarig i verksamheten. Du ska vara en medforskande pedagog och skapa inspirerande lärmiljöer som utmanar och väcker nyfikenhet hos barnet. Du ska tillsammans med arbetslaget planera och genomföra verksamheten enligt den reviderade läroplanen (Lpfö98) och kommunens verksamhetsmål för förskola och skola. Som förskollärare ansvarar du för att verksamheten systematiskt och kontinuerligt dokumenteras, följs upp och analyseras för att barn ska ha möjlighet att utvecklas enligt läroplanens strävansmål och intentioner. Vidare ansvarar förskolläraren för att alla barn får sina behov tillgodosedda samt att barn och föräldrar ges möjlighet till delaktighet och inflytande. KVALIFIKATIONER • Du som söker är behörig förskollärare alt. tidiglärare med inriktning mot förskola • Du är väl insatt i Lpfö 98/10 och hur du som pedagog kan omsätta läroplanen i praktiken • Du har en god samarbetsförmåga och är van att arbeta i arbetslag • Du har förmågan att väcka lusten att lära samt att lyfta fram barns olika förmågor och se det som en tillgång i arbetet • Du ser både barns och vuxnas olikheter som en tillgång i arbetet • Du uppskattar och tycker det är givande att utveckla förskoleverksamheten med dina kollegor för att lägga en god grund för barns utveckling • Som redskap har du som pedagog förmågan att använda dig av reflektion, dokumentation, observation och diskussion •Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Högstorps förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Högstorps förskola

Lärare i svenska och engelska
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Braås skola är en F-9-skola och vi ser det som en stor tillgång att kunna arbeta med eleverna över stadiegränserna. Braås hittar du cirka tre mil nordöst om Växjö och vi har drygt 330 elever. Hela personalstyrkan jobbar tillsammans i olika arbetslag med trygghet, kunskap och glädje i fokus. ARBETSUPPGIFTER Arbetet består av undervisning i svenska och engelska i årskurs 7-9. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som har lärarexamen och är behörig för undervisning i svenska och engelska för årskurs 7-9. Även du med lärarexamen och erfarenhet av undervisning i svenska och/eller engelska kan vara aktuell för vikariatet. Du behöver vara duktig på att samarbeta och kunna skapa goda relationer till både kollegor, föräldrar och elever och visa stort engagemang för ditt uppdrag som pedagog.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska och engelska

Administratör till Braås skola
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Braås skola är en F-9-skola som ligger cirka tre mil norr om Växjö. Skolan har idag cirka 330 elever. ARBETSUPPGIFTER Som administratör på Braås skola kommer du att ha olika administrativa uppgifter såsom elev- och barnomsorgsadministration, beställningar, fakturahantering, utskick från skolan, bevakning av olika uppgifter, arkivering, hantering av frånvaro, posthantering samt utgöra en administrativ resurs för ytterligare uppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är en noggrann och skicklig administratör. Du måste kunna arbeta självständigt, ha en flexibel läggning och en positiv grundinställning. Det är önskvärt med eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration alternativt ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Du ska ha erfarenhet av administrativt arbete i offentlig förvaltning eller av skoladministration, samt behärska Office-paketet. Andra system som det är önskvärt att du behärskar är Extens, Inez, Palette och Timepool. Arbetet kommer att innebära såväl interna som externa kontakter varför du förutsätts vara kommunikativ och ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör till Braås skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör till Braås skola

Kurator sökes
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Braås skola är en F-9-skola som ligger cirka tre mil norr om Växjö. Skolan har idag cirka 330 elever. Vi ser det som en stor tillgång att kunna arbeta med personal och elever över stadiegränserna. ARBETSUPPGIFTER Som kurator på Braås skola ingår du i skolans elevhälsoteam. Arbetsuppgifterna består bland annat av att genomföra sociala utredningar, vara rektor behjälplig vid samtal med elever och/eller vårdnadshavare samt vara en länk in i socialtjänsten. Förutom att arbeta direkt mot elev ingår även att arbeta förebyggande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen eller annan beteendevetenskaplig utbildning på högskolenivå som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du har ett empatiskt förhållningssätt och lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som kurator i skola, eller erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. B-körkort är ett krav.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator sökes

Förskollärare till Junibackens förskola
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. ARBETSUPPGIFTER Junibackens förskola är en mångkulturell förskola med två avdelningar och finns i centrala Växjö. På förskolan arbetar vi mycket tillsammans mellan avdelningarna och låter barnen välja mellan olika verkstäder utifrån läroplanens mål. En av våra förskollärare har valt att byta arbete och därför söker vi nu en förskollärare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig förskollärare, gärna legitimerad, och som har erfarenhet av att arbeta mångkulturellt. Du ska vara flexibel och ha lätt för att samarbeta både i det egna arbetslaget och på hela enheten. Du ska vara målmedveten och arbeta mot uppställda mål. Du ska också se möjligheter. Vi ser gärna att du arbetar mycket med skapande och att du är kreativ både vad det gäller planering samt genomförande av arbetet men även i att skapa pedagogiska miljöer.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Junibackens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Junibackens förskola

Elevassistent till Lammhult skola
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Lammhult skola är en F-9 skola med nästan 350 elever, inklusive internationell klass. Skolan är traditionellt organiserad med en eller två grupper i varje årskurs. Grupperingarna är inte fasta utan kan variera beroende på ämne och arbetssätt. Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida. Här kan du bland annat läsa om våra framgångsstrategier som beskriver hur vi vill arbeta. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är som elevassistent åt en elev med behov av särskilt stöd. Som assistent är du ett stöd i elevens klass och arbetar till viss del ensam med eleven. Du kommer att ha ett nära samarbete och kontakt med övriga kollegor som arbetar i klassen samt med vårdnadshavare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning med inriktining på barn och ungdom och/eller en påbyggnadsutbildning med inriktning mot barn med särskilda behov, exempelvis neuropsykiatriska funktionshinder. Det är önskvärt att du har erfarenhet av liknande arbete. För att vara aktuell för denna tjänst behöver du vara en person som är flexibel, tålmodig och lyhörd för elevens behov. Du behöver även vara tydlig och kunna sätta gränser. God kommunikationsförmåga och samarbetsfömåga krävs, både i kontakt med elev, föräldrar och övriga kollegor. Välkommen med din ansökan.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent till Lammhult skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent till Lammhult skola

Kock
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar barnomsorg och skola i åldern 1-16 år, kulturskola,fritidsgårdsverksamhet samt skolbibliotek. Måltids- och serviceorganisationen har ca 180 anställda. Alla kök inom förvaltningen är knutna till denna organisation. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu vikarierande kock till Ljungfälleskolan. Som kock arbetar du med matlagning inklusive specialkoster, menyplanering, portionsberäkning, inköp, egenkontroll, dokumentation samt övrigt förekommande uppgifter i ett kök. KVALIFIKATIONER Du är utbildad kock och har examen från hotell och restaurangprogrammet eller har annan likvärdig utbildning t.ex. grundkurs samt påbyggnadskurs via Lernia. Du har erfarenhet av ooch kunskap om ovanstående arbetsuppgifter. Du har god samarbets- och organisationsförmåga samt har en väl utvecklad servciekänsla. Du har ett stort intresse för matlagning samt av utveckling av hela måltidsupplevelsen. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Datorvana krävs.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Växjö, Kock Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Kockar
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar barnomsorg och skola i åldern 1-16 år, kulturskola,fritidsgårdsverksamhet samt skolbibliotek. Måltids- och serviceorganisationen har ca 180 anställda. Alla kök inom förvaltningen är knutna till denna organisation. ARBETSUPPGIFTER Vi söker ett antal kockar som ska arbeta som pool inom ett geografiskt område. Våra områden är: Araby Bergunda,med ytterområde Braås/Rottne med ytterområde Fagrabäck med ytterområde Hovshaga Lillestad/Norr Norregård Furutå Öjaby/Lammhult med ytterområde Som kock arbetar du med matlagning, egenkontroll samt övrigt förekommande uppgifter i ett kök. KVALIFIKATIONER Du är utbildad kock och har examen från hotell och restaurangprogrammet eller annan likvärdig utbildning t.ex. grundkurs samt påbyggnadskurs via Lernia. Du har erfarenhet av och kunskap om ovanstående arbetsuppgifter. Du har god samarbets- och organisationsförmåga samt har en väl utvecklad servciekänsla. Du har ett stort intresse för matlagning samt av utveckling av hela måltidsupplevelsen. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Datorvana krävs.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar jobb, Kockar Växjö, Kockar Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar

Rektor till Söraby skola och Tolg skola
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Söraby skola och Tolg skola är båda F-6 skolor som du hittar norr om Växjö i vacker natur. Söraby skola, som du hittar centralt i samhället Rottne, har cirka 250 elever och Tolg skola har cirka 70 elever. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som rektor och ha verksamhet-, personal-, budget- och arbetsmiljöansvar för Söraby skola och Tolg skola. Söraby skola och Tolg skola ingår i Braås resultatenhet och som rektor för dessa kommer du att vara med i ledningsgruppen för resultatenheten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleutbildning. Rektorsutbildning är meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift och det är önskvärt med kunskaper i engelska. Som person och som ledare är du duktig på att kommunicera och lyssna in andra och därigenom skapa ett bra klimat på arbetsplatsen. Du har förmågan att kunna sätta upp mål och arbeta mot dessa. Du är dessutom strukturerad och kan fatta beslut och vara tydlig. Din tidigare erfarenhet inkluderar arbete i chefsposition med verksamhet-, personal-, budget- och arbetsmiljöansvar. Om din pedagogiska högskoleutbildning är någonting annat än en lärarutbildning har du istället erfarenhet ifrån ledningsarbete i skolan. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från arbete som rektor.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Söraby skola och Tolg skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Söraby skola och Tolg skola

Förskollärare till Nöbbele förskola
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Nöbbele förskola ligger ca 3 mil söder om Växjö. Förskolan har ca 40 barn. I samma hus befinner sig även skolan så vi arbetar i ett nära samarbete i 1-12 års perspektiv. Vi har en fantastisk utemiljö som vi flitigt använder oss av i verksamheten. Vi är också en miljöförskola. Är du en lagspelare som är öppen och flexibel, vill ta ett ansvar för barns utveckling, vill arbeta i en positiv och expansiv verksamhet och dessutom har rätt behörighet ska du absolut söka denna tjänst. Då får du arbeta i en god arbetsmiljö med härliga och ambitiösa kollegor i en naturskön miljö. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i förskolan med alla de uppgifter som ingår i ett förskolläraruppdrag. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor både i förskolan men även i skolan eftersom vi arbetar med ett 1-12 års perspektiv. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen eller tidiglärarexamen med inriktning förskola. För att vara aktuell för en tillsvidareanställning krävs lärarlegitimation med behörighet för arbete i förskola. Det finns möjlighet att ha sitt introduktionsår på denna befattning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete inom förskolan men ännu viktigare är att du har de personliga egenskaper som vi efterfrågar. För att vara aktuell för denna tjänst så krävs det att du har har ett professionellt förhållningssätt till kollegor, barn och föräldrar. Du ser det som en självklarhet att följa vårt policydokument kring bemötande av barn och kollegor. Flexibilitet och kommunikation är två ord som beskriver dig väl. Datorvana krävs.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Nöbbele förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Nöbbele förskola

Förskollärare/barnskötare till Åby förskola
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Åby förskola ligger i ett naturskönt område cirka 2 mil norr om Växjö. Förskolan består av 3 avdelningar. En 1-2 års avdelning och en 3-4 års avdelning som ligger i en gemensam byggnad på Rättare Sjögrens väg 3, samt en 5-års avdelning som ligger i samma byggnad som skolan på Borgarvägen 18. ARBETSUPPGIFTER Förutom att vi arbetar efter läroplanen lpfö så arbetar vi även utefter ett Reggio Emilia-inspirerat arbetssätt vilket för oss innebär att pedagogerna lyssnar och ser vad det enskilda barnet och gruppen har för behov och intressen, just för att kunna utforma miljön och verksamheten utefter det. Vi ser barnen som kompetenta, nyfikna och lärande och det ger oss möjlighet att skapa en spännande och lärande förskolemiljö. Att uppleva med alla sinnen leder till många nya erfarenheter och detta skall barnen få möjlighet till hos oss! Vi ger barnen möjlighet att ha inflytande och att kunna påverka sin förskoledag, att vara delaktig i en process leder till lärande hos barnen. Vi tänker mycket på att inte bryta barnen för mycket i deras val av lek, olika aktiviteter eller forskande situation. Detta gör ibland att alla barnen inte gör samma som alla andra under sin dag på förskolan. Vi lägger stor vikt vid dokumentation, detta gör vi för att barnen tydligt skall kunna följa sina egna och sina kompisars utveckling och för att vi pedagoger ska veta hur vi ska jobba vidare med barnen. Vi reflekterar tillsammans för att tydliggöra vårt arbetssätt och för att se barnens utveckling och behov. KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad, legitimerad, förskollärare alternativt utbildad barnskötare. Du är insatt i läroplanen för förskolan och är gärna bekant med Reggio Emilias förhållningssätt. Det är ett krav att du har god samarbetsförmåga och att du är flexibel efter de behov verksamheten har. Ditt förhållningssätt till barnen ska vara respektfullt, mjukt och medforskande. Som person är du trygg i dig själv. Du ska visa stort intresse för barnens läroprocess likväl som för din egen.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/barnskötare till Åby förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/barnskötare till Åby förskola

Samordnare till Rottne och Tolg
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. ARBETSUPPGIFTER Som ledningsresurs kommer du att bistå förskolechef och rektor med diverse uppgifter inom verksamhetsområdet. Uppgifter som blir aktuella är exempelvis uppgifter inom systematiskt kvalitetsarbete och arbetsmiljö, såsom skyddsrond. Du kommer även att stödja budgetansvariga skolledare inom resultatenheten i budgetarbetet och i det ekonomiska uppföljningsarbetet. En annan uppgift är att emot personer som kommer till skolan och enheten och ha kontakt med universitetet. Dessutom ska du bistå skolledare i olika projekt som kan aktualiseras under terminen. De enheter du kommer att arbeta mot är Söraby skola, Rottnes förskolor, Tolg skola och Tolg förskola. På dessa enheter finns det en förskolechef och en rektor. KVALIFIKATIONER För att vara aktuell för denna tjänst har du en eftergymnasial pedagogisk utbildning med examen. Du har erfarenhet av att arbeta i skolan eller förskolan och har genom detta skaffat dig goda kunskaper om den pedagogiska verksamheten. Du har dessutom erfarenhet av att arbeta som arbetslagsledare eller i en roll som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av och är duktig på dokumentation (exempelvis protokollskrivning). Datorvana är ett krav då datorn kommer att vara ett av dina viktigaste arbetsredskap. Du har goda kunskaper i Microsoft Word och Excel. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Kunskaper i engelska är meriterande. Meriterande är pedagogisk högskoleutbildning och erfarenhet av övriga uppgifter inom administration. Vi ser gärna att du har gått en arbetsmiljöutbildning och har kunskaper om arbetsmiljölagen. Detta är en roll som kräver "ordning och reda" men även en verbal förmåga och en förmåga att arbeta i ett högt tempo. För att lyckas i denna roll behöver du vara självständig, flexibel, kommunikativ, ha god samarbetsförmåga och vara stresstålig. Du kommer att ha ett nära samarbete med förskolechef och rektor men måste samtidigt kunna lösa dina uppdrag självständigt. Körkort krävs.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare till Rottne och Tolg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare till Rottne och Tolg

Förskollärare/barnskötare till Vasavägens förskola
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Vasavägens förskola ligger centralt på Hovshaga med närhet till skogen. I nuläget finns det en avdelning med barn i åldrarna 1-3 år. Du får möjlighet att vara med och starta upp och utveckla en ny avdelning tillsammans med nya kollegor. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i ett arbetslag på 2-3 personer och arbeta med barn i åldrarna 1-3 år. Som förskollärare ansvarar du för att såväl enskilt som tillsammans med kollegor planera och genomföra den pedagogiska verksamheten i enlighet med läroplanen. Att dokumentera och utvärdera är en stor del av verksamheten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig, gärna legitimerad förskollärare alternativt dig som är utbildad barnskötare. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har god samarbetsförmåga. Du har ett förhållningssätt där du anser att förskolebarn är kompetenta, ska ha inflytande och vara delaktiga i sitt lärande. Du har ett stort engagemang i ditt uppdrag och kan utveckla den pedagogiska verksamheten i nära samarbete med kollegor, barn och föräldrar. Du ser möjligheter och har god kännedom om de styrdokument som är grunden för vår verksamhet. Du har god kunskap om pedagogisk dokumentation samt datorvana.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/barnskötare till Vasavägens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/barnskötare till Vasavägens förskola

Skolsköterska till Lammhult och Åby
Skol- och barnomsorgsförvaltningen i Växjö kommun har cirka 2 100 anställda. Verksamheten omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Skol- och barnomsorgsförvaltningen söker skolsköterska till Lammhult och Åby. Du har din huvudsakliga placering i Lammhult och arbetar en dag varannan vecka i Åby. Lammhult och Åby hittar du norr om Växjö i naturskönt läge. Lammhult skola har elever från förskoleklass till årskurs nio. Åby skola har elever från förskoleklass till årskurs sex. Läs gärna mer om skolorna på kommunens hemsida www.vaxjo.se (barn och utbildning) ARBETSUPPGIFTER Som skolsköterska arbetar du förebyggande och hälsofrämjande, genomför hälsobesök och vissa allmänna hälsokontroller som längd,vikt och syn. Du ingår i skolornas elevvårdsteam och är ett stöd för enskilda elever, elevgrupper och föräldrar i samverkan med övriga personalgrupper. Du samverkar tillsammans med områdets skolpsykolog, kurator och specialpedagoger för att utveckla och driva det hälsofrämjande arbetet i området. Du arbetar med gemensamma frågor för skolsköterskor med andra skolsköterskor i närhetsområde Väster. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbilding till skolsköterska, distriktsköterska eller barnsjuksköterska. För att lyckas i denna roll behöver du vara lösningsorienterad, flexibel och strukturerad. Du har förmågan att kommunicera med elever, föräldrar och andra vuxna på skolan på ett bra sätt och därigenom skapa goda relationer. Du har ett genuint intresse för ditt yrkesområde och har erfarenhet av kurativt arbete. Du har även erfarenhet av databaserad journalföring. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Körkort och tillgång till bil krävs.
Företag: Växjö kommun, Skola och barnomsorg
Ort: Växjö
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till Lammhult och Åby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till Lammhult och Åby


Sök lediga jobb Växjö kommun, Skola och barnomsorg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se