Vår avdelning för trailerdirigering i Göteborg söker trafikledare

Vår avdelning för trailerdirigering i Göteborg söker trafikledare jobb Vår avdelning för trailerdirigering i Göteborg söker trafikledare

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vår avdelning för trailerdirigering i Göteborg söker trafikledare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vår avdelning för trailerdirigering i Göteborg söker trafikledare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Vår avdelning för trailerdirigering i Göteborg söker trafikledare- Göteborg


Mer beskrivning

Vår avdelning för trailerdirigering i Göteborg söker trafikledare
DSV Till kontoret i Göteborg söker vi nu en ny lagspelare till en trafikgrupp på fyra personer vars huvuduppgift är att med bästa kvalité planera för lossning/lastning av våra trailers i Sverige. Du kommer även att ha daglig kontakt med våra import-/exportspeditörer, chaufförer/åkerier viss kontakt med vår equipmentavd. i Danmark. Vi söker dig som vill vara med att utveckla och ta ansvar för trailertrafiken i anslutning till vår verksamhet i Göteborg. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att: - säkerställa lastkapaciteten till våra bokade volymer - aktivt söka gods eller ledig kapacitet efter behov - leveransbevaka, återrapportera till kunder vid avvikelser - ekonomiskt följa upp fordon/linjer samt bedöma och följa upp underleverantörer För att lyckas i rollen ser vi gärna att du: - har minst 2 års erfarenhet som trafikledare - ekonomiskt- och effektivitetstänk - har god datorvana och tidigare erfarenhet av logistiksystem - har goda kunskaper i och engelska, vilket är ett krav. Polska, bulgariska eller rumänska är meriterande.  Du som person: - är driven och egenstartande - Förmåga att ta utöver DSV rutiner även kunna ta egna initiativ-improvisera för att kunna förse kunden med bästa kvalité. - är flexibel och gillar högt tempo samt har förmåga att hålla fler bolla i luften samtidigt - har lätt för att skapa goda kontakter med kunder, transportörer och interna produktionsenheter. - är serviceminded och har en känsla för logistik och problemlösning - är noggrann och ansvarstagande för dig själv, gruppen och företaget Tjänsten är ett vikariat med start 1 sep 2013 och 5 månader framåt. Förskjuten arbetstid kan förekomma. Notera att rekrytering och urval sker löpande. DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. DSV finns etablerad världen över med egna kontor i mer än 70 länder. Tillsammans med partners och agenter kan vi erbjuda våra tjänster över hela världen vilket gör DSV till en betydande global aktör. Genom professionella och fördelaktiga helhetslösningar har koncernens 22 000 anställda uppnått en omsättning på ca 54 miljarder SEK under 2012.
Företag: DSV Road AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vår avdelning för trailerdirigering i Göteborg söker trafikledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vår avdelning för trailerdirigering i Göteborg söker trafikledare


Sök lediga jobb Vår avdelning för trailerdirigering i Göteborg söker trafikledare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se