VårOmtanke AB jobb - lediga jobb

VårOmtanke AB jobb VårOmtanke AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: VårOmtanke AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: VårOmtanke AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Manlig Personlig Assistent till Kvillsfors.- Vetlanda

 2. Timvikarie, Kvinnlig Personlig Assistent Lund- Lund

 3. Sommarvikarie till kvinna i Lund.- Lund

 4. Manlig personligassistent sökes till Kvillsfors.- Vetlanda

 5. Personligassistent sökes till Kvillsfors.- Hultsfred

 6. Polsktalande assistent sökes till kvinna i Lund.- Malmö

 7. Personlig assistent sökes till 17 årig kille.- Malmö

 8. Personligassistent sökes till Kvillsfors.- Vetlanda

 9. Man i 60 års åldern söker assistent, Lindängen.- Malmö

 10. Lugn personlig assistent sökes till 35 årig man.- Karlshamn

 11. PERSONALHANDLÄGGARE- Malmö

 12. Personlig assistent sökes till ung pojke.- Malmö

 13. Assistent till ung pojke.- Lund

 14. Assistent till Kvillsfors.- Jönköping

 15. Personlig assistent till Kvillsfors.- Hultsfred

 16. Nystartad grupp, assistent sökes till ung pojke.- Malmö

 17. Nystartad grupp, assistent sökes till ung pojke.- Lund

 18. Nystartad grupp, assistent sökes till ung pojke.- Trelleborg

 19. Kvinnlig personlig assistent till Mörrum.- Karlshamn

 20. Kvinnlig assistent till Mörrum sökes !- Olofström

 21. Nystartad grupp för ung pojke.- Malmö

 22. Man 60 års åldern söker assistent till Lindängen- Malmö

 23. Personlig assistent till Kvillsfors sökes.- Vetlanda

 24. Assistent till ung pojke sökes, nystartad grupp.- Lund

 25. Manlig assistent sökes till livlig kille K-stad- Kristianstad

 26. Assistenter till ung pojke sökes, 1 fast+vik- Trelleborg

 27. Manlig assistent till livlig kille i Krstad omr.- Hässleholm

 28. Personlig assistent till Ung pojke.- Malmö

 29. Nattpersonal sökes till ung pojke, Svedala Omr.- Lund

 30. Kvinnlig assistent sökes till Mörrum- Karlshamn

 31. Assistent till kvinna i 50 års åldern- Malmö

 32. Personlig assistent till 17 årig pojke i Malmö.- Malmö

 33. Personlig assistent till Kvillsfors sökes.- Vetlanda

 34. Personlig assistent till Kvillsfors sökes- Hultsfred

 35. Kvinnlig assistent sökes till Lund området.- Lund

 36. Kvinnlig ass. sökes till område utanför Lund- Lund

 37. Manlig assistent sökes till Kristianstad- Kristianstad

 38. Manlig assistent sökes till Hässleholm omr.- Hässleholm

 39. Personlig ass till 17 årig pojke i Lund.området- Lund

 40. Personlig assistent sökes till Kristianstad.- Kristianstad


Mer beskrivning

Manlig Personlig Assistent till Kvillsfors.
VårOmtanke/BUA Personligassistans AB är en erfaren privat assistansanordnare för barn och vuxna med funktionsnedsättning och har en lång erfarenhet inom området. VI VET !! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Är du en kille i åldern 20-30 år som gillar en aktiv vardag då kan detta vara något för dig. Du ska vara personligassistent till en rullstolsburen tjej i 20 års åldern som bor i Kvillsfors, hon har en aktiv vardag och uppskattar liv och rörelse. Du ska tillgodose hennes behov för att kunna leva sin vardag på det sätt hon vill. Hon går i skolan på vardagar mellan ca 8-15. På fritid och helger så är det aktivitet som gäller. Är intresserad av handboll , speedway och en massa annat. Vi ser gärna att du har jobbat inom personlig assistans tidigare men det är inget krav. Om du själv studerar och vill jobba lite extra är detta också ok. Du ska kunna jobba helgdagar , helger , kvällar samt vid behov. Det är viktigt att du är kreativ och lojal samt att du vill stimulera assistansen genom olika aktiviteter. Vi ser att du är ansvarstagande och du får inte vara rädd för nya utmaningar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Den första personliga intervjun kommer ske via Skype/telefon. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten. B-Körkort är ett krav. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, helg Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Johan Persson
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Manlig Personlig Assistent till Kvillsfors. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manlig Personlig Assistent till Kvillsfors.

Timvikarie, Kvinnlig Personlig Assistent Lund
VårOmtanke/BUA är en erfaren privat assistansanordnare för barn och vuxna med funktionsnedsättning och har en lång erfarenhet inom området. VI VET...! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Just nu så söker vi för kundens räkning kvinnliga personligassistenter i åldern 25-55 år och du ska kunna Svenska och Polska i tal och skrift flytande. Kunden är en 65 årig kvinna som har råkat ut för en stroke och är förlamad i höger sida av kroppen. Kvinnan är rullstolsburen och har förlorat vissa delar av sitt tal, har epilepsi som kräver medicinsk behandling. Kvinnan har ett stort vård- och tillsynsbehov men uppskattar ändå mycket av vad livet har att erbjuda. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, pedagogisk och respektfull. Du som söker ska uppfylla nedanstående krav för att lyckas i din roll som personlig assistent för just detta uppdraget: Vara kvinna och minst 25 år. Ska kunna det Svenska och Polska språket i tal och skrift flytande. Gärna ha någon form av utbildning eller erfarenhet inom vården. Vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull, ordningssam och lätt för att ta egna initiativ. Vara intresserad av att promenera och åka iväg på utflykter. Ha en god planeringsförmåga. Känna dig bekväm med ensamarbete. Sist men inte minst ska du givetvis vara intresserad av att arbeta nära andra människor och förstå betydelsen och värdet av yrket personlig assistent.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Lund
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie, Kvinnlig Personlig Assistent Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie, Kvinnlig Personlig Assistent Lund

Sommarvikarie till kvinna i Lund.
VårOmtanke/BUA är ett privat assistansbolag som anordnar assistans för barn och vuxna med funktionsnedsättning. Vi har en lång erfarenhet personlig assistans. Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Vi söker en kvinnlig personligassistent i åldern 20-55 år och du ska kunna Svenska och Polska i tal och skrift flytande. Kunden är en 65 årig kvinna som har råkat ut för en stroke som har orsakat en förlamning i höger sida av kroppen. Kvinnan är rullstolsburen och har förlorat vissa delar av sitt tal och har epilepsi som kräver medicinsk behandling. Kvinnan har ett stort vård- och tillsynsbehov men uppskattar ändå mycket av vad livet har att erbjuda. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, pedagogisk och respektfull. Du som söker ska uppfylla nedanstående krav för att lyckas i din roll som personlig assistent för just detta uppdraget: Vara kvinna och minst 25 år. Ska kunna det Svenska och Polska språket i tal och skrift flytande. Gärna ha någon form av utbildning eller erfarenhet inom vården, men det är inget krav. Vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull, ordningssam och lätt för att ta egna initiativ. Vara intresserad av att promenera och åka iväg på utflykter. Förstå vikten med dokumentation av dagrapporter, signerings scheman osv. Du ska också ha en bra planeringsförmåga. Känna dig bekväm med ensamarbete. Sist men inte minst ska du givetvis vara intresserad av att arbeta nära andra människor och förstå betydelsen och värdet av yrket personlig assistent.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Lund
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarie till kvinna i Lund. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarie till kvinna i Lund.

Manlig personligassistent sökes till Kvillsfors.
VårOmtanke/BUA AB är ett erfaret privat assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning och vi har en lång erfarenhet inom .Vi Vet! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Är du en kille i åldern 20-30 år som gillar en aktiv vardag då kan detta vara något för dig. Du ska vara personligassistent till en rullstolsburen tjej i 20 års åldern som bor i Kvillsfors, hon har en aktiv vardag och uppskattar liv och rörelse. Du ska kunna tillgodose hennes behov för att hon ska kunna leva sin vardag på det sätt hon vill. Hon går i skolan på vardagar mellan ca 8-16. På fritid och helger så är det aktivitet som gäller. Är intresserad av handboll , speedway och en massa annat. Vi ser gärna att du har arbetat inom personlig assistans tidigare men det är inget krav. Du ska kunna jobba helgdagar , helger , kvällar samt vid behov. Det är viktigt att du är kreativ och lojal samt att du vill stimulera assistansen genom olika aktiviteter. Vi ser att du är ansvarstagande och du får inte vara rädd för nya utmaningar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Den första personliga intervjun kommer ske via Skype/telefon med VårOmtanke/BUA personalansvarig. . Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden och den personliga assistenten. B-Körkort är ett krav. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, helg Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Johan Persson
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Manlig personligassistent sökes till Kvillsfors. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manlig personligassistent sökes till Kvillsfors.

Personligassistent sökes till Kvillsfors.
VårOmtanke/BUA AB är ett erfaret privat assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning och vi har en lång erfarenhet inom .Vi Vet! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Är du en tjej eller kille i åldern 20-30 år och gillar en aktiv vardag ? Då kan detta vara något för dig. Du ska vara personligassistent till en rullstolsburen tjej i 20 års åldern som bor i Kvillsfors, hon har en aktiv vardag och uppskattar liv och rörelse. Du ska kunna tillgodose hennes behov för att hon ska kunna leva sin vardag på det sätt hon vill. Hon går i skolan på vardagar mellan ca 8-16. På fritid och helger så är det aktivitet som gäller. Är intresserad av handboll , speedway och en massa annat. Vi ser gärna att du har arbetat inom personlig assistans tidigare men det är inget krav. Du ska kunna jobba helgdagar , helger , kvällar samt vid behov. Det är viktigt att du är kreativ och lojal samt att du vill stimulera assistansen genom olika aktiviteter. Vi ser att du är ansvarstagande och du får inte vara rädd för nya utmaningar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Den första personliga intervjun kommer ske via Skype/telefon med VårOmtanke/BUA personalansvarig. . Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden och den personliga assistenten. B-Körkort är ett krav. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, helg Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Johan Persson
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Hultsfred
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personligassistent sökes till Kvillsfors. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personligassistent sökes till Kvillsfors.

Polsktalande assistent sökes till kvinna i Lund.
VårOmtanke/BUA är ett privat assistansbolag som anordnar assistans för barn och vuxna med funktionsnedsättning. Vi har en lång erfarenhet personlig assistans. Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Vi söker en kvinnlig/manlig personligassistent i åldern 20-55 år och du ska kunna Svenska och Polska i tal och skrift flytande. Kunden är en 65 årig kvinna som har råkat ut för en stroke som har orsakat en förlamning i höger sida av kroppen. Kvinnan är rullstolsburen och har förlorat vissa delar av sitt tal och har epilepsi som kräver medicinsk behandling. Kvinnan har ett stort vård- och tillsynsbehov men uppskattar ändå mycket av vad livet har att erbjuda. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, pedagogisk och respektfull. Du som söker ska uppfylla nedanstående krav för att lyckas i din roll som personlig assistent för just detta uppdraget: Ska kunna det Svenska och Polska språket i tal och skrift flytande. Gärna ha någon form av utbildning eller erfarenhet inom vården, men det är inget krav. Vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull, ordningssam och lätt för att ta egna initiativ. Vara intresserad av att promenera och åka iväg på utflykter. Förstå vikten med dokumentation av dagrapporter, signerings scheman osv. Du ska också ha en bra planeringsförmåga. Känna dig bekväm med ensamarbete. Sist men inte minst ska du givetvis vara intresserad av att arbeta nära andra människor och förstå betydelsen och värdet av yrket personlig assistent.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Malmö
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Polsktalande assistent sökes till kvinna i Lund. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Polsktalande assistent sökes till kvinna i Lund.

Personlig assistent sökes till 17 årig kille.
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Just nu så söker vi för kundens räkning en manlig eller kvinnlig personlig assistent i åldern 25-40 år Kunden är en glad och aktiv 17 årig kille som bor i Malmö. Han är rullstolsburen och har en hjärnskada sedan födseln. Killen har ett stort vård- och tillsynsbehov i form av skötsel av den personliga hygienen, hjälp med duschmoment, tandborstning samt blöjbyten. Han har inget tal men gör sig förstådd med kroppsspråk, ljud och till viss del tecken. Han uppskattar mycket av vad livet har att erbjuda, tycker om liv, rörelse och han älskar att vara i närheten av människor. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, pedagogisk, respektfull och glad. Du ska vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Vi vill att du har en god planeringsförmåga då du kommer upprätta ett nära samarbete med arbetsledare på din arbetsplats. Du ska gärna ha någon form av utbildning eller erfarenhet inom vården, men det är inget krav Arbetstiderna kommer variera i form av vardagar, helger, kvällar och helgdagar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten. För mer information om VårOmtanke/BUA besök gärna vår hemsida, www.varomtanke.se
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Malmö
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till 17 årig kille. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till 17 årig kille.

Personligassistent sökes till Kvillsfors.
VårOmtanke/BUA AB är ett erfaret privat assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning och vi har en lång erfarenhet inom .Vi Vet! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Är du en tjej eller kille i åldern 20-30 år och gillar en aktiv vardag ? Då kan detta vara något för dig. Du ska vara personligassistent till en rullstolsburen tjej i 20 års åldern som bor i Kvillsfors, hon har en aktiv vardag och uppskattar liv och rörelse. Du ska kunna tillgodose hennes behov för att hon ska kunna leva sin vardag på det sätt hon vill. Hon går i skolan på vardagar mellan ca 8-16. På fritid och helger så är det aktivitet som gäller. Är intresserad av handboll , speedway och en massa annat. Vi ser gärna att du har arbetat inom personlig assistans tidigare men det är inget krav. Du ska kunna jobba helgdagar , helger , kvällar samt vid behov. Det är viktigt att du är kreativ och lojal samt att du vill stimulera assistansen genom olika aktiviteter. Vi ser att du är ansvarstagande och du får inte vara rädd för nya utmaningar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Den första personliga intervjun kommer ske via Skype/telefon med VårOmtanke/BUA personalansvarig. . Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden och den personliga assistenten. B-Körkort är ett krav. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, helg Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Johan Persson
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Personligassistent sökes till Kvillsfors. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personligassistent sökes till Kvillsfors.

Man i 60 års åldern söker assistent, Lindängen.
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Just nu så söker vi för kundens räkning en manlig eller kvinnlig personlig assistent i åldern 25-55 år Kunden är en man i 60 års åldern som bor på Lindängen i Malmö. Han är rullstolsburen p.g.a diverse livsöden. Mannen har ett stort vård- och tillsynsbehov i form av skötsel av den personliga hygienen, hjälp med duschmoment, tandborstning mm. Mannen är rökare och han rökar på sin balkong. Han uppskattar mycket av vad livet har att erbjuda så som att läsa, titta på tv och äta god mat mm. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, pedagogisk, respektfull och glad. Du ska vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Du behöver inte vara rökare men du bör tåla rök. Plus i kanten är om du tycker om att laga mat och baka. Du bör gärna ha någon form av utbildning eller erfarenhet inom personlig assistans eller vården, men det är inget krav. Arbetstiderna kommer variera i form av vardagar, kvällar, nätter, helger, och helgdagar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Malmö
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Man i 60 års åldern söker assistent, Lindängen. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Man i 60 års åldern söker assistent, Lindängen.

Lugn personlig assistent sökes till 35 årig man.
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Just nu så söker vi för kundens räkning en manlig eller kvinnlig personlig assistent i åldern 25-45 år Kunden är en man i 35 åldern som bor i Karlshamns området. Mannen har en funktionsnedsättning som gör att han behöver hjälp i form av skötsel av den personliga hygienen, hjälp med duschmoment, tandborstning, matlagning mm. Han har diabetes och är i behov av regelbundna promenader, vilket hans lilla hund uppskattar. Mannen uppskattar mycket av vad livet har att erbjuda så som att spela bowl, bowla, promenera, titta på tv mm. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, pedagogisk, respektfull och glad. Du måste kunna laga mat och till viss del baka. Du ska vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Du bör gärna ha någon form av utbildning eller erfarenhet inom personlig assistans eller vården, men det är inget krav. Arbetstiderna kommer variera i form av vardagar, kvällar, nätter, helger, och helgdagar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lugn personlig assistent sökes till 35 årig man. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lugn personlig assistent sökes till 35 årig man.

PERSONALHANDLÄGGARE
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på Vår Omtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). PERSONALHANDLÄGGARE I dina arbetsuppgifter ingår bl.a Anställa assistenter Fortlöpande handleda personal Utbildningar Personalmöten Arbetsmiljöfrågor Kollektivavtal Kontroll av timrapportering Bistå kunder Lösa bemanning mm I ditt arbete ingår även regelbundna möte med assistenter, kunder samt medarbetare Vi söker dig som är , eller annan erfarenhet av personal-handläggning. Arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg är en fördel. Du är noggrann, ansvarstagande, van att arbeta självständigt, samt social. Stort intresse av att arbeta med människor. Du kommer att ha tillgång till handledning. Kontaktperson: Verksamhetsansvarig Ulf Larsson kontorstid, 040-215 169. Besök gärna vår hemsida www.varomtanke.se Ev löneanspråk Din ansökan (personligt brev + CV) skickas till ulf@varomtanke.se Körkortskrav B Arbetstider och omfattning Visstidsanställning 6 månader eller längre Deltid, halvtid eller 100% Ersättning Månads lön
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Malmö
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga PERSONALHANDLÄGGARE jobb, PERSONALHANDLÄGGARE Malmö, PERSONALHANDLÄGGARE VårOmtanke AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PERSONALHANDLÄGGARE

Personlig assistent sökes till ung pojke.
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Just nu så söker vi för kundens räkning manliga eller kvinnliga personliga assistenter i trakten runt Svedala, er/din ålder bör vara 25 år och uppåt. Kunden är en pojke som är under åldern av 1 år. Pojken har ett stort vård- och tillsynsbehov i form av skötsel av Trakeotomi, den personliga hygienen, aktiv tid dygnets alla timmar mm. Mer om kunden framkommer på eventuell personlig intervju. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, respektfull. Du ska kunna arbeta i tillsammans med en kollega, vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Det är ett krav att du är rök och snus fri. Försiktighet med parfym är ett måste. Det är till din fördel om du har utbildning eller erfarenhet av Trakeotomi, utbildning eller erfarenhet av Tecken som stöd, men det är inget krav. Arbetstiderna är klockans alla timmar och tjänsterna kommer vara dagtid, kväll, eller natt pass. Dubbelassistans förekommer dygnet runt. Innan man kan utföra sitt första utbildningspass krävs ett utdrag ur polisregistret för LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Malmö
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till ung pojke. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till ung pojke.

Assistent till ung pojke.
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). USK utbildning, SSK utbildning eller en längre erfarenhet av liknande verksamhet är ett krav. Just nu så söker vi för kundens räkning manliga eller kvinnliga personliga assistenter i trakten runt Svedala, er/din ålder bör vara 25 år och uppåt. Kunden är en pojke som är under åldern av 1 år. Pojken har ett stort vård- och tillsynsbehov i form av skötsel av Trakeotomi, den personliga hygienen, aktiv tid dygnets alla timmar mm. Mer om kunden framkommer på eventuell personlig intervju. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, respektfull. Du ska kunna arbeta i tillsammans med en kollega, vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Det är ett krav att du är rök och snus fri. Försiktighet med parfym är ett måste. Det är till din fördel om du har utbildning eller erfarenhet av Trakeotomi, utbildning eller erfarenhet av Tecken som stöd, men det är inget krav. Arbetstiderna är klockans alla timmar och tjänsterna kommer vara dagtid, kväll, eller natt pass. Dubbelassistans förekommer dygnet runt. Innan man kan utföra sitt första utbildningspass krävs ett utdrag ur polisregistret för LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Lund
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent till ung pojke. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent till ung pojke.

Assistent till Kvillsfors.
VårOmtanke/BUA AB är ett erfaret privat assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning och vi har en lång erfarenhet inom .Vi Vet! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Är du en tjej eller kille i åldern 20-30 år och gillar en aktiv vardag ? Då kan detta vara något för dig. Du ska vara personligassistent till en rullstolsburen tjej i 20 års åldern som bor i Kvillsfors, hon har en aktiv vardag och uppskattar liv och rörelse. Du ska kunna tillgodose hennes behov för att hon ska kunna leva sin vardag på det sätt hon vill. Hon går i skolan på vardagar mellan ca 8-16. På fritid och helger så är det aktivitet som gäller. Är intresserad av handboll , speedway och en massa annat. Vi ser gärna att du har arbetat inom personlig assistans tidigare men det är inget krav. Du ska kunna jobba helgdagar , helger , kvällar samt vid behov. Det är viktigt att du är kreativ och lojal samt att du vill stimulera assistansen genom olika aktiviteter. Vi ser att du är ansvarstagande och du får inte vara rädd för nya utmaningar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Den första personliga intervjun kommer ske via Skype/telefon med VårOmtanke/BUA personalansvarig. . Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden och den personliga assistenten. B-Körkort är ett krav. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, helg Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Johan Persson
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent till Kvillsfors. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent till Kvillsfors.

Personlig assistent till Kvillsfors.
VårOmtanke/BUA AB är ett erfaret privat assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning och vi har en lång erfarenhet inom. Vi Vet! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Är du en tjej eller kille i åldern 20-30 år och gillar en aktiv vardag ? Då kan detta vara något för dig. Du ska vara personlig assistent till en rullstolsburen tjej i 20 års åldern som bor i Kvillsfors, hon har en aktiv vardag och uppskattar liv och rörelse. Du ska kunna tillgodose hennes behov för att hon ska kunna leva sin vardag på det sätt hon vill. Hon går i skolan på vardagar mellan ca 8-16. På fritid och helger så är det aktivitet som gäller. Är intresserad av handboll , speedway och en massa annat. Vi ser gärna att du har arbetat inom personlig assistans tidigare men det är inget krav. Du ska kunna jobba helgdagar , helger , kvällar samt vid behov. Det är viktigt att du är kreativ och lojal samt att du vill stimulera assistansen genom olika aktiviteter. Vi ser att du är ansvarstagande och du får inte vara rädd för nya utmaningar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Den första personliga intervjun kommer ske via Skype/telefon med VårOmtanke/BUA personalansvarig. . Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden och den personliga assistenten. B-Körkort är ett krav. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, helg Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Johan Persson
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Hultsfred
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Kvillsfors. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Kvillsfors.

Nystartad grupp, assistent sökes till ung pojke.
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). USK utbildning, SSK utbildning eller en längre erfarenhet av liknande verksamhet är ett krav. Just nu så söker vi för kundens räkning manliga eller kvinnliga personliga assistenter i trakten runt Svedala, er/din ålder bör vara 25 år och uppåt. Gruppen är helt nystartad och rekryteringsbehovet är stort. Kunden är en pojke som är under åldern av 1 år. Pojken har ett stort vård- och tillsynsbehov i form av skötsel av Trakeotomi, den personliga hygienen, aktiv tid dygnets alla timmar mm. Mer om kunden framkommer på eventuell personlig intervju. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, respektfull. Du ska kunna arbeta i tillsammans med en kollega, vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Det är ett krav att du är rök och snus fri. Försiktighet med parfym är ett måste. Det är till din fördel om du har utbildning eller erfarenhet av Trakeotomi, utbildning eller erfarenhet av Tecken som stöd, men det är inget krav. Arbetstiderna är klockans alla timmar och tjänsterna kommer vara dagtid, kväll, eller natt pass. Dubbelassistans förekommer dygnet runt. Innan man kan utföra sitt första utbildningspass krävs ett utdrag ur polisregistret för LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Malmö
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Nystartad grupp, assistent sökes till ung pojke. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nystartad grupp, assistent sökes till ung pojke.

Nystartad grupp, assistent sökes till ung pojke.
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). USK utbildning, SSK utbildning eller en längre erfarenhet av liknande verksamhet är ett krav. Just nu så söker vi för kundens räkning manliga eller kvinnliga personliga assistenter i trakten runt Svedala, er/din ålder bör vara 25 år och uppåt. Kunden är en pojke som är under åldern av 1 år. Pojken har ett stort vård- och tillsynsbehov i form av skötsel av Trakeotomi, den personliga hygienen, aktiv tid dygnets alla timmar mm. Mer om kunden framkommer på eventuell personlig intervju. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, respektfull. Du ska kunna arbeta i tillsammans med en kollega, vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Det är ett krav att du är rök och snus fri. Försiktighet med parfym är ett måste. Det är till din fördel om du har utbildning eller erfarenhet av Trakeotomi, utbildning eller erfarenhet av Tecken som stöd, men det är inget krav. Arbetstiderna är klockans alla timmar och tjänsterna kommer vara dagtid, kväll, eller natt pass. Dubbelassistans förekommer dygnet runt. Innan man kan utföra sitt första utbildningspass krävs ett utdrag ur polisregistret för LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Lund
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Nystartad grupp, assistent sökes till ung pojke. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nystartad grupp, assistent sökes till ung pojke.

Nystartad grupp, assistent sökes till ung pojke.
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). USK utbildning, SSK utbildning eller en längre erfarenhet av liknande verksamhet är ett krav. Just nu så söker vi för kundens räkning manliga eller kvinnliga personliga assistenter i trakten runt Svedala, er/din ålder bör vara 25 år och uppåt. Kunden är en pojke som är under åldern av 1 år. Pojken har ett stort vård- och tillsynsbehov i form av skötsel av Trakeotomi, den personliga hygienen, aktiv tid dygnets alla timmar mm. Mer om kunden framkommer på eventuell personlig intervju. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, respektfull. Du ska kunna arbeta i tillsammans med en kollega, vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Det är ett krav att du är rök och snus fri. Försiktighet med parfym är ett måste. Det är till din fördel om du har utbildning eller erfarenhet av Trakeotomi, utbildning eller erfarenhet av Tecken som stöd, men det är inget krav. Arbetstiderna är klockans alla timmar och tjänsterna kommer vara dagtid, kväll, eller natt pass. Dubbelassistans förekommer dygnet runt. Innan man kan utföra sitt första utbildningspass krävs ett utdrag ur polisregistret för LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Trelleborg
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Nystartad grupp, assistent sökes till ung pojke. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nystartad grupp, assistent sökes till ung pojke.

Kvinnlig personlig assistent till Mörrum.
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Just nu så söker vi för kundens räkning en kvinnlig personlig assistent i åldern 20-40 år. Kunden är en man i 35 åldern som bor i Mörrums området. Mannen har en funktionsnedsättning som gör att han behöver hjälp i form av skötsel av den personliga hygienen, hjälp med duschmoment, tandborstning, matlagning mm. Han har diabetes och är i behov av regelbundna promenader, vilket hans lilla hund uppskattar. Mannen uppskattar mycket av vad livet har att erbjuda så som att spela bowl, bowla, promenera, titta på tv mm. Mannen har en liten hund som han tar ständiga promenader med, så pälsallergi kan inte förekomma. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, pedagogisk, respektfull och glad. Du måste kunna laga mat och till viss del baka. Du ska vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Du bör gärna ha någon form av utbildning eller erfarenhet inom personlig assistans eller vården, men det är inget krav. Arbetstiderna kommer variera i form av vardagar, kvällar, nätter, helger, och helgdagar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnlig personlig assistent till Mörrum. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnlig personlig assistent till Mörrum.

Kvinnlig assistent till Mörrum sökes !
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Just nu så söker vi för kundens räkning en kvinnlig personlig assistent i åldern 20-40 år. Kunden är en man i 35 åldern som bor i Mörrums området. Mannen har en funktionsnedsättning som gör att han behöver hjälp i form av skötsel av den personliga hygienen, hjälp med duschmoment, tandborstning, matlagning mm. Han har diabetes och är i behov av regelbundna promenader, vilket hans lilla hund uppskattar. Mannen uppskattar mycket av vad livet har att erbjuda så som att spela bowl, bowla, promenera, titta på tv mm. Mannen har en liten hund som han tar ständiga promenader med, så pälsallergi kan inte förekomma. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, pedagogisk, respektfull och glad. Du måste kunna laga mat och till viss del baka. Du ska vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Du bör gärna ha någon form av utbildning eller erfarenhet inom personlig assistans eller vården, men det är inget krav. Arbetstiderna kommer variera i form av vardagar, kvällar, nätter, helger, och helgdagar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Olofström
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnlig assistent till Mörrum sökes ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnlig assistent till Mörrum sökes !

Nystartad grupp för ung pojke.
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). USK utbildning, SSK utbildning eller en längre erfarenhet av liknande verksamhet är ett krav. Just nu så söker vi för kundens räkning manliga eller kvinnliga personliga assistenter i trakten runt Svedala, er/din ålder bör vara 25 år och uppåt. Kunden är en pojke som är under åldern av 1 år. Pojken har ett stort vård- och tillsynsbehov i form av skötsel av Trakeotomi, den personliga hygienen, aktiv tid dygnets alla timmar mm. Mer om kunden framkommer på eventuell personlig intervju. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, respektfull. Du ska kunna arbeta i tillsammans med en kollega, vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Det är ett krav att du är rök och snus fri. Försiktighet med parfym är ett måste. Det är till din fördel om du har utbildning eller erfarenhet av Trakeotomi, utbildning eller erfarenhet av Tecken som stöd, men det är inget krav. Arbetstiderna är klockans alla timmar och tjänsterna kommer vara dagtid, kväll, eller natt pass. Dubbelassistans förekommer dygnet runt. Innan man kan utföra sitt första utbildningspass krävs ett utdrag ur polisregistret för LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalitet för den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Malmö
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Nystartad grupp för ung pojke. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nystartad grupp för ung pojke.

Man 60 års åldern söker assistent till Lindängen
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Just nu så söker vi för kundens räkning en manlig eller kvinnlig personlig assistent i åldern 25-55 år Kunden är en man i 60 års åldern som bor på Lindängen i Malmö. Han är rullstolsburen p.g.a diverse livsöden. Mannen har ett stort vård- och tillsynsbehov i form av skötsel av den personliga hygienen, hjälp med duschmoment, tandborstning mm. Mannen är rökare och han rökar på sin balkong. Han uppskattar mycket av vad livet har att erbjuda så som att läsa, titta på tv och äta god mat mm. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, pedagogisk, respektfull och glad. Du ska vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Du behöver inte vara rökare men du bör tåla rök. Plus i kanten är om du tycker om att laga mat och baka. Du bör gärna ha någon form av utbildning eller erfarenhet inom personlig assistans eller vården, men det är inget krav. Arbetstiderna kommer variera i form av vardagar, kvällar, nätter, helger, och helgdagar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Malmö
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Man 60 års åldern söker assistent till Lindängen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Man 60 års åldern söker assistent till Lindängen

Personlig assistent till Kvillsfors sökes.
VårOmtanke/BUA AB är ett erfaret privat assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning och vi har en lång erfarenhet inom. Vi Vet! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Är du en tjej eller kille i åldern 20-30 år och gillar en aktiv vardag ? Då kan detta vara något för dig. Du ska vara personlig assistent till en rullstolsburen tjej i 20 års åldern som bor i Kvillsfors, hon har en aktiv vardag och uppskattar liv och rörelse. Du ska kunna tillgodose hennes behov för att hon ska kunna leva sin vardag på det sätt hon vill. Hon går i skolan på vardagar mellan ca 8-16. På fritid och helger så är det aktivitet som gäller. Är intresserad av handboll , speedway och en massa annat. Vi ser gärna att du har arbetat inom personlig assistans tidigare men det är inget krav. Du ska kunna jobba helgdagar , helger , kvällar samt vid behov. Det är viktigt att du är kreativ och lojal samt att du vill stimulera assistansen genom olika aktiviteter. Vi ser att du är ansvarstagande och du får inte vara rädd för nya utmaningar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Den första personliga intervjun kommer ske via Skype/telefon med VårOmtanke/BUA personalansvarig. . Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden och den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Kvillsfors sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Kvillsfors sökes.

Assistent till ung pojke sökes, nystartad grupp.
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). USK utbildning, SSK utbildning eller en längre erfarenhet av liknande verksamhet är ett krav. Just nu så söker vi för kundens räkning manliga eller kvinnliga personliga assistenter i trakten runt Svedala, er/din ålder bör vara 25 år och uppåt. Kunden är en pojke som är under åldern av 1 år. Pojken har ett stort vård- och tillsynsbehov i form av skötsel av Trakeotomi, den personliga hygienen, aktiv tid dygnets alla timmar mm. Mer om kunden framkommer på eventuell personlig intervju. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, respektfull. Du ska kunna arbeta i tillsammans med en kollega, vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Det är ett krav att du är rök och snus fri. Försiktighet med parfym är ett måste. Det är till din fördel om du har utbildning eller erfarenhet av Trakeotomi, utbildning eller erfarenhet av Tecken som stöd, men det är inget krav. Arbetstiderna är klockans alla timmar och tjänsterna kommer vara dagtid, kväll, eller natt pass. Dubbelassistans förekommer dygnet runt. Innan man kan utföra sitt första utbildningspass krävs ett utdrag ur polisregistret för LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalitet för den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Lund
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent till ung pojke sökes, nystartad grupp. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent till ung pojke sökes, nystartad grupp.

Manlig assistent sökes till livlig kille K-stad
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Just nu så söker vi för kundens räkning en man som är mellan 23-35 år gammal. Personen som vi söker ska vara aktiv, engagerad, godhjärtad och ha ett positivt synsätt. Har du som sökande en aktiv vardag ses detta som en fördel. Eget driv och förmågan att inspirera kunden är av stor vikt. Kunden är en glad och livlig tonårskille. Kunden är rullstolsburen och bosatt i Kristianstadsområdet. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, respektfull och ansvarstagande. Ett stort kundfokus måste tillämpas. Tjänsten handlar om att uppmuntra kunden till en aktivare vardag samtidigt som man fungerar som ett stöd mm. Vi ser gärna att du är rökfri, men det är inget krav. Innan man kan utföra sitt första utbildningspass krävs ett utdrag ur polisregistret för LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Manlig assistent sökes till livlig kille K-stad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manlig assistent sökes till livlig kille K-stad

Assistenter till ung pojke sökes, 1 fast+vik
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Innan man kan utföra sitt första utbildningspass krävs ett utdrag ur polisregistret för LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Skicka efter detta belastningsregister i förebyggande syfte då det kan ta lite längre tid att få hem det under sommarperioden. USK utbildning, SSK utbildning eller en längre erfarenhet av liknande verksamhet är ett krav. Just nu så söker vi för kundens räkning manliga eller kvinnliga personliga assistenter i trakten runt Svedala, er/din ålder bör vara 25 år och uppåt. Kunden är en pojke som är under åldern av 1 år. Pojken har ett stort vård- och tillsynsbehov i form av skötsel av Trakeotomi, den personliga hygienen, aktiv tid dygnets alla timmar mm. Mer om kunden framkommer på eventuell personlig intervju. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, respektfull. Du ska kunna arbeta i tillsammans med en kollega, vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Det är ett krav att du är rök och snus fri. Försiktighet med parfym är ett måste. Det är till din fördel om du har utbildning eller erfarenhet av Trakeotomi, utbildning eller erfarenhet av Tecken som stöd, men det är inget krav. Arbetstiderna är klockans alla timmar och tjänsterna kommer vara dagtid, kväll, eller natt pass. Dubbelassistans förekommer dygnet runt. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalitet för den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Trelleborg
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Assistenter till ung pojke sökes, 1 fast+vik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistenter till ung pojke sökes, 1 fast+vik

Manlig assistent till livlig kille i Krstad omr.
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Just nu så söker vi för kundens räkning en man som är mellan 23-35 år gammal. Personen som vi söker ska vara aktiv, engagerad, godhjärtad och ha ett positivt synsätt. Har du som sökande en aktiv vardag ses detta som en fördel. Eget driv och förmågan att inspirera kunden är av stor vikt. Kunden är en glad och livlig tonårskille. Kunden är rullstolsburen och bosatt i Kristianstadsområdet. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, respektfull och ansvarstagande. Ett stort kundfokus måste tillämpas. Tjänsten handlar om att uppmuntra kunden till en aktivare vardag samtidigt som man fungerar som ett stöd mm. Vi ser gärna att du är rökfri, men det är inget krav. Innan man kan utföra sitt första utbildningspass krävs ett utdrag ur polisregistret för LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Hässleholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Manlig assistent till livlig kille i Krstad omr. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manlig assistent till livlig kille i Krstad omr.

Personlig assistent till Ung pojke.
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Innan man kan utföra sitt första utbildningspass krävs ett utdrag ur polisregistret för LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Skicka efter detta belastningsregister i förebyggande syfte då det kan ta lite längre tid att få hem det under sommarperioden. USK utbildning, SSK utbildning eller en längre erfarenhet av liknande verksamhet är ett krav. Just nu så söker vi för kundens räkning manliga eller kvinnliga personliga assistenter i trakten runt Svedala, er/din ålder bör vara 25 år och uppåt. Kunden är en pojke som är under åldern av 1 år. Pojken har ett stort vård- och tillsynsbehov i form av skötsel av Trakeotomi, den personliga hygienen, aktiv tid dygnets alla timmar mm. Mer om kunden framkommer på eventuell personlig intervju. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, respektfull. Du ska kunna arbeta i tillsammans med en kollega, vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Det är ett krav att du är rök och snus fri. Försiktighet med parfym är ett måste. Det är till din fördel om du har utbildning eller erfarenhet av Trakeotomi, utbildning eller erfarenhet av Tecken som stöd, men det är inget krav. Arbetstid / Varaktighet: Vikariat, vaken natt. Deltid. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalitet för den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Ung pojke. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Ung pojke.

Nattpersonal sökes till ung pojke, Svedala Omr.
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Innan man kan utföra sitt första utbildningspass krävs ett utdrag ur polisregistret för LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Skicka efter detta belastningsregister i förebyggande syfte då det kan ta lite längre tid att få hem det under sommarperioden. USK utbildning, SSK utbildning eller en längre erfarenhet av liknande verksamhet är ett krav. Just nu så söker vi för kundens räkning manliga eller kvinnliga personliga assistenter i trakten runt Svedala, er/din ålder bör vara 25 år och uppåt. Kunden är en pojke som är under åldern av 1 år. Pojken har ett stort vård- och tillsynsbehov i form av skötsel av Trakeotomi, den personliga hygienen, aktiv tid dygnets alla timmar mm. Mer om kunden framkommer på eventuell personlig intervju. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, respektfull. Du ska kunna arbeta i tillsammans med en kollega, vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Det är ett krav att du är rök och snus fri. Försiktighet med parfym är ett måste. Det är till din fördel om du har utbildning eller erfarenhet av Trakeotomi, utbildning eller erfarenhet av Tecken som stöd, men det är inget krav. Arbetstid / Varaktighet: tillsvidaretjänst , vaken natt. Deltid/Heltid. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalitet för den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Lund
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Nattpersonal sökes till ung pojke, Svedala Omr. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattpersonal sökes till ung pojke, Svedala Omr.

Kvinnlig assistent sökes till Mörrum
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Just nu så söker vi för kundens räkning en kvinnlig personlig assistent i åldern 25-40 år. Kunden är en man i 35 åldern som bor i Mörrums området. Mannen har en funktionsnedsättning som gör att han behöver hjälp i form av skötsel av den personliga hygienen, hjälp med duschmoment, tandborstning, matlagning mm. Han har diabetes och är i behov av regelbundna promenader, vilket hans lilla hund uppskattar. Mannen uppskattar mycket av vad livet har att erbjuda så som att spela boul, bowla, promenera, titta på tv mm. Mannen har en liten hund som han tar ständiga promenader med, så pälsallergi kan inte förekomma. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, pedagogisk, respektfull och glad. Du måste kunna laga mat och till viss del baka. Du ska vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Du bör gärna ha någon form av utbildning eller erfarenhet inom personlig assistans eller vården, men det är inget krav. Arbetstiderna kommer variera i form av vardagar, kvällar, nätter, helger, och helgdagar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnlig assistent sökes till Mörrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnlig assistent sökes till Mörrum

Assistent till kvinna i 50 års åldern
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Just nu så söker vi för kunds räkning en assistent som kan arbeta ca deltid under en period av ca 2 månader. Arbetsuppgifterna består av bl. annat att bistå kunden vid diverse dagliga rutiner som kunden inte klarar av på egen hand. Det rör sig om personlig hygien och hushållssysslor mm. Kunden är en rullstolsburen kvinna i 50 års åldern som är bosatt i Malmö. Mer ingående information kring kunden kan framgå vid en eventuell personlig intervju. Vi ser gärna att du har erfarenhet av personlig assistans och att du tidigare har använt dig utav lift. Du som person bör ha ett stort intresse av människor och vård och omsorg. Du ska vara flexibel, positiv, empatisk och ha hjärtat på rätt ställe. Du ska kunna behärska det svenska språket väl, muntligt och skriftligt. Stor vikt kommer läggas vid den personliga lämpligheten. Din ansökan ska innehålla ett CV och ett personligt brev. Tjänsterna söker du via mail eller post. Urval kommer att ske löpande och utvalda kandidater kallas till intervju. Då det är många som söker våra tjänster har vi tyvärr ingen möjlighet att svara på frågor via telefon angående annonsen. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalitén i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent till kvinna i 50 års åldern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent till kvinna i 50 års åldern

Personlig assistent till 17 årig pojke i Malmö.
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Innan man kan utföra sitt första utbildningspass krävs ett utdrag ur polisregistret för LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Just nu så söker vi för kundens räkning en personlig assistent i åldern 25-40 år. Kunden är en glad och aktiv 17 årig kille som bor i Malmö. Han är rullstolsburen och har en hjärnskada sedan födseln. Killen har ett stort vård- och tillsynsbehov i form av skötsel av den personliga hygienen, hjälp med duschmoment, tandborstning samt blöjbyten. Han har inget tal men gör sig förstådd med kroppsspråk, ljud och till viss del tecken. Han uppskattar mycket av vad livet har att erbjuda, tycker om liv, rörelse och han älskar att vara i närheten av människor. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, pedagogisk, respektfull och glad. Du ska vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Vi vill att du har en god planeringsförmåga då du kommer upprätta ett nära samarbete med arbetsledaren på din arbetsplats. Du ska gärna ha någon form av utbildning eller erfarenhet inom vården, men det är inget krav. Arbetstiderna kommer variera i form av vardagar, kvällar, nätter, helger och helgdagar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalitet för den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 17 årig pojke i Malmö. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 17 årig pojke i Malmö.

Personlig assistent till Kvillsfors sökes.
1 plats. VårOmtanke/BUA AB är ett erfaret privat assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning och vi har en lång erfarenhet inom. Vi Vet! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Är du en tjej eller kille i åldern 20-30 år och gillar en aktiv vardag ? Då kan detta vara något för dig. Du ska vara personlig assistent till en rullstolsburen tjej i 20 års åldern som bor i Kvillsfors, hon har en aktiv vardag och uppskattar liv och rörelse. Du ska kunna tillgodose hennes behov för att hon ska kunna leva sin vardag på det sätt hon vill. På fritid och helger så är det aktivitet som gäller. Är intresserad av handboll , speedway och en massa annat. Vi ser gärna att du har arbetat inom personlig assistans tidigare men det är inget krav. Du ska kunna arbeta vardagar, helger, helgdagar, kvällar samt vid behov. Det är viktigt att du är kreativ och lojal samt att du vill stimulera assistansen genom olika aktiviteter. Vi ser att du är ansvarstagande och du får inte vara rädd för nya utmaningar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalitén i den personliga assistansen. Den första personliga intervjun kommer ske via Skype/telefon med VårOmtanke/BUA personalansvarig. . Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden och den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Kvillsfors sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Kvillsfors sökes.

Personlig assistent till Kvillsfors sökes
2 platser. VårOmtanke/BUA AB är ett erfaret privat assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning och vi har en lång erfarenhet inom. Vi Vet! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Är du en tjej eller kille i åldern 20-30 år och gillar en aktiv vardag ? Då kan detta vara något för dig. Du ska vara personlig assistent till en rullstolsburen tjej i 20 års åldern som bor i Kvillsfors, hon har en aktiv vardag och uppskattar liv och rörelse. Du ska kunna tillgodose hennes behov för att hon ska kunna leva sin vardag på det sätt hon vill. På hennes fritid och helger så är det aktivitet som gäller. Hon är intresserad av handboll , speedway och en massa annat. Vi ser gärna att du har arbetat inom personlig assistans tidigare men det är inget krav. Du ska kunna jobba vardagar, helger , helgdagar , kvällar samt vid behov. Det är viktigt att du är kreativ och lojal samt att du vill stimulera assistansen genom olika aktiviteter. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och du får inte vara rädd för nya utmaningar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalitén i den personliga assistansen. Den första personliga intervjun kommer ske via Skype/telefon med VårOmtanke/BUA personalansvarig. . Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden och den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Hultsfred
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Kvillsfors sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Kvillsfors sökes

Kvinnlig assistent sökes till Lund området.
1 plats. VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Just nu så söker vi för kunds räkning en assistent som kan arbeta ca deltid under en period av ca 1 månad, ev mer vid behov. Arbetsuppgifterna består av bl. annat att bistå kunden vid diverse dagliga rutiner som kunden inte klarar av på egen hand. Det rör sig om personlig hygien och hushållssysslor mm. Kunden är en rullstolsburen kvinna i 50 års åldern som är bosatt i Lund området. Mer ingående information kring kunden kan framgå vid en eventuell personlig intervju. Vi ser gärna att du har erfarenhet av personlig assistans och att du tidigare har använt dig utav lift. Du som person bör ha ett stort intresse av människor och vård och omsorg. Du ska vara flexibel, positiv, empatisk och ha hjärtat på rätt ställe. Du ska kunna behärska det svenska språket väl, muntligt och skriftligt. Stor vikt kommer läggas vid den personliga lämpligheten. Din ansökan ska innehålla ett CV och ett personligt brev. Tjänsterna söker du via mail eller post. Urval kommer att ske löpande och utvalda kandidater kallas till intervju. Då det är många som söker våra tjänster har vi tyvärr ingen möjlighet att svara på frågor via telefon angående annonsen. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalitén i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Lund
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnlig assistent sökes till Lund området. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnlig assistent sökes till Lund området.

Kvinnlig ass. sökes till område utanför Lund
1 plats. VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Innan man kan utföra sitt första utbildningspass krävs ett utdrag ur polisregistret för LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Just nu så söker vi för kundens räkning en personlig assistent i åldern 25-40 år. Kunden är en glad och aktiv 17 årig kille som bor utanför Lund. Han är rullstolsburen och har en hjärnskada sedan födseln. Killen har ett stort vård- och tillsynsbehov i form av skötsel av den personliga hygienen, hjälp med duschmoment, tandborstning samt blöjbyten. Han har inget tal men gör sig förstådd med kroppsspråk, ljud och till viss del tecken. Han uppskattar mycket av vad livet har att erbjuda, tycker om liv, rörelse och han älskar att vara i närheten av människor. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, pedagogisk, respektfull och glad. Du ska vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Vi vill att du har en god planeringsförmåga då du kommer upprätta ett nära samarbete med arbetsledaren på din arbetsplats. Du ska gärna ha någon form av utbildning eller erfarenhet inom vården, men det är inget krav. Arbetstiderna kommer variera i form av vardagar, kvällar, nätter, helger och helgdagar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalitet för den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Lund
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnlig ass. sökes till område utanför Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnlig ass. sökes till område utanför Lund

Manlig assistent sökes till Kristianstad
Verksamhetsbeskrivning VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, Vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Arbetsuppgifter Innan man kan utföra sitt första utbildningspass krävs ett utdrag ur polisregistret för LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Just nu så söker vi för kundens räkning en man som är mellan 23-35 år gammal. Personen som vi söker ska vara aktiv, engagerad, godhjärtad och ha ett positivt synsätt. Har du som sökande en aktiv vardag ses detta som en fördel. Eget driv och förmågan att inspirera kunden är av stor vikt. Kunden är en glad och livlig tonårskille. Kunden är rullstolsburen och bosatt i Kristianstadsområdet. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, respektfull och ansvarstagande. Ett stort kundfokus måste tillämpas. Tjänsten handlar om att uppmuntra kunden till en aktivare vardag samtidigt som man fungerar som ett stöd mm. Vi ser gärna att du är rökfri, men det är inget krav. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten. Utbildning/Erfarenhet Personen som vi söker ska vara aktiv, engagerad, godhjärtad och ha ett positivt synsätt. Har du som sökande en aktiv vardag ses detta som en fördel. Eget driv och förmågan att inspirera kunden är av stor vikt.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Manlig assistent sökes till Kristianstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manlig assistent sökes till Kristianstad

Manlig assistent sökes till Hässleholm omr.
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Innan man kan utföra sitt första utbildningspass krävs ett utdrag ur polisregistret för LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Just nu så söker vi för kundens räkning en man som är mellan 23-35 år gammal. Personen som vi söker ska vara aktiv, engagerad, godhjärtad och ha ett positivt synsätt. Har du som sökande en aktiv vardag ses detta som en fördel. Eget driv och förmågan att inspirera kunden är av stor vikt. Kunden är en glad och livlig tonårskille. Kunden är rullstolsburen och bosatt i Hässleholmsområdet. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, respektfull och ansvarstagande. Ett stort kundfokus måste tillämpas. Tjänsten handlar om att uppmuntra kunden till en aktivare vardag samtidigt som man fungerar som ett stöd mm. Vi ser gärna att du är rökfri, men det är inget krav. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Hässleholm
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Manlig assistent sökes till Hässleholm omr. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manlig assistent sökes till Hässleholm omr.

Personlig ass till 17 årig pojke i Lund.området
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Innan man kan utföra sitt första utbildningspass krävs ett utdrag ur polisregistret för LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Just nu så söker vi för kundens räkning en personlig assistent i åldern 25-40 år. Kunden är en glad och aktiv 17 årig kille som bor i Lund området. Han är rullstolsburen och har en hjärnskada sedan födseln. Killen har ett stort vård- och tillsynsbehov i form av skötsel av den personliga hygienen, hjälp med duschmoment, tandborstning samt blöjbyten. Han har inget tal men gör sig förstådd med kroppsspråk, ljud och till viss del tecken. Han uppskattar mycket av vad livet har att erbjuda, tycker om liv, rörelse och han älskar att vara i närheten av människor. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, pedagogisk, respektfull och glad. Du ska vara lyhörd, flexibel, ansvarsfull samt ordningsam. Du ska även ha en god förmåga att ta initiativ och ha hjärtat på rätt plats. Vi vill att du har en god planeringsförmåga då du kommer upprätta ett nära samarbete med arbetsledaren på din arbetsplats. Du ska gärna ha någon form av utbildning eller erfarenhet inom vården, men det är inget krav. Arbetstiderna kommer variera i form av vardagar, kvällar, nätter, helger och helgdagar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalitet för den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Lund
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig ass till 17 årig pojke i Lund.området jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig ass till 17 årig pojke i Lund.området

Personlig assistent sökes till Kristianstad.
VårOmtanke/BUA är ett erfaret assistansbolag för barn och vuxna med funktionsnedsättning, vi har en lång erfarenhet inom personlig assistans. VI VET! Innan man kan utföra sitt första utbildningspass krävs ett utdrag ur polisregistret för LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Vårt mål är att glädje, trygghet, kvalité, tillit och delaktighet skall genomsyra hela vår verksamhet. Detta uppnås genom att vi som arbetar på VårOmtanke/BUA alltid sätter våra kunders behov i fokus och värnar om den personliga relationen. Just nu så söker vi för kundens räkning en kvinna/man som är mellan 23-35 år gammal. Personen som vi söker ska vara aktiv, engagerad, godhjärtad och ha ett positivt synsätt. Har du som sökande en aktiv vardag ses detta som en fördel. Eget driv och förmågan att inspirera kunden är av stor vikt. Kunden är en glad och livlig tonårskille. Kunden är rullstolsburen och bosatt i Kristianstadsområdet. Arbetet innebär ett mycket stort eget ansvar och förutom vård- och tillsyn krävs att du som personlig assistent är lugn, respektfull och ansvarstagande. Ett stort kundfokus måste tillämpas. Tjänsten handlar om att uppmuntra kunden till en aktivare vardag samtidigt som man fungerar som ett stöd mm. Du kommer arbeta när kunden har skollov och olika helgdagar. Även kommer det finnas möjlighet att hoppa in och arbeta extra under skolveckor. Vi ser gärna att du är rökfri, men det är inget krav. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvalliten i den personliga assistansen. Om det blir just du som kommer erbjudas tjänsten så förväntas du genomföra en introduktionsutbildning före ditt första arbetspass. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för kunden samt för den personliga assistenten.
Företag: VårOmtanke AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till Kristianstad. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till Kristianstad.


Sök lediga jobb VårOmtanke AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se