Vård och omsorg, Staffanstorps Kommun jobb - lediga jobb

Vård och omsorg, Staffanstorps Kommun jobb Vård och omsorg, Staffanstorps Kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vård och omsorg, Staffanstorps Kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vård och omsorg, Staffanstorps Kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Leg. sjuksköterska till Vård och omsorg Ref nr 2013-171- Staffanstorp

 2. Leg. sjuksköterska/distriktssköterska Vård och omsorg Ref nr 2014-61- Staffanstorp

 3. Biståndshandläggare Vård och Omsorg Ref nr 2015-54- Staffanstorp

 4. Leg. Fysioterapeut Vård och omsorg Rehab Ref nr 2015-339- Staffanstorp

 5. Leg. Fysioterapeut Vård och omsorg Rehab Ref nr 2015-380- Staffanstorp

 6. Biståndshandläggare Vård och Omsorg Ref nr 2015-402- Staffanstorp

 7. Vårdplanerare/biståndshandläggare, Vård och Omsorg Ref nr 2015-536- Staffanstorp

 8. Vårdplanerare/biståndshandläggare, Vård och Omsorg Ref nr 2015-572- Staffanstorp

 9. Undersköterska, Staffanstorps kommuns hemtjänst Ref nr 2016-1- Staffanstorp

 10. Boendestödjare/Habliteringsassistent, Vård och Omsorg- Staffanstorp

 11. Boendestödjare/Habliteringsassistent, Vård och Omsorg Ref nr 2016-34- Staffanstorp

 12. Sjuksköterska kväll/dag, Vård och Omsorg - Hemsjukvården Ref nr 2016-95- Staffanstorp

 13. Vik biståndshandläggare, Vård och Omsorg Ref nr 2016-105- Staffanstorp

 14. Vik. biståndshandläggare, Vård och Omsorg Ref nr 2016-105- Staffanstorp

 15. Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg- Staffanstorp

 16. Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg- Staffanstorp

 17. Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg- Staffanstorp

 18. Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg- Staffanstorp

 19. Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg- Staffanstorp

 20. Timvikarier – Leg. sjuksköterska till Vård och omsorg, Staffanstorps kommun- Staffanstorp

 21. Sjuksköterska till vård och omsorg, Staffanstorps kommun- Staffanstorp

 22. Leg. sjuksköterska till vård och omsorg, Staffanstorps kommun- Staffanstorp


Mer beskrivning

Leg. sjuksköterska till Vård och omsorg Ref nr 2013-171
Vikariat på 100 % med tillträde 2013-09-01 t.o.m. 2013-12-31. Placering på vård och omsorg i Staffanstorp kommun, i huvudsak på kommunens korttidsenhet. Till kommunens Korttidsenhet kommer framför allt vårdtagare som inte kan återgå direkt till hemmet efter sjukhusvistelse, vårdtagare som har behov av växelvård och vårdtagare med behov av vård i livets slut. Arbetet innebär till största delen sedvanliga sjuksköterksuppgifter och omvårdnadsansvar på Korttidsenheten. I tjänsten ingår också att stödja arbetet i distrikten, exempelvis i samband med hemgångar. Arbetet sker i nära samarbete med övrig vårdpersonal, vilket ställer krav på god samarbetsförmåga. Dagtid, måndag till fredag. Kvalifikationer * Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från kommunal vård är meriterande. B-körkort är ett krav. Urval kan komma att ske kontinuerligt. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 28 juli 2013.
Företag: Vård och omsorg, Staffanstorps Kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. sjuksköterska till Vård och omsorg Ref nr 2013-171 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. sjuksköterska till Vård och omsorg Ref nr 2013-171

Leg. sjuksköterska/distriktssköterska Vård och omsorg Ref nr 2014-61
Vikariat på 75-100 % med tillträde 2014-06-23 t.o.m. 2014-08-17. Placering på vård och omsorg i Staffanstorp kommun. Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet eller distriktssköterska. Det är önskvärt med erfarenhet av arbete inom hemsjukvård. Arbetet är omväxlande och ställer stora krav på såväl tekniskt vårdkunnande som god empatisk förmåga. Du kommer att arbeta med sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska inom hemsjukvård. Du kommer att arbeta i nära samarbete med omvårdnadspersonal så det är viktigt med gott samarbete samt förmåga att handleda och delegera personalen. Dag, kväll, natt samt helgtjänstgöring. B-körkort erfodras. Kvalifikationer * Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller leg. sjuksköterska med vidarutbildning till distriktssköterska.. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 2 mars 2014.
Företag: Vård och omsorg, Staffanstorps Kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. sjuksköterska/distriktssköterska Vård och omsorg Ref nr 2014-61 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. sjuksköterska/distriktssköterska Vård och omsorg Ref nr 2014-61

Biståndshandläggare Vård och Omsorg Ref nr 2015-54
Vikariat på 100 % med preliminärt tillträde 2015-06-22 t o m 2015-08-16. Placering på Vård och omsorg i Staffanstorp Kommun. Vård och omsorg söker biståndshandläggare till myndigheten för äldre och funktionshindrade. Myndigheten ansvarar för utredning och beslut enligt SoL, Ftj samt Rftj.  Som handläggare ska du på ett rättssäkert sätt, utreda, bedöma och fatta beslut utifrån aktuell lagstiftning samt följa upp fattade beslut. Arbetet utgår ifrån ett helhetsperspektiv kring den enskilde och med dennes behov i centrum. Arbetet innebär omfattande kontakter med såväl den enskilde som med anhöriga, andra myndigheter och vårdgivare. I dessa kontakter är det viktigt att ge korrekt och tydlig information om insatser/bistånd. Staffanstorps kommun har kundval inom hemtjänst, vilket innebär att den enskilde kan välja mellan olika utförare. För dig som biståndshandläggare medför det ett ansvar för en tydlig och objektiv information och vägledning i valet av utförare. I tjänsten ingår även att aktivt delta i enhetens utvecklings- och förbättringsarbete. Myndigheten dokumenterar i verksamhetssystemet Treserva. Kvalifikationer: * Vi söker dig som har socionomexamen eller annan jämförbar högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. * Du ska ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning och erfarenhet från myndighetsutövning inom äldre- och funktionshinderområdet . * Erfarenhet av myndighetsutövning eller annat arbete med psykiskt funktionshindrade är meriterande. * Arbetet kräver att du har ett professionellt förhållningssätt och förmåga till empati. Rollen som biståndshandläggare ställer krav på att du är serviceinriktad, strukturerad, har god samarbetsförmåga samt personlig mognad.  Vi söker dig som har ett stort engagemang och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt. Du har god förmåga att arbeta med komplexa frågeställningar, samt har lätt för att uttrycka dig tydligt på god svenska i såväl tal som skrift. Vidare kan du skapa och bibehålla goda kontakter såväl externt som internt. B-körkort är ett krav.  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.  Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringkanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av myndighetschef Anita Enqvist, tel 046-25 12 16 eller Annette Mathiasson, tel 046-25 12 20. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 8 mars 2015.
Företag: Vård och Omsorg, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare Vård och Omsorg Ref nr 2015-54 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare Vård och Omsorg Ref nr 2015-54

Leg. Fysioterapeut Vård och omsorg Rehab Ref nr 2015-339
Vikariat på 100 % med tillträde 2015-09-01 eller enligt överenskommelse t o m 2015-12-31. Placering på Vård och omsorg, Rehab, i Staffanstorps kommun.   Arbetsuppgifterna omfattar bland annat: * Fysioterapeutisk bedömning och behandling.                           * Förskrivning och utprovning av tekniska hjälpmedel.                           * Information/handledning till patienter, personal och anhöriga. * Deltagande i vårdplaneringar.  Kvalifikationer:                 * Legitimerad Fysioterapeut * Körkort Tidigare erfarenhet av fysioterapi arbete i kommunal verksamhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplig Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Ola Bentzen, tel. 046-25 12 79. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 16 augusti 2015.
Företag: Vård och omsorg, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Fysioterapeut Vård och omsorg Rehab Ref nr 2015-339 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Fysioterapeut Vård och omsorg Rehab Ref nr 2015-339

Leg. Fysioterapeut Vård och omsorg Rehab Ref nr 2015-380
Tillsvidaretjänst på 100 % med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering på Vård- och omsorg, Rehab, i Staffanstorps kommun.   Arbetsuppgifterna omfattar bland annat: * Fysioterapeutisk bedömning och behandling.                           * Förskrivning och utprovning av tekniska hjälpmedel.                           * Information/handledning till patienter, personal och anhöriga. * Deltagande i vårdplaneringar.  Kvalifikationer:                 * Legitimerad Fysioterapeut * Körkort Tidigare erfarenhet av fysioterapi arbete i kommunal verksamhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplig Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Ola Bentzen, tel. 046-25 12 79. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 27 september 2015.
Företag: Vård och omsorg, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Fysioterapeut Vård och omsorg Rehab Ref nr 2015-380 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Fysioterapeut Vård och omsorg Rehab Ref nr 2015-380

Biståndshandläggare Vård och Omsorg Ref nr 2015-402
Vikariat på 100 % med tillträde snarast t o m 2015-12-31. Placering på Vård och omsorg i Staffanstorp Kommun. Som handläggare ska du på ett rättssäkert sätt, utreda, bedöma och fatta beslut utifrån aktuell lagstiftning samt följa upp fattade beslut. Arbetet utgår ifrån ett helhetsperspektiv kring den enskilde och med dennes behov i centrum. Arbetet innebär omfattande kontakter med såväl den enskilde som med anhöriga, andra myndigheter och vårdgivare. I dessa kontakter är det viktigt att ge korrekt och tydlig information om insatser/bistånd. Staffanstorps kommun har kundval inom hemtjänst, vilket innebär att den enskilde kan välja mellan olika utförare. För dig som biståndshandläggare medför det ett ansvar för en tydlig och objektiv information och vägledning i valet av utförare. I tjänsten ingår även att aktivt delta i enhetens utvecklings- och förbättringsarbete. Myndigheten dokumenterar i verksamhetssystemet Treserva. Kvalifikationer: * Vi söker dig som har socionomexamen eller annan jämförbar högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. * Du ska ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning och erfarenhet från myndighetsutövning inom äldre- och funktionshinderområdet. * Arbetet kräver att du har ett professionellt förhållningssätt och förmåga till empati * Rollen som biståndshandläggare ställer krav på att du är serviceinriktad, strukturerad, har god samarbetsförmåga samt personlig mognad. * Vi söker dig som har ett stort engagemang och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt. * Du har god förmåga att arbeta med komplexa frågeställningar, samt har lätt för att uttrycka dig tydligt på god svenska i såväl tal som skrift. * Vidare kan du skapa och bibehålla goda kontakter såväl externt som internt. B-körkort är ett krav. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.  Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringkanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av myndighetschef Anita Enqvist, tel 046-25 12 16 eller Annette Mathiasson, tel 046-25 12 20. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 27 september 2015.
Företag: Vård och Omsorg, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare Vård och Omsorg Ref nr 2015-402 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare Vård och Omsorg Ref nr 2015-402

Vårdplanerare/biståndshandläggare, Vård och Omsorg Ref nr 2015-536
Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2016-01-01 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Placering på Vård och Omsorg i Staffanstorps kommun. Vård och Omsorg söker vårdplanerare/biståndshandläggare till myndigheten för äldre och funktionshindrade. Som vårdplanerare ska du, i samarbete med vårdplanerande sjuksköterska, genomföra vårdplanering och fatta beslut om stödinsatser enligt SoL i samband med enskildas utskrivning efter sjukhusvistelse. I arbetet ingår uppföljning och överlämnande till ordinarie biståndshandläggare. Du har ett nära samarbete med kommunens korttidsenhet och hemteam, där fysioterapeut, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal ingår. Som biståndshandläggare ska du på ett rättssäkert sätt utreda, bedöma och fatta beslut utifrån aktuell lagstiftning. Arbetet utgår från ett helhetsperspektiv kring den enskilde och med dennes behov i centrum. Arbetet innebär kontakter med såväl den enskilde som med anhöriga och andra vårdgivare. I dessa kontakter är det viktigt att ge korrekt och tydlig information om insatser/bistånd. Staffanstorps kommun har kundval inom hemtjänst, vilket innebär att den enskilde kan välja mellan olika utförare av hemtjänst. Som vårdplanerare ansvarar du för att ge en tydlig och objektiv information och vägledning i valet av utförare. I tjänsten ingår även att aktivt delta i enhetens utvecklings- och förbättringsarbete. Myndigheten dokumenterar i verksamhetssystemet Treserva. Kvalifikationer Vi söker dig som har socionomexamen eller annan jämförbar högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du ska ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning och erfarenhet från myndighetsutövning inom äldre- och funktionshinderområdet. Erfarenhet av vårplaneringar efter sjukhusvistelse är en merit. Arbetet kräver att du har ett professionellt förhållningssätt och förmåga till empati. Rollen som biståndshandläggare ställer krav på att du är lyhörd, serviceinriktad, strukturerad, har god samarbetsförmåga samt personlig mognad. Vi söker dig som har ett stort engagemang och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt. Du har god förmåga att arbeta med komplexa frågeställningar, samt har lätt för att uttrycka dig tydligt på god svenska i såväl tal som skrift. Vidare kan du skapa och bibehålla goda kontakter såväl externt som internt. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.  Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringkanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av myndighetschef Anita Enqvist, tel. 046-25 12 16 eller Anneli Andersson, tel. 046-25 12 84. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 6 december 2015.
Företag: Vård och Omsorg, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdplanerare/biståndshandläggare, Vård och Omsorg Ref nr 2015-536 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdplanerare/biståndshandläggare, Vård och Omsorg Ref nr 2015-536

Vårdplanerare/biståndshandläggare, Vård och Omsorg Ref nr 2015-572
Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2016-02-01 eller enligt överenskommelse. Placering på Vård och Omsorg i Staffanstorps kommun. Vård och Omsorg söker vårdplanerare/biståndshandläggare till myndigheten för äldre och funktionshindrade. Som vårdplanerare ska du, i samarbete med vårdplanerande sjuksköterska, genomföra vårdplanering och fatta beslut om stödinsatser enligt SoL i samband med enskildas utskrivning efter sjukhusvistelse. I arbetet ingår uppföljning och överlämnande till ordinarie biståndshandläggare. Du har ett nära samarbete med kommunens korttidsenhet och hemteam, där fysioterapeut, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal ingår. Som biståndshandläggare ska du på ett rättssäkert sätt utreda, bedöma och fatta beslut utifrån aktuell lagstiftning. Arbetet utgår från ett helhetsperspektiv kring den enskilde och med dennes behov i centrum. Arbetet innebär kontakter med såväl den enskilde som med anhöriga och andra vårdgivare. I dessa kontakter är det viktigt att ge korrekt och tydlig information om insatser/bistånd. Staffanstorps kommun har kundval inom hemtjänst, vilket innebär att den enskilde kan välja mellan olika utförare av hemtjänst. Som vårdplanerare ansvarar du för att ge en tydlig och objektiv information och vägledning i valet av utförare. I tjänsten ingår även att aktivt delta i enhetens utvecklings- och förbättringsarbete. Myndigheten dokumenterar i verksamhetssystemet Treserva. Kvalifikationer: Vi söker dig som har socionomexamen eller annan jämförbar högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du ska ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning och erfarenhet från myndighetsutövning inom äldre- och funktionshinderområdet. Erfarenhet av vårplaneringar efter sjukhusvistelse är en merit. Arbetet kräver att du har ett professionellt förhållningssätt och förmåga till empati. Rollen som biståndshandläggare ställer krav på att du är lyhörd, serviceinriktad, strukturerad, har god samarbetsförmåga samt personlig mognad. Vi söker dig som har ett stort engagemang och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt. Du har god förmåga att arbeta med komplexa frågeställningar, samt har lätt för att uttrycka dig tydligt på god svenska i såväl tal som skrift. Vidare kan du skapa och bibehålla goda kontakter såväl externt som internt. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.  Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringkanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av myndighetschef Anita Enqvist, tel. 046-25 12 16 eller Anneli Andersson, tel. 046-25 12 84. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast  den 3 januari 2016.
Företag: Vård och Omsorg, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 12-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdplanerare/biståndshandläggare, Vård och Omsorg Ref nr 2015-572 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdplanerare/biståndshandläggare, Vård och Omsorg Ref nr 2015-572

Undersköterska, Staffanstorps kommuns hemtjänst Ref nr 2016-1
Tillsvidareanställning på 65-75 % med tillträde 2016-02-01 eller enligt överenskommelse. Placering på Vård och Omsorg, kommunal hemtjänst, i Staffanstorps kommun. Staffanstorps kommun tillämpar kundval i hemtjänsten vilket innebär att vårdtagaren själv kan välja vilken ackrediterad aktör som ska utföra beviljade hemtjänstinsatser. Kommunens utförarenhet expanderar och vi söker därför dig som är utbildad undersköterska och som vill arbeta med kommunal hemtjänst. Arbetsuppgifter: Som undersköterska i kommunal hemtjänst kommer du att arbeta med omvårdnad i vårdtagarens hemmiljö, utföra delegerade sjukvårdsuppgifter samt vara kontaktperson mm. Arbetet omfattar såväl dagtjänstgöring som helgtjänstgöring. Kvalifikationer: Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. B-körkort Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Urval sker kontinuerligt. Frågor besvaras av Moa Folkesson, tel. 046-25 12 05, och Ola Bentzen, tel. 046-25 12 79. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rektyteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 31 januari 2016 .
Företag: Vård och Omsorg, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 01-04
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, Staffanstorps kommuns hemtjänst Ref nr 2016-1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, Staffanstorps kommuns hemtjänst Ref nr 2016-1

Boendestödjare/Habliteringsassistent, Vård och Omsorg
Staffanstorps kommun söker sommarvikarier 75-100 % till Socialpsykiatrins boendestöd och öppna mötesplats samt LSS gruppboende. Tillträde 2016-06-13 eller enligt överenskommelse.  Som boendestödjare/habiliteringsassistent kommer du att arbeta med personer som har psykiska, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar eller begåvningshandikapp. Du arbetar utifrån kommunens beslut om boendestöd eller beslut om särskilt boende enligt LSS. Arbetet är flexibelt och varierande och din uppgift är att motivera, stödja, handleda och coacha. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning psykiatri eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med psykisk funktionsnedsättning samt begåvningshandikapp. B-körkort är ett krav för arbete i Boendestöd. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor angående tjänsten besvaras av Susanne Bäckström, tel. 046-25 12 10. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem  senast den 28 februari 2016.
Företag: Vård och Omsorg, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 01-26
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare/Habliteringsassistent, Vård och Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare/Habliteringsassistent, Vård och Omsorg

Boendestödjare/Habliteringsassistent, Vård och Omsorg Ref nr 2016-34
Staffanstorps kommun söker sommarvikarier 75-100 % till Socialpsykiatrins boendestöd och öppna mötesplats samt LSS gruppboende. Tillträde 2016-06-13 eller enligt överenskommelse.  Som boendestödjare/habiliteringsassistent kommer du att arbeta med personer som har psykiska, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar eller begåvningshandikapp. Du arbetar utifrån kommunens beslut om boendestöd eller beslut om särskilt boende enligt LSS. Arbetet är flexibelt och varierande och din uppgift är att motivera, stödja, handleda och coacha. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning psykiatri eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med psykisk funktionsnedsättning samt begåvningshandikapp. B-körkort är ett krav för arbete i Boendestöd. Övrigt: Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor angående tjänsten besvaras av Susanne Bäckström, tel. 046-25 12 10. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem  senast den 31 mars 2016.
Företag: Vård och Omsorg, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 02-29
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare/Habliteringsassistent, Vård och Omsorg Ref nr 2016-34 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare/Habliteringsassistent, Vård och Omsorg Ref nr 2016-34

Sjuksköterska kväll/dag, Vård och Omsorg - Hemsjukvården Ref nr 2016-95
Tillsvidareanställning på 75 % med tillträde 2016-04-01 eller enligt överenskommelse. Placering på Vård och Omsorg, hemsjukvården, i Staffanstorps kommun.  Staffanstorps hemsjukvård är indelad i geografiska distrikt där varje distriktssköterska ansvarar för sitt eget område. Vi söker dig som vill arbeta kväll på ordinärt boende med viss dagtjänstgöring. Som sjuksköterska på kvällen innefattar arbetet punktinsatser samt ensamtjänstgöring viss del av arbetspasset. Under kvällstid ansvar sjuksköterskan även för korttiden och särskilt boende på Pilegården avseende punktinsatser. I övrigt ingår för yrket sedvanligt förekommande arbetsuppgifter. Arbetet ställer stora krav på såväl tekniskt vårdkunnande inom hemsjukvård, samt förmåga att arbeta självständigt. Du kommer att arbeta i nära samarbete med omvårdnadspersonal så det är viktigt med god samarbetsförmåga samt intresse och erfarenhet av att handleda och delegera omvårdnadspersonal. Det är också ett omväxlande arbete som kräver god empatisk förmåga. Kvalifikationer: • Leg. sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet, gärna inom hemsjukvård • B-körkort är ett krav Övrigt: Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Jessica Sjöstedt, tel. 046-25 16 19 eller Ola Bentzen, tel. 046-25 12 79. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Susanne Bresby, tel. 046-25 12 09. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 20 mars 2016.
Företag: Vård och Omsorg, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska kväll/dag, Vård och Omsorg - Hemsjukvården Ref nr 2016-95 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska kväll/dag, Vård och Omsorg - Hemsjukvården Ref nr 2016-95

Vik biståndshandläggare, Vård och Omsorg Ref nr 2016-105
Vikariat på 100 % under perioden 2016-04-01 - 2016-08-31. Placering på Vård och Omsorg i Staffanstorps kommun. Som biståndshandläggare ska du på ett rättssäkert sätt utreda, bedöma och fatta beslut utifrån aktuell lagstiftning samt följa upp fattade beslut. Arbetet utgår från ett helhetsperspektiv kring den enskilde och med dennes behov i centrum. Arbetet innebär omfattande kontakter med såväl den enskilde som med anhöriga, andra myndigheter och vårdgivare. I dessa kontakter är det viktigt att ge korrekt och tydlig information om insatser/bistånd. I tjänsten ingår även att aktivt delta i enhetens utvecklings- och förbättringsarbete. Staffanstorps kommun har kundval inom hemtjänst, detta innebär att den enskilde kan välja mellan olika utförare. För dig som biståndshandläggare medför det ett ansvar för en tydlig och objektiv information och vägledning i valet av utförare. M yndigheten dokumenterar i verksamhetssystemet Treserva. Kvalifikationer: • Vi söker dig som har socionomexamen eller annan jämförbar högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. • Du ska ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning och erfarenhet från myndighetsutövning inom äldre- och funktionshinderområdet. • Arbetet kräver att du har ett professionellt förhållningssätt och förmåga till empati. • Rollen som biståndshandläggare ställer krav på att du är serviceinriktad, strukturerad, har god samarbetsförmåga samt personlig mognad. • Vi söker dig som har ett stort engagemang och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt. • Du har god förmåga att arbeta med komplexa frågeställningar, samt har lätt för att uttrycka dig tydligt på god svenska i såväl tal som skrift. • Vidare kan du skapa och bibehålla goda kontakter såväl externt som internt. • B-körkort är ett krav. Övrigt: Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.  Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringkanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av myndighetschef Anita Enqvist, tel. 046-25 12 16 eller Annette Mathiasson, tel. 046-25 12 20. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast  den 28 mars 2016.
Företag: Vård och Omsorg, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vik biståndshandläggare, Vård och Omsorg Ref nr 2016-105 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik biståndshandläggare, Vård och Omsorg Ref nr 2016-105

Vik. biståndshandläggare, Vård och Omsorg Ref nr 2016-105
Vikariat på 100 % med tillträde enligt överenskommelse t.o.m. 2016-08-31. Placering på Vård och Omsorg i Staffanstorps kommun. Som biståndshandläggare ska du på ett rättssäkert sätt utreda, bedöma och fatta beslut utifrån aktuell lagstiftning samt följa upp fattade beslut. Arbetet utgår från ett helhetsperspektiv kring den enskilde och med dennes behov i centrum. Arbetet innebär omfattande kontakter med såväl den enskilde som med anhöriga, andra myndigheter och vårdgivare. I dessa kontakter är det viktigt att ge korrekt och tydlig information om insatser/bistånd. I tjänsten ingår även att aktivt delta i enhetens utvecklings- och förbättringsarbete. Staffanstorps kommun har kundval inom hemtjänst, detta innebär att den enskilde kan välja mellan olika utförare. För dig som biståndshandläggare medför det ett ansvar för en tydlig och objektiv information och vägledning i valet av utförare. M yndigheten dokumenterar i verksamhetssystemet Treserva. Kvalifikationer: • Vi söker dig som har socionomexamen eller högskoleutbildningen social omsorgslinje med inriktning äldre och funktionshinder .  • Du ska ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning och erfarenhet från myndighetsutövning inom äldre- och funktionshinderområdet. • Arbetet kräver att du har ett professionellt förhållningssätt och förmåga till empati. • Rollen som biståndshandläggare ställer krav på att du är serviceinriktad, strukturerad, har god samarbetsförmåga samt personlig mognad. • Vi söker dig som har ett stort engagemang och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt sätt. • Du har god förmåga att arbeta med komplexa frågeställningar, samt har lätt för att uttrycka dig tydligt på god svenska i såväl tal som skrift. • Vidare kan du skapa och bibehålla goda kontakter såväl externt som internt. • B-körkort är ett krav. Övrigt: Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.  Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringkanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av myndighetschef Anita Enqvist, tel. 046-25 12 16 eller Annette Mathiasson, tel. 046-25 12 20. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast  den 17 april 2016.
Företag: Vård och Omsorg, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 03-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. biståndshandläggare, Vård och Omsorg Ref nr 2016-105 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. biståndshandläggare, Vård och Omsorg Ref nr 2016-105

Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg
Ref nr 2016-515 Tillsvidareanställning på 75 % med tillträde enligt överenskommelse. Placering på Vård och Omsorg, hemsjukvården, i Staffanstorps kommun. Staffanstorps kommun är en ung och expansiv kommun med drygt 23 000 invånare. Kommunen har ett strategiskt läge i Öresundsregionen mellan Malmö och Lund och har mycket goda kommunikationer. Staffanstorps hemsjukvård ansvarar för kommunens hälso- och sjukvård. Hemsjukvården är indelad i sex geografiska distrikt där en distriktssköterska ansvarar för varje område. Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta kväll på ordinärt boende med viss dagtjänstgöring. Som sjuksköterska på kvällen innefattar arbetet punktinsatser samt ensamtjänstgöring viss del av arbetspasset. Under kvällstid kommer du även ansvara för korttiden och särskilt boende på Pilegården avseende punktinsatser. I övrigt ingår för yrket sedvanligt förekommande arbetsuppgifter. Kvalifikationer: • Leg. sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet, gärna inom hemsjukvård. • B-körkort är ett krav. Arbetet ställer stora krav på såväl tekniskt vårdkunnande inom hemsjukvård, samt förmåga att arbeta självständigt. Du kommer att arbeta i nära samarbete med omvårdnadspersonal så det är viktigt med god samarbetsförmåga samt intresse och erfarenhet av att handleda och delegera omvårdnadspersonal. Det är också ett omväxlande arbete som kräver god empatisk förmåga. Övrigt: Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Jessica Sjöstedt, tel. 046-25 16 19 eller Ola Bentzen, tel. 046-25 12 79. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Susanne Bresby, tel. 046-25 12 09. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 9 oktober 2016.
Företag: Vård och Omsorg, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg

Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg
Ref nr 2016-515 Tillsvidareanställning på 75 % med tillträde enligt överenskommelse. Placering på Vård och Omsorg, hemsjukvården, i Staffanstorps kommun. Staffanstorps kommun är en ung och expansiv kommun med drygt 23 000 invånare. Kommunen har ett strategiskt läge i Öresundsregionen mellan Malmö och Lund och har mycket goda kommunikationer. Staffanstorps hemsjukvård ansvarar för kommunens hälso- och sjukvård. Hemsjukvården är indelad i sex geografiska distrikt där en distriktssköterska ansvarar för varje område. Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta kväll på ordinärt boende med viss dagtjänstgöring. Som sjuksköterska på kvällen innefattar arbetet punktinsatser samt ensamtjänstgöring viss del av arbetspasset. Under kvällstid kommer du även ansvara för korttiden och särskilt boende på Pilegården avseende punktinsatser. I övrigt ingår för yrket sedvanligt förekommande arbetsuppgifter. Kvalifikationer: • Leg. sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet, gärna inom hemsjukvård. • B-körkort är ett krav. Arbetet ställer stora krav på såväl tekniskt vårdkunnande inom hemsjukvård, samt förmåga att arbeta självständigt. Du kommer att arbeta i nära samarbete med omvårdnadspersonal så det är viktigt med god samarbetsförmåga samt intresse och erfarenhet av att handleda och delegera omvårdnadspersonal. Det är också ett omväxlande arbete som kräver god empatisk förmåga. Övrigt: Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Jessica Sjöstedt, tel. 046-25 16 19 eller Ola Bentzen, tel. 046-25 12 79. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Susanne Bresby, tel. 046-25 12 09. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 6 november 2016.
Företag: Vård och Omsorg, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg

Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg
Ref nr 2016-515 Tillsvidareanställning på 75 % med tillträde enligt överenskommelse. Placering på Vård och Omsorg, hemsjukvården, i Staffanstorps kommun. Staffanstorps kommun är en ung och expansiv kommun med drygt 23 000 invånare. Kommunen har ett strategiskt läge i Öresundsregionen mellan Malmö och Lund och har mycket goda kommunikationer. Staffanstorps hemsjukvård ansvarar för kommunens hälso- och sjukvård. Hemsjukvården är indelad i sex geografiska distrikt där en distriktssköterska ansvarar för varje område. Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta kväll på ordinärt boende med viss dagtjänstgöring. Som sjuksköterska på kvällen innefattar arbetet punktinsatser samt ensamtjänstgöring viss del av arbetspasset. Under kvällstid kommer du även ansvara för korttiden och särskilt boende på Pilegården avseende punktinsatser. I övrigt ingår för yrket sedvanligt förekommande arbetsuppgifter. Kvalifikationer: • Leg. sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet, gärna inom hemsjukvård. • B-körkort är ett krav. Arbetet ställer stora krav på såväl tekniskt vårdkunnande inom hemsjukvård, samt förmåga att arbeta självständigt. Du kommer att arbeta i nära samarbete med omvårdnadspersonal så det är viktigt med god samarbetsförmåga samt intresse och erfarenhet av att handleda och delegera omvårdnadspersonal. Det är också ett omväxlande arbete som kräver god empatisk förmåga. Övrigt: Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Jessica Sjöstedt, tel. 046-25 16 19 eller Ola Bentzen, tel. 046-25 12 79. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Susanne Bresby, tel. 046-25 12 09. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 20 november 2016.
Företag: Vård och Omsorg, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg

Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg
Ref nr 2016-515 Tillsvidareanställning på 75 % med tillträde enligt överenskommelse. Placering på Vård och Omsorg, hemsjukvården, i Staffanstorps kommun. Staffanstorps kommun är en ung och expansiv kommun med drygt 23 000 invånare. Kommunen har ett strategiskt läge i Öresundsregionen mellan Malmö och Lund och har mycket goda kommunikationer. Staffanstorps hemsjukvård ansvarar för kommunens hälso- och sjukvård. Hemsjukvården är indelad i sex geografiska distrikt där en distriktssköterska ansvarar för varje område. Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta kväll på ordinärt boende med viss dagtjänstgöring. Som sjuksköterska på kvällen innefattar arbetet punktinsatser samt ensamtjänstgöring viss del av arbetspasset. Under kvällstid kommer du även ansvara för korttiden och särskilt boende på Pilegården avseende punktinsatser. I övrigt ingår för yrket sedvanligt förekommande arbetsuppgifter. Kvalifikationer: • Leg. sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet, gärna inom hemsjukvård. • B-körkort är ett krav. Arbetet ställer stora krav på såväl tekniskt vårdkunnande inom hemsjukvård, samt förmåga att arbeta självständigt. Du kommer att arbeta i nära samarbete med omvårdnadspersonal så det är viktigt med god samarbetsförmåga samt intresse och erfarenhet av att handleda och delegera omvårdnadspersonal. Det är också ett omväxlande arbete som kräver god empatisk förmåga. Övrigt: Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Jessica Sjöstedt, tel. 046-25 16 19 eller Ola Bentzen, tel. 046-25 12 79. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Susanne Bresby, tel. 046-25 12 09. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 18 december 2016.
Företag: Vård och Omsorg, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg

Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg
Ref nr 2016-515 Tillsvidareanställning på 75 % med tillträde enligt överenskommelse. Placering på Vård och Omsorg, hemsjukvården, i Staffanstorps kommun. Staffanstorps kommun är en ung och expansiv kommun med drygt 23 000 invånare. Kommunen har ett strategiskt läge i Öresundsregionen mellan Malmö och Lund och har mycket goda kommunikationer. Staffanstorps hemsjukvård ansvarar för kommunens hälso- och sjukvård. Hemsjukvården är indelad i sex geografiska distrikt där en distriktssköterska ansvarar för varje område. ARBETSUPPGIFTER: Vi söker dig som vill arbeta kväll på ordinärt boende med viss dagtjänstgöring. Som sjuksköterska på kvällen innefattar arbetet punktinsatser samt ensamtjänstgöring viss del av arbetspasset. Under kvällstid kommer du även ansvara för korttiden och särskilt boende på Pilegården avseende punktinsatser. I övrigt ingår för yrket sedvanligt förekommande arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER: • Leg. sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet, gärna inom hemsjukvård. • B-körkort är ett krav. Arbetet ställer stora krav på såväl tekniskt vårdkunnande inom hemsjukvård, samt förmåga att arbeta självständigt. Du kommer att arbeta i nära samarbete med omvårdnadspersonal så det är viktigt med god samarbetsförmåga samt intresse och erfarenhet av att handleda och delegera omvårdnadspersonal. Det är också ett omväxlande arbete som kräver god empatisk förmåga. ÖVRIGT: Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Jessica Sjöstedt, tel. 046-25 16 19 eller Ola Bentzen, tel. 046-25 12 79. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Susanne Bresby, tel. 046-25 12 09. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan senast den 15 januari 2017.
Företag: Vård och Omsorg, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska kväll/dag till hemsjukvården, Vård och Omsorg

Timvikarier – Leg. sjuksköterska till Vård och omsorg, Staffanstorps kommun
Vi söker timvikarierande sjuksköterskor till Vård och omsorg i Staffanstorps kommun. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunal verksamhet. Ansvarsområdet omfattar kommunens korttidsavdelning samt ordinärt boende kvälls- och nattetid. På kvällen och natten innefattar arbetet i viss mån ensamtjänstgöring. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du bör ha några års erfarenhet i yrket, erfarenhet av arbete inom kommunal hemsjukvård är meriterande. B-körkort är ett krav. Som person är du positiv, prestigelös, flexibel och har förmåga att prioritera och ta snabba beslut i stressade situationer. Arbetet sker i nära relation med övrig vårdpersonal. Du behöver därför ha god samarbetsförmåga samt förmåga att handleda omvårdnadspersonal. Arbetet är mycket självständigt och omväxlande och ställer stora krav på såväl tekniskt vårdkunnande som god empatisk förmåga. ÖVRIGT Som timavlönad anställs du per tillfälle då verksamheten har behov. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor angående tjänsten besvaras av samordnare Jessica Sjöstedt, tel. 046-25 16 19 eller enhetschef Paulina Hallgren, tel. 046-25 11 41. Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 3 december 2017.
Företag: Staffanstorps kommun Vård och omsorg
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier – Leg. sjuksköterska till Vård och omsorg, Staffanstorps kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier – Leg. sjuksköterska till Vård och omsorg, Staffanstorps kommun

Sjuksköterska till vård och omsorg, Staffanstorps kommun
Referensnummer: 2018-51 Då vi är inne ett skede med utveckling av den kommunala hemsjukvården söker vi nu sjuksköterskor för kvällstjänstgöring till vård och omsorg i Staffanstorps kommun. Vi söker dig som vill vara med och utveckla och bygga upp en hemsjukvård med patienten i fokus där vi lägger tyngd på trygghet, engagemang och mod. Staffanstorps kommun är en ung expansiv kommun med drygt 23 000 invånare och ca 1000 anställda. Kommunen har ett strategiskt läge i Öresundsregionen mellan Malmö och Lund och har mycket goda kommunikationer. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunal verksamhet. Du utför både planerade och akuta besök samt vägleder undersköterskor i frågor som rör HSL. Du kommer tillsammans med kollega ansvara för HSL-insatser upp till sjuksköterskenivå på de enheter som Staffanstorps kommuns hemsjukvård har HSL-ansvar för. Vi är inne i ett skede där vi tillsammans skall utveckla enheten och dina önskemål kring sysselsättningsgrad är något vi tillsammans diskuterar vid en eventuell anställning. Arbetstiderna är framför allt kvällstid men viss dagtjänstgöring kan bli aktuell, helgtjänstgöring är förlagd till var tredje helg. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du bör ha några års erfarenhet i yrket, erfarenhet av arbete inom kommunal hemsjukvård är meriterande. B-körkort är ett krav. För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift samt ha goda datorkunskaper. Som person är du positiv, prestigelös, flexibel och har förmåga att prioritera och ta snabba beslut i stressade situationer. Du ser möjligheter i stället för hinder och har en stark drivkraft att utveckla och förbättra den kommunala hemsjukvården. Arbetet sker i nära relation med kollegor och övrig vårdpersonal. Du behöver ha god samarbetsförmåga samt förmåga att handleda omvårdnadspersonal. Arbetet är mycket självständigt och omväxlande och ställer stora krav på såväl tekniskt vårdkunnande som god empatisk förmåga. ÖVRIGT Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor angående tjänsten besvaras av samordnare Jessica Sjöstedt tel. 046-25 16 19. Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 4 mars 2018.
Företag: Staffanstorps kommun Vård- och omsorg
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 02-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till vård och omsorg, Staffanstorps kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till vård och omsorg, Staffanstorps kommun

Leg. sjuksköterska till vård och omsorg, Staffanstorps kommun
Referensnummer: 2018-362 Då vi är inne ett skede med utveckling av den kommunala hemsjukvården söker vi nu sjuksköterskor för kvällstjänstgöring till vård och omsorg i Staffanstorps kommun. Vi söker dig som vill vara med och utveckla och bygga upp en hemsjukvård med patienten i fokus där vi lägger tyngd på trygghet, engagemang och mod. Staffanstorps kommun är en ung expansiv kommun med drygt 24 000 invånare och ca 1000 anställda. Kommunen har ett strategiskt läge i Öresundsregionen mellan Malmö och Lund och har mycket goda kommunikationer. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunalverksamhet. Du utför både planerade och akuta besök samt vägleder undersköterskor i frågor som rör HSL. Du kommer tillsammans med kollega ansvara för HSL-insatser upp till sjuksköterskenivå på de enheter som Staffanstorps kommuns hemsjukvård har HSL-ansvar för. Vi är inne i ett skede där vi tillsammans skall utveckla enheten och dina önskemål kring sysselsättningsgrad är något vi tillsammans diskuterar vid en eventuell anställning. Arbetstiderna är framför allt kvällstid men viss dagtjänstgöring kan bli aktuell, helgtjänstgöring är förlagd till var tredje helg. Tillträde enligt överenskommelse. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du bör ha några års erfarenhet i yrket, erfarenhet av arbete inom kommunal hemsjukvård är meriterande. B-körkort är ett krav. För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift samt ha goda datorkunskaper. Som person är du positiv, prestigelös, flexibel och har förmåga att prioritera och ta snabba beslut i stressade situationer. Du ser möjligheter i stället för hinder och har en stark drivkraft att utveckla och förbättra den kommunala hemsjukvården. Arbetet sker i nära relation med kollegor och övrig vårdpersonal. Du behöver ha god samarbetsförmåga samt förmåga att handleda omvårdnadspersonal. Arbetet är mycket självständigt och omväxlande och ställer stora krav på såväl tekniskt vårdkunnande som god empatisk förmåga. ÖVRIGT Urvalsprocessen sker fortlöpande och intervjuer kan komma att hållas innan ansökningstidens slut. Så vänta inte med att skicka in din ansökan. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor angående tjänsten besvaras av vik. enhetschef Jessica Sjöstedt tel. 046-25 16 19 samt samordnare Kristina Ellström tel. 0709-35 17 33. Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 3 augusti 2018.
Företag: Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 07-27
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. sjuksköterska till vård och omsorg, Staffanstorps kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. sjuksköterska till vård och omsorg, Staffanstorps kommun


Sök lediga jobb Vård och omsorg, Staffanstorps Kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se