Vårdare Stockholm jobb - lediga jobb

Vårdare Stockholm jobb Vårdare Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vårdare Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vårdare Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Biluthyrare/bilvårdare Stockholm/Söderort- Haninge

 2. Biluthyrare/Bilvårdare Stockholm- Stockholm

 3. Lokalvårdare Stockholm- Stockholm

 4. Lokalvårdare Stockholm- Stockholm

 5. Noggranna & arbetsvilliga Lokalvårdare Stockholm- Stockholm

 6. Noggranna & arbetsvilliga Lokalvårdare Stockholm- Stockholm

 7. Noggranna & arbetsvilliga Lokalvårdare Stockholm- Stockholm

 8. Biluthyrare/Bilvårdare Stockholm- Stockholm

 9. Lokalvårdare Stockholm- Sundbyberg

 10. Biluthyrare/Bilvårdare Stockholm- Stockholm

 11. Lokalvårdare Stockholm- Ospecificerad arbetsort

 12. Lokalvårdare Stockholm- Ospecificerad arbetsort

 13. Lokalvårdare Stockholm- Ospecificerad arbetsort

 14. Städare/Lokalvårdare Stockholm- Stockholm

 15. Kriminalvårdare Stockholm- Stockholm

 16. Lokalvårdare Stockholm- Stockholm

 17. LOKALVÅRDARE STOCKHOLM- Botkyrka

 18. Städare/Lokalvårdare Stockholm- Stockholm

 19. Lokalvårdare Stockholm- Stockholm

 20. Senior lokalvårdare Stockholm- Stockholm

 21. Lokalvårdare Stockholm- Stockholm

 22. Senior lokalvårdare Stockholm- Stockholm

 23. LOKALVÅRDARE STOCKHOLM- Botkyrka

 24. Lokalvårdare Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Biluthyrare/bilvårdare Stockholm/Söderort
Hertz är ett av världens största biluthyrningsföretag, i Sverige och Norden är vi det främsta hyrbilsbolaget med fokus på kostnadseffektiva och flexibla transportlösningar både mot företags- och privatkunder. Hertz har ett rikstäckande stationsnät från Riksgränsen till Ystad med över 200 stationer. Idag jobbar ca 500 personer för Hertz i Sverige, vi har vuxit kraftigt de senaste åren och vi strävar hela tiden efter att öka tillgängligheten genom att etablera uthyrningskontor på strategiska platser i närheten av både företag och bostäder. Det ger oss en ökad möjlighet att hela tiden ge våra kunder ännu bättre service, flexibilitet och valfrihet. Vi söker en biluthyrningsrepresentanter/bilvårdare till Haninge. Tjänsten innebär att du arbetar med allt från tvätt och städning av våra bilar till biluthyrning. Att arbeta med biluthyrning och bilvård innebär att du arbetar med service. Tycker du om att lösa transportproblem, fart och fläkt och att träffa nya människor varje dag så passar det här jobbet dig. Vi har ett antal uthyrningsstationer inom Storstockholm med ett nära samarbete varför arbetsplatsen och arbetstider kan variera. Det medför även en stor variation av arbetsuppgifter. Helgarbete kan förekomma. Det här är ett axplock av de arbetsuppgifter som ingår • Ta emot bokningar och förfrågningar från kunder • Uthyrning av bilar • Upprätta hyresavtal • Skadehantering • Iordningställa våra bilar mellan varje uthyrning (tvätt, städning och enklare service) • Billeveranser och daglig planering av stationens tillgängliga vagnpark • Allmän kundservice och enklare ekonomisk redovisning. Egenskaper som vi värdesätter är ordningssinne och initiativförmåga, stresstålighet, ett positiv tänkande och bra laganda, dvs det är viktigt att kunna bidra till ett gott samarbete. Du måste behärska engelska i tal och skrift, givetvis har Du mycket goda kunskaper i svenska, känsla för logistik och självklart har Du körkort. Våra kunder är vana vid god service så erfarenhet från branschen eller annat serviceyrke är en merit. Du ska ha haft kört i minst 2 år och tidigare yrkeserfarenhet. Sista ansökningsdag är den 31 juli 2014. Gallring och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: First Rent A Car Aktiebolag
Ort: Haninge
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Biluthyrare/bilvårdare Stockholm/Söderort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biluthyrare/bilvårdare Stockholm/Söderort

Biluthyrare/Bilvårdare Stockholm
Hertz är sedan 1918 världsledande när det gäller biluthyrning. Hertz finns representerat i över 150 länder med 7500 uthyrningskontor. Har en hyrbilsflotta på ca 550.000 fordon och hanterar årligen över 30 miljoner bokningar. Totalt är det 25 000 anställda världen över. Sverige är ett licensland och Hertz i Sverige bedrivs av First Rent A Car AB ett företag inom Volvokoncernen. Hertz finns representerat i Sverige med ca 200 uthyrningskontor på flygplatser och inne i städerna. Bolaget har dotterbolag i Sverige, Norge och Danmark. Vi söker två biluthyrningsrepresentanter/bilvårdare till våra stationer i Stockholm. Tjänsten innebär att du arbetar med allt från tvätt och städning av våra bilar till biluthyrning. Att arbeta med biluthyrning och bilvård innebär att du arbetar med service. Tycker du om att lösa transportproblem, fart och fläkt och att träffa nya människor varje dag så passar det här jobbet dig. Vi har ett antal uthyrningsstationer inom Storstockholm med ett nära samarbete varför arbetsplatsen och arbetstider kan variera. Det medför även en stor variation av arbetsuppgifter. Helgarbete kan förekomma. Det här är ett axplock av de arbetsuppgifter som ingår • Ta emot bokningar och förfrågningar från kunder • Uthyrning av bilar • Upprätta hyresavtal • Skadehantering • Iordningställa våra bilar mellan varje uthyrning (tvätt, städning och enklare service) • Billeveranser och daglig planering av stationens tillgängliga vagnpark • Allmän kundservice och enklare ekonomisk redovisning. Egenskaper som vi värdesätter är ordningssinne och initiativförmåga, stresstålighet, ett positiv tänkande och bra laganda, dvs det är viktigt att kunna bidra till ett gott samarbete. Du måste behärska engelska i tal och skrift, givetvis har Du mycket goda kunskaper i svenska, känsla för logistik och självklart har Du körkort. Våra kunder är vana vid god service så erfarenhet från branschen eller annat serviceyrke är en merit. Du ska ha haft kört i minst 2 år och tidigare yrkeserfarenhet. Sista ansökningsdag är den 20 september 2015. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta David Bowern, 0738-021110 eller david.bowern@hertz.se
Företag: First Rent A Car Aktiebolag
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga Biluthyrare/Bilvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biluthyrare/Bilvårdare Stockholm

Lokalvårdare Stockholm
Apartdirect bedriver uthyrning av lägenheter som fungerar som en hotellverksamhet. Vi hyr utlägenheterna över en kortare period på ett medelsnitt av 3 nätter per gäst. Vi är idag 3 stycken på kontoret samt 8 lokalvådare som arbetar på företaget. Vi behöver nu förstärka vår personal med två lokalvårdare på 50 %. Gärna du som har rätt till anställningsstöd i någon form, ange det i din ansökan. Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka ditt CV och personliga brev.
Företag: ApartDirect/Morient Holding AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare Stockholm

Lokalvårdare Stockholm
Apartdirect bedriver uthyrning av lägenheter som fungerar som en hotellverksamhet. Vi hyr utlägenheterna över en kortare period på ett medelsnitt av 3 nätter per gäst. Vi är idag 3 stycken på kontoret samt 8 lokalvådare som arbetar på företaget. Vi behöver nu förstärka vår personal med två lokalvårdare på 50 %. Gärna du som har rätt till Nystartsjobb eller annat anställningsstöd i någon form, ange det i din ansökan. Då du dagligen har kundkontakt är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska. Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka ditt CV och personliga brev.
Företag: ApartDirect/Morient Holding AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare Stockholm

Noggranna & arbetsvilliga Lokalvårdare Stockholm
JOBBiNORR Personalförsörjning AB är ett auktoriserat Bemannings-, och Rekryteringsföretag från Norrland med huvudkontoret i Luleå men verksamhet över hela landet samt även Norge och Finland. Gilla/följ oss även på www.facebook.com/jobbinorr så får du först av alla veta om lediga tjänster, nyheter och tävlingar. NORRLÄNDSKT AFFÄRSNÄTVERK Verksamheten är helt och hållet uppbyggd av människor, alla med olika styrkor och egenskaper. Som en del i vårt nätverk får du tillgång till innersta sfären av företagsledare och arbetsgivare, vilket med andra ord låter dig ta genvägen till den där platsintervjun som du tidigare behövt slåss om bland en hög andra kandidaters ansökningshandlingar. Genom att bygga upp långsiktiga relationer med våra samarbetande företag och våra anställda får vi den trovärdighet och kvalitetsäkring som bygger en stabil marknad. ARBETSUPPGIFTER Just nu söker vi för en av våra Norrländska samarbetpartners två drivna lokalvårdare för arbete i Stockholm. Du är noggrann, driven och arbetsvillig med god fysik och bra social förmåga! Vidare ser vi att du har hög moral samt är en bra kamrat och en god lagspelare. Förekommande uppgifter kan variera från grovarbete, betongyteskötsel, dammtorkning, fönsterputsning samt mattvätt och våtsvabbning eller arbete med skur-, och polermaskin. Vi förutsätter en positiv och serviceminded attityd eftersom du representerar företagets ansikte ut mot kunderna. Du bör kunna prestera proffessionellt även i stressade situationer då det från och till kan bli mycket att göra samtidigt. I gengäld erbjuder vi dig en stimulerande arbetsplats, en engagerad chef och ser verkligen fram emot att välkomna dig till ett hett arbetslag. UTVECKLANDE AFFÄRSRELATIONER Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför såväl kvinnliga som manliga sökanden. Du bör ha bra samarbetsförmåga, vara strukturerad och vi förutsätter att du brinner för att utveckla och utvecklas då du förväntas kunna förvalta den affärsrelation som byggs upp med kunderna. Välkommen in till oss på www.JOBBiNORR.nu för vidare information ANSÖKAN Vi ser helst att du ansöker med fullständiga kontaktuppgifter, CV och personligt brev med bild samt gärna referenser enligt instruktioner längst ner på www.JOBBiNORR.nu till epost: ansok@jobbinorr.nu
Företag: AB JOBBINORR PERSONALFÖRSÖRJNING
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-15
Sök fler jobb liknande: lediga Noggranna & arbetsvilliga Lokalvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Noggranna & arbetsvilliga Lokalvårdare Stockholm

Noggranna & arbetsvilliga Lokalvårdare Stockholm
JOBBiNORR Personalförsörjning AB är ett auktoriserat Bemannings-, och Rekryteringsföretag från Norrland med huvudkontoret i Luleå men verksamhet över hela landet samt även Norge och Finland. Gilla/följ oss även på www.facebook.com/jobbinorr så får du först av alla veta om lediga tjänster, nyheter och tävlingar. NORRLÄNDSKT AFFÄRSNÄTVERK Verksamheten är helt och hållet uppbyggd av människor, alla med olika styrkor och egenskaper. Som en del i vårt nätverk får du tillgång till innersta sfären av företagsledare och arbetsgivare, vilket med andra ord låter dig ta genvägen till den där platsintervjun som du tidigare behövt slåss om bland en hög andra kandidaters ansökningshandlingar. Genom att bygga upp långsiktiga relationer med våra samarbetande företag och våra anställda får vi den trovärdighet och kvalitetsäkring som bygger en stabil marknad. ARBETSUPPGIFTER Just nu söker vi för en av våra Norrländska samarbetpartners två drivna lokalvårdare för arbete i Stockholm. Du är noggrann, driven och arbetsvillig med god fysik och bra social förmåga! Vidare ser vi att du har hög moral samt är en bra kamrat och en god lagspelare. Förekommande uppgifter kan variera från grovarbete, betongyteskötsel, dammtorkning, fönsterputsning samt mattvätt och våtsvabbning eller arbete med skur-, och polermaskin. Vi förutsätter en positiv och serviceminded attityd eftersom du representerar företagets ansikte ut mot kunderna. Du bör kunna prestera proffessionellt även i stressade situationer då det från och till kan bli mycket att göra samtidigt. I gengäld erbjuder vi dig en stimulerande arbetsplats, en engagerad chef och ser verkligen fram emot att välkomna dig till ett hett arbetslag. UTVECKLANDE AFFÄRSRELATIONER Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför såväl kvinnliga som manliga sökanden. Du bör ha bra samarbetsförmåga, vara strukturerad och vi förutsätter att du brinner för att utveckla och utvecklas då du förväntas kunna förvalta den affärsrelation som byggs upp med kunderna. Välkommen in till oss på www.JOBBiNORR.nu för vidare information ANSÖKAN Vi ser helst att du ansöker med fullständiga kontaktuppgifter, CV och personligt brev med bild samt gärna referenser enligt instruktioner längst ner på www.JOBBiNORR.nu till epost: ansok@jobbinorr.nu
Företag: AB JOBBINORR PERSONALFÖRSÖRJNING
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Noggranna & arbetsvilliga Lokalvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Noggranna & arbetsvilliga Lokalvårdare Stockholm

Noggranna & arbetsvilliga Lokalvårdare Stockholm
JOBBiNORR Personalförsörjning AB är ett auktoriserat Bemannings-, och Rekryteringsföretag från Norrland med huvudkontoret i Luleå men verksamhet över hela landet samt även Norge och Finland. Gilla/följ oss även på www.facebook.com/jobbinorr så får du först av alla veta om lediga tjänster, nyheter och tävlingar. NORRLÄNDSKT AFFÄRSNÄTVERK Verksamheten är helt och hållet uppbyggd av människor, alla med olika styrkor och egenskaper. Som en del i vårt nätverk får du tillgång till innersta sfären av företagsledare och arbetsgivare, vilket med andra ord låter dig ta genvägen till den där platsintervjun som du tidigare behövt slåss om bland en hög andra kandidaters ansökningshandlingar. Genom att bygga upp långsiktiga relationer med våra samarbetande företag och våra anställda får vi den trovärdighet och kvalitetsäkring som bygger en stabil marknad. ARBETSUPPGIFTER Just nu söker vi för en av våra Norrländska samarbetpartners två drivna lokalvårdare för arbete i Stockholm. Du är noggrann, driven och arbetsvillig med god fysik och bra social förmåga! Vidare ser vi att du har hög moral samt är en bra kamrat och en god lagspelare. Förekommande uppgifter kan variera från grovarbete, betongyteskötsel, dammtorkning, fönsterputsning samt mattvätt och våtsvabbning eller arbete med skur-, och polermaskin. Vi förutsätter en positiv och serviceminded attityd eftersom du representerar företagets ansikte ut mot kunderna. Du bör kunna prestera proffessionellt även i stressade situationer då det från och till kan bli mycket att göra samtidigt. I gengäld erbjuder vi dig en stimulerande arbetsplats, en engagerad chef och ser verkligen fram emot att välkomna dig till ett hett arbetslag. UTVECKLANDE AFFÄRSRELATIONER Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför såväl kvinnliga som manliga sökanden. Du bör ha bra samarbetsförmåga, vara strukturerad och vi förutsätter att du brinner för att utveckla och utvecklas då du förväntas kunna förvalta den affärsrelation som byggs upp med kunderna. Välkommen in till oss på www.JOBBiNORR.nu för vidare information ANSÖKAN Vi ser helst att du ansöker med fullständiga kontaktuppgifter, CV och personligt brev med bild samt gärna referenser enligt instruktioner längst ner på www.JOBBiNORR.nu till epost: ansok@jobbinorr.nu
Företag: AB JOBBINORR PERSONALFÖRSÖRJNING
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Noggranna & arbetsvilliga Lokalvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Noggranna & arbetsvilliga Lokalvårdare Stockholm

Biluthyrare/Bilvårdare Stockholm
Hertz är sedan 1918 världsledande när det gäller biluthyrning. Hertz finns representerat i över 150 länder med 7500 uthyrningskontor. Har en hyrbilsflotta på ca 550.000 fordon och hanterar årligen över 30 miljoner bokningar. Totalt är det 25 000 anställda världen över. Sverige är ett licensland och Hertz i Sverige bedrivs av First Rent A Car AB ett företag inom Volvokoncernen. Hertz finns representerat i Sverige med ca 200 uthyrningskontor på flygplatser och inne i städerna. Bolaget har dotterbolag i Sverige, Norge och Danmark. Vi söker extrapersonal som biluthyrningsrepresentanter/bilvårdare till våra stationer i Stockholm. Tjänsten innebär att du arbetar med allt från tvätt och städning av våra bilar till biluthyrning. Att arbeta med biluthyrning och bilvård innebär att du arbetar med service. Tycker du om att lösa transportproblem, fart och fläkt och att träffa nya människor varje dag så passar det här jobbet dig. Vi har ett antal uthyrningsstationer inom Storstockholm med ett nära samarbete varför arbetsplatsen och arbetstider kan variera. Det medför även en stor variation av arbetsuppgifter. Helgarbete kan förekomma. Det här är ett axplock av de arbetsuppgifter som ingår • Ta emot bokningar och förfrågningar från kunder • Uthyrning av bilar • Upprätta hyresavtal • Skadehantering • Iordningställa våra bilar mellan varje uthyrning (tvätt, städning och enklare service) • Billeveranser och daglig planering av stationens tillgängliga vagnpark • Allmän kundservice och enklare ekonomisk redovisning. Egenskaper som vi värdesätter är ordningssinne och initiativförmåga, stresstålighet, ett positiv tänkande och bra laganda, dvs det är viktigt att kunna bidra till ett gott samarbete. Du måste behärska engelska i tal och skrift, givetvis har Du mycket goda kunskaper i svenska, känsla för logistik och självklart har Du körkort. Våra kunder är vana vid god service så erfarenhet från branschen eller annat serviceyrke är en merit. Du ska ha haft kört i minst 2 år och tidigare yrkeserfarenhet. Sista ansökningsdag är den 5 mars 2017. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill att vår personalstyrka ska vara en återspegling av samhället. Vi är övertygade om att mångfald på arbetsplatsen stärker konkurrenskraften genom en ökad insikt om olika kunders krav, behov och förväntningar. Vi vet att kunnig personal skapar vår framgång och att grunden till vår framgång handlar om den service vi ger våra kunder. För att vi för allas skull ska vara säkra på att vi arbetar rättvist och kompetensbaserat i vår rekrytering vill vi att du är beredd på att tidigt i processen genomföra personlighetstester som mäter några för oss viktiga egenskaper. Utifrån de testerna och dina övriga kvalifikationer kommer vi gå vidare med de personer som vi ser har bäst förutsättningar att lyckas hos oss.
Företag: First Rent A Car Aktiebolag
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Biluthyrare/Bilvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biluthyrare/Bilvårdare Stockholm

Lokalvårdare Stockholm
Lokalvård av kontors och utställningslokaler samt K-märkta fastigheter där särskilda kunskaper om att utförandet sker i enlighet med SFV rekommendationer. Daglig städning samt periodisk städning- Specialstädning kan förekomma med krav erfarenhet av lokalvård med särskilda krav på aktsamhet. Lokalvårdare medverkar vid behov även vid kvalitetsuppföljningar och gör dagligen egenkontroller . Tjänsten är heltid normal arbetstid 06,00-15,30. En utåtriktad possitiv person sökes med social kompetens och då kommunikation är viktad mellan medarbetare och beställare. Du har lätt för att samarbete i grupp men kan även arbeta själv i eget uppdrag. Tycker om serviceyrket och ser det som en självklarhet att bra kommunikation, kompetens, kvalitet, miljö och arbetsmiljö är en del av vårt gemensamma samarbete och ansvar. Du har SRY Yrkesbevis, kompletterande utbildning: Lokalvård- K-märkta fastigheter. Vi är ett lokalvårdsföretag som har funnits sedan 1986 och har uppdrag inom den privata såväl offentliga sektorn. Våra uppdrag är inom Stockholms län och vårt kontor finns beläget i Sundbyberg. Till del av vår verksamhet består våra städuppdrag av lokalvård och underhåll av lokaler i K-märkta fastigheter. Lokalvården omfattas för denna tjänst Kontorslokaler, allmänna utrymmen samt eventuella utställningslokaler. Viss specialarbete - storstädning under sommartid kan förekomma.
Företag: Isab Clean AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare Stockholm

Biluthyrare/Bilvårdare Stockholm
Hertz är sedan 1918 världsledande när det gäller biluthyrning. Hertz finns representerat i över 150 länder med 7500 uthyrningskontor. Har en hyrbilsflotta på ca 550.000 fordon och hanterar årligen över 30 miljoner bokningar. Totalt är det 25 000 anställda världen över. Sverige är ett licensland och Hertz i Sverige bedrivs av First Rent A Car AB ett företag inom Volvokoncernen. Hertz finns representerat i Sverige med ca 200 uthyrningskontor på flygplatser och inne i städerna. Bolaget har dotterbolag i Sverige, Norge och Danmark. Vi söker extrapersonal som biluthyrningsrepresentanter/bilvårdare till våra stationer i Stockholm. Tjänsten innebär att du arbetar med allt från tvätt och städning av våra bilar till biluthyrning. Att arbeta med biluthyrning och bilvård innebär att du arbetar med service. Tycker du om att lösa transportproblem, fart och fläkt och att träffa nya människor varje dag så passar det här jobbet dig. Vi har ett antal uthyrningsstationer inom Storstockholm med ett nära samarbete varför arbetsplatsen och arbetstider kan variera. Det medför även en stor variation av arbetsuppgifter. Helgarbete kan förekomma. Det här är ett axplock av de arbetsuppgifter som ingår • Ta emot bokningar och förfrågningar från kunder • Uthyrning av bilar • Upprätta hyresavtal • Skadehantering • Iordningställa våra bilar mellan varje uthyrning (tvätt, städning och enklare service) • Billeveranser och daglig planering av stationens tillgängliga vagnpark • Allmän kundservice och enklare ekonomisk redovisning. Egenskaper som vi värdesätter är ordningssinne och initiativförmåga, stresstålighet, ett positiv tänkande och bra laganda, dvs det är viktigt att kunna bidra till ett gott samarbete. Du måste behärska engelska i tal och skrift, givetvis har Du mycket goda kunskaper i svenska, känsla för logistik och självklart har Du körkort. Våra kunder är vana vid god service så erfarenhet från branschen eller annat serviceyrke är en merit. Du ska ha haft kört i minst 2 år och tidigare yrkeserfarenhet. Sista ansökningsdag är den 5 mars 2017. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill att vår personalstyrka ska vara en återspegling av samhället. Vi är övertygade om att mångfald på arbetsplatsen stärker konkurrenskraften genom en ökad insikt om olika kunders krav, behov och förväntningar. Vi vet att kunnig personal skapar vår framgång och att grunden till vår framgång handlar om den service vi ger våra kunder. För att vi för allas skull ska vara säkra på att vi arbetar rättvist och kompetensbaserat i vår rekrytering vill vi att du är beredd på att tidigt i processen genomföra personlighetstester som mäter några för oss viktiga egenskaper. Utifrån de testerna och dina övriga kvalifikationer kommer vi gå vidare med de personer som vi ser har bäst förutsättningar att lyckas hos oss.
Företag: First Rent A Car Aktiebolag
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Biluthyrare/Bilvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biluthyrare/Bilvårdare Stockholm

Lokalvårdare Stockholm
I arbetsuppgifterna ingår städning av bostäder åt privatpersoner samt städning av kontor, butiker, trapphus etc åt företag. Vi söker dig som: - Talar svenska - Har erfarenhet av städning - Kan åka till kunder runt om i Stockholm - Inte är allergisk mot ex. hundar & katter På Hemkärt får du arbeta både individuellt och i team. Hos oss finns utrymme att växa inom företaget, och vi kommer framöver vara i behov av städledare, koordinationer etc.
Företag: Vagold AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 03-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare Stockholm

Lokalvårdare Stockholm
I arbetsuppgifterna ingår städning av bostäder åt privatpersoner (hemstädning) samt städning av kontor, butiker, trapphus etc åt företag. Vi söker dig som: - Talar svenska - Har erfarenhet av städning (gärna hemstädning också) - Kan åka själv till kunder runt om i Stockholm - Inte är allergisk mot ex. hundar & katter På Hemkärt får du arbeta både individuellt och i team. Hos oss finns utrymme att växa inom företaget, och vi kommer framöver vara i behov av städledare, koordinationer etc.
Företag: Vagold AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare Stockholm

Lokalvårdare Stockholm
I arbetsuppgifterna ingår städning av bostäder åt privatpersoner (hemstädning) samt städning av kontor, butiker, trapphus etc åt företag. Vi söker dig som: - Talar svenska - Har erfarenhet av städning (gärna hemstädning också) - Kan åka själv till kunder runt om i Stockholm - Inte är allergisk mot ex. hundar & katter På Hemkärt får du arbeta både individuellt och i team. Hos oss finns utrymme att växa inom företaget, och vi kommer framöver vara i behov av städledare, koordinationer etc.
Företag: Vagold AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 03-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare Stockholm

Städare/Lokalvårdare Stockholm
Du kommer i första hand att utföra hemstädning hos våra kunder i Stockholm/Kungsängen/Bålsta. Viss kontorsstädning och fönsterputsning kan förekomma. Du bör behärska svenska eller engelska, vara noggrann och sätta en ära i att göra ett bra jobb och våra kunder nöjda. Arbetet kräver en hög grad av servicekänsla, flexibilitet och förmåga att jobba självständigt. Erfarenhet av hemstädning är ett krav. Körkort är önskvärt men ej ett krav. Lyckliga Hemmet har varit verksamt i 3 år och växer sakta men säkert. Vi utför hemstädning, flyttstädning, homestyling och kontorsstädning i stockholms- och enköpingsområdet. Vi är ett glatt gäng på 8 personer som gör allt vi kan för att både kunder och personal ska trivas.
Företag: Lyckliga Hemmet AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-18
Sök fler jobb liknande: lediga Städare/Lokalvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare/Lokalvårdare Stockholm

Kriminalvårdare Stockholm
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Som medarbetare inom Kriminalvården arbetar du med ett komplext och intressant samhällsuppdrag och i ditt arbete hos oss har du chans att göra skillnad. Kriminalvården söker nu 200 nya kriminalvårdare till 19 orter i landet: Luleå, Umeå, Härnösand, Falun, Gävle, Uppsala, Stockholm, Västerås, Örebro, Karlstad, Nyköping, Norrköping, Växjö, Jönköping, Kalmar, Göteborg, Kristianstad, Helsingborg och Malmö. Placering i andra närliggande orter kan eventuellt förekomma. ARBETSUPPGIFTER Som kriminalvårdare ingår du i ett arbetslag vid Kriminalvårdens anstalter, häkten och vid den nationella transportenheten, där du är den som har den dagliga direktkontakten med klienter. Som ny medarbetare kommer du främst inriktas mot Kriminalvårdens transportverksamhet men rollen kommer även innebära ordinarie arbetsuppgifter på anstalt eller häkte. Nationella transportenhetens arbetsuppgifter är att transportera frihetsberövade personer. Det innefattar huvudsakligen transport av kriminalvårdsklienter mellan häkten och anstalter samt till domstolsförhandlingar, läkarbesök osv. Nationella transportenheten transporterar även frihetsberövade personer åt exempelvis Polisen, Statens institutionsstyrelse samt Migrationsverket och psykiatrin. Arbetsuppgifterna på anstalt och häkte är mångfacetterade och består av daglig omvårdnad, bevakning, visitations- och säkerhetsarbete samt frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. På häkten och slutna anstalter är inslaget av säkerhetsrelaterade arbetsuppgifter betydande. Kriminalvårdens verksamhet måste fungera dygnet runt och schemaläggning sker därför på oregelbunden arbetstid där tjänstgöring på kvällar, nätter och helger ingår. Anställningen påbörjas med en betald grundutbildning omfattande 20 veckor som kan komma att genomföras på annan ort. Utbildningen sker under bedömning och syftet är att förbereda dig såväl teoretiskt som praktiskt för kriminalvårdsarbetet. Efter avslutad och godkänd utbildning samt lämplighetsbedömning kommer frågan om tillsvidareanställning att prövas i varje enskilt fall. KVALIFIKATIONER Vårt grundläggande krav är fullständig gymnasieskolekompetens i form av godkänt slutbetyg eller gymnasieexamen. B-körkort för manuellt växlat fordon är ett krav. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift. Du ska även ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver. Meriterande är eftergymnasial utbildning med företrädesvis beteendevetenskaplig, juridisk eller samhällsvetenskaplig inriktning liksom arbetslivserfarenhet inom social omsorg, kriminalvård, säkerhetsarbete, psykiatri eller annat vård- och omsorgsarbete. Meriterande är även mångkulturella erfarenheter, som gör att du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra, liksom kunskaper att tala engelska. Övriga språkkunskaper värdesätts. Din kompetens och ditt engagemang ger de grundläggande förutsättningarna för att vi ska lyckas med vårt uppdrag och därför söker vi dig som är tydlig, stabil, ansvarstagande, flexibel och lyhörd. Det innebär att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och verksamhetens uppdrag och mål. Du lyssnar aktivt och kommunicerar tydligt och välformulerat, du kan sätta gränser och hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har god samarbetsförmåga, en positiv människosyn och en empatisk förmåga som visar sig genom att du kan arbeta i grupp och agera korrekt, förutsägbart och med gott omdöme enligt gällande regelverk och värdegrund. Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du förväntas, med ditt förhållningssätt, bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. ÖVRIGT Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning. I vissa fall är befattningarna placerade i säkerhetsklass. Du behöver för dessa befattningar vara svensk medborgare men får gärna ha utländsk bakgrund. Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald. Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid. Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post. Supporttelefon för sökande: 0771-101029 Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Företag: Kriminalvården
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kriminalvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kriminalvårdare Stockholm

Lokalvårdare Stockholm
Vi söker en lokalvårdare på 75% Du kommer att arbete med kontorsstädning. Sök gärna jobbet så snart som möjligt om du är intresserad. Skicka din ansökan till madleen_nabil86@yahoo.com
Företag: Guise AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare Stockholm

LOKALVÅRDARE STOCKHOLM
Bor du i Stockholmsområdet, har körkort och brinner för lokalvård? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi medarbetare som vill arbeta som lokalvårdare hos våra kunder runt om i Stockholm. Arbetsuppgifterna består främst av att efter givna arbetsföreskrifter ansvara för lokalvård i allt från fastighetsstädning och kontorsstädning till hemstädning och arbetet kan många gånger vara ganska fysiskt krävande. Vi söker dig som är: - Kvalitetsinriktad och noggrann med att uppnå önskade resultat. - Är prestigelös och kan samarbeta bra med andra. - Är serviceinriktad och förstår vad kunden vill ha och kan agera utifrån det. Krav på Körkort B
Företag: Rönninge städ & VVS AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga LOKALVÅRDARE STOCKHOLM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LOKALVÅRDARE STOCKHOLM

Städare/Lokalvårdare Stockholm
Amadeus serivice Stockholm AB bedriver lokalvård och konsultverksamhet inom lokalvård. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter vid städning av lokaler och kontor. Bla våttorkning av ytor, fönsterputs och dammsugning. Du är en glad och positiv lagspelare. Du är noggrann i ditt arbete. Tidigare erfarenhet av städverksamhet är meriterande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Amadeus service Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Städare/Lokalvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare/Lokalvårdare Stockholm

Lokalvårdare Stockholm
Jobbet innebär arbete inom lokalvård: Vi erbjuder städning, kontorsstädning, flyttstädning, fönsterrengöring, eller i princip alla typer av rengöring. Vi söker medarbetare som har viss erfarenhet inom städbranschen . Vi arbetar över hela Stockholm och oftast börjar arbetet kl. 08.00, Viktigt är att du hittar till jobb-adressen och att du är punktlig. Vi söker dig som pratar och skriver Svenska/Engelska/Ryska samt har körkort och lokalkännedom. Även du som har möjlighet till Nystartsjobb eller Instegsjobb är välkommen också. Job task is in cleaning: We provide home cleaning, office cleaning, moving inout cleaning(flyttstädning), windows cleaning, basically all types of cleaning. We are looking for employee who has some experience in the cleaning industry. We work all over the Stockholm and usually job starts at 08:00, the person should know how to find the address by themselves and should be punctual. We are looking for you who speak Swedish / English / Russian well in speech and writing and have driving licenses and local knowledge Also you who have the opportunity to Nystartsjobb eller Instegsjobb are welcome to apply.
Företag: Shiny Big Stars Städ Gruppen AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare Stockholm

Senior lokalvårdare Stockholm
GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären! Detta ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och 10 i Norge. På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 40+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 100-tals andra kunder vet redan vad vi talar om. Vem är du? Du ska ha flera års arbetslivserfarenhet inom städ. Du ska kunna arbeta i grupp, ha lätt för att samarbeta men samtidigt inte ha svårt att arbeta självständigt. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Då avrapportering sker via smartphone / PC bör du även behärska detta. Vi söker dig som har erfarenhet av hemstädning, kontorsstädning och/eller byggstädning. Du ska ha vana av att arbeta i grupp och självständigt. Dina svenska kunskaper i tal och skrift ska vara goda. Arbetet omfattar olika platser i Stockholm med omnejd. Det är meriterande om du har körkort.
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Senior lokalvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior lokalvårdare Stockholm

Lokalvårdare Stockholm
Du kommer arbeta med lokalvård av privatbostäder, kontor samt trappuppgångar. Besläktade arbetsuppgifter som diskning, tvättning av kläder m.m kommer även förekomma. Av dig som söker förväntas det att du städar mycket noggrant och att du är väldigt trevlig mot våra kunder. Du är helst en varm och omtänksam människa som våra kunder kan trivas med att ha i sina hem. Vi har kontor på Södermalm, men du som lokalvårdare kommer främst arbeta på olika platser i Stockholms innerstad, med närliggande kommuner.
Företag: Hembry AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare Stockholm

Senior lokalvårdare Stockholm
GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären! Detta ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och 10 i Norge. På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 40+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 100-tals andra kunder vet redan vad vi talar om. Vem är du? Du ska ha arbetslivserfarenhet inom städ. Du ska kunna arbeta i grupp, ha lätt för att samarbeta men samtidigt inte ha svårt att arbeta självständigt. Du ska ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Då avrapportering sker via smartphone / PC bör du även behärska detta. Vi söker dig som har erfarenhet av hemstädning, kontorsstädning och/eller byggstädning. Du ska ha vana av att arbeta i grupp och självständigt. Dina svenska kunskaper i tal och skrift ska vara goda. Arbetet omfattar olika platser i Stockholm med omnejd. Det är meriterande om du har körkort.
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Senior lokalvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior lokalvårdare Stockholm

LOKALVÅRDARE STOCKHOLM
Bor du i Stockholmsområdet, har körkort och brinner för lokalvård? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi medarbetare som vill arbeta som lokalvårdare hos våra kunder runt om i Stockholm. Arbetsuppgifterna består främst av att efter givna arbetsföreskrifter ansvara för lokalvård i allt från fastighetsstädning och kontorsstädning till hemstädning och arbetet kan många gånger vara ganska fysiskt krävande. Vi söker dig som är: - Kvalitetsinriktad och noggrann med att uppnå önskade resultat. - Är prestigelös och kan samarbeta bra med andra. - Är serviceinriktad och förstår vad kunden vill ha och kan agera utifrån det. Krav på Körkort B
Företag: Rönninge städ & VVS AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga LOKALVÅRDARE STOCKHOLM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LOKALVÅRDARE STOCKHOLM

Lokalvårdare Stockholm
Aina's Eco Cleaning AB är ett mindre städföretag i Stockholm med utgångspunkt i Hammarby Sjöstad, Nacka och på Södermalm. Vi är en snabbväxande städfirma inom privat och företagsstädning. Beskrivning av tjänsten: Vi söker en lokalvårdare. Kvalifikationer/Krav: - Har tidigare erfarenhet av städning - B-körkort - Behärskar svenska Du trivs att arbeta självständigt som i grupp och tar stort ansvar för företagets uppdrag. Du är en person som tycker om att jobba med service och som är stresstålig och lösningsorienterad. Att vara noggrann och tycka om när det är rent och fräscht är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Välkommen med din ansökan!
Företag: Aina´s EcoCleaning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare Stockholm


Sök lediga jobb Vårdare Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se