Vårdare sökes jobb - lediga jobb

Vårdare sökes jobb Vårdare sökes jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vårdare sökes. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vårdare sökes. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Murare/ lokalvårdare sökes- Stockholm

 2. Student som vill arbeta som bilvårdare sökes till Karlskrona och Ronneby!- Karlskrona

 3. Lokalvårdare sökes- Helsingborg

 4. Lokalvårdare sökes!- Malmö

 5. Bilvårdare sökes för extrajobb!- Västerås

 6. Erfaren bilrekonditionerare/bilvårdare sökes!- Örebro

 7. 2 LOKALVÅRDARE SÖKES- Västerås

 8. 2 LOKALVÅRDARE SÖKES- Järfälla

 9. Städerska/lokalvårdare sökes omgående till deltidstjänst!- Stockholm

 10. Lokalvårdare sökes- Lund

 11. Lokalvårdare sökes- Stockholm

 12. Lokalvårdare sökes!- Göteborg

 13. Lokalvårdare sökes för helgarbete kväll/natt- Göteborg

 14. Erfaren lokalvårdare sökes- Danderyd

 15. Vikariat lokalvårdare sökes till Borås- Borås

 16. Ett antal vårdare sökes till servicebostad i Solna- Stockholm

 17. Lokalvårdare sökes- Kungsbacka

 18. Lokalvårdare sökes- Kävlinge

 19. Lokalvårdare sökes!- Göteborg

 20. Lokalvårdare sökes- Lund

 21. Lokalvårdare sökes till Malmö kväll !- Malmö

 22. Lokalvårdare sökes till Oxie kväll !- Malmö

 23. Skolmåltidsbiträde/Lokalvårdare sökes till Gottsta skola- Norrtälje

 24. Lokalvårdare sökes.- Göteborg

 25. Bilvårdare sökes- Örebro

 26. Två Vårdare Sökes- Stockholm

 27. Lokalvårdare sökes till Emma HomeCare- Karlskrona

 28. Lokalvårdare sökes för kontor- Stockholm

 29. Lokalvårdare sökes- Malmö

 30. Lokalvårdare sökes till Göteborg- Göteborg

 31. Lokalvårdare sökes till hemserviceföretag- Kungsbacka

 32. Lokalvårdare sökes för timanställning- Örebro

 33. Engagerade vårdare sökes till våra boenden- Upplands-Bro

 34. Bilvårdare sökes till King cap AB i Angered- Göteborg

 35. Lokalvårdare sökes på tim- Göteborg

 36. Lokalvårdare sökes omgående- Stockholm

 37. Lokalvårdare sökes för kunds räkning!- Kungälv

 38. Lokalvårdare sökes till Hallsta skola!- Norrtälje

 39. Lokalvårdare sökes omgående- Lund

 40. Lokalvårdare sökes!- Uppsala


Mer beskrivning

Murare/ lokalvårdare sökes
Verksamhetsbeskrivning Bröderna Mur och Puts AB är ett byggföretag med 13 anställda som även utför arbeten inom lokalvård. Vi vill nu växa ytterligare och söker nu lämpliga personer. Arbetsuppgifter som företaget utför: -Murare -Kontorsstäd -Trappstädning -Byggstäd Erfarenhet krävs
Företag: Bröderna Mur o Puts AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Murare/ lokalvårdare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Murare/ lokalvårdare sökes

Student som vill arbeta som bilvårdare sökes till Karlskrona och Ronneby!
Student Consulting Är du bilintresserad person med stor körvana? Letar du efter ett extrajobb vid sidan av dina studier? Då har vi jobbet för dig! StudentConsulting söker nu för kunds räkning studenter som vill arbeta extra som bilvårdare. Uppdraget går ut på att transportera uthyrningsbilar samt efterföljande bilvård som inre och yttre handtvätt. Uppdraget startar omgående då vi hittar rätt person. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Arbetstiderna utgår från kontorstider på vardagar men det kan förekomma justeringar samt körning kvällar och helger och vid toppar. Din profil: * Körkort minst 1 år * God körvana * Bra lokalkännedom runt om Karlskrona, Ronneby och Karlshamn * Du skall vara student eller ha annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% Som person tror vi att du är noggrann men snabb. Det är viktigt att du är stresstålig då det ofta är ett högt tempo och muntliga instruktioner. Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Student som vill arbeta som bilvårdare sökes till Karlskrona och Ronneby! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student som vill arbeta som bilvårdare sökes till Karlskrona och Ronneby!

Lokalvårdare sökes
YP-Städfirma är ett framgångsrikt företag som blev utnämnda till " Årets nyföretagare". Vi utför städtjänster till företag samt privatpersoner. Vi söker lokalvårdare till vår verksamhet i Helsingborg Du kommer att städa på företag Du är vårt ansikte utåt och servicekänslan är viktig, Det krävs nogrannhet flexibilitet. Du arbetar under eget ansvar. Du ska ha SRY-utbildning eller lång erfarenhet från städbranschen. Anställningen börjarpå 4-5 tim7dag men kan eftrhand utökas till heltid. B-körkort är ett önskemål men inget krav.
Företag: YP Städfirma
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes

Lokalvårdare sökes!
YP-Städfirma är ett framgångsrikt företag som blev utnämnda till " Årets nyföretagare". Vi utför städtjänster till företag samt privatpersoner. Vi söker lokalvårdare till vår verksamhet i Malmö Du kommer att städa på företag Du är vårt ansikte utåt och servicekänslan är viktig, Det krävs nogrannhet flexibilitet. Du arbetar under eget ansvar. Du ska ha SRY-utbildning eller lång erfarenhet från städbranschen. Anställningen börjar på 4-5 tim/dag men kan efterhand utökas till heltid. B-körkort är ett önskemål men inget krav.
Företag: YP Städfirma
Ort: Malmö
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes!

Bilvårdare sökes för extrajobb!
Student Consulting Är du en driven och noggrann person som vill arbeta extra vid sidan av dina studier? Då kanske vi har extrajobbet för dig! Till vår kund Avis, i Västerås, söker vi nu en person som vill arbeta som bilvårdare. Avis är ett biluthyrningsföretag som har funnits i Sverige sedan 1966. Arbetsuppgifterna innefattar flera olika moment av bilvård med tvättning av bilar (för hand) som en primär arbetsuppgift. Det förekommer även i arbetsuppgifterna att köra bilar från plats A till plats B. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till Avis. Tjänsten är en timanställning och du kommer att arbeta minst två pass i veckan i sommar. Ibland förekommer det extrainhopp utöver de två stående passen. Arbetstiderna är måndag och fredag, kontorstider. Tjänsten förväntas tillsättas i slutet av juli och inleds med en upplärningsperiod. För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har B-körkort. Det är också ett krav att du är studerande på minst 50 % och att du ska fortsätta studera även i höst. Utöver grundkraven är det viktigt att du är en person som har ett öga för detaljer och är noggrann i ditt sätt att arbeta. Du är även driven, strukturerad och ger det lilla extra i arbetet. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Stämmer beskrivningen in på dig? Ta chansen och få värdefulla meriter för framtiden! Skicka in din ansökan redan idag och glöm inte att motivera i det personliga brevet varför du är personen vi söker. Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Västerås
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bilvårdare sökes för extrajobb! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilvårdare sökes för extrajobb!

Erfaren bilrekonditionerare/bilvårdare sökes!
Företagsbeskrivning Mr CAP är ett svenskt Franchise system i bilbranschens eftermarknad medn en verksamhet som är inriktad på att förädla utseendet och optimera värdet på våra kunders bilar. Vi är marknadsledande i vår verksamhetsnisch och vi behandlar ca 55 000 bilar per år i 10 länder. Arbetsbeskrivning Som bilrekonditionerare kommer du att arbeta i ett team och arbetet innebär att hantverksmässigt förädla våra kunders bilar i enligthet med mr CAP's system, tekniker och produkter. Vi söker dig som redan har bransch- eller yrkeserfarenhet inom bilrekonditionering eller bilvård. Kundbokning och telefonhantering kommer även att vara en del av ditt arbete, varför det är viktigt att du är en glad och utåtriktad person samt har social kompetens.
Företag: Mr Cap
Ort: Örebro
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren bilrekonditionerare/bilvårdare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren bilrekonditionerare/bilvårdare sökes!

2 LOKALVÅRDARE SÖKES
Lokalvårdare sökes till Style Service AB, med omgående start. Personen som söker tjänsten ska ha tidigare erfarenhet från lokalvård och inte vara rädda att ta i. Arbetet innebär städning inom olika områden såsom trappstädning och kontorsstädning.
Företag: Style Service AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga 2 LOKALVÅRDARE SÖKES jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 LOKALVÅRDARE SÖKES

2 LOKALVÅRDARE SÖKES
Vi söker nu två duktiga och noggranna medarbetare för städning av kontor, restauranger och butiker som kan behärska syrianska , arabiska samt engelska. Vi kommer uthyra tjänster till våra kunder. Om du är intresserad av tjänsten så mejlar du företagets VD. Vi rekryterar löpande. OBS: VI TAR ANSÖKAN ENDAST VIA E-POST: ANSQAS@GMAIL.COM
Företag: ANS ACCOUNTING & CONSULTING AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga 2 LOKALVÅRDARE SÖKES jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 LOKALVÅRDARE SÖKES

Städerska/lokalvårdare sökes omgående till deltidstjänst!
AddMan Bemanning AB grundades 2008. Sedan vår start har vi etablerat långsiktiga relationer med kunder och personal med fokus på bemanning och rekrytering. Som anställd hos AddMan tillhör du en bred och växande organisation där vi gemensamt uppnår dina mål i karriären! Vår vision är att verka som en förlängd arm till våra kunder vid rekrytering och bemanning där vi är flexibla och kostnadseffektiva utan att tumma på slutresultatet! För AddMan's räkning söker vi nu en städare/städerska alt lokalvårdare med minimum 2 års erfarenhet.  I din roll kommer du att städa AddMan's lokaler i city samt i Kista. Utöver detta kommer du även att arbeta ute hos våra kunder. Tjänsten är till en början en deltidstjänst (20h/vecka) med möjlighet till fler timmar om arbetet går bra. För att passa till denna roll bör du.. * Besitta minimum 2 års erfarenhet av städning/lokalvård * Vara självständig och noggrann * Behärska Svenska i tal och skrift * Brinna för att göra det där lilla extra som gör skillnaden * Du får gärna vara berättigad nystartsjobb via AMS Passar DU in på ovanstående? Skicka oss då din ansökan innehållandes CV, foto samt ett personligt brev.   Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Oscar.
Företag: Addman Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Städerska/lokalvårdare sökes omgående till deltidstjänst! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städerska/lokalvårdare sökes omgående till deltidstjänst!

Lokalvårdare sökes
Verksamhetsbeskrivning Företaget är baserat i Lund, men har uppdrag i hela Skåne. Arbetsuppgifter Städning av privathem samt kontor, även flyttstädning. Utbildning/Erfarenhet Du ska kunna kommunicera utan problem med kunderna, varför du måste vara duktig på svenska. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av städning, men utbildning kan du få på plats.
Företag: Miroslava Gajinov
Ort: Lund
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes

Lokalvårdare sökes
Lokalvårdare Beskrivning av arbetsuppgifter: städning, lokalvård och hushållsnära tjänster Beskrivning av kvalifikationer: Behöver duktiga lokalvårdare med erfarenhet som är flexibla och kan arbeta även på obekväm arbetstid. Lön och anställningsvilkor enligt överenskommelse med lokal samorganisation och följande minst kollektivavtalets nivå-
Företag: Kayse, Abdi Hussen/Student resource
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes

Lokalvårdare sökes!
Vi söker nu tre personer som ska ingå i något av våra sköna städteam. Vi kan inledningsvis erbjuda er timanställning. Vi utgår alltid från Hisingen, Göteborg, men arbetsplatsen varierar från dag till dag då vi arbetar i hela Västra Götaland. Du kommer att utföra all form av städ, till exempel flyttstädning och hemstädning. Vi söker dig som är noggrann, effektiv och inte är rädd för att ta egna initiativ. Som person bör du vara positiv, trevlig och har hög arbetsmoral. B körkort är meriterande, men inget krav. Intervjuer sker löpande.
Företag: TRION STÄD HANDELSBOLAG
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes!

Lokalvårdare sökes för helgarbete kväll/natt
Vi söker städpersonal till ett sjukvikariat i centrala Göteborg arbetet utförs under fredagar, lördagar och söndagar på kväll/natt. Städvana samt tal och skrift i svenska språket är ett önskemål för att kunna utföra arbetet. Viktigt att Du tycker det är kul att lämna en god service och kvalitet. Vi har inte möjlighet att ta emot frågor via telefon. Vi tar emot ansökningar via E-post: info@gotalandslokalvard.se
Företag: Götalands Lokalvård AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes för helgarbete kväll/natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes för helgarbete kväll/natt

Erfaren lokalvårdare sökes
Städningshjälpen i Stockholm söker en ny städare för timanställning. Vi är ett nystartat företag som städar främst i privata hem runt om i Stockholms län. Som hemstädare hos oss är du punktlig, trevlig och bra på att kommunicera. Vi kräver minst 3 års erfarenhet inom städyrket. För arbetets utförande krävs att du hanterar svenska språket i tal och skrift och har grundliga kunskaper inom engelska. Du skall även ha tillgång till egen bil. Milersättning förekommer vid användning av privatbil. Vi respekterar kundens privatliv och därför gäller tystnadsplikt. Denna anställning är en timanställning och ska tillsättas snarast. Du kommer att samarbeta mycket med ledningen och ha stort ansvar för både kunder, medarbetare och din egen lön. Inga ansökningar eller frågor tas emot per telefon. Bifoga foto! Skicka din ansökan till: info@stadningshjalpen.se Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: VOS, CHRISTIAN
Ort: Danderyd
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren lokalvårdare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren lokalvårdare sökes

Vikariat lokalvårdare sökes till Borås
Vi söker städpersonal till lokalvård i Borås vardagar som vikarie under minst fyra veckor eventuellt längre. Städvana samt tal och skrift i svenska språket krävs för att kunna utföra arbetet. Du måste ha egen bil att köra med, det är också ett krav för att kunna utföra arbetet, ersättning utgår enligt kollektivavtal. Vi har inte möjlighet att ta emot frågor via telefon. Vi tar emot ansökningar via E-post: info@gotalandslokalvard.se
Företag: Götalands Lokalvård AB
Ort: Borås
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat lokalvårdare sökes till Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat lokalvårdare sökes till Borås

Ett antal vårdare sökes till servicebostad i Solna
Solna är en framtidsstad i tillväxt med ca 71 000 invånare. Unikt belägen mellan Kungliga nationalparkens lugn och storstadens puls. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Omvårdnadsförvaltningen startar nu upp en servicebostad i egen regi som ska öppnas i början av oktober 2013. Boendet riktar sig till vuxna personer som beviljats boende med särskild stöd och service enligt LSS, personkrets 1. Servicebostaden ligger i Huvudsta och har närhet till centrum samt kommunikationer i form av bussar och tunnelbana. Vi söker nu ett antal vårdare till detta nya boende. ARBETSUPPGIFTER Att ge individuellt stöd, service och omsorg till unga vuxna personer med funktionsnedsättning inom LSS personkrets 1. Vi söker ett antal vårdare som har förmåga att stödja de individer som bor i servicebostad till att förverkliga sina egna drömmar, ge möjlighet och stödja brukarnas självständighet och egna målsättningar. Arbetet innebär mycket stödjande och motiverande samtal. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolnas omvårdnadsprogram, GPU+PPU eller annan grundutbildning som kan bedömas likvärdigt. Svenskkunskaper för att kunna uttrycka sig i tal och skrift är ett krav. Datavana samt erfarenhet av att dokumentera är ett krav. Erfarenhet av att ha jobbat med unga vuxna personer som har en lindrig/ måttlig utvecklingsstörning, autism eller autismliknade tillstånd i minst ett år är ett krav. Vi söker dig som har god förmåga att samarbeta och samverka med personer som finns runt den enskilda individen,som har ett fexibelt arbetssätt i olika situationer och med olika individer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi strävar efter en jämn könsfördelning.
Företag: Solna Stad, Omvårdnadsförvaltningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Ett antal vårdare sökes till servicebostad i Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ett antal vårdare sökes till servicebostad i Solna

Lokalvårdare sökes
Mamma Rosa är ett hemserviceföretag, som stadigt växer och därför behöver vi nu utöka vår personalstyrka. Då vi stadigt får in nya uppdrag finns det stor chans till tillsvidareanställning under hösten. Eftersom du startar med timanställning är det lämpligt att du bor i närområdet. Dig som vi söker behöver vara noggrann, ordentlig och med servicekänsla. Du behöver ingen vana, utan en god vilja att lära dig jobbet är viktigast. Körkort och bil krävs för att kunna utföra arbetet.
Företag: Mamma Rosa Familjeservice
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes

Lokalvårdare sökes
Sandskogen Städ & Trädgård AB är ett litet familjeägt företag inom städ och trädgårdsskötsel för privata hem. Vi satsar på kvalitet och växer genom rekommendationer från våra kunder. Nu behöver vi förstärkning inom städverksamheten och söker en kunnig, erfaren, självgående person med goda referenser och stark servicekänsla. Du känner trivsel och stolthet över ditt arbete. För att våra kunder ska fortsätta att gilla oss måste du vara pålitlig och noggrann och kunna tala bra svenska. Vi erbjuder ett trivsamt företagsklimat. Körkort och att du kan arbeta självständigt är ett måste. Det är inget krav men en stor fördel om du har tillgång till egen bil. Arbetet utförs i privata hem i bla Löddeköpinge, Barsebäck, Bjärred.
Företag: Sandskogens Städ & Trädgård AB
Ort: Kävlinge
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes

Lokalvårdare sökes!
Vi söker nu en person som ska ingå i ett av våra sköna städteam. Vi kan inledningsvis erbjuda er timanställning. Vi utgår alltid från Hisingen, Göteborg, men arbetsplatsen varierar från dag till dag då vi arbetar i hela Västra Götaland. Du kommer att utföra all form av städ, till exempel flyttstädning och hemstädning. Vi söker dig som är noggrann, effektiv och inte är rädd för att ta egna initiativ. Som person bör du vara positiv, trevlig och ha hög arbetsmoral. B körkort samt egen bil är ett krav. Givetvis utgår ersättning vid användandet av den. Intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot ansökan via mail.
Företag: TRION STÄD HANDELSBOLAG
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes!

Lokalvårdare sökes
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare som vill bli en del av vårt företag. Du ska ha en god servicekänsla och kunna arbeta självständigt. Vi välkomnar både manliga och kvinnliga sökande. Personen vi söker ska vara stolt över sitt yrke som lokalvårdare. Vi ser gärna att du är flexibel och förutom schemalagda uppdrag kan arbeta extra vid behov, t.ex. inhopp vid sjukdom. Tjänsten kommer att vara på upp till 80%. Vi söker även personer som är intresserade av en behovsanställning. Tidigare erfarenhet av arbete med lokalvård är ett stort plus.Vi ser gärna att du är berättigad till någon form av stöd vid anställning. Ett krav är att du har B-körkort och tillgång till egen bil. Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail. Vi ser fram emot att få just din ansökan!
Företag: STÄDTANTEN I SKÅNE AB
Ort: Lund
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes

Lokalvårdare sökes till Malmö kväll !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till kontorsstädning i Malmö kväll. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Malmö med omnejd. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i centrala Malmö. På företaget där lokalvård skall utföras krävs hög säkerhet, vilket medför att sökande innan tillsättning måste inkomma med utdrag ur polisens belastningsregister samt skriva under sekretessförbindelse. Arbetet utförs 2 dagar per helgfri arbetsvecka tisdag och fredag på kvällstid 2,5 timmar per gång. Arbetstiden är totalt 5 timmar per vecka. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde snarast Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post och därefter kontaktar vi ett antal sökande för interljuv.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Malmö kväll ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Malmö kväll !

Lokalvårdare sökes till Oxie kväll !
Vi söker en ansvarsfull, pålitlig och noggrann lokalvårdare med vana, till kontorsstädning i Oxie på kvällstid med start tidigast 16:30. Vi välkommnar både manliga och kvinnliga sökande och gärna sökande boende i Oxie eller Malmö med omnejd. Personen vi söker måste veta med sig själva att han eller hon kan utföra ett kvalitetsarbete, och vara stolt över sitt yrke, lokalvårdare. Personen vi söker måste själv kunna ta sig till och från arbetsplatsen som är belägen i Sofiedalsområdet i Oxie. Arbetet utförs 3 dagar per helgfri arbetsvecka måndag, onsdag och fredag på kvällstid 2 timmar per gång. Arbetstiden är totalt 6 timmar per vecka. Activa Servicepartner AB arbetar aktivt med miljö och kvalitetsdokumentation vilket vi gärna ser att du behärskar svenska i tal och skrift. OBS ! tillträde runt 2013-09-01 Vänligen respektera att vi inte kan ta emot telefonsamtal från sökande utan i första skedet önskar få ansökningar via e-mail och vanlig post och därefter kontaktar vi ett antal sökande för interljuv.
Företag: Activa Servicepartner AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Oxie kväll ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Oxie kväll !

Skolmåltidsbiträde/Lokalvårdare sökes till Gottsta skola
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Norra bygdeenheten omfattar tre grundskolor F-6 med fritidshem i Norrtälje kommun; Gottsta skola, Skebobruks skola och Herrängs skola. För vidare information, se http://www.roden.se/norrabygdeenheten Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, musikskola, skolbarnomsorg och fritidsgårdsverksamhet. För mer information om aktuell avdelning:www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker ett skolmåltidsbiträde/lokalvårdare till Gottsta skolan. Vårt kök är ett mottagningskök som serverar ca 170 lunchportioner per dag. Du får ett omväxlande och spännande arbete inom städ/lunchförberedning där du tillsammans med en kollega tar emot matleverans. Det innebär att ta emot maten när den anländer, servering av mat under lunchen och därefter städa undan samt sköta egenkontrollen.Arbetet innebär även att beställa matvaror. Som lokalvårdare innefattar arbetsuppgifterna att hålla rent och snyggt i skolans lokaler. KVALIFIKATIONER Du skall vara noggrann och tycka att det är kul att leverera kvalitét och service. Vårt motto är just att infria och alltid överträffa förväntningar på oss. Att arbeta med städning är ett tufft och stressigt arbete så Du måste vara stresstålig och kunna arbeta och prestera under press. Vi ser gärna att Du har någon form av städvana. Vi vill att du har utbildning för och erfarenhet av arbete i storhushåll eller skolkök. Meriterande är erfarenhet av specialkost, egenkontroll och e-handel. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara serviceinriktad med mycket god förmåga att samarbeta. För att vara aktuell för tjänsten skall du klara av ett fysiskt tungt arbete. Du är flexibel i dina arbetsuppgifter och hugger i där det behövs. Vi ser gärna att du är initiativtagande och vi söker dig som är social och tycker om att arbeta i skolan. Tidigare erfarenhet är meriterande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Norrtälje kommun, Gottsta skola
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Skolmåltidsbiträde/Lokalvårdare sökes till Gottsta skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolmåltidsbiträde/Lokalvårdare sökes till Gottsta skola

Lokalvårdare sökes.
Vi söker en positiv, noggrann medarbetare som inte är rädd att ta i när det behövs, lokalvårdare med erfarenhet av all slags städning som veckostädning, flyttstädning, byggstädning och golvvård. Tillgång till egen bil merit.
Företag: Nicklassons Städservice
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes.

Bilvårdare sökes
Vi söker en bilvårdare till vår verksamhet. Arbetsuppgifterna är tvätt, vaxning och polering av bilar, däckbyte m.m. Den vi söker skall ha ett stort intresse för bilar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är noggrann, pålitlig, ordningsam, självgående, ambitiös, kreativ, driftig, flexibel och stresstålig.
Företag: Carwash i Aspholmen AB
Ort: Örebro
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Bilvårdare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilvårdare sökes

Två Vårdare Sökes
LSS Konsult i Sverige AB är ett mindre vårdföretag som driver fem stycken enheter på Södermalm i Stockholm, fyra boendeenheter, Södermalms grupp- och servicebostäder, och en daglig verksamhet, Teckentullens dagliga verksamhet. Vår ambition är att erbjuda en verksamhet av absolut högsta kvalitet där brukarnas behov och önskemål alltid står i fokus. Verksamheten har med samma ledning men i kommunal regi erhållit Stockholms stads kvalitetsutmärkelse år 2000 samt 2009. I Primas regi fortsätter vi vårt kvalitetsarbete för att ständigt bli bättre. Vi ställer således stora krav på våra medarbetare. Här på Tullgårdens gruppbostad bor fem personer, alla med ett omfattande omvårdnadsbehov. Vi har nu två tillsvidaretjänster lediga, en på 61% och en på 78%. I arbetsuppgifterna ingår att ge brukarna stöd, service och god omvårdnad utifrån var och ens behov och önskemål. Vi arbetar med utvecklingsområdena stimulans och kommunikation, utifrån en önskan att kunna skapa ett så rikt liv och en så hög grad av självständighet som möjligt för brukaren utifrån dennes förutsättning. Vi önskar att du är: . ansvarstagande . lyhörd . kreativ . positiv . bra på samarbete Prima LSS kräver att du har minst gymnasial vårdutbildning eller annan adekvat utbildning. Vi önskar att du har ett tydligt intresse för målgruppen samt erfarenhet från arbetsområdet. Oregelbunden arbetstid, 5 veckors schema med tjänstgöring två helger av fem. Tjänsterna är tillsvidare med provanställning på 6 månader. Tillträde efter överenskommelse. Kontaktuppgifter: Tobias Skog, verksamhetschef, 072-729 12 08. Anmälan skickas: Mail - tobias.skog@prima-lss.se Post - Prima LSS Tullgården Tullgårdsgatan 20 116 68 Stockholm Sista ansökningsdag: 2013-09-25
Företag: Tullgårdens Gruppboende Prima
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Två Vårdare Sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två Vårdare Sökes

Lokalvårdare sökes till Emma HomeCare
Lokalvårdare, främst veckostädning och flyttstädning i Karlskrona och Ronneby kommun. Du ska vara nogrann och serviceinriktad. Du kommer att gå med några dagar innan du själv sätter igång och städa. Ett plus om du har tidigare erfarenhet men inget krav. B-körkort och egen bil erfodras.
Företag: Emma HomeCare
Ort: Karlskrona
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Emma HomeCare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Emma HomeCare

Lokalvårdare sökes för kontor
Lokalvårdare Beskrivning av arbetsuppgifter: Lokalvård av kontor och arbetsplatser Beskrivning av kvalifikationer: Behöver duktiga lokalvårdare med erfarenhet som är flexibla och kan arbeta även på obekväm arbetstid. Lön och anställningsvilkor enligt överenskommelse med lokal samorganisation och följande minst kollektivavtalets nivå- Inga ansökningar per brev, eller personliga besök, endast e-post!
Företag: Kayse, Abdi Hussen/Student resource
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes för kontor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes för kontor

Lokalvårdare sökes
YP-Städfirma är ett framgångsrikt företag som blev utnämnda till " Årets nyföretagare". Vi utför städtjänster till företag samt privatpersoner. Vi söker lokalvårdare till vår verksamhet i Malmö. Du kommer att städa på företag Du är vårt ansikte utåt och servicekänslan är viktig, Det krävs nogrannhet flexibilitet. Du arbetar under eget ansvar. Du ska ha SRY-utbildning eller lång erfarenhet från städbranschen. Anställningen är förlagd på helgerna och det är en timanställning. B-körkort är ett önskemål men inget krav.
Företag: YP Städfirma
Ort: Malmö
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes

Lokalvårdare sökes till Göteborg
Vi söker städpersonal i Mölnlycke måndag till fredag på dagtid. Städningen utförs i industrimiljö vilket innebär att delar av arbetet är tungt, som tex att med industri dammsugare utföra en del av arbetet i smutsig miljö inom industrilokaler. Städvana önskvärt gärna från industrimiljö. Goda kunskaper i svenska språket så som tal, förståelse, läsning samt skrift i svenska språket detta är ett krav på grund av säkerhetsskäl hos kunden. Vi ser gärna sökande med boende i Mölnlycke med omnejd. Vi har inte möjlighet att ta emot frågor via telefon. Vi tar emot ansökningar via E-post: info@gotalandslokalvard.se
Företag: Götalands Lokalvård AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Göteborg

Lokalvårdare sökes till hemserviceföretag
Mamma Rosa är ett hemserviceföretag, som stadigt växer och därför behöver vi åter igen utöka vår personalstyrka. Då vi stadigt får in nya uppdrag finns det stor chans till tillsvidareanställning under vintern. Eftersom du startar med timanställning är det lämpligt att du bor i närområdet. Företaget behöver att du kan hoppa in med kort varsel och det fungerar inte om du bor längre bort från Kungsbacka än några mil. Dig som vi söker behöver vara noggrann, ordentlig och med servicekänsla. Du behöver ingen vana, utan en god vilja att lära dig jobbet är viktigast. Körkort och bil krävs för att kunna utföra arbetet.
Företag: Mamma Rosa Familjeservice
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till hemserviceföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till hemserviceföretag

Lokalvårdare sökes för timanställning
Söker lokalvårdare 1 timme /dag mellan kl 9-10 måndag - fredag. Det kan blir mer timmar om fler uppdrag kommer in. Erfarenhet av lokalvård en merit men inget krav. Det kan vara perfekt för dig som vill ha ett extrajobb. Tillträde omgående efter överenskommelse. Ansök genom att skicka din ansökan till epst: sofia@exiso.se
Företag: Exiso AB
Ort: Örebro
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes för timanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes för timanställning

Engagerade vårdare sökes till våra boenden
Upplands-Bro välkomnar dig till en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum.  Ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet?? ?Arbetet som vårdare innebär att stödja och främja den enskilde för ökat självbestämmande, delaktighet och självständighet. Att arbeta på ett gruppboende innebär att arbeta med ett tydliggörande arbetssätt för individen. Stort ansvar och höga krav ställs på personlig lämplighet och flexibilitet. Det är ett lärorikt och utvecklande arbete, där lyhördhet och pålitlighet är avgörande för individens tillit till verksamheten. ?? Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består i huvudsakt av att stödja och motivera de boende med sin personliga omvårdnad, sociala träning, hemmets skötsel, inköp, matlagning och följa med på aktiviteter. Önskvärda kvalifikationer Utbildad mentalskötare, undersköterska eller GPU, PPU och ha erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning/utvecklingsstörning. Erfarenhet av förtydligande pedagogik som arbetsmetod är meriterande. Du behöver tala en förståelig svenska. Som person är du mogen och tydlig, har god samarbetsförmågaoch har en god empatisk förmåga Arbetstid Sjuk och semester vikarie Tillträde Sjuk och semestervikarie. Lön Individuell lönesättning. Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta. Upplysningar lämnas av Samordnare, Maria Björling 08-581 6918 maria.bjorling@upplands-bro.se Samordnare, Susanne Thomsson 08-581 69459 susanne.thomsson@upplands-bro.se Samordnare, Nina Welch 08-581 693 18 nina.welch@upplands-bro.se Samordnare, Paulette Rosevar 08-581 693 72 paulette.rosevar@upplands-bro.se Facklig företrädare Carin Swahn, kommunal, 08-581 692 36 ?Välkommen med din ansökan snarast, eller senast 2013-11-24. Urval och intervjuer sker löpande. När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerade vårdare sökes till våra boenden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerade vårdare sökes till våra boenden

Bilvårdare sökes till King cap AB i Angered
Vi söker en bilvårdare till vår verksamhet. Arbetsuppgifterna är tvätt, vaxning och polering av bilar, däckbyte m.m. Den vi söker skall ha ett stort intresse för bilar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är noggrann, pålitlig, ordningsam, självgående, ambitiös, kreativ, driftig, flexibel och stresstålig. Ansökan: Vi tar enbart emot skriftliga ansökningar via mail, till: son.johan@hotmail.se Du är välkommen med din ansökan senast den 21 november 2013.
Företag: King Cap KB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Bilvårdare sökes till King cap AB i Angered jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilvårdare sökes till King cap AB i Angered

Lokalvårdare sökes på tim
Vi söker en person som ska jobba på timmar till att börja med. Arbetsuppgifter: Alla typ av städning; hemstädning, kontor, skola, trapp, bygg, flyttstäd, storstäd. Vänligen ring Gabriela direkt på tel 0762-480944
Företag: Gabriela Städ
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes på tim jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes på tim

Lokalvårdare sökes omgående
Lokalvårdare Beskrivning av arbetsuppgifter: Lokalvård till företag. Beskrivning av kvalifikationer: Söker duktiga lokalvårdare med erfarenhet som är flexibla och kan arbeta även på obekväm arbetstid. Lön och anställningsvillkor enligt överenskommelse med lokal samorganisation och följande minst kollektivavtalets nivå- Inga ansökningar per brev, eller personliga besök, endast e-post!
Företag: Kayse, Abdi Hussen/Student resource
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes omgående

Lokalvårdare sökes för kunds räkning!
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 60 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 70 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en lokalvårdare för uppdrag på ett företag i Kungälvsområdet. Arbetsuppgifterna kommer först och främst handla om städ hemma hos privatpersoner och man kommer att arbeta tillsammans med en annan lokalvårdare. Arbetet är på heltid och börjar omgående. Vem är du? Som person är du social, pigg, glad, noggrann och punktlig. Stor vikt kommer att läggas vid din förmåga att ge god service. Tidigare erfarenhet av städarbete är meriterande. Ett krav är att du har körkort. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker ovan nämnda tjänst via ansökningslänken nedan. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Sara Ernström via telefon: 031-61 72 32. Tjänsterna tillsätts löpande, varför vi ber dig att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Kungälv
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes för kunds räkning! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes för kunds räkning!

Lokalvårdare sökes till Hallsta skola!
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Hallsta skola ligger i norra Norrtälje kommun. På skolan går idag 267 elever. Det finns två arbetslag, ett i F-6 och ett i 7-9. Vi deltar i lärarstudenters utbildning genom VFU. Vi befinner oss i en utvecklingsfas som innebär ett utvecklande av arbetslagen med fokus på att skriva LPP:er och stimulera elevernas förmågor. Vi har på Hallsta tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. ARBETSUPPGIFTER Underhålla och städa, ingå i arbetslag städ. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är vill vara med och utveckla vår skola. Du har stort engagemang, deltar gärna i skolans utveckling, ser möjligheter för både arbetskamrater och elever. Du är samarbetsvillig, flexibel och självständig.
Företag: Norrtälje kommun, Hallstaenheten, Barn- o utb kontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes till Hallsta skola! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes till Hallsta skola!

Lokalvårdare sökes omgående
Städexpressen utför olika typer av städservice i och utanför Lund och vi söker nu fler medarbetare till hemstädning. Det gäller ett vikariat från december till och med mars med möjlighet till fortsatt anställning. Vi behöver dig som kan börja arbeta omgående hos oss. Du som söker måste ha B-körkort, gärna tillgång till egen bil men det är inget krav. Vi söker dig som kan arbeta självständigt. Du ska också vara mycket serviceinriktad, pålitlig och noggrann. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom lokalvård och att du kan arbeta självständigt. Du arbetar enligt ett schema, tiderna varierar mellan deltid och upp till heltid. Arbetet sker alltid på dagtid. Arbetet sker i Lund, Malmö och i kommunerna kring dessa orter.
Företag: Städexpressen
Ort: Lund
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes omgående

Lokalvårdare sökes!
1 plats. Vi jobbar för en ren miljö! - Gör det du också! Nöjda kunder, kvalitet och flexibilitet har lett oss till att vi idag är ett ledande städföretag inom verksamhetsområdet och har en ständig tillväxt av nya kunder. Vår målsättning är att varje kund ska erfara belåtenhet vid varje utfört arbete samt att vi utför våra uppdrag oavsett hinder och problem. Arbetsuppgifter: Era arbetsuppgifter kommer att bestå av bl.a. hemstäd, kontorsstäd, flytt och byggstäd. För denna tjänst måste ni kunna börja arbetsdagen kl 06.00. Din arbetstid kommer att bli mellan 25 till 35 timmar i veckan. Kvalifikationer; Att du har tidigare erfarenhet av städ ser vi som ett plus. Du skall även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Då många utav arbetsuppgifterna kräver att du är social, ser vi gärna att du är positiv och glad, och att du är en person som är noggrann och ansvarsfull. Körkort är ett krav. Vi ser gärna äldre sökande. Du skall kunna börja arbeta omgående. Ansökan; Välkommen med din ansökan till: Fejax AB Bergsbrunnagatan 7 Att: Personalavdelningen 753 23 UPPSALA Eller per epost till: info@fejax.se
Företag: Fejax AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare sökes!


Sök lediga jobb Vårdare sökes

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se