Vårdare jobb - lediga jobb

Vårdare jobb Vårdare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vårdare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vårdare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lokalvårdare omgående- Stockholm

 2. Lokalvårdare/Tandvårdsbiträde- Stockholm

 3. Lokalvårdare- Stockholm

 4. Vi söker 1 duktig frisör och 1 fotvårdare- Stockholm

 5. Lokalvårdare, deltid- Huddinge

 6. Bilvårdare- Södertälje

 7. Lokalvårdare- Sundbyberg

 8. Lokalvårdare- Sundbyberg

 9. Receptionist/lokalvårdare- Stockholm

 10. Vårdare LSS-verksamhet- Österåker

 11. Lokalvårdare- Sundbyberg

 12. Vårdare/Boendestödjare- Tyresö

 13. Vårdare/Boendestödjare, vikariat- Tyresö

 14. Vårdare 80%- Upplands-Bro

 15. Specialistsjuksköterskor och ambulanssjukvårdare- Stockholm

 16. Murare/ lokalvårdare sökes- Stockholm

 17. Lokalvårdare- Norrtälje

 18. Lokalvårdare- Stockholm

 19. Vårdare; Olivia Omsorg AB, Sollentuna- Danderyd

 20. Städare/hemvårdare- Norrtälje

 21. lokalvårdare/Städare- Stockholm

 22. Bilvårdare/Rekonditionerare Sökes- Botkyrka

 23. Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg- Upplands-Bro

 24. Städare/Lokalvårdare- Stockholm

 25. Student som vill arbeta som bilvårdare sökes till Karlskrona och Ronneby!- Karlskrona

 26. Lokalvårdare- Mora

 27. Lokalvårdare- Leksand

 28. Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg- Gagnef

 29. Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg- Gotland

 30. Städare/Lokalvårdare- Gävle

 31. Lokalvårdare- Sandviken

 32. Lokalvårdare- Gävle

 33. Lokalvårdare- Halmstad

 34. Dagbarnvårdare till Myresjöområdet- Vetlanda

 35. Miljövårdare Distributionscenter Nässjö- Nässjö

 36. Dagbarnvårdare- Jönköping

 37. Städare/Lokalvårdare- Jönköping

 38. Städare/Lokalvårdare- Kalmar

 39. Två vårdare- visstidsanställningar- Kalmar

 40. Vårdare i särskola och fritidshem- Kalmar


Mer beskrivning

Lokalvårdare omgående
Häfener / Job4Sweden.se Om företaget Häfener är en arbetsförmedling och ett rekryteringsbolag på internet som använder sig av sin webbplats www.job4sweden.se för uppdrag i sin rekrytering med fokus på den jobbsökande individens trygghet och kundanpassande rekryterings lösningar. Vi har en passion för att sammanföra kompetens på rätt plats där vi får se nya medarbetare och företag tillsammans ta de steg man vill för att lyckas. Vi söker för kunds räkning två lokalvårdare för omgående anställning. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna omfattar kontorsstädning i Stockholm med omnejd. Vi tillämpar direktrekrytering och du kommer anställas direkt av kunden. Arbetsort: Stockholm Omfattning: 100 % Lön: Kollektivavtalad lön enligt bransch Välkommen med din ansökan via denna länk: http://www.job4sweden.se/externwebbplats-ansokan/ (Jobbansökningar via post undanbedes) Ange nedan referens i din ansökan
Företag: Häfener / job4sweden.se
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare omgående

Lokalvårdare/Tandvårdsbiträde
Vi är en liten privat tandläkarklinik som söker en lokalvårdare/tandvårdsbiträde. Beskrivning av arbetsuppgifter: Städning, sterilisering och hjälpa tandläkaren. Beskrivning av kvalifikationer: Då vi ständigt jobbar med patienter så är det viktigt att du behärskar svenska bra i tal och skrift. Vi ser gärna att du även kan tala arabiska eller turkiska. För jämnare könsfördelning, så ser vi gärna kvinnliga sökande. Vi avböjer oss hjälp av andra bemanningsföretag i rekryteringen av personal.
Företag: Onexes AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare/Tandvårdsbiträde jobb, Lokalvårdare/Tandvårdsbiträde Stockholm, Lokalvårdare/Tandvårdsbiträde Onexes AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare/Tandvårdsbiträde

Lokalvårdare
Lokalvårdare för trapphusstädning sökes. Andra arbetsuppgifter kan förekomma som t ex byggstädning,fönsterputs,golvvård mm. Vi har kollektivavtal med Fastighets & Byggnads.
Företag: STÄDARENT TW AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Stockholm, Lokalvårdare STÄDARENT TW AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Vi söker 1 duktig frisör och 1 fotvårdare
Vi söker en duktig frisör som har erfarenhet av: Håruppsättningar, hårvårdsprodukter samt klippning och färgning. Söker även en fotvårdare som har erfarenhet av pedikyr, fotvård. Kunskaper i det Svenska språket är ett krav och engelska är meriterande.
Företag: Basem Gurgus
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker 1 duktig frisör och 1 fotvårdare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker 1 duktig frisör och 1 fotvårdare

Lokalvårdare, deltid
Verksamhetsbeskrivning Städfirma Metropol har sitt säte i Huddinge. Arbetsuppgifter Vi söker två städare för deltidsuppdrag. Arbetsuppgifterna omfattar huvudsakligen flytt- och kontorsstädning i Huddinge med omnejd. Utbildning/Erfarenhet Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav och ser gärna att personen kan utföra självständigt arbete. Goda språkfärdigheter i svenska i tal och skrift är viktigt i kommunikationen med våra kunder. Tjänsten förutsätter även b-körkort samt tillgång till egen bil.
Företag: Städfirma Metropol
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare, deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare, deltid

Bilvårdare
Gabos bil söker dig som vill arbeta som bilrekonditionerare. Du behöver ej ha någon erfarenhet - vi lär upp dig på plats! Vi tar endast emot ansökan via e-post.
Företag: Gabos Bil
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Bilvårdare jobb, Bilvårdare Södertälje, Bilvårdare Gabos Bil
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilvårdare

Lokalvårdare
Deltid kontorsstädning/butiksstädning. Arbetstid dagtid mellan kl 6.00 till 13.00 Sedvanliga arbetsuppgifter inom kontorsstädning/butiksstädning Noggranhet och servicekänsla är ett ledord för arbetsteamet. Kollektivavtal finns.
Företag: StädAmbition i Bålsta
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Sundbyberg, Lokalvårdare StädAmbition i Bålsta
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Lokalvårdare
Vi är ett städbolag som söker lokalvårdare. Huvudsakligen omfattar det städning av kontor och hemstädning. Det mesta av städningen ska utföras på dagtid. Du bör ha god kännedom om lokalvård och visa stor ansvarskänsla för arbetets utförande. I arbetsuppgifterna kan även visst trädgårdsarbete förekomma. Lön utgår enligt kollektivavtal. Heltidstjänst. Välkommen att skicka ansökan via följande e-postadress: Biljana.s@resultatstadab.com. Ansökan senast 2013-08-31.
Företag: RESULTAT STÄD AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Sundbyberg, Lokalvårdare RESULTAT STÄD AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Receptionist/lokalvårdare
Fruängens öron-, näsa- och halsmottagning tar emot och erbjuder specialicerad vård för patienter med sjukdomar inom öron-, näsa- och halsområdet. Vi har mellan 18 - 25 patienter dagligen. Framför allt är det ett mottagningsarbete som omfattar undersökning, utredning, och behandling av patienterna. Vi utför även en del små kirurgiska ingrepp. Våra öppettider är måndag till fredag 08:00-17:00 och vi är nu två stycken som arbetar på mottagningen; Dr Samir Alkhali som är verksamhetschef samt en undersköterska som även arbetar i receptionen. Arbetsuppgifter: Allt i allo med sedvanliga arbetsuppgifter inom städning, däribland rengöring av mottagningens alla avdelningar, så som till exempel damma, dammsugning, moppa, tömning av papperskorgar samt slutstädning efter besöken både förmiddag och eftermiddag. Personen vi söker skall även kunna arbeta i vår reception och ta emot samtal för till exempel tidsbokningar. Önskvärda kvalifikationer: Vi söker dig som har kunskaper och tidigare erfarenhet inom lokalvård, kunna arbeta självständigt genom att själv strukturera upp arbetsdagen samt kunna ta egna initiativ och ha god serviceförmåga. Vidare är språkkunskaper i arabiska väldigt meriterande samt god datavana. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Ansökan sker endast via e-post.
Företag: Fruängens öron-, näsa- och halsmottagning
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist/lokalvårdare jobb, Receptionist/lokalvårdare Stockholm, Receptionist/lokalvårdare Fruängens öron-, näsa- och halsmottagning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist/lokalvårdare

Vårdare LSS-verksamhet
Skärgårdskommunen Österåker växer. Idag har Österåker drygt 40 000 invånare, ung befolkning och starkt nyföretagande. Skärgården och den fantastiska roslagsnaturen ger många möjligheter till aktiv fritid och härligt boende. Även om storstaden ligger nära - 30 minuter med tåg eller bil till Stockholm - finns det mesta inom kommunen. För mer information www.osteraker.se. Arbetsbeskrivning Halo är en verksamhet för barn och ungdomar med neuropykiatriska funktionshinder. Din uppgift är att utifrån en individuell genomförandeplan ge stöd, service och omvårdnad åt kunderna utifrån deras olika behov och utveckling.  Kvalifikationer Du ska ha gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogramet eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska språket både i tal och skrift samt ha god datavana. Du ska vara stabil och trygg som person och ha erfarenhet av att arbeta med personer med särskilda behov. Du ska kunna fatta självständiga beslut och lösa olika situationer utifrån varje individs förutsättningar och behov. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Anställningens omfattning Timvikarie dag, kväll och natt Anställningsform Tidsbegränsad vik Tillträde snarast Sista ansökningsdag 2013-08-03  Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.
Företag: Österåkers kommun
Ort: Österåker
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare LSS-verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare LSS-verksamhet

Lokalvårdare
Resultatstäd är verksamma i hela Stockholm. Vi söker nu en lokalvårdare för följande arbetsuppgifter: -Städning av privata hem -Kontor -Trappstädning -Storstädning -Flyttstädning -Fönsterputs Vi vill att du har erfarenhet av lokalvård.
Företag: Resultat Städ AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Sundbyberg, Lokalvårdare Resultat Städ AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Vårdare/Boendestödjare
Verksamheter för personer med funktionsnedsättning söker vårdare/boendestödjare till Hanvikens bostadsenhet, Villa Sjöhagen Beskrivning av arbetsplatsen Villa Sjöhagen är en gruppbostad och består av sex lägenheter, gemensamhetsutrymmen och trädgård. Hyresgästerna är vuxna personer med beslut om särskilt boende enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS. På Villa Sjöhagen finns ett arbetslag på ca 17 personer. Tyresö kommun tillämpar rökfri arbetstid. Beskrivning av arbetsuppgifterna Utifrån utarbetade planer ger du stöd, service och omvårdnad till personer med utvecklingsstörning och autism. I arbetsuppgifterna ingår stöd med praktiska sysslor i den egna lägenheten och vid fritidsaktiviteter samt kontakter med brukares företrädare, dagliga verksamheter, sjukvård och andra i nätverket kring brukarna. Kvalifikationer Du har omvårdnadsutbildning, önskvärt är att du har minst 400 gymnasiepoäng inom funktionshinderområdet. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i gruppbostad för personer med utvecklingsstörning och autism. Personliga egenskaper Du har förmåga att arbeta strukturerat, enligt uppgjorda individuella stödplaner för varje brukare. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, då dokumentation ingår i arbetet. Du är ansvarstagande, engagerad och har tålamod. Du tar ansvar för din och arbetsplatsens utveckling. Arbetstid Tillsvidare, två tjänster: 75% och 35% (huvudsakligen varannan helg). Schemalagd: kvällar, vissa dagar samt ev. sovande jour. Tjänstgöring varannan helg. Lön Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i din ansökan. Tillträde 1 september 2013 eller enligt överenskommelse. Kontaktperson Eva Rynbäck, enhetschef, 08-5782 75 83 Facklig kontaktperson för Kommunal, 08-5782 93 61. Tyresö är härligt beläget 20 km sydost om Stockholm vid Erstaviken och med Tyresta nationalpark inpå knutarna. Bussen tar dig hit på 15 minuter från Gullmarsplan. Vi som arbetar i Tyresö kommun arbetar med det gemensamma målet att ge bästa möjliga service och omsorg till våra medborgare. I dag är vi cirka 3 000 anställda.
Företag: Tyresö kommun
Ort: Tyresö
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare/Boendestödjare jobb, Vårdare/Boendestödjare Tyresö, Vårdare/Boendestödjare Tyresö kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare/Boendestödjare

Vårdare/Boendestödjare, vikariat
Verksamheter för personer med funktionsnedsättning söker vårdare/boendestödjare för vikariat till Hanvikens bostadsenhet, Villa Sjöhagen Beskrivning av arbetsplatsen Villa Sjöhagen är en gruppbostad och består av sex lägenheter, gemensamhetsutrymmen och trädgård. Hyresgästerna är vuxna personer med beslut om särskilt boende enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS. På Villa Sjöhagen finns ett arbetslag på ca 17 personer. Tyresö kommun tillämpar rökfri arbetstid. Beskrivning av arbetsuppgifterna Utifrån utarbetade planer ger du stöd, service och omvårdnad till personer med utvecklingsstörning och autism. I arbetsuppgifterna ingår stöd med praktiska sysslor i den egna lägenheten och vid fritidsaktiviteter samt kontakter med brukares företrädare, dagliga verksamheter, sjukvård och andra i nätverket kring brukarna. Kvalifikationer Du har omvårdnadsutbildning, önskvärt är att du har minst 400 gymnasiepoäng inom funktionshinderområdet. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i gruppbostad för personer med utvecklingsstörning och autism. Personliga egenskaper Du har förmåga att arbeta strukturerat, enligt uppgjorda individuella stödplaner för varje brukare. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, då dokumentation ingår i arbetet. Du är ansvarstagande, engagerad och har tålamod. Du tar ansvar för din och arbetsplatsens utveckling. Arbetstid/Varaktighet Vikariat 1 september ? 30 april 2014. Heltid (37 timmar/vecka i genomsnitt). Schemalagd: kvällar, vissa dagar samt ev. sovande jour. Tjänstgöring varannan helg. Lön Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i din ansökan. Tillträde 1 september 2013 eller enligt överenskommelse. Kontaktperson Eva Rynbäck, enhetschef, 08-5782 75 83 Facklig kontaktperson för Kommunal, 08-5782 93 61. Tyresö är härligt beläget 20 km sydost om Stockholm vid Erstaviken och med Tyresta nationalpark inpå knutarna. Bussen tar dig hit på 15 minuter från Gullmarsplan. Vi som arbetar i Tyresö kommun arbetar med det gemensamma målet att ge bästa möjliga service och omsorg till våra medborgare. I dag är vi cirka 3 000 anställda.
Företag: Tyresö kommun
Ort: Tyresö
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare/Boendestödjare, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare/Boendestödjare, vikariat

Vårdare 80%
Arbetet som vårdare innebär att stödja och främja den enskilde för ökat självbestämmande, delaktighet och självständighet. Att arbeta på ett gruppboende innebär att arbeta med ett tydliggörande arbetssätt för individen. Stort ansvar och höga krav ställs på personlig lämplighet och flexibilitet. Det är ett lärorikt och utvecklande arbete, där lyhördhet och pålitlighet är avgörande för individens tillit till verksamheten. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består i huvudsakt av att stödja och motivera de boende med sin personliga omvårdnad, sociala träning, hemmets skötsel, inköp, matlagning och följa med på aktiviteter. Önskvärda kvalifikationer Utbildad mentalskötare, undersköterska eller GPU, PPU och  ha erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning/utvecklingsstörning. Erfarenhet av förtydligande pedagogik som arbetsmetod är meriterande. Du behöver tala en förståelig svenska och ha körkort. Erfarenheter av personer med utmanande beteende är meriterande. Som person måste du vara mogen och tydlig, ha god samarbetsförmåga, vara empatisk, kunna arbeta självständigt samt vara flexibel.  Arbetstid Schemalagd. Tillträde Efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Lön Individuell lönesättning. Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta. Upplysningar lämnas av Samordnare: Nina Welch 08-581 693 18 Facklig företrädare Linda Pettersson,  företrädare nås via kommunen växel: 08-581 690 00 Vi vill gärna ha din ansökan snarast, dock senast 130731. .
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare 80%

Specialistsjuksköterskor och ambulanssjukvårdare
Solna ambulansstation AISAB- Ambulanssjukvården i Storstockholm AB är ett bolag som bedriver ambulanssjukvård och som ägs av Stockholms läns landsting. Från våra sju ambulansstationer bemannar 250 medarbetare 24 akutambulanser, varav en utomlänsambulans och en intensivvårdsambulans. AISAB bedriver även transport av avlidna på uppdrag av Stockholms Läns Landsting. AISAB utför ca 74 000 ambulansuppdrag per år. Solna ambulansstation ska from 1 november 2013 utöka med enhet och söker nu därför ett antal specialistsjuksköterskor och ambulanssjukvårdare. Arbetsuppgifter: Kvalifikationer: Som specialistsjuksköterska ska du vara specialistutbildad med minst sex månaders heltidstjänstgöring från akutsjukvård eller sluten vård. Som ambulanssjukvårdare ska du vara undersköterska med en påbyggnadsutbildning i ambulanssjukvård. Du ska ha minst 2 års erfarenhet av heltidstjänstgöring som lägst undersköterska varav minst 1 år inom den slutna vården. Som specialistsjuksköterska eller ambulanssjukvårdare ska du ha körkort. Meriterande är erfarenhet från arbete i ambulanssjukvård Personliga egenskaper: AISAB erbjuder en spännande arbetsplats med stor delaktighet och möjligheter att vara med att utveckla framtidens ambulanssjukvård. Att arbeta i ambulans innebär att möta människor i alla livets skeden. Det ställer stora krav på personlig mognad och gott omdöme. Övrig information: Inom AISAB försöker vi att skapa arbetsförhållanden där frihet under ansvar, delaktighet och personligt engagemang är viktiga delar. Beslutsvägarna är korta, och du har stora möjligheter att påverka ditt arbete. Besöksadress: Lindetorpsvägen 11 121 18 Johanneshov
Företag: Ambulanssjukvården i Storstockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistsjuksköterskor och ambulanssjukvårdare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistsjuksköterskor och ambulanssjukvårdare

Murare/ lokalvårdare sökes
Verksamhetsbeskrivning Bröderna Mur och Puts AB är ett byggföretag med 13 anställda som även utför arbeten inom lokalvård. Vi vill nu växa ytterligare och söker nu lämpliga personer. Arbetsuppgifter som företaget utför: -Murare -Kontorsstäd -Trappstädning -Byggstäd Erfarenhet krävs
Företag: Bröderna Mur o Puts AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Murare/ lokalvårdare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Murare/ lokalvårdare sökes

Lokalvårdare
Workcare.se söker nu omgående en lokalvårdare på heltid för kunds räkning. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående. Arbetsuppgifterna innebär daglig städ av butiker och mindre företag. Ett krav är att du ska kunna göra dig förstådd i det svenska språket. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Detta är en rekrytering så du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Norrtälje. Arbetspasssen kommer att vara vardagar mellan 08:00 - 17:00 Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0055. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Norrtälje, Lokalvårdare WORKCARE SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Lokalvårdare
Workcare.se söker nu omgående en lokalvårdare på heltid för kunds räkning. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående. Arbetsuppgifterna innebär daglig städ av butiker och mindre företag. Ett krav är att du ska kunna göra dig förstådd i det svenska språket. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Detta är en rekrytering så du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Stockholm Arbetspasssen kommer att vara vardagar mellan 08:00 - 17:00 Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0054. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Stockholm, Lokalvårdare WORKCARE SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Vårdare; Olivia Omsorg AB, Sollentuna
Olivia Omsorg erbjuder omsorg i olika boendeformer inom LSS och HVB. Våra verksamheter präglas av närhet och tillgänglighet i en utvecklande miljö där den enskilde är i fokus. Det uppfylls genom personalens inställning till sitt uppdrag, deras kunskap, bemötande och pedagogiska förmåga men framförallt förmågan att ge omsorg med känsla. Vi söker timvikarier till Rotebergsvägens gruppbostad i Sollentuna. Dag och/eller natt Rotebergsvägens gruppbostad är ett boende för personer som omfattas av LSS personkrets 1 och är i åldrarna 45- 67 år med olika funktionsnedsättningar. Samtliga boende har ett stort omvårdnadsbehov och behöver mycket stöd- och serviceinsatser i sina dagliga liv. Våra medarbetare har ett äkta intresse av att arbeta med människor och en djup insikt om hur olika funktionsnedsättningar kan ge sig uttryck. En förutsättning för att kunna arbeta hos oss är att du vill arbeta lösningsfokuserat och har en vilja och flexibilitet att tillgodose behovet hos varje enskild boende. Vår målsättning är att använda olika arbetsverktyg, varför vi gärna ser att du har erfarenhet av att arbeta med t.ex tydliggörande pedagogik, beteendeanalys, bildkommunikation och andra hjälpmedel och pedagogiska metoder. På Olivia Omsorg arbetar vi utifrån värdeorden kunskap, känsla och utveckling. I arbetet kommer du att: * delta aktivt i arbetet med den personliga utvecklingen samt en aktiv fritid * ge stöd och service i den dagliga livsföringen utifrån varje enskild boendes behov   En lämplig utbildningsbakgrund för att arbeta hos oss kan vara omvårdnadsprogrammet (mot utvecklingsstörning), GPU/PPU, mentalskötarutbildning, barn- och fritidsprogrammet, förskollärare, fritidspedagog, eller annan likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning är ett krav, likaså goda datorkunskaper samt helst B-körkort. Vi tar endast emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg. Alla ansökningar behandlas löpande varför rekryteringen kan komma att avslutas innan utsatt datum. Vi följer Vårdföretagarnas kollektivavtal. Friskvårdsbidrag utgår. Bifoga gärna dina ev löneanspråk.
Företag: Olivia Omsorg AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare; Olivia Omsorg AB, Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare; Olivia Omsorg AB, Sollentuna

Städare/hemvårdare
Städare / Hemvårdare Beskrivning av arbetsuppgifter: Utföra hushållsnära tjänster i privata hem, t.ex. hemstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputsning, tvättning och strykning samt övrig hemtjänst. Beskrivning av kvalifikationer: Du måste ha tillgång till egen internetanslutning och eget e-post konto. Du måste du vara ärlig, kunnig, noggrann, vänlig och lyhörd. Du ska vara bosatt i Norrtälje, Täby eller Danderyds kommun.
Företag: Roslagens Bemanningstjänst
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Städare/hemvårdare jobb, Städare/hemvårdare Norrtälje, Städare/hemvårdare Roslagens Bemanningstjänst
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare/hemvårdare

lokalvårdare/Städare
Lokalvårdare; RENA SITSEN, SVERIGE AKTIEBOLAG; Botkyrka; 121127 1 plats. Rena sitsen AB är ett bolag som bl.a. sysslar med städning på uppdrag av både företag och privatpersoner. Nu söker vi erfarena lokalvårdare till vårt team. Vi ser gärna att du är engagerad, noggrann, har en stor arbetsvilja och har lätt för att smälta in i gruppen. Tidigare erfarenhet eller branschvana är självklart meriterade. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: johnny@renasitsen.se Arbetsgivare RENA SITSEN, SVERIGE AKTIEBOLAG Ring Mouris* Tel: 0708-160602*
Företag: RENA SITSEN, SVERIGE AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga lokalvårdare/Städare jobb, lokalvårdare/Städare Stockholm, lokalvårdare/Städare RENA SITSEN, SVERIGE AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: lokalvårdare/Städare

Bilvårdare/Rekonditionerare Sökes
Välkommen till Allans Biltorg AB! Vi är en bilfirma som söker en bilvårdare till våra egna bilar. Arbetsuppgifter: Tvätt, interiör rengöring, lackbehandlingar och allmän rekond av fordon. Utbildning/Erfarenhet: Positiv, stresstålig, öga för noggrannhet samt en vilja att lära sig. Tidigare erfarenhet av yrket är en merit men inte ett krav. B-körkort är önskvärt men inte ett krav. Välkommen med din ansökan snarast!
Företag: ALLANS BILTORG AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Bilvårdare/Rekonditionerare Sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilvårdare/Rekonditionerare Sökes

Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg
Christella barnomsorg, www.christella.se, är en bifirma till Ritkonsult och bedriver pedagogisk omsorg i flera kommuner i landet. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet. Du arbetar primärt i ditt eget hem som dagbarnvårdare. Man kan också samarbeta med någon annan men båda måste ha barn inskrivna hos sig och vara godkända för att vara anställda. Vår verksamhet styrs av skollagen. Vi arbetar efter de nya Allmänna råden för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i kommunen. Detta gäller för barnomsorg hos Christella barnomsorg (bifirma till Asap Ritkonsult KB): 1. Du kommer att ha stort inflytande över din verksamhet och möjlighet att påverka den. I korthet kan man säga att du ska ha utbildning och/eller erfarenhet av arbete med egna eller andras barn. 2. Du ska ha en lämplig miljö för barnen att vistas i och kunna erbjuda god omsorg och verksamhet för barnen. 3. En rökfri miljö är också ett krav för de barn som är inskrivna hos oss. 4. Du behöver kunna arbeta självständigt med det tema som vi har för varje termin och andra aktiviteter med barnen varje vecka. Men du behöver också kunna samarbeta i grupp, hjälpa övriga anställda i din kommun som vikarie om det behövs, och du behöver även ha en viss datavana eftersom alla våra dokument och rapporter som behöver lämnas in sker enbart via internet. 5. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av oss eller av din kommun, beroende på vem som gör hembesöket. Du kan redan nu se över din brand- och barnsäkerhet. Du hittar vår säkerhetslista på www.christella.se, fliken Bli anställd. Där kan du också läsa mer om vad som krävs av dig och vad arbetet innebär. 6. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida. Det ska vara den blanketten som gäller arbete inom barnomsorg. Detta gäller även din make/maka/sambo. Skickas i oöppnat kuvert till vår adress. 7. Du kan ha lika många egna barn med i gruppen som det antal externa barn du har inskrivna hos dig. Man måste alltså ha externa barn för att kunna vara anställd. 8. Du kommer att följa vår årliga utbildningsplan för varje månad då personalen i kommunen har personalmöte där man bla. går igenom månadens dokument. 9. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas, men du behöver inte heller ha lika många barn som en kommunal dagbarnvårdare om du inte vill. 10. Lönen styrs helt och hållet av hur många barn du har inskrivna samt av barnens ålder och vistelsetid. Hur mycket man får per barn varierar mellan olika kommuner. Man får också omkostnadsersättning för mat per barn och dag. Frågor om lön kan inte besvaras förrän vi fått kommunens aktuella ersättningssystem. Det kan skilja en hel del mellan kommunerna. För att fylla i en ansökan om anställning går du till: www.christella.se och klickar på länken för ansökan på första sidan. Vi tar INTE emot ansökningar via e-post.
Företag: ASAP RITKONSULT KOMMANDITBOLAG
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg

Städare/Lokalvårdare
Verksamhetsbeskrivning Global Driftservice i Nacka arbetar med hotell- och kontorsstädning. Arbetena utförs inom storstockholms området. Arbetsuppgifter Vi söker nu 10 lokalvårdare. Huvudsakligen innefattar arbetsuppgifterna ruumsstäddning och kontorsstädning samt även lite diskning. Utbildning/Erfarenhet Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter krävs ej.
Företag: Global Driftservice i Nacka
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Städare/Lokalvårdare jobb, Städare/Lokalvårdare Stockholm, Städare/Lokalvårdare Global Driftservice i Nacka
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare/Lokalvårdare

Student som vill arbeta som bilvårdare sökes till Karlskrona och Ronneby!
Student Consulting Är du bilintresserad person med stor körvana? Letar du efter ett extrajobb vid sidan av dina studier? Då har vi jobbet för dig! StudentConsulting söker nu för kunds räkning studenter som vill arbeta extra som bilvårdare. Uppdraget går ut på att transportera uthyrningsbilar samt efterföljande bilvård som inre och yttre handtvätt. Uppdraget startar omgående då vi hittar rätt person. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Arbetstiderna utgår från kontorstider på vardagar men det kan förekomma justeringar samt körning kvällar och helger och vid toppar. Din profil: * Körkort minst 1 år * God körvana * Bra lokalkännedom runt om Karlskrona, Ronneby och Karlshamn * Du skall vara student eller ha annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% Som person tror vi att du är noggrann men snabb. Det är viktigt att du är stresstålig då det ofta är ett högt tempo och muntliga instruktioner. Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Student som vill arbeta som bilvårdare sökes till Karlskrona och Ronneby! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student som vill arbeta som bilvårdare sökes till Karlskrona och Ronneby!

Lokalvårdare
Vi söker en Lokalvårdare till Mora. Tjänsten är på 9,5 timmar i veckan fördelat på 2st kunder. För mer information kontakta Daniel Bethäuser 070/2063585.
Företag: TPM Städ AB
Ort: Mora
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Mora, Lokalvårdare TPM Städ AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Lokalvårdare
Vi söker en Lokalvårdare till Leksand. Du bör vara noggrann och självgående. Erfarenhet av städning ses som en merit. Tjänsten är på 27 timmar i veckan eventuellt mera. Vid frågor kontakta Daniel Bethäuser tel 070-2063585
Företag: TPM Städ AB
Ort: Leksand
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Leksand, Lokalvårdare TPM Städ AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg
Christella barnomsorg, www.christella.se, är en bifirma till Ritkonsult och bedriver pedagogisk omsorg i flera kommuner i landet. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet. Du arbetar primärt i ditt eget hem som dagbarnvårdare. Man kan också samarbeta med någon annan men båda måste ha barn inskrivna hos sig och vara godkända för att vara anställda. Vår verksamhet styrs av skollagen. Vi arbetar efter de nya Allmänna råden för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i kommunen. Detta gäller för barnomsorg hos Christella barnomsorg (bifirma till Asap Ritkonsult KB): 1. Du kommer att ha stort inflytande över din verksamhet och möjlighet att påverka den. I korthet kan man säga att du ska ha utbildning och/eller erfarenhet av arbete med egna eller andras barn. 2. Du ska ha en lämplig miljö för barnen att vistas i och kunna erbjuda god omsorg och verksamhet för barnen. 3. En rökfri miljö är också ett krav för de barn som är inskrivna hos oss. 4. Du behöver kunna arbeta självständigt med det tema som vi har för varje termin och andra aktiviteter med barnen varje vecka. Men du behöver också kunna samarbeta i grupp, hjälpa övriga anställda i din kommun som vikarie om det behövs, och du behöver även ha en viss datavana eftersom alla våra dokument och rapporter som behöver lämnas in sker enbart via internet. 5. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av oss eller av din kommun, beroende på vem som gör hembesöket. Du kan redan nu se över din brand- och barnsäkerhet. Du hittar vår säkerhetslista på www.christella.se, fliken Bli anställd. Där kan du också läsa mer om vad som krävs av dig och vad arbetet innebär. 6. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida. Det ska vara den blanketten som gäller arbete inom barnomsorg. Detta gäller även din make/maka/sambo. Skickas i oöppnat kuvert till vår adress. 7. Du kan ha lika många egna barn med i gruppen som det antal externa barn du har inskrivna hos dig. Man måste alltså ha externa barn för att kunna vara anställd. 8. Du kommer att följa vår årliga utbildningsplan för varje månad då personalen i kommunen har personalmöte där man bla. går igenom månadens dokument. 9. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas, men du behöver inte heller ha lika många barn som en kommunal dagbarnvårdare om du inte vill. 10. Lönen styrs helt och hållet av hur många barn du har inskrivna samt av barnens ålder och vistelsetid. Hur mycket man får per barn varierar mellan olika kommuner. Man får också omkostnadsersättning för mat per barn och dag. Frågor om lön kan inte besvaras förrän vi fått kommunens aktuella ersättningssystem. Det kan skilja en hel del mellan kommunerna. För att fylla i en ansökan om anställning går du till: www.christella.se och klickar på länken för ansökan på första sidan. Vi tar INTE emot ansökningar via e-post.
Företag: ASAP RITKONSULT KOMMANDITBOLAG
Ort: Gagnef
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg

Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg
Christella barnomsorg, www.christella.se, är en bifirma till Ritkonsult och bedriver pedagogisk omsorg i flera kommuner i landet. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet. Du arbetar primärt i ditt eget hem som dagbarnvårdare. Man kan också samarbeta med någon annan men båda måste ha barn inskrivna hos sig och vara godkända för att vara anställda. Vår verksamhet styrs av skollagen. Vi arbetar efter de nya Allmänna råden för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i kommunen. Detta gäller för barnomsorg hos Christella barnomsorg (bifirma till Asap Ritkonsult KB): 1. Du kommer att ha stort inflytande över din verksamhet och möjlighet att påverka den. I korthet kan man säga att du ska ha utbildning och/eller erfarenhet av arbete med egna eller andras barn. 2. Du ska ha en lämplig miljö för barnen att vistas i och kunna erbjuda god omsorg och verksamhet för barnen. 3. En rökfri miljö är också ett krav för de barn som är inskrivna hos oss. 4. Du behöver kunna arbeta självständigt med det tema som vi har för varje termin och andra aktiviteter med barnen varje vecka. Men du behöver också kunna samarbeta i grupp, hjälpa övriga anställda i din kommun som vikarie om det behövs, och du behöver även ha en viss datavana eftersom alla våra dokument och rapporter som behöver lämnas in sker enbart via internet. 5. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av oss eller av din kommun, beroende på vem som gör hembesöket. Du kan redan nu se över din brand- och barnsäkerhet. Du hittar vår säkerhetslista på www.christella.se, fliken Bli anställd. Där kan du också läsa mer om vad som krävs av dig och vad arbetet innebär. 6. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida. Det ska vara den blanketten som gäller arbete inom barnomsorg. Detta gäller även din make/maka/sambo. Skickas i oöppnat kuvert till vår adress. 7. Du kan ha lika många egna barn med i gruppen som det antal externa barn du har inskrivna hos dig. Man måste alltså ha externa barn för att kunna vara anställd. 8. Du kommer att följa vår årliga utbildningsplan för varje månad då personalen i kommunen har personalmöte där man bla. går igenom månadens dokument. 9. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas, men du behöver inte heller ha lika många barn som en kommunal dagbarnvårdare om du inte vill. 10. Lönen styrs helt och hållet av hur många barn du har inskrivna samt av barnens ålder och vistelsetid. Hur mycket man får per barn varierar mellan olika kommuner. Man får också omkostnadsersättning för mat per barn och dag. Frågor om lön kan inte besvaras förrän vi fått kommunens aktuella ersättningssystem. Det kan skilja en hel del mellan kommunerna. För att fylla i en ansökan om anställning går du till: www.christella.se och klickar på länken för ansökan på första sidan. Vi tar INTE emot ansökningar via e-post.
Företag: ASAP RITKONSULT KOMMANDITBOLAG
Ort: Gotland
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg

Städare/Lokalvårdare
Lokalvårdare, kan arbeta självständigt, har ett intresse för träning, gärna rökfri
Företag: Må Bättre Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Städare/Lokalvårdare jobb, Städare/Lokalvårdare Gävle, Städare/Lokalvårdare Må Bättre Gävle
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare/Lokalvårdare

Lokalvårdare
Säsongsjobba i Kungsberget vintersäsongen 2013/2014 Kort väg för långa åk! Så känns det att åka skidor i Kungsberget. Korta avstånd från Gävle, Stockholm, Uppsala, Västerås och andra städer gör att man får mer tid i Kungsbergets härliga långa backar. Kungsberget har åkning för hela familjen. 19 backar i alla lutningar försörjs av 10 effektiva liftar. Kungsberget har under de senaste åren förvandlats från en skidanläggning till en växande skidort, med drygt 600 liftnära bäddar i lägenheter, parhus och i vår nybyggda Ski Lodge. Vill du vara med och arbeta i ett sammansvetsat team och vara vårt ansikte utåt som hela tiden sträva efter att ge våra gäster den bästa upplevelsen? Då skall du söka säsongsjobb hos oss! Lokalvårdare Som lokalvårdare i Kungsberget är du med i det team som ansvarar för att vårt boende och andra lokaler är rena, fräscha och tilltalande för våra gäster. För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt, nöjda gäster är alltid ditt främsta mål. Du bör vara van att arbeta självständigt samt vara initiativrik. Det är meriterande men inte ett krav att du har erfarenhet från liknande arbete. Allmän kravprofil Du är minst 19 år gammal och söker ett äventyr som ger en massa nya erfarenheter och vänner för livet. Du skall kunna prata engelska. Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil. Vi ser att du har ett intresse för utförsåkning, tycker om att arbeta med människor i synnerhet och med barn i allmänhet, är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. I Kungsberget tror vi att glada medarbetare leder till glada gäster, att ha roligt på jobbet är en regel snarare än ett undantag hos oss! Som säsongsanställd medarbetare hos oss får man timlön enligt HRF:s kollektivavtal. Hur söker jag? Gå in på vår hemsida, http://rekrytering.branasgruppen.se/rekrytering-kng och fyll i ansökningsformuläret, bifoga ett personligt brev med nytaget foto och din CV. Sista ansökningsdatum är den 1 september. Undrar du över något kan du ringa personalchef: Karin Modin Svärd, telefon 054-13 26 01.
Företag: Kungsbergets Fritidsanläggningar AB
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Sandviken, Lokalvårdare Kungsbergets Fritidsanläggningar AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Lokalvårdare
Verksamhetsbeskrivning Uppdragsstädning på bl a följande platser: Föreningssparbanken, Sätrahallen, A-hallen, Volvo Lastvagnar, Jaxgård Bil AB, Sthen, Flanör, Floatex Glas AB m fl. Arbetsuppgifter Vi har behov av erfarna personer som kan börja arbeta hos oss med hemstädning. Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som är noggrann, ordningsamt och tar initiativ när det behövs. Du bör ha körkort och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vid eventuell anställning bör man uppvisa intyg ur belastningregistret.
Företag: JM-Städservice AB
Ort: Gävle
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Gävle, Lokalvårdare JM-Städservice AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Lokalvårdare
Vi behöver lokalvårdar på heltid/deltid snarast ! Har du erfarenhet inom städ så är du rätt person för oss ! Vi utför allt inom städ !
Företag: Getinge städ
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Halmstad, Lokalvårdare Getinge städ
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Dagbarnvårdare till Myresjöområdet
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Tjänsten är placerad i Myresjö och ingår i barnomsorgen Myresjö, Landsbro, Bäckaby och Korsberga. ARBETSUPPGIFTER Du ska ha hand om två barn och ge dem möjlighet till ökad kontakt med andra barn. Du ska även hjälpa till i barnens familj med andra barn. Du måste bo i Myresjö eller i närheten. KVALIFIKATIONER Önskvärt med erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare till Myresjöområdet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare till Myresjöområdet

Miljövårdare Distributionscenter Nässjö
Distributionscenter Nässjö söker städ- och kökspersonal. Varför jobba hos oss? Tjänsten innefattar arbete med lokalvård och servering av frukost/lunch samt ansvara för konferens och hotellrumsbokning. Befattningen innebär ett gemensamt ansvar för de dagliga rutiner som finns inom gruppen. Man ska bidra med den bästa service, vägledning och fackmässiga kunskap man innehar samt alltid tänka på förändring samt förbättringsarbete. Vad kan du förvänta dig? * Ett arbete som innebär att ha många "bollar i luften" och ta egna initiativ under ansvar. * Ett eget ansvar för inköp av städmaterial och mat/luncher. * Ett arbete inom lokal- och köksmiljövård som innebär en hel del rutiner som ska göras dagligen. * Ett attraktivt bonussystem som belönar i förhållande till Distributionscenter Nässjös resultat. * En massa härliga arbetskamrater med god humor. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Är serviceinriktad och tycker om att ha kontakt med mycket människor. * Har god samarbetsförmåga och är villig att ta ansvar och initiativ. * Har logistiskt tänkande och tycker om att planera och prioritera. * Är stresstålig. * Kan agera enligt våra värderingar: Köpman, Kollega och Kåranda Nyfiken? Tjänsten är på JYSK AB Distributionscenter i Nässjö, som svarar för leveranser ut till alla våra Svenska och Finska butiker samt leveranser till våra internetkunder. Sista ansökningsdag är den 5 augusti 2013. Alla ansökningar sker via vår hemsida www.jysk.se För frågor om tjänsten kontakta Erika Kindh 0380-55 83 26 eller eki@jysk.com Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2000 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Nässjö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Miljövårdare Distributionscenter Nässjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljövårdare Distributionscenter Nässjö

Dagbarnvårdare
Egna hemmet i Bottnaryd - Ryd I ditt egna hem i Bottnaryd - Ryd. Hemmet bör vara fritt från djur och andra allergiframkallande faktorer Du kommer att ta emot barn i åldrarna 1-12 år i ditt egna hem. Oftast en barngrupp på 4-5 barn i åldrarna 1-5 år. Du ska bedriva pedagogisk verksamhet när vårdnadshavarna arbetar eller studerar. Du arbetar dels i ditt egna hem men också tillsammans med kollegor i ett arbetslag. I arbetslaghet planerar ni och genomför gemensam vertksamhet för barnen. I arbetet ingår också föräldrasamarbete. Som dagbarnvårdare i hemmet arbetar du 40 tim/vecka dagtid men i anställningen kan också ingå obekväm arbetstid. Barnskötarutbildning eller annan utbildning/erfarenhet av arbete med barn. Vi söker dig som är självständig och van att planera ditt eget arbete. Vill du ha ett arbete där du själv planerar din dag och får förmånen att följa barns utveckling och lärande i samspel med andra barn och vuxna, där du utvecklas personligt och profesionellt, få kontinuerlig fortbildning, slippa krävande restid, få många spännande kontakter och ingå i ett arbetslag, så ska du arbeta som dagbarnvårdare.
Företag: Utbildningsförvaltningen, barn- och utbildningsnämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare jobb, Dagbarnvårdare Jönköping, Dagbarnvårdare Utbildningsförvaltningen, barn- och utbildningsnämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare

Städare/Lokalvårdare
Vi söker Lokalvårdare Allt inom städning
Företag: Städlyftet Sverige AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Städare/Lokalvårdare jobb, Städare/Lokalvårdare Jönköping, Städare/Lokalvårdare Städlyftet Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare/Lokalvårdare

Städare/Lokalvårdare
Högalids folkhögskola är belägen i Smedby, utanför Kalmar. Skolans verksamhet består i huvudsak av allmänna kurser med olika inriktningar, särskilda kurser med inriktning mot sång och musik, baskurs för personer med lindrig utvecklingsstörning samt butikssäljarutbildning. Skolan har 160 deltagare och 35 personal. På internatet finns plats för 60 boende. Huvudman för skolan är Landstinget i Kalmar län. Landstingets vision om Hälsolän sätter starkt avtryck på skolans profil. Högalid är en av fyra folkhögskolor som tillhör Landstinget i Kalmar Län och skolorna ingår i Bildningsförvaltningen. Skolorna fungerar som egna enheter där rektor är basenhetschef. Arbetsuppgifter Lokalvård på Högalid Folkhögskolas internatboende, konferenslokaler, skolans alla undervisningslokaler samt övriga lokaler. Detta kan även innebära lokalvård på våra filialer. Arbetsuppgifterna innefattar daglig städning, storstädning, iordningsställande av konferensutrymmen samt även att vara behjälplig i köket. Det ingår också korridorvärdskap, brandsyn, inköp av städmaterial och inventarier till internaten. Kvalifikationer 3-årig gymnasieutbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. B-körkort Dina arbetsuppgifter ställer krav på stor flexibilitet. Du behöver vara noggrann och kvalitetsmedveten och ha lätt för att samarbeta med såväl arbetskamrater och elever/kursdeltagare. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
Företag: Landstinget i Kalmar län
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Städare/Lokalvårdare jobb, Städare/Lokalvårdare Kalmar, Städare/Lokalvårdare Landstinget i Kalmar län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare/Lokalvårdare

Två vårdare- visstidsanställningar
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Särskolan i Kalmar är lokalmässigt intregrerad på Oxhagssklolan och Vasaskolan. Särskolan i Kalmar har ca 45 elever och ett 40-tal medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Arbete i särskola och fritidshem med elever med utvecklingsstörning samt medicinska tilläggsdiagnoser. Arbetet innebär dels pedagogiskt stöd i elevens skolsituation dels vård och omsorg utifrån elevens utvecklingsmässiga och medicinska behov. I tjänsten förekommer tunga lyft och arbete med lift. KVALIFIKATIONER Adekvat gymnasieutbildning inom vård, skola och omsorg. Utbildning eller erfarenhet av tecken som stöd och/ eller alternativa kommunikationsformer är önskvärt. För att uppnå en jämn könsfördelning på arbetsplatsen ser vi gärna manliga sökande. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med utvecklingsstörning, autism och neuropsykiatriska funktionshinder är meriterande.
Företag: Kalmar kommun, Vasanätet
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Två vårdare- visstidsanställningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två vårdare- visstidsanställningar

Vårdare i särskola och fritidshem
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Särskolan i Kalmar är lokalmässigt intregrerad på Oxhagssklolan och Vasaskolan. Särskolan i Kalmar har ca 45 elever och ett 40-tal medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Arbete i särskola och fritidshem med elever med utvecklingsstörning och autism. Arbetet innebär dels pedagogiskt stöd i elevens skolsituation dels vård och omsorg utifrån elevens utvecklingsmässiga och medicinska behov. KVALIFIKATIONER Du ska ha utbilning inom omsorgsarbete med utvecklingsstörda, särskola och motorisk träning. Du ska också ha erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med utvecklingsstörning, autism och neuropsykiatriska funktionshinder. Flerspråkighet ses som meriterande.
Företag: Kalmar kommun, Vasanätet
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare i särskola och fritidshem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare i särskola och fritidshem


Sök lediga jobb Vårdare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se