Vårgårda jobb - lediga jobb

Vårgårda jobb Vårgårda jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vårgårda. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vårgårda. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.- Vårgårda

 2. Lärare i grundskolans senare år Svenska/Engelska- Vårgårda

 3. Resursärare i grundskolans senare år- Vårgårda

 4. Lärare i förskola/Förskollärare- Vårgårda

 5. Elevassistent- Vårgårda

 6. Modersmålslärare, somaliska i grundskolan- Vårgårda

 7. Lärare i slöjd grundskolans senare år- Vårgårda

 8. Hemtjänst/äldreomsorg Vårgårda- Vårgårda

 9. Säljare sökes i Vårgårda med/utan erfarenhet- Vårgårda

 10. Enhetschef Funktionshinder- Vårgårda

 11. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.- Vårgårda

 12. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.- Vårgårda

 13. Säljare sökes i Vårgårda med/utan erfarenhet- Vårgårda

 14. Lärare i förskola/Förskollärare- Vårgårda

 15. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.- Vårgårda

 16. Elevassistent- Vårgårda

 17. Skolsköterska- Vårgårda

 18. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.- Vårgårda

 19. Personliga assistenter till aktiv kille utanför Vårgårda- Vårgårda

 20. Homepartysäljare - Vårgårda- Vårgårda

 21. Säljare sökes i Vårgårda med/utan erfarenhet- Vårgårda

 22. Projektledare Tånga julmarknad- Vårgårda

 23. Skolpsykolog- Vårgårda

 24. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.- Vårgårda

 25. Utbildningsassistent- Vårgårda

 26. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Vårgårda

 27. Undersköterska- Vårgårda

 28. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.- Vårgårda

 29. Tandläkare- Vårgårda

 30. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog på Vårbergskolan- Vårgårda

 31. Elevassistent- Vårgårda

 32. Rektor- Vårgårda

 33. Vikarie i SFI (svenska för invandrare)- Vårgårda

 34. Skolsköterska- Vårgårda

 35. Receptarie till Apoteket Axet i Vårgårda- Vårgårda

 36. Enhetschef Funktionshinder- Vårgårda

 37. Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Vårgårda- Vårgårda

 38. Extrajobba med läxhjälp, Vårgårda- Vårgårda

 39. Psykiatrisjuksköterska till HVB-hem i Vårgårda- Vårgårda

 40. Medicinsk sekreterare- Vårgårda


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Vårgårda kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.

Lärare i grundskolans senare år Svenska/Engelska
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljuspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i ämnena Svenska samt Engelska och handledarskap för elever. Gullhögskolan är kommunens enda 7-9 skola med ca 360 elever.Vi har ett inkluderande arbetssätt och tror på våra elever och deras förmåga. KVALIFIKATIONER Adekvat grundskollärarutbildning där du helst ska ha ämneskombinationen engelska och svenska. Andra kombinationer tillsammans med något ämne inom NO-blocket kan också vara tänkbara. Behörighet för grundskolans senare år / gymnasiet är önskvärt.
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år Svenska/Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år Svenska/Engelska

Resursärare i grundskolans senare år
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljuspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta med elever som har behov av särskilt stöd i samarbete med specialpedagoger och lärare. Det är en fördel om du har ämneskompetens inom NO-område (alternativt något eller båda av ämnena svenska/engelska). Det viktigaste är dock att du har erfarenhet och kompetens för att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du får gärna ha arbetat som speciallärare eller i mindre undervisningsgrupp tidigare. Gullhögskolan är kommunens enda 7-9 skola med ca 360 elever.Vi har ett inkluderande arbetssätt och tror på våra elever och deras förmåga. KVALIFIKATIONER Adekvat grundskollärarutbildning för de högre årskurserna(7-9) där ett av ämnena helst skall finnas inom NO-området.
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Resursärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resursärare i grundskolans senare år

Lärare i förskola/Förskollärare
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljusspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. De tidsbegränsade tjänsterna är på Ekens förskola, som ligger vid Algutstorps kyrka. Här ska den nya förskolan byggas,som ska stå klar 2015. Deltidstjänsten är på Västerbo förskola, som har renoverats och de 2 avdelningarna har byggts ihop. ARBETSUPPGIFTER Planera, genomföra och följa upp förskolans pedagogiska verksamhet i enlighet med nationella och kommunala riktlinjer. KVALIFIKATIONER Förskollärare med inriktning mot de yngre åldrarna. Arbete i barngrupp.
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Elevassistent
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljusspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. Vår skola är en F-6 skola med ca 190 elever och integrerat fritidshem. I skolan finns också en internationell klass där nyanlända elever får gå innan de slussas ut till ordinarie klasser. Vi lägger stor vikt vid kunskaps- och värdegrundsfrågor i arbetet med eleverna. Skolan har ett mycket bra läge i tätorten. Vi har nära till friluftsområden, ishall, skidbacke och sporthall. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en resursperson/elevassistent som kommer att arbeta i nära samarbete med pedagog, elevhälsa och hem kring en av skolans elever. I arbetsuppgifterna ingår att skapa förutsättningar för lärande genom individanpassade lösningar. Viss tid kan även vara förlagd utanför ordinarie skoltid. KVALIFIKATIONER Kunskap om, eller erfarenhet av, neuropsykiatriska funktionshinder är meriterande. Vi ser gärna sökande med specialpedagogisk eller socialpedagogisk kompetens.
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Vårgårda, Elevassistent Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Modersmålslärare, somaliska i grundskolan
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljuspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Modersmålsundervisning i somaliska vid grundskolan samtliga årskurser vid grundskolan i Vårgårda. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av undervisning sedan tidigare. Somaliska som eget modersmål Legitimerad lärare har företräde till tjänst. Erfarenhet av undervisning sedan tidigare. Goda språkkunskaper i somaliska språket och god språkförståelse i svenska språket.
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare, somaliska i grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare, somaliska i grundskolan

Lärare i slöjd grundskolans senare år
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljuspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Gullhögskolan i Vårgårda söker en lärare i slöjd. Det är en merit om du utöver textilslöjd även kan undervisa i övriga delar av slöjdämnet. Ditt arbete kommer att vara förlagt till Gullhögskolan (7-9). Du kommer tillsammans med dina kollegor i ämnet och även i övriga praktiskt-estetiska ämnen ha stora möjligheter att utvecklas och påverka din vardag. Under hösten planerar vi och bygger om för nya slöjdlokaler. Vilket innebär ett fantastiskt tillfälle att vara med och påverka samt att tillsammans med kollegor förverkliga just dina tankar och idéer om en välfungerande och stimulerande undervisning. KVALIFIKATIONER Som slöjdlärare skall du kunna medverka till att utveckla elevernas lärande och personliga utveckling och visa förmåga att i processen mellan teori och praktik göra elevens kunskaper begripliga och konkretiserade. God kännedom och förmåga att arbeta med kursplanens fyra kunskapsområden (material och redskap, arbetsprocesser inom slöjd, estetiska och kulturella uttrycksformer och slöjden i samhället) för ämnet är en nödvändighet för tjänsten. Du skall vara behörig lärare inom ämnet slöjd med textilslöjd som en del av din kompetens. Det är en fördel om du också har behörighet i något eller några ämnen utöver slöjd, på sikt ökar detta också dina möjligheter att få arbeta heltid om du önskar detta.
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i slöjd grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i slöjd grundskolans senare år

Hemtjänst/äldreomsorg Vårgårda
Vi söker för kunders räkning duktiga och erfarna hemtjänstarbetare. Gärna med USK utbildning och erfarenhet av hemvård. Körkort och tillgång till bil är inget krav men en fördel. Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktiga egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet. Vårt kontor finns i Karlsborg.
Företag: Extramamman
Ort: Vårgårda
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Hemtjänst/äldreomsorg Vårgårda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemtjänst/äldreomsorg Vårgårda

Säljare sökes i Vårgårda med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vårgårda kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Vårgårda med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Vårgårda med/utan erfarenhet

Enhetschef Funktionshinder
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljusspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. Sektorn för Lärande och Omsorg är en relativt ny organisation i kommunen. Där sorterar all omsorg inom områdena älderomsorg, förebyggande individ och familjeomsorg samt funktionshinder, förskola-, grund-och gymnasieskolan. Till sektorn hör också utredningsenheten samt vakansförmedlingen. Sektorn leds av sektorschef, verksamhetschefer samt enhetschefer under respektive område. Tjänsten avser en enhetschef inom funktionshinderområdet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en enhetschef i vars ansvarsområde ingår både personlig assistans och LSS-boenden. Tjänsten innefattar personal-, budget-, arbetsmiljö- och verksamhetsansvar. Du är närmast chef för drygt 30 medarbetare där du leder och fördelar arbetet, agerar bollplank och stöd. Du är direkt underställd verksamhetschefen för området och ingår i den ledningsgrupp av fem enhetschefer som förutom funktionshinderomsorg också innefattar IFO förebyggande och AMA, arbetsmarknadsenheten. KVALIFIKATIONER För tjänsten krävs högskoleutbildning, till exempelvis socionom eller socialpedagog. Du har kunskaper om gällande lagstiftning inom området och om arbetsrättsliga lagar. Kunskap om funktionshinderområdet värderas högt. Du tycker om att samverka,är tydlig, kommunikativ och förtroendeingivande. Att visa respektfullt bemötande och samarbeta med andra för att tillsammans nå bästa resultat är din utgångspunkt. Vana av ledarskap och ledning och styrning krävs för tjänsten. Kunskaper i budgetarbete och ekonomisk uppföljning. God datorvana, en god administrativ förmåga och att ha många bollar i luften samtidigt. Kunskap i engelska tal/skrift och körkort.
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef Funktionshinder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef Funktionshinder

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vårgårda kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Vårgårda kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.

Säljare sökes i Vårgårda med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vårgårda kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21a Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Vårgårda med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Vårgårda med/utan erfarenhet

Lärare i förskola/Förskollärare
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljusspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. Tjänsterna är på förskolorna Eken och Västerbo. Det är vikariat under våra pedagogers barn och tjänstledigheter. Ekens förskola ligger vid Algutstorps kyrka och där kommer den nya förskolan att byggas. I området byggs både villor och lägenheter. Västerbo förskola har byggts om och till under våren och står klar för inflyttning v 38. ARBETSUPPGIFTER Planera, genomföra och följa upp förskolans pedagogiska verksamhet i enlighet med nationella och kommunala riktlinjer. KVALIFIKATIONER Förskollärare med inriktning mot de yngre åldrarna.
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vårgårda kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.

Elevassistent
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljusspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. Vårbergskolan är F-6 skola med tillhörande särskola åk 1-9. Skolan med ca 180 elever finns centralt tätorten och har nära till naturen ARBETSUPPGIFTER Bistå lärare i undervisningen på Vårbergskolans särskola i Vårgårda KVALIFIKATIONER Någon form av pedagogisk utbildning är önskvärd Erfarenhet av teckenspråk är meriterande
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Vårgårda, Elevassistent Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Skolsköterska
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljusspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i den centrala elevhälsan i Vårgårda men dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen vara förlagda till Fridhemsskolan, en av kommunens F-6 skolor. Elevhälsan ska främst bedriva ett förebyggande och hälsofrämjande arbete. Du har ett nära samarbete med elevhälsans övriga professioner såsom skolläkare, kurator, specialpedagog och rektor. I tjänsten ingår sedvanliga skolsköterskeuppgifter: hälsosamtal, vaccinationer m m enligt gällande basprogram. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning som skolsköterska, hälso- och sjukvård för barn och unga eller som distriktssköterska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Vårgårda, Skolsköterska Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Vårgårda kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 5 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett våra kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.

Personliga assistenter till aktiv kille utanför Vårgårda
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker dig som vill vara med och bidra till en väl fungerande och utvecklande vardag för en 9-årig kille med Downs syndrom och utvecklingsstörning. Det här är en aktiv liten kille som gillar fart och fläkt. Tillsammans med sin assistent är det viktigt att han hittar tillfällen för både lek och bus men även tillfällen och aktiviteter för nedvarvning och avslappning. Vi behöver dig som gillar att vara aktiv och samtidigt på ett pedagogiskt och strukturerat sätt kan utgöra ett stöd för den här killen i hans vardag. Eftersom hans förmåga att uttrycka sig i tal är begränsad får du gärna ha kunskaper i tecken som stöd. Erfarenhet av arbete med barn, framför allt barn som lever med en funktionsnedsättning är meriterande. Dock ses personlig lämplighet som det absolut viktigaste. Du bör ha lätt för att läsa av och känna in andra människor, ha god självkännedom och vara trygg i dig själv. Viktigt är också att du är ansvarstagande och flexibel. Vi söker för när varande främst assistenter för inringning vid behov. Arbetstiderna är varierande dag och kväll, vardag och helg. Tillträde enligt överenskommelse. B körkort är ett krav. Tillgång till egen bil krävs för att kunna ta sig till arbetsplatsen. Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter till aktiv kille utanför Vårgårda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter till aktiv kille utanför Vårgårda

Homepartysäljare - Vårgårda
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Vårgårda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Vårgårda

Säljare sökes i Vårgårda med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vårgårda kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Vårgårda med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Vårgårda med/utan erfarenhet

Projektledare Tånga julmarknad
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljusspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en projektledare som skall arbeta med att starta upp, organisera och marknadsföra Tånga Julmarknad hos utställare och besökare. KVALIFIKATIONER Vi söker en målinriktad, självständig och driven person som har lätt att knyta kontakter och skapa relationer med nya människor. Du skall ha en adekvat utbildning för uppdraget och gärna erfarenhet av att arbeta med publika evenemang. Vi erbjuder dig en tjänst där du får arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du kommer att behöva arbeta vissa kvällar och helger. B-körkort är ett krav.
Företag: Kommunstyrelseförvaltningen, Vårgårda kommun
Ort: Vårgårda
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare Tånga julmarknad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare Tånga julmarknad

Skolpsykolog
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljusspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Att tillsammans med specialpedagoger, skolkuratorer, skolsköterskor och skolläkare utveckla och driva kommunens elevhälsoarbete. Ditt ansvarsområde omfattar hela utbildningsområdet, från förskola till gymnasieskola. Elevhälsans personal, inklusive rektorer, arbetar för att skapa en god lärandemiljö för såväl det enskilda barnet som för alla elever i förskola/skola. För skolpsykologen innebär det t ex: -konsultation och handledning till pedagoger, skolledare och föräldrar -psykologiska utredningar/bedömningar som stöd för det pedagogiska arbetet -arbetslagsutveckling och fortbildning -samtalskontakter med enskilda elever utifrån skolrelaterade svårigheter KVALIFIKATIONER Du är legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet från barnhälsovård, förskola eller skola. Särskilda kunskaper om inlärningssvårigheter och neuropsykiatri är meriterande. Du behöver ha god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt och vara mån om att underhålla din specialistkompetens. Du behöver ha körkort och gärna tillgång till bil.
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog jobb, Skolpsykolog Vårgårda, Skolpsykolog Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vårgårda kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 18 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.

Utbildningsassistent
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljusspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. Vårbergs och Fridhems skolor är centralt belägna i förorten. Vi jobbar för att våra elever ska lyckas nå goda kunskapsresultat i skolan. Centralt placerad är också Sundlergymnasiet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en utbildningsassistent för administrativt arbete på två F-6-skolor, Vårbergsskolan och Fridhemskolan i Vårgårda tätort. I jobbet ingår också att serva förskolor. Du är intresserad av skolverksamhet och du brinner för att skapa förutsättningar för att eleverna ska lyckas i skolan. I jobbet ingår under sex månader också 25% fakturahantering på Sundlergymnasiet. KVALIFIKATIONER Vi säker dig som har minst gymnasieutbildning. Du ska behärska pro-capita, Kir, digital lärplattform schoolsoft och program för fakturahantering (aditro). Du ska ha lätt för dig att lära nya programvaror och du ska ha en god kommunikationsförmåga, liksom förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Som person är du en god organisatör och ordningssam. Viss erfarenhet är ett krav.
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildningsassistent jobb, Utbildningsassistent Vårgårda, Utbildningsassistent Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildningsassistent

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljusspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Planera,genomföra och följa upp fritidshemmets pedagogiska verksamhet i enlighet med nationella och kommunala mål och riktlinjer. KVALIFIKATIONER Lärarexamen, helst för fritidshem Tjänst på fritidshem är meriterande
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Undersköterska
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljusspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Omvårdnadsarbete inom äldreomsorgen, 22 boendeplatser. Data erfarenhet; Genomförandeplaner och dokumentation i vårt dataprogram MagnaCura Kvalitetsregistrering Senior Alert och BPSD KVALIFIKATIONER Undersköterska eller likvärdig utbildning
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Vårgårda, Undersköterska Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Vårgårda kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 26 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett våra kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vårgårda.

Tandläkare
Västra Götalandsregionen Beskrivning Folktandvården Vårgårda ligger centralt, nära allmänna kommunikationer. På kliniken jobbar 15 personer, varav 4 tandläkare, 4tandhygienister och 6 tandsköterskor. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och alltid vill ge den bästa service till våra patienter. Vi söker en engagerad tandläkare som tycker om att vidareutveckla klinik och verksamhet. Vi arbetar med att utnyttja allas kompetens på bästa sätt, vilket innebär teamarbete en tydlig arbetsfördelning, öppna dörrar och mycket kommunikation mellan alla medarbetare. På kliniken utförs alla typer av tandvård, både barn- och vuxentandvård Vi är måna om att du som medarbetare mår bra och erbjuder förmåner som uppmuntrar till god hälsa. Här får du bland annat individuell hälsokontroll, friskvårdskuponger för träning på fritiden, fri öppen hälso- och sjukvård med mera. Klinikens tandläkare får "zontillägg", vilket innebär en extra månadslön. Kvalifikationer Legitimerad tandläkare Förutom odontologisk kompetens lägger  vi mycket stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, empati, bemötande, kommunikationsförmåga och viljan att fortsätta utvecklas.
Företag: Folktandvården, Vårgårda
Ort: Vårgårda
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare jobb, Tandläkare Vårgårda, Tandläkare Folktandvården, Vårgårda
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog på Vårbergskolan
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljusspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. Tjänsteplaceringen är på Vårbergskolans fritidshem. Skolan är en F-6 skola inkl särskola. Vi har ca 180 elever varav ca 90 barn går på fritids. ARBETSUPPGIFTER Planera, genomföra och följa upp fritidshemmets pedagogiska verksamhet i enlighet med nationella och kommunala mål ochriktlinjer KVALIFIKATIONER Lärarexamen, helst för fritidshem Tjänstgöring på fritidshem är meriterande
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog på Vårbergskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog på Vårbergskolan

Elevassistent
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljusspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. Denna tjänst är förlagd till Lena skola, en 1-6 skola med ca 140 elever, som är belägen mellan Alingsås och Vårgårda. ARBETSUPPGIFTER Resursperson i klass och på fritids runt elev med behov av särskilda insatser. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är en merit
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Vårgårda, Elevassistent Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Rektor
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljusspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Kesbergskolan är en F-6 skola med ca 190 elever med integrerat fritidshem och en internationell klass för nyanlända elever. Skolan ligger i centrala tätorten med närhet till sporthall, friluftsområden och bibliotek. KVALIFIKATIONER I arbetet som rektor förväntas du utöva ett verksamhetsnära ledarskap som sätter eleven i centrum där du tillsammans med medarbetarna organiserar, driver och utvecklar verksamheten. Vi ser att Du har en god förmåga att se saker från olika infallsvinklar och tar tillvara olikheter samt har ett genuint intresse för skolutveckling. Du arbetar målinriktat och åstadkommer resultat. Du en tydlig arbetsgivarföreträdare och en ambassadör för enheten, förvaltningen och kommunen. Du har en högskoleutbildning med pedagogiskt inriktning och Du har erfarenhet av arbete inom skola i arbetsledande befattning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du har genomgått rektorsutbildningen.
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor jobb, Rektor Vårgårda, Rektor Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor

Vikarie i SFI (svenska för invandrare)
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljusspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i svenska för invandrare inom ramen för vuxenutbildningen Vårgårda-Herrljunga. KVALIFIKATIONER Behörighet i svenska som andraspråk
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie i SFI (svenska för invandrare) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie i SFI (svenska för invandrare)

Skolsköterska
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljusspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Arbeta som skolsköterska på Sundlergymnasiet i Vårgårda. KVALIFIKATIONER Utbildad sjuksköterska med vidareutbildning mot skolsköterska eller annan vidareutbildning som bedöms lämplig. Det är meriterande om du har arbetat som skolsköterska på gymnasiet tidigare.
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Vårgårda, Skolsköterska Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Receptarie till Apoteket Axet i Vårgårda
Apoteksgruppen består av ca 160 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala småföretagare med en gemensam serviceorganisation. Genom att kombinera den stora kedjans skalfördelar med den lokala entreprenörens kunskap, service och kundfokus, skapar vi personliga och inspirerande apotek. Våra värdeord beskriver vilka vi är, Entreprenörer, Problemlösare och Ansvarstagande. Läs mer om företaget på www.apoteksgruppen.se Anställningsform Tillsvidare, heltid eller deltid kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Urval till anställningen görs löpande på inkomna ansökningar. Information om befattningen Nu går en av oss snart i pension! Vill du vara med och driva ett av Apoteksgruppens apotek in i framtiden? Vi är ett härligt gäng i ett fräscht, nyombyggt apotek. Genom service och kundfokus skapar vi gemensamt ett lönsamt, personligt och inspirerande apotek. Du får arbeta omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Apoteket Axet i Vårgårda är ett vårdcentrals- och centrumapotek och vi är fem farmaceuter som tar hand om kunderna. Kvalifikationer Du är legitimerad receptarie. Förutom intresse för farmaci och apotek har du en känsla för god kundservice, en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänkande. Du bör ha ett genuint intresse av att ge professionell service till våra kunder. Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad och lyhörd. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och du gillar utmaningar och är positiv som person. Du har god förmåga att kommunicera med våra kunder och med dina kollegor. Du är pålitlig och ansvarsfull med förmåga att skapa förtroende. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och du inspirerar dina kollegor till att ta reda på och förstå kundens behov och att överträffa kundens förväntningar. Vi uppskattar vänliga medarbetare med glimten i ögat, som kan ge våra kunder det lilla extra. Låter det som en rolig utmaning? Varmt välkommen med din ansökan till lidija.magazinovic@apoteksgruppen.se Kontakta mig gärna på tfn 0322-62 27 07 om du har frågor eller funderingar.
Företag: Apoteksgruppen i Sverige AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Receptarie till Apoteket Axet i Vårgårda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptarie till Apoteket Axet i Vårgårda

Enhetschef Funktionshinder
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljusspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. Sektorn för Lärande och Omsorg är relativt ny organisation i kommunen. Där sorterar all omsorg inom områdena älderomsorg, förebyggande individ och familjeomsorg samt funktionshinder, förskola-, grundskola- och gymnasieskola. Till sektorn hör också utredningsenheten samt vakansförmedlingen. Sektorn leds av verksamhetschefer samt enhetschefer under respektive område. Tjänsten avser en enhetschefstjänst inom området individ och familjeomsorg samt funktionshinder. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en enhetschef vars ansvarsområde i dagsläget är både personlig assistans och servicebostad LSS/SOL. Tjänsten innefattar personal-, budget-,arbetsmiljö- och verksamhetsansvar. Översyn av området är aktuellt och tjänstens utformning kan förändras. Du är chef för drygt 30 medarbetare där du leder och fördelar arbetet, agerar bollplank och stöd. Du är direkt underställd verksamhetschefen för området och ingår i ledningsgrupp med de andra enhetscheferna som förutom funktionshinderområdet också innefattar IFO förebyggande och AMA, arbetsmarknadsavdelningen. KVALIFIKATIONER För tjänsten krävs adekvat högskoleutbildning. Du har stor kunskap om gällande lagstiftning inom området och arbetsrättsliga lagar. Kunskap om funktionshinderområdet värderas högt. Du tycker om att samverka, är tydlig, kommunikativ och förtroendeingivande. Att visa respektfullt bemötande och samarbeta med andra för att tillsammans nå bästa resultat är din utgångspunkt. Vana av ledarskap och ledning och styrning krävs för tjänsten. Kunskap i budgetarbete och ekonomisk uppföljning. God datavana, en god administrativ förmåga och att ha många bollar i luften samtidigt.
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef Funktionshinder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef Funktionshinder

Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Vårgårda
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen, vi följer allmänna råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i Vårgårda kommun. 1. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få lön för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stadsdel kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi är ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg, som är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från chefer med gedigen utbildning och stor erfarenhet inom området . Vi vill att du lämnar din ansökan i form av CV och personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida;http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blanke?tt-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret/ Klipp ut länken och följ sedan anvisningarna på blanketten. Vår förskolechef i Vårgårda är Lina Nelin Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Vårgårda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Vårgårda

Extrajobba med läxhjälp, Vårgårda
Extrajobba med läxhjälp, Vårgårda; SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB; Vårgårda; 131028 1 plats. SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger. Om arbetet: BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 155 kr i timmen och jobbar minst 120 minuter åt gången MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv. COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga Du kan ansöka till den generella läxhjälpstjänsten på vår hemsidan men den här annonsen gäller en specifik familj enligt följande Postort: Vårgårda Årskurs: Gymnasiet år 1 Ämnen: Kinesiska Antal gånger per vecka: 1 Antal minuter per gång: 120 Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: RLK20131028 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare. Vi söker dig som: Är engagerad och positiv Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Vårgårda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Vårgårda

Psykiatrisjuksköterska till HVB-hem i Vårgårda
BIG Media Sweden AB är ett snabbt växande företag inom marknadsföring av platsannonser, rekrytering och bemanning. Vi erbjuder rekryteringslösningar till alla delar av näringslivet. Vi hjälper dig att hitta rätt jobb oavsett vilken bransch du befinner dig i. För kunds räkning söker vi nu en Psykiatrisjuksköterska till ett HVB-hem i Vårgårda. Arbetsgivaren berättar: Vi är ett behandlingshem för ungdomar mellan 16-21 år. Vårt övergripande mål är att ge utsatta ungdomar en chans till ett fungerande självständigt liv, efter deras egna förmågor. Det gör vi bl.a. genom att skapa relationer och hjälpa dem klara av ett eget boende, att ha någon form av sysselsättning samt hjälper dem att bryta deras destruktiva beteende. Vi är en evidensbaserad verksamhet där vi jobbar miljöterapeutiskt med missbruks- och psykiatrisk kompetens. Vår behandlingsmodell baseras på att skapa en trygg och strukturerad vardag med tydliga gränser och rutiner. Vi vill, i möjligaste mån, efterlikna ett "vanligt" hem med omvårdnad och omtänksamhet. Till vår hjälp har vi utbildad och engagerad personal. Vi har lång erfarenhet och har funnits i snart 18 år här på Stora Långared. Sedan 2010 finns också vår framgångsrika skola på verksamheten. Våra önskemål: Då vår psykiatrisjuksköterska gått i pension, söker vi nu en engagerad och erfaren psykiatrisjuksköterska, som kan bidra med sin kompetens i behandlingsteamet. Vi vill att du är prestigelös och självständig, stresstålig och strukturerad. Du har också lätt för att samarbeta, och är konfliktlösande gentemot både klienter och kollegor. Vi vill att du är intresserad av utvecklingspsykologi och av de olika processer som förekommer på ett ungdoms-HVB (Hem för Vård eller Boende). Vi erbjuder: Med vård och behandling i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår välmeriterade och rutinerade organisation ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern tänkande och en kontinuerlig kompetensutveckling. Stora Långared säteri är dessutom en idyllisk arbetsplats i herrgårdsmiljö. Kvalifikationer: * Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri. * Erfarenhet av HVB-hem och vår målgrupp är meriterande. * Vi vill att du har god datorvana eftersom all dokumentation och planering sker i olika IT-system. * Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Arbetstid/Varaktighet: 90-100%, schemalagd arbetstid med kvällar, helger och sovande jour. Körkort: B Arbetsort: Vårgårda (Västra Götalands län) Ansökningsfrist: Snarast För att söka på tjänsten, följ länken här nedan! http://bit.ly/16PcCAM
Företag: BIG MEDIA SWEDEN AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatrisjuksköterska till HVB-hem i Vårgårda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatrisjuksköterska till HVB-hem i Vårgårda

Medicinsk sekreterare
Västra Götalandsregionen Beskrivning Vi söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss på Närhälsan Vårgårda vårdcentral, som är en lagom stor, trevlig och centralt belägen vårdcentral. Vi är cirka 30 anställda med ett gott samarbete och vi har ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar. Hos oss erbjuds du en positiv arbetsmiljö med humor och laganda. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med vårdadministrativ dokumentation i Profdoc, kassa- och receptionsarbete samt telefonservice. Du kommer också att ha LITA-ansvar. Kvalifikationer Du ska ha utbildning i vårddokumentation och gärna några års erfarenhet som medicinsk sekreterare. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i Profdoc och har vana från arbete i Kassa/Reception. Vi tycker det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt sätt att arbeta samt lyhörd inför både patienter och medarbetare. Villkor Vikariat t.o.m 2014-10-31, med eventuell förlängning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Här kan du läsa mer om Vårgårda vårdcentral: narhalsan.se/vargardavardcentral
Företag: Närhälsan Vårgårda vårdcentral
Ort: Vårgårda
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare


Sök lediga jobb Vårgårda

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se