V��rmd�� jobb - lediga jobb

V��rmd�� jobb V��rmd�� jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: V��rmd��. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: V��rmd��. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Ansvarsfulla studenter sökes till tjänst som operatör!- Stockholm

  2. Vi söker ambulerande receptionister på deltid!- Stockholm

  3. Extraarbete som B-chaufför!!- Stockholm

  4. Lärare 4-9 MA/NO- Stockholm

  5. Biståndshandläggare inom funktionshinder- Stockholm

  6. Administratör inom energibranschen sökes!!!- Stockholm

  7. Försäljningsansvarig- Södertälje

  8. Undersköterskor/vårdbiträden- Solna

  9. Säljare - Husqvarna Construction - Stockholm- Stockholm

  10. Säljare- Solna


Mer beskrivning

Ansvarsfulla studenter sökes till tjänst som operatör!
Student Consulting Är du ansvarsfull och strukturerad? Trivs du med att arbeta i högt tempo? Då kan vi ha tjänsten för dig. Student Consulting söker nu operatörer för kunds räkning! Vi söker nu personer som vill jobba som operatörer. Här är chansen för dig som är driven och strukturerad och vill ha ett extrajobb under ett par veckor samtidigt som du studerar! Arbetsplatsen är en multinationell koncern som tillverkar dokument och handlingar som levereras till bl.a. svenska myndigheter. I arbetsuppgifterna ingår att hantera maskiner, tillverka och kontrollera dokument och kort, sortera och packa samt skicka iväg handlingar. All tillverkningen sker i kontorsmiljö och arbetsplatsen är belägen i Älvsjö. Uppdraget startar i augusti och kommer att pågå i två veckor med chans till mer jobb under hösten vid behov. Arbetstiderna är fördelade till två olika skift med tiderna 07.00-16.00, 15.30-24.00. Som konsult är man anställd hos Student Consulting och hyrs ut till arbetsplatsen i fråga. Du som söker är en person med hög ambitionsnivå som gillar att arbeta strukturerat och är mycket noggrann och ordningsam. Du ska vara stresstålig och fokuserad, samt ha lätt för att samarbeta och gilla att ta initiativ på din arbetsplats. Du är driven och kan planera ditt arbete. Då tempot är högt på arbetsplatsen krävs det att du har huvudet på skaft och klarar av att behålla fokus i stressiga situationer. Du som söker är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du kan jobba så många dagar som möjligt måndag-fredag och helst kunna båda skiften. Det finns även möjlighet att få jobba alla dagar under denna korta period. OBS Samtliga som intervjuas kommer att behöva lämna in ett utdrag ur belastningsregistret samt en kreditupplysning. Detta är ett meriterande uppdrag för dig som gillar att hugga i och ta stort ansvar på din arbetsplats! Är just du perfekt för denna tjänst? Sök då jobbet idag, vi håller intervjuer löpande! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ansvarsfulla studenter sökes till tjänst som operatör! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ansvarsfulla studenter sökes till tjänst som operatör!

Vi söker ambulerande receptionister på deltid!
Professional Consulting Brinner du för att ge god service, är noggrann och vill ha ett varierande deltidsarbete? Då har vi rätt tjänst för dig! Vi söker nu ambulerande receptionister till vår kund som har kontor på Stureplan, i Solna, Södermalm, city samt Östermalm. Som receptionist har du en otroligt viktig roll då du är företagets ansikte utåt. Din främsta arbetsuppgift är att ta emot företagets besökare i receptionen samt att svara i telefon och hänvisa dem till rätt kontaktperson. Du har ansvar för att arbetsplatsen är i ordning, vilket kan innebära alltifrån att plocka disk, fylla på papper i skrivaren, ställa i ordning mötesrum, assistera vid möbelflytt samt att hantera post. Utöver detta kommer du att vara en allmän resurs till den ordinarie personalen. Du kommer arbeta vid behov, ca 1-2 dagar per vecka på de olika anläggningarna. Arbetstiderna är 8-17. Du bör kunna arbeta heltid under vecka 30. Företaget har dresscoden business professional. Tillträde omgående. Uppdraget är löpande. Du blir anställd av Student Consulting men arbetar hos kund. Vi söker nu dig som studerar, till en studiegrad av minst 50 %, på högskola eller motsvarande. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i reception. Du ska kunna arbeta minst två dagar per vecka och ha möjlighet att ta dig till samtliga av företagets kontor. Du har mycket goda kunskaper i engelska och är van vid att använda datorn som arbetsredskap. Som person är du representabel, prestigelös och initiativrik. Du har en god helhetssyn och ser vad som behövs göras. Du har tidigare erfarenhet från serviceyrket och ser långsiktigt på tjänsten. Låter det som en tjänst för dig? Sök tjänsten redan idag! Vi på Professional Consulting är experter på unga akademiker och vet hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan men också en nyttig erfarenhet och möjlighet att få en fot in i näringslivet. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker ambulerande receptionister på deltid! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker ambulerande receptionister på deltid!

Extraarbete som B-chaufför!!
PerformIQ Om PerformIQ PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott eller föreningslivet. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Föreningslivet gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan. För mer information besök www.performiq.se Företagspresentation Företaget är snabbt växande och verkar inom väg- och anläggningsbranschen Tjänstebeskrivning Arbetsuppgifterna består främst i att säkras lasten på flaket samt transportera material med bil till olika arbetsplatser. Det kommer ingå mycket möte med nya och befintliga kundert. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos en av våra kunder. Krav på person Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Annan huvudsaklig sysselsättning innefattar bl.a. student. egen företagare, idrottare på hög nivå eller timmanställd. Som person är du positiv, har hög social kompetens och är stresstålig. B-körkort är ett krav. För att arbeta som konsult på PerformIQ är det meriterande om du har tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat. Omfattning: Varierande Arbetstid: 7-16 alt. 8-17 Plats: Stockholm Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vänligen bifoga din andra huvudsakliga sysselsättning! Välkommen med din ansökan
Företag: PerformIQ AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Extraarbete som B-chaufför!! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extraarbete som B-chaufför!!

Lärare 4-9 MA/NO
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hökarängsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hökarängsskolan omfattar årskurserna 1-9 och förskoleklass samt skolbarnomsorg och grundsärskola. Verksamheten omfattar cirka 450 elever. Det pedagogiska arbetet i skolenheten tar sin grund i lärstilspedagogik. Arbetet med IT-pedagogiska verktyg är i utveckling. Lärarna deltar i Lesson Studies-grupper för att utveckla undervisningen för högre måluppfyllelse. Utvecklingsområde för kommande år är språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen och hela skolan. Skolans profiler är basket, idrott, musik samt bild&form. Hökarängsskolan ska vara en skola för var och en och för alla: Varje elev ska vara i goda lärprocesser, trivas och må bra här och nu och lämna skolan med goda resultat och väl rustad för framtiden. Personalen ska vara engagerad och ha höga förväntningar på varandra, sig själva och eleverna. Skolan ska prioritera lärandet. Eleverna ska vara engagerade, delaktiga och ansvarstagande. Vi utvecklar och utvidgar vår verksamhet och nyanställde under förra läsåret två ma/no-lärare. I Ma/no-kollegiet finns idag sex tjänster. En av våra lärare går i pension och vi söker nu en ny lärare till kollegiet. Ma/no-institutionen omfattar en hel korridor med ämnessalar och har under läsåret utvecklats med också en LEGO-institution i ateljévåning för undervisning i alla årskurser. Projekt under bland annat rubrikerna IT, hållbarhet och entreprenörskap och i samverkan med företag är planerade i ma/no-kollegiet inför kommande läsår. MatteCentrum har räknestuga i Hökarängsskolan på onsdagskvällar. Hökarängsskolan är en av Stockholms stads fokusskolor och ytterligare insatser ska göras för ökad måluppfyllelse. 1 plats(er).Ma/No-lärare åk 4-9. Mentorskap. Vi söker Ma/No-lärare som ska undervisa, handleda, coacha och arbeta i elevgrupper åk 4-9. Nära relationer med eleverna är centralt i tjänsten. Kollegialt samarbete, lärande och utvecklingsarbete. Behörig lärare ma/no åk 4-9. Du skall ha god samarbetsförmåga, positiv vilja och förmåga att utveckla dina ämnen och verksamheten och se möjligheter. Du ska vara såväl projektinriktad som resultatorienterad och kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du ska kunna möta elever utifrån var och ens behov och arbeta för att alla elever ska nå målen och så långt som möjligt i sitt lärande. Du ska kunna utveckla metoder och stöd för enskilda elever och grupper av elever. Du ska kunna fånga och fördjupa elevernas intresse för matematik och naturvetenskapliga ämnen. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Charlotta Lindqvist,08-50847557 Tillträde: 2013-08-13. 13 augusti 2013 eller enligt överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Hökarängsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9 MA/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9 MA/NO

Biståndshandläggare inom funktionshinder
Stockholms Stad Hässelby-Vällingby SDF Biståndsenheten för funktionsnedsatta Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar. Stadsdelen ligger i nordvästra Stockholm och har 63 000 invånare och omfattar stadsdelarna Hässelby Gård, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Vällingby, Vinsta, Grimsta, Råcksta, Nälsta och Kälvesta. I Hässelby-Vällingby är det nära till natur och rekreation kring Mälaren, men också till moderna affärscentra som Vällingby City. Hässelby- Vällingby är ett expansivt område med stor nybyggnation. Befolkningen beräknas öka med nästan 10 % under den närmaste tioårsperioden. Stadsdelsförvaltningen har 1500 anställda som ansvarar för verksamhet inom förskola, äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, socialtjänst, stadsdelsmiljö, parker och kultur och fritid. Som anställd har du tillgång till motionslokal och flera träningspass och du kan även köpa förmånligt träningskort till Stockholms stads simhallar med gym och träningsanläggningar. Mer information om oss hittar du på www.stockholm.se/hasselby-vallingby Beställarenheten för personer med funktionsnedsättning ansvarar för handläggning stöd och service till personer i åldern 0-65 år. Inom enheten arbetar 15 biståndshandläggare och dessa är indelade i team med ansvar för barn- och ungdomar respektive vuxna personer. Vi söker nu en handläggare till arbetet med barn och ungdomar med funktionsnedsättning. 1 plats(er). Vi söker 1-2 handläggare I arbetet ingår att utreda, fatta beslut och följa upp insatser utifrån SoL och LSS. Samverkan med andra enheter och myndigheter är av stor betydelse. Inom enheten pågår ett utvecklingsarbete med fokus på uppföljning och resultat av insatser. I detta arbete förväntas du aktivt medverka tillsammans med övriga medarbetare Socionomutbildning med inriktning mot äldre- och funktionshinder. Du har goda kunskaper om verksamhetsområdet funktionsnedsättning och aktuell lagstiftning. Det är av stor betydelse att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid en god samverkan internt och externt samt ett gott bemötande och hög tillgänglighet till de som söker stöd och service från enheten. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Goda kunskaper om gällande lagstiftning och tidigare erfarenhet av att ha arbetat som biståndsbedömare inom funktionshinder är meriterande. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Avdelningschef Ingrid Friberg,08-508 04 021 Karin Johansson, Verksamhetscontroller, 08-508 05 097 Vision Kansliet, 08-508 40 646 (facklig) Jan-Erik Berg, SACO, 08-508 05 039 (facklig) Tillträde: 2013-09-01. Tillträde snarast efter överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Biståndsenheten för funktionsnedsatta
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare inom funktionshinder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare inom funktionshinder

Administratör inom energibranschen sökes!!!
PerformIQ Om PerformIQ PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott eller föreningslivet. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Föreningslivet gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan. För mer information besök www.performiq.se Företagspresentation Vår kund är en större aktör inom energibranchen. Tjänstebeskrivning Arbetsuppgifter består främst via meter data management systems administrera för våran kund. Krav på person Vi söker dig med erfarenhet från meter data management systems (ex. MVS+ eller generis) och som har arbetat inom energibranschen tidigare. Som person är du positiv, driven och har en hög arbetsmoral. Erfarenhet från SAP är meriterande. Omfattning: asap- 30 sep Arbetstid: 8-17 Plats: Stockholm Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!!
Företag: PerformIQ AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör inom energibranschen sökes!!! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör inom energibranschen sökes!!!

Försäljningsansvarig
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Till våren beräknas vårt nya varuhus öppna i Södertälje. Inför detta söker vi nu en driven Försäljningsansvarig.   Rollbeskrivning: Som Försäljningsansvarig kommer du ha det övergripande ansvaret för den dagliga skötseln i varuhuset där du leder och fördelar arbetsuppgifter till Butiksmedarbetare och Avdelningsansvariga. Du, tillsammans med respektive Avdelningsansvarig ser till så att varuhuset har ett stort säljtryck med säljande och välexponerade hyllor, anpassade till rätt säsong. I samarbete med Logistikansvarig säkerställer du även att varuhuset alltid har optimal varumängd i lager, du planerar och säkerställer vecko- och dagsplanering utifrån varuhusets behov och budgetram. Vidare bär du ansvaret för försäljningsaktiviteter, butik- och nyhetsombyggnationer samt att planerade varuexponeringar fullföljs. Tjänsten medför en nyckelroll där du ingår i varuhusets ledningsgrupp. Du rapporterar direkt till Varuhuschefen och är dennes förlängda arm i försäljningsfrågor.   Kvalifikationer: Du är en person som jobbat inom detaljhandeln i 3-5 år och har ledarskapserfarenhet inom detaljhandeln på minst 2 år. Din kunskap kring brandsäkerhet och arbetsmiljö värdesätter vi och du innehar truckkort. Att hantera såväl personal som kunder är inget nytt för dig och vi ser att du är en organiserad och ansvarstagande person med hög servicemedvetenhet. Du har förmågan att motivera, coacha och inspirera personal och du är pedagogisk i ditt framförande av budskap. Du ser dig själv som en lojal och lösningsfokuserad lagspelare. Du har färdigheter i strategisk säljplanering och varuexponering, varigenom du har förmågan att se helheten i en försäljningscykel. I din roll är du flexibel för att kunna tillmötesgå eventuella nya eller tillfälliga arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har kompetens/intresse inom några av våra produktområden och att du delar Biltemas värderingar, Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet. Vi erbjuder ett utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter!   Arbetsplats/placering: Södertälje Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning, heltid Lön:Enligt överenskommelse Arbetstider: Varierar över veckan. Jour vissa helger och kvällar förekommer i denna tjänst.   Har du frågor kring tjänsten kontakta:Beata Vaszi 010-490 15 35   Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan omgående. Är du intresserad av att söka någon av våra andra tjänster till Varuhuset? Resterande tjänster till Biltema Södertälje utannonseras under hösten/vintern. Ladda gärna upp en spontanansökan via vår hemsida så länge och skapa en så kallad ”Jobbagent”. När väl annonserna läggs ut, kommer du få ett mail om att det nu går bra att söka de tjänster du lagt in önskemål på.
Företag: Biltema Södertälje
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljningsansvarig jobb, Försäljningsansvarig Södertälje, Försäljningsansvarig Biltema Södertälje
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljningsansvarig

Undersköterskor/vårdbiträden
Vårt ledord: Människan före vinst! CASA Stockholm är en ekonomisk förening där de anställda och de blivande anställda kommer att erbjudas medlemskap i föreningen. Med anledning av det ökade behovet att få hemtjänstinsatser levererade med ökad kvalite och flexibilitet kommer CASA Stockholm att kunna erbjuda dessa tjänster from augusti 2013. Vi söker undersköterskor & vårdbiträden till vår hemtjänst i Sundbyberg/Solna det är en fördel om du behärskar flera språk men att kunna tala/förstå och skriva på svenska är ett krav. Om du är genuint intresserad utav att arbeta inom omsorgen och känner att du vill lägga fokus på att vi tillsammans ska skapa de bästa insatserna hos våra kunder är du välkommen att söka till oss. Då vi även inriktar oss på att skapa arbeten för människor som har ett behov utav att komma in på arbetsmarknaden efter sjukdom, lång arbetslöshet etc är även du välkommen att anmäla ditt intresse hos oss. Vår förhoppning är att kunna erbjuda arbete/sysselsättning efter din egen kapacitet. Det viktigaste för oss är att just du som verkligen vill och trivs att arbeta med hemtjänst är den vi vill satsa på. Välkommen med din ansökan!
Företag: CASA Stockholms ekonomiska förening
Ort: Solna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor/vårdbiträden jobb, Undersköterskor/vårdbiträden Solna, Undersköterskor/vårdbiträden CASA Stockholms ekonomiska förening
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor/vårdbiträden

Säljare - Husqvarna Construction - Stockholm
Säljare - Husqvarna Construction Products- Stockholm Husqvarna Construction Products ingår i Husqvarnakoncernen och är marknadsledande inom maskiner och diamantverktyg för bygg- och stenindustrierna. Produktprogrammet omfattar kapmaskiner, borrmaskiner, diamantverktyg, golv-, bänk-, vägg- och vajersågar samt maskiner för ytbearbetning och demolering. 2012 hade Husqvarna Construction Products en nettoomstättning på ca 3 miljarder, vilket är 10% av Husqvarna Groups totala nettoomsättning. Construction Products har 2 000 anställda, 9 större fabriker runt om i världen och finns representerat i mer än 70 länder. De ledande varumärkena är Husqvarna och Diamant Boart. Huvudkontoret ligger i Jonsered. Inom vårt svenska säljbolag finns idag ett 20-tal anställda, som marknadsför och säljer våra produkter: Säljchef, samordnare, kundtjänstmed¬arbetare, servicemän och ett flertal säljare runt om i Sverige. Det svenska säljbolaget är placerat vid vårt kontor i Jönköping. Till vår verksamhet i Stockholm söker vi en säljare som får möjlighet att jobba med branschens starkaste varumärke. Dina uppgifter I rollen som säljare arbetar du med konsulterande försäljning inom bygg-, håltagnings- och demoleringsbranschen. Tillsammans med din chef skapar du handlingsplaner för utveckling av säljdistriktet. Du etablerar goda relationer och ett brett nätverk på flera nivåer inom respektive företag. Som säljare hos oss ser du kunders behov och utmaningar, ger support och tillhandahåller hållbara lösningar. Grunden för ditt ansvar är att skapa en positiv försäljningsutveckling inom ditt ansvarsområde. Som arbetssupport har du bil och goda IT-kommunikationsverktyg. Dina kvalifikationer För att lyckas i rollen som säljare på Husqvarna Construction Products bör du ha tidigare erfarenhet av försäljningsinriktat arbete samt ett genuint intresse för maskiner och tekniska lösningar. Vi ser gärna att du har en utbildning inom försäljning i kombination med ledarskap och ekonomi alternativt annan teknisk bakgrund. Som person har du ett stort intresse för affärer och är målinriktad med ett strukturerat arbetssätt. Vi tror att du är en god kommunikatör samt bidrar med nya fräscha idéer för att utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet. Framförallt gillar du att sälja. Utveckling Vi erbjuder dig många tillfällen att arbeta med frågor inom ett brett teknikområde, vilket vi tror ger dig en bra plattform för personlig och yrkesmässig utveckling. Placering Stockholm Information Är du intresserad av ett utvecklande jobb i en spännande bransch? Kontakta Hans Lück, tfn 070 676 60 71. Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och meritförteckning, snarast och senast 2013-08-24 via vår hemsida www.husqvarna.com/career. Vi arbetar med löpande urval varför vi vill be dig översända CV så snart som möjligt.
Företag: Husqvarna AB.
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare - Husqvarna Construction - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare - Husqvarna Construction - Stockholm

Säljare
Vi söker säljare som vill tjäna upptill 100000 kronor i månaden. Du som känner dig manade och gillar få bra betald för den duktiga du är ta denna chans att sätta din egen lön upptill 100000 kronor i månaden.
Företag: Skaldjurskungen AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Solna, Säljare Skaldjurskungen AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare


Sök lediga jobb V��rmd��

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se