VARM OCH ENGAGERAD KONSTRUKTÖR SÖKES jobb - lediga jobb

VARM OCH ENGAGERAD KONSTRUKTÖR SÖKES jobb VARM OCH ENGAGERAD KONSTRUKTÖR SÖKES jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: VARM OCH ENGAGERAD KONSTRUKTÖR SÖKES. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: VARM OCH ENGAGERAD KONSTRUKTÖR SÖKES. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. VARM OCH ENGAGERAD KONSTRUKTÖR SÖKES- Karlskrona

  2. VARM OCH ENGAGERAD KONSTRUKTÖR SÖKES- Lund


Mer beskrivning

VARM OCH ENGAGERAD KONSTRUKTÖR SÖKES
. Just nu har vi högtryck på förfrågningar gällande uppdrag i Karlskrona som startar efter semestern. Är du en av de konstruktörer som söker nya utmaningar i karriären? ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Sommar och semester infinner sig och vi går för högtryck. Vi söker ytterligare en konstruktör med några års erfarenhet. Vi kan erbjuda utvecklande uppdrag inom bland annat medicinteknik-, tillverknings- och försvarsindustrin.  Vi ser att du är civil- eller högskoleingenjör med flerårig arbetslivserfarenhet inom konstruktion och produktutveckling. Du är en erfaren användare av Creo (Pro/E) och PDMLink. Du har god kunskap inom de normer som gäller för branschen. Det är en fördel om du är villig att ta uppdrag på distans, vilket innebär pendling. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM XDIN I regionen Southeast är vi omkring 140 medarbetare och har uppdrag inom tjänsteområdena produktutveckling, elektronik- och mjukvaruutveckling, test och kvalitetssäkring, process- och anläggningskonstruktion, system- och applikationsutveckling samt beräkning och simulering. Vi arbetar främst med kunder inom fordonsindustrin, telekom, rymd & försvar, industri-, medicinteknik- och energibranschen. Xdin Southeast har kontor i både Lund, Jönköping och Linköping. KONTAKT Patrik Erlandsson Manager, Produktutveckling  Karlskrona 040-630 31 60 Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande, dock senast 31:e juli. Välkommen med din ansökan!
Företag: Xdin
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga VARM OCH ENGAGERAD KONSTRUKTÖR SÖKES jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VARM OCH ENGAGERAD KONSTRUKTÖR SÖKES

VARM OCH ENGAGERAD KONSTRUKTÖR SÖKES
. Just nu har vi högtryck på förfrågningar gällande uppdrag i Lund/Malmöregionen som startar efter semestern. Är du en av de konstruktörer som söker nya utmaningar i karriären? ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Sommar och semester infinner sig och vi går för högtryck. Vi söker ytterligare en konstruktör med några års erfarenhet. Vi kan erbjuda utvecklande uppdrag inom bland annat medicinteknik-, tillverknings- och försvarsindustrin.  Vi ser att du är civil- eller högskoleingenjör med flerårig arbetslivserfarenhet inom konstruktion och produktutveckling. Du är en erfaren användare av Creo (Pro/E) och PDMLink. Du har god kunskap inom de normer som gäller för branschen. Det är en fördel om du är villig att ta uppdrag på distans, vilket innebär pendling. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM XDIN I regionen Southeast är vi omkring 140 medarbetare och har uppdrag inom tjänsteområdena produktutveckling, elektronik- och mjukvaruutveckling, test och kvalitetssäkring, process- och anläggningskonstruktion, system- och applikationsutveckling samt beräkning och simulering. Vi arbetar främst med kunder inom fordonsindustrin, telekom, rymd & försvar, industri-, medicinteknik- och energibranschen. Xdin Southeast har kontor i både Lund, Jönköping och Linköping. KONTAKT Patrik Erlandsson Manager, Produktutveckling  Lund  040-630 31 60 Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande, dock senast 31:e juli. Välkommen med din ansökan!
Företag: Xdin
Ort: Lund
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga VARM OCH ENGAGERAD KONSTRUKTÖR SÖKES jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VARM OCH ENGAGERAD KONSTRUKTÖR SÖKES


Sök lediga jobb VARM OCH ENGAGERAD KONSTRUKTÖR SÖKES

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se