VEM Rekrytering jobb - lediga jobb

VEM Rekrytering jobb VEM Rekrytering jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: VEM Rekrytering. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: VEM Rekrytering. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med höga ambitioner- Jönköping

 2. Ekonomichef Svedbergs- Jönköping

 3. Verksamhetsinriktad Ekonomichef- Nässjö

 4. Kvalitetsledare Sävsjö Plåtindustri- Sävsjö

 5. Försäljningsansvarig Profil Sävsjö Plåtindustri- Sävsjö

 6. Försäljningsansvarig Karm Sävsjö Plåtindustri- Sävsjö

 7. Säljare T-Emballage- Vetlanda

 8. Produktionstekniker Sävsjö Plåtindustri- Sävsjö

 9. Flödeschef Sävsjö Plåtindustri- Sävsjö

 10. Customer Coordinator- Jönköping

 11. KVALIFICERAD REDOVISNINGSEKONOM- Jönköping

 12. Redovisningsekonom- Tranemo

 13. Tillväxtorienterad försäljningschef Sverige- Tranemo

 14. Affärsområdeschef- Ospecificerad arbetsort

 15. Researcher/Rekryteringsassistent- Jönköping

 16. Ekonomichef- Värnamo

 17. Avdelningschef- Malmö

 18. Elgiganten söker framtidens ledare- Jönköping

 19. Framtidens säljare till NPP- Nässjö

 20. Marknadsinriktad Produktchef Habo- Habo

 21. Key Account Manager Ekmans- Jönköping

 22. Redovisningschef- Jönköping

 23. Butiksansvarig XL Bygg- Kungsbacka

 24. Ekonomichef Svedbergs- Tranemo

 25. Marknadskoordinator/VD-assistent Ravema AB- Värnamo

 26. Controller till internationell koncern- Jönköping

 27. Travel Coordinator- Jönköping

 28. Produktionschef Sävsjö Plåtindustri- Sävsjö

 29. Redovisningschef Agroenergi- Jönköping

 30. Key Account Manager Ekmans- Jönköping

 31. Controller Evry Solna- Solna

 32. Controller Evry Huskvarna- Jönköping

 33. Key Account Manager Detaljhandel- Jönköping

 34. Försäljningschef - Konfidentiellt- Göteborg

 35. Produktionstekniker- Nässjö

 36. Konstruktörer- Jönköping

 37. Direct Distribution Manager Elgiganten- Jönköping

 38. Försäljningschef Sverige - Konfidentiellt- Jönköping

 39. Internationell säljare- Vetlanda

 40. Customer Project Leader- Jönköping


Mer beskrivning

Säljare med höga ambitioner
Vår kund, med gedigen kunskap och historik byggs på erfarenheter sedan början på 1900-talet, tillverkar idag produkter för fordonsindustrin, eledtronik- och vitvarubranschen nationellt och globalt. VEM söker dig som ska vara med och driva och utveckla vår kunds position på marknaden. Du kommer att ha fokus på nykundsbearbetning samtidigt som du underhåller och utvecklar befintliga relationer. Försäljningsprocesserna drivs ofta som projekt och du kommer att ansvara för hela försäljningsprocessen från offertstadiet till slutförhandling och kontraktsskrivning. Du förväntas delta i affärsutvecklingen för hela företaget. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen. Kunderna ställer krav på dig att vara lösningsorienterad, ha produktkännedom och en hög grad av serviceanda. Tillsammans med kund diskuterar och levererar du kundanpassade lösningar. Till din hjälp har du kollegor med gedigen teknisk produktkunskap. Du stimuleras av att göra affärer och nå uppsatta mål, är resultatinriktad och en duktig relationsbyggare. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av försäljning och har en god teknisk förståelse. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vår kund kan erbjuda dig ett utvecklande arbete i en aktiv och spännande miljö. VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 21 juli. För mer information kontakta Martin Gerhardsson eller Henrik Hallström på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med höga ambitioner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med höga ambitioner

Ekonomichef Svedbergs
Svedbergs har tillverkat badrum sedan 1962 och är ett av Nordens ledande badrumsföretag. Vårt produktprogram omfattar produkter för hela badrummet så som möbler, duschar, badkar, toaletter, handdukstorkar, blandare och tillbehör. Huvuddelen av produkterna, ca 75 procent, tillverkas i egen fabrik i Dalstorp, Västergötland. Svedbergs omsättning 2012 uppgick till 401 MSEK varav 98 procent till kunder på huvudmarknaderna Sverige, Finland, Norge och Danmark. Antalet anställda i koncernen uppgår till drygt 200. Svedbergs är sedan 1997 noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Som ekonomichef på Svedbergs har du en central roll och det övergripande ansvaret för samtliga processer relaterade till ekonomifunktionen. Du kommer att arbeta verksamhetsnära och ta aktiv del i samtliga frågor gällande utveckling och uppföljning av företagets verksamhet.  Du har löpande kontroll på det ekonomiska flödet och brinner för analysen och att tillgodose ledningen med beslutsunderlag i form av prognoser, kalkyler och nyckeltal.    Vi söker dig som är Civilekonom och har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete från tillverkningsindustrin.  Du arbetar operativt med koncernredovisning, bokslut och budget etc. Till din hjälp har du ett team på fem personer. Som ledare är du coachande med god förmåga att kommunicera. Vi förväntar oss att du har ett proaktivt arbetssätt med fokus på utveckling och ständig förbättring av processerna inom ditt ansvarsområde. Erfarenhet och kunskaper inom IT är meriterande.   Hos Svebergs får du möjligheten att arbeta i en organisation vars kultur genomsyras av entreprenörskap och delegerat ansvar. Det är högt i tak och det finns utrymme för dig med vilja och ambition. Tjänsten är placerad vid huvudkontoret i Dalstorp. Vi förutsätter att du obehindrat kan uttrycka dig i tal och skrift på engelska.    VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 4 augusti. För mer information kontakta Tina Edsmalm eller Christina Hahn på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef Svedbergs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef Svedbergs

Verksamhetsinriktad Ekonomichef
Lanab Design AB är ett helägt familjeföretag som grundades av Lennart Andersson i Nässjö 1990. Idag finns det 22 anställda i bolaget. Bolaget omsätter ca 85 miljoner. Lanab Design AB har fått ett återförsäljarnät som sträcker sig i hela Sverige och finns representerade i hela Skandinavien. Lanab Design AB levererar bra och ergonomiska kontorsmöbler i svensk enkel design till rätt pris, av bra kvalitet och inom rimlig tid. www.lanabdesign.se   Lanab Design AB söker nu en verksamhetsinriktad Ekonomichef som ska ansvara för helheten av koncernens interna bolag. I rollen som ekonomichef ska du sköta den löpande redovisningen, månadsbokslut, lönehantering, budget samt uppföljning och analyser. Du kommer också att delta vid projektinriktade insatser samt att vara delaktig i bolagsledningen.   Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande erfarenhet. Du har några års erfarenhet av ovannämnda arbetsuppgifter. Som person är du drivande och utvecklingsorienterad. Du trivs i en miljö där kunden och affärsmässighet är i fokus. Noggrannhet, struktur och prestigelöshet är viktiga egenskaper för tjänsten. Tjänstens placering är Nässjö.  Lanab Design kan erbjuda dig delaktighet i en expansiv och stimulerande företagskultur med goda utvecklingsmöjligheter.     VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, senast ansökningsdatum är dock senast den 5 augusti via vår hemsida www.vem.se. För mer information besök hemsidan eller kontakta Anette Beckman på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Nässjö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetsinriktad Ekonomichef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetsinriktad Ekonomichef

Kvalitetsledare Sävsjö Plåtindustri
Sävsjö Plåtindustri är en av de ledande leverantörerna av stålkarmar och stålprofiler i Sverige. Företaget har mer än 50 års erfarenhet av tillverkning och konstruktioner för den svenska byggmarknaden och är idag ett modernt, rationellt och miljömedvetet företag med hög servicenivå. Omsättningen uppgick 2012 till 120 MSEK och huvuddelen av försäljningen sker till den nordiska marknaden.  Sedan april 2011 ägs företaget av Knauf-gruppen som är en tysk familjeägd byggmaterialgrupp grundad 1932 med en omsättning på 5 MDSEK och 22000 anställda.   Som kvalitetsledare styr du och utvecklar det verksamhetsövergripande kvalitets- och miljöarbetet genom att ständigt analysera företagets ledningssystem i syfte att förbättra dess funktion och effektivitet. Du initierar, förankrar och leder självständigt utredningar och projekt relaterade till ditt ansvarsområde. Ditt uppdrag omfattar interna och externa revisioner, avvikelsehantering, samverkan i kvalitetsfrågor med kunder och leverantörer, systematiskt arbetsmiljöarbete etc. Framgång når du via din förmåga att pedagogiskt förklara kvalitetsarbetets fördelar samt genom att inspirera organisationen till att arbeta ambitiöst och systematiskt med förbättringar. Vi söker dig som idag arbetar med kvalificerat systematiskt förbättringsarbete och brinner för effektiva och värdeskapande processer. Som person är du starkt resultatinriktad och håller ständigt fokus på kundnöjdhet och lönsamhet. Du kan och vill vidareutveckla befintligt ledningssystem och bygga den struktur som krävs för att möta framtidens utmaningar. Vi förutsätter att du har god kunskap om de metoder, verktyg och lagar som styr och validerar ditt ansvarsområde. Du har troligtvis en Civilingenjörsexamen alternativt teknisk gymnasieutbildning med minst 5 års kvalificerat kvalitetsarbete i tillverkande industri. Dina kunskaper inom kvalitetsledningssystem är goda och du behärskar MS Office. Funktionen är rådgivande och du rapporterar till VD. Hos Sävsjö Plåtindustri får du möjligheten att arbeta i en organisation i en intensiv tillväxtfas.  Utveckling och förändring är i fokus och företaget drivs av en okuvlig vilja att lyckas. Tjänsten är placerad i Sävsjö. Vi förutsätter att du obehindrat kan uttrycka dig i tal och skrift på engelska, kunskaper i tyska är meriterande.    VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 4 augusti. För mer information kontakta Tina Edsmalm eller Christina Hahn på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Sävsjö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalitetsledare Sävsjö Plåtindustri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalitetsledare Sävsjö Plåtindustri

Försäljningsansvarig Profil Sävsjö Plåtindustri
Sävsjö Plåtindustri är en av de ledande leverantörerna av stålkarmar och stålprofiler i Sverige. Företaget har mer än 50 års erfarenhet av tillverkning och konstruktioner för den svenska byggmarknaden och är idag ett modernt, rationellt och miljömedvetet företag med hög servicenivå. Omsättningen uppgick 2012 till 120 MSEK och huvuddelen av försäljningen sker till den nordiska marknaden. Som försäljningsansvarig för affärsområde profil ansvarar du för att strategiskt och operativt uppnå försäljningsbudgeten. Du förväntas att självständigt analysera din marknads behov och affärsmöjligheter samt driva tillväxtskapande aktiviteter. Du genomför din plan tillsammans med ditt team om tre säljtekniker på en traditionell marknad där du når framgång via djup förståelse av ditt affärsområdes försäljningskanaler och marknadsposition. Ditt affärsområde producerar idag för tre olika segment och kunderna återfinns inom bygghandeln i detalj- och grossistled samt på projektmarknaden. En komplexitet som ställer stora krav på din förmåga att skapa förtroende och affärer. Du har en akademisk utbildning eller motsvarande samt minst 5 års dokumenterad erfarenhet från operativt säljarbete och vill ta dig an ett utmanande ansvar i en organisation med utvecklingsmöjligheter och karriärsvägar. Vi ser gärna att du har din bakgrund inom byggbranschen och du ska ha erfarenhet av B2B försäljning av tekniska produkter och lösningar. Du är en trygg och erfaren ledare av säljorganisationer och vet hur du ska skapa delaktighet och resultat. Resandet inom denna tjänst är omfattande vilket ställer stora krav på struktur och kommunikation. Flexibilitet föreligger vad gäller din boendeort, du kan bo i södra Sverige likväl som i Stockholm. Du behärskar MS Office och har goda IT kunskaper. Hos Sävsjö Plåtindustri får du möjligheten att arbeta i en organisation i en intensiv tillväxtfas. Utveckling och förändring är i fokus och företaget drivs av en okuvlig vilja att lyckas. Tjänsten är placerad i Sävsjö. Vi förutsätter att du obehindrat kan uttrycka dig i tal och skrift på engelska, kunskaper i tyska är meriterande. VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 4 augusti. För mer information kontakta Tina Edsmalm eller Christina Hahn på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Sävsjö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljningsansvarig Profil Sävsjö Plåtindustri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljningsansvarig Profil Sävsjö Plåtindustri

Försäljningsansvarig Karm Sävsjö Plåtindustri
Sävsjö Plåtindustri är en av de ledande leverantörerna av stålkarmar och stålprofiler i Sverige. Företaget har mer än 50 års erfarenhet av tillverkning och konstruktioner för den svenska byggmarknaden och är idag ett modernt, rationellt och miljömedvetet företag med hög servicenivå. Omsättningen uppgick 2012 till 120 MSEK och huvuddelen av försäljningen sker till den nordiska marknaden.  Sedan april 2011 ägs företaget av Knauf-gruppen som är en tysk familjeägd byggmaterialgrupp grundad 1932 med en omsättning på 5 MDSEK och 22000 anställda. Som försäljningsansvarig för affärsområde karm ansvarar du för att strategiskt och operativt uppnå försäljningsbudgeten. Du förväntas att självständigt analysera din marknads behov och affärsmöjligheter samt driva tillväxtskapande aktiviteter. Du genomför din plan tillsammans med ditt team om tre medarbetare på en marknad som kännetecknas av stora krav på kundanpassade lösningar och kvalitet. Framgång når du via fokus på lönsamma affärer och nära samverkan med produktion för att möta efterfrågan med den kvalitet och service som är nödvändig för fortsatt tillväxt. Du arbetar ständigt med att utveckla befintliga kundrelationer och affärer. Du har en akademisk bakgrund eller motsvarande samt minst 5 års dokumenterad erfarenhet från operativt säljarbete. Vi ser gärna att du har din bakgrund i byggbranschen och du ska ha erfarenhet av B2B försäljning av tekniska produkter och lösningar. Du vill ta nästa steg i karriären och är redo att leda en säljorganisation mot tydliga resultat. Resandet inom denna tjänst är omfattande vilket ställer stora krav på struktur och kommunikation. Du behärskar MS Office och har goda IT kunskaper. Hos Sävsjö Plåtindustri får du möjligheten att arbeta i en organisation i en intensiv tillväxtfas.  Utveckling och förändring är i fokus och företaget drivs av en okuvlig vilja att lyckas. Tjänsten är placerad i Sävsjö. Vi förutsätter att du obehindrat kan uttrycka dig i tal och skrift på engelska, kunskaper i tyska är meriterande.   VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 4 augusti. För mer information kontakta Tina Edsmalm eller Christina Hahn på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Sävsjö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljningsansvarig Karm Sävsjö Plåtindustri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljningsansvarig Karm Sävsjö Plåtindustri

Säljare T-Emballage
T-Emballage bedriver och utvecklar handel med förpackningslösningar och byggmaterial inom fyra marknadssegment: industri, husfabriker, sågverk och bygghandel. Med personlig service erbjuder T-Emballage kunden logistiktjänster och ett marknadsanpassat sortiment. Kontor och lager är placerade i Vetlanda, med 55 anställda och en omsättning på 470 MSEK (2012). Besök gärna hemsidan för mer information: www.t-emballage.se. Som säljare inom marknadssegment industri utvecklar du långsiktiga och ärliga relationer med såväl befintliga som nya kunder. I nära samverkan med kunden skapar du lösningar inom förpackning och logistik efter kundens specifika behov. Du bearbetar ett område som sträcker sig från Östergötland till Skåne och dina affärer varierar i storlek men inte i relevans. Framgång når du via lyhördhet i kombination med din förmåga att arbeta målinriktat och strukturerat. Du ingår i ett team om 5 personer och rapporterar till försäljningschefen. Du är driven av affären och har redan bevisat dig som framgångsrik säljare med förmåga att bygga varaktiga relationer. Den rådgivande rollen tilltalar dig och du motiveras av att hitta den optimala lösningen för kundens behov. Som person är du ödmjuk och engagerad och tycker om att söka såväl nya kunder som nya tillväxtmöjligheter. Du är redo för nästa steg i karriären och vill etablera dig i ett sammanhang som erbjuder personlig utveckling och karriärsmöjligheter. Vi tror att du har minst ett par års erfarenhet i en säljande roll. Har du tidigare arbetat med förpackningslösningar är det en merit men avgörande är vem du är och vad du vill.   Hos T-Emballage får du möjligheten att utvecklas i en nyfiken och nytänkande organisation med informell atmosfär och korta beslutsvägar. Tjänsten är placerad i Vetlanda. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i MS Office. VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 11 augusti. För mer information kontakta Tina Edsmalm eller Christina Hahn på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare T-Emballage jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare T-Emballage

Produktionstekniker Sävsjö Plåtindustri
Sävsjö Plåtindustri är en av de ledande leverantörerna av stålkarmar och stålprofiler i Sverige. Företaget har mer än 50 års erfarenhet av tillverkning och konstruktioner för den svenska byggmarknaden och är idag ett modernt, rationellt och miljömedvetet företag med hög servicenivå. Omsättningen uppgick 2012 till 120 MSEK och huvuddelen av försäljningen sker till den nordiska marknaden.  Sedan april 2011 ägs företaget av Knauf-gruppen som är en tysk familjeägd byggmaterialgrupp grundad 1932 med en omsättning på 5 MDSEK och 22000 anställda.   Som produktionstekniker är ditt huvudansvar att vidareutveckla och öka produktiviteten via åtgärder baserade på fakta och analys som du självständigt genomför. Du leder ditt arbete med kundfokus och optimerar produktionen för leverans- och kvalitetssäkerhet. Uppdraget innebär att driva omfattande industrialiseringsprojekt, ta fram investeringsförslag med budget och produktkalkyl, planlägga produktionsenheter och flöden, utarbeta arbetsmetoder och tidsstudier etc. Du är också verksamhetens tekniska support och ansvarar för tillverkningsinstruktioner och övriga produktionsunderlag. Resultat når du via ditt proaktiva och nyfikna förhållningssätt samt din förmåga att ständigt söka nya lösningar gällande teknik, metodval och tekniskt stöd.      Du är idag en kvalificerad produktionstekniker som med kraft och energi vill gå in i en ny utmaning och bidra med hög teknisk kompetens och tidigare erfarenhet från omfattande förändringsarbete. Du motiveras av att arbeta strukturerat och målinriktat med starkt kundfokus. Via god kommunikation och samarbetsförmåga vinner du förtroende och skapar långsiktiga relationer inom organisationen och med dina leverantörer. Vi tror att du har en Civilingenjörsexamen alternativt teknisk gymnasieutbildning med minst 5 års kvalificerat arbete som produktionstekniker. Dina kunskaper inom MPS-system är goda och du behärskar MS Office. Du rapporterar till Plant Manager. Hos Sävsjö Plåtindustri får du möjligheten att arbeta i en organisation i en intensiv tillväxtfas.  Utveckling och förändring är i fokus och företaget drivs av en okuvlig vilja att lyckas. Tjänsten är placerad i Sävsjö.  Vi förutsätter att du obehindrat kan uttrycka dig i tal och skrift på engelska, kunskaper i tyska är meriterande.    VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 4 augusti. För mer information kontakta Tina Edsmalm eller Christina Hahn på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Sävsjö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionstekniker Sävsjö Plåtindustri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionstekniker Sävsjö Plåtindustri

Flödeschef Sävsjö Plåtindustri
Sävsjö Plåtindustri är en av de ledande leverantörerna av stålkarmar och stålprofiler i Sverige. Företaget har mer än 50 års erfarenhet av tillverkning och konstruktioner för den svenska byggmarknaden och är idag ett modernt, rationellt och miljömedvetet företag med hög servicenivå. Omsättningen uppgick 2012 till 120 MSEK och huvuddelen av försäljningen sker till den nordiska marknaden.  Sedan april 2011 ägs företaget av Knauf-gruppen som är en tysk familjeägd byggmaterialgrupp grundad 1932 med en omsättning på 5 MDSEK och 22000 anställda. Som flödeschef för affärsområde karm har du en central roll och det övergripande ansvaret för samtliga processer relaterade till produktionen av stålkarmar. Du är en aktiv och engagerad ledare som driver det övergripande utvecklingsarbetet samtidigt som du koordinerar den dagliga styrningen. I dagsläget finns det stor förbättringspotential och tillsammans med ditt team om 20 medarbetare når du verksamhetens högt uppsatta mål gällande effektivitet, leveransprecision och kvalitet. Du skapar utrymme för ständiga förbättringar genom ett strukturerat och proaktivt arbetssätt samt din förmåga att skapa delaktighet hos produktionsstyrkan. Vi söker dig som har erfarenhet av produktion i ledande befattning. Du är starkt utvecklingsorienterad och har tidigare framgångsrikt tillämpat LEAN i omfattande förändringsprojekt. Vi tror att du har en Civilingenjörsexamen alternativt teknisk gymnasieutbildning med minst 5 års erfarenhet från tillverkande industri. Erfarenhet av plåtbearbetning är meriterande. Vi förutsätter att du behärskar MS Office och har mycket goda kunskaper inom MPS-system. Du rapporterar till Plant Manager. Hos Sävsjö Plåtindustri får du möjligheten att arbeta i en organisation i en intensiv tillväxtfas.  Utveckling och förändring är i fokus och företaget drivs av en okuvlig vilja att lyckas. Tjänsten är placerad i Sävsjö. Vi förutsätter att du obehindrat kan uttrycka dig i tal och skrift på engelska, kunskaper i tyska är meriterande.   VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 4 augusti. För mer information kontakta Tina Edsmalm eller Anette Beckman på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Sävsjö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Flödeschef Sävsjö Plåtindustri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flödeschef Sävsjö Plåtindustri

Customer Coordinator
Inwido Produktion Dörrar AB är en av norra Europas största dörrtillverkare och ingår i Inwido Supply AB som ägs till 100 % av Inwido AB. Bolagets omsättning 2012 var 105 miljoner SEK och antalet anställda är ca 65 årsanställda vid produktionsenheten i Bankeryd. Inwido AB är ett expansivt bolag som omsätter 4.607 MSEK 2012 och har en strategi att genom en stark marknadsposition växa till 10 miljarder. Inwido är marknadsledare i Skandinavien inom fönster och dörrar med en rad kända varumärken så som Elitfönster, SnickarPer, Hajom, Diplomat, Outline, ERA och Hemmafönster. Inwido ägs till 96 % av börsnoterade Ratos. www.inwido.com För att fortsätta kunna ge våra säljbolag (inom koncernen) support i världsklass söker vi nu förstärkning till vår produktionsenhet i Bankeryd. Tjänsten omfattar koordinering och support genom vår affärsprocess. Du kommer att vara involverad i hela processen från offert, kalkyl, pris och uppföljning mot kund. På sikt kommer du också vara delaktig i vår inköpsprocess. Du kommer ingå i vårt kundtjänstteam och vara en central person med många varierande arbetsuppgifter. I ditt arbete kommer du ha daglig kontakt med våra interna kunder och verksamheten i Bankeryd. Vi söker dig som har teknisk/administrativ bakgrund med ett produktionsintresse. Du har erfarenhet från affärssystem (Movex). Du trivs med att arbeta i en internationell miljö och ha ett brett kontaktnät med många interna/externa kontakter. För att lyckas i arbetet krävs att du är serviceminded och kundorienterad. Du är strukturerad och har förmågan att ta till dig mycket information och agera utifrån den. VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 21 juli. För mer information kontakta Martin Gerhardsson eller Henrik Hallström på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Customer Coordinator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Customer Coordinator

KVALIFICERAD REDOVISNINGSEKONOM
Fläkt Woods AB, som ingår i Fläkt Woods Group, utvecklar, tillverkar och marknadsför ett brett sortiment av produkter och system för ventilationsanläggningar och industriella processer. Fläkt Woods Group har egen verksamhet i 30 länder och är representerat via agenter i 75 länder. I Fläkt Woods Group finns 3300 anställda, varav 850 vid Fläkt Woods AB i Sverige. Produktion och utveckling bedrivs vid fem produktionsenheter belägna i Jönköping, Enköping, Järna, Aneby samt Växjö. Säljkontor finns på 16 orter i Sverige.   Till huvudkontoret i Jönköping söker vi nu en kvalificerad Redovisningsekonom   ARBETSUPPGIFTER Arbetet består av bokslut inklusive avstämningsarbete samt rapportering och budgetarbete i affärssystemet Dynamics AX. Du konsoliderar månadsbokslut och rapporterar till Group Reporting i England. I arbetsuppgifterna ingår även analyser och utveckling av arbetsprocesser. Du ingår i ett team med sju personer och rapporterar till redovisningschefen för den svenska verksamheten.   KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning och är civilekonom eller motsvarande.Du är van att arbeta i större ekonomisystem och i Excel. Du har en stark teamkänsla och tycker att det är stimulerande att arbeta med olika system och utveckling av arbetsprocesser. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Det är också viktigt att du kan se helheten, är lösningsorienterad och analytisk samt har goda kunskaper i engelska.   VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan så fort som möjligt men senast den 4 augusti via www.vem.se. För mer information kontakta LiseLott Roman eller Anette Beckman på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga KVALIFICERAD REDOVISNINGSEKONOM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KVALIFICERAD REDOVISNINGSEKONOM

Redovisningsekonom
Vi söker för kunds räkning en redovisningsekonom som har arbetat med helheten för ett bolag. Tjänsten innebär bland annat löpande bokföring, avstämningar och bokslut. I de löpande arbetsuppgifterna ingår även redovisning av moms, skatt och huvudboksavstämningar mm. Du har några års erfarenhet av förekommande arbetsuppgifter och har förmågan att arbeta självständigt. Erfarenhet från revisions- eller redovisningsbyrå ser vi som en merit. Som person är du flexibel, serviceinriktad och handlingskraftig. Du har förmågan att arbeta både självständigt och i team.  Tjänsten är en deltidstjänst och placeringsort för tjänsten är Tranemo. VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, senast ansökningsdatum är dock senast den 9 augusti via vår hemsida www.vem.se. För mer information besök hemsidan eller kontakta Anette Beckman 036-570 11 80 - pga semestertider besvaras eventuella frågor först efter den 6 augusti.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Tranemo
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom jobb, Redovisningsekonom Tranemo, Redovisningsekonom VEM Rekrytering
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom

Tillväxtorienterad försäljningschef Sverige
Svedbergs har tillverkat badrum sedan 1962 och är ett av Nordens ledande badrumsföretag. Vårt produktprogram omfattar produkter för hela badrummet så som möbler, duschar, badkar, toaletter, handdukstorkar, blandare och tillbehör. Huvuddelen av produkterna, ca 75 procent, tillverkas i egen fabrik i Dalstorp, Västergötland. Svedbergs omsättning 2012 uppgick till 401 MSEK varav 98 procent till kunder på huvudmarknaderna Sverige, Finland, Norge och Danmark. Antalet anställda i koncernen uppgår till drygt 200. Svedbergs är sedan 1997 noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Som försäljningschef blir din huvuduppgift att tillsammans med ditt team om nio säljare förverkliga försäljningsstrategin genom konkret och handlingsinriktat arbete mot marknaden. Du äger hela försäljningsprocessen och identifierar kundernas behov och affärsmöjligheter. Du sätter också agendan för samtliga kundaktiviteter inom din marknad och arbetar strategiskt och fokuserat mot långsiktiga mål och kundrelationer. I ditt uppdrag ingår också att leda och coacha säljorganisationens kundtjänstfunktion. Du har ett personalansvar för totalt 25 personer.   Du har en okuvlig vilja att skapa tillväxt och vi utgår från att du har förmågan att skapa delaktighet och stötta dina medarbetare genom ett aktivt och närvarande ledarskap. Du har en naturlig struktur i ditt arbete och behärskar att hålla fokus och följa upp pågående affärer. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning och vi lägger stor vikt vid vem du är samt vad du har presterat så långt i karriären. Din genomslagskraft är naturlig och du är öppen samt tänker okonventionellt och framåt.    Hos Svedbergs får du möjligheten att arbeta i en organisation vars kultur genomsyras av entreprenörskap och delegerat ansvar. Det är högt i tak och det finns utrymme för dig med vilja och ambition. Tjänsten är placerad vid huvudkontoret i Dalstorp. Vi förutsätter att du obehindrat kan uttrycka dig i tal och skrift på engelska.      VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 4 augusti. För mer information kontakta Tina Edsmalm eller Christina Hahn på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Tranemo
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Tillväxtorienterad försäljningschef Sverige jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tillväxtorienterad försäljningschef Sverige

Affärsområdeschef
VEM söker en affärsområdeschef till företag på Småländska höglandet. Företaget omsätter idag ca 70 MSEK och har stor expansionspotential med ambitionen att fördubbla verksamheten inom en femårsperiod. Bolaget säljer produkter till byggvaruhandeln och ingår i en framgångsrik Småländsk koncern. Som affärsområdeschef blir du ansvarig för ett av koncernens bolag och varumärke med fullt resultatansvar. Du ska fortsätta att stärka och etablera företagets position på den svenska bygghandelsmarknaden. Du arbetar själv aktivt med att driva försäljnings- och marknadsaktiviteter.  Till din hjälp har du ett team på två personer. Vi söker dig som är en driven affärsman/kvinna med viljan att lyckas och som har ett par dokumenterade affärssuccéer bakom dig. Du drivs av att göra affärer och resultat både själv och genom andra. Som person är du kommunikativ, utvecklingsorienterad och har god förmåga att skapa förtroende och bygga relationer.  Vi vill att du har erfarenhet av bygg- eller dagligvaruhandeln samt erfarenhet av förhandlingar på central nivå. Du ingår i koncernens ledningsgrupp och rapporterar till koncern VD. Vi kan erbjuda dig ett intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter. VEM AB är specialiserade på rekrytering av ledande befattningar. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 10 augusti. För mer information besök vår hemsida eller kontakta Tina Edsmalm eller Christina Hahn på 036-16 33 80. Frågor om tjänsten besvaras mellan 5-10 augusti.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsområdeschef jobb, Affärsområdeschef Ospecificerad arbetsort, Affärsområdeschef VEM Rekrytering
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsområdeschef

Researcher/Rekryteringsassistent
VEM AB arbetar sedan 2002 med rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Företaget har i flera år i rad blivit utsedd till Gasellföretag av Dagens Industri och är ett av de ledande rekryteringsföretagen i regionen. Våra kunder är alltifrån större koncerner till mindre familjeföretag. Med en drivkraft, passion och vilja att utvecklas växer våra marknadsandelar konstant. www.vem.se VEM arbetar med rekrytering och interimslösningar av chefer och kvalificerade specialister. Vi söker och utvärderar kontinuerligt talanger till chefs- och kvalificerade specialistpositioner och vi är ett antal engagerade och personliga chefsrekryterare som arbetar med att identifiera och kvalitetssäkra kandidater. VEM söker nu en ambitiös, serviceminded och självgående researcher/rekryteringsassistent som vill bli en del av vårt växande team. I din roll är dina ansvarsområden framförallt research och rekryteringsadministration. Du kommer att arbeta med search av kandidater via vårt nätverk, vår CV databas samt övriga kanaler. Som rekryteringsassistent kommer du att ha mycket kontakt med kandidater, ta emot ansökningar, boka möten, ta emot samtal från kandidater, telefonintervjuer, referenstagning etc. Detta ställer stora krav på att du har hög initiativförmåga, är utåtriktad och analytisk samtidigt som du har integritet och omdöme. I dina arbetsuppgifter ingår också ansvar för telefon och besök samt en del marknadsuppgifter t.ex. skriva/göra annonser, ansvara för val av media m.m. Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom personal/marknad/ekonomi eller har motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet i en liknande roll och att du har mycket bra allmänna IT kunskaper. Som person har du skinn på näsan och du stimuleras av ett högt tempo med mycket kontakter. Du är en god kommunikatör i tal och skrift och du älskar struktur och ordning och reda. Det finns stora möjligheter att utvecklas och ta en bredare roll på sikt. För mer information kontakta Christina Hahn på tel. 036-16 33 80 efter 7 aug. Då urval sker löpande, önskar vi din ansökan omgående via vår hemsida.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Researcher/Rekryteringsassistent jobb, Researcher/Rekryteringsassistent Jönköping, Researcher/Rekryteringsassistent VEM Rekrytering
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Researcher/Rekryteringsassistent

Ekonomichef
Vi söker en affärsorienterad ekonomichef som ska arbeta i en central- och utmanande roll. Som ekonomichef är det din roll att påverka och utveckla ekonomiområdet så att du stödjer affärsverksamheten på bästa sätt. Du kommer ha det övergripande ansvaret för verksamhetens bokslut, rapportering och analyser. I ditt ansvar ingår också systerbolag inom koncernen. Andra viktiga delar är ansvar för lön, vissa HR-frågor och reception/växel. Till din hjälp kommer du att ha sex medarbetare. Som ekonomichef rapporterar du till VD och ingår i ledningsgruppen med förväntan att bidra i hela verksamhetens affärsutveckling. Vi söker dig som är civilekonom med erfarenhet från bl a tillverkande industri. Som person är du driven, affärsinriktad och är en duktig relationsbyggare. Du ser helheten och brinner för att utveckla och förändra verksamheten mot marknadens krav och du har förmågan att koppla detaljer till helheten. Tjänsten kräver flytande engelska i tal och skrift Vår uppdragsgivare kännetecknas av affärstänk, snabba beslutsvägar och positiv anda. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter. VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida senast 5 augusti.  För mer information kontakta Henrik Hallström eller Christina Hahn på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef jobb, Ekonomichef Värnamo, Ekonomichef VEM Rekrytering
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef

Avdelningschef
Ragnsells verkar inom miljö och renhållningsbranschen i Sverige och Baltikum. Företaget är privatägt och omsätter ca 2 miljarder SEK. Läs mer på www.ragnsells.se. Som avdelningschef har du det övergripande ansvaret för verksamheten i Malmö. Ditt uppdrag är att leda och utveckla organisationen och affärsverksamheten med fokus på ökad effektivitet och lönsamhet. Enheten omsätter idag 120 MSEK och har 90 medarbetare anställda som arbetar med försäljning, produktion och kundservice. I rollen kommer du att arbeta aktivt för att implementera ett affärsorienterat tankesätt i organisationen. Du arbetar mot produktionen för att utveckla processer och flöden likväl som du arbetar nära försäljningsorganisationen för att driva affären mot uppsatta mål. Vi söker dig med teknisk eller ekonomisk utbildning, gärna på akademisk nivå. Du är en erfaren ledare som är van vid att driva förändringsarbete och att leda genom andra. Du är drivande, resultatinriktad och entusiasmerande och har lätt för att få med dig människor. Att kunna prioritera, fatta beslut och vidta nödvändiga förändringar är du van vid. Företaget är mitt i en förändringsprocess varför förmågan att leda, följa upp och agera på avvikelser är extra viktig. Du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap med resultatansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom större organisationer. Vi kan erbjuda dig en spännande roll med goda utvecklingsmöjligheter i en framtidsbransch. VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och specialister. Vi önskar din ansökan senast 15 augusti via vår hemsida www.vem.se. För mer information besök vår hemsida eller kontakta Therese Damstedt på 040-690 02 90.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Malmö
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef jobb, Avdelningschef Malmö, Avdelningschef VEM Rekrytering
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef

Elgiganten söker framtidens ledare
Elkjøp är ett av Nordens största handelsföretag inom hemelektronik och elektriska hushållsapparater. Elkjøp-koncernen, inom vilken Elgiganten ingår, omsätter 23,6 miljarder NOK.  Samtliga drygt 300 varuhus i Norden och Central Europa får i huvudsak sin varuförsörjning från ”hjärtat” inom koncernen, det 95 000 m2 stora distributionscentret i Jönköping, Nordic Distribution Center respektive från Distributionscentret i Brno, Tjeckien på 26 000 m2 Koncernen har ca 8 000 anställda och ägs av brittiska Dixons Retail plc, en av Europas största återförsäljare inom hemelektronik. www.elgiganten.se, www.elkjop.no eller www.dixonsretail.com Elgiganten söker framtidens ledare – är du en av dem? Vi söker engagerade avdelningsledare som vill vara med på den framgångsrika resan att bygga och utveckla verksamheten. Vi söker dig som brinner för ledarskap och du trivs i en miljö med ständigt nya utmaningar och högt tempo. Din ledarstil präglas av att få individen att växa genom ett coachande och tydligt ledarskap. Tillsammans med ditt team driver du förändringsprojekt för att genomföra förbättringar som höjer kvalitet och produktivitet på avdelningen. I ditt ansvar ligger också att planera och driva den dagliga verksamheten samt att bidra till företagets resultat och mål. I ditt team har du personalansvar för 25-60 medarbetare beroende på säsong. Arbetet innebär två skift. Du är en drivande, trygg och kommunikativ ledare med erfarenhet av förändringsarbeten. Att kunna prioritera, fatta beslut och vidta nödvändiga förändringar är du van vid. Goda utvecklingsmöjligheter finns för rätt person.  VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Intervjuer och urval kommer att ske löpande,  därför önskar vi din ansökan omgående via vår hemsida www.vem.se.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Elgiganten söker framtidens ledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elgiganten söker framtidens ledare

Framtidens säljare till NPP
NPP (Nässjö Plåt Produkter) ingår i LGBT Group och är ledande i Sverige på att utveckla och tillverka specialskåp och maskinbeklädnader till industrin. Kunderna finns i huvudsak i Sverige men även i Norge och Danmark och arbetar med tillverkning av applikationer, produkter och system inom sektorer som marina, bygg, transport, energi, fiber/bredband och industri. Genom våra kunders produkter används våra skåp över hela världen.   NPP omsätter ca 80 miljoner och är 47 anställda. Vi finns med försäljning och tillverkning i en välinvesterad modern anläggning i Nässjö, granne med vårt dotterbolag QPC.   Som säljare ska du vara med och vidareutveckla NPPs position på marknaden. Du kommer att ha fokus på nykundsbearbetning samtidigt som du underhåller och utvecklar befintliga relationer. Försäljningsprocesserna drivs ofta som projekt och du ansvarar för hela försäljningsprocessen från offertstadiet till slutförhandling och kontraktsskrivning. Våra kunder finns främst inom Sverige.   Vi söker dig som är i början av din karriär med några års säljerfarenhet från ett producerande företag. Vi ser gärna att du har teknisk förståelse och intresse och drivs av att göra affärer och resultat både själv och genom andra.   Som person är du kommunikativ, utvecklingsorienterad och gillar att prestera tillsammans med övriga i företaget. Det är viktigt att du har förmågan att skapa förtroende och bygga relationer.   Vi erbjuder dig ett spännande arbete med goda möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.   VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 8 september. För mer information besök vår hemsida eller kontakta Martin Gerhardsson eller Henrik Hallström på 036-570 11 80
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Nässjö
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Framtidens säljare till NPP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Framtidens säljare till NPP

Marknadsinriktad Produktchef Habo
Habo Gruppen AB utvecklar, tillverkar och marknadsför ett noga utvalt sortiment i eget varumärke i kombination med attraktiva logistik- och marknadsföringskoncept till nordens järn- och byggvaruhus. Våra kärnvärden är att sätta kundens behov i främsta rummet, att främja samarbete och att sträva efter ständiga förbättringar. Habo Gruppen AB omsätter ca 400 MSEK och ingår i Lomond Industrier. Tillsammans med Thomée Gruppen AB och Bårebo Nordic omsätter koncernen 1200 MSEK och har ca 250 anställda.  www.habo.com   Som Produktchef på Habo Gruppen AB har du det övergripande ansvaret för ditt produktområde som är dörrhandtag och fönster. Du kommer att ansvara för produktutvecklingen från idé till lansering för Habo gruppens samtliga marknader. Du kommer att ha ett nära samarbete med marknad och våra nordiska försäljningsbolag gällande sortiment, kampanjer, utbildning och marknadsföring. Du ansvarar också för det strategiska inköpet inom ditt produktområde. I arbetet ingår även logistik- och förpackningsfrågor. Som stöd har du och dina 2 produktchefskollegor ett team med inköp/produktassistenter, som bland annat ansvarar för materialanskaffning, parametersättningar etc. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete och som är proaktiv och handlingskraftig. Du har förmågan att arbeta både operativt och strategiskt. För att lyckas i rollen som produktchef bör du ha ett stort intresse för att utveckla och stärka Habo som varumärke. Vi förutsätter att du har god teknisk förståelse för produkter inom beslag och att du har intresse och känsla för form och design. Meriterande är om du har erfarenhet av inköp från Asien, eftersom en stor del av Habos leverantörsnätverk finns där. Du har en relevant utbildning i grunden och erfarenhet av liknande arbete. Du behärskar engelska i skrift och tal. VEM AB är specialiserade på rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 8 september. För mer information kontakta Henrik Hallström på 036-570 11 84.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Habo
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsinriktad Produktchef Habo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsinriktad Produktchef Habo

Key Account Manager Ekmans
Trioplastkoncernen är verksam inom områdena förpackningar och hygienfilmer och är en av de ledande leverantörerna i Europa. Det dominerande råmaterialet är polyeten och omsättningen är runt 4 200 MSEK. Huvudkontoret ligger i Smålandsstenar och produktion finns även i övriga delar av Sverige. Internationellt finns produktion eller säljbolag i Danmark, Frankrike, Finland, Storbritannien, Tyskland och Saudiarabien. Trioplastkoncernen består av fem divisioner där Ekmans AB ingår i divisionen Tryckta Förpackningar. Ekmans finns på Torsvik i Jönköping och tillverkar och marknadsför tryckta förpackningar och påsar för den nordiska marknaden. Ekmans har ca 110 medarbetare med en omsättning på ca 300 MSEK. Ekmans bedriver ett kontinuerligt utvecklingsarbete där förädlingen av nya miljöanpassade material har en central roll.   Ekmans söker en Key Account Manager. Arbetet innebär till stor del försäljning- och projektledning vid upphandlingar och kundspecifika emballagelösningar. Du utvecklar affären genom att hitta optimala konstruktioner och logistiklösningar tillsammans med utvecklings- och logistikavdelningen. Kunderna finns inom livsmedelsindustrin och tillverkningsindustrin i Skandinavien.   Du rapporterar till Marknadschef och har eget budget- och resultatansvar. Tillsammans upprättar ni affärsplaner och budgetmål för affärsområdet som idag omsätter ca 150 MSEK. Vi söker dig som har erfarenhet av projektinriktat försäljningsarbete. Meriterande är erfarenhet från förpackningsindustrin och försäljning mot industrikunder.   Som person är du affärsmässig och kan driva och strukturera ditt eget arbete. Du är prestigelös och kommunikativ i samarbetet med dina kollegor.   Koncernspråket är engelska som du behärskar väl i tal och skrift. Placeringsort är Jönköping, Torsvik och antalet resdagar är ca 60 per år. För dig som vill vara med att ta nästa steg i Ekmans hundraåriga historia, erbjuder vi en nyckelroll i en utvecklande tjänst.   VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida senast den 5 september. För mer information kontakta Therese Damstedt på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager Ekmans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager Ekmans

Redovisningschef
För kunds räkning söker vi nu en Redovisningschef. Dina huvuduppgifter är att ansvara för redovisning, budgetering, prognostisering och upprättande av bokslut samt konsolidering av koncernens bolag. Tjänsten innebär också ansvar för extern information såsom årsredovisning och delårsrapporter. Vi söker dig som har akademisk utbildning eller lång erfarenhet inom området. Du har flera års erfarenhet av redovisning och du bör ha arbetat med koncernredovisning. Du har lätt för att kommunicera på svenska och engelska.   För att bli framgångsrik i rollen bör du vara noggrann, strukturerad och självgående. Vi värdesätter social kompetens och flexibilitet. Du kommer att vara en viktig del i vårt väl fungerande team och du rapporterar till CFO.   VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Intervjuer och urval kommer att ske löpande därför önskar vi din ansökan omgående via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Anette Beckman 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningschef jobb, Redovisningschef Jönköping, Redovisningschef VEM Rekrytering
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningschef

Butiksansvarig XL Bygg
XLBygg är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. XL Bygg Kungsbacka har funnits på marknaden i 20 år och är mycket väletablerade.  XLBygg arbetar med välkända varumärken och C märkta produkter. Läs mer på www.xlbygg.se. XL Bygg i Kungsbacka sätter stort värde på att ge god service och bemöta sina kunder med kvalitet och engagemang. Butiken riktar sig till såväl fackmän som privatpersoner och vi har byggt en helt ny butik. Vi är fortsatt en bygghandel med ett kvalitetssortiment och nu kan vi även erbjuda färg till våra kunder. Vi söker nu efter Dig som vill ta ansvar för vår nya och fräscha butik! Du har vana av att driva butiker sedan tidigare, både vad gäller att operativt leda personal och resursplanering men även att hantera kampanjer, skyltning, lagerhållning och logistikflöden. Vi söker dig som tycker om att ge service, är affärsmässig, har en känsla för trender och som kan ta initiativ. Du har hanterat alla förekommande uppgifter i en butik och du tvekar inte att hugga i där det behövs, samtidigt som du delegerar uppgifter väl. Förmodligen har du sedan tidigare en butiksvana inom Färg, Bygg eller Mattor som riktar sig mot fackhandel och hantverkare. Butikstider vardagar 06.30-18.00 och lördagar 09.00-14.00 gäller och vi tar gemensamt ansvar för skiften samt ca 1 lördag per månad. Din personlighet är avgörande och som person är du positiv, samvetsgrann, serviceinriktad och lyhörd. God verbal förmåga samt god svenska i tal och skrift är ett krav. VEM AB är specialiserade på rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan på vår hemsida www.vem.se senast den 18 september. För mer information besök vår hemsida eller kontakta Therese Damstedt på 031-727 03 80
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksansvarig XL Bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksansvarig XL Bygg

Ekonomichef Svedbergs
  Svedbergs har tillverkat badrum sedan 1962 och är ett av Nordens ledande badrumsföretag. Vårt produktprogram omfattar produkter för hela badrummet så som möbler, duschar, badkar, toaletter, handdukstorkar, blandare och tillbehör. Huvuddelen av produkterna, ca 75 procent, tillverkas i egen fabrik i Dalstorp, Västergötland. Svedbergs omsättning 2012 uppgick till 401 MSEK varav 98 procent till kunder på huvudmarknaderna Sverige, Finland, Norge och Danmark. Antalet anställda i koncernen uppgår till drygt 200. Svedbergs är sedan 1997 noterat på Nasdaq OMX Stockholm.   Som Ekonomichef för Svedbergs har du det totala ansvaret för företagets ekonomi samtidigt som du själv är operativ. Du ansvarar för redovisning, budget, bokslut och rapporter.  Du kommer att arbeta verksamhetsnära och ta aktiv del i samtliga frågor gällande uppföljning av företagets verksamhet.  Du har löpande kontroll på det ekonomiska flödet och brinner för analysen och att tillgodose ledningen med beslutsunderlag i form av prognoser, kalkyler och nyckeltal. Du arbetar själv operativt med koncernredovisning, bokslut och budget etc. Till din hjälp har du ett team på fem personer. Erfarenhet av IT är meriterande. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.   Vi söker dig som är Civilekonom och Ekonomichef eller dig som är i början av din karriär och som har arbetat på revisionsbyrå eller som redovisningschef. I rollen som ledare är du coachande och har förmågan att kommunicera och bygga relationer. Som person är du utvecklingsorienterad och gillar att prestera tillsammans med gruppen. Vi erbjuder dig ett spännande arbete med mycket ansvar och med möjlighet att påverka och utveckla. Tjänsten är placerad vid huvudkontoret i Dalstorp.   VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 10 september. För mer information kontakta Tina Edsmalm eller Christina Hahn på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Tranemo
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef Svedbergs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef Svedbergs

Marknadskoordinator/VD-assistent Ravema AB
Liljedahl Machine Tools är en ledande partner till den nordiska industrin som leverantör av avancerade verktygsmaskiner, plåtbearbetningsmaskiner, förebyggande underhåll och service.   I Liljedahl Machine Tools ingår Ravema och Din Maskin med bolag i Sverige, Norge och Finland. Koncernen omsätter över 800 mnkr och har 180 anställda, varav Ravema mer än 600 mnkr med 130 anställda.   Liljedahl Machine Tools ingår i Liljedahl Group, som omfattar 15 rörelsedrivande bolag inom industri och handel i Norden, övriga Europa och Kina. Koncernen omsätter 9 mdkr och har 1200 anställda.   Ravema söker dig som med driv och engagemang vill anta rollen som Marknadskoordinator/VD-assistent. Huvuduppdraget innefattar samordning av företagets marknadsaktiviteter och att bistå VD med planering och administrativa uppgifter. I samarbete med kommunikationsbyrå ansvarar du för framtagning av trycksaker och annonser, och säkerställer den grafiska profilen. Du är hemsidans administratör och svarar för att hålla den levande och uppdaterad. Du har det övergripande ansvaret för administration av företagets tjänsteresor och konferenser.   Du har flera års erfarenhet av liknande uppgifter och trivs i rollen som ”spindeln i nätet” och med ett brett kontaktnät. Du är social, en god kommunikatör och bidrar med idéer och lösningar. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van vid att arbeta målinriktat och självständigt inom givna ramar. Du har gymnasiekompetens, gärna kompletterad med utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation. Du har goda IT-kunskaper och förstår terminologin inom reklambranschen. Uppdraget kräver en god språklig höjd och förståelse för utformning av effektiv intern och extern kommunikation. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.   VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 22 september. För mer information kontakta Tina Edsmalm på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Värnamo
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadskoordinator/VD-assistent Ravema AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadskoordinator/VD-assistent Ravema AB

Controller till internationell koncern
VEM söker en Controller som vill utvecklas i en internationell koncern med bred verksamhet i många länder.   Fokus i tjänsten som Controller blir på finansiell styrning av projekt. Förutom löpande analyser som bidrar till styrningen av kundens verksamhet så kommer du också att arbeta med projektinriktade insatser. Du kommer att arbeta mycket verksamhetsnära och proaktivt. Detta innebär aktivt deltagande i beslut gällande utveckling och uppföljning av verksamheten i din del av organisationen.   Du är civilekonom och har troligen tre till fem års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. I ditt arbete kommer du att ha täta kontakter med personer inom koncernen över hela världen varför det är viktigt att du är en öppen person som är bra på att kommunicera med andra.  Du har mycket bra kunskaper i svenska och engelska. Andra kännetecken för ditt sätt att arbeta är att du är lösningsorienterad, analytisk, flexibel och har en förmåga att driva ditt arbete självständigt.   VEM erbjuder en kvalificerad och utmanande tjänst inom en verksamhet som för rätt person kan erbjuda mycket intressanta utvecklingsmöjligheter.   VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se omgående. För mer information besök vår hemsida eller kontakta Henrik Hallström eller Anette Beckman på 036-570 11 84.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Controller till internationell koncern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller till internationell koncern

Travel Coordinator
VEM söker för kunds räkning en koordinator som kommer ansvara för reseräkningar och ingå i teamet lön.  Du kommer att ha systemansvar för bolagets reseräkningssystem och du drivs av att utveckla och förbättra. Förutom det dagliga arbetet med reseräkningar kommer du även att arbeta med personaladministration såsom framtagning och sammanställning av statistik och intyg. Din bakgrund kan vara inom ekonomi alternativt lön, viktigt är att du är kunnig och har intresset inom förmånsbeskattning och avdragsregler. Tjänsten kräver mycket goda datakunskaper. Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. VEM är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se . För mer information kontakta Anette Beckman på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Travel Coordinator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Travel Coordinator

Produktionschef Sävsjö Plåtindustri
Sävsjö Plåtindustri är en av de ledande leverantörerna av stålkarmar och stål­profiler i Sverige. Företaget har mer än 50 års erfarenhet av tillverkning och konstruktioner för den svenska byggmarknaden och är idag ett modernt, rationellt och miljömedvetet företag med hög servicenivå. Omsätt­ningen uppgick 2012 till 120 MSEK och huvuddelen av försäljningen sker till den nordiska marknaden. Sedan april 2011 ägs företaget av Knauf-gruppen som är en tysk familjeägd byggmaterialgrupp grundad 1932 med idag 22 000 anställda.   Sävsjö Plåtindustri söker dig som med driv och engagemang vill anta rollen som produktionschef för affärsområde karm. Du har en central roll och bidrar med att från grunden bygga strukturer för tillväxt och utveckling. Ditt ledarskap är aktivt och du har förmågan att inspirera och skapa delaktighet hos personalstyrkan. Tillsammans med ditt team om 20 medarbetare når du verksamhetens högt uppsatta mål gällande effektivitet, leveransprecision och kvali­tet. Du koordinerar den dagliga styrningen samtidigt som du skapar utrymme för ständiga förbättringar genom ett strukturerat och proaktivt arbetssätt. Vi söker dig som har erfarenhet av produktion i ledande befattning. Du är starkt utvecklingsoriente­rad och har tidigare framgångsrikt tillämpat LEAN i förändringsprojekt. Vi tror att du har en relevant teknisk utbildning med minst 5 års erfarenhet från tillverkande industri. Erfarenhet av plåtbearbetning är meriterande. Vi förutsätter att du behärskar MS Office och har mycket goda kunskaper inom MPS-system. Du rapporterar till VD. Hos Sävsjö Plåtindustri får du möjligheten att arbeta i en organisation i en intensiv tillväxtfas. Utveckling och förändring är i fokus. Tjänsten är placerad i Sävsjö. VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 22 september. För mer information kontakta Tina Edsmalm på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Sävsjö
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionschef Sävsjö Plåtindustri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionschef Sävsjö Plåtindustri

Redovisningschef Agroenergi
Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom livsmedel, maskin, energi och lantbruk. Lantmännen Agroenergi utvecklar, tillverkar och förädlar trädbaserade biobränslen under varumärket Agrol. Lantmännen Agroenergi har fyra biobränslefabriker i södra och mellersta Sverige och en i Lettland. Verksamheten består också av att producera och leverera värme i form av fjärrvärme, färdig värme samt erbjuda värmeservice. Vi är cirka 110 medarbetare och har en omsättning på cirka 700 miljoner kronor. Vi söker en driven och engagerad redovisningschef för att arbeta med kvalificerat redovisningsarbete, prognoser, bokslutsarbete, analyser och koncernredovisning. Du har två duktiga medarbetare till din hjälp och du rapporterar till ekonomichefen. Tjänsten är på heltid med placering på huvudkontoret i Jönköping. Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete med stora möjligheter i en spännande bransch. Som redovisningschef trivs du med att leda en grupp och är van att samarbeta för att tillsammans klara deadlines och uppsatta mål. Du ser även lösningar och möjligheter i pressade situationer. Som ledare är du kommunikativ och entusiasmerande. Du har högskoleutbildning inom ekonomi samt lång erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du har goda datakunskaper och ett genuint intresse av att utveckla och förbättra rutiner och arbetssätt. VEM är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Intervjuer och urval kommer att ske löpande därför önskar vi din ansökan omgående via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Anette Beckman 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningschef Agroenergi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningschef Agroenergi

Key Account Manager Ekmans
Trioplastkoncernen är verksam inom områdena förpackningar och hygienfilmer och är en av de ledande leverantörerna i Europa. Det dominerande råmaterialet är polyeten och omsättningen är runt 4 200 MSEK. Huvudkontoret ligger i Smålandsstenar och produktion finns även i övriga delar av Sverige. Internationellt finns produktion eller säljbolag i Danmark, Frankrike, Finland, Storbritannien, Tyskland och Saudiarabien. Trioplastkoncernen består av fem divisioner där Ekmans AB ingår i divisionen Tryckta Förpackningar. Ekmans finns på Torsvik i Jönköping och tillverkar och marknadsför tryckta förpackningar och påsar för den nordiska marknaden. Ekmans har ca 110 medarbetare med en omsättning på ca 300 MSEK. Ekmans bedriver ett kontinuerligt utvecklingsarbete där förädlingen av nya miljöanpassade material har en central roll.   Ekmans söker en Key Account Manager. Arbetet innebär till stor del försäljning- och projektledning vid upphandlingar och kundspecifika emballagelösningar. Du utvecklar affären genom att hitta optimala konstruktioner och logistiklösningar tillsammans med utvecklings- och logistikavdelningen. Kunderna finns inom livsmedelsindustrin och tillverkningsindustrin i Skandinavien.   Du rapporterar till Marknadschef och har eget budget- och resultatansvar. Tillsammans upprättar ni affärsplaner och budgetmål för affärsområdet som idag omsätter ca 150 MSEK. Vi söker dig som har erfarenhet av projektinriktat försäljningsarbete. Meriterande är erfarenhet från förpackningsindustrin och försäljning mot industrikunder.   Som person är du affärsmässig och kan driva och strukturera ditt eget arbete. Du är prestigelös och kommunikativ i samarbetet med dina kollegor.   Koncernspråket är engelska som du behärskar väl i tal och skrift. Placeringsort är Jönköping, Torsvik och antalet resdagar är ca 60 per år. För dig som vill vara med att ta nästa steg i Ekmans hundraåriga historia, erbjuder vi en nyckelroll i en utvecklande tjänst.   VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida. För mer information kontakta Therese Damstedt på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager Ekmans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager Ekmans

Controller Evry Solna
EVRY är ett av de ledande IT - företagen i Norden. Vi gör information levande med hjälp av idéer, teknik och smarta lösningar. På så sätt skapar vi affärsnytta för våra kunder och värde för hela samhället. EVRY kombinerar en lång branscherfarenhet, ett flexibelt förhållningssätt och internationell kapacitet med en stark lokal närvaro för att hjälpa kunderna att nå sina affärsmål genom att förverkliga den fulla potentialen av IT. www.evry.com Inom enheten Shared Service Center söker vi nu en Controller som ska ansvara för ett par av koncernens interna bolag. I rollen som controller stöttar du verksamheterna proaktivt med underlag för att möjliggöra verksamhetens styrning mot uppsatta mål. Du ansvarar även för månadsbokslut samt uppföljning och analys av dessa. Du kommer också att vara drivande i prognos- och budgetarbete och tar ansvar för att dessa processer håller utsatt tidplan. Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande erfarenhet. Du har även erfarenhet av bokslutsarbete samt har jobbat med analyser, prognos- och budgetarbete. Du arbetar självständigt men är också en relationsskapare. Som person är du noggrann, strukturerad och motiveras av att jobba med siffror i en dynamisk organisation. Tjänsten är en interimslösning på ca 1 år. Interim innebär att du blir anställd av VEM AB och arbetar som konsult hos vår uppdragsgivare. Tjänstens placering är Solna alternativt Huskvarna. VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Intervjuer och urval kommer att ske löpande därför önskar vi din ansökan omgående via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Anette Beckman 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Solna
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Controller Evry Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller Evry Solna

Controller Evry Huskvarna
EVRY är ett av de ledande IT - företagen i Norden. Vi gör information levande med hjälp av idéer, teknik och smarta lösningar. På så sätt skapar vi affärsnytta för våra kunder och värde för hela samhället. EVRY kombinerar en lång branscherfarenhet, ett flexibelt förhållningssätt och internationell kapacitet med en stark lokal närvaro för att hjälpa kunderna att nå sina affärsmål genom att förverkliga den fulla potentialen av IT. www.evry.com Inom enheten Shared Service Center med placering Huskvarna söker vi nu en Controller som ska ansvara för ett par av koncernens interna bolag. I rollen som controller ska du ansvara för månadsboksluten samt uppföljning och analys av dessa. Du är drivande i prognos- och budgetarbete och tar ansvar för att dessa processer håller utsatt tidplan. I rollen som controller kommer du att arbeta nära verksamheten med uppföljning och analyser som bidrar till styrningen av kundens verksamhet. Du kommer också att arbeta med projektinriktade insatser samt att vara delaktig i bolagsledningen. Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande erfarenhet. Du har några års erfarenhet av ovannämnda arbetsuppgifter. Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt att arbeta i team. Som person är du drivande och utvecklingsorienterad. Du trivs i en miljö där kunden står i centrum och där det ställs krav på snabba och högkvalitativa leveranser. Noggrannhet, struktur och prestigelöshet är viktiga egenskaper för tjänsten.  Tjänsten är en interimslösning på ca 1 år. Interim innebär att du blir anställd av VEM AB och arbetar som konsult hos vår uppdragsgivare.  VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Intervjuer och urval kommer att ske löpande därför önskar vi din ansökan omgående via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Anette Beckman 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Controller Evry Huskvarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller Evry Huskvarna

Key Account Manager Detaljhandel
Trioplastkoncernen är verksam inom områdena förpackningar och hygienfilmer och är en av de ledande leverantörerna i Europa. Det dominerande råmaterialet är polyeten och omsättningen är runt 4 200 MSEK. Huvudkontoret ligger i Smålandsstenar och produktion finns även i övriga delar av Sverige. Internationellt finns produktion eller säljbolag i Danmark, Frankrike, Finland, Storbritannien, Tyskland och Saudiarabien. Trioplastkoncernen består av fem divisioner där Ekmans AB ingår i divisionen Tryckta Förpackningar. Ekmans finns på Torsvik i Jönköping och tillverkar och marknadsför tryckta förpackningar och påsar för den nordiska marknaden. Ekmans har ca 110 medarbetare med en omsättning på ca 300 MSEK. Ekmans bedriver ett kontinuerligt utvecklingsarbete där förädlingen av nya miljöanpassade material har en central roll.   Ekmans söker en Key Account Manager för detaljhandeln Kunderna är större detaljhandelskedjor primärt i de större städerna i Sverige samt Oslo och Helsingfors. Du har främst kontakter med Inköp- och Marknadsavdelningar samt täta arbeten med projektledare och reklambyråer. Arbetet innebär till stor del försäljning och projektledning vid kundspecifika kampanjer. Du utvecklar affären genom att hitta optimala lösningar och produktförbättringar tillsammans med kund.   Du rapporterar till Försäljning- och Marknadschef och har eget budget och resultatansvar. Tillsammans upprättar ni affärsplaner och budgetmål för affärsområdet. Vi söker dig som har erfarenhet av projektinriktat försäljningsarbete. Gärna eftergymnasial utbildning inom exempelvis sälj och marknadsföring, grafisk produktion eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet och/eller försäljning till detaljhandeln, tryckerier eller reklambyråer.   Som person är du affärsmässig och kan driva och strukturera ditt eget arbete. Du är prestigelös och kommunikativ i samarbetet med dina kollegor. När det gäller det Svenska språket har du en god verbal förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift. Placeringsort är Torsvik utanför Jönköping och du har ca 60 resdagar per år.   VEM AB är ett utvecklingsorienterat chefsrekryteringsföretag som erbjuder rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar i hela södra Sverige. Vi önskar din ansökan via vår hemsida snarast möjligt, dock senast 17 oktober. För mer information kontakta Therese Damstedt på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager Detaljhandel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager Detaljhandel

Försäljningschef - Konfidentiellt
Försäljningschef Norden   Du kommer att ansvara för försäljning, budget och tillväxtstrategin för de länder som tillhör regionen. Kommunikation sker dagligen med andra affärsområden och med specialister inom koncernen. Koncernen är ledande i världen med sin produktion och det finns stor potential i den aktuella regionen som skapar förutsättningar för god tillväxt. Som försäljningschef är du själv mycket operativ, du leder ett säljteam samtidigt som du driver de strategiska frågorna för affärsområdet.   Vi söker dig som är en erfaren ledare och affärsman/kvinna med dokumenterat goda försäljningsframgångar. Du kan navigera i en större internationell koncern, och vet vikten av diplomati. Du inspireras av att skapa långsiktiga resultat och tillväxt genom ditt team. Du kommer att få en stor internationell erfarenhet och det finns även möjligheter globalt för din egen framtid. Du behöver vara flytande i Svenska och Engelska, både i tal och skrift, andra språk är starkt meriterande.   Din bostadsort är med fördel i mellersta/västra Sverige. Intervjuprocessen kommer till viss del att vara på Engelska och vi önskar även ditt CV och Personliga brev på Engelska.   VEM AB är ett utvecklingsorienterat chefsrekryteringsföretag som erbjuder rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar. Vi önskar din ansökan omgående via vår hemsida. För mer information kontakta Therese Damstedt på 031-727 03 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljningschef - Konfidentiellt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljningschef - Konfidentiellt

Produktionstekniker
Hultafors Group erbjuder marknaden tre produktgrupper: yrkeskläder under varumärket Snickers Workwear, handverktyg under varumärket Hultafors Tools samt stegar och ställningar som marknadsförs under varumärket Wibe Ladders. Affärsidén är att vara en attraktiv partner till distributörer av förnödenheter och arbetsutrustning i Europa och vara det självklara förstahandsvalet för den professionella hantverkaren. Genom de olika varumärkena finns vi representerade i 37 länder och har 11 000 försäljningsställen. Hultafors Group har 650 anställda, en årlig omsättning på 1,1 miljarder kronor och ägs av det svenska investmentbolaget Investment AB Latour.   Vid vår enhet i Nässjö tillverkar vi stegar för varumärket Wibe Ladders och är ca 40 personer.   Vi söker en Produktionstekniker med projektledaregenskaper som vill vara med och utveckla vår enhet i Nässjö.   Vi erbjuder en stimulerande miljö som innebär både att vidareutveckla en redan effektiv produktion med gamla anor såväl som att arbeta med nyutveckling. Du kommer att vara en nyckelspelare i vårt Lean arbete och driver och deltar i maskinutvecklingsprojekt. Du kommer att ingå i vårt produktionsteam och rapporterar till platschefen i Nässjö.   En annan viktig del i rollen är att medverka i dialogen med kunder avseende affärer, mässor, marknadsföringsaktiviteter, prissättningar och sortimentsfrågor.   Vi söker dig som har högskoleutbildning och erfarenhet från liknande befattning. Du har goda produktionstekniska kunskaper och dokumenterat goda resultat från tidigare lean- och projektarbete.   Som person är du en kommunikativ lagspelare. Andra egenskaper som vi värdesätter är att du är positiv, utåtriktad och drivande med förmågan att komma i mål. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar.   Hultafors Group ger dig möjlighet att utvecklas i ett växande bolag som värdesätter teknik, innovation och laganda.   VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 20 oktober. För mer information besök vår hemsida eller kontakta Martin Gerhardsson eller Henrik Hallström på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Nässjö
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionstekniker jobb, Produktionstekniker Nässjö, Produktionstekniker VEM Rekrytering
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionstekniker

Konstruktörer
VEM söker Konstruktörer med projektledarintresse som vill utvecklas i en internationell koncern med bred verksamhet i många länder. Du kommer att arbeta med nyutveckling och vidareutveckling av företagets produkter. Arbetet är stimulerande då du kommer att arbeta med hela kedjan från idé till färdig produkt och uppföljning mot marknad. Ytterligare uppgifter blir att arbeta i projekt där du i ditt utvecklings arbete håller täta kontakter med företagets tillverkningsenheter och underleverantörer   Du är Civilingenjör eller högskoleingenjör, inriktning maskin. Du har några års erfarenhet från mekaniskt konstruktionsarbete och behärskar idag program som t ex Catia V5. I ditt arbete kommer du att ha täta kontakter med personer inom företaget över hela världen varför det är viktigt att du är en öppen person som är bra på att kommunicera med andra.  Du har mycket bra kunskaper i svenska och engelska. Vi förutsätter att du är lösningsorienterad, analytisk, flexibel och har en förmåga att driva ditt arbete självständigt   VEM AB är specialiserade på rekrytering och uthyrning av nyckelkompetenser. Vi önskar din ansökan via denna sida omgående. För mer information kontakta Martin Gerhardsson eller Henrik Hallström på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktörer jobb, Konstruktörer Jönköping, Konstruktörer VEM Rekrytering
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktörer

Direct Distribution Manager Elgiganten
Elkjøp är ett av Nordens största handelsföretag inom hemelektronik och elektriska hushållsapparater. Elkjøp-koncernen, inom vilken Elgiganten ingår, omsätter 26,2 miljarder NOK, har ca 9 000 anställda och ägs av brittiska Dixons Retail plc, en av Europas största återförsäljare inom hemelektronik. Samtliga drygt 300 varuhus i Norden och Central Europa får i huvudsak sin varuförsörjning från "hjärtat" inom koncernen, det 95 000 m2 stora distributionscentret i Jönköping, Nordic Distribution Center respektive från Distributionscentret i Brno, Tjeckien på 26 000 m2. www.elgiganten, www.elkjop.no eller www.dixonretail.com Som Direct Distribution Manager ansvarar du för daglig drift och utveckling av slutkundsdistribution i Norden och Centraleuropa. Elkjøp levererar årligen över 1 000 000 brev och postpaket samt närmare 600 000 hemleveranser av vitvaror, TV och kök med tillhörande tjänster. Antalet leveranser är under stor tillväxt. Elkjøps slutkundsdistribution är och kommer förbli ett mycket viktigt område inom Elkjøp med många viktiga initiativ för framtiden. Du ska säkerställa en kostnadseffektiv leverans där kundens totala upplevelse är oöverträffad. Du har ansvar för hela flödet och samtliga processer från centrallager till slutkund och från butik till slutkund. Till din hjälp har du ett team med 17 mycket engagerade medarbetare varav 5 är direktrapporterande. Medarbetarna är placerade i Jönköping, Stockholm, Helsingfors, Oslo och Prag/Brno. I ditt ansvar ingår: - Drift och utvecklingsansvar för slutkundsdistributionen - Personalansvar - Budgetansvar - Ansvar för transportörsavtal Vi söker dig som har en flerårig erfarenhet av en ledande roll inom logistik eller motsvarande verksamhet med stort kundfokus. Meriterande är om du har en akademisk utbildning. Du är en resultatorienterad person som älskar utmaningar och har ett utpräglat intresse för utvecklingsfrågor. Som ledare är du motiverad, kommunikativ och stimuleras av att arbeta genom andra. Du har tidigare erfarenhet av att driva förändringsfrågor och effektiviseringsprojekt på en hög strategisk nivå. Du trivs i en organisation med fokus på tillväxt och kan bidra med kompetens och engagemang. Elgiganten erbjuder dig ett spännande arbete med stora möjligheter att påverka såväl din egen som företagets utveckling. Tjänsten har sin huvudplacering i Jönköping, men innebär också en del resor inom Norden och Centraleuropa. VEM AB är specialiserade på rekrytering av ledande befattningar. Vi önskar din ansökan senast den 1 november via www.vem.se. För mer information besök vår hemsida, alternativt kontakta Christina Hahn på 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Direct Distribution Manager Elgiganten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Direct Distribution Manager Elgiganten

Försäljningschef Sverige - Konfidentiellt
Vår uppdragsgivare är ett framgångsrikt bolag i sin nisch med egen produktutveckling och tillverkning. Placering är i Jönköping men kunderna sträcker sig över hela den Nordiska marknaden. Som chef kommer du att bygga vidare på ett framgångsrikt koncept och du tar stort ansvar i att utveckla marknaden för tydlig expansion. Till din hjälp har du ett kunnigt produktteam och ett antal säljare. Det är ett mindre bolag och du kommer att arbeta nära såväl VD som övriga medarbetare. Det är viktigt att du har varit med om en liknande resa, till exempel med konceptutveckling, produktutveckling eller affärsområdesansvar, då vi kommer att se på dina tidigare framgångar. Du är mycket marknadsorienterad, drivs av att skapa affärer och har ett kommersiellt tänkande. Att du är systematisk i ditt arbetssätt, resultatorienterad och inser vikten av relationer det ser vi som en förutsättning.   Vi kommer inte att kunna ge konkret företagsinformation förrän längre fram i processen och ber om respekt för det.   VEM är ett utvecklingsorienterat chefsrekryteringsföretag som erbjuder rekrytering och interimslösningar i hela södra Sverige. Vi önskar din ansökan via vår hemsida på www.vem.se och för mer information kontakta Therese Damstedt på 036 – 570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljningschef Sverige - Konfidentiellt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljningschef Sverige - Konfidentiellt

Internationell säljare
AQUAJET SYSTEMS AB är ett privatägt företag beläget i Holsbybrunn utanför Vetlanda. Företaget, som är i stark expansion, designar, utvecklar och producerar maskiner och utrustning inom användningsområdet högtrycksvattenteknik, främst avsett för renovering av betongkonstruktioner. Aquajet innehar i dag en marknadsledande position och exportandelen motsvarar i dag ca 75 % av den totala försäljningen och då till marknader som Asien, Mellan Östen, USA, Kanada och länder inom Europa. Företaget är certifierat i enlighet med ISO 9001:2 000 och vi ställer höga krav på kvalitet, service och säkerhet. www.aquajet.se Vi söker en affärsmässig och marknadsinriktad säljare som vill vara en del av företagets fortsatta expansion. Vi erbjuder ett arbete där du får kombinera kreativt tänkande och tekniskt kunnande med ett målinriktat sälj- och marknadsarbete mot direktkunder och föreskrivare. Rollen innebär självständigt arbete genom hela säljprocessen, från första kontakt, till kundbesök, offerering, förhandling och avslut. Delaktighet i mässor och framtagande av marknadsmaterial samt budgetarbete ingår också i arbetsuppgifterna. Du arbetar med tydligt uppsatta mål i en affärsdriven organisation och rapporterar direkt till VD. Detta ställer krav på Din förmåga att skapa en förtroendefull och affärsmässig relation med befintliga distributörer och direktkunder samt att bearbeta och etablera flera försäljningskanaler på nya marknader. Som person är Du initiativrik och gillar att göra affärer som är långsiktiga, därför är din försäljningsteknik rådgivande men ändå målinriktad. Noggrannhet och ordning är ledord för dig liksom affärsmässighet och relationsbyggande. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av internationell försäljning med eget budget ansvar. Vi förväntar oss att du är öppen och social, har lätt för att ta kontakt med människor. Du behärskar engelska i tal och skrift samt har ett stort tekniskt intresse. Meriterande med ytterligare språk och kunskap om sociala medier för marknadsföring. Tjänsten innebär ca 30-40 resdagar per år, till stor del utanför Sverige. Är du en person som trivs i mindre företag i en global marknad, erbjuder vi ett stimulerande arbete med mycket goda utvecklingsmöjligheter. VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Intervjuer och urval kommer att ske löpande därför önskar vi din ansökan omgående via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Henrik Hallström 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Vetlanda
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Internationell säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Internationell säljare

Customer Project Leader
VEM söker en Customer Project Leader som vill utvecklas i en internationell och världsledande koncern i Jönköpingsregionen. Vår uppdragsgivare täcker hela värdekedjan för sina kunder genom att vara totalleverantör av produkter, komponenter och system. Vår kund är i en spännande- och expansiv fas och din roll är en nyckelposition inom företaget. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av nationellt och internationellt projektarbete.   Du kommer att arbeta i en kreativ och dynamisk miljö med ansvarar för projektens planering, budget och genomförande från förstudie till leverans och uppföljning.  Projekten är komplexa där du arbetar internationellt tillsammans med kunder, delprojektledare och projektgrupper i tvärfunktionella team.   Vi söker dig som har drivit komplexa utvecklingsprojekt och har dokumenterad goda vitsord från att ha lyckats driva affärer och projekt framgångsrikt. Vi förutsätter att du hanterar engelska och har högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har en kombinerad utbildningsbakgrund marknad/ teknik/ ekonomi. Såsom t ex Industriell ekonomi eller liknande.   Du har förmåga att vidareutveckla affärer/relationer över hela världen, varför det är viktigt att du är en öppen person som är bra på att kommunicera och skapa professionella och långsiktiga relationer på alla nivåer. Du förväntas uppnå optimal kvalitet till bästa kostnad och är en person som vill vidareutveckla ett positivt samarbete med alla aktörer.   VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Intervjuer och urval kommer att ske löpande därför önskar vi din ansökan omgående via vår hemsida www.vem.se. För mer information kontakta Henrik Hallström 036-570 11 80.
Företag: VEM Rekrytering
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Customer Project Leader jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Customer Project Leader


Sök lediga jobb VEM Rekrytering

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se