VIAFONE SWEDEN AB jobb - lediga jobb

VIAFONE SWEDEN AB jobb VIAFONE SWEDEN AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: VIAFONE SWEDEN AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: VIAFONE SWEDEN AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare, Viafone Sweden AB- Stockholm

 2. Viafone söker säljare i samarbete med Tele2- Stockholm

 3. ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE!- Stockholm

 4. Vill du jobba med befintliga kunder?- Stockholm

 5. Viafone söker säljare på uppdrag av Comhem- Stockholm

 6. Låneförmedlare bank/finans- Stockholm

 7. Elsäljare- Stockholm

 8. ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE!- Stockholm

 9. Låneförmedlare bank/finans- Stockholm

 10. Viafone söker säljare i samarbete med Tele2- Stockholm

 11. Viafone söker säljare på uppdrag av Comhem- Stockholm

 12. Säljare, Viafone Sweden AB- Stockholm

 13. Företagssäljare, Com Hem- Stockholm

 14. Säljare, Kista Gallerian- Stockholm

 15. Mötesbokare med fastlön + provision sökes!- Stockholm

 16. Säljare, Tele2- Stockholm

 17. Låneförmedlare bank/finans- Stockholm

 18. Viafone söker säljare i samarbete med Tele2- Stockholm

 19. Viafone söker säljare på uppdrag av Comhem- Stockholm

 20. ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE!- Stockholm

 21. Säljare, Kista Gallerian- Stockholm

 22. Vill du jobba med befintliga kunder?- Stockholm

 23. Com hem säljare sökes- Stockholm

 24. Telefonförsäljare- Stockholm

 25. Företagssäljare- Stockholm

 26. ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE!- Stockholm

 27. Låneförmedlare bank/finans- Stockholm

 28. Com hem säljare sökes- Stockholm

 29. Säljare- Stockholm

 30. Låneförmedlare- Stockholm

 31. Com Hem säljare sökes- Stockholm

 32. Viafone expanderar och söker flera säljare!- Sollentuna

 33. Viafone söker innesäljare! - Kista- Stockholm

 34. Rekryteringsträff. Viafone söker efter säljare- Stockholm

 35. Com Hem säljare sökes- Stockholm

 36. Låneförmedlare- Stockholm

 37. Vi söker innesäljare för ett Halebop uppdrag!- Stockholm

 38. Viafone söker efter säljare!- Stockholm

 39. Vi söker säljare för Svenska postkodlotteriet.- Stockholm

 40. VIAFONE SÖKER SÄLJARE- Stockholm


Mer beskrivning

Säljare, Viafone Sweden AB
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista Gallerian). Vi utför ny- och befintlig försäljning, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare, idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 160 säljare till våren, därför söker vi nu fler hungriga säljare! Din uppgift är att ringa och driva försäljning på befintliga kunder till ett utan Sveriges största lotteri prenumeration. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla jobbar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning och gemenskap. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning i produkt och sälj - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Fast timersättning + provision - Utmanande och roliga säljtävlingar - Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett stort plus, men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i sälj teknik samt produktutbildning på företaget. Egenskaper vi värdesätter - Driven, målmedveten och ambitiös - Stort självförtroende - Strukturerad, ordningsam och pålitlig - Flytande Svenska i tal - Vilja att utvecklas Anställning: 6månader Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "lott säljare och bifoga CV, personligt brev. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare, Viafone Sweden AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare, Viafone Sweden AB

Viafone söker säljare i samarbete med Tele2
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista Gallerian). Viafone vann nyligen det mest prestigefyllda priset som Sveriges bästa sälj byrå från Tele2. Vi utför ny- och befintlig försäljning, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare, idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone vann det prestigefyllda priset som årets säljbyrå på Tele2 Direct Sales Awards 2012. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 100 anställda och beräknas bli ca 160 säljare fram till sommaren, därför söker vi nu fler säljare! Beskrivning av arbetsuppgifter: Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta befintliga tele2 kunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla jobbar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning och gemenskap. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning i produkt och sälj - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Fast timersättning + provision - Utmanande och roliga säljtävlingar - Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett stort plus, men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i sälj teknik samt produktutbildning på företaget. Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "bef. säljare" och bifoga CV, personligt brev och gärna en bild på dig själv. Anställning: 6månader Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Viafone söker säljare i samarbete med Tele2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Viafone söker säljare i samarbete med Tele2

ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE!
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista C). Vi utför ny- och befintlig försäljning, kundservice, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare, idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 100 anställda och beräknas bli ca 160 st till sommaren, därför söker vi nu fler hungriga säljare! Vill du göra karriär på ett företag som växer så det knakar? För några av våra uppdragsgivares räkning söker vi duktiga innesäljare. Som innesäljare kommer du att med telefonen som verktyg arbeta med uppsökande försäljning mot befintliga kunder. Vi erbjuder dig ett spännande jobb på heltid, där du kommer att jobba med ett av Sveriges ledande energibolag. Du får produktutbildning och individuellt sälj stöd, du får möjligheten att arbeta med några av marknadens mest välkända Företag. Här ar du möjlighet att utvecklas och klättra i karriären om du har ambitioner. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Konkurrenskraftiga löner - Utmanande och roliga säljtävlingar - En chans att tjäna riktigt bra med pengar - Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett plus, men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i Säljteknik samt produktutbildning på företaget. Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Anställning: 6månader Ansök med ämnet "el säljare" och bifoga CV, personligt brev och gärna en bild på dig. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE!

Vill du jobba med befintliga kunder?
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista C). Vi utför ny- och befintlig försäljning, kundservice, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. i Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 160 säljare till hösten, därför söker vi nu fler hungriga säljare! Vill du göra karriär på ett företag som växer så det knakar? För några av våra uppdragsgivares räkning söker vi duktiga innesäljare. Som innesäljare kommer du att med telefonen som verktyg arbeta med uppsökande försäljning mot befintliga kunder. Vi erbjuder dig ett spännande jobb på heltid, där du får jobba emot befintliga kunder. Du får produktutbildning och individuellt sälj stöd, du får möjligheten att arbeta med några av marknadens mest välkända Företag. Här har du möjlighet att utvecklas och klättra i karriären om du har ambitioner. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Konkurrenskraftiga löner - Utmanande och roliga säljtävlingar - En chans att tjäna riktigt bra med pengar - Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett plus men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i Säljteknik samt produktutbildning på företaget. Anställning: 3-6månader Snittlön: 23.348kr/mån Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas. Skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "innesäljare" och bifoga CV, personligt brev och gärna en bild på dig. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba med befintliga kunder? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba med befintliga kunder?

Viafone söker säljare på uppdrag av Comhem
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista Gallerian). Vi utför ny- och befintlig försäljning, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare, idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 160 säljare till våren. På uppdrag av ComHem söker vi nu fler säljare! Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta kunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla jobbar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning och gemenskap. Vi förmedlar TV, bredband och hemtelefoni. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning i produkt och sälj - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Fast timersättning + provision - Utmanande och roliga säljtävlingar - Trevliga arbetskollegor - Erfarenhet från försäljning är ett stort plus, men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i sälj teknik samt produktutbildning på företaget. Egenskaper vi värdesätter - Driven, målmedveten och ambitiös - Stort självförtroende - Strukturerad, ordningsam och pålitlig - Flytande Svenska i tal - Vilja att utvecklas - Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "CH säljare" och bifoga CV, personligt brev. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Viafone söker säljare på uppdrag av Comhem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Viafone söker säljare på uppdrag av Comhem

Låneförmedlare bank/finans
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista Gallerian). Vi utför ny- och befintlig försäljning, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare, idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 130 anställda och beräknas bli ca 160 säljare till våren, därför söker vi nu fler hungriga säljare! Viafone vann det prestigefyllda priset som årets säljbyrå på Tele2 Direct Sales Awards 2012. Om jobbet Din uppgift är att ringa till befintliga kunder hos en utav Sveriges största bank och låneförmedla via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla jobbar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning och gemenskap. Vi erbjuder: ? Heltidsjobb ? Grundutbildning i produkt och sälj ? Bra produkter/tjänster vilket gör det lätt att sälja ? Fast timersättning + provision + bonus ? Utmanande och roliga säljtävlingar ? Trevliga arbetskollegor Till detta projekt kräver vi att du har någon form av akademisk utbildning eller erfarenhet från bank/finans. Egenskaper vi värdesätter ? Driven, målmedveten och ambitiös ? Stort självförtroende ? Strukturerad, ordningsam och pålitlig ? Flytande Svenska i tal ? Vilja att utvecklas Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "bank/finans säljare" och bifoga CV, personligt brev. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Låneförmedlare bank/finans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Låneförmedlare bank/finans

Elsäljare
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista Gallerian). Vi utför ny- och befintlig försäljning, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare, idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 130 anställda och beräknas bli ca 160 säljare till våren, därför söker vi nu fler hungriga säljare! Viafone vann det prestigefyllda priset som årets säljbyrå på Tele2 Direct Sales Awards 2012. Din uppgift är att sälja Sveriges billigaste el avtal till nya kunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla jobbar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning och gemenskap. Vi erbjuder: -Heltidsjobb -Grundutbildning i produkt och sälj -Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja -Fast timersättning + provision + bonus -Utmanande och roliga säljtävlingar -Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett stort plus, men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i sälj teknik samt produktutbildning på företaget. Egenskaper vi värdesätter -Driven, målmedveten och ambitiös -Stort självförtroende -Strukturerad, ordningsam och pålitlig -Vilja att utvecklas -Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "el säljare" och bifoga CV, personligt brev. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Elsäljare jobb, Elsäljare Stockholm, Elsäljare VIAFONE SWEDEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elsäljare

ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE!
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista C). Vi utför ny- och befintlig försäljning, kundservice, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare, idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 160 st till hösten, därför söker vi nu fler hungriga säljare! Vill du göra karriär på ett företag som växer så det knakar? För några av våra uppdragsgivares räkning söker vi duktiga innesäljare. Som innesäljare kommer du att med telefonen som verktyg arbeta med uppsökande försäljning mot befintliga kunder. Vi erbjuder dig ett spännande jobb på heltid, där du kommer att jobba med ett av Sveriges ledande energibolag. Du får produktutbildning och individuellt sälj stöd, du får möjligheten att arbeta med några av marknadens mest välkända Företag. Här ar du möjlighet att utvecklas och klättra i karriären om du har ambitioner. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Konkurrenskraftiga löner - Utmanande och roliga säljtävlingar - En chans att tjäna riktigt bra med pengar - Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett plus, men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i Säljteknik samt produktutbildning på företaget. Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "el säljare" och bifoga CV, personligt brev och gärna en bild på dig. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE!

Låneförmedlare bank/finans
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista Gallerian). Vi utför ny- och befintlig försäljning, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare, idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 130 anställda och beräknas bli ca 160 säljare till våren. Om jobbet Din uppgift är att ringa till befintliga kunder hos en utav Sveriges största bank och låneförmedla via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla jobbar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning och gemenskap. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning i produkt och sälj - Bra produkter/tjänster vilket gör det lätt att sälja - Fast timersättning + provision + bonus - Utmanande och roliga säljtävlingar - Trevliga arbetskollegor Till detta projekt kräver vi att du har någon form av akademisk utbildning eller erfarenhet från bank/finans. Egenskaper vi värdesätter - Driven, målmedveten och ambitiös - Stort självförtroende - Strukturerad, ordningsam och pålitlig - Flytande Svenska i tal - Vilja att utvecklas Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "bank/finans säljare" och bifoga CV, personligt brev. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Låneförmedlare bank/finans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Låneförmedlare bank/finans

Viafone söker säljare i samarbete med Tele2
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista Gallerian). Viafone vann det prestigefyllda priset som årets säljbyrå på Tele2 Direct Sales Awards 2012. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 160 säljare fram till höst, därför söker vi nu fler säljare! Beskrivning av arbetsuppgifter: Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta befintliga tele2 kunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla jobbar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning och gemenskap. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning i produkt och sälj - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Fast timersättning + provision - Utmanande och roliga säljtävlingar - Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett stort plus, men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i sälj teknik samt produktutbildning på företaget. Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "bef. säljare" och bifoga CV, personligt brev och gärna en bild på dig själv. Anställning: 6månader Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Viafone söker säljare i samarbete med Tele2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Viafone söker säljare i samarbete med Tele2

Viafone söker säljare på uppdrag av Comhem
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista Gallerian). Vi utför ny- och befintlig försäljning, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare, idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 160 säljare till våren. På uppdrag av ComHem söker vi nu fler säljare! Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta kunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla jobbar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning och gemenskap. Vi förmedlar TV, bredband och hemtelefoni. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning i produkt och sälj - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Fast timersättning + provision - Utmanande och roliga säljtävlingar - Trevliga arbetskollegor - Erfarenhet från försäljning är ett stort plus, men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i sälj teknik samt produktutbildning på företaget. Egenskaper vi värdesätter - Driven, målmedveten och ambitiös - Stort självförtroende - Strukturerad, ordningsam och pålitlig - Flytande Svenska i tal - Vilja att utvecklas - Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "CH säljare" och bifoga CV, personligt brev. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Viafone söker säljare på uppdrag av Comhem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Viafone söker säljare på uppdrag av Comhem

Säljare, Viafone Sweden AB
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista Gallerian). Vi utför ny- och befintlig försäljning, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare, idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 160 säljare till våren, därför söker vi nu fler hungriga säljare! Din uppgift är att ringa och driva försäljning på befintliga kunder till ett utan Sveriges största lotteri prenumeration. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla jobbar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning och gemenskap. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning i produkt och sälj - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Fast timersättning + provision - Utmanande och roliga säljtävlingar - Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett stort plus, men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i sälj teknik samt produktutbildning på företaget. Egenskaper vi värdesätter - Driven, målmedveten och ambitiös - Stort självförtroende - Strukturerad, ordningsam och pålitlig - Flytande Svenska i tal - Vilja att utvecklas Anställning: 6månader Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "lott säljare och bifoga CV, personligt brev. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare, Viafone Sweden AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare, Viafone Sweden AB

Företagssäljare, Com Hem
Viafone Sweden AB startades 2007 och har idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 190 säljare till hösten. Viafone är ett utav Sveriges mest snabbväxande telemarketing bolag med verksamhet i Stockholm då vi sitter i moderna fräscha lokaler precis utanför Kista Gallerian. Vi utför ny- och befintlig försäljning inom lotteri, telecom, försäkringar, bank/finans, besöksbokningar samt marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Arbetsuppgift För Com Hems räkning söker vi företagssäljare! Din uppgift är att driva försäljning mot företagskunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla arbetar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning samt gemenskap Du kommer att tillhöra ett team med ambitiösa, tävlingsinriktade kollegor där säljtävlingar och högt tempo är något som präglar vardagen. Du arbetar med ett väletablerat varumärke och erbjuder dina kunder en välkänd och uppskattad produkt. Som nyanställd får du genomgå en produktutbildning, kontinuerlig utbildning och coachning för att hela tiden förbättra dina resultat. Du kommer att ha individuell samt grupp budget, dagliga uppstarts- och uppföljningsmöten med din säljcoach samt övriga säljteamet. Arbetstid: 08.00-17.00 Kvalifikationer Du ska sedan tidigare haft goda resultat från försäljning och det är meriterande om du har arbetat med telecom. Som person är du driven, engagerad och målmedveten. Viktigt med social kompetens, att vara tävlingsinriktad och älska att sälja. Du ska trivas med att arbeta i en miljö med högt tempo. Vi erbjuder både trygghet och goda möjligheter i form av en grundlön, provision och bonus. Övrigt Inom bolaget finns det utvecklingsmöjligheter för att klättra inom försäljning. Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående. Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer. Välkommen in med din ansökan!
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Företagssäljare, Com Hem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagssäljare, Com Hem

Säljare, Kista Gallerian
Viafone Sweden AB startades 2007 och har idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 190 säljare till hösten. Viafone är ett utav Sveriges mest snabbväxande telemarketing bolag med verksamhet i Stockholm då vi sitter i moderna fräscha lokaler precis utanför Kista Gallerian. Vi utför ny- och befintlig försäljning inom lotteri, telecom, försäkringar, bank/finans, besöksbokningar samt marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta nya- samt befintliga privatkunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla arbetar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning samt gemenskap. Du kommer att tillhöra ett team med ambitiösa, tävlingsinriktade kollegor där säljtävlingar och högt tempo är något som präglar vardagen. Du arbetar med ett väletablerat varumärke och erbjuder dina kunder en välkänd och uppskattad produkt. Som nyanställd får du genomgå en produktutbildning, kontinuerlig utbildning och coachning för att hela tiden förbättra dina resultat. Du kommer att ha individuell samt grupp budget, dagliga uppstarts- och uppföljningsmöten med din säljcoach samt övriga säljteamet. Kvalifikationer Erfarenhet är inget krav. Som person ska du vara driven, engagerad och målmedveten. Viktigt med social kompetens, att vara tävlingsinriktad och älska att sälja. Du ska trivas med att arbeta i en miljö med högt tempo. Vi erbjuder både trygghet och goda möjligheter i form av en grundlön, provision och bonus. Övrigt Inom bolaget finns det utvecklingsmöjligheter för att klättra inom försäljning. Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående. Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer. Välkommen in med din ansökan!
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare, Kista Gallerian jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare, Kista Gallerian

Mötesbokare med fastlön + provision sökes!
Viafone Sweden AB startades 2007 och har idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 190 säljare till hösten. Viafone är ett utav Sveriges mest snabbväxande telemarketing bolag med verksamhet i Stockholm då vi sitter i moderna fräscha lokaler precis utanför Kista Gallerian. Vi utför ny- och befintlig försäljning inom lotteri, telecom, försäkringar, bank/finans, besöksbokningar samt marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Här på Viafone strävar vi aktivt efter att ha en så hög trivsel stämning som möjligt samtidigt som vi successivt växer med kvalitet. Vi kommer under hösten expandera vår företagsavdelning. Vi är idag ett företag som ständigt är i expansion, och vi söker nu medarbetare som vill växa tillsammans med oss. Vi erbjuder dig ett spännande jobb på heltid med möjlighet att tjäna riktigt bra med pengar i form av rörlig & fast lön. Du får produkt utbildning och individuellt sälj stöd samt möjligheten att arbeta med marknadens bästa tjänster. Din roll som mötesbokare innebär att arbeta på uppdrag till ett av Sveriges största bilvårds företag och boka kundbesök åt dem. Arbetet kräver en god kommunikationsförmåga samt ha enkelt för att prata i telefon. Vi söker dig som strävar efter att ständigt utvecklas och är orädd för utmaningar. En viktig egenskap som anställd som mötesbokare är att du är noggrann och strukturerad. Erfarenhet av mötesbokning sedan innan är mycket meriterande. Som nyanställd får du genomgå en produktutbildning, kontinuerlig utbildning och coachning för att hela tiden förbättra dina resultat. Viktigaste egenskaperna hos den vi söker: ~ Är Glad och Positiv ~ Driven och självsäker ~ Utåtriktad och orädd Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "Mötesbokare"
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Mötesbokare med fastlön + provision sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mötesbokare med fastlön + provision sökes!

Säljare, Tele2
Viafone Sweden AB startades 2007 och har idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 190 säljare till hösten. Vi blev utsedd till årets säljbyrå 2012 av Tele2 och är ett utav Sveriges mest snabbväxande telemarketing bolag med verksamhet i Stockholm då vi sitter i moderna fräscha lokaler precis utanför Kista Gallerian. Vi utför ny- och befintlig försäljning inom lotteri, telecom, försäkringar, bank/finans, besöksbokningar samt marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Arbetsuppgift För Tele2 räkning söker vi nu fler säljare! Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta nya- samt befintliga privatkunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla arbetar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning samt gemenskap. Du kommer att tillhöra ett team med ambitiösa, tävlingsinriktade kollegor där säljtävlingar och högt tempo är något som präglar vardagen. Du arbetar med ett väletablerat varumärke och erbjuder dina kunder en välkänd och uppskattad produkt. Som nyanställd får du genomgå en produktutbildning, kontinuerlig utbildning och coachning för att hela tiden förbättra dina resultat. Du kommer att ha individuell samt grupp budget, dagliga uppstarts- och uppföljningsmöten med din säljcoach samt övriga säljteamet. Vi förmedlar: - Mobiltelefoni - Mobilt bredband - Hemtelefoni via mobilnätet Kvalifikationer Tidigare erfarenheter av försäljning är meriterande, men inget krav. Som person är du driven, engagerad och målmedveten. Viktigt med social kompetens, att vara tävlingsinriktad och älska att sälja. Du ska trivas med att arbeta i en miljö med högt tempo. Vi erbjuder både trygghet och goda möjligheter i form av en grundlön, provision och bonus. Övrigt Inom bolaget finns det utvecklingsmöjligheter för att klättra inom försäljning. Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående. Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer. Välkommen in med din ansökan!
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare, Tele2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare, Tele2

Låneförmedlare bank/finans
Viafone Sweden AB startades 2007 och har idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 190 säljare till hösten. Viafone är ett utav Sveriges mest snabbväxande telemarketing bolag med verksamhet i Stockholm då vi sitter i moderna fräscha lokaler precis utanför Kista Gallerian. Vi utför ny- och befintlig försäljning inom lotteri, telecom, försäkringar, bank/finans, besöksbokningar samt marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Arbetsuppgift För Marginalen Banks räkning söker vi låneförmedlare. Din uppgift är att ringa till befintliga kunder hos ett utav Sveriges största banker och förmedla lån via telefon. Du kommer att tillhöra ett team med ambitiösa, tävlingsinriktade kollegor där säljtävlingar och högt tempo är något som präglar vardagen. Du arbetar med ett väletablerat varumärke och erbjuder dina kunder en välkänd och uppskattad tjänst. Som nyanställd får du genomgå en produktutbildning, kontinuerlig utbildning och coachning för att hela tiden förbättra dina resultat. Du kommer att ha individuell samt grupp budget, dagliga uppstarts- och uppföljningsmöten med din säljcoach samt övriga säljteamet. Kvalifikationer Du ska sedan tidigare haft goda resultat från försäljning och det är meriterande om du har arbetat med bank/finans. Som person är du driven, engagerad och målmedveten. Viktigt med social kompetens, att vara tävlingsinriktad och älska att sälja. Du ska trivas med att arbeta i en miljö med högt tempo. Vi erbjuder både trygghet och goda möjligheter i form av en grundlön, provision och bonus. Övrigt Inom bolaget finns det utvecklingsmöjligheter för att klättra inom försäljning. Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående. Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer. Välkommen in med din ansökan!
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Låneförmedlare bank/finans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Låneförmedlare bank/finans

Viafone söker säljare i samarbete med Tele2
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista Gallerian). Viafone vann det prestigefyllda priset som årets säljbyrå på Tele2 Direct Sales Awards 2012. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 160 säljare fram till höst, därför söker vi nu fler säljare! Beskrivning av arbetsuppgifter: Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta befintliga tele2 kunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla jobbar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning och gemenskap. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning i produkt och sälj - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Fast timersättning + provision - Utmanande och roliga säljtävlingar - Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett stort plus, men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i sälj teknik samt produktutbildning på företaget. Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "bef. säljare" och bifoga CV, personligt brev och gärna en bild på dig själv. Anställning: 6månader Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Viafone söker säljare i samarbete med Tele2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Viafone söker säljare i samarbete med Tele2

Viafone söker säljare på uppdrag av Comhem
Viafone Sweden AB startades 2007 och har idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 190 säljare till hösten. Viafone är ett utav Sveriges mest snabbväxande telemarketing bolag med verksamhet i Stockholm då vi sitter i moderna fräscha lokaler precis utanför Kista Gallerian. Vi utför ny- och befintlig försäljning inom lotteri, telecom, försäkringar, bank/finans, besöksbokningar samt marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Arbetsuppgift På uppdrag av Com Hem söker vi nu fler säljare! Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta nya- samt befintliga privatkunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla arbetar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning samt gemenskap Du kommer att tillhöra ett team med ambitiösa, tävlingsinriktade kollegor där säljtävlingar och högt tempo är något som präglar vardagen. Du arbetar med ett väletablerat varumärke och erbjuder dina kunder en välkänd och uppskattad produkt. Som nyanställd får du genomgå en produktutbildning, kontinuerlig utbildning och coachning för att hela tiden förbättra dina resultat. Du kommer att ha individuell samt grupp budget, dagliga uppstarts- och uppföljningsmöten med din säljcoach samt övriga säljteamet. Vi förmedlar: - Telefoni - Bredband - TV Arbetstider: 10.00 ? 19.00 Kvalifikationer Du ska sedan tidigare haft goda resultat från försäljning och det är meriterande om du har arbetat med telecom. Som person är du driven, engagerad och målmedveten. Viktigt med social kompetens, att vara tävlingsinriktad och älska att sälja. Du ska trivas med att arbeta i en miljö med högt tempo. Vi erbjuder både trygghet och goda möjligheter i form av en grundlön, provision och bonus. Övrigt Inom bolaget finns det utvecklingsmöjligheter för att klättra inom försäljning. Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående. Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer. Välkommen in med din ansökan!
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Viafone söker säljare på uppdrag av Comhem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Viafone söker säljare på uppdrag av Comhem

ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE!
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista C). Vi utför ny- och befintlig försäljning, kundservice, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare, idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 160 st till hösten, därför söker vi nu fler hungriga säljare! Vill du göra karriär på ett företag som växer så det knakar? För några av våra uppdragsgivares räkning söker vi duktiga innesäljare. Som innesäljare kommer du att med telefonen som verktyg arbeta med uppsökande försäljning mot befintliga kunder. Vi erbjuder dig ett spännande jobb på heltid, där du kommer att jobba med ett av Sveriges ledande energibolag. Du får produktutbildning och individuellt sälj stöd, du får möjligheten att arbeta med några av marknadens mest välkända Företag. Här ar du möjlighet att utvecklas och klättra i karriären om du har ambitioner. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Konkurrenskraftiga löner - Utmanande och roliga säljtävlingar - En chans att tjäna riktigt bra med pengar - Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett plus, men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i Säljteknik samt produktutbildning på företaget. Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "el säljare" och bifoga CV, personligt brev och gärna en bild på dig. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE!

Säljare, Kista Gallerian
Viafone Sweden AB startades 2007 och har idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 190 säljare till hösten. Viafone är ett utav Sveriges mest snabbväxande telemarketing bolag med verksamhet i Stockholm då vi sitter i moderna fräscha lokaler precis utanför Kista Gallerian. Vi utför ny- och befintlig försäljning inom lotteri, telecom, försäkringar, bank/finans, besöksbokningar samt marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta nya- samt befintliga privatkunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla arbetar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning samt gemenskap. Du kommer att tillhöra ett team med ambitiösa, tävlingsinriktade kollegor där säljtävlingar och högt tempo är något som präglar vardagen. Du arbetar med ett väletablerat varumärke och erbjuder dina kunder en välkänd och uppskattad produkt. Som nyanställd får du genomgå en produktutbildning, kontinuerlig utbildning och coachning för att hela tiden förbättra dina resultat. Du kommer att ha individuell samt grupp budget, dagliga uppstarts- och uppföljningsmöten med din säljcoach samt övriga säljteamet. Kvalifikationer Erfarenhet är inget krav. Som person ska du vara driven, engagerad och målmedveten. Viktigt med social kompetens, att vara tävlingsinriktad och älska att sälja. Du ska trivas med att arbeta i en miljö med högt tempo. Vi erbjuder både trygghet och goda möjligheter i form av en grundlön, provision och bonus. Övrigt Inom bolaget finns det utvecklingsmöjligheter för att klättra inom försäljning. Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående. Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer. Välkommen in med din ansökan!
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare, Kista Gallerian jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare, Kista Gallerian

Vill du jobba med befintliga kunder?
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista C). Vi utför ny- och befintlig försäljning, kundservice, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. i Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 160 säljare till hösten, därför söker vi nu fler hungriga säljare! Vill du göra karriär på ett företag som växer så det knakar? För några av våra uppdragsgivares räkning söker vi duktiga innesäljare. Som innesäljare kommer du att med telefonen som verktyg arbeta med uppsökande försäljning mot befintliga kunder. Vi erbjuder dig ett spännande jobb på heltid, där du får jobba emot befintliga kunder. Du får produktutbildning och individuellt sälj stöd, du får möjligheten att arbeta med några av marknadens mest välkända Företag. Här har du möjlighet att utvecklas och klättra i karriären om du har ambitioner. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Konkurrenskraftiga löner - Utmanande och roliga säljtävlingar - En chans att tjäna riktigt bra med pengar - Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett plus men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i Säljteknik samt produktutbildning på företaget. Anställning: 3-6månader Snittlön: 23.348kr/mån Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas. Skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "innesäljare" och bifoga CV, personligt brev och gärna en bild på dig. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba med befintliga kunder? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba med befintliga kunder?

Com hem säljare sökes
Om företaget Viafone Sweden AB startades 2007 och har idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 190 säljare till hösten.  Viafone är ett utav Sveriges mest snabbväxande telemarketing bolag med verksamhet i Stockholm då vi sitter i moderna fräscha lokaler precis utanför Kista Gallerian.  Vi utför ny- och befintlig försäljning inom lotteri, telecom, försäkringar, bank/finans, besöksbokningar samt marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Arbetsuppgift På uppdrag av Com Hem söker vi nu fler säljare! Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta nya- samt befintliga privatkunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla arbetar efter gemensamma mål och som värdes ätter sammanhållning samt gemenskap. Du kommer att tillhöra ett team med ambitiösa, tävlingsinriktade kollegor där sälj tävlingar och högt tempo är något som präglar vardagen. Du arbetar med ett väletablerat varumärke och erbjuder dina kunder en välkänd och uppskattad produkt. Som nyanställd får du genomgå en produktutbildning, kontinuerlig utbildning och för att hela tiden förbättra dina resultat. Du kommer att ha individuell samt grupp budget, dagliga uppstarts- och uppföljningsmöten med din säljcoach samt övriga säljteamet.  Vi förmedlar: - Telefoni - Bredband - TV Kvalifikationer Du ska sedan tidigare haft goda resultat från försäljning och det är meriterande om du har arbetat med telecom. Som person är du driven, engagerad och målmedveten. Viktigt med social kompetens, att vara tävlingsinriktad och älska att sälja. Du ska trivas med att arbeta i en miljö med högt tempo. Vi erbjuder både trygghet och goda möjligheter i form av en grundlön, provision och bonus. Övrigt Inom bolaget finns det utvecklingsmöjligheter för att klättra inom försäljning.  Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående. Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer.  Välkommen in med din ansökan!
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Com hem säljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Com hem säljare sökes

Telefonförsäljare
Viafone Sweden AB startades 2007 och har idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 190 säljare till hösten. Viafone är ett utav Sveriges mest snabbväxande telemarketing bolag med verksamhet i Stockholm då vi sitter i moderna fräscha lokaler precis utanför Kista Gallerian. Vi utför ny- och befintlig försäljning inom lotteri, telecom, försäkringar, bank/finans, besöksbokningar samt marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. Arbetsuppgift Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta nya- samt befintliga privatkunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla arbetar efter individuella samt gemensamma mål och som värdesätter gemenskap. Du kommer att tillhöra ett team med ambitiösa, tävlingsinriktade kollegor där säljtävlingar och högt tempo är något som präglar vardagen. Du arbetar med ett väletablerat varumärke och erbjuder dina kunder en välkänd och uppskattad produkt. Som nyanställd får du genomgå en produktutbildning, kontinuerlig utbildning och coachning för att hela tiden förbättra dina resultat. Vi söker dig som: - har ett driv och gillar utmaningar. - gillar att jobba mot uppsatta mål. - är en positiv person som gillar social interaktion. - arbetar självgående, men trivs av att vara en del i ett sammansvetsat team. - har en fallenhet för att kommunicera och vill ge bästa möjliga service. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav. Vi erbjuder både trygghet och goda möjligheter i form av en grundlön, provision och bonus. Övrigt Inom bolaget finns det utvecklingsmöjligheter för att klättra inom försäljning. Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående. Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer. Välkommen in med din ansökan!
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Telefonförsäljare jobb, Telefonförsäljare Stockholm, Telefonförsäljare VIAFONE SWEDEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telefonförsäljare

Företagssäljare
Om företaget Viafone Sweden AB startades 2007 och har idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 190 säljare till hösten. Viafone är ett utav Sveriges mest snabbväxande telemarketing bolag med verksamhet i Stockholm då vi sitter i moderna fräscha lokaler precis utanför Kista Gallerian. Vi utför ny- och befintlig försäljning inom lotteri, telecom, försäkringar, bank/finans, besöksbokningar samt marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Arbetsbeskrivning I rollen som företagssäljare får du möjligheten att bli en av företagets viktigaste säljare samt att du får chansen att tjäna riktigt bra med pengar. Du ska stimuleras av att nå högt uppsatta mål samt jobba effektivt. Du kommer att tillhöra ett team med ambitiösa, tävlingsinriktade kollegor där säljtävlingar och högt tempo är något som präglar vardagen. Du arbetar med ett väletablerat varumärke och erbjuder dina kunder en välkänd och uppskattad produkt. Som nyanställd får du genomgå en produktutbildning, kontinuerlig utbildning och coachning för att hela tiden förbättra dina resultat. All försäljning sker över telefon. Vem är du? För att lyckas i rollen som innesäljare/telefonförsäljare söker vi dig som trivs med att ta kontakt med företag och vill utvecklas inom försäljning i ett framgångsrikt säljbolag. Det är viktigt att du har rätt inställning till arbetet. Försäljningserfarenhet är ett krav och det är meriterande ifall du har arbetat med försäljning mot företag. Vidare ser vi gärna att du är; * Självgående och flexibel; * Utåtriktad, positiv och öppen; * En vinnarskalle; * En ansvarsfull teamplayer som fokuserar på uppgiften. * Driftig och orädd, som trivs i ett högt arbetstempo. Du erbjuds Som företagssäljare erbjuds du goda förmåner och stor möjlighet till personlig och professionell utveckling. Du har möjligheten till bland annat: * Garantilön samt hög provision.. * Utbildningar inom produkt, säljteknik och professionell hjälp av duktiga coacher. * Kickoffer, afterworks och en rad andra aktiviteter. * Möjligheten att arbeta i ett roligt och drivet gäng på ett företag i framkant! * Mängder med tävlingar och turneringar med fina priser såsom Ipads, resor, presentkort m.m. Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer. Välkommen in med din ansökan!
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Företagssäljare jobb, Företagssäljare Stockholm, Företagssäljare VIAFONE SWEDEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagssäljare

ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE!
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista C). Vi utför ny- och befintlig försäljning, kundservice, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare, idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 160 st till hösten, därför söker vi nu fler hungriga säljare! Vill du göra karriär på ett företag som växer så det knakar? För några av våra uppdragsgivares räkning söker vi duktiga innesäljare. Som innesäljare kommer du att med telefonen som verktyg arbeta med uppsökande försäljning mot befintliga kunder. Vi erbjuder dig ett spännande jobb på heltid, där du kommer att jobba med ett av Sveriges ledande energibolag. Du får produktutbildning och individuellt sälj stöd, du får möjligheten att arbeta med några av marknadens mest välkända Företag. Här ar du möjlighet att utvecklas och klättra i karriären om du har ambitioner. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Konkurrenskraftiga löner - Utmanande och roliga säljtävlingar - En chans att tjäna riktigt bra med pengar - Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett plus, men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i Säljteknik samt produktutbildning på företaget. Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "el säljare" och bifoga CV, personligt brev och gärna en bild på dig. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE!

Låneförmedlare bank/finans
Viafone Sweden AB startades 2007 och har idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 190 säljare till hösten. Viafone är ett utav Sveriges mest snabbväxande telemarketing bolag med verksamhet i Stockholm då vi sitter i moderna fräscha lokaler precis utanför Kista Gallerian. Vi utför ny- och befintlig försäljning inom lotteri, telecom, försäkringar, bank/finans, besöksbokningar samt marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Arbetsuppgift För Marginalen Banks räkning söker vi låneförmedlare. Din uppgift är att ringa till befintliga kunder hos ett utav Sveriges största banker och förmedla lån via telefon. Du kommer att tillhöra ett team med ambitiösa, tävlingsinriktade kollegor där säljtävlingar och högt tempo är något som präglar vardagen. Du arbetar med ett väletablerat varumärke och erbjuder dina kunder en välkänd och uppskattad tjänst. Som nyanställd får du genomgå en produktutbildning, kontinuerlig utbildning och coachning för att hela tiden förbättra dina resultat. Du kommer att ha individuell samt grupp budget, dagliga uppstarts- och uppföljningsmöten med din säljcoach samt övriga säljteamet. Kvalifikationer Du ska sedan tidigare haft goda resultat från försäljning och det är meriterande om du har arbetat med bank/finans. Som person är du driven, engagerad och målmedveten. Viktigt med social kompetens, att vara tävlingsinriktad och älska att sälja. Du ska trivas med att arbeta i en miljö med högt tempo. Vi erbjuder både trygghet och goda möjligheter i form av en grundlön, provision och bonus. Övrigt Inom bolaget finns det utvecklingsmöjligheter för att klättra inom försäljning. Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående. Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer. Välkommen in med din ansökan!
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Låneförmedlare bank/finans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Låneförmedlare bank/finans

Com hem säljare sökes
Arbetsuppgift På uppdrag av Com Hem söker vi nu fler säljare! Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta nya- samt befintliga privatkunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla arbetar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning samt gemenskap. Du kommer att tillhöra ett team med ambitiösa, tävlingsinriktade kollegor där säljtävlingar och högt tempo är något som präglar vardagen. Du arbetar med ett väletablerat varumärke och erbjuder dina kunder en välkänd och uppskattad produkt. Som nyanställd får du genomgå en produktutbildning, kontinuerlig utbildning och coachning för att hela tiden förbättra dina resultat. Du kommer att ha individuell samt grupp budget, dagliga uppstarts- och uppföljningsmöten med din säljcoach samt övriga säljteamet. Vi förmedlar: - Telefoni - Bredband - TV Kvalifikationer Du ska sedan tidigare haft goda resultat från försäljning och det är meriterande om du har arbetat med telecom. Som person är du driven, engagerad och målmedveten. Viktigt med social kompetens, att vara tävlingsinriktad och älska att sälja. Du ska trivas med att arbeta i en miljö med högt tempo. Vi erbjuder både trygghet och goda möjligheter i form av en grundlön, provision och bonus. Övrigt Inom bolaget finns det utvecklingsmöjligheter för att klättra inom försäljning. Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående. Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer. Välkommen in med din ansökan!
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-08
Sök fler jobb liknande: lediga Com hem säljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Com hem säljare sökes

Säljare
Viafone Sweden AB startades 2007 och har idag cirka 140 anställda och beräknas bli ca 190 säljare till våren. Viafone är ett utav Sveriges mest snabbväxande telemarketing bolag med verksamhet i Stockholm då vi sitter i moderna fräscha lokaler precis utanför Kista Gallerian. Vi utför ny- och befintlig försäljning inom lotteri, telecom, el, bank/finans, besöksbokningar samt marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. Arbetsuppgift Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta nya- samt befintliga privatkunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla arbetar efter individuella samt gemensamma mål och som värdesätter gemenskap. Du kommer att tillhöra ett team med ambitiösa, tävlingsinriktade kollegor där säljtävlingar och högt tempo är något som präglar vardagen. Du arbetar med ett väletablerat varumärke och erbjuder dina kunder en välkänd och uppskattad produkt. Som nyanställd får du genomgå en produktutbildning, kontinuerlig utbildning och coachning för att hela tiden förbättra dina resultat. Vi söker dig som: - har ett driv och gillar utmaningar. - gillar att jobba mot uppsatta mål. - är en positiv person som gillar social interaktion. - arbetar självgående, men trivs av att vara en del i ett sammansvetsat team. - har en fallenhet för att kommunicera och vill ge bästa möjliga service. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav. Vi erbjuder både trygghet och goda möjligheter i form av en grundlön, provision och bonus. Övrigt Inom bolaget finns det utvecklingsmöjligheter för att klättra inom försäljning. Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående. Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer. Välkommen in med din ansökan!
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Stockholm, Säljare VIAFONE SWEDEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Låneförmedlare
Om företaget Viafone Sweden AB startades 2007 och har idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 190 säljare till våren. Viafone är ett utav Sveriges mest snabbväxande telemarketing bolag med verksamhet i Stockholm då vi sitter i moderna fräscha lokaler precis utanför Kista Gallerian. Vi utför ny- och befintlig försäljning inom lotteri, telecom, försäkringar, bank/finans, besöksbokningar samt marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Arbetsuppgift För Marginalen Banks räkning söker vi låneförmedlare. Din uppgift är att till mestadels ringa till befintliga kunder hos ett utav Sveriges största banker och förmedla lån via telefon. Du kommer att tillhöra ett team med ambitiösa, tävlingsinriktade kollegor där säljtävlingar och högt tempo är något som präglar vardagen. Du arbetar med ett väletablerat varumärke och erbjuder dina kunder en välkänd och uppskattad tjänst. Som nyanställd får du genomgå en produktutbildning, kontinuerlig utbildning och coachning för att hela tiden förbättra dina resultat. Du kommer att ha individuell samt grupp budget, dagliga uppstarts- och uppföljningsmöten med din säljcoach samt övriga säljteamet. Kvalifikationer Du ska sedan tidigare haft goda resultat från försäljning och det är meriterande om du har arbetat med bank/finans. Som person är du driven, engagerad och målmedveten. Viktigt med social kompetens, att vara tävlingsinriktad och älska att sälja. Du ska trivas med att arbeta i en miljö med högt tempo. Vi erbjuder både trygghet och goda möjligheter i form av en grundlön, provision och bonus. Övrigt Inom bolaget finns det utvecklingsmöjligheter för att klättra inom försäljning. Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående. Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer. Välkommen in med din ansökan!
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Låneförmedlare jobb, Låneförmedlare Stockholm, Låneförmedlare VIAFONE SWEDEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Låneförmedlare

Com Hem säljare sökes
Om företaget Viafone Sweden AB startades 2007 och har idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 190 säljare till våren. Viafone är ett utav Sveriges mest snabbväxande telemarketing bolag med verksamhet i Stockholm då vi sitter i moderna fräscha lokaler precis utanför Kista Gallerian. Vi utför ny- och befintlig försäljning inom lotteri, telecom, försäkringar, bank/finans, besöksbokningar samt marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Arbetsuppgift På uppdrag av Com Hem söker vi nu fler säljare! Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta nya- samt befintliga privatkunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla arbetar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning samt gemenskap. Du kommer att tillhöra ett team med ambitiösa, tävlingsinriktade kollegor där säljtävlingar och högt tempo är något som präglar vardagen. Du arbetar med ett väletablerat varumärke och erbjuder dina kunder en välkänd och uppskattad produkt. Som nyanställd får du genomgå en produktutbildning, kontinuerlig utbildning och coachning för att hela tiden förbättra dina resultat. Du kommer att ha individuell samt grupp budget, dagliga uppstarts- och uppföljningsmöten med din säljcoach samt övriga säljteamet. Vi förmedlar: - Telefoni - Bredband - TV Kvalifikationer Du ska sedan tidigare haft goda resultat från försäljning och det är meriterande om du har arbetat med telecom. Som person är du driven, engagerad och målmedveten. Viktigt med social kompetens, att vara tävlingsinriktad och älska att sälja. Du ska trivas med att arbeta i en miljö med högt tempo. Vi erbjuder både trygghet och goda möjligheter i form av en grundlön, provision och bonus. Övrigt Inom bolaget finns det utvecklingsmöjligheter för att klättra inom försäljning. Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående. Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer. Välkommen in med din ansökan!
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Com Hem säljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Com Hem säljare sökes

Viafone expanderar och söker flera säljare!
Om oss: Viafone är ett av Sveriges bästa telemarketingföretag. Vi är experter på innovativ telefonförsäljning och erbjuder våra kunder maximal kvalité. Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden så som Halebop, Com Hem, Postkodlotteriet m.fl. Vi är glada, vi älskar att ha kul på jobbet och vi är duktiga på försäljning! Vi jobbar i högt tempo där dagarna går fort. Vi är inte som alla andra och sticker gärna ut. Vi strävar efter höga mål hela tiden och tar gärna emot nya utmaningar under resans gång! Vi vill bli störst på marknaden och vi vill bli bäst på det vi gör! Vi är idag 140 anställda och planerar på att bli fler. Vill du vara en del av oss? Om tjänsten: Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta befintliga privatkunder via telefon. Du kommer att arbeta med ett väletablerat varumärke och erbjuda dina kunder en välkänd och uppskattad produkt. Erfarenhet meriterande, men självklart inget krav. Vi erbjuder dig säljutbildning(ar) och individuellt säljstöd som du garanterat kommer att ha nytta av i din karriär! Vi erbjuder en fast tim lön + provision samt bonus. Skicka in ditt CV och personliga brev till jobba@viafone.se. Intervjuer sker löpande. Tveka inte att höra av dig till oss om du har funderingar kring något. Inga frågor är dumma frågor!
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Viafone expanderar och söker flera säljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Viafone expanderar och söker flera säljare!

Viafone söker innesäljare! - Kista
Viafone är ett av Sveriges bästa telefonförsäljningsbolag. Vi är experter på innovativ telefonförsäljning och erbjuder våra kunder maximal kvalité. Vi samarbetar med ett flertal ledande aktörer på marknaden så som Halebop, Com Hem, Postkodlotteriet m.fl. Vi är idag 140 anställda och planerar på att bli ännu fler. Vill du vara en del av oss? Om tjänsten: Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta befintliga privatkunder via telefon. Du kommer att arbeta med ett väletablerat varumärke och erbjuda dina kunder en välkänd och uppskattad produkt. Erfarenhet meriterande, men självklart inget krav. Vi erbjuder dig säljutbildning(ar) och individuellt säljstöd som du garanterat kommer att ha nytta av i din karriär! Vi erbjuder en fast tim lön + provision samt bonus. Skicka in ditt CV och personliga brev till jobba@viafone.se. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Viafone söker innesäljare! - Kista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Viafone söker innesäljare! - Kista

Rekryteringsträff. Viafone söker efter säljare
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF MED OSS PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY! Onsdagen den 26 febuari kl. 13.00 Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan). Nedan finns beskrivning på en av våra tjänster som du kan söka på rekryteringsträffen. Ta med dig flera exemplar av dina ansökningshandlingar och förbered dig på en kortare jobbintervju med oss. Alla vi säljföretag som deltar i rekryteringen erbjuder säljtjänster som följer lönenivåer som lägst motsvarar Almegas avtal på garantilön eller fast timlön. * Viafone är ett av Sveriges bästa telefonförsäljningsbolag. Vi är experter på innovativ telefonförsäljning och erbjuder våra kunder maximal kvalité. Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden så som Halebop, Com Hem, Postkodlotteriet m.fl. Vi har idag 130 anställda och har som mål att fylla ut 70 platser till. Om tjänsten: Säljaren har som uppgift är att driva försäljning och bearbeta befintliga privatkunder via telefon. Denne kommer att arbeta med ett väletablerat varumärke och erbjuda kunder en välkänd och uppskattad produkt. Erfarenhet meriterande, men självklart inget krav. Vi erbjuder säljutbildning(ar) och individuella säljstöd som denne garanterat kommer att ha nytta av i sin framtida karriär! Vi erbjuder en fast timlön, bonus och provision. Kravprofil på kandidat: . behärska svenska språket i tal och skrift . kan jobba heltid (mån-tors 10.45-20.00, fre 10:45-18:00) . driven och social
Företag: Viafone Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff. Viafone söker efter säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff. Viafone söker efter säljare

Com Hem säljare sökes
Om företaget Viafone Sweden AB startades 2007 och har idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 190 säljare till våren. Viafone är ett utav Sveriges mest snabbväxande telemarketing bolag med verksamhet i Stockholm då vi sitter i moderna fräscha lokaler precis utanför Kista Gallerian. Vi utför ny- och befintlig försäljning inom lotteri, telecom, försäkringar, bank/finans, besöksbokningar samt marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Arbetsuppgift På uppdrag av Com Hem söker vi nu fler säljare! Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta nya- samt befintliga privatkunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla arbetar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning samt gemenskap. Du kommer att tillhöra ett team med ambitiösa, tävlingsinriktade kollegor där säljtävlingar och högt tempo är något som präglar vardagen. Du arbetar med ett väletablerat varumärke och erbjuder dina kunder en välkänd och uppskattad produkt. Som nyanställd får du genomgå en produktutbildning, kontinuerlig utbildning och coachning för att hela tiden förbättra dina resultat. Du kommer att ha individuell samt grupp budget, dagliga uppstarts- och uppföljningsmöten med din säljcoach samt övriga säljteamet. Vi förmedlar: - Telefoni - Bredband - TV Kvalifikationer Du ska sedan tidigare haft goda resultat från försäljning och det är meriterande om du har arbetat med telecom. Som person är du driven, engagerad och målmedveten. Viktigt med social kompetens, att vara tävlingsinriktad och älska att sälja. Du ska trivas med att arbeta i en miljö med högt tempo. Vi erbjuder både trygghet och goda möjligheter i form av en grundlön, provision och bonus. Övrigt Inom bolaget finns det utvecklingsmöjligheter för att klättra inom försäljning. Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående. Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer. Välkommen in med din ansökan!
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Com Hem säljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Com Hem säljare sökes

Låneförmedlare
Om företaget Viafone Sweden AB startades 2007 och har idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 190 säljare till våren. Viafone är ett utav Sveriges mest snabbväxande telemarketing bolag med verksamhet i Stockholm då vi sitter i moderna fräscha lokaler precis utanför Kista Gallerian. Vi utför ny- och befintlig försäljning inom lotteri, telecom, försäkringar, bank/finans, besöksbokningar samt marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Arbetsuppgift För Marginalen Banks räkning söker vi låneförmedlare. Din uppgift är att till mestadels ringa till befintliga kunder hos ett utav Sveriges största banker och förmedla lån via telefon. Du kommer att tillhöra ett team med ambitiösa, tävlingsinriktade kollegor där säljtävlingar och högt tempo är något som präglar vardagen. Du arbetar med ett väletablerat varumärke och erbjuder dina kunder en välkänd och uppskattad tjänst. Som nyanställd får du genomgå en produktutbildning, kontinuerlig utbildning och coachning för att hela tiden förbättra dina resultat. Du kommer att ha individuell samt grupp budget, dagliga uppstarts- och uppföljningsmöten med din säljcoach samt övriga säljteamet. Kvalifikationer Du ska sedan tidigare haft goda resultat från försäljning och det är meriterande om du har arbetat med bank/finans. Som person är du driven, engagerad och målmedveten. Viktigt med social kompetens, att vara tävlingsinriktad och älska att sälja. Du ska trivas med att arbeta i en miljö med högt tempo. Vi erbjuder både trygghet och goda möjligheter i form av en grundlön, provision och bonus. Övrigt Inom bolaget finns det utvecklingsmöjligheter för att klättra inom försäljning. Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående. Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer. Välkommen in med din ansökan!
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Låneförmedlare jobb, Låneförmedlare Stockholm, Låneförmedlare VIAFONE SWEDEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Låneförmedlare

Vi söker innesäljare för ett Halebop uppdrag!
Viafone är ett av Sveriges ledande telemarketing byrå. Vi är experter på innovativ telefonförsäljning och erbjuder våra kunder maximal kvalité. Vi samarbetar med ett flertal ledande aktörer på marknaden och utför ny- och befintlig försäljning inom lotteri, telecom, försäkringar, bank/finans m.m. Vi är idag 140 anställda och planerar på att bli ännu fler. Uppdrag: På uppdrag av Halebop söker vi nu 2 säljare! Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta nya- samt befintliga privatkunder. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla arbetar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning och gemenskap. Du arbetar med ett väletablerat varumärke och erbjuder dina kunder en välkänd och uppskattad produkt. - Mobilabonnemang - Mobiltelefoni Vi erbjuder dig säljutbildning(ar) och individuellt säljstöd som du garanterat kommer att ha nytta av i din karriär! Kvalifikationer: Du ska sedan tidigare haft erfarenhet inom försäljning och det är meriterande om du har arbetat med mobiltelefoni och -abonnemang. Som person är du driven, engagerad och målmedveten. Det är viktigt att man har en god social kompetens, att man är tävlingsinriktad och drivs av att sälja. Du ska även trivas med att arbeta i en miljö med högt tempo. Vi erbjuder en fast lön, provision och bonus. Tjänsten är heltid och behöver tillsättas omgående. Skicka in din ansökan till jobba@viafone.se, markera ditt mejl med "Viafone - Halebop"
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker innesäljare för ett Halebop uppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker innesäljare för ett Halebop uppdrag!

Viafone söker efter säljare!
Verksamhetsbeskrivning Viafone är ett av Sveriges ledande telemarketingbolag. Vi är experter på innovativ telefonförsäljning och erbjuder våra kunder maximal kvalité. Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden så som Halebop, Com Hem, Postkodlotteriet och Marginalen Bank. Vi har idag ca 140 anställda och vill utöka med ytterligare medarbetare. Säljaren har som uppgift är att driva försäljning och bearbeta befintliga privatkunder via telefon. Denne kommer att arbeta med ett väletablerat varumärke och erbjuda kunder en välkänd och uppskattad produkt. Erfarenhet meriterande, men självklart inget krav. Vi erbjuder säljutbildning(ar) och individuella säljstöd som denne garanterat kommer att ha nytta av i sin framtida karriär! Vi erbjuder en grundlön, bonus och provision. Kravprofil på kandidat: - behärska svenska språket i tal och skrift - kan jobba heltid (mån-tors 10.45-20.00, fre 10:45-18:00) - mellan 18-30 år - driven och social Kom förbi på en rekryteringsträff hos oss så berättar vi mer.
Företag: Viafone Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Viafone söker efter säljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Viafone söker efter säljare!

Vi söker säljare för Svenska postkodlotteriet.
Om oss: Viafone är ett av Sveriges ledande telemarketingbolag. Vi är experter på innovativ telefonförsäljning och erbjuder våra kunder maximal kvalité. Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden så som Halebop, Com Hem, Postkodlotteriet och Marginalen Bank. Vi har idag ca 140 anställda och vill utöka med ytterligare medarbetare. Vi söker nu 8 säljare till Svenska Postkodlotteriet. Om tjänsten: Säljaren har som uppgift är att driva försäljning och bearbeta befintliga privatkunder via telefon. Denne kommer att arbeta med ett väletablerat varumärke och erbjuda kunder en välkänd och uppskattad produkt. Erfarenhet är meriterande, men självklart inget krav. Vi erbjuder säljutbildning(ar) och individuella säljstöd som denne garanterat kommer att ha nytta av i sin framtida karriär! Vi erbjuder en grundlön, bonus och provision. Kravprofil på kandidat: - behärska svenska språket i tal och skrift - kan jobba heltid (mån-tors 10.45-20.00, fre 10:45-18:00) - driven och social Skicka in ditt CV och personliga brev till jobba@viafone.se. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker säljare för Svenska postkodlotteriet. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker säljare för Svenska postkodlotteriet.

VIAFONE SÖKER SÄLJARE
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF MED OSS PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN BOTKYRKA SALEM Onsdagen den 23 april mellan kl. 13-15 Adress: Hallunda Centrum Viafone är ett av Sveriges bästa telefonförsäljningsbolag. Vi är experter på innovativ telefonförsäljning och erbjuder våra kunder maximal kvalité. Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden så som Halebop, Com Hem, Postkodlotteriet m.fl. Vi har idag 130 anställda och har som mål att fylla ut 70 platser till. Om tjänsten: Säljaren har som uppgift är att driva försäljning och bearbeta befintliga privatkunder via telefon. Denne kommer att arbeta med ett väletablerat varumärke och erbjuda kunder en välkänd och uppskattad produkt. Erfarenhet meriterande, men självklart inget krav. Vi erbjuder säljutbildning(ar) och individuella säljstöd som denne garanterat kommer att ha nytta av i sin framtida karriär! Vi erbjuder en fast timlön, bonus och provision. Kravprofil på kandidat: . behärska svenska språket i tal och skrift . kan jobba heltid (mån-tors 10.45-20.00, fre 10:45-18:00) . driven och social
Företag: Viafone Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga VIAFONE SÖKER SÄLJARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VIAFONE SÖKER SÄLJARE


Sök lediga jobb VIAFONE SWEDEN AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se