VMP Bemanning AB jobb - lediga jobb

VMP Bemanning AB jobb VMP Bemanning AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: VMP Bemanning AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: VMP Bemanning AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Snickare sökes för uppdrag!- Eksjö

 2. Snickare sökes till kund i Värnamo- Värnamo

 3. Projektledare/utvecklingsingenjör- Tomelilla

 4. Utvecklingsingenjör/Konstruktör- Tomelilla

 5. Truckförare- Ystad

 6. Maskinställare/formuppsättare- Ystad

 7. Anläggare med yrkesbevis!- Malmö

 8. Snickare sökes till nyproduktion!- Lomma

 9. CNC-operatörer SÖKES!- Kristianstad

 10. Duktiga svetsare sökes!- Kristianstad

 11. Hydraultekniker/Servicemontör- Katrineholm

 12. Resande servicemontör- Katrineholm

 13. Snickare- Göteborg

 14. Betongarbetare- Göteborg

 15. Anläggare- Göteborg

 16. Marknadsinriktad Platschef- Norrköping

 17. Säljare- Linköping

 18. Resande montörer- Nyköping

 19. Formsnickare- Göteborg

 20. Resemontörer- Västerås

 21. Extrapersonal till industri- Katrineholm

 22. Prefab-montörer- Göteborg

 23. Verktygsslipare sökes- Katrineholm

 24. Skiftgående teamledare inom lager.- Malmö

 25. Mekanikmontör/mekanikreparatör- Katrineholm

 26. Extrajobb som mystery shopper!- Stockholm

 27. Blästrare- Malmö

 28. Snickare sökes omgående!- Jönköping

 29. Betongarbetare/Armerare- Göteborg

 30. Självgående teknisk säljare med ingenjörsbakgrund till Lechler AB- Gnesta

 31. Självgående teknisk säljare med ingenjörsbakgrund till Lechler AB- Enköping

 32. Yrkesbevis trä/betong/anläggning?- Göteborg

 33. Teknisk Informatör- Ystad

 34. Elektriker sökes- Katrineholm

 35. Snickare med start omgående- Ulricehamn

 36. Betongarbetare med start omgående- Borås

 37. Truckförare sökes för extrajobb omgående!- Malmö

 38. Extrajobb inom lager !- Staffanstorp

 39. Svetsare med erfarenhet sökes- Katrineholm

 40. Kyltekniker sökes till Skåne!- Hässleholm


Mer beskrivning

Snickare sökes för uppdrag!
VMP Bemanning AB Om företaget VMP söker för kunds räkning ett antal duktiga träarbetare till nyproduktion i Eksjö, projektet drar igång v. 32 Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter består av traditionellt snickeriarbete i nyproduktion. Beroende på vart du bor kan det krävas att du har både körkort och tillgång till bil. Det är ett krav att du som söker har yrkesbevis samt heta arbete. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag! Din profil Du är en duktig snickare, noggrann, ordentlig med hög arbetsmoral. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Eksjö
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare sökes för uppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare sökes för uppdrag!

Snickare sökes till kund i Värnamo
VMP Bemanning AB Om företaget Vi söker nu ett antal duktiga snickare med yrkesbevis till en av våra kunder i Värnamo, arbetet kommer att start v. 32. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter består av traditionellt snickeriarbete. Beroende på vart du bor kan det krävas att du har både körkort och tillgång till bil. Det är ett krav att du som söker har yrkesbevis samt Heta arbete. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag! Din profil Du är en duktig snickare, noggrann, ordentlig med hög arbetsmoral. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare sökes till kund i Värnamo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare sökes till kund i Värnamo

Projektledare/utvecklingsingenjör
VMP Bemanning AB Om företaget Vi söker för kunds räkning projektledare/utvecklingsingenjör. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som projektledare och driva utvecklingsprojekt enligt kundens projektmodell. Vilket innebär förstudier, beräkning och analyser, koncept och detaljkonstruktion. Projektets omfattning varierar från projekt till projekt. Kan även innebära ledning av centrala projekt då man får samarbeta med företagets olika fabriker. Din profil Vi söker dig som har högskoleutbildning inom maskin, styr och regler eller liknande. Du har ett stort teknikintresse och ett par års erfarenhet av projektledning eller produktutvecklingsarbete, inom mekanik eller styr och regler. Förutom ditt ordningssinne, ledarskap, kommunikativt sätt, är du strukturerad och initiativrik. Viktigt att du tycker om att arbetat i grupp och har en positiv inställning. Visar ett stort engagemang inför dina arbetsuppgifter. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Körkort och tillgång till bil. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Tomelilla
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare/utvecklingsingenjör jobb, Projektledare/utvecklingsingenjör Tomelilla, Projektledare/utvecklingsingenjör VMP Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare/utvecklingsingenjör

Utvecklingsingenjör/Konstruktör
VMP Bemanning AB Om företaget Vi söker för kunds räkning utvecklingsingenjör/konstruktör. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kan bestå av mekanisk produktutveckling, produktsystemutveckling av styr och regler-komponenter. Simuleringar. Din profil Vi söker dig som har högskoleutbildning inom maskin, styr och regler eller liknande. som person har du ett stort teknikintresse och ett par års erfarnehet av produktutvecklingsarbete, inom mekanik eller styr och regler. Du behärskar något eller några av de vanligaste 3D-CADsystem. Förutom ditt ordningssinne och analytiska förmåga är du kreativ, strukturerad och initiativrik. Du arbetar proaktivt med prestigelös framtoning. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i grupp, har en positiv inställning och visar ett stort engagemang av dina arbetsuppgifter. Körkort och tillgång till bil. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Tomelilla
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsingenjör/Konstruktör jobb, Utvecklingsingenjör/Konstruktör Tomelilla, Utvecklingsingenjör/Konstruktör VMP Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsingenjör/Konstruktör

Truckförare
VMP Bemanning AB Om företaget Nu söker vi duktiga och erfarna truckförare till vår uthyrningsverksamhet. Uppdragen finns på österlen. Dina arbetsuppgifter Du som söker har god erfarenhet av truckkörning. Vana att lasta/lossa lastbilar. Hämta lämna materiall i produktionen. Mycket god datavana. Din profil Som person är du stresstålig, noggrann och driven. Vidare är du flexibel och samarbetavillig. Arbetstider dagtid. Skift kan förekomma. Körkort och tillgång till bil. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Ystad
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare jobb, Truckförare Ystad, Truckförare VMP Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare

Maskinställare/formuppsättare
VMP Bemanning AB Om företaget Vi söker för kunds rökning en erfaren maskinställare/formuppsättare. Dina arbetsuppgifter Starta upp produktionen se till att säkerställa kvalitetsnormerna. Din profil Som person är du stresstålig, noggrann och driven. Vidare är du flexibel och samarbetavillig. Ansvarsfull. Arbetstider skift Körkort och tillgång till bil är en fördel. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Ystad
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinställare/formuppsättare jobb, Maskinställare/formuppsättare Ystad, Maskinställare/formuppsättare VMP Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinställare/formuppsättare

Anläggare med yrkesbevis!
VMP Bemanning AB Om företaget Till vår uthyrningsverksamhet i Skåne söker vi nu ett antal duktiga anläggare med yrkesbevis och erfarenhet från branschen. Du kommer att utgå från Malmöområdet. Arbetet startar omgående! Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med traditionell anläggning med inslag av VA- och kabelarbete. Meriterande erfarenhet: - Plattläggning, stensättning - VA, kabel/dukt/slang/rör förläggning Din profil Yrkesbevis är ett krav! Det är även ett krav att du har erfarenhet av kabelarbete. Beroende på vart du bor kan det krävas att du som söker har körkort och tillgång till bil. Som person är du ansvarstagande och har ett eget driv. Det är viktigt att du har god fysik då arbetet är fysiskt krävande. God samarbetsförmåga krävs då en stor del av arbetet sker i team. Välkommen in med din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 1 miljard kronor, bemannade 80 000 uppdrag, betalade lön till 14 000 arbetstagare och servade 4 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Anläggare med yrkesbevis! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anläggare med yrkesbevis!

Snickare sökes till nyproduktion!
VMP Bemanning AB Om företaget Vi söker nu ett antal duktiga snickare med yrkesbevis och goda referenser till en av våra kunder. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter består av traditionellt snickeriarbete Beroende på vart du bor kan det krävas att du har både körkort och tillgång till bil. Det är ett krav att du som söker har yrkesbevis. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag! Din profil Du är en duktig snickare, noggrann, ordentlig och har hög arbetsmoral. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 1 miljard kronor, bemannade 80 000 uppdrag, betalade lön till 14 000 arbetstagare och servade 4 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Lomma
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare sökes till nyproduktion! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare sökes till nyproduktion!

CNC-operatörer SÖKES!
VMP Bemanning AB Om företaget Till vår uthyrningsverksamhet söker vi nu erfarna CNC-operatörer inom svarv och fräs. Dina arbetsuppgifter Arbetet kräver erfarenhet inom svarv, fräs och justering Din profil Vi söker dig som har verkstadsteknisk utbildning och ett antal års arbetslivserfarenhet inom svarvning och fräsning. Du har erfarenhet av att justera maskiner, har goda kunskaper inom ritningsläsning och god materialkännedom. Som person är du noggrann, arbetsvillig och social. Välkommen in med din ansökan idag, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 1 miljard kronor, bemannade 80 000 uppdrag, betalade lön till 14 000 arbetstagare och servade 4 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga CNC-operatörer SÖKES! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC-operatörer SÖKES!

Duktiga svetsare sökes!
VMP Bemanning AB Om företaget Nu söker vi duktiga svetsare till vår uthyrningsverksamhet . Uppdragen finns i Kristianstad med omnejd. Dina arbetsuppgifter Du som söker har god erfarenhet av svetsning i olika material och former. Du behärskar svetsmetoderna TIG, MIG och MAG och har erfarenhet av ritningsläsning. Det är meriterande om du har licens för Heta Arbeten. Din profil Som person är du driven, noggrann och stresstålig. Vidare är du flexibel och samarbetsvillig. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Duktiga svetsare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktiga svetsare sökes!

Hydraultekniker/Servicemontör
VMP Bemanning AB Om företaget Vi söker till vår kund i KFV-området en erfaren Hydraultekniker/Servicemontör. Dina arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår att besöka våra kunder montera, felsöka och serva våra maskiner hos kunden. Din profil Du har goda kunskaper i el och hydraulik och har lång erfarenhet av felsökning inom dessa områden. Då arbetet innebär resor till våra kunder krävs B-körkort och vana av kundkontakter. Truckkort och utbildning i Heta arbeten är också ett krav. Som person är du effektiv och metodisk, samt lugn och analytisk. Tjänsten börjar som en provanställning med mycket goda möjligheter till varaktig anställning för rätt person. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraultekniker/Servicemontör jobb, Hydraultekniker/Servicemontör Katrineholm, Hydraultekniker/Servicemontör VMP Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraultekniker/Servicemontör

Resande servicemontör
VMP Bemanning AB Om företaget Till vår kund i Katrineholm söker vi två resande servicemontörer. Dina arbetsuppgifter Arbetetet består av att montera och serva maskiner hos kund, inklusive kabelmontering, dock ej el-inkoppling. Tunga lyft kan förekomma. Arbetet är förlagt i södra och mellersta Sverige mån-fre och innebär således mycket resande och övernattning på annan ort. Avtalsenliga traktamentesersättningar. Din profil Vi söker montörer med erfarenhet av montering och service av maskinutrustning och annan mekanisk och elektrisk montering. Vana av ritningslösning, mekanik och el. Ett krav är utbildning i Heta arbeten, truckkort och B-körkort. Behörighet för sax-lift är meriterande. För ett av uppdragen är goda kunskaper i engelska ett krav. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Resande servicemontör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resande servicemontör

Snickare
VMP Bemanning AB Om företaget Till vår uthyrningsverksamhet i Göteborg söker vi nu snickare med yrkesbevis och god erfarenhet från branschen. Dina arbetsuppgifter Sedvanligt snickeri arbete. Din profil Du är en ansvarstagande person med mycket eget driv och goda dokumenterade kunskaper om byggbranschen. Du har en hög servicekänsla och mån om att alltid göra ett bra arbete. God fysik, då det stundtals kan vara fysiskt krävande. Att arbeta under tidspress är inget som skrämmer dig. God samarbetsförmåga krävs då mycket av arbetet sker i team. B-körkort och tillgång till egen bil är meriterande. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare jobb, Snickare Göteborg, Snickare VMP Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare

Betongarbetare
VMP Bemanning AB Om företaget Till vår uthyrningsverksamhet i Göteborg söker vi nu betongarbetare med yrkesbevis och god erfarenhet från branschen. Dina arbetsuppgifter Gjutning, armering och även viss formning kan förekomma. Din profil Du innehar yrkesbevis. Goda kunskaper inom ritningsläsning, armering, gjutning och formning. Uppdragen kräver att du är självgående och öppen inför nya utmaningar. B-körkort och tillgång till egen bil är meriterande. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Betongarbetare jobb, Betongarbetare Göteborg, Betongarbetare VMP Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Betongarbetare

Anläggare
VMP Bemanning AB Om företaget Vi söker ett antal duktiga anläggare med yrkesbevis. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som anläggare. Det ses som meriterande om du även har erfarenhet av mark, vvs och viss maskinvana. Din profil Det är ett krav att du som söker har yrkesbevis eller har kommit långt i din lärlingsutbildning. Vi söker dig som är trygg i din roll som anläggare och som inte har några problem med att ta egna initiativ. Du är en problemlösare och tycker om att arbeta mot uppsatta mål. Vidare är du noggrann, ordentlig och har hög arbetsmoral. B-körkort och tillgång till egen bil är starkt meriterande. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Anläggare jobb, Anläggare Göteborg, Anläggare VMP Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anläggare

Marknadsinriktad Platschef
VMP Bemanning AB Om företaget Vi söker till vår kund, en mekanisk verkstad, en marknadsinriktad platschef. Dina arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår att planera, leda och följa upp arbetet i verkstaden tillsammans med produktionsledningen. Att hantera marknadsfrågor hos stora och små kunder, från offert till order och leverens. Din profil Du är utbildad högskole/civilingenjör, gärna med inriktning maskin och har lång efarenhet av verkstadsindustri med skärande bearbetning. Tjänsten börjar som en provanställning hos VMP och med goda möjligheter till direktanställning hos kund. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100.".
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsinriktad Platschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsinriktad Platschef

Säljare
VMP Bemanning AB Om företaget VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder. VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. Dina arbetsuppgifter Vi söker en säljare till VMP Group i Östergötland. Tillsammans med bemanningsansvariga och rekryterare driver du hela försäljningsprocessen, vilket innebär att du själv bokar in dina kundbesök per telefon, genomför besöken, offererar, gör avslut och följer upp efter genomfört uppdrag. Inledningsvis kommer stort fokus att ligga på nykundsbearbetning. Du utgår ifrån vårt kontor i Linköping, men större delen av arbetstiden finns du hos kunder runt om i Östergötland. Din profil Vi söker dig som är en problemlösare med entreprenörsanda, engagemang och eget driv. Du har några års erfarenhet av försäljning och brinner för att göra affärer. Du trivs i ett högt arbetstempo och förstår att hårt arbete är en förutsättning för att lyckas. Körkort, datorvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav Om oss Vi erbjuder dig ett utmanande och självständigt arbete där du med initiativförmåga har stora möjligheter att utvecklas och bli framgångsrik i din säljroll. Till din hjälp finns erfarna kollegor och kontinuerlig säljträning. Tillgång till företagsbil finns. Tjänsten är en provanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning. VMP Group- Startsträcka 0-Ansvar 100.
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Linköping
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Linköping, Säljare VMP Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Resande montörer
VMP Bemanning AB Dina arbetsuppgifter VMP Bemanning i Nyköping söker för kunds räkning ett antal resande montörer för heltidsarbete med start i mitten/slutet av augusti. Arbetet är förlagt söndag/måndag - torsdag och sker i huvudsak inom femton mils radie från Nyköping men många uppdrag kräver att man ligger ute i veckorna. Kunden står då för boende på hotell eller vandrarhem. Arbetet kräver att man har god fyslik och klarar ett krävande arbete utomhus i ur och skur. Grävning för hand och tunga lyft mm. ingår i arbetet förutom montering. Man måste vara praktiskt lagd och trivas med att arbeta i grupp. Din profil Lämplig bakgrund är byggare, mekaniker, maskinförare eller motsvarande. B - Körkort är ett krav. BE-körkort, erfarenhet av att köra grävmaskin, utbildning i Heta arbeten och/eller ESA utbildning är meriterande. Kunden kräver utdrag ur belastningsregistret och tillämpar drogtest. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Resande montörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resande montörer

Formsnickare
VMP Bemanning AB Om företaget Till vår uthyrningsverksamhet i Göteborg söker vi nu formsnickare med yrkesbevis och god erfarenhet från branschen Dina arbetsuppgifter Spika form men lättare betongarbetare kan förekomma. Din profil Du är en ansvarstagande person med mycket eget driv och goda dokumenterade kunskaper om byggbranschen. Du har en hög servicekänsla och mån om att alltid göra ett bra arbete. God fysik, då det stundtals kan vara fysiskt krävande. Att arbeta under tidspress är inget som skrämmer dig. God samarbetsförmåga krävs då mycket av arbetet sker i team. B-körkort och tillgång till egen bil är meriterande. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Formsnickare jobb, Formsnickare Göteborg, Formsnickare VMP Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Formsnickare

Resemontörer
VMP Bemanning AB Dina arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi montörer/transportörer till kraftverk vecka 35 och 36. Din profil Du ska ha erfarenhet av liknande arbeten samt ha kurs i heta arbeten, SSG Entré kort samt vara ritningskunnig. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Resemontörer jobb, Resemontörer Västerås, Resemontörer VMP Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resemontörer

Extrapersonal till industri
VMP Bemanning AB Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av demontering och sortering av gods, styrning och övervakning av maskiner. Truckkörning kan förekomma. Tjänsterna avser extraarbete måndag till fredag, i huvudsak dagtid men kvällsskift förekommer. För att vara aktuell ska du ha en annan huvudsaklig sysselsättning såsom studier eller annat arbete. Beskriv i din ansökan hur det ser ut för dig! Din profil De vi söker bör ha industrierfarenhet och/eller erfarenhet av att arbeta med de vanligaste handverktygen. Du måste trivas med att arbeta fysiskt och inte ha några besvär med att ha ett stående jobb där tunga lyft förekommer. Verkstadsutbildning alternativt fordonsteknisk utbildning, eller annan likvärdig praktisk utbildning är meriterande likaså truckkort. Välkommen med din ansökan! Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till industri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till industri

Prefab-montörer
VMP Bemanning AB Om företaget Till vår uthyrningsverksamhet i Göteborgsområdet söker vi nu ett antal prefab-montörer. Dina arbetsuppgifter Montera betongväggar, armera och gjuta. Din profil Du som söker har erfarenhet av att arbeta med betong, yrkesbevis är dock inget krav. Det är meriterande om du tidigare arbetat med prefab. Ett ofrånkomligt krav är att du har ett giltigt "Heta arbeten". Som person är du flexibel och arbetssam. Körkort och tillgång till bil är starkt meriterande. Tjänsterna är på heltid men vi söker även dig med annan huvudsaklig sysselsättning som kan tänka sig att arbeta extra. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Prefab-montörer jobb, Prefab-montörer Göteborg, Prefab-montörer VMP Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Prefab-montörer

Verktygsslipare sökes
VMP Bemanning AB Dina arbetsuppgifter Vi söker en verktygsslipare för heltidsarbete dagtid hos en av våra kunder i Katrineholm. För rätt person kan tjänsten komma att leda till en tillsvidareanställning hos kunden efter en period med inhyrning via oss. Arbetsuppgifterna består i att slipa och polera detaljer i metall. Slipningen sker både i maskin och manuellt. Din profil Du bör ha erfarenhet från verkstadsmiljö och av att hantera maskiner. Upplärning sker dock på arbetsplatsen så det vikigaste är att du har relevant bakgrund, intresse och vilja att lära dig ett hantverksyrke. Lämplig utbildningsbakgrund är verkstads- eller fordonsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Den vi söker bör vara lyhörd för kundernas behov, vara noggrann, ha ordning och reda omkring sig. Vi förutsätter att du trivs med att arbeta i en arbetsgrupp. Jobbet kräver även att du kan fungera självständigt och ta egna initiativ. Körkort är ett krav då arbetet sker både på verkstaden men även ute hos företagets kunder. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsslipare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsslipare sökes

Skiftgående teamledare inom lager.
VMP Bemanning AB Om företaget Nu söker vi en Teamledare till en av våra logistikkunder i Malmöområdet. Dina arbetsuppgifter Som teamledare kommer du att leda arbetet för en grupp på ca 8 personer. Skiftlagen är uppdelade på inkommande och utgående gods. Teamledaren ansvarar fullt ut för att angiven kvantiet, kvalitet och leveranstid efterföljs. Teamledare inkommande gods: -Ta emot och kontrollera ankommande gods - Registrering i lagersystemet - Infackning med mera Teamledare avgående gods: - Organisera arbetet utifrån dagens ordrar. - Leda och kontrollera orderplock avseende kvantitet och kvalitet. - Arbeta med ständiga förbättringar av gruppens produktivitet. Din profil Vi vill att du som söker har tidigare erfarenhet från lager/terminalarbete inom ovan nämnda områden. Du har även en dokumenterad, väl vitsordad bakgrund som arbetsledare/teamledare. Som person är du noggrann, tydlig och har en vilja att alltid leverera ett bra resultat. En god förmåga att leda arbetet även under pressade förhållanden ser vi som en själklarhet. Meriterande är om du har truckkort och erfarenhet från arbete med truck (A, B behörighet). Arbetet är på heltid med skiftgång. Övertid kan förekomma. För rätt person finns goda möjligheter till en fast anställning hos vår kund. Vi arbetar med löpande urval och tar gärna emot din ansökan så snabbt som möjligt! Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Skiftgående teamledare inom lager. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skiftgående teamledare inom lager.

Mekanikmontör/mekanikreparatör
VMP Bemanning AB Dina arbetsuppgifter Vi söker en person för heltidsarbete som mekanikmontör/reparatör. För rätt person kan tjänsten komma att leda till en tillsvidareanställning hos kunden efter en period med inhyrning via oss. Arbete heltid dagtid. Kvälls och helgarbete kan förekomma. Arbetsuppgifterna består av nymontering och reparation av olika typer av maskinutrustning. Din profil Du måste ha en bred verkstadsteknisk erfarenhet och flerårig mekarvana. Du bör även vara van att arbeta ute i olika typer av industrimiljöer. Meriterande är om du även har kunskap inom något eller några av följande områden: svetsning, svarvning, hydraulik, pneumatik, el, kylteknik eller ventilation. Lämplig utbildningsbakgrund är verkstadsteknisk utbildning eller likvärdig kunskap inhämtad på annat sätt. Den vi söker måste vara serviceinriktad och lyhörd för kundernas behov, noggrann, ha ordning och reda omkring sig. Du måste kunna ta egna initiativ men även fungera bra i arbetsgruppen. Körkort är ett krav då arbetet sker både hos verkstad och ute hos företagets kunder. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikmontör/mekanikreparatör jobb, Mekanikmontör/mekanikreparatör Katrineholm, Mekanikmontör/mekanikreparatör VMP Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikmontör/mekanikreparatör

Extrajobb som mystery shopper!
VMP Bemanning AB Om företaget VMP Group söker fyra mystery shoppers för 40-timmars kryssning till Riga och Tallinn. Om du tycker om att resa, äta god mat och uppleva nya saker är detta ett perfekt extrajobb för dig! Vi söker personer som är flexibla och kan åka under perioden augusti - november 2013. I resan ingår en A-hytt, två frukostar och två middagar på båten. Det går bra att ta med sig en medresenär, men den personen får då stå för sina egna måltider. Ange gärna vilket datum du helst vill åka! Dina arbetsuppgifter Arbetet som mystery shopper går ut på att utvärdera bl.a. service, varor och omgivning på ett av kryssningsfartygen till Riga. Shopparen granskar enligt instruktioner och frågeformulär ett antal olika moment på resan och beter sig som en vanlig resenär. Svaren och utvärderingarna skickas efter resan in via ett webbformulär. Kryssningen tar ca 40 timmar med avgång på eftermiddag/kväll dag 1 och hemkomst på förmiddagen dag 3. Dag 2 stannar båten i land ett antal timmar och man har då möjlighet att gå av och utforska den vackra staden Riga alt. Tallinn. Det som ingår för shopparen är en A-hytt, två frukostar, en middagsbuffe, en á la carte middag samt ett antal barkuponger. Det går bra att ta med sig någon i hytten på resan, men för den personen ingår bara hytten och inga måltider eller andra kuponger. Din profil Du måste vara minst 18 år för att åka söndag-onsdag, för avgång torsdag-lördag är åldersgränsen 21 år. Du har lätt för att följa instruktioner och är noggrann, observant och kan uttrycka dig väl i skrift. Observera att det krävs giltigt pass eller nationellt ID för att resa till Tallinn och Riga, kontroller kan förekomma vid påstigning och resenärer utan giltig ID-handling kan nekas ombordstigning. Körkort godkänns ej! Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 1 miljard kronor, bemannade 80 000 uppdrag, betalade lön till 14 000 arbetstagare och servade 4 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som mystery shopper! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som mystery shopper!

Blästrare
VMP Bemanning AB Om företaget Vi söker för kunds räkning blästrare/glas Dina arbetsuppgifter Blästring glas/rostfritt. Även diverse verkstadsjobb förekommer. I arbetsuppgifterna förekommer tunga lyft. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet av blästring med glas/rostfritt. Som person är du kreativ, strukturerad, initiativrik. Har en positiv inställning och visar stort engagemang inför de uppgifter du får. Arbetstiderna är dagtid 7.00-16.00, fredag 7,00-15.45 För rätt person finns goda möjligheter till fast anställning hos vår kund. Tillträde under september månad. Avtalsenlig lön Körkort och bil. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Blästrare jobb, Blästrare Malmö, Blästrare VMP Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blästrare

Snickare sökes omgående!
VMP Bemanning AB Om företaget VMP söker omgående snickare till uppdrag i Jönköping. Projektet drar igång v. 34 Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter består av traditionellt snickeriarbete i nyproduktion. Beroende på vart du bor kan det krävas att du har både körkort och tillgång till bil. Det är ett krav att du som söker har yrkesbevis samt heta arbete. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag! Din profil Du är en duktig snickare, noggrann, ordentlig med hög arbetsmoral. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare sökes omgående!

Betongarbetare/Armerare
VMP Bemanning AB Om företaget Till vår uthyrningsverksamhet i Göteborg söker vi nu ett flertal betongarbetare och armerare med yrkesbevis och god erfarenhet från branschen. Dina arbetsuppgifter Gjutning, armering och även viss formning kan förekomma. Din profil Du innehar yrkesbevis. Goda kunskaper inom ritningsläsning, armering, gjutning och formning. Uppdragen kräver att du är självgående och öppen inför nya utmaningar. B-körkort och tillgång till egen bil är starkt meriterande. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Betongarbetare/Armerare jobb, Betongarbetare/Armerare Göteborg, Betongarbetare/Armerare VMP Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Betongarbetare/Armerare

Självgående teknisk säljare med ingenjörsbakgrund till Lechler AB
VMP Bemanning AB Om företaget Lechler AB är en ledande global tillverkare av dysor och spraymunstycken. I över 130 år har företaget samlat "know-how" om sprayteknik, vilket är unikt över hela världen. Lechlers ingenjörer söker oavbrutet efter nya tekniska lösningar, utvecklar och tillverkar dysor, spraysystem och droppavskiljare för praktiskt taget alla applikationer inom industri, stål och rökgasrening. Lechlers produktion använder sig av den allra senaste ultra moderna tillverkningsmetoden. Leachler är ett tyskägt företag som etablerade sig i Sverige 1992. Internationellt finns företaget representerad i mer än 50 länder. Lechler gruppen har totalt 670 anställda i 11 egna produktions- eller försäljningsföretag. Både i Sverige och Finland har Lechler egna företag, men vi arbetar nästan som i en organisation. Vår organisation som idag består av tre tekniska försäljare och två säljstöd (1 +1 i Sverige). Lechler ser goda utvecklingsmöjligheter i Sverige och ska nu utöka sin försäljningsorganisation. Därför söker vi nu efter en teknisk säljare. Dina arbetsuppgifter Som teknisk säljare för Lechler AB kommer du att arbeta självständigt med försäljning av dysor, spraysystem och droppavskiljare för praktiskt taget alla applikationer inom industri och rökgasrening. Du kommer att ägna dig åt marknadsföring och försäljning främst mot nya kunder men även en del redan befintliga kunder. Utöver att arbeta med slutkunder kommer du också att arbeta med konsultfirmor. Vi levererar komponenter och dys system, som är en del av helhetslösningen. Geografisk kommer du ansvara för och bearbeta marknaden över hela Sverige för applikationer inom miljöteknik. Vad gäller bearbetning och försäljning mot generell industri kommer du ansvara för ett begränsat geografiskt område i Mellersta och Norra Sverige, varför vi gärna ser att du bor i en radie på 15 mil från Stockholm då ditt arbeta utgår från hemmet. Andra geografiska utgångspunkter är möjliga för rätt person vilket dock medför mera resor. Du arbetar mot en egen budget och ansvarar själv för hela säljprocessen från att undersöka marknaden, lägga upp en egen säljplan och genomföra densamma. I dina arbetsuppgifter ingår också att stödja kunderna och ge utbildning på Lechlers produkter. Din profil Du har en gedigen erfarenhet av försäljning av produkter/tjänster inom teknikapplikationer, vilket är ett absolut krav. Det räknas som en merit om du även har erfarenhet av miljöteknik-, kemi- och/eller tillverkningsindustribranschen. Ett krav för tjänsten är att du har en ingenjörsutbildning. Meriterande om utbildningen är inom kemi- och/eller miljöteknikområdet. Då koncernspråket är engelska är det ett krav att du obehindrat använder dig av både svenska och engelska i tal såväl som skrift. Har du också kunskaper i tyska och/eller finska är det ett plus. Du har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Ditt arbete utgår från hemmet eller från ett nystartat filialkontor. Då tjänsten är mycket självständig och är det mycket viktigt att du är självgående och tar ansvar för ditt eget arbete. Vi ser att du är en självstartare, driven, trovärdig och ärlig. Du är en relationsskapare som skapar och utvecklar nya relationer samt ser långsiktigt på relationen med kunden. Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och alltid levererar rätt kvalitet till kunden. Vi ser att du är en självtartare, driven, trovärdig och ärlig. Du är en relationsskapare som skapar och utvecklar nya relationer samt ser långsiktigt på relationen med kunden. Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och alltid levererar rätt kvalitet till kunden. B-körkort är ett krav för tjänsten. Provanställning - tillsvidare Heltid Önskad start aug eller enl. ök Om oss I denna rekrytering samarbetar vi med VMP Group. All annan hjälp undanbedes, vänligen respektera detta. Ansök på www.vmp-group.se omgående då vi arbetar med löpande urval. VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder. VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Gnesta
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Självgående teknisk säljare med ingenjörsbakgrund till Lechler AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Självgående teknisk säljare med ingenjörsbakgrund till Lechler AB

Självgående teknisk säljare med ingenjörsbakgrund till Lechler AB
VMP Bemanning AB Om företaget Lechler AB är en ledande global tillverkare av dysor och spraymunstycken. I över 130 år har företaget samlat "know-how" om sprayteknik, vilket är unikt över hela världen. Lechlers ingenjörer söker oavbrutet efter nya tekniska lösningar, utvecklar och tillverkar dysor, spraysystem och droppavskiljare för praktiskt taget alla applikationer inom industri, stål och rökgasrening. Lechlers produktion använder sig av den allra senaste ultra moderna tillverkningsmetoden. Leachler är ett tyskägt företag som etablerade sig i Sverige 1992. Internationellt finns företaget representerad i mer än 50 länder. Lechler gruppen har totalt 670 anställda i 11 egna produktions- eller försäljningsföretag. Både i Sverige och Finland har Lechler egna företag, men vi arbetar nästan som i en organisation. Vår organisation som idag består av tre tekniska försäljare och två säljstöd (1 +1 i Sverige). Lechler ser goda utvecklingsmöjligheter i Sverige och ska nu utöka sin försäljningsorganisation. Därför söker vi nu efter en teknisk säljare. Dina arbetsuppgifter Som teknisk säljare för Lechler AB kommer du att arbeta självständigt med försäljning av dysor, spraysystem och droppavskiljare för praktiskt taget alla applikationer inom industri och rökgasrening. Du kommer att ägna dig åt marknadsföring och försäljning främst mot nya kunder men även en del redan befintliga kunder. Utöver att arbeta med slutkunder kommer du också att arbeta med konsultfirmor. Vi levererar komponenter och dys system, som är en del av helhetslösningen. Geografisk kommer du ansvara för och bearbeta marknaden över hela Sverige för applikationer inom miljöteknik. Vad gäller bearbetning och försäljning mot generell industri kommer du ansvara för ett begränsat geografiskt område i Mellersta och Norra Sverige, varför vi gärna ser att du bor i en radie på 15 mil från Stockholm då ditt arbeta utgår från hemmet. Andra geografiska utgångspunkter är möjliga för rätt person vilket dock medför mera resor. Du arbetar mot en egen budget och ansvarar själv för hela säljprocessen från att undersöka marknaden, lägga upp en egen säljplan och genomföra densamma. I dina arbetsuppgifter ingår också att stödja kunderna och ge utbildning på Lechlers produkter. Din profil Du har en gedigen erfarenhet av försäljning av produkter/tjänster inom teknikapplikationer, vilket är ett absolut krav. Det räknas som en merit om du även har erfarenhet av miljöteknik-, kemi- och/eller tillverkningsindustribranschen. Ett krav för tjänsten är att du har en ingenjörsutbildning. Meriterande om utbildningen är inom kemi- och/eller miljöteknikområdet. Då koncernspråket är engelska är det ett krav att du obehindrat använder dig av både svenska och engelska i tal såväl som skrift. Har du också kunskaper i tyska och/eller finska är det ett plus. Du har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Ditt arbete utgår från hemmet eller från ett nystartat filialkontor. Då tjänsten är mycket självständig och är det mycket viktigt att du är självgående och tar ansvar för ditt eget arbete. Vi ser att du är en självstartare, driven, trovärdig och ärlig. Du är en relationsskapare som skapar och utvecklar nya relationer samt ser långsiktigt på relationen med kunden. Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och alltid levererar rätt kvalitet till kunden. Vi ser att du är en självtartare, driven, trovärdig och ärlig. Du är en relationsskapare som skapar och utvecklar nya relationer samt ser långsiktigt på relationen med kunden. Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och alltid levererar rätt kvalitet till kunden. B-körkort är ett krav för tjänsten. Provanställning - tillsvidare Heltid Önskad start aug eller enl. ök Om oss I denna rekrytering samarbetar vi med VMP Group. All annan hjälp undanbedes, vänligen respektera detta. Ansök på www.vmp-group.se omgående då vi arbetar med löpande urval. VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder. VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Enköping
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Självgående teknisk säljare med ingenjörsbakgrund till Lechler AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Självgående teknisk säljare med ingenjörsbakgrund till Lechler AB

Yrkesbevis trä/betong/anläggning?
VMP Bemanning AB Om företaget Har du yrkesbevis inom betong, trä eller anläggning? Skicka ett sms eller mail med din yrkestitel+namn så ringer vi upp dig. Byggbranschen är på uppgång. Vi söker nu många betongarbetare, snickare och anläggare i Västra Götaland. Din profil Yrkesbevis är ett krav. Körkort och bil är starkt meriterande.
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkesbevis trä/betong/anläggning? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkesbevis trä/betong/anläggning?

Teknisk Informatör
VMP Bemanning AB Om företaget Vi söker för kunds räkning en Teknisk Informatör. Företaget finns på Österlen. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill ha en nyckelroll gällande utformandet och framtagandet av teknsik dokumentation för våra system och systemprodukter. Du kommer att arbeta tillsammans i ett rutinerat team bestående av tre produktchefer. Tjänsten innebär att ha ansvar för all digital och teknisk dokumentation som katalogblad, broschyrer, montageanvisningar, injusterings-och serviceinstruktioner samt manual för systemprogram. Allt matarial publiceras på svenska och/eller engelska. Koordinering av översättningar tilll andra språk, korrekturläsning samt versionshantering ingår även i arbetsuppgifterna. Du kommer även att ha ansvaret för informationsinnehåll rörande system och systemprodukter på både Internet och Intranät. Din profil Du har teknisk gymnasiekompetens eller högre utbildning samt även utbildning och /eller erfarenhet av illustrations-och layout programmen: InDesign/illustrator/Photoshop är meriterande. Även användning av EPI server samt Adobe Creative Suit. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med framställning av teknisk dokumentation. Tjänsten förutsätter att du har goda kunskaper i både svenska och engelska, även gällande tekniskt material. Flera språk är meriterande. Du är flexibel, självständig och självgående likväl som att du verkar för god laganda. Vi ser även som viktigt att du är noggran, strukturerad och resultatinriktad. Du erbjuds en spännande tjänst med varierande uppdrag där det ingår en del resor i tjänsten. Tillträde snarast. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Ystad
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk Informatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk Informatör

Elektriker sökes
VMP Bemanning AB Dina arbetsuppgifter VMP Bemanning i Katrineholm söker för vår kunds räkning en elektriker med full lärlingstid och minst tre års dokumenterad erfarenhet inom yrket. Vi rekryterar direkt till kunden och tjänsten är på heltid och tillsvidare för rätt person. Arbetsområdet är Katrineholm med omnejd. Din profil Den vi söker bör ha bred erfarenhet från yrket dvs. har arbetat både med installation, felsökning och reparation inom industri, fastighet och i privata bostäder. Vi förutsätter att du har hög arbetsmoral och förstår vad som krävs för att vara är en bra representant för företaget ute hos kunderna. Detta kräver att du är självgående och har god samarbetsförmåga, att du är serviceinriktad och tycker om att få och ta ansvar. Körkort och egen bil är ett krav. Vi kommer att intervjua löpande så vänta inte med din ansökan! Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker sökes

Snickare med start omgående
VMP Bemanning AB Om företaget På grund av sjukdom söker vi nu en snickare med start omgående. Dina arbetsuppgifter Diverse snickeriuppgifter Din profil Du har yrkesbevis inom trä och gedigen erfarenhet som snickare. Du bor inom ett rimligt pendlingsavstångd från Ulricehamn. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Ulricehamn
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare med start omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare med start omgående

Betongarbetare med start omgående
VMP Bemanning AB Om företaget Vi söker en betongarbetare med start omgående. Dina arbetsuppgifter Armering och gjutning. Din profil Du innehar yrkesbevis inom betong och bred erfarenhet. Starkt meriterande är om du tidigare arbetat med brobygge. Önskvärt är att du skall bo inom rimligt dagspendlingsavstånd från Borås. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Borås
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Betongarbetare med start omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Betongarbetare med start omgående

Truckförare sökes för extrajobb omgående!
VMP Bemanning AB Om företaget I Malmö-Lund området söker vi omgående några truckförare med erfarenhet och goda referenser. Körvana och truckkort för B4 är ett krav. Andra truckbehörigheter och är starkt meriterande. Har du någon typ av ergonomiutbildning så är även detta meriterande. Tjänsten kräver god datavana. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som terminalarbetare kommer framförallt att vara packningsarbete och orderplock. Andra arbetsuppgifter inom området kan förekomma. För tjänsten krävs att du tidigare haft liknande arbetsuppgifter samt goda referenser. Artiklar som packas är allt från små muttrar till stora, tyngre delar. Därför bör du som söker ha god finmotorik men även god fysik, då det även förekommer en del tyngre lyft. Arbetet innebär både truckkörning och manuellt plock - och packningsarbete. Vi söker extrapersonal och har som krav att du skall kunna jobba minst 2 dagar i veckan under skoltid och upp till heltid under lov. Det är viktigt att du tycker det är okej att ibland bli inbokad med kort varsel. Arbetet är förlagt måndag-fredag i olika skift, till exempel 7.00-16.00, 10.00-19.00, 13.00-22.00. Tjänsten kan kräva att du har körkort och tillgång till bil beroende på var du bor. Din profil Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning som exempelvis eget företag, studier eller deltidsarbete på minst 50 %. Detta ska du kunna styrka med intyg. Som person är du noggrann, ansvarstagande, har hög arbetsmoral och trivs med ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba och vill ha ett kontinuerligt extrajobb. I rekryteringsprocessen ingår bl.a. kontroll av polisens belastningsregister. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsterna kan vara tillsatta före sista ansökningsdagen. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 1 miljard kronor, bemannade 80 000 uppdrag, betalade lön till 14 000 arbetstagare och servade 4 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare sökes för extrajobb omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare sökes för extrajobb omgående!

Extrajobb inom lager !
VMP Bemanning AB Om företaget Vi söker omgående några duktiga lagerarbetare med erfarenhet och goda referenser gällande plock och packning Truckkort och någon typ av ergonomiutbildning är meriterande. Tjänsten kräver god datavana. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att vara packningsarbete och orderplock. Andra arbetsuppgifter inom området kan förekomma. För tjänsten krävs att du tidigare haft liknande arbetsuppgifter samt goda referenser. Artiklar som packas är allt från små muttrar till stora, tyngre delar. Därför bör du som söker ha god finmotorik men även god fysik, då det även förekommer en del tyngre lyft. Vi söker extrapersonal och har som krav att du skall kunna jobba minst 2 dagar i veckan. Det är viktigt att du tycker det är okej att ibland bli inbokad med kort varsel. Arbetet är förlagt måndag-fredag i olika skift, till exempel 06.15-15.15 och 8.00-17.00 Tjänsten kan kräva att du har körkort och tillgång till bil beroende på var du bor. Din profil Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning som exempelvis är du studerande, har eget företag eller deltidsarbete på minst 50 %. Detta ska du kunna styrka med intyg. Som person är du noggrann, ansvarstagande, har hög arbetsmoral och trivs med ett tidvis högt arbetstempo. Du tycker om att jobba och vill ha ett kontinuerligt extrajobb. I rekryteringsprocessen ingår bl.a. kontroll av polisens belastningsregister. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsterna kan vara tillsatta före sista ansökningsdagen. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 1 miljard kronor, bemannade 80 000 uppdrag, betalade lön till 14 000 arbetstagare och servade 4 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb inom lager ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb inom lager !

Svetsare med erfarenhet sökes
VMP Bemanning AB Dina arbetsuppgifter VMP Bemanning i Katrineholm söker nu två stycken svetsare med erfarenhet för uppdrag på plats hos vår kund i regionen. Uppdraget är på visstid heltid och arbetstiden är dagtid måndag till fredag. Din profil Krav för tjänsten: Gymnasieutbildning (industri, fordon eller motsvarande), minst ett års erfarenhet av svetsning i MIG/ MAG, kunskap i ritningsläsning, certifikat för Heta arbeten. Meriterande för tjänsten: Svetslicenser och erfarenhet av MPS systemet Monitor är meriterande, erfarenhet av TIG svetsning är mycket meriterande. Du som söker bör vara engagerad, strukturerad, flexibel och ha som ambition att ge kunden bästa service. Vänta inte med att skicka in din ansökan. Intervjuer sker löpande!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare med erfarenhet sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare med erfarenhet sökes

Kyltekniker sökes till Skåne!
VMP Bemanning AB Om företaget För kunds räkning söker vi nu en erfaren Kyltekninker med huvudsaklig placering i södra Skåne. Arbetet utgår från hemmet och kräver bil och körkort. Dina arbetsuppgifter Arbetet som kyltekniker innebär uppdrag ute hos kunder med service, reparationer och installationer av kylanläggningar. Det kan både innebära planerat underhåll hos kunder och utöver det kan det tillkomma akuta uppdrag. Heltid - Dagtid Tjänsten skall tillsättas omgående - skicka din ansökan redan idag! Din profil Du som söker är social och flexibel. Du tycker om att ha kundkontakt, är ordningsam, tar egna initiativ och planerar ditt eget arbete. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Hässleholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kyltekniker sökes till Skåne! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kyltekniker sökes till Skåne!


Sök lediga jobb VMP Bemanning AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se