Lediga jobb Vaggeryd - Söka jobb i Vaggeryd

Lediga jobb Vaggeryd Sök lediga jobb Vaggeryd


Hittade inga lediga jobb på sökning: Vaggeryd. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vaggeryd.- Vaggeryd

 2. Modersmålslärare i grundskolan- Vaggeryd

 3. Rektor- Vaggeryd

 4. Modersmålslärare i albanska grundskolan/gymnasiet- Vaggeryd

 5. Lärare i grundskolans senare år- Vaggeryd

 6. Lärare i grundskolans senare år- Vaggeryd

 7. Lärare i grundskolans tidigare år- Vaggeryd

 8. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Vaggeryd

 9. Lärare i grundskolans tidigare år- Vaggeryd

 10. Specialpedagog- Vaggeryd

 11. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Vaggeryd

 12. Säljare sökes i Vaggeryd med/utan erfarenhet- Vaggeryd

 13. Lärare i grundskolans tidigare år- Vaggeryd

 14. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Vaggeryd

 15. Säljkonsulent - Vaggeryd- Vaggeryd

 16. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vaggeryd.- Vaggeryd

 17. Barnpassning i Vaggeryd med start omgående!- Vaggeryd

 18. Lärare i grundskolan- Vaggeryd

 19. Säljare sökes i Vaggeryd med/utan erfarenhet- Vaggeryd

 20. Bygginspektör- Vaggeryd

 21. Lärare i grundskolans tidigare år- Vaggeryd

 22. Undersköterskor till boende- Vaggeryd

 23. Sjuksköterska natt- Vaggeryd

 24. Pedagogassistent- Vaggeryd

 25. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vaggeryd.- Vaggeryd

 26. Undersköterska till hemtjänst Skillingaryd- Vaggeryd

 27. Socialsekreterare- Vaggeryd

 28. Modersmålslärare i vietnamesiska- Vaggeryd

 29. Säljare sökes i Vaggeryd med/utan erfarenhet- Vaggeryd

 30. Rektor- Vaggeryd

 31. Städare/Lokalvårdare- Vaggeryd

 32. Undersköterskor till hemtjänst Skillingaryd- Vaggeryd

 33. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vaggeryd.- Vaggeryd

 34. Säljkonsulent - Vaggeryd- Vaggeryd

 35. Barnpassning Vaggeryd- Vaggeryd

 36. Inspirerande barnpassning, Vaggeryd- Vaggeryd

 37. Arbetsterapeut- Vaggeryd

 38. Undersköterska till Sörgården- Vaggeryd

 39. Sjukgymnast- Vaggeryd

 40. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Vaggeryd


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vaggeryd.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vaggeryds kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vaggeryd. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vaggeryd.

Modersmålslärare i grundskolan
Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. I Vaggeryds kommun vill vi värna om våra medarbetares hälsa och erbjuder därför friskvårdsbidrag till alla medarbetare samt har sedan 2008 har även rökfri arbetstid. I övrigt har du som anställd tillgång till vår företagshälsa. Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER Barn- och utbildningsförvaltningen söker en modersmålslärare för studiehandledning och undervisning i vietnamesiska inom grundskolan i Vaggeryd och Skillingaryd. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har pedagogisk utbildning samt goda kunskaper i det vietnamesiska språket. Det är viktigt att du har kunskap om det svenska skolsystemet och även kan kommunicera på svenska. Som person tar du ansvar för dina uppgifter och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret krävs. Urval sker löpande.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i grundskolan

Rektor
Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en rektor till Hjortsjöskolan i Vaggeryd. Som rektor kommer du att ansvara för Hjortsjöskolan år 6 - 9 med ca. 300 elever. Vi har sedan ett år tillbaka en ny organisation för kommunens skolor vilket innebär att det finns 7 rektorsenheter för grundskolan där vi har ett nära samarbete i rektorsgruppen men varje rektor har ett stort eget ansvar för sin enhet. Som rektor är du underställd verksamhetschefen och är en av sju rektorer i skolans ledningsgrupp Du skall vara pedagogisk ledare för din skola med ansvar för att tillsammans med skolans personal nå en ökad måluppfyllelse hos skolans elever. Du ansvarar för personal, ekonomi och har ett eget resultatansvar.Du har huvudansvaret för det systematiska kvalitetsarbetet KVALIFIKATIONER Som rektor skall du ha en pedagogisk utbildning och erfarenhet som grund. Det är naturligtvis en merit om du genomgått den statliga rektorsutbildningen och har erfarenhet av att arbeta som rektor i grundskolan. Du skall ha lätt för att samarbeta och vara kommuninikativ såväl mot elever, föräldrar, personal som förvaltningsledning. Vi vill att du har ett entreprenöriellt förhållningssätt i arbetet där kreativitet och utvecklingsförmåga är betydelsefulla egenskaper.Du bör vara lyhörd, flexibel och initiativrik och vilja driva skolutvecklingsfrågor.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor jobb, Rektor Vaggeryd, Rektor Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor

Modersmålslärare i albanska grundskolan/gymnasiet
Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", "Högskolan på hemmaplan", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. Vaggeryds kommun tillämpar rökfri arbetstid ARBETSUPPGIFTER Barn- och utbildningsförvaltningen söker modersmålslärare i albanska till grundskola samt gymnasiet. Tjänsteomfattning 30 % KVALIFIKATIONER Vi söker dig med pedagosisk utbildning och/eller erfarenhet av undervisning samt goda kunskaper i modersmålet och svenska språket.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i albanska grundskolan/gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i albanska grundskolan/gymnasiet

Lärare i grundskolans senare år
Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER I Vaggeryds kommun måste vi öka vår måluppfyllelse och hjälpa våra elever till bättre betygsresultat. Vi söker därför en speciallärare i matematik som skall arbeta med eleverna i år 9 på båda våra 6 - 9 skolor i kommunen. KVALIFIKATIONER Vi söker en grundskollärare som är behörig att undervisa i matematik för senare år och gärna med speciallärarutbildning Erfarenhet av arbete med undervisning i matamatik för senare år är en förutsättning
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år
Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER Fågelforskolan 6-9 söker en grundskollärare med behörighet i engelska, SV/SO samt idrott. Tjänsten är 100% och innebär mentorsskap i år 6. Undervisning i engelska är i år 6 och år 7. Idrottsundervisning är i de yngre åldrarna, en klass i veckan. SV/SO i år 6. KVALIFIKATIONER Det är positivt om du har arbetslivserfarenhet även från de yngre skolåldrarna. Det är meriterande om du har tidigare arbetat med svenska som andra språk.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en positiv pedagog till arbetslag 4. Arbetet är organiserat i storgrupp, samt i mentors och ämnesgrupper. Du kommer att vara mentor för en grupp barn, samt ansvara för ett eller två ämnen för alla elever i arbetslaget. Arbetsglädje och samarbete genomsyrar hela arbetslaget och du blir en viktig kugge i hjulet. KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad lärare för de tidiga åren. Om du har utbildning/kompetens i musik är det en merit. Du är orädd att pröva nya arbetsformer. Du brinner för att hjälpa varje enskilt barn och ser möjligheter istället för hinder. Samarbetsförmåga och flexibilitet är en förutsättning.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en positiv och drivande lärare med inriktning fritidshem till Hjortsjöskolan F-5. Tjänsten innebär också ett kommunövergripande nätverksansvar, där handledning av arbetslagen på fritidshemmen ingår. Fokus under kommande läsår kommer att ligga på entreprenöriellt lärande och detta arbete ska genomsyra fritidsverksamheten och samverkan i skolan. KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad lärare mot fritidshem/fritidspedagog. Du har kompetens och erfarenhet som ansvarig för utvecklingsarbete. Arbete kring entreprenöriellt lärande är en merit. Du är initiativrik och har god ledarförmåga. Du har också lätt att skapa kontakter och kommunicera i skrift och i tal.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i grundskolans tidigare år
Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER Grundskollärare/tidigarelärare med ma/no inriktning. Tjänsten innebär klasslärar- och mentorsskap i grundskolans tidigare år. Mentorskapet är delat på två pedagoger. . KVALIFIKATIONER Erfarenhet av grundläggande läs-, skriv- och matematikinlärning är viktig. Meriterande med behörighet eller erfarenhet av undervisning i svenska som andraspråk
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Specialpedagog
Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER Du skall tillföra elevhälsoteamet på Fenix Kultur- och Kunskapscentrum viktig specialpedagogisk kompetens. Elevhälsoteamet består av rektor, kurator, skolsköterska samt specialpedagoger. Du kommer att vara särskilt knuten till vårt introduktionsprogram där även undervisning kan bli aktuellt. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildad specialpedagog. Du skall ha en rådgivande funktion så det är viktigt att du är en självständig och driven person som har ideer om hur stöd till elever ges på bästa sätt. Du skall ha gedigen erfarenhet av undervisning samt specialpedagogiskt arbete.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Vaggeryd, Specialpedagog Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Tjänsterna är på enheter i Skillingaryd men även på ytterskola strax utanför. Fritidspedagogtjänsten är på Sörgårdsskolan som är en relativt nybyggd enhet med utomhuspedagogik som inriktning.En underbar miljö runt skolan ger goda förutsättningar att bedriva utomhuspedagogik. Fritidspedagog/resurspedagogtjänsten är en kombinerad tjänst som kommer att vara på Klevshults och Åkers skola. Här är också miljön underbar då det är nära till naturen och en skola i småskalighet. Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER En av tjänsterna är en kombinerad fritidspedagog/resurspedagogtjänst där arbetsuppgiften är att dels arbeta på fritidshem men även som stöd till enskild elev i skolan. Den andra tjänsten är en ren fritidspedagogtjänst där arbetet är på fritidshem men även skolsamverkan på skoltid. KVALIFIKATIONER Utbildningskrav: Fritidspedagogutbildning (med behörighet i ämnet idrott och hälsa är meriterande) Då en av tjänsterna är på ytterskola så är körkort nödvändigt.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Säljare sökes i Vaggeryd med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vaggeryd kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Vaggeryd med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Vaggeryd med/utan erfarenhet

Lärare i grundskolans tidigare år
Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker Lärare till elever i behov av särskilt stöd i år 3-5 i Svenarums skola. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har grundskollärarutbildning med kunskaper i läs-och skrivinlärning. Utbildning i specialpedagogik är önskvärt. Du har erfarenhet och kunskap i att arbeta med elever som är i behov av särskilt stöd samt kunskap och erfarenhet av att jobba motivationshöjande.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER På Östra skolan, F-2, kommer du under skoldagen att arbeta i ett arbetslag tillsammans med lärare och förskollärare och på eftermiddagen i ett arbetslag med fritidspedagoger. Vi söker dig som gärna vill utmana dig själv och din omgivning med nya kreativa förslag på innehåll i verksamheten. Leda och undervisa stora och små grupper kommer att ingå i arbetsuppgifterna samt i övrigt vanligt förekommande uppgifter på ett fritidshem KVALIFIKATIONER Vi vill gärna att du som söker har erfarenhet av arbete på fritidshem samt utbildning för att arbeta på fritidshem. Dina personaliga förmågor som vi värderar högt är lyhördhet och initiativförmåga. Att du har lätt för att få kontakt med föräldrar och barn ser vi som en självklarhet.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Säljkonsulent - Vaggeryd
HJÄLP OSS BYGGA EN SÄKER ARBETSPLATS - Vi söker nya ambitiösa talanger! En säker arbetsplats är en viktig fråga för alla företag. Dahl Medicals produkter kan rädda liv, och därför söker vi dig som vill göra en skillnad! Att vara säljkonsulent för Dahl Medical innebär ett fritt jobb med generösa förmåner och stark lokal support för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder: - FRI BIL - som du kan använda både privat och i jobbet. - SÄLJTRÄNING & SUPPORT - Vi ger dig allt stöd du behöver för att bli vår nästa stjärna. - UTBILDNING & CERTIFIERING - För alla våra produkter som tex hjärtstartare - FRIHET UNDER ANSVAR - Nå dina mål med vårt stöd, jobba fritt och påverka din egen framgång/karriär
Företag: Dahl Medical AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljkonsulent - Vaggeryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljkonsulent - Vaggeryd

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vaggeryd.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vaggeryds kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vaggeryd. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vaggeryd.

Barnpassning i Vaggeryd med start omgående!
Är du högskolestuderande och vill bli en del av Upgrades Kids? Vi söker dig som vill ingå i vårt team där vi alla har ett stort intresse för barns utveckling. Upgrades Kids erbjuder barnpassning i olika former, det kan vara allt från enstaka tillfällen till att någon av oss blir som en extra "familjemedlem" och tillbringar många timmar med familjen. Alla våra barnvakter arbetar aktivt med att möta barnet på deras nivå och hitta stunder för lek och utveckling. Det aktuella uppdraget: Upgrades söker för närvarande en barnvakt bosatt i eller i närheten av Vaggeryd. Familjen har två barn som söker en kärleksfull barnvakt med ett genuint intresse för barns utveckling. Omfattning: Ca 2 ggr/vecka. Om företaget Upgrades är ett utbildningsföretag som förmedlar högskolestudenters kunskaper och erfarenheter till familjer, skolor och företag. Vi erbjuder utbildning inom 4 områden; barnpassning med lek och lär (Upgrades Kids), språkträning (English4Kids), läxhjälp och privatundervisning (Upgrades Education) samt musik- och bildlektioner (Upgrades Arts). Det vi skapar är ett unikt forum för utbyte av kunskap och inspiration som lyfter och utvecklar våra kunder samtidigt som vi skapar jobb till hundratals studenter runt om i Sverige.? Erfarenhet/Kvalifikationer: - Du är högskole-/eller universitetsstuderande alternativt har en annan huvudsysselsättning och söker ett extrajobb - Du kan vara flexibel - Du vill arbeta med barn och vet hur man skapar stunder för lek, lärande och glädje. Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Intervjuer sker löpande. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan. Glöm inte att visa intresse för tjänsten Efter registrering av uppgifter. http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=%C3%96vriga+Sverige Välkommen till oss på Upgrades Kids!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Barnpassning i Vaggeryd med start omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnpassning i Vaggeryd med start omgående!

Lärare i grundskolan
Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en pedagog som vill arbeta med elever som har behov av extra stöd och särskild undervisning. Du kommer att arbeta i ett team med elevassistenter i första hand för en elev i år 7 som har behov av struktur och undervisning på grundläggande nivå. Du kommer att arbeta på Hjortsjöskolan år 6 - 9 i nära samarbete med övrig lärarpersonal och elevhälsopersonal. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker skall ha pedagogisk utbildning och ett intresse av att arbeta med elever i behov av stöd både kunskapsmässigt och socialt. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Som person är du tydlig i din kommunikation och har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och har förmågan att fokusera på rätt saker. Din samarbetsförmåga är mycket god, du är konstruktiv och arbetar med att hitta lösningar. Stor vikt läggs på peronlig lämplighet.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan

Säljare sökes i Vaggeryd med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vaggeryd kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21a Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Vaggeryd med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Vaggeryd med/utan erfarenhet

Bygginspektör
Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland på västsidan av det sydsvenska höglandet mellan de större städerna Jönköping och Värnamo. Det strategiska läget gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vi är cirka 13 000 invånare i kommunen. Vaggeryds kommun strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald bland sina anställda. Vaggeryds kommun tillämpar rökfri arbetstid. Miljö- och byggnämnden har till uppgift att svara för tillsyn, bevilja lov, ge tillstånd med villkor samt meddela råd och anvisningar enligt bl.a. miljöbalken, plan- och bygglagen, livsmedelslagen och lagen om bostadsanpassningsbidrag. Planläggning av mark och vatten, ansvar för kalkning av sjöar och vattendrag, ansvar för naturvård, prövning av frågor om bygglov, rivningslov, marklov, anmälan samt obligatoriska ventilationskontroller är några av de uppgifter som faller under miljö- och byggnämnden. Miljö- och byggförvaltningen är miljö- och byggnämndens verkställande organ. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en bygginspektör till Miljö- och byggförvaltningen. Arbetet innebär i första hand att handlägga bygglov och anmälan enligt plan- och bygglagen. Du kommer även att arbeta med uppföljning av obligatorisk ventlilationskontroll (OVK) och med bostadsanpassning. I din roll förväntas du ge service i form av råd och anvisningar inom ditt kunskapsområde. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ingenjörsexamen med byggnadsinriktning eller annan teknisk utbildning inom bygg- och/eller VVS-området, som bedöms vara likvärdig. Du ska ha kunskap om plan- och bygglagen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter. Som person strukturerar och planerar du dina uppgifter på ett effektivt sätt. Du sätter igång aktiviteter och arbetar uthålligt till resultaten är uppnådda. Din kommunikationsförmåga är mycket god och du har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett genuint intresse för att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Resor i tjänsten förekommer. B-körkort är ett krav. Urval sker löpande, du kan därför komma att bli kontaktad innan ansökningstiden löpt ut.
Företag: Vaggeryds kommun, Miljö och byggförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Bygginspektör jobb, Bygginspektör Vaggeryd, Bygginspektör Vaggeryds kommun, Miljö och byggförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bygginspektör

Lärare i grundskolans tidigare år
Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en positiv pedagog till vårt arbetslag 3. Arbetet är organiserat i storgrupp, samt i mentors och ämnesgrupper. Du kommer att vara mentor för en grupp barn, samt ansvara för svenska för alla elever i arbetslaget. Tjänsten innebär också att du är resurslärare för några barn som är i behov av särskilt stöd. Arbetsglädje och samarbete genomsyrar hela arbetslaget och du blir en viktig kugge i hjulet. KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad lärare för de tidiga åren och det är en stor fördel om du har behörighet i svenska. Du är orädd att pröva nya arbetsformer. Du brinner för att hjälpa varje enskilt barn och ser möjligheter istället för hinder. Samarbetsförmåga och flexibilitet är en förutsättning.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Undersköterskor till boende
Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Vård- och omsorgsförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri. I Vaggeryds kommun vill vi värna om våra medarbetares hälsa och erbjuder därför friskvårdsbidrag till alla våra medarbetare. Sedan 2008 har vi även rökfri arbetstid och erbjuder stöd i rökavvänjning. I övrigt har du som anställd tillgång till vår företagshälsa. Vaggeryds kommun strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald bland våra anställda och ser därför gärna manliga sökande och sökande med olika bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Vi söker undersköterskor till Furugårdens Vård och omsorgsboende i Vaggeryd. Omvårdnadsarbete sker nära vårdtagare med varierande uppgifter. Du förväntas vara kontaktman åt vårdtagare och dokumentera utifrån gällande lagstiftning. Det ingår att kunna använda flera olika verksamhetssystem. Du kommer att ha ett nära samarbete med sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut samt anhöriga. KVALIFIKATIONER Du som söker är utbildad undersköterska/ omsvårdnadsprogrammet eller har annan utbildning/erfarenhet som bedöms som likvärdig. Datavana är ett krav. Det är meriterande med erfarnehet inom äldreomsorg. Erfarenhet av dokumentation i Magna Cura. Som person är har du en positiv syn på arbetet och viljan att tillsammans med andra utveckla verksamheten utifrån de äldres behov. Du är stabil, flexibel och ser möjligheter i förändringar. Urval sker löpande. Du kan därför komma att kontaktas innan ansökningstiden har löpt ut.
Företag: Vaggeryds kommun, Furugården
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till boende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till boende

Sjuksköterska natt
Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland på västsidan av det sydsvenska höglandet mellan de större städerna Jönköping och Värnamo. Det strategiska läget gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är utsedd till årets företagarkommun av länets 13 kommuner i Jönköpings län. Vi är cirka 13 000 invånare. Vård- och omsorgsförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri. Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Vaggeryds kommun strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald bland våra anställda och ser därför gärna manliga sökande och sökande med olika bakgrund. Vi tillämpar rökfri arbetstid. ARBETSUPPGIFTER Vid årsskiftet 2012/2013 tog kommunerna över ansvaret för hemsjukvården från landstinget. Genom att sammanföra vår nuvarande hälso- och sjukvård med hemsjukvården vill vi skapa en funktionell verksamhet. Vi söker dig som är intresserad av att vara med och vidareutveckla vår verksamhet. Som sjuksköterksa ansvarar du för hälso- och sjukvården för våra brukare. Arbetet består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom läkemedelshantering, handledning och dokumentation etc. Arbetet är omväxlande och du förväntas kunna arbeta självständigt såväl som samarbeta i team. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är leg. sjuksköterska eller sjuksköterska med specialistutbildning, gärna inom öppen hälso- och sjukvård. Du har tidigare arbetserfarenhet som sjuksköterska och gärna erfarenhet inom äldreomsorg och/eller funktionshinderomsorg. Som person är du ansvarstagande och du planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är trygg i att fatta självständiga beslut och har lätt för att samarbeta med andra. Arbetet kräver vidare att du är flexibel och stresstålig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och arbetserfarenheter inom yrket. För tjänsten krävs B-körkort.
Företag: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt

Pedagogassistent
Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Vaggeryds kommun strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald bland våra anställda och ser därför gärna manliga sökande och sökande med olika bakgrund. Vi tillämpar rökfri arbetstid ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär att möta en ettåring med särskilda rättigheter på Åkers förskola. Arbeta för en god utmanande, lärorik och rolig miljö, samt skapa goda sammanhang tillsammans med barnet. Tjänsten innebär att man ingår i ett arbetslag med två förskollärare och ett nära samarbete med specialpedagog. Ambitionen är att vilja följa barnet under en flera år. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker har förskollärarutbildning. Du har god erfarenhet av att arbeta i förskola och med barn med särskilda rättigheter. Som person är du lyhörd och stabil, kommuncerar tydligt och anpassar dig lätt efter ändrade omständigheter. Du är nytänkande, visar gott omdöme och har lätt för att samarbeta med andra.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagogassistent jobb, Pedagogassistent Vaggeryd, Pedagogassistent Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagogassistent

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vaggeryd.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vaggeryds kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vaggeryd. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vaggeryd.

Undersköterska till hemtjänst Skillingaryd
Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland på västsidan av det sydsvenska höglandet mellan de större städerna Jönköping och Värnamo. Det strategiska läget gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är utsedd till årets företagarkommun av länets 13 kommuner i Jönköpings län. Vi är cirka 13 000 invånare. Vård- och omsorgsförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri. Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Vaggeryds kommun strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald bland våra anställda och ser därför gärna manliga sökande och sökande med olika bakgrund. Vi tillämpar rökfri arbetstid ARBETSUPPGIFTER Hemtjänsten utför insatser i enskilda hem utifrån beställning från kommunens biståndsenhet och även utifrån insatser beställt utifrån kommunens HSL-personal. Arbetsuppgifterna består av omvårdnads-, service och hemsjukvårdsinsatser i brukarens hem, social dokumentation i Magna Cura samt upprättande av genomförandeplaner m m. Brukaren ska uppleva god livskvalitet utifrån en god och säker omvårdnad. KVALIFIKATIONER Du har undersköterskeutbildning eller motsvarande. Som person är du ansvarsfull, flexibel samt har ett stort intresse av människor och att hjälpa dem i deras vardag. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Du är serviceinriktad och tycker om att samarbeta med andra. Det är en fördel om du har datavana och/eller erfarenhet av social dokumentation. B-körkort är ett krav. Likaså att du kan cykla. Tidigare erfarenhet inom hemtjänst och/eller hemsjukvård är meriterande men inget krav.
Företag: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till hemtjänst Skillingaryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till hemtjänst Skillingaryd

Socialsekreterare
Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland på västsidan av det sydsvenska höglandet mellan de större städerna Jönköping och Värnamo. Det strategiska läget gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vi är cirka 13 000 invånare. Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Vaggeryds kommun strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald bland våra anställda och ser därför gärna manliga sökande och sökande med olika bakgrund. Vi tillämpar rökfri arbetstid. Individ- och familjeomsorg är en egen förvaltning tillhörande socialnämnden i Vaggeryds kommun. Vårt mål är att genom bistånd, stöd, råd och andra insatser verka för positiva förändringar i människors liv och bidra till den enskildes oberoende. Våra insatser bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet. All vår personal har tystnadsplikt. Vi arbetar med •Ekonomiskt bistånd •Rådgivning till barn, ungdomar och föräldrar •Familjerätt •Kvinnofrid och stöd till brottsoffer •Missbruk och beroendeproblematik •Serveringstillstånd ARBETSUPPGIFTER Vi söker en socialsekreterare som ska arbeta med handläggning inom området barn och unga. Arbetsuppgifterna består av utredningar och yttranden gällande barn och unga enligt SoL, LVU och LUL, samt uppföljning av beslutande insatser. Extern handledning ingår. I arbetsuppgifterna ingår även beredskap enligt rullande schema ca två gånger/termin. KVALIFIKATIONER Du som söker har en socionom examen. Kunskaper om lösningsfokuserat arbetssätt, MI och Signs of safety är meriterande. För tjänsten krävs B-körkort. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av arbete med myndighetsutövning inom socialtjänstens arbete med barn och unga.
Företag: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Vaggeryd, Socialsekreterare Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Modersmålslärare i vietnamesiska
Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland på västsidan av det sydsvenska höglandet mellan de större städerna Jönköping och Värnamo. Det strategiska läget gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har flera hundraåriga anor inom industrin. Sågverk, snickeri, vagns- och vagnshjulstillverkningens utveckling är en del av vår historia och ur möbler-och metallindustrin, som varit den industriella basen, har det vuxit fram en modern industri. Företagsamheten frodas och i vår entreprenörsbygd, full av drivkraft och kreativitet gör det Vaggeryds kommun till ett av länet mest expansiva kommuner. Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda och tillämpar sedan 2008 rökfri arbetstid. Vaggeryds kommun strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald bland våra anställda och ser därför gärna manliga sökande och sökande med olika bakgrund. Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Högskolan på hemmaplan, Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER Barn- och utbildningsförvaltningen söker en modersmålslärare för studiehandledning och undervisning i vietnamesiska inom grundskolan i Vaggeryd och Skillingaryd. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har pedagogisk utbildning samt goda kunskaper i det vietnamesiska språket. Det är viktigt att du har kunskap om det svenska skolsystemet och även kan kommunicera på svenska. Som person tar du ansvar för dina uppgifter och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret krävs. Urval sker löpande.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i vietnamesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i vietnamesiska

Säljare sökes i Vaggeryd med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vaggeryd kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Vaggeryd med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Vaggeryd med/utan erfarenhet

Rektor
Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland på västsidan av det sydsvenska höglandet mellan de större städerna Jönköping och Värnamo. Det strategiska läget gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har flera hundraåriga anor inom industrin. Sågverk, snickeri, vagns- och vagnshjulstillverkningens utveckling är en del av vår historia och ur möbler-och metallindustrin, som varit den industriella basen, har det vuxit fram en modern industri. Företagsamheten frodas och i vår entreprenörsbygd, full av drivkraft och kreativitet gör det Vaggeryds kommun till ett av länet mest expansiva kommuner. Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda och tillämpar sedan 2008 rökfri arbetstid. Vaggeryds kommun strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald bland våra anställda och ser därför gärna manliga sökande och sökande med olika bakgrund. Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Högskolan på hemmaplan, Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en vikarierande rektor till Fenix Kultur- och Kunskapscentrum i Vaggeryd. Som rektor kommer du att ansvara för vuxenutbildningen och gymnasiesärskolan med totalt ca 250 elever. Du är dierkt underställd förvaltningschefen och är en av två rektorer på skolan, där den andra rektorn ansvarar för ungdomsgymnasiet. Du ska vara pedagogisk ledare för din skola med ansvar för att tillsammans med skolans personal nå en ökad måluppfyllelse hos skolans elever. Du ansvarar för ekonomi, personal och arbetsmiljö och du har ett eget resultatansvar. Du har huvudansvaret för skolans systematiska kvalitetsarbete. KVALIFIKATIONER Som rektor ska du ha en pedagogisk utbildning och erfarenhet som grund. Det är naturligtvis en merit om du genomgått den statliga rektorsutbildningen och har erfarenhet av att arbeta som rektor för vuxenutbildning och gymnasiesärskola. Du ska ha lätt för att samarbeta och vara kommunikativ såväl gentmot elever, föräldrar som personal och förvaltningsledning. Vi vill att du har ett entreprenöriellt förhållningssätt i arbetet där kreativitet och utvecklingsförmåga är betydelsefulla egenskaper. Du bör vara lyhörd, flexibel och initiativrik och vilja driva skolutvecklingsfrågor.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor jobb, Rektor Vaggeryd, Rektor Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor

Städare/Lokalvårdare
Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland på västsidan av det sydsvenska höglandet mellan de större städerna Jönköping och Värnamo. Det strategiska läget gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har flera hundraåriga anor inom industrin. Sågverk, snickeri, vagns- och vagnshjulstillverkningens utveckling är en del av vår historia och ur möbler-och metallindustrin, som varit den industriella basen, har det vuxit fram en modern industri. Företagsamheten frodas och i vår entreprenörsbygd, full av drivkraft och kreativitet gör det Vaggeryds kommun till ett av länet mest expansiva kommuner. Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda och tillämpar sedan 2008 rökfri arbetstid. Vaggeryds kommun strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald bland våra anställda och ser därför gärna manliga sökande och sökande med olika bakgrund. Kultur och fritidsförvaltningen verkställer nämndens uppdrag att ta hand om kommunens kultur- och fritidsverksamhet och ansvara för bibliotek, kulturskola, sim- och sporthallar och ungdomscafé. Vår uppgift är att erbjuda kommuninvånare eller besökare i kommunen, en variationsrik och avkopplande fritidssysselsättning. ARBETSUPPGIFTER Vi söker lokalvårdare till sim- och sporthallarna i Vaggeryds kommun, Hok, Skillingaryd och Vaggeryds sim- och sporthallar. Arbetet innebär lokalvård av sporthallar, omklädningsrum, toaletter och allmäna utrymmen. I arbetet används kombimaskin m.m. KVALIFIKATIONER Du som söker har minst gymnasiekompetens och vi ser gärna att du har en utbildning inom lokalvård. Det är meriterande om du har arbetat med lokalvård tidigare. Som person har du ett serviceinriktat förhållningssätt och du är effektiv men samtidigt noggrann i ditt arbete. Du är lojal, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du kan uttrycka dig i det svenska språket. Resor ingår i tjänsten då du kommer arbeta efter rullande schema. Krav är att du har körtkort och tillgång till egen bil.
Företag: Vaggeryds kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Städare/Lokalvårdare jobb, Städare/Lokalvårdare Vaggeryd, Städare/Lokalvårdare Vaggeryds kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare/Lokalvårdare

Undersköterskor till hemtjänst Skillingaryd
Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland på västsidan av det sydsvenska höglandet mellan de större städerna Jönköping och Värnamo. Det strategiska läget gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har flera hundraåriga anor inom industrin. Sågverk, snickeri, vagns- och vagnshjulstillverkningens utveckling är en del av vår historia och ur möbler-och metallindustrin, som varit den industriella basen, har det vuxit fram en modern industri. Företagsamheten frodas och i vår entreprenörsbygd, full av drivkraft och kreativitet gör det Vaggeryds kommun till ett av länet mest expansiva kommuner. Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda och tillämpar sedan 2008 rökfri arbetstid. Vaggeryds kommun strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald bland våra anställda och ser därför gärna manliga sökande och sökande med olika bakgrund. Vård- och omsorgsförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri. Vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt. ARBETSUPPGIFTER Hemtjänsten utför insatser i enskilda hem utifrån beställning från kommunens biståndsenhet och även utifrån insatser beställt utifrån kommunens HSL-personal. Arbetsuppgifterna består av omvårdnads-, service och hemsjukvårdsinsatser i brukarens hem, social dokumentation i Magna Cura samt upprättande av genomförandeplaner m m. Brukaren ska uppleva god livskvalitet utifrån en god och säker omvårdnad. KVALIFIKATIONER Du som söker har undersköterskeutbildning eller motsvarande. Tidigare erfarenhet inom hemtjänst och/eller hemsjukvård är meriterande men inget krav. Som person är du ansvarsfull, flexibel samt har ett stort intresse av människor och att hjälpa dem i deras vardag. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Du är serviceinriktad och tycker om att samarbeta med andra. Det är en fördel om du har datavana och/eller erfarenhet av social dokumentation. B-körkort är ett krav. Likaså att du kan cykla.
Företag: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänst Skillingaryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänst Skillingaryd

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vaggeryd.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vaggeryds kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 25 bseptember. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vaggeryd. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vaggeryd.

Säljkonsulent - Vaggeryd
HJÄLP OSS BYGGA EN SÄKER ARBETSPLATS - Vi söker nya ambitiösa talanger! En säker arbetsplats är en viktig fråga för alla företag. Dahl Medicals produkter kan rädda liv, och därför söker vi dig som vill göra en skillnad! Att vara säljkonsulent för Dahl Medical innebär ett fritt jobb med generösa förmåner och stark lokal support för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder: - FRI BIL - som du kan använda både privat och i jobbet. - SÄLJTRÄNING & SUPPORT - Vi ger dig allt stöd du behöver för att bli vår nästa stjärna. - UTBILDNING & CERTIFIERING - För alla våra produkter som tex hjärtstartare - FRIHET UNDER ANSVAR - Nå dina mål med vårt stöd, jobba fritt och påverka din egen framgång/karriär
Företag: Dahl Medical AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljkonsulent - Vaggeryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljkonsulent - Vaggeryd

Barnpassning Vaggeryd
Vi söker för kunds räkning en person för barnpassning i Vaggeryd. Uppdraget gäller ca 10 tim/månad. Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktiga egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet. Vårt kontor finns i Karlsborg
Företag: Extramamman/Anna Danielsbacka
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Barnpassning Vaggeryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnpassning Vaggeryd

Inspirerande barnpassning, Vaggeryd
Om oss Är du student och vill bli en del av Upgrades Kids? Vi söker dig som vill ingå i vårt team där vi alla har ett stort intresse för barns utveckling och trygghet. Upgrades Kids erbjuder barnpassning i olika former, det kan vara allt från enstaka tillfällen till att någon av oss blir som en extra "familjemedlem" och tillbringar många timmar med familjen. Alla våra barnvakter arbetar aktivt med att möta barnet på deras nivå och hitta stunder för lek och utveckling. Den aktuella tjänsten: Vi söker för kunds räkning en person som kan jobba 1-3 dagar/vecka hos en familj i Vaggeryd, barnen är 7 respektive 1,5 år. För tjänsten krävs att du är ganska flexibel då antal timmar per vecka kan variera, det kan röra sig om både dag- och kvällstid. Dina arbetsuppgifter Upgrades Kids är ett koncept inom Upgrades Education som är ett utbildningsföretag som förmedlar unga akademikers kunskaper och erfarenheter till elever, skolor och företag. Upgrades Kids kan genom sina kompetenta barnvakter erbjuda kvalitativ barnpassning med en kreativ och pedagogisk grundtanke. Utifrån barnets/barnens intresse, nivå och lust blandar vi barnpassning med kreativt skapande och lärande övningar. Din profil Som person är du självgående och kan ta ansvar och värna om våra kunders barn. Du är positiv och vill jobba långsiktigt. Du gillar att att jobba med barn och ungdomar samt att se dem utvecklas och växa. Erfarenhet/Kvalifikationer: - Du är studerande och kan jobba långsiktigt - Det är meriterande om du har utbildning inom pedagogik, omsorg etc. - Du vill arbeta med barn och vet hur man skapar stunder för lek, lärande och glädje. Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner Glöm inte att söka tjänsten efter att du registrerat dina uppgifter. Intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Välkommen till oss på Upgrades Kids! Vid frågor, maila amanda.lejon@upgrades.se eller ring 0731-505598.
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Inspirerande barnpassning, Vaggeryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inspirerande barnpassning, Vaggeryd

Arbetsterapeut
Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland på västsidan av det sydsvenska höglandet mellan de större städerna Jönköping och Värnamo. Det strategiska läget gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har flera hundraåriga anor inom industrin. Sågverk, snickeri, vagns- och vagnshjulstillverkningens utveckling är en del av vår historia och ur möbler-och metallindustrin, som varit den industriella basen, har det vuxit fram en modern industri. Företagsamheten frodas och i vår entreprenörsbygd, full av drivkraft och kreativitet gör det Vaggeryds kommun till ett av länet mest expansiva kommuner. Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda och tillämpar sedan 2008 rökfri arbetstid. Vaggeryds kommun strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald bland våra anställda. Vård- och omsorgsförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri. Vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder och arbetar med olika former av omsorg, stöd och hjälp så att alla invånare ska kunna leva ett så inflytelserikt, självständigt och bra liv som möjligt. ARBETSUPPGIFTER Vid årsskiftet 2012/2013 tog kommunerna över ansvaret för hemsjukvården från landstinget. Genom att sammanföra vår nuvarande hälso- och sjukvård med hemsjukvården vill vi skapa en funktionell verksamhet. Vi söker dig som är intresserad av att vara med och vidareutveckla vår verksamhet. Arbetet består av sedvanliga arbetsterapeutsuppgifter. Arbetet är omväxlande och du förväntas kunna arbeta självständigt såväl som samarbeta i team, med sjukgymnaster, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad arbetsterapeut med erfarenhet inom yrket. Befattningen kräver att du är stresstålig, ansvarstagande och självständig. Det är meriterande om du har erfarenhet från primärvården. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.
Företag: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Vaggeryd, Arbetsterapeut Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Undersköterska till Sörgården
Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Vård- och omsorgsförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri. I Vaggeryds kommun vill vi värna om våra medarbetares hälsa och erbjuder därför friskvårdsbidrag till alla våra medarbetare. Sedan 2008 har vi även rökfri arbetstid och erbjuder stöd i rökavvänjning. I övrigt har du som anställd tillgång till vår företagshälsa. Vaggeryds kommun strävar efter en jämn könsfördeling och mångfald bland våra anställda. ARBETSUPPGIFTER Vård och omsorg av äldre på Sörgården. Vi bedriver omvårdnadsarbete med varierade uppgifter. I uppgiften förväntas du förutom omvårdnadsuppgifter att vara kontaktman till minst en boende. Det ingår även att dokumentera utifrån gällande lagstiftning samt att använda flera verksamhetssystem. Du kommer att ha ett tätt samarbete med sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har utbildning som undersköterska/omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har en positiv syn på arbetet och har viljan att tillsammans med andra utveckla samt arbeta för en bra äldreomsorg utifrån den äldres behov. Arbetslivserfarenhet inom äldreomsorgen är meriterande.
Företag: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Sörgården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Sörgården

Sjukgymnast
Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland på västsidan av det sydsvenska höglandet mellan de större städerna Jönköping och Värnamo. Det strategiska läget gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun är utsedd till årets företagarkommun av länets 13 kommuner i Jönköpings län. Vi är cirka 13 000 invånare. Vård- och omsorgsförvaltningens verksamheter omfattar såväl myndighetsutövning som utförande av verksamheterna inom områdena hemtjänst, särskilt boende, LSS-verksamhet och socialpsykiatri. Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Vaggeryds kommun strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald bland våra anställda. Vi tillämpar rökfri arbetstid. ARBETSUPPGIFTER 2013 tog kommunen över hemsjukvåren från Landstinget. Genom att sammanföra vår nuvarande hälso- och sjukvård med hemsjukvården vill vi skapa en funktionell verksamhet. Vi söker dig som är intresserad av att vara med och vidareutveckla vår verksamhet. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. bedömning, behandling, ordination av tekniska hjälpmedel samt utbildning/handledning av rehabassistenter/vårdpersonal i ergonomi och i ett rehabiliterande arbetssätt. Arbetet är omväxlande och du förväntas kunna arbeta självständigt såväl som samarbeta i team. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad sjukgymnast. Har du erfarenhet av arbete inom primärvård såväl som kommunal verksamhet är detta meriterande. Som person är du ansvarsfull, självständig och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och arbetserfarenheter inom yrket. B-körkort krävs.
Företag: Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast jobb, Sjukgymnast Vaggeryd, Sjukgymnast Vaggeryds kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland på västsidan av det sydsvenska höglandet mellan de större städerna Jönköping och Värnamo. Det strategiska läget gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Vaggeryds kommun har flera hundraåriga anor inom industrin. Sågverk, snickeri, vagns- och vagnshjulstillverkningens utveckling är en del av vår historia och ur möbler-och metallindustrin, som varit den industriella basen, har det vuxit fram en modern industri. Företagsamheten frodas och i vår entreprenörsbygd, full av drivkraft och kreativitet gör det Vaggeryds kommun till ett av länet mest expansiva kommuner. Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda och tillämpar sedan 2008 rökfri arbetstid. Vaggeryds kommun strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald bland våra anställda. Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Högskolan på hemmaplan, Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbete på fritidshem samt arbete som resurspedagog. Vanligt förekommande arbete på fritidshem. Tjänsten är i dagsläget på 75% och ett vikariat. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete i skola eller på fritidshem. Vi är även intresserad av dig som i framtiden kan tänka dig att vidareutbilda dig till lärare inom skola alt fritidshem.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog


Sök lediga jobb Vaggeryd

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se