Vaktmästare jobb - lediga jobb

Vaktmästare jobb Vaktmästare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vaktmästare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vaktmästare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vaktmästare till Stockholm Johanneshov- Stockholm

 2. Idrottsplatsvaktmästare sökes till Danderyds kommun- Danderyd

 3. Händig & flexibel vaktmästare- Stockholm

 4. Vi söker en senior vaktmästare för kontorsservice- Stockholm

 5. Vikariat Vaktmästare/Servicemedarbetare- Stockholm

 6. Vaktmästare sökes till centrala Stockholm- Stockholm

 7. Receptionist/vaktmästare sökes på deltid till företag i Värtahamnen!- Stockholm

 8. Manpower söker kontorsvaktmästare till vår back-up grupp- Stockholm

 9. Vaktmästare- Stockholm

 10. Vaktmästare- Sigtuna

 11. 1:e Vaktmästare, 100%- Stockholm

 12. Badvaktmästare/Instruktör- Gotland

 13. Vaktmästare/Konferensvärd- Söderhamn

 14. Vaktmästare- Oskarshamn

 15. Kyrkvaktmästare- Alvesta

 16. Vaktmästare- Eskilstuna

 17. Vaktmästare till skolor, fritidshem, förskolor- Heby

 18. ITG Uppsala söker Datatekniker/Vaktmästare- Uppsala

 19. Vaktmästare/fastighetsskötare- Älvkarleby

 20. Vaktmästare- Torsby

 21. Vaktmästare, Värmlands län- Karlstad

 22. Fritidsledare/vaktmästare- Sundsvall

 23. Vaktmästare- Västerås

 24. Vaktmästare/ lokalvårdare till sporthallen- Kungsör

 25. Uniflex söker vaktmästare- Borås

 26. Donnergymnasiet söker vaktmästare, 60%- Göteborg

 27. Extrajobb som vaktmästare- Göteborg

 28. Vaktmästare- Örebro

 29. Vaktmästare, Örebro län- Örebro

 30. Vaktmästare, Östergötlands län- Linköping

 31. Servicetekniker/vaktmästare, fastigheter- Arjeplog

 32. Vaktmästare/Skolbusschaufför- Heby

 33. Skolbusschaufför/vaktmästare- Heby

 34. Vaktmästare- Arvika

 35. vaktmästare kyrkan- Enköping

 36. Extrajobb: Hemserviceassistenter/vaktmästare- Stockholm

 37. Vaktmästare till nytt äldreboende- Kungsbacka

 38. Vaktmästare- Härjedalen

 39. Händig vaktmästare sökes till eftertraktad skola- Salem

 40. Vaktmästare Alfaskolan- Solna


Mer beskrivning

Vaktmästare till Stockholm Johanneshov
Om företaget Häfener är en arbetsförmedling och ett rekryteringsbolag på internet som använder sig av sin webbplats www.job4sweden.se för uppdrag i sin rekrytering med fokus på den jobbsökande individens trygghet och kundanpassande rekryterings lösningar. Vi har en passion för att sammanföra kompetens på rätt plats där vi får se nya medarbetare och företag tillsammans ta de steg man vill för att lyckas. Vi söker just nu för kunds räkning en Vaktmästare till Johanneshov/Stockholm Du kommer att arbeta med allt-i-allo inom vaktmästaryrket. Så som löpande skötsel, underhåll och reparationer av lokaler. Det sker även viss varumottagning samt varubeställning. Även hantering av post. Vissa arbetsmoment är fysiskt krävande och tunga lyft förekommer. Vi tillämpar direktrekrytering och du kommer anställas direkt av vår kund. Arbetsort: Stockholm Omfattning: 100 % Välkommen med din ansökan via denna länk: http://www.job4sweden.se/externwebbplats-ansokan/ (Jobbansökningar via post undanbedes)
Företag: Häfener / job4sweden.se
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare till Stockholm Johanneshov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare till Stockholm Johanneshov

Idrottsplatsvaktmästare sökes till Danderyds kommun
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Utbildnings- och kulturkontoret är barn- och utbildningsnämndens och kultur- och fritidsnämndens gemensamma förvaltning. Barn- och utbildningsnämnden har myndighetsansvar och granskar verksamheter från förskola till vuxenutbildning. Arbetsplatsen är belägen på Djursholms slott. Enebybergs IP är en anläggning med ishall, en 11-manna och en 7-manna konstgräsplan, en naturgräsplan ett antal omklädningsrum och ett spårsystem i Rinkebyskogen. Dessutom en tennishall med tillhörande utebanor som föreningen själva driver. Enebybergs IF och SDE hockety har sitt kansli på anläggningen och är de föreningar som i huvudsak tillsammans med allmänheten nyttjar anläggningen. ARBETSUPPGIFTER Som idrottsplatsvaktmästare arbetar Du med drift och underhåll av kommunens idrottsanläggningnar. De vanligaste förekommande arbetsuppgifterna är underhåll av fastigheter och maskiner, grönyte- och isbaneskötsel. Skifttjänstgöring under stor del av året. Service till anläggningens nyttjare är för oss ett viktigt ledord. Vikariatet är på Enebybergs Idrottsplats. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som har; - en dokumenterad praktisk erfarenhet. - en förmåga att på ett ansvarsfullt och initiativrikt sätt jobba i såväl grupp som enskilt. - stor servicekänsla och är kvalitetsmedveten. - körkort är ett krav. - erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt ett intresse för idrott är meriterande. - god förmåga att uttrycka sig i svenska språket, både i tal och skrift. Vi kommer att lägger stor tonvikt vid personlig lämplighet.
Företag: Danderyds kommun, Idrottsplatserna
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottsplatsvaktmästare sökes till Danderyds kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottsplatsvaktmästare sökes till Danderyds kommun

Händig & flexibel vaktmästare
Är du en självgående och social person som tycker om att finnas till hands för andra? Trivs du när det alltid finns något att göra och är inte rädd för att ta i när det behövs? Då är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker nämligen en självgående vaktmästare till en historisk förvaltningsmyndighet med vackra kontor i centrala Stockholm. Här är du personen som de anställda vänder sig till gällande både stort och smått på kontoret. Ditt arbete innefattar bland annat att vara behjälplig vid interna omflyttningar, uppackning av material och utdelning av post, sköta om kopieringsmaskiner, samt genomföra felsökningar rörande fastigheten. Tjänsten passar dig som är en händig person och som trivs att arbeta med varierade uppgifter samt i en miljö där du får arbeta nära andra människor. Vidare tycker du om att arbeta praktiskt och har inget emot att ta i när så behövs. Att vara sysselsatt hela dagen är något du trivs med! Varmt välkommen med din ansökan. Kravprofil - Avslutad gymnasieutbildning - Några års erfarenhet av liknande arbete - B-körkort - Datavana - Du uttrycker dig väl i tal och skrift Omfattning och tillträde Tillträde 1 september, uppdragstid 3 månader med möjlighet till förlängning. Heltid, timlön. Ansökan Skicka din ansökan med bif CV till rekrytering@perido.se snarast möjligt, urvalet sker löpande. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 9013DB Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Händig & flexibel vaktmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Händig & flexibel vaktmästare

Vi söker en senior vaktmästare för kontorsservice
Nextport Business Relocation Partner AB grundades för 2007 i en sammanslagning mellan två företag Belkos Consult och Logic Office Support. Företaget erbjuder kommersiella hyresgäster ett helhetskoncept avseende flytt mellan lokaler genom projektledning av allt från hyresförhandling till flytt. Företaget är beläget vid slussen (Stadsgården 10). Antalet personer som arbetar på Nextport är ca 25, varav flertalet är konsulter som mestadels är ute hos kund. Vi so¨ker en 65+ fo¨r en befattning som vaktma¨stare pa° deltid. Vi söker dig som vill bidrag till att vår uppdragsgivares arbetsmiljö har fortsatt hög standard och kvalitet. I dina arbetsuppgifter ingår att se till kontorets servicefunktioner såsom kök, post, kontorsförråd och konferensrum fungerar på bästa sätt. I arbetsuppgifterna ingår även att ansvara för att kontorets maskiner är i trim och gott skick samt att bara behjälplig vid Nextports aktiviteter t. ex. luncher och månadsmöten etc.. Arbetstiden är 2 timmar per dag, måndag t.o.m. fredag. Vem är du? Vi söker dig som vill jobba ett par timmar varje dag. Du är serviceinriktad med god förmåga och stort intresse. Du är inte rädd att ta för dig om du ser att något behövs göras – Inte dra sig för att rensa kylskåpet eller städa upp i förrådet om så skulle behövas. Du är också noggrann och har bra öga för detaljer. Samt sist men icke minst, äger organisationsförmåga. Intresserad? I så fall går du in och anmäler dig på vår hemsida www.goveteran.se. Eller om du redan är där så klickar du på länken "sök jobbet" nedan till höger i annonsen. Frågor? Om du undrar över något är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harald Nygren på telefon: 070 721 66 39 alternativt e-post: harald.nygren@goveteran.se Och du! Vi vill ha din ansökan snarast dock senast den 31 juli 2013. Välkommen med din ansökan!
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en senior vaktmästare för kontorsservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en senior vaktmästare för kontorsservice

Vikariat Vaktmästare/Servicemedarbetare
Eurest Services stödjer och utvecklar våra kunders kärnverksamhet genom att leverera behovsanpassade, kostnadseffektiva supportlösningar med hög servicenivå. Eurest Services erbjuder och utför supporttjänster inom områdena arbetsplats-, produktions- och fastighetsservice, exempel på tjänster är reception, växel, blomskötsel, vaktmästeri, posthantering, logistik, flytt, städning. Till Eurest Services söker vi nu en vikarierande Vaktmästare/Servicemedarbetare med placering i Stockholm. Tjänsten är ett heltidsvikariat initialt fram till den 31/10-13 med möjlig förlängning. Utbildning * Gymnasial utbildning  Erfarenhet * Tidigare erfarenhet av arbete inom servicebranschen * Erfarenhet att hantera teknisk utrustning * Tidigare erfarenhet av hantering av post, paket och gods * Tidigare erfarenhet av arbetsrotation  Kunskaper och Färdigheter * Händig och självgående * Kunskaper inom vaktmästeriområdet * Goda kunskaper inom teknik (projektorer mm) * God administrativ förmåga * Förmåga att planera och organisera arbetet * Samarbetsförmåga i grupp * Förmåga att skapa goda kundrelationer  Språkkunskaper * God Svenska i tal och skrift  Datakunskaper * Goda kunskaper i Officepaketet Personliga egenskaper * Serviceminded * Lagspelare * Noggrann * Flexibel * Effektiv * Strukturerad * Ansvarstagande * Lyhörd  Dagligen förekommande arbetsuppgifter: * Ta emot och registrera inkommande paket och bud * Sortering av post * Allmänna vaktmästarsysslor, mm Hjärtligt välkommen in med din ansökan! Vi tar inte emot några ansökningar per post utan vill att du lämnar din ansökan via webben, klicka på ansökningsknappen för att söka tjänsten. Compass Group är en världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest och Chartwells. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice. Läs mer om oss på www.compass-group.se  Våra värderingar bygger på öppenhet, tillit och integritet, passion för kvalitet, framgång genom lagarbete, ansvar och en "vi kan"- attityd. Vi hoppas och vill att du delar den kundfokuserade företagskultur som vi står för. Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Företag: Compass Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat Vaktmästare/Servicemedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat Vaktmästare/Servicemedarbetare

Vaktmästare sökes till centrala Stockholm
Vaktmästeri och kontorsservice: Är Du en serviceinriktad person som söker nya utmaningar? Bemannia söker nu en Vaktmästare för uppdrag hos vår kund i centrala Stockholm. Uppdraget är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Bemannia och uthyrd till vår kund. Tjänsten är ett längre heltidsuppdrag med start i början av september. I arbetsuppgifterna ingår bland annat: - Administrativa uppgifter som dokumenthantering och kontanthantering - Reparationer och montering - Ansvara för det löpande underhållet av kopiatorer, skrivare & kortautomater - Lager- och godshantering - Posthantering Dina kvalifikationer: - Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter - Du är tekniskt lagd - Grundläggande datorkunskaper - Du kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift - B-körkort Dina personliga egenskaper: Som person är Du serviceinriktad, stresstålig, samarbetsinriktad, och noggrann. Vi ser att du är tillmötesgående och kan hantera olika sorters människor och situationer på bästa sätt. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Vaktmästare, Stockholm" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare sökes till centrala Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare sökes till centrala Stockholm

Receptionist/vaktmästare sökes på deltid till företag i Värtahamnen!
Student Consulting Är du student i behov av ett deltidsarbete? Brinner du för kundservice och gillar du dessutom arbetsuppgifter där det krävs att man är händig och i god fysisk form? Då har vi tjänsten för dig! StudentConsulting söker nu en kundvärd på deltid till en av våra kunder i Stockholm. Tjänsten är delad mellan en receptionistroll och vaktmästarroll där man börjar dagen med att öppna receptionen och sedan ägnar förmiddagen åt de arbetsuppgifter som finns att göra för dagen vilket kan vara allt från att byta en glödlampa till att ta hand om besökare vid en större konferns. Det kommer att finnas fast personal på plats varje dag som leder en i arbetet. Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att man är anställd av StudentConsulting och hyrs ut till företaget ifråga som ligger i Värtahamnen. Arbetstiderna är måndag- fredag 07.20-11.20. Kan man inte arbeta varje dag kan man dela på tiderna med en annan konsult och måste då kunna arbeta minst 2-3 pass i veckan. Uppdraget startar den 15 juli eller tidigare och pågår tills vidare. För att vara aktuell för tjänsten måste du vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi söker dig som är servicemedveten, ordningssam och effektiv, samt händig så att du kan ta itu med praktiska arbetsuppgiter och i god fysisk form då tunga lyft kan förekomma vid kontorsflytt och liknande. Du ska vara mogen och kunna ta egna initiativ samt planera ditt eget arbete. Du ska antingen kunna arbeta varje dag måndag-fredag, eller 2-3 dagar i veckan. Vi ser helst att du har några års arbetslivserfarenhet och kan hantera att det händer många saker på samma gång utan att bli stressad. Detta är ett roligt uppdrag och en roll att växa i! Vänta inte med din ansökan om det är dig vi bör anställa! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist/vaktmästare sökes på deltid till företag i Värtahamnen! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist/vaktmästare sökes på deltid till företag i Värtahamnen!

Manpower söker kontorsvaktmästare till vår back-up grupp
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker nu fler pigga och serviceinriktade kontorsvaktmästare som vill arbeta inom vår Backup-grupp. Som medlem i vår back-up grupp ambulerar du hos ett flertal olika kunder, med varierande längd på uppdragen. Du kommer att jobba allt från en dag till två veckor hos samma kund. Arbetsuppgifterna kommer att variera mellan kunderna men huvudsysslorna består av traditionella vaktmästaruppgifter såsom att hålla ordning och rondera lokalerna, byte av glödlampor, internflytt av möbler, posthantering, skötsel av kaffemaskiner, tillsyn av kopiatorer och printers. Det är även vanligt att vaktmästare och receptionen samarbetar inom en internservicefunktion, därav förekommer även receptionistarbete. Du kommer att arbeta återkommande hos vissa av våra kunder och detta ger dig möjligheten att bygga upp ett stort kontaktnät. Vem är du? Du är gymnasieutbildad, gärna med praktisk inriktning. Som person är du händig, flexibel med ett öga för vad som bör göras. Du är social, serviceinriktad och gillar att knyta nya kontakter. Du är händig och kan hantera fysiskt arbete då tunga lyft kan förekomma. Du kanske nyligen har avslutat din utbildning och vill komma ut i arbetslivet eller så har du arbetat med detta ett tag och vill prova på nya arbetsmiljöer. B körkort är meriterande för denna tjänst. Du bör vara van vid att hantera Officepaketet samt besitta goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Sördin på Manpower på 08-452 33 22. Vi kommer att dra igång rekryteringen så fort vi får in ansökningar, vilket innebär att rekryteringsprocessen kan ta slut innan utsatt datum. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker kontorsvaktmästare till vår back-up grupp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker kontorsvaktmästare till vår back-up grupp

Vaktmästare
Arbetsuppgifter Som vaktmästare arbetar du med stöd och service till personal och studenter och ansvarar bl.a. för löpande skötsel, underhåll och reparationer av Dans och Cirkushögskolans lokaler samt iordningsställande av lokal och teknik inför olika arrangemang. Du ska även sköta AV-utrustning som förekommer i föreläsningssalar och seminarierum. Dessutom ingår uppgifter så som kort och nyckel hantering, lås och larmrutiner, varubeställning/varumottagning, kontakt med hantverkare och fastighetskötare, kontroll av lokaler, posthantering samt andra uppgifter som kan förekomma på en högskoleförvaltning. Vissa arbetsmoment är fysiskt krävande och tunga lyft förekommer. Kvalifikationer Vi söker dig som har gymnasieutbildning, eller motsvarande och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från högskola eller annan offentlig miljö. Du ska ha god datavana och erfarenhet av att arbeta med AV-teknik. Då transporter kan förekomma är det en förutsättning att du innehar B-körkort. Eftersom du kommer att arbeta nära våra lärare och studenter samt med allmänheten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande, van att arbeta proaktivt och självständigt och att nå resultat Du ska ha god social kompetens, ordningssinne, vara noggrann samt ha förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt. Du har en god förmåga att planera ditt arbete och kan göra prioriteringar utifrån verksamhetens krav. Dessutom vill vi att du är utåtriktad och ser service utifrån kvalitetsaspekten. Du har lätt för att kommunicera, på både svenska och engelska. Du måste vara flexibel, kunna arbeta både i grupp självständigt. På en liten högskoleförvaltning är det dessutom viktigt att vi gemensamt tar ansvar för helheten. Anställningen Anställningen är 2 år med tillträde snarast möjligt. Arbetstiden förläggs normalt mellan 10.00 ? 18.30 men arbete på andra tider kan förkomma, både kvällar och helger. Från årsskiftet kommer anställningen att gå över till det nya konstnärliga lärosätet. Ytterligare upplysningar Närmare information lämnas av Lars Nyberg, enhetschef Infrastrukturenheten, tel. 08-562 274 31 eller Sara Månsson, HR-ansvarig, tel. 08-562 274 11. Fackliga företrädare är Åsa Teglund (ST-S) tel. 08-562 274 46, Anna Karin Ståhle (Lärarförbundet) tel. 08-562 274 33 och Elisabeth Sjöstedt Edelholm (SACO-S) elisabet.sjostedt-edelholm@doch.se Välkommen med din ansökan! Ansökan innehållande CV och kopior av de betyg och intyg du vill åberopa ska ha inkommit senast 16 augusti 2013 märkt med dnr 23-181-2013, till Dans och Cirkushögskolan, Registrator (registrator@doch.se ), Box 270 43, 102 51 Stockholm. DOCH har höga ambitioner när det gäller att tillvara ta olikheter och mångsidig kompetens. Vi välkomnar särskilt sökande som kompletterar vår organisation avseende jämställdhet och etnisk mångfald.
Företag: DOCH, Dans och Cirkushögskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare jobb, Vaktmästare Stockholm, Vaktmästare DOCH, Dans och Cirkushögskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare

Vaktmästare
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Vår skola har 500 elever i åldrarna 6-12 år. Skolan ligger vackert på en kulle i Sigtuna. Skolans läge i historiska Sigtuna ger många tillfällen till undervisning i närmiljön. Vi har en naturskön skolgård med stora ytor för lek och en fin idrotthall. ARBETSUPPGIFTER S:t Pers skola söker en vaktmästare. I rollen som vaktmästare ansvarar du för underhåll av lokaler i skolan, underhåll av skolgården vilket kan innebära snöskottning, kratta löv och städa upp runt vår skola. Du servar medarbetarna med exempelvis flytta möbler vid klassrumsbyten och andra åtgärder när det gäller underhåll och reparationer. Du kommer dessutom stå för kontakten utåt när det gäller frågor om till exempel lokaler och larm. I vaktmästarens uppgifter ingår också att sköta om nyckelhanteringen samt ansvara för inköp av diverse förbrukningsmaterial. Du kommer även att ha ansvar för viss skötsel och hantering av skolans datorer. Du kommer vidare delta i brandskyddsarbetet och övriga arbetsmiljöarbeten. KVALIFIKATIONER Vi sköter dig som har goda kunskaper om fastighetsunderhåll, det är en klar fördel om du har erfarenhet av likanande uppgifter sen tidigare. Du är en person som kan arbeta självständigt, är seviceinriktad, ansvarstagande, hjälpsam, praktiskt lagd och positivt inställd till varierade arbetsuppgifter. Erfarenhet av skötsel av datorer ser vi som viktigt. Då du kommer att arbeta nära eleverna ser vi det som en självklarhet att du har gott förhållningssätt till barn men även kan skapa goda relationer med personal och föräldrar. Efter som arbetat är fysiskt belastande behöver du ha god fysik. B-körkort är en förutsättning för tjänsten och C-körkort meriterande. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottregister en förutsättning för anställning.
Företag: Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare jobb, Vaktmästare Sigtuna, Vaktmästare Sigtuna kommun, S:t Pers skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare

1:e Vaktmästare, 100%
Vantörs församling (Svenska Kyrkan) i södra Stockholm har ungefär 45 000 invånare. Vi finns i en spännande mångkulturell miljö, och har sammantaget en tillhörighet på strax under 50%. Vi har verksamhet i stadsdelarna Högdalen, Rågsved, Hagsätra, Bandhagen, Örby och Stureby, med 35 anställda. Församlingen arbetar aktivt för att kvalificera sig till kyrkans miljödiplomering. Vi söker en 1:e vaktmästare till en nyinrättad tjänst som skall ha fastighetsansvar och vara arbetsledare för vaktmästarna. För tjänsten krävs dokumenterad erfarenhet av fastighetstekniska system och fastighetsskötsel samt arbetsledning. Dokumenterad utbildning och/eller erfarenhet av arbete kring miljöfrågor är meriterande. Tjänsten är operativ vilket innebär tjänstgöring bland annat vid kyrkliga förrättningar, fastighetsskötsel och kontorsvaktmästarsysslor. 1:e vaktmästaren lägger schema och är talesperson för vaktmästeriet samt har kontakt med förvaltare och entreprenörer. För mer information kontakta kyrkoherde Fredrik Lidé tel. 08-556 572 00 alt. e-post: fredrik.lide@svenskakyrkan.se eller klockare Lars Numan, tel. 08-556 572 59 alt. e-post: lars.numan@svenskakyrkan.se Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Ansökan skickas senast den 26/7 2013 till: Vantörs församling, Box 77, 124 21 Bandhagen, alt. e-post: birgitta.holst@svenskakyrkan.se Välkommen med din ansökan!
Företag: KYRKA VANTÖR PASTOREXPEDITION
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-24
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Vaktmästare, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Vaktmästare, 100%

Badvaktmästare/Instruktör
Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet. Välkommen att bli en av oss! Gotland är östersjöregionens mest kreativa och magiska plats, präglad av närhet, hållbar tillväxt och fylld av livslust”. Så lyder hela Gotlands vision. Det innebär bland annat att vi skapar goda livsmiljöer, svarar för infrastruktur och jobbar för ökad tillväxt och en långsiktigt hållbar utveckling för hela ön. Välkommen att bli en av oss i det arbetet! Enheten bad består av tre badhus på Gotland, Solbergabadet i Visby, Romabadet i Roma samt Hemsebadet i Hemse. Tjänsten har ett fast schema med 80% på Hemsebadet därutöver kan det ev bli en utökning med 20% på de andra baden. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna omfattar arbete med bassängbevakning vid allmänt bad och föreningsbad, pedagogisk undervisning som t ex simundervisning och gruppträning. I arbetet ingår även bland annat lokalvård, kassatjänstgöring och service till kunder. Tjänstgöringen är förlagd på morgon-, dag- eller kvällspass samt på helger. Arbetspass kan förläggas på samtliga badhus därför är det önskvärt med körkort och tillgång till bil KVALIFIKATIONER Du har en allmän gymnasieutbildning eller motsvarande. Du är utbildad badbevakare/simlärare/friskvårdsinstruktöreller har likvärdig erfarenhet samt är livräddningskunnig. Har du badvaktsutbildning, erfarenhet av att arbeta med barn och/eller varit vattengymnastikinstruktör alternativt ledare för landträning ser vi det som meriterande. Då arbetet innebär mycket kontakt med våra besökare ska du vara positiv och serviceinriktad. Du har också god känsla för ordning och reda. Flexibilitet både när det gäller arbetsuppgifter och arbetstider är önskvärt.
Företag: Region Gotland, Baden
Ort: Gotland
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Badvaktmästare/Instruktör jobb, Badvaktmästare/Instruktör Gotland, Badvaktmästare/Instruktör Region Gotland, Baden
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Badvaktmästare/Instruktör

Vaktmästare/Konferensvärd
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Söderhamn arbetar långsiktigt med entreprenörskap och innovationstänkande. Vi väcker uppmärksamhet nationellt och internationellt. I Förvaltningen för lärande & arbete finns cirka 200 medarbetare i olika verksamheter: Centrum för flexibelt lärande (CFL) är vår arena för vuxnas lärande - en nyckel till personlig utveckling och tillväxt. Resurscentrum ger arbetssökande möjlighet att förbättra sin kompetens och öka sin anställningsbarhet, vi sysselsätter mer än 200 personer. Söderhamns dagliga verksamheter erbjuder vuxna med funktionsnedsättning sysselsättning enligt önskemål och behov. Integrations- och migrationsenheten hjälper flyktingar och invandrare att få möjlighet att försörja sig och bli delaktiga i det svenska samhället. Alla verksamheter i vår förvaltning är kvalitetscertifierade enligt den internationella standarden Investor in People (IIP). Centrum för flexibelt lärande, CFL är Söderhamns arena för vuxnas lärande. CFL erbjuder flexibelt lärande för individer, näringsliv och organisationer. CFL är också en mötesplats och studiemiljö som är öppen för alla. Forskning och utveckling, FoU, ryms också inom CFLs verksamhet. CFL är ett så kallat lärcentrum och ingår i förvaltningen Lärande & Arbete i Söderhamns kommun. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten arbetar du som vaktmästare på CFL-Centrum för flexibelt lärande samt är behjälplig vid konferenser och allmän datorsupport för medarbetare och studerande. Praktiska och tekniska arbetsuppgifter ingår i uppdraget. Andra arbetsuppgifter inom det egna kompetensområdet kan bli aktuella. KVALIFIKATIONER Dig som vi söker ska: • Vara serviceinriktad. • Vara initiativtagande och har förmåga att arbeta självständigt. • Ha god samarbetsförmåga. • Ha ett praktiskt handlag och vara tekniskt kunnig. • Ha god datorvana • Vara ansvarstagande och lösningsinriktad • Ha god fysik då vissa arbetsuppgifter innebär tyngre lyft och förflyttningar • Ha körkort för personbil, då transporter av olika slag förekommer. Även personer som är på väg att ta körkort kan söka. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Utbildning eller dokumenterad erfarenhet in om data/teknik samt service är meriterande liksom förmåga att kunna kommunicera på engelska.
Företag: Söderhamns kommun, CFL - Centrum för flexibelt lärande
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare/Konferensvärd jobb, Vaktmästare/Konferensvärd Söderhamn, Vaktmästare/Konferensvärd Söderhamns kommun, CFL - Centrum för flexibelt lärande
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare/Konferensvärd

Vaktmästare
Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi hjälper våra kunder med rena rekryteringsuppdrag. Arbetsbeskrivning Till statlig myndighet söker vi nu en fastighetsskötare i Oskarshamn. I dina arbetsuppgifter ingår bl. a: - Att vara gästerna behjälplig med installation av teknisk utrustning och möblera konferenslokaler. - Löpande fastighetsskötsel, reparationer och att identifiera mindre renoveringsbehov. - Skötsel och underhåll av larm m.m. - Snöröjning och trädgårdsskötsel. - Ansvara för underhåll och vissa maskiner. - Viss kontorssysslor Personliga kvalifikationer Som person är du positiv, arbetsvillig och strävar efter hög kvalité på ditt arbete. Du är även händigt lagd och tycker om att arbeta praktiskt och att självständigt planera ditt arbete. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Oskarshamn på heltid. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0084. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare jobb, Vaktmästare Oskarshamn, Vaktmästare WORKCARE SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare

Kyrkvaktmästare
Vislanda och Blädinge församlingar tillhör Svenska kyrkan och ligger nära Alvesta och Växjö. Vi söker nu en kyrkvaktmästare. Tjänsten som kyrkvaktmästare innebär främst skötsel av båda kyrkogårdarna och övriga anläggningar men även att vid behov ersätta övriga vaktmästare vid t ex begravningar. Arbetstiden är förlagd till vardagar enligt schema och fördelas 100 % maj-oktober och 60 % övriga månader. Du bör ha goda kunskaper i parkskötsel samt maskinvana. Vi betraktar arbetet som kyrkvaktmästare som en viktig del i församlingens uppgifter vilket även innebär delaktighet i övrig verksamhet. För tjänsten ser vi gärna att du delar Svenska kyrkans värderingar och har körkort. För en jämnare könsfördelning på arbetsplatsen ser vi gärna kvinnliga sökande.
Företag: Vislanda-Blädinge Kyrkliga Samfällighet
Ort: Alvesta
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kyrkvaktmästare jobb, Kyrkvaktmästare Alvesta, Kyrkvaktmästare Vislanda-Blädinge Kyrkliga Samfällighet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kyrkvaktmästare

Vaktmästare
Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi hjälper våra kunder med rena rekryteringsuppdrag. Arbetsbeskrivning Till statlig myndighet söker vi nu en fastighetsskötare i Eskilstuna. I dina arbetsuppgifter ingår bl. a: - Att vara gästerna behjälplig med installation av teknisk utrustning och möblera konferenslokaler. - Löpande fastighetsskötsel, reparationer och att identifiera mindre renoveringsbehov. - Skötsel och underhåll av larm m.m. - Snöröjning och trädgårdsskötsel. - Ansvara för underhåll och vissa maskiner. - Viss kontorssysslor Personliga kvalifikationer Som person är du positiv, arbetsvillig och strävar efter hög kvalité på ditt arbete. Du är även händigt lagd och tycker om att arbeta praktiskt och att självständigt planera ditt arbete. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Eskilstuna på heltid. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0085. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare jobb, Vaktmästare Eskilstuna, Vaktmästare WORKCARE SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare

Vaktmästare till skolor, fritidshem, förskolor
Vaktmästare till skolor, fritidshem och förskolor i Heby Kvalifikationer Du ska ha Körkort, praktiskt handlag, stor servicekänsla, god fysik, lokalkännedom. Du ska kunna hantera och upprätta dokumentation, vara kunnig i fastighetsskötsel och maskinkunskap. Du ska vara Flexibel och självgående i arbetet Erfarenhet av tjänst som vaktmästare är meriterande. Tjänstgöringsgrad: 50% tillsvidare Tillträde enligt överenskommelse Sista ansökningsdag: 2013-08-01 Ange referens: 54/2013 Individuell lönesättning tillämpas Upplysningar lämnas av rektor Jessica Forsell, e-post: jessica.forsell@heby.se Fackliga kontaktpersoner Åsa Norgren, 0224-294 75, Kommunal Ansökan Välkommen med din ansökan och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Heby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare till skolor, fritidshem, förskolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare till skolor, fritidshem, förskolor

ITG Uppsala söker Datatekniker/Vaktmästare
IT-Gymnasiet är en av Uppsalas större friskolor. Vi har framgångsrikt bedrivit gymnasieutbildning i Uppsala sedan 2002. Vi erbjuder fem program, alla med en tydlig IT-inriktning. På IT-Gymnasiet Uppsala arbetar behörig och kunnig personal som alla har ett stort engagemang för våra 350 elever. Vår undervisningsmiljö präglas av ömsesidig respekt mellan elever och personal. Våra elever ger oss återkommande höga betyg i den årliga kvalitetsundersökningen när det gäller trygghet och trivsel. Läs mer om oss på www.it-gymnasiet.se  Vår nätverkstekniker/vaktmästare kommer att vara föräldraledig under nästa läsår och vi söker därför en engagerad ersättare. Tjänsten innefattar nära samarbete med elever, lärare och övrig personal. Tjänsten kan beroende på kompetens eventuellt utökas med undervisning eller handledning i våra nätverkskurser. Om tjänsten: Nätverksteknikerdelen av tjänsten innefattar kontakt med vår centrala IT-avdelning. Dessa agerar även som stöd och hjälp i supportfrågor till teknikern. Du som söker tjänsten bör ha god problemlösningsförmåga och kännedom om: • Support av elevdatorer både vad gäller mjukvara och hårdvara • AD/servrar • Konfiguration av switchar • Trådlösa och fasta nät • AV-utrustning • Ghostning av datorer Som vaktmästare ansvarar du för lokaler och utrustning. Du genomför dagliga sysslor och handhar vissa administrativa rutiner såsom nycklar. Om dig: Eftersom tjänsten innebär mycket elevkontakt så värdesätter vi personliga egenskaper som social förmåga. Att ha intresse för människor och vara stresstålig är viktiga egenskaper liksom lyhördhet och samarbetsförmåga. Anställningsform: Tjänsten är en vikariat omfattande 50 procent. Tjänsten kan eventuellt utökas med undervisning. Semestertjänst samt 40 timmars arbetsplatsförlagd tid vid heltid. Sista ansökningsdag: 5 augusti 2013 Vi tar enbart emot ansökningar via länken nedan. Kontaktpersoner: Mathias Laveno, 018-18 22 72, mathias.laveno@it-gymnasiet.se, rektor Henrik Jonsson, 018-18 22 71, henrik.jonsson@it-gymnasiet.se, biträdande rektor IT-Gymnasiet Uppsala Rapsgatan 8 754 50 Uppsala 018-18 22 70 www.it-gymnasiet.se  Välkommen med din ansökan! IT-Gymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Se www.academedia.se
Företag: IT-Gymnasiet
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga ITG Uppsala söker Datatekniker/Vaktmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ITG Uppsala söker Datatekniker/Vaktmästare

Vaktmästare/fastighetsskötare
Folkets Hus i Skutskär söker vaktmästare/fastighetsskötare. Tjänsten är på 50% och förlagd på olika tider beroende på aktiviteter i huset. I tjänsten ingår att du bör kunna lite av varje vad gäller rörmokeri, el, bygg mm. I tjänsten ingår även lokalvård och skötsel av fastighetens utsida gräsklippning och snöskottning. Du ska även bistå våra hyresgäster med hjälp.
Företag: Folkets Hus Byggnadsförening i Skutskär
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare/fastighetsskötare jobb, Vaktmästare/fastighetsskötare Älvkarleby, Vaktmästare/fastighetsskötare Folkets Hus Byggnadsförening i Skutskär
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare/fastighetsskötare

Vaktmästare
Säsongsjobba i Branäs vintersäsongen 2013/2014 Branäs är en av Sveriges största vintersportanläggningar med ca 6 700 liftnära bäddar i stugor, lägenheter, vandrarhem och i vår nybyggda Ski Lodge. Branäs skidbackar ger hela familjen bra variation i sin skidåkning. Gondolen gör att såväl nybörjare som avancerade åkare kan ta sig runt och åka skidor eller snowboard i hela skidsystemet. Du kan även åka skidor mellan två toppar med hjälp av Sveriges högsta träbro. Branäs har ett tydligt familjefokus och vi är kända för att vara Sveriges bästa skidort för barnfamiljer. Vi har nämligen vunnit det stora barnsemesterpriset de sju senaste åren. Vill du vara med och arbeta i ett sammansvetsat team och vara vårt ansikte utåt som hela tiden sträva Vaktmästare Som vaktmästare i Branäs är du en viktig del av ett litet sammansvetsat team som jobbar både "on och off stage". Mycket av arbetet sker under eget ansvar och det är viktigt att du är en problemlösare som ser positivt på tillvaron. Som vaktmästare hjälper du både gäster och medarbetare med diverse problem som uppstår i boendet och på anläggningen. Du kommer att få ta tag i allt mellan himmel och jord som sker i stugbyarna och på anläggningen, därför är du både prestigefri och flexibel. Du är lite av en allkonstnär, du har ett tekniskt intresse och är duktig på att snickra, laga och reparera saker. Delar av arbetet är förlagt till tidig morgon eller sen kväll. Är du ute efter att ge våra gäster den bästa upplevelsen? Då skall du söka säsongsjobb hos oss! Allmän kravprofil Du är minst 19 år gammal och söker ett äventyr som ger en massa nya erfarenheter och vänner för livet. Du skall kunna prata engelska. Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil. Vi ser att du har ett intresse för utförsåkning, tycker om att arbeta med människor i synnerhet och med barn i allmänhet, är stresstålig, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. I Branäs tror vi att glada medarbetare leder till glada gäster, att ha roligt på jobbet är en regel snarare än ett undantag hos oss! Vi ordnar boende till alla som önskar. Som säsongsanställd medarbetare hos oss får man timlön enligt HRF:s kollektivavtal.
Företag: Branäs Fritidscenter AB
Ort: Torsby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare jobb, Vaktmästare Torsby, Vaktmästare Branäs Fritidscenter AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare

Vaktmästare, Värmlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu vaktmästare! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som handläggare hos vår kund kommer du att: - arbeta med kontorsservice. - samla in och dela ut post samt packa upp material och försändelser. - ställa i ordning och utrusta lokaler inför möten och konferenser. - ansvara för servicen av till exempel kopieringsmaskiner. - sköta tryckning och utskick av masstrycksaker samt lagerhållning av rapporter eller kursmaterial. - genomföra felsökningar rörande fastighet, rapportera och följa upp fel tillsammans med fastighetsägaren/fastighetsskötaren. Din profil Vi ser att du som söker tjänsten har: - utbildning inom aktuellt område. - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom aktuell yrkeskategori. - kunskaper i svenska. - grundkunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med kunskap avses att kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare, Värmlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare, Värmlands län

Fritidsledare/vaktmästare
Vi söker en Fritidspedagog/vaktmästare på 80% 40 % av tiden jobbar du på fritids och 40% som vakmästare. Vi ser gärna att du har bra datakunskaper då det ingår i jobbet som vaktmästare. I övrigt så är det sedvanliga arbetsuppgifter som vaktmästare. Möjlighet att tiden senare kan utökas till heltid. OBS Utdrag från belastningsregistret är ett krav.
Företag: Njurunda Friskola
Ort: Sundsvall
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare/vaktmästare jobb, Fritidsledare/vaktmästare Sundsvall, Fritidsledare/vaktmästare Njurunda Friskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare/vaktmästare

Vaktmästare
Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi hjälper våra kunder med rena rekryteringsuppdrag. Arbetsbeskrivning Till statlig myndighet söker vi nu en fastighetsskötare i Västerås. I dina arbetsuppgifter ingår bl. a: - Att vara gästerna behjälplig med installation av teknisk utrustning och möblera konferenslokaler. - Löpande fastighetsskötsel, reparationer och att identifiera mindre renoveringsbehov. - Skötsel och underhåll av larm m.m. - Snöröjning och trädgårdsskötsel. - Ansvara för underhåll och vissa maskiner. - Viss kontorssysslor Personliga kvalifikationer Som person är du positiv, arbetsvillig och strävar efter hög kvalité på ditt arbete. Du är även händigt lagd och tycker om att arbeta praktiskt och att självständigt planera ditt arbete. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Västerås på heltid. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0083. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Västerås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare jobb, Vaktmästare Västerås, Vaktmästare WORKCARE SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare

Vaktmästare/ lokalvårdare till sporthallen
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. I Kungsörs sporthall finns tre fullstora spelplaner för innebandy, handboll, badminton, volleyboll, fotboll och gymnastik. I källaren finns en bordtennislokal och ett gym. I anslutning till hallarna ligger det en cafeteria, som är öppen vid föreningsaktiviteter. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med vaktmästaruppgifter och lokalvård i kommunens sporthall. Att ge service till besökare i sporthallen är en viktig del i ditt arbete. Varannan vecka arbetar du med vaktmästeri där kvälls- och helgtjänstgöring ingår och varannan vecka dagtid med lokalvård KVALIFIKATIONER Du ska vara är serviceinriktad, utåtriktad och ha ett bra bemötande. Arbetet kräver att du är självgående och tar ansvar. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Kunskaper om fastighetsskötsel är meriterande.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare/ lokalvårdare till sporthallen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare/ lokalvårdare till sporthallen

Uniflex söker vaktmästare
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en serviceroll, företrädesvis som vaktmästare. Mycket meriterande är om du tidigare har arbetat med el eller har elbehörighet. Det viktigt att du har lätt för att ta egna initiativ är flexibel och har lätt för att samarbeta. Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Personliga egenskaper Som person är du positiv, arbetsvillig och strävar efter hög kvalité på ditt arbete. Du är även händigt lagd och tycker om att arbeta praktiskt och att självständigt planera ditt arbete. Du kommer att vara anställd hos Uniflex Bemanning och arbeta som konsult ute hos kund. För att trivas i rollen som bemanningskonsult är det viktigt att du är social, lättlärd och har hög arbetsmoral. Är du personen vi letar efter så ansök redan idag.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Uniflex söker vaktmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uniflex söker vaktmästare

Donnergymnasiet söker vaktmästare, 60%
Donnergymnasiet i Göteborg har funnits sedan år 2000 och erbjuder Estetiska programmet med musikinriktning, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Ekonomi programmet. Studiemiljön präglas av utmaningar och kreativitet där varje elev uppmuntras att utvecklas kunskapsmässigt och socialt. Målsättningen är att Donnergymnasiet skall fortleva med engagerade elever, lärare och kringpersonal, hålla sin grundidé levande och ständigt utvecklas med nya pedagogiska idéer. Idag har Donnergymnasiet 540 elever och cirka 70 anställda. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som vaktmästare. Meriterande att även kunna genomföra lättare reparationer av musikinstrument. Du är serviceinriktad, noggrann, kan fatta egna beslut och har en blick för vad som behöver göras. Du planerar och organiserar ditt eget arbete, kan arbeta självständigt men har även en god samarbetsförmåga.
Företag: Donnergymnasiet Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Donnergymnasiet söker vaktmästare, 60% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Donnergymnasiet söker vaktmästare, 60%

Extrajobb som vaktmästare
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Är du student och vill ha extrajobb inom fastighetsskötsel? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vaktmästare Till vår kund söker vi nu en serviceminded person till extrajobb som vaktmästare. Detta uppdrag ingår i vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på ISS Personaltjänster men arbeta som konsult i vår kunds lokaler. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som vaktmästare är bland annat att rondera i lokalerna och notera saker som behöver åtgärdas. Du ansvarar för enklare fastighetsskötsel såsom t.ex. byte av glödlampor, påfyllning av kontorsmaterial samt att se till att konferensrum är rena och snygga. Du tar emot felanmälningar från vår kunds personal och återkopplar löpande till dem. I tjänsten kan även posthantering samt allmänna kontorsgöromål förekomma. Önskade kvalifikationer Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en serviceroll, företrädesvis som vaktmästare. Intresse för fastighetsbranschen, t.ex. en pågående utbildning inom området, är en fördel. Det viktigt att du har lätt för att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Då tjänsten är ett extrajobb bör du ha en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. heltidsstudier. Personliga egenskaper Då verksamhetens arbetstempo varierar ser vi gärna att du är en person som kan hantera både lugnare och stressigare arbetsperioder på ett professionellt sätt. Vi ser även att du är en strukturerad person som gillar att ha ordning och reda omkring dig. Du är social och har lätt för att få kontakt med andra. Du lägger stor vikt vid att ge ett professionellt intryck och skaffar dig snabbt en överblick över vad som behöver göras. Du är självgående och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och ta i när det behövs. Du talar svenska och engelska obehindrat, samt känner dig hemma med datoranvändning. Vi erbjuder Detta är en unik möjlighet att få en inblick i ett av världens största tjänsteföretag. Är du intresserad av fastighetsbranschen kan detta extrajobb vara första steget på vägen mot din framtida karriär!
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som vaktmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som vaktmästare

Vaktmästare
Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi hjälper våra kunder med rena rekryteringsuppdrag. Arbetsbeskrivning Till statlig myndighet söker vi nu en fastighetsskötare i Örebro. I dina arbetsuppgifter ingår bl. a: - Att vara gästerna behjälplig med installation av teknisk utrustning och möblera konferenslokaler. - Löpande fastighetsskötsel, reparationer och att identifiera mindre renoveringsbehov. - Skötsel och underhåll av larm m.m. - Snöröjning och trädgårdsskötsel. - Ansvara för underhåll och vissa maskiner. - Viss kontorssysslor Personliga kvalifikationer Som person är du positiv, arbetsvillig och strävar efter hög kvalité på ditt arbete. Du är även händigt lagd och tycker om att arbeta praktiskt och att självständigt planera ditt arbete. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Örebro på heltid. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0082. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Örebro
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare jobb, Vaktmästare Örebro, Vaktmästare WORKCARE SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare

Vaktmästare, Örebro län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu vaktmästare! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som handläggare hos vår kund kommer du att: - arbeta med kontorsservice. - samla in och dela ut post samt packa upp material och försändelser. - ställa i ordning och utrusta lokaler inför möten och konferenser. - ansvara för servicen av till exempel kopieringsmaskiner. - sköta tryckning och utskick av masstrycksaker samt lagerhållning av rapporter eller kursmaterial. - genomföra felsökningar rörande fastighet, rapportera och följa upp fel tillsammans med fastighetsägaren/fastighetsskötaren. Din profil Vi ser att du som söker tjänsten har: - utbildning inom aktuellt område. - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom aktuell yrkeskategori. - kunskaper i svenska. - grundkunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med kunskap avses att kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Örebro
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare, Örebro län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare, Örebro län

Vaktmästare, Östergötlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu vaktmästare! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som handläggare hos vår kund kommer du att: - arbeta med kontorsservice. - samla in och dela ut post samt packa upp material och försändelser. - ställa i ordning och utrusta lokaler inför möten och konferenser. - ansvara för servicen av till exempel kopieringsmaskiner. - sköta tryckning och utskick av masstrycksaker samt lagerhållning av rapporter eller kursmaterial. - genomföra felsökningar rörande fastighet, rapportera och följa upp fel tillsammans med fastighetsägaren/fastighetsskötaren. Din profil Vi ser att du som söker tjänsten har: - utbildning inom aktuellt område. - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom aktuell yrkeskategori. - kunskaper i svenska. - grundkunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med kunskap avses att kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Linköping
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare, Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare, Östergötlands län

Servicetekniker/vaktmästare, fastigheter
Verksamhetsbeskrivning Icemakers söker, för drift av främst kunds fordonstestanläggning men även av egna fastigheter, en serviceinriktad person med erfarenhet från allmän fastighetsskötsel, ventilations- och värmeanläggningar, samt med språkkunskaper i engelska. Plats Huvudsakligen BMWs testanläggning Nåttiholmen, 6 km utanför Arjeplog (eget kontor), samt industriområdet 2 km väster om Arjeplogs tätort. Arbetsbeskrivning Kontroll, underhåll och reparation av el-, värme-, kyl-, larm- och ventilationsanläggningar i ett antal fastigheter. Vaktmästarfunktion och nära samarbete med tysk (engelsktalande) kund och Icemakers receptionist på fastigheten Nåttiholmen. Ansvara för inköp reservdelar och förbrukningsmaterial gällande fastigheter. Bygga upp och underhålla databas i befintlig programvara för fastigheter och deras skötsel. Tillse att besiktning av besiktningspliktig utrustning sker, samt dokumentation och anmälan till berörda myndigheter. Arbetstid och omfattning Helårsanställning, schemalagd under testsäsong. Arbetstid 07-17 vardagar under perioden november till april. Obekväm arbetstid och helgarbete kan förekomma under vintersäsong. Under icke testsäsong kan arbetstiden fördelas mer fritt. Upparbetad extratid tas ut som ledighet timme mot timme. Tillträdesdatum Enligt överenskommelse, dock senast 20140101 Krav på sökande Elbehörighet Servicekänsla Goda kunskaper i svenska och engelska språken Styr/reglerkunskaper gällande ventilationsanläggningar Erfarenhet från datoriserad fastighetsstyrning Erfarenhet av pannvärmeanläggningar Datorvana Ordningssinne, vana vid dokumentationsarbete, allmänt händig Meriterande kunskaper Erfarenhet från kylanläggningar Tyskakunskaper Erfarenhet från VVS Lastmaskinsförarkompetens
Företag: Icemakers AB
Ort: Arjeplog
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker/vaktmästare, fastigheter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker/vaktmästare, fastigheter

Vaktmästare/Skolbusschaufför
Huddunge Byskola är en F-6 skola med cirka 35 elever. Skolan ligger mitt i byn i ett naturskönt område med närhet till skog och natur och drivs i kooperativ form utan vinstintresse. Till hösten startar vi vårt femte läsår som friskola. I Huddunge finns även ett föräldrakooperativ förskola, och en affär med egen bensinpump. Avstånd från Uppsala centrum är cirka 55 km och från Sala 33km. Läs gärna mer på www.huddungebyskola.se Serviceteamet - Vaktmästare, timvikarie Arbetsuppgifter. Vi söker vikarierande vaktmästare. Då vi förstärker vårt serviceteam söker vi dig som med kort varsel kan rycka in vid ledigheter och sjukdomar. Vi söker dig som är flexibel, serviceinriktad, händig och inte rädd för att hoppa in där det behövs i serviceteamet. Vi ser gärna att du kan kombinera detta jobb med att vara skolbussförare Timvikarie vid behov, varierande arbetstid. Tillträde löpande vid behov.
Företag: Huddungeskola ekonomisk förening
Ort: Heby
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare/Skolbusschaufför jobb, Vaktmästare/Skolbusschaufför Heby, Vaktmästare/Skolbusschaufför Huddungeskola ekonomisk förening
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare/Skolbusschaufför

Skolbusschaufför/vaktmästare
Huddunge Byskola är en F-6 skola med cirka 35 elever. Skolan ligger mitt i byn i ett naturskönt område med närhet till skog och natur och drivs i kooperativ form utan vinstintresse. Till hösten startar vi vårt femte läsår som friskola. I Huddunge finns även ett föräldrakooperativ förskola, och en affär med egen bensinpump. Avstånd från Uppsala centrum är cirka 55 km och från Sala 33km. Läs gärna mer på www.huddungebyskola.se Serviceteamet - Skolbusschaufför Arbetsuppgifter. Vi söker vikarierande skolbusschaufför. Då vi förstärker vårt serviceteam söker vi dig som med kort varsel kan rycka in vid ledigheter och sjukdomar. Vi söker dig som är flexibel, serviceinriktad, händig och inte rädd för att hoppa in där det behövs i serviceteamet. Vi ser gärna att du kan kombinera detta jobb med att vara skolvaktmästare
Företag: Huddungeskola ekonomisk förening
Ort: Heby
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Skolbusschaufför/vaktmästare jobb, Skolbusschaufför/vaktmästare Heby, Skolbusschaufför/vaktmästare Huddungeskola ekonomisk förening
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolbusschaufför/vaktmästare

Vaktmästare
Vaktmästare på lägergård. Gräsklippning, reparationer, målning städ. Vi tillämpar löpande tillsättning.
Företag: EFS KRETSFÖR I VÄRMLANDS LÄN
Ort: Arvika
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare jobb, Vaktmästare Arvika, Vaktmästare EFS KRETSFÖR I VÄRMLANDS LÄN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare

vaktmästare kyrkan
Kyrkovaktmästare sökes!   Vill du ha en tjänst som både bygger på självstädigt arbete och möte med människor? Ett arbete där du har möjlighet att få dela några av de största händelserna i människors liv. Då har vi på Adecco Enköping tjänsten för dig!   Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att ansvara över kyrkogården med trädgårdsarbete, anläggningsarbete och fastighetsskötsel. Tjänsten innefattar även tjänstgöring i kyrkan i samband med gudstjänster, dop, vigslar och begravningar. Arbetet sker både i grupp men även självständigt     Vem trivs här? Du som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, har god social kompetens och har förmågan att med god överblick se vad som behöver göras kommer att trivas här. Då man kan komma att åka mellan olika kyrkor så är körkort och bil ett krav för tjänsten, likaså tidigare erfarenhet av att köra traktor samt övriga trädgårdsmaskiner.   Tjänsten innebär arbete varannan helg men man kan då vara ledig en dag i veckan.   Vilken religion du utövar spelar ingen roll, men ett krav är att du är medlem i svenska kyrkan och har ett respektfullt arbetssätt mot kyrkan och dess omgivningar.     Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.   Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.     Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas 2013-09-01 och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.     Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Pernilla Aronsson på tel: 0171-414860 eller enkoping@adecco.se   Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.   Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Enköping
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga vaktmästare kyrkan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: vaktmästare kyrkan

Extrajobb: Hemserviceassistenter/vaktmästare
Arbetsdax AB söker hemserviceassistenter/vaktmästare. Vill du har ett extrajobb som bygger på ett lite annorlunda hemservicekoncept !? Arbetsuppgifterna innebär att du besöker privatpersoner med skiftande åldrar och behov och hjälper dem med städning och eller vaktmästerisaker i hemmet. Du får ett varierande jobb! Beroende på vad du kan och kunden önskar kan du få hjälpa dem med att klippa gräs, handla, byta glödlampor, laga mat, tvätta bilen, följa med på promenad med mera. Vi söker dig med eller utan vana , ung eller äldre , varit utan arbete lång eller kort tid, kanske har du aldrig varit i arbete. Alla som känner att dom vill berika andras vardag och sin egen . Samtliga kommuner i Stockholm kommer att bemannas av våra vaktmästare under året, så det finns möjligheter att få arbeta i sin egen kommun efter hand. Vi kan se andra arbetsuppgifter om viljan finns , vidareutveckling av er ser vi som en självklarhet. Vi har en del önskemål om dig: - God svenska i tal och skrift ! - Glad och social! - Ha förmågan att ge service , vara engagerad och intresserad av att ge det lilla extra. Körkort är inte obligatoriskt, men en merit. Givetvis har vi kollektivavtal och betalar lön efter avtal. Tveka inte ! Hör av dig via mejl eller brev för ett första möte. Om vi tillsammans väljer att gå vidare börjar vi med en kortare introduktionskurs , om du inte har vana blir det en period av handledarskap.
Företag: Arbetsdax AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-27
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb: Hemserviceassistenter/vaktmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb: Hemserviceassistenter/vaktmästare

Vaktmästare till nytt äldreboende
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvara för vaktmästeriet på det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg. I rollen som vaktmästare ingår underhåll, reparationer, samt att vara övriga medarbetare behjälpliga vid t.ex flytt av möbler, byte av glödlampor mm. Vi söker dig som är noggrann, effektiv och som gillar att arbeta runt människor. Du ska tycka om att fixa och ha öga för att upptäcka vad som behöver göras. KVALIFIKATIONER Minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har arbetat som vaktmästare på ett äldreboende tidigare. Intervjuer sker löpande första intervju den 15 aug.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare till nytt äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare till nytt äldreboende

Vaktmästare
Som vaktmästare arbetar man med underhåll, reparationer av hus och lägenheter, snöröjning, sandning, kontroll av ventilation, brandlarm, sprinkleranläggningar mm. I arbetsuppgifterna ingår daglig kontakt med våra gäster, det krävs därför att man trivs med människor samt att man är hjälpsam, engagerad och tycker om att ge gästerna den service som de behöver. Ett brinnande intresse för skidåkning ser vi som en självklarhet. Utbildningskrav: Inga, du får utbildning på plats Minimiålder 18år Meriterande: Jobbat i serviceyrket tidigare Goda språkkunskaper i engelska. Elektrikerutbildning Allmänt händig Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande. Tillsammans skall vi ge våra gäster och kollegor minnesvärda upplevelser!
Företag: SkiStar Vemdalen
Ort: Härjedalen
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare jobb, Vaktmästare Härjedalen, Vaktmästare SkiStar Vemdalen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare

Händig vaktmästare sökes till eftertraktad skola
ARBETSPLATSEN Söderby Friskola är en eftertraktad friskola i Salem utanför Stockholm och en mycket uppskattad arbetsplats bland personalen. Skolan drivs som ekonomisk förening vilket innebär att vi äger skolan tillsammans och eventuellt överskott återinvesteras direkt i verksamheten. Är du en självgående och social person som tycker om att finnas till hands för andra? Trivs du när det alltid finns något att göra och är inte rädd för att ta i när det behövs? Då är det här tjänsten för dig! Söderby Friskola söker nämligen en självgående person som kan vikariera för vår vaktmästare. BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTERNA Här är du personen som både elever och personalen vänder sig till gällande både stort och smått på skolan. Ditt arbete innefattar bland annat att vara behjälplig vid interna omflyttningar, uppackning av material, sköta om kopieringsmaskiner, vara brandskyddssamordnare samt genomföra felsökningar rörande fastigheten och åtgärda ev. fel. Dessutom kommer du att vara skolans kontaktperson mot kommunen gällande fastighetsfrågor, vilket bl.a. innebär att göra felanmälan vid behov. Tjänsten passar dig som är en händig person och som trivs att arbeta med varierade uppgifter samt i en miljö där du får arbeta nära andra människor. Vidare tycker du om att arbeta praktiskt och har inget emot att ta i när så behövs. Att vara sysselsatt hela dagen är något du trivs med! Varmt välkommen med din ansökan. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som har; - en dokumenterad praktisk erfarenhet. - en förmåga att på ett ansvarsfullt och initiativrikt sätt jobba i såväl grupp som enskilt. - stor servicekänsla och är kvalitetsmedveten. - körkort. - erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande. - god förmåga att uttrycka sig i svenska språket, både i tal och skrift. Vi kommer att lägger stor tonvikt vid personlig lämplighet.
Företag: Söderby Friskola Ek. Förening
Ort: Salem
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Händig vaktmästare sökes till eftertraktad skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Händig vaktmästare sökes till eftertraktad skola

Vaktmästare Alfaskolan
Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.seAlfaskolan är en fristående grundskola år F-9 med fritidshem som ligger i en ljus och fräsch, K-märkt byggnad i Frösunda, Solna med närhet till Hagaparken. Alfaskolans huvudman är Pysslingen förskolor och skolor AB. Alfaskolan har en hög ambitionsnivå och vill stimulera varje barn till att göra det bästa av sina förutsättningar. Vår vision är att utbilda Nobelpristagare och vår profil är naturvetenskap. Alfaskolan är en skola med gott rykte, långa köer och högst meritvärde i Solna och bland de högsta i Sverige. En skola att vara stolt över. Alfaskolan tror på ett kompromisslöst fokus på elevens bästa. Vi tror att en förutsättning för lärande är ordning och reda och kärleksfulla vuxna som bryr sig. Alla elever har rätt att utvecklas på sin nivå, även högpresterande och särbegåvade. Vi tror att den enskilt största faktorn om en elev lyckas i skolan är läraren. Vi söker nu en vaktmästare på 40% med erfarenhet av fastighetsskötsel och vaktmästereriarbete. Du ska vara serviceinriktad och kunna sambarbeta med människor i alla åldrar. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på deltid 40%. 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde 19 augusti 2013. Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare Alfaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare Alfaskolan


Sök lediga jobb Vaktmästare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se