Lediga jobb Valdemarsvik - Söka jobb i Valdemarsvik

Lediga jobb Valdemarsvik Sök lediga jobb Valdemarsvik


Hittade inga lediga jobb på sökning: Valdemarsvik. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare åk 1-6- Valdemarsvik

 2. Vik. Socialsekreterare- Valdemarsvik

 3. Personalsekreterare- Valdemarsvik

 4. Vik. Socialsekreterare- Valdemarsvik

 5. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Valdemarsvik- Valdemarsvik

 6. Säljare sökes i Valdemarsvik med/utan erfarenhet- Valdemarsvik

 7. Danslärare- Valdemarsvik

 8. Socionom/socialpedagog- Valdemarsvik

 9. Familjepedagog eller likvärdig utbildning- Valdemarsvik

 10. Arbetsterapeut till Valdemarsvik- Valdemarsvik

 11. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Valdemarsvik- Valdemarsvik

 12. Representant/Säljare till Valdemarsvik- Valdemarsvik

 13. Säljare sökes i Valdemarsvik med/utan erfarenhet- Valdemarsvik

 14. Bilmekaniker - Mekonomen Valdemarsvik- Valdemarsvik

 15. Säljare/ Valdemarsvik- Valdemarsvik

 16. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Valdemarsvik- Valdemarsvik

 17. Säljare sökes i Valdemarsvik med/utan erfarenhet- Valdemarsvik

 18. City Kids söker Läxpedagoger till Valdemarsvik- Valdemarsvik

 19. Skolsköterska 50% på Valdemarsviks kommun- Valdemarsvik

 20. Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik- Valdemarsvik

 21. Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik- Valdemarsvik

 22. Förskollärare/Lärare i grundskolans tidigare år 100 %- Valdemarsvik

 23. Skolpsykolog- Valdemarsvik

 24. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Valdemarsvik

 25. Lärare i grundskolans tidigare år- Valdemarsvik

 26. Specialpedagog- Valdemarsvik

 27. Lärare i förskola/Förskollärare- Valdemarsvik

 28. Lärare i förskola/Förskollärare- Valdemarsvik

 29. Vikariat förskollärare 50% till Gusums förskola- Valdemarsvik

 30. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Valdemarsvik

 31. Erfaren Delgivningsman till Valdemarsvik- Valdemarsvik

 32. City Kids söker Läxpedagog till Valdemarsvik- Valdemarsvik

 33. Förskollärare 100% till Lovisebergs förskola- Valdemarsvik

 34. Mystery Shoppers sökes till Valdemarsvik- Valdemarsvik

 35. Taxichaufför- Valdemarsvik

 36. Lärare i grundskolans tidigare år- Valdemarsvik

 37. Socialsekreterare, 100%- Valdemarsvik

 38. Städning Valdemarsvik- Valdemarsvik

 39. Städning Valdemarsvik- Valdemarsvik

 40. Säljare med eller utan erfarenhet i Valdemarsvik- Valdemarsvik


Mer beskrivning

Lärare åk 1-6
Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E 22. Kommunen har ca 7 650 invånare och god kommunal och kommersiell service. Kommunens budget omsluter ca 400 miljoner kronor. Här finns en enastående natur och kommunen är en pärla vid Östersjöns enda fjord, Valdemarsviken. Vi är just nu i ett speciellt utvecklingsskede med två stora miljöprojekt som pågår. Vi bygger för utveckling och för framtiden och samtidigt vill vi förändra vår egen organisation. I vår vision för kommunen har vi miljöfrågorna i fokus och vi vill vara ”I balans med naturen”. Kommunstyrelsen har ansvar för all verksamhet i kommunen och tre politiska utskott finns för beredning av ärenden inom olika verksamhetsområden; Barn och utbildningsutskottet, Vård och omsorgsutskottet samt Kommunstyrelsens arbetsutskott. I Valdemarsviks kommun kommer verksamheterna vara organiserade i sektorer och en intern serviceavdelning. Tjänsten är förlagd till Gryts skola, som är en skärgårdsskola med 22 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Inför läsåret 2013-2014 söker vi en lärare för undervisning i årskurs 1-6. På grund av elevantalet är skolan organiserad i B-form med flera årskurser i samma klassrum. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i årskurserna 1-6. I arbetsuppgifterna ingår både att vara ämneslärare och resurslärare. Eventuellt kan även tjänstgöring i skolans fritidshem ingå. KVALIFIKATIONER Adekvat lärarutbildning gärna med behörighet i engelska och idrott och hälsa är önskvärd. Goda pedagogiska kunskaper och förtrogenhet med lärarens uppdrag utifrån gällande styrdokument. Positiv elevsyn och god samarbetsförmåga är en förutsättning. Gärna erfarenhet av undervisning i B-form.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1-6

Vik. Socialsekreterare
Valdemarsviks kommun ligger 5 mil söder om Norrköping. Vi når Stockholm på ca 2 timmar. Gryts skärgård är en viktig del av kommunen men här finns även mycket annat såsom bra barnomsorg, skolor och föreningsliv. Ett liv i en landsbygds- och skärgårdskommun nära storstadsregioner ger möjlighet till en trygg och lugn livsmiljö utan att behöva avstå från annat som storstaden kan ge. Fastighetspriserna i kommunen möjliggör också ett mycket bra boende till rimliga kostnader. Det finns även tillgång till byggbara tomter nära havet. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär i huvudsak utredning och stöd till familjehem samt uppföljning av beslutade insatser. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet av liknande arbete och kunskap om BBIC är meriterande.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Socialsekreterare

Personalsekreterare
Valdemarsviks kommun ligger 5 mil söder om Norrköping. Vi når Stockholm på ca 2 timmar. Gryts skärgård är en viktig del av kommunen men här finns även mycket annat såsom bra barnomsorg, skolor och föreningsliv. Ett liv i en landsbygds- och skärgårdskommun nära storstadsregioner ger möjlighet till en trygg och lugn livsmiljö utan att behöva avstå från annat som storstaden kan ge. Fastighetspriserna i kommunen möjliggör också ett mycket bra boende till rimliga kostnader. Det finns även tillgång till byggbara tomter nära havet. ARBETSUPPGIFTER Valdemarsviks kommun söker en personalsekreterare och erbjuder ett intressant och utvecklande arbete inom sektor Service och administration. Du kommer att ha en viktig roll som strategiskt stöd för våra chefer i organisationen och som stöd för medarbetare. Du kommer att svara för en stor del av det övergripande och kommungemensamma arbetet inom personalområdet. Uppdraget kommer att bestå av utveckling av personalarbetet och bland annat utredningar, framtagande av riktlinjer och att vara ledningens stöd i personalfrågor. Du kommer också att vara ett konsultativt stöd i operativa frågor inom området. Du ingår i den sektor som ansvarar för våra interna servicetjänster och arbetar nära kommunledningen. Vi söker dig som är intresserad av att utveckla arbetssätt och hitta nya lösningar och som vill vara med i arbetet med att forma kommunens framtida arbete inom personalområdet. Du kommer att arbeta i en organisation som satsar på friskvård och erbjuder dig rökfri arbetstid. Dina arbetsuppgifter är: * Initiera och driva utveckling av de personaladministrativa processerna tillsammans med kommunens ledning och ledningsgrupp. * Vara stöd för kommunens chefer i personalfrågor. * Medverka i arbetet med kommunens mål- och ekonomistyrning. * Ansvara för information till chefer och medarbetare gällande personalfrågor. * Medverka i central samverkansgrupp. * Vara kommunens kontaktperson inom personalområdet och delta i regionens nätverk. * Vara systemförvaltare för delar av personalsystemet. KVALIFIKATIONER Du har en lämplig högskoleutbildning inriktad mot personaladministration, arbetsrätt, arbetsmiljö, rekryteringsarbete eller har tillägnat dig motsvarande kunskap på annat sätt. Du har flerårig och bred erfarenhet av arbete inom personalområdet samt goda IT-kunskaper, gärna med arbete i personalsystem. Önskvärt och meriterande är att: Du har förmåga att arbeta konsultativt. Du är kommunikativ och har en god förmåga att uttrycka dig lättillgängligt och tydligt både i tal och skrift. Du är kreativ och vill arbeta med utvecklingsfrågor. Du är serviceinriktad och strukturerad. Du är öppen och lätt att samarbeta med.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personalsekreterare jobb, Personalsekreterare Valdemarsvik, Personalsekreterare Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalsekreterare

Vik. Socialsekreterare
Valdemarsviks kommun ligger 5 mil söder om Norrköping. Vi når Stockholm på ca 2 timmar. Gryts skärgård är en viktig del av kommunen men här finns även mycket annat såsom bra barnomsorg, skolor och föreningsliv. Ett liv i en landsbygds- och skärgårdskommun nära storstadsregioner ger möjlighet till en trygg och lugn livsmiljö utan att behöva avstå från annat som storstaden kan ge. Fastighetspriserna i kommunen möjliggör också ett mycket bra boende till rimliga kostnader. Det finns även tillgång till byggbara tomter nära havet. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär i huvudsak utredning av barn och unga. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet av liknande arbete och kunskap om BBIC är meriterande.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Socialsekreterare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Valdemarsvik
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Valdemarsviks kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 31 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Valdemarsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Valdemarsvik

Säljare sökes i Valdemarsvik med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Valdemarsvik kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Valdemarsvik med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Valdemarsvik med/utan erfarenhet

Danslärare
Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E 22. Kommunen har ca 7 650 invånare och god kommunal och kommersiell service. Kommunens budget omsluter ca 400 miljoner kronor. Här finns en enastående natur och kommunen är en pärla vid Östersjöns enda fjord, Valdemarsviken. Vi är just nu i ett speciellt utvecklingsskede med två stora miljöprojekt som pågår. Vi bygger för utveckling och för framtiden och samtidigt vill vi förändra vår egen organisation. I vår vision för kommunen har vi miljöfrågorna i fokus och vi vill vara ”I balans med naturen”. Kommunstyrelsen har ansvar för all verksamhet i kommunen och tre politiska utskott finns för beredning av ärenden inom olika verksamhetsområden; Barn och utbildningsutskottet, Vård och omsorgsutskottet samt Kommunstyrelsens arbetsutskott. I Valdemarsviks kommun kommer verksamheterna vara organiserade i sektorer och en intern serviceavdelning. ARBETSUPPGIFTER Dansundervisning för barn och ungdomar i åldrarna 4-18 år. Undervisningen baseras på jazzteknik men innehåller även inslag av andra stilar som street och modernt. Dansundervisningen har legat i block under två dagar och innefattar ca 9 timmar direkt dansundervisning. Planeringstid och en terminsavslutning i form av en show tillkommer. KVALIFIKATIONER Utbildad danslärare med erfarenhet av barndansundervisning.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Danslärare jobb, Danslärare Valdemarsvik, Danslärare Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Danslärare

Socionom/socialpedagog
Valdemarsviks kommun ligger 5 mil söder om Norrköping. Vi når Stockholm på ca 2 timmar. Gryts skärgård är en viktig del av kommunen och vi har bra barnomsorg, skola och föreningsliv. Ett liv i en landsbygds – och skärgårdskommun nära storstadsregionen ger möjlighet till en trygg och lugn livsmiljö utan att behöva avstå från annat som storstaden kan erbjuda. Valdemarsviks kommun är en plats där alla kan växa och trivas. Ett av kommunens övergripande mål är att alla elever ska nå måluppfyllelsen och gå ut grundskolan med godkända betyg. Vi söker medarbetare till kommunens Barn- och Ungdomsteam som kan fokusera på de barn/ungdomar och deras familjer som är i behov av ett mer omfattande stöd. ARBETSUPPGIFTER Kommunen Barn- och Ungdomsteam samarbetar och samordnar skolans elevhälsa samt socialtjänstens Råd och Stöd och finns till för barn, ungdomar och deras familj när det uppstått en jobbig situation. Teamets fokus är att arbeta med tidiga insatser. Vår arbetsarena är på kommunens familjecentral, förskola, skola, fritidshem och i hemmet. Vi arbetar på uppdrag från skola och familj men även som insats utifrån myndighetsbeslut. Teamets arbete utgår från BBIC-metodiken samt har ett lösningsfokuserat nätverkstänk i vårt dagliga arbete. Arbetet kan innebära obekväma arbetstider utifrån det behov av stöd som barn, ungdom eller deras familj är i behov av. KVALIFIKATIONER Du är socionom eller socialpedagog. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du behöver vara flexibel och ha lätt för att knyta nya kontakter, både med den som är i behov av stöd samt andra professioner. Du behöver kunna strukturera ditt eget arbete tillsammans med din kollega och hitta arbetsmetoder som passar inför arbetsuppdraget.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom/socialpedagog jobb, Socionom/socialpedagog Valdemarsvik, Socionom/socialpedagog Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom/socialpedagog

Familjepedagog eller likvärdig utbildning
Valdemarsviks kommun ligger 5 mil söder om Norrköping. Vi når Stockholm på ca 2 timmar. Gryts skärgård är en viktig del av kommunen och vi har bra barnomsorg, skola och föreningsliv. Ett liv i en landsbygds – och skärgårdskommun nära storstadsregionen ger möjlighet till en trygg och lugn livsmiljö utan att behöva avstå från annat som storstaden kan erbjuda. Valdemarsviks kommun är en plats där alla kan växa och trivas. Ett av kommunens övergripande mål är att alla elever ska nå måluppfyllelsen och gå ut grundskolan med godkända betyg. Vi söker nu medarbetare till kommunens Barn- och Ungdomsteam som kan fokusera på de barn/ungdomar och deras familjer som är i behov av ett mer omfattande stöd. ARBETSUPPGIFTER Kommunen Barn- och Ungdomsteam samarbetar och samordnar skolans elevhälsa samt socialtjänstens Råd och Stöd och finns till för barn, ungdomar och deras familj när det uppstått en jobbig situation. Teamets fokus är att arbeta med tidiga insatser. Vår arbetsarena är på kommunens familjecentral, förskola, skola, fritidshem och i hemmet. Vi arbetar på uppdrag från skola och familj men även som insats utifrån myndighetsbeslut. Teamets arbete utgår från BBIC-metodiken samt har ett lösningsfokuserat nätverkstänk i vårt dagliga arbete. Arbetet kan innebära obekväma arbetstider utifrån det behov av stöd som barn, ungdom eller deras familj är i behov av. KVALIFIKATIONER Vi ser att du är socionom, socialpedagog eller familjepedagog. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du behöver vara flexibel och ha lätt för att knyta nya kontakter, både med den som är i behov av stöd samt andra professioner. Du behöver kunna strukturera ditt eget arbete tillsammans med din kollega och hitta arbetsmetoder som passar inför arbetsuppdraget.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Familjepedagog eller likvärdig utbildning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjepedagog eller likvärdig utbildning

Arbetsterapeut till Valdemarsvik
Nu finns möjlighet till arbete som Arbetsterapeut i Valdemarsvik. Som arbetsterapuet kommer du arbeta självständigt med utredning, bedömning och behandling samt utprovning av hjälpmedel. Du kommer även att handleda, informera och utbilda personal och närstående. Tillsammans med sköterskor, sjukgymnaster, beteendevetare, psykologer, arbetsmiljöingenjörer, hälsoutvecklare och administratörer kommer du vara med och skapa framtidens vård. Tjänsten avser ett längre konsultuppdrag med start per omgående och som beräknas att pågå under 4 månader. Är du intresserad, kontakta oss för mer information! Som konsult för Proffice Care får du din egen manager som ser till att du får intressanta och utvecklande uppdrag. Där du vill, när du vill. Din manager jobbar med ett begränsat antal medarbetare, för att kunna ge dig maximalt stöd. Som konsult hos oss får du möjlighet att prova på olika arbetsplatser och på så vis forma din egen karriär. Skidor på vintern och segling på sommaren är ingen omöjlighet när du är konsult hos Proffice Care. Välj själv om du vill jobba bara en säsong eller året runt. Vi har uppdrag över hela Sverige och har avtal med privata vårdgivare, företagshälsovård, skolhälsovård, stat och kommuner, forskningsinstitut och de flesta landsting. Uppdragsgivare: Proffice Care Ort: Valdemarsvik Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med minst 2 års yrkeserfarenhet. Kvalitet och patientsäkerhet är du mycket mån om, liksom vikten av ett välfungerande teamarbete. Vi ser med fördel på om du har tidigare erfarenhet av teamarbete inom äldreomsorgen och funktionsnedsättning, likaså ser vi med fördel på om du har ett intresse för rehabilitering och utvecklingsfrågor. B-körkort erfordras. Ansökan Varmt välkommen att ansöka genom skicka ditt CV till Tugba Öztoprak på tuoz@profficecare.se eller Lovisa Hovstadius på lovisa.hovstadius@profficecare.se Urval och intervjuer sker löpande varför vi tacksamt tar emot din ansökan snarast. Organisationsbeskrivning Proffice Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är verksamt i hela norden. Våra kunder finns i den offentliga sektorn och bland privata vårdgivare av alla storlekar. Proffice Care har specialiserat sig på personaluthyrning- och rekrytering av kvalificerade läkare, sjuksköterskor, undersköterskor samt läkarsekreterare. Vi erbjuder ett brett spektrum av kompetenser, både generalister och specialister.
Företag: Proffice Care AB
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut till Valdemarsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut till Valdemarsvik

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Valdemarsvik
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Valdemarsviks kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTION internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTION ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Valdemarsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Valdemarsvik

Representant/Säljare till Valdemarsvik
Brandskyddsbolaget AB säljer och servar brandskyddsprodukter sedan 1982, bolaget är AAA klassat sedan 1994. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige. Vi tillverkar, säljer och servar Brandskyddsmateriel till företag samt privata hushåll, riskbedömning och behovsanalys Ingår i arbetsuppgifterna. Vi söker nu en distriktsansvarig och ansvarsfull medarbetare till Valdemarsvik, som skall bearbeta nya och befintliga Företagskunder , samt privat kunder. Ingen tidigare branschvana krävs då vi internutbildar våra medarbetare. Tillsvidare anställning. Heltid, vi tillämpar provanställning. För mer information: 08-6594090.
Företag: SKANDINAVISKA BRANDSKYDDSBOLAGET AKTIEBOLAG
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Representant/Säljare till Valdemarsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Representant/Säljare till Valdemarsvik

Säljare sökes i Valdemarsvik med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Valdemarsvik kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Valdemarsvik med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Valdemarsvik med/utan erfarenhet

Bilmekaniker - Mekonomen Valdemarsvik
Vi söker en allroundkunnig erfaren bilmekaniker till vår verkstad. Vi servar och reparerar alla bilmärken. Du bör ha minst 5 års arbetslivserfarenhet i yrket och behärska svenska flytande i tal och skrift. Du tycker om att jobba självständigt, är ansvarstagande och har en positiv arbetsattityd. I perioder är arbetstempot högt, vi söker därför dig med stresstålighet och som har drivkraft för avslut. Vi erbjuder en liten arbetsplats med stor potential till personlig utveckling. Vi vill att du är delaktig i utvecklingsarbetet av företaget. Kundmottagning, bokning, telefon och beställningar sköts av vår kundmottagare. Krav *Fordonsmekanisk utbildning eller motsvarande *Arbetslivserfarenhet minst 5år *B-körkort Tjänsten kommer tillsättas snarast möjligt.
Företag: Mekonomen Valdemarsvik
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Bilmekaniker - Mekonomen Valdemarsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilmekaniker - Mekonomen Valdemarsvik

Säljare/ Valdemarsvik
Säljare för uppsökande verksamhet i Valdemarsvik kommun sökes. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr har du i garantilön när du gör 45 besök/mån. Heltid baseras på 45 besök på 30 dagars period. Gör du mindre besök får du självklart fortfarande betalt men mindre och gör du fler än 45 besök får du givetvis också mer betalt. Det finns inget tak på hur många besök du kan eller får göra. Du är med och bestämmer vecka för vecka hur ditt schema ser ut och hur mycket du vill jobba Provisionen är upp till 6000 kr/ såld enhet. DU HAR LÖN OAVSETT OM DU SÄLJER ELLER EJ Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Globe Air AB marknadsför en väldigt unik produkt och genom En importör är vi ensamma om att marknadsföra den i Norden. Den har en mängd olika funktioner och tillverkas i Tyskland. Självklart får du reda på allt om produkten på din personliga intervju Hemsida: www.globeairab.se Vi utbildar alla från grunden. Vi följer noggrant upp din tid hos oss med vidare utbildningar inom försäljning, kommunikation, ledarskap. Du börjar med en 3 dagars utbildning på vårat kontor i Norrköping, en utbildning som vi står för helt. I den ingår kursmaterial, mat och logi samt att du även får ersättning för dessa dagar du är här. Skulle du under utbildningen eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig så kan du när som helst sluta och du får ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, lönen, utbildningen, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Är du den vi söker vill vi helst att du börjar hos oss den 10 sep. KRAV: KÖRKORT B Alla våra demonstrationer får vi via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök och vet att du kommer. Vi erbjuder dig: Erfarenhet Utbildning inom försäljning Vidareutbildningar Bokade besök av oss Bra lön oavsett du säljer eller inte Bonusar i form av VIP resor och tävlingar Stora karriär möjligheter Gemenskap
Företag: GLOBAL AIR EVOLUTION AB
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/ Valdemarsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/ Valdemarsvik

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Valdemarsvik
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Valdemarsviks kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 11 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Valdemarsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Valdemarsvik

Säljare sökes i Valdemarsvik med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Valdemarsvik kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Valdemarsvik med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Valdemarsvik med/utan erfarenhet

City Kids söker Läxpedagoger till Valdemarsvik
City Kids arbetar med förmedling utav barnvakter och läx-pedagoger i hela Sverige, vi söker nu nya kreativa medarbetare som vill vara med och utöka verksamheten. Vi erbjuder individuell lönesättning, barnolycksfallsutbildning, samt olycksfallsförsäkring. Våra familjer, barnvakter och läxpedagoger har en nära och öppen kommunikation. Vi sköter det administrativa och finns som ett stöd för er om ni har några funderingar eller söker nya möjligheter. Krav: * För att jobba hos City Kids som läx-pedagog skall du ha genomgått teoretiskt 3-årigt gymnasieprogram samt ha ett stort studieintresse och en vilja att hjälpa andra. *Du bör ha en förmåga att anpassa ditt arbete till den specifika elevens behov. Att genomgå eller ha genomgått eftergymnasial utbildning är ett stort plus om du vill arbeta som läx-pedagog. Läxpedagog till Valdermarsvik Antal barn som behöver hjälp: 1 Åk:8 Tid: Tisdagar 17-19 eller 18-20 (flexibelt) Önskas hjälp med: Svenska, Engelska och SO-ämnen Arbetet: Som läx-pedagog hjälper du barnen med läxorna på grundskolenivå upp till åk 9, detta kan ske antingen ensam med barnet eller med föräldrar närvarande. Du hjälper barnet att klara läxan samt coachar för att uppnå förbättrade studieresultat och förståelse av ämnet. Tilltänkt startdatum: V 41 Har du det som krävs och vill ansöka om detta uppdrag? Skicka mig då en presentation riktad till familjen samt ett foto. Bifoga gärna kontaktinformation till dina referenser som är relaterade till arbete med barn. Glöm ej att beställa utdrag ur belastningsregistret om du inte redan har det. Vi har hela tiden behov av nya medarbetare, så om du har erfarenheten som krävs ska du inte tveka att söka! När du anmäler dig vill vi gärna veta vilka språkkunskaper du har samt om du har körkort.
Företag: City Kids HB
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga City Kids söker Läxpedagoger till Valdemarsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: City Kids söker Läxpedagoger till Valdemarsvik

Skolsköterska 50% på Valdemarsviks kommun
Valdemarsviks kommun är belägen i sydöstra delen av Östergötland. Centralorten heter Valdemarsvik. Övriga tätorter i kommunen är Ringarum, Gusum, Gryt och Skeppsgården. Kommunen är nära förknippat med vatten med en nästan 700 km lång strandlinje. Många kallar Gryts och Tjusts skärgårdar för världens vackraste... Europaväg 22 går rakt igenom kommunen och sammanbinder Valdemarsvik med Norrköping, Västervik och Kalmar. Valdemarsviks kommun erbjuder en utomordentligt fin uppväxtmiljö för barn och ungdom men också en mycket god utbildning i välordnade skolor. Kommunen sörjer självfallet också för äldres bekvämlighet och trygghet genom vård och service med omtanke. Föreningslivet i kommunen är aktivt. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en skolsköterska för en tjänst om 50% i natursköna Valdemarsviks kommun. I huvudsak kommer tjänsten att vara riktad mot Vammarskolan 4-9 med för en skolsköterska adekvata arbetsuppgifter. Arbetet ska starta så snart som möjligt och innefattar i första hand arbete med elever i år 4-9, samt nyanlända barn och ungdomar. KVALIFIKATIONER - Sjuksköterska med adekvat vidareutbildning. - Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. - Erfarenhet av arbete som skolsköterska är meriterande.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska 50% på Valdemarsviks kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska 50% på Valdemarsviks kommun

Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Valdemarsviks kommun ligger 5 mil söder om Norrköping. Vi når Stockholm på ca 2 timmar. Gryts skärgård är en viktig del av kommunen men här finns även mycket annat såsom bra barnomsorg, skolor och föreningsliv. Ett liv i en landsbygds- och skärgårdskommun nära storstadsregioner ger möjlighet till en trygg och lugn livsmiljö utan att behöva avstå från det som storstaden kan ge. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i en grupp bestående av sex sjuksköterskor. Tillsammans ansvarar ni för hälso- och sjukvårdsinsatser till de av våra kommuninnevånare som tillhör hemsjukvården.I ditt uppdrag ingår även att handleda, delegera och stödja omvårdnadspersonal. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska, B-körkort erfordras Du har/är -trygg i din yrkesroll -intresse och engagemang för hemsjukvård -både erfarenhet och lämplig vidareutbildning -lätt för att samarbeta och som person är du självgående och kan ta egna initiativ -positiv till verksamhetsutveckling -erfarenhet av att arbeta med palliativ vård är meriterande -erfarenhet av dokumentation i verksamhetssystemen Procapita/ Cosmic är meriterande
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik

Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Valdemarsviks kommun ligger 5 mil söder om Norrköping. Vi når Stockholm på ca 2 timmar. Gryts skärgård är en viktig del av kommunen men här finns även mycket annat såsom bra barnomsorg, skolor och föreningsliv. Ett liv i en landsbygds- och skärgårdskommun nära storstadsregioner ger möjlighet till en trygg och lugn livsmiljö utan att behöva avstå från det som storstaden kan ge. ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska arbetar du mot alla kommunens boenden inom äldre- och handikappomsorgen samt de kommuninnevånare som har hemsjukvård. KVALIFIKATIONER Du är - Legitimerad sjuksköterska - B-körkort erfordras Du har /är - trygg i din yrkesroll - ett par års erfarenhet som sjuksköterska, gärna inom äldre-och handikappomsorgen - lätt för att samarbeta och som person är du självgående och kan ta egna initiativ - positiv till verksamhetsutveckling - erfarenhet av att arbeta med palliativ vård är meriterande - erfarenhet av dokumentation i verksamhetssystemen Procapita/ Cosmic är meriterande
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik

Förskollärare/Lärare i grundskolans tidigare år 100 %
Valdemarsviks kommun är belägen i sydöstra delen av Östergötland. Centralorten heter Valdemarsvik. Övriga tätorter i kommunen är Ringarum, Gusum, Gryt och Skeppsgården. Kommunen är nära förknippat med vatten med en nästan 700 km lång strandlinje. Många kallar Gryts och Tjusts skärgårdar för världens vackraste... Europaväg 22 går rakt igenom kommunen och sammanbinder Valdemarsvik med Norrköping, Västervik och Kalmar. Valdemarsviks kommun erbjuder en utomordentligt fin uppväxtmiljö för barn och ungdom men också en mycket god utbildning i välordnade skolor. Kommunen sörjer självfallet också för äldres bekvämlighet och trygghet genom vård och service med omtanke. Föreningslivet i kommunen är aktivt. ARBETSUPPGIFTER - Undervisning i Förskoleklassen - Delta i arbetet på fritidshemmet KVALIFIKATIONER • Du är förskollärare eller lärare i grundskolans tidigare år med behörighet att undervisa i Förskoleklass. • Du är en ansvarstagande person som skapar trygghet och har ett förhållningssätt som är situationsanpassat. • Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med skolans läroplan och övriga styrdokument. En positiv inställning är en förutsättning. • Du har god förmåga att samarbeta och har ett bra bemötande mot barn och föräldrar.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/Lärare i grundskolans tidigare år 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/Lärare i grundskolans tidigare år 100 %

Skolpsykolog
Valdemarsviks kommun ligger 5 mil söder om Norrköping och 7 mil norr om Västervik. Vi når Stockholm på ca 2 timmar. Gryts skärgård är en viktig del av kommunen. Ett liv i en landsbygds – och skärgårdskommun nära storstadsregionen ger möjlighet till en trygg och lugn livsmiljö utan att behöva avstå från det som storstaden kan erbjuda. Valdemarsviks kommun är en plats där alla kan växa och trivas. Ett av kommunens övergripande mål är att alla elever ska nå måluppfyllelsen och gå ut grundskolan med godkända betyg. ARBETSUPPGIFTER Vi söker psykolog till kommunens Barn- och Ungdomsteam . Barn och ungdomsteamet är en del av barn- och elevhälsoarbetet inom sektor barn och utbildning i Valdemarsviks kommun. Barn och ungdomsteamet är en samverkan mellan barn och utbildningssektorns resursteam och socialtjänstens råd & stöd. Uppdraget är att tillsammans med övrig personal inom förskola och skola arbeta för att alla barn och elever ska ges stöd och stimulans för att utvecklas så långt de kan. Arbetsområdet omfattar förskola, förskoleklass och grundskola. Du arbetar i teamet tillsammans med specialpedagog, skolsköterska, socionom och fritidssamordnare. Vidare samarbetar du med externa aktörer som exempel BUP och NP-team. Arbetsuppgifter Ditt ansvarsområde omfattar hela utbildningsområdet, från förskola till grundskola. Barn och ungdomsteamets personal, inklusive förskolechefer/rektorer, arbetar för att skapa en god lärandemiljö för såväl det enskilda barnet som alla barn/elever i förskola/skola. Arbetet ska främst vara förebyggande och hälsofrämjande och ske i samverkan med vårdnadshavarna. För Dig som psykolog innebär det t ex: -konsultation och handledning till pedagoger, förskolechefer/rektorer och föräldrar -psykologiska utredningar/bedömningar som stöd för det pedagogiska arbetet -arbetslagsutveckling och fortbildning KVALIFIKATIONER Leg psykolog B-körkort krävs
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog jobb, Skolpsykolog Valdemarsvik, Skolpsykolog Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Gryts skola är en skärgårdsskola med cirka 20 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Inför vårterminen 2014 söker vi en fritidspedagog/förskollärare/grundlärare med inriktning mot fritidshem till fritidshemmet. Beroende på om erforderligt beslut fattas ingår även tjänstgöring på Gryts förskola från höstterminen 2014. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra och utveckla det pedagogiska arbetet på fritidshemmet för elever från förskoleklass till årskurs 6. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogutbildning eller liknande krävs. Vi förutsätter att du arbetar enligt fritidshemmets styrdokument med att stimulera elevers utveckling och lärande samt erbjuda dem en meningsfull fritid. Vi ser god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kolleger som en förutsättning. Erfarenhet av arbete på fritidshem är meriterande.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i grundskolans tidigare år
Valdemarsviks kommun är belägen i sydöstra delen av Östergötland. Centralorten heter Valdemarsvik. Övriga tätorter i kommunen är Ringarum, Gusum, Gryt och Skeppsgården. Kommunen är nära förknippat med vatten med en nästan 700 km lång strandlinje. Många kallar Gryts och Tjusts skärgårdar för världens vackraste... Europaväg 22 går rakt igenom kommunen och sammanbinder Valdemarsvik med Norrköping, Västervik och Kalmar. Valdemarsviks kommun erbjuder en utomordentligt fin uppväxtmiljö för barn och ungdom men också en mycket god utbildning i välordnade skolor. Kommunen sörjer självfallet också för äldres bekvämlighet och trygghet genom vård och service med omtanke. Föreningslivet i kommunen är aktivt. ARBETSUPPGIFTER •Lärare i svenska som andraspråk samt eventuellt annat ämne. KVALIFIKATIONER •Behörighet som lärare i svenska som andraspråk grundskolans åk 1-6 är ett krav samt även gärna även behörighet i matematik/annat ämne. •Du är en ansvarstagande person som skapar trygghet och har ett förhållningssätt som är situationsanpassat. •Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med skolans läroplan och övriga styrdokument. En positiv inställning är en förutsättning. •Du har god förmåga att samarbeta och har ett bra bemötande mot barn och föräldrar.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Specialpedagog
Valdemarsviks kommun är belägen i sydöstra delen av Östergötland. Centralorten heter Valdemarsvik. Övriga tätorter i kommunen är Ringarum, Gusum, Gryt och Skeppsgården. Kommunen är nära förknippat med vatten med en nästan 700 km lång strandlinje. Många kallar Gryts och Tjusts skärgårdar för världens vackraste... Europaväg 22 går rakt igenom kommunen och sammanbinder Valdemarsvik med Norrköping, Västervik och Kalmar. Valdemarsviks kommun erbjuder en utomordentligt fin uppväxtmiljö för barn och ungdom men också en mycket god utbildning i välordnade skolor. Kommunen sörjer självfallet också för äldres bekvämlighet och trygghet genom vård och service med omtanke. Föreningslivet i kommunen är aktivt. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en speciallärare/specialpedagog till Ringarums skola. Du kommer att arbeta med elever i behov av särskilt stöd KVALIFIKATIONER • Du är behörig speciallärare alternativt behörig specialpedagog • Du är en ansvarstagande person som skapar trygghet och har ett förhållningssätt som är situationsanpassat. • Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med skolans läroplan och övriga styrdokument. En positiv inställning är en förutsättning. • Du har god förmåga att samarbeta och har ett bra bemötande mot barn och föräldrar.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Valdemarsvik, Specialpedagog Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Lärare i förskola/Förskollärare
Valdemarsviks kommun är belägen i sydöstra delen av Östergötland. Centralorten heter Valdemarsvik. Övriga tätorter i kommunen är Ringarum, Gusum, Gryt och Skeppsgården. Kommunen är nära förknippat med vatten med en nästan 700 km lång strandlinje. Många kallar Gryts och Tjusts skärgårdar för världens vackraste... Europaväg 22 går rakt igenom kommunen och sammanbinder Valdemarsvik med Norrköping, Västervik och Kalmar. Valdemarsviks kommun erbjuder en utomordentligt fin uppväxtmiljö för barn och ungdom men också en mycket god utbildning i välordnade skolor. Kommunen sörjer självfallet också för äldres bekvämlighet och trygghet genom vård och service med omtanke. Föreningslivet i kommunen är aktivt. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en förskollärare till Gusums förskola. tjänsten är förlagd i barngrupp 1-5 år. Du ska, tillsammans med dina kollegor, planera och organisera aktiviteter för förskolebarn och ansvara för barnens utveckling och lärande enligt läroplan. KVALIFIKATIONER • Behörig förskollärare. • Du är en ansvarstagande person som skapar trygghet och har ett förhållningssätt som är situationsanpassat. • Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och övriga styrdokument. En positiv inställning är en förutsättning. • Du är lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt har förmåga att entusiasmera och engagera barn till en lustfylld och kreativ verksamhet. • Du har god förmåga att samarbeta och har ett bra bemötande mot barn och föräldrar.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Valdemarsviks kommun är belägen i sydöstra delen av Östergötland. Centralorten heter Valdemarsvik. Övriga tätorter i kommunen är Ringarum, Gusum, Gryt och Skeppsgården. Kommunen är nära förknippat med vatten med en nästan 700 km lång strandlinje. Många kallar Gryts och Tjusts skärgårdar för världens vackraste... Europaväg 22 går rakt igenom kommunen och sammanbinder Valdemarsvik med Norrköping, Västervik och Kalmar. Valdemarsviks kommun erbjuder en utomordentligt fin uppväxtmiljö för barn och ungdom men också en mycket god utbildning i välordnade skolor. Kommunen sörjer självfallet också för äldres bekvämlighet och trygghet genom vård och service med omtanke. Föreningslivet i kommunen är aktivt. ARBETSUPPGIFTER • Du ska,tillsammans med dina kollegor, planera och organisera aktiviteter för förskolebarn samt ansvara för barnens utveckling och lärande enligt läroplan. KVALIFIKATIONER • Behörig förskollärare. • Du är en ansvarstagande person som skapar trygghet och har ett förhållningssätt som är situationsanpassat. • Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och övriga styrdokument. En positiv inställning är en förutsättning. • Du är lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt har förmåga att entusiasmera och engagera barn till en lustfylld och kreativ verksamhet. • Du har god förmåga att samarbeta och har ett bra bemötande mot barn och föräldrar.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Vikariat förskollärare 50% till Gusums förskola
Valdemarsviks kommun är belägen i sydöstra delen av Östergötland. Centralorten heter Valdemarsvik. Övriga tätorter i kommunen är Ringarum, Gusum, Gryt och Skeppsgården. Kommunen är nära förknippat med vatten med en nästan 700 km lång strandlinje. Många kallar Gryts och Tjusts skärgårdar för världens vackraste... Europaväg 22 går rakt igenom kommunen och sammanbinder Valdemarsvik med Norrköping, Västervik och Kalmar. Valdemarsviks kommun erbjuder en utomordentligt fin uppväxtmiljö för barn och ungdom men också en mycket god utbildning i välordnade skolor. Kommunen sörjer självfallet också för äldres bekvämlighet och trygghet genom vård och service med omtanke. Föreningslivet i kommunen är aktivt. ARBETSUPPGIFTER • Du ska, tillsammans med dina kollegor, planera och organisera aktiviteter för förskolebarn och ansvara för barnens utveckling och lärande enligt läroplan. KVALIFIKATIONER • Behörig förskollärare. • Du är en ansvarstagande person som skapar trygghet och har ett förhållningssätt som är situationsanpassat. • Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och övriga styrdokument. En positiv inställning är en förutsättning. • Du är lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt har förmåga att entusiasmera och engagera barn till en lustfylld och kreativ verksamhet. • Du har god förmåga att samarbeta och har ett bra bemötande mot barn och föräldrar.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat förskollärare 50% till Gusums förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat förskollärare 50% till Gusums förskola

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Valdemarsviks kommun är belägen i sydöstra delen av Östergötland. Centralorten heter Valdemarsvik. Övriga tätorter i kommunen är Ringarum, Gusum, Gryt och Skeppsgården. Kommunen är nära förknippat med vatten med en nästan 700 km lång strandlinje. Många kallar Gryts och Tjusts skärgårdar för världens vackraste... Europaväg 22 går rakt igenom kommunen och sammanbinder Valdemarsvik med Norrköping, Västervik och Kalmar. Valdemarsviks kommun erbjuder en utomordentligt fin uppväxtmiljö för barn och ungdom men också en mycket god utbildning i välordnade skolor. Kommunen sörjer självfallet också för äldres bekvämlighet och trygghet genom vård och service med omtanke. Föreningslivet i kommunen är aktivt. ARBETSUPPGIFTER • Arbete i barngrupp • Planering av fritidshemmets verksamhet KVALIFIKATIONER • Du har fritidspedagogexamen • Du är en ansvarstagande person som skapar trygghet och har ett förhållningssätt som är situationsanpassat. • Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen styrdokument för fritidshemmet. En positiv inställning är en förutsättning. • Du har god förmåga att samarbeta och har ett bra bemötande mot barn och föräldrar.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Erfaren Delgivningsman till Valdemarsvik
Aktiv Delgivning startades 1996 och har idag ca 130 delgivningsmän i hela Sverige Vi delger alla typer av ärenden. Vårt motto är snabbt, säkert med kvalité. Bland våra kunder finns exempelvis fastighetsägare, inkassobolag, elbolag och advokatbyråer. Vanligtvis tar vi emot ärendena via post eller mejl. För att komplettera och förstärka vår nuvarande organisation söker vi efter duktiga medarbetare där just du kan bli en. Tjänsten som delgivningsman innebär att delge olika juridiska dokument till privatpersoner samt företag. Arbetet är mycket fritt och du som söker trivs med att arbeta självständigt. Som person bör du vara lugn, stabil, ha stort tålamod och integritet. Vi önskar att du har god lokalkännedom, med utgångspunkt i Valdemarsvik med omnejd Du ska behärska svenska språket i tal och skrift, då dokumentation förekommer i arbetet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som delgivningsman/stämningsman. Du får ej vara dömd för brott och ska sakna skulder hos Kronofogdemyndigheten. OBS! Tillgång till egen bil krävs!
Företag: AKTIV DELGIVNING GBG AB
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Delgivningsman till Valdemarsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Delgivningsman till Valdemarsvik

City Kids söker Läxpedagog till Valdemarsvik
City Kids arbetar med förmedling utav barnvakter och läx-pedagoger i hela Sverige, vi söker nu nya kreativa medarbetare som vill vara med och utöka verksamheten. Vi erbjuder individuell lönesättning, barnolycksfallsutbildning, samt olycksfallsförsäkring. Våra familjer, barnvakter och läxpedagoger har en nära och öppen kommunikation. Vi sköter det administrativa och finns som ett stöd för er om ni har några funderingar eller söker nya möjligheter. Krav: * För att jobba hos City Kids som läx-pedagog skall du ha genomgått teoretiskt 3-årigt gymnasieprogram samt ha ett stort studieintresse och en vilja att hjälpa andra. *Du bör ha en förmåga att anpassa ditt arbete till den specifika elevens behov. Att genomgå eller ha genomgått eftergymnasial utbildning är ett stort plus om du vill arbeta som läx-pedagog. Läxpedagog till Valdermarsvik Antal barn som behöver hjälp: 1 Åk:8 Tid: Tisdagar 17-19 eller 18-20 (flexibelt) Önskas hjälp med: Svenska, Engelska och SO-ämnen Arbetet: Som läx-pedagog hjälper du barnen med läxorna på grundskolenivå upp till åk 9, detta kan ske antingen ensam med barnet eller med föräldrar närvarande. Du hjälper barnet att klara läxan samt coachar för att uppnå förbättrade studieresultat och förståelse av ämnet. Tilltänkt startdatum: V 41 Har du det som krävs och vill ansöka om detta uppdrag? Skicka mig då en presentation riktad till familjen samt ett foto. Bifoga gärna kontaktinformation till dina referenser som är relaterade till arbete med barn. Glöm ej att beställa utdrag ur belastningsregistret om du inte redan har det. Vi har hela tiden behov av nya medarbetare, så om du har erfarenheten som krävs ska du inte tveka att söka! När du anmäler dig vill vi gärna veta vilka språkkunskaper du har samt om du har körkort.
Företag: City Kids HB
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga City Kids söker Läxpedagog till Valdemarsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: City Kids söker Läxpedagog till Valdemarsvik

Förskollärare 100% till Lovisebergs förskola
Valdemarsviks kommun är belägen i sydöstra delen av Östergötland. Centralorten heter Valdemarsvik. Övriga tätorter i kommunen är Ringarum, Gusum, Gryt och Skeppsgården. Kommunen är nära förknippat med vatten med en nästan 700 km lång strandlinje. Många kallar Gryts och Tjusts skärgårdar för världens vackraste... Europaväg 22 går rakt igenom kommunen och sammanbinder Valdemarsvik med Norrköping, Västervik och Kalmar. Valdemarsviks kommun erbjuder en utomordentligt fin uppväxtmiljö för barn och ungdom men också en mycket god utbildning i välordnade skolor. Kommunen sörjer självfallet också för äldres bekvämlighet och trygghet genom vård och service med omtanke. Föreningslivet i kommunen är aktivt. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med dina kollegor ska du planera och organisera aktiviteter för förskolebarn samt ansvara för barnens utveckling och lärande enligt läroplan. KVALIFIKATIONER - Behörig förskollärare. - Du är en ansvarstagande person som skapar trygghet och har ett förhållningssätt som är situationsanpassat. - Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och övriga styrdokument. En positiv inställning är en förutsättning. - Du är lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt har förmåga att entusiasmera och engagera barn till en lustfylld och kreativ verksamhet. - Du har god förmåga att samarbeta och har ett bra bemötande mot barn och föräldrar.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 100% till Lovisebergs förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 100% till Lovisebergs förskola

Mystery Shoppers sökes till Valdemarsvik
Daymaker expanderar och söker flera Mystery Shoppers till Valdemarsvik! Arbetet som Mystery Shopper/Observatör för Daymaker är ett roligt och flexibelt extrajobb som passar perfekt för dig som tycker om att besöka butiker. Just nu har vi uppdrag i Valdemarsvik! Uppdraget går ut på att du ska besöka en butik och anonymt observera hur butiken och personalen bemöter dig som kund. Besöket tar cirka 20 minuter och därefter registrerar du dina svar snabbt och smidigt i vårt onlinesystem. Vi söker dig som är noggrann, observant och van att arbeta självständigt under eget ansvar. Du ska ha tillgång till en dator och en mobiltelefon med kamera då en del av vår kommunikation sker via mobil. Du måste vara minst 18 år gammal. Vill du veta mer om Daymaker och vad arbetet innebär är du välkommen att besöka vår hemsida www.daymaker.se Låter det intressant? Fyll i en ansökan redan idag! Alla medarbetare erhåller sin ersättning på månadsbasis och ersättningen är baserad på antalet genomförda kundaktiviteter. Välkommen med din ansökan! Om Daymaker Daymaker AB är experter på kundmötet. Vi arbetar med ledande kedjor i Sverige och mäter kundupplevelse via bland annat Mystery Shopping, Mystery Calling och Mystery Web. Med hjälp av våra observatörer och vår webbaserade teknologi ger vi kunden en bild av vad som verkligen sker i servicemötet, d.v.s. sanningens ögonblick!
Företag: Daymaker AB
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Mystery Shoppers sökes till Valdemarsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mystery Shoppers sökes till Valdemarsvik

Taxichaufför
Valdemarsviks Taxi AB söker taxichaufför till sjukvikariat heltid och eventuellt fortsättning deltid. Krav taxilegitimation och att kunna börja omgående. Valdemarsviks Taxi kör mest samhällsbetalda transporter såsom Färdtjänst och skolskjutsar.Vi har 9 st taxifordon och Rullstolsfordon Arbetstiden är mest dagtid men även helgarbete och obekväm arbetstid förekommer.
Företag: VALDEMARSVIKS TAXI AKTIEBOLAG
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Taxichaufför jobb, Taxichaufför Valdemarsvik, Taxichaufför VALDEMARSVIKS TAXI AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxichaufför

Lärare i grundskolans tidigare år
Valdemarsviks kommun är belägen i sydöstra delen av Östergötland. Centralorten heter Valdemarsvik. Övriga tätorter i kommunen är Ringarum, Gusum, Gryt och Skeppsgården. Kommunen är nära förknippat med vatten med en nästan 700 km lång strandlinje. Många kallar Gryts och Tjusts skärgårdar för världens vackraste... Europaväg 22 går rakt igenom kommunen och sammanbinder Valdemarsvik med Norrköping, Västervik och Kalmar. Valdemarsviks kommun erbjuder en utomordentligt fin uppväxtmiljö för barn och ungdom men också en mycket god utbildning i välordnade skolor. Kommunen sörjer självfallet också för äldres bekvämlighet och trygghet genom vård och service med omtanke. Föreningslivet i kommunen är aktivt. ARBETSUPPGIFTER - Pedagogiskt stöd i klassrumsmiljö för elever i den dagliga skolverksamheten. - Delta i arbetet i fritidshemmet KVALIFIKATIONER - Du är lärare i grundskolans tidigare år, grundskollärare 1–7 eller fritidspedagog, gärna med fördjupade kunskaper i specialpedagogik och np-frågor. - Du är en ansvarstagande person som skapar trygghet och har ett förhållningssätt som är situationsanpassat. - Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med skolans läroplan och övriga styrdokument. En positiv inställning är en förutsättning. - Du har god förmåga att samarbeta och har ett bra bemötande mot barn och föräldrar.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Socialsekreterare, 100%
Valdemarsviks kommun är belägen i sydöstra delen av Östergötland. Centralorten heter Valdemarsvik. Övriga tätorter i kommunen är Ringarum, Gusum, Gryt och Skeppsgården. Kommunen är nära förknippat med vatten med en nästan 700 km lång strandlinje. Många kallar Gryts och Tjusts skärgårdar för världens vackraste... Europaväg 22 går rakt igenom kommunen och sammanbinder Valdemarsvik med Norrköping, Västervik och Kalmar. Valdemarsviks kommun erbjuder en utomordentligt fin uppväxtmiljö för barn och ungdom men också en mycket god utbildning i välordnade skolor. Kommunen sörjer självfallet också för äldres bekvämlighet och trygghet genom vård och service med omtanke. Föreningslivet i kommunen är aktivt. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten igår i vuxengruppen och innebär utredning och handläggning av i huvudsak missbruksvård. I tjänsten ingår både myndighetsutövning och att vara delaktig i kommunens öppenvård KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller utbildning som bedöms likvärdig. Då organisationen är liten krävs att du kan arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du är väl förtrogen med rollen som myndighetsutövare och har god förmåga att samarbeta. Utbildning i MI, ASI och återfallsprevention samt erfarenhet av missbruksvård är meriterande.
Företag: Valdermarsviks kommun, Valdemarsviks kommun
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare, 100%

Städning Valdemarsvik
Vi letar efter personal i Valdemarsvik. Arbetsuppgifterna är flyttstädning, hemstädning & fönsterputsning. Du måste ha dokumenterad erfarenhet samt referenser från något av de ovan nämnda jobben. Vi jobbar i hela landet. Svara via mail till flyttstadningar@hotmail.se Vi tar bara emot svar via mail.
Företag: Flyttstädaren
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Städning Valdemarsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städning Valdemarsvik

Städning Valdemarsvik
Vi letar efter personal i Valdemarsvik. Arbetsuppgifterna är flyttstädning, hemstädning & fönsterputsning. Du måste ha dokumenterad erfarenhet samt referenser från något av de ovan nämnda jobben. Vi jobbar i hela landet. Svara via mail till flyttstadningar@hotmail.se Vi tar bara emot svar via mail.
Företag: FKR
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Städning Valdemarsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städning Valdemarsvik

Säljare med eller utan erfarenhet i Valdemarsvik
Heltid 15165:- kr i lön + Ob-tillägg på 5085:- kr. Totalt 20 250 kr. Deltid 11 080:-kr i lön + Ob-tillägg på 3720:-kr Totalt 14 800 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Valdemarsvik kommun sökes. Du arbetar i Valdemarsvik kommun. Nature opportunity är importörer och ensamma i Sverige med att distrubiera maskinen Hyla. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 3 dagars kursen kommer att hållas på vårat kontor i Jönköping eller vaggeryd. Grundutbildningen börjar med 3 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon alt på kontoret beroende på vart du bor. Produkten vi marknadsför säljs i över 50 länder och har funnits i över 20 år. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Hyla maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Maskinen är i grund och botten en luftrenare som tvättar luften med ett regn system i maskinen och en självrengörande separator. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.hyla.com Skicka ansökan nu till jobb@hylasweden.se
Företag: NATURE OPPORTUNITY AB
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med eller utan erfarenhet i Valdemarsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med eller utan erfarenhet i Valdemarsvik


Sök lediga jobb Valdemarsvik

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se