Lediga jobb Varberg - Söka jobb i Varberg

Lediga jobb Varberg Sök lediga jobb Varberg


Hittade inga lediga jobb på sökning: Varberg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare grundskolans tidigare/senare år, Lindbergs skola, Buf 275/13- Varberg

 2. Funkykidz söker danslärare för barn i Varberg!- Varberg

 3. Bliss Dance Academy söker danslärare i Varberg!- Varberg

 4. Kundcenterchef till Varberg- Varberg

 5. Manpower Student AB söker studenter i höst till Euromaster AB i Varberg- Varberg

 6. Brinner du för mekanik? Pro E Konstruktör sökes till Varberg- Varberg

 7. Sjuksköterska till avdelning 22, Psykiatriska kliniken i Varberg- Varberg

 8. FOTOGRAFER SÖKES I FALKENBERG/VARBERG- Falkenberg

 9. Blivande Säljledare i Varberg- Varberg

 10. Lärare grundskolan senare år, Vidhögeskolan, Buf 274/13- Varberg

 11. Projektledare VS Halmstad/Varberg- Varberg

 12. Kalkylator/Konstruktör Ventilation Halmstad/Varberg- Varberg

 13. Projektledare Ventilation Halmstad/Varberg- Halmstad

 14. Sjuksköterska natt, vikariat avd 2A-B Hallands sjukhus Varberg- Varberg

 15. Sjuksköterska till hudklin, ljusbeh.enh. i Fbg och hudmott. i Varberg, Hall- Falkenberg

 16. Gymnasielärare yrkesämnen, El/energiprogrammet, Peder Skrivares gymnasiesko- Varberg

 17. Apotekschef till Medstop Apotek Kronan i Varberg- Varberg

 18. Löne- och HR strateg- Varberg

 19. Förskollärare, Applagårdens förskola, Buf 269/13- Varberg

 20. Gymnasielärare yrkesämnen, El/energiprogrammet, Peder Skrivares gymnasiesko- Varberg

 21. Hudterapeut- Varberg

 22. Personlig Assistent- Varberg

 23. Specialpedagog, Rolfstorp/Skällinge skolor, Bosgårdsskolan, Buf 267/13- Varberg

 24. Prototypchef till Autotube AB, Varberg- Varberg

 25. Kvalitetsingenjör till Autotube AB, Varberg- Varberg

 26. Produktionsledare till Autotube AB, Varberg- Varberg

 27. Kock till Bockstenskolans nya innovationskök- Varberg

 28. Projektledare/Samordnare, projekt Varbergstunneln- Varberg

 29. Vikariat som psykolog, Habiliteringen,barnteamet i Varberg- Varberg

 30. Projektledare/Samordnare, projekt Stadsutveckling- Varberg

 31. Vi söker PT till Varberg Centrum!- Varberg

 32. Utvecklingsledare på Varbergs Hälsofrämjande Tjänster- Varberg

 33. Verksamhetschef, Skolhälsovården, Buf 263/13- Varberg

 34. Psykolog till Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen Varberg - vikariat- Varberg

 35. Lärare idrott, Ankarskolan, Buf 255/13- Varberg

 36. Extrajobba med läxhjälp, Varberg- Varberg

 37. Miljö- och hälsoskyddsinspektör- Varberg

 38. Avdelningschef Kundcenter Serviceförvaltningen- Varberg

 39. Sjuksköterska till SVK-teamet, Psykiatriska kliniken Varberg- Varberg

 40. Lärare hemkunskap, Väröbackaskolan, Buf 241/13- Varberg


Mer beskrivning

Lärare grundskolans tidigare/senare år, Lindbergs skola, Buf 275/13
Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till "Västkustens kreativa mittpunkt". För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor snart 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. http://www.lindbergsskolan.varberg.se/ ARBETSUPPGIFTER Du kommer huvdsakligen att undervisa i Sv, En i årskurserna 6-9, alternativt Sv, En och So i årskurserna 1-7 KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen Sv och En år 4-9, alternativt Sv, En och So år 1-7. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.
Företag: Varbergs kommun, Lindberg skola
Ort: Varberg
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare grundskolans tidigare/senare år, Lindbergs skola, Buf 275/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare grundskolans tidigare/senare år, Lindbergs skola, Buf 275/13

Funkykidz söker danslärare för barn i Varberg!
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Varberg! Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Du kan ha två olika roller när du arbetar hos oss: *Huvudinstruktör= Du har det huvudsakliga pedagogiska ansvaret och är den som undervisar. Vi ser gärna att du är över 20 år. *Assisterande instruktör= Du är medhjälpare och ett stöd för barnen under lektionen. Du är över 17 år. Vi söker dig som? *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling *Gedigen grundutbildning 3 dagar + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: eveline@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Ansökningarna behandlas kontinuerligt så skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare för barn i Varberg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare för barn i Varberg!

Bliss Dance Academy söker danslärare i Varberg!
Till hösten 2013 söker vi glädjespridare till våra populära danskurser för ungdomar. Vi söker danslärare till Varberg. Om oss Bliss Dance Academy är ett unikt danskoncept för åldrarna 9-14 år. Programmen är framtagna av dansare på elitnivå och på blissdance.se kan våra elever ladda ner koreografi på nätet mellan lektionerna. Läs mer på www.blissdance.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt arbete med att sätta Sveriges barn och ungdomar i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som? *Har en gedigen bakgrund inom dans. *Är varm, öppen och trygg i dig själv. *Är beredd att ha fasta klasser mestadels på helger minst 1 ggr/vecka under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete. *Gedigen grundutbildning 3 dagar + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Vi är nyfikna på att få veta mer om dig! Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: eveline@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Ansökningarna behandlas kontinuerligt så skicka in din ansökan redan idag! Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bliss Dance Academy söker danslärare i Varberg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bliss Dance Academy söker danslärare i Varberg!

Kundcenterchef till Varberg
Xelents affärsidé är att med spetskompetens, passion och lokal förankring hjälpa kunden att välja rätt lösning för Dokument, IT och Telefoni. Oavsett storlek, komplexitetsnivå och budget levererar vi rätt lösning till rätt kund. Skalbara, driftsäkra och kundanpassade lösningar, heltäckande och personlig support samt förmånlig finansiering. Xelent är Sveriges snabbast växande Dokument, IT och Telefonikedja och vi finns just nu på 11 platser i Sydvästra Sverige: Säffle – Trollhättan – Göteborg (Västra Frölunda och Stig Center) – Örby – Borås – Varberg – Falkenberg – Halmstad – Ängelholm - Kristianstad För mer information om företaget gå in på www.xelent.se Om tjänsten: XELENT fortsätter att expandera och utveckla kunderbjudandet. Vi söker därför en Kundcenterchef till vårt kontor i Varberg. Tjänsten innebär både en administrativ- och arbetsledande tjänst, men framför allt en operativ försäljningsroll. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, där vi ser att du besitter en stark professionell affärsmässighet i kombination med ett tydligt ledarskap och en positiv entreprenörsanda. I vårt företag är det mycket viktigt att du som Kundcenterchef är en lagspelare och har en mycket god förmåga att stimulera, värdera och utveckla dina medarbetare och kollegor på ett positivt och engagerat sätt. Vi värdesätter också ödmjukhet och respekt i förhållande till medarbetare och arbetsuppgifter. Du kommer också att vidareutveckla relationerna med våra kunder och affärspartners tillsammans med övriga personer och avdelningar i företaget. Du kommer att rapportera till bolagets VD. Ansvarsområden - Utveckla och bibehålla befintliga kundrelationer samt att utveckla nya affärsmöjligheter - Personalledning - Budget- och försäljningsansvar - Resultatuppföljning - Ansvara för kontinuerlig kvalitets- och dokumentationsuppföljning samt effektivitetshantering Erfarenhets- och kunskapskrav - Dokumenterad erfarenhet av att driva försäljning inom B2B - Erfarenhet av ledarskap. - Erfarenhet av arbete inom IT/teknik - Erfarenhet av Projektledning - Van att röra sig bland beslutsfattare Meriterande erfarenhet och kunskap - Erfarenhet av tjänster/systemförsäljning - Utbildning i projektledning Utbildningskrav - Genomförd och avslutad gymnasieutbildning inom t ex, teknik, data/IT, eller handels och service. Personliga kompetenser - Resultatfokuserad och affärsmässig - Ihärdig och självgående - Relationsorienterad - Strukturerad och organiserad - Kvalitetsmedveten - Kreativ och lösningsorienterad - Prestigelös och ödmjuk Övrigt - B körkort Välkommen med din ansökan! Ansökan: Om du finner ovan nämnda tjänst intressant, registrera din ansökan via vår webbsida: www.speedgroup.se OSA för tjänsten är fredagen den 16 augusti. Vi önskar att tydliggöra tidsplanen för processen, då det är semestertider, att vi kommer värdera alla ansökningar fram tom 16 augusti och att de personliga intervjuerna (på Speeds kontor i Varberg) sker under veckorna 32 och 33. Vi kommer sedan att i slutet av vecka 33 återkoppla till alla sökande om processens tidsplan. Vid frågor rörande denna tjänst vänligen kontakta: (nåbar fr om vecka 31 pga semestertider) Annika Rådberg Operativ Chef / Rekryterare Tfn: 033 – 722 59 02 Speed Professionals AB.
Företag: Speed Professionals AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kundcenterchef till Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundcenterchef till Varberg

Manpower Student AB söker studenter i höst till Euromaster AB i Varberg
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. Arbetsbeskrivning Nu söker vi studenter som vill jobba som kundtjänstmedarbetare på Euromaster AB i Varberg. Vi ser gärna att du kan jobba vid behov under september och oktober. Du kommer att arbeta med att boka in däckbyten åt kunderna och svara på eventuella frågor gällande detta. Det är en krav att du kan jobba heltid vecka 37 eller 38 då utbildningen sker. Vem är du? Vi söker dig som är strukturerad, har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Som person är du en driven problemlösare, prestigelös samt serviceminded. Du tycker om att arbeta i högt tempo och du är en positivt lagd person som ser möjligheter och inte hinder. Vi ser gärna att du jobbat i kundtjänst eller med försäljning tidigare. Behärskar du norska i tal och skrift så är det väldigt meriterande. Har du däckkunskaper så är det ett stort plus. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student erbjuder dig möjlighet att bygga ditt CV under studietiden, samtidigt som du skaffar dig kontakter i det lokala näringslivet och tjänar extra pengar. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via vår hemsida. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Dino Elezovic på 035-161445. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Varberg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower Student AB söker studenter i höst till Euromaster AB i Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower Student AB söker studenter i höst till Euromaster AB i Varberg

Brinner du för mekanik? Pro E Konstruktör sökes till Varberg
Framtiden AB Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med mekanisk konstruktion i spännande uppdrag inom produkt och produktutveckling. I din roll ingår att tillsammans med andra medarbetare konstruera kundanpassade lösningar åt kunder inom bland annat tillverkningsindustrin, energi och offshore samt fordonsbranschen. Typ av uppdrag kan vara balkkonstruktioner som är samman svetsade tex rörstöd till process industrin. Renritning av stålkonstruktioner från 2D till 3D. Framtagning av visualiserings filmer för presentationer och planering av montage. Framtagning av underlag för beräkningar ( beräkningsmodellerSom konsult är du van vid att vara självgående och resultatinriktad och du trivs med ett varierande arbete. Om företaget Vår kund är ett framstående tekniskt konsultbolag som förverkligar idéer till färdiga industrialiserade produkter. Med fokus på produktframtagning har man hela kedjan från produktdefinition till utvecklingsfas och drift, inom mekanik, elektronik, hård- och mjukvara. Företaget är inne i en expansiv fas och vill därför ha in nya hungriga och engagerade konsulter som vill anta nya utmaningar och som vill vara med och växa tillsammans med företagets kontor i Varberg. Din profil Vi söker dig som har: - Relevant högskole-/civilingenjörsutbildning - Arbetat med produkt eller produktionsutveckling - Goda, allmänna kunskaper inom mekanik - Har kunskaper inom 3D Modellering - Pro E - pratar och skriver flytande svenska och engelska Det är meriterande om du kan Autocad Mechanical, och har praktiska kunskaper om svarvning/ fräsning/ svetsning så är även det positivt. Som person är du social, utåtriktad och ansvarstagande. Du har en positiv grundsyn och trivs i kreativa och omväxlande miljöer. Du brinner för teknik och problemlösning! Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Ort: Varberg Omfattning: Heltid Urval: Sker löpande Start: Enl överenskommelse/omgående
Företag: Framtiden AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Brinner du för mekanik? Pro E Konstruktör sökes till Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brinner du för mekanik? Pro E Konstruktör sökes till Varberg

Sjuksköterska till avdelning 22, Psykiatriska kliniken i Varberg
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen. Psykiatrisk vård på specialistnivå i Halland är sedan 2003 samlad i en egen, länsövergripande förvaltning, Psykiatrin Halland. Här ingår barn- och ungdomspsykiatri samt vuxenpsykiatri i Halland. Avdelning 22, på psykiatriska kliniken i Varberg, är en allmänpsykiatrisk akutvårdsavdelning med i huvudsak inriktning på affektiva sjukdomar. Avdelningen renoverades 2010. Vårdtiderna är i huvudsak korta och omsättningen på patienter hög. Vårt upptagningsområde är norra Halland, från Kungsbacka i norr till Falkenberg i söder. Vi har även ECT-mottagning kopplad till avdelningen. ARBETSUPPGIFTER Till avdelning 22 i Varberg söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete där du arbetar i nära samarbete med olika professioner. Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom psykiatri, såsom psykiatrisk omvårdnad, arbetsledning, patientsamtal, anhörigsamtal, dokumentation, läkemedelshantering etc. Välkommen med din ansökan! KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska, specialistutbildning i psykiatri är meriterande. Du är en person med stor servicekänsla och förmåga att samarbeta i team. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Region Halland, Avd 22
Ort: Varberg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till avdelning 22, Psykiatriska kliniken i Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till avdelning 22, Psykiatriska kliniken i Varberg

FOTOGRAFER SÖKES I FALKENBERG/VARBERG
Diakrit är ett av norra Europas ledande företag inom visualisering och 3D-modellering. Företaget har drygt 230 anställda med kontor i Stockholm, Halmstad och Göteborg, samt produktion i Bangkok och Peking. Diakrit har en bred kundkrets med drygt 1300 kunder inom fastighetssektorn och retail. Majoriteten av kundbasen finns i de nordiska länderna och vi har även framgångsrikt påbörjat försäljning i Tyskland och USA. Företaget har en professionell och högutbildad kompetensbas i Peking och Bangkok, drivna av svenskar på plats, tillsammans med vår affärsutveckling i Sverige. Vi växer konstant och efterfrågan ökar globalt på våra produkter. Därför söker vi ny personal för att stärka vårt team. Vi söker nu fotografer i Falkenberg/Varberg. Verksamheten består i att åt fastighetsmäklare fotografera bostäder till försäljning. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor. Du bör ha jobbat som fotograf under minst två år, eller ha motsvarande utbildning, och ha ett gott öga för komposition av bilder, ljussättning mm. Önskvärd utrustning: * Systemkamera (helst fullformat) med ca 15 megapixlar. * Vidvinkelzoomobjektiv med effektiv brännvidd på minst 20 mm (helst från 17 mm). * Normalobjektiv. * Stabilt stativ och stativhuvud med vattenpass. * Extern vridbar blixt. * Kalibrerbar skärm. * Bredbandsuppkoppling. * Körkort och tillgång till bil. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Skicka ett e-mail innehållande ett personligt brev och CV, tillsammans med arbetsprover bestående av 3-5 st. egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg, och ungefär i 1500 pixlar på längden. Skriv i ämnesraden: "Ansökan fotograf - Falkenberg/Varberg". Eventuella frågor mailas till ansokan.fotograf@diakrit.com Sista ansökningsdag 2013-08-02. Diakrit Fastighetsmäklarservice AB www.diakrit.se
Företag: DIAKRIT FASTIGHETSMÄKLARSERVICE AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga FOTOGRAFER SÖKES I FALKENBERG/VARBERG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FOTOGRAFER SÖKES I FALKENBERG/VARBERG

Blivande Säljledare i Varberg
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Våra produkter säljer vi till företag och konsument. Vi behöver utöka vår sälj organisation med fler medarbetare. Detta på grund av att vi är i ett expansivt skede och behöver fler ledare i framtiden. Vi har som mål att alla vi anställer ska få genomgå följande utbildning i olika etapper. Du som söker ska ha ambitionen att arbeta som säljledare i framtiden! Du börjar utbildningen i Sverige och efter 6 månader så väljer vi tillsammans ett alternativ för fortsättning. Fortsätta i Sverige, Malta, Mallorca, Kanarieöarna eller Spanska fastlandet. Allt beror på dina språk kunskaper. Utvecklingsplan: Steg I, månad 1-6: Säljare (Lux Business School) Steg II, Månad 7-12: Teamleader (Lux Teamleader School) Steg III, månad 13-24: Säljchef (Lux Management School) Är du sugen på en gedigen karriärs möjlighet, ska du söka NU! Tidigare säljerfarenheter eller akademisk utbildning är meriterande men ej krav. Det viktigaste är dina personliga egenskaper. Du som söker skall vara: Målmedveten Driven med en vilja att vara framgångsrik Tävlingsinriktad Inte rädd för att jobba hårt Passar detta in på dig så tveka inte att söka. Satsar du på oss så satsar vi på dig!
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Säljledare i Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Säljledare i Varberg

Lärare grundskolan senare år, Vidhögeskolan, Buf 274/13
Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 59 000 invånare och befolkningen ökar ständigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Vidhögeskolan är en F-9 skola och på skolan går cirka 450 elever. Vidhögeskolan ligger i Veddige, cirka två mil norr om Varberg. www.vidhogeskolan.varberg.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i svenska/SO för årskurs 4-9, samt delta i skolans övriga arbete för utveckling. KVALIFIKATIONER Lärarexamen för undervisning i grundskolans senare år med behörighet i svenska/SO. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.
Företag: Varbergs kommun, Pedagogiskt Team Norr
Ort: Varberg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare grundskolan senare år, Vidhögeskolan, Buf 274/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare grundskolan senare år, Vidhögeskolan, Buf 274/13

Projektledare VS Halmstad/Varberg
YIT byter namn till Caverion och expanderar. Vi skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel. PROJEKTLEDARE VS HALMSTAD/VARBERG Arbetsuppgifter Vi söker nu en säljinriktad och driven projektledare till vår projektverksamhet i region syd med placering i Halmstad eller Varberg. Enheten består idag av drygt 140 personer och arbetar främst med större projekt i Halland, Skåne och Kronoberg. Som projektledare på Caverion sköter du den dagliga kontakten med kunder och medarbetare samt ansvarar för de projekt du leder. Rollen ger stor ansvarsfrihet men ställer också höga krav på produktionsplanering, ekonomiska resultat och nöjda kunder för långsiktiga relationer. Viss del av kalkyl, konstruktion och projektering förekommer. Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och växa inom företaget. I rollen ingår även att • Kommunicera, engagera och motivera personal och kund • Planera och organisera projekt • Driva rörprojekt med varierade komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar. • Driva projekt från specifikation till införande och drifttagning • Kommunicera med tekniska specialister samt kommersiella kontakter med entreprenörer och leverantörer • Utföra ekonomisk uppföljning • Vidareutveckla kundrelationer och främja merförsäljning Kompetens • Du bör ha en högskole- eller YH (KY) utbildning inom VVS, Bygg, fastighet eller teknik • Teknisk gymnasieutbildning är ett krav • Erfarenhet av projektledning är ett krav • Körkort är ett krav • Meriterande är utbildning inom entreprenadjuridik, ekonomi, ledarskap och erfarenhet av tekniskförsäljning • Erfarenhet av att sammanställa kalkyler och offerter samt förhandla kontrakt • Förmåga att bygga relationer, vara drivande, målinriktad och road av att göra affärer Varför Caverion? Caverion är ett stort expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden. Vill du veta mer? Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring Michell Stenström, Distriktschef Projekt Syd tel. 0739-691851 eller Per Rosberg, Installationschef VVS Projekt Syd tel. 0706-208776 Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes Vill du bli en i teamet och utveckla vår projektverksamhet i Region Syd? Din ansökan vill vi ha senast den 23 augusti 2013. Vi uppmanar dock att söka snarast. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Företag: Caverion Sverige AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare VS Halmstad/Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare VS Halmstad/Varberg

Kalkylator/Konstruktör Ventilation Halmstad/Varberg
YIT byter namn till Caverion och expanderar. Vi skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel. Arbetsuppgifter Vi söker nu en driven och engagerad kalkyl och konstruktionsresurs till vår projektverksamhet i region syd med placering i Halmstad eller Varberg. Enheten består idag av drygt 140 personer och arbetar främst med större projekt i Halland, Skåne och Kronoberg. Som kalkylator och konstruktör/projektör på Caverion utför du kalkylarbete i linje med verksamhetens mål och strategiska planer. Kalkylatorn är delaktig under hela anbudsprocessen från förfrågan till färdigt anbud/beställning men även också under produktionsfasen som stöd till projektledaren. Tjänsten kräver att du skall kunna projektera och konstruera egna tekniska lösningar och förslag. Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och växa inom företaget. I rollen ingår även att • Kalkylering, offerering/anbud • Bibehålla och vidareutveckla kundrelationer • Vidareutveckla och effektivisera tekniska installationer • Planering (Plancon) • Ekonomisk uppföljning och utvärdering • Projektering och konstruktion • Deltaga i inköpsarbeten Kompetens • Du bör ha en högskole- eller YH (KY) utbildning inom VVS, Bygg, fastighet eller teknik • Erfarenhet av kalkyl, offert och konstruktionsarbete inom ventilationsområdet är ett krav • Kunskap om leveransbestämmelser som är vanligt förekommande är ett krav • Van att arbeta i kalkylprogram är ett krav • Körkort är ett krav • Meriterande är utbildning inom entreprenadjuridik, ekonomi, samt praktisk erfarenhet av installation • Förmåga att bygga relationer, vara drivande, målinriktad och road av att göra affärer Varför Caverion? Caverion är ett stort expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden. Vill du veta mer? Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring Michell Stenström, Distriktschef Projekt Syd tel. 0739-691851 eller Per Rosberg, Installationschef VVS Projekt Syd tel. 0706-208776 Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes Vill du bli en i teamet och utveckla vår projektverksamhet i Region Syd? Din ansökan vill vi ha senast den 23 augusti 2013. Vi uppmanar dock att söka snarast. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Företag: Caverion Sverige AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kalkylator/Konstruktör Ventilation Halmstad/Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kalkylator/Konstruktör Ventilation Halmstad/Varberg

Projektledare Ventilation Halmstad/Varberg
YIT byter namn till Caverion och expanderar. Vi skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel. Arbetsuppgifter Vi söker nu en säljinriktad och driven projektledare till vår projektverksamhet i region syd med placering i Halmstad eller Varberg. Enheten består idag av drygt 140 personer och arbetar främst med större projekt i Halland, Skåne och Kronoberg. Som projektledare på Caverion sköter du den dagliga kontakten med kunder och medarbetare samt ansvarar för de projekt du leder. Rollen ger stor ansvarsfrihet men ställer också höga krav på produktionsplanering, ekonomiska resultat och nöjda kunder för långsiktiga relationer. Viss del av kalkyl, konstruktion och projektering förekommer. Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och växa inom företaget. I rollen ingår även att • Kommunicera, engagera och motivera personal och kund • Planera och organisera projekt • Driva ventilationsprojekt med varierade komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar. Ibland med samordningsansvar • Driva projekt från specifikation till införande och drifttagning • Kommunicera med tekniska specialister samt kommersiella kontakter med entreprenörer och leverantörer • Utföra ekonomisk uppföljning • Vidareutveckla kundrelationer och främja merförsäljning Kompetens • Du bör ha en högskole- eller YH (KY) utbildning inom VVS, Bygg, fastighet eller teknik • Teknisk gymnasieutbildning är ett krav • Erfarenhet av projektledning är ett krav • Körkort är ett krav • Meriterande är utbildning inom entreprenadjuridik, ekonomi, ledarskap och erfarenhet av tekniskförsäljning • Erfarenhet av att sammanställa kalkyler och offerter samt förhandla kontrakt • Förmåga att bygga relationer, vara drivande, målinriktad och road av att göra affärer Varför Caverion? Caverion är ett stort expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden. Vill du veta mer? Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring Michell Stenström, Distriktschef Projekt Syd tel. 0739-691851 eller Per Rosberg, Installationschef VVS Projekt Syd tel. 0706-208776 Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes Vill du bli en i teamet och utveckla vår projektverksamhet i Region Syd? Din ansökan vill vi ha senast den 23 augusti 2013. Vi uppmanar dock att söka snarast. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Företag: Caverion Sverige AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare Ventilation Halmstad/Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare Ventilation Halmstad/Varberg

Sjuksköterska natt, vikariat avd 2A-B Hallands sjukhus Varberg
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 400 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Hallands sjukhus Varberg vårdar och behandlar patienter med sjukdomar inom specialiteterna internmedicin, allmänkirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi samt förlossnings- och BB-vård. Hallands sjukhus Varberg erbjuder dagens patienter akut och planerad specialistsjukvård präglad av hög kompetens, säkerhet, värme och omtanke. ARBETSUPPGIFTER Hallands sjukhus Varberg Kirurgkliniken, avdelning 2 A-B Sjuksköterska, natt, ref nr 60/13 Vikariat, t.o.m. 2014-01-12 Sysselsättningsgrad: 75 %, (heltid kan erbjudas via heltidserbjudande, se nedan) Startdatum: 2013-09-02 eller enligt överenskommelse På kirurgklinikens två vårdavdelningar är inriktningen främst koncentrerad på övre gastro, kolorektal kirurgi, bröstkirurgi, urologi, onkologi, samt palliativa patienter. Patienterna kommer till oss dels från väntelistan för operation och utredning, dels från akuten. De palliativa patienterna kan i vissa fall komma direkt till avdelningen utan att söka via akuten, vilket är en stor trygghet för patienten. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska, men brist på erfarenhet kan vägas upp av ansvarskänsla, nyfikenhet och viljan att anta nya utmaningar. Dina personaliga egenskaper värderas högt.
Företag: Region Halland, Avdelning 2A-B
Ort: Varberg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska natt, vikariat avd 2A-B Hallands sjukhus Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska natt, vikariat avd 2A-B Hallands sjukhus Varberg

Sjuksköterska till hudklin, ljusbeh.enh. i Fbg och hudmott. i Varberg, Hall
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen. Hallands sjukhus är modernt utrustade akutsjukhus som tillhandahåller specialistsjukvård dygnet runt. Det är också Hallands största arbetsplats. Område 2 är ett av sju områden vid Hallands sjukhus och har som uppdrag att förse invånarna i Halland med akut och planerad specialistvård. På område 2 finns hudkliniken, rehabiliteringskliniken, specialisttandvården, ögonkliniken, öron-, näs- halskliniken. Område 2 har ett regionövergripande uppdrag och bedriver verksamhet vid sjukhusen i Varberg och Halmstad. ARBETSUPPGIFTER Vi utreder och behandlar patienter och remittenter med behov av specialiserad hudsjukvård och har även en specialistmottagning för sexuellt överförbara sjukdomar (STD-mottagning). En stor del av verksamheten är medicinsk ljusbehandling. Samverkan mellan enheterna är en del i verksamhetens utveckling. Tjänsten innebär huvudansvar för ljusbehandlingen i Falkenberg. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av hudsjukvård. Men saknar du detta anser vi att brist på erfarenhet kan vägas upp av känsla för ansvar, nyfikenhet, önskan att arbeta i team och en vilja att anta nya utmaningar. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Företag: Region Halland, Hudkliniken
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till hudklin, ljusbeh.enh. i Fbg och hudmott. i Varberg, Hall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till hudklin, ljusbeh.enh. i Fbg och hudmott. i Varberg, Hall

Gymnasielärare yrkesämnen, El/energiprogrammet, Peder Skrivares gymnasiesko
Varberg - Västkustens kreativa mittpunkt Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till ”Västkustens kreativa mittpunkt”. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor snart 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. http://www.pederskrivaresskola.se/sidor/visa_start.php ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är behörig yrkeslärare alternativt har en gedigen yrkeserfarenhet inom nätverksteknik. Meriterande är kunskap i PLC-programmering, bussteknologier och underhållsteknik. Du kommer att arbeta i ett väl inarbetat arbetslag som har goda kontakter med branschen. KVALIFIKATIONER Lärarexamen för undervisning i yrkesämnet eller motsvarande kompetens. Stor vikt kommer att läggas vid personliga kvalifikationer och lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.
Företag: Varbergs kommun, Pedagogiska team Peder Skrivare skola, Gymnasiesärskola, Komvux
Ort: Varberg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare yrkesämnen, El/energiprogrammet, Peder Skrivares gymnasiesko jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare yrkesämnen, El/energiprogrammet, Peder Skrivares gymnasiesko

Apotekschef till Medstop Apotek Kronan i Varberg
Vi söker apotekschef till Apoteket Kronan i Varberg. Apoteket har idag 9 medarbetare och ligger på Torggatan 19 i Varbergs centrum, nära till buss och tåg. I vår närhet finns det vårdcentral och vi har mycket trevliga kunder, i varierande åldrar. Kronan är det äldsta apoteket i Varberg. Våra öppettider är måndag-fredag 9.00-19.00, lördag 09.00-15.00 . Medstop, apotekskedjan med den tydliga visionen om vara kundens självklara val på marknaden. Vi driver apoteken med kompetent personal där tillgänglighet, tryggt och trovärdigt samt handlingskraft är kärnvärden. Vi tror på en hög grad av delaktighet och ett decentraliserat arbetssätt, lösningarna finns oftast där problemen uppstår. En viktig del av vår kultur är glädje och engagemang hos våra anställda. Vi värnar om våra medarbetares kompetensutveckling. Vi har vår verksamhet i regionerna Öst, Väst och Syd, där våra 67 apotek återfinns. Utöver förmåner som ticket rikskort och friskvårdsersättning kan vi också erbjuda medverkan i vårt talangprogram för dig som vi ser som en blivande ledare. Vårt huvudkontor ligger i Sundbyberg utanför Stockholm. From juni 2013 är vi en del av Oriola-KD koncernen. Apotekschef till Medstop Apotek Kronan Varberg Ansvarsområden och huvuduppgifter Du har personal- och lönsamhetsansvaret för apoteket. Du leder och driver apotekets utveckling på ett framgångsrikt sätt. Du verkar för att Medstop blir kundens självklara val av apotek genom att kunden uppfattar oss som tillgängliga och trovärdiga. Till din hjälp har du våra kompetenta, engagerade och självständiga medarbetare. Du deltar också aktivt i det dagliga arbetet. Som apotekschef ansvarar du för att tillvarata och utveckla Medstops affär i apoteket och i närområdet. Du ansvarar för en effektiv apoteksdrift i enlighet med Medstops standard. Du säkerställer en optimal tillgänglighet, resursplanering och bemanning i förhållande till kundströmmar och försäljning Du har ett decentraliserat arbetssätt och delegerar uppgifter och ansvar till dina medarbetare Kvalifikationer Du är utbildad farmaceut alternativt apotekstekniker med receptkompetens. Du bör gärna ha erfarenhet av chefs- och ledarskap från apoteksbranschen eller liknande verksamhet Personliga egenskaper Du tänker och agerar affärsmässigt på både kort och lång sikt. Du har ett tydligt och modernt ledarskap som skapar förutsättningar för självgående medarbetare. Du leder förändringsarbete på ett positivt och engagerande sätt genom att lyssna, ta till vara och coacha dina medarbetares idéer och behov. Du är flexibel och har likväl entreprenörens drivkraft Varaktighet och omfattning Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, 40 tim/vecka . Tillträde enligt överrenskommelse. Frågor Frågor om befattningen besvaras av Driftchef Johan Holm tfn 070-447 57 40 Facklig information. Birgitta Berntsson, SFA, tfn 070-082 99 62 och Gunilla Andersson, FF, 010-705 92 23. Ansökan Sänd din ansökan via e-post till: johan.holm@medstop.se senast den 31 august 2013. Vänta inte med din ansökan då urval och utvärdering av kandidater kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan
Företag: MEDSTOP AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekschef till Medstop Apotek Kronan i Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekschef till Medstop Apotek Kronan i Varberg

Löne- och HR strateg
Varbergs kommun befinner sig i ett expansivt skede med starkt tillväxt och stora investeringar. Varbergs Vision år 2025 är att vara: ”Västkustens kreativa mittpunkt”. Den övergripande inriktningen i vårt arbete styrs av vår verksamhetsidé: ”Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar”. Utveckling och förändring ska präglas av ”Hållbarhet och Delaktighet”. Inom kommunledningskontoret finns personalkontoret med tre avdelningar; personalstrategiska avdelningen, löneavdelningen och den inbyggda företagshälsovåden ”Kommunhälsan”. Personalkontoret leds av kommunens personalchef och personalkontoret har en ledningsgrupp där de tre avdelningscheferna ingår. Till denna grupp knyts också kommunens nya löne- och HR-strateg, som blir direkt underställd personalchefen och som kommer att arbeta tillsammans med personalchefen i frågor som rör utveckling av lönepolitiken och de strategiska arbetsgivarfrågorna. ARBETSUPPGIFTER Som löne- och HR strateg ska du: • Driva utvecklingen av kommunens lönestrategi och lönebildningsfrågor inklusive arbetsvärdering, lönekartläggning och löneanalys samt löneprocesser och den årliga löneöversynen • Utveckla kommunens samverkansorganisation, samverkan med de fackliga organisationerna och arbetssätt i enlighet med kommunens samverkansavtal • Utveckla personal- och arbetsgivarpolitiken genom att omvärldsbevaka och ta initiativ till utveckling samt ompröva och ta fram förslag till riktlinjer och policyer och implementera dessa • Kontinuerligt informera om och uppdatera nyheter och förändringar inom ansvarsområdet vid nätverksträffar, chefsträffar och utbildningar samt kvalitetssäkra information i personalhandboken och andra informationsfora • Driva olika utvecklingsprojekt inom arbetsgivarsområdet och/eller ingå i olika projekt • Ingå i personalkontorets arbetsrättsliga förhandlingsteam och tillsammans med övriga i teamet genomföra förhandlingar kring tvister och lokala kollektivavtal • Vara sekreterare i kommunens personalutskott, samt i central samverkansgrupp och förvaltningssamverkansgrupp, detta som en koppling till utvecklingsuppdragen kring samverkansfrågorna och utvecklingen av kommunens personal- och arbetsgivarpolitik KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning med PA-inriktning eller annan lämplig högskoleutbildning. Erfarenhet av kvalificerat arbete inom personalområdet med särskild inriktning på lönebildning, samverkan och personalpolitisk utveckling samt förhandlingsfrågor. Vi vill att du som person har lätt för att samarbeta och att du är initiativ- och idérik. Du behöver vara målinriktad, självständig och drivande. Du ska vara analytisk och kunna omsätta din analys i praktisk handling och ha en uttalad förmåga att genomföra och avsluta dina uppdrag. Viktiga personliga egenskaper är din förmåga att lyssna och vara lyhörd, kunna bygga långsiktigt goda relationer, konstruktivt leda möten och uttrycka dig tydligt i tal och skrift.
Företag: Varbergs kommun, Personalkontoret
Ort: Varberg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Löne- och HR strateg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löne- och HR strateg

Förskollärare, Applagårdens förskola, Buf 269/13
Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 59 000 invånare och befolkningen ökar ständigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Applagårdens förskola ligger mitt i Bua. Förskolan har tre avdelningar och en stor härlig gård. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som förskollärare på Applagårdens förskola i Bua. Tjänsten är till att börja med förlagd till en avdelning med barn 1-4 år. KVALIFIKATIONER Lärarexamen avsedd för pedagogisk verksamhet i förskola alternativt motsvarande. Vi söker en pedagog med intresse för hållbar utveckling, matematik och naturvetenskap/teknik. Du är nyfiken, har en stor lust att lära mer och att utveckla förskolan tillsammans med barn, kollegor och föräldrar. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och förhållningssätt. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.
Företag: Varbergs kommun, Pedagogiskt Team Norr
Ort: Varberg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Applagårdens förskola, Buf 269/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Applagårdens förskola, Buf 269/13

Gymnasielärare yrkesämnen, El/energiprogrammet, Peder Skrivares gymnasiesko
Varberg - Västkustens kreativa mittpunkt Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till ”Västkustens kreativa mittpunkt”. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor snart 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. http://www.pederskrivaresskola.se/sidor/visa_start.php ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är behörig yrkeslärare alternativt har en gedigen yrkeserfarenhet inom nätverksteknik. Meriterande är kunskap i PLC-programmering, bussteknologier och underhållsteknik. Du kommer att arbeta i ett väl inarbetat arbetslag som har goda kontakter med branschen. KVALIFIKATIONER Lärarexamen för undervisning i yrkesämnet eller motsvarande kompetens. Stor vikt kommer att läggas vid personliga kvalifikationer och lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.
Företag: Varbergs kommun, Pedagogiska team Peder Skrivare skola, Gymnasiesärskola, Komvux
Ort: Varberg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare yrkesämnen, El/energiprogrammet, Peder Skrivares gymnasiesko jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare yrkesämnen, El/energiprogrammet, Peder Skrivares gymnasiesko

Hudterapeut
HÄLSOBRUNNEN I VARBERG SÖKER H U D T E R A P E U T Hälsobrunnen är en stressfri oas mitt i stan. Nu söker vi en hudterapeut med erfarenhet som är engagerad och ansvarstagande. Vi arbetar med produkter från Maria Åkerberg, Nimue och PH Formula och vi ser de som meriterande att du har erfarenhet av produkterna men även att du har arbetat med dem i behandlingar. Vi lägger stor vikt på att du har arbetat med produkterna. Internationell certifierad hudterapeut Låter det här något för Dig - så tveka inte att höra av dig. Vill du veta mer så kontakta Lena Pargren 076-8998806
Företag: Hälsobrunnen Varberg AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Hudterapeut jobb, Hudterapeut Varberg, Hudterapeut Hälsobrunnen Varberg AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hudterapeut

Personlig Assistent
HemAssistans i Varberg söker en Personlig Assistent till en snart 11-årig pojke. Pojken har en CP-skada och är rullstolsburen och behöver hjälp med det mesta i vardagen såsom hygien, matning, skolgång mm. Vi ser att du är en självständigt person som kan ta initiativ och kan jobba självständigt och att du har tidigare erfarenhet av barn med funktionshinder. Företräde till manliga sökare, då pojken redan har många kvinnor omkring sig. Stort plus om du behärskar något instrument.
Företag: HEMASSISTANS I VARBERG AKTIEBOLAG
Ort: Varberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent

Specialpedagog, Rolfstorp/Skällinge skolor, Bosgårdsskolan, Buf 267/13
Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 59 000 invånare och befolkningen ökar ständigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten omfattar 80% med möjlighet till utökning till 100% under höstterminen 2013, då tjänsten delas mellan de båda rektorsområdena Bosgårdskolan och Rolfstorp & Skällinge skolor. Därefter kommer tjänsten endast att omfatta Rolfstorp & Skällinge skolor. I ditt arbete ingår att tillsammans med skolans lärare arbeta med att stödja elever i behov av särskilt stöd samt att samordna detta stöd. På Bosgårdskolan kommer du att leda fortbildning och samtal för personal i vår flex enhet. Stöd vid kartläggning av elever och att vara behjälplig i utformningen av åtgärdsprogram ingår i de dagliga arbetsuppgifterna, liksom handledning av personal i olika metoder och åtgärder för barn i behov av särskilt stöd. Du dokumenterar och följer upp stödinsatser tillsammans med personal och vårdnadshavare. KVALIFIKATIONER Specialpedagogexamen alternativt motsvarande. Goda kunskaper om autism samt fördjupning inom tal/språk och läs/skriv alternativt matematik.? Bakgrund som grundskollärare med undervisningsbehörighet i matematik eller svenska då specialundervisning mot elever ingår från och med VT-14. Datorkunskap samt kunskap om kompensatoriska hjälpmedel är meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.
Företag: Varbergs kommun, Pedagogiskt Team Öster
Ort: Varberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog, Rolfstorp/Skällinge skolor, Bosgårdsskolan, Buf 267/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog, Rolfstorp/Skällinge skolor, Bosgårdsskolan, Buf 267/13

Prototypchef till Autotube AB, Varberg
Prototypchef till Autotube AB, Varberg Tjänsten innebär: . Inom det egna teamet ansvara för . Beredning och offertering av prototyper direkt till våra kunder . Planering av komponentinköp, produktion samt leveranser av prototyper . Ansvarig för tillverkning av prototyper och korta serier . Rätt utnyttjande av resurser (maskin och personal) . Arbetsmiljön, känna till policys, lagar och förordningar . Bemanningsplanering och kapacitetsplanering för personal och utrustning . Upprätta omkostnads- investerings- och personalbudget . Att driva personalfrågor såsom, rekrytering - introducering - utveckling - avveckling, utvecklingssamtal och rehab.samtal . Upprätta och driva utbildningsplaner . Hantera lönesystem, attestera personal och bevilja frånvaro . Att driva avdelningsmöten, kunna sprida information både uppåt och neråt i org. . Att driva förbättringsarbetet Uppdragsgivare: Autotube AB Ort: Varberg / Göteborg (Kandidater sökes i Göteborg, placering i Varberg) Omfattning: Dagtid / Heltid Sista ansökningsdag: 4 augusti För information: Kontakta Patrik Artman på Proffice, tel: 0733-434589. Sök tjänsten på www.proffice.se senast den 4 augusti, 2013. Kvalifikationer: Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot produktion. Vidare har du några års erfarenhet som chef/ledare inom tillverkningsindustri samt erfarenhet inom verktyg eller prototyptillverkning med goda kunskaper om skärande bearbetning och materialegenskaper. Meriterande: . Erfarenhet från arbete som verktygsmakare eller verktygstekniker . Erfarenhet från prototyptillverkning . Erfarenhet inom fordonsindustrin och dess kvalitetssäkringsmetoder Dina personliga egenskaper: Du har förmåga att skapa delaktighet och motivera andra. Du är strukturerad och ger klara besked samt är drivande i att få saker och ting gjorda. Är strukturerad och ger klara direktiv Du har en kommunikativ förmåga och kan hantera kollegor och kunder på ett vinnande sätt. Du ser en utmaning i att förbättra och utveckla och är resultat-/ och målinriktad. Organisations-/företagsbeskrivning: Autotube, som ägs av Accent Equity Partners, är fordonsindustrins resurs för formade rör och ledningar i metalliska material med hög teknisk kompetens inom luft- och vätskedistribution. Autotube AB med fabriker i Varberg och Ulricehamn omsätter 500 MSEK och har ca 300 anställda.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Prototypchef till Autotube AB, Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Prototypchef till Autotube AB, Varberg

Kvalitetsingenjör till Autotube AB, Varberg
För att stärka vår framtida position på marknaden samt genom en ökad efterfrågan från våra kunder satsar vi nu framåt och förstärker vår organisation med fokus på att klara våra högt ställda mål kring kvalitet, leveranssäkerhet och nöjda kunder. Vi söker därför kompetens som kan bidraga i vårt processorienterade förbättringsarbete. Som kvalitetsingenjör på Autotube kommer du att arbeta inom följande ansvarsområden med huvudansvar inom vissa: - Samordning av kvalitetsarbetet inom produktionsorganisationen - Deltaga vid uppstart av nya produkter internt och hos leverantör - Driva och utveckla reklamationsprocessen - Bidraga till utveckling av vårt kvalitetssystem genom bl.a. internrevisioner - Deltaga som spetskompetens i företagets olika kvalitetsprojekt Uppdragsgivare: Autotube AB Ort: Varberg / Göteborg (kandidater sökes bla. i Göteborg, placeringsort är Varberg) Omfattning: Heltid/dagtid Sista ansökningsdag: 4 augusti, 2013 För information: Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Patrik Artman på telefon: 0733-43 45 89. Ansök via www.proffice.se senast den 4 augusti 2013. Urval sker dock löpande. Kvalifikationer: Vi tror att du som söker denna tjänst har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning. Du har arbetat med kvalitet inom tillverkande industri och har erfarenhet av fordonsindustrin och dess kvalitetsstandard ISO/TS 16949. Meriterande är utbildning eller goda kunskaper i 6 sigma och Ledningssystem. Du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Tjänsten är en heltidstjänst med anställning hos Autotube AB i Varberg. Du erbjuds här en utvecklande roll i ett framåt företag där man är öppen för dina idéer. Organisations-/företagsbeskrivning: Autotube, som ägs av Accent Equity Partners, är fordonsindustrins resurs för formade rör och ledningar i metalliska material med hög teknisk kompetens inom luft- och vätskedistribution. Autotube AB med fabriker i Varberg och Ulricehamn omsätter 500 MSEK och har ca 300 anställda.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalitetsingenjör till Autotube AB, Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalitetsingenjör till Autotube AB, Varberg

Produktionsledare till Autotube AB, Varberg
Produktionsledare till Autotube AB, Varberg Produktionsledaren ansvarar inom egen avd för: . Produkt- och leveranskvalitet, ledtider . Rätt utnyttjande av resurser (maskin och personal) . Arbetsmiljön, känna till policys, lagar och förordningar . Bemannings- och kapacitetsplanering för personal och utrustning . Upprätta omkostnads- investerings- och personalbudget . Att driva personalfrågor såsom, rekryterings-, introducerings-, utvecklings-, avvecklings- och rehabsamtal . Upprätta och driva utbildningsplaner . Attestera personal och bevilja frånvaro . Att driva avdelningsmöten, kunna sprida information både uppåt och neråt i org. . Att driva förbättringsarbetet och reklamationsarbetet Produktionsledaren ingår i produktionsledningsgruppen och rapporterar till produktionschef. Uppdragsgivare: Autotube AB Ort: Varberg Omfattning: Heltid / Dagtid Sista ansökningsdag: 4 augusti För information: Kontakta Patrik Artman på Proffice, tel: 0733-434589. Sök tjänsten på www.proffice.se senast den 4 augusti, 2013 Kvalifikationer: Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot produktion. Vidare har du några års erfarenhet som chef/ledare inom tillverkningsindustri samt erfarenhet om lagar och avtal, såsom arbetsmiljö, arbetsrätt m.m. Meriterande: . Erfarenhet som chef/ledare från två eller fler företag. . Erfarenhet inom fordonsindustrin och dess kvalitetssäkringsmetoder . Produktionsplanering, materialflöde, logistik, produktionsteknik . Erfarenhet/utbildning inom Lean produktion Dina personliga egenskaper: Du har förmåga att skapa delaktighet och motivera andra. Du är strukturerad och ger klara besked samt är drivande i att få saker och ting gjorda. För detta tror vi det krävs en god analytisk förmåga, ett strategiskt tänk, dvs. du har förmåga att tänka långsiktigt och i breda banor samtidigt som du är resultat- och målinriktad.Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Organisations-/företagsbeskrivning: Autotube, som ägs av Accent Equity Partners, är fordonsindustrins resurs för formade rör och ledningar i metalliska material med hög teknisk kompetens inom luft- och vätskedistribution. Autotube AB med fabriker i Varberg och Ulricehamn omsätter 500 MSEK och har ca 300 anställda.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare till Autotube AB, Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare till Autotube AB, Varberg

Kock till Bockstenskolans nya innovationskök
Vill du vara delaktig i utvecklingen av måltidsverksamheten i Varbergs kommun? Då kanske du är kocken som vi söker! Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består i dag av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Administration/Fordon- och logistikservice/Växel/Repro Kost och städavdelningen söker nu en kock på 100 % till Bockstenskolans kök. Bockstenskolans nya tillagningskök kommer att bli ett innovationskök där nya livsmedel, recept och maträtter ska testas och utvecklas. Vidare ska nya arbetssätt och metoder tas fram. Målet med innovationsköket är att få utrymme att bedriva en utveckling och kvalitetsäkring innan det implementeras på samtliga enheter. I Bockstenskolans restaurang kommer det också att bedrivas utveckling av måltidsmiljön, serveringen och utbudet. Restaurangen ska ha gästen i fokus med ett serviceengagemang utöver det vanliga. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Testa nya produkter och nya recept - Prova nya arbetsmetoder - Laga god och näringsriktig mat från grunden - Engagera våra gäster och vara frontfigur - Leda och fördela arbetet i köket - Beställningar och attestering av fakturor - Egenkontroll för köket KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint matintresse och en stor passion för matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt. Du ska ha: Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost. Du bör ha mångårig erfarenhet. Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. HACCP-utbildning. Intervjuer sker löpande.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Bockstenskolans nya innovationskök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Bockstenskolans nya innovationskök

Projektledare/Samordnare, projekt Varbergstunneln
Vill du vara med och forma Varbergs mittpunkt. Vill du vara med och vidareutveckla Varberg som en av landets mest kreativa och attraktiva framtidskommuner? Vi befinner oss mitt i en expansiv fas med många spännande projekt och söker nu engagerade medarbetare som kan vara med och leda i vår verksamhet. Hos oss får du en central roll i samhällsbyggandet – i en kommun med kreativt klimat och hög livskvalitet. Vår vision har siktet ställt mot 2025 då vi ska vara Västkustens kreativa mittpunkt, och mot 2030 då mellan 75 – 80 000 invånare bor och verkar i Varbergs kommun. För att nå dit är framåtanda, nytänkande, kunskap och mod viktiga ledord för vår tillväxt, och det ska ske med hållbarhet och delaktighet som viktigaste förhållningssätt. Just nu söker vi kvalificerade medarbetare för att bygga upp en projektorganisation för Varbergs kanske största samhällsplaneringsprojekt någonsin. Trafikverket ska förlägga Västkustbanan i dubbelspår genom tunnel under Varbergs tätort (projekt Varbergstunneln). Varbergs kommun och Hallands hamnar ska bygga en ny effektiv och miljöanpassad hamn. De markområden som frigörs ska omvandlas till stadsdelar som förbinder vår attraktiva stadskärna med havet och tillgängliggör området för alla (projekt Stadsutveckling). ARBETSUPPGIFTER I Varbergs kommun är hållbar samhällsbyggnad ett prioriterat område. Med nya förutsättningar, som att förlägga Västkustbanan i tunnel under Varbergs tätort (projekt Varbergstunneln) och att flytta stora delar av vårt hamnområde, försvinner gamla barriärer och stadens centrum får chans att växa ner mot havet. Projekt Varbergstunneln ägs och drivs av Trafikverket, men Varbergs kommun har att hantera en rad komplexa processer och delprojekt som syftar till att möjliggöra det statliga infrastrukturprojektet. I projektet är kommunen delaktig i Trafikverkets projektorganisation och har löpande dialog med motsvarande projektledare på Trafikverket och Jernhusen. Inom kommunen finns en arbetsgrupp med representanter från berörda förvaltningar och bolag, samt en politisk styrgrupp och en koncernövergripande styrgrupp. Projektledaren är den som samordnar arbetet med projektet genom denna organisation. Vi söker nu dig som har gedigen kompetens och erfarenhet av att projektleda och/eller driva och samordna små eller stora stadsbyggnads- och/eller infrastrukturprojekt. Du ska ha flerårig erfarenhet av att bygga upp och driva en projektorganisation bestående av många olika kompetenser, och att ha en aktiv roll i att skapa, förankra och arbeta mot de mål som ställs upp i projektet. Du ska vara mål- och resultatinriktad, men samtidigt lyhörd och ödmjuk inför uppgiften att skapa en plattform för verklig dialog och samverkan. Till en början kommer projektet att vara mycket fokuserat på att samordna frågor om t.ex. markförutsättningar, planförutsättningar och samrådsprocesser, för att längre fram bli allt mer inriktat på genomförandefrågor. Till din hjälp finns förstås en rad kompetenser inom kommunen och i de statliga och regionala myndigheter som ingår i projektet. Projekt Varbergstunneln kommer att vara en viktig pusselbit i Varbergs vision om att till 2025 utvecklas till Västkustens kreativa mittpunkt. Vi ber dig därför bekanta dig med visionen och i din ansökan formulera dina tankar kring vad ser som viktiga framgångsfaktorer för att nå dit med detta projekt. Besök www.varberg2025.se för mer bakgrund. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant högskoleexamen inom exempelvis ingenjörsämnen, bygg och entreprenad, infrastruktur, arkitektur, samhällsbyggnad, stadsbyggnad eller motsvarande. Du har ett brett intresse för och erfarenhet av hållbarhets- och markanvändningsfrågor och fysisk planering. Du har dokumenterad kompetens i kvalificerad projektledning samt flerårig erfarenhet av att projektleda och/eller driva små eller stora projekt. Du är van vid att bygga upp och driva en projektorganisation med många olika kompetenser, samt att bedriva projekt i samverkan med en stor mängd olika aktörer. Du har förstås även vana av att i projektet ta fram och arbeta med budget och mål. Du är van att tänka långsiktigt och strategiskt, samt att involvera dina kollegor i att processen med att skapa, formulera, förankra och arbeta mot de mål som gemensamt ställs upp. Kunskap om arbete i politiskt styrda organisationer är bra, men vi ser gärna sökande med bakgrund inom konsultbranschen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga kvaliteter. Som projektledare har du mycket kontakt med statliga myndigheter, regionen, markägare, näringsidkare, byggföretag, kommuninvånare, och representanter för andra förvaltningar och bolag inom kommunen. Därför är det viktigt att du är kommunikativ och serviceinriktad, samt både driven, lyhörd och samarbetsorienterad. I rekryteringen kommer dina dokumenterade erfarenheter att ha stor betydelse. Därför ska du redovisa minst 3-5 referensprojekt som du varit involverad i samt vilken roll du haft i dem. Dessutom vill vi ha 1-2 referenspersoner per projekt som vi kan kontakta för att utvärdera dina kvalifikationer för tjänsten.
Företag: Varbergs kommun, Planeringskontoret
Ort: Varberg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare/Samordnare, projekt Varbergstunneln jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare/Samordnare, projekt Varbergstunneln

Vikariat som psykolog, Habiliteringen,barnteamet i Varberg
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen. Habiliteringen är en specialistverksamhet för utredning och uppföljning av barn, ungdomar och vuxna med tidigt förvärvade och varaktiga funktionshinder. Habiliteringen riktar sig främst till barn, ungdomar och vuxna med motoriska funktionshinder, utvecklingsstörning, neuropsykiatriska störningar, svåra tal- och språkstörningar samt gravt synskadade barn. Dessutom ingår att samordna och förmedla kontakt med andra verksamheter och att vara en kunskapsresurs. Du kommer att arbeta i ett team med arbetsterapeut, läkare, kurator, logoped, pedagog, psykolog, sekreterare, sjuksköterska och sjukgymnast. ARBETSUPPGIFTER Självständigt arbeta med psykologiska utredningar, diagnostik och behandling. Information, konsultationer och stödsamtal till funktionshindrade, deras familj och nätverk. Samarbeta med vårdgrannar. I teamet bidra med psykologisk och neuropsykologisk kunskap. KVALIFIKATIONER Legitimerad psykolog. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Tjänsten är förenad med hem- och skolbesök, varför körkort är ett krav. Leasingbil finns att tillgå.
Företag: Region Halland, Habililtering Varberg-Falkenberg
Ort: Varberg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat som psykolog, Habiliteringen,barnteamet i Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat som psykolog, Habiliteringen,barnteamet i Varberg

Projektledare/Samordnare, projekt Stadsutveckling
Vill du vara med och forma Varbergs mittpunkt. Vill du vara med och vidareutveckla Varberg som en av landets mest kreativa och attraktiva framtidskommuner? Vi befinner oss mitt i en expansiv fas med många spännande projekt och söker nu engagerade medarbetare som kan vara med och leda i vår verksamhet. Hos oss får du en central roll i samhällsbyggandet – i en kommun med kreativt klimat och hög livskvalitet. Vår vision har siktet ställt mot 2025 då vi ska vara Västkustens kreativa mittpunkt, och mot 2030 då mellan 75 – 80 000 invånare bor och verkar i Varbergs kommun. För att nå dit är framåtanda, nytänkande, kunskap och mod viktiga ledord för vår tillväxt, och det ska ske med hållbarhet och delaktighet som viktigaste förhållningssätt. Just nu söker vi kvalificerade medarbetare för att bygga upp en projektorganisation för Varbergs kanske största samhällsplaneringsprojekt någonsin. Trafikverket ska förlägga Västkustbanan i dubbelspår genom tunnel under Varbergs tätort (projekt Varbergstunneln). Varbergs kommun och Hallands hamnar ska bygga en ny effektiv och miljöanpassad hamn. De markområden som frigörs ska omvandlas till stadsdelar som förbinder vår attraktiva stadskärna med havet och tillgängliggör området för alla (projekt Stadsutveckling). ARBETSUPPGIFTER I Varbergs kommun är hållbar samhällsbyggnad ett prioriterat område. Med nya förutsättningar, som att förlägga Västkustbanan i tunnel under Varbergs tätort (projekt Varbergstunneln) och att flytta stora delar av vårt hamnområde, försvinner gamla barriärer och stadens centrum får chans att växa ner mot havet. Redan idag är Varberg staden som börjar med en strand, men möjligheterna för fler att få tillgång till detta ökar betydligt. Arbetet med stadens omvandling hanterar vi i ett särskilt stadsutvecklingsprojekt. I hög grad kommer projektet att kännetecknas av öppenhet i process och dialog. Vi söker nu dig som har gedigen kompetens och erfarenhet av att projektleda och/eller driva och samordna små eller stora stadsbyggnadsprojekt utifrån öppenhet, dialog och samverkan. Du ska ha vana av att bygga upp och driva en projektorganisation bestående av många olika kompetenser, och att ha en aktiv roll i att skapa, förankra och arbeta mot de mål som ställs upp i projektet. Du ska vara mål- och resultatinriktad, men samtidigt lyhörd och ödmjuk inför uppgiften att skapa en plattform för verklig dialog och samverkan, där krav på hållbarhet kommer att vara styrande. Till en början kommer projektet att vara mycket fokuserat på dialog och samverkan, för att längre fram bli allt mer inriktat på mark- och exploateringsfrågor, utformning, gestaltning och genomförande. Stadsutvecklingsprojektet kommer att vara en viktig pusselbit i Varbergs vision om att till 2025 utvecklas till Västkustens kreativa mittpunkt. Vi ber dig därför bekanta dig med visionen och i din ansökan formulera dina tankar kring vad ser som viktiga framgångsfaktorer för att nå dit med detta projekt. Besök www.varberg2025.se för mer bakgrund. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant högskoleexamen inom exempelvis ingenjörsämnen, arkitektur, stadsutveckling, samhällsplanering, samhällsbyggnad, stadsbyggnad eller motsvarande. Du har ett brett intresse för och erfarenhet av hållbarhets- och markanvändningsfrågor och fysisk planering. Du har dokumenterad kompetens i kvalificerad projektledning samt flerårig erfarenhet av att projektleda och/eller driva små eller stora stadsutvecklingsprojekt. Du är van vid att bygga upp och driva en projektorganisation med många olika kompetenser, samt att bedriva projekt i samverkan med en stor mängd olika aktörer. Du har förstås även vana av att i projektet ta fram och arbeta med budget och mål. Du är van att tänka långsiktigt och strategiskt, samt att involvera dina kollegor i processen med att skapa, formulera, förankra och arbeta mot de mål som gemensamt ställs upp. Meriterande för tjänsten är gedigen dokumenterad kunskap och/eller erfarenhet av att bygga upp en plattform för verklig dialog och samverkan, exempelvis med invånare och andra aktörer. Kunskap om arbete i politiskt styrda organisationer är bra, men vi ser gärna sökande med bakgrund inom konsultbranschen eller liknande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga kvaliteter. Som projektledare för stadsutvecklingsprojektet har du mycket kontakt med markägare, näringsidkare, byggföretag, kommuninvånare, och representanter för andra förvaltningar och bolag inom kommunen. Därför är det viktigt att du är kommunikativ och serviceinriktad, samt både driven, lyhörd och samarbetsorienterad. I rekryteringen kommer dina dokumenterade erfarenheter att ha stor betydelse. Därför ska du redovisa minst 3-5 referensprojekt som du varit involverad i samt vilken roll du haft i dem. Dessutom vill vi ha 1-2 referenspersoner per projekt som vi kan kontakta för att utvärdera dina kvalifikationer för tjänsten.
Företag: Varbergs kommun, Planeringskontoret
Ort: Varberg
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare/Samordnare, projekt Stadsutveckling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare/Samordnare, projekt Stadsutveckling

Vi söker PT till Varberg Centrum!
Vi söker personliga tränare till Varberg Centrum! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är tim- och provisionsbaserad med goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Nu söker vi PT till vår anläggning Varberg Centrum. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange önskad anläggning i ämnesraden alternativ "PT Varberg". Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: aug/sep/okt 2013 Sista ansökningsdatum: 30 september 2013 (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker PT till Varberg Centrum! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker PT till Varberg Centrum!

Utvecklingsledare på Varbergs Hälsofrämjande Tjänster
Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 59 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen har framför sig stora och spännande investeringar. Kommunen som arbetsgivare har ca 4 500 anställda och är mitt inne i ett generationsskifte med många nyrekryteringar. Varbergs kommuns Vision är att 2025 vara Västkustens kreativa centrum. Den övergripande inriktningen i vårt arbete styrs av vår verksamhetsidé: "Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar" Utveckling och förändring ska präglas av "Hållbarhet och delaktighet". Socialnämndens ansvarsområde omfattar äldreomsorg, insatser för funktionshindrade samt individ- och familjeomsorg. All myndighetsutövning (det så kallade samhällsuppdraget) är samlad i en gemensam uppdragsavdelning och all egendrift är samlad i två utföraravdelningar. Cirka 30 % av hemtjänst och platser i särskilt boende drivs av externa utförare. Som stöd till verksamheterna finns en ekonomiavdelning och en kvalitetsavdelning. ARBETSUPPGIFTER Du arbetar på uppdrag av chef för att på ett djupare plan fokusera på delar av hela arbetsprocessen. Målet är att befästa bra arbetsmetoder och lyfta fram behov av förbättringar på taktisk och på operativ nivå. Uppdraget innebär utredning, handledning, råd och stöd till chefer och arbetsgrupper. Vi arbetar med ett ledningssystem, Atlas, som utgör en viktig del i vårt kvalitetssäkringsarbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har adekvat högskoleexamen exempelvis sjuksköterska, socionom, arbetsterapeut eller sjukgymnast. Vi vill att du har förmåga att stimulera till en kreativ dialog,att du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift.
Företag: Varbergs kommun, Varbergs Hälsofrämjande tjänster
Ort: Varberg
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsledare på Varbergs Hälsofrämjande Tjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsledare på Varbergs Hälsofrämjande Tjänster

Verksamhetschef, Skolhälsovården, Buf 263/13
Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 59 000 invånare och befolkningen ökar ständigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Elevhälsan i Varberg söker Verksamhetschef till Elevhälsans medicinska del, Skolhälsovården. ARBETSUPPGIFTER Som verksamhetschef representerar du vårdgivaren, dvs nämnden och ditt uppdrag är utformat efter och styrs av bestämmelser i Hälso-och sjukvårdslagen 28-30 §,SOSFS 1997:8 (M) Ditt ansvarsområde omfattar den hälsovård, som främst är förebyggande och som erbjuds eleverna i våra kommunala skolor. Det handlar om elever mellan 6 och 19 år. Dina närmaste samarbetspartners inom förvaltningen är skolsköterskor, skolläkare, rektorer och chefen för Elevhälsan. Du har även ett samarbete med andra verksamheter och vårdgivare inom kommunen och länet. Du är systemansvarig för journalföringssystemet PMO. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som -har intresse för och en gedigen erfarenhet från arbete inom skolhälsovården -har förmåga att skapa en god kontakt och ett bra samarbete med människor runt omkring dig -är lösningsinriktad och duktig på att planera, strukturera och prioritera -är ansvarstagande, uthållig och professionell i ditt arbete -har erfarenhet av arbete i digitala journalsystem. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är nödvändigt. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.
Företag: Varbergs kommun, Elevhälsa
Ort: Varberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef, Skolhälsovården, Buf 263/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef, Skolhälsovården, Buf 263/13

Psykolog till Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen Varberg - vikariat
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen. BUP i Varberg är en öppenvårdsmottagning med uppdrag att bedöma och behandla psykisk ohälsa hos barn och ungdomar 0-18 år. Mottagningen delar lokal och chef med Hallands länsövergripande triage- och bedömningsenhet BUP-linjen. Då en av mottagningens psykologer ska disputera söker vi nu en ersättare. ARBETSUPPGIFTER Kvalificerat bedömnings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. Du deltar i metodutveckling och förbättringsarbete och samverkar med skola och socialtjänst. Du ingår i vår akutberedskapslinje dagtid. På en mindre del av tjänsten kan det bli aktuellt med länsövergripande uppdrag. Som psykolog hos oss är du en del av ett välfungerande, effektivt team med goda behandlingsresultat. Du har ett självständigt ansvar för bedömning och behandling av barn med psykiatriska svårigheter. Som ny psykolog har du stöd i ditt arbete av erfarna kollegor och av våra klinikriktlinjer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad psykolog med hög ambitionsnivå och ett flexibelt och professionellt förhållningssätt till ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Erfarenhet av bedömnings- och behandlingsarbete med barn och föräldrar är meriterande.
Företag: Region Halland, Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen Varberg
Ort: Varberg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog till Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen Varberg - vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog till Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen Varberg - vikariat

Lärare idrott, Ankarskolan, Buf 255/13
Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till ”Västkustens kreativa mittpunkt”. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor snart 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Ankarskolan är sedan 2002 en fullt utbyggd F-9-skola som ligger i Träslövsläge, ett gammalt fiskeläge 5 km söder om Varberg. Skolan ligger nära naturen i utkanten av samhället, som till största delen består av äldre och nyare småhusbebyggelse. Skolans elevantal ökar ständigt eftersom Träslövsläge är en expansiv del av kommunen med stor nybyggnation av småhus varje år. http://www.ankarskolan.varberg.se/ ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa år 4-8 i idrott och hälsa på Ankarskolan i Träslövsläge. KVALIFIKATIONER Idrottslärarexamen, lärarexamen med inriktning mot att undervisa i idrott och hälsa eller motsvarande. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.
Företag: Varbergs kommun, Pedagogiskt Team Sydost
Ort: Varberg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare idrott, Ankarskolan, Buf 255/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare idrott, Ankarskolan, Buf 255/13

Extrajobba med läxhjälp, Varberg
Extrajobba med läxhjälp, Varberg; SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB; Varberg; 130625 1 plats. SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med privatundervisning både hemma och online. Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, utvecklande och meriterande extrajobb där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Nu har du chansen att arbeta tillsammans med en av våra familjer Postort: Varberg c Ämnen: Svenska Vill träffas 10h, 15-20 juli, resten på skype Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: MLS20130625 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare men det ovan nämnda kommer att vara ditt första. Ett extrajobb hos SmartStudies innebär: -Flexibla arbetstider, ditt arbetsschema är anpassat efter dina tider -Stimulerande arbetsmiljö, du arbetar i en stimulerande och rolig arbetsmiljö och får hjälpa ungdomar att nå sin fulla potential. -Vägledning, våra studievägledare ger dig kontinuerligt stöd i din undervisning. -Personlig utveckling, du kommer att utvecklas både som pedagog och som person. -En merit för framtiden, du får ett jobb som sticker ut på ditt CV och visar på att du är ansvarstagande och kan lära ut. -Arbetstider, där du jobbar minst två timmar åt gången. SmartStudies söker dig som: -Är engagerad och positiv. -Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng). Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan! Fyll i din ansökan på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig sedan inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. OBS. Glöm inte att ange referensnumret som finns angivet längre upp i annonsen. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både hemma och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Varberg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Varberg

Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 58 000 invånare och befolkningen ökar ständigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Miljö- och hälsoskyddsförvaltningen har för närvarande 22 fast anställda och arbetar i enheterna kansli, hälsoskydd, livsmedel och miljöskydd. http://www.varberg.se ARBETSUPPGIFTER Miljö- och hälsoskyddsförvaltningen skall nu återbesätta en miljö- och hälsoskyddsinspektörstjänst. Miljöskyddsenheten som består av 12 tjänster, ansvarar i huvudsak för tillsyn och rådgivning gällande miljöfarliga verksamheter enligt miljöbalken. KVALIFIKATIONER Vi behöver en positiv och utåtriktad person med miljö- och hälsoskyddsutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Fördjupad kunskap inom området och goda datakunskaper är meriterande liksom erfarenhet av myndighetsarbete. Eftersom arbetet på en myndighet ställer speciella krav värderas dina personliga egenskaper mycket högt. Du bör också vara intresserad av att arbeta i team.
Företag: Varbergs kommun, Miljö- och hälsoskyddskontoret
Ort: Varberg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Miljö- och hälsoskyddsinspektör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Avdelningschef Kundcenter Serviceförvaltningen
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 500 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-service • Kundcenter (under uppbyggnad) En central kundcenterfunktion på Serviceförvaltningen håller på att byggas upp under 2013 och ska gå igång skarpt 1 januari 2014. Den ska ge kunderna en tydlig och enkel väg in till förvaltningen. Kundcenterfunktionen blir också en del i att utveckla Serviceförvaltningens erbjudande till kunderna. Gruppen är ännu inte bemannad och medarbetarna kommer att rekryteras internt på Serviceförvaltningen. Du som chef för kundcenter kommer att ingå i förvaltningens ledningsgrupp. Som chef för kundcenter har du ett nära samarbete med förvaltningens övriga avdelningar och är samtidigt en kravställare på dessa. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och banbrytande arbete i en organisation där initiativtagande och drivkraft uppmuntras. Du kommer att bidra till att de verksamhetsmässiga målen uppnås. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. • Vara med att starta upp verksamheten som ska vara igång 2014-01-01 • Utveckla nya tjänster, prissätta och implementera dessa i verksamheten • Leda, coacha och kompetensutveckla medarbetare • Sätta mål för och utveckla verksamheten - kvalitetssäkra arbetssätt • Ingå i Serviceförvaltningens ledningsgrupp • Budgetarbete, resultat- och måluppföljning • Skapa nya och utveckla gamla kundkontakter • "Sälja in" den nya funktionen och dess tjänster till övriga kommunala förvaltningar KVALIFIKATIONER Du har för tjänsten relevant högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidare krav för tjänsten är: - Några års ledarerfarenhet - Erfarenhet från serviceinriktad verksamhet - Erfarenhet från förändringsarbete - Hög social- och samarbetsförmåga - Affärsmässighet - Mod Meriterande för tjänsten är: - Erfarenhet av Facility Management För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har en positiv grundinställning och att du drivs av att ha många bollar i luften. Samtidigt måste du vara strukturerad i ditt arbetssätt när du utvecklar din verksamhet och engagerar din personal. Du är en visionär som ser möjligheter i alla situationer och har en förmåga att förmedla detta till din omgivning som består av medarbetare, ledningsgrupp och framförallt Serviceförvaltningens kunder. Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef Kundcenter Serviceförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef Kundcenter Serviceförvaltningen

Sjuksköterska till SVK-teamet, Psykiatriska kliniken Varberg
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen. Vuxenpsykiatrin i Halland är från årsskiftet en sammanhållen verksamhet med en verksamhetschef. Vuxenpsykiatrin har ca 450 medarbetare fördelade inom heldygnsvård i Varberg och Halmstad och öppenvårdsmottagningar i varje kommun. Psykiatrin Halland erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. SVK-teamet utgår från avdelningen 21 på psykiatriska kliniken i Varberg, där man i huvudsak vårdar patienter dömda till rättspsykiatrisk vård. Teamet arbetar mot hela norra länsdelen i öppen vård. ARBETSUPPGIFTER Öppenvårdsarbete, samverkan med kommunen och uppföljning av patienter i öppen rättspsykiatrisk vård. Öppenvårdsarbetet är integrerat med avdelning 21. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska, specialistutbildning i psykiatri är önskvärt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B.
Företag: Region Halland, Avd 21
Ort: Varberg
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till SVK-teamet, Psykiatriska kliniken Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till SVK-teamet, Psykiatriska kliniken Varberg

Lärare hemkunskap, Väröbackaskolan, Buf 241/13
Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till ”Västkustens kreativa mittpunkt”. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor snart 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Väröbackaskolan och Buaskolan ligger cirka två mil norr om Varberg i samhällena Väröbacka och Bua. http://varobackaskolan.wordpress.com/ http://buaskolans.wordpress.com/ ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i hem- och konsumentkunskap på Väröbacka och Bua skolor. Tjänsten innebär också ett aktivt arbete i arbetslag. KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen med behörighet i hem- och konsumentkunskap alternativt motsvarande. Erfarenhet av arbete inom skola. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.
Företag: Varbergs kommun, Pedagogiskt Team Norr
Ort: Varberg
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare hemkunskap, Väröbackaskolan, Buf 241/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare hemkunskap, Väröbackaskolan, Buf 241/13


Sök lediga jobb Varberg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se