Varbergs kommun, Lindberg skola jobb - lediga jobb

Varbergs kommun, Lindberg skola jobb Varbergs kommun, Lindberg skola jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Varbergs kommun, Lindberg skola. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Varbergs kommun, Lindberg skola. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare grundskolans tidigare/senare år, Lindbergs skola, Buf 275/13- Varberg

  2. Lärare grundskolans senare år, Lindbergs skola, Buf 451/13- Varberg

  3. Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 33/14- Varberg

  4. Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 34/14- Varberg

  5. Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 128/14- Varberg

  6. Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 145/14- Varberg

  7. Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 522/14- Varberg


Mer beskrivning

Lärare grundskolans tidigare/senare år, Lindbergs skola, Buf 275/13
Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till "Västkustens kreativa mittpunkt". För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor snart 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. http://www.lindbergsskolan.varberg.se/ ARBETSUPPGIFTER Du kommer huvdsakligen att undervisa i Sv, En i årskurserna 6-9, alternativt Sv, En och So i årskurserna 1-7 KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen Sv och En år 4-9, alternativt Sv, En och So år 1-7. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.
Företag: Varbergs kommun, Lindberg skola
Ort: Varberg
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare grundskolans tidigare/senare år, Lindbergs skola, Buf 275/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare grundskolans tidigare/senare år, Lindbergs skola, Buf 275/13

Lärare grundskolans senare år, Lindbergs skola, Buf 451/13
Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till "Västkustens kreativa mittpunkt". För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor snart 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. http://www.lindbergsskolan.varberg.se/ ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i Sv och En i årskurserna 4-9. KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen med inriktning mot årskurserna 4-9 alternativt motsvarande med behörighet i Sv och En. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.
Företag: Varbergs kommun, Lindberg skola
Ort: Varberg
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare grundskolans senare år, Lindbergs skola, Buf 451/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare grundskolans senare år, Lindbergs skola, Buf 451/13

Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 33/14
Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till "Västkustens kreativa mittpunkt". För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor snart 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. http://www.lindbergsskolan.varberg.se/ ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i Ma/No på Lindbergs skola. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare för undervisning i åk 1-7 i ämnena Ma/No. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.
Företag: Varbergs kommun, Lindberg skola
Ort: Varberg
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 33/14 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 33/14

Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 34/14
Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till "Västkustens kreativa mittpunkt". För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor snart 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. http://www.lindbergsskolan.varberg.se/ ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i Sv/So på Lindbergs skola. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare för undervisning i åk 1-7 i ämnena Sv/So. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.
Företag: Varbergs kommun, Lindberg skola
Ort: Varberg
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 34/14 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 34/14

Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 128/14
Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till "Västkustens kreativa mittpunkt". För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor snart 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Lindbergs skola är en F-9 skola med drygt 450 elever. Skolan ligger strax öster om Varberg och är en tätortsnära skola. Skolan har ett stort upptagningsområde som innefattar Trönninge, Tofta Valinge och Stamnared. http://www.lindbergsskolan.varberg.se/ ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i år F-6 i Ma/No/Tk/Idrott på Lindbergs skola. Varbergs kommun strävar efter att erbjuda önskad sysselsättningsgrad. Det finns därför möjlighet att göra en intresseanmälan för högre sysselsättningsgrad än den annonserade. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag! KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare för undervisning i åk F-6 i ämnena Ma/No/Tk/Idrott. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.
Företag: Varbergs kommun, Lindberg skola
Ort: Varberg
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 128/14 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 128/14

Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 145/14
Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till "Västkustens kreativa mittpunkt". För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor snart 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Lindbergs skola är en F-9 skola med drygt 450 elever. Skolan ligger strax öster om Varberg och är en tätortsnära skola. Skolan har ett stort upptagningsområde som innefattar Trönninge, Tofta Valinge och Stamnared. http://www.lindbergsskolan.varberg.se/ ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i svenska på Lindbergs skola. Varbergs kommun strävar efter att erbjuda önskad sysselsättningsgrad. Det finns därför möjlighet att göra en intresseanmälan för högre sysselsättningsgrad än den annonserade. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag! KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare för undervisning i tidigare år i ämnet svenska samt krav i utbildning i skriv- och läsutveckling. Gärna erfarenhet av arbete på grundsärskola. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.
Företag: Varbergs kommun, Lindberg skola
Ort: Varberg
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 145/14 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 145/14

Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 522/14
Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till ”Västkustens kreativa mittpunkt”. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor drygt 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Lindbergs skola är en F-9 skola med drygt 450 elever. Skolan ligger strax öster om Varberg och är en tätortsnära skola. Skolan har ett stort upptagningsområde som innefattar Trönninge, Tofta Valinge och Stamnared. http://www.lindbergsskolan.varberg.se/ ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i åk F-2, 4 och 5 i Eng, Sv och So på Lindbergs skola. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare för undervisning i åk F-6 i ämnena Eng, Sv och So alternativt Ma och No. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation. ÖVRIGT Varbergs kommun strävar efter att erbjuda önskad sysselsättningsgrad. Det finns därför möjlighet att göra en intresseanmälan för högre sysselsättningsgrad än den annonserade. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Lindberg skola
Ort: Varberg
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 522/14 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola, Buf 522/14


Sök lediga jobb Varbergs kommun, Lindberg skola

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se