Varbergs kommun, Serviceförvaltningen jobb - lediga jobb

Varbergs kommun, Serviceförvaltningen jobb Varbergs kommun, Serviceförvaltningen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kock till Bockstenskolans nya innovationskök- Varberg

 2. Avdelningschef Kundcenter Serviceförvaltningen- Varberg

 3. Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet- Varberg

 4. IT Helpdesktekniker Till Kundservice- Varberg

 5. Växeltelefonist- Varberg

 6. Enhetschef Fastighetsavdelningen- Varberg

 7. Avdelningschef Kost och Städ- Varberg

 8. Projektsamordnare- Varberg

 9. Avdelningschef Fastighet- Varberg

 10. Enhetschef Fastighetsavdelningen- Varberg

 11. Avdelningschef Fastighet- Varberg

 12. Trainee. Controller- Varberg

 13. Fastighetsadministratör- Varberg

 14. Kockar till nya Ankarskolan- Varberg

 15. Projektanställning Avdelningschef Kundservice Serviceförvaltningen juni 201- Varberg

 16. Enhetschef IT- Varberg

 17. Projektsamordnare- Varberg

 18. Lokalsamordnare Serviceförvaltningen- Varberg

 19. Kock till Hagaskolans tillagningskök- Varberg

 20. Kock till Hagaskolans tillagningskök- Varberg

 21. Ekonom, vik, med controllerfunktion- Varberg

 22. Logistiker vik.- Varberg

 23. IT Helpdesktekniker till Kundservice- Varberg

 24. Controller- Varberg

 25. Kommunikatör- Varberg

 26. Enhetschef Drift- Varberg

 27. Vikarierande Förste kock till Limagårdens kök- Varberg

 28. Fastighetsförvaltare- Varberg

 29. Vikarierande Förste kock till Limagårdens kök- Varberg

 30. Avdelningschef IT- Varberg

 31. Kock till Vidhögeskolans tillagningskök- Varberg

 32. Ventilationstekniker- Varberg

 33. Kock till Östergården tillagningskök- Varberg

 34. Projektledare- Varberg

 35. Styrtekniker- Varberg

 36. Förste kock till Trönninge skola- Varberg

 37. Ventilationstekniker- Varberg

 38. Ekonomibiträde/Lokalvårdare till Trönninge skola- Varberg

 39. Lokalvårdare till Trönninge skola- Varberg

 40. Kock till Trönninge skola- Varberg


Mer beskrivning

Kock till Bockstenskolans nya innovationskök
Vill du vara delaktig i utvecklingen av måltidsverksamheten i Varbergs kommun? Då kanske du är kocken som vi söker! Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består i dag av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Administration/Fordon- och logistikservice/Växel/Repro Kost och städavdelningen söker nu en kock på 100 % till Bockstenskolans kök. Bockstenskolans nya tillagningskök kommer att bli ett innovationskök där nya livsmedel, recept och maträtter ska testas och utvecklas. Vidare ska nya arbetssätt och metoder tas fram. Målet med innovationsköket är att få utrymme att bedriva en utveckling och kvalitetsäkring innan det implementeras på samtliga enheter. I Bockstenskolans restaurang kommer det också att bedrivas utveckling av måltidsmiljön, serveringen och utbudet. Restaurangen ska ha gästen i fokus med ett serviceengagemang utöver det vanliga. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Testa nya produkter och nya recept - Prova nya arbetsmetoder - Laga god och näringsriktig mat från grunden - Engagera våra gäster och vara frontfigur - Leda och fördela arbetet i köket - Beställningar och attestering av fakturor - Egenkontroll för köket KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint matintresse och en stor passion för matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt. Du ska ha: Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost. Du bör ha mångårig erfarenhet. Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. HACCP-utbildning. Intervjuer sker löpande.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Bockstenskolans nya innovationskök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Bockstenskolans nya innovationskök

Avdelningschef Kundcenter Serviceförvaltningen
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 500 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-service • Kundcenter (under uppbyggnad) En central kundcenterfunktion på Serviceförvaltningen håller på att byggas upp under 2013 och ska gå igång skarpt 1 januari 2014. Den ska ge kunderna en tydlig och enkel väg in till förvaltningen. Kundcenterfunktionen blir också en del i att utveckla Serviceförvaltningens erbjudande till kunderna. Gruppen är ännu inte bemannad och medarbetarna kommer att rekryteras internt på Serviceförvaltningen. Du som chef för kundcenter kommer att ingå i förvaltningens ledningsgrupp. Som chef för kundcenter har du ett nära samarbete med förvaltningens övriga avdelningar och är samtidigt en kravställare på dessa. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och banbrytande arbete i en organisation där initiativtagande och drivkraft uppmuntras. Du kommer att bidra till att de verksamhetsmässiga målen uppnås. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. • Vara med att starta upp verksamheten som ska vara igång 2014-01-01 • Utveckla nya tjänster, prissätta och implementera dessa i verksamheten • Leda, coacha och kompetensutveckla medarbetare • Sätta mål för och utveckla verksamheten - kvalitetssäkra arbetssätt • Ingå i Serviceförvaltningens ledningsgrupp • Budgetarbete, resultat- och måluppföljning • Skapa nya och utveckla gamla kundkontakter • "Sälja in" den nya funktionen och dess tjänster till övriga kommunala förvaltningar KVALIFIKATIONER Du har för tjänsten relevant högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidare krav för tjänsten är: - Några års ledarerfarenhet - Erfarenhet från serviceinriktad verksamhet - Erfarenhet från förändringsarbete - Hög social- och samarbetsförmåga - Affärsmässighet - Mod Meriterande för tjänsten är: - Erfarenhet av Facility Management För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har en positiv grundinställning och att du drivs av att ha många bollar i luften. Samtidigt måste du vara strukturerad i ditt arbetssätt när du utvecklar din verksamhet och engagerar din personal. Du är en visionär som ser möjligheter i alla situationer och har en förmåga att förmedla detta till din omgivning som består av medarbetare, ledningsgrupp och framförallt Serviceförvaltningens kunder. Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef Kundcenter Serviceförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef Kundcenter Serviceförvaltningen

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 500 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Kundcenter (under uppbyggnad) Serviceförvaltningen söker nu en Driftstekniker till Fastighetsavdelningen ARBETSUPPGIFTER I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. drift och förebyggande underhåll på tekniska apparaturer samt arbetsuppgifter inom tradiononellt fastighetsarbete i alla kommunens fastigheter. I tjänsten ingår även jour/beredskap. KVALIFIKATIONER Du som söker tjänsten har gått energiprogrammet med inriktning drift- och underhållsteknik och/eller styr- och reglerteknik. Du har också erfarenhet och har arbetat med energiuppföljning och energi/driftoptimering samt utbildning i brandlarm, sprinklersystem och inbrottslarm. Du har goda datakunskaper i fastighetsprogram såsom energiuppföljnings/underhållsprogram samt Windows- och Officepaket. Önskvärt är att du är certifierad i heta arbeten, ställningsbygge, skylift samt har behörighet i någon form av elarbeten samt erfarenhet inom styr och regler. Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Som person är du service- och utvecklingsinriktad, har lätt för att samarbeta, stresstålig samt flexibel. Körkort B är ett krav.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet

IT Helpdesktekniker Till Kundservice
Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 58 000 invånare och befolkningen ökar ständigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 500 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-service • Kundservice Kundservice ger service till förvaltningens kunder via telefon, epost, besök och elektroniskt registrerade ärenden. Kundservice består av Felanmälan fastighet, servicedesk IT, Fordon och Logistik, Administration, Controllers, verksamhets vaktmästare samt växel Kundservice söker nu en IT Helpdesktekniker ARBETSUPPGIFTER Som Helpdesktekniker ingår du i ett team som huvudsakligen ansvarar för telefonsupport till användare. Men du kommer även att arbeta med administrativa uppgifter som behörigheter och olika slags IT-beställningar samt att ta emot fysiska besök. Även andra arbetsuppgifter kan bli aktuella. KVALIFIKATIONER Du ska ha någon form av IT-relaterad eftergymnasial utbildning och skall ha erfarenhet av kundsupport. Du har grundläggande nätverkskunskaper och goda kunskaper inom Microsoft-produkter, framför allt AD, Office paketet, Windows och Exchange. Du är van att jobba i högt tempo. Det är viktigt att du som person ser en utmaning i att lösa problem och är serviceinriktad. Vi värdesätter personliga egenskaper som flexibilitet, god kommunikationsförmåga och förmåga att prioritera. Erfarenhet av processinriktat arbetssätt och ITIL-kunskaper är meriterande.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga IT Helpdesktekniker Till Kundservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT Helpdesktekniker Till Kundservice

Växeltelefonist
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 500 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-service • Kundservice ARBETSUPPGIFTER Ingå i en grupp av sex växeltelefonister och ta emot och förmedla samtal i kommunens telefonväxel. Boka sammanträdesrum och poolbilar samt ha support på poolbilarna. Bemanna kommunens informationsentré. Telefonväxeln är i en ständig utveckling och nya arbetsuppgifter kan därför tillkomma och befintliga förändras. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utåtriktad, stresstålig och serviceinriktad. Du skall ha lätt för att samarbeta då du skall arbeta i en grupp. Du skall ha en trevlig telefonröst och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du skall ha god kännedom om kommunen och de kommunala förvaltningarnas verksamheter. Vi önskar också att du talar engelska och gärna tyska. Vana vid datorarbete är ett krav. Vi har som krav att du har erfarenhet från arbete i en större telefonväxel med hänvisningssystem. Erfarenhet av NEC/Philips växel och Netwise hänvisningssystem är meriterande.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Växeltelefonist jobb, Växeltelefonist Varberg, Växeltelefonist Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Växeltelefonist

Enhetschef Fastighetsavdelningen
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 500 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-service • Kundservice Fastighetsavdelningen söker ny Enhetschef. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en organisation där initiativtagande och drivkraft uppmuntras. Du kommer att bidra till att de verksamhetsmässiga målen uppnås. Enheten är en intern stödfunktion inom Fastighetsavdelningen som innehåller olika specialkompetenser vilka skall utgöra ett stöd till avdelningschef och till avdelningens fastighets-förvaltare. I dina arbetsuppgifter och ansvar ingår bl.a. • Leda, coacha och kompetensutveckla en personalgrupp på 10-12 medarbetare • Sätta mål för och utveckla verksamheten - kvalitetssäkra arbetssätt • Aktivt ingå i avdelningens ledningsgrupp • Budgetarbete, resultat- och måluppföljning • Energiuppföljning och tekniska myndighetskrav kopplat till kommunens fastigheter • Projekt och projektledning • Utveckling av tekniska installationer och övriga utvecklingsområden inom kommunens fastighetsbestånd • Upphandlingar och uppföljning av fastighetsavdelningens externa driftavtal • Ansvara för avdelningens fastighetssystem • Andra förekommande arbetsuppgifter KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning med fastighetsinriktning. Alternativt har du en annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare krav för tjänsten är: - Några års erfarenhet av ledarskap inom politisk styrd verksamhet - Erfarenhet av personalledning, arbetsmiljö, budget och verksamhetsutveckling - Erfarenhet av fastighetsteknik - Hög social- och samarbetsförmåga - Mod För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har en positiv grundinställning och ett brinnande intresse för ledarskap. Som chef är du strukturerad i ditt arbetssätt när du utvecklar din verksamhet och engagerar din personal på ett coachande sätt. Du är rak och tydlig i din kommunikation med din omgivning som består av medarbetare, ledningsgrupp och framförallt Serviceförvaltningens kunder. Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef Fastighetsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef Fastighetsavdelningen

Avdelningschef Kost och Städ
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter nästan 600 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Kundservice Inom Kost- och Städavdelningen arbetar ca 260 medarbetare med att laga mat till skolor, förskolor och äldreomsorgen samt dagcentraler. Man driver även caféverksamhet för kommunens förvaltningar. Avdelningen bedriver även lokalvård på skolor, förskolor, idrottshallar och förvaltningskontor. Som chef för Kost- och Städavdelningen har du ett nära samarbete med förvaltningens kunder och bidrar aktivt till förvaltningens utveckling. Till din hjälp har du sju enhetschefer, en kundansvarig och en verksamhetsutvecklare. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och banbrytande arbete i en organisation där initiativtagande och drivkraft uppmuntras. Du kommer att bidra till att de verksamhetsmässiga målen uppnås. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. • Leda, coacha och kompetensutveckla medarbetare • Sätta mål för och utveckla verksamheten - kvalitetssäkra arbetssätt i ”den större organisationen” • Ingå i Serviceförvaltningens ledningsgrupp • Budgetarbete, resultat- och måluppföljning • Bygga nya och utveckla befintliga relationer • Kontakt med media och andra intressenter Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag! KVALIFIKATIONER Du har för tjänsten relevant högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidare krav för tjänsten är: - Flera års ledarerfarenhet - Erfarenhet av att leda chefer - Erfarenhet från serviceinriktad verksamhet - Erfarenhet från förändringsarbete - Hög social- och samarbetsförmåga - Affärsmässighet - Mod Meriterande för tjänsten är: - Erfarenhet av Facility Management - Erfarenhet av Kost eller Städ - Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har en positiv grundinställning och att du drivs av att ha många bollar i luften. Samtidigt måste du vara strukturerad i ditt arbetssätt när du utvecklar din verksamhet och engagerar din personal. Du är en visionär som ser möjligheter i alla situationer och har en förmåga att förmedla detta till din omgivning som består av medarbetare, ledningsgrupp och framförallt Serviceförvaltningens kunder. Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef Kost och Städ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef Kost och Städ

Projektsamordnare
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 500 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Kundservice Fastighetsavdelningen söker nu en Projektsamordnare ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att - samordna och planera samtliga projekt inom Fastighetsavdelningen, gällande planerade underhållsarbeten, mindre ombyggnads-/anpassningsåtgärder och energieffektiviseringsåtgärder - ansvara för kundkontakter i samband med ombyggnadsarbetena - ansvara för projektering och projektledning för vissa projekt - ansvara för dokumentering av utförda åtgärder i avdelningens fastighetssystem - arbeta nära och i samarbete med fastighetsavdelningens förvaltare och företrädare för enhet Teknik/utveckling KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har - Högskoleingenjörsexamen eller likvärdigt inom något av områdena bygg/el/vvs - Goda kunskaper och erfarenhet av arbete inom byggprocessens olika skeden - Behörighet som kontrollansvarig enlig PBL samt utbildning som byggarbetsmiljösamordnare är meriterande. - Arbetet innebär mycket kontakter med kunder och entreprenörer vilket medför att hög social kompetens krävs. - Projektering och ritningar utföres i CAD och det är därför viktigt att tidigare ha arbetat med AUTOCAD eller likvärdigt CAD-program. - Mycket god datorvana med erfarenhet att arbeta i Windowsmiljö och Officepaketet. - God analytisk förmåga - Utvecklingsinriktad ÖVRIGT Vi följer rutiner i Varbergs kommun och annonserar via offentliga jobb. Därför undanber vi oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Projektsamordnare jobb, Projektsamordnare Varberg, Projektsamordnare Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektsamordnare

Avdelningschef Fastighet
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Intäktfinansieringen styrs av antagna regelverk för respektive avdelningar. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 500 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Kundservice Inom fastighersavdelningen arbetar ca 50 medarbetare i olika befattningar. Avdelningens primära uppgift är att ansvara för drift och underhåll av kommunens fastigheter. Kommunens lokalbestånd uppgår till ca. 300 000 kvm, vilket innefattar till största delen fastigheter som är kopplade till kommunal verksamhet (skolor, servicehus, brandstationer, idrott- och kultursanläggningar m.m.) I avdelningens uppdrag ingår även att vara en resurs i lokalförsörjningsplanering samt att handlägga externa lokalhyresavtal. Extern inhyrd lokalyta uppgår till ca 45 000 kvm ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och banbrytande arbete i en organisation där initiativtagande och drivkraft uppmuntras. Du ska arbeta långsiktigt och strategiskt med att utveckla verksamheten och samtidigt bidra till att de verksamhetsmässiga målen uppnås. Du ska även vara en tydlig, inspirerande ledare med intresse för organisationsfrågor och personal. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. - Leda, coacha och kompetensutveckla medarbetare - Sätta mål för och utveckla verksamheten - Kvalitetssäkra arbetssätt - Ingå i Serviceförvaltningens ledningsgrupp - Budgetarbete, resultat- och måluppföljning - Bygga nya och utveckla befintliga relationer - Kontakt med media och andra intressenter KVALIFIKATIONER Du har för tjänsten relevant högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidare krav för tjänsten är: - Flera års ledarerfarenhet - Erfarenhet av att leda chefer - Erfarenhet från serviceinriktad verksamhet - Erfarenhet från förändringsarbete - Hög social- och samarbetsförmåga - Affärsmässighet - Mod Meriterande för tjänsten är: - Erfarenhet av Facility Management - Erfarenhet inom fastighetsområdet och internhyra - Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har en positiv grundinställning och att du drivs av att ha många bollar i luften. Samtidigt måste du vara strukturerad i ditt arbetssätt när du utvecklar din verksamhet och engagerar din personal. Du är en visionär som ser möjligheter i alla situationer och har en förmåga att förmedla detta till din omgivning som består av medarbetare, ledningsgrupp och framförallt Serviceförvaltningens kunder. Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef Fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef Fastighet

Enhetschef Fastighetsavdelningen
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 500 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-service • Kundservice Fastighetsavdelningen söker ny Enhetschef. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en organisation där initiativtagande och drivkraft uppmuntras. Du kommer att bidra till att de verksamhetsmässiga målen uppnås. Enheten är en intern stödfunktion inom Fastighetsavdelningen som innehåller olika specialkompetenser vilka skall utgöra ett stöd till avdelningschef, till avdelningens fastighetsförvaltare och till avdelningens driftenhet. I dina arbetsuppgifter och ansvar ingår bl.a. • Leda, coacha och kompetensutveckla en personalgrupp på 10-12 medarbetare • Sätta mål för och utveckla verksamheten - kvalitetssäkra arbetssätt • Aktivt ingå i avdelningens ledningsgrupp • Budgetarbete, resultat- och måluppföljning • Energiuppföljning och tekniska myndighetskrav kopplat till kommunens fastigheter • Projekt och projektledning • Utveckling av tekniska installationer och övriga utvecklingsområden inom kommunens fastighetsbestånd • Upphandlingar och uppföljning av fastighetsavdelningens externa driftavtal • Ansvara för avdelningens fastighetssystem • Andra förekommande arbetsuppgifter KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning med fastighetsinriktning. Alternativt har du en annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare krav för tjänsten är: - Några års erfarenhet av ledarskap inom politisk styrd verksamhet - Erfarenhet av personalledning, arbetsmiljö, budget och verksamhetsutveckling - Erfarenhet av fastighetsteknik - Hög social- och samarbetsförmåga - Mod För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har en positiv grundinställning och ett brinnande intresse för ledarskap. Som chef är du strukturerad i ditt arbetssätt när du utvecklar din verksamhet och engagerar din personal på ett coachande sätt. Du är rak och tydlig i din kommunikation med din omgivning som består av medarbetare, ledningsgrupp och framförallt Serviceförvaltningens kunder. Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka platser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef Fastighetsavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef Fastighetsavdelningen

Avdelningschef Fastighet
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Intäktfinansieringen styrs av antagna regelverk för respektive avdelningar. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 500 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Kundservice Inom fastighersavdelningen arbetar ca 50 medarbetare i olika befattningar. Avdelningens primära uppgift är att ansvara för drift och underhåll av kommunens fastigheter. Kommunens lokalbestånd uppgår till ca. 300 000 kvm, vilket innefattar till största delen fastigheter som är kopplade till kommunal verksamhet (skolor, servicehus, brandstationer, idrott- och kultursanläggningar m.m.) I avdelningens uppdrag ingår även att vara en resurs i lokalförsörjningsplanering samt att handlägga externa lokalhyresavtal. Extern inhyrd lokalyta uppgår till ca 45 000 kvm ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och banbrytande arbete i en organisation där initiativtagande och drivkraft uppmuntras. Du ska arbeta långsiktigt och strategiskt med att utveckla verksamheten och samtidigt bidra till att de verksamhetsmässiga målen uppnås. Du ska även vara en tydlig, inspirerande ledare med intresse för organisationsfrågor och personal. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. - Leda, coacha och kompetensutveckla medarbetare - Sätta mål för och utveckla verksamheten - Kvalitetssäkra arbetssätt - Ingå i Serviceförvaltningens ledningsgrupp - Budgetarbete, resultat- och måluppföljning - Bygga nya och utveckla befintliga relationer - Kontakt med media och andra intressenter KVALIFIKATIONER Du har för tjänsten relevant högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidare krav för tjänsten är: - Flera års ledarerfarenhet - Erfarenhet av att leda chefer - Erfarenhet från serviceinriktad verksamhet - Erfarenhet från förändringsarbete - Hög social- och samarbetsförmåga - Affärsmässighet - Mod Meriterande för tjänsten är: - Erfarenhet av Facility Management - Erfarenhet inom fastighetsområdet och internhyra - Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har en positiv grundinställning och att du drivs av att ha många bollar i luften. Samtidigt måste du vara strukturerad i ditt arbetssätt när du utvecklar din verksamhet och engagerar din personal. Du är en visionär som ser möjligheter i alla situationer och har en förmåga att förmedla detta till din omgivning som består av medarbetare, ledningsgrupp och framförallt Serviceförvaltningens kunder. Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef Fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef Fastighet

Trainee. Controller
Trainee Halland genomförs i samarbete mellan Region Halland och de halländska kommunerna och riktar sig till unga personer med en färsk högskoleexamen och begränsat med arbetslivserfarenhet. Traineerna anställs under 16 månader för en bestämd tjänst, på en bestämd förvaltning eller ett bolag. Jämsides med arbetet deltar de i ett omfattande traineeprogram i syfte att utvecklas och få en bred och gedigen kunskap kring att arbeta inom offentlig sektor. Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 60 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med kommunerna i Halland söker vi tolv engagerade talanger till fjärde omgången av ”Trainee Halland”! Som trainee inom Varbergs kommun erbjuder vi en tjänst som Controller på Kundservice Du kommer att ta del av traineeprogrammet som innefattar en 16 månaders lång, betald, utbildning i kommunal och regional organisation och verksamhet. Du får en exklusiv inblick i kommunal/regional verksamhet och möjligheten att bygga upp ett stort nätverk. I programmet ingår 40 utvecklingsdagar där du förutom kunskap inom bl.a. ekonomi, ledarskap och organisation, får träna på att driva ett eget projekt tillsammans med övriga traineer och utveckla dina färdigheter i strategisk planering. Programmet innebär en unik möjlighet att utvecklas såväl personligt som yrkesmässigt. Trainee Controller är placerad på Serviceförvaltningen/Kundservice. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter nästan 600 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Kundservice Inom Kundservice arbetar 20 medarbetare uppdelade på servicedesk, växel, administration, verksamhets vaktmästeri, fordon och logistik samt controllers. Som Controller Trainee på Kundservice kommer du att arbeta med många olika arbetsuppgifter i både projektform som vardagligt löpande ekonomiarbete och du kommer att få insyn i många av förvaltningens verksamhetsområden. KVALIFIKATIONER Du som söker • Är en ung akademiker med en färsk högskole/universitetsexamen inom området ekonomi eller internationell motsvarighet avslutad senast juni 2015. • Har ingen eller liten yrkeserfarenhet inom sökt yrkesområde. • Är intresserad av utvecklings- och samhällsfrågor samt kan vara en god ambassadör för offentlig sektor. • Har lätt för att kommunicera och få med dig andra människor. • Är målinriktad och har analytisk förmåga. • Har en positiv inställning till människor och arbete och i dessa sammanhang ser olikheter hos människor med olika bakgrund som en tillgång. • Tycker om att arbeta i grupper, nätverk och projekt. Till tjänsten som Controller krävs det att du har en positiv grundinställning och att du drivs av att ha många bollar i luften. Samtidigt måste du vara strukturerad i ditt arbetssätt då du driver merparten av ditt arbete i projektform och många gånger självständigt. Du är en person som ser möjligheter i alla situationer och har en förmåga att förmedla detta till din omgivning som består av medarbetare, ledningsgrupp och framförallt Serviceförvaltningens kunder. Varbergs kommun strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande till denna tjänst med olika bakgrund. ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Trainee. Controller jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trainee. Controller

Fastighetsadministratör
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 500 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-service • Kundservice Fastighetsavdelningen söker nu en Fastighetsadministratör. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en organisation där initiativtagande och drivkraft uppmuntras. Du kommer att bidra till att de verksamhetsmässiga målen uppnås. Du kommer att ingå i Enheten Teknik/Utveckling som är en intern stödfunktion inom Fastighets-avdelningen. Enheten innehåller olika specialkompetenser vilka skall utgöra ett stöd till avdelningschef, till avdelningens driftenhet och till avdelningens fastighetsförvaltare. I dina arbetsuppgifter och ansvar ingår bl.a. • att arbeta med avdelningens rutiner för passer- och nyckelhantering • ansvara för avdelningens ritningsarkiv • att administrera bostads- och lokalhyresavtal • hyresgästkontakter - externa som interna • att arbeta med avdelningens rutiner för systemet med förebyggande underhåll och fastighetsinformation • att arbeta aktivt med bevakning, beställning och uppföljning av myndighetskrav kopplat till kommunens fastigheter • ansvara för det systematiska brandskyddsarbetet kopplat till kommunens fastigheter • andra förekommande arbetsuppgifter KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en teknisk utbildning med fastighetsinriktning. Du ska ha mycket god datorvana, utbildning och erfarenhet i CAD-teknik samt erfarenhet av fastighetsteknik. Du har god samarbetsförmåga, du är flexibel och förmåga till helhetssyn. Du är bra på att organisera, administrera och ha förmåga att ta egna initiativ. Att ha hög servicekänsla är en självklarhet. För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har en positiv grundinställning och vi värdesätter personliga egenskaper som flexibilitet, kommunikationsförmåga och förmåga att kunna prioritera högt. Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. ÖVRIGT Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanninsföretag i rekryteringen.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsadministratör jobb, Fastighetsadministratör Varberg, Fastighetsadministratör Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsadministratör

Kockar till nya Ankarskolan
Vill du vara delaktig i utvecklingen av måltidsverksamheten i Varbergs kommun? Då kanske du är kocken som vi söker! Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består i dag av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Kundservice Kost och städavdelningen söker nu två kockar på 100 % till Ankarsskolans nya tillagningskök. I Ankarskolans restaurang kommer det att bedrivas utveckling av måltidsmiljön, serveringen och utbudet. Restaurangen ska ha gästen i fokus med ett serviceengagemang utöver det vanliga. Som kock på Ankarskolan är en utav arbetsuppgifterna att gå ut i klasserna och prata kring mat och måltider. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Laga god och näringsriktig mat från grunden - Engagera våra gäster och vara frontfigur - Leda och fördela arbetet i köket - Planering av verksamheten i kök och lokalvård - Beställningar, inköp och attestering av fakturor enligt våra ramavtal - Prova nya arbetsmetoder, produkter och recept - Egenkontroll för köket KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint matintresse och en stor passion för matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt. Du ska ha: Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost och vegetarisk matlagning. Du bör ha mångårig erfarenhet. Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. HACCP-utbildning. ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar till nya Ankarskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar till nya Ankarskolan

Projektanställning Avdelningschef Kundservice Serviceförvaltningen juni 201
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 500 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-service • Kundservice En central kundservicefunktion på Serviceförvaltningen startade i början av 2014. Den ska ge kunderna en tydlig och enkel väg in till förvaltningen. Kundservice är också en del i att utveckla Serviceförvaltningens erbjudande till kunderna. Som chef för kundservice har du ett nära samarbete med förvaltningens övriga avdelningar och är samtidigt en kravställare på dessa. Kundservice är i en uppbyggnadsfas och förmodligen startas projektet ”kommungemensam kundservice” inom kort. Kontakterna mellan dessa behöver vara nära, det finns många beröringspunkter. Intern kundservice behöver förberedas för olika lösningar samtidigt som daglig operativ verksamhet måste fungera. Serviceförvaltningen bemannar därför upp kundserviceavdelningen med en avdelningschef, (tillika deltids projektledare för kommungemensam kundservice) och en biträdande avdelningschef. I god tid före juni 2017 kommer slutlig organisation och roller sättas, då är bilden klarare över hur kommungemensam kundservice påverkar organisationen. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och banbrytande arbete i en organisation där initiativtagande och drivkraft uppmuntras. Du kommer att bidra till att de verksamhetsmässiga målen uppnås. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. • Vara avdelningschef för verksamheten under två uppbyggnadsår och samtidigt projektleda deltid kommunstyrelsens förvaltningsprojekt kommungemensam kundservice, om detta projekt startas • Utveckla nya tjänster, prissätta och implementera dessa i verksamheten • Leda, coacha och kompetensutveckla medarbetare • Sätta mål för och utveckla verksamheten - kvalitetssäkra arbetssätt • Ingå i Serviceförvaltningens ledningsgrupp • Budgetarbete, resultat- och måluppföljning • Skapa nya och utveckla gamla kundkontakter • "Sälja in" den nya funktionen och dess tjänster till övriga kommunala förvaltningar KVALIFIKATIONER Du har för tjänsten relevant högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidare krav för tjänsten är: - Några års chefserfarenhet - Erfarenhet av att leda projekt - Erfarenhet från serviceinriktad verksamhet - Kunskap om kundtjänst i en FM verksamhet - Förmåga att se helheter och erfarenhet av att arbeta strategiskt - Kontaktnät och kunskap om Varbergs kommun - Erfarenhet från förändringsarbete - Hög social- och samarbetsförmåga - Affärsmässighet - Mod - Du behöver ha god förmåga att skapa goda relationer och vinna förtroende hos kunder Meriterande är: Erfarenhet av Facility Management. För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har en positiv grundinställning och att du drivs av att ha många bollar i luften. Samtidigt måste du vara strukturerad i ditt arbetssätt när du utvecklar din verksamhet och engagerar din personal. Du är en visionär som ser möjligheter i alla situationer och har en förmåga att förmedla detta till din omgivning som består av medarbetare, ledningsgrupp och framförallt Serviceförvaltningens kunder. ÖVRIGT Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Projektanställning Avdelningschef Kundservice Serviceförvaltningen juni 201 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektanställning Avdelningschef Kundservice Serviceförvaltningen juni 201

Enhetschef IT
Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till ”Västkustens kreativa mittpunkt”. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Visionen 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor drygt 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Vår verksamhetsidé är att vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. IT-avdelningen är en intäktsfinansierad del av Serviceförvaltningen, som säljer tjänster till kommunens alla förvaltningar. IT-avdelningen ansvarar för strategiska tjänster för digital utveckling, för förvaltning och beställarkompetens av digitala tjänster, samt för drift av kommunens IT-miljö. Vi söker nu en enhetschef för tillsvidareanställning på heltid ARBETSUPPGIFTER Enhetschefen leder den dagliga verksamheten inom enheten Utveckling & Förvaltning och rapporterar direkt till avdelningschefen, CIO. Enheten ansvarar bland annat för: • Kundrelationerna med avdelningens samtliga kunder • Relationerna med avdelningens leverantörer • Ägarskap, förvaltning, utveckling av kommungemensamma tjänster • Ägarskap, förvaltning och utveckling av nya och befintliga självservicetjänster • Beställarkompetens för digital utveckling • Framtagning av förslag till styrande dokument för kommunens digitalisering • Att förvalta och säkerställa den kommunövergripande systemförvaltningsmodellen • Hantering av kommunens tjänsteportfölj • Hantering av kommunens digitala strategi • Kommunicera och ha dialog med samtliga verksamheter i strategiska frågor • Bevaka och delta i det strategiska arbetet med de digitala agendorna på riks- och regional nivå • Bevaka bredbandsutveckling för att uppfylla nationella och regionala agendor • Verka och stödja verksamheterna för en utökad samverkan enligt den regionala stödstrukturen Som enhetschef ansvarar du för arbetsmiljö, lönesättning, personaladministration, medarbetarsamtal och arbetsrättsliga frågor för den personal du leder. Ekonomiskt ansvar innebär utöver budget, uppföljning, affärsmässighet. Enhetschefen ansvarar för underlag till budget som motsvarar de mål som IT-avdelningen har och ser till att de uppnås. Enhetschefen ansvarar också för att utveckla processer och arbetssätt så att avdelningen når uppsatta mål. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som genom ditt ledarskap motiverar din omgivning. Du har relevant högskoleutbildning och erfarenhet av att leda personal och att jobba processorienterat enligt ITIL. Du har erfarenhet av ekonomiskt ansvar, har god förståelse för intäktsfinansierad verksamhet och är noggrann och kvalitetsmedveten. Du är nyfiken och genuint intresserad av att leda människor att nå sin fulla potential genom arbetsglädje och engagemang. Erfarenhet av ledarskap med direkt personalansvar/ekonomiansvar är ett krav. Erfarenhet att leda IT-medarbetare samt erfarenhet av offentlig verksamhet är meriterande. God ekonomisk insikt och kunskap är ett måste. ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka kanaler vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef IT

Projektsamordnare
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 500 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Kundservice Fastighetsavdelningen söker nu en projektsamordnare med inriktning VVS ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att - samordna och planera projekt inom Fastighetsavdelningen, gällande planerade underhållsarbeten, mindre ombyggnads-/anpassningsåtgärder och energieffektiviseringsåtgärder - ansvara för kundkontakter i samband med ombyggnadsarbetena - ansvara för projektering och projektledning för vissa projekt - ansvara för dokumentation av utförda åtgärder i avdelningens fastighetssystem - arbeta nära och i samarbete med fastighetsavdelningens förvaltare och företrädare för enhet Teknik/utveckling KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har – Högskoleingenjörsexamen eller likvärdigt inom huvudsakligen VVS – Kunskaper kring bygg och el är meriterande – Goda kunskaper och erfarenhet av arbete inom byggprocessens olika skeden – Behörighet som kontrollansvarig enlig PBL samt utbildning som byggarbetsmiljösamordnare är meriterande. – Arbetet innebär mycket kontakter med kunder och entreprenörer vilket medför att hög social kompetens krävs. – Mycket god datorvana med erfarenhet att arbeta i Windowsmiljö och Officepaketet. – God analytisk förmåga och vara strukturerad – Utvecklingsinriktad och lyhörd ÖVRIGT Vi följer rutiner i Varbergs kommun och annonserar via offentliga jobb. Därför undanber vi oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga Projektsamordnare jobb, Projektsamordnare Varberg, Projektsamordnare Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektsamordnare

Lokalsamordnare Serviceförvaltningen
Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till ”Västkustens kreativa mittpunkt”. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor drygt 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Serviceförvaltningens fastighetsavdelning, söker dig som har en förmåga att se helheten i lokalsamordningsuppdraget. Du är dessutom ett kompetensstöd vid åtgärdsval och förstudier i fastighetsinvesteringar. Vi är inne i en spännande utvecklingsfas där vi i ett växande Varberg investerar i flera olika typer av projekt för kommunal service såsom nya skolor, förskolor, ny simhall, förvaltningslokaler mm. Vi behöver utveckla vår lokalresursplan och process för att möta en växande kommun och utbyggnadsordning. Vi behöver också säkerställa att kommunens fastighetsbestånd nyttjas på ett optimalt sätt samt bibehåller sitt värde. Som lokalsamordnare blir du en viktig nyckelspelare och en nödvändig resurs till andra förvaltningar och lokalförsörjningsstrategen. ARBETSUPPGIFTER Som lokalsamordnare kommer du att stå för det kommunövergripande perspektivet i lokalsamordningsfrågor. Du kommer att arbeta nära förvaltarna och lokalförsörjningsstrategen för att utveckla Varbergs kommuns fastigheter mot ett effektivt lokalnyttjande och lokalresursanvändning, med fokus optimering. - Du har ett samordningsansvar, med helikopterperspektiv, mellan kommunens olika förvaltningars lokalbehov. Du ansvarar för att utveckla kommunens lokalresursprocess och lokalresursplan. Du tar fram underlag som kräver politiska beslut - Du arbetar aktivt med omvärldsbevakning och benchmarking för att hitta smarta arbetssätt, samarbetsformer och nyckeltal mm för att utveckla kommunens fastighetsbestånd - Du har samordningsansvar för kommunens förvaltningars gemensamma lokalbehov och ett nära samarbete med lokalrepresentanter från kommunens olika förvaltningar - Du medverkar i kommunens lokalförsörjningsgrupp Tjänsten som lokalsamordnare ingår i fastighetsavdelningens styrgrupp. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet av liknande arbete och gärna kunskap och förståelse för verksamheterna inom offentlig förvaltning. Arbetet ställer krav på god förmåga att samordna, samarbeta och till självständigt arbete. Du ska vara tydlig, öppen och pedagogisk ditt arbete och förhållningssätt. Du ska ha en god kommunikativ förmåga såväl skriftligen som muntligen. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och arbetslivserfarenhet. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 12-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalsamordnare Serviceförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalsamordnare Serviceförvaltningen

Kock till Hagaskolans tillagningskök
Vill du vara delaktig i utvecklingen av måltidsverksamheten i Varbergs kommun? Då kanske du är kocken som vi söker! Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består i dag av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Kundservice Kost och städavdelningen söker nu en vikarierande kockar på 100 % till Hagaskolans tillagningskök. I Hagaskolans restaurang kommer det att bedrivas utveckling av måltidsmiljön, serveringen och utbudet. Restaurangen ska ha gästen i fokus med ett serviceengagemang utöver det vanliga. Som kock på Hagaskolan är en utav arbetsuppgifterna att gå ut i klasserna och prata kring mat och måltider. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Laga god och näringsriktig mat från grunden - Engagera våra gäster och vara frontfigur - Planering av verksamheten i kök och matsal tillsammans med dina kollegor. - Beställningar, inköp och attestering av fakturor enligt våra ramavtal - Prova nya arbetsmetoder, produkter och recept - Egenkontroll för köket KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint matintresse och en stor passion för matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt. Du ska ha: Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost och vegetarisk matlagning. Du bör ha mångårig erfarenhet. Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. HACCP-utbildning. ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Hagaskolans tillagningskök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Hagaskolans tillagningskök

Kock till Hagaskolans tillagningskök
Vill du vara delaktig i utvecklingen av måltidsverksamheten i Varbergs kommun? Då kanske du är kocken som vi söker! Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består i dag av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Kundservice Kost och städavdelningen söker nu en vikarierande kockar på 100 % till Hagaskolans tillagningskök. I Hagaskolans restaurang kommer det att bedrivas utveckling av måltidsmiljön, serveringen och utbudet. Restaurangen ska ha gästen i fokus med ett serviceengagemang utöver det vanliga. Som kock på Hagaskolan är en utav arbetsuppgifterna att gå ut i klasserna och prata kring mat och måltider. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Laga god och näringsriktig mat från grunden - Engagera våra gäster och vara frontfigur - Planering av verksamheten i kök och matsal tillsammans med dina kollegor. - Beställningar, inköp och attestering av fakturor enligt våra ramavtal - Prova nya arbetsmetoder, produkter och recept - Egenkontroll för köket KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint matintresse och en stor passion för matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt. Du ska ha: Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost och vegetarisk matlagning. Du bör ha mångårig erfarenhet. Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. HACCP-utbildning. ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Hagaskolans tillagningskök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Hagaskolans tillagningskök

Ekonom, vik, med controllerfunktion
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 60 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter nästan 600 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Kundservice Ekonom/controller är en central funktion som ingår i avdelningen kundservice och där arbetar 23 medarbetare inom servicedesk, växel, administration, verksamhetsvaktmästeri, logistik samt controllers. Som ekonom/controller på serviceförvaltningen kommer du att arbeta med många olika arbetsuppgifter i såväl projektform som vardagligt löpande ekonomiarbete. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och ansvarsfullt arbete i en organisation där initiativtagande och drivkraft uppmuntras. Du kommer delvis att arbeta riktat till serviceförvaltningens avdelningar och vara ett professionellt stöd till cheferna, så att de verksamhetsmässiga och ekonomiska målen uppnås. Du kommer även att arbeta med utveckling av våra processer och delta i samarbetet med våra kunder. Du ska ha vana att presentera information och ibland utbilda medarbetare på förvaltningen samt våra kunder. Som ekonom/controller arbetar du med stort driv och självständighet mot uppsatta mål. Arbetet innebär främst: - medverka i förvaltningens budget-, boksluts-, uppföljnings- och prognosarbete - löpande redovisning - driva utvecklingen av våra administrativa processer - kunna driva egna projekt med fokus på utveckling av våra verksamheter - sammanställa och presentera verksamhetens resultat och utveckling genom ekonomiska rapporter, analyser och prognoser - analysera verksamhetens kostnadsutveckling och ge förslag till åtgärder - vara aktiv i omvärldsanalyser och strategisk planering - arbeta med prissättning och ta fram prismodeller - arbeta med internhyra KVALIFIKATIONER Du har relevant högskoleutbildning inom ekonomi samt flera års yrkeserfarenhet av verksamhetsuppföljning och analyser. Vidare krav för tjänsten är: - affärsmässig - strukturerad, analytisk och noggrann - driven och utvecklingsinriktad - prestigelös - modig Meriterande för tjänsten är: - erfarenhet från Facility Management-verksamhet - erfarenhet av att driva projekt Som ekonom/controller har du en positiv grundinställning och drivs av att ha många bollar i luften. Du är proaktiv, har ett konsultativt förhållningssätt och bra samarbetsförmåga. Du är en person som ser möjligheter i alla situationer och kan förmedla detta till din omgivning som består av kollegor, ledningsgrupp och framförallt serviceförvaltningens kunder. Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande till denna tjänst med olika bakgrund. ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom, vik, med controllerfunktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom, vik, med controllerfunktion

Logistiker vik.
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter cirka 600 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • IT-avdelning • Kost och städ • Kundservice Logistiker är en central funktion som ingår i avdelningen kundservice och där arbetar 23 medarbetare inom servicedesk, växel, administration, verksamhetsvaktmästeri, logistik samt controllers. Som logistiker på serviceförvaltningen kommer du att arbeta med många olika arbetsuppgifter i såväl projektform som vardagligt löpande administration av kommunens fordon. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och ansvarsfullt arbete i en organisation där initiativtagande och drivkraft uppmuntras. Logistikfunktionens uppdrag är att tillhandahålla trafiksäkra, miljövänliga och funktionella fordon till kommunens verksamheter samt säkerställa att detta görs utifrån fastställda miljömål inom området. Kommunens fordonspark ägs av kundservice och består huvudsakligen av leasingbilar som köps in och avyttras på avdelningen. I uppdraget ingår också att hantera skadeanmälningar och övrig administration som varje fordon för med sig. Som logistiker arbetar du med stort driv och självständighet mot uppsatta mål. Arbetet innebär främst: - kontakt med kommunens verksamheter (kunderna) för att analysera behov avseende fordon och arbeta med uppföljningar - inköp och avyttring av fordon enligt gällande rutin - handlägga skadeärenden och försäkringsärenden för fordon - medverka i avdelningens budget-, boksluts-, uppföljnings- och prognosarbete - inköpskontakt för serviceförvaltningen - stöd i upphandlingar som rör serviceförvaltningen och i viss mån andra förvaltningar - bidra till utvecklingen av våra administrativa processer - kunna driva egna projekt med fokus på utveckling av verksamheten - vara aktiv i omvärldsanalyser KVALIFIKATIONER Du har relevant högskoleutbildning inom logistik eller motsvarande samt ekonomisk kompetens på minst gymnasienivå. Vidare krav för tjänsten är: - affärsmässig - strukturerad, analytisk och noggrann - driven och utvecklingsinriktad - prestigelös - modig Meriterande för tjänsten är: - erfarenhet från facility management-verksamhet - erfarenhet av att driva projekt Som logistiker har du en positiv grundinställning och drivs av att ha många bollar i luften. Du är proaktiv, har ett konsultativt förhållningssätt och bra samarbetsförmåga. Du är en person som ser möjligheter i alla situationer och kan förmedla detta till din omgivning som består av kollegor, ledningsgrupp och framförallt serviceförvaltningens kunder. Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande till denna tjänst med olika bakgrund. ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Logistiker vik. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Logistiker vik.

IT Helpdesktekniker till Kundservice
Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 58 000 invånare och befolkningen ökar ständigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 600 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-service • Kundservice Kundservice ger service till förvaltningens kunder via telefon, epost, besök och elektroniskt registrerade ärenden. Kundservice hanterar felanmälan fastighet, servicedesk IT, kommunens fordon, administration, controlling, verksamhets vaktmästeri samt växel. Kundservice söker nu medarbetare till servicedesk ARBETSUPPGIFTER Som servicedeskmedarbetare ingår du i ett team som huvudsakligen ansvarar för telefonsupport till användare. Men du kommer även att arbeta med administrativa uppgifter som behörigheter och olika slags IT-beställningar samt att ta emot fysiska besök. Servicedesk koordinerar ärenden som inte kan direktlösas i första linjen. Koordinering av ärenden kräver god förmåga att prioritera, följa upp och kommunicera med andra avdelningar för att säkerställa leverans. Även andra arbetsuppgifter kan bli aktuella. KVALIFIKATIONER Du ska ha någon form av IT-relaterad eftergymnasial utbildning och skall ha erfarenhet av kundsupport. Du har grundläggande nätverkskunskaper och goda kunskaper inom Microsoft-produkter, framför allt AD, Office paketet, Windows och Exchange. Du är van att jobba i högt tempo. Det är viktigt att du som person ser en utmaning i att lösa problem och är serviceinriktad. Vi värdesätter personliga egenskaper som flexibilitet, god kommunikationsförmåga och förmåga att prioritera. Erfarenhet av processinriktat arbetssätt och ITIL-kunskaper är meriterande.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga IT Helpdesktekniker till Kundservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT Helpdesktekniker till Kundservice

Controller
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 60 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. ARBETSUPPGIFTER Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter nästan 600 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Kundservice Ekonom/controller är en central funktion som ingår i avdelningen kundservice och där arbetar 23 medarbetare inom servicedesk, växel, administration, verksamhetsvaktmästeri, logistik samt controllers. Som ekonom/controller på serviceförvaltningen kommer du att arbeta med många olika arbetsuppgifter i såväl projektform som vardagligt löpande ekonomiarbete. Vi erbjuder ett stimulerande och ansvarsfullt arbete i en organisation där initiativtagande och drivkraft uppmuntras. Du kommer delvis att arbeta riktat till serviceförvaltningens avdelningar och vara ett professionellt stöd till cheferna, så att de verksamhetsmässiga och ekonomiska målen uppnås. Du kommer även att arbeta med utveckling av våra processer och delta i samarbetet med våra kunder. Du ska ha vana att presentera information och ibland utbilda medarbetare på förvaltningen samt våra kunder. Som ekonom/controller arbetar du med stort driv och självständighet mot uppsatta mål. Arbetet innebär främst: - medverka i förvaltningens budget-, boksluts-, uppföljnings- och prognosarbete - löpande redovisning - driva utvecklingen av våra administrativa processer - kunna driva egna projekt med fokus på utveckling av våra verksamheter - sammanställa och presentera verksamhetens resultat och utveckling genom ekonomiska rapporter, analyser och prognoser - analysera verksamhetens kostnadsutveckling och ge förslag till åtgärder - vara aktiv i omvärldsanalyser och strategisk planering - arbeta med prissättning och ta fram prismodeller - arbeta med internhyra KVALIFIKATIONER Du har relevant högskoleutbildning inom ekonomi samt flera års yrkeserfarenhet av verksamhetsuppföljning och analyser. Vidare krav för tjänsten är: - affärsmässig - strukturerad, analytisk och noggrann - driven och utvecklingsinriktad - prestigelös - modig Meriterande för tjänsten är: - erfarenhet från Facility Management-verksamhet - erfarenhet av att driva projekt Som controller har du en positiv grundinställning och drivs av att ha många bollar i luften. Du är proaktiv, har ett konsultativt förhållningssätt och bra samarbetsförmåga. Du är en person som ser möjligheter i alla situationer och kan förmedla detta till din omgivning som består av kollegor, ledningsgrupp och framförallt serviceförvaltningens kunder. Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande till denna tjänst med olika bakgrund. ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 03-29
Sök fler jobb liknande: lediga Controller jobb, Controller Varberg, Controller Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller

Kommunikatör
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 60 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 600 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Kommunikatör är en central funktion som ingår i avdelningen kundservice och där arbetar 23 medarbetare inom servicedesk, växel, administration, verksamhetsvaktmästeri, logistik samt controllers. Som kommunikatör på serviceförvaltningen kommer du att arbeta dels med serviceförvaltningens kommunikationsbehov, men också bli uthyrd till andra förvaltningar som kommunikatör. Då förvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet är affärsmässighet ett bärande synsätt. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och ansvarsfullt arbete i en organisation där initiativtagande och drivkraft uppmuntras. Du kommer delvis att arbeta riktat till serviceförvaltningens avdelningar och vara ett professionellt stöd till cheferna, så att verksamhetens mål uppnås. Du kommer även att arbeta med utveckling av våra processer och bidra till kommunikationen med våra kunder. Du ska ha vana att presentera information och ibland utbilda medarbetare på förvaltningen samt våra kunder. Som kommunikatör arbetar du med stort driv och självständighet mot uppsatta mål. Du samordnar och utvecklar förvaltningens dialog- och kommunikationsarbete. Du arbetar utifrån ett förvaltningsövergripande synsätt och att samarbeta med andra förvaltningar är en självklar del av din vardag. Tjänsten ingår också i det kommunikatörsnätverk som finns i Varbergs kommun. Du ansvarar för kommunikations- och kanalstrategi samt samordnar och utvecklar förvaltningens kommunikativa förmåga. Du tar tag i både stora och små frågor. Några andra konkreta exempel på arbetsuppgifter är att samordna och redigera på kommunens web och intranät för förvaltningens räkning samt att bedriva mediearbete, till exempel skriva pressmeddelanden. Du är också en viktig aktör i förvaltningens dialog med interna kunder, allmänhet och andra aktörer. Det är genom dig förvaltningen tar fram medel för kommunikation via olika kanaler. Du har en god känsla för layout och förmåga att presentera information på ett tilltalande sätt. Du har kompetens för att arbeta med ett brett spektra av kommunikationsverktyg. Din förmåga till samarbete med andra delar i den kommunala organisationen eller andra offentliga och privata aktörer ger goda resultat och gör oss till en uppskattad samarbetspart. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning på medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande och lämplig erfarenhet inom kommunikationsområdet. Du har förmodligen en bred erfarenhet från området och har hanterat såväl strategiska kommunikationsfrågor som mer handfast dialog och hanterar olika verktyg när det gäller framtagning av material. Du är van att själv driva på i utvecklingen liksom att aktivt delta i andras projekt och processer. Du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och har förmågan att kommunicera utifrån olika målgruppers specifika förutsättningar. Samarbete med olika aktörer liksom erfarenhet från den offentliga världen är meriterande Vi tror att du är analytisk, flexibel, prestigelös och modig i ditt arbete och har lätt för att samarbeta. Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande till denna tjänst med olika bakgrund. ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 04-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikatör jobb, Kommunikatör Varberg, Kommunikatör Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikatör

Enhetschef Drift
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 600 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Kundservice Fastighetsavdelningen söker nu en enhetschef till vår driftenhet ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att under Avdelningschef Fastighet ansvara för: * arbetsledning av enhetens fastighetstekniker och drifttekniker (ca 30 medarbetare) * den löpande fastighetsskötseln av kommunens fastigheter med hjälp av egen personal i nära samarbete med avdelningens 4 fastighetsförvaltare * förebyggande underhållsåtgärder kopplat till egen personal och avdelningens fastighetssystem * upphandlingar och uppföljning av fastighetsavdelningens externa driftavtal gällande grönyteskötsel och snöröjning. * arbetsmiljö, lönesättning, personaladministration, medarbetarsamtal och arbetsrättsliga frågor för den personal du leder. *att aktivt driva utvecklingen framåt i enheten genom analyser, uppföljning och omvärldsbevakning. Enhetschef drift ska vara ersättare för Enhetschef Teknik/Utveckling vid dennes frånvaro. KVALIFIKATIONER Du ska ha goda kunskaper om fastighetsförvaltning, mycket god datorvana med erfarenhet att arbeta i Windowsmiljö och Officepaketet. Du ska ha erfarenhet av arbetsledning, god analytiska förmåga och du ska vara utvecklingsinriktad. Vi söker en enhetschef med gedigen erfarenhet av ledarskap med relevant dokumenterat utbildning inom området. ÖVRIGT Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef Drift jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef Drift

Vikarierande Förste kock till Limagårdens kök
Vill du vara delaktig i utvecklingen av måltidsverksamheten i Varbergs kommun? Då kanske du är kocken som vi söker! Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består i dag av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Administration/Fordon- och logistikservice/Växel/Repro Kost och städavdelningen söker nu till ett vikariat på ett år en förste kock på 100 % till Limagårdens kök. Som förste kock är du huvudansvarig för bl.a: - Verksamheten på enheten samt ansvarar för verksamhet i området (MK). - Leder, deltar och fördelar det dagliga arbetet. - Personalplanering utifrån t.ex. turer och bemanningsbehov - Tillsyn av lokaler och inredning - Varuflödet och inköp på enheten samt ansvarar för verksamheterna i området - Beställningar, faktureringar, statistik och rapporteringar på enheten samt ansvarar för verksamhet i området. - Egenkontrollen - Ekonomiskt ansvarig för enheten samt ansvarar för verksamheterna (MK) i området gällande livsmedel, förbrukningsmaterial och transporter. - Ansvarar för att verksamheterna använder sig utav kostpolicyn, riktlinjerna, mål och andra styrande instrument. - Är områdets kontaktperson i dessa frågor. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Laga god och näringsriktig mat från grunden - Engagera våra kunder, anställda och vara vår frontfigur - Leda och fördela arbetet i köket - Beställningar och attestering av fakturor - Egenkontroll för köket - Ekonomisk uppföljning av enheten KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint matintresse och en stor passion för matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt. Du ska ha: - Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost. - Du bör ha mångårig erfarenhet. - Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel. - Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. - HACCP-utbildning. Intervjuer sker löpande. ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande Förste kock till Limagårdens kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande Förste kock till Limagårdens kök

Fastighetsförvaltare
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 500 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Kundservice Fastighetsavdelningen söker nu en Fastighetsförvaltare ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att under Avdelningschef Fastighet ansvara för förvaltning av kommunens fastigheter, exempelvis skolor, förskolor och äldreboende i en geografisk del av Varberg. Med förvaltning menas att du har ansvar för fastigheternas kort- och långsiktiga underhåll och du är skyldig att utarbeta en långsiktig strategi och budget för varje fastighet. Du ansvarar även för kundkontakter, både mot externa som interna kunder. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning alternativt att du på annat sätt skaffat dig kompetens som vi bedömer är likvärdig. Det är viktigt att du har byggtekniska kunskaper samt praktisk yrkeserfarenhet inom området. Det är meriterande att du har erfarenhet och kunskap från kundrelaterat arbete. Du ska ha mycket god datorvana med erfarenhet att arbeta i Windowsmiljö och Officepaketet. Som person är du positiv, självgående och har lätt att samarbeta med andra. Du har hög social kompetens och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift Du är utvecklingsinriktad. ÖVRIGT Intervju kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsförvaltare jobb, Fastighetsförvaltare Varberg, Fastighetsförvaltare Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsförvaltare

Vikarierande Förste kock till Limagårdens kök
Vill du vara delaktig i utvecklingen av måltidsverksamheten i Varbergs kommun? Då kanske du är kocken som vi söker! Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består i dag av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Administration/Fordon- och logistikservice/Växel/Repro Kost och städavdelningen söker nu till ett vikariat på ett år en förste kock på 100 % till Limagårdens kök. Som förste kock är du huvudansvarig för bl.a: - Verksamheten på enheten samt ansvarar för verksamhet i området (MK). - Leder, deltar och fördelar det dagliga arbetet. - Personalplanering utifrån t.ex. turer och bemanningsbehov - Tillsyn av lokaler och inredning - Varuflödet och inköp på enheten samt ansvarar för verksamheterna i området - Beställningar, faktureringar, statistik och rapporteringar på enheten samt ansvarar för verksamhet i området. - Egenkontrollen - Ekonomiskt ansvarig för enheten samt ansvarar för verksamheterna (MK) i området gällande livsmedel, förbrukningsmaterial och transporter. - Ansvarar för att verksamheterna använder sig utav kostpolicyn, riktlinjerna, mål och andra styrande instrument. - Är områdets kontaktperson i dessa frågor. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Laga god och näringsriktig mat från grunden - Engagera våra kunder, anställda och vara vår frontfigur - Leda och fördela arbetet i köket - Beställningar och attestering av fakturor - Egenkontroll för köket - Ekonomisk uppföljning av enheten KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint matintresse och en stor passion för matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt. Du ska ha: - Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost. - Du bör ha mångårig erfarenhet. - Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel. - Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. - HACCP-utbildning. Intervjuer sker löpande. För rollen som förstekock krävs att du har erfarenhet av bl.a. ledning av arbetet i storkök, matsedelplanering, fakturahantering, äldrekost, specialkost och egenkontroll. ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande Förste kock till Limagårdens kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande Förste kock till Limagårdens kök

Avdelningschef IT
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Intäktfinansieringen styrs av antagna regelverk för respektive avdelning. Vi är ca 400 anställda och omsätter drygt 600 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Kundservice Inom IT avdelningen arbetar 20 medarbetare i olika befattningar. IT-avdelningen ansvarar för strategiska tjänster för digital utveckling, för förvaltning och beställarkompetens av digitala tjänster, samt för drift av kommunens IT-miljö. IT-avdelningen har de senaste åren tagit fram en styrmodell för digitalisering i Varbergs kommun och ansvarar för att driva denna process. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande och banbrytande arbete i en organisation där initiativtagande och drivkraft uppmuntras. Du ska arbeta långsiktigt och strategiskt med att utveckla verksamheten och samtidigt bidra till att de verksamhetsmässiga målen uppnås. Du ska även vara en tydlig, inspirerande ledare med intresse för organisationsfrågor och personal. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. - Leda, coacha och kompetensutveckla medarbetare - Sätta mål för och utveckla verksamheten - Kvalitetssäkra arbetssätt - Ingå i Serviceförvaltningens ledningsgrupp - Budgetarbete, resultat- och måluppföljning - Bygga nya och utveckla befintliga relationer - Kontakt med media och andra intressenter KVALIFIKATIONER Du har för tjänsten relevant högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidare krav för tjänsten är: - Flera års ledarerfarenhet - Erfarenhet av att leda chefer - Erfarenhet från serviceinriktad verksamhet - Beställarerfarenhet - Erfarenhet från förändringsarbete - Hög social- och samarbetsförmåga - Affärsmässighet - Mod Meriterande för tjänsten är: - Erfarenhet av Facility Management - Erfarenhet inom IT - Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har en positiv grundinställning och att du drivs av att ha många bollar i luften. Samtidigt måste du vara strukturerad i ditt arbetssätt när du utvecklar din verksamhet och engagerar din personal. Du är en visionär som ser möjligheter i alla situationer och har en förmåga att förmedla detta till din omgivning som består av medarbetare, ledningsgrupp och framförallt Serviceförvaltningens kunder. Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef IT

Kock till Vidhögeskolans tillagningskök
Vill du vara delaktig i utvecklingen av måltidsverksamheten i Varbergs kommun? Då kanske du är kocken som vi söker! Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består i dag av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Kundservice Kost och städavdelningen söker nu en vikarierande kockar på 100 % till Hagaskolans tillagningskök. I Hagaskolans restaurang kommer det att bedrivas utveckling av måltidsmiljön, serveringen och utbudet. Restaurangen ska ha gästen i fokus med ett serviceengagemang utöver det vanliga. Som kock på Hagaskolan är en utav arbetsuppgifterna att gå ut i klasserna och prata kring mat och måltider. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Tillsammans med övriga kockar vara en frontfigur och engagera våra gäster som består av elever och lärare på skolor och förskolor. - Laga god och näringsriktig mat från grunden - Planering av verksamheten i kök och matsal tillsammans med dina kollegor. - Beställningar, inköp och attestering av fakturor enligt våra ramavtal - Prova nya arbetsmetoder, produkter och recept - Egenkontroll för köket KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint matintresse och en stor passion för matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt. Du ska ha: Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost och vegetarisk matlagning. Du bör ha mångårig erfarenhet. Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. HACCP-utbildning. Erfarenhet av matlagning i storkök med erfarenhet av specialkost och vegetarisk mat då vi serverar vegetarisk minst en dag i veckan. ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera på och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Vidhögeskolans tillagningskök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Vidhögeskolans tillagningskök

Ventilationstekniker
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 61 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Intäktfinansieringen styrs av antagna regelverk för respektive avdelning. Vi är ca 400 anställda och omsätter drygt 600 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Kundservice Vill du arbeta med Varbergs kommuns fastigheters livsgivande funktioner, allt ifrån energi och värme till vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en utmanande och stimulerande arbetsplats med många omväxlade arbetsuppgifter. Hos oss får du möjlighet att utveckla dig själv i rollen som Ventilationstekniker. Du kommer att vara en viktig resurs i vårt arbete med att säkerställa en god funktion i våra fastigheter. Du kommer också ha en stor roll i vårt aktiva arbete med att finna goda energibesparingsåtgärder. Låter detta spännande? Då kanske du är rätt person för oss. Fastighetsavdelningen söker nu en rutinerad Ventilationstekniker! ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att: - Utföra utredningar/felsökningar och ta fram åtgärdsförslag inom värme och ventilation - Luftmätning och injustering av luftflöden - Driftanpassning/optimering av tekniska installationer - Felsöka och optimera värmesystem. - Vara avdelningens sakkunnige och kontaktperson inom ventilationsfrågor - Arbeta nära och i samarbete med fastighetsavdelningens projektledare, förvaltare och driftpersonal. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har: - Goda kunskaper och erfarenhet kring styr- reglerteknik och energibesparingsåtgärder. - Kunskap om injustering av luft och värmesystem. - OVK- behörighet eller el behörighet är meriterande - Mycket god datorvana med erfarenhet att arbeta i Windowsmiljö och Officepaketet. - God analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt - Vana av mycket kontakter med kunder och entreprenörer vilket medför att hög social kompetens krävs. - En utvecklingsinriktad och lyhörd inställning - Körkort B är ett krav Vi ser gärna att du arbetat i branschen i minst 10 år. ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag! Arbetsgivaren prioriterar mångfald vid likvärdiga kvalifikationer.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ventilationstekniker jobb, Ventilationstekniker Varberg, Ventilationstekniker Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ventilationstekniker

Kock till Östergården tillagningskök
Vill du vara delaktig i utvecklingen av måltidsverksamheten i Varbergs kommun? Då kanske du är kocken som vi söker! Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består i dag av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Kundservice Kost och städavdelningen söker nu en kock på 100 % till Östergårdens tillagningskök. På Östergården restaurang 1900 kommer det att bedrivas utveckling av måltidsmiljön, serveringen och utbudet. Restaurangen ska ha gästen i fokus med ett serviceengagemang utöver det vanliga. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Tillsammans med övriga kockar vara en frontfigur och engagera våra gäster både i skola och äldreomsorgen - Laga god och näringsriktig mat från grunden - Planering av verksamheten i kök och matsal tillsammans med dina kollegor. - Prova nya arbetsmetoder, produkter och recept - Egenkontroll för köket - Servering och disk - Städning av kök och restaurang KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Du är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint matintresse och en stor passion för matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt. Du ska ha: Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost och vegetarisk matlagning. Du bör ha mångårig erfarenhet. Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. HACCP-utbildning. Körkort B Erfarenhet av matlagning i storkök med erfarenhet av specialkost och vegetarisk mat då vi serverar vegetarisk minst två dag i veckan. Meriterande är också kunskap och erfarenhet av mat till äldre med ökat behov av näringstät mat och desserter ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera på och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Östergården tillagningskök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Östergården tillagningskök

Projektledare
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 61 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Intäktfinansieringen styrs av antagna regelverk för respektive avdelning. Vi är ca 400 anställda och omsätter drygt 600 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Kundservice Vill du arbeta med bevarandet och utvecklingen av Varbergs kommuns fastigheter, allt ifrån att säkerställa status enligt fastslagna underhållsplaner till att anpassa fastigheten utefter de behov som uppstår i takt med att verksamheter förändras. Då kan vi erbjuda dig en utmanande och stimulerande arbetsplats med många omväxlade arbetsuppgifter. Hos oss får du möjlighet att utveckla dig själv i rollen som Projektledare. Du kommer att vara en viktig resurs i vårt arbete med att skapa en god och framtidssäkrad funktion i våra fastigheter. Du kommer också ha en viktig roll i vårt aktiva arbete med att finna goda energibesparingsåtgärder. Låter detta spännande? Då kanske du är rätt person för oss. Fastighetsavdelningen söker nu ytterligare en Projektledare. ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att: - samordna, planera, projektera och driva projekt inom Fastighetsavdelningen gällande planerade underhållsarbeten, mindre ombyggnads-/anpassningsåtgärder och energieffektiviseringsåtgärder - ansvara för kundkontakter i samband med ombyggnadsarbeten - ansvara för dokumentering av utförda åtgärder i avdelningens fastighetssystem - arbeta nära och i samarbete med fastighetsavdelningens förvaltare och företrädare för enhet Teknik och Utveckling KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har - Högskoleingenjörsexamen eller likvärdigt - Kunskaper inom bygg och el - Goda kunskaper och erfarenhet av arbete inom byggprocessens olika skeden - Behörighet som kontrollansvarig enlig PBL samt utbildning som Byggarbetsmiljösamordnare är meriterande. - Lätt för att möta människor då arbetet innebär mycket kontakt med kunder och entreprenörer vilket medför att en hög social kompetens krävs - Mycket god datorvana med erfarenhet att arbeta i Windowsmiljö, Officepaketet och AutoCad - God analytisk förmåga och är strukturerad - En utvecklingsinriktad och lyhörd inställning - Körkort B är ett krav ÖVRIGT Vi följer rutiner i Varbergs kommun och annonserar via offentliga jobb. Därför undanber vi oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Arbetsgivaren prioriterar mångfald vid likvärdiga kvalifikationer.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare jobb, Projektledare Varberg, Projektledare Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare

Styrtekniker
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 61 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Intäktfinansieringen styrs av antagna regelverk för respektive avdelning. Vi är ca 400 anställda och omsätter drygt 600 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Kundservice Vill du arbeta med Varbergs kommuns fastigheters livsgivande funktioner, allt ifrån energi och värme till vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en utmanande och stimulerande arbetsplats med många omväxlade arbetsuppgifter. Hos oss får du möjlighet att utveckla dig själv i rollen som Styrtekniker. Du kommer att vara en viktig resurs i vårt arbete med att säkerställa en god funktion i våra fastigheter. Du kommer också ha en stor roll i vårt aktiva arbete med att finna goda energibesparingsåtgärder. Låter detta spännande? Då kanske du är rätt person för oss. Fastighetsavdelningen söker nu en rutinerad Styrtekniker! ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att: - Vara avdelningens sakkunnige och kontaktperson inom styr och regler - Aktivt arbeta med och säkerställa att vår styrstandard efterföljs i våra system - Vara driftenhetens stöd och support inom ansvarsområdet - Utföra utredningar/felsökningar och ta fram åtgärdsförslag - Utföra enklare programmering - Arbeta med ständiga förbättringar i våra anläggningar och dess styrsystem så att en maximal funktion uppnås med särskild hänsyn tagen till energioptimering - Arbeta i nära samarbete med fastighetsavdelningens projektledare, förvaltare och driftpersonal KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har: - Goda kunskaper och erfarenhet kring styr- reglerteknik och energibesparingsåtgärder. - Lämplig utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet inom området. - Mycket god datorvana med erfarenhet att arbeta i Windowsmiljö och Officepaketet. - God analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt - Vana av mycket kontakter med kunder och entreprenörer vilket medför att hög social kompetens krävs. - En utvecklingsinriktad och lyhörd inställning - Kunskap om injustering av luft och värmesystem är meriterande B körkort är ett krav. Vi ser gärna att du arbetat i branschen i minst 5 år. ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag! Arbetsgivaren prioriterar mångfald vid likvärdiga kvalifikationer.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Styrtekniker jobb, Styrtekniker Varberg, Styrtekniker Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Styrtekniker

Förste kock till Trönninge skola
Vill du vara delaktig i utvecklingen av måltidsverksamheten i Varbergs kommun? Då kanske du är Förste kocken som vi söker! Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består i dag av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Kundservice Kost och städavdelningen söker nu en Förste Kock till Trönninge skola Trönninge skola byggs tillsammans med ett nytt Idrottscentrum i Trönninge, strax nordöst om Varberg och står klar till läsåret 2017/2018. Skola kommer att vara en F9 skola med fritidshem och med tiden inrymma 800 elever och drygt 100 personal. Skolan byggs i två plan och planeras som den lilla skolan i den stora. Trönninge skola byggs med ett tillagningskök för ca 1200 portioner, varav ca 400 portioner kommer att skickas till närliggande skola och förskolor. På plats kommer frukost, lunch och mellanmål att tillagas och serveras. Restaurangen är uppdelad i flera mindre delar med totalt plats för 185 samtida ätande. I anslutning till skolan byggs ett idrottscentrum, Tresteget. Förutom att hallen ska användas för skolidrott blir det en tävlings- och träningshall för friidrott, träningshall för trupp gymnastik och styrketräning och rehab för gymnastik- och friidrottsutövarna. Detta medför att skolan kommer att användas till övernattning och matservering vid läger och cuper. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Laga god och näringsriktig mat från grunden - Engagera våra kunder, anställda och vara vår frontfigur Som förste kock är du huvudansvarig för bl.a: - Verksamheten på enheten samt ansvarar för verksamhet i områdets mottagningskök - Leder, fördelar och själv deltar i det dagliga arbetet. - Personalplanering utifrån t.ex. turer och bemanningsbehov - Tillsyn av lokaler och inredning - Varuflödet och inköp på enheten samt ansvarar för verksamheterna i området - Beställningar, faktureringar, statistik och rapporteringar på enheten samt ansvarar för verksamhet i området. - Egenkontrollen - Ekonomiskt ansvarig för enheten samt ansvarar för mottagningsköken i området gällande livsmedel, förbrukningsmaterial och transporter. - Ansvarar för att verksamheterna använder sig utav kostpolicy, riktlinjer, mål och andra styrande dokument - Är områdets kontaktperson ,delta i nätverk ,föräldramöten etc. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint matintresse och en stor passion för matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt. Du ska ha: - Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost. - Du bör ha mångårig erfarenhet. - Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel. - Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. - HACCP-utbildning. - Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar - Körkort B Intervjuer sker löpande. ÖVRIGT Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förste kock till Trönninge skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förste kock till Trönninge skola

Ventilationstekniker
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 61 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Intäktfinansieringen styrs av antagna regelverk för respektive avdelning. Vi är ca 400 anställda och omsätter drygt 600 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Kundservice Vill du arbeta med Varbergs kommuns fastigheters livsgivande funktioner, allt ifrån energi och värme till vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en utmanande och stimulerande arbetsplats med många omväxlade arbetsuppgifter. Hos oss får du möjlighet att utveckla dig själv i rollen som Ventilationstekniker. Du kommer att vara en viktig resurs i vårt arbete med att säkerställa en god funktion i våra fastigheter. Du kommer också ha en stor roll i vårt aktiva arbete med att finna goda energibesparingsåtgärder. Låter detta spännande? Då kanske du är rätt person för oss. Fastighetsavdelningen söker nu en rutinerad Ventilationstekniker! ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att: - Utföra utredningar/felsökningar och ta fram åtgärdsförslag inom värme och ventilation - Luftmätning och injustering av luftflöden - Driftanpassning/optimering av tekniska installationer - Felsöka och optimera värmesystem. - Vara avdelningens sakkunnige och kontaktperson inom ventilationsfrågor - Arbeta nära och i samarbete med fastighetsavdelningens projektledare, förvaltare och driftpersonal. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har: - Goda kunskaper och erfarenhet kring styr- reglerteknik och energibesparingsåtgärder. - Kunskap om injustering av luft och värmesystem. - OVK- behörighet eller el behörighet är meriterande - Mycket god datorvana med erfarenhet att arbeta i Windowsmiljö och Officepaketet. - God analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt - Vana av mycket kontakter med kunder och entreprenörer vilket medför att hög social kompetens krävs. - En utvecklingsinriktad och lyhörd inställning - Körkort B är ett krav Vi ser gärna att du arbetat i branschen i minst 10 år. ÖVRIGT Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag! Arbetsgivaren prioriterar mångfald vid likvärdiga kvalifikationer.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Ventilationstekniker jobb, Ventilationstekniker Varberg, Ventilationstekniker Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ventilationstekniker

Ekonomibiträde/Lokalvårdare till Trönninge skola
Vill du vara delaktig i utvecklingen av städ och måltidsverksamheten i Varbergs kommun? Då kanske du är Ekonomibiträdet/ Lokalvårdaren som vi söker! Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består i dag av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Kundservice Kost och städavdelningen söker nu Ekonomibiträden/ Lokalvårdare till Trönninge skola Trönninge skola byggs tillsammans med ett nytt Idrottscentrum i Trönninge, strax nordöst om Varberg och står klar till läsåret 2017/2018. Skola kommer att vara en F9 skola med fritidshem och med tiden inrymma 800 elever och drygt 100 personal. Skolan byggs i två plan och planeras som den lilla skolan i den stora. Trönninge skola byggs med ett tillagningskök för ca 1200 portioner, varav ca 400 portioner kommer att skickas till närliggande skola och förskolor. På plats kommer frukost, lunch och mellanmål att tillagas och serveras. Restaurangen är uppdelad i flera mindre delar med totalt plats för 185 samtida ätande. I anslutning till skolan byggs ett idrottscentrum, Tresteget. Förutom att hallen ska användas för skolidrott blir det en tävlings- och träningshall för friidrott, träningshall för trupp gymnastik och styrketräning och rehab för gymnastik- och friidrottsutövarna. Detta medför att skolan kommer att användas till övernattning och matservering vid läger och cuper. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår bl.a; Egenkontroll för kök Servering och disk Lokalvård Hantera och köra städmaskiner Servicetänk med kunder och personal i fokus KVALIFIKATIONER Tjänsten delas mellan lokalvård och arbete i skolans kök. Kvalifikationer: Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Livsmedelsutbildning på gymnasienivå, eller motsvarande utbildning. Pryl eller annan certifierad städutbildning Du bör ha vana från städning i offentliga miljöer. Maskinvana samt kunskap om golv är ett plus. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt goda it -kunskaper. Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar B Körkort Intervjuer sker löpande ÖVRIGT Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Möjlighet till heltid, men då ska du vara beredd att arbeta på fler enheter och med andra arbetsuppgifter.alet träder i kraft. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde/Lokalvårdare till Trönninge skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde/Lokalvårdare till Trönninge skola

Lokalvårdare till Trönninge skola
Vill du vara delaktig i utvecklingen av städ verksamheten i Varbergs kommun? Då kanske du är Lokalvårdaren som vi söker! Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består i dag av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Kundservice Kost och städavdelningen söker nu Lokalvårdare till Trönninge skola Trönninge skola byggs tillsammans med ett nytt Idrottscentrum i Trönninge, strax nordöst om Varberg och står klar till läsåret 2017/2018. Skola kommer att vara en F9 skola med fritidshem och med tiden inrymma 800 elever och drygt 100 personal. Skolan byggs i två plan och planeras som den lilla skolan i den stora. Trönninge skola byggs med ett tillagningskök för ca 1200 portioner, varav ca 400 portioner kommer att skickas till närliggande skola och förskolor. På plats kommer frukost, lunch och mellanmål att tillagas och serveras. Restaurangen är uppdelad i flera mindre delar med totalt plats för 185 samtida ätande. I anslutning till skolan byggs ett idrottscentrum, Tresteget. Förutom att hallen ska användas för skolidrott blir det en tävlings- och träningshall för friidrott, träningshall för trupp gymnastik och styrketräning och rehab för gymnastik- och friidrottsutövarna. Detta medför att skolan kommer att användas till övernattning och matservering vid läger och cuper. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Lokalvård på skola och fritids - Hantera och köra städmaskiner - Beställning av varor via dator - Servicetänk med kunder och personal i fokus Tjänsten innebär lokalvård på en skola med idrottshall Beställer varor och planerar daglig städning och periodiskt underhåll tillsammans med dina kollegor. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer: Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Pryl eller annan certifierad städutbildning Du bör ha vana från städning i offentliga miljöer. Maskinvana samt kunskap om golv är ett plus. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt Goda it -kunskaper krävs då vi arbetar med Easy cube Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar B Körkort Erfarenhet krävs. Intervjuer sker löpande ÖVRIGT Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Möjlighet till heltid, men då ska du vara beredd att arbeta på fler enheter och med andra arbetsuppgifter.alet träder i kraft. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare till Trönninge skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare till Trönninge skola

Kock till Trönninge skola
Vill du vara delaktig i utvecklingen av måltidsverksamheten i Varbergs kommun? Då kanske du är Kocken som vi söker! Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består i dag av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Kundservice Kost och städavdelningen söker nu Kock till Trönninge skola Trönninge skola byggs tillsammans med ett nytt Idrottscentrum i Trönninge, strax nordöst om Varberg och står klar till läsåret 2017/2018. Skola kommer att vara en F9 skola med fritidshem och med tiden inrymma 800 elever och drygt 100 personal. Skolan byggs i två plan och planeras som den lilla skolan i den stora. Trönninge skola byggs med ett tillagningskök för ca 1200 portioner, varav ca 400 portioner kommer att skickas till närliggande skola och förskolor. På plats kommer frukost, lunch och mellanmål att tillagas och serveras. Restaurangen är uppdelad i flera mindre delar med totalt plats för 185 samtida ätande. I anslutning till skolan byggs ett idrottscentrum, Tresteget. Förutom att hallen ska användas för skolidrott blir det en tävlings- och träningshall för friidrott, träningshall för trupp gymnastik och styrketräning och rehab för gymnastik- och friidrottsutövarna. Detta medför att skolan kommer att användas till övernattning och matservering vid läger och cuper. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Tillsammans med övriga kockar vara en frontfigur och engagera våra kunder i skola och förskola - Laga god och näringsriktig mat från grunden - Planering av verksamheten i kök och matsal tillsammans med dina kollegor. - Prova nya arbetsmetoder, produkter och recept - Egenkontroll för köket - Servering och disk - Städning av kök och restaurang KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint matintresse och en stor passion för matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt. Du ska ha: - Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost. -Erfarenhet av vegetarisk kock i storkök är meriterande. - Du bör ha mångårig erfarenhet. - Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel. - Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. - HACCP-utbildning. - Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar - Körkort B Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar Intervjuer sker löpande. ÖVRIGT Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Trönninge skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Trönninge skola


Sök lediga jobb Varbergs kommun, Serviceförvaltningen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se