Vardagsfrid AB jobb - lediga jobb

Vardagsfrid AB jobb Vardagsfrid AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vardagsfrid AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vardagsfrid AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. ERFAREN STÄDARE SÖKES I TÄBY/VAXHOLM/ÅKERSBERGA- Sundbyberg

 2. Vardagsfrid söker nya proffsiga kollegor!- Sundbyberg

 3. Erfaren Hemstädare- Stockholm

 4. Rekryteringsträff Hemstädare- Sundbyberg

 5. Vardagsfrid söker erfarna städare- Täby

 6. Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna- Sundbyberg

 7. Rekryteringsträff Hemstädare- Sundbyberg

 8. Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna- Sundbyberg

 9. Rekryteringsträff Hemstädare- Sundbyberg

 10. Ödmjuk områdeschef för Stockholm city och söder- Stockholm

 11. Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna- Sundbyberg

 12. Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna- Sundbyberg

 13. Ekonomi/löneansvarig med karriärmöjlighet- Stockholm

 14. Ekonomi/löneassistent som tycker om eget ansvar- Stockholm

 15. Rekryteringsträff Hemstädare- Sundbyberg

 16. Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna- Stockholm

 17. Vardagsfrid söker hemstädare med B-körkort- Stockholm

 18. Servicemedvetna städare- Stockholm

 19. Vardagsfrid söker områdeschef för kontor- Stockholm

 20. Servicemedvetna städare- Stockholm

 21. 8 STÄDARE- Stockholm

 22. Rekryteringsträff: Lokalvårdare - Vardagsfrid- Sundbyberg

 23. Vardagsfrid söker engagerad HR-generalist!- Stockholm

 24. Städare med B-körkort i norra Stockholm- Stockholm

 25. Städare/Lokalvårdare- Stockholm

 26. REKRYTERINGSTRÄFF/Städare/Lokalvårdare- Sundbyberg

 27. Vardagsfrid söker ödmjuk områdeschef- Stockholm

 28. Rekryteringsträff för Vardagsfrid- Sundbyberg

 29. Vardagsfrid söker servicemedvetna städare- Stockholm

 30. Vardagsfrid söker hemstädare- Sundbyberg

 31. Servicemedveten städare till Täby- Täby

 32. Vardagsfrid söker hemstädare- Stockholm

 33. Vardagsfrid söker driven områdeschef- Stockholm

 34. REKRYTERINGSTRÄFF/Städare/Lokalvårdare- Stockholm

 35. Vardagsfrid söker hemstädare- Stockholm

 36. Servicemedveten hemstädare- Stockholm

 37. Kontorsfrid söker en servicemedveten lokalvårdar- Stockholm

 38. Servicemedveten hemstädare i Järfälla- Järfälla

 39. Servicemedveten hemstädare i Upplands Väsby- Järfälla

 40. Servicemedveten hemstädare i Sollentuna- Sollentuna


Mer beskrivning

ERFAREN STÄDARE SÖKES I TÄBY/VAXHOLM/ÅKERSBERGA
Vardagsfrid AB är ett expansivt bolag som är specialister på hemstädning. Bolaget har stark tillväxt och är dagsläget 18 anställda. Vi är ett litet familjeföretag och har kollektivavtal. Med tiden finns möjligheter att växa med bolaget för rätt person som kan kavla upp ärmarna och driva framåt. På www.vardagsfrid.se hittar du mer information om hur vår städning går till. För tjänsten krävs minst 1 års krävs erfarenhet Vardagsfrid AB rekryterar städare för hemstädning på Arbetsförmedlingen Täby ADRESS: Kanalvägen 15; Roslagsbanan till Roslags Näsby DATUM: Tisdag den 20 augusti TID: Klockan 14.00 Sök via nedan länk: http://goo.gl/XpuoE9 Medtag utskrivet ansökningsbrev, CV/meritförteckning och förbered dig på en kortare jobbintervju. Beroende på hur många som kommer för att söka tjänsten får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på din intervju. Arbetsuppgifter: Rollen som Hemstädningspecialist: -Erfarenhet och kvalitet är nyckelord för oss -Varje städare ansvarar för att leverera hög kvalitet till 8-15 kunder på kontinuerlig basis. -Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund är en villa på 100-170kvm -Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. -Vardagsfrid har enbart återkommande abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. -Vi arbetar måndag till fredag med två arbetspass per dag (08-12 samt kl 13-17.) 30 min från T-centralen, oftast nära städaren. Kraven på dig som sökande: -Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. -Tjänsten kräver minst 1 års erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. -Du talar/skriver på svenska och kan vara trevlig med din kund. -Du vill jobba med vardagsfrid i flera år. -Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi söker dig som är stolt över att kunna städa hemstädning proffessionellt! Du kommer arbeta självständigt och städa ett till två hushåll per dag. I arbetsuppgifterna ingår främst städning, men även extratjänster såsom strykning och tvätt kan ingå under ett städtillfälle. Varje anställd får 2 veckors utbildning och därefter coaching i 4 veckor enligt vår utbildningsprocess för att kunna leverera vår städning till kunden på ett säkert sätt. Rekrytering sker löpande så skicka in ditt CV idag.
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga ERFAREN STÄDARE SÖKES I TÄBY/VAXHOLM/ÅKERSBERGA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ERFAREN STÄDARE SÖKES I TÄBY/VAXHOLM/ÅKERSBERGA

Vardagsfrid söker nya proffsiga kollegor!
Vardagsfrid är specialister på hemservice med rent samvete. Kollektivavtalet garanterar dig som kund att våra anställda har vettiga löner, är försäkrade i fall av olycka eller sjukdom, samt får en bra pension. Vi pratar svenska och ditt hem är självklart försäkrat när vi är där. Med effektiv administration och processtänk erbjuder vi marknadens lägsta priser med kollektivavtal utan långa uppsägningstider. Vi tror att en nöjd kund stannar kvar, utan bindningstid. Vi är hemstädningspecialister som söker efter nya proffsiga kollegor! Bolaget Vardagsfrid AB är ett expansivt bolag som är specialister på hemstädning. Bolaget har stark tillväxt och är dagsläget 22 anställda. Vi är ett litet familjeföretag och har kollektivavtal. Med tiden finns möjligheter att växa med bolaget för rätt person som kan kavla upp ärmarna och driva framåt. Rollen som Hemstädningspecialist: - Erfarenhet och kvalitet är nyckelord för oss - Varje städare ansvarar för att leverera hög kvalitet till 8-15 kunder på kontinuerlig basis. - Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund är en villa på 100-170kvm - Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. - Vardagsfrid har enbart återkommande abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. - Vi arbetar måndag till fredag med två arbetspass per dag (08-12 samt kl 13-17.) - Kunderna ligger i Stockholm, Norrort samt Västerort. Dock max 30 min från T-centralen, oftast nära städaren. Kraven på dig som sökande: - Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. - Tjänsten kräver minst 1 års erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. - Du uttrycker dig väl i tal och skrift. - Du vill jobba med vardagsfrid i flera år. - Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Varje anställd får 2 veckors utbildning och därefter coaching i 4 veckor enligt vår utbildningsprocess för att kunna leverera vår städning till kunden på ett säkert sätt. Rekrytering sker löpande så skicka in ditt CV idag.
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vardagsfrid söker nya proffsiga kollegor! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vardagsfrid söker nya proffsiga kollegor!

Erfaren Hemstädare
Vi är hemstädningspecialister som söker efter nya proffsiga medarbetare! Bolaget Vardagsfrid AB är ett expansivt bolag som är specialister på hemstädning. Bolaget har stark tillväxt och är dagsläget 25 anställda. Vi är ett litet familjeföretag och har kollektivavtal. Med tiden finns möjligheter att växa med bolaget för rätt person. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din yrkesroll genom utbildningar, kontinuerlig feedback från arbetsledare och klättra att inom företaget. Vi anser att nöjda medarbetare skapar nöjda kunder! Vår kundpolicy utgår från att vi ska erbjuda ett hemstädningsalternativ som bygger på god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan hemstädare och kund. Rollen som Hemstädningspecialist: Erfarenhet och kvalitet är nyckelord för oss Varje städare ansvarar för att leverera hög kvalitet till 8-15 kunder på kontinuerlig basis. Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund är en villa på 100-170kvm. Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. Vardagsfrid har enbart återkommande abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. Vi arbetar måndag till fredag med två arbetspass per dag (08-12 samt kl 13-17.) Kunderna ligger i Stockholm, Norrort samt Västerort. Dock max 30 min från T-centralen. Krav på dig som sökande: Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. Tjänsten kräver minst 1 års erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Varje anställd får 2 veckors utbildning och därefter coaching i 4 veckor enligt vår utbildningsprocess för att kunna leverera vår städning till kunden på ett säkert sätt. Besök gärna vardagsfrid.se för att läsa mer om oss! Rekrytering sker löpande så skicka in ditt CV idag!
Företag: VARDAGSFRID AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Hemstädare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Hemstädare

Rekryteringsträff Hemstädare
VARDAGSFRID AB söker erfarna Hemstädare Välkommen på rekryteringsträff på AF Solna torsdagen den 28/11 kl 14,00-15,00. Vi är hemstädningspecialister som söker efter nya proffsiga medarbetare! Bolaget Vardagsfrid AB är ett expansivt bolag som är specialister på hemstädning. Bolaget har stark tillväxt och är dagsläget 25 anställda. Vi är ett litet familjeföretag och har kollektivavtal. Med tiden finns möjligheter att växa med bolaget för rätt person. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din yrkesroll genom utbildningar, kontinuerlig feedback från arbetsledare och klättra att inom företaget. Vi anser att nöjda medarbetare skapar nöjda kunder! Vår kundpolicy utgår från att vi ska erbjuda ett hemstädningsalternativ som bygger på god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan hemstädare och kund. Rollen som Hemstädningspecialist: Erfarenhet och kvalitet är nyckelord för oss Varje städare ansvarar för att leverera hög kvalitet till 8-15 kunder på kontinuerlig basis. Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund är en villa på 100-170kvm. Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. Vardagsfrid har enbart återkommande abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. Vi arbetar måndag till fredag med två arbetspass per dag (08-12 samt kl 13-17.) Kunderna ligger i Stockholm, Norrort samt Västerort. Dock max 30 min från T-centralen. Krav på dig som sökande: Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. Tjänsten kräver minst 1 års erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Varje anställd får 2 veckors utbildning och därefter coaching i 4 veckor enligt vår utbildningsprocess för att kunna leverera vår städning till kunden på ett säkert sätt. Du söker jobben genom att träffa oss den 28/11 kl 14.00-15.00 på Arbetsförmedlingen Solna Englundavägen 13 i Solna Business Park. Ingen föranmälan med ta med ditt CV. Besök gärna vardagsfrid.se för att läsa mer om oss!
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff Hemstädare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff Hemstädare

Vardagsfrid söker erfarna städare
Vardagsfrid söker servicemedvetna och erfarna städare Välkommen på rekryteringsträff på Arbetsförmedlingen Täby! Datum: Tisdag 14 januari Tid: klockan 14-15 (drop-in) Adress: Kanalvägen 15, Täby Ta med dig utskrivet CV och personligt brev för att träffa Vardagsfrid på plats för en kort intervju. Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett familjeföretag som har kollektivavtal och specialiserar sig på hemstädning. Som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Målet är att bli tre gånger så stora om ett år. Rollen som hemstädare: Erfarenhet och kvalitet inom städning är nyckelord Varje städare ansvarar för att leverera hög kvalitet till 8-15 kunder på kontinuerlig basis. Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund är en bostad på 100-170kvm Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. Vardagsfrid har enbart återkommande abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. Vi arbetar måndag till fredag med två arbetspass per dag (08-12 samt kl 13-17.) Vi söker dig som vill arbeta deltid 50-70% Kunderna finns runt om i Stockholm, främst i Norrort samt Västerort. Dock max 30 min från T-centralen. Krav på dig som sökande: Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. Minst 1 års erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Täby
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vardagsfrid söker erfarna städare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vardagsfrid söker erfarna städare

Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna
Välkommen på rekryteringsträff för hemstädare på Arbetsförmedlinen Solna tisdagen den 11 februari kl 13.00 Vardagsfrid söker servicemedvetna och erfarna städare Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett familjeföretag som har kollektivavtal och specialiserar sig på hemstädning. Som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Målet är att bli tre gånger så stora om ett år. Rollen som hemstädare: . Erfarenhet och kvalitet inom städning är nyckelord . Varje städare ansvarar för att leverera hög kvalitet till 8-15 kunder på kontinuerlig basis. . Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund är en bostad på 100-170kvm . Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. . Vardagsfrid har enbart återkommande abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. . Vi arbetar måndag till fredag med två arbetspass per dag (08-12 samt kl 13-17.) . Vi söker dig som vill arbeta deltid 50-70% . Kunderna finns runt om i Stockholm, främst i Norrort samt Västerort. Dock max 30 min från T-centralen. Krav på dig som sökande: . Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. . Minst 1 års erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. . Du uttrycker dig väl i tal och skrift. . Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. . Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Besök gärna www.vardagsfrid.se för att läsa mer.
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna

Rekryteringsträff Hemstädare
Vardagsfrid AB söker erfarna hemstädare Välkommen på rekryteringsträff på AF Sollentuna Fredagen den 28/2 kl 13:00. Vi är hemstädningspecialister som söker efter nya proffsiga medarbetare! Bolaget Vardagsfrid AB är ett expansivt bolag som är specialister på hemstädning. Bolaget har stark tillväxt och är dagsläget 25 anställda. Vi är ett litet familjeföretag och har kollektivavtal. Med tiden finns möjligheter att växa med bolaget för rätt person. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din yrkesroll genom utbildningar, kontinuerlig feedback från arbetsledare och klättra att inom företaget. Vi anser att nöjda medarbetare skapar nöjda kunder! Vår kundpolicy utgår från att vi ska erbjuda ett hemstädningsalternativ som bygger på god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan hemstädare och kund. Rollen som Hemstädningspecialist: Erfarenhet och kvalitet är nyckelord för oss Varje städare ansvarar för att leverera hög kvalitet till 8-15 kunder på kontinuerlig basis. Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund är en villa på 100-170kvm. Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. Vardagsfrid har enbart återkommande abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. Vi arbetar måndag till fredag med två arbetspass per dag (08-12 samt kl 13-17.) Kunderna ligger i Stockholm, Norrort samt Västerort. Dock max 30 min från T-centralen. Krav på dig som sökande: Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. Tjänsten kräver minst 1 års erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Varje anställd får 2 veckors utbildning och därefter coaching i 4 veckor enligt vår utbildningsprocess för att kunna leverera vår städning till kunden på ett säkert sätt. Du söker jobben genom att träffa oss Fredag den 28/2 kl. 13.00 på Arbetsförmedlingen Sollentuna Adress: Tingsvägen 19. Ingen föranmälan, ta med ditt CV. Obs Vi har inget drop in tider så fast tid gäller. Vi samlas i Lokal Eken för 10-15 min genomgång av företaget. Därefter så träffar vi er enskilt för en speed- dating intervju. Besök gärna vardagsfrid.se för att läsa mer om oss!
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff Hemstädare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff Hemstädare

Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna
Välkommen på rekryteringsträff för hemstädare på Arbetsförmedlinen Solna onsdagen den 26 mars kl 10,30. Träffen börjar med en kort information om företaget och jobbet så det viktigt att du är plats i tid, inget efterinsläpp kommer ske. Därefter följer korta intervjuer. Vardagsfrid söker servicemedvetna och erfarna städare Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett familjeföretag som har kollektivavtal och specialiserar sig på hemstädning. Som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Målet är att bli tre gånger så stora om ett år. Rollen som hemstädare: . Erfarenhet och kvalitet inom städning är nyckelord . Varje städare ansvarar för att leverera hög kvalitet till 8-15 kunder på kontinuerlig basis. . Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund är en bostad på 100-170kvm . Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. . Vardagsfrid har enbart återkommande abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. . Vi arbetar måndag till fredag med två arbetspass per dag (08-12 samt kl 13-17.) . Vi söker dig som vill arbeta deltid 50-70% . Kunderna finns runt om i Stockholm, främst i Norrort samt Västerort. Dock max 30 min från T-centralen. Krav på dig som sökande: . Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. . Minst 1 års erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. . Du uttrycker dig väl i tal och skrift. . Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. . Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Besök gärna www.vardagsfrid.se för att läsa mer.
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna

Rekryteringsträff Hemstädare
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY Tisdagen den 29 april 2014 Kl.14.00 Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. Plats: konferensrum 1, entréplan Träffen börjar med en kort information om företaget och jobbet så det viktigt att du är plats i tid. Därefter följer korta intervjuer. Vardagsfrid söker servicemedvetna och erfarna städare Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett familjeföretag som har kollektivavtal och specialiserar sig på hemstädning. Som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Målet är att bli tre gånger så stora om ett år. Rollen som hemstädare: . Erfarenhet och kvalitet inom städning är nyckelord . Varje städare ansvarar för att leverera hög kvalitet till 8-15 kunder på kontinuerlig basis. . Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund är en bostad på 100-170kvm . Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. . Vardagsfrid har enbart återkommande abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. . Vi arbetar måndag till fredag med två arbetspass per dag (08-12 samt kl 13-17.) . Vi söker dig som vill arbeta deltid 50-70% . Kunderna finns runt om i Stockholm, främst i Norrort samt Västerort. Dock max 30 min från T-centralen. Krav på dig som sökande: . Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. . Minst 1 års erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. . Du uttrycker dig väl i tal och skrift. . Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. . Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Besök gärna www.vardagsfrid.se för att läsa mer.
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff Hemstädare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff Hemstädare

Ödmjuk områdeschef för Stockholm city och söder
Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa en områdeschef med ansvar för Stockholm city och söderort. Vi är ett familjeföretag som är specialister på hemstädning och har kollektivavtal. Som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Målet är att bli tre gånger så stora om ett år. Vi söker nu en till områdeschef till Vardagsfrid för city och södra Stockholm. Rollen innebär att: Ansvara för ett team med cirka 15 hemstädare (Dessa rekryteras löpande) Ha kvalitetsansvar för området inklusive kvalitetskontroller Ha kund- och expansionsansvar för området Hantera schemaläggning Starta provstädning Ge konstruktiv feedback till hemstädarna Vara ett stöd i arbetet till hemstädarna Ha ett nära samarbete med de andra områdescheferna och mentorerna Som person är du ödmjuk och lyhörd och förstår att det alltid finns nya saker att lära sig. Du tycker om att samarbeta med dina kollegor men vågar samtidigt fatta snabba beslut. Eftersom Vardagsfrid är ett växande företag letar vi efter en person som kommer med egna idéer hur vi som företag kan växa, skapa en smidig vardag och ha en god relation till kunder och medarbetare. Service till kunder och hög städkvalité är A och O. Du är bekväm med en varierande roll som innebär att du kan lägga schema men även vara beredd och leverera en städning när så behövs. Du är bekväm med att ge hemstädarna och säga till om något i deras arbete behöver förbättras. Du kommer ansvara för teammötena vilket innebär att du ska vara trygg med att prata inför grupper. Med din erfarenhet inom hemstädning så bygger du snabbt upp ett välmående område bestående av privatkunder i söderort och i Stockholm city. Du vet själv vilka områden som är intressanta att expandera i och rådgör med marknadchefen hur vi bäst når ut till dessa områden och i vilken takt vi ska bygga området. Krav på dig som sökande Du har en flerårig erfarenhet inom hemstädning eller kontorsstädning Du har minst ett års erfarenhet av att arbeta som områdeschefer inom städning. Du har B-körkort och bra lokalsinne i Stockholm SRY- utbildning eller motsvarande är meriterande Du har datorvana, kan hantera till exempel mail, excel och schemasystem Du vill växa som person och i din yrkesroll Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringen har gått ut. Tjänstgöringsgrad: 75% till att börja med. Tjänstgöringsgraden kommer med stor sannolikhet att utökas till 100% under hösten 2014. Tjänsten planeras att tillsättas 1 augusti 2014, eventuellt tidigare. Läs gärna mer på www.vardagsfrid.se
Företag: VARDAGSFRID AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ödmjuk områdeschef för Stockholm city och söder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ödmjuk områdeschef för Stockholm city och söder

Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna
Välkommen på rekryteringsträff för hemstädare på Arbetsförmedlingen Solna den 29 juli kl 10,30 Träffen börjar med en kort information om företaget och jobbet så det viktigt att du är plats i tid, inget insläpp efter kl 10,30 kommer ske. Efter informationen har du möjlighet till en kort intervju. Vardagsfrid söker servicemedvetna och erfarna städare. Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett familjeföretag som har kollektivavtal och specialiserar sig på hemstädning. Som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Målet är att bli tre gånger så stora om ett år. Rollen som hemstädare: . Erfarenhet och kvalitet inom städning är nyckelord . Varje städare ansvarar för att leverera hög kvalitet till 8-15 kunder på kontinuerlig basis. . Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund är en bostad på 100-170kvm . Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. . Vardagsfrid har enbart återkommande abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. . Vi arbetar måndag till fredag med två arbetspass per dag (08-12 samt kl 13-17.) . Vi söker dig som vill arbeta deltid 50-70% . Kunderna finns runt om i Stockholm, främst i Norrort samt Västerort. Dock max 30 min från T-centralen. Krav på dig som sökande: . Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. . Minst 1 års erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. . Du uttrycker dig väl i tal och skrift. . Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. . Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Du söker jobbet genom att besöka träffen på Arbetsförmedlingen Solna i Solna Business Park den 29/7 kl 10,30. Adressen är Englundavägen 13 Observera att det inte ligger i Solna Centrum. Besök gärna www.vardagsfrid.se för att läsa mer.
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna

Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna
Välkommen på rekryteringsträff för hemstädare på Arbetsförmedlingen Solna den 8 september kl 14,00 Träffen börjar med en kort information om företaget och jobbet så det viktigt att du är plats i tid, inget insläpp efter kl 14,00 kommer ske. Efter informationen har du möjlighet till en kort intervju. Vardagsfrid söker servicemedvetna och erfarna städare. Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett familjeföretag som har kollektivavtal och specialiserar sig på hemstädning. Som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Målet är att bli tre gånger så stora om ett år. Rollen som hemstädare: . Erfarenhet och kvalitet inom städning är nyckelord . Varje städare ansvarar för att leverera hög kvalitet till 8-15 kunder på kontinuerlig basis. . Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund är en bostad på 100-170kvm . Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. . Vardagsfrid har enbart återkommande abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. . Vi arbetar måndag till fredag med två arbetspass per dag (08-12 samt kl 13-17.) . Vi söker dig som vill arbeta deltid 50-70% . Kunderna finns runt om i Stockholm, främst i Norrort samt Västerort. Dock max 30 min från T-centralen. Krav på dig som sökande: . Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. . Minst 1 års erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. . Du uttrycker dig väl i tal och skrift. . Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. . Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Du söker jobbet genom att besöka träffen på Arbetsförmedlingen Solna i Solna Business Park den 8/9 kl 14.00. Du söker jobbet genom att besöka rekryteringsträffen på AF Solna Englundavägen 13 i Solna Business Park 140908 klockan 14,00. Ingen drop-in och inget insläpp efter 14.00 Adressen är Englundavägen 13 Observera att det inte ligger i Solna Centrum. Besök gärna www.vardagsfrid.se för att läsa mer om företaget.
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna

Ekonomi/löneansvarig med karriärmöjlighet
Vardagsfrid är ett familjeföretag som är specialister på hemstädning med både hög kvalité och service. Vi är ett av Stockholms snabbast växande företag, ambitionen är att bli ett gasellföretag inom 4 år, vi har redan kommit mer än halvvägs. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs på sin arbetsplats. Genom delaktighet, tydliga processer och lyhördhet i alla led skapar vi en arbetsplats som kontinuerligt utvecklas. Rollen ekonomi/löneansvarig innebär: Löpande bokföring Fakturering och påminnelsehantering Kundreskontra Löpande lönehantering Bokslut Upprätta och utveckla nyckeltal för ledningsgrupp Strategiskt bollplank för att utveckla företaget Andra administrativa uppgifter Nära samarbete med VD, personalansvarig och områdeschefer. Du som söker ska ha erfarenhet av: Löpande bokföring Fakturering Lönehantering Vi tror att du som söker: Har högskoleutbildning eller yrkesutbildning med ekonomisk inriktning. Du har antagligen arbetat i några år sedan dess och är nu intresserad av att stanna lite längre på ett företag för att utvecklas i din roll men även vara med att utveckla företaget. I takt med att företaget växer, växer även din roll och ansvarsområde. Det är bra om du har erfarenhet av Visma samt av tjänsteproducerande företag. Som person är du lyhörd, samarbetsvillig och ansvarstagande. Du har analytisk förmåga och är strukturerad. Du är ödmjuk och är beredd på att ena stunden sköta enklare administrativa uppgifter för att i nästa ha budgetmöte med VD. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Rekrytering sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringen har gått ut. Anställningen inleds med introduktionsutbildning. Tjänsten kommer att börja på 75% för att sedan öka till 100% inom sex månader. Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Tillträde planeras 17 november 2014. Arbetsplatsen är i nordvästra Stockholm. Intresserad? Välkommen att kontakt Charlotte Eklund, HR-ansvarig 0722-512286 charlotte@vardagsfrid.se om du har frågor om tjänsten.
Företag: VARDAGSFRID AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomi/löneansvarig med karriärmöjlighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomi/löneansvarig med karriärmöjlighet

Ekonomi/löneassistent som tycker om eget ansvar
Vardagsfrid är ett familjeföretag som är specialister på hemstädning med både hög kvalité och service. Vi är ett av Stockholms snabbast växande företag, ambitionen är att bli ett gasellföretag inom 4 år, vi har redan kommit mer än halvvägs. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs på sin arbetsplats. Genom delaktighet, tydliga processer och lyhördhet i alla led skapar vi en arbetsplats som kontinuerligt utvecklas. Rollen ekonomi/löneansvarig innebär: Löpande bokföring Fakturering och påminnelsehantering Kundreskontra Löpande lönehantering Hjälp vid bokslut Upprätta och utveckla nyckeltal för ledningsgrupp Strategiskt bollplank för att utveckla företaget Andra administrativa uppgifter Nära samarbete med VD, personalansvarig och områdeschefer. Du som söker ska ha erfarenhet av: Löpande bokföring Fakturering Lönehantering Vi tror att du som söker: Har högskoleutbildning eller yrkesutbildning med ekonomisk inriktning. Du har antagligen arbetat i några år sedan dess och är nu intresserad av att stanna lite längre på ett företag för att utvecklas i din roll men även vara med att utveckla företaget. I takt med att företaget växer, växer även din roll och ansvarsområde. Det är bra om du har erfarenhet av Visma samt av tjänsteproducerande företag. Som person är du lyhörd, samarbetsvillig och ansvarstagande. Du har analytisk förmåga och är strukturerad. Du är ödmjuk och är beredd på att ena stunden sköta enklare administrativa uppgifter för att i nästa ha budgetmöte med VD. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Rekrytering sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringen har gått ut. Anställningen inleds med introduktionsutbildning. Tjänsten kommer att börja på 75% för att sedan öka till 100% inom sex månader. Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Tillträde planeras 17 november 2014. Arbetsplatsen är i nordvästra Stockholm. Intresserad? Välkommen att kontakt Charlotte Eklund, HR-ansvarig 0722-512286 charlotte@vardagsfrid.se om du har frågor om tjänsten. Välkommen med din ansökan!
Företag: VARDAGSFRID AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomi/löneassistent som tycker om eget ansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomi/löneassistent som tycker om eget ansvar

Rekryteringsträff Hemstädare
Välkommen på rekryteringsträff för hemstädare på Arbetsförmedlingen City! Måndagen 13 oktober kl 10.00. Plats: konferensrum 1, entréplan Välkommen! Träffen börjar med en kort information om företaget och jobbet så det viktigt att du är plats i tid, inget insläpp efter kl 10 kommer ske. Efter informationen har du möjlighet till en kort intervju. Vardagsfrid söker servicemedvetna och erfarna städare. Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett familjeföretag som har kollektivavtal och specialiserar sig på hemstädning. Som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Målet är att bli tre gånger så stora om ett år. Rollen som hemstädare: . Erfarenhet och kvalitet inom städning är nyckelord . Varje städare ansvarar för att leverera hög kvalitet till 8-15 kunder på kontinuerlig basis. . Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund är en bostad på 100-170kvm . Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. . Vardagsfrid har enbart återkommande abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. . Vi arbetar måndag till fredag med två arbetspass per dag (08-12 samt kl 13-17.) . Vi söker dig som vill arbeta deltid 50-70% . Kunderna finns runt om i Stockholm, främst i Norrort samt Västerort. Dock max 30 min från T-centralen. Krav på dig som sökande: . Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. . Minst 1 års erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. . Du uttrycker dig väl i tal och skrift. . Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. . Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Besök gärna www.vardagsfrid.se för att läsa mer om företaget.
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff Hemstädare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff Hemstädare

Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna
REKRYTERINGSTRÄFF FÖR HEMSTÄDARE, ARBETSFÖRMEDLINGEN SOLNA Englundavägen 13, Solna Business Park NÄR: Torsdag 8 januari TID: Klockan 10.30. (Kom i tid!) VAR: Arbetsförmedlingen Solna, Englundavägen 13, Solna HUR: Träffen börjar med ett informationsmöte, följt av korta intervjuer. Ta med CV! Vardagsfrid söker servicemedvetna och erfarna städare Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett familjeföretag som specialiserar sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget, finns det möjligheter att växa inom företaget. Rollen som hemstädare: .Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. .Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund har en bostad på 100-170 kvm .Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. .Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. .Vi arbetar måndag till fredag mellan 8-17 (8-12 eller 13-17) .Vi söker dig som vill arbeta deltid 50% .Kunderna finns runt om i Stockholm, främst i norra och västra. Dock max 45 min från T-centralen. Krav på dig som sökande: .Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. .Du är noggran i ditt arbete och tycker om eget ansvar. .Du tycker om ordning och reda. .Du har erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. .Du uttrycker dig väl i tal och skrift. .Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. .Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Besök gärna www.vardagsfrid.se för att läsa mer om oss. Välkommen på rekryteringsträffen 8 januari kl. 10.30! Observera att AF inte ligger i Solna Centrum!
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff Hemstädare AF Solna

Vardagsfrid söker hemstädare med B-körkort
Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och söker därför servicemedveten, ansvarsfull och ödmjuk hemstädare. Vi är ett familjeföretag som specialiserar sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget skapar vi en rolig arbetsplats. Rollen som hemstädare: - Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. - Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund har en bostad på 100-170kvm - Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. - Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. - Vi arbetar måndag till fredag mellan 8-17 (8-12 eller 13-17) - Vi söker dig som vill arbeta deltid 50% (möjlighet till 70%) - Kunderna finns främst i norra Stockholm - Du får köra Vardagsfrids servicebil Krav på dig som sökande: - B-körkort - Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. - Du är noggran i ditt arbete och tycker om eget ansvar. - Du tycker om ordning och reda. - Du har erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. - Du uttrycker dig väl i tal och skrift. - Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. - Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Besök gärna www.vardagsfrid.se för att läsa mer oss. Välkommen med din ansökan!
Företag: VARDAGSFRID AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vardagsfrid söker hemstädare med B-körkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vardagsfrid söker hemstädare med B-körkort

Servicemedvetna städare
REKRYTERINGSTRÄFF PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY DATUM: Måndag 10 augusti TID: kl. 10.00 ADRESS: Tunnelgatan 3 Stockholm. T-bana Hötorget Konferensrum 1, (entréplan) Träffen inleds med ett informationsmöte om Vardagsfrid och om tjänsten. Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett familjeföretag som specialiserar sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Rollen som hemstädare: . Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. . Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund har en bostad på 100-170kvm . Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. . Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. . Vi arbetar måndag till fredag mellan 8-17 (8-12 eller 13-17) . Vi söker dig som vill arbeta deltid 50% . Kunderna finns runt om i Stockholm, främst i norra och västra. Dock max 45 min från T-centralen. Krav på dig som sökande: . Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. . Du är noggran i ditt arbete och tycker om eget ansvar. . Du tycker om ordning och reda. . Du har erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. . Du uttrycker dig väl i tal och skrift. . Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. . Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Besök gärna www.vardagsfrid.se för att läsa mer. Välkommen att besöka rekryteringsträffen 10 augusti för att söka tjänsten!
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Servicemedvetna städare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicemedvetna städare

Vardagsfrid söker områdeschef för kontor
Vill du vara med på en spännande resa? Tycker du om utveckling och högt tempo? I så fall vill du nog läsa vidare! Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag som fokuserar på hemstädning hos privata kunder. Vi vill skapa frid för våra kunder i den stressiga vardagen. Vår kundpolicy utgår från att vi ska erbjuda ett städalternativ som bygger på god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan städare och kund. Nu ska vi ta nästa steg och bredda oss. Det betyder att vi även ska rikta oss mot företagskunder och kontorsstädning. Vi anställer nu en områdeschef för kontorsstädning. I början kommer du stödja affärsområdet hemstädning. Vi är idag 60 personer som arbetar med utgångspunkt från Bromma. Rollen innebär: -Personalansvar för området kontorsstädning -Resultatansvar för affärsområdet Kontor -Proaktivt sälja mot affärsområde Kontor i högt tempo -Kvalitetsansvar för området inklusive kvalitetskontroller -Ha kund- och expansionsansvar för området -Du är en aktiv del av ledningsgruppen och vill utveckla ditt område samt utmana andras. -Du har daglig kontakt med VD -Schemaläggning -Kundstarter - servicemedvetet kundbemötande -Kundansvar - kundbesök, planera, skicka offert, följa upp, -Ge feedback till medarbetare - se till att rutiner följs och kvalité hålls. -Ha ett nära samarbete med de andra områdescheferna och stödfunktioner. Din profil: Som person är du ödmjuk och lyhörd och förstår att det alltid finns nya saker att lära sig. Du tycker om att samarbeta med dina kollegor men vågar samtidigt fatta snabba beslut. Eftersom Vardagsfrid är ett växande företag letar vi efter en person som kommer med egna ideér hur vi som företag kan växa och utvecklas, skapa en smidig vardag och ha en god relation till kunder och medarbetare. Service till kunder och hög städkvalité är A och O. Du är bekväm med en varierande roll som innebär att du kan lägga schema men även vara göra kundbesök. Med din erfarenhet inom kontorsstädning så bygger du snabbt upp ett välmående område bestående av företagskunder i Stockholm. Du vet själv vilka områden som är intressanta att expandera i och rådgör med marknadschefen hur vi bäst når ut till dessa områden och i vilken takt vi ska bygga området. Du är en driven person som vill utvecklas i din yrkesroll men kommer ihåg att vi är en liten agil organisation med högt tempo. Krav på dig som sökande: -Du har en flerårig erfarenhet från kontorsstädning. -Du har erfarenhet av att arbeta som arbetsledare/områdeschef. -Du har B-körkort -Du har god datorvana, till exempel gmail, excel och schemasystem -Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Vi efterfrågar ett utdrag ur belastningsregistret vid anställning. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringen har gått ut. Vid frågor är du välkommen att kontakta Charlotte Eklund, HR. 0722512286 Läs gärna mer på www.vardagsfrid.se
Företag: VARDAGSFRID AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vardagsfrid söker områdeschef för kontor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vardagsfrid söker områdeschef för kontor

Servicemedvetna städare
REKRYTERINGSTRÄFF PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN SOLNA DATUM: Måndag 5 OKTOBER TID: kl. 14.00 ADRESS: Englundavägen 13, Solna Business Park. T-bana Sundbyberg, Tvärbanan Solna Business Park Arena, (entréplan) Träffen inleds med ett informationsmöte om Vardagsfrid och om tjänsten. Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett familjeföretag som specialiserar sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Rollen som hemstädare: . Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. . Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund har en bostad på 100-170kvm . Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. . Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. . Vi arbetar måndag till fredag mellan 8-17 (8-12 eller 13-17) . Vi söker dig som vill arbeta deltid 50% . Kunderna finns runt om i Stockholm, främst i norra och västra. Dock max 45 min från T-centralen. Krav på dig som sökande: . Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. . Du är noggran i ditt arbete och tycker om eget ansvar. . Du tycker om ordning och reda. . Du har erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. . Du uttrycker dig väl i tal och skrift. . Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. . Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Besök gärna www.vardagsfrid.se för att läsa mer. Välkommen att besöka rekryteringsträffen 5 oktober för att söka tjänsten!
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Servicemedvetna städare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicemedvetna städare

8 STÄDARE
REKRYTERINGSTRÄFF på Arbetsförmedlingen Stockholm City Vardagsfrid söker : 8 Städare DATUM: Torsdag 29 oktober TID: kl. 10.30 konferensrum 1 Välkomna! Vardagsfrid söker servicemedvetna städare Tycker du om ordning och reda? Ta eget ansvar och arbeta självständigt? Välkommen söka dig till vårt växande städteam! Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett företag som specialiserar sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Rollen som hemstädare: ? Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. ? Våra kunder har större hus så vi hinner 12 hus per dag. En vanlig kund har en bostad på 100 -170kvm ? Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. ? Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. ? Vi arbetar måndag till fredag mellan 8-17 (8-12 eller 13-17) ? Vi söker dig som vill arbeta deltid 50% ? Vi arbetar i hela Stockholm och är indelade i flera team. Krav på dig som sökande: ? Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. ? Du är noggran i ditt arbete och tycker om eget ansvar. ? Du tycker om ordning och reda. ? Du har gärna erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. ? Du uttrycker dig väl i tal och skrift. ? Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. ? Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Besök gärna www.vardagsfrid.se för att läsa mer
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-13
Sök fler jobb liknande: lediga 8 STÄDARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 8 STÄDARE

Rekryteringsträff: Lokalvårdare - Vardagsfrid
Välkommen på Vardagsfrids rekryteringsträff! Onsdagen den 2 december kl. 10.30 Arbetsförmedlingen i Skärholmen, Ekholmsvägen 32 Träffen inleds med ett informationsmöte på 10 minuter. Ta med dig CV och var beredd på en kort intervju efter informationen. Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Läs mer om Vardagafrids lediga tjänster på: http://jobb.vardagsfrid.se/
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff: Lokalvårdare - Vardagsfrid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff: Lokalvårdare - Vardagsfrid

Vardagsfrid söker engagerad HR-generalist!
Om Vardagsfrid Vardagsfrid är ett hemstädningsföretag och är ett av Stockholms snabbast växande företag. Vi erbjuder våra kunder regelbunden hemstädning. Vi är specialister på det vi gör och vi tycker det är riktigt kul! Ett av våra mål är att bli gasellföretag nästa år. För oss är kvalité i arbete och tillväxten, två komponenter som vi alltid försöker hålla i balans med varandra. Vardagfrid är idag över 70 medarbetare som dagligen ser till att våra kunders vardag blir lite smidigare, så att kunden kan fokusera på annat. Om rollen Som HR-generalist på Vardagsfrid är du med och driver företaget framåt. Det är en bred roll som är varierande från dag till dag. Den största utmaningen är att på ett effektivt sätt driftsätta ca åtta medarbetare i månaden utifrån vårt kvalitetstänk samt att ge cheferna ett stöd i det dagliga arbetet. Även om största delen av arbetet består av rekrytering och chefstöd så berörs även arbetsmiljö, arbetsrätt och rehabilitering. Arbetet innebär nära samarbete med VD och ekonomi/lön. Om Dig Vi söker en person som vill vara med i ett växande företaget och dela med sig av sina tankar och erfarenheter. Du ska tycka om effektiva processer och flexibel arbetsmiljö. Du kommer själv med ideér på hur vi kan utvecklas inom HR-området och tycker det är kul att samarbeta med kollegor. Ödmjukhet och tydlighet är viktigt då Vardagsfrid är ett mångkulturellt företag med många perspektiv. Vi ser gärna att du har en utbildning inom Personal- och arbetsliv eller motsvarande. Du har erfarenhet att arbeta med HR-frågor sedan tidigare och trivs i rollen samt vill utveckla den. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan via jobb.vardagsfrid.se senast: 6 januari 2016 Besök gärna vår hemsida för att veta mer! vardagsfrid.se Har du frågor är du välkommen att ringa Charlotte Eklund; HR, 0722-512286 Ort; Bromma, Stockholm Planerad start; April 2015 Tjänsten är ett vikariat tom 31 december 2016, med chans till förlängning.
Företag: VARDAGSFRID AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vardagsfrid söker engagerad HR-generalist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vardagsfrid söker engagerad HR-generalist!

Städare med B-körkort i norra Stockholm
Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och söker därför servicemedveten och ödmjuk hemstädare. Vi är ett familjeföretag som specialiserar sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget skapar vi en rolig arbetsplats. Rollen som hemstädare: Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund har en bostad på 100-170kvm Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. Vi arbetar måndag till fredag mellan 8-17 (8-12 eller 13-17) Vi söker dig som vill arbeta deltid 50% (möjlighet till 70%) Du får köra Vardagsfrids servicebil Kunderna finns främst i norra Stockholm Krav på dig som sökande: B-körkort Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. Du är noggran i ditt arbete och tycker om eget ansvar. Du tycker om ordning och reda. Du har erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Rekryteringen sker löpande. Start enligt överenskommelse. Besök gärna www.vardagsfrid.se för att läsa mer oss. Välkommen med din ansökan på vår hemsida jobb.vardagsfrid.se senast 8 januari 2016.
Företag: VARDAGSFRID AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Städare med B-körkort i norra Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare med B-körkort i norra Stockholm

Städare/Lokalvårdare
REKRYTERINGSTRÄFF PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN SOLNA/SUNDBYBERG. DATUM:Tisdag 19 Januari TID: kl. 10.00 ADRESS: Englundavägen 13, i Solna Besuniss park område Träffen inleds med ett informationsmöte om Vardagsfrid och om tjänsten. Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett familjeföretag som specialiserar sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Rollen som hemstädare: . Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. . Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund har en bostad på 100-170kvm . Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. . Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. . Vi arbetar måndag till fredag mellan 8-17 (8-12 eller 13-17) . Vi söker dig som vill arbeta deltid 50% . Kunderna finns runt om i Stockholm, främst i norra och västra. Dock max 45 min från T-centralen. Krav på dig som sökande: . Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. . Du är noggran i ditt arbete och tycker om eget ansvar. . Du tycker om ordning och reda. . Du har erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. . Du uttrycker dig väl i tal och skrift. . Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. . Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Besök gärna www.vardagsfrid.se för att läsa mer. Välkommen att besöka rekryteringsträffen den 19 Januari.
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-15
Sök fler jobb liknande: lediga Städare/Lokalvårdare jobb, Städare/Lokalvårdare Stockholm, Städare/Lokalvårdare Vardagsfrid AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare/Lokalvårdare

REKRYTERINGSTRÄFF/Städare/Lokalvårdare
REKRYTERINGSTRFÄFF Välkommen på Rekryteringsträff på Arbetsförmedlingen Solna med Vardagsfrid! Tisdag 19 februari Klockan 10.00 - viktigt att komma i tid! Träffen inleds med kort information om företag och vad de söker. Ta med CV och förbered dig på en kort intervju efteråt. Tycker du om ordning och reda? Ta eget ansvar och arbeta självständigt? Välkommen söka dig till vårt växande städteam! Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett företag som specialiserar sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Rollen som hemstädare: . Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. . Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund har en bostad på 100-170kvm . Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. . Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. . Vi arbetar måndag till fredag mellan 8-17 (8-12 eller 13-17) . Vi söker dig som vill arbeta deltid 50% . Vi arbetar i hela Stockholm och är indelade i flera team. Krav på dig som sökande: . Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. . Du är noggran i ditt arbete och tycker om eget ansvar. . Du tycker om ordning och reda. . Du har gärna erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. . Du uttrycker dig väl i tal och skrift. . Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. . Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga REKRYTERINGSTRÄFF/Städare/Lokalvårdare jobb, REKRYTERINGSTRÄFF/Städare/Lokalvårdare Sundbyberg, REKRYTERINGSTRÄFF/Städare/Lokalvårdare Vardagsfrid AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: REKRYTERINGSTRÄFF/Städare/Lokalvårdare

Vardagsfrid söker ödmjuk områdeschef
Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa två områdeschefer. Vi är företag fokuserar på två affärsområden, hemstädning och kontorsstädning. Vi söker nu en till områdeschef till Vardagsfrid inom hemstädning. Som områdeschef har du övergripande driftansvar för en team på ca 30 spädare i ett område med tillhörande kunder. Rollen innebär: Resultatansvar och kvalitetsansvar Kund- och expansionsansvar för området Schemaläggning Skadehantering Merförsäljning Kontinuerlig kontakt med nuvarande samt nya kunder Utveckla ditt team som grupp och enskilt Ha ett nära samarbete med andra områdeschefer och kvalitetskontrolleraren i ditt team Du är en aktiv del av ledningsgruppen och vill utveckla ditt område samt utmana andras. Som person är du ödmjuk och lyhörd och förstår att det alltid finns nya saker att lära sig. Du tycker om ett varierande arbetet och vill växa som person och i din yrkesrolltycker om att samarbeta med dina kollegor men vågar samtidigt fatta snabba beslut. Vi ser gärna att du kommer med egna idéer hur vi som företag kan växa och ha en god relation till kunder och medarbetare. Du är bekväm med att ge feedback och arbetar ständigt för att höja kvalitén i teamet. Du bygger snabbt upp ett välmående område bestående av privatkunder. Du rådgör med marknadchefen hur vi bäst når ut till områden och i vilken takt vi ska bygga området. Krav på dig som sökande: Du har erfarenhet av att arbeta som områdeschef eller annan ledande roll Du har B-körkort Du har datorvana, kan hantera till exempel mail, excel och schemasystem Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Du är med och utvecklar verksamheten genom egna initiativ Meriterande hos dig som sökande: Flerårig erfarenhet inom städbranschen SRY- utbildning eller motsvarande är meriterande Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringen har gått ut. Tjänstgöringsgrad: 100% Tillsvidare anställning som inleds med provanställning Tjänsten tillsätts Enligt överenskommelse. Läs gärna mer om oss på www.vardagsfrid.se
Företag: VARDAGSFRID AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vardagsfrid söker ödmjuk områdeschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vardagsfrid söker ödmjuk områdeschef

Rekryteringsträff för Vardagsfrid
Vardagsfrid söker servicemedvetna städare Välkommen på rekryteringsträff hos Arbetsförmedlingen i Skärholmen. Datum: 2016-03-15 Klockan: 10:15 - viktigt att komma i tid! Träffen inleds med kort information om företag och vad de söker. Ta med CV och förbered dig på en kort intervju efteråt. Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna städare. Vi är ett företag som specialiserar sig på två områden hemstädning och kontorsstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal. Som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg och ha ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Rollen som städare: . Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. . Våra kunder har större bostäder så vi hinner 1-2 objekt per dag. . Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. . Vi arbetar måndag till fredag mellan 8-17 (8-12 eller 13-17) . Vi söker dig som vill arbeta deltid 50 % . Vi arbetar i hela Stockholm och är indelade i flera team. Krav på dig som sökande: . Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att de arbete du gjort. . Du är noggrann i ditt arbete och tycker om eget ansvar. . Du tycker om ordning och reda. . Du har gärna erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. . Du uttrycker dig väl i tal och skrift. . Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. . Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter mångfald och jämn könsfördelning, därför ser vi gärna manliga sökande, sökande med olika bakgrund och livserfarenheter till tjänsten.
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff för Vardagsfrid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff för Vardagsfrid

Vardagsfrid söker servicemedvetna städare
Tycker du om ordning och reda? Ta eget ansvar och arbeta självständigt? Välkommen söka dig till vårt växande städteam! Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna städare. Vi är ett företag som specialiserar sig på två områden hemstädning och kontorsstädning Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Rollen som städare: Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 objekt per dag. Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. Vi arbetar måndag till fredag mellan 8-17 (8-12 eller 13-17) Vi söker dig som vill arbeta deltid 30-50% Vi arbetar i hela Stockholm och är indelade i flera team. Krav på dig som sökande: Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att de arbete du gjort. Du är noggrann i ditt arbete och tycker om eget ansvar. Du tycker om ordning och reda. Du har gärna erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vill du söka arbete hos oss? Välkommen med din ansökan på vår hemsida: jobb.vardagsfrid.se
Företag: VARDAGSFRID AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vardagsfrid söker servicemedvetna städare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vardagsfrid söker servicemedvetna städare

Vardagsfrid söker hemstädare
Vardagsfrid söker servicemedvetna städare Välkommen på rekryteringsträff hos Arbetsförmedlingen i Skärholmen. Datum: 2016-04-21 Klockan: 10:00 - viktigt att komma i tid! Träffen inleds med kort information om företaget och vad de söker. Ta med CV och förbered dig på en kort intervju efteråt. Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna städare. Vi är ett företag som specialiserar sig på två områden hemstädning och kontorsstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal. Som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg och ha ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Rollen som städare: . Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. . Våra kunder har större bostäder så vi hinner 1-2 objekt per dag. . Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. . Vi arbetar måndag till fredag mellan 8-17 (8-12 eller 13-17) . Vi söker dig som vill arbeta deltid 50 % . Vi arbetar i hela Stockholm och är indelade i flera team. Krav på dig som sökande: . Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att de arbete du gjort. . Du är noggrann i ditt arbete och tycker om eget ansvar. . Du tycker om ordning och reda. . Du har gärna erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. . Du uttrycker dig väl i tal och skrift. . Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. . Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter mångfald och jämn könsfördelning, därför ser vi gärna manliga sökande, sökande med olika bakgrund och livserfarenheter till tjänsten.
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vardagsfrid söker hemstädare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vardagsfrid söker hemstädare

Servicemedveten städare till Täby
Tycker du om ordning och reda? Ta eget ansvar och arbeta självständigt! Välkommen att söka dig till Vardagsfrids växande städteam! Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och därför behöver vi anställa fler servicemedvetna hemstädare till Täby och närliggande kommuner. Vi är ett företag som specialiserar sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Rollen som hemstädare: Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund har en bostad på 100-170kvmUtöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. Vi arbetar måndag till fredag mellan 8-17 (8-12 eller 13-17) Vi söker dig som vill arbeta deltid 50% Vi arbetar i hela Stockholm och är indelade i flera team. Krav på dig som sökande: Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. Du är noggrann i ditt arbete och tycker om eget ansvar. Du tycker om ordning och reda. Du har gärna erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Urval till intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta HR-ansvarig Fredrik Malmgren: fredrik.malmgren@vardagsfrid.se.
Företag: VARDAGSFRID AB
Ort: Täby
Publicerad : 04-19
Sök fler jobb liknande: lediga Servicemedveten städare till Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicemedveten städare till Täby

Vardagsfrid söker hemstädare
Vardagsfrid söker servicemedvetna städare Välkommen på rekryteringsträff hos Arbetsförmedlingen i Skärholmen. Datum: 2016-05-25 Klockan: 10:00 - viktigt att komma i tid! Träffen inleds med kort information om företaget och vad de söker. Ta med CV och förbered dig på en kort intervju efteråt. Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna städare. Vi är ett företag som specialiserar sig på två områden hemstädning och kontorsstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal. Som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg och ha ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Rollen som städare: . Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. . Våra kunder har större bostäder så vi hinner 1-2 objekt per dag. . Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. . Vi arbetar måndag till fredag mellan 8-17 (8-12 eller 13-17) . Vi söker dig som vill arbeta deltid 50 % . Vi arbetar i hela Stockholm och är indelade i flera team. Krav på dig som sökande: . Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att de arbete du gjort. . Du är noggrann i ditt arbete och tycker om eget ansvar. . Du tycker om ordning och reda. . Du har gärna erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. . Du uttrycker dig väl i tal och skrift. . Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. . Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter mångfald och jämn könsfördelning, därför ser vi gärna manliga sökande, sökande med olika bakgrund och livserfarenheter till tjänsten.
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vardagsfrid söker hemstädare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vardagsfrid söker hemstädare

Vardagsfrid söker driven områdeschef
Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa en områdeschef som älskar att bygga team, skapa nöjda kunder, är ett under av administration och vill ha en spännande resa i en växande organisation. Som områdeschef har du övergripande driftansvar för ett team på ca 30 personer i olika funktionsroller i ett område med cirka 200 kunder. Du får med fördel komma från en annan bransch - men det är ju bra om du tycker om att ha rent runt dig. Rollen innebär: Resultatansvar och kvalitetsansvar Kund- och expansionsansvar för området Kontinuerlig kontakt med nuvarande samt nya kunder Ledning och utveckling av ditt team Schemaläggning Skadehantering Merförsäljning Ha ett nära samarbete med kvalitetskontrolleraren i ditt team och andra områdeschefer. Som person är du ödmjuk och lyhörd. Du tycker om ett varierande arbete och vågar fatta snabba beslut. Vi ser gärna att du kommer med egna idéer om hur Vardagsfrid kan växa och utvecklas. Du är bekväm med att ge feedback och arbetar ständigt för att höja kvalitén i teamet. Du rapporterar till driftschefen om hur vi bäst når ut till området och i vilken takt vi ska bygga området. Krav på dig som sökande Du har erfarenhet av att arbeta som chef eller i en annan ledande roll Du har B-körkort Du har datorvana med mail, excel och schemasystem Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Du är med och utvecklar verksamheten genom egna initiativ Du är ordningsam och en god administratör Du är ödmjuk och ger energi till företaget Meriterande är om du har erfarenhet med service och kundkontakt. Sista ansökningsdag är 15 juni och tjänsten ska tillsättas omgående. Ansökan görs via följande länk: http://jobb.vardagsfrid.se/jobs/11439-vardagsfrid-soker-driven-omradeschef-inom-hemstadning Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänstgöringsgrad: 100% Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta HR-ansvarig Fredrik Malmgren: fredrik.malmgren@vardagsfrid.se För mer information om Läs gärna mer om oss på www.vardagsfrid.se.
Företag: VARDAGSFRID AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vardagsfrid söker driven områdeschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vardagsfrid söker driven områdeschef

REKRYTERINGSTRÄFF/Städare/Lokalvårdare
REKRYTERINGSTRÄFF Välkommen på rekryteringsträff på Arbetsförmedlingen Solna tillsammans med Vardagsfrid! Fredag 17 juni Drop-in mellan klockan 10-11 Adress: Englundavägen 13, Solna Business Park Resväg: Tvärbanan eller buss 506 till Solna Business Park Ta med dig ditt cv och förbered dig på en kort intervju med arbetsgivaren. Tycker du om ordning och reda? Ta eget ansvar och arbeta självständigt? Vardagsfrid söker nu dig som vill jobba i norrort i vårt växande städteam! Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett företag som specialiserar sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Rollen som hemstädare: . Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. . Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund har en bostad på 100-170kvm . Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. . Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. . Vi arbetar måndag till fredag mellan 8-17 (8-12 eller 13-17) . Vi arbetar i hela Stockholm och är indelade i flera team. Krav på dig som sökande: . Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. . Du är noggran i ditt arbete och tycker om eget ansvar. . Du tycker om ordning och reda. . Du har gärna erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. . Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-15
Sök fler jobb liknande: lediga REKRYTERINGSTRÄFF/Städare/Lokalvårdare jobb, REKRYTERINGSTRÄFF/Städare/Lokalvårdare Stockholm, REKRYTERINGSTRÄFF/Städare/Lokalvårdare Vardagsfrid AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: REKRYTERINGSTRÄFF/Städare/Lokalvårdare

Vardagsfrid söker hemstädare
Vardagsfrid söker servicemedvetna städare Välkommen på rekryteringsträff hos Arbetsförmedlingen i Skärholmen. Datum: 2016-07-21 Klockan: 10:00 - viktigt att komma i tid! Träffen inleds med kort information om företaget och vad de söker. Ta med CV och förbered dig på en kort intervju efteråt. Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna städare. Vi är ett företag som specialiserar sig på två områden hemstädning och kontorsstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal. Som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg och ha ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Rollen som städare: . Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. . Våra kunder har större bostäder så vi hinner 1-2 objekt per dag. . Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. . Vi arbetar måndag till fredag mellan 8-17 (8-12 eller 13-17) . Vi söker dig som vill arbeta deltid 50 % . Vi arbetar i hela Stockholm och är indelade i flera team. Krav på dig som sökande: . Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att de arbete du gjort. . Du är noggrann i ditt arbete och tycker om eget ansvar. . Du tycker om ordning och reda. . Du har gärna erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. . Du uttrycker dig väl i tal och skrift. . Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. . Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter mångfald och jämn könsfördelning, därför ser vi gärna manliga sökande, sökande med olika bakgrund och livserfarenheter till tjänsten.
Företag: Vardagsfrid AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vardagsfrid söker hemstädare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vardagsfrid söker hemstädare

Servicemedveten hemstädare
Tycker du om ordning och reda? Ta eget ansvar och arbeta självständigt! Välkommen söka dig till vårt växande städteam! Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett företag som specialiserar sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Rollen som hemstädare: Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund har en bostad på 100-170kvm Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. Vi arbetar måndag till fredag mellan 8-17 (8-12 eller 13-17) Vi söker dig som vill arbeta deltid 50% Vi arbetar i hela Stockholm och är indelade i flera team. Krav på dig som sökande: Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. Du är noggran i ditt arbete och tycker om eget ansvar. Du tycker om ordning och reda. Du har gärna erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Välkommen med din ansökan senast 10 augusti. Urval till intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor, kontakta Fredrik Malmgren: fredrik.malmgren@vardagsfrid.se.Vill du söka arbete hos oss? Välkommen med din ansökan till jobb.vardagsfrid.se
Företag: VARDAGSFRID AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Servicemedveten hemstädare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicemedveten hemstädare

Kontorsfrid söker en servicemedveten lokalvårdar
Tycker du om ordning och reda? Ta eget ansvar och arbeta självständigt? Välkommen att söka dig till vårt växande städteam! Kontorsfrid, en del utav Vardagsfrid, är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa en servicemedveten lokalvårdare för ett fast uppdrag på 50%. Vi är ett företag som specialiserar sig på två områden kontorsstädning och hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal och som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att utvecklas till arbetande förman. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och karriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Rollen som lokalvårdare: Varje lokalvårdare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. Uppdraget börjar klockan 6.00 måndag-fredag Vi söker dig som vill arbeta 50% Uppdraget är i Stockholm. Krav på dig som sökande: Erfarenhet av kontorsstädning Genomgått SRY-utbildning B-körkort Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att de arbete du gjort. Du är noggrann i ditt arbete och tycker om eget ansvar. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Välkommen med din ansökan senast 10 augusti. Urval till intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor, kontakta Fredrik Malmgren: fredrik.malmgren@vardagsfrid.se. Vill du söka arbete hos oss? Välkommen med din ansökan till jobb.vardagsfrid.se
Företag: VARDAGSFRID AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorsfrid söker en servicemedveten lokalvårdar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorsfrid söker en servicemedveten lokalvårdar

Servicemedveten hemstädare i Järfälla
Tycker du om ordning och reda? Ta eget ansvar och arbeta självständigt! Välkommen att söka dig till Vardagsfrids växande städteam! Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och därför behöver vi anställa fler servicemedvetna hemstädare till Järfälla och närliggande kommuner. Vi är ett företag som specialiserar sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Rollen som hemstädare: Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund har en bostad på 100-170kvm Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. Vi arbetar måndag till fredag Vi söker dig som vill arbeta deltid Vi arbetar i hela Stockholm och är indelade i flera team. Krav på dig som sökande: Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. Du är noggrann i ditt arbete och tycker om eget ansvar. Du tycker om ordning och reda. Du har gärna erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Sista ansökningsdag är 18 oktober 2016. Urval till intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta HR-ansvarig Fredrik Malmgren: fredrik.malmgren@vardagsfrid.se.
Företag: VARDAGSFRID AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Servicemedveten hemstädare i Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicemedveten hemstädare i Järfälla

Servicemedveten hemstädare i Upplands Väsby
Tycker du om ordning och reda? Ta eget ansvar och arbeta självständigt! Välkommen att söka dig till Vardagsfrids växande städteam! Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och därför behöver vi anställa fler servicemedvetna hemstädare till Upplands Väsby och närliggande kommuner. Vi är ett företag som specialiserar sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Rollen som hemstädare: Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund har en bostad på 100-170kvm Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. Vi arbetar måndag till fredag Vi söker dig som vill arbeta deltid Vi arbetar i hela Stockholm och är indelade i flera team. Krav på dig som sökande: Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. Du är noggrann i ditt arbete och tycker om eget ansvar. Du tycker om ordning och reda. Du har gärna erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Sista ansökningsdag är 18 oktober 2016. Urval till intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta HR-ansvarig Fredrik Malmgren: fredrik.malmgren@vardagsfrid.se.
Företag: VARDAGSFRID AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Servicemedveten hemstädare i Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicemedveten hemstädare i Upplands Väsby

Servicemedveten hemstädare i Sollentuna
Tycker du om ordning och reda? Ta eget ansvar och arbeta självständigt! Välkommen att söka dig till Vardagsfrids växande städteam! Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och därför behöver vi anställa fler servicemedvetna hemstädare till Sollentuna och närliggande kommuner. Vi är ett företag som specialiserar sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet. För rätt person finns det möjligheter att växa inom företaget. Genom bland annat internutbildningar, coachande lärande och kärriärmöjligheter inom företaget ska vi nå vårt mål. Rollen som hemstädare: Varje städare ansvarar för att leverera hög städkvalitet. Våra kunder har större hus så vi hinner 1-2 hus per dag. En vanlig kund har en bostad på 100-170kvm Utöver hemstädning kan tvättning och strykning förekomma. Vardagsfrid har bara abonnemangskunder så du kommer träffa dina kunder varannan eller varje vecka. Vi arbetar måndag till fredag Vi söker dig som vill arbeta deltid Vi arbetar i hela Stockholm och är indelade i flera team. Krav på dig som sökande: Du är serviceminded och vill att kunden ska njuta av att du städat deras hem. Du är noggrann i ditt arbete och tycker om eget ansvar. Du tycker om ordning och reda. Du har gärna erfarenhet av hemstädning eller kontorsstädning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du vill jobba med Vardagsfrid i flera år. Du förekommer EJ i polisens belastningsregister. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Sista ansökningsdag är 18 oktober 2016. Urval till intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta HR-ansvarig Fredrik Malmgren: fredrik.malmgren@vardagsfrid.se.
Företag: VARDAGSFRID AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Servicemedveten hemstädare i Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicemedveten hemstädare i Sollentuna


Sök lediga jobb Vardagsfrid AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se