Varuhuschef jobb - lediga jobb

Varuhuschef jobb Varuhuschef jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Varuhuschef. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Varuhuschef. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Varuhuschef- Södertälje

 2. Varuhuschef- Norrtälje

 3. Varuhuschef- Haninge

 4. Varuhuschef till Bräkne-Hoby- Ronneby

 5. Varuhuschef- Ängelholm

 6. Varuhuschef till Charlottenberg- Eda

 7. Varuhuschef till Karlstad- Karlstad

 8. Varuhuschef- Skellefteå

 9. Varuhuschef - Västerbotten- Umeå

 10. Varuhuschef- Borås

 11. Varuhuschef - Partille- Partille

 12. Varuhuschef- Karlskoga

 13. Rusta söker Varuhuschef till Charlottenberg- Eda

 14. Varuhuschef - Västerbotten- Umeå

 15. Ställföreträdande varuhuschef- Järfälla

 16. Varuhuschef till Bräkne-Hoby- Ronneby

 17. Rusta söker Varuhuschef- Karlstad

 18. Varuhuschef till NetOnNet i Kristianstad- Kristianstad

 19. Varuhuschef- Motala

 20. Varuhuschef till NetOnNet i Kristianstad- Kristianstad

 21. Varuhuschef- Norrköping

 22. Varuhuschef till vår Lagershop i Västerås- Västerås

 23. Ställföreträdande Varuhuschef till Nacka- Nacka

 24. Varuhuschef XXL Sport & Vildmark Stockholm City- Stockholm

 25. Varuhuschef XXL Sport & Vildmark Helsingborg- Helsingborg

 26. Varuhuschef - Charlottenberg- Eda

 27. Varuhuschef - Mora- Mora

 28. VARUHUSCHEF JULA JÖNKÖPING- Jönköping

 29. Varuhuschef Jönköping- Jönköping

 30. Varuhuschef Kalmar- Kalmar

 31. Varuhuschef Jönköping- Jönköping

 32. Ställföreträdande Varuhuschef- Upplands Väsby

 33. VI SÖKER VARUHUSCHEF TILL RUSTA CHARLOTTENBERG- Eda

 34. Varuhuschef- Linköping

 35. Ställföreträdande Varuhuschef- Linköping

 36. Varuhuschef- Borlänge

 37. Varuhuschef - Trollhättan- Trollhättan

 38. Ställföreträdande varuhuschef - VVS & Bygg- Åstorp

 39. Ställföreträdande varuhuschef - VVS & Bygg- Åstorp

 40. Varuhuschef- Botkyrka


Mer beskrivning

Varuhuschef
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Rollbeskrivning En Varuhuschef på Biltema är kundfokuserad och har ett stort engagemang i sin verksamhet. Varuhuschefen ansvarar för hela driften av varuhuset inklusive inköp, försäljning, logistik, ekonomi, personal, marknadsföring och upprätthållande av Biltemas koncept.   Kvalifikationer Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet som Butikschef eller Varuhuschef inom detaljhandeln, dessförinnan har du arbetat i flera år i olika ledande befattningar även då inom detaljhandeln. Du är en självgående, prestationsorienterad och tydlig ledare som har förmågan att motivera din personal. Du är affärsorienterad och arbetar strukturerat. Vidare vill du arbeta i kedjekoncept med lokalt entreprenörskap, stora volymer och många människor. Kunskap i butiksdrift, ekonomistyrning, lager, logistik, marknadsföring samt att driva försäljning är ett krav. Tjänsten som Varuhuschef på Biltema erbjuder ett utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Det är viktigt att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet. Eftersom detta rör sig om en nyetablering så får du möjlighet att vara med från början och bl.a. rekrytera ditt egna Biltema team.   Arbetsplats/placering: Södertälje Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse Har du frågor kring tjänsten kontakta:Beata Vaszi: 010-490 15 35 Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du laddar upp din ansökan omgående. Är du intresserad av att söka någon av våra andra tjänster till Varuhuset? Resterande tjänster till Biltema Södertälje utannonseras under hösten/vintern. Ladda gärna upp en spontanansökan via vår hemsida så länge och skapa en så kallad ”Jobbagent”. När väl annonserna läggs ut, kommer du få ett mail om att det nu går bra att söka de tjänster du lagt in önskemål på.
Företag: Biltema Södertälje
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef jobb, Varuhuschef Södertälje, Varuhuschef Biltema Södertälje
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef

Varuhuschef
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Rollbeskrivning: En Varuhuschef på Biltema är kundfokuserad och har ett stort engagemang i sin verksamhet. Varuhuschefen ansvarar för hela driften av varuhuset inklusive inköp, försäljning, logistik, ekonomi, personal, marknadsföring och upprätthållande av Biltemas koncept. Som Varuhuschef är du tillika VD för ett dotterbolag.   Kvalifikationer: Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet som butikschef inom detaljhandeln, dessförinnan har du arbetat i flera år i olika ledande befattningar även då inom detaljhandeln. Du är en självgående, prestationsorienterad och tydlig ledare som har förmågan att motivera din personal. Du är affärsorienterad och arbetar strukturerat. Vidare vill du arbeta i kedjekoncept med lokalt entreprenörskap, stora volymer och många människor. Kunskap i butiksdrift, ekonomistyrning, lager, logistik, marknadsföring samt att driva försäljning är ett krav. Vi erbjuder ett utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Det är viktigt att du delar Biltemas värderingar, enkelhet, sparsamhet, handlingskraft, ordning och reda samt flexibilitet. Eftersom detta rör sig om en nyetablering så får du här även möjlighet att vara med helt från början inklusive rekryteringen av ditt eget Biltema team.   Arbetsplats/placering: Norrtälje Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse Har du frågor kring tjänsten kontakta:Beata Vaszi: 010-490 15 35 Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du laddar upp din ansökan omgående. Är du intresserad av att söka någon av våra andra tjänster till Varuhuset? Resterande tjänster till Biltema Norrtälje utannonseras under våren/sommaren. Ladda gärna upp en spontanansökan via vår hemsida så länge och skapa en så kallad "Jobbagent". När väl annonserna läggs ut, kommer du få ett mail om att det nu går bra att söka de tjänster du lagt in önskemål på.
Företag: Biltema Norrtälje AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef jobb, Varuhuschef Norrtälje, Varuhuschef Biltema Norrtälje AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef

Varuhuschef
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Rollbeskrivning En Varuhuschef på Biltema är kundfokuserad och har ett stort engagemang i sin verksamhet. Varuhuschefen ansvarar för hela driften av varuhuset inklusive inköp, försäljning, logistik, ekonomi, personal, marknadsföring och upprätthållande av Biltemas koncept.   Kvalifikationer Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet som Butikschef eller Varuhuschef inom detaljhandeln, dessförinnan har du arbetat i flera år i olika ledande befattningar även då inom detaljhandeln. Du är en självgående, prestationsorienterad och tydlig ledare som har förmågan att motivera din personal. Du är affärsorienterad och arbetar strukturerat. Vidare vill du arbeta i kedjekoncept med lokalt entreprenörskap, stora volymer och många människor. Kunskap i butiksdrift, ekonomistyrning, lager, logistik, marknadsföring samt att driva försäljning är ett krav. Tjänsten som Varuhuschef på Biltema erbjuder ett utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Det är viktigt att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.   Arbetsplats/placering: Haninge Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse Lön:Enligt överenskommelse Arbetstider: Varierar över veckan, kan innefatta kvällar och helger Har du frågor kring tjänsten kontakta:Beata Vaszi 010-490 15 35 Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du laddar upp din ansökan omgående.
Företag: Biltema Haninge AB
Ort: Haninge
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef jobb, Varuhuschef Haninge, Varuhuschef Biltema Haninge AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef

Varuhuschef till Bräkne-Hoby
För kunds räkning söker vi nu VARUHUSCHEF till Bräkne-Hoby/ Ronneby. Vi vill att du: Är en entusiasmerande och modern ledare med erfarenhet av handel. vet vad som krävs för att lyckas. - Är driftig, målinriktad och stresstålig. - har kunskap om butiksadministration och personalplanering. - gillar att aktivt arbeta i butik. - har kännedom om marknaden i Bräkne-Hoby med omnejd. Din ansökan skickar du senast 28 juli via e-mail till: david.persson@nastajobb.se Ansökningarna kommer att behandlas löpande.
Företag: Tiderman media & consulting
Ort: Ronneby
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef till Bräkne-Hoby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef till Bräkne-Hoby

Varuhuschef
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Rollbeskrivning En Varuhuschef på Biltema är kundfokuserad och har ett stort engagemang i sin verksamhet. Varuhuschefen ansvarar för hela driften av varuhuset inklusive inköp, försäljning, logistik, ekonomi, personal, marknadsföring och upprätthållande av Biltemas koncept.   Kvalifikationer Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet som Butikschef eller Varuhuschef inom detaljhandeln, dessförinnan har du arbetat i flera år i olika ledande befattningar även då inom detaljhandeln. Du är en självgående, prestationsorienterad och tydlig ledare som har förmågan att motivera din personal. Du är affärsorienterad och arbetar strukturerat. Vidare vill du arbeta i kedjekoncept med lokalt entreprenörskap, stora volymer och många människor. Kunskap i butiksdrift, ekonomistyrning, lager, logistik, marknadsföring samt att driva försäljning är ett krav. Tjänsten som Varuhuschef på Biltema erbjuder ett utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Det är viktigt att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet. Eftersom detta rör sig om en nyetablering så får du möjlighet att vara med från början och bl.a. rekrytera ditt egna Biltema team.   Arbetsplats/placering: Ängelholm Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse Lön:Enligt överenskommelse Arbetstider: Varierar över veckan, kan innefatta kvällar och helger Har du frågor kring tjänsten kontakta:Beata Vaszi 010-490 15 35 Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du laddar upp din ansökan omgående. Är du intresserad av att söka någon av våra andra tjänster till Varuhuset? Resterande tjänster till Biltema Ängelholm utannonseras under hösten/vintern. Ladda gärna upp en spontanansökan via vår hemsida så länge och skapa en så kallad ”Jobbagent”. När väl annonserna läggs ut, kommer du få ett mail om att det nu går bra att söka de tjänster du lagt in önskemål på.
Företag: Biltema Ängelholm
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef jobb, Varuhuschef Ängelholm, Varuhuschef Biltema Ängelholm
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef

Varuhuschef till Charlottenberg
Rusta är en detaljhandelskedja som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga produkter för hem och fritid som ger många människor mycket för pengarna. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta 68 butiker över hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder. Huvudkontoret ligger i Upplands Väsby utanför Stockholm och Rustas två distributionscentraler är belägna i Nässjö och i Landsbro. Det är i butiken slaget om kunderna står. Din viktigaste uppgift är att varje dag presentera en välskött och tilltalande butik med positiv och hjälpsam personal. Butikens fokus ska vara försäljning och viljan att ständigt utveckla försäljningen ska genomsyra verksamheten. Raka puckar, högt till tak och ett glatt humör ska vara lika självklara inslag i verksamheten som höga ambitioner och hårt arbete. God lönsamhet är en förutsättning för utveckling och kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus är självklara hörnpelare i butiksdriften.   Din roll som Butikschef är att i alla frågor, stora som små, ansvara för den dagliga driften och att  stimulera medarbetarna till att ta eget ansvar och alltid tänka försäljning.   Vi söker dig som brinner för detaljhandel och drivs av de dagliga utmaningar som arbetet innebär. Vi kräver att du har ett par års erfarenhet av en ansvarsbefattning inom handel, gärna från en verksamhet som hanterar stora volymer.
Företag: Rusta AB
Ort: Eda
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef till Charlottenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef till Charlottenberg

Varuhuschef till Karlstad
Rusta är en detaljhandelskedja som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga produkter för hem och fritid som ger många människor mycket för pengarna. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta 68 butiker över hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder. Huvudkontoret ligger i Upplands Väsby utanför Stockholm och Rustas två distributionscentraler är belägna i Nässjö och i Landsbro. Det är i butiken slaget om kunderna står. Din viktigaste uppgift är att varje dag presentera en välskött och tilltalande butik med positiv och hjälpsam personal. Butikens fokus ska vara försäljning och viljan att ständigt utveckla försäljningen ska genomsyra verksamheten. Raka puckar, högt till tak och ett glatt humör ska vara lika självklara inslag i verksamheten som höga ambitioner och hårt arbete. God lönsamhet är en förutsättning för utveckling och kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus är självklara hörnpelare i butiksdriften.   Din roll som Butikschef är att i alla frågor, stora som små, ansvara för den dagliga driften och att  stimulera medarbetarna till att ta eget ansvar och alltid tänka försäljning.   Vi söker dig som brinner för detaljhandel och drivs av de dagliga utmaningar som arbetet innebär. Vi kräver att du har ett par års erfarenhet av en ansvarsbefattning inom handel, gärna från en verksamhet som hanterar stora volymer.
Företag: Rusta AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef till Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef till Karlstad

Varuhuschef
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Rollbeskrivning En Varuhuschef på Biltema är kundfokuserad och har ett stort engagemang i sin verksamhet. Varuhuschefen ansvarar för hela driften av varuhuset inklusive inköp, försäljning, logistik, ekonomi, personal, marknadsföring och upprätthållande av Biltemas koncept.   Kvalifikationer Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet som Butikschef eller Varuhuschef inom detaljhandeln, dessförinnan har du arbetat i flera år i olika ledande befattningar även då inom detaljhandeln. Du är en självgående, prestationsorienterad och tydlig ledare som har förmågan att motivera din personal. Du är affärsorienterad och arbetar strukturerat. Vidare vill du arbeta i kedjekoncept med lokalt entreprenörskap, stora volymer och många människor. Kunskap i butiksdrift, ekonomistyrning, lager, logistik, marknadsföring samt att driva försäljning är ett krav. Tjänsten som Varuhuschef på Biltema erbjuder ett utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Det är viktigt att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.   Arbetsplats/placering: Skellefteå Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse Har du frågor kring tjänsten kontakta:Beata Vaszi: 010-490 15 35 Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du laddar upp din ansökan omgående.
Företag: Biltema Skellefteå AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef jobb, Varuhuschef Skellefteå, Varuhuschef Biltema Skellefteå AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef

Varuhuschef - Västerbotten
Future Management är idag ett rekryteringsföretag som är uppbyggt av tre olika affärsområden, Retail, Executive samt Ekonomi. Varje affärsområde är helt nischat mot respektive bransch, och samtliga medarbetare har god erfarenhet från de branscher de verkar i. Detta gör att företagets rekryteringskonsulter snabbt kan sätta sig in i uppdragsgivarnas och kandidaternas situation, och på så sätt genomföra professionella rekryteringsprocesser med hög kvalitet. Företaget har sitt kontor i Stockholm, men arbetar med uppdrag över hela Sverige. Varuhuschef – Västerbotten Är du en erfaren, driven och affärsmässig ledare som brinner för försäljning? Vill du vara med i ett spännande och utvecklande skede hos ett av Sveriges stora detaljhandelsföretag? Då kan denna tjänst vara något för dig! Som Varuhuschef blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att tillsammans med din lokala ledningsgrupp målinriktat leda den dagliga verksamheten gällande marknadsföring, försäljning, personal och distribution - samt att utveckla framtida möjligheter inom dessa områden. Du kommer att ha resultat- och budgetansvar för varuhuset och dina viktigaste uppdrag blir att: • driva den operativa verksamheten i varuhuset • bygga en fungerande säljkultur och sprida denna i hela verksamheten • ansvara för personalen, avseende både utveckling och avveckling • coacha och tillgodose att övriga personer i ledningsgruppen är framgångsrika ledare • arbeta med den lokala marknadsföringen • bidra till att varuhuset har en fortsatt positiv ekonomisk utveckling och att säkerställa att affärsmässigheten genomsyrar alla delar av verksamheten. I rollen som Varuhuschef krävs flerårig erfarenhet från en ledande position med budget-, resultat- och personalansvar inom stora organisationer och även erfarenhet av att leda organisationer i förändring. För att lyckas med detta uppdrag krävs ledarskap, entreprenörskap, affärsmannaskap och erfarenhet från handeln. Du måste kunna agera både operativt och strategiskt, och ha god erfarenhet av företagsekonomi. Erfarenhet från B2B-försäljning är meriterande. För att trivas i rollen bör du vidare vara utåtriktad och du förväntas bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du förstår vikten av att alltid ha kundfokus, är strukturerad och värdesätter ordning och reda. Vår uppdragsgivare erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett mycket framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Tjänsten är tillsvidare med goda förmåner och du har tillgång till förmånsbil. Om du känner att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav, kan du vara rätt kandidat till ett av de mest spännande och utmanande uppdragen inom svensk detaljhandel, ett uppdrag som Varuhuschef i Västerbotten. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se. Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef - Västerbotten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef - Västerbotten

Varuhuschef
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Rollbeskrivning En Varuhuschef på Biltema är kundfokuserad och har ett stort engagemang i sin verksamhet. Varuhuschefen ansvarar för hela driften av varuhuset inklusive inköp, försäljning, logistik, ekonomi, personal, marknadsföring och upprätthållande av Biltemas koncept.   Kvalifikationer Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet som Butikschef eller Varuhuschef inom detaljhandeln, dessförinnan har du arbetat i flera år i olika ledande befattningar även då inom detaljhandeln. Du är en självgående, prestationsorienterad och tydlig ledare som har förmågan att motivera din personal. Du är affärsorienterad och arbetar strukturerat. Vidare vill du arbeta i kedjekoncept med lokalt entreprenörskap, stora volymer och många människor. Kunskap i butiksdrift, ekonomistyrning, lager, logistik, marknadsföring samt att driva försäljning är ett krav. Tjänsten som Varuhuschef på Biltema erbjuder ett utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Det är viktigt att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet. Eftersom detta rör sig om en nyetablering så får du möjlighet att vara med från början och bl.a. rekrytera ditt egna Biltema team.   Arbetsplats/placering: Borås Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse Lön:Enligt överenskommelse Arbetstider: Varierar över veckan, kan innefatta kvällar och helger Har du frågor kring tjänsten kontakta:Beata Vaszi 010-490 15 35 Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du laddar upp din ansökan omgående. Är du intresserad av att söka någon av våra andra tjänster till Varuhuset? Resterande tjänster till Biltema Borås utannonseras under hösten/vintern. Ladda gärna upp en spontanansökan via vår hemsida så länge och skapa en så kallad ”Jobbagent”. När väl annonserna läggs ut, kommer du få ett mail om att det nu går bra att söka de tjänster du lagt in önskemål på.
Företag: Biltema Borås
Ort: Borås
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef jobb, Varuhuschef Borås, Varuhuschef Biltema Borås
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef

Varuhuschef - Partille
Jula AB är ett lönsamt detaljhandelsföretag som säljer produkter till låga priser för hemmafixare och proffs. Just nu har vi 60 varuhus i Sverige och Norge och i Polen. Vår arbetsplats präglas av entreprenörsanda och att vara i ständig utveckling. Våra ledord är nyfikenhet, engagemang och ärlighet och att gå rakt på mål. Omsättningen 2012 var 4,2 miljarder kr och vi sysselsätter ca 2000 personer . Jula söker nu en ny varuhuschef i Partille Detta då vår nuvarande varuhuschef går vidare i organisationen. Arbetsuppgifter: Du har det totala ansvaret för drift, produktivitet och resultat utifrån givna budgetramar. Arbete omfattar förutom själva butiksarbetet också personalledning, budgetering, resultatuppföljning samt genomförande av marknads- och säljplaner. Du blir lagledare för ca 25 anställda och svarar med dem för att vi lever upp till kundens krav. Ledarskap, entusiasm och servicekänsla är nyckelord. Bakgrund: För att lyckas med uppgiften bör du som person vara nyfiken, ha kunden i fokus och tycka om att gå rakt på mål! Du bör ha marknadsekonomisk utbildning i botten, kompletterad med flera års erfarenhet från detaljhandel i ledande ställning med resultatansvar. Ett gediget tekniskt och praktiskt intresse är ett måste för att kunna leva med i Julas värld. Vi ser gärna sökande med bakgrund från dagligvaruhandeln. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter i ett spännande företag som befinner sig i ett expansivt skede. För rätt person är detta ett toppjobb inom ett av Sveriges mest intressanta handelsföretag. Rekrytering kan komma att ske löpande. Kontaktperson: Sven Thorsson, Regionchef eller Johan Bergman, HR-chef tel.nr. (vxl): 0511-246 00
Företag: JULA AB
Ort: Partille
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef - Partille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef - Partille

Varuhuschef
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Rollbeskrivning En Varuhuschef på Biltema är kundfokuserad och har ett stort engagemang i sin verksamhet. Varuhuschefen ansvarar för hela driften av varuhuset inklusive inköp, försäljning, logistik, ekonomi, personal, marknadsföring och upprätthållande av Biltemas koncept.   Kvalifikationer Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet som Butikschef eller Varuhuschef inom detaljhandeln, dessförinnan har du arbetat i flera år i olika ledande befattningar även då inom detaljhandeln. Du är en självgående, prestationsorienterad och tydlig ledare som har förmågan att motivera din personal. Du är affärsorienterad och arbetar strukturerat. Vidare vill du arbeta i kedjekoncept med lokalt entreprenörskap, stora volymer och många människor. Kunskap i butiksdrift, ekonomistyrning, lager, logistik, marknadsföring samt att driva försäljning är ett krav. Tjänsten som Varuhuschef på Biltema erbjuder ett utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Det är viktigt att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet. Eftersom detta rör sig om en nyetablering så får du möjlighet att vara med från början och bl.a. rekrytera ditt egna Biltema team.   Arbetsplats/placering: Karlskoga Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse Har du frågor kring tjänsten kontakta:Beata Vaszi: 010-490 15 35 Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du laddar upp din ansökan omgående. Är du intresserad av att söka någon av våra andra tjänster till Varuhuset? Resterande tjänster till Biltema Karlskoga utannonseras under vintern. Ladda gärna upp en spontanansökan via vår hemsida så länge och skapa en så kallad ”Jobbagent”. När väl annonserna läggs ut, kommer du få ett mail om att det nu går bra att söka de tjänster du lagt in önskemål på.
Företag: Biltema Karlskoga
Ort: Karlskoga
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef jobb, Varuhuschef Karlskoga, Varuhuschef Biltema Karlskoga
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef

Rusta söker Varuhuschef till Charlottenberg
Rusta växer och söker Varuhuschef till Charlottenberg Varuhuset flyttar till ett ny och mer attraktivt läge med bättre parkeringsmöjligheter i Charlottenberg under hösten 2013. Vi söker dig som vill vara med om en spännande resa. Vi anser att det är i butiken slaget om kunderna står. Din viktigaste uppgift är att varje dag presentera en välskött och tilltalande butik med positiv och hjälpsam personal. Varuhusets fokus ska vara försäljning och viljan att ständigt utveckla försäljningen ska genomsyra verksamheten. Raka puckar, högt till tak och ett glatt humör ska vara lika självklara inslag i verksamheten som höga ambitioner och hårt arbete. God lönsamhet är en förutsättning för utveckling och kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus är självklara hörnpelare i butiksdriften. Din roll som Varuhuschef är att i alla frågor, stora som små, ansvara för den dagliga driften och att stimulera medarbetarna till att ta eget ansvar och alltid tänka försäljning. Vi söker dig som brinner för detaljhandel och drivs av de dagliga utmaningar som arbetet innebär. Vi kräver att du har ett par års erfarenhet av en ansvarsbefattning inom handel, gärna från en verksamhet som hanterar stora volymer. I denna rekrytering samarbetar Rusta med Retail recruitment. Kontakta Olle Mikkelsen Retail Talent Manager på 0703-37 44 05 alt om du har frågor. Tillsättning snarast. Din ansökan med CV och personligt brev skickar du snarast till Olle.mikkelsen@retailrecruitment.se, då vi tillämpar fortlöpande rekrytering. Rusta AB Rusta är en detaljhandelskedja som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga produkter för hem och fritid som ger många människor mycket för pengarna. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta 68 butiker över hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder. Huvudkontoret ligger i Upplands Väsby utanför Stockholm och Rustas två distributionscentraler är belägna i Nässjö och i Landsbro.
Företag: Retail recruitment
Ort: Eda
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Rusta söker Varuhuschef till Charlottenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rusta söker Varuhuschef till Charlottenberg

Varuhuschef - Västerbotten
Future Management är idag ett rekryteringsföretag som är uppbyggt av tre olika affärsområden, Retail, Executive samt Ekonomi. Varje affärsområde är helt nischat mot respektive bransch, och samtliga medarbetare har god erfarenhet från de branscher de verkar i. Detta gör att företagets rekryteringskonsulter snabbt kan sätta sig in i uppdragsgivarnas och kandidaternas situation, och på så sätt genomföra professionella rekryteringsprocesser med hög kvalitet. Företaget har sitt kontor i Stockholm, men arbetar med uppdrag över hela Sverige. Varuhuschef – Västerbotten Är du en erfaren, driven och affärsmässig ledare som brinner för försäljning? Vill du vara med i ett spännande och utvecklande skede hos ett av Sveriges stora detaljhandelsföretag? Då kan denna tjänst vara något för dig! Som Varuhuschef blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att tillsammans med din lokala ledningsgrupp målinriktat leda den dagliga verksamheten gällande marknadsföring, försäljning, personal och distribution - samt att utveckla framtida möjligheter inom dessa områden. Du kommer att ha resultat- och budgetansvar för varuhuset och dina viktigaste uppdrag blir att: • driva den operativa verksamheten i varuhuset • bygga en fungerande säljkultur och sprida denna i hela verksamheten • ansvara för personalen, avseende både utveckling och avveckling • coacha och tillgodose att övriga personer i ledningsgruppen är framgångsrika ledare • arbeta med den lokala marknadsföringen • bidra till att varuhuset har en fortsatt positiv ekonomisk utveckling och att säkerställa att affärsmässigheten genomsyrar alla delar av verksamheten. I rollen som Varuhuschef krävs flerårig erfarenhet från en ledande position med budget-, resultat- och personalansvar inom stora organisationer och även erfarenhet av att leda organisationer i förändring. För att lyckas med detta uppdrag krävs ledarskap, entreprenörskap, affärsmannaskap och erfarenhet från handeln. Du måste kunna agera både operativt och strategiskt, och ha god erfarenhet av företagsekonomi. Erfarenhet från B2B-försäljning är meriterande. För att trivas i rollen bör du vidare vara utåtriktad och du förväntas bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du förstår vikten av att alltid ha kundfokus, är strukturerad och värdesätter ordning och reda. Vår uppdragsgivare erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett mycket framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Tjänsten är tillsvidare med goda förmåner och du har tillgång till förmånsbil. Om du känner att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav, kan du vara rätt kandidat till ett av de mest spännande och utmanande uppdragen inom svensk detaljhandel, ett uppdrag som Varuhuschef i Västerbotten. För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se. Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Future Management AB
Ort: Umeå
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef - Västerbotten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef - Västerbotten

Ställföreträdande varuhuschef
Rusta är en detaljhandelskedja som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga produkter för hem och fritid som ger många människor mycket för pengarna. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta 68 butiker över hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder. Huvudkontoret ligger i Upplands Väsby utanför Stockholm och Rustas två distributionscentraler är belägna i Nässjö och i Landsbro. Det är i butiken slaget om kunderna står. Din viktigaste uppgift är att varje dag presentera en välskött och tilltalande butik med positiv och hjälpsam personal. Butikens fokus ska vara försäljning och viljan att ständigt utveckla försäljningen ska genomsyra verksamheten. Raka puckar, högt till tak och ett glatt humör ska vara lika självklara inslag i verksamheten som höga ambitioner och hårt arbete. God lönsamhet är en förutsättning för utveckling och kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus är självklara hörnpelare i butiksdriften. Din roll som Ställföreträdande varuhuschef är att i alla frågor, stora som små, biträda butikschefen i den dagliga driften och att ta ansvar när denne är frånvarande. Vi söker dig som brinner för detaljhandel och drivs av de dagliga utmaningar som arbetet innebär. Vi tror att du har ett par års erfarenhet av en ansvarsbefattning inom handel, gärna från en verksamhet som hanterar stora volymer. Din ambition ska vara att driva en egen butik inom ett par år.
Företag: Detaljhandel
Ort: Järfälla
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Ställföreträdande varuhuschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ställföreträdande varuhuschef

Varuhuschef till Bräkne-Hoby
För kunds räkning söker vi nu VARUHUSCHEF till Bräkne-Hoby/ Ronneby. Vi vill att du: Är en entusiasmerande och modern ledare med erfarenhet av handel. vet vad som krävs för att lyckas. - Är driftig, målinriktad och stresstålig. - har kunskap om butiksadministration och personalplanering. - gillar att aktivt arbeta i butik. - har kännedom om marknaden i Bräkne-Hoby med omnejd. Din ansökan skickar du senast 22 augusti via e-mail till: david.persson@nastajobb.se Ansökningarna kommer att behandlas löpande.
Företag: Tiderman media & consulting
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef till Bräkne-Hoby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef till Bräkne-Hoby

Rusta söker Varuhuschef
Rusta växer och söker Varuhuschef Vi anser att det är i butiken slaget om kunderna står. Din viktigaste uppgift är att varje dag presentera en välskött och tilltalande butik med positiv och hjälpsam personal. Varuhusets fokus ska vara försäljning och viljan att ständigt utveckla försäljningen ska genomsyra verksamheten. Raka puckar, högt till tak och ett glatt humör ska vara lika självklara inslag i verksamheten som höga ambitioner och hårt arbete. God lönsamhet är en förutsättning för utveckling och kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus är självklara hörnpelare i butiksdriften. Din roll som Varuhuschef är att i alla frågor, stora som små, ansvara för den dagliga driften och att stimulera medarbetarna till att ta eget ansvar och alltid tänka försäljning. Vi söker dig som brinner för detaljhandel och drivs av de dagliga utmaningar som arbetet innebär. Vi kräver att du har ett par års erfarenhet av en ansvarsbefattning inom handel, gärna från en verksamhet som hanterar stora volymer. I denna rekrytering samarbetar Rusta med Retail recruitment. Kontakta Olle Mikkelsen Retail Talent Manager på 0703-37 44 05 alt om du har frågor. Tillsättning snarast. Din ansökan med CV och personligt brev skickar du snarast till Olle.mikkelsen@retailrecruitment.se, då vi tillämpar fortlöpande rekrytering. Rusta AB Rusta är en detaljhandelskedja som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga produkter för hem och fritid som ger många människor mycket för pengarna. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta 68 butiker över hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder. Huvudkontoret ligger i Upplands Väsby utanför Stockholm och Rustas två distributionscentraler är belägna i Nässjö och i Landsbro.
Företag: Retail recruitment
Ort: Karlstad
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Rusta söker Varuhuschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rusta söker Varuhuschef

Varuhuschef till NetOnNet i Kristianstad
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. NetOnNet öppnade den 10 mars 1999 med en enkel affärsidé: att sälja hemelektronik till lägre priser än i vanliga butiker. Vi fanns bara på Internet och sålde våra produkter direkt från lagerhyllan, utan onödigt krångel. 2001 kompletterades nätförsäljningen med Lagershopar där du handlar till samma låga priser som på nätet. Idag har vi 12 Lagershopar i Sverige, från Uppsala i norr till Malmö i söder. Oavsett om du handlar i Internetshopen eller i våra Lagershopar, är modellen densamma. På nätet genomför du hela köpprocessen själv och får sedan varan hemlevererad. Våra Lagershopar har inga säljare eller dyra lokalkostnader. Istället slår du precis som i Internetshopen upp varan i någon av våra sökstationer, och hämtar den sedan själv från anvisad lagerplats. Det gör att vi kan hålla låga kostnader för försäljning och distribution, vilket kommer dig som kund tillgodo i form av lägre priser. Vill du bli en del av ett ungt och snabbväxande företag? Som Varuhuschef på NetOnNet kommer du att ha ansvar för att uppnå resultat som är i linje med företagets helhet och dess strategiska mål. Personal och budgetansvar är en given del av din vardag. Rollen kräver en stark pådrivande kraft, initiativ och vilja att få saker utförda. En viktig aspekt av arbetet är att kunna förstå människor väl och använda den förståelsen effektivt. Arbetsuppgifter: - Motivera och engagera personalen - Nå uppsatta och överenskomna mål - Schemaläggning, budgetering - Säkerställa att varuhuset lever upp till företagets policys - Kontinuerligt bidra till Varuhusets och dina kollegors utveckling så att vi hela tiden kan förbättra oss och kundens upplevelse. Är du den vi söker? Vi söker dig som är sälj- och serviceinriktad och har dokumenterad ledarerfarenhet med personalansvar. Du har flera års erfarenhet av handeln, gärna med vana att hantera stora volymer samt kunskaper inom NetOnNet´s produktområden. Du tänker affärsmässigt i verksamhetens alla led och har en god förmåga att omvandla strategi till handling och vill arbeta i ett högt tempo. Din drivkraft att sälja och leverera hög service är framträdande och Du arbetar strukturerat mot utsatta mål. Som person är du väldigt driven och vill åstadkomma resultat snabbt. Du känner igen dig i våra värdeord kunniga, enkla, ärliga och nytänkande. Stämmer detta in på dig kan vi erbjuda ett stimulerande och offensivt arbete i ett av Sveriges mest expansiva hemelektronikföretag. Information om tjänsten Arbetstid: 40 timmar/vecka. Du bör kunna arbeta minst en helg i månaden Tillträde: Omgående Lön: Personlig lön Typ av anställning: Rekrytering Passar du in på beskrivningen? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att Komet förmedlar kontakten mellan Dig och kund men att Du sedan blir direktanställd av företaget. Tjänsten blir en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vid frågor vänligen kontakta konsultchef Ida-Marie Tagesson, ida-marie.tagesson@komet.se , 020-252600.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef till NetOnNet i Kristianstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef till NetOnNet i Kristianstad

Varuhuschef
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Rollbeskrivning En Varuhuschef på Biltema är kundfokuserad och har ett stort engagemang i sin verksamhet. Varuhuschefen ansvarar för hela driften av varuhuset inklusive inköp, försäljning, logistik, ekonomi, personal, marknadsföring och upprätthållande av Biltemas koncept.   Kvalifikationer Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet som Butikschef eller Varuhuschef inom detaljhandeln, dessförinnan har du arbetat i flera år i olika ledande befattningar även då inom detaljhandeln. Du är en självgående, prestationsorienterad och tydlig ledare som har förmågan att motivera din personal. Du är affärsorienterad och arbetar strukturerat. Vidare vill du arbeta i kedjekoncept med lokalt entreprenörskap, stora volymer och många människor. Kunskap i butiksdrift, ekonomistyrning, lager, logistik, marknadsföring samt att driva försäljning är ett krav. Tjänsten som Varuhuschef på Biltema erbjuder ett utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Det är viktigt att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.   Arbetsplats/placering: Motala Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse Har du frågor kring tjänsten kontakta:Tove Torbjörnsdotter: 010-490 15 35 Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du laddar upp din ansökan omgående.
Företag: Biltema Motala AB
Ort: Motala
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef jobb, Varuhuschef Motala, Varuhuschef Biltema Motala AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef

Varuhuschef till NetOnNet i Kristianstad
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. NetOnNet öppnade den 10 mars 1999 med en enkel affärsidé: att sälja hemelektronik till lägre priser än i vanliga butiker. Vi fanns bara på Internet och sålde våra produkter direkt från lagerhyllan, utan onödigt krångel. 2001 kompletterades nätförsäljningen med Lagershopar där du handlar till samma låga priser som på nätet. Idag har vi 12 Lagershopar i Sverige, från Uppsala i norr till Malmö i söder. Oavsett om du handlar i Internetshopen eller i våra Lagershopar, är modellen densamma. På nätet genomför du hela köpprocessen själv och får sedan varan hemlevererad. Våra Lagershopar har inga säljare eller dyra lokalkostnader. Istället slår du precis som i Internetshopen upp varan i någon av våra sökstationer, och hämtar den sedan själv från anvisad lagerplats. Det gör att vi kan hålla låga kostnader för försäljning och distribution, vilket kommer dig som kund tillgodo i form av lägre priser. Vill du bli en del av ett ungt och snabbväxande företag? Som Varuhuschef på NetOnNet kommer du att ha ansvar för att uppnå resultat som är i linje med företagets helhet och dess strategiska mål. Personal och budgetansvar är en given del av din vardag. Rollen kräver en stark pådrivande kraft, initiativ och vilja att få saker utförda. En viktig aspekt av arbetet är att kunna förstå människor väl och använda den förståelsen effektivt. Arbetsuppgifter: - Motivera och engagera personalen - Nå uppsatta och överenskomna mål - Schemaläggning, budgetering - Säkerställa att varuhuset lever upp till företagets policys - Kontinuerligt bidra till Varuhusets och dina kollegors utveckling så att vi hela tiden kan förbättra oss och kundens upplevelse. Är du den vi söker? Vi söker dig som är sälj- och serviceinriktad och har dokumenterad ledarerfarenhet med personalansvar. Du har flera års erfarenhet av handeln, gärna med vana att hantera stora volymer samt kunskaper inom NetOnNet´s produktområden. Du tänker affärsmässigt i verksamhetens alla led och har en god förmåga att omvandla strategi till handling och vill arbeta i ett högt tempo. Din drivkraft att sälja och leverera hög service är framträdande och Du arbetar strukturerat mot utsatta mål. Som person är du väldigt driven och vill åstadkomma resultat snabbt. Du känner igen dig i våra värdeord kunniga, enkla, ärliga och nytänkande. Stämmer detta in på dig kan vi erbjuda ett stimulerande och offensivt arbete i ett av Sveriges mest expansiva hemelektronikföretag. Information om tjänsten Arbetstid: 40 timmar/vecka. Du bör kunna arbeta minst en helg i månaden Tillträde: Omgående Lön: Personlig lön Typ av anställning: Rekrytering Passar du in på beskrivningen? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att Komet förmedlar kontakten mellan Dig och kund men att Du sedan blir direktanställd av företaget. Tjänsten blir en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vid frågor vänligen kontakta konsultchef Ida-Marie Tagesson, ida-marie.tagesson@komet.se , 020-252600.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef till NetOnNet i Kristianstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef till NetOnNet i Kristianstad

Varuhuschef
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Rollbeskrivning Som Varuhuschef på Biltema har Du ett stort engagemang i din verksamhet och arbetar kundfokuserat. Du har det yttersta ansvaret för hela driften av varuhuset inklusive försäljning, inköp, logistik, ekonomi, personal, marknadsföring och upprätthållande av Biltemas koncept.   Kvalifikationer Vi söker Dig som har minst 3-5 års erfarenhet som Butikschef eller Varuhuschef inom detaljhandeln, och Du har dessförinnan arbetat i flera år i olika ledande befattningar även då inom detaljhandeln. Du började förmodligen som säljare en gång i tiden och har sedan med hjälp av ditt driv, engagemang och tävlingsinstinkt jobbat dig till där du är idag. Du är en självgående, prestationsorienterad och tydlig ledare som har förmågan att motivera och engagera din personal. Du är van att hantera en större personalgrupp, och Du är dessutom affärsorienterad och arbetar strukturerat, och att skapa resultat är en självklarhet för Dig. Du vill arbeta i en kedja vars affärskoncept präglas av lokalt entreprenörskap, stora volymer och korta beslutsvägar. Att Du har kunskap i butiksdrift, ekonomistyrning, lager, logistik, marknadsföring samt att driva försäljning med allt vad det innebär är ett krav. Tjänsten som Varuhuschef på Biltema erbjuder ett utmanande arbete i ett kraftigt expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Givetvis delar Du Biltemas värderingar Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet. Arbetsplats/placering: Norrköping Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse Lön:Enligt överenskommelse Arbetstider: Varierar över veckan, kan innefatta kvällar och helger   Har du frågor kring tjänsten kontakta:Tove Torbjörnsdotter 010-490 15 35   Du är välkommen att söka tjänsten via Biltemas rekryteringssystem. Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Urval kommer att ske löpande, vilket innebär att anställning kan ske innan annonsens eventuella slutdatum och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan omgående. Är du intresserad av att söka någon av våra andra tjänster till Varuhuset? Resterande tjänster till Biltema Borås utannonseras under hösten/vintern. Ladda gärna upp en spontanansökan via vår hemsida så länge och skapa en så kallad ”Jobbagent”. När väl annonserna läggs ut, kommer du få ett mail om att det nu går bra att söka de tjänster du lagt in önskemål på.
Företag: Biltema Norrköping
Ort: Norrköping
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef jobb, Varuhuschef Norrköping, Varuhuschef Biltema Norrköping
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef

Varuhuschef till vår Lagershop i Västerås
På NetOnNet för vi en envis kamp mot stora prislappar på hemelektronik. Vi säljer direkt från lagerhyllan, både på nätet och i våra Lagershopar landet över, till priser som gör att allt fler upptäcker att det lönar sig att kolla med oss först. Kombinerat med Internet bedriver vi ett unikt koncept med försäljning direkt från våra Lagershopar i Borås, Ullared, Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar, Örebro, Linköping, Västerås, Uppsala, Helsingborg, Umeå och Kristianstad. NetOnNet är en ledande aktör inom hemelektronik med totalt ca 500 anställda och en omsättning på drygt 3 MRD SEK. Bolaget startade i mars 1999 och har sitt huvudkontor i Borås. Vi finns även i Norge med internetförsäljning sedan maj 2006. Om tjänsten: Som Varuhuschef kommer du att ha ansvar för att uppnå resultat som är i linje med företagets helhets- och dess strategiska mål. Personal och budget ansvar är en given del av din vardag. Rollen kräver en stark pådrivande kraft, initiativ och vilja att få saker utförda. En viktig aspekt av arbetet är att kunna förstå människor väl och använda den förståelsen effektivt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av: - Motivera och engagera personalen - Nå uppsatta och överenskomna mål - Schemaläggning, budgetering - Säkerställa att varuhuset lever upp till företagets policys - Kontinuerligt bidra till Varuhusets och dina kollegors utveckling så att vi hela tiden kan förbättra oss och kundens upplevelse. Dina egenskaper och bakgrund: - Vi söker dig som är sälj- och serviceinriktad och har dokumenterad ledarerfarenhet med personalansvar. - Du har flera års erfarenhet av handeln, gärna med vana att hantera stora volymer samt kunskaper inom NetOnNet´s produktområden. - Du tänker affärsmässigt i verksamhetens alla led och har en god förmåga att omvandla strategi till handling och vill arbeta i ett högt tempo. - Din drivkraft är att sälja och leverera hög service är framträdande och Du arbetar strukturerat mot utsatta mål. - Som person är du väldigt driven och vill åstadkomma resultat snabbt. Du känner igen dig i våra värdeord - kunniga, enkla, ärliga och nytänkande! Stämmer detta in på dig kan vi erbjuda ett stimulerande och offensivt arbete i ett av Sveriges mest expansiva hemelektronikföretag! Välkommen med din ansökan! Ansökan: Om du finner ovan nämnda tjänst intressant, registrera din ansökan/CV via vår rekryteringssamarbetspartner Speed Professionals AB i Borås – du finner annonsen på: www.speedgroup.se OSA för tjänsten är fredagen den 25 oktober. Vi kommer sedan att i mitten av vecka 45 återkoppla till alla sökande om processens tidsplan. Vid frågor rörande denna tjänst vänligen kontakta: Annika Rådberg Operativ Chef / Rekryterare Tfn: 033 – 722 59 02 annika.radberg@speedgroup.se Nils Ryberg Rekryterare Tfn: 033 – 44 47 46 nils.ryberg@speedgroup.se
Företag: Speed Professionals AB
Ort: Västerås
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef till vår Lagershop i Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef till vår Lagershop i Västerås

Ställföreträdande Varuhuschef till Nacka
Rusta är en detaljhandelskedja som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga produkter för hem och fritid som ger många människor mycket för pengarna. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta 68 butiker över hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder. Huvudkontoret ligger i Upplands Väsby utanför Stockholm och Rustas två distributionscentraler är belägna i Nässjö och i Landsbro. Det är i varuhuset slaget om kunderna står. Din viktigaste uppgift är att varje dag presentera en välskött och tilltalande butik med positiv och hjälpsam personal. Varuhusets fokus ska vara försäljning och viljan att ständigt utveckla försäljningen ska genomsyra verksamheten. Raka puckar, högt till tak och ett glatt humör ska vara lika självklara inslag i verksamheten som höga ambitioner och hårt arbete. God lönsamhet är en förutsättning för utveckling och kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus är självklara hörnpelare i varuhusdriften. Din roll som Ställföreträdande Varuhuschef är att i alla frågor, stora som små, biträda Varuhuschefen i den dagliga driften och att ta ansvar när denne är frånvarande. Vi söker dig som brinner för detaljhandel och drivs av de dagliga utmaningar som arbetet innebär. Vi tror att du har ett par års erfarenhet av en ansvarsbefattning inom handel, gärna från en verksamhet som hanterar stora volymer. Din ambition ska vara att driva en egen butik inom ett par år.
Företag: Rusta AB
Ort: Nacka
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Ställföreträdande Varuhuschef till Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ställföreträdande Varuhuschef till Nacka

Varuhuschef XXL Sport & Vildmark Stockholm City
XXL Sport & Vildmark ska vara ett eldorado för sport och vildmarkintresserade. Vår affärsidé är att vi ska tjäna pengar genom att erbjuda ett stort urval av kända varumärken inom sport och vildmark till marknadens lägsta priser genom Nordens mest effektiva kedjekoncept. Vi ska ha stora varuhus med ett unikt utbud och i vår affärsplan står det inskrivet att vi ska vara bäst, vi ska tjäna pengar och att vi ska ha kul. Med den parollen ska vi bli störst i Norden, och vi är ute efter DIG!!! XXL har idag 19 sportvaruhus i Norge och 9 i Sverige. Vid utgången 2013 kommer vi att 12 varuhus i Sverige. Varuhuschef I XXL ser vi efter följande: - Du älskar att sälja - Du älskar att vinna och hatar att förlora - Du är lojal och ärlig - Du är utåtriktad - Du är nyfiken - Du är motiverad och engagerad - Du tycker om att ta ansvar - Du har stor arbetskapacitet och är självgående Vi som arbetar i XXL har det mer hektiskt än andra, detta eftersom vi alltid strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ibland är lite intensiv och fartfylld. Din uppgift som varuhuschef är att tillsammans med dina medarbetare göra varje gäst nöjd, detta genom ett extremt bra bemötande, god produktkunskap och perfekt ordning i varuhuset. En gäst är en person som vi har bjudit in för att besöka oss. Därför kallar vi våra besökare för gäster i våra varuhus. Varuhuset är indelat i fem avdelningar, Sporten, Skor, Sportkläder, Vapen & Vildmark och Skidor & Cykel. Till detta så ska man addera två viktiga stödfunktioner så som Lager och Kassa. Varje avdelning har en säljledare som är specialist på sitt område, Du tillsammans med Dina säljledare bildar varuhusets ledningsgrupp. Vi söker efter en passionerad, drivande ledare som har flerårig erfarenhet av säljledande position inom detaljhandeln. Som varuhuschef är du ytterst ansvarig för varuhusets drift, personal och lönsamhet. Som person är du utåtriktad, driven, tydlig, prestigelös, strukturerad och entusiasmerande och ser alltid lösningar när problem uppstår. Du är trygg i dig själv och i din roll som ledare. Du vet hur man skapar ett säljande varuhus via mekanisk och personlig försäljning, du är duktig och van att coacha dina medarbetare i såväl drift som försäljningsfrågor. Din viktigaste arbetsuppgift som ledare på XXL Sport & Vildmark är att få dina medarbetare att bli bäst, dvs. mer motiverade och mer engagerade än vad våra konkurrenter är. Du är en operativledare som lägger mycket tid ute på golvet i varuhuset, men även gillar det administrativa och strategiska arbetet som är nödvändigt för att föra varuhuset framåt på lång sikt. Vi eftersträvar jämställdhet och ser gärna kvinnliga sökande. Som varuhuschef rapporterar du direkt till företagets VD. Älskar du försäljning och ledarskap samt att utveckla och leda dina medarbetare? Då vill vi se DIG i vårt ”Dream Team”!
Företag: XXL Sport & Vildmark AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef XXL Sport & Vildmark Stockholm City jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef XXL Sport & Vildmark Stockholm City

Varuhuschef XXL Sport & Vildmark Helsingborg
XXL Sport & Vildmark ska vara ett eldorado för sport och vildmarkintresserade. Vår affärsidé är att vi ska tjäna pengar genom att erbjuda ett stort urval av kända varumärken inom sport och vildmark till marknadens lägsta priser genom Nordens mest effektiva kedjekoncept. Vi ska ha stora varuhus med ett unikt utbud och i vår affärsplan står det inskrivet att vi ska vara bäst, vi ska tjäna pengar och att vi ska ha kul. Med den parollen ska vi bli störst i Norden, och vi är ute efter DIG!!! XXL har idag 21 sportvaruhus i Norge och 11 i Sverige. Vid utgången 2013 kommer vi att 13 varuhus i Sverige och under 2014 så kommer vi att öppna sportvaruhus i Finland. Varuhuschef I XXL ser vi efter följande: - Du älskar att sälja - Du älskar att vinna och hatar att förlora - Du är lojal och ärlig - Du är utåtriktad - Du är nyfiken - Du är motiverad och engagerad - Du tycker om att ta ansvar - Du har stor arbetskapacitet och är självgående Vi som arbetar i XXL har det mer hektiskt än andra, detta eftersom vi alltid strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ibland är lite intensiv och fartfylld. Din uppgift som varuhuschef är att tillsammans med dina medarbetare göra varje gäst nöjd, detta genom ett extremt bra bemötande, god produktkunskap och perfekt ordning i varuhuset. En gäst är en person som vi har bjudit in för att besöka oss. Därför kallar vi våra besökare för gäster i våra varuhus. Varuhuset är indelat i fem avdelningar, Sporten, Skor, Sportkläder, Vapen & Vildmark och Skidor & Cykel. Till detta så ska man addera två viktiga stödfunktioner så som Lager och Kassa. Varje avdelning har en säljledare som är specialist på sitt område, Du tillsammans med Dina säljledare bildar varuhusets ledningsgrupp. Vi söker efter en passionerad, drivande ledare som har flerårig erfarenhet av säljledande position inom detaljhandeln. Som varuhuschef är du ytterst ansvarig för varuhusets drift, personal och lönsamhet. Som person är du utåtriktad, driven, tydlig, prestigelös, strukturerad och entusiasmerande och ser alltid lösningar när problem uppstår. Du är trygg i dig själv och i din roll som ledare. Du vet hur man skapar ett säljande varuhus via mekanisk och personlig försäljning, du är duktig och van att coacha dina medarbetare i såväl drift som försäljningsfrågor. Din viktigaste arbetsuppgift som ledare på XXL Sport & Vildmark är att få dina medarbetare att bli bäst, dvs. mer motiverade och mer engagerade än vad våra konkurrenter är. Du är en operativledare som lägger mycket tid ute på golvet i varuhuset, men även gillar det administrativa och strategiska arbetet som är nödvändigt för att föra varuhuset framåt på lång sikt. Vi eftersträvar jämställdhet och ser gärna kvinnliga sökande. Som varuhuschef rapporterar du direkt till företagets VD. Älskar du försäljning och ledarskap samt att utveckla och leda dina medarbetare? Då vill vi se DIG i vårt ”Dream Team”!
Företag: XXL Sport & Vildmark AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef XXL Sport & Vildmark Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef XXL Sport & Vildmark Helsingborg

Varuhuschef - Charlottenberg
Jula AB är ett lönsamt detaljhandelsföretag som säljer produkter till låga priser för hemmafixare och proffs. Just nu har vi 64 varuhus i Sverige och Norge och i Polen. Vår arbetsplats präglas av entreprenörsanda och att vara i ständig utveckling. Våra ledord är nyfikenhet, engagemang, ärlighet och att gå rakt på mål. Omsättningen 2012 var 4,2 miljarder kr och vi sysselsätter ca 2200 personer . Arbetsuppgifter: Du har det totala ansvaret för drift, produktivitet och resultat utifrån givna budgetramar. Arbetet omfattar förutom själva varuhusarbetet också personalledning, budgetering, resultatuppföljning samt genomförande av marknads- och säljplaner. Du blir lagledare för ca 20 anställda och svarar med dem för att vi lever upp till kundens krav. Ledarskap, entusiasm och servicekänsla är nyckelord. Bakgrund: För att lyckas med uppgiften bör du som person vara nyfiken, ha kunden i fokus och tycka om att gå rakt på mål! Du bör ha marknadsekonomisk utbildning i botten, kompletterad med flera års erfarenhet från detaljhandel i ledande ställning med resultatansvar. Ett gediget tekniskt och praktiskt intresse är ett måste för att kunna leva med i Julas värld. Vi ser gärna sökande med bakgrund från dagligvaruhandeln. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter i ett spännande företag som befinner sig i ett expansivt skede. För rätt person är detta ett toppjobb inom ett av Sveriges mest intressanta handelsföretag. Tillträde: Under slutet av Januari Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta: Pia Hermansson på Julas HR avdelning: tele nr (vxl): 0511-246 00
Företag: JULA AB
Ort: Eda
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef - Charlottenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef - Charlottenberg

Varuhuschef - Mora
Jula AB är ett lönsamt detaljhandelsföretag som säljer produkter till låga priser för hemmafixare och proffs. Just nu har vi 64 varuhus i Sverige och Norge och i Polen. Vår arbetsplats präglas av entreprenörsanda och att vara i ständig utveckling. Våra ledord är nyfikenhet, engagemang, ärlighet och att gå rakt på mål. Omsättningen 2012 var 4,2 miljarder kr och vi sysselsätter ca 2200 personer . Arbetsuppgifter: Du har det totala ansvaret för drift, produktivitet och resultat utifrån givna budgetramar. Arbetet omfattar förutom själva varuhusarbetet också personalledning, budgetering, resultatuppföljning samt genomförande av marknads- och säljplaner. Du blir lagledare för ca 20 anställda och svarar med dem för att vi lever upp till kundens krav. Ledarskap, entusiasm och servicekänsla är nyckelord. Bakgrund: För att lyckas med uppgiften bör du som person vara nyfiken, ha kunden i fokus och tycka om att gå rakt på mål! Du bör ha marknadsekonomisk utbildning i botten, kompletterad med flera års erfarenhet från detaljhandel i ledande ställning med resultatansvar. Ett gediget tekniskt och praktiskt intresse är ett måste för att kunna leva med i Julas värld. Vi ser gärna sökande med bakgrund från dagligvaruhandeln. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter i ett spännande företag som befinner sig i ett expansivt skede. För rätt person är detta ett toppjobb inom ett av Sveriges mest intressanta handelsföretag. Tillträde: Under slutet av Januari Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta: Pia Hermansson på Julas HR avdelning: tele nr (vxl): 0511-246 00
Företag: JULA AB
Ort: Mora
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef - Mora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef - Mora

VARUHUSCHEF JULA JÖNKÖPING
Vi är ett företag som bygger på både mångårig erfarenhet från detaljhandeln samt inom Human Resources. Retail recruitment hjälper företag inom detaljhandeln att skapa och stärka sin HR-strategi. Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Utbildning och Talent Management. Varuhuschef Jula  Jönköping Jula AB är ett lönsamt detaljhandelsföretag som säljer produkter till låga priser för hemmafixare och proffs. Just nu har vi 64 varuhus i Sverige och Norge och i Polen. Vår arbetsplats präglas av entreprenörsanda och att vara i ständig utveckling. Våra ledord är nyfikenhet, engagemang, ärlighet och att gå rakt på mål. Omsättningen 2012 var 4,2 miljarder kr och vi sysselsätter ca 2200 personer . Arbetsuppgifter:? Du har det totala ansvaret för drift, produktivitet och resultat utifrån givna budgetramar. Arbetet omfattar förutom själva varuhusarbetet också personalledning, budgetering, resultatuppföljning samt genomförande av marknads- och säljplaner. Du blir lagledare för ca 20 anställda och svarar med dem för att vi lever upp till kundens krav. Ledarskap, entusiasm och servicekänsla är nyckelord.?? Bakgrund:? För att lyckas med uppgiften bör du som person vara nyfiken, ha kunden i fokus och tycka om att gå rakt på mål! Du bör ha marknadsekonomisk utbildning i botten, kompletterad med flera års erfarenhet från detaljhandel i ledande ställning med resultatansvar. Ett gediget tekniskt och praktiskt intresse är ett måste för att kunna leva med i Julas värld. Vi ser gärna sökande med bakgrund från dagligvaruhandeln.??Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter i ett spännande företag som befinner sig i ett expansivt skede. För rätt person är detta ett toppjobb inom ett av Sveriges mest intressanta handelsföretag. Tillträde:   Omgående Övrigt: I samband med denna rekrytering samarbetar Jula med Retail recruitment. Vi tillämpar fortlöpande rekrytering, så vänta inte med din ansökan. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta: Olle Mikkelsen Retail Talent Manager på 0703-374405
Företag: Retail.recruitment Sverige AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga VARUHUSCHEF JULA JÖNKÖPING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VARUHUSCHEF JULA JÖNKÖPING

Varuhuschef Jönköping
Jula AB är ett lönsamt detaljhandelsföretag som säljer produkter till låga priser för hemmafixare och proffs. Just nu har vi 65 varuhus i Sverige och Norge och i Polen. Vår arbetsplats präglas av entreprenörsanda och att vara i ständig utveckling. Våra ledord är nyfikenhet, engagemang, ärlighet och att gå rakt på mål. Omsättningen 2012 var 4,2 miljarder kr och vi sysselsätter ca 2200 personer . Arbetsuppgifter: Du har det totala ansvaret för drift, produktivitet och resultat utifrån givna budgetramar. Arbete omfattar förutom själva butiksarbetet också personalledning, budgetering, resultatuppföljning samt genomförande av marknads- och säljplaner. Du blir lagledare för ca 20 anställda och svarar med dem för att vi lever upp till kundens krav. Ledarskap, entusiasm och servicekänsla är nyckelord. Bakgrund: För att lyckas med uppgiften bör du som person vara nyfiken, ha kunden i fokus och tycka om att gå rakt på mål! Du bör ha marknadsekonomisk utbildning i botten, kompletterad med flera års erfarenhet från detaljhandel i ledande ställning med resultatansvar. Ett gediget tekniskt och praktiskt intresse är ett måste för att kunna leva med i Julas värld. Vi ser gärna sökande med bakgrund från dagligvaruhandeln. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter i ett spännande företag som befinner sig i ett expansivt skede. För rätt person är detta ett toppjobb inom ett av Sveriges mest intressanta handelsföretag. Rekryteringen sköts av Retail Recruitment och ansöks via extern länk. Kontaktperson: Olle Mikkelsen, Retail recruitment tel. 031-714 08 00 eller mobil 0703-374405
Företag: JULA AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef Jönköping

Varuhuschef Kalmar
Jula AB är ett lönsamt detaljhandelsföretag som säljer produkter till låga priser för hemmafixare och proffs. Just nu har vi 65 varuhus i Sverige och Norge och i Polen. Vår arbetsplats präglas av entreprenörsanda och att vara i ständig utveckling. Våra ledord är nyfikenhet, engagemang, ärlighet och att gå rakt på mål. Omsättningen 2012 var 4,2 miljarder kr och vi sysselsätter ca 2200 personer . Arbetsuppgifter: Du har det totala ansvaret för drift, produktivitet och resultat utifrån givna budgetramar. Arbetet omfattar förutom själva butiksarbetet också personalledning, budgetering, resultatuppföljning samt genomförande av marknads- och säljplaner. Du blir lagledare för ca 20 anställda och svarar med dem för att vi lever upp till kundens krav. Ledarskap, entusiasm och servicekänsla är nyckelord. Bakgrund: För att lyckas med uppgiften bör du som person vara nyfiken, ha kunden i fokus och tycka om att gå rakt på mål! Du bör ha marknadsekonomisk utbildning i botten, kompletterad med flera års erfarenhet från detaljhandel i ledande ställning med resultatansvar. Ett gediget tekniskt och praktiskt intresse är ett måste för att kunna leva med i Julas värld. Vi ser gärna sökande med bakgrund från dagligvaruhandeln. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter i ett spännande företag som befinner sig i ett expansivt skede. För rätt person är detta ett toppjobb inom ett av Sveriges mest intressanta handelsföretag. Rekrytering sker löpande. Kontaktperson: Regionchef Sven Thorsson, tel.nr (vxl): 0511-246 00
Företag: JULA AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef Kalmar

Varuhuschef Jönköping
Jula AB är ett lönsamt detaljhandelsföretag som säljer produkter till låga priser för hemmafixare och proffs. Just nu har vi 65 varuhus i Sverige och Norge och i Polen. Vår arbetsplats präglas av entreprenörsanda och att vara i ständig utveckling. Våra ledord är nyfikenhet, engagemang, ärlighet och att gå rakt på mål. Omsättningen 2012 var 4,2 miljarder kr och vi sysselsätter ca 2200 personer . Arbetsuppgifter: Du har det totala ansvaret för drift, produktivitet och resultat utifrån givna budgetramar. Arbete omfattar förutom själva butiksarbetet också personalledning, budgetering, resultatuppföljning samt genomförande av marknads- och säljplaner. Du blir lagledare för ca 20 anställda och svarar med dem för att vi lever upp till kundens krav. Ledarskap, entusiasm och servicekänsla är nyckelord. Bakgrund: För att lyckas med uppgiften bör du som person vara nyfiken, ha kunden i fokus och tycka om att gå rakt på mål! Du bör ha marknadsekonomisk utbildning i botten, kompletterad med flera års erfarenhet från detaljhandel i ledande ställning med resultatansvar. Ett gediget tekniskt och praktiskt intresse är ett måste för att kunna leva med i Julas värld. Vi ser gärna sökande med bakgrund från dagligvaruhandeln. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter i ett spännande företag som befinner sig i ett expansivt skede. För rätt person är detta ett toppjobb inom ett av Sveriges mest intressanta handelsföretag. Rekryteringen sköts av Retail Recruitment och ansöks via extern länk. Kontaktperson: Olle Mikkelsen, Retail recruitment tel. 031-714 08 00 eller mobil 0703-374405
Företag: JULA AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef Jönköping

Ställföreträdande Varuhuschef
Om BAUHAUS BAUHAUS är en av Europas ledande byggvaruhuskedjor och har över 220 varuhus i 16 länder. I Sverige öppnade vi vårt första varuhus 1997 och har idag 17 varuhus på den svenska marknaden. Vi vill vara det kompletta varuhuset för verkstad, hem och trädgård genom att erbjuda störst sortiment till lägsta pris med bästa service. Vi vet att våra medarbetare spelar en central roll för vår framgång, därför ser vi till att arbeta aktivt med utveckling av våra medarbetare. På BAUHAUS finns det gott om möjligheter till att göra karriär eller till personligutveckling för den som vill, vi har som policy att när en ledandeposition ska tillsättas börjar vi alltid med att leta internt först. Vi erbjuder ett arbete där du har många människor omkring dig på en trevlig och dynamisk arbetsplats. BAUHAUS rekryterar först och främst personal internt och vi kan därför erbjuda rätt person utvecklings- och karriärmöjligheter, i Sverige och andra länder. I tjänsten ingår schemalagd arbetstid på kvällar och helger under varuhusets öppettider. Vi ser fram emot din ansökan och hoppas få välkomna dig till en spännande framtid hos oss på Bauhaus BAUHAUS består av sex stycken säljavdelningar samt affärsområdena företagsförsäljning, badrumsvärlden och montageservice. Ansvaret för dessa avdelningar delas mellan två Ställföreträdande varuhuschefer, där den ena har ansvar för konsumentförsäljning medan den andra kommer att specialisera sig mot relationsförsäljning, såsom B2B försäljning. Vi söker nu en vikarierande ställföreträdande varuhuschef primärt för avdelningarna järn, el & trädgård samt färg. Ställföreträdande varuhuschefens allra viktigaste uppgift är att motivera säljarna att varje dag leverera marknadens bästa service och att alltid överträffa kundernas förväntningar. Du ansvarar för att dina säljare har rätt kunskap, både när det gäller försäljning och i vårt omfattande sortiment. Det innebär att du själv kommer att utbilda och coacha i försäljning och koordinera produktutbildningar. Du rapporterar till varuhuschefen och ingår i varuhusets ledningsgrupp och jourgrupp. Tillsammans med dina ledningsgruppskollegor ska du arbeta mot uppsatta mål i enlighet med vår affärsplan. Du ska också kunna ställföreträda varuhuschefen i dennes frånvaro. Kvalifikationer Hos oss står alltid kunden i centrum och vår målsättning är att ha branschens bästa service. Därför är det viktigt att du kan, och tycker om att möta många människor, som alla har en förväntan om att bli hjälpta snabbt, effektivt och vänligt, även när det är mycket att göra. Vi tror att du som person är karismatisk, har lätt att få med dig din omgivning, ser det som en självklarhet att alltid föregå med gott exempel och är öppen för samarbete. Du behöver också kunna förklara affärsmål och nyckeltal på ett pedagogiskt sätt. Du har hög integritet, ett gott omdöme och kan delegera, ge support och följa upp. Vi tror att du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot detaljhandeln. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift, och gärna ytterligare språk, du bör också ha ett gott siffersinne Bauhaus, säljare, butik
Företag: BAUHAUS & Co KB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Ställföreträdande Varuhuschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ställföreträdande Varuhuschef

VI SÖKER VARUHUSCHEF TILL RUSTA CHARLOTTENBERG
Vi är ett företag som bygger på både mångårig erfarenhet från detaljhandeln samt inom Human Resources. Retail recruitment hjälper företag inom detaljhandeln att skapa och stärka sin HR-strategi. Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Utbildning och Talent Management. Om Rusta Rusta är en detaljhandelskedja som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga produkter för hem och fritid som ger många människor mycket för pengarna. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta 69 varuhus över hela Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Huvudkontoret ligger i Upplands Väsby utanför Stockholm och Rustas två distributionscentraler är belägna i Nässjö och i Landsbro.   Varuhuschef till Charlottenberg   Det är i butiken slaget om kunderna står. Din viktigaste uppgift är att varje dag presentera en välskött och tilltalande butik med positiv och hjälpsam personal. Butikens fokus ska vara försäljning och viljan att ständigt utveckla försäljningen ska genomsyra verksamheten. Raka puckar, högt till tak och ett glatt humör ska vara lika självklara inslag i verksamheten som höga ambitioner och hårt arbete. God lönsamhet är en förutsättning för utveckling och kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus är självklara hörnpelare i butiksdriften. Din roll som varuhuschef är att i alla frågor, stora som små, ansvara för den dagliga driften och att  stimulera medarbetarna till att ta eget ansvar och alltid tänka försäljning. Vi söker dig som brinner för detaljhandel och drivs av de dagliga utmaningar som arbetet innebär. Vi kräver att du har ett par års erfarenhet av en ansvarsbefattning inom handel, gärna från en verksamhet som hanterar stora volymer. Du gillar att leda i förändring och är bra på situationanpassat ledarskap. I samband med denna rekrytering samarbetar Rusta med Retail recruitment.  Vi tillämpar fortlöpande rekrytering, så vänta inte med din ansökan. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta: Olle Mikkelsen Retail Talent Manager på 0703-374405
Företag: Retail.recruitment Sverige AB
Ort: Eda
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga VI SÖKER VARUHUSCHEF TILL RUSTA CHARLOTTENBERG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VI SÖKER VARUHUSCHEF TILL RUSTA CHARLOTTENBERG

Varuhuschef
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Rollbeskrivning Som Varuhuschef på Biltema har Du ett stort engagemang i din verksamhet och arbetar kundfokuserat. Du har det yttersta ansvaret för hela driften av varuhuset inklusive försäljning, inköp, logistik, ekonomi, personal, marknadsföring och upprätthållande av Biltemas koncept.   Kvalifikationer Vi söker Dig som har minst 3-5 års erfarenhet som Butikschef eller Varuhuschef inom detaljhandeln, och Du har dessförinnan arbetat i flera år i olika ledande befattningar även då inom detaljhandeln. Du började förmodligen som säljare en gång i tiden och har sedan med hjälp av ditt driv, engagemang och tävlingsinstinkt jobbat dig till där du är idag. Du är en självgående, prestationsorienterad och tydlig ledare som har förmågan att motivera och engagera din personal. Du är van att hantera en större personalgrupp, och Du är dessutom affärsorienterad och arbetar strukturerat, och att skapa resultat är en självklarhet för Dig. Du vill arbeta i en kedja vars affärskoncept präglas av lokalt entreprenörskap, stora volymer och korta beslutsvägar. Att Du har kunskap i butiksdrift, ekonomistyrning, lager, logistik, marknadsföring samt att driva försäljning med allt vad det innebär är ett krav. Tjänsten som Varuhuschef på Biltema erbjuder ett utmanande arbete i ett kraftigt expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Givetvis delar Du Biltemas värderingar Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.   Arbetsplats/placering: Linköping Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse Lön:Enligt överenskommelse Arbetstider: Varierar över veckan, kan innefatta kvällar och helger   Har du frågor kring tjänsten kontakta: Tove Torbjörnsdotter 010-490 15 35   Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande, vilket innebär att anställning kan ske innan annonsens eventuella slutdatum. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan omgående.
Företag: Biltema Linköping
Ort: Linköping
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef jobb, Varuhuschef Linköping, Varuhuschef Biltema Linköping
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef

Ställföreträdande Varuhuschef
Rusta är en detaljhandelskedja som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga produkter för hem och fritid som ger många människor mycket för pengarna. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta 70 varuhus över hela Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Huvudkontoret ligger i Upplands Väsby utanför Stockholm och Rustas två distributionscentraler är belägna i Nässjö och i Landsbro. Det är i varuhusen slaget om kunderna står. Som Ställföreträdande varuhuschef blir din viktigaste uppgift att varje dag presentera ett välskött och tilltalande varuhus med positiv och hjälpsam personal. Varuhusets fokus ska vara försäljning och viljan att ständigt utveckla försäljningen ska genomsyra verksamheten. God lönsamhet är en förutsättning för utveckling och kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus är självklara hörnpelare i varuhusdriften. Vi söker dig som brinner för detaljhandel och drivs av de dagliga utmaningar som arbetet innebär. Vi tror att du har ett par års erfarenhet av en ansvarsbefattning inom handel, gärna från en verksamhet som hanterar stora volymer. Raka puckar, högt till tak och ett glatt humör ska vara självklart för dig som Rusta-medarbetare liksom att du har höga ambitioner och en vilja att arbeta hårt. Din ambition ska vara att driva ett eget varuhus inom ett par år. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ | | |Arbetsuppgifter för ställföreträdande varuhuschef | | | |- att tillsammans med Varuhuschef leda och fördela arbetsuppgifter i den dagliga driften och vid Varuhuschefens frånvaro ansvara för den dagliga driften | | | |- att vara en arbetsgivarrepresentant och se till att varuhuset lever upp till de regler, rutiner, policies och mål som fastställts för varuhuset och för Rusta som helhet| | | |- att alltid sätta kund- och försäljningsfokus som första prioritet och att bidra till att uppnå och överträffa varuhusets försäljnings- och lönsamhetsmål | | | |- att arbeta effektivt med lagerhantering, påfyllnad (inkl. inventeringar), kassaarbete, varuhusexponering och prissättning | | | |  | |______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________|
Företag: Rusta AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Ställföreträdande Varuhuschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ställföreträdande Varuhuschef

Varuhuschef
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Rollbeskrivning Som Varuhuschef på Biltema har Du ett stort engagemang i din verksamhet och arbetar kundfokuserat. Du har det yttersta ansvaret för hela driften av varuhuset inklusive försäljning, inköp, logistik, ekonomi, personal, marknadsföring och upprätthållande av Biltemas koncept.   Kvalifikationer Vi söker Dig som har minst 3-5 års erfarenhet som Butikschef eller Varuhuschef inom detaljhandeln, och Du har dessförinnan arbetat i flera år i olika ledande befattningar även då inom detaljhandeln. Du började förmodligen som säljare en gång i tiden och har sedan med hjälp av ditt driv, engagemang och tävlingsinstinkt jobbat dig till där du är idag. Du är en självgående, prestationsorienterad och tydlig ledare som har förmågan att motivera och engagera din personal. Du är van att hantera en större personalgrupp, och Du är dessutom affärsorienterad och arbetar strukturerat, och att skapa resultat är en självklarhet för Dig. Du vill arbeta i en kedja vars affärskoncept präglas av lokalt entreprenörskap, stora volymer och korta beslutsvägar. Att Du har kunskap i butiksdrift, ekonomistyrning, lager, logistik, marknadsföring samt att driva försäljning med allt vad det innebär är ett krav. Tjänsten som Varuhuschef på Biltema erbjuder ett utmanande arbete i ett kraftigt expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Givetvis delar Du Biltemas värderingar Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.   Sista ansökningsdag:2014.01.02 Arbetsplats/placering:Borlänge Anställningsform: Tillsvidareanställning Lön:Enligt överenskommelse Arbetstider: Varierar över veckan, kan innefatta kvällar och helger   Har du frågor kring tjänsten kontakta: Tove Torbjörnsdotter 010-490 15 35 Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Registrera din ansökan så snart som möjligt, då vi jobbar med löpande urval. Intervjuer kommer att ske löpande, och annonsen kan därför komma att plockas bort redan innan ansökningstiden gått ut. Biltema har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Företag: Biltema Borlänge
Ort: Borlänge
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef jobb, Varuhuschef Borlänge, Varuhuschef Biltema Borlänge
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef

Varuhuschef - Trollhättan
Jula AB är ett lönsamt detaljhandelsföretag som säljer produkter till låga priser för hemmafixare och proffs. Just nu har vi 67 varuhus i Sverige och Norge och i Polen. Vår arbetsplats präglas av entreprenörsanda och att vara i ständig utveckling. Våra ledord är nyfikenhet, engagemang, ärlighet och att gå rakt på mål. Omsättningen 2012 var 4,2 miljarder kr och vi sysselsätter ca 2200 personer . Arbetsuppgifter: Du har det totala ansvaret för drift, produktivitet och resultat utifrån givna budgetramar. Arbetet omfattar förutom själva varuhusarbetet också personalledning, budgetering, resultatuppföljning samt genomförande av marknads- och säljplaner. Du blir lagledare för ca 20 anställda och svarar med dem för att vi lever upp till kundens krav. Ledarskap, entusiasm och servicekänsla är nyckelord. Bakgrund: För att lyckas med uppgiften bör du som person vara nyfiken, ha kunden i fokus och tycka om att gå rakt på mål! Du bör ha marknadsekonomisk utbildning i botten, kompletterad med flera års erfarenhet från detaljhandel i ledande ställning med resultatansvar. Ett gediget tekniskt och praktiskt intresse är ett måste för att kunna leva med i Julas värld. Vi ser gärna sökande med bakgrund från dagligvaruhandeln. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter i ett spännande företag som befinner sig i ett expansivt skede. För rätt person är detta ett toppjobb inom ett av Sveriges mest intressanta handelsföretag. Tillträde: enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta: Pia Hermansson, HR specialist tel. nr (vxl): 0511-246 00 eller Sven Thorsson, regionchef tel. nr (vxl): 0511-246 00
Företag: JULA AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef - Trollhättan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef - Trollhättan

Ställföreträdande varuhuschef - VVS & Bygg
BAUHAUS är en av Europas största varuhuskedjor för verkstad, hem & trädgård med över 200 varuhus i 15 länder. Vi expanderar kraftigt på den svenska marknaden och finns med 16 varuhus från Sundsvall i norr till Malmö i söder. BAUHAUS affärsidé är att vara det kompletta varuhuset för verkstad, hem och trädgård genom att erbjuda störst sortiment till lägsta pris med bästa service. Ett ledord för alla oss som arbetar på BAUHAUS är att kunden alltid står i centrum. Låter det som ditt drömjobb? Vänta inte utan skicka in din ansökan till oss, Vi har kollektivavtal med Unionen. BAUHAUS har förutom sex säljavdelningar, företagsservice, badrumsvärlden där vi hjälper kunderna hela vägen från ritning till färdigt badrum och montageservice. Ansvaret för dessa avdelningar kommer att delas mellan två Ställföreträdande varuhuschefer, där en är inriktad mot konsumentförsäljning medan den andra kommer att specialicera sig mot relationsförsäljning, såsom företagsservice. Vi söker nu Ställföreträdande varuhuschef för avdelningarna VVS & Bygg inkl företagsservice samt badrumsvärlden Ställföreträdande varuhuschefens allra viktigaste uppgift är att motivera säljarna att varje dag leverera marknadens bästa personliga service och att alltid överträffa kundernas förväntningar. Du ansvarar för att dina säljare har rätt kunskap i både försäljning och i vårt enorma sortiment. Det innebär att du själv kommer att utbilda och coacha i försäljning och koordinera produktutbildningar. Du rapporterar till varuhuschefen och ingår i varuhusets ledningsgrupp och jourgrupp. Tillsammans med dina ledningsgruppskollegor ska du arbeta mot uppsatta mål i enlighet med vår affärsplan. Du ska också kunna ställföreträda varuhuschefen i dennes frånvaro. Som person är du karismatisk, har lätt att få med dig din omgivning, ser det som en självklarhet att alltid föregå med gott exempel och är öppen för samarbete. Du behöver också kunna förklara affärsmål och nyckeltal på ett pedagogiskt sätt. Du har hög integritet, ett gott omdöme och kan delegera, ge support och följa upp. Bauhaus, säljare, butik
Företag: BAUHAUS & Co KB
Ort: Åstorp
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Ställföreträdande varuhuschef - VVS & Bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ställföreträdande varuhuschef - VVS & Bygg

Ställföreträdande varuhuschef - VVS & Bygg
BAUHAUS är en av Europas största varuhuskedjor för verkstad, hem & trädgård med över 200 varuhus i 15 länder. Vi expanderar kraftigt på den svenska marknaden och finns med 16 varuhus från Sundsvall i norr till Malmö i söder. BAUHAUS affärsidé är att vara det kompletta varuhuset för verkstad, hem och trädgård genom att erbjuda störst sortiment till lägsta pris med bästa service. Ett ledord för alla oss som arbetar på BAUHAUS är att kunden alltid står i centrum. Låter det som ditt drömjobb? Vänta inte utan skicka in din ansökan till oss, Vi har kollektivavtal med Unionen. BAUHAUS har förutom sex säljavdelningar, företagsservice, badrumsvärlden där vi hjälper kunderna hela vägen från ritning till färdigt badrum och montageservice. Ansvaret för dessa avdelningar kommer att delas mellan två Ställföreträdande varuhuschefer, där en är inriktad mot konsumentförsäljning medan den andra kommer att specialicera sig mot relationsförsäljning, såsom företagsservice. Vi söker nu Ställföreträdande varuhuschef för avdelningarna VVS & Bygg inkl företagsservice samt badrumsvärlden Ställföreträdande varuhuschefens allra viktigaste uppgift är att motivera säljarna att varje dag leverera marknadens bästa personliga service och att alltid överträffa kundernas förväntningar. Du ansvarar för att dina säljare har rätt kunskap i både försäljning och i vårt enorma sortiment. Det innebär att du själv kommer att utbilda och coacha i försäljning och koordinera produktutbildningar. Du rapporterar till varuhuschefen och ingår i varuhusets ledningsgrupp och jourgrupp. Tillsammans med dina ledningsgruppskollegor ska du arbeta mot uppsatta mål i enlighet med vår affärsplan. Du ska också kunna ställföreträda varuhuschefen i dennes frånvaro. Som person är du karismatisk, har lätt att få med dig din omgivning, ser det som en självklarhet att alltid föregå med gott exempel och är öppen för samarbete. Du behöver också kunna förklara affärsmål och nyckeltal på ett pedagogiskt sätt. Du har hög integritet, ett gott omdöme och kan delegera, ge support och följa upp. Bauhaus, säljare, butik
Företag: BAUHAUS & Co KB
Ort: Åstorp
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Ställföreträdande varuhuschef - VVS & Bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ställföreträdande varuhuschef - VVS & Bygg

Varuhuschef
Rusta är en detaljhandelskedja som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga produkter för hem och fritid som ger många människor mycket för pengarna. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta 71 varuhus över hela Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Huvudkontoret ligger i Upplands Väsby utanför Stockholm och Rustas två distributionscentraler är belägna i Nässjö och i Landsbro. Det är i varuhusen slaget om kunderna står. Som varuhuschef blir din viktigaste uppgift att varje dag presentera ett välskött och tilltalande varuhus med positiv och hjälpsam personal. Vi söker dig som brinner för detaljhandel och drivs av de dagliga utmaningar som arbetet innebär. Din roll som varuhuschef innebär att ansvara för den dagliga driften och stimulera dina medarbetare till att ta eget ansvar och att alltid tänka försäljning. Viljan att ständigt utveckla försäljningen ska genomsyra verksamheten, god lönsamhet är en förutsättning och kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus är självklara hörnpelare i varuhusdriften. Vi kräver att du har ett par års erfarenhet av en ansvarsbefattning inom handel, gärna från en verksamhet som hanterar stora volymer. Raka puckar, högt till tak och ett glatt humör ska vara självklart för dig liksom att du har höga ambitioner och en vilja att arbeta hårt. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ |    | |  Arbetsuppgifter för Varuhuschef | | | |- att uppnå försäljnings- och resultatmål i varuhuset - du ansvarar för effektivisering av påverkbara kostnader och nyckeltal, optimering av omsättning och lönsamhet samt budgetering.| | | |- det fulla personalansvaret, från rekrytering och introduktion till utveckling/avslut, för alla säljare i ditt varuhus. | | | |- att säkerställa och genomföra koncept samt förankra och genomdriva centralt fattade beslut. | |_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________|
Företag: Rusta aB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef jobb, Varuhuschef Botkyrka, Varuhuschef Rusta aB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef


Sök lediga jobb Varuhuschef

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se