Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! jobb

Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! jobb Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!- Stockholm

  2. Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!- Solna

  3. Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!- Stockholm

  4. Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!- Stockholm

  5. Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!- Stockholm

  6. Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!- Stockholm

  7. Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!- Stockholm

  8. Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!- Stockholm

  9. Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!- Solna

  10. Assisterande Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!- Solna


Mer beskrivning

Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!
Professional Consulting Vi söker nu för kunds räkning en analytisk och flexibel person som vill jobba i en bred roll som varuplanerare. Tjänsten erbjuder dig ett omväxlande arbete i en spännande arbetsmiljö! Inom avdelningen Varuflöde är huvuduppdraget att via effektiva processer säkra varuförsörjningen hela vägen från leverantör till butikens hylla. Vi söker nu en varuplanerare som vill vara med och bidra till en bättre vardag för våra kunder. Som varuplanerare kommer du att ha ett ansvar för ett antal leverantörer. I det ansvaret ingår att optimera och styra sortiment samt lagernivåer på terminalerna inom ditt område. Detta görs efter beslutade måltal i form av servicegrad, lagerdagar etc. Arbetet innehåller bland annat: * planering och bevakning av leverantörsorder * Kontakter, både internt inom Supply Chain Management och externt med leverantörer. * Regelbunden uppföljning på ditt område och av avvikelser och potentiella risker. Tjänstens omfattning är tillsvidare med start omgående. Arbetstiderna är heltid, kontorstider. Uppdraget är ett föräldravikariat som startar i mitten av augusti och kommer att pågå till maj 2014. Du kommer att arbeta som konsult via Professional Consulting men sitta på plats på kundens kontor i Solna. Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi eller logistik. Vi söker dig som är resultatorienterad och som trivs att arbeta mot förbättring av rutiner och arbetssätt. Vi tror också att du har lätt till samarbete och att kommunicera med andra. Har du dessutom kvalitetsfokus, god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i team är du precis den vi söker! Är det dig och din nästa utmaning vi beskriver ovan? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringsprocessen avslutas då vi hittat rätt kandidater. Ansöker gör du enkelt genom att ladda upp CV/personligt brev på vår hemsida tillsammans med en motivering till varför just du är den vi söker! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!
Har du utbildning inom logistik eller ekonomi? Vill du ha ett omväxlande arbete i en spännande arbetsmiljö? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker nu för kunds räkning en analytisk och flexibel person som vill jobba i en bred roll som varuplanerare. Inom avdelningen Varuflöde är huvuduppdraget att via effektiva processer säkra varuförsörjningen hela vägen från leverantör till butikens hylla. Vi söker nu en varuplanerare som vill vara med och bidra till en bättre vardag för våra kunder. Som varuplanerare kommer du att ha ett totalansvar för ett antal leverantörer. I det ansvaret ingår att optimera och styra sortiment samt lagernivåer på terminalerna inom ditt område. Arbetet innehåller planering och bevakning av leverantörsordrar samt mycket kontakter, både internt och externt. Du har regelbunden uppföljning på ditt område och analyserar avvikelser och potentiella risker. Tjänsten är ett heltidsuppdrag som startar omgående och löper fram till årsskiftet. Kontorstider tillämpas. Du kommer vara anställd av ProfessionalConsulting men arbeta hos vår kund i Solna. Du som söker har en eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi eller logistik. Vi söker dig som är resultatorienterad och som trivs att arbeta mot förbättring av rutiner och arbetssätt. Vi tror också att du har lätt till samarbete och att kommunicera med andra. Har du dessutom kvalitetsfokus, god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i team är du precis den vi söker! Är det dig och din nästa utmaning vi beskriver ovan? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. ProfessionalConsulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. ProfessionalConsulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: ProfessionalConsulting
Ort: Solna
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!
Är du nyexaminderad inom logstik/ supply chain eller ekonomi och är ute efter ditt första arbete? Då ska du titta noggrant på denna tjänst- start omgående! Vi söker nu för kunds räkning en hunrig, analytisk och flexibel person som vill jobba i en bred roll som varuplanerare hos vår kund. Som varuplanerare innebär huvuduppdraget att via effektiva processer säkra varuförsörjningen hela vägen från leverantör till butikens hylla. Du kommer att tillhöra avdelningen inom varuflödet och arbeta med andra i liknande roll där det dagliga arbetet kantas av många samarbeten. Som varuplanerare kommer du att ha ett dagligt totalansvar för ett antal leverantörer. I det ansvaret ingår att optimera och styra sortiment samt lagernivåer på terminalerna inom ditt område. Utöver detta innebär arbetet dagliga arbetsuppgifter som: • Planering och bevakning av leverantörsorder • Sköta alla daglig kontakt med såväl interna som externa partners • Regelbunden uppföljning på ditt område • Analysera avvikelser och potentiella risker inom sitt område Tjänsten är ett heltidsuppdrag som startar omgående och löper fram till årsskiftet. Kontorstider tillämpas, 8-17. Du kommer att arbeta hos vår kund i deras fräscha lokaler i Solna men vara anställd av oss på ProfessionalConsulting. Du som söker har en eftergymnasial utbildning inom antingen ekonomi och/ eller logistik. Vi söker dig som är resultatorienterad och som trivs att arbeta mot förbättring av rutiner och arbetssätt. Vi tror också att du har lätt till samarbeta och att kommunicera med andra. Har du dessutom kvalitetsfokus, god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i team är du precis den vi söker! Känner du att denna tjänst lockar dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. ProfessionalConsulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. ProfessionalConsulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: ProfessionalConsulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!
Är du nyexaminderad inom logstik/ supply chain eller ekonomi och är ute efter ditt första arbete? Då ska du titta noggrant på denna tjänst- start omgående! Vi söker nu för kunds räkning en hungrig, analytisk och flexibel person som vill jobba i en bred roll som varuplanerare hos vår kund. Som varuplanerare innebär huvuduppdraget att via effektiva processer säkra varuförsörjningen hela vägen från leverantör till butikens hylla. Du kommer att tillhöra avdelningen inom varuflödet och arbeta med andra i liknande roll där det dagliga arbetet kantas av många samarbeten. Som varuplanerare kommer du att ha ett dagligt totalansvar för ett antal leverantörer. I det ansvaret ingår att optimera och styra sortiment samt lagernivåer på terminalerna inom ditt område. Utöver detta innebär arbetet dagliga arbetsuppgifter som: • Planering och bevakning av leverantörsorder • Sköta alla daglig kontakt med såväl interna som externa partners • Regelbunden uppföljning på ditt område • Analysera avvikelser och potentiella risker inom sitt område Tjänsten är ett heltidsuppdrag som startar i början av mars och löper fram till mitten av september. Kontorstider tillämpas, 8-17. Du kommer att arbeta hos vår kund i deras fräscha lokaler i Solna men vara anställd av oss på ProfessionalConsulting. Din profil Du som söker har en eftergymnasial utbildning inom antingen ekonomi och/ eller logistik. Erfarenhet av arbete inom logistik är starkt meriterande. Vi söker dig som är resultatorienterad och som trivs att arbeta mot förbättring av rutiner och arbetssätt. Vi tror också att du har lätt till samarbeta och att kommunicera med andra. Har du dessutom kvalitetsfokus, god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i team är du precis den vi söker! Känner du att denna tjänst lockar dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. Om företaget ProfessionalConsulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. ProfessionalConsulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: ProfessionalConsulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!
Är du nyexaminderad inom logstik/ supply chain eller ekonomi och är ute efter ditt första arbete? Då ska du titta noggrant på denna tjänst- start omgående! Vi söker nu för kunds räkning en hungrig, analytisk och flexibel person som vill jobba i en bred roll som varuplanerare hos vår kund. Som varuplanerare innebär huvuduppdraget att via effektiva processer säkra varuförsörjningen hela vägen från leverantör till butikens hylla. Du kommer att tillhöra avdelningen inom varuflödet och arbeta med andra i liknande roll där det dagliga arbetet kantas av många samarbeten. Som varuplanerare kommer du att ha ett dagligt totalansvar för ett antal leverantörer. I det ansvaret ingår att optimera och styra sortiment samt lagernivåer på terminalerna inom ditt område. Utöver detta innebär arbetet dagliga arbetsuppgifter som: • Planering och bevakning av leverantörsorder • Sköta alla daglig kontakt med såväl interna som externa partners • Regelbunden uppföljning på ditt område • Analysera avvikelser och potentiella risker inom sitt område Tjänsten är ett heltidsuppdrag som startar i början av februari och löper fram till mitten av september. Kontorstider tillämpas, 8-17. Du kommer att arbeta hos vår kund i deras fräscha lokaler i Solna men vara anställd av oss på ProfessionalConsulting. Din profil Du som söker har en eftergymnasial utbildning inom antingen ekonomi och/ eller logistik. Erfarenhet av arbete inom logistik och inköp är starkt meriterande. Vi söker dig som är resultatorienterad och som trivs att arbeta mot förbättring av rutiner och arbetssätt. Vi tror också att du har lätt till samarbeta och att kommunicera med andra. Har du dessutom kvalitetsfokus, god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i team är du precis den vi söker! Känner du att denna tjänst lockar dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. Om företaget ProfessionalConsulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. ProfessionalConsulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: ProfessionalConsulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!
Har du nyligen tagit examen inom ekonomi eller logistik och är ute efter ett utvecklande arbete? Då ska du titta noggrant på denna tjänst! Vi söker nu för kunds räkning en hungrig, analytisk och flexibel person som vill jobba i en bred roll som varuplanerare hos vår kund. Som varuplanerare innebär huvuduppdraget att via effektiva processer säkra varuförsörjningen hela vägen från leverantör till butikens hylla. Du kommer att tillhöra avdelningen inom varuflödet och arbeta med andra i liknande roll där det dagliga arbetet kantas av många samarbeten. Som varuplanerare kommer du att ha ett dagligt totalansvar för ett antal leverantörer. I det ansvaret ingår att styra, utveckla och löpande optimera varuflödet på terminalerna inom ditt område. Utöver detta innebär arbetet dagliga arbetsuppgifter som: • Planering och bevakning av leverantörsorder • Sköta alla daglig kontakt med såväl interna som externa partners • Regelbunden uppföljning på ditt område • Analysera avvikelser och potentiella risker inom sitt område Tjänsten är ett heltidsuppdrag som startar så fort vi har hittat rätt kandidat. Uppdraget löper under 6 månader med chans till förlängning. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund i deras fräscha lokaler i Solna, kontorstider tillämpas (08.00 - 17.00). Din profil Vi söker dig som har en universitet/högskoleutbildning motsvarande ekonomi, helst inom logistik eller Supply Chain Management. Erfarenhet av arbete inom logistik och inköp är starkt meriterande. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av arbete inom dagligvaruhandel alternativt administrativt med Excel. För tjänsten krävs det att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska då kan komma att arbeta mot internationella leverantörer. Vi söker dig som är resultatorienterad och som trivs att arbeta mot förbättring av rutiner och arbetssätt. Vi tror också att du har lätt till samarbeta och att kommunicera med andra. Har du dessutom kvalitetsfokus, god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i team är du precis den vi söker! Känner du att denna tjänst lockar dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: StudentConsulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!
Har du nyligen tagit examen inom ekonomi eller logistik och är ute efter ett utvecklande arbete? Då ska du titta noggrant på denna tjänst! Vi söker nu för kunds räkning en hungrig, analytisk och flexibel person som vill jobba i en bred roll som varuplanerare hos vår kund. Som varuplanerare innebär huvuduppdraget att via effektiva processer säkra varuförsörjningen hela vägen från leverantör till butikens hylla. Du kommer att tillhöra avdelningen inom varuflödet och arbeta med andra i liknande roll där det dagliga arbetet kantas av många samarbeten. Som varuplanerare kommer du att ha ett dagligt totalansvar för ett antal leverantörer. I det ansvaret ingår att styra, utveckla och löpande optimera varuflödet på terminalerna inom ditt område. Utöver detta innebär arbetet dagliga arbetsuppgifter som: • Planering och bevakning av leverantörsorder • Sköta alla daglig kontakt med såväl interna som externa partners • Regelbunden uppföljning på ditt område • Analysera avvikelser och potentiella risker inom sitt område Tjänsten är ett heltidsuppdrag som startar så fort vi har hittat rätt kandidat. Uppdraget löper under 6 månader med chans till förlängning. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund i deras fräscha lokaler i Solna, kontorstider tillämpas (08.00 - 17.00). Din profil Vi söker dig som har en universitet/högskoleutbildning motsvarande ekonomi, helst inom logistik eller Supply Chain Management. Erfarenhet av arbete inom logistik och inköp är starkt meriterande. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av arbete inom dagligvaruhandel alternativt administrativt med Excel. För tjänsten krävs det att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska då kan komma att arbeta mot internationella leverantörer. Vi söker dig som är resultatorienterad och som trivs att arbeta mot förbättring av rutiner och arbetssätt. Vi tror också att du har lätt till samarbeta och att kommunicera med andra. Har du dessutom kvalitetsfokus, god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i team är du precis den vi söker! Känner du att denna tjänst lockar dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: StudentConsulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!
Har du nyligen tagit examen inom ekonomi eller logistik och är ute efter ett utvecklande arbete? Då ska du titta noggrant på denna tjänst! Vi söker nu för kunds räkning en hungrig, analytisk och flexibel person som vill jobba i en bred roll som varuplanerare hos vår kund. Som varuplanerare innebär huvuduppdraget att via effektiva processer säkra varuförsörjningen hela vägen från leverantör till butikens hylla. Du kommer att tillhöra avdelningen inom varuflödet och arbeta med andra i liknande roll där det dagliga arbetet kantas av många samarbeten. Som varuplanerare kommer du att ha ett dagligt totalansvar för ett antal leverantörer. I det ansvaret ingår att styra, utveckla och löpande optimera varuflödet på terminalerna inom ditt område. Utöver detta innebär arbetet dagliga arbetsuppgifter som: • Planering och bevakning av leverantörsorder • Sköta alla daglig kontakt med såväl interna som externa partners • Regelbunden uppföljning på ditt område • Analysera avvikelser och potentiella risker inom sitt område Tjänsten är ett heltidsuppdrag som startar så fort vi har hittat rätt kandidat. Uppdraget löper under 4-5 månader med chans till förlängning. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund i deras fräscha lokaler i Solna, kontorstider tillämpas (08.00 - 17.00). Din profil Vi söker dig som har en universitet/högskoleutbildning motsvarande ekonomi, helst inom logistik eller Supply Chain Management. Erfarenhet av arbete inom logistik och inköp är starkt meriterande. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av arbete inom dagligvaruhandel alternativt administrativt med Excel. För tjänsten krävs det att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska då kan komma att arbeta mot internationella leverantörer. Vi söker dig som är resultatorienterad och som trivs att arbeta mot förbättring av rutiner och arbetssätt. Vi tror också att du har lätt till samarbeta och att kommunicera med andra. Har du dessutom kvalitetsfokus, god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i team är du precis den vi söker! Känner du att denna tjänst lockar dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: StudentConsulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!
Har du nyligen tagit examen inom ekonomi, Supply Chain Management eller logistik och är ute efter ett utvecklande arbete? Då ska du titta noggrant på denna tjänst! Vi söker nu för kunds räkning en hungrig, analytisk och flexibel person som vill jobba i en bred roll som varuplanerare hos vår kund. Som varuplanerare innebär huvuduppdraget att via effektiva processer säkra varuförsörjningen hela vägen från leverantör till butikens hylla. Du kommer att tillhöra avdelningen inom varuflödet och arbeta med andra i liknande roll där det dagliga arbetet kantas av många samarbeten. Som varuplanerare kommer du att ha ett dagligt totalansvar för ett antal leverantörer. I det ansvaret ingår att styra, utveckla och löpande optimera varuflödet på terminalerna inom ditt område. Utöver detta innebär arbetet dagliga arbetsuppgifter som: • Planering och bevakning av leverantörsorder • Sköta alla daglig kontakt med såväl interna som externa partners • Regelbunden uppföljning på ditt område • Analysera avvikelser och potentiella risker inom sitt område Tjänsten är ett heltidsuppdrag som startar så fort vi har hittat rätt kandidat (som senast i början av september) och löper till årsskiftet med chans till förlängning. Du kommer vara anställd av oss på StudenConsulting men arbeta hos vår kund i deras fräscha lokaler i Solna, kontorstider tillämpas (08.00 17.00). Din profil Vi söker dig som har en universitet/högskoleutbildning motsvarande ekonomi, helst inom Supply Chain Management eller logistik. Erfarenhet av arbete inom logistik och inköp är starkt meriterande. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av arbete inom dagligvaruhandel alternativt administrativt med Excel. För tjänsten krävs det att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska då kan komma att arbeta mot internationella leverantörer. Vi söker dig som är resultatorienterad och som trivs att arbeta mot förbättring av rutiner och arbetssätt. Vi tror också att du har lätt till samarbeta och att kommunicera med andra. Har du dessutom kvalitetsfokus, god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i team är du precis den vi söker! Känner du att denna tjänst lockar dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: StudentConsulting
Ort: Solna
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Assisterande Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!
Är du nyfiken och är ute efter ett utvecklande arbete samt intresserad utav logistik? Då ska du titta noggrant på denna tjänst! I rollen som assisterande varuplanerare kommer du att de första tre månaderna att assistera bolagets befintliga varuplanerare i deras dagliga arbete, därefter ska du vara redo att ta dig an rollen som ordinarie varuplanerare. Rollen som varuplanerare innefattar att effektivisera processer och säkra varuförsörjningen hela vägen från leverantör till butikens hylla med fullständigt ansvar för ett antal leverantörer. I det ansvaret ingår att styra, utveckla och löpande optimera varuflödet på terminalerna inom området för färska varor. Utöver detta innebär arbetet dagliga arbetsuppgifter som: • Planering och bevakning av leverantörsorder • Sköta alla daglig kontakt med såväl interna som externa partners • Regelbunden uppföljning på ditt område • Analysera avvikelser och potentiella risker inom sitt område Tjänsten är ett heltidsuppdrag som startar omgående och löper fram till årsskiftet med stor chans till förlängning. Du kommer att arbeta hos vår kund i deras fräscha lokaler i Solna men vara anställd av oss på StudentConsulting, kontorstider tillämpas. Din profil Det viktigaste för att passa i rollen är att du gillar att ta för dig, är effektiv i ditt arbetssätt och trivs i att arbeta i en roll där det händer mycket. Du har dessutom kvalitetsfokus, god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i team. Vår kund anser även att det är meriterande om du har en examen från högskola eller universitet. För tjänsten krävs det även att du har datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Känner du att denna beskrivning passar in på dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Företag: StudentConsulting
Ort: Solna
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!


Sök lediga jobb Varuplanerare sökes till stort bolag inom dagligvaruhandeln!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se