Vaxholm LSS jobb - lediga jobb

Vaxholm LSS jobb Vaxholm LSS jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vaxholm LSS. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vaxholm LSS. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Timanställda till Gruppboende i Vaxholm- Vaxholm

  2. Kvalitetsombud till Grubostad- Vaxholm

  3. Timvikarie till Daglig Verksamhet- Vaxholm


Mer beskrivning

Timanställda till Gruppboende i Vaxholm
Orkidén är ett av Sveriges ledande företag inom omsorg. Vi ger stöd, vård och omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utvecklar omsorgen med kvalitet och nytänkande. Orkidén ingår i Ambea AB. Vi söker nu boendestödjare timvikarier dag och kväll till ett av våra gruppboenden i Vaxholm. Verksamheten drivs på entreprenad sedan 2009 för Vaxholms kommun och är bostad med särskild stöd och service enl. LSS för vuxna. På gruppbostaden bor 5 individer i egna, fullvärdiga, lägenheter. Som boendestödjare ingår du i arbetslaget som ska stödja de boende i det dagliga livet genom att ge individuellt stöd både i hemmet och på fritiden. Tjänsten är en allmän visstidsanställning med timlön. Individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har B-körkort. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Kontakta gärna gruppchef Anna-Maria Håkansson, telefon 0733-27 18 62. Välkommen med din ansökan till: anna-maria.hakansson@carema.se Ann-Maria Håkansson, Gruppchef Solbackens gruppbostad, Ullbergsvägen 9a, 18551 Vaxholm.
Företag: Vaxholm LSS
Ort: Vaxholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställda till Gruppboende i Vaxholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställda till Gruppboende i Vaxholm

Kvalitetsombud till Grubostad
Vi söker nu boendestödjare med uppdrag som kvalitetsombud till ett gruppboende enligt LSS i Vaxolhm. Som kvalitetsombud är du gruppchefens högra hand i kvalitets arbetet och ingår i enhetens ledningsgrupp. Som boendestödjare ingår du i arbetslaget som ska stödja de boende i det dagliga livet genom att ge individuellt stöd både i hemmet och på fritiden För att vara kvalificerad för tjänsten skall du ha effarenhet av att arbeta som boendestödjare inom LSS, ha en relevant utbildning (som lägst en gymnasial med inrikting mot vård och omsorg), vara mycket nogrann, ha stor datorvana samt kunna formulera dig problemfritt och tydligt i både tal och skrift. Verksamheten drivs på entreprenad sedan 2009 för Vaxholms kommun och är en bostad med särskild stöd och service enl. LSS för vuxna. På gruppbostaden bor 5 individer i egna, fullvärdiga, lägenheter. Tjänsten är en tillsvidare anställning. Individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse. Då vi använder en minibuss för transporter skall du ha B-körkort. Nytida är ett av Sveriges ledande företag inom omsorg. Vi ger stöd, vård och omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utvecklar omsorgen med kvalitet och nytänkande. Nytida ingår i Ambea AB.
Företag: Nytida AB, Vaxholm LSS
Ort: Vaxholm
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalitetsombud till Grubostad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalitetsombud till Grubostad

Timvikarie till Daglig Verksamhet
Nu söker vi timvikarier till vår fantastiska dagliga verksamhet i Vaxholm och Rindö som vi driver på entreprenad åt Vaxholms kommun sedan 2009. Den dagliga verksamheten består av tre enheter: Återbruksaffären som ligger på hamngatan i Vaxholm samt Paviljongen och Växthuset som ligger i lugnet på Rindö. Verksamheterna är mogna och väldigt väl organiserade med olika inriktningar för respektive arbetstagare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder. Vi erbjuder dig stimulerande arbetsmiljö med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter i. Körkort är ett krav då vi sköter transporten till och från boendet. Nytida är ett av Sveriges ledande företag inom omsorg. Vi ger stöd, vård och omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utvecklar omsorgen med kvalitet och nytänkande. Nytida ingår i Ambea AB.
Företag: Nytida AB, Vaxholm LSS
Ort: Vaxholm
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie till Daglig Verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie till Daglig Verksamhet


Sök lediga jobb Vaxholm LSS

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se