Vaxholms Stad jobb - lediga jobb

Vaxholms Stad jobb Vaxholms Stad jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vaxholms Stad. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vaxholms Stad. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i träblås till Vaxholms kulturskola- Vaxholm

 2. Specialpedagog till skoldatatek- Vaxholm

 3. Lärare 7-9 inriktning Sv, Eng- Vaxholm

 4. Ungdomspedagog- Vaxholm

 5. Barnskötare/fritidsledare Rindö skola- Vaxholm

 6. Lärare i bleckblås till Vaxholms kulturskola- Vaxholm

 7. Lärare år 1-6, Söderfjärdsskolan- Vaxholm

 8. Förskollärare Resarö förskolor- Vaxholm

 9. Barnskötare Rindö förskola- Vaxholm

 10. Lärare år 1-6, Söderfjärdsskolan- Vaxholm

 11. Kart- GIS ingenjör- Vaxholm

 12. Skolvaktmästare Resarö skola och Resarö förskolor- Vaxholm

 13. Speciallärare Resarö skola- Vaxholm

 14. Lärare till lågstadiet Resarö skola- Vaxholm

 15. Kontorsvaktmästare till kommunhuset- Vaxholm

 16. Lärare Söderfjärdsskolan- Vaxholm

 17. IT-tekniker till Söderfjärdsskolan och Resarö skola- Vaxholm

 18. Planarkitekt- Vaxholm

 19. Skolassistent- Vaxholm

 20. Kvalificerad Skolassistent- Vaxholm

 21. Utbildningschef till barn- och utbildningsnämnden- Vaxholm

 22. Förskollärare och erfaren barnskötare sökes- Vaxholm

 23. Förskollärare Resarö förskolor- Vaxholm

 24. Specialpedagog till Skoldatateket- Vaxholm

 25. Biståndshandläggare- Vaxholm

 26. Skolvaktmästare- Vaxholm

 27. Utbildningschef till barn- och utbildningsnämnden- Vaxholm

 28. Grundskollärare Söderfjärdsskolan- Vaxholm

 29. Socialsekreterare- Vaxholm

 30. Modersmålslärare i franska- Vaxholm

 31. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Vaxholm

 32. Växeltelefonist timvikarier- Vaxholm

 33. Lärare Spanska/Svenska åk 7-9- Vaxholm

 34. Lärare Engelska/Svenska åk 7-9- Vaxholm

 35. Tillfällig förstärkning av bygglovsadministrationen- Vaxholm

 36. Vikarierande Barnskötare- Vaxholm

 37. Specialpedagog/Förskollärare sökes till språkförskoleavdelning- Vaxholm

 38. Kart- och mätningsingenjör- Vaxholm

 39. Skolassistent- Vaxholm

 40. Förskollärare/specialpedagog sökes till språkförskoleavdelning- Vaxholm


Mer beskrivning

Lärare i träblås till Vaxholms kulturskola
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER Kulturskolan har sin huvudsakliga undervisning på Norrbergsskolan som ligger centralt i staden men vi finns även till viss del ute på övriga skolor i Vaxholm. Till HT13 söker vi en lärare i träblås för undervisning av våra elever i Klarinett, Saxofon, Tvärflöjt. Tjänsten är 40% tillsvidare med möjlighet att utveckla tjänsten till 50%. KVALIFIKATIONER Utbildning: Musikhögskola eller motsvarande utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i träblås till Vaxholms kulturskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i träblås till Vaxholms kulturskola

Specialpedagog till skoldatatek
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER Skoldatateket är en del av Enheten för Stöd och Utveckling (ESU) tillhörande Utbildningsförvaltningen. ESU bidrar aktivt till enheternas elevhälsoarbete med sina medarbetare: förskolepsykolog, skolpsykolog, skolkurator, talpedagog, Skoldatatekets specialpedagog och IT-pedagog samt enhetschef. I samarbete med socialtjänsten har vi dessutom ett mobilt team. Inom ESU arbetar vi självständigt, lösningsfokuserat och tar stort ansvar. Arbetsuppgifter: - Förvalta och utveckla Skoldatatekets verksamhet tillsammans med IT-pedagogen. KVALIFIKATIONER För att passa i den här rollen tror vi att du har: - Intresse, engagemang och specialpedagogisk kompetens för att arbeta med barn/elever i behov av särskilt stöd. - Förmåga att arbeta självständigt och att samarbeta på ett bra sätt i gruppen. - Intresse och god erfarenhet av lärverktyg i undervisningen. - Hög IKT-kompetens då 97% av våra pedagoger är examinerade på nivå 3 i PIM. Arbetslivserfarenhet som speciallärare/specialpedagog krävs. Erfarenhet av arbete med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi är meriterande liksom kunskap om lärverktyg och erfarenhet av andra skoldatatek. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Vaxholms stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till skoldatatek jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till skoldatatek

Lärare 7-9 inriktning Sv, Eng
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER För skolans fortsatta utveckling söker vi dig som är behörig grundskolelärare med inriktning på ämnena Sv och Eng. Du förstår att pedagogisk utveckling är en ständigt pågående process som kräver nyfikenhet, drivkraft och förmåga att bygga goda relationer. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med digitala läromedel och tycker att IT är ett naturligt inslag i undervisningen. Du drivs av att finna vägar att hjälpa varje elev utifrån dennes individuella behov och du ser vinster i att arbeta utifrån ett inkluderande perspektiv. Välkommen att söka till oss! Arbetsuppgifter: Du kommer att höra till arbetslag 7-9 där du, tillsammans med drivna och duktiga medarbetare, undervisar och har mentorskap för årskurserna 7-9. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är: * Van att samarbeta med barn, föräldrar och kollegor. * Du har ett positivt sätt som genomsyrar ditt arbete. * Strukturerad och kreativ i ditt arbetssätt. * Tydlig, initiativrik, flexibel * Intresserad av att finna vägar att nå fram till varje elev på rätt nivå * Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. I Vaxholms stad strävar vi efter en jämn könsfördelning och att mångfald ska finnas både bland chefer och anställda. Utbildning: Lärarexamen 4-9 med inriktning på Sv, Eng eller något av dem.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 7-9 inriktning Sv, Eng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 7-9 inriktning Sv, Eng

Ungdomspedagog
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Välkommen med din ansökan som ungdomspedagog till Socialförvaltningen i Vaxholm! Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en liten organisation, snabba beslutsvägar och ett nära samarbete med kommunens övriga verksamhet. Vi arbetar systemorienterat och vi har extern handledning varannan vecka. Organisatoriskt kommer du att tillhöra enheten för myndighetsutövning, där all myndighetsutövning inom Socialförvaltningen ingår tillsammans med öppenvården som omfattas av ungdomspedagoger och ett Mobilt team. ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att arbeta förebyggande, uppsökande och med individuellt stöd till barn och unga i åldern 0-20 år och deras familjer. Du kommer även att vid behov ta emot anmälningar, göra förhandsbedömningar samt samordna ungdomstjänst ärenden. Arbetet som ungdomspedagog är ett utåtriktat arbete med täta kontakter och samarbete med skola, polis och landsting. I vissa ärenden kommer du att arbeta med konkreta ärenden på uppdrag från utredande socialsekreterare för att uppnå nödvändiga förändringar på hemmaplan. Som ungdomspedagog är du en del av öppenvården och du kommer ha ett tätt samarbete med kommunens Mobila team, vilket består av två familjebehandlare som arbetar med uppdrag från skola, familj och socialtjänst. I tjänsten ingår viss kvällstjänstgöring. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen samt erfarenhet av arbete med barn/ungdomar och deras familjer. Du bör kunna arbeta självständigt och ha lätt för att samarbeta med många olika aktörer. Du bör vara strukturerad och ha god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av BBIC och att arbeta med exempelvis föräldrastödsutbildningar, ART, DISA, MI-samtal eller motsvarande. Vi värdesätter ett gott bemötande och som person vill vi att du är stresstålig, stabil och flexibel att hantera variationer under arbetsdagen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För tjänsten behövs B-körkort.
Företag: Individ- och familjeomsorgen, Vaxholms stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 07-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ungdomspedagog jobb, Ungdomspedagog Vaxholm, Ungdomspedagog Individ- och familjeomsorgen, Vaxholms stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ungdomspedagog

Barnskötare/fritidsledare Rindö skola
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Rindö skola är en F-6 skola med ca 140 elever och tillhörande fritidsavdelningar i varje årskurs. Fritidsverksamheten är organiserad åldersvis i 4 avdelningar med gemensamma öppningar och stängningar. Verksamheten i de olika avdelningarna ser lite olika ut beroende på ålder men ska genomsyras av eleven i fokus. Vår strävan är att alla barn ska bli sedda och stärkta för dem de är. Att lyssna på barnen och ge dem möjlighet att påverka sin fritidstid är en viktig del av vår verksamhet. Skolan ligger i Rindö hamn, gamla regementsområdet. Vi använder oss av skolans litenhet till ett nära samarbete mellan fritidsverksamheten, förskoleklassen och årskurs 1- 6, både i det dagliga arbetet och vid speciella dagar som t ex elevens valdag, friluftsdagar, skolsamlingar och andra traditioner. ARBETSUPPGIFTER Fritidsledare på en av våra avdelningar för de yngre barnen 7 år. Samarbete mellan de olika fritidsavdelningarna med bl a gemensamma aktiviteter, öppningar, stängningar och gemensamma konferenser Visst arbete i tillhörande klass på skoltid. KVALIFIKATIONER Utbildad barnskötare eller fritidsledare eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av arbete i barngrupp är meriterande.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare/fritidsledare Rindö skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare/fritidsledare Rindö skola

Lärare i bleckblås till Vaxholms kulturskola
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER Kulturskolan har sin huvudsakliga undervisning på Norrbergsskolan som ligger centralt i staden men vi finns även till viss del ute på övriga skolor i Vaxholm. Till HT13 söker vi en lärare i bleckblås för undervisning av våra elever i Trumpet, Trombon, Valthorn. Tjänsten är 30% tillsvidare med möjlighet att utveckla tjänsten till 50%. KVALIFIKATIONER Utbildning: Musikhögskola eller motsvarande utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i bleckblås till Vaxholms kulturskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i bleckblås till Vaxholms kulturskola

Lärare år 1-6, Söderfjärdsskolan
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Söderfjärdsskolan är en kommunal F-6 skola med integrerad fritidsverksamhet. Skolan ligger naturskönt belägen vid Johannesbergsparken med utsikt över Södra Vaxholmsfjärden. I våra fina lokaler går ca 330 elever och vi som jobbar inom skola och fritids uppgår till ca 50 personer. Vi är en skola med en hög ambitionsnivå, där trygghet och lärande är ledord i all verksamhet. Alla elever ska i vår skola få det stöd och de utmaningar de behöver för att utifrån sina individuella förutsättningar nå bästa möjliga utveckling. Som delaktig medarbetare i Söderfjärdsskolan möts du av ett stort friutrymme och tillit i utövandet av ditt arbete samtidigt förväntas du leva upp till höga förväntningar och att fullt ut omfatta det uppdrag som återfinns i läroplanen. Det innebär ett målinriktat och ansvarstagande arbete kring lärande och värdegrund som tar sitt ursprung i goda relationer till elever och vårdnadshavare. Du kommer att ingå i ett sammanhang med engagerade kollegor där ett gemensamt erfarenhetsutbyte är en viktig del i skolans framåtrörelse. Dina möjligheter till påverkan och utökat ansvarstagande är stora. Skolans utveckling är en ständigt pågående process som kräver nyfikenhet, samsyn och drivkraft. Du är välkommen att utifrån din kompetens och dina erfarenheter bidra till den utvecklingen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en utbildad grundskollärare med lärarexamen/legitimation och behörighet att undervisa i årskurs 1-6. Under läsåret 2013 – 2014 avser tjänsten undervisning som klasslärare i årskurs 3. KVALIFIKATIONER Grundskollärare med lärarexamen/legitimation och behörighet att undervisa i årskurs 1-6. Vi vill att du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet samt att du har förmåga att stimulera varje elevs utveckling och lärande på ett sådant sätt att skolans mål uppnås. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare år 1-6, Söderfjärdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare år 1-6, Söderfjärdsskolan

Förskollärare Resarö förskolor
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Ytterby förskola består av fyra avdelningar och Överby förskola av sex avdelningar med åldersindelning 1-3 år, 3-4 år och 4-5 år. Vår devis är Ut och Njut då vi har en underbar utemiljö med fina gårdar och skogen alldeles intill. Vi arbetar tematiskt och efter läroplanen för förskolorna. Vi arbetar aktivt med pedagogisk dokumentation, barns inflytande, genus och miljö och förskolorna har grön flagg. Även språk, naturvetenskap, teknik och matematik spelar en viktig roll. Vi använder oss av ett reflekterande arbetssätt där pedagogisk dokumentation ingår och där vi också satsar på fortbildning av våra pedagoger. Avdelningsansvariga förskollärare träffas en gång i veckan för planering av hela förskolans verksamhet. Avdelningens pedagoger har planering en gång i veckan och även tillgång till konsultation av förskolepsykolog. Ring eller besök oss gärna så berättar vi mer! ARBETSUPPGIFTER Vi söker lekfulla och gärna nytänkande förskollärare till våra arbetslag på Ytterby och Överby förskolor. Du ska arbeta aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet där barnen står i fokus. Som förskollärare ansvarar du för att, tillsammans med arbetslaget, arbeta så att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Du ska vara väl förtrogen med styrdokumenten samt ha förmåga att omsätta dem i praktiken. KVALIFIKATIONER - legitimerad förskollärare- erfarenhet av att leda en barngrupp Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Vaxholms stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Resarö förskolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Resarö förskolor

Barnskötare Rindö förskola
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker en positiv barnskötare till vår förskola på Rindö för anställning under höstterminen. Tjänsten innebär arbete i barngrupp i en flexibel roll där du arbetar på olika avdelningar vid olika tidpunkter och dagar som stöd då övrig personal har planeringstid. Förskolan ligger i naturskön miljö 10 minuter från centrala Vaxholm. KVALIFIKATIONER Vi vill att du: •Är positiv och har ett stort intresse och engagemang för barn. •Är utvecklingsinriktad och lösningsfokuserad i ditt arbete. •Har god samarbetsförmåga. Kvalifikationer Erfarenhet av arbete i barngrupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Vaxholms stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare Rindö förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare Rindö förskola

Lärare år 1-6, Söderfjärdsskolan
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Söderfjärdsskolan är en av Vaxholms stads kommunala F-6 skolor, belägen på Vaxön i Stockholms skärgård. I dagsläget är vi ca 320 elever i skolan och vi som arbetar inom skola och fritids uppgår till ca 50 personer. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en utbildad grundskollärare med lärarexamen/legitimation och behörighet att undervisa i årskurs 1-6. Under läsåret 2013 – 2014 avser tjänsten undervisning som klasslärare i årskurs 3. KVALIFIKATIONER Grundskollärare med lärarexamen/legitimation och behörighet att undervisa i årskurs 1-6. Vi vill att du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet samt att du har förmåga att stimulera varje elevs utveckling och lärande på ett sådant sätt att skolans mål uppnås. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Vaxholms stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare år 1-6, Söderfjärdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare år 1-6, Söderfjärdsskolan

Kart- GIS ingenjör
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER I arbetet som Kart- GIS ingenjör kommer du att underhålla och utveckla kommunens geografiska databas och GIS anpassningar mot övriga verksamheter i kommunen samt webbkarta. Vi arbetar med Tekis Webb, AutoCAD Map/Topobase, som är under uppbyggnad. Du kommer att arbeta med framställning av olika kartprodukter som bland annat grundkarta och nybyggnadskarta. På bygglov- och GIS enheten arbetar vi även med bygglov samt ansvarar för adressättning och lägenhetsregistret. Vi har ett nära samarbete mellan stadsbyggnadsförvaltningens olika enheter. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning som GIS- ingenjör eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsområdet. Jobbet innebär förutom täta kontakter med medarbetare även många kontakter med allmänheten och myndigheter av olika slag. Tjänsten innebär självständigt arbete, vilket förutsätter god förmåga att ta initiativ och ansvar samt att arbeta strukturerat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. I Vaxholms stad strävar vi efter en jämn könsfördelning och att mångfald ska finnas både bland chefer och anställda.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Vaxholms stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kart- GIS ingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kart- GIS ingenjör

Skolvaktmästare Resarö skola och Resarö förskolor
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Resarö skola är en kommunal F-6 skola som idag har 450 elever. Vi arbetar målmedvetet med att våra elever ska få en bra start med sin skolgång. För oss är det viktigt att barnen känner sig trygga i skolan. Trygga därför att de har vetskap om att vi gemensamt arbetar aktivt mot alla former av kränkande behandling. Vi vill också att barnen ska se fram emot och tycka det ska vara roligt att gå till skolan. Roligt för att skolan är en plats där eleverna möts av höga förväntningar, där de uppmuntras till att lära nytt och där de utmanas på sin egen nivå. Tillsammans med eleverna arbetar vi utefter vår värdegrund och våra tre ledord: ansvar, ärlighet och respekt. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en vaktmästare med bred praktisk kunskap och med hög servicekänsla till Resarö skola. I ditt uppdrag ingår även vaktmästarsysslor på Överby förskola och Ytterby förskola. I arbetsuppgifterna ingår bl.a: - Löpnade tillsyn och kontroller av skolans och förskolornas verksamhet - Enklare reparationer och underhåll - Lås- och larmrutiner - Kommunikation och kontaktperson mot entreprenörer och fastighetsägare - Brandrond, skyddsrond KVALIFIKATIONER Vi söker en vaktmästare med bred praktisk kunskap och med hög servicekänsla. Du skall ligga steget före och kunna se vad som behöver göras, alltifrån enklare reparationer till materialbeställningar. Du skall vara ansvarstagande, serviceinriktad, initiativrik samt kunna samarbeta bra med elever, personal, entreprenörer, leverantörer och fastighetsägare. Arbetet kan vara fysiskt krävande och vissa lyft kan förekomma. Körkort, tillgång till egen bil och goda kunskaper i IT-verktyg är ett krav.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvaktmästare Resarö skola och Resarö förskolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvaktmästare Resarö skola och Resarö förskolor

Speciallärare Resarö skola
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Resarö skola är en kommunal F-6 skola som idag har 450 elever. Vi arbetar målmedvetet med att våra elever ska få en bra start med sin skolgång. För oss är det viktigt att barnen känner sig trygga i skolan. Trygga därför att de har vetskap om att vi gemensamt arbetar aktivt mot alla former av kränkande behandling. Vi vill också att barnen ska se fram emot och tycka det ska vara roligt att gå till skolan. Roligt för att skolan är en plats där eleverna möts av höga förväntningar, där de uppmuntras till att lära nytt och där de utmanas på sin egen nivå. Tillsammans med eleverna arbetar vi utefter vår värdegrund och våra tre ledord: ansvar, ärlighet och respekt. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som speciallärare för elever i årkurs F-6 med behov av särskilt stöd. Arbetet innebär att du arbetar både enskilt och med grupper av elever. Du finns till stor del i klassrummet för att stödja elevens utveckling. Arbetet innebär att du ingår i skolans Elevhälsogrupp. Du ska fungera som ett stöd för läraren i klassrummet och pedagogen på fritids. Du kommer att ha ett nära samarbete med skolans andra speciallärare och specialpedagoger. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen som innefattar behörighet att undervisa i årskurs 1-6 samt speciallärarexamen. Du har god samarbetsförmåga och förmåga att se helheten för elevens skolsituation och behov. Du ska känna dig förtrogen med att genomföra pedagogiska kartläggningar och upprättande av åtgärdsprogram. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet är en merit.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare Resarö skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare Resarö skola

Lärare till lågstadiet Resarö skola
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Resarö skola är en kommunal F-6 skola som idag har 450 elever. Vi arbetar målmedvetet med att våra elever ska få en bra start med sin skolgång. För oss är det viktigt att barnen känner sig trygga i skolan. Trygga därför att de har vetskap om att vi gemensamt arbetar aktivt mot alla former av kränkande behandling. Vi vill också att barnen ska se fram emot och tycka det ska vara roligt att gå till skolan. Roligt för att skolan är en plats där eleverna möts av höga förväntningar, där de uppmuntras till att lära nytt och där de utmanas på sin egen nivå. Tillsammans med eleverna arbetar vi utefter vår värdegrund och våra tre ledord: ansvar, ärlighet och respekt. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare till lågstadiet. Vi har tre paralleller på lågstadiet vilket ger möjligheter till ett bra samarbete både för elever och lärare. Skolan är indelad i tre arbetslag F-3, 4-6 och fritids. Du kommer således att tillhöra arbetslaget F-3. Hela ditt arbetslag deltar detta år i den statliga utbildningen "Matematiklyftet". Vaxholms kommun placerade sig på 8 plats av landets 290 kommuner, vilket vi är mycket stolta över. Vi hoppas på att du kommer att bidra till en ännu bättre placering! KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad grundskollärare med lärarexamen/legitimation med behörighet att undervisa i lågstadiet. Du ska ha ett stort engagemang för att varje elev som du möter i skolan ska nå sin fulla potential, såväl kunskapsmässigt som socialt. Du ska ha lätt för att samarbeta med kollegor och vårdnadshavare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till lågstadiet Resarö skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till lågstadiet Resarö skola

Kontorsvaktmästare till kommunhuset
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se IT- och serviceenhetens arbetsområde spänner över alla kommunens verksamheter. Vi är en serviceorganisation med uppgift att stödja verksamheterna. Vårt mål är att ge verksamheterna den bästa möjliga servicen. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna är mycket skiftande och handlar om att tillhandahålla den vaktmästeritjänst våra kunder efterfrågar: Kontorsservice Fakturahantering Kopiering och utdelning av material samt byta toner, fixa enklare pappersstopp Allmän posthantering såsom frankering, kuvertering, intern och extern post- och godshantering mm. Hämta/lämna post samt paket till våra förvaltningar. Utförande av vissa installationer/mindre snickeriarbete Utföra enklare reparationer som t.ex. sätta upp mindre hylla, whiteboardtavla mm Hjälpa till vid interna omflyttningar och förrådshantering Svara för beställning samt uppackning av material och försändelser till kommunens förråd samt förvaltningar. Hantering av miljösorterat avfall t.ex. lämna batterier, kartonger, plast m.m. på miljöstationen som finns i fastigheten. Svara för (tankning, tvättning, besiktning däckbyte mm) av kommunens gemensamma administrativa fordon. Sätta upp infomation på kommunens anslagstavlor, ta fram valmaterial KVALIFIKATIONER Kvalifikationer: Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning B-körkort är ett krav Goda kunskapar i svenska språket i både tal och skrift Baskunskaper i de vanligaste IT-systemen. Dina personliga egenskaper är viktiga och vi vill att du ska vara utåtriktad och serviceminded. För att passa för rollen som kontorsvaktmästare krävs att du är händigt lagd samt besitter en förmåga att ta egna initiativ och se vad som behöver göras. Arbetet innebär myckat kontakter med personal inom hela kommunen samt med myndigheter och företag, vilket ställer stora krav på förmågan att samarbeta,ge service och ta initiativ samt är strukturerad och har ett bra ordningssinne.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorsvaktmästare till kommunhuset jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorsvaktmästare till kommunhuset

Lärare Söderfjärdsskolan
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER Söderfjärdsskolan är en kommunal F-6 skola med integrerad fritidsverksamhet. Skolan ligger naturskönt belägen vid Johannesbergsparken med utsikt över Södra Vaxholmsfjärden. I våra fina lokaler går ca 330 elever och vi som jobbar inom skola och fritids uppgår till ca 50 personer. Vi är en skola med en hög ambitionsnivå, där trygghet och lärande är ledord i all verksamhet. Alla elever ska i vår skola få det stöd och de utmaningar de behöver för att utifrån sina individuella förutsättningar nå bästa möjliga utveckling. Som delaktig medarbetare i Söderfjärdsskolan möts du av ett stort friutrymme och tillit i utövandet av ditt arbete samtidigt förväntas du leva upp till höga förväntningar och att fullt ut omfatta det uppdrag som återfinns i läroplanen. Det innebär ett målinriktat och ansvarstagande arbete kring lärande och värdegrund som tar sitt ursprung i goda relationer till elever och vårdnadshavare. Du kommer att ingå i ett sammanhang med engagerade kollegor där ett gemensamt erfarenhetsutbyte är en viktig del i skolans framåtrörelse. Dina möjligheter till påverkan och utökat ansvarstagande är stora. Skolans utveckling är en ständigt pågående process som kräver nyfikenhet, samsyn och drivkraft. Du är välkommen att utifrån din kompetens och dina erfarenheter bidra till den utvecklingen. KVALIFIKATIONER Vi söker en utbildad grundskollärare med lärarexamen/legitimation med behörighet att undervisa i årskurs 1-6. Under läsåret 2013 – 2014 avser tjänsten undervisning som klasslärare i årskurs 3. Vi vill att du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet samt att du har förmåga att stimulera varje elevs utveckling och lärande på ett sådant sätt att skolans mål uppnås. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Söderfjärdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Söderfjärdsskolan

IT-tekniker till Söderfjärdsskolan och Resarö skola
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med samordning av alla IT-frågor på Söderfjärdsskolan och Resarö skola. Du kommer att ha följande arbetsuppgifter: Skapa konton till nya elever Lösenordsbyte Kontinuerligt hantera elevernas it-kontrakt Hantera flytt av datorer och skivare vid behov Koppla nätverkskablage (patchning) i korskopplingsskåp (switch ? uttag) Inventering av datorer varje år Hjälp till skolans personal vid programstörningar och vid fel på skrivare Övergripande användartips Samordningsansvar inom skolan för stadens hemsida Ansvara för att rutinerna för beslut kring inköp/upphandling av licenser/programvaror /IKT-verktyg följs Informera kollegor och ledning om nyheter, problem och förändringar angående program eller datorerna Informera om och anordna utbildning av kommungemensamma program som läggs i nätverket, t. ex operativsystem, mailsystem mm Informera kollegor och ledning om rutiner för inköp av datorer med tillbehör Nära samarbete med kommunens IT-avdelning Inköp av toner och andra reservdelar inom befintliga avtal Stänga av elever som missköter datoranvändningen i samråd med rektor och pedagog Felanmäla/vara kontaktperson vid garantiärenden på datorer KVALIFIKATIONER - har förmåga att lösa dina uppgifter på ett flexibelt och kreativt sätt med god kvalitet. - har lätt för att samarbeta - ansvarstagande, van vid att arbeta dels självständigt dels som en del av en grupp - intresserad av att lära dig nya tekniker och produkter samt ha kompetens att omsätta dessa i en fungerande plattform - Flexibel och van att hantera en mängd samtida uppdrag - Pigg, glad och positiv Körkort B och tillgång till bil är ett krav Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker till Söderfjärdsskolan och Resarö skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker till Söderfjärdsskolan och Resarö skola

Planarkitekt
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Vaxholm stad är skärgårdens huvudstad på endast tre mils avstånd från Stockholm. Kommunens 64 öar gör att båtlivet hör till vardagen och blandningen mellan permanent- och sommarboende gör Vaxholm unikt. På stadsbyggnadsförvaltningen är vi idag 30 personer som arbetar med översikts- och detaljplaner, bygglov, naturvårdsfrågor, fastighetsförvaltning, kulturfrågor mm inom ramen för stadsbyggnadsnämndens myndighetsroll, nämnden för teknik, fritid och kultur och kommunstyrelsen. Vi har många planuppdrag och söker en planarkitekt till planenheten. ARBETSUPPGIFTER Vaxholms stads växer snabbt och har många spännande planer och projekt framför sig. Den nya översiktsplanen kommer att antas under året och ger en inriktning mot ökat byggande. Detaljplaneringen omfattar förtätningar i stadskärnan och omvandlingar av fritidshusområden till permanenthusområden m m. Du kommer att arbeta med såväl handläggning av detaljplaner som med övergripande planering. I tjänsten ingår att föredra ärenden för politiker och allmänhet, samt bistå allmänheten med råd och information. KVALIFIKATIONER Du ska ha en högskoleexamen med inriktning mot fysisk planering, arkitekt, landskapsarkitekt eller motsvarande. Erfarenhet av detaljplanering och kommunal förvaltning är en förutsättning, liksom god kännedom om plan- och bygglagen. Du bör ha vana av att arbeta med AutoCAD. Jobbet innebär förutom täta kontakter med medarbetare och politiker även kontakter med allmänheten samt privata och offentliga aktörer, t.ex. markägare, konsulter, länsstyrelsen. Vi värdesätter därför att du har social kompetens, lätt för att samarbeta och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Planarkitekt jobb, Planarkitekt Vaxholm, Planarkitekt Vaxholms Stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Planarkitekt

Skolassistent
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Vaxö skola är en gammal anrik skola som ligger högt och vackert belägen i centrala Vaxholm. Vi har elever från förskoleklass till årskurs 6, och just nu är vi drygt 220 elever. Det betyder att Vaxö skola är en "lagom liten skola", där alla känner alla, vilket skapar trygghet och sammanhållning. Vaxö skola är samtidigt en "lagom stor skola", där goda förutsättningar för lärande och utveckling sker i många spännande möten. ARBETSUPPGIFTER Skolassistentens huvudsakliga arbetsuppgifter är att bistå rektor med både kvalificerade och enkla administrativa arbetsuppgifter inom elev-, personal och ekonomiadministration. Skoladministratören fungerar som ansiktet utåt i många fall och ses som ”spindeln i nätet”. I uppdraget ingår bland annat: – Vikarieanskaffning – Elevadministration, såsom frånvarorapportering, betygshantering, elevregister, praoadministration etc. – Personaladministration, såsom frånvarorapportering, anställningsavtal etc. – Ekonomiadministration – Hantering av skoldokumentation, arkivering – Nyckelhantering, uthyrning av lokaler, lås- och larmhantering – Uppdatering intranät och hemsida KVALIFIKATIONER Du har god erfarenhet av administrativt arbete och gärna utbildning med inriktning mot administration. Din datavana är mycket god och har du kunskap och erfarenhet av såväl skoladministrativa system som elevadministrativa- och ekonomiskaprogram är det meriterande. Erfarenhet av arbete inom skoladministration och kunskap om lagstiftning och regelverk som påverkar skolverksamheten är meriterande. Du är strukturerad, noggrann och ordningsam med ett serviceinriktat sätt. Vi ser att du är en god organisatör och trivs med att ha kontakt med många människor. Du har förmågan att arbeta självständigt med en helhetssyn och kan sätta ditt eget och skolans arbete i ett större sammanhang. Vidare har lätt för att skapa goda relationer och har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Skolassistent jobb, Skolassistent Vaxholm, Skolassistent Vaxholms Stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolassistent

Kvalificerad Skolassistent
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Nya Norrbergsskolan är en 7-9 skola där trygghet och kunskap är ledord. Vår ambition är att alla våra elever ska känna sig trygga hos oss och förvärva så goda kunskaper som möjligt, under de tre år som vi har möjlighet att arbeta tillsammans. För att vi ska vara en skola med trygghet och goda kunskaper krävs dels att vi har ordning och reda och dels att våra elever känner ansvar och att de har inflytande över sin egen skolgång. Vi vill att våra elever ska vara med och påverka sin skola, att bli ännu bättre. Hos oss finns det flera olika vägar att påverka, vi har bl.a. ett mycket driftigt elevråd, vi har kamratstödjare som aktivt arbetar för alla elevers trygghet, vi har ett pedagogiskt råd som arbetar med olika pedagogiska frågor. En mycket viktig pusselbit för oss är att vi har ett bra samarbete med våra föräldrar. För vi vet att om skola och hem arbetar tillsammans så kommer vi att lyckas med vår ambition att vara en skola med trygghet och goda kunskaper. Till oss är du alltid välkommen, här möts varje dag engagerade elever och lärare i en gemensam strävan att göra en bra skola ännu bättre. Vi strävar efter att vara den skola som föräldrar litar på, som lärare trivs i och elever är stolta över. ARBETSUPPGIFTER Som skolassistent på Norrbergsskolan har du många varierande arbetsuppgifter. Förutom att bistå rektor med både kvalificerade och enkla administrativa arbetsuppgifter inom elev-, personal och ekonomiadministration är du i många fall skolans ansiktet utåt och ses som ”spindeln i nätet”. I uppdraget ingår bland annat: – Vikarieanskaffning – Elevadministration, såsom frånvarorapportering, betygshantering, elevregister, praoadministration etc. – Personaladministration, såsom frånvarorapportering, anställningsavtal etc. – Ekonomiadministration – Hantering av skoldokumentation, arkivering – Nyckelhantering, uthyrning av lokaler, lås- och larmhantering – Uppdatering intranät och hemsida KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ekonomisk- eller administrativ utbildning, alternativt tidigare erfarenhet av arbete som skolassistent eller motsvarande. Arbetet kräver mycket goda grundläggande IT-kunskaper och du ska ha lätt för att lära dig nya programvaror. Har du arbetat i ekonomisystem eller skol- och elevadministrativa program är detta meriterande. Service och bemötande är A och O i denna roll, du kommer att ha mycket kontakt med dels elever och personal på skolan men även med personal inom våra verksamheter och allmänhet. Det är därför viktigt att du serviceinriktad och trivs med att ha kontakt med många människor. Då arbetet är självständigt behöver du vara en strukturerad person som tar ansvar för uppgifter. Du är noggrann och har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad Skolassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad Skolassistent

Utbildningschef till barn- och utbildningsnämnden
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER Vår kollega ska gå i pension och vi söker nu en ny eldsjäl till vår verksamhet, en skolbyggare med omvärlden i synfältet och med fokus på framtiden. Vi erbjuder ett mycket spännande arbete i en förvaltning med hög kompetens och ett gott arbetsklimat. Barn- och utbildningsnämnden ansvarar för förskola, öppen förskola, grundskola, fritidshem, gymnasium, kulturskola och Komvux. Vi har flera spännande projekt som pågår, bland annat bygger vi nu en ny högstadieskola, Campus Vaxholm. För att trivas hos oss krävs det att du har det strategiska, övergripande perspektivet men samtidigt kan och vill arbeta operativt. Som Utbildningschef kommer du att rapportera till kommunchefen samt ingå i stadens ledningsgrupp. I ditt chefsuppdrag ingår verksamhetsansvar, personalansvar och ekonomiskt ansvar. Ditt ansvar omfattar verksamhetsplanering, ledning, måluppfyllelse och att verksamheten bedrivs inom givna ekonomiska ramar. Du utvecklar och driver din verksamhet ur myndighets- och egenregiperspektiven. I ledningsorganisationen finns skolchef, rektorer och förskolechefer som har det operativa ansvaret för sina respektive områden. Ditt fokus kommer att vara att fullfölja och starta olika utvecklingsprojekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och tidigare erfarenheter från ledande befattning är ett krav. Du har gedigen kunskap inom verksamhetsområdet och troligen har du haft nära samarbete med högskola, universitet och Skolverket kring skolans utveckling. Du har erfarenhet av, förståelse och acceptans inför arbetet i en politisk styrd organisation och den kommunala beslutsprocessen. Som person är du positiv, strategisk, kommunikativ och utvecklingsorienterad. Du kan gå från ord till handling, fatta beslut och uthålligt följa upp. Du är en tydlig lagspelare i din egen förvaltning och för kommunkoncernen. Du är en engagerad, trygg, lyhörd och tydlig ledare som får andra att växa med din entusiasm och din drivkraft. Detta har du uppvisat i dina tidigare uppdrag.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildningschef till barn- och utbildningsnämnden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildningschef till barn- och utbildningsnämnden

Förskollärare och erfaren barnskötare sökes
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER Snart får vi fler barn till Vaxholm Östra förskoleområde! Vi söker nu utvecklingsinriktade och positiva medarbetare till våra förskolor. Våra förskolor ligger i underbar miljö på pendlingsavstånd till Stockholm och norrortskommuner. Vi vill att du …. • Har ett stort intresse och engagemang för barns utveckling och lärande. • Är utvecklingsinriktad i ditt arbete. • Har god samarbetsförmåga samt ett lösningsorienterat förhållningssätt. • Är van vid och gärna använder IKT som ett verktyg i arbetet med barns lärande. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning eller barnskötarutbildning Erfarenhet av arbete i barngrupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med UNIKUM är meriterande.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare och erfaren barnskötare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare och erfaren barnskötare sökes

Förskollärare Resarö förskolor
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Ytterby förskola består av fyra avdelningar och Överby förskola av sex avdelningar med åldersindelning 1-3 år, 3-4 år och 4-5 år. Vår devis är Ut och Njut då vi har en underbar utemiljö med fina gårdar och skogen alldeles intill. Vi arbetar tematiskt och efter läroplanen för förskolorna. Vi arbetar aktivt med pedagogisk dokumentation, barns inflytande, genus och miljö och förskolorna har grön flagg. Även språk, naturvetenskap, teknik och matematik spelar en viktig roll. Vi använder oss av ett reflekterande arbetssätt där pedagogisk dokumentation ingår och där vi också satsar på fortbildning av våra pedagoger. Avdelningsansvariga förskollärare träffas en gång i veckan för planering av hela förskolans verksamhet. Avdelningens pedagoger har planering en gång i veckan och även tillgång till konsultation av förskolepsykolog. Ring eller besök oss gärna så berättar vi mer! ARBETSUPPGIFTER Vi söker lekfulla och gärna nytänkande förskollärare till våra arbetslag på Ytterby och Överby förskolor. Du ska arbeta aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet där barnen står i fokus. Som förskollärare ansvarar du för att, tillsammans med arbetslaget, arbeta så att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Du ska vara väl förtrogen med styrdokumenten samt ha förmåga att omsätta dem i praktiken. KVALIFIKATIONER - legitimerad förskollärare- erfarenhet av att leda en barngrupp Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Resarö förskolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Resarö förskolor

Specialpedagog till Skoldatateket
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER Skoldatateket är en del av Enheten för Stöd och Utveckling (ESU) tillhörande Utbildningsförvaltningen. ESU bidrar aktivt till enheternas elevhälsorbete med sina medarbetare: skolpsykolog, skolkurator, förskolepsykolog, talpedagog, skoldatatekets specialpedagog och IT-pedagog samt enhetschef. I samarbete med socialtjänsten har vi dessutom ett mobilt team. Inom ESU arbetar vi självständigt, lösningsfokuserat och tar stort ansvar. Arbetsuppgifter: Förvalta och utveckla Skoldatatekets verksamhet tillsammans med IT-pedagogen KVALIFIKATIONER För att passa i den här rollen tror vi att du har: -Intresse, engagemang och specialpedagogisk kompetens för att arbeta med barn/elever i behov av särskilt stöd -Förmåga att arbeta självständigt och att samarbeta på ett bra sätt i gruppen -Intresse och god erfarenhet av lärverktyg i undervisningen -Hög IKT-kompetens då 97% av våra pedagoger är examinerade på nivå 3 i PIM Arbetslivserfarenhet som speciallärare/specialpedagog krävs. Erfarenhet av arbete med elever med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi är meriterande liksom kunskap om lärverktyg och erfarenhet av andra skoldatatek. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Skoldatateket jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Skoldatateket

Biståndshandläggare
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER Välkommen med din ansökan som biståndshandläggare! Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en liten organisation med snabba beslutsvägar och ett nära samarbete med kommunens övriga verksamhet. Vi har extern handledning en gång per månad. Du kommer att tillhöra vår nyligen startade enhet för myndighetsutövning, där all myndighetsutövning inom Socialförvaltningen har samlats. Inom enheten finns två tjänster som biståndshandläggare med inriktning mot personer över 65 år eller funktionsnedsatta. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att utreda, bedöma, besluta och följa upp insatser enligt SoL för personer över 65 år och funktionsnedsatta. Arbetet innebär många kontakter och samarbete med vårdgivare KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen eller likvärdig utbildning och erfarenhet av biståndshandläggning enligt SoL för personer över 65 år eller funktionsnedsatta. Vi värdesätter ett gott bemötande och att du ska ha lätt för att samarbeta. Som person vill vi att du är flexibel och kan hantera variationer under arbetsdagen. Du är noggrann och strukturerad och har god förmåga att planera och organisera ditt arbete. För tjänsten är det önskvärt med B-körkort.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare jobb, Biståndshandläggare Vaxholm, Biståndshandläggare Vaxholms Stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare

Skolvaktmästare
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker en vaktmästare, 50-75%, med bred praktisk kunskap och med hög servicekänsla! I uppdraget ingår vaktmästarsysslor på våra skolor och förskolor centralt belägna i i Vaxholm. Arbetsuppgifterna är skiftande och handlar om att tillhandahålla den vaktmästeritjänst skolorna och förskolorna efterfrågar. I arbetsuppgifterna ingår bl.a: - Löpnade rondering, tillsyn och kontroller av skolornas och förskolornas verksamheter - Enklare reparationer och underhåll - Lås- och larmrutiner - Kommunikation och kontaktperson mot entreprenörer och fastighetsägare - Ommöblering av klassrum - Mottagning av leverenser I uppdraget ingår dagliga mattransporter kl 09:30-11:30. KVALIFIKATIONER För att passa för rollen krävs att du är händigt lagt samt besitter förmåga att ta egna initiativ och se vad som behöver göras utan att ge avkall på de dagliga rutinerna. Arbetet innebär mycket kontakter med personal inom hela kommunen, entreprenörer, elever etc, vilket ställer stora krav på förmågan att samarbeta. Arbetet kan vara fysiskt krävande och vissa lyft kan förekomma. Körkort B krävs för tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Tjänsten är en allmän visstidsanställning till och med 2014-02-28.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvaktmästare jobb, Skolvaktmästare Vaxholm, Skolvaktmästare Vaxholms Stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvaktmästare

Utbildningschef till barn- och utbildningsnämnden
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER Vår kollega ska gå i pension och vi söker nu en ny eldsjäl till vår verksamhet, en skolbyggare med omvärlden i synfältet och med fokus på framtiden. Vi erbjuder ett mycket spännande arbete i en förvaltning med hög kompetens och ett gott arbetsklimat. Barn- och utbildningsnämnden ansvarar för förskola, öppen förskola, grundskola, fritidshem, gymnasium, kulturskola och Komvux. Vi har flera spännande projekt som pågår, bland annat bygger vi nu en ny högstadieskola, Campus Vaxholm. För att trivas hos oss krävs det att du har det strategiska, övergripande perspektivet men samtidigt kan och vill arbeta operativt. Som Utbildningschef kommer du att rapportera till kommunchefen samt ingå i stadens ledningsgrupp. I ditt chefsuppdrag ingår verksamhetsansvar, personalansvar och ekonomiskt ansvar. Ditt ansvar omfattar verksamhetsplanering, ledning, måluppfyllelse och att verksamheten bedrivs inom givna ekonomiska ramar. Du utvecklar och driver din verksamhet ur myndighets- och egenregiperspektiven. I ledningsorganisationen finns skolchef, rektorer och förskolechefer som har det operativa ansvaret för sina respektive områden. Ditt fokus kommer att vara att fullfölja och starta olika utvecklingsprojekt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och tidigare erfarenheter från ledande befattning är ett krav. Du har gedigen kunskap inom verksamhetsområdet och troligen har du haft nära samarbete med högskola, universitet och Skolverket kring skolans utveckling. Du har erfarenhet av, förståelse och acceptans inför arbetet i en politisk styrd organisation och den kommunala beslutsprocessen. Som person är du positiv, strategisk, kommunikativ och utvecklingsorienterad. Du kan gå från ord till handling, fatta beslut och uthålligt följa upp. Du är en tydlig lagspelare i din egen förvaltning och för kommunkoncernen. Du är en engagerad, trygg, lyhörd och tydlig ledare som får andra att växa med din entusiasm och din drivkraft. Detta har du uppvisat i dina tidigare uppdrag.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildningschef till barn- och utbildningsnämnden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildningschef till barn- och utbildningsnämnden

Grundskollärare Söderfjärdsskolan
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Söderfjärdsskolan är en kommunal F-6 skola med integrerad fritidsverksamhet. Skolan ligger naturskönt belägen vid Johannesbergsparken med utsikt över Södra Vaxholmsfjärden. I våra fina lokaler går ca 330 elever och vi som jobbar inom skola och fritids uppgår till ca 50 personer. ARBETSUPPGIFTER Vi är en skola med en hög ambitionsnivå, där trygghet och lärande är ledord i all verksamhet. Alla elever ska i vår skola få det stöd och de utmaningar de behöver för att utifrån sina individuella förutsättningar nå bästa möjliga utveckling. Som delaktig medarbetare i Söderfjärdsskolan möts du av ett stort friutrymme och tillit i utövandet av ditt arbete samtidigt förväntas du leva upp till höga förväntningar och att fullt ut omfatta det uppdrag som återfinns i läroplanen. Det innebär ett målinriktat och ansvarstagande arbete kring lärande och värdegrund som tar sitt ursprung i goda relationer till elever och vårdnadshavare. Du kommer att ingå i ett sammanhang med engagerade kollegor där ett gemensamt erfarenhetsutbyte är en viktig del i skolans framåtrörelse. Dina möjligheter till påverkan och utökat ansvarstagande är stora. Skolans utveckling är en ständigt pågående process som kräver nyfikenhet, samsyn och drivkraft. Du är välkommen att utifrån din kompetens och dina erfarenheter bidra till den utvecklingen. Tjänsten avser för närvarande undervisning som klasslärare i årskurs 3. KVALIFIKATIONER Vi söker en utbildad grundskollärare med lärarexamen/legitimation och behörighet att undervisa i årskurs 1-6. Vi vill att du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet samt att du har förmåga att stimulera varje elevs utveckling och lärande på ett sådant sätt att skolans mål uppnås. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare Söderfjärdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare Söderfjärdsskolan

Socialsekreterare
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER Välkommen med din ansökan som socialsekreterare till barn och familjegruppen! Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en liten organisation, snabba beslutsvägar och ett nära samarbete med kommunens övriga verksamhet. Vi arbetar systemorienterat och vi har extern handledning. Du kommer att tillhöra barn och familjegruppen som består av en samordnare, tre socialsekreterare, en familjerättssekreterare och en socialsekreterare för ensamkommande flyktingbarn. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av handläggning av barn och ungdomsärende 0-20 år enligt SoL och LVU, utredningsärenden och vård och uppföljningsansvar för placeringar och andra insatser. En del av arbetet består även i att ta emot anmälningar, genomföra förhandsbedömningar samt vid behov agera i akuta situationer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är socionom, är trygg i din yrkesroll samt har flerårig erfarenhet av att ha arbetat som socialsekreterare med utredningar och insatsärenden rörande barn och unga. Du är väl förtrogen med aktuell lagstiftning. Du bör ha goda kunskaper och erfarenhet av att ha arbetat med BBIC. Vi värdesätter ett gott bemötande och att du ska ha lätt för att samarbeta med barn och unga och deras familjer, samt med interna och externa samarbetspartners. Som person vill vi att du är stabil och flexibel att hantera variationer under arbetsdagen. Du är noggrann och strukturerad och har god förmåga att planera och organisera ditt arbete, samt en god förmåga till analys och reflektion. För tjänsten behövs B-körkort.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Vaxholm, Socialsekreterare Vaxholms Stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Modersmålslärare i franska
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Utbildningsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola, särskola, fritidshem och kulturskolan. Modersmålslärarna arbetar på Enheten för stöd och utveckling (ESU) tillhörande Utbildningsförvaltningen. ESU bidrar aktivt till enheternas elevhälsoarbete med sina medarbetare: skolpsykolog, skolkurator, förskolepsykolog, talpedagog, skoldatatekets specialpedagog, IT-pedagog samt enhetschef. Inom ESU arbetar vi självständigt, lösningsfokuserat och tar stort ansvar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu modersmålslärare i franska som kan undervisa elever i grundskolan. Undervisningen är förlagd på en av våra skolor centralt i Vaxholm. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har franska som modersmål samt har goda kunskaper i svenska språket. Är du behörig lärare eller modersmålslärare är det meriterande. Du ska även ha god förmåga att samarbeta och kunna arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i franska

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Vaxö skola är en gammal anrik skola som ligger högt och vackert belägen i centrala Vaxholm. Vi har elever från förskoleklass till årskurs 6, och just nu är vi drygt 220 elever. Det betyder att Vaxö skola är en "lagom liten skola", där alla känner alla, vilket skapar trygghet och sammanhållning. Vaxö skola är samtidigt en "lagom stor skola", där goda förutsättningar för lärande och utveckling sker i många spännande möten. För skolans fortsatta utveckling söker vi dig som är behörig fritidspedagog och som förstår att pedagogisk utveckling är en ständigt pågående process som kräver nyfikenhet, drivkraft och förmåga att bygga goda relationer. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att, tillsammans med övrig fritidspersonal, ansvara för en fritidsavdelning. I tjänsten ingår att planera och ansvara för skolbarnsomsorgen på fritidshemmet samt att vara resurs i klass under skoltid. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är: * Strukturerad och kreativ i ditt arbetssätt. * Tydlig, initiativrik, flexibel * Trygg i dig själv * Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo * Du har ett positivt sätt som genomsyrar ditt arbete. * Van att samarbeta med barn, föräldrar och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. I Vaxholms stad strävar vi efter en jämn könsfördelning och att mångfald ska finnas både bland chefer och anställda. Utbildning: Fritidspedagogsexamen alternativt Lärarexamen med inriktning mot fritidshem.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Växeltelefonist timvikarier
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker timvikarier med hög servicekänsla till vår kommunväxel/reception. Vi arbetar med telefonväxel MXOne, hänvisningssystem Vision 80/20 och bland annat statistikprogrammet Teleopti. I arbetsuppgifterna ingår bland annat - ta emot och koppla vidare inkommande samtal ut i verksamheten - ge övrig service i receptionen, både till besökare och till anställda KVALIFIKATIONER Som person är du kommunikativ, serviceminded och har ett professionellt sätt i ditt bemötande. Viktigt är att du är stresstålig samt att du kan bibehålla en god servicenivå under hela dagen. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra där du bidrar till en glad och positiv stämning. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av växeltelefoni eller annat serviceyrke. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har ett trevligt och professionellt förhållningssätt. Allmänt goda datorkunskaper är ett krav, har du tidigare jobbat med ovanstående system är detta meriterande.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Växeltelefonist timvikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Växeltelefonist timvikarier

Lärare Spanska/Svenska åk 7-9
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Nya Norrbergsskolan är en 7-9 skola där trygghet och kunskap är ledord. Vår ambition är att alla våra elever ska känna sig trygga hos oss och förvärva så goda kunskaper som möjligt, under de tre år som vi har möjlighet att arbeta tillsammans. För att vi ska vara en skola med trygghet och goda kunskaper krävs dels att vi har ordning och reda och dels att våra elever känner ansvar och att de har inflytande över sin egen skolgång. Vi vill att våra elever ska vara med och påverka sin skola, att bli ännu bättre. Hos oss finns det flera olika vägar att påverka, vi har bl.a. ett mycket driftigt elevråd, vi har kamratstödjare som aktivt arbetar för alla elevers trygghet, vi har ett pedagogiskt råd som arbetar med olika pedagogiska frågor. En mycket viktig pusselbit för oss är att vi har ett bra samarbete med våra föräldrar. För vi vet att om skola och hem arbetar tillsammans så kommer vi att lyckas med vår ambition att vara en skola med trygghet och goda kunskaper. Till oss är du alltid välkommen, här möts varje dag engagerade elever och lärare i en gemensam strävan att göra en bra skola ännu bättre. Vi strävar efter att vara den skola som föräldrar litar på, som lärare trivs i och elever är stolta över. ARBETSUPPGIFTER För skolans fortsatta utveckling söker vi dig som är behörig att undervisa i åk 7-9 med inriktning på ämnena Spanska och/eller Svenska. Du förstår att pedagogisk utveckling är en ständigt pågående process som kräver nyfikenhet, drivkraft och förmåga att bygga goda relationer. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med digitala läromedel och tycker att IT är ett naturligt inslag i undervisningen. Du drivs av att finna vägar att hjälpa varje elev utifrån dennes individuella behov och du ser vinster i att arbeta utifrån ett inkluderande perspektiv. Välkommen att söka till oss! Arbetsuppgifter: Du kommer att höra till arbetslag 7-9 där du, tillsammans med drivna och duktiga medarbetare, undervisar och har mentorskap för årskurserna 7-9. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet att undervisa åk 7-9 i Spanska och/eller Svenska. Vi söker dig som är: * Van att samarbeta med barn, föräldrar och kollegor. * Du har ett positivt sätt som genomsyrar ditt arbete. * Strukturerad och kreativ i ditt arbetssätt. * Tydlig, initiativrik, flexibel * Intresserad av att finna vägar att nå fram till varje elev på rätt nivå * Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. I Vaxholms stad strävar vi efter en jämn könsfördelning och att mångfald ska finnas både bland chefer och anställda.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Spanska/Svenska åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Spanska/Svenska åk 7-9

Lärare Engelska/Svenska åk 7-9
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Nya Norrbergsskolan är en 7-9 skola där trygghet och kunskap är ledord. Vår ambition är att alla våra elever ska känna sig trygga hos oss och förvärva så goda kunskaper som möjligt, under de tre år som vi har möjlighet att arbeta tillsammans. För att vi ska vara en skola med trygghet och goda kunskaper krävs dels att vi har ordning och reda och dels att våra elever känner ansvar och att de har inflytande över sin egen skolgång. Vi vill att våra elever ska vara med och påverka sin skola, att bli ännu bättre. Hos oss finns det flera olika vägar att påverka, vi har bl.a. ett mycket driftigt elevråd, vi har kamratstödjare som aktivt arbetar för alla elevers trygghet, vi har ett pedagogiskt råd som arbetar med olika pedagogiska frågor. En mycket viktig pusselbit för oss är att vi har ett bra samarbete med våra föräldrar. För vi vet att om skola och hem arbetar tillsammans så kommer vi att lyckas med vår ambition att vara en skola med trygghet och goda kunskaper. Till oss är du alltid välkommen, här möts varje dag engagerade elever och lärare i en gemensam strävan att göra en bra skola ännu bättre. Vi strävar efter att vara den skola som föräldrar litar på, som lärare trivs i och elever är stolta över. ARBETSUPPGIFTER För skolans fortsatta utveckling söker vi dig som är behörig att undervisa i åk 7-9 med inriktning på ämnena Engelska och/eller Svenska. Du förstår att pedagogisk utveckling är en ständigt pågående process som kräver nyfikenhet, drivkraft och förmåga att bygga goda relationer. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med digitala läromedel och tycker att IT är ett naturligt inslag i undervisningen. Du drivs av att finna vägar att hjälpa varje elev utifrån dennes individuella behov och du ser vinster i att arbeta utifrån ett inkluderande perspektiv. Välkommen att söka till oss! Arbetsuppgifter: Du kommer att höra till arbetslag 7-9 där du, tillsammans med drivna och duktiga medarbetare, undervisar och har mentorskap för årskurserna 7-9. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet att undervisa åk 7-9 i Engelska och/eller Svenska. Vi söker dig som är: * Van att samarbeta med barn, föräldrar och kollegor. * Du har ett positivt sätt som genomsyrar ditt arbete. * Strukturerad och kreativ i ditt arbetssätt. * Tydlig, initiativrik, flexibel * Intresserad av att finna vägar att nå fram till varje elev på rätt nivå * Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. I Vaxholms stad strävar vi efter en jämn könsfördelning och att mångfald ska finnas både bland chefer och anställda.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Engelska/Svenska åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Engelska/Svenska åk 7-9

Tillfällig förstärkning av bygglovsadministrationen
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER I Vaxholm genomförs ett utvecklingsarbete inom bygglov- och GIS-enheten, bl a satsas på arkivfrågor och möjligheter att ändra diariesystem för hela kommunen och eventuellt även för bygglovsverksamheten. I samband med detta krävs bl a extra insatser inom bygglovsadministrationen. Du kommer främst att arbeta med diarieföring av inkommande bygglovshandlingar och avslutning av tidigare ärenden. Du kommer att arbeta nära vår bygglovskoordinator. KVALIFIKATIONER Du har god erfarenhet av administrativt arbete och god datorvana. Du behöver ha utvecklad känsla för ordning och reda samt förmåga att arbeta strukturerat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och flexibilitet. Erfarenhet av myndighetsarbete och Plan- och bygglovsärenden är meriterande. I Vaxholms stad strävar vi efter en jämn könsfördelning och att mångfald ska finnas både bland chefer och anställda.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Tillfällig förstärkning av bygglovsadministrationen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tillfällig förstärkning av bygglovsadministrationen

Vikarierande Barnskötare
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Ytterby förskola består av fyra avdelningar och Överby sex avdelningar. Överby är en platsbyggd förskola som stod klar vårterminen 2009. Ytterby har fyra avdelningar nu till höstterminen i nya fräscha lokaler. Vi arbetar åldersindelat med roterande arbetslag, vilket innebär att en pedagog följer med de barn som byter avdelning. Detta gagnar både barnens trygghet och den pedagogiska verksamhetens utveckling. Pedagogerna kan med detta arbetssätt använda och dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter på hela förskolan. Vi arbetar med devisen Ut och Njut vilket innebär att en stor del av vår verksamhet bedrivs utomhus då vi har en underbar utemiljö med fina gårdar och skogen alldeles intill. Vi arbetar tematiskt och efter läroplanen för förskolan, Lpfö-98. Det innebär att vi arbetar aktivt med pedagogisk dokumentation, barns inflytande, genus och miljö och förskolorna har grön flagg. Vi satsar också på fortbildning för våra pedagoger. Avdelningens pedagoger har planering en gång i veckan på arbetstid och även tillgång till konsultation av förskolepsykolog. Överby och Ytterby förskolor får hemlagad mat från Överbys tillagningskök ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet och miljö där barnen står i fokus. Som barnskötare samarbetar du och är delaktig i planering/reflektion, dokumentation, utvärdering och utveckling av verksamheten. Vi använder oss av ett reflekterande arbetssätt där pedagogisk dokumentation ingår. KVALIFIKATIONER Barnskötare med adekvat gymnasieutbildning och erfarenheter som motsvarar barnens behov av omsorg och god pedagogisk verksamhet. Grundläggande datakunskaper. Vi söker medarbetare som sätter kunden i fokus, är kommunikativa samt upprätthåller en god service. Respekt för individuella olikheter och lyhördhet är viktigt i vår organisation.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande Barnskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande Barnskötare

Specialpedagog/Förskollärare sökes till språkförskoleavdelning
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker en utvecklingsinriktad och positiv förskollärare till vår språkförskoleavdelning Blåbäret. Gruppen på Blåbäret består av tolv barn mellan tre och fem år varav fem barn har tal - och språkstörning. Blåbärets pedagoger arbetar utifrån förskolans läroplan med stor tonvikt på språk och kommunikation. Pedagogerna är utbildade i TSS, tecken som stöd. Blåbäret är en del av förskolan Lillstugan - Lägerhöjden som ligger centralt i Vaxholms underbara miljö. Vi vill att du …. - Har ett stort intresse och engagemang för barns språkutveckling. - Är intresserad av att arbeta inkluderande och ser det som en positiv utmaning att arbeta flexibelt utifrån barns behov. - Är utvecklingsinriktad och lösningsorienterad i ditt arbete. - Tycker det är viktigt och trivs med att arbeta med kort- och långsiktiga mål för arbetet. - Har god samarbetsförmåga. - Tycker om och fungerar i arbetet även när du stöter på motgångar och perioder med hög arbetsbelastning. - Är van vid och gärna använder IKT som ett verktyg i arbetet med barns lärande. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning. Erfarenhet av arbete i barngrupp. Kunskap om och erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov. Erfarenhet av arbete med TSS samt påbyggnadsutbildning kring barns språkutveckling och specialpedagogik är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/Förskollärare sökes till språkförskoleavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/Förskollärare sökes till språkförskoleavdelning

Kart- och mätningsingenjör
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se På stadsbyggnadsförvaltningen är vi idag 30 personer som arbetar med översikts- och detaljplaner, bygglov, naturvårdsfrågor, fastighetsförvaltning, kart-mät GIS med mera inom ramen för stadsbyggnadsnämndens myndighetsroll, nämnden för teknik, fritid och kultur och kommunstyrelsen. Läs gärna mer om oss som arbetsgivare på: http://www.vaxholm.se (under rubriken lediga jobb) ARBETSUPPGIFTER I arbetet som Kart- och mätnings ingenjör kommer du att ha huvudansvaret för mätningsverksamheten. Du kommer att utföra utsättning och lägeskontroll av byggnader, inmätning för nybyggnadskartor, upprätta grundkartor samt att uppdatera kartbasen. Du kommer att arbeta under stort eget ansvar och vi förväntar oss att du trivs i en sådan roll, samtidigt som du är en väl fungerande lagspelare. Vi arbetar bland annat med program som AutoCAD Map/Topobase samt Geo och Trimble mätutrustning. På bygglov- och GIS enheten arbetar vi även med bygglov samt ansvarar för adressättning och lägenhetsregistret. Vi har ett nära samarbete mellan stadsbyggnadsförvaltningens olika enheter. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning som mätningsingenjör eller motsvarande och några års erfarenhet av mätning. Arbetsuppgifterna kräver att du är noggrann och analytisk. Det är meriterande om du har god kunskap om fastighetsbildning och erfarenhet av upprättande av fastighetsförteckningar. Du är engagerad, strukturerad, lyhörd, initiativrik och flexibel. En stor del av arbetet innebär kommunikation med allmänheten och du bör ha erfarenhet av och förståelse för hur en politiskt styrd organisation fungerar. För tjänsten krävs B-körkort I Vaxholms stad strävar vi efter en jämn könsfördelning och att mångfald ska finnas både bland chefer och anställda. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kart- och mätningsingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kart- och mätningsingenjör

Skolassistent
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Resarö skola är en F-6 skola med 450 elever och 65 anställda. Vi arbetar målmedvetet med att våra elever ska få en bra start med sin skolgång. För oss är det viktigt att barnen känner sig trygga i skolan. Trygga därför att de har vetskap om att vi gemensamt arbetar aktivt mot alla former av kränkande behandling. Vi vill också att barnen ska se fram emot och tycka det ska vara roligt att gå till skolan. Roligt för att skolan är en plats där eleverna möts av höga förväntningar, där de uppmuntras till att lära nytt och där de utmanas på sin egen nivå. Tillsammans med eleverna arbetar vi utefter vår värdegrund och våra tre ledord: ansvar, ärlighet och respekt. ARBETSUPPGIFTER Som skolassistent på Resarö skola har du många varierande arbetsuppgifter. Förutom att bistå rektor med både kvalificerade och enkla administrativa arbetsuppgifter inom elev-, personal och ekonomiadministration är du i många fall skolans ansiktet utåt och ses som ”spindeln i nätet”. I uppdraget ingår bland annat: – Vikarieanskaffning – Elevadministration, såsom frånvarorapportering, betygshantering, etc. – Personaladministration, såsom frånvarorapportering, skriva anställningsavtal, etc. – Ekonomiadministration – Hantering av skoldokumentation, arkivering – Uppdatering intranät och hemsida - Administration av scheman - Ta emot besök och vikarier och visa dem tillrätta KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ekonomisk- eller administrativ utbildning, alternativt tidigare erfarenhet av arbete som skolassistent eller motsvarande. Arbetet kräver mycket goda grundläggande IT-kunskaper och du ska ha lätt för att lära dig nya programvaror. Har du arbetat i ekonomisystem eller skol- och elevadministrativa program är detta meriterande. Service och bemötande är A och O i denna roll, du kommer att ha mycket kontakt med dels elever och personal på skolan men även med personal inom våra verksamheter och allmänhet. Det är därför viktigt att du serviceinriktad och trivs med att ha kontakt med många människor. Då arbetet är självständigt behöver du vara en strukturerad person som tar ansvar för uppgifter. Du är noggrann och har god samarbetsförmåga. Du ska vara flexibel och lösningsbenägen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Skolassistent jobb, Skolassistent Vaxholm, Skolassistent Vaxholms Stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolassistent

Förskollärare/specialpedagog sökes till språkförskoleavdelning
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker en utvecklingsinriktad och positiv förskollärare till vår språkförskoleavdelning Blåbäret. Gruppen på Blåbäret består av tolv barn mellan tre och fem år varav fem barn har tal - och språkstörning. Blåbärets pedagoger arbetar utifrån förskolans läroplan med stor tonvikt på språk och kommunikation. Pedagogerna är utbildade i TSS, tecken som stöd. Blåbäret är en del av förskolan Lillstugan - Lägerhöjden som ligger centralt i Vaxholms underbara miljö. Vi vill att du …. - Har ett stort intresse och engagemang för barns språkutveckling. - Är intresserad av att arbeta inkluderande och ser det som en positiv utmaning att arbeta flexibelt utifrån barns behov. - Är utvecklingsinriktad och lösningsorienterad i ditt arbete. - Tycker det är viktigt och trivs med att arbeta med kort- och långsiktiga mål för arbetet. - Har god samarbetsförmåga. - Tycker om och fungerar i arbetet även när du stöter på motgångar och perioder med hög arbetsbelastning. - Är van vid och gärna använder IKT som ett verktyg i arbetet med barns lärande. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning. Erfarenhet av arbete i barngrupp. Kunskap om och erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov. Erfarenhet av arbete med TSS samt påbyggnadsutbildning kring barns språkutveckling och specialpedagogik är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/specialpedagog sökes till språkförskoleavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/specialpedagog sökes till språkförskoleavdelning


Sök lediga jobb Vaxholms Stad

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se