Vendre AB jobb - lediga jobb

Vendre AB jobb Vendre AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vendre AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vendre AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Systemutvecklare (PHP) till expansiv e-handelskonsult- Stockholm

 2. Webbredaktör inom webb- Stockholm

 3. Webbanalytiker/Konverteringsexpert- Stockholm

 4. Systemutvecklare inom PHP & Python- Stockholm

 5. Systemutvecklare som älskar kundkontakt- Stockholm

 6. Systemutvecklare inom PHP / MySQL- Stockholm

 7. PHP-utvecklare inom E-handel- Stockholm

 8. Mästare på Front-end (HTML/CSS/JS)- Stockholm

 9. PHP-utvecklare inom E-handel- Stockholm

 10. Webbdesigner med inriktning på interaktionsdesig- Stockholm

 11. Front end-utvecklare (HTML/CSS/JS)- Stockholm

 12. Systemutvecklare inom PHP & MySQL- Stockholm


Mer beskrivning

Systemutvecklare (PHP) till expansiv e-handelskonsult
Vendre är ett konsultbolag som startades 2007 med spetskompetens inom e-handel och försäljning på Internet. Företaget erbjuder tjänster för att skräddarsy nätbutiker på deras egen och andra e-handelsplattformar. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till kundunika projekt. Företaget har en hög teknisk kompetens och arbetar ständigt med utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och har idag 4 anställda. Läs mer om oss på www.vendre.se Är du systemutvecklare, har god erfarenhet av PHP och söker nya utmaningar? Kvalifikationer Du har under den senaste tiden jobbat med systemutveckling inom webb med PHP eller Python. Du har tidigare varit delaktig i projekt, på arbetet eller fritiden, som visar på din tekniska kompetens inom området. Hos Vendre är noggrannhet en självklarhet och du tycker det är lika viktigt som vi att din kod är lika förståelig för dina kollegor som för dig själv. Du behärskar PHP, MySQL, Javascript och HTML bra. Versionshantering och objektorienterad kod är en självklarhet för dig.  Som person är du noggrann, engagerad och alltid sugen på nya tekniska lösningar. Du har ett gediget programmeringsintresse och utvecklar förmodligen på fritiden och jobbar med egna projekt. Har du tidigare erfarenhet från utveckling av affärssystem, e-handel eller projekt med stora datamängder är det meriterande. Arbetsuppgifter I din roll hos oss kommer du att vara delaktig i att bygga om och förädla vårt e-handelssystem. Du kommer att få möjligheter att påverka både slutfunktionalitet och systemuppbyggnad i ditt arbete och jobba med erfarna kollegor inom området. Du kommer också att få möjlighet att söka, utvärdera och implementera nya tekniska och innovativa lösningar. Vi erbjuder En kreativ arbetsmiljö och ett skönt gäng som älskar e-handel. En arbetsmiljö anpassad till dig. Du lägger tillsammans med oss upp hur du bäst arbetar för att känna att du presterar på topp. Företaget är entreprenörsdrivet vilket innebär att beslutsprocesserna är korta och alla har möjlighet att påverka. För rätt person finns goda förutsättningar att utvecklas och klättra inom företaget. Tillträde och omfattning Omgående. Det initiala projektet är 2 månader. För rätt person innebär en bra prestation möjlighet till tillsvidareanställning. Mellan 50-100 % beroende på din arbetssituation. Ange möjlig arbetstid i din ansökan till oss.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare (PHP) till expansiv e-handelskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare (PHP) till expansiv e-handelskonsult

Webbredaktör inom webb
Vendre arbetar med e-handel och försäljningsoptimering i digitala kanaler. Vi bygger en lösning för företag som vill starta eller vidareutveckla sin webbutik. För att kommunicera bättre med våra klienter kommer vi nu att lägga fokus på vår egen hemsida. Därför behöver vi en duktig webbredaktör till vårt kontor i Stockholm. Du ska behärska det svenska språket utan och innan i både tal och skrift. Erfarenhet av att skriva för webb är meriterande. Det är viktigt att du är uppfinningsrik och kan ta fram textmaterial även om ett område du inte känner till sedan tidigare. Du ska kunna ta till dig andra texter, söka information och därefter producera en egen text. Kunskap i andra språk är meriterande.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Webbredaktör inom webb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbredaktör inom webb

Webbanalytiker/Konverteringsexpert
Vendre är ett av Sveriges skönaste konsultföretag med expertkompetens inom e-handel och konverteringsoptimering. Vendre tillhandahåller produkter och tjänster för att skapa framgångsrik e-handel. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till klientunika projekt. Vendre har en hög teknisk kompetens och arbetar kontinuerligt med välkända varumärken och utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och har idag 8 anställda. Läs mer om Vendre på www.vendre.se Förmodligen jobbar du idag i en verksamhet som liknar Vendre och har ansvar för att arbeta strategiskt med webbanalys för stora kunder hela vägen. Förmodligen har du en bakgrund inom onlineoptimering. Du har minst ett års erfarenhet av testdriven utveckling och behärskar Photoshop, HTML/CSS och JavaScript. Som person är du analytisk, noggrann och prestigelös. Du är van att aktivt sälja in webbanalys till både befintliga och nya kunder. Du är expert på besökarbeteenden och kan översätta statistik i webbanalys till konkreta förbättringsförslag. Du är en person som ständigt vill lära dig nya saker och aldrig sitter still. Vi är övertygade om att du vill vara stolt över det du gör och har ett stort tekniskt intresse. På Vendre går långsiktighet och kvalitet före allt annat. Kravprofil - Stenkoll på konverteringsoptimering - Mycket goda kunskaper i Google Analytics - Goda kunskaper i Photoshop och Javascript - Stark analytisk och social förmåga - Erfarenhet av att genomföra förstudier så som målgruppsanalyser och intervjusessioner - God kommunikationsförmåga i tal och skrift Meriterande Erfarenhet av: - Ögonstudier och användartestning - Andra analysverktyg som exempelvis SiteCatalyst och Visual Websiteoptimizer - Google Adwords, Google Tagmanager & Google Webmaster Tools - Enkätundersökningar - GAIQ (Google Analytics Individual Qualified) certifiering är meriterande. Arbetsuppgifter I din roll som webbanalytiker kommer du att ansvara för egna projekt och därmed ansvara för hela optimeringsarbetet av våra klienters webbplatser. Du kommer att jobba med några av Sveriges starkaste varumärken online. Målet är att svart på vitt öka antalet konverteringar på sidan i ett nära samarbete med klienten. Vendre erbjuder En kreativ och utvecklande arbetsmiljö tillsammans med åtta drivna kollegor. Företaget är entreprenörsdrivet vilket innebär att beslutsprocesserna är korta och alla har möjlighet att påverka. För rätt person finns goda förutsättningar att utvecklas och klättra inom företaget. Tillträde och omfattning Omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid alternativt halvtid med placering på Vendres kontor på Saltmätargatan i Stockholm. Intresserad? Har du frågor går det bra att kontakta rekryteringsansvarig via mail på jobb@vendre.se Ansökan görs på jobb@vendre.se Skicka ansökan (personligt brev + CV) till jobb@vendre.se. Ange referensen "Jag älskar Webbanalys!". Rekrytering och intervjuer sker löpande.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Webbanalytiker/Konverteringsexpert jobb, Webbanalytiker/Konverteringsexpert Stockholm, Webbanalytiker/Konverteringsexpert Vendre AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbanalytiker/Konverteringsexpert

Systemutvecklare inom PHP & Python
Vendre är ett av Sveriges skönaste konsultföretag med expertkompetens inom e-handel och konverteringsoptimering. Vendre tillhandahåller produkter och tjänster för att skapa framgångsrik e-handel. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till klientunika projekt. Vendre har en hög teknisk kompetens, arbetar kontinuerligt med välkända varumärken och utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och har idag 8 anställda. Är du systemutvecklare, grym på PHP och gillar utmaningar? Kvalifikationer Vi tror att du som person är en tekniknörd utan dess like. Du har ett nyfiket sinne och älskar att lära dig nya saker inom webb och systemutveckling. Under de senaste åren har du jobbat med utveckling av webbaserade applikationer och gärna med ramverk som exempelvis Angular, Slim, NodeJS eller Django. Du har stenkoll på skillnaden mellan MVC och MVVM och vet att Single page application är framtiden. Du kan PHP, Python eller Ruby som rinnande vatten tillsammans med databashanteraren MySQL. Meriterande är såväl andra språk som databashanterare. Har du tidigare erfarenhet från utveckling av affärssystem, e-handel eller projekt med stora datamängder är det meriterande. Arbetsuppgifter I din roll hos oss kommer du att vara delaktig i att bygga om och förädla vårt e-handelssystem. Du kommer att få stor möjlighet att påverka både slutfunktionalitet och systemarkitektur i ditt arbete och jobba med erfarna kollegor inom området. Du kommer också att få möjlighet att söka, utvärdera och implementera nya tekniska och innovativa lösningar som du själv väljer. Om vårt system Vendres e-handelsplattform används av över 100 butiker och omsätter över en halv miljard på helår. Den är byggd i PHP mot en MySQL samt Python används för deploysystem för att styra alla servrar. På Vendre gör vi inte dubbeljobb och manuella uppdateringar, allt sköts automatiskt. Vi kommer under närmaste tiden bygga om stora delar av vårt system och du kommer att vara delaktig i alla delar i projektet. Tillsammans med interaktionsdesigners kommer ni att arbeta fram den mest optimala e-handelsplattformen för e-handlare med stora volymer order och produkter. Vendre erbjuder En kreativ och utvecklande arbetsmiljö tillsammans med åtta drivna kollegor. Företaget är entreprenörsdrivet vilket innebär att beslutsprocesserna är korta och alla har möjlighet att påverka. För rätt person finns goda förutsättningar att utvecklas och klättra inom företaget. Tillträde och omfattning Omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid alternativt halvtid. Är du intresserad? Har du frågor går det bra att kontakta rekryteringsansvarig via mail på jobb@vendre.se Vi önskar ej kontakt med rekryterings och annonseringsföretag.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inom PHP & Python jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inom PHP & Python

Systemutvecklare som älskar kundkontakt
Vendre är ett av Sveriges skönaste konsultföretag med expertkompetens inom e-handel och konverteringsoptimering. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till klientunika projekt. Vendre har en hög teknisk kompetens, arbetar kontinuerligt med välkända varumärken och utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och bolaget jobbar med klienter som Webhallen, mStore och Klarna som alla är marknadsledare inom sina branscher. Vi söker en kund- & supporthjälte med kunskaper inom HTML / CSS / JS och PHP. Nu utannonserar vi en av de roligaste & mest formbara uppdragen du kan ha när du jobbar på Vendre. Vendre har bestämt sig för att ha Sverige bästa e-handelssystem under 2015 och där är våra nöjda kunder det absolut viktigaste vi har. Vi söker dig som älskar att lösa webbrelaterade utmaningar för våra kunder och brinner för att ta dig an nya utmaningar. Dina arbetsuppgifter I arbetet kommer du att ta eget ansvar för vår support och de konsultkunder vi har på vårt och andra e-handelsplattformar. Du får möjlighet att träffa kunder och diskutera deras e-handelsplats. När kunder behöver hjälp ringer eller mailar de in till Vendres support och du kommer att sitta som first line. Vid ändringar i såväl front- som backend kommer du att kunna genomföra mycket av detta själv. Du kommer att jobba tillsammans med våra backendutvecklare för att lösa komplexa uppgifter. Arbetet inkluderar jobb på öppna plattformar så som Magento & Prestashop såväl som Vendres egna e-handelsystem. Det är ett varierande arbete där du själv kan styra mycket. Dina kvalifikationer Erfarenhet av arbete där du jobbat med kundkontakt i samband med utveckling Mycket bra kunskaper inom HTML / CSS Bra kunskaper inom PHP / MySQL / JS Du är snabblärd och tycker det är roligt att lära andra Du som person Vi tror att du är en social och utåtriktad person som älskar att hjälpa andra och tar egna initiativ. Du är noggrann i det du gör och läser på, lär dig först, hellre än gissar. Du är målmedveten och taggad på att ständigt bli bättre på det du gör och ger dig inte för än uppgiften är löst. Hos Vendre får du En riktigt härlig och familjär arbetsplats. Kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring. På Vendre kan du när som helst på dagen ta ledigt för att gå och träna. Vi vill att du ska må så bra du kan för att kunna prestera på topp. Vendre önskar ej kontakt med annonserings eller rekryteringsföretag
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare som älskar kundkontakt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare som älskar kundkontakt

Systemutvecklare inom PHP / MySQL
Vendre är ett av Sveriges skönaste konsultföretag med expertkompetens inom e-handel och konverteringsoptimering. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till klientunika projekt. Vendre har en hög teknisk kompetens, arbetar kontinuerligt med välkända varumärken och utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och bolaget jobbar med klienter som Webhallen, mStore och Klarna som alla är marknadsledare inom sina branscher. Vi söker en kundhjälte med kunskaper inom PHP, MySQL, HTML / CSS / JS. Nu utannonserar vi en av de roligaste & mest formbara uppdragen du kan ha här på Vendre. Vendre har bestämt sig för att ha Sverige bästa e-handelssystem under 2015 och där är våra nöjda kunder det absolut viktigaste vi har. Vi söker dig som älskar att lösa webbrelaterade utmaningar och brinner för att ta dig an nya utmaningar. Dina arbetsuppgifter arbetet kommer du att ta eget ansvar för de inkommande förfrågningarna och de konsultkunder vi har på vårt och andra e-handelsplattformar. Vid ändringar i framförallt front-end kommer du att kunna genomföra mycket av detta själv. Långtgående PHP-kunskaper är starkt meriterande. Du kommer att jobba tillsammans med våra backendutvecklare för att lösa komplexa uppgifter och ständigt utveckla dig själv. Arbetet inkluderar jobb på öppna plattformar så som Magento & Prestashop såväl som Vendres egna e-handelsystem. Det är ett varierande arbete där du själv kan styra mycket i hur du vill utvecklas. Dina kvalifikationer - Goda kunskaper inom PHP / MySQL / JS - Goda kunskaper inom HTML / CSS - Du har grundläggande koll på git Skryt gärna i ditt personliga brev om du - Har grundläggande kunskaper i Photoshop alt. Illustrator - Är en fena på något annat programmeringsspråk än de vi listar ovan - Har egna projekt du kör på fritiden - Eller dina andra spännande intressen som beskriver dig Du som person Du tar egna initiativ, är noggrann i det du gör gillar att vara påläst. Du är målmedveten och taggad på att ständigt bli bättre på det du gör och ger dig inte för än uppgiften är löst. Hos Vendre får du En riktigt härlig och familjär arbetsplats. Kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring. På Vendre kan du när som helst på dagen ta ledigt för att gå och träna. Vi vill att du ska må så bra du kan för att kunna prestera på topp.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inom PHP / MySQL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inom PHP / MySQL

PHP-utvecklare inom E-handel
Vendre är ett av Sveriges skönaste konsultföretag med expertkompetens inom e-handel och konverteringsoptimering. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till klientunika projekt. Vendre har en hög teknisk kompetens, arbetar kontinuerligt med välkända varumärken och utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och bolaget jobbar med klienter som Webhallen, mStore och Klarna som alla är marknadsledare inom sina branscher. Vi söker en kundhjälte med kunskaper inom PHP, MySQL, HTML / CSS / JS. Nu utannonserar vi en av de roligaste & mest formbara uppdragen du kan ha här på Vendre. Vendre har bestämt sig för att ha Sverige bästa e-handelssystem under 2015 och där är våra nöjda kunder det absolut viktigaste vi har. Vi söker dig som älskar att lösa webbrelaterade utmaningar och brinner för att ta dig an nya utmaningar. Dina arbetsuppgifter arbetet kommer du att ta eget ansvar för de inkommande förfrågningarna och de konsultkunder vi har på vårt och andra e-handelsplattformar. Vid ändringar i framförallt front-end kommer du att kunna genomföra mycket av detta själv. Långtgående PHP-kunskaper är starkt meriterande. Du kommer att jobba tillsammans med våra backendutvecklare för att lösa komplexa uppgifter och ständigt utveckla dig själv. Arbetet inkluderar jobb på öppna plattformar så som Magento & Prestashop såväl som Vendres egna e-handelsystem. Det är ett varierande arbete där du själv kan styra mycket i hur du vill utvecklas. Dina kvalifikationer - Goda kunskaper inom PHP / MySQL / JS - Goda kunskaper inom HTML / CSS - Du har grundläggande koll på git Skryt gärna i ditt personliga brev om du - Har grundläggande kunskaper i Photoshop alt. Illustrator - Är en fena på något annat programmeringsspråk än de vi listar ovan - Har egna projekt du kör på fritiden - Eller dina andra spännande intressen som beskriver dig Du som person Du tar egna initiativ, är noggrann i det du gör gillar att vara påläst. Du är målmedveten och taggad på att ständigt bli bättre på det du gör och ger dig inte för än uppgiften är löst. Hos Vendre får du En riktigt härlig och familjär arbetsplats. Kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring. På Vendre kan du när som helst på dagen ta ledigt för att gå och träna. Vi vill att du ska må så bra du kan för att kunna prestera på topp.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-08
Sök fler jobb liknande: lediga PHP-utvecklare inom E-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP-utvecklare inom E-handel

Mästare på Front-end (HTML/CSS/JS)
Vendre är ett av Sveriges skönaste konsultföretag med expertkompetens inom e-handel och konverteringsoptimering. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till klientunika projekt. Vendre har en hög teknisk kompetens, arbetar kontinuerligt med välkända varumärken och utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och bolaget jobbar med klienter som Webhallen, mStore och Klarna som alla är marknadsledare inom sina branscher. Dina arbetsuppgifter I din dagliga roll kommer du att jobba tillsammans med våra kunder för att utveckla deras affärer genom att skriva snygg HTML / CSS och Javascript. I ditt team är du en nyckelperson och du kommer att jobba med seniora designers och systemutvecklare. Ni kommer tillsammans att få skapa hela koncept och leveranser till våra kunder. Du kommer hela tiden att utveckla dina kunskaper inom både HTML, CSS och JS men även mot programmering inom PHP eller design och layout. Dina kvalifikationer Du är en stjärna på HTML / CSS och kan en hel del javascript Du har erfarenhet av såväl vanlig som responsiv uppbyggnad av design Du har grundläggande kunskaper i Photoshop Du kan ta en design från Photoshop till uppkodad HTML / CSS Du förstår och kan läsa javascript och kan fritt göra exempelvis Ajaxanrop med jquery Arbeta med json Erfarenhet av jQuery Skryt gärna i ditt personliga brev om du Har mer än grundläggande kunskaper i Photoshop alt. Illustrator Är en fena på något programmeringsspråk så som PHP / ASP / Python med flera Kunskaper inom MySQL eller annan databasmotor Har erfarenhet av projektledning Har egna projekt du kör på fritiden Eller dina andra spännande intressen som beskriver dig Du som person Vendres konsulter är lösningsorienterade, tekniskt erfarna och sociala. De lyssnar på klientens problemställning, ger feedback och kommer med olika lösningsförslag som beslut kan tas mellan. När du jobbar hos Vendre ser du till kundens bästa i alla förslag och hjälper kunden med långsiktiga lösningar. Du har utrymme att komma med egna förslag samt möjlighet att påverka hur kunden bäst kan arbeta med sin e-handel/webb. Egenskaper du ska känna igen dig i är även ödmjuk, målmedveten och tävlingsinriktad. Hos Vendre får du En riktigt härlig och familjär arbetsplats. Kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring. På Vendre kan du när som helst på dagen ta ledigt för att gå och träna. Vi vill att du ska må så bra du kan för att kunna prestera på topp.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga Mästare på Front-end (HTML/CSS/JS) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mästare på Front-end (HTML/CSS/JS)

PHP-utvecklare inom E-handel
Vendre är ett av Sveriges skönaste konsultföretag med expertkompetens inom e-handel och konverteringsoptimering. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till klientunika projekt. Vendre har en hög teknisk kompetens, arbetar kontinuerligt med välkända varumärken och utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och bolaget jobbar med klienter som Webhallen, mStore och Klarna som alla är marknadsledare inom sina branscher. Vi söker en kundhjälte med kunskaper inom PHP, MySQL, HTML / CSS / JS. Nu utannonserar vi en av de roligaste & mest formbara uppdragen du kan ha här på Vendre. Vendre har bestämt sig för att ha Sverige bästa e-handelssystem under 2015 och där är våra nöjda kunder det absolut viktigaste vi har. Vi söker dig som älskar att lösa webbrelaterade utmaningar och brinner för att ta dig an nya utmaningar. I arbetet kommer du att ta eget ansvar för de inkommande förfrågningarna och de konsultkunder vi har på vårt och andra e-handelsplattformar. Vid ändringar i framförallt front-end kommer du att kunna genomföra mycket av detta själv. Långtgående PHP-kunskaper är starkt meriterande. Du kommer att jobba tillsammans med våra backendutvecklare för att lösa komplexa uppgifter och ständigt utveckla dig själv. Arbetet inkluderar jobb på öppna plattformar så som Magento & Prestashop såväl som Vendres egna e-handelsystem. Det är ett varierande arbete där du själv kan styra mycket i hur du vill utvecklas. Dina kvalifikationer - Goda kunskaper inom PHP / MySQL / JS - Goda kunskaper inom HTML / CSS - Du har grundläggande koll på git Skryt gärna i ditt personliga brev om du - Har grundläggande kunskaper i Photoshop alt. Illustrator - Är en fena på något annat programmeringsspråk än de vi listar ovan - Har egna projekt du kör på fritiden - Eller dina andra spännande intressen som beskriver dig Du som person Du tar egna initiativ, är noggrann i det du gör gillar att vara påläst. Du är målmedveten och taggad på att ständigt bli bättre på det du gör och ger dig inte för än uppgiften är löst. Hos Vendre får du En riktigt härlig och familjär arbetsplats. Kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring. På Vendre kan du när som helst på dagen ta ledigt för att gå och träna. Vi vill att du ska må så bra du kan för att kunna prestera på topp. Vi önskar ej kontakt med annonserings eller rekryteringsföretag för denna rekrytering.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga PHP-utvecklare inom E-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP-utvecklare inom E-handel

Webbdesigner med inriktning på interaktionsdesig
Vendres vision: Världens vassaste e-handelssystem Hos Vendre: Arbetar du med Sveriges vassaste och mest drivna kollegor inom webb och e-handel Vendre är ett av Sveriges skönaste konsultföretag med expertkompetens inom e-handel och konverteringsoptimering. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till klientunika projekt. Vendre har en hög teknisk kompetens, arbetar kontinuerligt med välkända varumärken och utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och bolaget jobbar med klienter som Webhallen, mStore och Klarna som alla är marknadsledare inom sina branscher. Dina arbetsuppgifter På Vendre handlar allt om att skapa kundvärde och leverera e-handel som säljer. Du kommer att få ett tydligt ansvar för att ta fram säljande design som är fokuserad på slutkonsumenten. I ditt team finns programmerare, projektledare och säljare för att du ska kunna fokusera på det du gör bäst. I dina projekt är det du som ansvarar för att skapa snygg och säljande design. Du kommer att få möjlighet att jobba med olika typer av testverktyg för att utvärdera din design och hela tiden förbättra och förändra i dina skapelser för att hitta den optimala köpupplevelsen för slutkonsumenten. I projekten träffar du gärna kunden och sitter ner och diskuterar olika lösningar och hur dina tankar, idéer och lösningsförslag ser ut. Du har en vana att diskutera fram lösningar och är lyhörd för kundens önskemål. Du förstår vikten i att hjälpa kunden hitta rätt lösning men är också lyhörd för när kunden vill sin egen väg. Vendre växer och ser din personliga utveckling som en av våra viktigaste framgångsfaktorer. Du ska kunna utvecklas med både din tjänst och med Vendre. Dina kvalifikationer Har gedigen kunskap & erfarenhet inom design av hemsidor och gärna e-handel Du har minst två års arbetslivserfarenhet som designer inom webb Du har projekt att visa upp som du är stolt över och som visar på din kompetens När du designar har du en tydlig tanke på användbarhet och håller med om att funktion och design har ett tydligt samspel Skryt gärna i ditt personliga brev om du Har kunskaper inom HTML / CSS och kan koda in en design från exempelvis en PSD till färdig HTML Har kunskaper inom Javascript Kunskap / erfarenhet inom interaktionsdesign eller konverteringsoptimering Har erfarenhet av att driva egna projekt mot kund Om du har haft personalansvar eller tydligt projektledningsansvar Du som person Vendres konsulter är lösningsorienterade, erfarna och sociala. Vi lyssnar på klientens problemställning, ger feedback och kommer med olika lösningsförslag som beslut kan tas mellan. När du jobbar hos Vendre ser du till kundens bästa i alla förslag och hjälper kunden med långsiktiga lösningar. Du har utrymme att komma med egna förslag samt möjlighet att påverka hur kunden bäst kan arbeta med sin e-handel/webb. Egenskaper du ska känna igen dig i är även ödmjuk, målmedveten och tävlingsinriktad. Hos Vendre får du En riktigt härlig och familjär arbetsplats. Kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Webbdesigner med inriktning på interaktionsdesig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbdesigner med inriktning på interaktionsdesig

Front end-utvecklare (HTML/CSS/JS)
Vendre är ett av Sveriges skönaste konsultföretag med expertkompetens inom e-handel och konverteringsoptimering. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till klientunika projekt. Vendre har en hög teknisk kompetens, arbetar kontinuerligt med välkända varumärken och utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och bolaget jobbar med klienter som Webhallen, mStore och Klarna som alla är marknadsledare inom sina branscher. Dina arbetsuppgifter I din dagliga roll kommer du att jobba tillsammans med våra kunder för att utveckla deras affärer genom att skriva snygg HTML / CSS och Javascript. I ditt team är du en nyckelperson och du kommer att jobba med seniora designers och systemutvecklare. Ni kommer tillsammans att få skapa hela koncept och leveranser till våra kunder. Du kommer hela tiden att utveckla dina kunskaper inom både HTML, CSS och JS men även mot programmering inom PHP eller design och layout. Dina kvalifikationer Du är en stjärna på HTML / CSS och kan en hel del javascript Du har erfarenhet av såväl vanlig som responsiv uppbyggnad av design Du kan ta en design från Photoshop till uppkodad HTML / CSS Du förstår och kan läsa javascript och kan fritt göra exempelvis Ajaxanrop med jquery Arbeta med json Erfarenhet av jQuery Skryt gärna i ditt personliga brev om du Har mer än grundläggande kunskaper i Photoshop alt. Illustrator Är en fena på något programmeringsspråk så som PHP / ASP / Python med flera Kunskaper inom MySQL eller annan databasmotor Har erfarenhet av projektledning Har egna projekt du kör på fritiden Eller dina andra spännande intressen som beskriver dig Du som person Vendres konsulter är lösningsorienterade, tekniskt erfarna och sociala. De lyssnar på klientens problemställning, ger feedback och kommer med olika lösningsförslag som beslut kan tas mellan. När du jobbar hos Vendre ser du till kundens bästa i alla förslag och hjälper kunden med långsiktiga lösningar. Du har utrymme att komma med egna förslag samt möjlighet att påverka hur kunden bäst kan arbeta med sin e-handel/webb. Egenskaper du ska känna igen dig i är även ödmjuk, målmedveten och tävlingsinriktad. Hos Vendre får du En riktigt härlig och familjär arbetsplats. Kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring. På Vendre kan du när som helst på dagen ta ledigt för att gå och träna. Vi vill att du ska må så bra du kan för att kunna prestera på topp.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Front end-utvecklare (HTML/CSS/JS) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Front end-utvecklare (HTML/CSS/JS)

Systemutvecklare inom PHP & MySQL
Välkommen att jobba på ett av Sveriges skönaste konsultbolag! Hos Vendre finns spetskompetens inom bland annat e-handel och konverteringsoptimering och vår personal får kontinuerligt möjligheten att jobba med välkända varumärken och utmanande projekt. Vi växer och söker nu en driven och utåtriktad backend-utvecklare till vårt kontor på Saltmätargatan i Stockholm. Du kommer att bli en nyckelperson i vårt utvecklingsteam i en spännande fas. Du kommer även ha möjlighet att jobba tillsammans med övriga delar i vårt team, allt ifrån designers och frontend- utvecklare till interaktionsdesigners och webbanalytiker. På Vendre är din personliga utveckling ett stort fokus för oss och du har tillsammans med oss en stor möjlighet att forma din roll. Inom ett år är vårt mål att tillsätta en CTO med ansvar över vår e-handelsplattform V-Commerce. Vi vill först och främst rekrytera internt och ser gärna att du växer in i den rollen. Vi ser gärna att du är målmedveten och gillar att ta egna beslut men är prestigelös och gärna samarbetar med dina kollegor för att komma fram till den bästa lösningen. Du har lätt för att arbeta i grupp men har inget emot att ledarrollen då det behövs. Att jobba på Vendre vill vi ska vara det bästa beslutet du har tagit. Hos oss jobbar personer med stor kompetens som är taggade på att hela tiden utvecklas, bli bättre och som värderar att ha riktigt kul på jobbet tillsammans. Om du har läst såhär långt hoppas vi att du är en av oss! Vad vill vi att du kan? Du som söker denna tjänst hos oss har gärna (men inget krav) en utbildning inom området samt minst 3 års erfarenhet av PHP/MySQL. Egna sidoprojekt är också mycket meriterande! Du har jobbat med stora databaser och kodbibliotek och förstår värdet av strukturerad och bra skriven kod. Versionshantering är en självklarhet för dig och du hanterar detta utan problem. Du har även bra koll på Javascript och arbete i frontend-miljöer, gärna med ramverk som t.ex. Angular. Din roll kan också komma att inbegripa viss serveradministration om du är insatt och vill fortsätta med detta. Vad ger vi dig? En riktigt härlig och familjär arbetsplats, kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring. Träna när du vill På Vendre kan du när som helst på dagen ta ledigt för att gå och träna eller ta en långpromenad. Vi vill att du ska må så bra du kan för att kunna prestera på topp. Egen utbildningstid Varannan vecka har du möjlighet att på arbetstid fokusera på din egen utveckling. Vi väljer tillsammans ut ett område som du brinner extra mycket för där du får tid att läsa på, testa och vidareutbilda dig. Ansök nu! Låter detta som ditt drömjobb? Ansök nu så hör vi av oss inom kort. Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person så ansök direkt.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inom PHP & MySQL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inom PHP & MySQL


Sök lediga jobb Vendre AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se