Vendre jobb - lediga jobb

Vendre jobb Vendre jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vendre. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vendre. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Systemutvecklare (PHP) till expansiv e-handelskonsult- Stockholm

 2. Webbredaktör inom webb- Stockholm

 3. Webbanalytiker/Konverteringsexpert- Stockholm

 4. Systemutvecklare inom PHP & Python- Stockholm

 5. Systemutvecklare som älskar kundkontakt- Stockholm

 6. Systemutvecklare inom PHP / MySQL- Stockholm

 7. PHP-utvecklare inom E-handel- Stockholm

 8. Mästare på Front-end (HTML/CSS/JS)- Stockholm

 9. PHP-utvecklare inom E-handel- Stockholm

 10. Webbdesigner med inriktning på interaktionsdesig- Stockholm

 11. Front end-utvecklare (HTML/CSS/JS)- Stockholm

 12. Systemutvecklare inom PHP & MySQL- Stockholm

 13. Junior säljare- Stockholm

 14. Front-end: junior utvecklare sökes- Stockholm

 15. Front-endutvecklare sökes- Stockholm

 16. Systemutvecklare inom PHP & MySQL- Stockholm

 17. Teknisk projektledare inom e-handel- Stockholm

 18. Systemutvecklare inom PHP & MySQL- Stockholm

 19. Teknisk projektledare inom e-handel- Stockholm

 20. Systemutvecklare inom PHP & MySQL- Stockholm

 21. Projektledare E-Commerce till växande Vendre- Stockholm

 22. Front-endutvecklare till Vendre- Stockholm

 23. PHP utvecklare inom E-handel- Stockholm

 24. PHP utvecklare inom E-handel- Stockholm

 25. PHP utvecklare inom E-handel- Stockholm

 26. Front-endutvecklare inom E-handel- Stockholm

 27. Front-endutvecklare inom E-handel- Stockholm

 28. PHP utvecklare inom E-handel- Stockholm

 29. Front-end inom e-handel- Stockholm

 30. PHP utvecklare inom E-handel- Stockholm

 31. Front-end inom e-handel- Stockholm

 32. Customer Success manager till e-handelsplattform- Stockholm

 33. Front-end utvecklare inom e-handel- Stockholm

 34. PHP utvecklare inom E-handel- Stockholm

 35. PHP utvecklare inom E-handel- Stockholm

 36. Front-end utvecklare inom e-handel- Stockholm

 37. Customer Success manager till e-handelsplattform- Stockholm

 38. Account Manager till Vendre- Stockholm

 39. Front-end utvecklare inom e-handel- Stockholm

 40. Art Director till e-handelsplattform- Stockholm


Mer beskrivning

Systemutvecklare (PHP) till expansiv e-handelskonsult
Vendre är ett konsultbolag som startades 2007 med spetskompetens inom e-handel och försäljning på Internet. Företaget erbjuder tjänster för att skräddarsy nätbutiker på deras egen och andra e-handelsplattformar. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till kundunika projekt. Företaget har en hög teknisk kompetens och arbetar ständigt med utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och har idag 4 anställda. Läs mer om oss på www.vendre.se Är du systemutvecklare, har god erfarenhet av PHP och söker nya utmaningar? Kvalifikationer Du har under den senaste tiden jobbat med systemutveckling inom webb med PHP eller Python. Du har tidigare varit delaktig i projekt, på arbetet eller fritiden, som visar på din tekniska kompetens inom området. Hos Vendre är noggrannhet en självklarhet och du tycker det är lika viktigt som vi att din kod är lika förståelig för dina kollegor som för dig själv. Du behärskar PHP, MySQL, Javascript och HTML bra. Versionshantering och objektorienterad kod är en självklarhet för dig.  Som person är du noggrann, engagerad och alltid sugen på nya tekniska lösningar. Du har ett gediget programmeringsintresse och utvecklar förmodligen på fritiden och jobbar med egna projekt. Har du tidigare erfarenhet från utveckling av affärssystem, e-handel eller projekt med stora datamängder är det meriterande. Arbetsuppgifter I din roll hos oss kommer du att vara delaktig i att bygga om och förädla vårt e-handelssystem. Du kommer att få möjligheter att påverka både slutfunktionalitet och systemuppbyggnad i ditt arbete och jobba med erfarna kollegor inom området. Du kommer också att få möjlighet att söka, utvärdera och implementera nya tekniska och innovativa lösningar. Vi erbjuder En kreativ arbetsmiljö och ett skönt gäng som älskar e-handel. En arbetsmiljö anpassad till dig. Du lägger tillsammans med oss upp hur du bäst arbetar för att känna att du presterar på topp. Företaget är entreprenörsdrivet vilket innebär att beslutsprocesserna är korta och alla har möjlighet att påverka. För rätt person finns goda förutsättningar att utvecklas och klättra inom företaget. Tillträde och omfattning Omgående. Det initiala projektet är 2 månader. För rätt person innebär en bra prestation möjlighet till tillsvidareanställning. Mellan 50-100 % beroende på din arbetssituation. Ange möjlig arbetstid i din ansökan till oss.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare (PHP) till expansiv e-handelskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare (PHP) till expansiv e-handelskonsult

Webbredaktör inom webb
Vendre arbetar med e-handel och försäljningsoptimering i digitala kanaler. Vi bygger en lösning för företag som vill starta eller vidareutveckla sin webbutik. För att kommunicera bättre med våra klienter kommer vi nu att lägga fokus på vår egen hemsida. Därför behöver vi en duktig webbredaktör till vårt kontor i Stockholm. Du ska behärska det svenska språket utan och innan i både tal och skrift. Erfarenhet av att skriva för webb är meriterande. Det är viktigt att du är uppfinningsrik och kan ta fram textmaterial även om ett område du inte känner till sedan tidigare. Du ska kunna ta till dig andra texter, söka information och därefter producera en egen text. Kunskap i andra språk är meriterande.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Webbredaktör inom webb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbredaktör inom webb

Webbanalytiker/Konverteringsexpert
Vendre är ett av Sveriges skönaste konsultföretag med expertkompetens inom e-handel och konverteringsoptimering. Vendre tillhandahåller produkter och tjänster för att skapa framgångsrik e-handel. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till klientunika projekt. Vendre har en hög teknisk kompetens och arbetar kontinuerligt med välkända varumärken och utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och har idag 8 anställda. Läs mer om Vendre på www.vendre.se Förmodligen jobbar du idag i en verksamhet som liknar Vendre och har ansvar för att arbeta strategiskt med webbanalys för stora kunder hela vägen. Förmodligen har du en bakgrund inom onlineoptimering. Du har minst ett års erfarenhet av testdriven utveckling och behärskar Photoshop, HTML/CSS och JavaScript. Som person är du analytisk, noggrann och prestigelös. Du är van att aktivt sälja in webbanalys till både befintliga och nya kunder. Du är expert på besökarbeteenden och kan översätta statistik i webbanalys till konkreta förbättringsförslag. Du är en person som ständigt vill lära dig nya saker och aldrig sitter still. Vi är övertygade om att du vill vara stolt över det du gör och har ett stort tekniskt intresse. På Vendre går långsiktighet och kvalitet före allt annat. Kravprofil - Stenkoll på konverteringsoptimering - Mycket goda kunskaper i Google Analytics - Goda kunskaper i Photoshop och Javascript - Stark analytisk och social förmåga - Erfarenhet av att genomföra förstudier så som målgruppsanalyser och intervjusessioner - God kommunikationsförmåga i tal och skrift Meriterande Erfarenhet av: - Ögonstudier och användartestning - Andra analysverktyg som exempelvis SiteCatalyst och Visual Websiteoptimizer - Google Adwords, Google Tagmanager & Google Webmaster Tools - Enkätundersökningar - GAIQ (Google Analytics Individual Qualified) certifiering är meriterande. Arbetsuppgifter I din roll som webbanalytiker kommer du att ansvara för egna projekt och därmed ansvara för hela optimeringsarbetet av våra klienters webbplatser. Du kommer att jobba med några av Sveriges starkaste varumärken online. Målet är att svart på vitt öka antalet konverteringar på sidan i ett nära samarbete med klienten. Vendre erbjuder En kreativ och utvecklande arbetsmiljö tillsammans med åtta drivna kollegor. Företaget är entreprenörsdrivet vilket innebär att beslutsprocesserna är korta och alla har möjlighet att påverka. För rätt person finns goda förutsättningar att utvecklas och klättra inom företaget. Tillträde och omfattning Omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid alternativt halvtid med placering på Vendres kontor på Saltmätargatan i Stockholm. Intresserad? Har du frågor går det bra att kontakta rekryteringsansvarig via mail på jobb@vendre.se Ansökan görs på jobb@vendre.se Skicka ansökan (personligt brev + CV) till jobb@vendre.se. Ange referensen "Jag älskar Webbanalys!". Rekrytering och intervjuer sker löpande.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Webbanalytiker/Konverteringsexpert jobb, Webbanalytiker/Konverteringsexpert Stockholm, Webbanalytiker/Konverteringsexpert Vendre AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbanalytiker/Konverteringsexpert

Systemutvecklare inom PHP & Python
Vendre är ett av Sveriges skönaste konsultföretag med expertkompetens inom e-handel och konverteringsoptimering. Vendre tillhandahåller produkter och tjänster för att skapa framgångsrik e-handel. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till klientunika projekt. Vendre har en hög teknisk kompetens, arbetar kontinuerligt med välkända varumärken och utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och har idag 8 anställda. Är du systemutvecklare, grym på PHP och gillar utmaningar? Kvalifikationer Vi tror att du som person är en tekniknörd utan dess like. Du har ett nyfiket sinne och älskar att lära dig nya saker inom webb och systemutveckling. Under de senaste åren har du jobbat med utveckling av webbaserade applikationer och gärna med ramverk som exempelvis Angular, Slim, NodeJS eller Django. Du har stenkoll på skillnaden mellan MVC och MVVM och vet att Single page application är framtiden. Du kan PHP, Python eller Ruby som rinnande vatten tillsammans med databashanteraren MySQL. Meriterande är såväl andra språk som databashanterare. Har du tidigare erfarenhet från utveckling av affärssystem, e-handel eller projekt med stora datamängder är det meriterande. Arbetsuppgifter I din roll hos oss kommer du att vara delaktig i att bygga om och förädla vårt e-handelssystem. Du kommer att få stor möjlighet att påverka både slutfunktionalitet och systemarkitektur i ditt arbete och jobba med erfarna kollegor inom området. Du kommer också att få möjlighet att söka, utvärdera och implementera nya tekniska och innovativa lösningar som du själv väljer. Om vårt system Vendres e-handelsplattform används av över 100 butiker och omsätter över en halv miljard på helår. Den är byggd i PHP mot en MySQL samt Python används för deploysystem för att styra alla servrar. På Vendre gör vi inte dubbeljobb och manuella uppdateringar, allt sköts automatiskt. Vi kommer under närmaste tiden bygga om stora delar av vårt system och du kommer att vara delaktig i alla delar i projektet. Tillsammans med interaktionsdesigners kommer ni att arbeta fram den mest optimala e-handelsplattformen för e-handlare med stora volymer order och produkter. Vendre erbjuder En kreativ och utvecklande arbetsmiljö tillsammans med åtta drivna kollegor. Företaget är entreprenörsdrivet vilket innebär att beslutsprocesserna är korta och alla har möjlighet att påverka. För rätt person finns goda förutsättningar att utvecklas och klättra inom företaget. Tillträde och omfattning Omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid alternativt halvtid. Är du intresserad? Har du frågor går det bra att kontakta rekryteringsansvarig via mail på jobb@vendre.se Vi önskar ej kontakt med rekryterings och annonseringsföretag.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inom PHP & Python jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inom PHP & Python

Systemutvecklare som älskar kundkontakt
Vendre är ett av Sveriges skönaste konsultföretag med expertkompetens inom e-handel och konverteringsoptimering. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till klientunika projekt. Vendre har en hög teknisk kompetens, arbetar kontinuerligt med välkända varumärken och utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och bolaget jobbar med klienter som Webhallen, mStore och Klarna som alla är marknadsledare inom sina branscher. Vi söker en kund- & supporthjälte med kunskaper inom HTML / CSS / JS och PHP. Nu utannonserar vi en av de roligaste & mest formbara uppdragen du kan ha när du jobbar på Vendre. Vendre har bestämt sig för att ha Sverige bästa e-handelssystem under 2015 och där är våra nöjda kunder det absolut viktigaste vi har. Vi söker dig som älskar att lösa webbrelaterade utmaningar för våra kunder och brinner för att ta dig an nya utmaningar. Dina arbetsuppgifter I arbetet kommer du att ta eget ansvar för vår support och de konsultkunder vi har på vårt och andra e-handelsplattformar. Du får möjlighet att träffa kunder och diskutera deras e-handelsplats. När kunder behöver hjälp ringer eller mailar de in till Vendres support och du kommer att sitta som first line. Vid ändringar i såväl front- som backend kommer du att kunna genomföra mycket av detta själv. Du kommer att jobba tillsammans med våra backendutvecklare för att lösa komplexa uppgifter. Arbetet inkluderar jobb på öppna plattformar så som Magento & Prestashop såväl som Vendres egna e-handelsystem. Det är ett varierande arbete där du själv kan styra mycket. Dina kvalifikationer Erfarenhet av arbete där du jobbat med kundkontakt i samband med utveckling Mycket bra kunskaper inom HTML / CSS Bra kunskaper inom PHP / MySQL / JS Du är snabblärd och tycker det är roligt att lära andra Du som person Vi tror att du är en social och utåtriktad person som älskar att hjälpa andra och tar egna initiativ. Du är noggrann i det du gör och läser på, lär dig först, hellre än gissar. Du är målmedveten och taggad på att ständigt bli bättre på det du gör och ger dig inte för än uppgiften är löst. Hos Vendre får du En riktigt härlig och familjär arbetsplats. Kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring. På Vendre kan du när som helst på dagen ta ledigt för att gå och träna. Vi vill att du ska må så bra du kan för att kunna prestera på topp. Vendre önskar ej kontakt med annonserings eller rekryteringsföretag
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare som älskar kundkontakt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare som älskar kundkontakt

Systemutvecklare inom PHP / MySQL
Vendre är ett av Sveriges skönaste konsultföretag med expertkompetens inom e-handel och konverteringsoptimering. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till klientunika projekt. Vendre har en hög teknisk kompetens, arbetar kontinuerligt med välkända varumärken och utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och bolaget jobbar med klienter som Webhallen, mStore och Klarna som alla är marknadsledare inom sina branscher. Vi söker en kundhjälte med kunskaper inom PHP, MySQL, HTML / CSS / JS. Nu utannonserar vi en av de roligaste & mest formbara uppdragen du kan ha här på Vendre. Vendre har bestämt sig för att ha Sverige bästa e-handelssystem under 2015 och där är våra nöjda kunder det absolut viktigaste vi har. Vi söker dig som älskar att lösa webbrelaterade utmaningar och brinner för att ta dig an nya utmaningar. Dina arbetsuppgifter arbetet kommer du att ta eget ansvar för de inkommande förfrågningarna och de konsultkunder vi har på vårt och andra e-handelsplattformar. Vid ändringar i framförallt front-end kommer du att kunna genomföra mycket av detta själv. Långtgående PHP-kunskaper är starkt meriterande. Du kommer att jobba tillsammans med våra backendutvecklare för att lösa komplexa uppgifter och ständigt utveckla dig själv. Arbetet inkluderar jobb på öppna plattformar så som Magento & Prestashop såväl som Vendres egna e-handelsystem. Det är ett varierande arbete där du själv kan styra mycket i hur du vill utvecklas. Dina kvalifikationer - Goda kunskaper inom PHP / MySQL / JS - Goda kunskaper inom HTML / CSS - Du har grundläggande koll på git Skryt gärna i ditt personliga brev om du - Har grundläggande kunskaper i Photoshop alt. Illustrator - Är en fena på något annat programmeringsspråk än de vi listar ovan - Har egna projekt du kör på fritiden - Eller dina andra spännande intressen som beskriver dig Du som person Du tar egna initiativ, är noggrann i det du gör gillar att vara påläst. Du är målmedveten och taggad på att ständigt bli bättre på det du gör och ger dig inte för än uppgiften är löst. Hos Vendre får du En riktigt härlig och familjär arbetsplats. Kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring. På Vendre kan du när som helst på dagen ta ledigt för att gå och träna. Vi vill att du ska må så bra du kan för att kunna prestera på topp.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inom PHP / MySQL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inom PHP / MySQL

PHP-utvecklare inom E-handel
Vendre är ett av Sveriges skönaste konsultföretag med expertkompetens inom e-handel och konverteringsoptimering. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till klientunika projekt. Vendre har en hög teknisk kompetens, arbetar kontinuerligt med välkända varumärken och utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och bolaget jobbar med klienter som Webhallen, mStore och Klarna som alla är marknadsledare inom sina branscher. Vi söker en kundhjälte med kunskaper inom PHP, MySQL, HTML / CSS / JS. Nu utannonserar vi en av de roligaste & mest formbara uppdragen du kan ha här på Vendre. Vendre har bestämt sig för att ha Sverige bästa e-handelssystem under 2015 och där är våra nöjda kunder det absolut viktigaste vi har. Vi söker dig som älskar att lösa webbrelaterade utmaningar och brinner för att ta dig an nya utmaningar. Dina arbetsuppgifter arbetet kommer du att ta eget ansvar för de inkommande förfrågningarna och de konsultkunder vi har på vårt och andra e-handelsplattformar. Vid ändringar i framförallt front-end kommer du att kunna genomföra mycket av detta själv. Långtgående PHP-kunskaper är starkt meriterande. Du kommer att jobba tillsammans med våra backendutvecklare för att lösa komplexa uppgifter och ständigt utveckla dig själv. Arbetet inkluderar jobb på öppna plattformar så som Magento & Prestashop såväl som Vendres egna e-handelsystem. Det är ett varierande arbete där du själv kan styra mycket i hur du vill utvecklas. Dina kvalifikationer - Goda kunskaper inom PHP / MySQL / JS - Goda kunskaper inom HTML / CSS - Du har grundläggande koll på git Skryt gärna i ditt personliga brev om du - Har grundläggande kunskaper i Photoshop alt. Illustrator - Är en fena på något annat programmeringsspråk än de vi listar ovan - Har egna projekt du kör på fritiden - Eller dina andra spännande intressen som beskriver dig Du som person Du tar egna initiativ, är noggrann i det du gör gillar att vara påläst. Du är målmedveten och taggad på att ständigt bli bättre på det du gör och ger dig inte för än uppgiften är löst. Hos Vendre får du En riktigt härlig och familjär arbetsplats. Kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring. På Vendre kan du när som helst på dagen ta ledigt för att gå och träna. Vi vill att du ska må så bra du kan för att kunna prestera på topp.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-08
Sök fler jobb liknande: lediga PHP-utvecklare inom E-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP-utvecklare inom E-handel

Mästare på Front-end (HTML/CSS/JS)
Vendre är ett av Sveriges skönaste konsultföretag med expertkompetens inom e-handel och konverteringsoptimering. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till klientunika projekt. Vendre har en hög teknisk kompetens, arbetar kontinuerligt med välkända varumärken och utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och bolaget jobbar med klienter som Webhallen, mStore och Klarna som alla är marknadsledare inom sina branscher. Dina arbetsuppgifter I din dagliga roll kommer du att jobba tillsammans med våra kunder för att utveckla deras affärer genom att skriva snygg HTML / CSS och Javascript. I ditt team är du en nyckelperson och du kommer att jobba med seniora designers och systemutvecklare. Ni kommer tillsammans att få skapa hela koncept och leveranser till våra kunder. Du kommer hela tiden att utveckla dina kunskaper inom både HTML, CSS och JS men även mot programmering inom PHP eller design och layout. Dina kvalifikationer Du är en stjärna på HTML / CSS och kan en hel del javascript Du har erfarenhet av såväl vanlig som responsiv uppbyggnad av design Du har grundläggande kunskaper i Photoshop Du kan ta en design från Photoshop till uppkodad HTML / CSS Du förstår och kan läsa javascript och kan fritt göra exempelvis Ajaxanrop med jquery Arbeta med json Erfarenhet av jQuery Skryt gärna i ditt personliga brev om du Har mer än grundläggande kunskaper i Photoshop alt. Illustrator Är en fena på något programmeringsspråk så som PHP / ASP / Python med flera Kunskaper inom MySQL eller annan databasmotor Har erfarenhet av projektledning Har egna projekt du kör på fritiden Eller dina andra spännande intressen som beskriver dig Du som person Vendres konsulter är lösningsorienterade, tekniskt erfarna och sociala. De lyssnar på klientens problemställning, ger feedback och kommer med olika lösningsförslag som beslut kan tas mellan. När du jobbar hos Vendre ser du till kundens bästa i alla förslag och hjälper kunden med långsiktiga lösningar. Du har utrymme att komma med egna förslag samt möjlighet att påverka hur kunden bäst kan arbeta med sin e-handel/webb. Egenskaper du ska känna igen dig i är även ödmjuk, målmedveten och tävlingsinriktad. Hos Vendre får du En riktigt härlig och familjär arbetsplats. Kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring. På Vendre kan du när som helst på dagen ta ledigt för att gå och träna. Vi vill att du ska må så bra du kan för att kunna prestera på topp.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga Mästare på Front-end (HTML/CSS/JS) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mästare på Front-end (HTML/CSS/JS)

PHP-utvecklare inom E-handel
Vendre är ett av Sveriges skönaste konsultföretag med expertkompetens inom e-handel och konverteringsoptimering. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till klientunika projekt. Vendre har en hög teknisk kompetens, arbetar kontinuerligt med välkända varumärken och utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och bolaget jobbar med klienter som Webhallen, mStore och Klarna som alla är marknadsledare inom sina branscher. Vi söker en kundhjälte med kunskaper inom PHP, MySQL, HTML / CSS / JS. Nu utannonserar vi en av de roligaste & mest formbara uppdragen du kan ha här på Vendre. Vendre har bestämt sig för att ha Sverige bästa e-handelssystem under 2015 och där är våra nöjda kunder det absolut viktigaste vi har. Vi söker dig som älskar att lösa webbrelaterade utmaningar och brinner för att ta dig an nya utmaningar. I arbetet kommer du att ta eget ansvar för de inkommande förfrågningarna och de konsultkunder vi har på vårt och andra e-handelsplattformar. Vid ändringar i framförallt front-end kommer du att kunna genomföra mycket av detta själv. Långtgående PHP-kunskaper är starkt meriterande. Du kommer att jobba tillsammans med våra backendutvecklare för att lösa komplexa uppgifter och ständigt utveckla dig själv. Arbetet inkluderar jobb på öppna plattformar så som Magento & Prestashop såväl som Vendres egna e-handelsystem. Det är ett varierande arbete där du själv kan styra mycket i hur du vill utvecklas. Dina kvalifikationer - Goda kunskaper inom PHP / MySQL / JS - Goda kunskaper inom HTML / CSS - Du har grundläggande koll på git Skryt gärna i ditt personliga brev om du - Har grundläggande kunskaper i Photoshop alt. Illustrator - Är en fena på något annat programmeringsspråk än de vi listar ovan - Har egna projekt du kör på fritiden - Eller dina andra spännande intressen som beskriver dig Du som person Du tar egna initiativ, är noggrann i det du gör gillar att vara påläst. Du är målmedveten och taggad på att ständigt bli bättre på det du gör och ger dig inte för än uppgiften är löst. Hos Vendre får du En riktigt härlig och familjär arbetsplats. Kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring. På Vendre kan du när som helst på dagen ta ledigt för att gå och träna. Vi vill att du ska må så bra du kan för att kunna prestera på topp. Vi önskar ej kontakt med annonserings eller rekryteringsföretag för denna rekrytering.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga PHP-utvecklare inom E-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP-utvecklare inom E-handel

Webbdesigner med inriktning på interaktionsdesig
Vendres vision: Världens vassaste e-handelssystem Hos Vendre: Arbetar du med Sveriges vassaste och mest drivna kollegor inom webb och e-handel Vendre är ett av Sveriges skönaste konsultföretag med expertkompetens inom e-handel och konverteringsoptimering. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till klientunika projekt. Vendre har en hög teknisk kompetens, arbetar kontinuerligt med välkända varumärken och utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och bolaget jobbar med klienter som Webhallen, mStore och Klarna som alla är marknadsledare inom sina branscher. Dina arbetsuppgifter På Vendre handlar allt om att skapa kundvärde och leverera e-handel som säljer. Du kommer att få ett tydligt ansvar för att ta fram säljande design som är fokuserad på slutkonsumenten. I ditt team finns programmerare, projektledare och säljare för att du ska kunna fokusera på det du gör bäst. I dina projekt är det du som ansvarar för att skapa snygg och säljande design. Du kommer att få möjlighet att jobba med olika typer av testverktyg för att utvärdera din design och hela tiden förbättra och förändra i dina skapelser för att hitta den optimala köpupplevelsen för slutkonsumenten. I projekten träffar du gärna kunden och sitter ner och diskuterar olika lösningar och hur dina tankar, idéer och lösningsförslag ser ut. Du har en vana att diskutera fram lösningar och är lyhörd för kundens önskemål. Du förstår vikten i att hjälpa kunden hitta rätt lösning men är också lyhörd för när kunden vill sin egen väg. Vendre växer och ser din personliga utveckling som en av våra viktigaste framgångsfaktorer. Du ska kunna utvecklas med både din tjänst och med Vendre. Dina kvalifikationer Har gedigen kunskap & erfarenhet inom design av hemsidor och gärna e-handel Du har minst två års arbetslivserfarenhet som designer inom webb Du har projekt att visa upp som du är stolt över och som visar på din kompetens När du designar har du en tydlig tanke på användbarhet och håller med om att funktion och design har ett tydligt samspel Skryt gärna i ditt personliga brev om du Har kunskaper inom HTML / CSS och kan koda in en design från exempelvis en PSD till färdig HTML Har kunskaper inom Javascript Kunskap / erfarenhet inom interaktionsdesign eller konverteringsoptimering Har erfarenhet av att driva egna projekt mot kund Om du har haft personalansvar eller tydligt projektledningsansvar Du som person Vendres konsulter är lösningsorienterade, erfarna och sociala. Vi lyssnar på klientens problemställning, ger feedback och kommer med olika lösningsförslag som beslut kan tas mellan. När du jobbar hos Vendre ser du till kundens bästa i alla förslag och hjälper kunden med långsiktiga lösningar. Du har utrymme att komma med egna förslag samt möjlighet att påverka hur kunden bäst kan arbeta med sin e-handel/webb. Egenskaper du ska känna igen dig i är även ödmjuk, målmedveten och tävlingsinriktad. Hos Vendre får du En riktigt härlig och familjär arbetsplats. Kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Webbdesigner med inriktning på interaktionsdesig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbdesigner med inriktning på interaktionsdesig

Front end-utvecklare (HTML/CSS/JS)
Vendre är ett av Sveriges skönaste konsultföretag med expertkompetens inom e-handel och konverteringsoptimering. Vendre arbetar med en unik egenutvecklad e-handelsplattform som kan anpassas till klientunika projekt. Vendre har en hög teknisk kompetens, arbetar kontinuerligt med välkända varumärken och utmanande projekt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm och bolaget jobbar med klienter som Webhallen, mStore och Klarna som alla är marknadsledare inom sina branscher. Dina arbetsuppgifter I din dagliga roll kommer du att jobba tillsammans med våra kunder för att utveckla deras affärer genom att skriva snygg HTML / CSS och Javascript. I ditt team är du en nyckelperson och du kommer att jobba med seniora designers och systemutvecklare. Ni kommer tillsammans att få skapa hela koncept och leveranser till våra kunder. Du kommer hela tiden att utveckla dina kunskaper inom både HTML, CSS och JS men även mot programmering inom PHP eller design och layout. Dina kvalifikationer Du är en stjärna på HTML / CSS och kan en hel del javascript Du har erfarenhet av såväl vanlig som responsiv uppbyggnad av design Du kan ta en design från Photoshop till uppkodad HTML / CSS Du förstår och kan läsa javascript och kan fritt göra exempelvis Ajaxanrop med jquery Arbeta med json Erfarenhet av jQuery Skryt gärna i ditt personliga brev om du Har mer än grundläggande kunskaper i Photoshop alt. Illustrator Är en fena på något programmeringsspråk så som PHP / ASP / Python med flera Kunskaper inom MySQL eller annan databasmotor Har erfarenhet av projektledning Har egna projekt du kör på fritiden Eller dina andra spännande intressen som beskriver dig Du som person Vendres konsulter är lösningsorienterade, tekniskt erfarna och sociala. De lyssnar på klientens problemställning, ger feedback och kommer med olika lösningsförslag som beslut kan tas mellan. När du jobbar hos Vendre ser du till kundens bästa i alla förslag och hjälper kunden med långsiktiga lösningar. Du har utrymme att komma med egna förslag samt möjlighet att påverka hur kunden bäst kan arbeta med sin e-handel/webb. Egenskaper du ska känna igen dig i är även ödmjuk, målmedveten och tävlingsinriktad. Hos Vendre får du En riktigt härlig och familjär arbetsplats. Kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring. På Vendre kan du när som helst på dagen ta ledigt för att gå och träna. Vi vill att du ska må så bra du kan för att kunna prestera på topp.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Front end-utvecklare (HTML/CSS/JS) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Front end-utvecklare (HTML/CSS/JS)

Systemutvecklare inom PHP & MySQL
Välkommen att jobba på ett av Sveriges skönaste konsultbolag! Hos Vendre finns spetskompetens inom bland annat e-handel och konverteringsoptimering och vår personal får kontinuerligt möjligheten att jobba med välkända varumärken och utmanande projekt. Vi växer och söker nu en driven och utåtriktad backend-utvecklare till vårt kontor på Saltmätargatan i Stockholm. Du kommer att bli en nyckelperson i vårt utvecklingsteam i en spännande fas. Du kommer även ha möjlighet att jobba tillsammans med övriga delar i vårt team, allt ifrån designers och frontend- utvecklare till interaktionsdesigners och webbanalytiker. På Vendre är din personliga utveckling ett stort fokus för oss och du har tillsammans med oss en stor möjlighet att forma din roll. Inom ett år är vårt mål att tillsätta en CTO med ansvar över vår e-handelsplattform V-Commerce. Vi vill först och främst rekrytera internt och ser gärna att du växer in i den rollen. Vi ser gärna att du är målmedveten och gillar att ta egna beslut men är prestigelös och gärna samarbetar med dina kollegor för att komma fram till den bästa lösningen. Du har lätt för att arbeta i grupp men har inget emot att ledarrollen då det behövs. Att jobba på Vendre vill vi ska vara det bästa beslutet du har tagit. Hos oss jobbar personer med stor kompetens som är taggade på att hela tiden utvecklas, bli bättre och som värderar att ha riktigt kul på jobbet tillsammans. Om du har läst såhär långt hoppas vi att du är en av oss! Vad vill vi att du kan? Du som söker denna tjänst hos oss har gärna (men inget krav) en utbildning inom området samt minst 3 års erfarenhet av PHP/MySQL. Egna sidoprojekt är också mycket meriterande! Du har jobbat med stora databaser och kodbibliotek och förstår värdet av strukturerad och bra skriven kod. Versionshantering är en självklarhet för dig och du hanterar detta utan problem. Du har även bra koll på Javascript och arbete i frontend-miljöer, gärna med ramverk som t.ex. Angular. Din roll kan också komma att inbegripa viss serveradministration om du är insatt och vill fortsätta med detta. Vad ger vi dig? En riktigt härlig och familjär arbetsplats, kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring. Träna när du vill På Vendre kan du när som helst på dagen ta ledigt för att gå och träna eller ta en långpromenad. Vi vill att du ska må så bra du kan för att kunna prestera på topp. Egen utbildningstid Varannan vecka har du möjlighet att på arbetstid fokusera på din egen utveckling. Vi väljer tillsammans ut ett område som du brinner extra mycket för där du får tid att läsa på, testa och vidareutbilda dig. Ansök nu! Låter detta som ditt drömjobb? Ansök nu så hör vi av oss inom kort. Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person så ansök direkt.
Företag: Vendre AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inom PHP & MySQL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inom PHP & MySQL

Junior säljare
Är du Vendres nya juniora säljare? Om tjänsten: Vi söker dig som kommer att jobba med mötesbokning främst på telefon men även mailbearbetning, nykundsprospektering samt bygga upp sitt eget kontaktnätverk inom vår bransch på Linkedin. Du kommer vara nyckeln i vår nykundsbearbetning med ansvar för att vi får in nya spännande möten med kunder vi vill jobba med. Du kommer på sikt att ha möjlighet att växa in i en säljarroll där du är med genom hela processen från bokat möte fram till färdig affär. Vem är du: Vi söker dig som älskar att prata med nya människor. Vi tror att du är en social person med mycket vänner och kontakter, drivs av att prestera så bra som möjligt och vill kunna påverka din egen lön. Du vaknar taggad varje dag, vill lära dig mer om sälj och har det där egna drivet som behövs för att jobba med telefonbokning. Tidigare erfarenhet av mötesbokning eller telefonsälj är inget krav. Vi tror mer på dig som person för att du ska lyckas nå resultat. Om oss: Vendre har en egen plattform där vi bygger och utvecklar e-handel. Vi tar hand om hela konceptet för att sälja på nätet och ger dem de förutsättningar som krävs för att lyckas. Vi jobbar bl.a med varumärken som Bygghemma, Webhallen, Brittfurn, ATEA, Diskteknik, Pricerunner, Swedol, Neolife, AJ kontorsprodukter och ca 100 andra spännande bolag i helt olika branscher med att utveckla och förbättra deras försäljning på nätet. Vi är åtta personer på Vendre men kommer med dig samt en ny rekrytering under januari att vara tio. Vi är i en expansiv fas och ser stor efterfrågan på våra tjänster. Vad du får: Vi är ett sammansvetsat team på Vendre där du kommer få en betydande roll för hela bolaget och där du kommer få ett ansvarsområde med stor utvecklingsmöjlighet att både utveckla ditt eget sälj och din egen lön. Du är med på en resa och vi växer. Det betyder för oss att vi internrekryterar till nya tjänster, tror på de vi jobbar med och utvecklar dig i din roll. Du kommer självklart få en egen telefon och dator (och du väljer om du vill köra Mac eller Windows). Gällande förmåner så hittar vi ofta på aktiviteter eller resor. Senaste aktiviteterna på bolaget: Poker, Gokart, Surfing i Portugal, Middagar, Laserdome, Utbildningar, Midnattsloppet, Hässelbyloppet och många tårtor och champagne för att fira våra framgångar. Vi hoppas att du tycker sånt är roligt. Vi kommer att hålla intervjuer löpande så ansök direkt. Vi vill gärna bli överraskade av ditt engagamang och driv.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-19
Sök fler jobb liknande: lediga Junior säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior säljare

Front-end: junior utvecklare sökes
På Vendre ska vi bygga Sveriges bästa e-handelsplattform. Det gör att vi vill jobba med kollegor som vill mer, är drivna och som vill utvecklas. Just nu söker vi en kollega som har jobbat med Front-end minst ett år och som vill vara en del av ett trevligt, taggat team som levererar e-handel till marknadsledande bolag. Tillsammans med ett team på 9 handplockade personer kommer du att utvecklas, utmanas och ha väldigt roligt. Vill du jobba kundnära och ha mycket eget ansvar med HTML, CSS och Javascript?Kvalifikationer Som person är du noggrann, har egna mål och tar eget ansvar. I din roll hos oss kommer du att vara med och ansvara för att utifrån färdig design koda och bygga en komplett e-handelsplattform baserat på de ramverk vi jobbar i. Har du tidigare erfarenhet från webbbyrå, konsultbolag, affärssystem eller e-handel är det meriterande. Även programmeringserfarenhet i exempelvis PHP, ASP eller annat programmeringsspråk är meriterande. Vi tror att du är en person som ständigt vill lära dig nya saker och aldrig sitter still. Vi är också övertygad om att du vill vara stolt över vad du gör och har stort tekniskt intresse. På Vendre går långsiktighet och kvalitet före allt annat. Kunskaper Du har bra koll på HTML5 och CSS3. Du har erfarenhet av att jobba Front end med HTML och CSS. Du har grundläggande kunskap i Photoshop eller Illustrator. Du har jobbat med någon typ av ramverk för javascript, ex jQuery eller liknande. När det kommer till HTML / CSS-ramverk har du jobbat i olika ramverk och förstår hur man bygger i SASS eller LESS. Du ska med enkelhet kunna bygga en sida i Bootstrap eller Foundation som fungerar på mobilt, plattor och datorer och kunna modifiera ramverket så att sidan ser ut som en färdig design. Du ska också kunna modifiera if-satser och enklare programmeringslogik. Arbetsuppgifter Du kommer att designa samt koda våra kunders e-handelslösningar och hjälpa dem med frågor och att komma igång. Du kommer att få möjlighet att ta eget ansvar och växa i din roll som utvecklare. Vi erbjuder En kreativ arbetsmiljö och ett skönt gäng som andas e-handel. Företaget är entreprenörsdrivet vilket innebär att beslutsprocesserna är korta och alla har möjlighet att påverka. För rätt person finns goda förutsättningar att utvecklas och klättra inom företaget. Tillträde och omfattning Omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid alternativt halvtid. Är du intresserad? Vi önskar ingen kontakt med rekryterings eller annonseringsföretag Ansök snarast då rekryteringsarbetet sker löpande.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Front-end: junior utvecklare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Front-end: junior utvecklare sökes

Front-endutvecklare sökes
På Vendre ska vi bygga sveriges bästa e-handelsplattform. Det gör att vi vill jobba med kollegor som vill mer, är drivna och som vill utvecklas. Just nu söker vi en kollega som har jobbat med Front-end minst ett år och som vill vara en del av ett trevligt, taggat team som levererar e-handel till marknadsledande bolag. Tillsammans med ett team på 9 handplockade personer kommer du att utvecklas, utmanas och ha väldigt roligt. Vill du jobba kundnära och ha mycket eget ansvar med HTML, CSS och Javascript?Kvalifikationer Vi tror att du har arbetat som front-endutvecklare tidigare eller inom teknisk support. Det viktigaste är att du har erfarenhet och älskar att arbeta HTML, CSS och JavaScript. Som person är du noggrann, har egna mål och tar eget ansvar. I din roll hos oss kommer du att ansvara för att utifrån färdig design koda och bygga en komplett e-handelsplattform baserat på de ramverk vi jobbar i. Har du tidigare erfarenhet från webbbyrå, konsultbolag, affärssystem eller e-handel är det meriterande. Även programmeringserfarenhet i exempelvis PHP, ASP eller annat programmeringsspråk är meriterande. Vi tror att du är en person som ständigt vill lära dig nya saker och aldrig sitter still. Vi är också övertygad om att du vill vara stolt över vad du gör och har stort tekniskt intresse. På Vendre går långsiktighet och kvalitet före allt annat. Kunskaper Du har stenkoll på HTML5 och CSS3. Du har minst 2 års erfarenhet av att jobba Front end med HTML och CSS. Du har grundläggande kunskap i Photoshop eller Illustrator. Du har jobbat med någon typ av ramverk för javascript, ex React eller Angular. När det kommer till HTML / CSS-ramverk har du jobbat i olika ramverk och förstår hur man bygger i SASS eller LESS. Arbetsuppgifter Du kommer att designa samt koda våra kunders e-handelslösningar och hjälpa dem med frågor och att komma igång. Du kommer att få möjlighet att ta eget ansvar och växa i din roll som utvecklare och om du vill projektledning. Vi erbjuder En kreativ arbetsmiljö och ett skönt gäng som andas e-handel. Företaget är entreprenörsdrivet vilket innebär att beslutsprocesserna är korta och alla har möjlighet att påverka. För rätt person finns goda förutsättningar att utvecklas och klättra inom företaget. Tillträde och omfattning Omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid alternativt halvtid. Är du intresserad? Vi önskar ingen kontakt med rekryterings eller annonseringsföretag Ansök snarast då rekryteringsarbetet sker löpande.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Front-endutvecklare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Front-endutvecklare sökes

Systemutvecklare inom PHP & MySQL
Välkommen att jobba på ett av Sveriges skönaste konsultbolag! På Vendre ska vi bygga Sveriges bästa e-handelsplattform. Det gör att vi vill jobba med kollegor som vill mer, är drivna och som vill utvecklas. Just nu söker vi en kollega som har jobbat med PHP & MySQL back-end minst tre och som vill vara en del av ett trevligt, taggat team som levererar e-handel till marknadsledande bolag. Tillsammans med ett team på 9 handplockade personer kommer du att utvecklas, utmanas och ha väldigt roligt. Vi växer och söker nu en driven och utåtriktad back-endutvecklare till vårt kontor på Saltmätargatan i Stockholm. Du kommer att bli en nyckelperson i vårt utvecklingsteam i en spännande fas. Du kommer även ha möjlighet att jobba tillsammans med övriga delar i vårt team, allt ifrån interaktionsdesigners, UX / UI och front-end. På Vendre är din personliga utveckling ett stort fokus för oss och du har tillsammans med oss en stor möjlighet att forma din roll. Vi ser hela tiden till i vilken riktning du vill utvecklas och försöker forma våra produkter och tjänster utifrån dina och våra gemensamma mål. Vi ser gärna att du är målmedveten och gillar att ta egna beslut men är prestigelös och gärna samarbetar med dina kollegor för att komma fram till den bästa lösningen. Du har lätt för att arbeta i grupp men har inget emot att ledarrollen då det behövs. Att jobba på Vendre vill vi ska vara det bästa beslutet du har tagit. Hos oss jobbar personer med stor kompetens som är taggade på att hela tiden utvecklas, bli bättre och som värderar att ha riktigt kul på jobbet tillsammans. Om du har läst såhär långt hoppas vi att du är en av oss! Vad vill vi att du kan? Du som söker denna tjänst hos oss har gärna (men inget krav) en utbildning inom området samt minst 3 års erfarenhet av PHP/MySQL. Egna sidoprojekt är mycket meriterande! Du har jobbat med stora databaser och kodbibliotek och förstår värdet av strukturerad och bra skriven kod. Versionshantering är en självklarhet för dig och du hanterar detta utan problem. Du har även bra koll på Javascript och arbete i frontend-miljöer, gärna med ramverk som t.ex. Angular eller React. Din roll kan också komma att inbegripa viss serveradministration om du är insatt och vill fortsätta med detta. Vad ger vi dig? En riktigt härlig och familjär arbetsplats, kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring. Träna när du vill På Vendre kan du när som helst på dagen ta ledigt för att gå och träna eller ta en långpromenad. Vi vill att du ska må så bra du kan för att kunna prestera på topp. Ansök nu! Låter detta som ditt drömjobb? Ansök nu så hör vi av oss inom kort. Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person så ansök direkt.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inom PHP & MySQL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inom PHP & MySQL

Teknisk projektledare inom e-handel
Är du projektledare och letar nytt? På Vendre ska vi bygga sveriges bästa e-handelsplattform. Det gör att vi vill jobba med kollegor som vill mer, är drivna och vill utvecklas. Vi tror att du har jobbat med projektledning i minst ett år och vill vara en del av ett trevligt, taggat team som levererar e-handel till marknadsledande bolag. Tillsammans med oss 11 handplockade personer kommer du att utvecklas, utmanas och ha väldigt roligt. Vi växer och söker nu en driven och utåtriktad projektledare till vårt kontor på Saltmätargatan i Stockholm. Du kommer att bli en nyckelperson i vårt team i en fas där vi växer snabbt. Du kommer att jobba tillsammans med övriga personer i vårt team, allt ifrån interaktionsdesigners, UX / UI, frontend- och backend-utvecklare samt rapportera till ledningsgrupp. Vi ser gärna att du är målmedveten och gillar att ta egna beslut men är prestigelös och samarbetar med dina kollegor för att komma fram till den bästa lösningen. Att jobba på Vendre vill vi ska vara det bästa beslutet du har tagit. Hos oss jobbar personer med stor kompetens som hela tiden vill utvecklas, bli bättre och som värderar att ha riktigt kul på jobbet tillsammans. Om du har läst såhär långt hoppas vi att du är en av oss! Dina arbetsuppgifter Som projektledare & customer success manager så har rollen ett tydligt fokus. Vår kund ska alltid veta vad som händer i varje fas av projektet, vad de ska göra och hur de kommer igång med vår e-handelslösning på bästa och effektivaste sätt. Internt ska dina projektmedarbetare veta hur planeringen ser ut, vilka förväntningar som finns från kunden och arbetet ska flyta på så bra som möjligt. I projekten kör vi Kanban, planerar i Ganttscheman och kommunicerar med kunder i Basecamp. Din roll är också att hålla planeringen uppdaterad med god framförhållning. Det är viktigt att du är utåtriktad, social och van med kundkontakt. Detta är en roll för dig som älskar kommunikation, är strukturerad och vill jobba med snabbrörliga, tekniskt avancerade och roliga projekt. När ett projekt börjar närma sig slutet är det din roll att informera kunderna om hur de använder plattformen och vilka saker de ska tänka på för att nå bästa möjliga resultat. Det viktigaste för Vendre är våra kunder och att de förstår och får ut maximalt av vår e-handelsplattform. Vad vill vi att du kan? Du som söker den här tjänsten har någon typ av teknisk grundförståelse för programmering. Du har varit med i webbprojekt tidigare och har haft mycket kundkontakt. Du har lätt för att ta till dig olika typer av system och lära dig nya saker är något du älskar. Du känner till och har arbetat i ett eller flera projektverktyg. Vi använder primärt Basecamp, Ganttscheman och egna interna verktyg. Du har god förståelse för att projektleda andra personer och har gjort detta tidigare. Vad ger vi dig? En riktigt härlig och familjär arbetsplats, kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring. Träna när du villPå Vendre kan du när som helst på dagen ta ledigt för att gå och träna eller ta en långpromenad. Vi vill att du ska må så bra du kan för att kunna prestera på topp. Vi erbjuderEn kreativ arbetsmiljö och ett skönt gäng som andas e-handel. Företaget är entreprenörsdrivet vilket innebär att beslutsprocesserna är korta och alla har möjlighet att påverka. För rätt person finns goda förutsättningar att utvecklas och klättra inom företaget. Tillträde och omfattning Omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Ansök nu! Låter detta som ditt drömjobb? Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person, så ansök direkt. Vi önskar ingen kontakt med rekryterings- eller annonseringsföretag
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-22
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk projektledare inom e-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk projektledare inom e-handel

Systemutvecklare inom PHP & MySQL
Välkommen att jobba på ett av Sveriges skönaste konsultbolag! På Vendre ska vi bygga Sveriges bästa e-handelsplattform. Det gör att vi vill jobba med kollegor som vill mer, är drivna och som vill utvecklas. Just nu söker vi en kollega som har jobbat med PHP & MySQL back-end minst tre och som vill vara en del av ett trevligt, taggat team som levererar e-handel till marknadsledande bolag. Tillsammans med ett team på 9 handplockade personer kommer du att utvecklas, utmanas och ha väldigt roligt. Vi växer och söker nu en driven och utåtriktad back-endutvecklare till vårt kontor på Saltmätargatan i Stockholm. Du kommer att bli en nyckelperson i vårt utvecklingsteam i en spännande fas. Du kommer även ha möjlighet att jobba tillsammans med övriga delar i vårt team, allt ifrån interaktionsdesigners, UX / UI och front-end. På Vendre är din personliga utveckling ett stort fokus för oss och du har tillsammans med oss en stor möjlighet att forma din roll. Vi ser hela tiden till i vilken riktning du vill utvecklas och försöker forma våra produkter och tjänster utifrån dina och våra gemensamma mål. Vi ser gärna att du är målmedveten och gillar att ta egna beslut men är prestigelös och gärna samarbetar med dina kollegor för att komma fram till den bästa lösningen. Du har lätt för att arbeta i grupp men har inget emot att ledarrollen då det behövs. Att jobba på Vendre vill vi ska vara det bästa beslutet du har tagit. Hos oss jobbar personer med stor kompetens som är taggade på att hela tiden utvecklas, bli bättre och som värderar att ha riktigt kul på jobbet tillsammans. Om du har läst såhär långt hoppas vi att du är en av oss! Vad vill vi att du kan? Du som söker denna tjänst hos oss har gärna (men inget krav) en utbildning inom området samt minst 3 års erfarenhet av PHP/MySQL. Egna sidoprojekt är mycket meriterande! Du har jobbat med stora databaser och kodbibliotek och förstår värdet av strukturerad och bra skriven kod. Versionshantering är en självklarhet för dig och du hanterar detta utan problem. Du har även bra koll på Javascript och arbete i frontend-miljöer, gärna med ramverk som t.ex. Angular eller React. Din roll kan också komma att inbegripa viss serveradministration om du är insatt och vill fortsätta med detta. Vad ger vi dig? En riktigt härlig och familjär arbetsplats, kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring. Träna när du vill På Vendre kan du när som helst på dagen ta ledigt för att gå och träna eller ta en långpromenad. Vi vill att du ska må så bra du kan för att kunna prestera på topp. Ansök nu! Låter detta som ditt drömjobb? Ansök nu så hör vi av oss inom kort. Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person så ansök direkt.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inom PHP & MySQL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inom PHP & MySQL

Teknisk projektledare inom e-handel
Är du projektledare och letar nytt? På Vendre ska vi bygga Sveriges bästa e-handelsplattform. Det gör att vi vill jobba med kollegor som vill mer, är drivna och vill utvecklas. Vi tror att du har jobbat med projektledning i minst ett år och vill vara en del av ett trevligt, taggat team som levererar e-handel till marknadsledande bolag. Tillsammans med 11 handplockade personer kommer du att utvecklas, utmanas och ha väldigt roligt. Vi växer och söker nu en driven och utåtriktad projektledare till vårt kontor på Saltmätargatan i Stockholm. Du kommer att bli en nyckelperson i vårt team i en fas där vi växer snabbt. Du kommer att jobba tillsammans med övriga personer i vårt team, allt ifrån interaktionsdesigners, UX / UI, frontend- och backend-utvecklare samt rapportera till ledningsgrupp. Vi ser gärna att du är målmedveten och gillar att ta egna beslut men är prestigelös och samarbetar med dina kollegor för att komma fram till den bästa lösningen. Att jobba på Vendre vill vi ska vara det bästa beslutet du har tagit. Hos oss jobbar personer med stor kompetens som hela tiden vill utvecklas, bli bättre och som värderar att ha riktigt kul på jobbet tillsammans. Om du har läst såhär långt hoppas vi att du är en av oss! Dina arbetsuppgifter Som projektledare & customer success manager så har rollen ett tydligt fokus. Vår kund ska alltid veta vad som händer i varje fas av projektet, vad de ska göra och hur de kommer igång med vår e-handelslösning på bästa och effektivaste sätt. Internt ska dina projektmedarbetare veta hur planeringen ser ut, vilka förväntningar som finns från kunden och arbetet ska flyta på så bra som möjligt. I projekten kör vi Kanban, planerar i Ganttscheman och kommunicerar med kunder i Basecamp. Din roll är också att hålla planeringen uppdaterad med god framförhållning. Det är viktigt att du är utåtriktad, social och van med kundkontakt. Detta är en roll för dig som älskar kommunikation, är strukturerad och vill jobba med snabbrörliga, tekniskt avancerade och roliga projekt. När ett projekt börjar närma sig slutet är det din roll att informera kunderna om hur de använder plattformen och vilka saker de ska tänka på för att nå bästa möjliga resultat. Det viktigaste för Vendre är våra kunder och att de förstår och får ut maximalt av vår e-handelsplattform. Vad vill vi att du kan? Du som söker den här tjänsten har någon typ av teknisk grundförståelse för programmering. Du har varit med i webbprojekt tidigare och har haft mycket kundkontakt. Du har lätt för att ta till dig olika typer av system och lära dig nya saker är något du älskar. Du känner till och har arbetat i ett eller flera projektverktyg. Vi använder primärt Basecamp, Ganttscheman och egna interna verktyg. Du har god förståelse för att projektleda andra personer och har gjort detta tidigare. Vad ger vi dig? En riktigt härlig och familjär arbetsplats, kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring. Träna när du villPå Vendre kan du när som helst på dagen ta ledigt för att gå och träna eller ta en långpromenad. Vi vill att du ska må så bra du kan för att kunna prestera på topp. Vi erbjuderEn kreativ arbetsmiljö och ett skönt gäng som andas e-handel. Företaget är entreprenörsdrivet vilket innebär att beslutsprocesserna är korta och alla har möjlighet att påverka. För rätt person finns goda förutsättningar att utvecklas och klättra inom företaget. Tillträde och omfattning Omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Ansök nu! Låter detta som ditt drömjobb? Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person, så ansök direkt. Vi önskar ingen kontakt med rekryterings- eller annonseringsföretag
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-26
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk projektledare inom e-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk projektledare inom e-handel

Systemutvecklare inom PHP & MySQL
PHP-utvecklare och söker nytt? På Vendre ska vi bygga Sveriges bästa e-handelsplattform. Det gör att vi vill jobba med kollegor som vill mer, är drivna och som vill utvecklas. Just nu söker vi en kollega som har jobbat med PHP & MySQL back-end i minst tre år och som vill vara en del av ett trevligt, taggat team som levererar e-handel till marknadsledande bolag. Tillsammans med 11 handplockade personer kommer du att utvecklas, utmanas och ha väldigt roligt. Vi växer och söker nu en driven och utåtriktad back-endutvecklare till vårt kontor på Saltmätargatan i Stockholm. Du kommer att bli en nyckelperson i vårt utvecklingsteam i en spännande fas. Du kommer även ha möjlighet att jobba tillsammans med övriga delar i vårt team, allt ifrån interaktionsdesigners, UX / UI, front-end samt projektledning. På Vendre är din personliga utveckling ett stort fokus för oss och du har tillsammans med oss en stor möjlighet att forma din roll. Vi ser hela tiden till i vilken riktning du vill utvecklas och försöker forma våra produkter och tjänster utifrån dina och våra gemensamma mål. Vi ser gärna att du är målmedveten och gillar att ta egna beslut men är prestigelös och gärna samarbetar med dina kollegor för att komma fram till den bästa lösningen. Att jobba på Vendre vill vi ska vara det bästa beslutet du har tagit. Hos oss jobbar personer med stor kompetens som är taggade på att hela tiden utvecklas, bli bättre och som värderar att ha riktigt kul på jobbet tillsammans. Om du har läst såhär långt hoppas vi att du är en av oss! Vad vill vi att du kan? Du som söker denna tjänst hos oss har gärna (men inget krav) en utbildning inom området samt minst 3 års erfarenhet av PHP/MySQL. Egna sidoprojekt är mycket meriterande! Du som har jobbat med stora databaser och kodbibliotek och förstår värdet av strukturerad och bra skriven kod. Versionshantering är en självklarhet för dig och du hanterar detta utan problem. Du har även bra koll på Javascript och arbete i frontend-miljöer, gärna med ramverk som t.ex. Angular eller React. Din roll kan också komma att inbegripa viss serveradministration om du är insatt och vill fortsätta med detta. Vad ger vi dig? En riktigt härlig och familjär arbetsplats, kollegor som älskar att utvecklas och kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon själv och i din anställning ingår en privat sjukförsäkring. Träna när du vill På Vendre kan du när som helst på dagen ta ledigt för att gå och träna eller ta en långpromenad. Vi vill att du ska må så bra du kan för att kunna prestera på topp. Ansök nu! Låter detta som ditt drömjobb? Ansök nu så hör vi av oss inom kort. Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person så ansök direkt.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-26
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare inom PHP & MySQL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare inom PHP & MySQL

Projektledare E-Commerce till växande Vendre
Om rollen I din roll som Projektledare E-commerce är du bryggan mellan tekniken och våra kunder. Du projektleder stora e-handelssatsningar och samarbetar med alla avdelningar på Vendre, samt möter ägare och VD:ar på både små och stora företag. Som projektledare behöver du trivas med att ta egna initiativ, driva processer och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter när du lyfter våra kunders idéer till verklighet. Det finns inga vanlig dag på jobbet, ditt arbete varierar kraftigt beroende på kund och projekt. Är det här du? - Du vill utmanas inom e-handel i ett nytänkande och växande bolag. - Trivs i en kreativ och varierande roll med kundkontakt, team-work och projektledning. - Drivs av att testa samt realisera nya idéer för att se om de bär. - Du är en social, affärsmässig och positiv person som ständigt vill ligga i framkant . - Du tar stort ansvar för att driva dina projekt i mål genom att vara lyhörd och strukturerad. Vi på Vendre tror att e-handeln bara har börjat och att vi inom de närmaste åren kommer att vara med om en teknisk revolution. Vårt team består av 11 engagerade och härliga personer med en snittålder på 32 år och kompetens inom systemutveckling, UX, försäljning och projektledning. Vendre är en arbetsplats för dig med driv som vill utmanas och utvecklas. Läs mer om hur det är att jobba hos oss: karriar.vendre.se Om Vendre Vendre jobbar med en egenbyggd e-handelsplattform samt hjälper företag att konverteringsoptimera sin affär. Våra kunder är företag som vill växa inom och utanför Sverige. Bland våra kunder finns: Webbhallen, ATEA, Mathem, Diskteknik, AJ Kontorsprodukter och en mängd entreprenörer du kommer att höra talas om snart.
Företag: Workmint
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare E-Commerce till växande Vendre jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare E-Commerce till växande Vendre

Front-endutvecklare till Vendre
Just nu söker vi en kollega som har jobbat med Front-end i minst två år och som vill vara en del av ett trevligt, taggat team som levererar e-handel till marknadsledande bolag. Är det här du? - Du vill utmanas inom e-handel i ett nytänkande och växande bolag. - Trivs i en kreativ och varierande roll med kundkontakt, team-work och projektledning. - Du är en social, affärsmässig och positiv person som ständigt vill ligga i framkant. - Du tar stort ansvar för att driva dina projekt i mål genom att vara lyhörd och strukturerad. Erfarenheter: - Från 2 års erfarenhet av front-endutveckling (HTML, CSS &JS). - Har god kunskap inom javascript och skriver och bygger funktionalitet i javascript obehindrat. - Kunskaper i JavaScript-ramverk så som React eller dylikt är meriterande. - Erfarenhet av kundkontakt är meriterande. OBS! Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang, tidigare referenser och din vilja att lyckas inom e-handel. Bli en del av vårt team Vi på Vendre tror att e-handeln bara har börjat och att vi inom de närmaste åren kommer att vara med om en teknisk revolution. Vårt team består av 12 engagerade och härliga personer med en snittålder på 32 år och kompetens inom systemutveckling, UX, försäljning och projektledning. Vendre är en arbetsplats för dig med driv som vill utmanas och utvecklas. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på vår karriärsida (karriar.vendre.se). Ansök? Fyll i formuläret. Vi behandlar ansökningar löpande och kontaktar dig om du är aktuell i rekryteringsprocessen. Om Vendre? Vendre jobbar med en egenbyggd e-handelsplattform samt hjälper företag att konverteringsoptimera sin affär. Våra kunder är företag som vill växa inom och utanför Sverige. Bland våra kunder finns: Webbhallen, ATEA, Mathem, Diskteknik, AJ Kontorsprodukter och en mängd entreprenörer du kommer att höra talas om snart.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Front-endutvecklare till Vendre jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Front-endutvecklare till Vendre

PHP utvecklare inom E-handel
Välkommen att jobba på ett av Sveriges skönaste produkt- &konsultbolag! På Vendre finns spetskompetens inom e-handel och konsumentbeteende. Här får du kontinuerligt möjligheten att jobba med välkända varumärken och utmanande projekt. Vi växer och söker nu en backend-utvecklare till vårt kontor på Saltmätargatan i Stockholm. Som en viktigt person i vårt utvecklingsteam kommer du utveckla vår plattform,integrationer mot externa system samt bygga ny funktionalitet för våra kunder. Vi ser gärna att du är målmedveten, gillar att ta egna beslut men är prestigelös och samarbetar med dina kollegor för att komma fram till den bästa lösningen. Vad vill vi att du kan? - Du har minst3 års erfarenhet av PHP/MySQL - Grundläggande serverkunskap - Javascript - Git - Grundläggande React - Egna sidoprojekt är meriterande - Förstår värdet av välstrukturerad och välskriven kod Vad ger vi dig? En härlig och familjär arbetsplats, kollegor som älskar att utvecklas och som kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon. I din anställning ingår en privat sjukförsäkring. Du kommer även ha möjlighet att jobba tillsammans med övriga delar i vårt team, allt ifrån designers och frontend-utvecklare till interaktionsdesigners och webbanalytiker. På Vendre vill vi att du ska trivas och få en bra hälsa. Vi springer, tränar,promenerar, dricker öl, äter frukt och kollar på dåliga serier tillsammans med jämna mellanrum. Hoppas dugillar något av det, i så fall kommer du känna dig som hemma, för det gör vi. Vi rekryterar ofta internt för framtida nya roller vilket gör att du har möjlighet att ta dig an nya utmaningar allt eftersom vi växer. Ansök nu! Låter detta som ditt nästa jobb? Ansök nu så hör vi av oss inom kort. Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person så ansök direkt.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-15
Sök fler jobb liknande: lediga PHP utvecklare inom E-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP utvecklare inom E-handel

PHP utvecklare inom E-handel
Välkommen att jobba på ett av Sveriges skönaste produkt- &konsultbolag! På Vendre finns spetskompetens inom e-handel och konsumentbeteende. Här får du kontinuerligt möjligheten att jobba med välkända varumärken och utmanande projekt. Vi växer och söker nu en backend-utvecklare till vårt kontor på Saltmätargatan i Stockholm. Som en viktigt person i vårt utvecklingsteam kommer du utveckla vår plattform,integrationer mot externa system samt bygga ny funktionalitet för våra kunder. Vi ser gärna att du är målmedveten, gillar att ta egna beslut men är prestigelös och samarbetar med dina kollegor för att komma fram till den bästa lösningen. Vad vill vi att du kan? - Du har minst3 års erfarenhet av PHP/MySQL - Grundläggande serverkunskap - Javascript - Git - Grundläggande React - Egna sidoprojekt är meriterande - Förstår värdet av välstrukturerad och välskriven kod Vad ger vi dig? En härlig och familjär arbetsplats, kollegor som älskar att utvecklas och som kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon. I din anställning ingår en privat sjukförsäkring. Du kommer även ha möjlighet att jobba tillsammans med övriga delar i vårt team, allt ifrån designers och frontend-utvecklare till interaktionsdesigners och webbanalytiker. På Vendre vill vi att du ska trivas och få en bra hälsa. Vi springer, tränar,promenerar, dricker öl, äter frukt och kollar på dåliga serier tillsammans med jämna mellanrum. Hoppas dugillar något av det, i så fall kommer du känna dig som hemma, för det gör vi. Vi rekryterar ofta internt för framtida nya roller vilket gör att du har möjlighet att ta dig an nya utmaningar allt eftersom vi växer. Ansök nu! Låter detta som ditt nästa jobb? Ansök nu så hör vi av oss inom kort. Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person så ansök direkt.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-05
Sök fler jobb liknande: lediga PHP utvecklare inom E-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP utvecklare inom E-handel

PHP utvecklare inom E-handel
Välkommen att jobba på ett av Sveriges skönaste produkt- &konsultbolag! På Vendre finns spetskompetens inom e-handel och konsumentbeteende. Här får du kontinuerligt möjligheten att jobba med välkända varumärken och utmanande projekt. Vi växer och söker nu en backend-utvecklare till vårt kontor på Saltmätargatan i Stockholm. Som en viktigt person i vårt utvecklingsteam kommer du utveckla vår plattform,integrationer mot externa system samt bygga ny funktionalitet för våra kunder. Vi ser gärna att du är målmedveten, gillar att ta egna beslut men är prestigelös och samarbetar med dina kollegor för att komma fram till den bästa lösningen. Vad vill vi att du kan? - Du har minst3 års erfarenhet av PHP/MySQL - Grundläggande serverkunskap - Javascript - Git - Grundläggande React - Egna sidoprojekt är meriterande - Förstår värdet av välstrukturerad och välskriven kod Vad ger vi dig? En härlig och familjär arbetsplats, kollegor som älskar att utvecklas och som kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon. I din anställning ingår en privat sjukförsäkring. Du kommer även ha möjlighet att jobba tillsammans med övriga delar i vårt team, allt ifrån designers och frontend-utvecklare till interaktionsdesigners och webbanalytiker. På Vendre vill vi att du ska trivas och få en bra hälsa. Vi springer, tränar,promenerar, dricker öl, äter frukt och kollar på dåliga serier tillsammans med jämna mellanrum. Hoppas dugillar något av det, i så fall kommer du känna dig som hemma, för det gör vi. Vi rekryterar ofta internt för framtida nya roller vilket gör att du har möjlighet att ta dig an nya utmaningar allt eftersom vi växer. Ansök nu! Låter detta som ditt nästa jobb? Ansök nu så hör vi av oss inom kort. Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person så ansök direkt.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga PHP utvecklare inom E-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP utvecklare inom E-handel

Front-endutvecklare inom E-handel
Just nu söker vi en kollega som har jobbat med Front-end i minst två år och som vill vara en del av ett trevligt, taggat team som levererar e-handel till marknadsledande bolag. Är det här du? - Du vill utmanas inom e-handel i ett nytänkande och växande bolag. - Du är en social, affärsmässig och positiv person som ständigt vill ligga i framkant. - Du tar ansvar för att driva dina projekt i mål genom att vara lyhörd och strukturerad. Erfarenheter: - Från 2 års erfarenhet av front-endutveckling (HTML, CSS &JS). - Har god kunskap inom javascript och skriver och bygger funktionalitet i javascript obehindrat. - Kunskaper i JavaScript-ramverk så som React eller dylikt är meriterande. - Erfarenhet av kundkontakt är meriterande. OBS! Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang, tidigare referenser och din vilja att lyckas inom e-handel. Bli en del av vårt team Vi på Vendre tror att e-handeln bara har börjat och att vi inom de närmaste åren kommer att vara med om en teknisk revolution. Vårt team består av 12 engagerade och härliga personer med en snittålder på 32 år och kompetens inom systemutveckling, UX, försäljning och projektledning. Vendre är en arbetsplats för dig med driv som vill utmanas och utvecklas. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på vår karriärsida (karriar.vendre.se). Ansök ? Fyll i formuläret. Vi behandlar ansökningar löpande och kontaktar dig om du är aktuell i rekryteringsprocessen. Om Vendre ? Vendre jobbar med en egenbyggd e-handelsplattform samt hjälper företag att konverteringsoptimera sin affär. Våra kunder är företag som vill växa inom och utanför Sverige. Bland våra kunder finns: Webbhallen, ATEA, Mathem, Diskteknik, AJ Kontorsprodukter och en mängd entreprenörer du kommer att höra talas om snart.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Front-endutvecklare inom E-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Front-endutvecklare inom E-handel

Front-endutvecklare inom E-handel
Just nu söker vi en kollega som har jobbat med Front-end i minst två år och som vill vara en del av ett trevligt, taggat team som levererar e-handel till marknadsledande bolag. Är det här du? - Du vill utmanas inom e-handel i ett nytänkande och växande bolag. - Du är en social, affärsmässig och positiv person som ständigt vill ligga i framkant. - Du tar ansvar för att driva dina projekt i mål genom att vara lyhörd och strukturerad. Erfarenheter: - Från 2 års erfarenhet av front-endutveckling (HTML, CSS &JS). - Har god kunskap inom javascript och skriver och bygger funktionalitet i javascript obehindrat. - Kunskaper i JavaScript-ramverk så som React eller dylikt är meriterande. - Erfarenhet av kundkontakt är meriterande. OBS! Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang, tidigare referenser och din vilja att lyckas inom e-handel. Bli en del av vårt team Vi på Vendre tror att e-handeln bara har börjat och att vi inom de närmaste åren kommer att vara med om en teknisk revolution. Vårt team består av 12 engagerade och härliga personer med en snittålder på 32 år och kompetens inom systemutveckling, UX, försäljning och projektledning. Vendre är en arbetsplats för dig med driv som vill utmanas och utvecklas. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på vår karriärsida (karriar.vendre.se). Ansök? Fyll i formuläret. Vi behandlar ansökningar löpande och kontaktar dig om du är aktuell i rekryteringsprocessen. Om Vendre? Vendre jobbar med en egenbyggd e-handelsplattform samt hjälper företag att konverteringsoptimera sin affär. Våra kunder är företag som vill växa inom och utanför Sverige. Bland våra kunder finns: Webbhallen, ATEA, Mathem, Diskteknik, AJ Kontorsprodukter och en mängd entreprenörer du kommer att höra talas om snart.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Front-endutvecklare inom E-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Front-endutvecklare inom E-handel

PHP utvecklare inom E-handel
På Vendre finns spetskompetens inom e-handel och konsumentbeteende. Här får du kontinuerligt möjligheten att jobba med såväl välkända varumärken som tillväxtbolag som du inte har hört talas om än. Vi växer och söker ytterligare en medlem till vårt back-end teampå Saltmätargatan 5 i Stockholm. Som en viktigt person i vårt utvecklingsteam kommer du utveckla vår plattform,integrationer mot externa system samt bygga ny funktionalitet för våra kunder. Du jobbar självklart med PHP7, uppdaterad mjukvara dessutom med trevliga och taggade kunder. Vi har intern projektledning som håller i planering och en ledningsgrupp och VD som förstår utvecklingsprocesser. Vi ska bli Sveriges bästa e-handelsbyrå.Ska du med? Vad vill vi att du kan? - Du har minst3 års erfarenhet av PHP/MySQL i olika ramverk - Grundläggande serverkunskap - Javascript - Git - Grundläggande React - Egna sidoprojekt är meriterande Vad ger vi dig? En härlig och familjär arbetsplats, kollegor som vill utvecklas och som kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon. I din anställning ingår en privat sjukförsäkring. Du kommer även ha möjlighet att jobba tillsammans med övriga delar i vårt team, allt ifrån designers och frontend-utvecklare till interaktionsdesigners och projektledare. På Vendre vill vi att du ska trivas och få en bra hälsa. Vi springer, tränar,promenerar, dricker öl, äter frukt och kollar på dåliga serier tillsammans med jämna mellanrum. Hoppas dugillar något av det, i så fall kommer du känna dig som hemma, för det gör vi. Vi rekryterar ofta internt för framtida nya roller vilket gör att du har möjlighet att ta dig an nya utmaningar allt eftersom vi växer. Ansök nu! Låter detta som ditt nästa jobb? Ansök nu så hör vi av oss inom kort. Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person så ansök direkt.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-03
Sök fler jobb liknande: lediga PHP utvecklare inom E-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP utvecklare inom E-handel

Front-end inom e-handel
Vi har bestämt oss för att bli Sveriges bästa e-handelsbyrå. Vendre växer fort och behöver en senior front-end utvecklare till vårt team på Vendres e-handelsplattform. Fantastiskt roligt tycker vi. Grym möjlighet för dig att vara med tidigt och växa i ett spännande bolag, bransch och produkt. På Vendre kommer du att jobba med att: - Bygga nya e-handelsbutiker tillsammans med våra backend-utvecklare, interaktionsdesigners och projektledare. - Förbättra användbarhet för våra e-handelsbolag på plattformen - Vara delaktig och ansvarig för att se till att våra kunder och vårt system är förberett för såväl nästa javascriptramverk, foundationversion, samt hur vi jobbar med webpacks eller webappar. Vi tror att du är en person med detaljkunskap inom HTML / SASS / JS och har jobbat i flera ramverk inom både JS (ex. React eller Angular) och CSS (ex. Bootstrap eller Foundation). Om Vendre e-commerce På Vendre bygger vi vårt eget e-handelssystem vilket möjliggör både för dig som utvecklare samt våra kunder att kunna styra kod, innehåll och design på ett unikt sätt. Vi jobbar nära våra kunder och tittar gemensamt på vad som hela tiden kan optimera användbarhet och försäljning. Du kommer utveckla en styleguide tillsammans med en designer som kunden löpande kan jobba med och använda för att bygga de snyggaste och mest användarvänliga webbutikerna. Hur jobbar vi? Vi jobbar nästan uteslutande i Foundation och då självklart med Scss. Det gör att vi skriver kod på samma sätt och kan jobba tillsammans i större projekt. Vi kör löpande code reviews för att utveckla varandra. Du kommer bli en del i ett utvecklingsteam som även består av en projektledning som förstår utvecklingsprocesser. Varför Vendre? Vendre är en positiv och familjär arbetsplats med kollegor som vill utvecklas och som kommer hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll och ta dig an nya ansvarsområden allt eftersom. På Vendre vill vi att du ska trivas. Vi erbjuder gratis frukost, tränar och dricker öl tillsammans, kollar på dåliga serier eller styr upp olika restaurangbesök eller roliga events och resor. Hoppas du gillar något av det, i så fall kommer du känna dig som hemma, för det gör vi. Basic stuff: Mac, Windows eller Linux? Du väljer dator, operativsystem och mobiltelefon. I din anställning ingår även en privat sjukförsäkring. Hojta till om det är något mer du önskar som vi glömt. Vill du vara med på vår resa? Tveka inte att ansöka här så tar vi en kaffe och visar systemet. Vad vi hoppas på att du grymt på: - Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av HTML/CSS/SCSS i olika ramverk - Har goda kunskaper i svenska och engelska - Javascript i olika ramverk - Git Har du även erfarenhet av något av det här så är du riktigt intressant för oss: - Färdigheter i PHP och MySQL - Kunskaper i React & Angular - Jobbat på byrå tidigare som utvecklare - Drivit eget - Haft kundkontakt i något av dina tidigare jobb Ansök nu! Låter detta som ditt nästa jobb? Ansök nu så hör vi av oss inom kort. Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person så ansök direkt.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-03
Sök fler jobb liknande: lediga Front-end inom e-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Front-end inom e-handel

PHP utvecklare inom E-handel
På Vendre finns spetskompetens inom e-handel och konsumentbeteende. Här får du kontinuerligt möjligheten att jobba med såväl välkända varumärken som tillväxtbolag som du inte har hört talas om än. Vi växer och söker ytterligare en medlem till vårt back-end teampå Saltmätargatan 5 i Stockholm. Som en viktigt person i vårt utvecklingsteam kommer du utveckla vår plattform,integrationer mot externa system samt bygga ny funktionalitet för våra kunder. Du jobbar självklart med PHP7, uppdaterad mjukvara dessutom med trevliga och taggade kunder. Vi har intern projektledning som håller i planering och en ledningsgrupp och VD som förstår utvecklingsprocesser. Vi ska bli Sveriges bästa e-handelsbyrå.Ska du med? Vad vill vi att du kan? - Du har minst3 års erfarenhet av PHP/MySQL i olika ramverk - Grundläggande serverkunskap - Javascript - Git - Grundläggande React - Egna sidoprojekt är meriterande Vad ger vi dig? En härlig och familjär arbetsplats, kollegor som vill utvecklas och som kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon. I din anställning ingår en privat sjukförsäkring. Du kommer även ha möjlighet att jobba tillsammans med övriga delar i vårt team, allt ifrån designers och frontend-utvecklare till interaktionsdesigners och projektledare. På Vendre vill vi att du ska trivas och få en bra hälsa. Vi springer, tränar,promenerar, dricker öl, äter frukt och kollar på dåliga serier tillsammans med jämna mellanrum. Hoppas dugillar något av det, i så fall kommer du känna dig som hemma, för det gör vi. Vi rekryterar ofta internt för framtida nya roller vilket gör att du har möjlighet att ta dig an nya utmaningar allt eftersom vi växer. Ansök nu! Låter detta som ditt nästa jobb? Ansök nu så hör vi av oss inom kort. Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person så ansök direkt.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga PHP utvecklare inom E-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP utvecklare inom E-handel

Front-end inom e-handel
Vi har bestämt oss för att bli Sveriges bästa e-handelsbyrå. Vendre växer fort och behöver en senior front-end utvecklare till vårt team på Vendres e-handelsplattform. Fantastiskt roligt tycker vi. Grym möjlighet för dig att vara med tidigt och växa i ett spännande bolag, bransch och produkt. På Vendre kommer du att jobba med att: - Bygga nya e-handelsbutiker tillsammans med våra backend-utvecklare, interaktionsdesigners och projektledare. - Förbättra användbarhet för våra e-handelsbolag på plattformen - Vara delaktig och ansvarig för att se till att våra kunder och vårt system är förberett för såväl nästa javascriptramverk, foundationversion, samt hur vi jobbar med webpacks eller webappar. Vi tror att du är en person med detaljkunskap inom HTML / SASS / JS och har jobbat i flera ramverk inom både JS (ex. React eller Angular) och CSS (ex. Bootstrap eller Foundation). Om Vendre e-commerce På Vendre bygger vi vårt eget e-handelssystem vilket möjliggör både för dig som utvecklare samt våra kunder att kunna styra kod, innehåll och design på ett unikt sätt. Vi jobbar nära våra kunder och tittar gemensamt på vad som hela tiden kan optimera användbarhet och försäljning. Du kommer utveckla en styleguide tillsammans med en designer som kunden löpande kan jobba med och använda för att bygga de snyggaste och mest användarvänliga webbutikerna. Hur jobbar vi? Vi jobbar nästan uteslutande i Foundation och då självklart med Scss. Det gör att vi skriver kod på samma sätt och kan jobba tillsammans i större projekt. Vi kör löpande code reviews för att utveckla varandra. Du kommer bli en del i ett utvecklingsteam som även består av en projektledning som förstår utvecklingsprocesser. Varför Vendre? Vendre är en positiv och familjär arbetsplats med kollegor som vill utvecklas och som kommer hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll och ta dig an nya ansvarsområden allt eftersom. På Vendre vill vi att du ska trivas. Vi erbjuder gratis frukost, tränar och dricker öl tillsammans, kollar på dåliga serier eller styr upp olika restaurangbesök eller roliga events och resor. Hoppas du gillar något av det, i så fall kommer du känna dig som hemma, för det gör vi. Basic stuff: Mac, Windows eller Linux? Du väljer dator, operativsystem och mobiltelefon. I din anställning ingår även en privat sjukförsäkring. Hojta till om det är något mer du önskar som vi glömt. Vill du vara med på vår resa? Tveka inte att ansöka här så tar vi en kaffe och visar systemet. Vad vi hoppas på att du grymt på: - Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av HTML/CSS/SCSS i olika ramverk - Har goda kunskaper i svenska och engelska - Javascript i olika ramverk - Git Har du även erfarenhet av något av det här så är du riktigt intressant för oss: - Färdigheter i PHP och MySQL - Kunskaper i React & Angular - Jobbat på byrå tidigare som utvecklare - Drivit eget - Haft kundkontakt i något av dina tidigare jobb Ansök nu! Låter detta som ditt nästa jobb? Ansök nu så hör vi av oss inom kort. Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person så ansök direkt.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Front-end inom e-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Front-end inom e-handel

Customer Success manager till e-handelsplattform
Customer Success manager och letar efter nya utmaningar? Kul att du hittade till oss! Vi på Vendre hjälper ca 100 företag inom B2C och B2B att driva och utveckla e-handel. Vi jobbar med en egenbyggd e-handelsplattform och konverteringsoptimering på externa system. Bland våra kunder finns Webhallen, AJ Kontorsprodukter, ATEA, Diskteknik, Mathem och en mängd taggade entreprenörer du inte hört talas om än. Vi är ett glatt gäng på 11 personer med en snittålder på 32 år. Vi sitter i centrala Stockholm och letar efter dig som har jobbat med e-handel i några år. I ditt kommande team hittar du systemutvecklare, UX-designers, säljare och projektledare. Ni kommer tillsammans jobba för att de e-handlare som använder Vendres system ska lyckas ännu mer. I din roll som customer success hos Vendre är din uppgift att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter för att få våra kunder att lyckas än bättre. Detta kommer göras genom exempelvis personliga möten, genomgång av funktioner per telefon, supportfrågor som inkommer till oss men även i exempelvis bloggposter. I ditt arbete kommer du även att bli expert på vårt system och visa dem hur de jobbar för att öka sin försäljning. Du kommer på sikt att få möjlighet att vara med och projektledae-handelssatsningar och kommunicera direkt med ägare och VD:ar på e-handelsföretag. Vi är övertygade om att du är en glad, snäll, social och noggrann person. Du ser möjligheter och inte hinder och är en doer, precis som vi andra på Vendre! En vanlig dag på Vendrekommer du att hjälpa till att svara på inkommande samtal från våra kunder som har frågor och funderingar kring sitt system och hur de ska lösa dagliga uppgifter så som att hantera produkter, order och försäljning. Du kommer också hjälpa till att konfigurera nya butiker med allt från innehåll, hjälpa kunden och installera frakt och betalsätt kopplade till PostNord eller Klarna. Du kommer bevaka inkomna ärenden i vårt supportsystem och göra ditt yttersta för att våra kunder ska få snabba och utförliga svar. Har du läst såhär långt och det känns som att du har hittat rätt? I så fall vill vi höra från dig och ta få möjligheten att bjuda dig på en kopp kaffe på Saltmätargatan 5 där vi håller till. När du ansöker till den här tjänsten vill vi tipsa dig om att framhålla vilket / vilka e-handelsprojekt du fått din erfarenhet från (om du har erfarenhet inom e-handel), hur mycket kundkontakt du har haft och berätta något personligt om dig själv. Extra bra är om du även har tidigare erfarenhet av projektledning eller programmering (HTML, CSS, JavaScript). Men det är inget krav.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Customer Success manager till e-handelsplattform jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Customer Success manager till e-handelsplattform

Front-end utvecklare inom e-handel
Vi har bestämt oss för att bli Sveriges bästa e-handelsbyrå. Vendre växer fort och behöver en front-end utvecklare med braportfolio till teamet påVendres e-handelsplattform. Fantastisktroligt tycker vi och erbjuder därmed en grym möjlighet för digatt vara med tidigt och växa i ett spännande bolag, medvälkända kunder som bl.a Webhallen, Aj Produkter, Lekia mfl. På Vendre kommer du att jobba med att: - Bygga nya e-handelsbutiker tillsammans i team med våra back-end utvecklare, interaktionsdesigners och projektledare. - Förbättra användbarhet för våra e-handelsbolag på plattformen. - Ansvara för hur vi jobbar med nya tekniker samt se till att våra kunder och vårt system är förberett för såväl nästa javascriptramverk som foundationversion. Vi tror att du är en person med kunskap inom HTML / SASS / JS och det ärmeriterande om du har jobbat i flera ramverk inom JS (ex. React eller Angular) och CSS (ex. Bootstrap eller Foundation). Hur jobbar vi? Vi jobbar nästan uteslutande i Foundation och dåsjälvklartmed Scss. Att vi skriver kod på samma sätt gör att vi kan jobba bättre tillsammans i större projekt. För att utvecklas med hjälp av varandra kör vi löpande code reviews. Varför Vendre? Vendre är en positiv och familjär arbetsplats med kollegor som ständigt vill utvecklas. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i takt med att du tar dig an nya ansvarsområden allt eftersom. På Vendre vill vi att du ska trivas. Vi erbjuder gratis frukost, tränar och dricker öl tillsammans, kollar på dåliga serier och styr upp olika restaurangbesök, roliga events och resor. Hoppas du gillar något av detta, i så fall kommer du att känna dig som hemma, för det gör vi. Vad vi hoppas att du är grym på: - Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av HTML/CSS/SCSS i olika ramverk - Har goda kunskaper i svenska och engelska - Javascript i olika ramverk - Git Har du även erfarenhet av något av det här så är du riktigt intressant för oss: - Färdigheter i PHP och MySQL - Kunskaper i React & Angular - Jobbat på byrå tidigare som utvecklare - Drivit eget - Haft kundkontakt i något av dina tidigare jobb Basic stuff: Du väljer själv dator, operativsystem och mobiltelefon. Självklart ingår privat sjukförsäkring och vi uppmanar att hojta till om det är något mer du önskar som vi har glömt. Vill du vara med på vår resa? Tveka inte att ansöka så tar vi en kaffe och visar systemet. Om Vendre e-commerce: På Vendre bygger vi vårt eget e-handelssystem vilket möjliggör styrning av kod, innehåll och design på ett unikt sätt - både för dig som utvecklare och våra kunder. Vi jobbar nära våra kunder och tittar gemensamt på vad som kan göras för att ständigt optimera användbarhet och försäljning. Tillsammans med en designer kommer du att utveckla en styleguide som kunden löpande kan använda för att bygga de snyggaste och mest användarvänliga webbutikerna. Ansök nu! Låter detta som ditt nästa jobb? Ansök nu så hör vi av oss inom kort. Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Front-end utvecklare inom e-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Front-end utvecklare inom e-handel

PHP utvecklare inom E-handel
På Vendre finns spetskompetens inom e-handel och konsumentbeteende. Här får du kontinuerligt möjligheten att jobba med såväl välkända varumärken som tillväxtbolag som du inte har hört talas om än. Vi växer och söker ytterligare en medlem till vårt back-end teampå Saltmätargatan 5 i Stockholm. Som en viktigt person i vårt utvecklingsteam kommer du utveckla vår plattform,integrationer mot externa system samt bygga ny funktionalitet för våra kunder. Du jobbar självklart med PHP7, uppdaterad mjukvara dessutom med trevliga och taggade kunder. Vi har intern projektledning som håller i planering och en ledningsgrupp och VD som förstår utvecklingsprocesser. Vi ska bli Sveriges bästa e-handelsbyrå.Ska du med? Vad vill vi att du kan? - Du har minst3 års erfarenhet av PHP/MySQL i olika ramverk - Grundläggande serverkunskap - Javascript - Git - Grundläggande React - Egna sidoprojekt är meriterande Vad ger vi dig? En härlig och familjär arbetsplats, kollegor som vill utvecklas och som kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon. I din anställning ingår en privat sjukförsäkring. Du kommer även ha möjlighet att jobba tillsammans med övriga delar i vårt team, allt ifrån designers och frontend-utvecklare till interaktionsdesigners och projektledare. På Vendre vill vi att du ska trivas och få en bra hälsa. Vi springer, tränar,promenerar, dricker öl, äter frukt och kollar på dåliga serier tillsammans med jämna mellanrum. Hoppas dugillar något av det, i så fall kommer du känna dig som hemma, för det gör vi. Vi rekryterar ofta internt för framtida nya roller vilket gör att du har möjlighet att ta dig an nya utmaningar allt eftersom vi växer. Ansök nu! Låter detta som ditt nästa jobb? Ansök nu så hör vi av oss inom kort. Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person så ansök direkt.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga PHP utvecklare inom E-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP utvecklare inom E-handel

PHP utvecklare inom E-handel
På Vendre finns spetskompetens inom e-handel och konsumentbeteende. Här får du kontinuerligt möjligheten att jobba med såväl välkända varumärken som tillväxtbolag som du inte har hört talas om än. Vi växer och söker ytterligare en medlem till vårt back-end teampå Saltmätargatan 5 i Stockholm. Som en viktigt person i vårt utvecklingsteam kommer du utveckla vår plattform,integrationer mot externa system samt bygga ny funktionalitet för våra kunder. Du jobbar självklart med PHP7, uppdaterad mjukvara dessutom med trevliga och taggade kunder. Vi har intern projektledning som håller i planering och en ledningsgrupp och VD som förstår utvecklingsprocesser. Vi ska bli Sveriges bästa e-handelsbyrå.Ska du med? Vad vill vi att du kan? - Du har minst3 års erfarenhet av PHP/MySQL i olika ramverk - Grundläggande serverkunskap - Javascript - Git - Grundläggande React - Egna sidoprojekt är meriterande Vad ger vi dig? En härlig och familjär arbetsplats, kollegor som vill utvecklas och som kan hjälpa dig att utveckla dig själv. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i din roll. Du får välja dator, operativsystem och mobiltelefon. I din anställning ingår en privat sjukförsäkring. Du kommer även ha möjlighet att jobba tillsammans med övriga delar i vårt team, allt ifrån designers och frontend-utvecklare till interaktionsdesigners och projektledare. På Vendre vill vi att du ska trivas och få en bra hälsa. Vi springer, tränar,promenerar, dricker öl, äter frukt och kollar på dåliga serier tillsammans med jämna mellanrum. Hoppas dugillar något av det, i så fall kommer du känna dig som hemma, för det gör vi. Vi rekryterar ofta internt för framtida nya roller vilket gör att du har möjlighet att ta dig an nya utmaningar allt eftersom vi växer. Ansök nu! Låter detta som ditt nästa jobb? Ansök nu så hör vi av oss inom kort. Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person så ansök direkt.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga PHP utvecklare inom E-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP utvecklare inom E-handel

Front-end utvecklare inom e-handel
Vi har bestämt oss för att bli Sveriges bästa e-handelsbyrå. Vendre växer fort och behöver en front-end utvecklare med braportfolio till teamet påVendres e-handelsplattform. Fantastisktroligt tycker vi och erbjuder därmed en grym möjlighet för digatt vara med tidigt och växa i ett spännande bolag, medvälkända kunder som bl.a Webhallen, Aj Produkter, Lekia mfl. På Vendre kommer du att jobba med att: - Bygga nya e-handelsbutiker tillsammans i team med våra back-end utvecklare, interaktionsdesigners och projektledare. - Förbättra användbarhet för våra e-handelsbolag på plattformen. - Ansvara för hur vi jobbar med nya tekniker samt se till att våra kunder och vårt system är förberett för såväl nästa javascriptramverk som foundationversion. Vi tror att du är en person med kunskap inom HTML / SASS / JS och det ärmeriterande om du har jobbat i flera ramverk inom JS (ex. React eller Angular) och CSS (ex. Bootstrap eller Foundation). Hur jobbar vi? Vi jobbar nästan uteslutande i Foundation och dåsjälvklartmed Scss. Att vi skriver kod på samma sätt gör att vi kan jobba bättre tillsammans i större projekt. För att utvecklas med hjälp av varandra kör vi löpande code reviews. Varför Vendre? Vendre är en positiv och familjär arbetsplats med kollegor som ständigt vill utvecklas. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i takt med att du tar dig an nya ansvarsområden allt eftersom. På Vendre vill vi att du ska trivas. Vi erbjuder gratis frukost, tränar och dricker öl tillsammans, kollar på dåliga serier och styr upp olika restaurangbesök, roliga events och resor. Hoppas du gillar något av detta, i så fall kommer du att känna dig som hemma, för det gör vi. Vad vi hoppas att du är grym på: - Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av HTML/CSS/SCSS i olika ramverk - Har goda kunskaper i svenska och engelska - Javascript i olika ramverk - Git Har du även erfarenhet av något av det här så är du riktigt intressant för oss: - Färdigheter i PHP och MySQL - Kunskaper i React & Angular - Jobbat på byrå tidigare som utvecklare - Drivit eget - Haft kundkontakt i något av dina tidigare jobb Basic stuff: Du väljer själv dator, operativsystem och mobiltelefon. Självklart ingår privat sjukförsäkring och vi uppmanar att hojta till om det är något mer du önskar som vi har glömt. Vill du vara med på vår resa? Tveka inte att ansöka så tar vi en kaffe och visar systemet. Om Vendre e-commerce: På Vendre bygger vi vårt eget e-handelssystem vilket möjliggör styrning av kod, innehåll och design på ett unikt sätt - både för dig som utvecklare och våra kunder. Vi jobbar nära våra kunder och tittar gemensamt på vad som kan göras för att ständigt optimera användbarhet och försäljning. Tillsammans med en designer kommer du att utveckla en styleguide som kunden löpande kan använda för att bygga de snyggaste och mest användarvänliga webbutikerna. Ansök nu! Låter detta som ditt nästa jobb? Ansök nu så hör vi av oss inom kort. Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Front-end utvecklare inom e-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Front-end utvecklare inom e-handel

Customer Success manager till e-handelsplattform
Customer Success manager och letar efter nya utmaningar? Kul att du hittade till oss! Vi på Vendre hjälper ca 100 företag inom B2C och B2B att driva och utveckla e-handel. Vi jobbar med en egenbyggd e-handelsplattform och konverteringsoptimering på externa system. Bland våra kunder finns Webhallen, AJ Kontorsprodukter, ATEA, Diskteknik, Mathem och en mängd taggade entreprenörer du inte hört talas om än. Vi är ett glatt gäng på 11 personer med en snittålder på 32 år. Vi sitter i centrala Stockholm och letar efter dig som har jobbat med e-handel i några år. I ditt kommande team hittar du systemutvecklare, UX-designers, säljare och projektledare. Ni kommer tillsammans jobba för att de e-handlare som använder Vendres system ska lyckas ännu mer. I din roll som customer success hos Vendre är din uppgift att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter för att få våra kunder att lyckas än bättre. Detta kommer göras genom exempelvis personliga möten, genomgång av funktioner per telefon, supportfrågor som inkommer till oss men även i exempelvis bloggposter. I ditt arbete kommer du även att bli expert på vårt system och visa dem hur de jobbar för att öka sin försäljning. Du kommer på sikt att få möjlighet att vara med och projektledae-handelssatsningar och kommunicera direkt med ägare och VD:ar på e-handelsföretag. Vi är övertygade om att du är en glad, snäll, social och noggrann person. Du ser möjligheter och inte hinder och är en doer, precis som vi andra på Vendre! En vanlig dag på Vendrekommer du att hjälpa till att svara på inkommande samtal från våra kunder som har frågor och funderingar kring sitt system och hur de ska lösa dagliga uppgifter så som att hantera produkter, order och försäljning. Du kommer också hjälpa till att konfigurera nya butiker med allt från innehåll, hjälpa kunden och installera frakt och betalsätt kopplade till PostNord eller Klarna. Du kommer bevaka inkomna ärenden i vårt supportsystem och göra ditt yttersta för att våra kunder ska få snabba och utförliga svar. Har du läst såhär långt och det känns som att du har hittat rätt? I så fall vill vi höra från dig och ta få möjligheten att bjuda dig på en kopp kaffe på Saltmätargatan 5 där vi håller till. När du ansöker till den här tjänsten vill vi tipsa dig om att framhålla vilket / vilka e-handelsprojekt du fått din erfarenhet från (om du har erfarenhet inom e-handel), hur mycket kundkontakt du har haft och berätta något personligt om dig själv. Extra bra är om du även har tidigare erfarenhet av projektledning eller programmering (HTML, CSS, JavaScript). Men det är inget krav.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Customer Success manager till e-handelsplattform jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Customer Success manager till e-handelsplattform

Account Manager till Vendre
Vi har bestämt oss för att bli Sveriges bästa e-handelsbyrå. Vendre växer fort och söker nu en Account Manager till försäljning- och projektledningsteamet. Fantastisktroligt tycker vi och erbjuder därmed en grym möjlighet för digatt vara med tidigt och växa i ett spännande bolag, medvälkända kunder som Webhallen, Aj Produkter, Lekia mfl. Om rollen Som Account Manager på Vendre är du expert på att inleda nya kundrelationer. Du spanar ständigt efter nya affärsmöjligheter och hjälper e-handlare som vill starta, bygga ny eller förbättra sin e-handelsplattform. Ditt intresse för den växande e-handeln driver dig att alltid finna de bäst lämpade lösningarna för kunderna. Du kommer att ansvara för hela försäljningsprocessen från prospektering och första kontakt med nya kunder till att hålla utbildningar och presentationer på kundmöten tillsammans med projektledare. Du arbetar mot tydliga målsättningar men har friheten att själv planera din väg till målet, något som kräver stort ansvarstagande och driv. Känner du igen dig? Du ser precis som vi de växande affärsmöjligheterna inom e-handeln och går igång på utmaningen att bli Sveriges främsta e-handelspartner. Du skapar härlig stämning i rummet och du är inte ”som alla andra säljare”, du har själv sagt det - till kollegor, vänner och kanske på en intervju. Du är en people person med affärsförståelse som med din nyfikenhet och beslutsamhet om att lösa problem bygger genuina kundrelationer. Du är engagerad, snabbfotad och vill gärna jobba med personer som vill bli bäst inom sitt område och utvecklas inom en framtidsbransch med växande potential. Vi hoppas att du har erfarenhet inom.. - Att bygga nya kundrelationer, gärna med erfarenhet från ex. e-handel, SaaS eller IT-system. - Att förstå en komplex produktförsäljning och har vana att anpassa paketering utifrån kundernas behov. - Att hålla koll på vår bransch och använda din nyfikenhet på e-handelsbranschen som verktyg för att skapa nya affärsmöjligheter. Varför Vendre? Vendre är en positiv och familjär arbetsplats med kollegor som ständigt vill utvecklas. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa hos oss och vi ger dig utveckling i takt med att du tar dig an nya ansvarsområden allt eftersom. På Vendre är det viktigt för oss att du ska trivas. Vi erbjuder gratis frukost, tränar och dricker öl tillsammans, kollar på dåliga serier och styr upp restaurangbesök, roliga events och resor. Hoppas du gillar något av detta, i så fall kommer du att känna dig som hemma, för det gör vi. Plats: Stockholm Start: Maj/juni 2018 Ansök Ansök tjänsten enkelt genom att fylla i formuläret. Vendres rekryteringspartner UrbanUrban hanterar samtliga ansökningar och tar första kontakt i rekryteringsprocessen. Är du nyfiken på tjänsten eller har du tips om rätt person? Kontakta Rekryteringsansvarig Ida Garamvölgyi på ida@urbanurban.se. Läs mer om Vendre här (https://karriar.vendre.se).
Företag: UrbanJobb
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till Vendre jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till Vendre

Front-end utvecklare inom e-handel
Vi har bestämt oss för att bli Sveriges bästa e-handelsbyrå. Vendre växer fort och behöver en front-end utvecklare med braportfolio till teamet påVendres e-handelsplattform. Fantastisktroligt tycker vi och erbjuder därmed en grym möjlighet för digatt vara med tidigt och växa i ett spännande bolag, medvälkända kunder som bl.a Webhallen, Aj Produkter, Lekia mfl. På Vendre kommer du att jobba med att: - Bygga nya e-handelsbutiker tillsammans i team med våra back-end utvecklare, interaktionsdesigners och projektledare. - Förbättra användbarhet för våra e-handelsbolag på plattformen. - Ansvara för hur vi jobbar med nya tekniker samt se till att våra kunder och vårt system är förberett för såväl nästa javascriptramverk som foundationversion. Vi tror att du är en person med kunskap inom HTML / SASS / JS och det ärmeriterande om du har jobbat i flera ramverk inom JS (ex. React eller Angular) och CSS (ex. Bootstrap eller Foundation). Hur jobbar vi? Vi jobbar nästan uteslutande i Foundation och dåsjälvklartmed Scss. Att vi skriver kod på samma sätt gör att vi kan jobba bättre tillsammans i större projekt. För att utvecklas med hjälp av varandra kör vi löpande code reviews. Varför Vendre? Vendre är en positiv och familjär arbetsplats med kollegor som ständigt vill utvecklas. Du får tydliga ansvarsområden för att kunna växa och utvecklas i takt med att du tar dig an nya ansvarsområden allt eftersom. På Vendre vill vi att du ska trivas. Vi erbjuder gratis frukost, tränar och dricker öl tillsammans, kollar på dåliga serier och styr upp olika restaurangbesök, roliga events och resor. Hoppas du gillar något av detta, i så fall kommer du att känna dig som hemma, för det gör vi. Vad vi hoppas att du är grym på: - Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av HTML/CSS/SCSS i olika ramverk - Har goda kunskaper i svenska och engelska - Javascript i olika ramverk - Git Har du även erfarenhet av något av det här så är du riktigt intressant för oss: - Färdigheter i PHP och MySQL - Kunskaper i React & Angular - Jobbat på byrå tidigare som utvecklare - Drivit eget - Haft kundkontakt i något av dina tidigare jobb Basic stuff: Du väljer själv dator, operativsystem och mobiltelefon. Självklart ingår privat sjukförsäkring och vi uppmanar att hojta till om det är något mer du önskar som vi har glömt. Vill du vara med på vår resa? Tveka inte att ansöka så tar vi en kaffe och visar systemet. Om Vendre e-commerce: På Vendre bygger vi vårt eget e-handelssystem vilket möjliggör styrning av kod, innehåll och design på ett unikt sätt - både för dig som utvecklare och våra kunder. Vi jobbar nära våra kunder och tittar gemensamt på vad som kan göras för att ständigt optimera användbarhet och försäljning. Tillsammans med en designer kommer du att utveckla en styleguide som kunden löpande kan använda för att bygga de snyggaste och mest användarvänliga webbutikerna. Ansök nu! Låter detta som ditt nästa jobb? Ansök via knapen nedanså hör vi av oss inom kort. Vi tar ej emot ansökningar via mail.Anställningsintervjuerna sker löpande och anställning sker så fort vi hittar rätt person.
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Front-end utvecklare inom e-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Front-end utvecklare inom e-handel

Art Director till e-handelsplattform
Art Director ochkänneratt det är dags för ny utmaning? Kul att du hittade till oss! Vi på Vendre hjälper företag inom B2C och B2B att driva och utveckla sin e-handel. Vi jobbar med en helt egenutvecklad e-handelsplattform med unika fördelar inom design och anpassningsbarhet. Bland våra kunder hittar du blandannatWebhallen, AJ Kontorsprodukter, Diskteknik, Gymgrossisten, Harmoniq, La Leia, BrittfurnochMathem. I vårt e-handelsteam är vi 14 personer med en snittålder på 30 år.Vi sitter i centrala Stockholm och letar efter en skön person som har jobbat med webbdesign (gärna e-handel) i några år. I ditt kommande team hittar du front-end och back-endutvecklare, UX-designers och projektledare. Ni kommer tillsammans jobba för att de e-handlare som använder Vendres system ska lyckas ännu bättre med hjälp av snygg och användarvänlig design. Det där vet du säkert en del om. I din roll som art directorhos Vendre är din uppgift att utifrån våra kunders varumärken skapa en WOW-feeling på deras e-handel. Både du och vi vet att man köper på känsla och det är ditt jobb att besökarna blir kära med hjälp av sidans design. Uppdragen varierar från stort till smått och våra kunder lika så. Ibland är det fokus på produkt och konvertering, och ibland är det mer fokus på bygga brand och inspiration. Det är det som gör vårt jobb så roligt, att få vara med och påverka i så olika bolag, varumärken, mål och utföranden.Projekten utgår ofta från ett mallbaserat tänk där vi kontinuerligt testar oss fram till de mest optimerade och användarvänliga lösningarna. (Vi blir sällan helt nöjda, det finns alltid något att förbättra eller testa). Vi jobbar med smartamallar för att minimera att behöva sitta medrepetitivasaker så att vi istället kan lägga vår tid på ett effektivt design och utvecklingsfokus. Utifrån våra10 år inom e-handelsutveckling så jobbar vi nu med smidigamallar som vi med erfarenhet vet fungerar ur konverterings- och användbarhetssynpunkt. Detta så att du kan arbeta med de grafiska elementen så somfärger, fonter, bilder och känsla och lägga noggrannheteni detaljerna. Du får alltså göra det roliga :) Du kommer också att få ansvarför stora delar av Vendres egna varumärke, våra tjänsters utformningoch vår hemsidas design. Vi tror och hoppasatt du är en positiv, social och noggrann person. Du ser möjligheter snarare änhinder. Du är en doer, precis som vi andra på Vendre! Har du läst såhär långt och har en bra magkänsla? I så fall måste vi få möjligheten att bjuda dig på en kopp gott kaffe på Saltmätargatan 5 där vi håller till. När du ansökertill den här tjänsten vill vi tipsa dig om att visa ossen portfolio samt dina erfarenheterinom e-handel (om sådana finns). Om du är lite extranördig i att kunna mycket kring Sketch, Zeplin, Photoshop, InVision eller annat program, skryt om det i din ansökan. Vi gillar nördighet :) Extra braär om du även har tidigare erfarenhet av projektledning eller programmering (HTML, CSS, JavaScript). Men det är inget krav. Ansök nu!
Företag: Vendre
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Art Director till e-handelsplattform jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Art Director till e-handelsplattform


Sök lediga jobb Vendre

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se