Ventacom Connection AB jobb - lediga jobb

Ventacom Connection AB jobb Ventacom Connection AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ventacom Connection AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ventacom Connection AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Vi söker nybörjare inom försäljning! Grundlön + Provision- Stockholm

  2. Sommarjobba i Stockholms bästa arbetsplats!- Stockholm

  3. Chefsassistent sökes, deltid- Stockholm

  4. Mötesbokare sökes! Mycket bra lön!- Nacka

  5. Företagssäljare sökes - Elavtal- Stockholm

  6. Drivna säljare, garantilön + hög provision- Nacka

  7. Jobba i en av Sveriges bästa arbetsplats!- Stockholm

  8. Jobba på en av Stockholms bästa arbetsplats! Snittlön 22 000kr/mån- Stockholm


Mer beskrivning

Vi söker nybörjare inom försäljning! Grundlön + Provision
Ventacom Connection är ett ledande företag inom försäljning. Vi har idag ett femtiotal anställda och vårt huvudsäte är beläget i ett fräscht och ljust kontor i Henriksdal, ett stenkast från Slussen. Nyckeln till vår framgång är just våra anställda, då de utgör företagets största resurser. Det spelar ingen roll hur gammal du är, vad du har för ursprung eller bakgrund/utbildning. - Hos oss kan alla lyckas bara viljan finns! Ventacom Connection är ett svenskt företag med fokus på att sälja och marknadsföra produkter främst inom Telecom.  I takt med att vi expanderar söker vi kontinuerligt nya medarbetare till vår säljavdelning in house. Tjänsten i annonsen går ut på att sälja fast -och mobiltelefoni till mindre företag. Produkten är väldigt lättsåld och enkel för dig som säljare att presentera. Du kommer att ingå i ett ungt team bestående av 18  stycken  drivna säljare och 2 stycken aktiva coacher. Som säljare hos Ventacom kommer du inledningsvis att introduceras och utbildas inom sälj- och argumentationsteknik samt få god kännedom kring de produkter företaget säljer. Det krävs därför ingen tidigare erfarenhet  inom försäljning då vi ger dig alla verktyg som behövs för att optimera möjligheten att bli en framgångsrik säljare. Hos oss kommer du långt med vilja, flit och glädje!   Passar följande in på dig? Du är kommunikativ och utåtriktad Du drivs av resultat och har hög aktivitetsnivå Du är självgående men trivs att arbeta i grupp Du är stresstålig Du motiveras av möjligheten att tjäna obegränsat med pengar   Vi erbjuder dig: Lön utan tak Priser, bonusar och tävlingar löpande En plats i vårt kompetenta säljteam, där säljledare finns på plats för att coacha och stötta dig i ditt arbete Goda chanser till att avancera/ göra karriär En arbetsplats där personalen är i fokus och du har möjlighet att påverka din arbetsmiljö Engagerade medarbetare med en positiv och driven inställning     Löneform: Provision plus bonus, med en garantilön. Anställningsform: Tillsvidare (heltid) Tillträde: Omgående enligt överenskommelse Övrigt: För allas trivsel råder dress code "propert och städat" på kontoret Arbetstider: 09:00-17:00 OBS! Ansök i första hand genom att skicka CV/Personligt brev via den externa webbplatsen. Vi  kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga och behandlar ansökningar löpande.
Företag: Ventacom Connection AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nybörjare inom försäljning! Grundlön + Provision jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nybörjare inom försäljning! Grundlön + Provision

Sommarjobba i Stockholms bästa arbetsplats!
Ventacom Connection är ett ledande företag inom försäljning. Vi har idag ett femtiotal anställda och vårt huvudsäte är beläget i ett fräscht och ljust kontor i Henriksdal, ett stenkast från Slussen. Nyckeln till vår framgång är just våra anställda, då de utgör företagets största resurser. Det spelar ingen roll hur gammal du är, vad du har för ursprung eller bakgrund/utbildning. - Hos oss kan alla lyckas bara viljan finns! Vi söker nu nya sälja fyra unga hungriga säljare som vill tjäna bra pengar i sommar! Du behöver inte ha haft erfarenhet av försäljning men ser gärna att du är utåtriktad, social, ambitiös och har ett stort driv och engagemang! Du kommer att tillhöra ett grymt team om 12 personer och sitta i ett fantastiskt område och mycket fin lokal. Tjänsten går ut på att sälja och marknadsföra fast -och mobilelefoni med små -och medelstora företag som målgrupp. Produkten är framtagen av Sveriges snabbast växande företagsoperatör som ska vara det självklara valet för företag. Du kommer att sälja det mest konkurrenskraftiga abonnemangen som finns på telefonimarknadn. Du kommer att få kontinuerliga vidqare utbildningar inom branchen samt inom försäljning. Tävlingar med generösa priser är något vi har löpande. Är du duktig och brinner för försäljning finns även möjlighet att få förlängt kontrakt.   Löneform: Grundlön + Provision Anställningsform: Tillsvidare, heltid dagtid. Arbetstider: 09:00-17:00 Tillträde: Omgående enligt överenskommelse Övrigt: Vårdad klädsel för allas trivsel på kontoret. OBS! Ansök genom att skicka CV/Personligt brev via den externa webbplatsen. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga och behandlar ansökningar löpande.
Företag: Ventacom Connection AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobba i Stockholms bästa arbetsplats! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobba i Stockholms bästa arbetsplats!

Chefsassistent sökes, deltid
Ventacom Connection är ett ledande företag inom försäljning. Vi har idag ett femtiotal anställda och vårt huvudsäte är beläget i ett fräscht och ljust kontor i Henriksdal, ett stenkast från Slussen. Nyckeln till vår framgång är just våra anställda, då de utgör företagets största resurser. Det spelar ingen roll hur gammal du är, vad du har för ursprung eller bakgrund/utbildning. - Hos oss kan alla lyckas bara viljan finns! Ventacom Connection är ett svenskt företag med fokus på att sälja och marknadsföra produkter och tjänster främst inom telecom -och  energimarknaden. Vi är ett av Stockholms ledande företag inom telemarketing. I dagsläget är vi inne i en expansionsfas och är i behöv av en Chefsassistent/ Office manager på deltidsuppdrag (50%). Arbetsuppgifterna består av att avlasta och hjälpa till med diverse olika arbetsuppgifter, så som: *Rekrytera *Intervjua arbetssökande *Orderadministration *Se till att kontoret är rent och snyggt och att allt finns *Övrigt smått och gott   Jobbet erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och en chans att få lära sig otroligt mycket om hur ett företag drivs på alla fronter. Chans till en heltidsanstälning är möjligt vid ett senare skede. Vi ställer höga krav på dig som person och ser att du är mycket driven, ambitiös och är hungrig på lärdom. Du ska vara organiserad, duktig administrativt, punktlig och säker i dig själv, du ska kunna ta för dig och kunna dra egna slutsatser. Vi ser helst att du skall ha jobbat med någon slags försäljning, receptionist eller assisten av något slag tidigare Ett stort plus om du har B-körkort men inget krav.   Anställningsform: Deltid Tillträde: Omgående Lön: Fast lön Arbetstider:09:00 - 12:30 alt. 13:15 - 17:00 Övrigt:Klädkod   OBS! Ansök i första hand genom att skicka CV/Personligt brev via den externa webbplatsen. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga och behandlar ansökningar löpande
Företag: Ventacom Connection AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Chefsassistent sökes, deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chefsassistent sökes, deltid

Mötesbokare sökes! Mycket bra lön!
Ventacom Connection är ett ledande företag inom försäljning. Vi har idag ett femtiotal anställda och vårt huvudsäte är beläget i ett fräscht och ljust kontor i Henriksdal, ett stenkast från Slussen. Nyckeln till vår framgång är just våra anställda, då de utgör företagets största resurser. Det spelar ingen roll hur gammal du är, vad du har för ursprung eller bakgrund/utbildning. - Hos oss kan alla lyckas bara viljan finns! Ventacom Connection är ett svenskt företag med fokus på att sälja och marknadsföra produkter främst inom energimarknaden och telecom.  I takt med att vi expanderar söker vi kontinuerligt nya medarbetare till vårt kontor i Nacka/Södermalm. Vi är ett avv stockholms ledande företag inom telemarketing. Vi söker nu mötesbokare som ska tillhandahålla våra utesäljare med kvalitativa möten att gå på. Besöken du bokar är mot små -och medelstora företag för vår kund E.on:s räkning. E.ON är ett av världens största energibolag med över tio miljoner kunder. Vi ser helst att du tidigare haft erfarenhet inom mötesbokning. Du ska ha höga ambitioner, tuff och ha en framåtanda. Vi ställer höga krav på dig som person, tjänsten innebär mycket goda utvecklingsmöjligheter då den person som tillsätts för tjänsten eventuellt kommer att bli gruppchef för alla mötesbokare, då tanken med projektet är att växa med ytterligare tio säljare som kommer att behöva möten inbokade. Stämmer dessa kriterier in på dig? -          Strukturerad och ordningsam -          Har lätt för att samarbeta -          Är van vid att tala med beslutsfattare på deras nivå -          Självgående och van vid att jobba i ett högt tempo -          Har erfarenhet av försäljning, helst mötesbokning   Vi erbjuder dig ett mycket bra och givande arbete i vårt kontor i Södermalm/Nacka. En fantastisk arbetsplats med trevliga kollegor, fin lokal i ett underbart område, resor och tävlingar. Denna tjänst ger dig en möjlighet att vara en del av ett nytt snabbt växande projekt med en E.ON som är en av Sveriges största företag och varumärke.     Anställningsform: Tillsvidare (Heltid) Tillträde: Omgående Lön: Fast lön + rörlig lön Arbetstider: 09:00 - 17:00 Övrigt: Klädkod   OBS! Ansök i första hand genom att skicka CV/Personligt brev via den externa webbplatsen. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga och behandlar ansökningar löpande
Företag: Ventacom Connection AB
Ort: Nacka
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Mötesbokare sökes! Mycket bra lön! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mötesbokare sökes! Mycket bra lön!

Företagssäljare sökes - Elavtal
Ventacom Connection är ett ledande företag inom försäljning. Vi har idag ett femtiotal anställda och vårt huvudsäte är beläget i ett fräscht och ljust kontor i Henriksdal, ett stenkast från Slussen. Nyckeln till vår framgång är just våra anställda, då de utgör företagets största resurser. Det spelar ingen roll hur gammal du är, vad du har för ursprung eller bakgrund/utbildning. - Hos oss kan alla lyckas bara viljan finns! Vi söker nu säljare för vår kund E.ON:s räkning.  E.ON Nordic producerar och levererar energi till den Nordiska marknaden i form av el, gas, värme, kyla och avfallsbehandling samt energirelaterade tjänster till cirka en miljon kunder. Målet är nu att expandera ytterligare och nå ut till ännu fler potentiella kunder genom att utöka personalen. Du som säljare kommer att bemöte bearbetade kunder och sälja fördelaktiga elavtal till små -och medelstora företag. Till din fördel kommer du att arbeta med ett väl etablerat varumärke - E.on som är en ev Europas största energibolag. Vi ser att du som person är utåtriktad, verbal, självgående och har lätt att anpassa dig efter olika situationer och kunders önskemål. Du räds inte för att ta egna initiativ men kommer hela tiden att få feedback och backup från dina medarbetare samt säljchef. Med en stark vilja och ambitionen att utvecklas kommer du att komma långt då karriärmöjligheterna är mycket goda inom företaget!  OBS! Enda kravet vi har är att du som söker skall ha erfarenhet av försäljning Utöver grundutbildning får du som anställd kontinuerlig vidareutbildning samt ta del av diverse bonusar, förmåner och priser. Dessa kan både vara kopplade till individuella presentationer såväl som till gruppen eller företagets budget som helhet. Det finns även mycket utvecklingsmöjligheter då projektet är relativt nytt.    Löneform: Hög grundlön + provision Anställningsform: Tillsvidare (heltid) Tillträde: Omgående Övrigt: För allas trivsel råder dress code "propert och städat" på kontoret Arbetstider: 09:00-17:00 OBS! Ansök i första hand genom att skicka CV/Personligt brev via den externa webbplatsen. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga och behandlar ansökningar löpande
Företag: Ventacom Connection AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Företagssäljare sökes - Elavtal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagssäljare sökes - Elavtal

Drivna säljare, garantilön + hög provision
Ventacom Connection är ett ledande företag inom försäljning. Vi har idag ett femtiotal anställda och vårt huvudsäte är beläget i ett fräscht och ljust kontor i Henriksdal, ett stenkast från Slussen. Nyckeln till vår framgång är just våra anställda, då de utgör företagets största resurser. Det spelar ingen roll hur gammal du är, vad du har för ursprung eller bakgrund/utbildning. - Hos oss kan alla lyckas bara viljan finns! Ventacom Connection är ett svenskt företag med fokus på att sälja och marknadsföra produkter, främst inom Telecom. I takt med att vi expanderar söker vi kontinuerligt nya medarbetare till vår säljavdelning i Nacka. Tjänsten går ut på att sälja fast- och mobiltelefoni till mindre företag. Produkten är väldigt lättsåld och enkel för dig som säljare att presentera. Tidigare erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Du kommer inledningsvis att introduceras och utbildas inom sälj- och argumentationsteknik samt få god kännedom kring de produkter företaget säljer. Vi ger dig därmed alla verktyg som behövs för att optimera möjligheten att bli en framgångsrik säljare. Du kommer att ingå i ett ungt team med drivna säljare och aktiva coacher. Som belöning för goda resultat erbjuder vi på Ventacom allt ifrån fina priser och fester till resor. Vi söker dig som:  - har bra kommunikationsförmåga och social kompetens - är driven, tävlingsinriktad och vill arbeta mot uppsatta försäljningsmål  - motiveras av möjligheten att göra karriär och utvecklas som säljare - är självgående men trivs att arbeta i grupp - är stresstålig Vi erbjuder dig: - kostnadsfri introduktion + utbildning inom sälj- och argumentationsteknik samt inom de produkter företaget säljer - fina priser, bonusar och tävlingar - en plats i vårt unga, kompetenta och drivna säljteam, där säljledare finns på plats för att coacha och stötta arbetet - en fantastisk möjlighet att avancera/göra karriär - en bra och rolig arbetsmiljö med personalen i fokus Löneform: Garantilön + bonus och provision utan tak Anställningsform: Tillsvidare (heltid) Tillträde: Omgående enligt överenskommelse Övrigt: För allas trivsel råder dresscode "propert och städat" på kontoret Arbetstider: Måndag-Fredag 09:00-17:00 OBS! Ansök i första hand genom att skicka CV/Personligt brev via den externa webbplatsen. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga och behandlar ansökningar löpande.
Företag: Ventacom Connection AB
Ort: Nacka
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Drivna säljare, garantilön + hög provision jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivna säljare, garantilön + hög provision

Jobba i en av Sveriges bästa arbetsplats!
Ventacom Connection är ett ledande företag inom försäljning. Vi har idag ett femtiotal anställda och vårt huvudsäte är beläget i ett fräscht och ljust kontor i Henriksdal, ett stenkast från Slussen. Nyckeln till vår framgång är just våra anställda, då de utgör företagets största resurser. Det spelar ingen roll hur gammal du är, vad du har för ursprung eller bakgrund/utbildning. - Hos oss kan alla lyckas bara viljan finns! Ventacom Connection är ett svenskt företag med fokus på att sälja och marknadsföra produkter, främst inom telecom. I takt med att vi expanderar söker vi kontinuerligt nya medarbetare till vår säljavdelning. Tjänsten går ut på att sälja mobil -och växellösningar till små -och medelstoraföretag. Produkten är väldigt lättsåld och enkel för dig som säljare att presentera. Vi ser gärna att du jobbat med försäljning av något slag, ett plus om du arbetat med försäljning av telefoni. Du kommer inledningsvis att introduceras och utbildas inom sälj- och argumentationsteknik samt få god kännedom kring de produkter företaget säljer. Vi ger dig därmed alla verktyg som behövs för att optimera möjligheten att bli en framgångsrik säljare. Du kommer att ingå i ett ungt team med drivna säljare och aktiva coacher. Som belöning för goda resultat erbjuder vi på Ventacom allt ifrån fina priser och fester till resor. Vi söker dig som:  - har bra kommunikationsförmåga och social kompetens - är driven, tävlingsinriktad och vill arbeta mot uppsatta försäljningsmål  - motiveras av möjligheten att göra karriär och utvecklas som säljare - är självgående men trivs att arbeta i grupp - är stresstålig Vi erbjuder dig: - kostnadsfri introduktion + utbildning inom sälj- och argumentationsteknik samt inom de produkter företaget säljer - fina priser, bonusar och tävlingar - en plats i vårt unga, kompetenta och drivna säljteam, där säljledare finns på plats för att coacha och stötta arbetet - en fantastisk möjlighet att avancera/göra karriär - en bra och rolig arbetsmiljö med personalen i fokus Löneform: Garantilön + bonus och provision utan tak Anställningsform: Tillsvidare (heltid) Tillträde: Omgående enligt överenskommelse Övrigt: För allas trivsel råder dresscode "propert och städat" på kontoret Arbetstider: Måndag-Fredag 09:00-17:00 OBS! Ansök i första hand genom att skicka CV/Personligt brev via den externa webbplatsen. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga och behandlar ansökningar löpande.
Företag: Ventacom Connection AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Jobba i en av Sveriges bästa arbetsplats! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jobba i en av Sveriges bästa arbetsplats!

Jobba på en av Stockholms bästa arbetsplats! Snittlön 22 000kr/mån
Ventacom Connection är ett ledande företag inom försäljning. Vi har idag ett femtiotal anställda och vårt huvudsäte är beläget i ett fräscht och ljust kontor i Henriksdal, ett stenkast från Slussen. Nyckeln till vår framgång är just våra anställda, då de utgör företagets största resurser. Det spelar ingen roll hur gammal du är, vad du har för ursprung eller bakgrund/utbildning. - Hos oss kan alla lyckas bara viljan finns! Vilka är vi? Ventacom Connection är ett svenskt försäljningsföretag med fokus på att sälja och marknadsföra produkter inom telefoni och elmarknaden. Vi befinner oss i ett mycket spännande skede, då vi för tillfället håller på att expandera med både säljare och team leaders   Vem söker vi? Listan är lång på vad som krävs av en säljare men du ska själv finna det inom dig att du faktiskt skulle kunna ta en plats här hos oss. Många skriver klyschiga saker om vad man söker hos en säljare, det gör inte vi. De enda egenskaper du behöver ha för att lyckas inom försäljning är att du ska arbeta hårt, inte förvänta dig att något kommer gratis och en tilltalande personlighet.   Vad kan vi erbjuda dig? Först och främst sitter vi på en väldigt stor, rymlig och ljus lokal som ligger ett stenkast från Slussen. För det andra betalar vi ut bland Sveriges högsta provisioner inom branschen. Du kommer INTE att ringa 997 samtal per dag till privatpersoner som INTE vill tala med dig. Utan du kommer att sälja attraktiva mobillösningar till Sveriges företagare.   Löneform: Garantilön + Provision + Bonus   Anställningsform: Tillsvidare (Heltid)   Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse   Övrigt: Vi har dress code Arbetstider: Måndag - Fredag 09:00 - 17:00 OBS! Ansök i första hand genom att skicka CV/Personligt brev via den externa webbplatsen. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga och behandlar ansökningar löpande.
Företag: Ventacom Connection AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Jobba på en av Stockholms bästa arbetsplats! Snittlön 22 000kr/mån jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jobba på en av Stockholms bästa arbetsplats! Snittlön 22 000kr/mån


Sök lediga jobb Ventacom Connection AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se