Ventilationstekniker sökes i Göteborg! jobb - lediga jobb

Ventilationstekniker sökes i Göteborg! jobb Ventilationstekniker sökes i Göteborg! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ventilationstekniker sökes i Göteborg!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ventilationstekniker sökes i Göteborg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Glasmästare 2 platser- Stockholm

  2. Plattsättare,byggarbetare med allt i allo- Solna

  3. Extrajobba med läxhjälp, Stockholm- Botkyrka

  4. Modern och dynamisk myndighet söker IT-tekniker- Stockholm

  5. Grundskollärare Ma/No/Tk- Stockholm

  6. Stensättare- Solna

  7. Snickare/Stängselmontör- Stockholm

  8. Teamleader till Teknisk Support - telekom- Stockholm

  9. Lärare skolår F-2- Lidingö

  10. Kock till förskola närprod. o ekologisk inrikn.- Stockholm


Mer beskrivning

Glasmästare 2 platser
Allas Glasmästeri vid S:t Eriksplan söker 2st nya medarbetare. Först söker vi en erfaren glasmästare att arbeta som butiksansvarig som förutom traditionella arbetsuppgifter skall svara i telefon och hålla koll på butiken. Gärna en äldre herre, 60+ är inga problem. Sedan söker vi en traditionell glasmästare med minst 10års erfarenhet. Gärna med kunskaper inom aluminium. B-körkort är ett krav. Bra betalt för rätt sökande.
Företag: Allas glas AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Glasmästare 2 platser jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glasmästare 2 platser

Plattsättare,byggarbetare med allt i allo
Vi behöver en byggnadsarbetare som kan allt i allo. Specialist plattsättare; eftersom vi jobbar med i en team spansktalande behöver något som pratar och förstå spanska med basisk svenska språket och engelska som meriter. Kontakt person Enrique. Tel.0704565995 eller Alex te.0723240399.
Företag: BASUALTO ACEVEDO, ALEJANDRO PATRICIO
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Plattsättare,byggarbetare med allt i allo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plattsättare,byggarbetare med allt i allo

Extrajobba med läxhjälp, Stockholm
Extrajobba med läxhjälp, Stockholm; SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB; Stockholm; 130701 1 plats. SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med privatundervisning både hemma och online. Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, utvecklande och meriterande extrajobb där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Nu har du chansen att arbeta tillsammans med en av våra familjer Postort: Tullinge Ämnen: Kemi 1 + 2 Årskurs: Gymnasiet år 2 Vill ses 10h (vill sätta igång om 2v) Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: RRK20130628 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare men det ovan nämnda kommer att vara ditt första. Ett extrajobb hos SmartStudies innebär: -Flexibla arbetstider, ditt arbetsschema är anpassat efter dina tider -Stimulerande arbetsmiljö, du arbetar i en stimulerande och rolig arbetsmiljö och får hjälpa ungdomar att nå sin fulla potential. -Vägledning, våra studievägledare ger dig kontinuerligt stöd i din undervisning. -Personlig utveckling, du kommer att utvecklas både som pedagog och som person. -En merit för framtiden, du får ett jobb som sticker ut på ditt CV och visar på att du är ansvarstagande och kan lära ut. -Arbetstider, där du jobbar minst två timmar åt gången. SmartStudies söker dig som: -Är engagerad och positiv. -Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng). Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan! Fyll i din ansökan på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig sedan inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. OBS. Glöm inte att ange referensnumret som finns angivet längre upp i annonsen. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både hemma och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Stockholm

Modern och dynamisk myndighet söker IT-tekniker
Är du en IT-tekniker med lite extra koll på utskriftsupport? Letar du efter en tjänst där du får arbeta med IT-support på plats, och visa upp din problemlösarförmåga i en spännande och utvecklande tjänst hos en av Sveriges viktigaste myndigheter? Då är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker en IT-tekniker för att jobba som support på plats hos vår kund. Kunden är en IT-specifik avdelning på en välkänd modern statlig förvaltningsmyndighet med ett flertal regionkontor och flera tusen anställda. Tjänsten är placerad i Stockholm. Du kommer här att anta rollen som arbetsplatsstöd, vilket innebär att du ger support på plats inom tre specifika områden: mobilitet, klient och utskrift. Inom utskrift löser du problem i samband med skrivarköer, skrivare och printserver. Mobilitet berör de uppkopplingar och distanslösningar som används, exempelvis VPN, 3G, WLAN samt olika typer av smarta telefoner. Klientsupport fokuserar främst på felsökning och konfigurering av klienter samt den basplattform som används. Då du i huvudsak jobbar med olika typer av felavhjälpning och problemhantering tror vi att du som söker den här tjänsten är en riktig problemlösare. Du är en serviceinriktad person som har stor förståelse för att de personer du hjälper ligger på olika nivåer teknik- och kunskapsmässigt! Är det här tjänsten för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil - Minst gymnasial utbildning med IT-inriktning - Erfarenhet av IT-support på plats - Meriterande med erfarenhet från support av skrivare - Du uttrycker dig väl i tal och skrift Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 8854 i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 8854 Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Modern och dynamisk myndighet söker IT-tekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modern och dynamisk myndighet söker IT-tekniker

Grundskollärare Ma/No/Tk
För oss står kvalitet, utveckling och tvåspråkighet i fokus. Den Engelska Skolan på Kungsholmen är en friskola som följer den svenska läroplanen (Lgr11), men har en engelsk profil. Det innebär att all undervisning sker på svenska och att alla våra elever studerar engelska på olika nivåer. Skolan är belägen på Kungsholmen i Stockholm. Skolan ligger vid Campuset Konradsberg, tidigare Lärarhögskolans lokaler som angränsar till Rålambshovsparken. I tjänsten ingår att ansvara för att eleverna ges förutsättning att nå gällande kunskapskrav samt planera och genomföra, följa upp och utvärdera undervisningen. Vi vill att du har formell utbildning och att du kan skapa förtroendefulla relationer till såväl elever som till deras föräldrar. Vi är en organisation i ständig utveckling och tillväxt och därför bör du vara flexibel. Vi sätter stort värde på samarbete och att du handlar enligt fattade beslut, policys och riktlinjer.
Företag: Engelska Skolan på Kungsholmen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare Ma/No/Tk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare Ma/No/Tk

Stensättare
Stenhusgruppen söker Stensättare Stenhusgruppen Mark och Hus AB ingår i koncernen Stenhusgruppen AB. Stenhusgruppen AB omsätter ca 90MSEK och har 20 anställda. Vi utför entreprenader åt företag och konsumenter där vi uppför byggnader och konstruktioner med inriktning mot stenmaterial. En stor del av arbetet bedrivs av underentreprenörer. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete med stensättning och plattläggning. Tjänsten kräver att du har gedigen erfarenhet av att ta ut markhöjder och att sätta sten. Det förutsätter även att du har god kunskap av att läsa ritningar. Yrkesbevis och B-körkort är ett krav. Det är viktigt att du är självständig och kan planera ditt arbete. Du ska gilla att tillsammans med platsledning lösa komplexa problem som kan uppstå under arbetets gång. Körkort B körkort fordras. Arbetstid/Varaktighet Provanställning tillämpas Ansökan Tillträde omgående. Urval sker löpande Vi tar emot ansökan via epost: m.h@stenhusgruppen.se Arbetsgivare STENHUSGRUPPEN Mark och Hus AB BALLONGGATAN 4 11743 SOLNA Tel: 070-7474292 E-post: m.h@stenhusgruppen.se Mer information om bolaget på stenhusgruppen.se Besöksadress BALLONGGATAN 4 SOLNA
Företag: STENHUSGRUPPEN MARK OCH HUS AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Stensättare jobb, Stensättare Solna, Stensättare STENHUSGRUPPEN MARK OCH HUS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stensättare

Snickare/Stängselmontör
Vi behöver snickare för arbeten i Stockholmsområdet. Bland annat kommer det att byggas stängsel längs med tågspåren. Sökande bör kunna var självgående och ha erfarenhet i yrket, helst ser vi sökande med yrkesbevis.
Företag: SKANDINAVISK BEMANNING & UTHYRNING AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Stängselmontör jobb, Snickare/Stängselmontör Stockholm, Snickare/Stängselmontör SKANDINAVISK BEMANNING & UTHYRNING AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Stängselmontör

Teamleader till Teknisk Support - telekom
Företaget Cellip är den nya tidens teleoperatör som ökar lönsamheten hos våra kunder genom flexibla och priseffektiva kommunikationslösningar och som: -Växer snabbt under lönsamhet - rankades av Deloitte Fast 50 2011 som den snabbast växande teleoperatören i Sverige. -Har ett brett tjänsteutbud inom IP-telefoni med främst små och medelstora företag som kärnverksamhet. -Ökar mest inom segmentet större företagkunder genom tekniska speciallösningar och Microsoft Lync. -Har även mobiltelefoni i vår tjänsteportfölj. Våra telefoni- och växellösningar ligger i marknadens tekniska framkant. Läs mer på http://www.cellip.com. Vi är 27 anställda och sitter i riktigt bra lokaler centralt på Södermalm i Stockholm. Vi behöver förstärka vår tekniska support med en Teamleader som har förutsättningar för och vilja att växa med företaget. Rätt kandidat till rollen har flera års dokumenterad erfarenhet, med goda referenser, från arbete i teknisk support. Gärna som teamleader och som nu känner sig mogen att ta nästa steg i sin personliga utveckling. Uppdraget Cellips support ansvarar främst för: -Teknisk support till företagets alla kunder. -Uppsättning och installation av växellösningar och telefonisystem. -Internsupport till företagets anställda. Arbetsbeskrivning Teamleader: -Leda och utveckla teamets medarbetare (ca 50 %). -Själv delta i teamets dagliga arbete (ca 50 %). -Äga supportprocessen. -Aktivt bidra till företagets fortsatta kontinuerliga utveckling. Rätt profil för jobbet: -3-5 års erfarenhet av teknisksupport. -Eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning. -Prestigelös och handlingsinriktad. -Trivs i en snabbt föränderlig och dynamisk miljö. -Passionerad förbättrare som brinner för helheten i företagets leverans. -Ansvarstagande och självgående. -Goda ledaregenskaper och vilja att utveckla dem. -Utåtriktat arbetssätt och bekväm kommunikatör. Om du känner igen dig i ovan och är intresserad så maila ansökan till stefan.kolmodin@cellip.com. Ansökan skall innehålla: 1. Kortfattat CV. 2. Personligt brev där du berättar om dig själv - vem du är, vad du kan/vill och varför du är intresserad av/rätt person för uppdraget.
Företag: CELLIP AB - HK
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Teamleader till Teknisk Support - telekom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamleader till Teknisk Support - telekom

Lärare skolår F-2
Albatross Montessoriskola - den lilla skolan med det stora engagemanget - söker klasslärare till skolår F-2! Skolan som är Lidingös äldsta friskola startades 1992 och har idag 130 elever i förskoleklass till och med skolår 5, samt tillhörande fritidshem och fritidsklubb. Skolan drivs som en ideell förening, utan vinstintresse, och präglas av ett stort engagemang hos barn, föräldrar och personal. Vi söker nu dig som är utbildad lärare för åldersgruppen och som har några års erfarenhet av yrket. Montessoriutbildning är meriterande. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna på ett okomplicerat sätt. Du har ett stort engagemang för ditt yrke och uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Vi värdesätter din ansvars- och samarbetsförmåga, din omsorg om barnen och ditt glada och positiva sätt. Som klasslärare kommer du att ansvara för undervisningen i en av våra tre undervisningsgrupper för barn i förskoleklass till och med skolår 2. Vill du utvecklas i en positiv arbetsmiljö och bidra till att verksamheten fortsätter att utvecklas, är du välkommen till oss! Tjänsten omfattar heltid. Provanställning tillämpas. Tillträde 12 augusti. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka din ansökan via e-post senast den 1 augusti 2013 till kerstin.eld@albatross-montessori.se För ytterligare information besök vår hemsida www.albatross-montessori.se eller ring rektor Kerstin Eld telefon 070 -730 04 02 Välkommen med din ansökan!
Företag: Albatross Montessoriskola
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare skolår F-2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare skolår F-2

Kock till förskola närprod. o ekologisk inrikn.
Hos oss är köket en viktig plats, förskolans hjärta. Vi söker en kock som verkligen tycker om att laga en god mat och hälsosam mat från råvara. Du ska vara serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta samt tycka om att utvecklas. Du ska känna till de eu regler som gäller storkök. Vi erbjuder ett trivsamt och funktionellt kök, matglada barn, trevliga arbetskamrater och bra arbetstider. Nära bra kommunikationer. Vi kommer att börja kalla aktuella sökande till intervjuer i början av augusti
Företag: Förskolan Färjan AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till förskola närprod. o ekologisk inrikn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till förskola närprod. o ekologisk inrikn.


Sök lediga jobb Ventilationstekniker sökes i Göteborg!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se