Ventilationstekniker sökes i Stockholm_mellansverige lediga jobb

Ventilationstekniker sökes i Stockholm_mellansverige jobb Ventilationstekniker sökes i Stockholm_mellansverige jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ventilationstekniker sökes i Stockholm_mellansverige. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ventilationstekniker sökes i Stockholm_mellansverige. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Säljande lånehandläggare till Lendo!- Stockholm

  2. Ekonom sökes till litet bolag!- Stockholm

  3. Junior marknadsassistent sökes!- Sollentuna

  4. Ambitiösa studenter sökes till lagerarbete i Segeltorp under kvällstid!- Stockholm

  5. Fritidspedagog 2 tjänster- Järfälla

  6. Vill du arbeta som löneadministratör hos vår kund?- Stockholm

  7. Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska- Stockholm

  8. Förskollärare Förskolan Färglådan- Österåker

  9. Enhetschef- Stockholm

  10. Bussförarutbildning- Solna


Mer beskrivning

Säljande lånehandläggare till Lendo!
Professional Consulting Vill du arbeta på ett företag som genomsyras av energi och kraft där du kan kombinera försäljning och serviceinriktad rådgivning? Trivs du att arbeta i ett högt tempo och i en resultatinriktad miljö? Då kan den här tjänsten intressera dig! Professional Consulting söker nu säljinriktade lånehandläggare för direktrekrytering till Lendo. Lendo är Sveriges ledande låneförmedlare och ingår i Schibstedkoncernen. Schibsted är en av nordens största mediakoncern och har drygt 7 700 medarbetare och en omsättning per år på 13,6 miljarder kronor. Lendo har funnits på den Svenska marknaden i 5 år och växer kraftigt. Som lånehandläggare på Lendo har du en mycket viktig uppgift och ett stort ansvar. Du kommer att arbeta i ett team på 12 personer och ha en dedikerad säljcoach som kan coacha och motivera dig i ditt dagliga arbete. Din primära uppgift är att säkerställa att kunden får en så bra lösning som möjligt, där du har en aktiv del i beslutsfasen och hjälper till vid den faktiska ansökningen av ett lån. Du kommer att arbeta med utgående samtal till Lendos befintliga kunder för att följa upp låneansökan samt erbjuda tilläggstjänster som är passande till den ansökan kunden har gjort. Dina arbetstider som heltidsanställd på Lendo kommer att vara måndag-torsdag 08.30-18.00 och fredag 09.00-16.00. Tjänsten har tillträde omgående och är tillsvidare. Din arbetsplats kommer att vara på Lendos nybyggda kontor vid kungsbron i centrala Stockholm. Vi söker dig som är en social och tävlingsinriktad person som kan kombinera din drivkraft med stor servicekänsla, engagemang och genuin ödmjukhet. Vi vill att du ska ha arbetat med försäljning och kundtjänst i någon form och det är meriterande om du kan uppvisa goda resultat inom försäljning. Det är även meriterande om du har arbetat i en liknande bransch såsom exempelvis bank eller försäkringsbolag. Vi ser det även som en fördel om du har någon utbildning inom ekonomi eller försäkring, dock behöver du inte ha en universitetsexamen. Vi värdesätter personliga egenskaper som målmedvetenhet och framåtanda och att du är självgående och har lätt för att skapa kontakt med olika typer av människor. Du har även en god förhandlingsförmåga, ett gott finansiellt omdöme och trivs på ett företag som genomsyras av energi och kraft. Låter det här som ett jobb för dig? Ansök redan idag! Kom ihåg att ett uppdaterat CV och personligt brev ökar dina chanser till en vidare intervju. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande lånehandläggare till Lendo! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande lånehandläggare till Lendo!

Ekonom sökes till litet bolag!
Professional Consulting Har du tidigare arbetat med ekonomi och söker efter ett arbete som breddar dina kunskaper? Är du en glad och pigg problemlösare? Då har vi jobbet för dig! Vår kund SkiSelector är ett mindre men växande företag inom vintersport och de söker just nu en person till deras företag med start omgående. Företaget är ett svenskt innovationsföretag med en internationell kundkrets och finns hos sportbutiker, producenter, importörer i tiotalet länder som arbetar med skidor. Skiselector är en maskin och ett system som analyserar och matchar ihop bäst passande skidor med respektive skidåkare. Företaget behöver framförallt någon som kan sköta deras ekonomi, där arbetsuppgifter består av: * Bokföring * Bokslut * Dokumentation och arkivering Utöver detta kan det även bli aktuellt att du agerar marknadsassistent, där arbetsuppgifterna består av att boka event, ringa kunder och leverantörer samt göra utskick till kunder. Uppdraget är med start omgående och kunden ser långsiktigt på tjänsten. Du kommer till att börja med arbeta som konsult via Professional Consulting, men med möjlighet till direktrekrytering. Din arbetsplats är i kundens lokaler i Solna med kontorstider. Du som söker tjänsten ska ha utbildning inom ekonomi på högskola eller universitet. Du ska tidigare ha arbetat med ekonomi och förstå dess delar, detta då det krävs att du arbetar självständigt. Det är meriterande om du arbetat i programmet Mamut. Språkkunskaper inom svenska/engelska är krav, och norska/engelska ses som starkt meriterande. Även kunskaper inom tyska, finska och italienska är meriterande. SkiSelector ser det som ett plus om du uppskattar längdskidåkning och vintersport. Som person ska du ha god initiativförmåga, vara driven och ha en känsla för service och struktur i vardagen. Känner du att detta är en tjänst för dig? Sök redan idag, tillsättning kommer att ske omgående och vi tar emot ansökningar löpande. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom sökes till litet bolag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom sökes till litet bolag!

Junior marknadsassistent sökes!
Professional Consulting Är du kommunikativ och utåtriktad? Har du mycket goda kunskaper i InDesign och Photoshop? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker vi för kunds räkning en junior marknadsassistent. Som marknadsassistent kommer du arbeta på marknadsavdelningen hos vår kund, som är ett internationellt företag och stora inom sin bransch. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att: - Hjälpa till att lägga upp kampanjer och tävlingar - Vara support till regioncheferna - Ansvara för att beställa marknadsmaterial - Redovisa tävlingarna som du lagt upp - Producera enklare marknadsmaterial som till exempel foldrar - Administration Tjänsten innebär att du är anställd av oss på Professional Consulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Sollentuna. Tjänsten startar v. 35 och beräknas pågå i 6 månader. Uppdraget är på heltid, med flexibla arbetstider. Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i InDesign och Photoshop. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom bank och finans. Du är flytande i svenska i både tal och skrift. Som person vågar du ta tag i saker och ser vad som behöver göras. Du arbetar självständigt, är strukturerad, kommunikativ samt utåtriktad. Låter det här som något för dig? Ansök då snarast då urval och intervjuer sker löpande! Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Junior marknadsassistent sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior marknadsassistent sökes!

Ambitiösa studenter sökes till lagerarbete i Segeltorp under kvällstid!
Student Consulting Är du student och behöver ett extrajobb för att dryga ut kassan under terminerna? Gillar du att arbeta fysiskt i ett högt tempo och har erfarenhet av lagerarbete? Sök tjänsten redan idag! Vi söker studenter som vill jobba för en av våra kunder i Segeltorp i södra Stockholm. Arbetet innebär att sortera paket och gods på en terminal. Arbetstiden är 16:05-19.05 måndag till fredag, men med stor chans till förlängning fram till 21.40 eller 22.00. Därför ser vi gärna att du är flexibel och kan stanna kvar längre vid behov. Det är ett krav att du kan jobba minst 2 pass/vecka, skriv gärna hur mycket du är intresserad av att jobba i din ansökan. Anställningen börjar omgående och vi söker dig som ser långsiktigt på tjänsten och har minst ett år kvar av dina studier. Du kommer vara anställd via Student Consulting och jobbar som konsult ute på uppdraget. Vi söker dig som är: - Studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % - Flexibel och har möjligheten att ställa upp med kort varsel - Arbetsvillig och tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo Vidare är det viktigt att du är en noggrann person som gillar ordning och reda. Du är en lagspelare med positiv inställning. Eftersom arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft förutsätter vi att du har en god fysik och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Om du tycker att detta låter intressant, anmäl ditt intresse via vår hemsida idag! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ambitiösa studenter sökes till lagerarbete i Segeltorp under kvällstid! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambitiösa studenter sökes till lagerarbete i Segeltorp under kvällstid!

Fritidspedagog 2 tjänster
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Söderhöjdens för- och grundskolor är en organisation för ca 800 barn/ungdomar. Det är en integrerad organisation med tre förskolor, en F-3 skola samt en F-9 skola. Skolorna är mångkulturella och många familjer är två eller flerspråkiga. Inom organisationen finns också Järfälla musikklasser år 4-9. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med kollegor och på egen hand kommer du att utveckla, planera och genomföra fritidsverksamhet. Den ena tjänsten är riktad mot fritidsklubb, år 4-6 och den andra med samordningsansvar inom fritidsverkshem F-3. Vårt mål är att erbjuda den bästa lärandemiljön i Järfälla kommun. Eleverna i Söderhöjdens för- och grundskolor har de bakgrundskunskaper, förmågor och den motivation som behövs för att ta en medveten, aktiv plats i samhället i framtiden. Nu är det vår utmaning att organisera för och möjliggöra denna utvecklingsresa. KVALIFIKATIONER Du är behörig fritidspedagog. Meriterande är tidigare erfarenhet av ansvarsfunktion inom fritidsverksamhet. - Du är en aktiv, initiativrik, strukturerad och ansvarstagande person som trivs och fungerar med både självständiga arbetsuppgifter och i lag med andra. - Du är en tydlig ledare som kan arbeta med att synliggöra läroplanen och barns lärande genom pedagogisk dokumentation. - Du ser möjligheterna att utifrån ett interkulturellt arbetssätt arbeta i ett mångkulturellt område. - Det är viktigt att du behärskar det svenska språket och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vana vid att arbeta med utveckling av barns sociala förmågor samt språkutveckling är meriterande.
Företag: Järfälla kommun, Söderhöjdens för- och grundskolor
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 2 tjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 2 tjänster

Vill du arbeta som löneadministratör hos vår kund?
Framtiden AB För kunds räkning söker vi efter dig som har erfarenhet av att arbeta inom löneadministration och leverantörsreskontra och trivs med att arbeta i en varierad yrkesroll. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med 50 % löneadministration och 50 % med leverantörsadministration. Till en början kommer du att arbeta mer med löneadministration för att efter årsskiftet få ta över mer av arbetsuppgifterna kring leverantörsreskontra. Vår kund sitter i fräscha lokaler centralt i Stockholm och på ekonomiavdelningen är de idag fyra medarbetare inom redovisning, lön, kund- och leverantörsreskontra. Som löneadministratör kommer du att sköta löner för 11 bolag och närmare 300 medarbetare. Vår kund arbetar i Hogia Lön och vi ser gärna att du har kunskap inom detta. Du kommer att granska underlag, tidrapporter och avtal samt säkerställa att rätt lön betalas ut. I rollen ingår det mycket kontakt med VD:ar och annan personal. Inom leverantörsadministration kommer du arbeta med att granska, kontera och scanna in fakturor. Du bör ha goda kunskaper inom bokföring och trivas i en roll där det krävs mycket noggrant arbete och problemlösning. Inom leverantörsadministration har du löpande kontakt med flertalet leverantörer och bolagets franchisetagare och det krävs att man är mycket serviceminded. Om företaget Vår kund har funnits i närmare 15 år och driver ett franschisekoncept inom media som fokuserar på lokal journalistik. För närvarande finns vår kund representerade i fem orter i Sverige. Din profil SKALLKRAV: Erfarenhet av att arbeta med löneadministration Erfarenhet av att arbeta med avtal Kunskap inom något lönesystem Meriterande: Tidigare erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra Erfarenhet av att arbeta i Hogia Lön Personliga egenskaper: Som person är du självgående och vågar ta för dig. Du ifrågasätter när det behövs och är trygg i dig själv. Du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt och positiv inställning till att arbeta. Du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs. För rätt person finns det goda möjligheter till anställning i bolaget och få ta större ansvar och växa i sin roll. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Villkor Övrigt: För den här tjänsten kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Då vi går igenom ansökningar löpande så rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag. Start: Slutet av augusti/början på september Ort: Stockholm
Företag: Framtiden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta som löneadministratör hos vår kund? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta som löneadministratör hos vår kund?

Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska
Ögonmottagningen Är du Ögonsjuksköterska alt sjuksköterska med stort intresse för ögonsjukvård är Du välkommen att söka till oss. Ögonmottagningen är en öppenvårdsmottagning med jourverksamhet dagtid. Vi tar emot ca 26000 besök om året och vi är 34 medarbetare. Journal och bokningssystem är datoriserade. Arbetsuppgifter: Du erbjuds ett omväxlande arbete med bl.a. synfält, fotoscreening, fluoresceinangiografi, OCT, förberedelser till olika läkarundersökningar. Polikliniska operationer utgör en stor verksamhet på kliniken. Erfarenhet från operation är meriterande. Kvalifikationer: Vi söker dig som är ögonsjuksköterska eller allmän sjuksköterska med ett stort intresse för ögonsjukvård/operation. Personliga egenskaper: Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. På Södersjukhuset arbetar vi efter vård värdegrund; För patienten - med patienten. Dina värderingar stämmer överens med våra – du ser varje dag hur ditt arbete bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset. Övrig information: Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska jobb, Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska Stockholm, Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska

Förskollärare Förskolan Färglådan
Skärgårdskommunen Österåker växer. Idag har Österåker drygt 40 000 invånare, ung befolkning och starkt nyföretagande. Skärgården och den fantastiska roslagsnaturen ger många möjligheter till aktiv fritid och härligt boende. Även om storstaden ligger nära - 30 minuter med tåg eller bil till Stockholm - finns det mesta inom kommunen. För mer information www.osteraker.se. Förskolan Färglådan är en centralt belägen förskola med både naturen och centrum runt hörnet. Förskolan har fyra avdelningar, i samma byggnad finns också kommunens språkförskola Penseln. Förskolan Färglådan ingår, tillsammans med Språkförskolan Penseln, Förskolan Luna och Berga Öppna förskola, i enheten Centrala förskolorna.  Vi har ett medvetet arbetssätt och bedriver ett förändringsarbete för att utveckla lärmiljöerna. Stor vikt läggs vid pedagogisk dokumentation.   Förskolorna i vår enhet arbetar med IKT. Varje avdelning har minst en IPad. IPads används av pedagogerna som ett verktyg med pedagogisk dokumentation. Barnen använder IPaden som ett komplement till övrigt material och fokus ligger på utforskande. Genom IPaden får de får möjlighet att t.ex experimentera med foton, ljud och filmer. Kvalifikationer Förskollärarexamen, gärna erfarenhet av arbete i barngrupp Du har en god samarbetsförmåga och ett lyhört förhållningssätt i mötet med barn, föräldrar och kollegor Du ser utmaningen i att skapa och utveckla lärmiljöer som stimulerar och utmanar barnen, samt har ett intresse och engagemang för att utveckla vår förskola vidare och lägger stor vikt vid pedagogisk dokumentation Du ska kunna hantera Ipad och de datorprogram som krävs för ditt arbete Anställningens omfattning Heltid 40/40 Anställningsform Tillsvidare Tillträde 2013-08-05 Sista ansökningsdag 2013-07-25
Företag: Österåkers kommun
Ort: Österåker
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Förskolan Färglådan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Förskolan Färglådan

Enhetschef
Habiliteringscenter Mörby för ungdom och vuxna Vi söker under förutsättningar att vederbörliga beslut fattas en Chef till Habiliteringscenter Mörby för ungdom och vuxna Habiliteringsverksamheten inom Stockholms Läns Landsting har som mål att underlätta tillvaron för personer med funktionshinder och därigenom skapa förutsättningar för större delaktighet i samhällslivet. www.habilitering.nu På habiliteringscenter Mörby ungdom och vuxna arbetar vi med att ge råd, stöd och behandling till barn med funktionshinder samt deras anhöriga. Habiliteringscenter Mörby är beläget nära Mörby Centrum. Centret har ca 21 medarbetare och tar emot personer från 16 å och uppåt med olika funktionsnedsättningar. Dina blivande medarbetare är arbetsterapeuter, kuratorer, specialpedagoger, logopeder, psykologer, sjukgymnaster och administrativ assistent. Upptagningsområdet är Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåkers kommuner. Arbetsuppgifter: Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschef och ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp. Du har personal-, budget- och miljöansvar. Du leder habiliteringscentret så att bästa förutsättningar ges för att stödja personerna med funktionshinder och deras familjer. Du ska aktivt samarbeta med andra aktörer inom ex hälso- och sjukvården och kommunerna. Du ska se till att riktlinjer efterföljs, att målen uppnås och att centret säkerställer kvalitén i insatserna. Kvalifikationer: Vi söker dig med adekvat högskoleutbildning och någon form av ledarutbildning. Erfarenheter av ledningsarbete och kunskap om habiliteringsarbete är meriterande, liksom erfarenhet av att arbeta i en politikerstyrd organisation. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper. Du ska kunna kombinera nytänkande med tillvaratagande av kompetens och erfarenhet hos medarbetarna. Målmedvetenhet, visioner och engagemang för att entusiasmera ser vi som positiva egenskaper. Du ska vara flexibel, bra på att samarbeta och att kommunicera. Övrig information: Vi erbjuder Dig flextid, chefshandledning, friskvård och trevliga arbetskamrater. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Stockholm, Enhetschef Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Bussförarutbildning
Nu är det dags att söka till NobinaAkademins oktoberkurs för att bli bussförare på Nobina. Vår kostnadsfria utbildning ger dig ett D-körkort och ett YKB som sedan leder till en anställning i Stockholms Län. Vi kan erbjuda arbete på trafikområde Norrtälje. Personliga egenskaper och utbildning Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Är du en bussförare som sätter kunden i fokus? Då hör du hemma hos Nobina. Du ska vara minst 24 år gammal och haft B-körkort i minst 1 år. Du möter stressiga situationer med lugn och trygghet. Du är utåtriktad och flexibel – men framförallt tycker du om människor och ser en utmaning i att alltid ha nöjda kunder. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande med körkortstillstånd för buss (D-kort) när du registrerar dig hos oss. Vi erbjuder Hos Nobina får du en gedigen förarintroduktion samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.   Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande. Om tjänsterna Tjänsterna avser visstidsanställning, men möjlighet kan finnas till del- eller heltidsanställning. Frågor gällande antagningsprocessen: Obs! Vi kommer att ha svårt att besvara frågor före vecka 33, både via telefon och mail. Vänligen besök www.nobina.se för att finna svar på de vanligaste frågorna. Antagningen NobinaAkademin; jobb@nobina.se alt. tel. 08-41065311. Ansökan Sista ansökningsdag: 2013-08-18 Urval sker löpande.
Företag: Nobina
Ort: Solna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Bussförarutbildning jobb, Bussförarutbildning Solna, Bussförarutbildning Nobina
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bussförarutbildning


Sök lediga jobb Ventilationstekniker sökes i Stockholm_mellansverige

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se