Verksamhetschef Solhagagruppen Region Sydost jobb - lediga jobb

Verksamhetschef  Solhagagruppen Region Sydost jobb Verksamhetschef Solhagagruppen Region Sydost jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Verksamhetschef Solhagagruppen Region Sydost. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Verksamhetschef Solhagagruppen Region Sydost. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Configuration Manager SW 062614- Stockholm

 2. IT tekniker utrullning 062615- Stockholm

 3. Reklam & Tidningsutdelare- Solna

 4. Systemutvecklare java 062616- Stockholm

 5. Personalchef-/HRchef- Stockholm

 6. Kranförare med erfarenhet !- Stockholm

 7. Plattsättare sökes- Stockholm

 8. KOCK- Stockholm

 9. Truckförare- Stockholm

 10. Helpdesk- Stockholm


Mer beskrivning

Configuration Manager SW 062614
Presentation av UCG UCG/Radio Support är ett konsultbolag för tjänster inom IT och elektronik/telekom. Vi har kontor i Kista i norra Stockholm men är verksamma över hela landet. Vissa av våra annonserade tjänster är placerade utomlands, främst i Norge och Danmark. Oavsett tjänstens placering så blir du anställd av UCG, med svenska anställningsvillkor och svensk lön. Konsultrollen Som konsult får du möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och med många olika system och tekniker. UCG bistår med vidareutbildning, men du behöver i allmänhet ha erfarenhet av kundens system innan vi kan placera dig där. Din arbetsplats är förlagd hos kunden vilket ger spännande möten men också ställer vissa krav på flexibilitet och social kompetens. Utbildning Våra roller kräver teknisk grundutbildning, och teknisk högskoleutbildning är ofta ett krav. Man kan också ha gått den långa vägen med då krävs rejält med erfarenhet. Erfarenhet Du ska ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet för alla våra roller. Kompetenskrav Mycket erfarenhet av CM arbete i IT projekt Erfarenhet av utveckling av bygg- och installationsrutiner Erfarenhet av processutveckling och kvalitetssäkring Erfarenhet av agilt arbetssätt Arbetsspråk: svenska och engelska Meriterande: Erfarenhet av PROPS, XLPM Erfarenhet av systemutveckling, integrationer Erfarenhet av bash, maven, JBoss, Apache, Hudson Tillträde augusti Denna tjänst är placerad i Stockholm För att ansöka, skicka din CV till rekrytering@ucg.se. Vi tar endast emot ansökningar via e-post och vill att du skickar från din egen e-postadress, då blir det enklare för oss att svara. Vi behandlar ansökningarna löpande. Vi önskar inte kontakt med annonsörer eller andra försäljare via denna annons!
Företag: UNITED CONSULTANTS GROUP UCG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Configuration Manager SW 062614 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Configuration Manager SW 062614

IT tekniker utrullning 062615
Presentation av UCG UCG/Radio Support är ett konsultbolag för tjänster inom IT och elektronik/telekom. Vi har kontor i Kista i norra Stockholm men är verksamma över hela landet. Vissa av våra annonserade tjänster är placerade utomlands, främst i Norge och Danmark. Oavsett tjänstens placering så blir du anställd av UCG, med svenska anställningsvillkor och svensk lön. Konsultrollen Som konsult får du möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och med många olika system och tekniker. UCG bistår med vidareutbildning, men du behöver i allmänhet ha erfarenhet av kundens system innan vi kan placera dig där. Din arbetsplats är förlagd hos kunden vilket ger spännande möten men också ställer vissa krav på flexibilitet och social kompetens. Utbildning Våra roller kräver teknisk grundutbildning, och teknisk högskoleutbildning är ofta ett krav. Man kan också ha gått den långa vägen med då krävs rejält med erfarenhet. Erfarenhet Du ska ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet för alla våra roller. Kompetenskrav Mycket erfarenhet av drift och support i Windows miljö Erfarenhet av och goda kunskaper om XP och Windows 7 Erfarenhet av kundsupport och Windows klientplattform Arbetsspråk: svenska och engelska Meriterande: Erfarenhet av back-up, clean-up Tillträde augusti Denna tjänst är placerad i Stockholm För att ansöka, skicka din CV till rekrytering@ucg.se. Vi tar endast emot ansökningar via e-post och vill att du skickar från din egen e-postadress, då blir det enklare för oss att svara. Vi behandlar ansökningarna löpande. Vi önskar inte kontakt med annonsörer eller andra försäljare via denna annons!
Företag: UNITED CONSULTANTS GROUP UCG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga IT tekniker utrullning 062615 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT tekniker utrullning 062615

Reklam & Tidningsutdelare
Som reklam & tidningsutdelare delar Du ut reklam, tidningar och samhällsinformation under lördagar till hushållen i ditt egna utdelningsdistrikt. Obs! Detta arbete sker endast 1 gång i veckan under lördagar. Detta kan sedan utökas för personal som gör ett bra jobb. Ett distrikt tar normalt ca 1-2 timmar att dela ut. Du återrapporterar till vårt kontor efter varje utdelningstillfälle. Tidigare erfarenhet av liknande jobb är ett plus men inget krav. Dock krävs det att Du är noggrann, pålitlig och uthållig. Du får introduktionsutbildning och löpande coachning. Vi följer kollektivavtal och har alla försäkringar m.m. Vi tillhandahåller profilkläder och nödvändiga hjälpmedel. Lönen är baserad på kollektivavtal och beror på ditt distrikts storlek och svårighetsgrad. Motion får Du på köpet. Tillgång till egen bil är ett plus men inget krav.
Företag: MAILEFFECT SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Reklam & Tidningsutdelare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reklam & Tidningsutdelare

Systemutvecklare java 062616
Presentation av UCG UCG/Radio Support är ett konsultbolag för tjänster inom IT och elektronik/telekom. Vi har kontor i Kista i norra Stockholm men är verksamma över hela landet. Vissa av våra annonserade tjänster är placerade utomlands, främst i Norge och Danmark. Oavsett tjänstens placering så blir du anställd av UCG, med svenska anställningsvillkor och svensk lön. Konsultrollen Som konsult får du möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och med många olika system och tekniker. UCG bistår med vidareutbildning, men du behöver i allmänhet ha erfarenhet av kundens system innan vi kan placera dig där. Din arbetsplats är förlagd hos kunden vilket ger spännande möten men också ställer vissa krav på flexibilitet och social kompetens. Utbildning Våra roller kräver teknisk grundutbildning, och teknisk högskoleutbildning är ofta ett krav. Man kan också ha gått den långa vägen med då krävs rejält med erfarenhet. Erfarenhet Du ska ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet för alla våra roller. Kompetenskrav Mycket erfarenhet av utveckling i java miljö Erfarenhet av web/e-handel projekt Erfarenhet av programmering med java och Spring Erfarenhet av JSP, JSTL Erfarenhet av agilt arbetssätt Arbetsspråk: engelska Meriterande: Erfarenhet av JSF Erfarenhet av REST, SOAP, WSDL Erfarenhet av Selenium, Oracle Tillträde augusti Denna tjänst är placerad i Stockholm För att ansöka, skicka din CV till rekrytering@ucg.se. Vi tar endast emot ansökningar via e-post och vill att du skickar från din egen e-postadress, då blir det enklare för oss att svara. Vi behandlar ansökningarna löpande. Vi önskar inte kontakt med annonsörer eller andra försäljare via denna annons!
Företag: UNITED CONSULTANTS GROUP UCG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare java 062616 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare java 062616

Personalchef-/HRchef
Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Personal-/HRchef till huvudkontoret i Stockholm. Vi söker nu en ambitiös personalchef som vill fortsätta att bygga upp vår organisation. Dina arbetsuppgifter: Som personalchef ansvarar du för moderbolaget och dess dotterbolag i det strategiska arbetet inom ex kompetens- och ledarförsörjning, lönepolitik, arbetsrätt och förhandling samt ansvar för att upprätta och utveckla riktlinjer och policys inom hela personalområdet. Du ansvarar och är delaktig i bolagets värdegrundsfrågor, chefs- och ledarutvecklingsfrågor. Du representerar bolagen i arbetagivarfrågor såsom vid MBL-och löneförhandlingar. Om dig: Vi söker dig som har akademisk utbildning inom personalområdet. Du har gedigen erfarenhet av att leda, driva och utveckla personal- och arbetsgivarfrågor. Du har väldokumenterad erfarenhet av operativt chefskap och du har erfarenhet av kvalificerat strategiskt HR-arbete. Du är en duktig kommunikatör som kan bygga och utveckla starka relationer. Du ska ha god vana att förhandla med fackliga motparter och att tolka och förstå kollektivavtal. Det är viktigt att dina personliga egenskaper är att Du har en hög intigritet, affärsmässighet samt förmåga att verka utifrån ett helhetsperspektiv. Som person är du lyhörd och tydlig, du har ett personligt driv och engagemang. Vi ser gärna att du älskar businessen runt ett kreativt och expansivt bolag och du gillar ett ha ett eget ansvarsområde. Du har förmågan att hantera komplexa situationer och personalärenden på ett självständigt och professionellt sätt. Ansökan till tjänsten: Bemannia AB (publ) genomför denna rekrytering i samarbete med Bemannia Executive AB.Bemannia Executive ingår i Bemannia Group. Vi tillhandhåller och erbjuder våra kunder tjänster inom rekrytering, search, executive search och headhunting samt utbildningar inom ledarskap. Våra kunder finns både i privata och offentliga sektorn. Bemannia Executive är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Vi arbetar med ledorden Kvalité, Kompetens och Personligt engagemang Om du finner denna tjänst intressant så skicka snarast in din ansökan innehållande CV samt ett personligt brev till rekrytering@bemannia.se Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse. Märk din ansökan med ref.nr: "10065 Personalchef" Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Annika Englund på 0771-84 53 00
Företag: Bemannia Executive AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personalchef-/HRchef jobb, Personalchef-/HRchef Stockholm, Personalchef-/HRchef Bemannia Executive AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalchef-/HRchef

Kranförare med erfarenhet !
Hej. Nu är det vi på Doers Bemanning som söker personal igen Doers Bemanning arbetar mycket med ungdomar som är under 25 år men den här gången söker vi till vår kund erfaren personal. Doers Bemanning har sitt säte i Sala och ett mindre kontor i Solna. Vi arbetar över hela Mälardalen. Vi är i allra högsta grad ett familjedrivet företag och vi är realtivt nystartade men med lång erfarenhet bakom oss inom bemanning. Vad vi nu behöver är 1-2 erfarna kranbilschaufförer med krankort. Om du inte har krankort eller erfarenhet så kan vi nte ta in dig då detta är kriterierna för att jobba hos vår kund. Din ålder spelar ingen roll men du måste ha erfarenheten. För att passa in hos oss och hos våra kunder behöver du : * Ha massa humor * Vara social då du är vårt ansikte utåt * Passa tider * Inneha Krankort * Inneha lägst C körkort * Digitalt färdskrivarkort Du blir anställd av oss men arbetar ute hos vår kund som finns i Stockholm. Man kan läsa mer om oss på : www.doersbemanning.se
Företag: DOERS BEMANNING LIMITED UK FILIAL
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kranförare med erfarenhet ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kranförare med erfarenhet !

Plattsättare sökes
Plattsättare sökes för arbete i Stockholm. Du ska ha B-körkort och vara intresserad av att arbeta i ett expanderande plattsättningsföretag med huvudsaklig inriktning på badrumsentreprenader. Praktikanter kan även söka tjänsten.
Företag: MJÖLNIR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Plattsättare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plattsättare sökes

KOCK
Svävande på 33 meters höjd mellan himmel o hav bjuder Eriks Gondolen sin gäster både på en hänförande utsikt samt god mat i skandinavisk tappning. Här bjuder Erik Lallerstedt både på svensk husmanskost och på modern skandinavisk gastronomi och har gjort så sedan 1994. Gondolen innefattar idag tre olika lokaler, två festvåningar, samt en grillbar som är öppen under sommarmånaderna. Gondolen är en av stans mest klassiska krogar där vi fortfarande arbetar på ett klassisk sätt. Vi är ca 30 i köket som jobbar stationsindelat, kallskänk, kött- o fiskspis samt konditori. Med all den kunskap har man möjligheter att utveckla och lära sig yrket på ett klassiskt sätt. Vi ser gärna att du har gått restaurangskola o kanske har någon erfarenhet från restaurangkök.
Företag: Restaurang Eriks Gondolen, Saltsjön AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK jobb, KOCK Stockholm, KOCK Restaurang Eriks Gondolen, Saltsjön AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK

Truckförare
Vi söker omgående två truckförare till ett företag i Stockholm. Arbetet innebär truckkörning med motviktstruck där arbetstiderna är tvåskift. Skift 1 är kl.06:30-14:00 och skift 2 är kl 15:00-23:00. Arbetsuppgifterna består av att plocka kundorder, lossa ankommande lastbilar samt lasta avgående och inkommande gods. Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Stockholm. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0074. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare jobb, Truckförare Stockholm, Truckförare WORKCARE SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare

Helpdesk
Company description: EU-Supply develops and markets one of the leading platforms in Europe for electronic procurement. Our Headquarter is located in Sweden with offices in UK, Norway, Denmark and Estonia. EU-Supply is expanding and has recently won several national framework agreement and as well as large customers in Europe, which means we need to expand our helpdesk with a dedicated helpdesk member who will work from Stockholm. Norwegian speaking 1st line support in our web system: We are looking for a person who would like to work as a Helpdesk co-worker in our procurement system, mainly supporting our Norwegian customers, but also English and Swedish speaking customers. Responsibilities 1st line support: In the role of a helpdesk co-worker you will help our customers with simple IT issues such as password reset and guidance in the system. You will also prioritize incoming cases and involve relevant person/department when needed. It is important that you are a communicative person and talented for managing customer relationships via telephone, e-mail and our support system. As a person you are service minded and responsible and have a positive attitude both towards customers as well as your colleagues. Work description: * Handle customer calls * Monitor, review and handle customer emails and support cases * Answer questions and give guidance * Escalate cases to the correct person/department * Prioritize and handle different request, internal and external Requirements: * Fluency in speaking Norwegian * Very good skills in speaking and writing in English and Swedish * Excellent communication skills * Experience in using Internet web system * Upper secondary education It is an advantage if you have experience working in help desk, customer service or call center. Working Conditions: We offer competitive salaries and benefits (supplementary pensions, insurance, gym membership, mobile, etc.). The job is located in Stockholm. We have modern and spacious top floor office with a huge patio overlooking the rooftops of Vasastan, conveniently reached by bus and metro. The role is full time, and we prefer that you could start on short notice. Application: If you fit the profile and you are looking for a new challenge in a smaller company that has a strong growth potential and are excited about an influential role that will expand as the company grows, then we would like to hear from you. Questions will be answered by Support Manager Heidi Wennberg on email heidi.wennberg@eu-supply.com or phone +46 70 556 03 01 Please send your application marked with "Helpdesk" including an attached CV by email to recruitment@eu-supply.com. The recruitment process is ongoing and the position is open for immediate start.
Företag: EU-SUPPLY HOLDING AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Helpdesk jobb, Helpdesk Stockholm, Helpdesk EU-SUPPLY HOLDING AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Helpdesk


Sök lediga jobb Verksamhetschef Solhagagruppen Region Sydost

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se