Verksamhetschef LSS jobb - lediga jobb

Verksamhetschef LSS jobb Verksamhetschef LSS jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Verksamhetschef LSS. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Verksamhetschef LSS. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Flyktingmottagare- Hammarö

 2. Verksamhetschef LSS - verksamhet- Landskrona

 3. Verksamhetschef LSS Eslöv- Eslöv

 4. Systemförvaltare- Hammarö

 5. Verksamhetschef LSS Gruppbostad- Stockholm

 6. Verksamhetschef LSS- Jönköping

 7. Verksamhetschef LSS boende- Lilla Edet

 8. Arbetsledare bygg till arbetsmarknadsprojekt- Hammarö

 9. Verksamhetschef LSS- Täby

 10. Verksamhetschef LSS Nytida- Stockholm

 11. Verksamhetschef LSS- Heby

 12. Flyktingmottagare med samordnaransvar- Hammarö

 13. Flyktingmottagare- Hammarö

 14. VERKSAMHETSCHEF LSS- Solna

 15. Verksamhetschef LSS boende för ungdomar- Stockholm

 16. Verksamhetschef LSS boende för ungdomar- Gnesta

 17. Verksamhetschef LSS boende för ungdomar- Trosa

 18. LSS-handläggare- Hammarö

 19. LSS-handläggare- Hammarö

 20. Verksamhetschef LSS- Kinda

 21. Verksamhetschef LSS & AME- Svalöv

 22. Verksamhetschef LSS boende för unga vuxna- Stockholm

 23. Verksamhetschef LSS- Stockholm

 24. Verksamhetschef LSS-boende och DV i Falkenberg- Falkenberg

 25. Vikarierande Verksamhetschef LSS- Uppsala

 26. Semestervikariat verksamhetschef LSS barn och ungdom- Linköping

 27. Kinda kommun söker Verksamhetschef LSS- Kinda

 28. Hammarö kommun söker integrationssamordnare- Hammarö

 29. Kinda kommun söker Verksamhetschef LSS- Kinda

 30. Verksamhetschef LSS- Jönköping

 31. Semestervikariat verksamhetschef LSS barn och ungdom- Linköping

 32. Verksamhetschef LSS- Jönköping

 33. Verksamhetschef LSS- Täby

 34. Verksamhetschef LSS boende sökes- Karlstad

 35. Verksamhetschef LSS- Stockholm

 36. Verksamhetschef LSS-boende Kävlinge och Örkelljunga- Kävlinge

 37. Verksamhetschef LSS-boende Kävlinge och Örkelljunga- Kävlinge

 38. Hammarö kommun söker Flyktingmottagare- Hammarö

 39. Hammarö kommun söker Flyktingmottagare- Hammarö

 40. Hammarö kommun söker Flyktingmottagare- Hammarö


Mer beskrivning

Flyktingmottagare
Hammarö kommun är en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har cirka 15 000 invånare och var man än bor har man nära till vatten. Kommunen växer och satsar på att bygga bostäder i attraktiva områden med villor och flerfamiljshus. För att möta framtiden har bland annat en ny idrottsarena nyligen byggts och en ny skola är på gång att byggas. Ett gôtt liv är en del av Hammarö kommuns vision, både för Hammaröborna och för besökare. Som den skärgårdskommun vi är har vi en vacker miljö som hjälper oss att förverkliga visionen. Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vår verksamhet styrs bland annat av Socialtjänstlagen (SoL) samt Hälso- och Sjukvårdslagen (HSL). Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna. ARBETSUPPGIFTER Flyktingmottagaren är placerad på HVB-hemmet för ensamkommande flyktingbarn och är direkt underställd enhetschefen för boendet. Boendet tillhör verksamheten IFO/LSS. Som flyktingmottagaren ansvarar du för att ensamkommande flyktingbarn blir väl mottagna och får en fungerande vardag. Boendet arbetar med kontaktmannaskap, vilket innebär att du kommer ha ett särskilt ansvar för vissa barn. Det innebär också att du är med och planerar för barnens integrationsprocess vilket innebär att du kommer samarbeta med personal inom socialförvaltningen och gymnasieförvaltningen samt andra aktörer som ingår i barnets/tonåringens vardagsliv. KVALIFIKATIONER Du bör vara socionom, socialpedagog, fritidspedagog eller ha en högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig för uppdraget. Du är en person som gillar att samarbete med andra samt har ett progressivt förhållningssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av integrationsarbete. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Hammarö kommun, Verksamhetschef LSS/IFO
Ort: Hammarö
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Flyktingmottagare jobb, Flyktingmottagare Hammarö, Flyktingmottagare Hammarö kommun, Verksamhetschef LSS/IFO
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flyktingmottagare

Verksamhetschef LSS - verksamhet
OMSORGSFÖRETAGET ORKIDÉN SÖKER VERKSAMHETSCHEF TILL LANDSKRONA OCH STAFFANSTORP Vi driver på uppdrag av Landskrona stad en gruppbostad och ett serviceboende sedan maj 2010 och på uppdrag av Staffanstorps kommun en gruppbostad och ett serviceboende sedan september 2008. Verksamheterna riktar sig till personer med LSS-beslut om boende med särskild service. Vi söker dig som är en erfaren och trygg ledare med förmåga att få dina medarbetare att växa och ta ansvar i en decentraliserad organisation. Du känner en självklar respekt för andra människor, såväl medarbetare som de som bor hos oss och deras företrädare. Det är viktigt att du är synlig i verksamheten och har ett nära samarbete med medarbetarna. Du har förutom boendestödjare även gruppchefer som avlastar dig i den dagliga operativa driften. Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning, socionomutbildning eller liknande, och tidigare erfarenhet av ledarskap inom LSS verksamhet. Du kan engagera och inspirera dina medarbetare och ser vikten av att ta tillvara deras kompetens och resurser. Som person är du noggrann, självständig och handlingskraftig och ser möjligheter snarare än hinder. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du är affärsmässig och resultatinriktad och har god kommunikationsförmåga både i tal och i skrift. Körkort och tillgång till bil är meriterande för att kunna vara synlig ute i verksamheten. Vi tillämpar provanställning och individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Tillträde den 7 oktober eller enligt överenskommelse. Kontakta gärna: Regionchef Maria Edelswärd-Karlsson tel 0733-27 18 06 e-post: maria.edelsward-karlsson@carema.se Välkommen med din ansökan senast 2013-08-31 till e-post maria.edelsward-karlsson@carema.se Omsorgsföretaget Orkidén är en del av Carema Care som har cirka 13 000 årsanställda i cirka 400 verksamheter över hela Sverige. Vi ger stöd, service och omsorg inom: Äldreomsorg, Funktionsnedsättning, Missbruk, Psykiatri, Individ- och familj samt Hushållsnära tjänster. Carema Care ingår i Ambea AB, tillsammans med systerföretaget Mehiläinen.
Företag: Omsorgsföretaget Orkidén AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS - verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS - verksamhet

Verksamhetschef LSS Eslöv
Arbetsplatsen Attendo söker nu en verksamhetschef till verksamheter i Eslöv! I uppdraget ingår fn ansvaret för tre LSS bostäder och en daglig verksamhet i Stehag i Eslövs kommun. Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 14 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde. Arbetsuppgifter Spännande uppdrag som verksamhetschef! Vi söker dig som är entusiasmerande, nyfiken och tydlig. Du ska stimuleras av att hitta lösningar och tänka nytt. Du ska självständigt driva, leda och utveckla verksamheten. Vi arbetar efter ett väl utvecklat verksamhetssystem. Du får ett mycket omväxlande och stimulerande arbete hos en organisation med korta beslutsvägar och god sammanhållning. Till din hjälp har du ett antal stödfunktioner både regionalt och centralt.Du rapporterar till regionchefen och ingår i regionledningsgruppen. Du kommer att samarbeta med kollegor på Attendos andra enheter i södra Sverige och även ha ett nära samarbete med uppdragsgivare i kommunerna. Du är ansvarstagande och flexibel, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, har stort engagemang, intresse för personer med funktionsnedsättning och tycker om att arbeta självständigt. Kvalifikationer Vi söker Dig som har socionomutbildning eller liknande högskoleutbildning samt erfarenhet av arbetsledning och området funktionsnedsättning/LSS verksamheter. Erfarenhet av arbete med personer med utvecklingsstörning och autism är meriterande.
Företag: Attendo AB
Ort: Eslöv
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS Eslöv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS Eslöv

Systemförvaltare
Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall. Hammarö är skärgårdskommunen med framåtanda. Vi är en grön ö med livskvalitet och omtanke. Här finns närhet och utrymme med generationer som bor och möts i trygghet. Hammarö var nominerad som 2013 års Kvalitetskommun och är en av Sveriges bästa skolkommuner. Välkommen! Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vår verksamhet styrs bland annat av Socialtjänstlagen (SoL) samt Hälso- och Sjukvårdslagen (HSL). Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna. ARBETSUPPGIFTER Som systemförvaltare ingår du i ett team som idag består av en systemförvaltare och två systemadministratörer vilka har ett tydligt servicefokus mot socialförvaltningens personal. Arbetsuppgifterna omfattar - support och stöd till användarna, - utbildning av personal, - statistik och underhåll, -uppdateringar och konfiguration av det administrativa systemen. Planera och testa systemen samt utforma information till verksamheten t.ex. i samband med versionsuppdateringar. Delta i utvecklingsarbete/förändringsarbete o projektform t.ex. i samband med införande av nya funktioner i verksamheten. Samarbeta med kommunens övergripande IT avdelning. KVALIFIKATIONER IT-utbildning på högskole-/universitetsnivå som av arbetsgivaren bedöms relevant. Som person är du engagerad, självgående och drivande med förmåga att kunna se helheten. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta. Att ta egna initiativ och ta ett stort ansvar är naturligt för dig. Du ska vara strukturerad och metodisk Du ska kunna leda utvecklingsprocesser i samarbete med andra parter. Då Hammarö kommun har Treserva som administrativt system är det meriterande om du har kännedom om det systemet.
Företag: Hammarö kommun, Verksamhetschef LSS/IFO
Ort: Hammarö
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Systemförvaltare jobb, Systemförvaltare Hammarö, Systemförvaltare Hammarö kommun, Verksamhetschef LSS/IFO
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemförvaltare

Verksamhetschef LSS Gruppbostad
Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 14 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde. Attendo Omsorg söker verksamhetschef inom LSS gruppbostad till södra Stockholmsområdet Attendo Skandinavien Omsorg är ett av Sveriges ledande omsorgsföretag med 200 verksamheter runt om i landet. Vi har närmare 2 500 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i allt vi gör. Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för LSS Mellan och rapporterar direkt till regionchefen. Attendo har en platt organisation med korta beslutsvägar, där du tillsammans med regionledningen och dina medarbetare arbetar för att säkra kvalitet och tillväxt i regionen. Arbetsuppgifter: Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi, kundkontakter och marknadsföring. Du får tillgång till ett färdigt koncept som grundar sig på ett väl inarbetat kvalitetsarbete och ett systematiskt arbetsmiljöarbete med stöd från regionala resurser samt kvalitets-, ekonomi-, marknads- och HR-avdelning. Du arbetar med ett strategiskt tankesätt i ett omväxlande tempo. Du har förmåga att skapa en god och samverkande anda i medarbetargruppen. Vi arbetar i team, integrerat och nära brukarna. Kvalifikationer: Vi söker dig med stort engagemang som vill göra skillnad inom branschen, privat omsorg och för personer med en funktionsnedsättning. Du ska drivas av en vilja att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du är målmedveten, kommunikativ och har förmåga att kombinera det operativa arbetet med ett strategiskt och ekonomiskt tänkande. Du ska ha erfarenhet av ledarskap, gärna från omsorg, samt en 3-årig högskoleutbildning som socionom eller social omsorgsutbildning med inriktning mot personer med en funktionsnedsättning. Alternativt annan likvärdigt sammansatt utbildning behöver uppfylla myndighetskraven. Skicka ansökan till benita.pettersson@attendo.se. Endast mailansökningar mottages. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information eller vid frågor kontakta bitr regionchef Benita Pettersson på telefon: 070-3981090
Företag: Attendo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS Gruppbostad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS Gruppbostad

Verksamhetschef LSS
Verksamhetschef till Barn & Ungdomsboende i Jönköpingstrakten. Vill du leda och utveckla i vår verksamhet? Solhagagruppen är Sveriges ledande kvalitetsföretag inom LSS, SOL och Skola, med en vision att Skapa det goda livet - hela livet. Vi söker dig som vill vara med att leda och utveckla våra Barn och Ungdomsboenden. Vår målgrupp är barn och ungdomar med autism och utvecklingsstörning. Med tydliggörande pedagogik och TEACCH utvecklar vi våra boenden mot en större självständighet. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en växande koncern med kvalitet i fokus. Du ingår i den regionala ledningsgruppen och har stor möjlighet att påverka verksamheten både i dina enheter och i regionen. För dig som vill utvecklas finns goda möjligheter. Ditt nya arbete som verksamhetschef innebär ansvar för planering och drift av verksamheten gällande brukare, personal, resultat samt budget. Du har ansvar för ca 5 brukare och ca 20 medarbetare per enhet och rapporterar direkt till Regionchefen. Dina ansvarsområden kommer bland annat att innefatta kvalitet, det pedagogiska arbetet, enhetens lönsamhet, organisation/HR, arbetsmiljö, försäljning, expansion samt fastighet. Du ansvarar för att insatserna planeras, dokumenteras och utvärderas i samarbete med barnens/ungdomarnas nätverk och utifrån den enskildes styrkor, intressen och drömmar. Dina kvalifikationer: Vi söker dig som är Socionom med kompetens för att bära tillstånd inom LSS verksamhet. Du har erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättningar, företrädesvis vad gäller autismspektrumtillstånd och utvecklingsstörning. Kunskap om de lagar (LSS, SOL, HSL) som reglerar omsorgen liksom arbetsrätten är ett krav. Önskvärt är att du har utbildning och erfarenhet av TEACCH som grund i den tydliggörande pedagogiken. Dina färdigheter Du har en personlig mognad och en varm framtoning. Du har en självinsikt och är öppen för egen utveckling. Du bygger goda relationer och har en öppen kommunikation. Du är engagerad och lösningsfokuserad och har en organisatorisk förmåga. Du är en förebild i organisationen som visar på goda exempel. Du är flexibel och trivs i en organisation som utvecklas snabbt och där du som förebild finns nära verksamheten. Innan bekräftad anställning efterfrågar vi utdrag ur misstanke- och belastningsregister. Solhagagruppen är en av Sveriges ledande kvalitetsleverantör inom LSS, SOL och Skola med fokus på stöd och service till människor med funktionsnedsättning. All verksamhet har sin utgångspunkt i individens styrkor, intressen och drömmar. I företaget verkar cirka 1400 anställda för att bidra till att realisera företagets vision, om Ett gott liv - Hela livet.
Företag: BERGSHYDDAN AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS

Verksamhetschef LSS boende
Verksamhetschef till LSS boenden med närhet till Göteborg Vill du leda och utveckla i vår verksamhet? Solhagagruppen är Sveriges ledande kvalitetsföretag inom LSS, SOL och Skola, med en vision att Skapa det goda livet - hela livet. Vi söker dig som vill vara med att leda och utveckla våra verksamheter. Vår målgrupp är autism och utvecklingsstörning. Med tydliggörande pedagogik och TEACCH utvecklar vi våra boende mot en större självständighet. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en växande koncern med kvalitet i fokus. Du ingår i den regionala ledningsgruppen och har stor möjlighet att påverka verksamheten både i dina enheter och i regionen. För dig som vill utvecklas finns goda möjligheter. Ditt nya arbete som verksamhetschef innebär ansvar för planering och drift av verksamheten gällande brukare, personal, resultat samt budget. Du har ansvar för ca 5 brukare och ca 20 medarbetare per enhet och rapporterar direkt till Regionchefen. Ett av boendena är ett Barn & Ungdomsboende. Dina ansvarsområden kommer bland annat att innefatta kvalitet, det pedagogiska arbetet, enhetens lönsamhet, organisation/HR, arbetsmiljö, försäljning, expansion samt fastighet. Du ansvarar för att insatserna planeras, dokumenteras och utvärderas i samarbete med våra boendens nätverk och utifrån den enskildes styrkor, intressen och drömmar. Dina kvalifikationer: Vi söker dig som är Socionom eller likvärdig utbildning med kompetens för att bära tillstånd inom LSS verksamhet. Du har erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättningar, företrädesvis vad gäller autismspektrumtillstånd och utvecklingsstörning. Kunskap om de lagar (LSS, SOL, HSL) som reglerar omsorgen liksom arbetsrätten är ett krav. Önskvärt är att du har kännedom om TEACCH som grund i den tydliggörande pedagogiken. Dina färdigheter Du har en personlig mognad och en varm framtoning. Du har en självinsikt och är öppen för egen utveckling. Du bygger goda relationer och har en öppen kommunikation. Du är engagerad och lösningsfokuserad och har en organisatorisk förmåga. Du är en förebild i organisationen som visar på goda exempel. Du är flexibel och trivs i en organisation som utvecklas snabbt och där du som förebild finns nära verksamheten. Innan bekräftad anställning efterfrågar vi utdrag ur misstanke- och belastningsregister.
Företag: Solhaga by AB
Ort: Lilla Edet
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS boende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS boende

Arbetsledare bygg till arbetsmarknadsprojekt
Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall. Hammarö är skärgårdskommunen med framåtanda. Vi är en grön ö med livskvalitet och omtanke. Här finns närhet och utrymme med generationer som bor och möts i trygghet. Hammarö var nominerad som 2013 års Kvalitetskommun och är en av Sveriges bästa skolkommuner. Välkommen! Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vår verksamhet styrs bland annat av Socialtjänstlagen (SoL) samt Hälso- och Sjukvårdslagen (HSL). Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna. ARBETSUPPGIFTER Som Arbetsledare Bygg kommer du att jobba enligt Hammarö-modellen som är ett arbetssätt med ett tydligt fokus på aktiviteter och sysselsättning för arbetssökande och andra som står utanför arbetsmarknaden. Hammarömodellen är ett nytt arbetssätt som kommer att utvecklas under 2014/2015 Organisatoriskt hör tjänsten till Hammarö kommuns arbetsmarknadsenhet - Arbetsplats Hammarö. Inom ramen för Arbetsplats Hammarö ska ett byggteam startas upp. Hammarö kommun söker därför en Arbetsledare -Bygg, för uppstart av Hammarö-modellen. Byggteamet får uppdragen från olika förvaltningar inom Hammarö kommun. Som arbetsledare är det din uppgift att ta in uppdragen och utföra uppdragen. Du kommer att arbeta i tätt samarbete med Enhetschef, Arbetskonsulent och andra arbetsledare inom enheten. Att arbeta som arbetsledare bygg innebär, förutom att leda byggprojektet operativt och administrativt, att handleda personer som behöver någon form av sysselsättning, till exempel praktik. Tillsammans med Arbetskonsulent har du uppföljningen på praktikanterna. Då det är du som kommer att ha den primära kontakten med arkitekter och ingenjörer, har du tillräckliga kunskaper för att tillgodose alla krav och riktlinjer gällande byggen av mindre slag. Exempel på byggen kan vara kiosker, mindre byggnader, leder med mera. Tillsammans med arbetsledare för vårt snickeri, kommer du att utveckla arbetet kring byggteamet. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp bestående av enhetschef, två arbetskonsulenter och ytterligare två arbetsledare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är snickare, gärna med 8 till 10 års dokumenterad erfarenhet. Du kan på egen hand läsa ritningar och fatta beslut därefter. För tjänsten krävs god kommunikationsförmåga, då du kommer att jobba tillsammans med många olika yrkesgrupper, såsom arbetskonsulent, socialsekreterare, ingenjörer och arkitekter. Som arbetsledare bygg kommer du att handleda personer som av olika anledningar hamnat utanför arbetsmarknaden. Det är viktigt att du kan möta människor där dom är och kunna motivera till förändring. Erfarenhet av handledning och arbetsledning är meriterande. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Hammarö kommun, Verksamhetschef LSS/IFO
Ort: Hammarö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare bygg till arbetsmarknadsprojekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare bygg till arbetsmarknadsprojekt

Verksamhetschef LSS
Enigma Omsorg AB Erbjuder verksamheter inom LSS, SoL, skola och utbildning. Upptagningsområdet är i första hand Stockholms län. Verksamheterna vänder sig i första hand till barn, ungdomar och vuxna som har autism eller Aspergers syndrom samt ev tilläggsdiagnoser. Enheterna belägna i Täby, Bromma, Danderyd och Stockholm och företaget har ca 250 medarbetare med huvudkontor i Täby. Vi bedriver även utbildningsverksamhet inom området neuropsykiatriska funktionshinder. Sedan början av maj ingår numer Enigma Omsorg i Solhagagruppens organisation. Solhagagruppen är en av Sveriges ledande aktörer inom LSS, SOL och Skola med fokus på stöd och service till människor med funktionsnedsättning. Verksamheten skräddarsys efter individens förutsättningar där målsättningen är att ge brukarna stimulans, utveckling, gemenskap samt en meningsfull vardag. Pedagogiken är anpassad utifrån brukarnas individuella behov och bygger på omsorg, tydlighet och engagemang. Som Verksamhetschef får du möjlighet att arbeta i en expansiv och dynamisk miljö där du kommer att vara en viktig del i utvecklingen av det pedagogiska arbetet i verksamheten. Som verksamhetschef hos oss är du tillståndsbärare, vilket innebär ett helhetsansvar vad gäller verksamhetens kvalitet. Vi arbetar med ett verksamhetsnära ledarskap vilket bla innebär att du viss del av din arbetstid arbetar i omsorgsarbetet. Du har ett lönsamhetsansvar och ansvarar för planering och uppföljning av ekonomin. I din ledarroll ingår bemanning, introduktion, lönesättning, målstyrning, utvärdering och avveckling. Du har ett fullt arbetsmiljöansvar. Vi söker dig som har en högskoleexamen inom socialt arbete (ex socionom) med kompetens för att bära tillstånd i en LSS-verksamhet. Du har ett brinnande intresse och erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättningar, företrädesvis vad gäller autismspektrumtillstånd och utvecklingsstörning. Kunskap om de lagar (LSS, SOL) som reglerar omsorgen liksom arbetsrätten är ett krav. Du har 2 års ledarerfarenhet från relevant verksamhet Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Om detta låter intressant är du välkommen med en ansökan.
Företag: Enigma Omsorg AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS

Verksamhetschef LSS Nytida
Beskrivning av tjänsten Som verksamhetschef får du intern kompetensutveckling och ingår i regionens ledningsgrupp. Du har lämplig högskoleutbildning, gärna socionom. Minst 3 års erfarenhet som chef inom LSS och har god kännedom om gällande lagstiftning samt av arbete med den målgrupp som omfattas av LSS personkrets 1. Som person är du noggrann, självständig och handlingskraftig. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du är resultatinriktad och har god kommunikationsförmåga både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper Du är utbildad socionom eller liknande och har arbetat flera år inom omsorgen, vilket gör att du har god kännedom om ledarskap samt det som omfattar arbetet med personer inom LSS personkrets 1. Vi förutsätter att du är en erfaren och trygg ledare med minst 3 år chefserfarenhet från LSS. Förmåga att få dina medarbetare att växa och ta ansvar i en decentraliserad vårdorganisation. Du kan engagera och inspirera dina medarbetare och ser vikten av att ta tillvara deras kompetens och resurser. Du känner en självklar respekt för andra människor, såväl medarbetare som boende och deras anhöriga. Våra värderingar bygger på respekten och omtanken om den enskilde, närstående och arbetskamrater. Våra medarbetare är delaktiga i formuleringarna av värderingarna som ger dem styrka och förankring. Som person är du självständig, prestigelös och samarbetsvillig. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du är flexibel och lösningsorienterad. Beskrivning av verksamheten Dessa två servicebostäder ligger i Södra Stockholm, båda vackert belägna. Är DU intresserad kontakta oss för mer information. Kriterier för dig som söker tjänsten Högskoleutbildning helst socionom. Flera års erfarenhet inom området LSS samt minst 3 års erfarenhet som chef inom LSS.
Företag: Reimersholmsgatan 63 Servicebostad
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS Nytida jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS Nytida

Verksamhetschef LSS
Samsa AB med dotterbolag erbjuder tjänster inom LSS, HVB och Skola. Vår vision är att erbjuda alla en möjlighet att lyckas och på så sätt få ett mer självständigt liv. Med våra olika verksamhetsområden vill vi erbjuda helhetslösningar till våra barn /ungdomar och vuxna där ledorden är ett gott bemötande och individen i centrum. Vi söker nu en Verksamhetschef till ett av våra LSS gruppboende för vuxna. Vi söker dig som har socionomutbildning, gärna med inriktning mot social omsorg eller likvärdig utbildning inom beteendevetenskap. Du måste ha dokumenterad utbildning och erfarenhet inom LSS. I ditt uppdrag som verksamhetschef hos oss ansvarar du för en eller två enheter inom LSS, vilket innebär både ett arbetsledningsansvar och ett arbetsmiljöansvar. Du har personal, budget och kvalitetsansvar. Boendepersonalen arbetar på schemalagd arbetstid. I ditt uppdrag ingår det att ansvara för att våra boende får det stöd, service och omsorg som utlovas liksom att följa gällande lagstiftning. Du ska se till att våra boende får ett så självständigt och aktivt liv som möjligt. Ett stort engagemang och ett varmt hjärta är lika viktigt som en pedagogisk kunskap. Du har även kontakt med myndigheter, kunder och anhöriga. Då du i den här tjänsten ansvarar för ett boende kommer en viss del av din arbetstid vara schemalagd. Du arbetar i ett team tillsammans med övriga föreståndare och områdeschef inom LSS. Ett verksamhetsnära ledarskap är viktigt för oss. I gengäld erbjuder vid dig en stimulerande arbetsmiljö med både utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Då vi värnar om en trygg och säker arbetsmiljö erbjuder vid dig friskvårdsbidrag och privat sjukvårdsförsäkring. Vi värdesätter dina personliga egenskaper, som gör att du kan skapa ett bra samarbetsklimat samt viljan att inspirera och utveckla samt känner ett stort engagemang både för våra boende och vår personal. Du är stresstålig och ansvarsfull, och ser möjligheter istället för problem. Självklart söker vi dig som kännetecknas av engagemang och som har en positiv grundsyn och vill ingå i vårt team!
Företag: Samsa AB
Ort: Heby
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS

Flyktingmottagare med samordnaransvar
Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall. Hammarö är skärgårdskommunen med framåtanda. Vi är en grön ö med livskvalitet och omtanke. Här finns närhet och utrymme med generationer som bor och möts i trygghet. Hammarö var nominerad som 2013 års Kvalitetskommun och är en av Sveriges bästa skolkommuner. Socialförvaltningen ansvarar bland annat för äldre- och handikappomsorg, hälso- och sjukvård, psykiatri samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har cirka 430 medarbetare och omsätter cirka 250 miljoner kronor. Förvaltningen är uppdelad i två verksamhetsområden, IFO/LSS samt äldreomsorg. Inom förvaltningen finns en samordnande stab. Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vår verksamhet styrs bland annat av Socialtjänstlagen (SoL) samt Hälso- och Sjukvårdslagen (HSL). Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna. ARBETSUPPGIFTER Enheten för Öppenvård- Psykiatri- och Integration (ÖPI) innefattar idag en HVB-verksamhet för ensamkommande ungdomar mellan 16-17 år. Hammarö kommun har 6 anvisningsbara platser för asylsökande ungdomar och ämnar dela upp befintlig verksamhet i två delar; ett boende för asylsökande och en utslussningsverksamhet för de ungdomar som erhållit permanent uppehållstillstånd. De båda boendena ligger i anslutning till varandra. Som flyktingmottagare med samordnaransvar är du direkt underställd enhetschefen och kommer att vara enhetschefen behjälplig i det dagliga arbetet. Du kommer samarbeta med andra myndigheter, instanser och personal. Utifrån Hammarö kommuns antagna integrationsplan så vill vi säkerställa att våra ungdomar får de bästa förutsättningarna omsorgsmässigt, akademiskt och pedagogiskt. Du kommer att vara delaktig i arbetet med kommunens antagna integrationsplan. Du kommer även att vara en resurs till verksamheten vid behov. Hammarö HVB-hem tar emot ungdomar av olika bakgrund, religion och etnicitet vilket innebär en dynamisk arbetsplats som lägger stor vikt vid flexibilitet och stresstålighet. KVALIFIKATIONER Du har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du behöver ha erfarenhet och intresse för administration, dokumentation och vara noggrann och självständig i ditt arbete. Du har förmåga att uttrycka din väl i tal och skrift. Vidare ska du ha ett progressivt synsätt samt ha ett intresse för integrationsfrågor och kvalitetsarbete. Du är en person som gillar att samarbeta med andra. Vi förväntar oss att du är trygg som person och är bekväm i att sätta gränser och att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Erfarenhet av arbete med integrationsfrågor är meriterande. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Hammarö kommun, Verksamhetschef LSS/IFO
Ort: Hammarö
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Flyktingmottagare med samordnaransvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flyktingmottagare med samordnaransvar

Flyktingmottagare
Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall. Hammarö är skärgårdskommunen med framåtanda. Vi är en grön ö med livskvalitet och omtanke. Här finns närhet och utrymme med generationer som bor och möts i trygghet. Hammarö var nominerad som 2013 års Kvalitetskommun och är en av Sveriges bästa skolkommuner. Socialförvaltningen ansvarar bland annat för äldre- och handikappomsorg, hälso- och sjukvård, psykiatri samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har cirka 430 medarbetare och omsätter cirka 250 miljoner kronor. Förvaltningen är uppdelad i två verksamhetsområden, IFO/LSS samt äldreomsorg. Inom förvaltningen finns en samordnande stab. Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vår verksamhet styrs bland annat av Socialtjänstlagen (SoL) samt Hälso- och Sjukvårdslagen (HSL). Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna. ARBETSUPPGIFTER Enheten för Öppenvård- Psykiatri- och Integration (ÖPI) innefattar idag en HVB-verksamhet för ensamkommande ungdomar mellan 16-17 år. Hammarö kommun har 6 anvisningsbara platser för asylsökande ungdomar och ämnar dela upp befintlig verksamhet i två delar; ett boende för asylsökande och en utslussningsverksamhet för de ungdomar som erhållit permanent uppehållstillstånd. De båda boendena ligger i anslutning till varandra. Du kommer delta i det dagliga arbetet på HVB-hemmet och vara ungdomarna och dina kollegor behjälplig med bland annat matlagning, städning, läxläsning, gränssättning, fritidsaktiviteter etc. Du kommer att vara aktiv i bibehållandet av en inkluderande miljö samt utveckla och kvalitetssäkra verksamheten. Utifrån Hammarö kommuns antagna integrationsplan så vill vi säkerställa att våra ungdomar får de bästa förutsättningarna omsorgsmässigt, akademiskt och pedagogiskt. Boendet arbetar med kontaktmannaskap, vilket innebär att du kommer att särskilt ansvar för en eller flera ungdomar. Hammarö HVB-hem tar emot ungdomar av olika bakgrund, religion och etnicitet vilket innebär en dynamisk arbetsplats som lägger stor vikt vid flexibilitet och stresstålighet. Du kommer att arbeta på schema vilket inkluderar dagar, kvällar, nätter och helger. KVALIFIKATIONER Du ska ha socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har pedagogisk bakgrund. Du ska ha dokumentationsvana och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi förväntar oss att du är trygg som person och är bekväm i att sätta gränser och att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Erfarenhet av arbete med integrationsfrågor är meriterande. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Hammarö kommun, Verksamhetschef LSS/IFO
Ort: Hammarö
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Flyktingmottagare jobb, Flyktingmottagare Hammarö, Flyktingmottagare Hammarö kommun, Verksamhetschef LSS/IFO
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flyktingmottagare

VERKSAMHETSCHEF LSS
NYTIDA SÖKER VERKSAMHETSCHEF TILL FUNKTIONSNEDSÄTTNING LSS 1 verksamhetschef sökes till entreprenader i Norra Stockholms område. Nytida som är en del av Ambea Sverige AB söker 1 verksamhetschefer till LSS verksamheter som vi driver på entreprenad i Norra Stockholm. Vi förutsätter att du är en erfaren och trygg ledare med förmåga att få dina medarbetare att växa och ta ansvar i en decentraliserad vårdorganisation. Du kan engagera och inspirera dina medarbetare och ser vikten av att ta tillvara deras kompetens och resurser. Du känner en självklar respekt för andra människor, såväl medarbetare som boende och deras anhöriga. Det är viktigt att du är synlig i verksamheten och har ett nära samarbete med medarbetarna. Våra värderingar bygger på respekten och omtanke om den enskilde, närstående och arbetskamrater. Våra medarbetare har delaktiga i formuleringarna av värderingarna som ger dem styrka och förankring. Som verksamhetschef får du intern kompetensutveckling och ingår i regionens ledningsgrupp. Du har lämplig högskoleutbildning, gärna socionom, samt tidigare erfarenhet av ledarskap och har god kännedom om gällande lagstiftning och gärna erfarenhet av arbete med den målgrupp som omfattas av LSS personkrets 1. Som person är du noggrann, självständig och handlingskraftig. Du har viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du är resultatinriktad och har god kommunikationsförmåga både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. På Nytida är vi stolta över är vårt hälsofrämjande arbete som har som mål att främja medarbetarnas fysiska, psykiska och sociala välbefinnande. Vi har hälsoinspiratörer på de flesta av våra enheter som fungerar som inspirationskälla och förmedlar information i hälsofrågor. Alla företagets arbetsplatser är rökfria. Som anställd i hos oss får du ta del av våra förmåner som t ex friskvårdsbidrag, frukt på arbetsplatsen och vissa rabatter. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%. Vi tillämpar individuell lönesättning och provanställning enligt kollektivavtal. Tillträde sker enligt överenskommelse. Kontakta gärna Regionchef Anita Hjelmberg Frisk tel. 0733271800 Välkommen med din ansökan senast 2014-10-24 till e-post anita.hjelmberg-frisk@nytida.se
Företag: Nytida Stockholm Nordost
Ort: Solna
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga VERKSAMHETSCHEF LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VERKSAMHETSCHEF LSS

Verksamhetschef LSS boende för ungdomar
Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 17 500 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde. Attendo Omsorg söker verksamhetschef inom LSS boende för ungdomar Attendo Skandinavien Omsorg är ett av Sveriges ledande omsorgsföretag med 200 verksamheter runt om i landet. Vi har närmare 2 500 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i allt vi gör. Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för LSS Mellan och rapporterar direkt till regionchefen. Attendo har en platt organisation med korta beslutsvägar, där du tillsammans med regionledningen och dina medarbetare arbetar för att säkra kvalitet och tillväxt i regionen. Arbetsuppgifter: Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi, kundkontakter och marknadsföring. Du får tillgång till ett färdigt koncept som grundar sig på ett väl inarbetat kvalitetsarbete och ett systematiskt arbetsmiljöarbete med stöd från regionala resurser samt kvalitets-, ekonomi-, marknads- och HR-avdelning. Du arbetar med ett strategiskt tankesätt i ett omväxlande tempo. Du har förmåga att skapa en god och samverkande anda i medarbetargruppen. Vi arbetar i team, integrerat och nära brukarna. Kvalifikationer: Vi söker dig med stort engagemang som vill göra skillnad inom branschen, privat omsorg och för personer med en funktionsnedsättning. Du ska drivas av en vilja att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du är målmedveten, kommunikativ och har förmåga att kombinera det operativa arbetet med ett strategiskt och ekonomiskt tänkande. Du ska ha erfarenhet av ledarskap, gärna från omsorg, samt en 3-årig högskoleutbildning som socionom eller social omsorgsutbildning med inriktning mot personer med en funktionsnedsättning. Alternativt annan likvärdigt sammansatt utbildning behöver uppfylla myndighetskraven. Du behöver ha tidigare erfarenhet från barn - och ungdomsverksamhet. Skicka ansökan till cecilie.klemetsen@attendo.se Endast mailansökningar mottages. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information eller vid frågor regionchef Alexandra Asp på telefon: 0709-29 07 46
Företag: Attendo
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS boende för ungdomar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS boende för ungdomar

Verksamhetschef LSS boende för ungdomar
Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 17 500 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde. Attendo Omsorg söker verksamhetschef inom LSS boende för ungdomar Attendo Skandinavien Omsorg är ett av Sveriges ledande omsorgsföretag med 200 verksamheter runt om i landet. Vi har närmare 2 500 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i allt vi gör. Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för LSS Mellan och rapporterar direkt till regionchefen. Attendo har en platt organisation med korta beslutsvägar, där du tillsammans med regionledningen och dina medarbetare arbetar för att säkra kvalitet och tillväxt i regionen. Arbetsuppgifter: Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi, kundkontakter och marknadsföring. Du får tillgång till ett färdigt koncept som grundar sig på ett väl inarbetat kvalitetsarbete och ett systematiskt arbetsmiljöarbete med stöd från regionala resurser samt kvalitets-, ekonomi-, marknads- och HR-avdelning. Du arbetar med ett strategiskt tankesätt i ett omväxlande tempo. Du har förmåga att skapa en god och samverkande anda i medarbetargruppen. Vi arbetar i team, integrerat och nära brukarna. Kvalifikationer: Vi söker dig med stort engagemang som vill göra skillnad inom branschen, privat omsorg och för personer med en funktionsnedsättning. Du ska drivas av en vilja att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du är målmedveten, kommunikativ och har förmåga att kombinera det operativa arbetet med ett strategiskt och ekonomiskt tänkande. Du ska ha erfarenhet av ledarskap, gärna från omsorg, samt en 3-årig högskoleutbildning som socionom eller social omsorgsutbildning med inriktning mot personer med en funktionsnedsättning. Alternativt annan likvärdigt sammansatt utbildning behöver uppfylla myndighetskraven. Du behöver ha tidigare erfarenhet från barn - och ungdomsverksamhet. Skicka ansökan till cecilie.klemetsen@attendo.se Endast mailansökningar mottages. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information eller vid frågor regionchef Alexandra Asp på telefon: 0709-29 07 46
Företag: Attendo
Ort: Gnesta
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS boende för ungdomar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS boende för ungdomar

Verksamhetschef LSS boende för ungdomar
Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Vi har närmare 17 500 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i vårt arbete med att stärka individen, oavsett verksamhetsområde. Attendo Omsorg söker verksamhetschef inom LSS boende för ungdomar Attendo Skandinavien Omsorg är ett av Sveriges ledande omsorgsföretag med 200 verksamheter runt om i landet. Vi har närmare 2 500 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar i allt vi gör. Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen för LSS Mellan och rapporterar direkt till regionchefen. Attendo har en platt organisation med korta beslutsvägar, där du tillsammans med regionledningen och dina medarbetare arbetar för att säkra kvalitet och tillväxt i regionen. Arbetsuppgifter: Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi, kundkontakter och marknadsföring. Du får tillgång till ett färdigt koncept som grundar sig på ett väl inarbetat kvalitetsarbete och ett systematiskt arbetsmiljöarbete med stöd från regionala resurser samt kvalitets-, ekonomi-, marknads- och HR-avdelning. Du arbetar med ett strategiskt tankesätt i ett omväxlande tempo. Du har förmåga att skapa en god och samverkande anda i medarbetargruppen. Vi arbetar i team, integrerat och nära brukarna. Kvalifikationer: Vi söker dig med stort engagemang som vill göra skillnad inom branschen, privat omsorg och för personer med en funktionsnedsättning. Du ska drivas av en vilja att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du är målmedveten, kommunikativ och har förmåga att kombinera det operativa arbetet med ett strategiskt och ekonomiskt tänkande. Du ska ha erfarenhet av ledarskap, gärna från omsorg, samt en 3-årig högskoleutbildning som socionom eller social omsorgsutbildning med inriktning mot personer med en funktionsnedsättning. Alternativt annan likvärdigt sammansatt utbildning behöver uppfylla myndighetskraven. Du behöver ha tidigare erfarenhet från barn - och ungdomsverksamhet. Skicka ansökan till cecilie.klemetsen@attendo.se Endast mailansökningar mottages. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information eller vid frågor regionchef Alexandra Asp på telefon: 0709-29 07 46
Företag: Attendo
Ort: Trosa
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS boende för ungdomar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS boende för ungdomar

LSS-handläggare
Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall. Hammarö är skärgårdskommunen med framåtanda. Vi är en grön ö med livskvalitet och omtanke. Här finns närhet och utrymme med generationer som bor och möts i trygghet. Hammarö var nominerad som 2013 års Kvalitetskommun och är en av Sveriges bästa skolkommuner. Socialförvaltningen ansvarar bland annat för äldre- och handikappomsorg, hälso- och sjukvård, psykiatri samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har cirka 430 medarbetare och omsätter cirka 250 miljoner kronor. Förvaltningen är uppdelad i två verksamhetsområden, IFO/LSS samt äldreomsorg. Inom förvaltningen finns en samordnande stab. Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vår verksamhet styrs bland annat av Socialtjänstlagen (SoL) samt Hälso- och Sjukvårdslagen (HSL). Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna. ARBETSUPPGIFTER Att utreda, bedöma, besluta och följa upp insatser enligt LSS och SoL. Arbetet innebär en nära dialog med de personer som söker insatser samt deras företrädare samt ett nära samarbete med samarbetspartners och utförare av verksamhet. KVALIFIKATIONER Du har sociomexamen eller social omsorgsexamen. Det krävs goda kunskaper om gällande lagstiftning inom arbetsområdet och erfarenhet av utredning, bedömning och beslut samt uppföljning av insatser inom LSS och socialpsykiatrin. Arbetet kräver också att du har datorvana, kan arbeta självständigt, har lätt för att samarbeta samt att du har B-körkort. Du ska ha personligt engagemang, god samarbetsförmåga samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Hammarö kommun, Verksamhetschef LSS/IFO
Ort: Hammarö
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga LSS-handläggare jobb, LSS-handläggare Hammarö, LSS-handläggare Hammarö kommun, Verksamhetschef LSS/IFO
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LSS-handläggare

LSS-handläggare
Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall. Hammarö är skärgårdskommunen med framåtanda. Vi är en grön ö med livskvalitet och omtanke. Här finns närhet och utrymme med generationer som bor och möts i trygghet. Hammarö var nominerad som 2013 års Kvalitetskommun och är en av Sveriges bästa skolkommuner. Socialförvaltningen ansvarar bland annat för äldre- och handikappomsorg, hälso- och sjukvård, psykiatri samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har cirka 430 medarbetare och omsätter cirka 250 miljoner kronor. Förvaltningen är uppdelad i två verksamhetsområden, IFO/LSS samt äldreomsorg. Inom förvaltningen finns en samordnande stab. Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vår verksamhet styrs bland annat av Socialtjänstlagen (SoL) samt Hälso- och Sjukvårdslagen (HSL). Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna. ARBETSUPPGIFTER Att utreda, bedöma, besluta och följa upp insatser enligt LSS och SoL. Arbetet innebär en nära dialog med de personer som söker insatser samt deras företrädare samt ett nära samarbete med samarbetspartners och utförare av verksamhet. KVALIFIKATIONER Du har sociomexamen eller social omsorgsexamen. Det krävs goda kunskaper om gällande lagstiftning inom arbetsområdet och erfarenhet av utredning, bedömning och beslut samt uppföljning av insatser inom LSS och socialpsykiatrin. Arbetet kräver också att du har datorvana, kan arbeta självständigt, har lätt för att samarbeta samt att du har B-körkort. Du ska ha personligt engagemang, god samarbetsförmåga samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Hammarö kommun, Verksamhetschef LSS/IFO
Ort: Hammarö
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga LSS-handläggare jobb, LSS-handläggare Hammarö, LSS-handläggare Hammarö kommun, Verksamhetschef LSS/IFO
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LSS-handläggare

Verksamhetschef LSS
Vi söker nya kollegor! Vill du jobba med människor, påverka andra människors liv och göra skillnad är Kinda kommun stället för dig. Här bryr vi oss om varandra och det är alltid nära till kollegor, chef och medborgare. Vi står inför en spännande framtid och vill fortsätta ge service med hög kvalitet till våra medborgare. Därför vill vi att alla medarbetare ska se möjligheterna, både i det lilla och i det stora. Från förskolans inte-stöta-marken-bana till utvecklingen av Stångådalsbanan. Här arbetar vi med värdegrunden framåtanda, ansvarskänsla och dialog. Den är med oss i det dagliga arbetet, hur vi bemöter varandra och de vi arbetar för, medborgarna. Vill du vara med och bidra till Kinda kommuns utveckling och ge en god kvalité och service till våra invånare? Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Då är du välkommen att ansöka.   Det här erbjuder vi Socialförvaltningen söker nu dig som gillar att leda verksamheter. Som verksamhetschef ansvarar du för ekonomi, personal, verksamhet och utveckling inom området. Du rapporterar direkt till förvaltningschef och ingår i förvaltningens operativa ledningsgrupp. I en liten kommun får du goda möjligheter att påverka och vara delaktig i utvecklingen av verksamheter och medarbetare i Kinda kommun. Här kommer du att arbeta med ett helhetsperspektiv.   Kvalifikationer Vi söker dig som har en akademisk examen inom det beteendevetenskapliga området, gärna med ekonomi och arbetsrätt alternativt motsvarande erfarenhet från verksamhetsområdet. Du bör ha erfarenhet av att leda andra, vi sätter dock stor vikt vid personlig lämplighet. God samarbetsförmåga och serviceanda är en förutsättning för att lyckas. Vidare ser vi att du bör ha ett moget och tydligt ledarskap samt förmågan att leda medarbetare mot uppsatta mål.  Erfarenhet från vård och omsorg, LASS/LSS samt kunskaper i aktuell lagstiftning är meriterande. B-körkort erfordras.     Tjänsten är heltid, tillsvidare med individuell lönesättning. Tillträde enligt överenskommelse.  Urvalet sker löpande, välkommen in med din ansökan. Sista ansökningsdag: 2015-01-07 Kinda består av omkring 9800 medborgare som tillsammans bygger och utvecklar kommunen. Samverkan är en förutsättning för utveckling och vi arbetar med medborgardialog och med andra kommuner för kunskapsutbyte och tillväxt. Kinda är en del av East Sweden, en expansiv kunskaps- och innovationsregion. Vi har bra kommunikationer till Linköping och därifrån ut till hela världen. Täta expressbussavgångar innebär bra pendlingsmöjligheter. Vill du vara med? Tillsammans utvecklar vi Kinda kommun! Vi vill att du gör din ansökan via länken eftersom det underlättar vår administration. Vi undanber oss erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp. A different Kinda work
Företag: Kinda kommun
Ort: Kinda
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS

Verksamhetschef LSS & AME
Svalövs kommun - med ett strategiskt läge i Öresundsregionen - erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor cirka 13.400 invånare. Vår värdegrund Tillsammans för Svalöv präglar vårt dagliga arbete och möte med kommunmedborgarna. Social sektors organisation består av tre verksamhetsområden. Vård och Omsorg, Lss och arbetsmarknadsenheten samt Individ och Familjeomsorg. Dessa verksamhetschefer bildar tillsammans med medicinskt ansvarig sjuksköterska och kvalitetsstrateg Social Omsorgs ledningsgrupp. Nu söker vi verksamhetschef för Lss och arbetsmarknadsenheten. Som verksamhetschef i detta område har du fyra enhetschefer i din egen ledningsgrupp samt ansvar för medarbetare på arbetsmarknadsenheten och assistenter du leder. Verksamhetsområdet omfattar boende enligt Lss, personlig assistans, daglig verksamhet, korttidstillsyn och korttidsvistelse, mobila teamet, ledsagare, kontaktpersoner och avlösare, habiliteringsteamet och arbetsmarknadsinsatser samt projekt gentemot unga utanför arbetsmarknaden. ARBETSUPPGIFTER Ditt uppdrag som verksamhetschef för LSS och AME blir att leda verksamhet i linje mot de av politiker uppsatta målen i samspel med de två andra verksamhetscheferna. I ditt uppdrag ingår budget och personalansvar. Svalövs styrka är närheten till varandra och samarbete – mellan våra olika verksamheter finns redan idag ett samarbete och detta vill vi utvecklare ytterligare. Ditt bidrag till teamet i social omsorgsledningsgrupp blir därför en viktig del i ditt uppdrag. I Lss verksamheterna förväntas du arbeta för att intentionerna i Lss blir tydliga i det dagliga arbetet, att brukarfokus är högt och inflytandet från våra brukare finns med tidigt i olika processer. Det innebär också att ditt arbeta med att lyfta upp kompetens frågor och säkerställa att vi har personal med rätt nivå av kompetens är en viktig del i det arbetet. Ditt uppdrag blir att styra, stödja och utveckla cheferna i din organisation. Du skall tillika samordna de ärenden som skall beredas för och beslutas av vård och omsorgsutskottet. Du skall tillsammans med dina medarbetare arbeta fram en långsiktig inriktning för verksamheten som stödjer den enskildes förmåga att med stöd av oss utvecklas i sin självständighet. Under våren påbörjas ett arbete över hela social omsorg för att arbeta fram långsiktiga planer för varje verksamhetsområde. Här kommer verksamhetscheferna ha en viktig roll. KVALIFIKATIONER Du skall ha en högskoleutbildning motsvarande socionom (180 P) eller annan högskoleutbildning för området som bedöms lämplig. Vi söker dig som har minst fem års ledarerfarenhet samt erfarenhet av tjänstens områden dvs Lss samt arbetsmarknadsinsatser. Erfarenhet av att leda ledare är meriterande. Som person skall du kunna bygga organisation och team, vara bra på att kommunicera tydligt, stimulera medarbetarnas utveckling, vara flexibel, kunna driva utveckling och förändringsarbete samt bra på att formulera dig tydligt i skrift. Ditt ledarskap skall präglas av ett högt brukarfokus och en pågående omvärldsspaning för att möta de ständiga förändringar som pågår. Du skall ha en erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation samt god förmåga att skriva ärenden till nämnd och utskott samt att vara tydlig i information och dialog med ansvariga politiker ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling. Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Svalövs kommun
Ort: Svalöv
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS & AME jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS & AME

Verksamhetschef LSS boende för unga vuxna
AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Jönköping, Huskvarna , Dalarna och Västerås. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, hemtjänst, avlösning, ledsagning, boendestöd, stödboende,LSS boende, serviceboende och daglig verksamhet. Koncernen har idag ca 1300 anställda. Besök gärna vår hemsida www.oc.se Vår duktiga verksamhetschef går vidare till andra uppgifter inom koncernen och vi behöver nu tillsätta en ny verkshetschef till vårt fina LSS boende beläget i Fisksätra. Boendet vänder sig till unga vuxna 18-30 år med psykosociala svårigheter eller neuropsykiatriska diagnoser. De unga kan på olika sätt ha svårt att finna sig tillrätta i sin hemmiljö och kan därför behöva ett annat boende. I tjänsten som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för budget och resultat samt att säkerställa kvaliteten iverksamheten. Vidare så har du ansvar för att utveckla boendet så att det fungerar effektivt och optimalt. I din roll kommer du att vara en ledningsfunktion för våra medarbetare i boendet som du coachar och stöttar. Du arbetar också i boendet och är kontaktperson för boende samt sköter bemanning och schema. För att ha rätt förutsättningar för tjänsten har du minst 5 års dokumenterad erfarenhet av ledarskap och reslutatansvar samt adekvat högskoleutbildning samt minst 36 månaders erfarenhet som chef.Vidare så förväntar vi oss att du har en god kompetens inom omsorgsområdet med erfarenhet inom neuropsykiatriska diagnoser och gärna inom privat driven verksamhet. Du ska trivas med att arbeta i en expansiv organisation med högt tempo. Samarbetsförmåga , engagemang , flexibilitet , empati och ansvarstagande är egenskaper vi värderar högt. Du ska också vara målinriktad , vara en god kommunikatör , strategisk och inte vara rädd för att ta ansvar och egna initiativ. Det är en självklarhet att du leder utifrån företagets värderingar. Vänligen ange löneanspråk
Företag: OMSORGSCOMPAGNIET I NORDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS boende för unga vuxna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS boende för unga vuxna

Verksamhetschef LSS
Tjänsten avser rollen som verksamhetschef för personlig assistans om drivs i hela landet. Du kommer att ha fullt personalansvar samt verksamhetsansvar för ett antal brukare som har beslut enligt LSS. AidoCare AB tillhandahåller personlig assistans till funktionshindrade och äldre personer enl. LSS och LASS. Vi är ett handlingskraftigt företag med personlig service. Syftet är att med full kraft fortsätta utveckla vår affärsidé att driva verksamhet inom vård och omsorg med hög tillgänglighet och ett helhetsperspektiv. AidoCare står för "I do care" som ger sig uttryck i vår etiska värdegrund som är grunden för vårt arbete. Varje människa är unik och har rätt att bibehålla sina vanor och önskemål även om hälsan sviktar. Därför är AidoCare lyhörda för kundens önskemål så att den enskilde kan bevara sin självkänsla och sitt självbestämmande. Kvalifikationer: Vi söker dig som är prestigelös, engagerad utvecklingsorienterad person och brinner för att jobba med människor. Du har en hög integritet och känner dig bekväm i att bemöta frågor från myndigheter och anhöriga. Din strategiska förmåga är god och du verkar utifrån ett helhetsperspektiv. Vi ser också att du har ett processinriktat och strukturerat arbetssätt samtidigt som du är lyhörd, samverkansinriktad och skapar delaktighet. I Ditt ansvar ingår handläggning, personalansvar samt kontakt med uppdragsgivare m.fl. Vi söker dig som vill jobba resultatinriktat med eget ansvar men samtidigt utvecklas som ledare och människa. Vi ser helst att Du har erfarenhet av omsorgen/LSS-lagstiftningen. Du har högskoleutbildning -socionomutbildning eller likvärdig, god datorvana. Vi tar emot ansökan genom mail.
Företag: AIDO CARE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS

Verksamhetschef LSS-boende och DV i Falkenberg
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar. Utvecklande roll i Attendos omsorgsverksamhet Du som har erfarenhet av LSS-verksamheter och har socionomutbildning samt har arbetat som arbetsledare, har en utvecklande och intressant tjänst att påbörja hos oss i Falkenberg. Du har en kollega som du samarbetar närmst med men har för övrigt 20 kollegor i en expansiv region som leds av en regionchef och biträdande regionchef. Vi söker arbetsledning med fokus på delaktighet från brukare och medarbetare. Falkenbergs kommun är vår kund och har till stor del beskrivit vårt uppdrag utöver det som redan är beskrivet i lagstiftningen. Vi vill rekrytera en chef som är innovativ och framgångsfokuserad. De grundläggande kunskaperna kring omsorgsarbete behöver du för att kunna vidareutveckla verksamheterna. Det är boende och dagliga verksamheter vilket omfattar ca 40 anställda. Vi vill att du har egna tankar om hur Attendo ska vara det mest kvalitativa företaget i branschen. Kontakta Niklas Mandin, regionchef, om ni har frågor på 0730-739073
Företag: Attendo
Ort: Falkenberg
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS-boende och DV i Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS-boende och DV i Falkenberg

Vikarierande Verksamhetschef LSS
Samsa AB med dotterbolag erbjuder tjänster inom LSS, HVB och Skola. Vår vision är att erbjuda alla en möjlighet att lyckas och på så sätt få ett mer självständigt liv. Med våra olika verksamhetsområden vill vi erbjuda helhetslösningar till våra barn /ungdomar och vuxna där ledorden är ett gott bemötande och individen i centrum. Vi söker nu en Verksamhetschef till våra LSS gruppboende för vuxna. Vi söker dig som har socionomutbildning, gärna med inriktning mot social omsorg eller likvärdig utbildning inom beteendevetenskap. Du måste ha dokumenterad utbildning och erfarenhet inom LSS. I ditt uppdrag som verksamhetschef hos oss ansvarar du för en eller två enheter inom LSS, vilket innebär både ett arbetsledningsansvar och ett arbetsmiljöansvar. Du har personal, budget och kvalitetsansvar. Boendepersonalen arbetar på schemalagd arbetstid. I ditt uppdrag ingår det att ansvara för att våra boende får det stöd, service och omsorg som utlovas liksom att följa gällande lagstiftning. Du ska se till att våra boende får ett så självständigt och aktivt liv som möjligt. Ett stort engagemang och ett varmt hjärta är lika viktigt som en pedagogisk kunskap. Du har även kontakt med myndigheter, kunder och anhöriga. Du arbetar i ett team tillsammans med övriga verksamhetschefer och områdeschef inom LSS. Ett verksamhetsnära ledarskap är viktigt för oss. I gengäld erbjuder vid dig en stimulerande arbetsmiljö med både utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Då vi värnar om en trygg och säker arbetsmiljö erbjuder vid dig friskvårdsbidrag och privat sjukvårdsförsäkring. Vi värdesätter dina personliga egenskaper, som gör att du kan skapa ett bra samarbetsklimat samt viljan att inspirera och utveckla samt känner ett stort engagemang både för våra boende och vår personal. Du är stresstålig och ansvarsfull, och ser möjligheter istället för problem. Självklart söker vi dig som kännetecknas av engagemang och som har en positiv grundsyn och vill ingå i vårt team!
Företag: Samsa AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande Verksamhetschef LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande Verksamhetschef LSS

Semestervikariat verksamhetschef LSS barn och ungdom
Inom utbildningsförvaltningen arbetar ca 4500 tillsvidareanställda och 500 timanställda. Förvaltningen har verksamheter inom bland annat förskola och annan pedagogisk verksamhet, grundskola, fritidshem, gymnasieskola, särskola, vuxenutbildning, arbetsmarknad och integration, fritidsverksamhet för ungdomar och LSS-verksamhet för barn och ungdomar. Utbildningsförvaltningen har även ett utbildningskontor med förvaltningsledning med en barn- och ungdomsavdelning och en bildningsavdelning. Utbildningskontoret ansvarar för övergripande planering, ledning, samordning och uppföljning av verksamheterna. Linköpings kommuns utbildningsförvaltning söker en verksamhetschef  för LSS verksamhet med placering på sektionen för resurs- och stödverksamhet. Sektionen för resurs- och stödverksamhet har verksamhet inom elevhälsan (den medicinska delen), flerspråklighet, insatser för barn i behov av särskilt stöd, fritidsuppdrag och LSS-verksamhet. Verksamhetschefen inom LSS verksamheterna är direkt underställd sektionschefen och ingår i sektionens ledningsgrupp. Uppdraget att bedriva LSS verksamhet enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade kommer från Omsorgsnämnden. Verksamhet enligt LSS-lagen ska främja jämlikhet i levnadsvillkor och full delaktighet i samhällslivet för de personer som tillhör personkretsen i lagstiftningen. Målet är att den enskilde ska få möjlighet att leva som andra. Inom LSS verksamheterna arbetar ca 100 tillsvidareanställda medarbetare och timanställda utöver det. Medarbetarna är erfarna och har relevant kompetens. Verksamheterna formas efter individens/gruppens behov och förutsättningar. Våra verksamheter präglas av närhet och tillgänglighet där den enskilde är i fokus. Vi arbetar för att ge högsta möjliga livskvalitet för den enskilde. I Linköpings kommun bedriver vi elva LSS verksamheter för barn och ungdomar 0-21 år. Dessa är: korttidsvistelse utanför det egna hemmet, korttidstillsyn för skolungdomar över 12 år, bostad med särskild service för barn/unga samt avlösarservice i hemmet. Arbetsuppgifter I uppdraget ingår ansvar för personal och verksamhet. Du har ett helhetsansvar för kvalitet, ekonomi, marknadsföring, medarbetare och organisation. Du har fullt arbetsmiljöansvar. Det är viktigt att verksamhetschefen agerar förebild gällande arbetsmodeller, metoder och bemötande och leder och utvecklar medarbetarna i en anda som präglas av delaktighet och engagemang. Du som verksamhetschef ska planera och leda, samordna och kvalitetssäkra arbetet i verksamheterna. Kvalifikationer Vi ser att du har en högskoleutbildning med minst 180 hp inom relevant område, omsorgslinje/socionomutbildning, beteendevetenskaplig inriktning eller motsvarande högskoleutbildning. Alternativt är du studerande inom socionomprogrammet termin 6-7. Du bör ha stor datorvana och vara väl insatt i aktuell lagstiftning.  Vi söker dig som vill vara med och planera, utveckla och följa upp din verksamhet.  Du har en organisatorisk förmåga med ett starkt engagemang och ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Du har både erfarenhet av och god förmåga att fatta beslut och du arbetar självständigt. Du kan prioritera mellan arbetsuppgifter även när det är högt tempo. Vi ser att du har god förmåga att samarbeta och motivera medarbetare och kollegor. Du har god social förmåga och kan på ett enkelt och avslappnat sätt kommunicera på olika nivåer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tjänsten är ett semestervikariat men möjligheten finns att påbörja tjänsten på 10-20% redan under våren. Om Linköpings kommun Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang! För mer information: www.linkoping.se För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Linköpings kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta. Vi är en kommun där idéer blir verklighet – därför behöver vi dig! Övrigt För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett i samarbete med MyNetwork. Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Linköpings kommuns rekryteringsansvariga. Allt i enlighet med de bestämmelser som hanteras av PUL (personuppgiftslagen). Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i formuläret noggrant. Linköpings kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Företag: Linköpings kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Linköping
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat verksamhetschef LSS barn och ungdom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat verksamhetschef LSS barn och ungdom

Kinda kommun söker Verksamhetschef LSS
Kinda är en kommun med spännande natur formad i samspel med människors strävan under sekler. Den har den lilla kommunens möjligheter med engagerade och stolta människor. Kinda har ett rikt utbud av ett diversifierat näringsliv, kulturaktiviteter och ett starkt föreningsliv. Kinda är också en del i en expansiv och modern region genom sin närhet till Linköping. Kommunens verksamheter är välskötta och bemannade med många engagerade och kompetenta medarbetare Till vår Socialförvaltning söker vi nu en utvecklingsinriktad Verksamhetschef som vill leda och att utveckla vår LSS-verksamhet. Du som därför lockas av ett spännande och utmanande uppdrag med den lilla kommunens närhet, korta beslutsvägar och hög påverkansmöjlighet, är varmt välkommen med din ansökan! Som en av tre verksamhetschefer inom LSS-området kommer du att leda ca 30 medarbetare verksamma inom boende för korttidsvistelse för skolungdom, daglig verksamhet samt inom kommunens socialpsykiatri. Uppdraget innebär ansvar för personal, ekonomi, arbetsmiljö, kvalitetsutveckling samt omvärldsbevakning. Detta omfattar att leda, planera, genomföra, följa upp samt utveckla verksamheten inom den egna organisationen. Vi söker dig som har relevant akademisk examen och gärna ledarerfarenhet inom området. Kunskap om aktuell lagstiftning är meriterande. Dina personliga förutsättningar och din lämplighet är dock viktigast. Vi söker en trygg och samarbetsinriktad ledare som med entusiasm och tydlighet har förmågan att leda och utveckla medarbetare och verksamhet mot uppsatta mål.
Företag: Arenius Schröder & Besterman AB
Ort: Kinda
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kinda kommun söker Verksamhetschef LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kinda kommun söker Verksamhetschef LSS

Hammarö kommun söker integrationssamordnare
Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall. Hammarö är skärgårdskommunen med framåtanda. Vi är en grön ö med livskvalitet och omtanke. Här finns närhet och utrymme med generationer som bor och möts i trygghet. Hammarö var nominerad som 2013 års Kvalitetskommun och är en av Sveriges bästa skolkommuner. Socialförvaltningen ansvarar bland annat för äldre- och handikappomsorg, hälso- och sjukvård, psykiatri samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har cirka 430 medarbetare och omsätter cirka 250 miljoner kronor. Förvaltningen är uppdelad i två verksamhetsområden, IFO/LSS samt äldreomsorg. Inom förvaltningen finns en samordnande stab. Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vår verksamhet styrs bland annat av Socialtjänstlagen (SoL) samt Hälso- och Sjukvårdslagen (HSL). Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna. ARBETSUPPGIFTER Som integrationssamordnare kommer du att tillhöra Socialförvaltningens individ- och familjeomsorgen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära ansvar för allt arbete med våra nyanlända invandrare. Du kommer även att ansvara för handläggningen av försörjningsstöd till målgruppen. KVALIFIKATIONER Du har socionomexamen eller annan examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Goda kunskaper om gällande lagstiftning inom arbetsområdet och erfarenhet av integrationsarbete är också ett krav. God samarbetsförmåga, målinriktat och strukturerat arbetssätt är en förutsättning. Det är meriterande med erfarenhet från kommunal verksamhet, erfarenhet av myndighetsutövning och arbetsmarknadsfrågor. Du har god kommunikativ förmåga och ett professionellt förhållningssätt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Hammarö kommun, Verksamhetschef LSS/IFO
Ort: Hammarö
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Hammarö kommun söker integrationssamordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hammarö kommun söker integrationssamordnare

Kinda kommun söker Verksamhetschef LSS
Kinda är en kommun med spännande natur formad i samspel med människors strävan under sekler. Den har den lilla kommunens möjligheter med engagerade och stolta människor. Kinda har ett rikt utbud av ett diversifierat näringsliv, kulturaktiviteter och ett starkt föreningsliv. Kinda är också en del i en expansiv och modern region genom sin närhet till Linköping. Kommunens verksamheter är välskötta och bemannade med många engagerade och kompetenta medarbetare Till vår Socialförvaltning söker vi nu en utvecklingsinriktad Verksamhetschef som vill leda och att utveckla vår LSS-verksamhet. Du som därför lockas av ett spännande och utmanande uppdrag med den lilla kommunens närhet, korta beslutsvägar och hög påverkansmöjlighet, är varmt välkommen med din ansökan! Som en av tre verksamhetschefer inom LSS-området kommer du att leda ca 30 medarbetare verksamma inom boende för korttidsvistelse för skolungdom, daglig verksamhet samt inom kommunens socialpsykiatri. Uppdraget innebär ansvar för personal, ekonomi, arbetsmiljö, kvalitetsutveckling samt omvärldsbevakning. Detta omfattar att leda, planera, genomföra, följa upp samt utveckla verksamheten inom den egna organisationen. Vi söker dig som har relevant akademisk examen och gärna ledarerfarenhet inom området. Kunskap om aktuell lagstiftning är meriterande. Dina personliga förutsättningar och din lämplighet är dock viktigast. Vi söker en trygg och samarbetsinriktad ledare som med entusiasm och tydlighet har förmågan att leda och utveckla medarbetare och verksamhet mot uppsatta mål.
Företag: Arenius Schröder & Besterman AB
Ort: Kinda
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kinda kommun söker Verksamhetschef LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kinda kommun söker Verksamhetschef LSS

Verksamhetschef LSS
Verksamhetschef till boenden för Vuxna och för Barn & Ungdomar i Jönköpingstrakten "Alla med funktionsnedsättning har möjlighet att leva ett gott liv - hela livet". Vill du vara med och leda och utvecklas i vår verksamhet? Vi söker dig som vill vara med att leda och utveckla boenden för Vuxna och för Barn och Ungdomar. Vår målgrupp är personer med autism och utvecklingsstörning. Med omsorg och tydliggörande pedagogik utvecklar vi våra boenden mot en större självständighet. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en växande koncern med kvalitet i fokus. Du ingår i den regionala ledningsgruppen och har stor möjlighet att påverka verksamheten både i dina enheter och i regionen. För dig som vill utvecklas finns goda möjligheter. Din roll som Verksamhetschef innebär resultat-, verksamhets- och personalansvar för ett eller flera boenden. Du har ansvar för ca 5 brukare och ca 20 medarbetare per enhet och rapporterar direkt till Regionchefen. Du bedriver ett verksamhetsnära ledarskap och verkar både i verksamheterna och på regionens huvudkontor i Taberg. Du ansvarar bl a för kvalitet, att arbetsrutiner och processer sker enligt Solhagagruppens värderingar och vårt ledningssystem, kontakt med kommuner och andra aktörer, beläggning, budget, lönsamhet, HR (arbetsmiljö, bemanning och rekrytering) samt för omsorgs- och pedagogikarbetet. Du kombinerar ditt engagemang och intresse för människor med stor drivkraft att nå uppsatta mål och att skapa det goda livet genom pedagogik och rutiner för våra brukare utifrån den enskildes styrkor, intressen och drömmar. Dina kvalifikationer: Vi söker dig som är Socionom eller likvärdig utbildning med kompetens att bära tillstånd inom LSS verksamhet. Du har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar, företrädesvis vad gäller autismspektrumtillstånd och utvecklingsstörning. Kunskap om de lagar (LSS, SOL, HSL) som reglerar omsorgen liksom arbetsrätten är krav. Önskvärt är att du har utbildning och erfarenhet av tydliggörande pedagogik. Dina färdigheter Du har en personlig mognad och en varm framtoning. Du har en självinsikt och är öppen för egen utveckling. Du bygger goda relationer och har en öppen kommunikation. Du är engagerad och lösningsfokuserad och har en organisatorisk förmåga. Du är en förebild i organisationen som visar på goda exempel. Du är flexibel och trivs i en organisation som utvecklas snabbt och där du som förebild finns nära verksamheten. Utdrag ur misstanke- och belastningsregister: Innan bekräftad anställning efterfrågar vi utdrag ur misstanke- och belastningsregister.
Företag: BERGSHYDDAN AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS

Semestervikariat verksamhetschef LSS barn och ungdom
Inom utbildningsförvaltningen arbetar ca 4500 tillsvidareanställda och 500 timanställda. Förvaltningen har verksamheter inom bland annat förskola och annan pedagogisk verksamhet, grundskola, fritidshem, gymnasieskola, särskola, vuxenutbildning, arbetsmarknad och integration, fritidsverksamhet för ungdomar och LSS-verksamhet för barn och ungdomar. Utbildningsförvaltningen har även ett utbildningskontor med förvaltningsledning med en barn- och ungdomsavdelning och en bildningsavdelning. Utbildningskontoret ansvarar för övergripande planering, ledning, samordning och uppföljning av verksamheterna. Linköpings kommuns utbildningsförvaltning söker en verksamhetschef  för LSS verksamhet med placering på sektionen för resurs- och stödverksamhet. Sektionen för resurs- och stödverksamhet har verksamhet inom elevhälsan (den medicinska delen), flerspråklighet, insatser för barn i behov av särskilt stöd, fritidsuppdrag och LSS-verksamhet. Verksamhetschefen inom LSS verksamheterna är direkt underställd sektionschefen och ingår i sektionens ledningsgrupp. Uppdraget att bedriva LSS verksamhet enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade kommer från Omsorgsnämnden. Verksamhet enligt LSS-lagen ska främja jämlikhet i levnadsvillkor och full delaktighet i samhällslivet för de personer som tillhör personkretsen i lagstiftningen. Målet är att den enskilde ska få möjlighet att leva som andra. Inom LSS verksamheterna arbetar ca 100 tillsvidareanställda medarbetare och timanställda utöver det. Medarbetarna är erfarna och har relevant kompetens. Verksamheterna formas efter individens/gruppens behov och förutsättningar. Våra verksamheter präglas av närhet och tillgänglighet där den enskilde är i fokus. Vi arbetar för att ge högsta möjliga livskvalitet för den enskilde. I Linköpings kommun bedriver vi elva LSS verksamheter för barn och ungdomar 0-21 år. Dessa är: korttidsvistelse utanför det egna hemmet, korttidstillsyn för skolungdomar över 12 år, bostad med särskild service för barn/unga samt avlösarservice i hemmet. Arbetsuppgifter I uppdraget ingår ansvar för personal och verksamhet. Du har ett helhetsansvar för kvalitet, ekonomi, marknadsföring, medarbetare och organisation. Du har fullt arbetsmiljöansvar. Det är viktigt att verksamhetschefen agerar förebild gällande arbetsmodeller, metoder och bemötande och leder och utvecklar medarbetarna i en anda som präglas av delaktighet och engagemang. Du som verksamhetschef ska planera och leda, samordna och kvalitetssäkra arbetet i verksamheterna. Kvalifikationer Vi ser att du har en högskoleutbildning med minst 180 hp inom relevant område, omsorgslinje/socionomutbildning, arbetsterapeut, beteendevetenskaplig inriktning eller motsvarande högskoleutbildning. Alternativt är du studerande inom socionomprogrammet termin 6-7. Du bör ha stor datorvana och vara väl insatt i aktuell lagstiftning.  Vi söker dig som vill vara med och planera, utveckla och följa upp din verksamhet.  Du har en organisatorisk förmåga med ett starkt engagemang och ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Du har både erfarenhet av och god förmåga att fatta beslut och du arbetar självständigt. Du kan prioritera mellan arbetsuppgifter även när det är högt tempo. Vi ser att du har god förmåga att samarbeta och motivera medarbetare och kollegor. Du har god social förmåga och kan på ett enkelt och avslappnat sätt kommunicera på olika nivåer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tjänsten är ett semestervikariat men möjligheten finns att påbörja tjänsten på 10-20% redan under våren. Eventuellt finns möjlighet till fortsatt arbete under hösten. Om Linköpings kommun Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang! För mer information: www.linkoping.se För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Linköpings kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta. Vi är en kommun där idéer blir verklighet – därför behöver vi dig! Övrigt För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett i samarbete med MyNetwork. Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen). Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i formuläret noggrant. Linköpings kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Företag: Linköpings kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Linköping
Publicerad : 03-30
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat verksamhetschef LSS barn och ungdom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat verksamhetschef LSS barn och ungdom

Verksamhetschef LSS
Verksamhetschef till boenden för Vuxna och för Barn & Ungdomar i Jönköpingstrakten "Alla med funktionsnedsättning har möjlighet att leva ett gott liv - hela livet". Vill du vara med och leda och utvecklas i vår verksamhet? Vi söker dig som vill vara med att leda och utveckla boenden för Vuxna och för Barn och Ungdomar. Vår målgrupp är personer med autism och utvecklingsstörning. Med omsorg och tydliggörande pedagogik utvecklar vi våra boenden mot en större självständighet. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en växande koncern med kvalitet i fokus. Du ingår i den regionala ledningsgruppen och har stor möjlighet att påverka verksamheten både i dina enheter och i regionen. För dig som vill utvecklas finns goda möjligheter. Din roll som Verksamhetschef innebär resultat-, verksamhets- och personalansvar för ett eller flera boenden. Du har ansvar för ca 5 brukare och ca 20 medarbetare per enhet och rapporterar direkt till Regionchefen. Du bedriver ett verksamhetsnära ledarskap och verkar både i verksamheterna och på regionens huvudkontor i Taberg. Du ansvarar bl a för kvalitet, att arbetsrutiner och processer sker enligt Solhagagruppens värderingar och vårt ledningssystem, kontakt med kommuner och andra aktörer, beläggning, budget, lönsamhet, HR (arbetsmiljö, bemanning och rekrytering) samt för omsorgs- och pedagogikarbetet. Du kombinerar ditt engagemang och intresse för människor med stor drivkraft att nå uppsatta mål och att skapa det goda livet genom pedagogik och rutiner för våra brukare utifrån den enskildes styrkor, intressen och drömmar. Dina kvalifikationer: Vi söker dig som är Socionom eller likvärdig utbildning med kompetens att bära tillstånd inom LSS verksamhet. Du har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar, företrädesvis vad gäller autismspektrumtillstånd och utvecklingsstörning. Kunskap om de lagar (LSS, SOL, HSL) som reglerar omsorgen liksom arbetsrätten är krav. Önskvärt är att du har utbildning och erfarenhet av tydliggörande pedagogik. Dina färdigheter Du har en personlig mognad och en varm framtoning. Du har en självinsikt och är öppen för egen utveckling. Du bygger goda relationer och har en öppen kommunikation. Du är engagerad och lösningsfokuserad och har en organisatorisk förmåga. Du är en förebild i organisationen som visar på goda exempel. Du är flexibel och trivs i en organisation som utvecklas snabbt och där du som förebild finns nära verksamheten. Utdrag ur misstanke- och belastningsregister: Innan bekräftad anställning efterfrågar vi utdrag ur misstanke- och belastningsregister.
Företag: BERGSHYDDAN AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 04-21
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS

Verksamhetschef LSS
Solhagagruppens region Enigma bedriver omsorgsverksamhet enligt LSS, boendestöd och skola för personer med diagnos inom autismspektrat. Verksamheterna är belägna i Täby, Vallentuna, Bromma, Danderyd och Stockholm, med huvudkontor i Täby. Vi bedriver även utbildningsverksamhet inom området neuropsykiatriska funktionshinder. Verksamheten skräddarsys efter individens förutsättningar där målsättningen är att ge brukarna stimulans, utveckling, gemenskap samt en meningsfull vardag. Vår pedagogik är anpassad utifrån brukarnas individuella behov och bygger på omsorg, tydlighet och engagemang. Som Verksamhetschef får du möjlighet att arbeta i en expansiv och dynamisk miljö där du kommer att vara en viktig del i utvecklingen av det pedagogiska arbetet i verksamheten. Som verksamhetschef hos oss är du tillståndsbärare, vilket innebär ett helhetsansvar vad gäller verksamhetens kvalitet. Vi arbetar med ett verksamhetsnära ledarskap vilket bla innebär att du viss del av din arbetstid arbetar i omsorgsarbetet. Du har ett lönsamhetsansvar och ansvarar för planering och uppföljning av ekonomin. I din ledarroll ingår bemanning, introduktion, lönesättning, målstyrning, utvärdering och avveckling. Du har ett fullt arbetsmiljöansvar. Vi söker dig som har en högskoleexamen inom socialt arbete (ex socionom) med kompetens för att bära tillstånd i en LSS-verksamhet. Du har ett brinnande intresse och erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättningar, företrädesvis vad gäller autismspektrumtillstånd och utvecklingsstörning. Kunskap om de lagar (LSS, SOL) som reglerar omsorgen liksom arbetsrätten är ett krav. Du har 2 års ledarerfarenhet från relevant verksamhet Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Om detta låter intressant är du välkommen med en ansökan.
Företag: Enigma Omsorg AB
Ort: Täby
Publicerad : 05-11
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS

Verksamhetschef LSS boende sökes
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss. Frösunda är ett av Sveriges fem största bolag inom omsorg och som står inför en kraftig tillväxt. Behoven av omsorg ökar i takt med att befolkningen växer och kundernas krav på service ökar. Frösunda ska vara en förebild för hur omsorg bedrivs och nöjda kunder gör att verksamheten växer vilket skapar stora möjligheter för våra medarbetare att växa inom koncernen. Årlig omsättning är ca 3.000 miljoner och antalet anställda uppgår till ca 8 000. Koncernens nyckelmedarbetare är verksamhetschefen som leder medarbetarna i arbetet med att ge kunden bästa möjliga service och uppfylla de krav som finns på vår verksamhet. Det innebär i många fall att driva ett förändringsarbete kring Kultur, attityder och förhållningsätt, så man säkerställer att företagets kunder alltid är i fokus. I tjänsten ingår resultatansvar för både personal, ekonomi och kvalitet. Du kommer ingå i regionens ledningsgrupp tillsammans med andra verksamhetschefer för boenden inom Frösunda. Vi söker just nu verksamhetschefer med 100% tjänstgöringsgrad till våra 4 boendeenheter i Karlstad. Till din hjälp kommer du ha gruppledare vid dessa verksamheter. Affärsområdet funktionsnedsättning består av grupp- och serviceboende, korttidsboende, daglig verksamhet, skola, coachning samt ledsagning. Vi har idag 116 enheter över hela landet. Affärsområdet, som växer kraftigt, leds av affärsområdeschefen och regionchefer. Vårt mål är att alla kunder hos oss känner trygghet och ges förutsättningar för ett självständigt liv. Vi ger individuellt anpassat stöd och hjälper till i deras vardag genom att skapa struktur, rutiner och planering, meningsfulla aktiviteter och möjligheter till utveckling. Utbildning/erfarenhet: Du har högskoleutbildning som exempelvis från socionomprogrammet, sociala omsorgsprogrammet. Du har minst 3 års erfarenhet från arbete inom funktionsnedsättning. Du har även erfarenhet från arbetsledande position, krav på minst 2 års chefserfarenhet. Ledarerfarenhet från privat sektor är starkt meriterande - gärna servicerelaterade branscher. Dessa punkter måste uppfyllas för att kunna bli aktuell för denna tjänst, i riktlinje med Inspektionen för Vård och Omsorgs krav för godkännande av verksamhetschef för LSS-boende, samt avtal. Du har körkort och mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Personliga egenskaper: * Ett genuint kundfokus - sätter kunden främst * Förmåga att följa instruktioner och se möjligheter inom ramarna * Integritet och styrka som ledare (mod att våga utmana samt en personlig mognad) * Delar Frösundas värderingar: Respekt, Engagemang och Nyfikenhet * Öppenhet, intresserad av att dela med sig av sina styrkor och svagheter i syfte att utveckla * Förmåga att skapa resultat (nöjda kunder, ekonomi och kvalitet) * Förmåga att skapa tillväxt * Förståelse för att kvalitetsledare inte innebär mer resurser utan rätt använda resurser * Kunna introducera och entusiasmera medarbetare   Vi erbjuder Dig: Ett roligt och stimulerande arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Frösunda tillämpar individuell lönesättning och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tillträdesdatum sker enligt överenskommelse, sista ansökningsdag är 2015-06-18 men urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Har du några frågor är du välkommen att kontakta David Jervehed, tel: 010-130 34 87 eller via mail David.Jervehed@frosunda.se Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser
Företag: Frösunda
Ort: Karlstad
Publicerad : 05-18
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS boende sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS boende sökes

Verksamhetschef LSS
Solhagagruppens region Enigma bedriver omsorgsverksamhet enligt LSS, boendestöd och skola för personer med diagnos inom autismspektrat. Verksamheterna är belägna i Täby, Vallentuna, Bromma, Danderyd och Stockholm, med huvudkontor i Täby. Vi bedriver även utbildningsverksamhet inom området neuropsykiatriska funktionshinder. Verksamheten skräddarsys efter individens förutsättningar där målsättningen är att ge brukarna stimulans, utveckling, gemenskap samt en meningsfull vardag. Vår pedagogik är anpassad utifrån brukarnas individuella behov och bygger på omsorg, tydlighet och engagemang. Som Verksamhetschef får du möjlighet att arbeta i en expansiv och dynamisk miljö där du kommer att vara en viktig del i utvecklingen av det pedagogiska arbetet i verksamheten. Som verksamhetschef hos oss är du tillståndsbärare, vilket innebär ett helhetsansvar vad gäller verksamhetens kvalitet. Vi arbetar med ett verksamhetsnära ledarskap vilket bla innebär att du viss del av din arbetstid arbetar i omsorgsarbetet. Du har ett lönsamhetsansvar och ansvarar för planering och uppföljning av ekonomin. I din ledarroll ingår bemanning, introduktion, lönesättning, målstyrning, utvärdering och avveckling. Du har ett fullt arbetsmiljöansvar. Vi söker dig som har en högskoleexamen inom socialt arbete (ex socionom) med kompetens för att bära tillstånd i en LSS-verksamhet. Du har ett brinnande intresse och erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättningar, företrädesvis vad gäller autismspektrumtillstånd och utvecklingsstörning. Kunskap om de lagar (LSS, SOL) som reglerar omsorgen liksom arbetsrätten är ett krav. Du har 2 års ledarerfarenhet från relevant verksamhet Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Om detta låter intressant är du välkommen med en ansökan.
Företag: Enigma Omsorg AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS

Verksamhetschef LSS-boende Kävlinge och Örkelljunga
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar. Attendo Omsorgs utvecklande verksamhet Du som har erfarenhet av att arbeta med LSS-verksamheter och arbetsledning och har socionomutbildning eller liknande, har möjlighet att vara med om Attendo Omsorgs utvecklande verksamhet. Du får utveckla en ny verksamhet i Kävlinge och en pågående egen-regi-verksamhet i Örkelljunga. Bägge är boende enligt LSS. Vi ser sökande som har ett pedagogiskt synsätt på verksamheten. Vi önskar även sökande som har goda relationer till olika kommuner och intresseorganisationer och ser vikten av samverkan med olika parter. Att stärka individen är för oss ett synsätt som genomsyrar allt vi gör. Vi önskar även personer som ser att mångfald är en framgångsfaktor. Sänd in ditt cv och dina betyg/intyg
Företag: Attendo
Ort: Kävlinge
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS-boende Kävlinge och Örkelljunga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS-boende Kävlinge och Örkelljunga

Verksamhetschef LSS-boende Kävlinge och Örkelljunga
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar. Attendo Omsorgs utvecklande verksamhet Du som har erfarenhet av att arbeta med LSS-verksamheter och arbetsledning och har socionomutbildning eller liknande, har möjlighet att vara med om Attendo Omsorgs utvecklande verksamhet. Du får utveckla en ny verksamhet i Kävlinge och en pågående egen-regi-verksamhet i Örkelljunga. Bägge är boende enligt LSS. Vi ser sökande som har ett pedagogiskt synsätt på verksamheten. Vi önskar även sökande som har goda relationer till olika kommuner och intresseorganisationer och ser vikten av samverkan med olika parter. Att stärka individen är för oss ett synsätt som genomsyrar allt vi gör. Vi önskar även personer som ser att mångfald är en framgångsfaktor. Sänd in ditt cv och dina betyg/intyg
Företag: Attendo
Ort: Kävlinge
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef LSS-boende Kävlinge och Örkelljunga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef LSS-boende Kävlinge och Örkelljunga

Hammarö kommun söker Flyktingmottagare
Hammarö kommun är en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har cirka 15 000 invånare och var man än bor har man nära till vatten. Kommunen växer och satsar på att bygga bostäder i attraktiva områden med villor och flerfamiljshus. För att möta framtiden har bland annat en ny idrottsarena nyligen byggts och en ny skola är på gång att byggas. Ett gôtt liv är en del av Hammarö kommuns vision, både för Hammaröborna och för besökare. Som den skärgårdskommun vi är har vi en vacker miljö som hjälper oss att förverkliga visionen. Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vår verksamhet styrs bland annat av Socialtjänstlagen (SoL) samt Hälso- och Sjukvårdslagen (HSL). Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna. ARBETSUPPGIFTER Flyktingmottagaren är placerad på någon av våra två HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn. HBV-hemmet består av ett asyl- och ett PUT-boende. Den dagliga verksamheten leds av HVB-hemmets samordnare och enhetschefen IFO är ansvarig chef för verksamheten. HBV-hemmet till hör socialförvaltningen, Individ- och familjeomsorgen. Som flyktingmottagare ansvarar du för att ensamkommande flyktingbarn blir väl mottagna och får en fungerande vardag. Boendet arbetar med kontaktmannaskap, vilket innebär att du kommer ha ett särskilt ansvar för vissa barn. Det innebär också att du är med och planerar för barnens integrationsprocess vilket innebär att du kommer samarbeta med personal inom socialförvaltningen och gymnasieförvaltningen samt andra aktörer som ingår i barnets/tonåringens vardagsliv. KVALIFIKATIONER Du bör vara socionom, socialpedagog, fritidspedagog eller ha annan pedagogisk högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig för uppdraget. Du är en person som gillar att samarbete med andra samt har ett progressivt förhållningssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av integrationsarbete. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Hammarö kommun, Verksamhetschef LSS/IFO
Ort: Hammarö
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Hammarö kommun söker Flyktingmottagare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hammarö kommun söker Flyktingmottagare

Hammarö kommun söker Flyktingmottagare
Hammarö kommun är en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har cirka 15 000 invånare och var man än bor har man nära till vatten. Kommunen växer och satsar på att bygga bostäder i attraktiva områden med villor och flerfamiljshus. För att möta framtiden har bland annat en ny idrottsarena nyligen byggts och en ny skola är på gång att byggas. Ett gôtt liv är en del av Hammarö kommuns vision, både för Hammaröborna och för besökare. Som den skärgårdskommun vi är har vi en vacker miljö som hjälper oss att förverkliga visionen. Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vår verksamhet styrs bland annat av Socialtjänstlagen (SoL) samt Hälso- och Sjukvårdslagen (HSL). Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna. ARBETSUPPGIFTER Flyktingmottagaren är placerad på någon av våra två HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn. HBV-hemmet består av ett asyl- och ett PUT-boende. Den dagliga verksamheten leds av HVB-hemmets samordnare och enhetschefen IFO är ansvarig chef för verksamheten. HBV-hemmet till hör socialförvaltningen, Individ- och familjeomsorgen. Som flyktingmottagare ansvarar du för att ensamkommande flyktingbarn blir väl mottagna och får en fungerande vardag. Boendet arbetar med kontaktmannaskap, vilket innebär att du kommer ha ett särskilt ansvar för vissa barn. Det innebär också att du är med och planerar för barnens integrationsprocess vilket innebär att du kommer samarbeta med personal inom socialförvaltningen och gymnasieförvaltningen samt andra aktörer som ingår i barnets/tonåringens vardagsliv. KVALIFIKATIONER Du bör vara socionom, socialpedagog, fritidspedagog eller ha annan pedagogisk högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig för uppdraget. Du är en person som gillar att samarbete med andra samt har ett progressivt förhållningssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av integrationsarbete. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Hammarö kommun, Verksamhetschef LSS/IFO
Ort: Hammarö
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Hammarö kommun söker Flyktingmottagare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hammarö kommun söker Flyktingmottagare

Hammarö kommun söker Flyktingmottagare
Hammarö kommun är en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har cirka 15 000 invånare och var man än bor har man nära till vatten. Kommunen växer och satsar på att bygga bostäder i attraktiva områden med villor och flerfamiljshus. För att möta framtiden har bland annat en ny idrottsarena nyligen byggts och en ny skola är på gång att byggas. Ett gôtt liv är en del av Hammarö kommuns vision, både för Hammaröborna och för besökare. Som den skärgårdskommun vi är har vi en vacker miljö som hjälper oss att förverkliga visionen. Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vår verksamhet styrs bland annat av Socialtjänstlagen (SoL) samt Hälso- och Sjukvårdslagen (HSL). Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna. ARBETSUPPGIFTER Flyktingmottagaren är placerad på någon av våra två HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn. HBV-hemmet består av ett asyl- och ett PUT-boende. Den dagliga verksamheten leds av HVB-hemmets samordnare och enhetschefen IFO är ansvarig chef för verksamheten. HBV-hemmet till hör socialförvaltningen, Individ- och familjeomsorgen. Som flyktingmottagare ansvarar du för att ensamkommande flyktingbarn blir väl mottagna och får en fungerande vardag. Boendet arbetar med kontaktmannaskap, vilket innebär att du kommer ha ett särskilt ansvar för vissa barn. Det innebär också att du är med och planerar för barnens integrationsprocess vilket innebär att du kommer samarbeta med personal inom socialförvaltningen och gymnasieförvaltningen samt andra aktörer som ingår i barnets/tonåringens vardagsliv. KVALIFIKATIONER Du bör vara socionom, socialpedagog, fritidspedagog eller ha annan pedagogisk högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig för uppdraget. Du är en person som gillar att samarbete med andra samt har ett progressivt förhållningssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av integrationsarbete. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Hammarö kommun, Verksamhetschef LSS/IFO
Ort: Hammarö
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Hammarö kommun söker Flyktingmottagare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hammarö kommun söker Flyktingmottagare


Sök lediga jobb Verksamhetschef LSS

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se