Verktygsmakare jobb - lediga jobb

Verktygsmakare jobb Verktygsmakare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Verktygsmakare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Verktygsmakare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. VERKTYGSMAKARE/VERKTYGSKONTRUKTÖR- Vetlanda

 2. Verktygsmakare- Vetlanda

 3. Verktygsmakare- Gislaved

 4. Verktygsmakare- Växjö

 5. Verktygsmakare- Osby

 6. Verktygsmakare- Arvika

 7. Verktygsmakare- Göteborg

 8. Verktygsmakare till Volvo Cars Body Components G- Göteborg

 9. Aimpoint söker Verktygsmakare- Malmö

 10. Verktygsmakare / verktygskonstruktör- Vetlanda

 11. Norma Precision AB söker verktygsmakare- Eda

 12. Verktygsmakare/Verkstadsmekaniker- Älmhult

 13. Verktygsmakare sökes!- Ulricehamn

 14. Verktygsmakare för anställning- Mölndal

 15. Verktygsmakare- Tranemo

 16. Götene: Verktygsmakare- Götene

 17. Verktygsmakare inom Gnistslip- Nora

 18. Verktygsmakare inom gnistbearbetning sökes!- Nora

 19. Verktygsmakare inom gnistslip- Örebro

 20. Verktygsmakare- Göteborg

 21. Verktygsmakare- Göteborg

 22. Norma Precision AB söker verktygsmakare- Eda

 23. Verktygsmakare- Gislaved

 24. Verktygsmakare- Kinda

 25. Verktygsmakare sökes- Hylte

 26. Manuell Svarvare/Verktygsmakare- Markaryd

 27. Verktygsmakare sökes!- Ulricehamn

 28. Verktygsmakare- Borås

 29. Verktygsmakare- Göteborg

 30. Verktygsmakare sökes!- Göteborg

 31. Verktygsmakare / CAD- /CAM ritare sökes!- Ulricehamn

 32. VERKTYGSMAKARE- Värnamo

 33. Verktygsmakare- Tyresö

 34. CJ Automotive söker verktygsmakare- Jönköping

 35. Vi söker nu en verktygsmakare.- Gävle

 36. VERKTYGSMAKARE- Hylte

 37. Verktygsmakare/Ställare- Uppvidinge

 38. Verktygsmakare till Eberspächers pressverkstad, Nyköping- Nyköping

 39. Verktygsmakare med inriktning på plast.- Uddevalla

 40. Verktygsmakare sökes!- Ulricehamn


Mer beskrivning

VERKTYGSMAKARE/VERKTYGSKONTRUKTÖR
Holsby Metall är ett väletablerat verkstadsföretag med stabila marknadspositioner inom telecom, vvs, hydraulik och fordonsindustrin. Vid vår fabrik i Holsbybrunn sker varmpressning/smide samt efterbearbetning av framförallt koppar, mässing och aluminium. Vetlandaenheten erbjuder förädlade Precisionsprofiler i aluminium. Bearbetningen sker i högautomatiserade bearbetningsceller. Företaget är certifierat enl. ISO-TS 16949 och ISO 14 001. Holsby Metall omsätter SEK 70 Milj o sysselsätter ca 40 personer. Vi expanderar nu och söker därför: Verktygsmakare Arbetsuppgifter: -Konstruktion och framtagning av nya varmpressverktyg, fixturer och stansverktyg. -Underhåll och förbättringar av befintliga verktyg. -Beredning av NC-program till våra fräsmaskiner samt gnistar. -Övriga förekommande arbetsuppgifter som hör till en verktygstillverkning. Lämplig bakgrund: Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller ett brinnande intresse att lära. Kunskaper i Cad och/eller Cam är meriterande men ej ett krav. Du har grundläggande datakunskaper. Egenskaper vi värdesätter: Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du karaktäriseras av din positiva framtoning i kombination med ditt prestigelösa och ödmjuka sätt att vara på. Vidare ser vi dig som en noggrann person med hög egen drivkraft och initiativförmåga. Det är viktigt att du kan driva saker i mål och hålla deadlines. Vi erbjuder dig många tillfällen att arbeta med olika uppgifter och det ger dig en bra plattform för personlig och yrkesmässig utveckling. Du kommer till ett företag med hög teknik, kundskap och lång erfarenhet som erbjuder en spännande utveckling.
Företag: HOLSBY METALL AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga VERKTYGSMAKARE/VERKTYGSKONTRUKTÖR jobb, VERKTYGSMAKARE/VERKTYGSKONTRUKTÖR Vetlanda, VERKTYGSMAKARE/VERKTYGSKONTRUKTÖR HOLSBY METALL AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VERKTYGSMAKARE/VERKTYGSKONTRUKTÖR

Verktygsmakare
Vetlanda: EPAB är det lokala bemanningsföretaget. Vi verkar inom rekrytering, bemanning och omställning. Vi har ett gediget förflutet och stor samlad erfarenhet inom dessa områden. Vår strävan är att alltid ha de allra bästa konsulterna anställda hos oss. Din ansökan vill vi ha till oss så snart som möjligt via vår hemsida: www.ep-ab.se Välkommen med din ansökan! Verktygsmakare: Vi söker för kunds räkning Verktygsmakare Din roll som CNC- operatör är att arbeta inom ett brett område. Arbetsuppgifterna kan variera från avancerad CNC-fräsning med tillhörande CAM-beredning till verkstadsarbete såsom gnistbearbetning, manuell slipning, manuell fräsning med mera. Tillverkningen bedrivs idag i 2-skift och präglas av lagarbete. Annan skiftform kan bli aktuell. Kompetens och erfarenhet Vi söker dig som har erfarenhet av CNC-maskiner och är tekniskt intresserad. Du har minst gymnasial utbildning eller motsvarande och har kunskap/erfarenhet i CAM-programmering. Egenskaper Personligt ansvar, flexibilitet och kvalitet på utfört arbetet är av stor vikt. Du kommer att medverka vid utveckling av arbetsmetoder och produktionsutrustning, där ditt engagemang till en stor del styr resultatet.
Företag: EPAB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare jobb, Verktygsmakare Vetlanda, Verktygsmakare EPAB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare

Verktygsmakare
Maxkompetens Sverige AB Dina arbetsuppgifter Vi söker en erfaren verktygsmakare inom formsprutningsteknik till vår samarbetspartner i Smålandsstenar. Du som söker bör ha gedigen erfarenhet från yrket och du kommer att ingå i en grupp med kompetenta kollegor som snart behöver förstärkning. Vår kund har mycket tillverkning mot fordonsindustrin och du ansvarar för att verktygen blir rätt konstruerade samt servade och underhållna vid behov. Maskinparken är till stor del automatiserad och av en något äldre modell. Din profil Vårt uppdrag innebär att du efter tids anställning hos oss kommer beredas en tillsvidaretjänst hos vår kund. För att trivas på jobbet bör du som söker vara social, flexibel och mycket noggrann. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och utöver det är det nödvändigt med flera års erfarenhet från yrket som verktygsmakare. För rätt person finns goda möjligheter till inflytande över arbetet och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsättningen komer att ske i september eller enligt överenskommelse, vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Företag: Maxkompetens
Ort: Gislaved
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare jobb, Verktygsmakare Gislaved, Verktygsmakare Maxkompetens
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare

Verktygsmakare
Maxkompetens Sverige AB Dina arbetsuppgifter Vi söker en erfaren verktygsmakare till vår samarbetspartner utanför Växjö. Du kommer att utveckla samt arbeta med följdverktyg och du behöver ha erfarenhet av arbete med CNC-styrda maskiner och verktyg. Hos vår kund får du möjligheten att arbeta i en trivsam arbetsmiljö med kompetenta kollegor och utmanande samt utvecklande arbetsuppgifter. Rätt person kommer att erbjudas anställning hos vår kund efter en inledande tid som anställd av Maxkompetens. Din profil Relevant erfarenhet i form av flerårigt arbete som verktygsmakare är önskvärd. Ange utförligt i din ansökan vilka meriter du har inom området. Ange vilka CAD-program du eventuellt behärskar. Uppdraget är på heltid, dagtid. Urvalet sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Om oss Maxkompetens startade 2003 och har kontor på sex orter i Sverige. Vi är ett av Sveriges ledande företag för uthyrning av studenter och akademiker och har en stor del av vår verksamhet riktad mot teknik och industri. Vi tillsätter årligen över 1 000 jobb och har ca 250 konsulter ute på uppdrag varje dag.
Företag: Maxkompetens Konsult AB
Ort: Växjö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare jobb, Verktygsmakare Växjö, Verktygsmakare Maxkompetens Konsult AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare

Verktygsmakare
Verktygsmakare sökes till Östras Stålprodukter AB. Östras Stålprodukter AB i Osby är en legotillverkare som bearbetar detaljer och sammansatta komponenter av plåt i små och medelstora serier inom laserskärning, pressning, chipstrumling, rörbockning och svetsning. Det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet som verktygsmakare inom stålindustrin och vi värdesätter att du är självgående i arbetet. Tjänsten är på 100% och inleds med en provanställning som vid gott resultat övergår till en tillsvidareanställning. Ansökningshandlingarna skickas per mail.
Företag: Östras Stålprodukter AB
Ort: Osby
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare jobb, Verktygsmakare Osby, Verktygsmakare Östras Stålprodukter AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare

Verktygsmakare
Industrisupport Värmland AB Om Industrisupport Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor i Arvika, Karlstad, Örebro, Eskilstuna och Norrköping. Vi är verksamma inom Almega bemanningsföretagen där 15 olika LO förbund ingår vilket innebär att vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. På så vis kan vi erbjuda både kunder och medarbetare mer kompletta lösningar och erbjudanden. Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i bemanningsfrågor. Om kunden Arvika Smide AB är Sveriges tredje största sänksmedja. Till kunderna hör ledande märken inom tung fordonsindustri. Sedan 2012 ägs företaget av Componenta Wirsbo AB som med sina 4700 anställda är en potent arbetsgivare. Företaget erbjuder intressanta och utvecklande tjänster i en spännande bransch och goda karriär- och utvecklingsmöjligheter för dig som vill avancera. Dina arbetsuppgifter I rollen som verktygsmakare ansvarar du för att ta fram verktyg för produktionen. Du kommer att arbeta med CNC-bearbetning i en modern verktygsverkstad. Du arbetar med mycket små toleranser. Du får möjlighet att arbeta med såväl svarv som flerop. I cam-beredningen utgår du från solider som du hämtar upp på intranätet. Därefter gör du självständigt Cam-beredningen i Edge-cam. Tillverkningen sker i korta serier eller styckproduktion. När du bearbetar en detalj startar du samtidigt cam-beredningen på nästa. Din profil Du är en prestigelös person som trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du trivs med att ta ansvar och tycker om att arbeta med LEAN- och förbättringsaktiviteter. Du är noggrann och strukturerad, har en hög stresstålighet och du är driven i ditt sökande efter nya arbetsuppgifter. Är du en analytisk och teknisk person med erfarenheter av mätteknik, ritningsläsning, hantering av CNC-maskiner med Heidenhain (TNC 530 och 426) och cam-beredning i Edge-cam (eller ha god erfarenhet av liknande system) så har du stora chanser för att lyckas här. Du som söker har kanske tidigare arbetat som verktygsmakare eller har flerårig erfarenhet av mycket självständig styckproduktion med höga toleranskrav. Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba i verktygsstål. Du är driven och självständig och kan ta egna beslut. Det är viktigt att du som person är ordningssam och ansvarstagande. För att lyckas i den här tjänsten behöver du dessutom goda samarbetsegenskaper, då kommer du att trivas och utvecklas bland våra duktiga operatörer.
Företag: Industrisupport Värmland AB
Ort: Arvika
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare jobb, Verktygsmakare Arvika, Verktygsmakare Industrisupport Värmland AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare

Verktygsmakare
Plastal är en ledande leverantör av högkvalitativa plastdetaljer till fordonsindustrin. Vi tar totalansvar för produkterna och är en stark partner hela vägen från utveckling till produktion.I vår fabrik på Arendal producerar vi stötfångarsystem till Volvo Torslanda. Huvudprocesserna består av formsprutning, lackering och montering. Som sekvensleverantör krävs det att vi har processer i världsklass så att vi hela tiden lever upp till eller allra helst överträffar kundens krav och förväntningar. Företaget är certifierat enligt ISO/TS 16949 och ISO 14001. Teknikavdelningen som har cirka 40 medarbetare omfattar IT, underhåll och teknik/beredning. Underhållsavdelningen består av 22 medarbetare varav tre är verktygsmakare. Vi söker nu: VERKTYGSMAKARE Vi står inför stora utmaningar i samband med vår kunds kommande modellförändringar. Detta innebär ca 25 nya verktyg som ska in i vår verksamhet. Som verktygsmakare på kvällstid kommer du att vara en viktig nyckelspelare för att möjliggöra en hög teknisk tillgänglighet i vår produktion. Verktygsmakarna planerar och styr själva sitt arbete. Det ansvarar dessutom för inköp av reservdelar och planering av förbyggande underhåll. Huvudsakliga arbetsområden: - Utföra förebyggande underhåll och förbättringar/anpassningar på våra formsprutningsverktyg - Produktionsstöd i form av akuta reparationer och service - Aktivt delta i projekt vid verktygsframtagning internt och hos leverantör - Stöd till beredning, planering och produktion i tekniska frågor Vi söker dig med teknisk gymnasieutbildning med inriktning mot verktygsmakare. Har du tidigare erfarenheter av formsprutningsverktyg är detta meriterande. Du har arbetat med förebyggande och avhjälpande underhåll med inriktning mekanik. El- och svetskunskap (tig) samt erfarenhet från underhållssystemet Tekla är meriterande. Eftersom du kommer att arbeta både självständigt och i grupp är din personlighet av allra största vikt. Vi söker dig med stort ansvarskännande och initiativförmåga som gillar att arbeta självständigt. Arbetet kräver även att du har gott ordningssinne, är kvalitetsmedveten och kan arbeta med snäva tidplaner. Att dessutom kunna vara flexibel och ha förmåga att prioritera ligger i yrkets natur. Du kommer även att ha många personkontakter både internt och externt vilket förutsätter att du är positiv, utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Ditt arbetssätt präglas av att du är metodisk och har ett kreativt tekniskt tänkande. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, tyska är meriterande. Datavana är en förutsättning. Låter detta intressant? Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Underhållschef Hans Nyström, 0708-38 30 78. Din ansökan med personligt brev och CV skickar du till: jenny.mehlin@plastal.com. Senaste ansökningsdag är 2013-08-25.
Företag: PLASTAL SVERIGE AB Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare jobb, Verktygsmakare Göteborg, Verktygsmakare PLASTAL SVERIGE AB Göteborg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare

Verktygsmakare till Volvo Cars Body Components G
På VOLVO CAR TORSLANDA är du en del av ett dedikerat team i ett globalt nätverk som säkerställer att de bilar vi bygger tillgodoser de högsta kraven från våra kunder. I vår sammansättningsfabrik i Torslanda arbetar vi med smarta, rena och flexibla produktionsteknologier ? med fokus på människor och ständig förbättring. Varje produktionsteam har ett övergripande ansvar för kvalitet, ekonomi, leveranser och teamutveckling. Vill du nå dina personliga mål tillsammans med andra människor, är Volvo Car Torslanda platsen där du kan nå framgång. Nu söker Volvo Cars Body Components i Göteborg verktygsmakare. Volvo Cars Body Components uppdrag är att producera högkvalitativa karossdetaljer i en robust, lean och miljövänlig produktionsprocess. Vår Vision är att vara erkänd som den mest konkurrenskraftiga västeuropeiska produktionsenheten för pressning av karossdetaljer. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av: - Akut och avhjälpande underhåll under produktion - Förebyggande/förbättrande underhållsåtgärder, enligt - Medverka vid haverianalyser - Rapportera och dokumentera allt utfört arbete i underhållssystemet - Jobba med ständiga förbättringar Bakgrund Vi söker dig som har: - Minst 3 årig industriprogrammet eller motsvarande (verktygsmakare) - Erfarenhet från produktion och/eller underhåll - Grundläggande datorkunskaper - Goda kunskaper i svenska såväl i tal och skrift - Grundläggande kunskaper i engelska - B-körkort - Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av underhållsarbete på pressverktyg och kunskaper i 6 Sigma Personliga egenskaper Du har en positiv attityd och god samarbetsförmåga då du kommer att ingå i ett team som arbetar tätt och stöttar varandra. Du är självgående, arbetar strukturerat och är noggrann och kvalitetsmedveten. Du är metodiskt och lugn och har en god analytisk förmåga. God pedagogisk och social förmåga är också något vi söker förutsättning. Att du har ett affärsmässigt och professionellt sätt, ett stort engagemang och viljan att lära är något vi värdesätter hos dig. I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia Bemanning AB. Information: Allt vi gör på Volvo Car Group börjar med människan. Sedan 1927 designar, konstruerar och bygger vi skandinaviska lyxbilar utifrån en förståelse för människan. Det ger bilar med en egen personlighet i både design och teknik som uppskattas över hela världen. Nu har vi flera stora utmaningar framför oss. Vi ska bli världens modernaste och mest attraktiva lyxbilsvarumärke. Vi ska fördubbla vår försäljning. Och vi ska bli ledande utvecklare av innovativ bilteknik som sätter människan i centrum. För att klara detta behöver vi få med oss fler talangfulla medarbetare på resan. Människor med passion, energi, affärsmannaskap och förmågan att skapa nytt. Människor som vill arbeta gränsöverskridande i en global organisation som värderar individuella skillnader och ger dig unika möjligheter att göra karriär. Vi tror på människans inneboende kraft och kommer att ge dig allt stöd för att du ska nå din fulla potential. Låter det som du? Kom till oss och skapa nästa generation intelligenta och hållbara lyxbilar.
Företag: Lernia Bemanning AB Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare till Volvo Cars Body Components G jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare till Volvo Cars Body Components G

Aimpoint söker Verktygsmakare
Lernia AB Arbetsuppgifter Aimpoint utvecklar, tillverkar och marknadsför elektroniska riktmedel. Vi är det företag som skapade och utvecklade rödpunktssiktet, vilket vi idag är världsledande leverantör av. Aimpoints sikten används av militär och specialenheter inom polis samt den civila jakt- och skyttemarknaden. Företaget har c:a 150 anställda och en omsättning på ca 600 MSEK, varav 90% på export. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och produktionsenheter finns i Malmö och Gällivare. Försäljning i USA sker via vårt amerikanska dotterbolag Aimpoint Inc. Aimpoint är ett företag inom GS Development-koncernen. Dina huvudsakliga uppgifter blir att tillverka prototyper, delar till sikten, service och reparationer samt fixturer till produktionen. Din bakgrund Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare behärskar du både manuella och CNC-styrda svarvar och fräsar samt har erfarenhet från att arbeta i CAM. För att lyckas i tjänsten måste du kunna läsa ritningar samt klara av enklare elektronik och pneumatik. Det är meriterande med erfarenhet från trådgnistning. Personliga egenskaper Som person är du noggrann, positiv, samarbetsvillig och idérik. Du har intresse för teknik och gillar problemlösning. Det är viktigt att du kan kommunicera på ett bra sätt med dina kolleger. Du är en god teamspelare likväl som du kan arbeta självständigt. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Enligt kollektivavtal. Arbetstiden är förlagd till dagtid men 2-skift kan förekomma under kortare perioder. Tillträdesdag Omgående Information I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia Bemanning AB. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Chanette Svensson, tfn: 0722-54 11 62. Du söker tjänsten på www.lernia.se. Vi tillämpar löpande urval och vill därför ha din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 30/8i 2013.
Företag: Lernia AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Aimpoint söker Verktygsmakare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Aimpoint söker Verktygsmakare

Verktygsmakare / verktygskonstruktör
Holsby Metall är ett väletablerat verkstadsföretag med stabila marknadspositioner inom telecom, vvs, hydraulik och fordonsindustrin. Vid vår fabrik i Holsbybrunn sker varmpressning/smide samt efterbearbetning av framförallt koppar, mässing och aluminium. Vetlandaenheten erbjuder förädlade Precisionsprofiler i aluminium. Bearbetningen sker i högautomatiserade bearbetningsceller. Företaget är certifierat enl. ISO-TS 16949 och ISO 14 001. Holsby Metall omsätter SEK 70 Milj o sysselsätter ca 40 personer. Vi expanderar nu och söker därför: Verktygsmakare Arbetsuppgifter: -Konstruktion och framtagning av nya varmpressverktyg, fixturer och stansverktyg. -Underhåll och förbättringar av befintliga verktyg. -Beredning av NC-program till våra fräsmaskiner samt gnistar. -Övriga förekommande arbetsuppgifter som hör till en verktygstillverkning. Lämplig bakgrund: Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller ett brinnande intresse att lära. Kunskaper i Cad och/eller Cam är meriterande men ej ett krav. Du har grundläggande datakunskaper. Egenskaper vi värdesätter: Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du karaktäriseras av din positiva framtoning i kombination med ditt prestigelösa och ödmjuka sätt att vara på. Vidare ser vi dig som en noggrann person med hög egen drivkraft och initiativförmåga. Det är viktigt att du kan driva saker i mål och hålla deadlines. Vi erbjuder dig många tillfällen att arbeta med olika uppgifter och det ger dig en bra plattform för personlig och yrkesmässig utveckling. Du kommer till ett företag med hög teknik, kundskap och lång erfarenhet som erbjuder en spännande utveckling.
Företag: HOLSBY METALL AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare / verktygskonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare / verktygskonstruktör

Norma Precision AB söker verktygsmakare
Är du en duktig verktygsmakare som vill arbeta på en trivsam arbetsplats med unika maskiner? Norma expanderar och söker 1-3 verktygsmakare. Är du en av dem?  Att arbeta på Norma I mer än hundra år har Norma tillverkat jakt- och skytteammunition som respekteras och uppskattas över hela världen. Norma är ett familjärt företag där omtanken om medarbetarna är hög och personalomsättningen är låg. Deras maskiner är unika och de värdesätter sina medarbetares kompetens högt. Norma tycker att teamkänsla är viktigt och anordnar därför många personalaktiviteter.  Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta som verktygsmakare, vilket innebär ansvar att tillverka verktyg för produktionen. Du kommer att arbeta vid olika bearbetningsmaskiner. Du ska kunna arbeta vid både manuella och CNC-styrda maskiner. Du arbetar med mycket små toleranser. Dagligen arbetar du med att hålla ordning och reda på arbetsplatsen samt delta i förbättringsarbete. Vem trivs här? Du som har tidigare erfarenhet som verktygsmakare kommer att trivas här och klara av arbetsuppgifterna på ett bra sätt. Har du även utbildning som verktygsmakare eller liknande är det en fördel för detta arbete. Är du en analytisk och teknisk person som har en god förståelse för ritningsläsning och har en god materialkännedom samt en vana att arbeta med ett mätdon med små toleranser kommer du att göra ett bra arbete. Har du dessutom en vilja att lära och att utvecklas kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där noggrannhet, positivitet, samarbets- och initiativförmåga är egenskaper som uppskattas. Välkommen att söka! Tjänsterna ska tillsättas under hösten, men urvalsarbetet kommer att ske löpande. Vänta därmed inte med din ansökan utan skicka in den tillsammans med CV och personligt brev. Norma samarbetar med Adecco vid all rekrytering av personal. Därför besvaras alla frågor kring tjänsterna av Adecco.
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Eda
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Norma Precision AB söker verktygsmakare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norma Precision AB söker verktygsmakare

Verktygsmakare/Verkstadsmekaniker
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker en erfaren verktygsmakare/Verkstadsmekaniker till en kund i Älmhultstrakten. Tjänsten innebär arbete med med CNC-stansning. Din bakgrund Du har tidigare erfarenhet av arbete som verktygsmakare/verkstadsmekaniker och har erfarenhet av CNC-stansning. Personliga egenskaper Som sökande är du noggrann, har lätt för att lära och är samarbetsvillig. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltid/Visstid/älmhultstrakten Tillträdesdag Efter överenskommelse Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Älmhult
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare/Verkstadsmekaniker jobb, Verktygsmakare/Verkstadsmekaniker Älmhult, Verktygsmakare/Verkstadsmekaniker Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare/Verkstadsmekaniker

Verktygsmakare sökes!
Vi söker för kunds räkning en verktygsmakare alternativt en mycket erfaren CNC-tekniker. Du kommer att vara anställd av FIRST Personalpartner under en utvärderingstid. Är du rätt person kompensmässigt och socialt kommer du med största sannolikhet att erbjudas en anställning hos kunden. Du som söker är helt säker på din kompetens och att du självständigt klarar av ditt arbete. Vi ser att du tidigare arbetat som verktygsmakare alternativt tekniker. Du har god matrialkännedom inom bearbetning i metallindustrin. Tillverkning och modifiering av verktyg i plåt och mink. Avancerad tillverkning av foldverktyg. Krav kommer att ställas på att du är mycket självständig och håller en hög kompetensnivå inom yrket. I vilket fall ser vi fram mot din ansökan. Urval sker löpande och anställning sker när vi hittat rätt person. Lön: Enligt avtal Heltid /visstid - tillsvidare
Företag: First Personalpartner AB
Ort: Ulricehamn
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare sökes!

Verktygsmakare för anställning
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker dig som är verktygsmakare och intresserad av fast anställning hos vår kund i Mölndal. Du arbetar självgående och i huvudsak med manuell fräsning av detaljer, från ritning till färdig produkt. Mycket av tillverkningen är enstyck och lego. Tjänsten är en hyrrekrytering vilken innebär att anställningen efter 6 mån är tänkt att övergå direkt till kund, såvida båda parter är överens. Därför ser vi gärna att du bor lokalt. Arbetet startar snarast möjligt. Arbetsiderna är dagtid. Din profil Du har arbetat som verktygsmakare i några år och känner dig trygg i din roll. Mycket goda kunskaper i ritningsläsning. Erfarenhet av manuella berabetningsmaskiner. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och samarbetsvillig. Rekryteringsprocessen pågår löpande och vi kontaktar enbart de sökanden som uppfyller kraven. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare för anställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare för anställning

Verktygsmakare
Primo Sverige ingår i norra Europas ledande företag av extruderade plastprofiler, Inter Primo A/S. Företaget, finns i moderna anläggningar i Limmared och i Dalstorp, vi sysselsätter ca 135 medarbetare. Den totala omsättningen i Primo Sverige AB är knappt 300 MSEK. En av våra Verktygsmakare övergår till konstruktionsarbete och vi söker därför en VERKTYGSMAKARE Arbetsuppgifter: - Varierande verktygsarbete - från råvara till färdigt extruderingsverktyg - Beredning av NC-maskiner till våra fräsar och gnistar - Övriga förekomna arbetsuppgifter som hör till en verktygstillverkning Din profil: - Några års erfarenhet av trådgnist och CNC - Kunskap i Cam-beredning - Noggrann, hög egen drivkraft och initiativförmåga Vill du veta mer är du välkommen att ringa vår verkstadschef Lars Johansson eller personalchef Nina S Johansson. Registrera din ansökan på vår hemsida www.primo.com
Företag: Primo Sverige AB
Ort: Tranemo
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare jobb, Verktygsmakare Tranemo, Verktygsmakare Primo Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare

Götene: Verktygsmakare
Bemanningsföretaget för arbetsplatser i Västsverige. Kontor i Åmål, Stenungsund, Göteborg och Trollhättan. Specialiserade inom lager, kontor och industri. Jobbakuten AB är rekryterings- och bemanningsföretaget för företag i Västsverige. Vi erbjuder goda villkor för våra anställda och följer gällande kollektivavtal. Majoriteten av dem som arbetar för oss får fast anställning - antingen genom rekrytering eller efter att ha börjat som uthyrda. Vi söker en Verktygsmakare till vår kund Prototal PDS i Götene  Prototal PDS är ett branschoberoende tjänsteföretag som levererar modeller, prototyper & formsprutade detaljer. Formsprutning av små och medelstora serier samt fullskalig produktion, sker på anläggningarna i Vinninga och Götene. Nu söker dom efter en Verktygsmakare till sin verksamhet i Götene  - är Du deras nästa medarbetare? Arbetsuppgifter: Du kommer utföra service, reparation och förbättring av formverktyg. (34 formsprutor) Du som söker skall ha följande erfarenhet: Minst tre års erfarenhet av från yrket och kunna programmera, helst MasterCam. Det är meriterande om du har: Traverskort och truckkort. Personliga egenskaper: Som person är Du social, driven och kan jobba självständigt. Arbetstid/Varaktighet: Heltid/Tillsvidare Till den här tjänsten rekryterar vi fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Ansökan: För att söka, klicka på Skicka ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via e-post eller vanlig post, utan enbart via vår webbplats. Urval och intervjuver sker löpande. Välkommen med din ansökan! Samtal från CV- och annonsförsäljare undanbedes.
Företag: Jobbakuten
Ort: Götene
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Götene: Verktygsmakare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Götene: Verktygsmakare

Verktygsmakare inom Gnistslip
Sandvik Venture är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen som skapar möjligheter för tillväxt och lönsamhet i attraktiva och snabbväxande verksamheter. Produktområden är Sandvik Hard Materials, Diamond Innovations, Wolfram, Sandvik Process Systems, Dormer och delar av Sandvik MedTech. SHM Production Unit Nora är en verksamhet inom Sandvik Hard Materials som utvecklar, tillverkar och säljer diamantverktyg till kunder över hela världen. Vi söker nu en verktygsmakare till vår verksamhet i Nora. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetsuppgifter Som verktygsmakare kommer du att gnistslipa specialdiamantverktyg (Roundtools). Även trådgnistning kan förekomma. Tjänsten är heltid och 2-skift. Din profil Vi söker dig som uppskattar att arbeta i en kreativ miljö där det finns stora möjligheter att utvecklas. Erfarenhet från tidigare arbete med skärande verktyg (verktygsslipning) är meriterande liksom vana av ritningsläsning, CAD-kunskaper samt att skapa arbetsinstruktioner runt den egna arbetsplatsen. Som person är du en lagspelare och tycker om att tillföra gruppen dina erfarenheter och lärdomar. Du är även noggrann samt har god känsla för kvalitet. Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering. Kontaktinformation För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Nils-Erik Nordblom, rekryterande chef, 0587-845 50 Sven-Olof Lööw, HR Advisor, 0587-845 24 Facklig kontaktperson Thomas Carlsson, IF Metall, 0587-845 45 Välkommen med din ansökan senast 2013-09-29. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 325141. För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HRdirect, 020-26 14 44. Ansvarig rekryterare Margareta Linde Följ oss också på facebook.se/sandvik.karriar Sandvik är en global industrikoncern med avancerade produkter och en världsledande position inom utvalda områden - verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2012 omkring 49 000 medarbetare, representation i 130 länder och en omsättning på cirka 99 000 MSEK.
Företag: Sandvik AB
Ort: Nora
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare inom Gnistslip jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare inom Gnistslip

Verktygsmakare inom gnistbearbetning sökes!
Är du en erfaren verktygsmakare? Vill du dela med dig av dina kunskaper samt lära dig nya tillvägagångssätt? Adecco ger dig nu möjligheten att arbeta på ett stort företag några mil norr om Örebro. Uppdraget kommer att inledas med en uthyrning på 6 månader med eventuell möjlighet till övertag av kund. Tillsättning kommer att ske så snart som möjligt. Hur ser din arbetsdag ut? Som verktygsmakare ska du utifrån ritning samt operationsbeskrivning kunna självständigt gnistbearbeta diamant, både tråd och sänkgnist förekommer. I arbetsuppgifterna kan även slipning, manuell svarvning och fräsning förekomma. Arbetet sker i CAD-miljö. Du arbetar både självständigt och i grupp. Vilken verktygsmakare trivs här? Om du tycker om verkstadsmiljö, problemlösningar och att arbeta i grupp så kommer du att trivas här! Vi söker dig som brinner för verktygsmakaryrket och som uppskattar utvecklingsmöjligheter. Vidare är du arbetsam, noggrann, kvalitetsmedveten samt bra på att samarbeta och dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vi söker dig som uppskattar att arbeta i en kreativ miljö där det finns stora möjligheter att utvecklas. Vi tror att du har en gymnasie- eller industriell utbildning med inriktning mot verkstadsindustrin. Goda mätkunskaper och färdigheter i ritningsläsning är ett krav. Gibbs-CAM-programmering och beredning från solid midell är meriterande liksom erfarenhet av att skapa arbetsinstruktioner runt den egna arbetsplatsen. CAD-kunskaper är meriterande. Som person är du en lagspelare och tycker om att tillföra gruppen dina erfarenheter och lärdomar. Du är även noggrann samt har god känsla för kvalitet. Sök nu! Denna eftertraktade heltidstjänst ska tillsättas snarast, så vänta inte med din ansökan! Rekryteringsprocessen sker löpande. Ansökan sker via formuläret nedan och sista ansökningsdag är 29 september. Vad erbjuder Adecco dig? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Nora
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare inom gnistbearbetning sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare inom gnistbearbetning sökes!

Verktygsmakare inom gnistslip
För uppdrag hos kund söker Proffice en verktygsmakare inom gnistslip. Som verktygsmakare kommer du att arbeta heltid och 2-skift. Tjänsten kommer att omfattas av en visstidsanställning i 6 månader, för rätt person finns god möjlighet till förlängning och tillsvidareanställning på sikt. . Kunden arbetar med utveckling, tillverkning och försäljning av diamantverktyg och kärnborrmaskiner. Arbetsbeskrivning Som verktygsmakare ska du utifrån ritning och operationsbeskrivning självständigt gnistbearbeta diamant, både tråd och sänkgnist förekommer. I arbetsuppgifterna kan även slipning, manuell svarvning och fräsning förekomma. Arbetet sker i CAD-miljö. Uppdragsgivare: Proffice Industrial & Logistics AB Ort: Örebro län Kvalifikationer Krav: - Du har gymnasie- eller industriell utbildning inriktad mot verkstadsindustrin alternativt likvärdiga kompetens, - Du har goda mätkunskaper och färdigheter i ritningsläsning - Erfarenhet av arbete med skärande verktyg (verktygsslipning) Meriterande: - Du har kunskaper i CAD - Du har erfarenheter av att skapa arbetsinstruktioner runt den egna arbetsplatsen Personliga kvalifikationer: - Du uppskattar att arbeta i en kreativ miljö med goda utvecklingsmöjligheter - Du har en god samarbetsförmåga - Du tycker om att tillföra gruppen dina erfarenheter och lärdomar samt att ta del av andras - Du är noggrann och kvalitetsmedveten Som konsult är du vår ambassadör och vårt ansikte ut mot kund, vi lägger med anledning av detta stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är det därför viktigt att du är noggrann, punktlig, flexibel, ansvarstagande och lösningsorienterad. Ansökan De som blir kallade till intervju kommer att kontrolleras i belastningsregistret. Ansökningar, urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden! Ansök därför redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. För att ansöka ber vi dig skicka in CV och personligt brev via annonsen som du finner på www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ]. Välkommen med din ansökan! Organisationsbeskrivning En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. KEEP IMPROVING
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Örebro
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare inom gnistslip jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare inom gnistslip

Verktygsmakare
FMR Bemanning är specialister på personaluthyrning, rekrytering och konsultförmedling. Vi ingår i en familjeägd koncern med sina rötter i Falkenberg. FMR Bemanning är sedan tio år en erkänd samarbetspartner till företag inom privata och offentliga sektorn. Våra kunder är alltifrån småföretag till internationella koncerner. Vi är totalleverantör av bemanningstjänster och tillsätter personal på alla nivåer. Vi har kontor i Falkenberg, Göteborg, Stockholm och Malmö. För en större kund inom fordonsindustrin i Göteborg söker vi en verktygsmakare. OBS! Det gäller en rekrytering direkt till kund. ARBETSUPPGIFTER Som verktygsmakare ansvarar du för förebyggande underhåll och reparationer av verktyg för både formsprutning och skumningsprocesser. KVALIFIKATIONER Verktygsmakarutbildning eller motsvarande. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som verktygsmakare. Minst 3-års vana från reparationer av formverktyg. Erfarenhet av komplicerade varmkanalsystem. Erfarenhet av elarbete är meriterande. Erfarenhet av verkstadsarbete, svarvning, fräsning, slipning och gnistning. Erfarenhet av plastindustrin samt engelska är meriterande. Noggrann och serviceinriktad. Har du frågor hör av dig till Krister Eliasson på 031-899206. Maila din ansökan till krister.eliasson@fmr.nu Vi kommer att intervjua löpande så vänta inte med din ansökan.
Företag: FMR Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare jobb, Verktygsmakare Göteborg, Verktygsmakare FMR Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare

Verktygsmakare
Om Bahusia Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. Om tjänsten Som verktygsmakare kommer du att arbeta på företagets underhållsavdelning. I arbetet ansvarar du för underhåll och reparationer av verktyg som används för formsprutnings-och skumningsprocesser. Din uppgift blir att i ditt underhåll arbeta på ett förebyggande sätt. Tjänsten är på heltid. Din bakgrund Vi ser gärna att du har läst en verktygsteknisk inriktning på gymnasienivå, och eventuellt en högre verktygsmakarutbildning. Du ska ha erfarenhet inom verkstadsarbete och reparationer av verktyg. Elkunskaper och goda kunskaper i engelska är meriterande. Din personlighet Vi söker dig som är serviceinriktad och noggrann. Du är flexibel i ditt arbete och kan ta egna initiativ. Vidare har du en positiv inställning och ser lösningar istället för problem. Kontaktperson; Ada Kapetanovic, 031-762 53 51
Företag: Bahusia Personalförmedling AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare jobb, Verktygsmakare Göteborg, Verktygsmakare Bahusia Personalförmedling AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare

Norma Precision AB söker verktygsmakare
Är du en duktig verktygsmakare som vill arbeta på en trivsam arbetsplats med unika maskiner? Norma expanderar och söker 1-3 verktygsmakare. Är du en av dem?  Att arbeta på Norma I mer än hundra år har Norma tillverkat jakt- och skytteammunition som respekteras och uppskattas över hela världen. Norma är ett familjärt företag där omtanken om medarbetarna är hög och personalomsättningen är låg. Deras maskiner är unika och de värdesätter sina medarbetares kompetens högt. Norma tycker att teamkänsla är viktigt och anordnar därför många personalaktiviteter.  Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta som verktygsmakare, vilket innebär ansvar att tillverka verktyg för produktionen. Du kommer att arbeta vid olika bearbetningsmaskiner. Du ska kunna arbeta vid både manuella och CNC-styrda maskiner. Du arbetar med mycket små toleranser. Dagligen arbetar du med att hålla ordning och reda på arbetsplatsen samt delta i förbättringsarbete. Vem trivs här? Du som har tidigare erfarenhet som verktygsmakare kommer att trivas här och klara av arbetsuppgifterna på ett bra sätt. Har du även utbildning som verktygsmakare eller liknande är det en fördel för detta arbete. Är du en analytisk och teknisk person som har en god förståelse för ritningsläsning och har en god materialkännedom samt en vana att arbeta med ett mätdon med små toleranser kommer du att göra ett bra arbete. Har du dessutom en vilja att lära och att utvecklas kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där noggrannhet, positivitet, samarbets- och initiativförmåga är egenskaper som uppskattas. Välkommen att söka! Tjänsterna ska tillsättas under hösten, men urvalsarbetet kommer att ske löpande. Vänta därmed inte med din ansökan utan skicka in den tillsammans med CV och personligt brev. Norma samarbetar med Adecco vid all rekrytering av personal. Därför besvaras alla frågor kring tjänsterna av Adecco.
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Eda
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Norma Precision AB söker verktygsmakare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norma Precision AB söker verktygsmakare

Verktygsmakare
Vill du arbeta i en organisation där vi lägger stort fokus på förbättringsarbete, effektiviseringar och där lean är grundfilosofin i alla arbetsprocesser? Till vår fabrik i Hestra söker vi nu en erfaren verktygsmakare. Du kommer att arbeta med reparation och underhåll av komplettverktyg/följdverktyg för excenterpressar, prototyptillverkning, svarvning och planslipning. Även arbete i styrda och manuella fräsmaskiner samt en del bänkarbeten ingår. Du som söker har erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter och gärna verkstadsteknisk utbildning. Du behärskar ritningsläsning och mätteknik fullt ut och du har kunskap i de vanligaste CAM- och styrsystemen. För att trivas på denna tjänst krävs det att du är en initiativrik problemlösare som är serviceinriktad, flexibel och har ett brinnande intresse för teknik och utvecklingsarbete För ytterligare frågor om arbetet kontakta Patrik Arklöf via tel. 0370-339500. Din ansökan skickas via mail till hestra-personal@esselte.com senast den 20 oktober.
Företag: Isaberg Rapid AB,
Ort: Gislaved
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare jobb, Verktygsmakare Gislaved, Verktygsmakare Isaberg Rapid AB,
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare

Verktygsmakare
OM OSS Flexibel Bemanning AB är ett bemanning- och rekryteringsföretag. Vårt kontor ligger i Linköping och vårt arbetsfält är hela Östergötland. Vi arbetar nära kunden på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Vi hyr ut personal vid tillfälliga efterfrågningar och behov men vi ombesörjer även långsiktiga lösningar i form av rekryteringar av olika slag. Vår vision är att vara det lilla bolaget med det stora hjärtat. Vi stänger inga dörrar utan vi anpassar oss och är flexibla. På så sätt kan vi skräddarsy den bästa lösningen för våra kunder. TJÄNSTEN Nu söker vi en verktygsmakare till vår kund i södra Östergötland. Den aktuella tjänsten är en hyrrekrytering. Under de första tre månaderna ska du vara anställd av Flexibel Bemanning AB och uthyrd till vår kund. Därefter blir du anställd av kunden. DIN BAKGRUND Du bör ha flera års erfarenhet som verktygsmakare alternativt en verktygsmakarutbildning. Dock väger arbetslivserfarenhet tyngre. Du ska åtminstone ha någon typ av industriell utbildning i grund och botten. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Vi söker en lagspelare som har en förmåga att förstå sin roll ur ett större perspektiv. Du ska vara social och medhjälplig mot dina kollegor och även kunder. LÖN Lön enligt avtal. ANSÖKAN Skicka in din ansökan till angiven kontaktperson i annonsen. Vi förbehåller oss rätten att tillsätta tjänsten tidigare än angivet datum.
Företag: HC FLEXIBEL BEMANNING AB
Ort: Kinda
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare jobb, Verktygsmakare Kinda, Verktygsmakare HC FLEXIBEL BEMANNING AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare

Verktygsmakare sökes
Esskå Metall är ett privatägt företag lokaliserat i Landeryd som ligger i sydvästra Sverige. Företaget har på senare år nischat sig mot den tyngre fordonsindustrin genom att investera tungt på automatiserad hydraulpressning med kompletterande automatiserad motståndssvetsning. Esskås stora utmaning är att bredda nuvarande kundregister och samtidigt fylla orderboken i de nyinvesterade hydraulpressarna. Esskås kunder finns inom automotive industrin såsom Scania, Autotube, SAG och Swenox. Vi söker nu Verktygsmakare Om arbetet/arbetsplatsen För att tillsammans med våra kunder hitta den mest lönsamma och konstruktiva lösningen samverkar vi tidigt i våra kunders projekt. Vi är med hela vägen från idéfasen, med förslag till förbättringar & framtagning av prototyper, fram till färdiga produkter. I vårt utvecklingsarbetet använder vi Catia V5. Verktygsavdelningen servar de egna verktygen samt konstruerar och tillverkar en del av våra nya verktyg. Vi har en modern maskinpark med ex. styrda fräsar (Johnford DMC 1660HC & Mazak VTC-20B) och trådgnist (Fanuc Robocut). Beredning av våra styrda maskiner gör vi i EdgeCAM. Vi har ett nära samarbete med flera verktygstillverkare vilket ger oss möjlighet att ta fram både stora och små verktygssatser. Vem söker vi? Vi söker dig som är verktygsmakare och intresserad av fast anställning. Du arbetar självgående och i huvudsak med manuell fräsning av detaljer, från ritning till färdig produkt. Din profil Du har arbetat som verktygsmakare i några år och känner dig trygg i din roll. Mycket goda kunskaper i ritningsläsning. Erfarenhet av manuella bearbetningsmaskiner. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och samarbetsvillig. Rekryteringsprocessen pågår löpande och vi kontaktar enbart de sökanden som uppfyller kraven. Vi undanber oss samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Företag: Esskå Metall AB
Ort: Hylte
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare sökes

Manuell Svarvare/Verktygsmakare
Montico HR Partner AB Kundföretaget Till våran bemanningsverksamhet söker vi en erfaren verktygsmakare. Initialt är tjänsten en hyrekrytering vilket innebär att efter inhyrningstiden finns goda möjligheter till anställning hos kunden. Tjänsten är i Markaryd. Arbetsbeskrivning Tillverkning av verktyg i en manuell svarv. Du får en ritning från konstruktion sedan ska du tillverka detaljen och till hjälp har man verkstandshandboken där man räknar fram varvtal och toleranser. Förekommande arbetsuppgifter är stansning, svarvning och fräsning. Din profil Vi ser att du har bred erfarenhet från industrin och har någon form av teknisk/industriell utbildning. Att du har flera års erfarenhet av manuella svarvar och bemästrar ritningsläsning är krav för denna tjänst. Personlighets mässigt ser vi att du är flexibel, ordningssam, noggrann och självgående. Tjänsten är förlagd på dagtid. Vårt företag Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 8 November, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Markaryd
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Manuell Svarvare/Verktygsmakare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manuell Svarvare/Verktygsmakare

Verktygsmakare sökes!
Vi söker för kunds räkning en verktygsmakare alternativt en mycket erfaren CNC-tekniker. Du kommer att vara anställd av FIRST Personalpartner under en utvärderingstid. Är du rätt person kompensmässigt och socialt kommer du med största sannolikhet att erbjudas en anställning hos kunden. Du som söker är helt säker på din kompetens och att du självständigt klarar av ditt arbete. Vi ser att du tidigare arbetat som verktygsmakare alternativt tekniker. Du har god matrialkännedom inom bearbetning inom metallindustrin. Du är van att dokumentera ditt arbete samt kunna förstå / tolka  andras dokumentation. God samarbetsförmåga krävs då du kommer att arbeta tillsammans med tekniker och konstruktörer för att slutprodukten skall bli optimal. Tillverkning och modifiering av verktyg, fixturer m.m. utifrån ritning eller skrivna mått. Arbete i fleraxliga fräsmaskiner är vanligt förekommande. Goda kunskaper i Edgecam är mycket meriterande då man ritar i detta program och för över filen till maskinen. Krav kommer att ställas på att du är mycket självständig och håller en hög kompetensnivå inom yrket. Begrepp som du behöver vara bekand med: Edgecam, Haidenhain, Abene, Chevalier och DMC. Urval sker löpande och anställning sker när vi hittat rätt person. Lön: Enligt avtal Heltid /visstid - tillsvidare
Företag: First Personalpartner AB
Ort: Ulricehamn
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare sökes!

Verktygsmakare
Till vår kund några mil norr om Borås söker vi dig som är verktygsmakare och som vill fortsätta din karriär och utveckling i ett expansivt företag. Ditt ansvar blir att tillverka maskindelar från ritning till färdig produkt samt delta i projektarbete. Du blir anställd direkt hos kund. Uppdragsgivare: Proffice Industrial & Logistics AB Ort: Borås Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: För information: Annika Risberg Kvalifikationer: Vi vill att du har utbildning som verktygsmakare eller liknande och/eller arbetslivserfarenhet inom området. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Meriterande är kunskaper inom el/elektronik och hydraulik. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och samarbetsvillig. Du trivs med att arbeta självständigt och håller en hög kompetensnivå inom yrket. Har du dessutom en vilja att lära och att utvecklas kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Därför välkomnar vi alla sökande, oavsett etnisk bakgrund, ålder, kön, religion, sexuell läggning och/eller funktionshinder. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Borås
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare jobb, Verktygsmakare Borås, Verktygsmakare Proffice Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare

Verktygsmakare
Om Bahusia Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. Om tjänsten I tjänsten som verktygsmakare kommer du att arbeta på företagets underhållsavdelning. Du ansvarar för underhåll och reparationer av verktyg som används för formsprutnings-och skumningsprocesser. Din uppgift blir att i ditt underhåll arbeta på ett förebyggande sätt. Tjänsten är på heltid. Din bakgrund Vi ser gärna att du har läst en verktygsteknisk inriktning på gymnasienivå, och eventuellt en högre verktygsmakarutbildning. Du ska ha erfarenhet inom verkstadsarbete och reparationer av formverktyg. Elkompetens och goda kunskaper i engelska är meriterande. Din personlighet Vi söker dig som är serviceinriktad och noggrann. Du är flexibel i ditt arbete och kan ta egna initiativ. Vidare har du en positiv inställning och ser lösningar istället för problem. Kontaktpersoner; Ada Kapetanovic 031-762 53 51, Jonas Gustafsson 031-762 53 52
Företag: Bahusia Personalförmedling AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare jobb, Verktygsmakare Göteborg, Verktygsmakare Bahusia Personalförmedling AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare

Verktygsmakare sökes!
Arbetsbeskrivning Vi söker dig som är verktygsmakare med inriktning på plast. Du kommer att arbeta som inhyrd konsult hos vårt kundföretag ute i Kållered, med Manpower som arbetsgivare. Kundföretaget arbetar med avancerade produkter inom formsprutad plast och med tillverkning av formverktyg. Du ska arbeta inom verkstaden och bistå med stöd i verktygsframtagning och i verktygsunderhåll. Vem är du? För att klara av uppdraget krävs goda kunskaper i verktygstillverkning, ritningsläsning, materialkännedom och ritningsdokumentation. Är du utbildad verktygsmakare är det ett stort plus. Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du CNC utbildning och programmeringskunskaper är detta mycket meriterande. Som konsult krävs det även att du tycker det är roligt med nya utmaningar. Som person är du social, ordningsam, har en förmåga att jobba självständigt och har ett stort mekaniskt intresse. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi går igenom ansökningarna kontinuerligt och urval sker löpande. Annonsen kan stängas innan sista ansökningsdagen. Har du frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Jim Svensson på 031-63 15 78.
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare sökes!

Verktygsmakare / CAD- /CAM ritare sökes!
AB Söder & Co Consulting Om oss Söder & Co är en lokal bemannings- och rekryteringspartner i Västra Götaland som står för prisvärdhet och kvalitet. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Dina arbetsuppgifter Vi på Söder & Co söker för kunds räkning en person som har stora kunskaper i CAD/CAM. Gärna någon som har jobbat som verktygsmakare. Det är ett kortare uppdrag med start omgående. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet i yrket och som har arbetat mycket med CAD/CAM. Sök redan idag då tillsättning av tjänsten sker omgående.
Företag: AB Söder & Co Consulting
Ort: Ulricehamn
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare / CAD- /CAM ritare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare / CAD- /CAM ritare sökes!

VERKTYGSMAKARE
IAB Protool AB är ett föetag som tillverkar klipp-, bock- och följdverktyg till plåtindustrin. Vi arbetar i Solidworks och Mastercam. Vi söker Verktygsmakare för tillverkning och montering av verktyg. Tjänsten kräver noggranhet, erfarenhet och social kompetens. För mer information kontakta : Ingvar Johansson 0370-81060, 070-5833116 ingvar@iabprotool.se Rickard Höglind 0370-81060, 070-5706257 rickard@iabprotool.se
Företag: IAB Protool AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga VERKTYGSMAKARE jobb, VERKTYGSMAKARE Värnamo, VERKTYGSMAKARE IAB Protool AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VERKTYGSMAKARE

Verktygsmakare
Kort beskrivning av företaget: Frohe AB stärker nu inriktningen mot medicinteknik och söker därför en kvalitetsingenjör med medicinteknisk inriktning. Genom formsprutning och montering i bland annat certifierade renrum tillverkar vi produkter till ett flertal världsledande koncerner inom medicinteknik. Vi har en stark ingång av nya produkter och ska i början på 2014 påbörja en tillbyggnad där bland annat nya och större renrum skall byggas. Frohe AB är sedan 1991 en del av Mälarverken, i koncernen ingår även Frohe Sp.Z o.o i Polen. Frohe AB sysselsätter för närvarande 50 personer och har en omsättning på 60 mkr. Frohe AB är certifierade enligt ISO 13485, 9001 och 14001 Beskrivning av arbetsuppgifter: Din roll som verktygsmakare på Frohe AB kommer bland annat vara att serva och underhålla formverktyg. Du kommer tillverka fixturer och robotgrepp. I arbetsuppgifterna ingår också att stödja produktion vid produktionsstopp samt bistå projektavdelningen med kompetens om verktygsfunktion. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som är verktygsmakare och intresserad av fast anställning. För att lyckas med dina arbetsuppgifter har du goda kunskaper i verktygstillverkning. Du har vidare kunskap av tillverkning i både manuella maskiner och CNC-maskiner. Att läsa ritningar är du duktig på och du besitter också kunskaper i mätteknik. Ett plus är om du har kunskap i cad cam. Som person är du noggrann och arbetar gärna både självständigt och i grupp. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kommer få en chans att utveckla dina färdigheter som verktygsmakare då vi bland annat har avancerade verktyg och robotiserad produktion som ständigt kräver smarta lösningar. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: FROHE AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare jobb, Verktygsmakare Tyresö, Verktygsmakare FROHE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare

CJ Automotive söker verktygsmakare
CJ Automotive befinner sig i en expansiv fas och söker nu en verktygsmakare. CJ Automotive har mer än 50 års erfarenhet inom fordonsindustrin och är en ledande leverantör av broms och kopplingssystem med kunder som Volvo, Ford, GM med flera. Uppdrag Som verktygsmakare kommer ditt huvudsakliga ansvarsområde vara att tillverka samt underhålla och renovera pressverktyg. Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Anpassning av verktyg i nya exenterpressar - Ny & ombyggnation av pressverktyg - Renovering & underhåll av pressverktyg - Ständigt förbättringsarbete Kvalifikationer: Vi söker dig med en verkstadsteknisk utbildning, verktygsmakarutbildning eller motsvarande kunskap förvärvat genom längre yrkeserfarenhet. Du har minst 5 års erfarenhet av praktiskt arbete som verktygsmakare inom excenterpressning och läser och förstår ritningar obehindrat. Vidare ser vi att du har vana från att arbeta med manuella och styrda bearbetningsmaskiner såsom fräsning, svarvning och slipning. Extra meriterade är ifall du kan arbeta och programmera i fleroperationsmaskin, samt har praktisk erfarenhet av att arbeta med ständiga förbättringar i linje med SMED och 5s Som person du noggrann, kvalitetsmedveten, engagerad i ditt arbete och har god samarbetsförmåga. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. I denna rekrytering samarbetar CJ Automotive med EPAB AB. Information lämnas av: Mikael Rydholm 0734-14 16 84. Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare eller enligt överenskommelse. Tillträde: Snarast efter överenskommelse. Arbetstider: Dagtid. Placeringsort: Dalstorp. Ansökan önskas omgående, dock senast den 30/november via www.ep-ab.se.
Företag: EPAB
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga CJ Automotive söker verktygsmakare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CJ Automotive söker verktygsmakare

Vi söker nu en verktygsmakare.
Nordic Bemanning är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle. Vi bemannar de flesta branscher och är idag verksamma över hela Sverige. Läs gärna mer om oss på www.nordicbemanning.se Vi söker för kunds räkning en verktygsmakare alternativt en erfaren CNC-tekniker. Vi ser gärna att du har en högre verktygsmakarutbildning eller dokumenterad erferenhet inom yrket. Du har god matrialkännedom och är van att dokumentera ditt arbete samt kunna förstå samt tolka andras dokumentation. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och samarbetsvillig. Uppfinningsrikedom och problemlösning driver dig.  Arbetsuppgifter: - Tillverkning och modifiering av verktyg m.m till vår kund som är versam inom industribranschen. - Fräsning och svarvning. - CNC   Vi söker dig som: - Har några efarenhet från industribranchen. - Erfarenhet inom fräsning och svarvning. - Är en problemlösare - Har ett tekniskt intresse och ett driv för att bidra till en bättre, effektivare och välfungerande arbetsplats. - Är flexibel och ger allt i ditt arbete - Innehar B-körkort All kontakt samt frågor om tjänsten går via Nordic Bemanning och Rekrytering och företaget tar ej emot ansökningar eller telefonsamtal gällande denna rekrytering. Intervjuer och urval sker löpande varför rekryteringsprocessen kan avslutas innan sista ansökningsdatum om rätt kompetens hittas innan. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Nordic BR AB
Ort: Gävle
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu en verktygsmakare. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu en verktygsmakare.

VERKTYGSMAKARE
Nitator står inför en spännande framtid med ökade krav på effektivisering av våra processer. Vi söker nu till Hylte: VERKTYGSMAKARE Vill du ha stimulerande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter, ansvar och engagerade arbetskamrater? Nitator ger dig möjligheten! Som leverantör till fordonsindustrin med krav och system som har som mål att uppnå 0 fel ställs höga krav på oss att alltid utvecklas och gå framåt . Vi verkar i en mycket intressant och tekniskt spännande miljö där tempot är högt. Vårt företag är känt för hög specialistkunskap och produkter med mycket hög kvalitet. Nu söker vi Dig som vill vara en del i laget i samtidigt som Du fortsätter att utveckla Ditt yrkeskunnande som verktygsmakare på vår verktygsavdelning i Hylte. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta på vår nya verktygsavdelning som är under uppbyggnad och utveckling. Verktygsmakare och konstruktörer arbetar tillsammans med nytillverkning och service av olika typer av verktyg till pressindustrin, enkelverktyg och kompletta verktyg Kvalifikationer Vi söker dig som har tidigare arbetsvana som verktygsmakare och har erfarenhet av klipp- och bockverktyg. Vi ser det som en merit om du har ett förflutet inom bilindustrin. Självklart är att sökanden har kunskaper i skärande bearbetning, ritningsläsning samt mätutbildning. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av CNC programmering samt erfarenhet av CAD-CAM. Vi arbetar inom fordonsindustrin med krav och system som har som mål att uppnå 0 fel och har höga krav på oss att ständigt utveckla vårt arbetssätt. För dig är det självklart att vara delaktig i förbättrandet och effektiviserande av Nitators tekniska arbetsprocesser. Dina personliga egenskaper väger tungt. Vi vill att Du är initiativrik och noggrann till Din läggning. Vi förutsätter givetvis god samarbetsförmåga, flexibilitet, öppenhet och ärlighet. Arbetstiderna är i första hand förlagda till 2-skift. Det förekommer även dagtid eller nattskift. Anställningsform: Tillsvidareanställning. Lön: Månadslön enligt avtal Kollektivavtal: Teknikavtalet IF- Metall Om du har frågor beträffande tjänsten kontakta: Petra Södergård Staver eller Björn Lindbom på personalavdelningen 035-17 75 00 VI UNDANBER OSS BESTÄMT ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS OCH REKRYTERINGSHJÄLP. Ansökan görs via vår hemsida senast 2013-12-02 www.nitator.se
Företag: NITATOR AB
Ort: Hylte
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga VERKTYGSMAKARE jobb, VERKTYGSMAKARE Hylte, VERKTYGSMAKARE NITATOR AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VERKTYGSMAKARE

Verktygsmakare/Ställare
Maxkompetens Sverige AB Dina arbetsuppgifter Vi söker en erfaren verktygsmakare/Ställare med erfarenhet av arbeteinom metallindustrin. Maskinparken är till stor del automatiserad och av en något äldre modell. Din profil Vårt uppdrag innebär att du efter tids anställning hos oss. För att trivas på jobbet bör du som söker vara social, flexibel och mycket noggrann. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och utöver det är det nödvändigt med flera års erfarenhet från yrket. För rätt person finns goda möjligheter till inflytande över arbetet och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsättningen kommer att ske snarrast eller enligt överenskommelse, vi ser fram emot din ansökan redan idag! Om oss Maxkompetens startade 2003 och har kontor på sex orter i Sverige. Vi är ett av Sveriges ledande företag för uthyrning av studenter och akademiker och har en stor del av vår verksamhet riktad mot teknik och industri. Vi tillsätter årligen över 1 000 jobb och har ca 250 konsulter ute på uppdrag varje dag.
Företag: Maxkompetens Konsult AB
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare/Ställare jobb, Verktygsmakare/Ställare Uppvidinge, Verktygsmakare/Ställare Maxkompetens Konsult AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare/Ställare

Verktygsmakare till Eberspächers pressverkstad, Nyköping
Eberspaecher Exhaust Technology Sweden AB develops and manufactures advanced exhaust after treatment systems for OEM heavy trucks and buses according to the European legislations that become more and more stringent. To meet the demands of customers and legislation we utilize the latest engineering software and test equipment to provide a product optimized for a more environmental friendly future. Our head office and production facilities are located in Nyköping. Pioneering concepts for a mobile world: Eberspächer is a globally succesful high-tech supplier of Exhaust Technology, Vehicle Heaters, Electrical Vehicle Heaters, Bus Air Conditioning Systems, Automotive Electronics for the automotive industry. A dynamic, independent family company with about 7000 employees. A good place to develop your potential. Seize your change now! Arbetsuppgifter Vår pressverkstad i Nyköping utökas med en ny, högteknologisk press med kapacitet att pressa upp till 1800 ton. Miljön kring pressen ställer stora krav på hög kompetens och stor respekt för säkerhet och arbetsinstruktioner. Arbetet som verktygsmakare fordrar erfarenhet och nogrannhet samt yrkesstolthet. Som verktygsmakare tillverkar du formverktyg till press för serieframställning av detaljer till vår övriga tillverkning. Du ansvarar också för att reparera och förbättra befintliga formverktyg samt underhålla desamma. Kvalifikationer -Verktygsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet - Minst 3-års vana från reparationer av formverktyg -God vana av pressverk och formning i press -Erfarenhet av verkstadsarbete, svarvning, fräsning, slipning, svetsning och gnistning. -Vana av 3D-fräs är meriterande Noggrann, serviceinriktad och företagsam I denna roll förekommer skiftarbete. Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar Eberspächer med Experis. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Gutke 070-377 54 27 eller via mail marie.gutke@se.experis.com Då urval sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 30 november 2013. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Företag: Manpower
Ort: Nyköping
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare till Eberspächers pressverkstad, Nyköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare till Eberspächers pressverkstad, Nyköping

Verktygsmakare med inriktning på plast.
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 60 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 70 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker dig som är verktygsmakare/uppsättartekniker med inriktning på plast. Du kommer att arbeta som inhyrd konsult hos vårt kundföretag på ett längre uppdrag med Manpower som arbetsgivare. Kundföretaget arbetar med avancerade produkter inom formsprutad plast. Uppdraget startar så snart vi har hittat rätt kandidat och det finns goda möjligheter att så småningom få anställning ute hos kund. Stort fokus ligger på att maskinerna har en hög utnyttjandegrad och därför har du ett stort ansvar för att maskinerna skall fungera med så få störningar som möjligt. Arbetet är förlagt till 2-skift alternativt natt. Vem är du? Du måste ha relevant arbetserfarenhet med att arbeta med att ställa maskiner, verktygsunderhåll och reparationer. Meriterande om du har erfarenhet av PLC-programmering. Som person är du självgående, flexibel och kan arbeta i grupp såväl som självständigt. Det är ett krav att du har b-körkort och tillgång till bil. Som person är du självständig, flexibel och känner dig trygg i sociala situationer. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsterna via ansökningslänken nedan med registrerad CV. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Intervju och anställningsprocessen sker löpande och därför önskar vi att få din ansökan så fort som möjligt. För frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Stefan Kjellén 0520-485837 Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Uddevalla
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare med inriktning på plast. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare med inriktning på plast.

Verktygsmakare sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om företaget För kunds räkning i Ulricehamns-området söker vi nu efter en verktygsmakare med start omgående. Om tjänsten Du kommer att arbeta som verktygsmakare med framförallt underhåll av pressverktyg, men även reparation. Tjänsten omfattar, heltid, dagtid med start omgående vid rätt person. Tjänsten är tänkt att övergå i en tillsvidareanställning hos kunden varför vi ser sökanden från närområdet. Din profil Du som söker uppfyller följande kvalifikationer: - Du har erfarenhet av verktygsmakeri. - Du är kunnig inom underhåll och reparation. - Du är händig och en problemlösare. - Det är meriterande om du har kunskap inom hydraulik samt viss elkunskap. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Ulricehamn
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare sökes!


Sök lediga jobb Verktygsmakare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se