Verktygssäljare Stockholm jobb - lediga jobb

Verktygssäljare  Stockholm jobb Verktygssäljare Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Verktygssäljare Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Verktygssäljare Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Manpower söker kontorsvaktmästare till vår back-up grupp- Stockholm

 2. Vik. Lärare 100% Farsta grundskola- Stockholm

 3. Lärare i förskoleklass Farsta grundskola- Stockholm

 4. Undersköterska/vårdbiträde med körkort/ sommarvikarier- Stockholm

 5. Kreativ pedagog år 1-7 till vittra Saltssjö-Boo- Stockholm

 6. Igelboda skola i Saltsjöbaden söker fritidspedagog till förskoleklass- Nacka

 7. Lärare Sv/SO till vår Aspergerenhet, 100 %- Sollentuna

 8. Utbildningshandläggare- Stockholm

 9. Norsktalande Kundtjänstmedarbetare- Stockholm

 10. Kommerskollegium söker vikarierande Webb-/intranätredaktör till Information- Stockholm


Mer beskrivning

Manpower söker kontorsvaktmästare till vår back-up grupp
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker nu fler pigga och serviceinriktade kontorsvaktmästare som vill arbeta inom vår Backup-grupp. Som medlem i vår back-up grupp ambulerar du hos ett flertal olika kunder, med varierande längd på uppdragen. Du kommer att jobba allt från en dag till två veckor hos samma kund. Arbetsuppgifterna kommer att variera mellan kunderna men huvudsysslorna består av traditionella vaktmästaruppgifter såsom att hålla ordning och rondera lokalerna, byte av glödlampor, internflytt av möbler, posthantering, skötsel av kaffemaskiner, tillsyn av kopiatorer och printers. Det är även vanligt att vaktmästare och receptionen samarbetar inom en internservicefunktion, därav förekommer även receptionistarbete. Du kommer att arbeta återkommande hos vissa av våra kunder och detta ger dig möjligheten att bygga upp ett stort kontaktnät. Vem är du? Du är gymnasieutbildad, gärna med praktisk inriktning. Som person är du händig, flexibel med ett öga för vad som bör göras. Du är social, serviceinriktad och gillar att knyta nya kontakter. Du är händig och kan hantera fysiskt arbete då tunga lyft kan förekomma. Du kanske nyligen har avslutat din utbildning och vill komma ut i arbetslivet eller så har du arbetat med detta ett tag och vill prova på nya arbetsmiljöer. B körkort är meriterande för denna tjänst. Du bör vara van vid att hantera Officepaketet samt besitta goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Sördin på Manpower på 08-452 33 22. Vi kommer att dra igång rekryteringen så fort vi får in ansökningar, vilket innebär att rekryteringsprocessen kan ta slut innan utsatt datum. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker kontorsvaktmästare till vår back-up grupp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker kontorsvaktmästare till vår back-up grupp

Vik. Lärare 100% Farsta grundskola
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kvickenstorpsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Farsta grundskola består av två skolor mitt i hjärtat av Farsta och är en F-9:enhet. Skolorna ligger nära T-banestationerna Hökarängen och Farsta C och har närhet till många grönområden och en vackert belägen parklek, Farstaängen. vi arbetar med heldagsperspektiv där eleven alltid är i fokus. Under hösten kommer vi behöva en vikarierande lärare för en åk 5:a som finns på Hästhagsskolan. Skolan har ca 620 elever i årskurserna 0-9. 1 plats(er). 100% Farsta grundskola söker en behörig lärare till en årskurs 5:a. Vi söker dig som ser möjligheter och tycker att utveckling är kul, har humor och älskar barn! Du ska medverka till att en positiv och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen genom att delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet. Du ska vara engagerad och delta aktivt i planering och utvärdering av arbetet. Du ska medverka vid föräldramöten, utvecklingssamtal och individuell planering för varje barn. Det är av vikt att du arbetar aktivt med att stödja elevernas förmåga och vilja till ansvar och inflytande. Behörig lärare. Som person är du strukturerad. Du motiverar och skapar engagemang för att öka elevernas lust och intresse för lärandet. Du är flexibel och ansvarstagande och ser möjligheter i olika situationer. Du är en trygg och stabil person som kan kommunicera väl med elever, föräldrar och kollegor. Löneform: Månadslön. Månadslön. Ferietjänst Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av undervisning skolår 0-6 är meriterande. Det är bra att du kan ge goda exempel från dina tidigare erfarenheter i skolan. Varaktighet: Tillsvidare. Vikariat ht 2013. Arbetstid: Dagtid. Måndag-fredag. Tjänsten tillsätts om den ej tas i anspråk av övertalighet i staden. OBS! Ansökan måste lämnas via jobbistan. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Lärarnas Riksförbund Maria Bjurholm Annika Engblom, Lärarförbundet, 0762-472 548 (facklig) Patrik Sjöberg, Bitr. rektor, 0761-292 414 Tillträde: 2013-08-13. Tisdagen den 13 augusti.
Företag: Stockholms stad; Kvickenstorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Lärare 100% Farsta grundskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Lärare 100% Farsta grundskola

Lärare i förskoleklass Farsta grundskola
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kvickenstorpsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Farsta grundskola består av två skolor mitt i hjärtat av Farsta och är en F-9:enhet. Skolorna ligger nära T-banestationerna Hökarängen och Farsta C och har närhet till många grönområden och en vackert belägen parklek, Farstaängen. vi arbetar med heldagsperspektiv där eleven alltid är i fokus. Just nu är vi i en expansiv fas vilket innebär att skolan behöver anställa fler fantastiska pedagoger. Skolan har ca 620 elever i årskurserna 0-9. 1 plats(er). 100% Farsta grundskola söker en behörig lärare till vår förskoleklass. Vi söker dig som ser möjligheter och tycker att utveckling är kul, har humor och älskar barn! Du ska medverka till att en positiv och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen genom att delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet. Du ska vara engagerad och delta aktivt i planering och utvärdering av arbetet. Du ska medverka vid föräldramöten, utvecklingssamtal och individuell planering för varje barn. Det är av vikt att du arbetar aktivt med att stödja elevernas förmåga och vilja till ansvar och inflytande. Behörig lärare. Som person är du strukturerad. Du motiverar och skapar engagemang för att öka elevernas lust och intresse för lärandet. Du är flexibel och ansvarstagande och ser möjligheter i olika situationer. Du är en trygg och stabil person som kan kommunicera väl med elever, föräldrar och kollegor. Löneform: Månadslön. Månadslön. Semestertjänst. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av undervisning skolår 0-6 är meriterande. Det är bra att du kan ge goda exempel från dina tidigare erfarenheter i skolan. Varaktighet: Tillsvidare. Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Måndag-fredag. Tjänsten tillsätts om den ej tas i anspråk av övertalighet i staden. OBS! Ansökan måste lämnas via jobbistan. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr. rektor Roger Odell Maria Bjurholm, Lärarnas Riksförbund, 0703-907 396 (facklig) Annika Engblom, Lärarförbundet, 0762-472 548 (facklig) Tillträde: 2013-08-13. Tisdagen den 13 augusti.
Företag: Stockholms stad; Kvickenstorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass Farsta grundskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass Farsta grundskola

Undersköterska/vårdbiträde med körkort/ sommarvikarier
Stockholms Stad Hässelby-Vällingby SDF Äldreomsorgen Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar. Stadsdelen ligger i nordvästra Stockholm och har 63 000 invånare och omfattar stadsdelarna Hässelby Gård, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Vällingby, Vinsta, Grimsta, Råcksta, Nälsta och Kälvesta. I Hässelby-Vällingby är det nära till natur och rekreation kring Mälaren, men också till moderna affärscentra som Vällingby City. Hässelby- Vällingby är ett expansivt område med stor nybyggnation. Befolkningen beräknas öka med nästan 10 % under den närmaste tioårsperioden. Stadsdelsförvaltningen har 1500 anställda som ansvarar för verksamhet inom förskola, äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, socialtjänst, stadsdelsmiljö, parker och kultur och fritid. Som anställd har du tillgång till motionslokal och flera träningspass och du kan även köpa förmånligt träningskort till Stockholms stads simhallar med gym och träningsanläggningar. Mer information om oss hittar du på www.stockholm.se/hasselby-vallingby Hemtjänsten Centrala Vällingby är en ut av de fem enheterna som bedrivs i kommunal regi inom Hässelby Vällingby stadsdels förvaltning. 8 plats(er). Timanställning Sedvanliga arbetsuppgifter såsom personlig omvårdnad, matlagning, hemmets skötsel, social samvaro, utevistelse, handräckning vid medicinering, delegations uppdrag från vårdcentralen. Arbetet utförs i privata hem utifrån biståndsbeslut, där den enskildes möjligheter till påverkan och självbestämmande skall vara i fokus. Arbetet kräver stort eget ansvar, samt samarbete med arbetslaget samt övriga personer som finns runt omkring kunden till exempel anhöriga, distriktssköterskor. Vårdbiträde/Undersköterskeutbildning. Dokumenterad erfarenhet av arbete inom äldreomsorg är ett krav. Körkort är ett krav. Datavana krävs. För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år. Du som vill vara en av oss har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och både skrift. Du ska vara ansvarsfull, serviceinriktad, lyhörd för kundens behov och ha ett genuint intresse för att arbeta med äldre. Det är mycket viktigt att Du kan arbeta självständigt och att Du kan se den äldres outtalade behov. Du kan även arbeta i grupp och har god samarbetsförmåga. Som person bör du ha en positiv inställning till arbetet och bidra med att skapa ett positivt arbetsklimat bland dina kollegor samt att verksamhetens bästa är i fokus. Arbetet kräver vetskap om vad ett professionellt bemötande innebär, samt att du som söker skall ha empatisk förmåga och vara ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort och körvana krävs. Schema med varannan helg Timlön, ob samt semester ersättning tillkommer. Nej Löneform: Timlön. Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Utifrån biståndsbeslut utförs service-, vård- och omsorgsinsatser i kundens enskilda hem. Verksamheten präglas av en helhetssyn med respekt för den enskilde individen och dennes egna hem. Insatserna är utformade för att stärka den enskildes resurser för att leva ett självständigt liv. Vi ger alla en god personlig omvårdnad som baseras på individuella genomförandeoch och kontaktmannaskap. Dokumentation sker via dator. Varaktighet: 11 dagar - 3 månader. Vikarier sökes snarast för inhopp vid ordinaries frånvaro samt vid semester under sommaren Arbetstid: Skift. Vikarier sökes snarast för inhopp vid ordinaries frånvaro samt vid semester under sommaren. Schema, dagtid 07:00 till 15:15, kvällstid 15:45 till 22:45.Varannan helg. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Enhetschef Joanna Tomczyk,08 508 05 245 Zekrye Guler, Facklig förträdare, 08 508 05 590 (facklig) Tillträde: 2013-07-19. Omgående.
Företag: Stockholms stad; Äldreomsorgen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska/vårdbiträde med körkort/ sommarvikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska/vårdbiträde med körkort/ sommarvikarier

Kreativ pedagog år 1-7 till vittra Saltssjö-Boo
Detta söker vi: Till hösten söker vi en duktig, engagerad och behörig pedagog till vår F-9 skola. Den vi söker kommer att undervisa i år 2-4. Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och med ett tematiskt och ämnesövergripande arbetssätt. Din undervisning är sammanhangsstyrd, erfarenhetsbaserad och du ser entreprenöriellt lärande som en naturlig del av undervisningen. På vår skola har eleverna tillgång till datorer och Ipads och vi vill gärna att du har vana att arbeta med dator/lärplatta som pedagogiskt verktyg. Tjänsten är på 80% och om önskemål om heltid kan detta diskuteras. Tjänsten är ett vikariat t o m 21/12 2013. Vi erbjuder: Vittra Saltsjö-Boo förskola och F-9 skola startade hösten 2000 och har idag förmånen att ta hand om ca. 160 barn och elever. Vi finns vid Orminge centrum och verkar i stora, moderna och fräscha lokaler. Det finns goda kommunikationer hit och det tar ca.20min med buss från Slussen Hos oss i Vittra möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Du arbetar i en stimulerande och trygg miljö i nära pedagogiska relationer mellan vuxna och barn. Som pedagog får du möjlighet att delta och bedriva nytänkande och framtidstänkande kring elever och pedagogiska frågor i ett av Sveriges ledande friskoleföretag. Vittra har attraktiva anställningsvillkor och erbjuder marknadsmässiga löner. Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar. Vill du veta mer om oss? Om du vill veta mer om Vittraskolorna kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se. Vi har också en film som beskriver Vittra och den hittar du på www.youtube.com/vittrakanalen. Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk då vi inte kan ta emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 2/8.Var vänlig att skicka in din ansökan snarast då tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är ett vikariat med start den 12/8 till och med den 21/12 2013. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Inger Tegelström 073-3650043 Välkommen med din ansökan! Vittra är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Se www.academedia.se
Företag: Vittra för- och grundskolor
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kreativ pedagog år 1-7 till vittra Saltssjö-Boo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kreativ pedagog år 1-7 till vittra Saltssjö-Boo

Igelboda skola i Saltsjöbaden söker fritidspedagog till förskoleklass
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.Arbetsplatsen Igelboda skola är en F-6 skola med 550 elever och integrerad fritidsverksamhet. Vi har en positiv inställning där alla är engagerade i sitt arbete och vågar! Skolan ligger 25 min från Slussen med tåg. Gå gärna in på vår hemsida www.igelboda.nacka.se och läs mer om oss.  Arbetsuppgifter I dina arbetsuppgifter ingår att stödja och stimulera barnens utveckling och lärande. Du ska vara med och vidareutveckla vår fina verksamhet. Vi vill att du tar egna initiativ och bidrar till att utveckla Igelboda skola. Kvalifikationer Du ska vara utbildad fritidspedagog. Vi vill att du som person är trygg, passionerat engagerad och har en god samarbetsförmåga. Anställningsvillkor Erfarenhet: Krävs Omfattning: Heltid Löneform: Månadslön Varaktighet: Tillsvidare Arbetstid: Schema Tillträde: 16/8 2013 Antal platser: 1 Mer information om ansökan Vill du veta mer om tjänsten så kontaktar du biträdande rektor Monika Neuman, 070 431 82 41. Facklig representant: Rose-Marie Eklund 08 718 82 50 Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 4/8 2013.    I Nacka kommun står medborgarna i fokus, där tillgänglighet och service präglas av kvalitet och gemensamt ansvar. Kompetenta, motiverade, stolta och engagerade medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi har förtroende och respekt för människors kunskap och egen förmåga samt för deras vilja att ta ansvar. Som arbetsgivare betonar vi vikten av en rättvis och likabehandling, vi eftersträvar en verksamhet fri från all diskriminering.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Igelboda skola i Saltsjöbaden söker fritidspedagog till förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Igelboda skola i Saltsjöbaden söker fritidspedagog till förskoleklass

Lärare Sv/SO till vår Aspergerenhet, 100 %
Läs mer om vår skola på www.utbildningsilverdal.se. Utbildning Silverdal Aspergerenheten Grundskola söker en lärare i Sv/So, 100% vikariat läsåret 2013-2014   Vi är en kommunal verksamhet med särskilda undervisningsgrupper för elever med diagnos inom autismspektrat. Vi har 30 elever i åk 4-9 fördelade på 5 klasser. Vi söker nu en lärare i Sv/So för undervisning i åk 6-9. Vikariat heltid för läsåret 13-14. * Du är en lugn och trygg person. * Du är bra på att utgå från varje elevs kunskaper och förutsättningar. * Du är bra på att samarbeta med elever, föräldrar och övrig personal i arbetslaget. * Du har goda kunskaper inom dina ämnen samt inom IKT. * Du är behörig lärare och har gärna utbildning inom specialpedagogik o/e erfarenhet av arbete i särskild undervisningsgrupp.
Företag: Sollentuna Kommun - Utbildning Silverdal
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv/SO till vår Aspergerenhet, 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv/SO till vår Aspergerenhet, 100 %

Utbildningshandläggare
Konstfack är Sveriges största konst- och designhögskola med ca 900 studenter och 200 anställda. Vi erbjuder utbildningar på kandidat- och masternivå inom konst, konsthantverk och design samt lärarutbildning. Gemensamt för våra utbildningar är att de vilar på konstnärlig grund. De flesta lärarna är deltidsanställda och bedriver egen yrkesverksamhet vid sidan av undervisningen. Konstfack strävar efter att vara en jämställd arbetsplats och verkar för mångfald och jämlikhet. Konstfack söker utbildningshandläggare Tjänsten är placerad vid den utbildnings- och forskningsadministrativa avdelningen (UFA). UFA har ansvar för studieadministration, handläggning av utbildnings- och forskningsärenden till KU-nämnden samt internationaliseringsfrågor. Avdelningen ansvarar särskilt för att Konstfacks system och processer för antagning, studiedokumenta­tion och examensärenden fungerar. I det ingår även samordning och stöd för institutioner och andra avdelningar. UFA svarar också för information och service till befintliga studenter och sökande. Arbetsuppgifter • handläggning av antagningsärenden • handläggning av olika ärenden i Ladok • service till studenter, lärare och övrig personal • viss examenshandläggning • delta i utvecklingen av studieadministrativa processer • andra förekommande arbetsuppgifter på avdelningen Vi söker dig! Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete med utbildnings- och studentadministration på en högskola eller universitet. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska samt god pedagogisk förmåga. Du har goda kunskaper i NyA, Ladok och Excel. Det är meriterande om du har arbetat på en central studieadministrativ avdelning eller motsvarande på en högskola eller universitet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper såsom analytisk förmåga, servicekänsla, ansvarstagande, initiativförmåga, pedagogisk förmåga, noggrannhet, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Anställningen är ett vikariat på heltid till och med 30 september 2014 med möjlighet till förlängning. Tillträde den 1 oktober 2013 alternativt så snart som möjligt. Mer information Om du vill veta mer om anställningen kontakta Magnus Mörck, chef för Utbildnings- och forskningsadministrativa avdelningen, tel. 08-450 41 37 eller 076-72 51 92 eller personalhandläggare Johanna Öberg tel. 08-450 41 10. Fackliga kontaktpersoner nås genom Konstfacks växel 08-450 41 00. Ansökan Välkommen med din elektroniska ansökan i form av ett personligt brev och din CV, märkt med diarienummer PER 2013/121 senast den 13 augusti 2013. Läs mer på www.konstfack.se/ledigajobb där du kan logga in med din e-postadress och ett lösenord för att söka anställningen.
Företag: Konstfack
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildningshandläggare jobb, Utbildningshandläggare Stockholm, Utbildningshandläggare Konstfack
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildningshandläggare

Norsktalande Kundtjänstmedarbetare
Om tjänsten Rekryteringsgruppen söker nu för kunds räkning ett antal norsktalande medarbetare för uppdrag i Arlandastad. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att hantera inkommande förfrågningar från kundens slutanvändare via telefon, chatt och e-post. Dessa frågor är relaterade till hela kundens produktsortiment gällande teknisk support, service och produktspecifikationer. Andra backofficeuppgifter kommer att ingå såsom registreringar och översättningar. Kvalifikationer Vi ser att du som söker kan formulera dig både muntligt och skriftligt på norska och engelska. Du ska vara professionell i ditt bemötande mot kunder och medarbetare. Du ska även ha förmågan att på ett enkelt och förståeligt sätt hjälpa kunden med varierande grad av teknisk kunskap. Du ska ha god datavana och förståelse för hemelektronik såsom TV och A/V-produkter. Du ska även ha bra förståelse för smartphones som främst är Androidbaserade. Allmänna kunskaper av vitvaror är också att önska. Att du är flexibel och har rätt inställning till jobbet ser vi som en väldigt viktig egenskap. I övrigt är du glad, positiv, arbetsvillig och har lätt att arbeta i grupp. Om oss Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Vi tillsätter en stor variation av olika tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller en extremt hög servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus. Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag. Rekryteringsgruppen har kontinuerligt utökat sin verksamhet och är idag ca 180 anställda. Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com Du söker denna tjänst via denna CV databas. Vid frågor kan du kontakta oss på 08-41043521 eller niklas@rekryteringsgruppen.com
Företag: Rekryteringsgruppen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande Kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande Kundtjänstmedarbetare

Kommerskollegium söker vikarierande Webb-/intranätredaktör till Information
Kommerskollegium är Sveriges myndighet för utrikeshandel, EU:s inre marknad och handelspolitik. Vi arbetar för en fri öppen handel med klara spelregler, både inom och utanför EU. Vi förser regeringen med analyser och annat underlag inför förhandlingar och diskussioner i EU och i Världshandelsorganisationen, WTO. Vi fungerar också som ombudsman och SOLVIT-center för företag som stöter på handelshinder i sina utlandsaffärer. Även privatpersoner kan göra en anmälan till Kommerskollegiums SOLVIT-center om de kommer i kläm mellan olika regelsystem inom EU. Ett annat arbetsområde är EU:s gränsåtgärder, t ex tullar och importlicenser. Målen för vårt arbete är att bidra till: • En väl fungerande inre marknad • En extern handelspolitik i EU som bygger på frihandel • Ett öppet och starkt multilateralt handelssystem Vi är cirka 90 anställda och vårt kontor ligger i Stockholm. Informationsenheten har det övergripande strategiska ansvaret för kollegiets interna och externa information och kommunikation. I enhetens ansvarsområden ingår att arbeta med övergripande strategier och utvecklingsprojekt samt med Kommerskollegiums externa webb, intranät, medierelationer, formgivning av rapporter och biblioteksservice. Under 2013 inleds arbetet med att ta fram ett nytt intranät. På Kommerskollegium är kommunikation en naturlig del i alla medarbetares ansvar och det finns även informatörer placerade på enheterna. ARBETSUPPGIFTER Som webb- och intranätredaktör arbetar du operativt med kollegiets webbplats och intranät samt medverkar i utvecklingen av dessa. Du har nära samarbete med webbutvecklare och med informatörskollegor på andra enheter i organisationen. Som redaktör för intranätet har du kontakter med hela kollegiet. Du rapporterar till informationschefen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att; • Publicera och bistå med att uppdatera texter och innehåll på kommers.se • Samordna det redaktionella arbetet • Regelbundet analysera statistik över besöksbeteende på kommers.se • Vara redaktör för intranätet (Redigera, skriva, publicera och fotografera) Utöver detta medverkar du i informationsenhetens övriga arbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom information, kommunikation eller liknande samt några års erfarenhet som webbredaktör. Vi ser gärna att du har någon form av webbredaktörsutbildning. Erfarenhet av arbete inom offentlig sektor är meriterande. Arbetsuppgifterna kräver att du har mycket goda kunskaper i Episerver och i Adobe Photoshop. Du måste också ha mycket god förmåga att kommunicera såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska. Arbetet förutsätter att du är noggrann, ansvarsfull och flexibel i ditt sätt att arbeta. Du är lätt att samarbeta med men du ska också kunna arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är bra på att nätverka.
Företag: Kommerskollegium
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kommerskollegium söker vikarierande Webb-/intranätredaktör till Information jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommerskollegium söker vikarierande Webb-/intranätredaktör till Information


Sök lediga jobb Verktygssäljare Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se