Vetlanda kommun, Östra skolområdet jobb - lediga jobb

Vetlanda kommun, Östra skolområdet jobb Vetlanda kommun, Östra skolområdet jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vetlanda kommun, Östra skolområdet. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vetlanda kommun, Östra skolområdet. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i förskola/Förskollärare på Nye förskola- Vetlanda

 2. Förskollärare, Kantarellens förskola- Vetlanda

 3. Förskollärare, Kvarnens förskola- Vetlanda

 4. Lärare i grundskolans tidigare år- Vetlanda

 5. Lärare i grundskolans tidigare år- Vetlanda

 6. Förskollärare, Esplanadens förskola- Vetlanda

 7. Förskollärare, Forngårdens förskola- Vetlanda

 8. Lärare i NO-ämnen för grundskolans senare år- Vetlanda

 9. Lärare i trä- och metallslöjd Withalaskolan- Vetlanda

 10. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, Ekenässjöns skola- Vetlanda

 11. Specialpedagog/speciallärare till Bäckseda skola- Vetlanda

 12. Förskollärare/Barnskötare, Montessoriförskolan- Vetlanda

 13. Lärare i grundskolans tidigare år på Brunnsgårdsskolan f-3- Vetlanda

 14. Specialpedagog Korsberga skola /Ramkvilla skola- Vetlanda

 15. Förskollärare, Stensåkra förskola- Vetlanda

 16. Förskollärare, Esplanadens förskola- Vetlanda

 17. Förskollärare, Kvarnens förskola- Vetlanda

 18. Förskollärare, Bäckseda förskola- Vetlanda

 19. Två förstelärare med intresse för skolutveckling till Ekenässjöns skola- Vetlanda

 20. Förskollärare, Holsby förskola- Vetlanda

 21. Lärare i trä- och metallslöjd, Vetlanda kommun- Vetlanda

 22. Förskollärare, Smedjans förskola- Vetlanda

 23. Förskollärare, Montessori förskolan- Vetlanda

 24. Förskollärare, Forngårdens förskola- Vetlanda

 25. Lärare i grundskolans tidigare år, Kvillsfors skola- Vetlanda

 26. Biträdande rektor på Withalaskolan- Vetlanda

 27. Lärare i Spanska, Withalaskolan- Vetlanda

 28. Lärare i NO på Withalaskolan- Vetlanda

 29. Lärare i NO/Teknik på Withalaskolan- Vetlanda

 30. Lärare i svenska som andra språk och SO,Withalaskolan- Vetlanda

 31. Förskollärare, Skogsbackens förskola- Vetlanda


Mer beskrivning

Lärare i förskola/Förskollärare på Nye förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Nye ligger 16 kilometer utanför Vetlanda. Förskolan är centralt placerad och vi har nära till skolan där det finns tillgång till bibliotek och idrottshall. Närheten till naturen är en fantastisk tillgång för oss i vårt arbete. ARBETSUPPGIFTER 75 % förskollärare på Nye förskola som är en enavdelningsförskola med barn i åldrarna 1-5 år. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning mot förskola.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare på Nye förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare på Nye förskola

Förskollärare, Kantarellens förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Kantarellens förskola startade i augusti 2006. Förskolan kom till för att Vetlanda kommun förbundit sig att ta emot ett visst antal flyktingar. Förskolan ligger i området Kantarellen som till största del har invånare med annan kulturell bakgrund. Verksamheten bedrivs i en 5-rumslägenhet på bottenvåningen. Kantarellens förskola riktar sig i första hand till barn 1-5 år med flyktingbakgrund och som nyligen anlänt till Vetlanda kommun. Förskolan har ett nära arbete med Stensåkra förskola. ARBETSUPPGIFTER Arbete i barngrupp med barn 1-6 år, alla barn har annat modersmål än svenska. Pedagogiskt ansvar för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten. Se varje barns behov och intressen och utforma verksamheten utifrån det. Nära samarbete med vårdnadshavare krävs då flera är relativt nyanlända. Nära samarbete i arbetslag och med närliggande förskola. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen Gärna erfarenhet från arbete med barn med annat modersmål/annan kultur och religion. Goda språkkunskaper.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Kantarellens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Kantarellens förskola

Förskollärare, Kvarnens förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Kvarnens förskola består av en småbarnsavdelning och tre syskonavdelningar och är belägen i ett naturskönt område. Förskolan finns i centralorten med tillgång till en varierande utemiljö, närhet till fina naturområden och centrum. Förskolan arbetar för att skapa en trygg plats för barnen och fokuserar på lekens betydelse för lärande samt en avdelning arbetar med äventyrspedagogik. ARBETSUPPGIFTER Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det. Du ansvarar för att skapa kreativ lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till språk, matematik, naturvetenskap och teknik samt får använda hela sin kropp och sina sinnen. Du ingår i ett arbetslag där man arbetar med en småbarnsavdelning och tre syskonavdelningar. KVALIFIKATIONER Du har förskollärarexamen. Du har kunskap om barns emotionella och kognitiva utveckling. Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och främjar barnens lek och kreativitet. Du tar ansvar för att planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Kvarnens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Kvarnens förskola

Lärare i grundskolans tidigare år
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Ekenässjöns skola är en F-6 skola med fritidshem. På skolan arbetar cirka 150 elever och ett 30-tal vuxna. Ekenässjöns bibliotek inryms i skolans lokaler och vi har tillgång till biblioteksassistent flera dagar i veckan. Vår skolrestaurang har tillagningskök och erbjuder uppskattade måltider. Något mer än hälften av den pedagogiska personalen har arbetat på skolan två läsår eller kortare tid. Vi är inne i ett spännande utvecklingsarbete för att forma rutiner och arbetssätt för att erbjuda våra elever den bästa skolan. ARBETSUPPGIFTER Som lärare är du ansvarig för det pedagogiska arbetet för elevernas lärande i samverkan med övrig personal i arbetslaget. I uppdraget ingår klassansvar för eleverna i åk 1. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i åk 1-6. Du har goda kunskaper i grundläggande läs- och skrivinlärning samt i grundläggande matematik. Du är en trygg ledare med god förmåga att utveckla positiva relationer med elever, vårdnadshavare och arbetskamrater. I arbetet tillsammans med eleverna har du ett helhetsperspektiv kring lärande och utveckling. Du är en aktivt lärande pedagog med intresse för skolutveckling. Erfarenhet och kunskap i att arbeta med elever som har svenska som andraspråk samt arbete med nyanlända elever är en merit. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering och kan komma att börja intervjua kandidater innan annonstidens slut.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Ekenässjöns skola är en F-6 skola med fritidshem. På skolan arbetar cirka 150 elever och ett 30-tal vuxna. Ekenässjöns bibliotek inryms i skolans lokaler och vi har tillgång till biblioteksassistent flera dagar i veckan. Vår skolrestaurang har tillagningskök och erbjuder uppskattade måltider. Något mer än hälften av den pedagogiska personalen har arbetat på skolan två läsår eller kortare tid. Vi är inne i ett spännande utvecklingsarbete för att forma rutiner och arbetssätt för att erbjuda våra elever den bästa skolan. ARBETSUPPGIFTER Som lärare är du ansvarig för det pedagogiska arbetet för elevernas lärande i samverkan med övrig personal i arbetslaget. I uppdraget ingår klassansvar för eleverna i åk 6. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i matematik, NO och idrott åk 1-6. Du är en trygg ledare med god förmåga att utveckla positiva relationer med elever, vårdnadshavare och arbetskamrater. I arbetet tillsammans med eleverna har du ett helhetsperspektiv kring lärande och utveckling. Du är en aktivt lärande pedagog med intresse för skolutveckling. Erfarenhet och kunskap i att arbeta med elever som har svenska som andraspråk samt arbete med nyanlända elever är en merit. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering och kan komma att börja intervjua kandidater innan annonstidens slut.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Förskollärare, Esplanadens förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Esplanadens förskola är en relativt nyöppnad förskola med en småbarns- och en syskonavdelning. Förskolan är belägen i centralorten med tillgång till en varierande utemiljö, närhet till fina naturområden och centrum. Esplanadens förskola arbetar utifrån ett utforskande arbetssätt, där både barn och vuxna lär av varandra. ARBETSUPPGIFTER Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det. Du ansvarar för att skapa kreativ lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till språk,matematik, naturvetenskap och teknik samt får använda hela sin kropp och sina sinnen. Du ingår i ett arbetslag där man arbetar med en småbarnsgrupp och en syskongrupp. KVALIFIKATIONER Du har förskollärarexamen. Du har kunskap om barns emotionella och kognitiva utveckling. Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och som främjar barnens lek och kreativitet. Du tar ansvar för att planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Esplanadens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Esplanadens förskola

Förskollärare, Forngårdens förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Forngårdens förskola består av en småbarnsavdelning och en syskonavdelning med ca 30 barn. Förskolan bedrivs i Forngården som är en gammal anrik förskolebyggnad. Förskolan finns i centralorten med tillgång till en varierande utemiljö, närhet till fina naturområden och centrum. ARBETSUPPGIFTER Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det.Du ansvarar för att skapa kreativ lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till språk, matematik, naturvetenskap och teknik samt får använda hela sin kropp och sina sinnen. Du ingår i ett arbetslag där man arbetar med en småbarnsgrupp och en syskongrupp. KVALIFIKATIONER Du har förskollärarexamen. Du har kunskap om barns emotionella och kognitiva utveckling. Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och som främjar barnens lek och kreativitet. Du tar ansvar för att planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Forngårdens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Forngårdens förskola

Lärare i NO-ämnen för grundskolans senare år
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i NO-ämnen i årskurserna 7-9, Withalaskolan KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet i ämnena biologi, fysik och kemi krävs
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i NO-ämnen för grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i NO-ämnen för grundskolans senare år

Lärare i trä- och metallslöjd Withalaskolan
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i trä- och metallslöjd i årskurserna 7-9. I tjänsten ingår även undervisning i grundsärskolan 7-9. Behörighet i teknik ses som meriterande. KVALIFIKATIONER Slöjdlärarutbildning krävs
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd Withalaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd Withalaskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, Ekenässjöns skola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. ARBETSUPPGIFTER Som fritidspedagog har du tillsammans med arbetslaget ansvar för den dagliga verksamheten och utvecklingen på vårt fritidshem. I tjänsten ingår även arbete tillsammans med elever under skoltid. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har fritidspedagogexamen, gärna i kombination med behörighet i något ämne. Du är en trygg ledare med förmåga att utveckla positiva relationer med elever, vårdnadshavare och arbetskamrater. I arbetet tillsammans med eleverna har du ett helhetsperspektiv kring lärande och utveckling. Du är en aktivt lärande pedagog med intresse för skolutveckling. Erfarenhet och kunskap i att arbeta med elever som har svenska som andraspråk samt arbete med nyanlända elever är en merit. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering och kan börja intervjua kandidater innan annonstidens slut.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, Ekenässjöns skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, Ekenässjöns skola

Specialpedagog/speciallärare till Bäckseda skola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. ARBETSUPPGIFTER I uppdraget ingår att arbeta nära rektor och pedagogerna i f-6 på Bäckseda skola. Tillsammans med undervisande pedagoger genomför du åtgärder för elever i behov av stöd under kortare elller längre perioder. Du upprättar åtgärdsprogram tillsammans med undervisande pedagog, vårdnadshavare, elev, elevhälsa och arbetslag. Du kommer att delta i skolans ledningsgrupp och utvecklingsgrupp. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen och är utbildad specialpedagog eller speciallärare. Tillsammans med rektor arbetar du för en positiv utveckling av det pedagogiska arbetet för att möta behoven hos alla barn och elever i verksamheten.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare till Bäckseda skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare till Bäckseda skola

Förskollärare/Barnskötare, Montessoriförskolan
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Montessori förskolan har idag 2 avdelningar. Förskolan finns i centralorten med tillgång till en varierande utemiljö, närhet till fina naturområden och centrum. Förskolan arbetar utifrån Montessoripedagogiken, där två av de viktigaste förutsättningarna är frihet för barnen att välja aktivitet samt möjlighet att arbeta ostört i sin egen takt. ARBETSUPPGIFTER Förskolan arbetar utifrån Maria Montessoris pedagogik och förskolans läroplan. Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det. Du ansvarar för att skapa kreativ lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras i språk, matematik, naturkunskap och teknik samt får använda hela sin kropp och sina sinnen. Du ingår i ett arbetslag med en småbarnsgrupp och en syskongrupp. KVALIFIKATIONER Du har Montessorilärarutbildning/förskollärarexamen. Du har kunskap om barns emotionella och kognitiva utveckling. Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och som främjar barnens lek och kreativitet. Du tar ansvar för att planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt. Önskvärt med montessorilärarutbildning eller intresse för montessoripedagogiken.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/Barnskötare, Montessoriförskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/Barnskötare, Montessoriförskolan

Lärare i grundskolans tidigare år på Brunnsgårdsskolan f-3
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Brunnsgårdsskolan är en liten skola med cirka 80 barn fördelade på fyra klasser. I fräscha, ljusa lokaler finns förskoleklass, årskurs 1-3 samt två fritidshemsavdelningar. Vi verkar för en trygg, trivsam miljö där kropp och knopp står i samspel, allt för att ge barnen goda förutsättningar att utvecklas. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget som lärare, tidigare år, innefattar att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. Vidare ingår att dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling, samt kommunicera detta med eleven och vårdnadshavare. Läraren ska se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. Uppdraget innefattar även att stödja elevens personliga utveckling. Läraren ska förbereda eleven för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. Uppdraget styrs av Skollagen, Läroplanen, kursplaner och kommunala styrdokument. Målgrupp är elever i skolans tidigare år. I uppdraget ingår att bidra till sin egen, gruppens och verksamhetens utveckling. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning och legitimation för att undervisa i grundskolans tidigare år.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år på Brunnsgårdsskolan f-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år på Brunnsgårdsskolan f-3

Specialpedagog Korsberga skola /Ramkvilla skola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Här möter du nyfikna elever, generös och engagerad personal samt intresserade föräldrar. Korsberga skola är en skola med ett nära samarbete bland all personal. På skolan arbetar vi med att lära eleverna ta ansvar för sin kunskapsinlärning samt skapa en lugn och harmonisk miljö. Vi vill att alla ska få utveckla sin medvetenhet kring ett hälsosamt tänkande. Ramkvilla skola i Vetlanda kommun ligger vackert mitt i samhället, vid Klockesjön. Det är nära till naturen. Vi har en underbar skolgård med både asfalt- och gräsytor. Det finns basketplan, bandyplan, lekplatser, fotbollsplan, volleybollplan och närhet till badplats. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är utbildad specialpedagog med lärarutbildning. I uppdraget ingår att arbeta nära rektor och pedagogerna i förskoleklass, fritidshem och årskurs 1-6 på Korsberga skola och Ramkvilla skola. Tillsammans med undervisande pedagoger genomför du åtgärder för elever i behov av stöd under kortare elller längre perioder. Du upprättar åtgärdsprogram tillsammans med undervisande pedagog, vårdnadshavare, elev, elevhälsa och arbetslag. KVALIFIKATIONER Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Tillsammans med rektor arbetar du för en positiv utveckling av det pedagogiska arbetet för att möta behoven hos alla barn och elever i verksamheten.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog Korsberga skola /Ramkvilla skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog Korsberga skola /Ramkvilla skola

Förskollärare, Stensåkra förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Detta är Vetlandas äldsta förskola, byggd 1975. Det är också den största förskolan i kommunen med fem avdelningar. Förskolan ligger i vacker natur med närhet till skogen som ger era barn rika naturupplevelser. Vi vill att Stensåkra förskola ska vara en mötesplats för barn och vuxna där känsla och respekt för varandra utvecklas -en förskola med mångfald där generositet och tolerans genomsyrar verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Allmänna lärararbetsuppgifter på förskola. Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det.Du ansvarar för att skapa kreativ lek och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till språk, matematik, naturvetenskap och teknik samt får använda hela sin kropp och alla sinnen KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning, gärna flerspråkig kompetens, då förskolan har hög andel barn med annat modersmål. Som förskollärare har du ett särskilt pedagogiskt ansvar för att planera,genomföra dokumentera och utvärdera verksamheten utifrån Läroplan för förskolan 98/10. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mångkulturellt arbete.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Stensåkra förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Stensåkra förskola

Förskollärare, Esplanadens förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Esplanadens förskola är en relativt nyöppnad förskola med två avdelningar. Förskolan finns i centralorten med tillgång till en varierande utemiljö, närhet till fina naturområden och centrum. Esplanadens förskola arbetar utifrån ett utforskande arbetssätt, där både barn och vuxna lär av varandra. ARBETSUPPGIFTER Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det. Du ansvarar för att skapa kreativ lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till språk, matematik, naturvetenskap och teknik samt får använda hela sin kropp och sina sinnen. Du ingår i ett arbetslag med en småbarnsgrupp och en syskongrupp.Som förskollärare har du ett särskilt pedagogiskt ansvar för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten. KVALIFIKATIONER Du har förskollärarexamen. Du har kunskap om barns emotionella och kognitiva utveckling.Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och som främjar barnens lek och kreativitet. Du ansvarar för att planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Esplanadens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Esplanadens förskola

Förskollärare, Kvarnens förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Kvarnens förskola har fyra avdelningar med både småbarnsavdelningar och syskonavdelningar. Förskolan ligger i ett naturskönt område med tillgång till en varierande utemiljö och närhet till skogen.Förskolan skapar inspirerande och stimulerande lekmiljöer utifrån barnens intressen samt skapar utrymme och goda förutsättnigar för lek. Förskolan satsar också på hållbar utveckling, utmanande och inspirerande språkmiljö, skapande verksamhet samt äventyrspedagogik på de olika avdelningarna. ARBETSUPPGIFTER Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det. Du ansvarar för att skapa kreativ lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till språk, matematik, naturvetenskap och teknik samt får använda hela sin kropp och sina sinnen.Som förskollärare har du ett särskilt pedagogiskt ansvar för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten. Du ingår i ett arbetslag med fyra avdelningar och tjänsten kan komma att omfatta arbete på mer än en avdelning. KVALIFIKATIONER Du har förskolläraexamen. Du har kunskap om barns emotionella och kognitiva utveckling. Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och främjar barnens lek och kreativitet. Du ansvarar för att planera och följa upp verksamheten på etteffektivt sätt.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Kvarnens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Kvarnens förskola

Förskollärare, Bäckseda förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Nybyggd förskola i centrala Bäckseda, fem avdelningar med olika inriktningar samt dagbarnvårdarverksamhet. Förskolan kan ta emot ca 80-100 barn och har en personalstyrka på cirka 20 lärare. ARBETSUPPGIFTER Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det. Du ansvarar för att skapa kreativ lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till språk, matematik, naturvetenskap och teknik, samt får använda hela sin kropp och sina sinnen. Som förskollärare har du ett särskilt pedagogiskt ansvar för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten. KVALIFIKATIONER Du har förskollärarexamen. Du har kunskaper om barns emotionella och kognitiva utveckling. Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och som främjar barnens lek och kreativitet. Du tar ansvar för planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt. Då förskolan har en profilering inom områdena natur - miljö - hållbar utveckling - utomhuspedagogik har sökande med erfarenhet/intresse/kompetens inom dessa områden företräde.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Bäckseda förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Bäckseda förskola

Två förstelärare med intresse för skolutveckling till Ekenässjöns skola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Ekenässjöns skola befinner sig i en förändringsfas som bland annat omfattar arbete med att förtydliga det systematiska kvalitetsarbetet, gemensamma rutiner och arbetssätt. Ett prioriterat utvecklingsområde är arbetet mot gemensam värdegrund och gemensamt förhållningssätt. Skolan har för närvarande drygt 140 elever från förskoleklass till årskurs 6 och ett fritidshem med 60 inskrivna elever. Elevantalet varierar under läsåret, framför allt beroende på in- och utflytt av nyanlända elever. En stor andel av lärare, elevhälsans professioner och annan personal är ny på skolan sedan en till fem terminer. Vi har en stor skolgård som erbjuder variation och möjligheter till olika typer av aktiviteter. I vår skolrestaurang kan vi njuta av lokalt lagad mat av hög kvalitet. ARBETSUPPGIFTER I uppdraget ingår ordinarie undervisning i kombination med ett skolutvecklande uppdrag som bland annat innebär en ledande roll vid planering, utvärdering och analys av undervisningen. En viktig del i uppdraget är att bidra till ett ökat kollegialt samarbete samt en stödjande och coachande roll i förhållande till lärarkollegor. Utveckling av undervisningen för att eleverna ska nå ökad måluppfyllelse är i fokus. Som förstelärare kommer du att ingå i skolans utvecklings- och strategigrupp och ha en viktig roll i arbetet mot Ekenässjöns skola som den bästa skolan för varje enskild elev. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad lärare med goda ämneskunskaper i kombination med engagemang och intresse för utveckling av undervisningen. Du har även ett genuint intresse för skolutveckling utifrån ett helhetsperspektiv. En god kunskap i de nationella styrdokumenten och en tydlig förankring i den värdegrund som anges i läroplanen är viktiga förutsättningar för arbetet. Du är en person som antar utmaningar och har god förmåga att samarbeta med de människor du möter på skolan, elever, olika professioner, föräldrar och externa samarbetsparter. För att kunna anställas som förstelärare krävs att du - är legitimerad lärare - kan genom dokumentation redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom ramen för en eller flera anställningar inom skolväsendet (dokumentation ska bifogas ansökan) - har visat en särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen - även i övrigt av huvudmannen bedöms som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisningen.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Två förstelärare med intresse för skolutveckling till Ekenässjöns skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två förstelärare med intresse för skolutveckling till Ekenässjöns skola

Förskollärare, Holsby förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Holsby ligger en mil utanför Vetlanda. Förskolan är idag fördelad på flera byggnader, men det håller på att byggas en ny förskola. Du kommer att få delta i att forma den nya förskolan och de nya arbetslagen. ARBETSUPPGIFTER Arbeta som förskollärare på Holsby förskola. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Holsby förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Holsby förskola

Lärare i trä- och metallslöjd, Vetlanda kommun
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Norrgårdsskolan ligger mellan Njudungsgymnasiet och Folkets park i centrala Vetlanda. Vi har 200 elever från förskoleklass till årskurs sex. På skolan finns även ett fritidshem med 83 barn. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i trä- och metallslöjd för elever i årskurs 3-6 på tre skolor i Vetlanda kommun. Tjänsten utgår från Norrgårdsskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet i trä- och metallslöjd.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd, Vetlanda kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd, Vetlanda kommun

Förskollärare, Smedjans förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Smedjans förskola består av två avdelningar, Lille Skutt för barn i åldern 1-3 år och Bamse för åldern 3-5 år. Förskolan ligger i ett naturskönt område i utkanten av centralorten. Förskolan har nära till skogen och annan naturlig miljö samt en gård anpassad för barn med gungor, klätterhus, sandlåda samt både asfalts- och gräsytor. ARBETSUPPGIFTER Du ser varje barns behov och utformar verksamheten efter det.Du ansvarar för att skapa kreativ lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till språk, matematik,naturvetenskap och teknik samt får använda hela sin kropp och sina sinnen. Du ingår i ett arbetslag med två avdelningar, en småbarnsgrupp och en syskongrupp. KVALIFIKATIONER Du har förskollärarexamen. Du har kunskap om barns emotionella och kognitiva utveckling. Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och som främjar barnens lek och kreativitet.Du tar ansvar för att planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Smedjans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Smedjans förskola

Förskollärare, Montessori förskolan
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Montessoriförskolan har två avdelningar. Förskolan finns i centralorten med tillgång till en varierande utemiljö, närhet till fina naturområden och centrum. Förskolan arbetar utifrån montessoripedagogiken, där två av de viktigaste förutsättningarna är frihet för barnen att välja aktivitet samt möjlighet att arbeta ostört i sin egen takt. ARBETSUPPGIFTER Förskolan arbetar utifrån Maria Montessoris pedagogik och förskolans läroplan. Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det. Du ansvarar för att skapa kreativ lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till språk, matematik, naturkunskap och teknik samt får använda alla sina sinnen. Du ingår i ett arbetslag med en småbarnsgrupp och en syskongrupp. KVALIFIKATIONER Du har Montessorilärarutbildning/förskollärarexamen. Du har kunskap om barns emotionella och kognitiva utveckling.Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och som främjar barnens lek och kreativitet.Du tar ansvar för att planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt. Önskvärt med en montessorilärarutbildning eller intresse för montessoripedagogiken.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Montessori förskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Montessori förskolan

Förskollärare, Forngårdens förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Forngårdens förskola består av två avdelningar, där barn i åldern 1-3 år är på nedervåningen och barn i åldern 3-5 år på övervåningen. Förskolan bedrivs i Forngården som är en gammal anrik förskolebyggnad. Förskolan finns i centralorten med tillgång till en varierande utemiljö, närhet till fina naturområden och centrum. ARBETSUPPGIFTER Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det.Du ansvarar för att skapa kreativ lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till språk, matematik, naturkunskap och teknik samt får använda hela sin kropp och sina sinnen. Du ingår i ett arbetslag där vi arbetar med en småbarnsgrupp och en syskongrupp. KVALIFIKATIONER Du har förskollärexamen. Du har kunskap om barns emotionella och kognitiva utveckling. Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och som främjar barnens lek och kreativitet. Du tar ansvar för att planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Forngårdens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Forngårdens förskola

Lärare i grundskolans tidigare år, Kvillsfors skola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Kvillsfors skola ligger 30 km utanför Vetlanda. Det är en F-6-skola med 70 elever. I anslutning till skolan finns fritidshem och förskola. Vi har nära till naturen med skogen på andra sidan vägen. ARBETSUPPGIFTER Arbeta som lärare i årskurserna 3-6 till största delen med NO och matematik. Eventuellt undervisning i idrott. KVALIFIKATIONER Lärarexamen.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år, Kvillsfors skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år, Kvillsfors skola

Biträdande rektor på Withalaskolan
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Withalaskolan är en 7-9-skola i centrala Vetlanda med runt 380 elever som är fördelade i fyra självständiga och väl fungerande arbetslag. Klasserna består av omkring 20 elever. På skolan finns även en integrerad samverkansklass. ARBETSUPPGIFTER Som biträdande rektor på Withalaskolan förväntas du: • Leda den pedagogiska utvecklingen med fokus på ökad måluppfyllelse • Utveckla och leda skolans medarbetare • Tillsammans med rektor ansvara för att skolan drivs resultatinriktat • Skapa trygghet hos elever och medarbetare • Se möjligheter till framgång för skolan, våra elever och medarbetare Tjänsten kan eventuellt kombineras med undervisning i ett eller flera ämnen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Ledarskapsutbildning ses som en merit. Vi kommer att lägga stor vikt vid engagemang och personliga egenskaper.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor på Withalaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor på Withalaskolan

Lärare i Spanska, Withalaskolan
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Withalaskolan är en 7-9-skola i centrala Vetlanda med runt 380 elever som är fördelade i fyra självständiga och väl fungerande arbetslag. Klasserna består av omkring 20 elever. På skolan finns även en integrerad samverkansklass. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i moderna språk, spanska för årskurs 7-9. KVALIFIKATIONER Lärarexamen
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Spanska, Withalaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Spanska, Withalaskolan

Lärare i NO på Withalaskolan
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Withalaskolan är en 7-9-skola i centrala Vetlanda med runt 380 elever som är fördelade i fyra självständiga och väl fungerande arbetslag. Klasserna består av omkring 20 elever. På skolan finns även en integrerad samverkansklass. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i naturorienterande ämnen i årskurs 7-9 KVALIFIKATIONER Lärarexamen
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i NO på Withalaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i NO på Withalaskolan

Lärare i NO/Teknik på Withalaskolan
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Withalaskolan är en 7-9-skola i centrala Vetlanda med runt 380 elever som är fördelade i fyra självständiga och väl fungerande arbetslag. Klasserna består av omkring 20 elever. På skolan finns även en integrerad samverkansklass. ARBETSUPPGIFTER Lärare i NO och teknik för årskurs 7-9 i grundskolan och grundsärskolan. KVALIFIKATIONER Lärarexamen
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i NO/Teknik på Withalaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i NO/Teknik på Withalaskolan

Lärare i svenska som andra språk och SO,Withalaskolan
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Withalaskolan är en 7-9-skola i centrala Vetlanda med runt 380 elever som är fördelade i fyra självständiga och väl fungerande arbetslag. Klasserna består av omkring 20 elever. På skolan finns även en integrerad samverkansklass. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i svenska som andraspråk och SO i årskurs 7-9 KVALIFIKATIONER Lärarexamen
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andra språk och SO,Withalaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andra språk och SO,Withalaskolan

Förskollärare, Skogsbackens förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här ufrodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Skogsbackens förskola består av fyra avdelningar, Myran, Ugglan, Ekorren på dessa avdelningar finns barn i åldrarna 1-4 år och på Smörblomman har vi en ren 5 års grupp. Förskolan har barn från många olika kulturer och länder, är även en uppbackning åt dagbarnvårdaren och de barn som är placerade där. Vår förskola ligger i nära anslutning till Ekenässjöns skola och har en härlig utemiljö, bara några steg ut finns en hel skogsbacke där barnen kan leka och upptäcka. Miljön ser vi som den "tredje pedagogen", vilket innebär att miljöns utformning och hur den tas i bruk har stor betydelse för barnets utveckling och lärande. Miljön ska inspirera, utmana och uppmuntra barnen till lek, kommunikation och samspel, den ska väcka nyfikenhet och lust. För att miljön ska kunna stimulera den aktuella barngruppen ses den kontinuerligt över och förändras efter behov. "Verksamheten skall vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. Förskolan skall erbjuda en god pedagogisk verksamhet, där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet." ARBETSUPPGIFTER Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det. Du ansvarar för att skapa kreativ lek- och lärmiljö,där barnen utmanas och stimuleras till språk, matematik, naturvetenskap och teknik samt får använda hela sin kropp och sina sinnen. KVALIFIKATIONER Du har förskollärarexamen. Du har kunskap om barns emotionella och kognitiva utveckling. Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och som främjar barnens lek och kreativitet. Du tar ansvar för att planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Skogsbackens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Skogsbackens förskola


Sök lediga jobb Vetlanda kommun, Östra skolområdet

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se