Vetlanda kommun, Västra skolområdet jobb - lediga jobb

Vetlanda kommun, Västra skolområdet jobb Vetlanda kommun, Västra skolområdet jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vetlanda kommun, Västra skolområdet. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vetlanda kommun, Västra skolområdet. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Dagbarnvårdare till Myresjöområdet- Vetlanda

 2. Lärare i teknik/matematik årskurs 7-9, Landsbro skola- Vetlanda

 3. Lärare till förberedelseverksamheten, Mogärdeskolan- Vetlanda

 4. Rektor till Landsbro och Myresjö skolor- Vetlanda

 5. Lärare i grundskolans tidigare år Landsbro skola- Vetlanda

 6. Modersmålslärare i arabiska- Vetlanda

 7. Förskollärare, Östanskogs förskola- Vetlanda

 8. Lärare i musik, Landsbro skola 7-9- Vetlanda

 9. Lärare i förberedelseklass med kompetens i sva, Landsbro skola- Vetlanda

 10. Förskollärare, Bollens förskola- Vetlanda

 11. Lärare i matematik och NO årskurs 1-6, Landsbro skola- Vetlanda

 12. Förskollärare till Korsberga förskola- Vetlanda

 13. Förskollärare till Landsbro, Korsberga och Myresjö förskolor- Vetlanda

 14. Lärare i Hem och konsumentkunskap årskurs 6-9, Mogärdeskolan- Vetlanda

 15. Lärare i textilslöjd, Landsbro skola- Vetlanda

 16. Förskollärare, Ölandsgatans förskola- Vetlanda

 17. Lärare i spanska årskurs 7-9, Mogärdeskolan- Vetlanda

 18. Lärare i Trä- och metallslöjd på Withalaskolan- Vetlanda

 19. Lärare grundskolans tidigare år i Sv/Eng/So, Ramkvilla skola- Vetlanda

 20. Lärare i idrott och hälsa samt hem- och konsumentkunskap, Landsbro skola- Vetlanda

 21. Modersmålslärare i thai- Vetlanda

 22. Studie- och yrkesvägledare Landsbro skola- Vetlanda

 23. Lärare i hemkunskap samt idrott och hälsa, Landsbro skola 7-9- Vetlanda

 24. Förskollärare Tomasgårdens förskola- Vetlanda


Mer beskrivning

Dagbarnvårdare till Myresjöområdet
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Tjänsten är placerad i Myresjö och ingår i barnomsorgen Myresjö, Landsbro, Bäckaby och Korsberga. ARBETSUPPGIFTER Du ska ha hand om två barn och ge dem möjlighet till ökad kontakt med andra barn. Du ska även hjälpa till i barnens familj med andra barn. Du måste bo i Myresjö eller i närheten. KVALIFIKATIONER Önskvärt med erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare till Myresjöområdet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare till Myresjöområdet

Lärare i teknik/matematik årskurs 7-9, Landsbro skola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Landsbro skola är en F-9 skola i samhället Landsbro. Skolan har nära till naturen och idrottsanläggningar. På skolan går cirka 400 elever, varav ungefär 260 elever i årskurs 7-9. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt och vi är måna om att skapa goda relationer med eleverna, för att skapa förutsättningar för dem att utvecklas så långt som möjligt. Pedagogerna i årskurs 7-9 arbetar i fyra vertikala arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget innefattar att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. Vidare ingår att dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med eleven och vårdnadshavaren. Läraren ska se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. Uppdraget innefattar även att stödja elevens personliga utveckling. Läraren ska förbereda eleven för ett livslångt lärande i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. I uppdraget ingår att förbereda eleven för framtida studier. I tjänsten ingår handledarskap i årskurs 7. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i teknik och matematik i årskurs 7-9. Du bör ha goda ämneskunskaper, goda kunskaper om pedagogiska och didaktiska metoder, bedömning, konflikthantering samt grundskolans läroplan.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i teknik/matematik årskurs 7-9, Landsbro skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i teknik/matematik årskurs 7-9, Landsbro skola

Lärare till förberedelseverksamheten, Mogärdeskolan
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Mogärdeskolan finner du i hjärtat av Vetlanda. Skolan har fritidshem, förskoleklass och årskurserna 1-9. Det går cirka 500 elever på skolan. På Mogärdeskolan har vi hälsoprofilering och arbetar för att hålla ett trevligt skolklimat där vi visar respekt för varandra. ARBETSUPPGIFTER Arbeta med elever i årskurs f-9 som nyligen anlänt till Sverige. KVALIFIKATIONER Lärarkompetens med svenska som andra språk. Flexibel: Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheter i förändringar. Samarbetsförmåga: Du arbetar bra med andra människor. Du relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Kulturell medvetenhet: Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Du har förmåga att ta med detta i beräkningen när beslut fattas och handlingssätt väljs. Organisationsförmåga.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till förberedelseverksamheten, Mogärdeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till förberedelseverksamheten, Mogärdeskolan

Rektor till Landsbro och Myresjö skolor
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med oss och leda grundskolor i Vetlanda kommun in i framtiden? Hos oss arbetar du i skolledarteam med eget ansvar för ledning och utveckling av dina skolor. Vi arbetar för att vara öppna, nyskapande och kvalitetsmedvetna. Du kommer att vara rektor för Landsbro skola f-6 och Myresjöskola f-6. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill driva skolutveckling, gillar utmaningar och har ett mål för vad du vill med skolan. Du har högskoleutbildning och har erfarenhet från pedagogisk verksamhet och ledarskap.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Landsbro och Myresjö skolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Landsbro och Myresjö skolor

Lärare i grundskolans tidigare år Landsbro skola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Landsbro skola är en F-9 skola med omkring 500 elever. Skolan inrymmer även fritidshem. Verksamheten är organiserad i arbetslag. F-3, 4-6, samt 7-9 där vi har fyra arbetslag. På skolan arbetar vi aktivt för att skapa ett bra klimat där alla känner att de är delaktiga och blir respekterade. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten omfattar undervisning i årskurs 4-6 med tillhörande arbetsuppgifter och klassläraransvar. KVALIFIKATIONER Läraren ska se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år Landsbro skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år Landsbro skola

Modersmålslärare i arabiska
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. ARBETSUPPGIFTER Som lärare i modersmål arbetar du självständigt och på flera olika arbetsplatser inom kommunen. Du ansvarar för modersmålsstöd i förskolan och i förskoleklass. I grundskolan och gymnasieskolan ansvarar du för modersmålsundervisning. Studiehandledning ingår till viss del i tjänsten och då i samarbete med andra lärare. Resor ingår i tjänsten, körkort och tillgång till bil är en fördel. KVALIFIKATIONER Du ska vara behörig lärare med lärarexamen, andra sökande kan komma i fråga. Du är kunnig i det aktuella modersmålet och det svenska språket. Svenska språket är viktigt för att studiehandledningen ska fungera. Du ska vara väl insatt i skolans läroplan och kunna bedöma elevernas kunskaper. Bra samarbetsförmåga och flexibilitet är en förutsättning för tjänsten. Det är viktigt att du har förmåga att möta eleverna på deras nivå och har förmåga att skapa relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av pedagogiskt arbete är ett krav.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i arabiska

Förskollärare, Östanskogs förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Östanskogs förskola har två avdelningar med barn i åldern 1-5 år. Förskolan är belägen i ett villaområde med närhet till skog och sjö. ARBETSUPPGIFTER Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det. Du ansvarar för att skapa kreativ lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till språk, matematik, naturvetenskap och teknik, samt får använda hela sin kropp och sina sinnen. Som förskollärare har du ett särskilt pedagogiskt ansvar för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten. Pedagogerna arbetar med inspiration från Reggio Emilia. KVALIFIKATIONER Du har förskollärarexamen. Du har kunskaper om barns emotionella och kognitiva utveckling. Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och som främjar barnens lek och kreativitet. Du tar ansvar för planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt. Pedagogisk dokumentation är en viktig del i förskolans arbete. Erfarenhet från förskola med inspiration från Reggio Emilia är en merit.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Östanskogs förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Östanskogs förskola

Lärare i musik, Landsbro skola 7-9
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Landsbro skola är en F-9 skola i samhället Landsbro. Skolan har nära till naturen och idrottsanläggningar. På skolan går ca 400 elever, varav ca 260 elever i årskurs 7-9. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt och vi är måna om att skapa goda relationer med eleverna, för att skapa förutsättningar för dem att utvecklas så långt som möjligt. Pedagogerna i årskurs 7-9 arbetar i fyra vertikala arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget innefattar att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. Vidare ingår att dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med eleven och vårdnadshavaren. Läraren ska se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. Uppdraget innefattar även att stödja elevens personliga utveckling. Läraren ska förbereda eleven för ett livslångt lärande i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. I uppdraget ingår att förbereda eleven för framtida studier. I tjänsten ingår handledarskap i årskurs 8. KVALIFIKATIONER Den sökande bör ha goda ämneskunskaper, goda kunskaper om pedagogiska och didaktiska metoder, bedömning, konflikthantering samt grundskolans läroplan.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i musik, Landsbro skola 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i musik, Landsbro skola 7-9

Lärare i förberedelseklass med kompetens i sva, Landsbro skola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Landsbro skola är en F-9 skola i samhället Landsbro. Skolan har nära till naturen och idrottsanläggningar. På skolan går ca 400 elever, varav ca 140 elever i årskurs F-6. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt och vi är måna om att skapa goda relationer med eleverna, för att skapa förutsättningar för dem att utvecklas så långt som möjligt. Pedagogerna i årskurs F-6 arbetar i tre arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget innefattar att möta nyanlända, asylsökande elever och planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleverna utifrån deras individuella förutsättningar. Fokus ligger på att utveckla elevernas kunsakper i svenska språket, så att de kan finnas med i sina klasser. Vidare ingår att dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med eleven och vårdnadshavaren. Regelbundna föräldrarkontakter ingår i uppdraget. Läraren ska se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. Uppdraget innefattar även att stödja elevens personliga utveckling. Läraren ska förbereda eleven för ett livslångt lärande i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. I uppdraget ingår att förbereda eleven för framtida studier. KVALIFIKATIONER Den sökande bör ha goda ämneskunskaper i svenska som andra språk, goda kunskaper om pedagogiska och didaktiska metoder, bedömning, konflikthantering samt grundskolans läroplan. Kunskaper i annat språk, t.ex. arabiska, är meriterande.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förberedelseklass med kompetens i sva, Landsbro skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förberedelseklass med kompetens i sva, Landsbro skola

Förskollärare, Bollens förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. ARBETSUPPGIFTER Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det. Du ansvarar för att skapa kreativ lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till språk, matematik, naturvetenskap och teknik, samt får använda hela sin kropp och sina sinnen. Som förskollärare har du ett särskilt ansvar för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten. På Bollens förskola arbetar man med inspiration från Reggio Emilia. Som förskollärare har du ett särskilt pedagogiskt ansvar för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten. KVALIFIKATIONER Du har förskollärarexamen. Du har kunskaper om barns emotionella och kognitiva utveckling. Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och som främjar barnens lek och kreativitet. Du tar ansvar för planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Bollens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Bollens förskola

Lärare i matematik och NO årskurs 1-6, Landsbro skola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Landsbro skola är en F-9 skola i samhället Landsbro. Skolan har nära till naturen och idrottsanläggningar. På skolan går cirka 420 elever, varav ungefär 155 elever i årskurs F-6. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt som bygger på goda relationer med eleverna, för att skapa förutsättningar för dem att utvecklas så långt som möjligt. Pedagogerna i F-6 arbetar i tre arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget innefattar att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. Vidare ingår att dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med eleven och vårdnadshavaren. Läraren ska se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. Uppdraget innefattar även att stödja elevens personliga utveckling. Läraren ska förbereda eleven för ett livslångt lärande i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i matematik och NO i årskurs 1-6 alternativt 4-6. Du bör ha goda ämneskunskaper, goda kunskaper om pedagogiska och didaktiska metoder, bedömning, konflikthantering samt grundskolans läroplan.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och NO årskurs 1-6, Landsbro skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och NO årskurs 1-6, Landsbro skola

Förskollärare till Korsberga förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. På vår förskola vill vi att alla får utveckla sin medvetenhet kring ett hälsosamt tänkande. Vi tar tillvara på vår närmiljö varje dag, då tillgängligheten till skogen, idrottshallen och isbanan ger variation och utmaning för barnen. För att få en "röd tråd" genom skoltiden har vi ett nära samarbete och gemensam profil med skolan i Korsberga. ARBETSUPPGIFTER Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det. Du ansvarar för att skapa kreativ lek-och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till språk, matematik, naturvetenskap och teknik, samt får använda hela sin kropp och sina sinnen. KVALIFIKATIONER Du har förskollärarexamen eller likvärdig utbildning och dokumenterad erfarenhet från arbete på förskolan. Du har kunskaper om barns emotionella och kognitiva utveckling. Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och som främjar barnens lek och kreativitet. Du tar ansvar för planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Korsberga förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Korsberga förskola

Förskollärare till Landsbro, Korsberga och Myresjö förskolor
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Vi söker 3-4 förskollärare till förskolorna i Korsberga, Landsbro och Myresjö. ARBETSUPPGIFTER Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det. Du ansvarar för att skapa kreativ lek-och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till språk, matematik, naturvetenskap och teknik, samt får använda hela sin kropp och sina sinnen. KVALIFIKATIONER Du har förskollärarexamen eller likvärdig utbildning och dokumenterad erfarenhet från arbete på förskolan. Du har kunskaper om barns emotionella och kognitiva utveckling. Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och som främjar barnens lek och kreativitet. Du tar ansvar för planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Landsbro, Korsberga och Myresjö förskolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Landsbro, Korsberga och Myresjö förskolor

Lärare i Hem och konsumentkunskap årskurs 6-9, Mogärdeskolan
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Mogärdeskolan finner du i hjärtat av Vetlanda. Skolan har fritidshem, förskoleklass och årskurserna 1-9. Det går ca 500 elever på skolan. På Mogärdeskolan har vi hälsoprofilering och arbetar för att hålla ett trevligt skolklimat där vi visar respekt för varandra. ARBETSUPPGIFTER Lärare i Hem och konsumentkunskap i årskurserna 7-9 och årskurs 6. KVALIFIKATIONER Läraren ska se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. Erfarenhet från undervisning på högstadiet eller gymnasiet.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Hem och konsumentkunskap årskurs 6-9, Mogärdeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Hem och konsumentkunskap årskurs 6-9, Mogärdeskolan

Lärare i textilslöjd, Landsbro skola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Landsbro skola är en F-9 skola i samhället Landsbro. Skolan har nära till naturen och idrottsanläggningar. På skolan går ca 400 elever, varav ca 260 elever i årskurs 7-9. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt och vi är måna om att skapa goda relationer med eleverna, för att skapa förutsättningar för dem att utvecklas så långt som möjligt. Pedagogerna i årskurs 7-9 arbetar i fyra vertikala arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget innefattar att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. Vidare ingår att dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med eleven och vårdnadshavaren. Läraren ska se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. Upp-draget innefattar även att stödja elevens personliga utveckling. Läraren ska förbereda eleven för ett livslångt lärande i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. I uppdraget ingår att förbereda eleven för framtida studier. I tjänsten ingår undervisning i textilslöjd från årskurs 3 till 9 samt handledarskap i årskurs 7. KVALIFIKATIONER Den sökande bör ha goda ämneskunskaper, goda kunskaper om pedagogiska och didaktiska metoder, bedömning, konflikthantering samt grundskolans läroplan.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd, Landsbro skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd, Landsbro skola

Förskollärare, Ölandsgatans förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Ölandsgatans förskola ligger i ett villaområde med närhet till skog och natur. På vår förskola ska alla känna sig trygga och glada samt fyllas med lust att leka och lära. ARBETSUPPGIFTER Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det. Du ansvarar för att skapa kreativ lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till språk, matematik, naturvetenskap och teknik, samt får använda hela sin kropp och sina sinnen. Som förskollärare har du ett särskilt pedagogiskt ansvar för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten. KVALIFIKATIONER Du har förskollärarexamen. Du har kunskaper om barns emotionella och kognitiva utveckling. Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och som främjar barnens lek och kreativitet. Du tar ansvar för planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Ölandsgatans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Ölandsgatans förskola

Lärare i spanska årskurs 7-9, Mogärdeskolan
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Mogärdeskolan finner du i hjärtat av Vetlanda. Skolan har fritidshem, förskoleklass och årskurserna 1-9. Det går cirka 500 elever på skolan. På Mogärdeskolan har vi hälsoprofilering och arbetar för att hålla ett trevligt skolklimat där vi visar respekt för varandra. ARBETSUPPGIFTER Lärare i spanska i årskurserna 7-9. KVALIFIKATIONER Läraren ska se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. Erfarenhet från undervisning på högstadiet eller gymnasiet.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i spanska årskurs 7-9, Mogärdeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i spanska årskurs 7-9, Mogärdeskolan

Lärare i Trä- och metallslöjd på Withalaskolan
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Withalaskolan är en 7-9-skola i centrala Vetlanda med runt 380 elever som är fördelade i fyra självständiga och väl fungerande arbetslag. Klasserna består av omkring 20 elever. På skolan finns även en integrerad samverkansklass.De fyra arbetslagen är navet i skolans verksamhet. I varje arbetslag finns det mellan fyra och sex klasser. På skolan finns två specialpedagoger som hjälper och stöttar både eleverna och lärarna för att elevernas resultat skall bli så bra som möjligt. Arbetslagen är den naturliga arbetsenheten för personalen och även den plats där man har sin främsta arbetsgemenskap och kollegiala stöd. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i trä- och metallslöjd för elever i årskurs 7-9 på Withalaskolan. I tjänsten ingår även undervisning i särskolan. KVALIFIKATIONER Erfarenhet och utbilning av andra ämneskombinationer är meriterande.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Trä- och metallslöjd på Withalaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Trä- och metallslöjd på Withalaskolan

Lärare grundskolans tidigare år i Sv/Eng/So, Ramkvilla skola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Ramkvilla skola i Vetlanda kommun ligger vackert mitt i samhället, vid Klockesjön. Det är nära till naturen. Vi har en underbar skolgård med både asfalt- och gräsytor. Det finns basketplan, bandyplan, lekplatser, fotbollsplan, volleybollplan och närhet till badplats. Ramkvilla skola är en liten skola med cirka 70 elever uppdelat i förskoleklass–årskurs 2, årskurs 3–4, årskurs 5-6 och fritidshem. Skolan har en fin matsal med modernt kök. Klassrummen är ljusa och har tillhörande grupprum. Det finns tillgång till ett välutrustat skolbibliotek med en bibliotekarie på onsdagar. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten omfattar undervisning i åk 4-6 i svenska, engelska och samhällsorienerande ämnen. KVALIFIKATIONER Läraren ska se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. Behörighet att undervisa i årskurs 4-6 i ämnena.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare grundskolans tidigare år i Sv/Eng/So, Ramkvilla skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare grundskolans tidigare år i Sv/Eng/So, Ramkvilla skola

Lärare i idrott och hälsa samt hem- och konsumentkunskap, Landsbro skola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Landsbro skola är en F-9 skola i samhället Landsbro. Skolan har nära till naturen och idrottsanläggningar. På skolan går cirka 400 elever, varav ungefär 260 elever i årskurs 7-9. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt och vi är måna om att skapa goda relationer med eleverna, för att skapa förutsättningar för dem att utvecklas så långt som möjligt. Pedagogerna i årskurs 7-9 arbetar i fyra vertikala arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget innefattar att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. Vidare ingår att dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med eleven och vårdnadshavaren. Läraren ska se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. Uppdraget innefattar även att stödja elevens personliga utveckling, förbereda eleven för ett livslångt lärande i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle samt förbereda eleven för framtida studier. I tjänsten ingår undervisning i idrott och hälsa årskurserna 5-9 samt en grupp hem- och konsumentkunskap i årskurs 7. Handledarskap i årskurs 8 ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i idrott- och hälsa samt hem- och konsumentkunskap i grundskolans senare år. Du bör ha goda ämneskunskaper, goda kunskaper om pedagogiska och didaktiska metoder, bedömning, konflikthantering samt grundskolans läroplan.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i idrott och hälsa samt hem- och konsumentkunskap, Landsbro skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i idrott och hälsa samt hem- och konsumentkunskap, Landsbro skola

Modersmålslärare i thai
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. ARBETSUPPGIFTER Som lärare i modersmål arbetar du självständigt och på flera olika arbetsplatser inom kommunen. Du ansvarar för modersmålsstöd i förskolan och i förskoleklass. I grundskolan och gymnasieskolan ansvarar du för modersmålsundervisning. Studiehandledning ingår till viss del i tjänsten och då i samarbete med andra lärare. Resor ingår i tjänsten, körkort och tillgång till bil är en fördel. KVALIFIKATIONER Du ska vara behörig lärare med lärarexamen, andra sökande kan komma i fråga. Du är kunnig i det aktuella modersmålet och det svenska språket. Du ska vara väl insatt i skolans läroplan och kunna bedöma elevernas kunskaper. Bra samarbetsförmåga och flexibilitet är en förutsättning för tjänsten. Det är viktigt att du har förmåga att möta eleverna på deras nivå och har förmåga att skapa relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av pedagogiskt arbete är ett krav.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i thai jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i thai

Studie- och yrkesvägledare Landsbro skola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Landsbro skola är en F-9 skola i samhället Landsbro. Skolan har nära till naturen och idrottsanläggningar. På skolan går ca 400 elever, varav ca 260 elever i årskurs 7-9. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt och vi är måna om att skapa goda relationer med eleverna, för att skapa förutsättningar för dem att utvecklas så långt som möjligt. Pedagogerna i årskurs 7-9 samt SYV, bibliotekarie, specialpedagog och fritidsledare arbetar i fyra vertikala arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget som studie- och yrkesvägledare innefattar att utveckla elevens förmåga att analysera sitt eget lärande i förhållande till sitt framtida studie- och yrkesval. Uppdraget innebär vidare att förmedla kunskaper om utbildningsväsendet, arbetsmarknad och utbudet av utbildningar. Studie- och yrkesvägledaren ska medvetandegöra eleven i sitt studie- och yrkesval, genom bland annat professionella vägledningssamtal enskilt och i grupp. I uppdraget ingår även att stödja och uppmuntra skolans övriga pedagogiska personal i sina studie- och yrkesorienterande insatser. Uppdraget styrs av Skollagen, läroplaner och förordning om kommunal vuxenutbildning. Vetlanda kommun har en plan för samverkan mellan skola och arbetsliv som skolan arbetar efter. Läs mer på http://www.vetlanda.se/download/18.19436a6613073af81178000629/1340186622039/Arbetsplan+samverkan+skola+arbetsliv+webb.pdf KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har studie- och yrkesvägledarexamen. Erfarenhet med högstadieelever är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom service- och samarbetsförmåga, flexibilitet, förmågan att arbeta självständigt och ta ansvar för sina uppgifter, noggrannhet och ordningssinne.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare Landsbro skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare Landsbro skola

Lärare i hemkunskap samt idrott och hälsa, Landsbro skola 7-9
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Landsbro skola är en F-9 skola i samhället Landsbro. Skolan har nära till naturen och idrottsanläggningar. På skolan går ca 400 elever, varav ca 260 elever i årskurs 7-9. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt och vi är måna om att skapa goda relationer med eleverna, för att skapa förutsättningar för dem att utvecklas så långt som möjligt. Pedagogerna i årskurs 7-9 arbetar i fyra vertikala arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget innefattar att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. Vidare ingår att dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med eleven och vårdnadshavaren. Läraren ska se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. Uppdraget innefattar även att stödja elevens personliga utveckling. Läraren ska förbereda eleven för ett livslångt lärande i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. I uppdraget ingår att förbereda eleven för framtida studier. I tjänsten ingår undervisning i hem- och konsumentkunskap årskurs 6-9, i idrott och hälsa årskurs 8 samt handledarskap i årskurs 8. KVALIFIKATIONER Den sökande bör ha goda ämneskunskaper, goda kunskaper om pedagogiska och didaktiska metoder, bedömning, konflikthantering samt grundskolans läroplan.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i hemkunskap samt idrott och hälsa, Landsbro skola 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i hemkunskap samt idrott och hälsa, Landsbro skola 7-9

Förskollärare Tomasgårdens förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Tomasgården är en tre-avdelnings-förskola. Förskolan ligger i anslutning till Tomasgårdens äldreboende. Närheten till centrum men även till skogen ger många möjligheter till variation i den dagliga planeringen. ARBETSUPPGIFTER Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det. Du ansvarar för att skapa kreativ lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till språk, matematik, naturvetenskap och teknik, samt får använda hela sin kropp och sina sinnen. Som förskollärare har du ett särskilt pedagogiskt ansvar för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten. KVALIFIKATIONER Du har förskollärarexamen. Du har kunskaper om barns emotionella och kognitiva utveckling. Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och som främjar barnens lek och kreativitet. Du tar ansvar för planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Tomasgårdens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Tomasgårdens förskola


Sök lediga jobb Vetlanda kommun, Västra skolområdet

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se