Lediga jobb Vetlanda - Söka jobb i Vetlanda

Lediga jobb Vetlanda Sök lediga jobb Vetlanda


Hittade inga lediga jobb på sökning: Vetlanda. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vetlanda.- Vetlanda

 2. Lärare i förskola/Förskollärare på Nye förskola- Vetlanda

 3. Förskollärare, Kantarellens förskola- Vetlanda

 4. Dagbarnvårdare till Myresjöområdet- Vetlanda

 5. Administrativ assistent- Vetlanda

 6. Utbildningsledare Trähusprojektör- Vetlanda

 7. Lärare i teknik/matematik årskurs 7-9, Landsbro skola- Vetlanda

 8. Förskollärare, Kvarnens förskola- Vetlanda

 9. Studie- och yrkesvägledare, Vetlanda Lärcentrum- Vetlanda

 10. Skolpsykolog- Vetlanda

 11. Ungdomspedagog till ensamkommande barn- Vetlanda

 12. Lärare i grundskolans tidigare år- Vetlanda

 13. Lärare i grundskolans tidigare år- Vetlanda

 14. Lärare i gymnasiet - kärnämnen, Vetlanda lärcentrum- Vetlanda

 15. Utbildningsplanerare, företag, Vetlanda Lärcentrum- Vetlanda

 16. Lärare i svenska som andraspråk, Njudungsgymnasiet- Vetlanda

 17. Lärare till förberedelseverksamheten, Mogärdeskolan- Vetlanda

 18. Förskollärare, Esplanadens förskola- Vetlanda

 19. Förskollärare, Forngårdens förskola- Vetlanda

 20. Läkemedelsspecialister till Vetlanda- Vetlanda

 21. Säljare sökes i Vetlanda med/utan erfarenhet- Vetlanda

 22. Lärare i NO-ämnen för grundskolans senare år- Vetlanda

 23. Lärare i trä- och metallslöjd Withalaskolan- Vetlanda

 24. 2 Personliga assistent i Vetlanda, 65% och 50%- Vetlanda

 25. Svetsare till Vetlanda- Vetlanda

 26. Lärare i gymnasiet - kärnämnen, Vetlanda lärcentrum- Vetlanda

 27. Synsam söker säljare till vår butik i Vetlanda- Vetlanda

 28. Säljkonsulent - Vetlanda- Vetlanda

 29. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vetlanda.- Vetlanda

 30. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, Ekenässjöns skola- Vetlanda

 31. Rektor till Landsbro och Myresjö skolor- Vetlanda

 32. Specialpedagog/speciallärare till Bäckseda skola- Vetlanda

 33. Trafiklärare sökes i Vetlanda- Vetlanda

 34. Säljare sökes i Vetlanda med/utan erfarenhet- Vetlanda

 35. Kock- Vetlanda

 36. Kock till Vetlanda stadshotell- Vetlanda

 37. Lärare i grundskolans tidigare år Landsbro skola- Vetlanda

 38. Vetlandas nya butiksdemonstratör sökes!- Vetlanda

 39. Förskollärare/Barnskötare, Montessoriförskolan- Vetlanda

 40. KANTOR- Vetlanda


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vetlanda.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vetlanda kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vetlanda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vetlanda.

Lärare i förskola/Förskollärare på Nye förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Nye ligger 16 kilometer utanför Vetlanda. Förskolan är centralt placerad och vi har nära till skolan där det finns tillgång till bibliotek och idrottshall. Närheten till naturen är en fantastisk tillgång för oss i vårt arbete. ARBETSUPPGIFTER 75 % förskollärare på Nye förskola som är en enavdelningsförskola med barn i åldrarna 1-5 år. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning mot förskola.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare på Nye förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare på Nye förskola

Förskollärare, Kantarellens förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Kantarellens förskola startade i augusti 2006. Förskolan kom till för att Vetlanda kommun förbundit sig att ta emot ett visst antal flyktingar. Förskolan ligger i området Kantarellen som till största del har invånare med annan kulturell bakgrund. Verksamheten bedrivs i en 5-rumslägenhet på bottenvåningen. Kantarellens förskola riktar sig i första hand till barn 1-5 år med flyktingbakgrund och som nyligen anlänt till Vetlanda kommun. Förskolan har ett nära arbete med Stensåkra förskola. ARBETSUPPGIFTER Arbete i barngrupp med barn 1-6 år, alla barn har annat modersmål än svenska. Pedagogiskt ansvar för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten. Se varje barns behov och intressen och utforma verksamheten utifrån det. Nära samarbete med vårdnadshavare krävs då flera är relativt nyanlända. Nära samarbete i arbetslag och med närliggande förskola. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen Gärna erfarenhet från arbete med barn med annat modersmål/annan kultur och religion. Goda språkkunskaper.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Kantarellens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Kantarellens förskola

Dagbarnvårdare till Myresjöområdet
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Tjänsten är placerad i Myresjö och ingår i barnomsorgen Myresjö, Landsbro, Bäckaby och Korsberga. ARBETSUPPGIFTER Du ska ha hand om två barn och ge dem möjlighet till ökad kontakt med andra barn. Du ska även hjälpa till i barnens familj med andra barn. Du måste bo i Myresjö eller i närheten. KVALIFIKATIONER Önskvärt med erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare till Myresjöområdet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare till Myresjöområdet

Administrativ assistent
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget som administratör inom Tekniska kontorets gatu- parkavdelning innebär att på uppdrag av enhetschefen ansvara för administrativa rutiner inom gatu- parkavdelningens verksamhet. Du kommer främst att arbeta med fakturor, kontering och övrig bokföring ibland annat ekonomisystemen Agresso och KomMa. Förrådsenheten är en serviceverksamhet mot hela gatu-parkavdelningen samt för andra delar av Tekniska kontoret, andra förvaltningar, kommunala bolag och medborgarna. KVALIFIKATIONER Du som söker har minst en 3-årig gymnasieutbildning med främst inriktning mot ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Datorvana krävs. Du som söker bör även ha några års tidigare erfarenhet inom arbetsområdet.
Företag: Vetlanda kommun
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent

Utbildningsledare Trähusprojektör
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. På Vetlanda Lärcentrum finns all vuxenutbildning i kommunen samlad. Vi arbetar med flera skolformer som Svenskundervisning för invandrare, Komvux, Särvux och Yrkeshögskola/högskola. Det går cirka 500 elever hos oss. Vi strävar efter att vara i framkant tekniskt och pedagogiskt. ARBETSUPPGIFTER Undervisning på yrkeshögskoleutbildningen Trähusprojektör. KVALIFIKATIONER Erfaren slutprojektör för monteringsfärdiga småhus. Goda kunskaper i AutoCad. Önskvärt men inget krav med kunskaper i statik. Pedagogisk kunskap och erfarenhet är önskvärt. Kunskaper inom IT är en förutsättning för att kunna utföra arbetsuppgifterna. Arbete inom branschen. Arbete med pedagogisk inriktning.
Företag: Vetlanda kommun, Vetlanda Lärcentrum
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildningsledare Trähusprojektör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildningsledare Trähusprojektör

Lärare i teknik/matematik årskurs 7-9, Landsbro skola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Landsbro skola är en F-9 skola i samhället Landsbro. Skolan har nära till naturen och idrottsanläggningar. På skolan går cirka 400 elever, varav ungefär 260 elever i årskurs 7-9. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt och vi är måna om att skapa goda relationer med eleverna, för att skapa förutsättningar för dem att utvecklas så långt som möjligt. Pedagogerna i årskurs 7-9 arbetar i fyra vertikala arbetslag. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget innefattar att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. Vidare ingår att dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med eleven och vårdnadshavaren. Läraren ska se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. Uppdraget innefattar även att stödja elevens personliga utveckling. Läraren ska förbereda eleven för ett livslångt lärande i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. I uppdraget ingår att förbereda eleven för framtida studier. I tjänsten ingår handledarskap i årskurs 7. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i teknik och matematik i årskurs 7-9. Du bör ha goda ämneskunskaper, goda kunskaper om pedagogiska och didaktiska metoder, bedömning, konflikthantering samt grundskolans läroplan.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i teknik/matematik årskurs 7-9, Landsbro skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i teknik/matematik årskurs 7-9, Landsbro skola

Förskollärare, Kvarnens förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Kvarnens förskola består av en småbarnsavdelning och tre syskonavdelningar och är belägen i ett naturskönt område. Förskolan finns i centralorten med tillgång till en varierande utemiljö, närhet till fina naturområden och centrum. Förskolan arbetar för att skapa en trygg plats för barnen och fokuserar på lekens betydelse för lärande samt en avdelning arbetar med äventyrspedagogik. ARBETSUPPGIFTER Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det. Du ansvarar för att skapa kreativ lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till språk, matematik, naturvetenskap och teknik samt får använda hela sin kropp och sina sinnen. Du ingår i ett arbetslag där man arbetar med en småbarnsavdelning och tre syskonavdelningar. KVALIFIKATIONER Du har förskollärarexamen. Du har kunskap om barns emotionella och kognitiva utveckling. Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och främjar barnens lek och kreativitet. Du tar ansvar för att planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Kvarnens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Kvarnens förskola

Studie- och yrkesvägledare, Vetlanda Lärcentrum
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Vetlanda Lärcentrum är den självklara mötesplatsen för studerande på olika nivåer. Målet är att skapa en mötesplats för alla inom vuxnas lärande och tillsammans arbetar vi för att hitta flexibla lösningar. ARBETSUPPGIFTER Studie- och yrkesvägledning av vuxna. Enskilda samtal, gruppvägledning, vägledning via telefon och nätet. Administration ansökningar för vuxna. Uppsökande verksamhet, information om vuxenutbildning. Samarbete med övrig personal. KVALIFIKATIONER Utbildning krävs. Samtalsmetodik Datorvana krävs. Kunna uttrycka sig väl i tal och skrift. Ett kundorienterat bemötande. Meriterande är erfarenhet av studie- och yrkesvägledning för vuxna.
Företag: Vetlanda kommun, Vetlanda Lärcentrum
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare, Vetlanda Lärcentrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare, Vetlanda Lärcentrum

Skolpsykolog
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. ARBETSUPPGIFTER Som skolpsykolog arbetar du på skol-, grupp- och individnivå. På skolnivå handlar det bland annat om att driva utvecklingsarbete inom skolmiljöns och elevhälsans område. På gruppnivå ska du handleda och ge konsultation till personal och ingå i elevhälsans tvärprofessionella team. På individnivå gör du utredningar, bedömningar och ger stöd till elever och vårdnadshavare. Samverkan med med BUP, HAB och socialförvaltning ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad psykolog alternativt PTP-psykolog. Är du PTP-psykolog erbjuder vi dig en erfaren handledare. Du ska ha ett inkluderande förhållningssätt och ett stort intresse i pedagogisk psykologi. Tjänsten förutsätter körkort och tillgång till bil. Erfarenhet från arbete med barn och unga är meriterande. Stor vikt läggs vid initiativ- och samarbetsförmåga samt förmågan att arbeta självständigt.
Företag: Vetlanda kommun, Central funktion/Resurscentrum
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog jobb, Skolpsykolog Vetlanda, Skolpsykolog Vetlanda kommun, Central funktion/Resurscentrum
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog

Ungdomspedagog till ensamkommande barn
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. HVB Kullen är Vetlanda kommuns boende för ensamkommande flyktingungdomar i åldrarna 15-18 år. Kullen ligger i anslutning till Ädelfors folkhögskola i Holsbybrunn. Just nu bor 10 ungdomar på HVB Kullen. Personalgruppen omfattar 10 ungdomspedagoger. Kullen är ett boende där trygghet och omsorg är ledord. Verksamheten vilar på ett pedagogiskt förhållningssätt. Vi arbetar salutogent för att ungdomarna ska få så goda förutsättningar som möjligt att lyckas i det framtida livet i Sverige. ARBETSUPPGIFTER Du är involverad i alla praktiska sysslor i boendet såsom matlagning, läxläsning och fritidsaktiviteter. I arbetet ingår kontaktmannaskap, dokumentation och samverkan med andra aktörer kring ungdomarna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med ett genuint intresse för ungdomar och det mångkulturella samhället och som vill vara med och fortsätta utvecklingen av verksamheten med ensamkommande flyktingbarn. Du har eftergymnasial examen, t ex socionom, pedagog, behandlingspedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete med ungdomar, andra kulturer och/eller socialt arbete är ett krav. Du är relationsskapande och kan arbeta både i team och självständigt. Arbetet kräver att du är flexibel och kreativ och att du har lätt att samarbeta. Du har en respektfull människosyn, är lugn och trygg och kan vara en ”vuxen vuxen”. Du har B-körkort.
Företag: Vetlanda kommun, Socialförvaltningen
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Ungdomspedagog till ensamkommande barn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ungdomspedagog till ensamkommande barn

Lärare i grundskolans tidigare år
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Ekenässjöns skola är en F-6 skola med fritidshem. På skolan arbetar cirka 150 elever och ett 30-tal vuxna. Ekenässjöns bibliotek inryms i skolans lokaler och vi har tillgång till biblioteksassistent flera dagar i veckan. Vår skolrestaurang har tillagningskök och erbjuder uppskattade måltider. Något mer än hälften av den pedagogiska personalen har arbetat på skolan två läsår eller kortare tid. Vi är inne i ett spännande utvecklingsarbete för att forma rutiner och arbetssätt för att erbjuda våra elever den bästa skolan. ARBETSUPPGIFTER Som lärare är du ansvarig för det pedagogiska arbetet för elevernas lärande i samverkan med övrig personal i arbetslaget. I uppdraget ingår klassansvar för eleverna i åk 1. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i åk 1-6. Du har goda kunskaper i grundläggande läs- och skrivinlärning samt i grundläggande matematik. Du är en trygg ledare med god förmåga att utveckla positiva relationer med elever, vårdnadshavare och arbetskamrater. I arbetet tillsammans med eleverna har du ett helhetsperspektiv kring lärande och utveckling. Du är en aktivt lärande pedagog med intresse för skolutveckling. Erfarenhet och kunskap i att arbeta med elever som har svenska som andraspråk samt arbete med nyanlända elever är en merit. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering och kan komma att börja intervjua kandidater innan annonstidens slut.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Ekenässjöns skola är en F-6 skola med fritidshem. På skolan arbetar cirka 150 elever och ett 30-tal vuxna. Ekenässjöns bibliotek inryms i skolans lokaler och vi har tillgång till biblioteksassistent flera dagar i veckan. Vår skolrestaurang har tillagningskök och erbjuder uppskattade måltider. Något mer än hälften av den pedagogiska personalen har arbetat på skolan två läsår eller kortare tid. Vi är inne i ett spännande utvecklingsarbete för att forma rutiner och arbetssätt för att erbjuda våra elever den bästa skolan. ARBETSUPPGIFTER Som lärare är du ansvarig för det pedagogiska arbetet för elevernas lärande i samverkan med övrig personal i arbetslaget. I uppdraget ingår klassansvar för eleverna i åk 6. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i matematik, NO och idrott åk 1-6. Du är en trygg ledare med god förmåga att utveckla positiva relationer med elever, vårdnadshavare och arbetskamrater. I arbetet tillsammans med eleverna har du ett helhetsperspektiv kring lärande och utveckling. Du är en aktivt lärande pedagog med intresse för skolutveckling. Erfarenhet och kunskap i att arbeta med elever som har svenska som andraspråk samt arbete med nyanlända elever är en merit. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering och kan komma att börja intervjua kandidater innan annonstidens slut.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i gymnasiet - kärnämnen, Vetlanda lärcentrum
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. På Vetlanda Lärcentrum har vi samlat all vuxenutbildning. Vi har flera skolformer som Svenskundervisning för invandrare, Komvux, Särvux, Yrkeshögskola och Högskola. Det går ca 500 elever på Vetlanda Lärcentrum. Vi strävar efter att vara i framkant både med IT och pedagogik. ARBETSUPPGIFTER Undervisning på gymnasial nivå i matematik och kemi inom Komvux. Vi har en kontinuerlig antagning av elever och förutsätter att du har vana att undervisa både i grupp och på distans via lärplattform. Det är viktigt att göra individuella lösningar för elever inom Komvux. Tillhörighet och aktivt deltagande i arbetslag och skolutvecklingsgrupper ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning med behörighet på gymnasienivå inom matematik och kemi. Examen. Lärarlegitimation vid utfärdande. Meriterande att ha erfarenhet från vuxenutbildning.
Företag: Vetlanda kommun, Vetlanda Lärcentrum
Ort: Vetlanda
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - kärnämnen, Vetlanda lärcentrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - kärnämnen, Vetlanda lärcentrum

Utbildningsplanerare, företag, Vetlanda Lärcentrum
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. På Vetlanda Lärcentrum finns all vuxenutbildning i kommunen samlad. Vi har flera skolformer som Svenskundervisning för invandrare, Komvux, Särvux, Yrkeshögskola/högskola. Det går ca 500 elever på Vetlanda Lärcentrum. ARBETSUPPGIFTER Planera och koordinera utbildningar inom Yrkeshögskolan på Vetlanda Lärcentrum. Skriva ansökningar. Arbeta med antagning. Rekvirera pengar. Fakturering. Kontakter och information till studerande. Kontakter med ledninggrupp. Protokoll m.m. Kvalitetsarbete och uppföljningar. Marknadsföring av Vetlanda Lärcentrum. Arbete med lärlingsutbildning på gymnasial nivå. KVALIFIKATIONER Goda IT kunskaper. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Goda administrativa förmågor. Goda kunskaper om hur YH-myndigheten arbetar samt om Skolverket. Meriterande är tidigare erfarenhet av utbildningsplanering inom vuxenutbildning/Yrkeshögskola.
Företag: Vetlanda kommun, Vetlanda Lärcentrum
Ort: Vetlanda
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildningsplanerare, företag, Vetlanda Lärcentrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildningsplanerare, företag, Vetlanda Lärcentrum

Lärare i svenska som andraspråk, Njudungsgymnasiet
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Vi som arbetar på Njudungsgymnasiet vill ge eleverna kunskaper för livet. Med det menar vi goda kunskaper för sina vidare studier eller för sitt kommande arbete men också "livskunskaper" att ta med sig i ditt fortsatta liv. ARBETSUPPGIFTER På språkintroduktion kartlägger och undervisar vi elever som är nyanlända. Undervisningen är främst inriktad på svenska men innebär även att arbeta för att bidra till så bra integration som möjligt. Mentorskap är en naturlig del av lärarrollen. KVALIFIKATIONER Utbildning i svenska för gymnasiet och svenska som andraspråk. Erfarenhet av undervisning på språkintroduktion eller motsvarande är meriterande. Vi ser gärna att du är beredd att arbeta med undervisning i hemkunskap. Erfarenhet av undervisning på språkintroduktion eller motsvarande är meriterande så väl som kunskap om och erfarenhet av integrationsarbete.
Företag: Vetlanda kommun, Njudungsgymnasiet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk, Njudungsgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk, Njudungsgymnasiet

Lärare till förberedelseverksamheten, Mogärdeskolan
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Mogärdeskolan finner du i hjärtat av Vetlanda. Skolan har fritidshem, förskoleklass och årskurserna 1-9. Det går cirka 500 elever på skolan. På Mogärdeskolan har vi hälsoprofilering och arbetar för att hålla ett trevligt skolklimat där vi visar respekt för varandra. ARBETSUPPGIFTER Arbeta med elever i årskurs f-9 som nyligen anlänt till Sverige. KVALIFIKATIONER Lärarkompetens med svenska som andra språk. Flexibel: Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheter i förändringar. Samarbetsförmåga: Du arbetar bra med andra människor. Du relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Kulturell medvetenhet: Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Du har förmåga att ta med detta i beräkningen när beslut fattas och handlingssätt väljs. Organisationsförmåga.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till förberedelseverksamheten, Mogärdeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till förberedelseverksamheten, Mogärdeskolan

Förskollärare, Esplanadens förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Esplanadens förskola är en relativt nyöppnad förskola med en småbarns- och en syskonavdelning. Förskolan är belägen i centralorten med tillgång till en varierande utemiljö, närhet till fina naturområden och centrum. Esplanadens förskola arbetar utifrån ett utforskande arbetssätt, där både barn och vuxna lär av varandra. ARBETSUPPGIFTER Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det. Du ansvarar för att skapa kreativ lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till språk,matematik, naturvetenskap och teknik samt får använda hela sin kropp och sina sinnen. Du ingår i ett arbetslag där man arbetar med en småbarnsgrupp och en syskongrupp. KVALIFIKATIONER Du har förskollärarexamen. Du har kunskap om barns emotionella och kognitiva utveckling. Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och som främjar barnens lek och kreativitet. Du tar ansvar för att planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Esplanadens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Esplanadens förskola

Förskollärare, Forngårdens förskola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Forngårdens förskola består av en småbarnsavdelning och en syskonavdelning med ca 30 barn. Förskolan bedrivs i Forngården som är en gammal anrik förskolebyggnad. Förskolan finns i centralorten med tillgång till en varierande utemiljö, närhet till fina naturområden och centrum. ARBETSUPPGIFTER Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det.Du ansvarar för att skapa kreativ lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras till språk, matematik, naturvetenskap och teknik samt får använda hela sin kropp och sina sinnen. Du ingår i ett arbetslag där man arbetar med en småbarnsgrupp och en syskongrupp. KVALIFIKATIONER Du har förskollärarexamen. Du har kunskap om barns emotionella och kognitiva utveckling. Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och som främjar barnens lek och kreativitet. Du tar ansvar för att planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Forngårdens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Forngårdens förskola

Läkemedelsspecialister till Vetlanda
Kronans Droghandel är en nationell apotekskedja med ett inspirerande sortiment. Vår spännande verksamhet har sin bas i gedigen kunskap om läkemedelsmarknaden, vilket vår 100-åriga historia vittnar om. Vi tror att vår förmåga till nytänkande och kreativitet, samt att vi bemöter varandra och våra kunder med kunskap, service och glädje, bidrar till vår framgång på den nya marknaden. Läs mer på www.kronansdroghandel.se. Nu är vi intresserade av dig! För att lyckas behöver vi medarbetare som vill vara med och påverka framtidens apoteksmarknad och som vill växa och utvecklas med oss. Apoteket i Vetlanda Välkommen till vårt nya fina apotek i Vetlanda på Vitalagatan! Vi söker nu två läkemedelsspecialister till vårt apotek.Vi är 5 positiva och engagerade medarbetare. Apoteket har öppet måndag till fredag kl.9-18, lördagar kl.9-14. Vi har ett mycket gott samarbete med vården och satsar på tjänster kring Hälsa. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som läkemedelsspecialist är rådgivning och försäljning av receptbelagda läkemedel, receptfria mediciner och egenvårdsprodukter. Vidare är du delaktig i arbetet med att etablera och utveckla samarbeten med bl.a. hälso- och sjukvård och veterinärer för att positionera oss på orten. Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten på våra apotek genom att vi strävar efter att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager och logistik, kassa, administration, sortiment och kampanj. Personliga egenskaper Som medarbetare på Kronans Droghandel strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus – tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål. Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som medarbetare vill du utvecklas tillsammans med oss, för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande. Kompetenskrav Vi söker dig som är farmaceut dvs legitimerad receptarie eller apotekare.  Vi samarbetar med apoteket i Landsbro,Eksjö, Nässjö och Sävsjö. Sista ansökningsdag: 2013-08-30 Anställningsform: heltid 40 h/v eller enligt överenskommelse, tillsvidare eller vikariat enligt överenskommelse Tillträde: enligt överenskommelse Vill du vara med? Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Clary Erlandsson telefon 070-2104111 eller 0383-558110 Välkommen med din ansökan! Säljsamtal undanbedes! På Kronans Droghandel är Du som medarbetare vår allra viktigaste förutsättning för att nå våra mål. Därför vill vi vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder förmånliga anställningsvillkor, ett gott ledarskap och goda möjligheter till kompetensutveckling. Men framförallt erbjuder vi en företagskultur där du som medarbetare får ta ansvar och egna initiativ och där vi tror att arbetsglädje är grunden till ett gott kundbemötande!
Företag: Kronans Droghandel
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Läkemedelsspecialister till Vetlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkemedelsspecialister till Vetlanda

Säljare sökes i Vetlanda med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vetlanda kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Vetlanda med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Vetlanda med/utan erfarenhet

Lärare i NO-ämnen för grundskolans senare år
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i NO-ämnen i årskurserna 7-9, Withalaskolan KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet i ämnena biologi, fysik och kemi krävs
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i NO-ämnen för grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i NO-ämnen för grundskolans senare år

Lärare i trä- och metallslöjd Withalaskolan
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i trä- och metallslöjd i årskurserna 7-9. I tjänsten ingår även undervisning i grundsärskolan 7-9. Behörighet i teknik ses som meriterande. KVALIFIKATIONER Slöjdlärarutbildning krävs
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd Withalaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd Withalaskolan

2 Personliga assistent i Vetlanda, 65% och 50%
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu 2 personliga assistenter till en kvinna 55+ med diagnos MS sen 25år tillbaka. Kvinnan bor i hus med sin man i Vetlanda. Arbetet innebär att vara kvinnan behjälplig med allt som hör dagen till. I tjänsten ingår arbetsuppgifter som att hjälpa till och sköta ett hem, matlagning, förflyttningar, träning och hygien. Du kommer vara kvinnans ben och armar i vardagen. Lyft förekommer så viss erfarenhet av lift är meriterande men ej ett krav. Kvinnans intressen är bland annat matlagning, bakning, blommor och shopping så vi ser med fördel att du är road av hushållsysslor. Vi ser gärna kvinnliga sökande som är jämngamla med kvinnan och har liknande intressen men så länge du är över 25år ser vi dig som en aktuell kandidat. Personkemin är det viktigast men du bör även vara lyhörd, ansvarsfull, flexibel och vara trygg i rollen som personlig assistent. Högt i tak är viktigt och att du respekterar andras åsikter. Har du erfarenhet inom MS eller vården ser vi det som ett plus. Det är även viktigt att du har ett sinne för humor samt har lätt att samarbete då dubbelbemmaning även ligger på schemat. Skulle du mot förmodan vara rökare eller ha husdjur är det av stor vikt att du är noggrann med hygien inför dina arbetspass. Tillgång till körkort är ett krav. Arbetstid / Varaktighet: Tjänsterna är förlagda till: ca 50% respektive ca 65%- Du arbetar 5 eller 6jourpass på 4veckor, vilket även innefattar helgarbete 2 av 4helger. Skriva gärna i ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av. Arbetspassen är förlagda enligt cirka följande: 8.00-17.00, 15.00-22.15, samt 21.00+jour-13.00. Schemaraderna är uppdelade med varierande dag, kväll och jourpass. Vi ser även det som ett plus att du kan hoppa in extra om det skulle behövas, exempel vid sjukbortfall och då kvinnan gillar att åka på dagsutflykter. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: 1 Oktober De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Personliga assistent i Vetlanda, 65% och 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Personliga assistent i Vetlanda, 65% och 50%

Svetsare till Vetlanda
Montico HR Partner AB Kundföretaget Till vår bemanningsverksamhet i Vetlanda söker vi dig som är erfaren svetsare. Arbetsbeskrivning Vi söker dig med goda kunskaper, som vill utvecklas tillsammans med oss, och arbeta som ambulerande konsult i vår bemanningsveksamhet som svetsare. Blir du en av de utvalda i denna process kommer du att få göra en validering via oss på Montico. Din profil Du har erfarenhet av att jobba som svetsare i antingen MMA,MAG, TIG eller flera och har godkända svetsarprövningar . Du måste också ha goda kunskaper i ritningsläsning. Du tycker om att arbeta självständigt är ansvarsfull, noggrann, har god arbetsmoral och är inte rädd för nya utmaningar.Erfarenhet av robotsvetsning samt programmering är meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav, har du truckkort så ser vi det som en merit. Vårt företag Monticokoncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och övriga kontor finns i Borås, Eksjö, Eskilstuna,Falkenberg,Gislaved,Göteborg, Halmstad,Helsingborg, Hässleholm, Jönköping,Kalmar, Karlskrona,Karlstad,Klippan,Kristianstad, Ljungby,Lund, Malmö, Mjölby,Motala,Norrköping,Nyköping, Nässjö, Olofström,Oskarshamn,Simrishamn, Vetlanda,Vimmerby, Värnamo,Västervik, Växjö och Ängelholm. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare till Vetlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare till Vetlanda

Lärare i gymnasiet - kärnämnen, Vetlanda lärcentrum
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. På Vetlanda Lärcentrum har vi samlat all vuxenutbildning. Vi har flera skolformer som Svenskundervisning för invandrare, Komvux, Särvux, Yrkeshögskola och Högskola. Det går ca 500 elever på Vetlanda Lärcentrum. Vi strävar efter att vara i framkant både med IT och pedagogik. ARBETSUPPGIFTER Undervisning på gymnasial nivå i matematik och kemi inom Komvux. Vi har en kontinuerlig antagning av elever och förutsätter att du har vana att undervisa både i grupp och på distans via lärplattform. Det är viktigt att göra individuella lösningar för elever inom Komvux. Tillhörighet och aktivt deltagande i arbetslag och skolutvecklingsgrupper ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning med behörighet på gymnasienivå inom matematik och kemi. Examen. Lärarlegitimation vid utfärdande. Meriterande att ha erfarenhet från vuxenutbildning.
Företag: Vetlanda kommun, Vetlanda Lärcentrum
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - kärnämnen, Vetlanda lärcentrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - kärnämnen, Vetlanda lärcentrum

Synsam söker säljare till vår butik i Vetlanda
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Nu söker Synsam i Vetlanda en driven och engagerad säljare, gärna med minst ett års erfarenhet från detaljhandeln. Din huvuduppgift som säljare på Synsam är att hjälpa och inspirera våra kunder till nöjda inköp. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som säljare är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats. I tjänsten ingår det att: - aktivt arbeta med försäljning - hålla ordning och reda i butik - vara lyhörd för kundens behov - ge god kundvård inför, under och efter genomfört köp - arbeta utefter Synsams anvisningar och föreskrifter - arbeta mot de mål som är satta för verksamheten - hålla sig àjour med nyheter inom branschen samt verksamheten Din profil: Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga. På Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. Du har: - Gärna ett års erfarenheter från detaljhandeln - Erfarenhet av att arbeta som säljare i optikbranschen är meriterande Du är: - Serviceminded - Uthållig och målfokuserad - Positiv och driven - Ärlig och lojal På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Anställningsform & varaktighet: Provanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning Arbetstid: Deltid, 75% Tillträde: Enl. överenskommelse Rekryteringen sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Synsam söker säljare till vår butik i Vetlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Synsam söker säljare till vår butik i Vetlanda

Säljkonsulent - Vetlanda
HJÄLP OSS BYGGA EN SÄKER ARBETSPLATS - Vi söker nya ambitiösa talanger! En säker arbetsplats är en viktig fråga för alla företag. Dahl Medicals produkter kan rädda liv, och därför söker vi dig som vill göra en skillnad! Att vara säljkonsulent för Dahl Medical innebär ett fritt jobb med generösa förmåner och stark lokal support för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder: - FRI BIL - som du kan använda både privat och i jobbet. - SÄLJTRÄNING & SUPPORT - Vi ger dig allt stöd du behöver för att bli vår nästa stjärna. - UTBILDNING & CERTIFIERING - För alla våra produkter som tex hjärtstartare - FRIHET UNDER ANSVAR - Nå dina mål med vårt stöd, jobba fritt och påverka din egen framgång/karriär
Företag: Dahl Medical AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljkonsulent - Vetlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljkonsulent - Vetlanda

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vetlanda.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vetlanda kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vetlanda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Vetlanda.

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, Ekenässjöns skola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. ARBETSUPPGIFTER Som fritidspedagog har du tillsammans med arbetslaget ansvar för den dagliga verksamheten och utvecklingen på vårt fritidshem. I tjänsten ingår även arbete tillsammans med elever under skoltid. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har fritidspedagogexamen, gärna i kombination med behörighet i något ämne. Du är en trygg ledare med förmåga att utveckla positiva relationer med elever, vårdnadshavare och arbetskamrater. I arbetet tillsammans med eleverna har du ett helhetsperspektiv kring lärande och utveckling. Du är en aktivt lärande pedagog med intresse för skolutveckling. Erfarenhet och kunskap i att arbeta med elever som har svenska som andraspråk samt arbete med nyanlända elever är en merit. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering och kan börja intervjua kandidater innan annonstidens slut.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, Ekenässjöns skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, Ekenässjöns skola

Rektor till Landsbro och Myresjö skolor
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med oss och leda grundskolor i Vetlanda kommun in i framtiden? Hos oss arbetar du i skolledarteam med eget ansvar för ledning och utveckling av dina skolor. Vi arbetar för att vara öppna, nyskapande och kvalitetsmedvetna. Du kommer att vara rektor för Landsbro skola f-6 och Myresjöskola f-6. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill driva skolutveckling, gillar utmaningar och har ett mål för vad du vill med skolan. Du har högskoleutbildning och har erfarenhet från pedagogisk verksamhet och ledarskap.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Landsbro och Myresjö skolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Landsbro och Myresjö skolor

Specialpedagog/speciallärare till Bäckseda skola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. ARBETSUPPGIFTER I uppdraget ingår att arbeta nära rektor och pedagogerna i f-6 på Bäckseda skola. Tillsammans med undervisande pedagoger genomför du åtgärder för elever i behov av stöd under kortare elller längre perioder. Du upprättar åtgärdsprogram tillsammans med undervisande pedagog, vårdnadshavare, elev, elevhälsa och arbetslag. Du kommer att delta i skolans ledningsgrupp och utvecklingsgrupp. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen och är utbildad specialpedagog eller speciallärare. Tillsammans med rektor arbetar du för en positiv utveckling av det pedagogiska arbetet för att möta behoven hos alla barn och elever i verksamheten.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare till Bäckseda skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare till Bäckseda skola

Trafiklärare sökes i Vetlanda
Vi söker nu en trafiklärare. Befattningen innebär att du ska bemöta människor på ett positivt och pedagogiskt sätt. Du ska vara van att arbete i grupp och samtidigt ha förmåga att se individens behov, allt för att säkerhetsställa att alla når utbildningsmålet. Vi söker en trafiklärare som är godkänd av transportstyrelsen och trafikverket. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan via telefon eller e-post.
Företag: VETLANDA TRAFIKSKOLA AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Trafiklärare sökes i Vetlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafiklärare sökes i Vetlanda

Säljare sökes i Vetlanda med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Vetlanda kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21a Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Vetlanda med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Vetlanda med/utan erfarenhet

Kock
Vi söker en kock med ansvarskänsla & som har lätt för att samarbeta i grupp likaså att följa direktiv. Du ska vara stresstålig, noggrann & ta ett ansvarstagande gällande kvalité & hygien. Vi ser gärna att du har en god grund i att laga husmanskost & ala carte. Jag kräver att du har minst några års erfarenhet från ett riktigt restaurangkök (ej enbart storhushåll & servicekök), gärna att du har jobbat heltid, så du vet vad det handlar om. Du ska vara öppen för att lära dig inköp till viss del & hur egenkontrollen fungerar i vårt kök. Samt vara delaktig i den dagliga planeringen. Schemasättning görs i samråd, fast schema med viss flexibilitet efter verksamhetens behov. Bra att veta på förhand: arbete varannan helg (Fre & Lör), men då med ledighet i veckan. I snitt två kvällar & två luncher per vecka, mycket kvällstidsarbete är ett måste. Tjänsten är MINST på 80% men det kan finnas möjligheter att få upp till 100% (32-40 timmar per vecka), Ibland utöver när vi har mycket att göra under årets gång. Tillträde för den nya tjänsten är till viss del flexibel, September-Oktober. Provarbete kan ske precis när som helst däremot, enligt överenskommelse.
Företag: VETLANDA STADSHOTELL
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Vetlanda, Kock VETLANDA STADSHOTELL
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Kock till Vetlanda stadshotell
Vi söker en kock med ansvarskänsla & som har lätt för att samarbeta i grupp likaså att följa direktiv. Du ska vara stresstålig, noggrann & ta ett ansvarstagande gällande kvalité & hygien. Vi ser gärna att du har en god grund i att laga husmanskost & ala carte. Jag kräver att du har minst några års erfarenhet från ett riktigt restaurangkök (ej enbart storhushåll & servicekök), gärna att du har jobbat heltid, så du vet vad det handlar om. Du ska vara öppen för att lära dig inköp till viss del & hur egenkontrollen fungerar i vårt kök. Samt vara delaktig i den dagliga planeringen. Schemasättning görs i samråd, fast schema med viss flexibilitet efter verksamhetens behov. Bra att veta på förhand: arbete varannan helg (Fre & Lör), men då med ledighet i veckan. I snitt två kvällar & två luncher per vecka, mycket kvällstidsarbete är ett måste. Tjänsten är MINST på 80% men det kan finnas möjligheter att få upp till 100% (32-40 timmar per vecka), ibland utöver när vi har mycket att göra under årets gång. Lön blir enligt avtal (& styrkt yrkesvana) under provarbete och till en början, och kan komma att diskuteras vid en eventuell fast anställning om vi ser att du har det som krävs. Tillträde för den nya tjänsten är till viss del flexibel, September-Oktober. Provarbete kan ske precis när som helst däremot, enligt överenskommelse.
Företag: VETLANDA STADSHOTELL
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Vetlanda stadshotell jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Vetlanda stadshotell

Lärare i grundskolans tidigare år Landsbro skola
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Landsbro skola är en F-9 skola med omkring 500 elever. Skolan inrymmer även fritidshem. Verksamheten är organiserad i arbetslag. F-3, 4-6, samt 7-9 där vi har fyra arbetslag. På skolan arbetar vi aktivt för att skapa ett bra klimat där alla känner att de är delaktiga och blir respekterade. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten omfattar undervisning i årskurs 4-6 med tillhörande arbetsuppgifter och klassläraransvar. KVALIFIKATIONER Läraren ska se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande.
Företag: Vetlanda kommun, Västra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år Landsbro skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år Landsbro skola

Vetlandas nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till"? Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat och kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta och visa hur man tillagar dem. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror som butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: - Matlagning - Försäljning - Exponering - Scenvana - Butiksdemonstrationer - Någon form av livsmedelsarbete Vanligaste arbetsdagarna är torsdag, fredag och/eller lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: ost@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Matinspiratör Vetlanda". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vetlandas nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vetlandas nya butiksdemonstratör sökes!

Förskollärare/Barnskötare, Montessoriförskolan
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Montessori förskolan har idag 2 avdelningar. Förskolan finns i centralorten med tillgång till en varierande utemiljö, närhet till fina naturområden och centrum. Förskolan arbetar utifrån Montessoripedagogiken, där två av de viktigaste förutsättningarna är frihet för barnen att välja aktivitet samt möjlighet att arbeta ostört i sin egen takt. ARBETSUPPGIFTER Förskolan arbetar utifrån Maria Montessoris pedagogik och förskolans läroplan. Du ser varje barns behov och utformar verksamheten utifrån det. Du ansvarar för att skapa kreativ lek- och lärmiljö, där barnen utmanas och stimuleras i språk, matematik, naturkunskap och teknik samt får använda hela sin kropp och sina sinnen. Du ingår i ett arbetslag med en småbarnsgrupp och en syskongrupp. KVALIFIKATIONER Du har Montessorilärarutbildning/förskollärarexamen. Du har kunskap om barns emotionella och kognitiva utveckling. Du använder olika pedagogiska metoder som anpassas till barnens behov och som främjar barnens lek och kreativitet. Du tar ansvar för att planera och följa upp verksamheten på ett effektivt sätt. Önskvärt med montessorilärarutbildning eller intresse för montessoripedagogiken.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/Barnskötare, Montessoriförskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/Barnskötare, Montessoriförskolan

KANTOR
Titel: Kantor Beskrivning av arbetsuppgifter: Vikarierande Kantor 100 % Vi behöver dig som vill vikariera 16/9 2013 - 31/8 2014 Vikariatet innebär förutom gudstjänster och förrättningar, även barnkör och kyrkokör. Tjänstgöring i hela pastoratet, men i regel i Björkö och Nävelsjö församlingar. Körkort och bil krävs såväl som medlemskap i Svenska kyrkan. Beskrivning av kvalifikationer: Körkort och bil krävs såväl som medlemskap i Svenska kyrkan. Erfarenhet: Erfarenhet krävs KONTAKTPERSONER --------------- Funktion: Arbetsledande organist Namn: Fredrik Albertsson Telefon: 0383-76 37 12 Funktion: Kyrkoherde Namn: Peter Åström Telefon: 0383-76 37 02 Funktion: Facklig förtroendeman, KMR Namn: Magnus Engblom Telefon: 070-586 05 72
Företag: Vetlanda kyrkliga samfällighet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga KANTOR jobb, KANTOR Vetlanda, KANTOR Vetlanda kyrkliga samfällighet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KANTOR


Sök lediga jobb Vetlanda

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se