Vi söker en försäkringsförmedlare till kund i Jönköping jobb

Vi söker en försäkringsförmedlare till kund i Jönköping jobb Vi söker en försäkringsförmedlare till kund i Jönköping jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Vi söker en försäkringsförmedlare till kund i Jönköping. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Vi söker en försäkringsförmedlare till kund i Jönköping. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Vi söker en försäkringsförmedlare till kund i Jönköping- Jönköping


Mer beskrivning

Vi söker en försäkringsförmedlare till kund i Jönköping
Framtiden AB Är du vår kunds nästa stjärna inom försäkringsförmedling? Dina arbetsuppgifter Som förmedlare hos vår kund skall du aktivt förmedla skadeförsäkringar mot företagskunder, du kommer att bygga upp ditt egna nätverk från grunden. Du har stor frihet och mycket eget ansvar, och jobbar aktivt mot de mål och krav som är uppsatta. Du ser till kundens behov och levererar den lösning som passar dem bäst. När du inte är på kundmöten så upptas din tid mycket av att boka nya kundmöten. Du utgår från kontoret i Jönköping och resor ingår i arbetets natur. Om företaget Vår kund är en växande aktör på marknaden och strävar alltid efter att ligga i branschens framkant. Man är representerade i hela landet och du kommer tillhöra jönköpingskontoret. Mer information om kunden får du vid en eventuell intervju. Din profil Du som söker har minst 2 års erfarenhet från försäkringsbranschen, gärna från skadeförsäkringssidan. Du har någon form av eftergymnasialutbildning exempelvis högskoleutbildning inom ekonomi eller juridik. Du har körkort B och egen bil som du kan nyttja i tjänsten, tjänstebil blir aktuellt först senare i din anställning. Du behärskar svenska och engelska Som person har du ett driv och en stor vilja. Du är individualist med stor laganda. Givetvis är du glad och positiv, det är också viktigt att du är förtroendeingivande. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Start under hösten eller enligt överenskommelse Placering i Jönköping Vi behandlar ansökningar löpande så tveka inte att skicka in din redan idag!
Företag: Framtiden AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en försäkringsförmedlare till kund i Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en försäkringsförmedlare till kund i Jönköping


Sök lediga jobb Vi söker en försäkringsförmedlare till kund i Jönköping

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se